Pile-5-paalutusasennus

Mini-paalutusasennus Pile-5 lujitetuista betonipaloista

Rakennuslaitteiden markkinoita on täydennetty uutuus - minijärjestelmä, joka on tarkoitettu betoniterästen ajamiseen. Kompakti asennus, joka on nimeltään "SVEY-5", sallii monien rakennusyritysten tehdä pohjaan asettamista betonirakenteilla eikä ruuveilla.

Laite on helppokäyttöinen: mini-asennuksen huollossa kaksi henkilöä riittää ja sen kapasiteetti on jopa 40 paalua siirtoa kohden. "SVAYA-5" ei tarvitse kytkeä sähköverkkoon ja toimii itsenäisesti. Asiakkaan pyynnöstä rakennuspaikan ympärillä olevien paalujen siirtämisen helpottamiseksi erikoisauto voidaan lisätä asennuspakkaukseen. Lisäksi on olemassa lisäpaketti mini-asennusmuottirakenteita, jotka on suunniteltu paalujen ja tärinän pöydälle.

Videossa - demonstrointi PILE-5: n asennuksen mahdollisuuksista

Yhden paalun, mukaan lukien työntekijöiden palkat, kustannukset ovat keskimäärin 350-650 ruplaa. Jos paaluilla ei ole mahdollisuutta tehdä paaluja, ne voidaan ostaa ilman minkäänlaisia ​​betonituotteita. Betonituotteiden yrityksille myytyjä paaluja myydään 800 - 1600 ruplaa kohti kappalemäärän mukaan. Mini-asennusta varten käytetään GOST 2S24A: n tai 2C30A: n hyväksymiä aitauspylväitä tai Gost S30.20-1: n (C30.20-1) hyväksymiä tukilaseja.

Lujitetun betonipilarin tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet ovat useita kertoja suurempia kuin ruuvin. Ne eivät pelkää korroosiota ja kestävät huomattavia kuormituksia, jotka saavutetaan maaperän voimakkaan tiivistymisen vuoksi, kun ne ovat tukkeutuneet.

Nyt se tuli helpommin vasaralla betonirakenteeseen pienen asennuksen avulla, ja se on täysin riippumaton kivien kivien määrästä maaperässä. Päinvastoin, kun suuri määrä kiven kantokyky kappaletta on parempi.

Yhden paalun asentamisen keskimääräinen hinta markkinoilla on 4-5 tuhatta ruplaa. Pienen asennuksen, mukaan lukien työntekijöiden palkkojen, kasaamisen ja lyömisen kasa, kustannukset ovat 600-1000 ruplaa. Tällaisilla kustannuksilla ei ole vaikeaa laskea laitoksen taloudellista vaikutusta.

"POR-5" - luotettava ja laadukas laite. Toimitus tapahtuu koko Venäjän federaation alueella.

Pile lavuaari omalla kädelläsi

Pallokuljettaja tai paalunohjain voidaan järjestää käyttämällä auton takapään poistamalla taka-akselilla (takavetoinen mekaanikko), nostettuna nostimella ja käyttämällä vain vartta pyörän sijasta. Vyötäröllä kääritään kaapeli - tämä on paalunsiirtäjä! Edellä kasa on ajettu kolmijalka on sijoitettu läpi ylemmän telan (voi myös olla pieni pyörä) ulottuu kaapelin, lopussa, jonka vasara - monikko tikkuja tai metallia esim. Peen tai mitä tahansa sitä kutsutaan svaeboyke. Kaapelin toinen pää on pyörä.

Kuljettaja istuu pyörän taakse, "käynnistyy" ja vetää kaapelin pyörän reunaan - kun vasara nostetaan, puristamme kytkimen ja vasara putoaa paalille voimalla!
Tein tämän UAZ469-autolla, en poistanut siipiä - siellä oli niin nostettu ja kaapeli haavoitettu ei koskettanut sitä!

Vahvistettu betoni • kaikesta

Vest on lasten vaatekaapin muotisuunta

Muutama vuosi sitten vauvan vaatekaappi valittiin pääasiassa toiminnallisista vaatimuksista. Loppujen lopuksi aktiivisilla lapsilla vaatteita kirjaimellisesti "polttaa". Kuitenkin tällaisilla ominaisuuksilla ei ole mitään muuta kuin hyväksyä, koska...

Kaasupalojen käyttö rakentamisessa

Kehittäjät käyttävät teräsbetonia melko usein tänään. Tämä on varsin luonnollista, koska tällaisella materiaalilla on hyvin suuria mahdollisuuksia. Käyttämällä sitä oikein on mahdollista saavuttaa suuri vaikutus. Mutta tulos on monella tapaa...

Ruostumaton teräs lisävarusteet

Tämä artikkeli laajentaa niiden näkökulmia, jotka haluavat ostaa kylpyhuonetarvikkeet ottaen huomioon kaikki näiden tuotteiden tärkeät ominaisuudet.

Kuinka tehdä mini-telakka omalla kädelläsi?

Laituri tekee sen itse tarjoamaan sivustolle tarvittavat resurssit, erityisesti - vedellä. Laitteen pieni koko sallii sen käytön kaikissa olosuhteissa, joissa suuret yksiköt eivät yksinkertaisesti sovi yhteen. Lisäksi tämä edellytys antaa laitteen helpon käsittelyn, koska mini-porauslaite on nopeasti koottu tai purettu, se on helppo siirtää toiseen sektoriin.

Pienikokoisen porauslaitteen malli.

Porauslautatyypit

Porauslaitteen rakenne riippuu tämän menetelmän menetelmästä ja menetelmästä. Suosituin laite on pyörivä pusku. Sen käyttäminen vaatii vähäistä vaivaa. Mutta tällaisen mallin luomiseen tarvitaan enemmän kustannuksia. Lisäksi suunnittelun monimutkaisuus ja suuremmat koot, verrattuna muihin, määrittävät tällaisen yksikön rakentamisen vaikeusasteen.

Edellä esitetyn lisäksi jotkin tämän suunnittelun elementit eivät pysty luomaan omaa. Niitä on lisäksi hankittava erikoistuneilta yrityksiltä tai tilattava ammattilaisilta. Kuitenkin näissä olosuhteissa saat ammattimaisen asennuksen itse.

Työkalut porauslaitteen valmistukseen: hitsauskone, bulgarialainen, pora, vasara.

Tällaisen tyyppisen iskumäntäkaapelin asennuksen aikana porausmenetelmässä raskaalle kuormalle, joka on ripustettu haluttuun korkeuteen, maaperään törmääessä tuhoaa maanpinnan. Seuraavaksi poistetaan maaperä, jonka jälkeen poraus jatkuu. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että tällaisia ​​porauslautatöitä voidaan käyttää paikkojen luomiseen, mutta myös kaivosten kaivamiseen, rakenteen rakentamiseen paaluille.

Yhteensä on neljää eri yksikköä, jotka voidaan luokitella mini-laitteiksi. Ensimmäistä tyyppiä edustaa edellä mainittu sokkelirakenne. Se näyttää kehältä, jossa on pohja kolmion muodossa. Päärakenneelementit ovat työkaapeli ja kaavinta (myös taltta voidaan käyttää).

Seuraavaa tyyppiä edustavat ruuviasennus. Maaperän louhinta tapahtuu ruuvin avulla, kun taas kuoppaa ei tarvitse pestä. Näiden rakenteiden lisäksi on olemassa tyypit, joissa on roottori. Ensimmäinen niistä on roottorisuunnittelu, jonka periaate perustuu vesiporaukseen. Toinen malli on helpoin valmistaa - manuaalinen pyörivä asennus. Sitä ohjaa käsityö, eikä moottori, mikä aiheuttaa suuria fyysisiä kustannuksia porausmenetelmälle. Samasta syystä tätä tyyppiä käytetään harvoin.

Kaikissa tapauksissa jyrän valmistukseen tarvitaan tiettyjä työkaluja ja kykyä työskennellä niiden kanssa. Näitä työkaluja ovat:

Yksinkertainen rumpujonoasennus

Iskunvaimennuksen asennusohje.

Tällaisen mekanismin valmistukseen sinun on valmisteltava seuraavat osat:

 • pieni kulho;
 • taitettava sänky;
 • lasi, hän on sokkeli.

Työprosessin helpottamiseksi tulisi käyttää moottoria, joka on kytkettävä laitteeseen. Kaapeli kääritään rummulle, jonka toinen pää on kuori tai sokkeli. Tehokkaaseen työhön törmäyspatruunan painon on oltava vähintään 80 kg. Zhelonkan käyttö vähenee kasvojen puhdistamiseen maasta. Se on myös hyödyllistä työskennellessä savea.

Nyt meidän pitäisi harkita tarkemmin lasia, mitä se on. Se on tärkein työtehtävä. Voit tehdä sen, sinun täytyy ottaa paksu putki, jonka halkaisija on yli 8 cm: Kuten edellä mainittiin, paino materiaalin tärkeä rooli :. raskaampi patruunan, sitä parempi poraus prosessi. Lasin pohja on teroitettu, leikkaavat hampaat. Jos haluat kiinnittää kaapelin tai köyden yläosaan, tulisi tehdä muutamia reikiä. Kasetin pituus voi olla erilainen - 1 - 2 m.

Näin ollen tämän rakenteen rakentamiseksi tarvitaan runko, moottori, vinssi, kaapeli tai köysi, jolla on riittävä lujuus, poraustyökalu - kuori tai iskuvasara. Ennen töitä on tehtävä reikä maahan. Se on siinä, että pora putoaa. On huomattava, että kuopan halkaisijan tulee olla suurempi kuin poran halkaisija.

Ruuvi muotoilu

Scheme auger pora.

Ruuvin asennustyökalu on porakone. Sen valmistukseen tarvitaan metalliputki, jonka yläosassa sinun täytyy tehdä ruuvikierre. Putken toisessa päässä on oltava ruuvi, jonka halkaisija on 20 cm. Tässä tapauksessa riittää kaksi ruuvin kierrosta. Kaksi teräsveitsiä on hitsattava ruuvin päihin. Niiden on oltava siten, että ne ovat pystyasennossa ja sijaitsevat kulmassa maan pinnalle.

Porauksen kiertämisen aikana kannattaa ottaa putkipituus, jonka pituus on noin 1,5 m, minkä jälkeen sinun on hitsattava sen teriin, jossa on ruuvikierre. Tämän jälkeen tee kiinnitetään tankoon ruuvaamalla. Pituuden pituus on myös 1,5 metriä.

Työprosessi sisältää seuraavat vaiheet. Poraus työnnetään maahan, kääntyy, jonka jälkeen työkalu poistetaan maan poistamiseksi. Tämä toimenpide toistetaan, kunnes saavutetaan hyvin syvyys 1 m. Sen jälkeen tarvitaan tangon jatke, joka tehdään liittämällä putkiosa kytkentään.

Jos töihin kuuluu kaivon luominen, jonka syvyys on yli 8 m, porauslaitteen rakenne on kiinnitettävä jalustan kiinnittimeen. Torin yläosassa tulee olla reikä, joka mahdollistaa sauvan vapaan liikkumisen. Koska palkin pituuden kasvattaminen lisää myös sen painoa, on parempi käyttää vintturia nostolle. Mitä itse tornissa se voi olla sekä metalli että puu. Tärkeintä on se, että se on vahva ja vakaa.

teollisuusrakenteet

Jotta laite olisi kestävä ja vakaa, sen valmistukseen on tarpeen ostaa joitain elementtejä.

Kuten aikaisemmin mainittiin, osa osista on parempi ostaa erikoisliikkeissä, mikä tekee laitteesta kestävyyden ja laadukkaamman.

Pienikokoisen porauslaitteen kääntöjärjestelmä.

Ostotavaraa ovat:

 • kääntyvä;
 • vaihdemoottori;
 • siipipyörä;
 • moottoripumppu holkilla;
 • poraa sauva;
 • poraus muta letku.

Rungon osalta se voidaan tehdä itsenäisesti hitsaamalla useita metallipalkkeja yhdessä. Nyt on syytä ymmärtää tiettyjen komponenttien tarkoitus.

Tärkeä osa on kääntö. Tarvitaan syöttölaitteen syöttö ja moottorin siirtäminen moottorista boraaksiin. Siinä tapauksessa on liikuteltava osa, johon kohdistuu poratangot. Nesteen virtaus tapahtuu ilmatiiviisen putken takia.

Tällä elementillä ei ole monimutkaista rakennetta, mutta koko rakenteen parasta ja pitkäaikaista työtä varten on käytettävä vain korkean lujuuden omaavaa terästä. Tämä johtuu siitä, että käytön aikana kääntyminen on raskaassa kuormituksessa ja koko asennuksen toiminta riippuu sen toiminnasta. Valmistuksessa on tarpeen tarkkailla mekanismin liikkuvien osien välisiä vähimmäisvälejä. Huonosti laadittu kääntö tai huonolaatuisista materiaaleista muodostuva porauslaite johtaa pian rikkoutumiseen.

Muita tärkeitä laitteiston osia ovat poratangot ja pora. Vavan valinta riippuu porausmenetelmän tyypistä. Se välittää käyttöpaikan boraaksille, ja käytön aikana se laskee alaspäin. Kun hyvin kasvaa, sen pitäisi lisätä muiden sauvoja. Jotta yhteys olisi luotettava, käytetään lukkoja. Sahan sisäpuoliseen onteloon tapahtuvaan nopeaan poraukseen syötetään nestettä, joka johtaa maaperän pehmenemiseen. Pora on myös merkittävä osa asennusta. Sen mitat vaihtelevat välillä 8 - 35 cm. Se on valmistettu kestävästä teräksestä, joka on varustettu kestävillä levyillä, mikä määrää sen laadun.

Käytä minipylvään asennusta

Pylväs- ja ruuviperustukset ovat ongelmallisia maaperän tukirakenteita. Jotta helpotettaisiin yksityisen rakentamisen ruuvien tangon syventämistä, käytetään minipistoolia ajopilareita varten. Se on yksinkertaistettu malli paalukoneesta, joka koostuu kahdesta solmusta: paalunohjaimesta ja alustasta. Sitä käytetään pääasiassa putkien asentamiseen, joiden halkaisija on enintään 13 cm.

Laitteen yksinkertaisuus tekee koneen ylläpidosta ja korjauksesta helppoa. Liikkuvuus säästää lähetyskuluja.

Teknologian käyttö

Pile-driving-koneita käytetään vahvistamaan betonipilareiden tukkeutumista eri aloilla:

 • runkorakenteiden rungon rakentamisessa;
 • teollisuusrakennuksissa hangarien perustan asentamiseksi, varastot eri varastot;
 • erityisesti tienrakentamisessa, siltojen rakentamisessa;
 • laiturien ja laiturien rakentamisen aikana.

Lisäksi tämä asennus voi helpottaa työtä suoritettaessa:

 • aidat urat ulkokehät ja kaivokset;
 • maaperän eroosion estäminen käyttämällä tukilevyjä;
 • maanjäristysprosessien estäminen.

Pile-ajo-koneet käytetään paitsi rakenteen syventämiseen myös purkamiseen.

Asennuslaite

Mini-asennus on laite, jossa on kolme pyörää, joista jokaisella on hydraulinen käyttölaite koneen liikkumisen helpottamiseksi. Hydraulisylinterit varmistavat puomin, vasaran ja tukien käytön, joihin asennus on sijoitettu iskumekanismin aikana. Laite liikkuu rakennuspaikan ympäri 500 m / h nopeudella. Vinssi, joka nostaa ruuvipalloja, toimii sähköllä.

Suosittelemme katsomaan videota, joka selittää laitteen periaatteen ja asennuksen.

Siksi ennen rakennustöiden aloittamista on varmistettava sen saatavuus sivustossa. Jännite on 220 V. Mutta jos ei ole itsenäistä sähköä, on mahdollista varmistaa paalujen ajoasennustyön toiminta bensiinin sähkögeneraattorin (2,5-3 kW) avulla. Laitteen mitat ovat pienet, mikä mahdollistaa sen kuljettamisen ilman erityisiä ponnisteluja: 3,5 × 2 × 2,1 m. Korkeus annetaan ottaen huomioon puomi taitettuna puoleen.

Asennusperiaate

Paalutuslautat mini -asennus, jonka avulla ruuvipillit upotetaan, helpottavat huomattavasti peruskokoonpanon asennusta.

 • Pino kiinnitetään nosturiin pään päällä ja asetetaan pystyasentoon.
 • Käytä sitten iskuissolmua. Tietty määrä aivoja suoritetaan, jolloin sukellus tapahtuu.

Tämä rakenteen syventämisen menetelmällä on tietty haitta. Kun iskeytyvät tiheään maaperään, räjähdysvaara voi vaurioitua.

Katso videota siitä, miten tätä laitetta käytetään ajettaessa paaluja.

Vaihtoehto tässä menetelmässä on poraus ja paalutustekniikka. Se koostuu esiporauskaivoista, joiden halkaisija on halkaisijaltaan 20-30% pienempi kuin halkaisijan halkaisija. Sitten ruuvipallot asennetaan, ja vasta sen jälkeen suoritetaan niiden ajo.

Pallorakenteiden upottamisen erikoistekniikalla on mahdollista kiihdyttää säätöprosessia ja olla epäilemättä sen luotettavuutta.

Pilevoy: vaihtoehdot ja sääntelyvaatimukset

Mikä tämä laite on - svayboy? Kuinka se toimii, mikä asettaa sen liikkeelle? Onko olemassa sääntelyasiakirjoja, jotka säätävät näiden laitteiden tuotantoa?

Pino Kiinasta SANY SR 220C.

Mikä se on

mainos

määritelmä

Svayeboy (paalun kuljettaja, paalun vasara) on vasaratyyppinen laite upotettaessa paaluja maaperään (myös kiinteä ja kivinen). Jätevän massiivisen vasaran energia kulkee raudoitetun betonin tai metallipallon suojakupin läpi, joka kukin isku syvemmälle ja syvemmälle maahan. Riittävän iskuenergian avulla pinon upotuksen syvyys rajoittuu vain pituudeltaan ja materiaalinsa lujuudelta.

Suoritusmahdollisuudet

 • Mekaaninen paalutus - laite, joka sallii yhden henkilön kirjaimellisesti tekemään sen itse ilman lisäenergiaa, ajaa massiivista kasaa melko tiheään maaperään. Valtava valurautainen iskuosa nousee ohjaimilla manuaalisella vinssillä ja osuu paalukorkkiin. Tällaisen mekanismin hinta on pieni, mutta sen suorituskyky on myös alhainen. (Ks. Myös artikkeli Miten ruuvipillit tehdään: ohjeet.)

Lisäksi: mekaanisen paalun kuljettajaa ei ole vaikea käyttää; Kuitenkin, kun asennat sen ja pidät paalun pystyasennossa, yhden henkilön kyvyt eivät selvästikään riitä.

 • Diesel-paalujen kuljettajat käyttävät polttoaineen sytytysenergiaa vasaran nostamiseen. Moottori on toiminnallisesti samanlainen kuin kaksitahtinen dieselmoottori: kun vasara putoaa, mäntä pakkaa polttoaine-ilma-seoksen sylinterissä; seoksen sytytys työntää männän yhdessä dieselpoltimen iskun osan kanssa ylöspäin.
 • Ilma-höyrykuormain kuljettajat käyttävät paineilman tai höyryn energiaa paineen alaisena. Jos yksittäinen toiminta vasara vain nostaa iskuosaa johtuen sylinterin alaosassa olevan ylipaineen vuoksi, kaksitoimiset laitteet käyttävät paineilman tai höyryn energiaa hyökkääjän vaikutuksen nopeuttamiseksi.
 • Hydraulisia paaluja käytetään vasaran hydraulisylinterien siirtämiseen. Ja ne voivat olla sekä yksinkertaisia ​​että kaksinkertaisia ​​toimia.

Vastaavat käsitteet

Paalun kuljettaja on rakennusauto, joka nostaa paalun ja asettaa sen pystyasentoon sukelluspisteen yläpuolella. Samalla copra voi olla lisätoimintoja - pystyä upottamaan paalut maahan ja poistamaan ne.

Valokuvassa - paalukuljetin SP 49 D, jossa yhdistetään paalun vasaran ja paalun kuljettajan toiminnot seuratuille raiteille.

Vibrosohjain, koska se on helppo keksiä sen nimestä, käyttää tärinää upottamaan kasa maahan. Tämän tyyppiset laitteet ovat erittäin tehokkaita hiekka- ja savestamailla; kallioon, sitä voidaan käyttää vain ja yksinomaan törmäyksen avulla.

Paalun kuljettaja on toinen vaihtoehtoinen laite erilaisten maametallien upottamiseksi maahan. Se käyttää staattista painetta tehokkaalla hydrauliikalla.

Mekanismi, toisin kuin kaikenlaiset vasarat, on käytännöllisesti katsoen hiljainen; kuitenkin se voi toimia vain suhteellisen muovisissa maissa. Lisäksi laitoksen toiminnan periaate merkitsee suurta massaa paalun kuljettajalta: massiiviset kuormat eivät salli hydrauliikan sijaan upottaa paalua maaperään koneen nostamiseksi.

Sisennysvoima vaihtelee 80 tonnista pienimmille voimalaitoksille, jopa 1200 tonnin suurimmalle voimalaitokselle.

standardit

Sääntelyasiakirja laitosten tuotannon ja paalunvasaran toimitusten sääntelystä - GOST R51041-97. Standardi otettiin käyttöön vuonna 1998; Osa tuotteista on sitovia, ja jotkut ovat neuvoa-antavia. Tutkitaan sen tekstiä.

Työstökokonaisuuden ja sovelletun mekaanisen energian lähteen mukaan lueteltujen ja luokittelevien laitteiden lisäksi tekstissä on suosituksia iskuosan massan valitsemiseksi.

Svaeboy voidaan varustaa vasaran painolla:

Yksikkö, jossa on viiden tonnin vasara prosessissa.

 • 7500 kg;
 • 10 000 lbs.

Suvaitsevaisuus - 10% mistä tahansa suunnasta.

Ihmeellisesti: onneksi vaatimus on suositus.
Sokkiosien vaihdettavuutta ei käsitellä vasaran erilaisen rakenteen vuoksi, joten sen löytäminen on melko vaikeaa.

Tietyn mallin iskujen teknisiin eritelmiin olisi sisällytettävä seuraavat ominaisuudet:

 • Iskun massa;
 • Taajuus, jolla laite pystyy iskemään pinoa;
 • Suurin vaikutusenergia;
 • Vasaran kokonaismassa (työfluidilla tai täydellä polttoainesäiliöllä);
 • Kokonaismitat;
 • Kaappausleveys;
 • Polttoaine, ilma, höyry tai hydraulinesteen kulutus;
 • Paine sisäisissä järjestelmissä (ilma, höyry tai hydraulijärjestelmä);
 • Ponnistelut ohjaimille (köydet tai viput);
 • Melutaso työssä;
 • Haitallisten aineiden ja savun taso työpaikalla;

Kuten näette, ongelma ei ole keksitty.

 • Tärinäparametrit työpaikalla;
 • 80 prosentin resurssi ennen ensimmäistä uudistusta ja rajoitusta;
 • Keskimääräinen vikaväli;
 • Säännöllisen kunnossapidon menettely.

Myös loppuun saattamista säännellään.

Minimipakettiin olisi sisällyttävä:

 1. Oikeastaan ​​svayeboy kokoonpano;
 2. Varaosat ja apulaitteet;
 3. Vaatimustenmukaisuustodistus;
 4. Käyttöohje ja muut asiaa koskevat asiakirjat.

Yhteistyössä asiakkaan kanssa joukko voidaan lisätä:

 1. Pile pää;
 2. Korjaus-asiakirjat;
 3. Luettelo kulumisosista.

Tuotteiden suunnittelussa olisi tarjottava:

 • Mahdollisuus asentaa ja kiinnittää paalukorkki;
 • Kyky muodostaa radat ja asennus paalun kuljettajalle;
 • Vaikutusenergian säätö prosessiin;
 • Normaali toiminta, poikkeama 20 asteen pystysuorasta;
 • Jatkuva työskentely ilman spontaania pysähtymistä vähintään 30 minuutin ajan;
 • Tyydyttämätöntä polttoainetta vähintään 4 tuntia (dieselvasarat, joiden iskukuorma on yli 5 tonnia - 2,5 tuntia);
 • Yhden henkilön hallinnointi ja päivittäinen ylläpito;
 • Vapaa pääsy voitelupisteisiin ja säädettäviin solmuihin.

Kaivinkoneisto kaivukoneen perusteella. Huolimatta suunnittelun ja mittojen monimutkaisuudesta, yksikkö huolehtii yksikön huollosta.

johtopäätös

Paloajo on varsin tehokas työkalu teräsbetonin ja metallipilarien asentamiseen ilman kaivojen alustavaa porausta. Se on kuitenkin kaukana ainoasta. Tässä artikkelissa esitetyssä videossa on lisätietoja tästä aiheesta. Rakennuksen menestys!

Paalukone

Perusrakenteen vahvistaminen heikoksi maaperäksi, kun teräsbetonipilarien pituus on 10-12 m: n suuruinen, auttaa paalutuskone, jossa on sarana kaikki tarvittavat varusteet. Pölkkokenttä tiivistää maaperän kerrostumat paikan päällä ja jakaa kuorman tukkeutuneiden pylväiden sivupinnan työn vuoksi. Jotta saadaan yksi jäykkä säätiö, se on sidottu tukevaan grilliin, jonka ansiosta se voi rakentaa suuria raskaita esineitä, joissa muuntyyppiset pohjat eivät pysty selviytymään tästä. Neliön ja pyöreän poikkileikkauksen tuotteet soveltuvat ajoon.

Autotyypit

Erikoistunut paalutuskone on mekaaninen mobiilikompleksi, joka on koottu pohjaan tela-, pyörä- tai jopa rautatiekiskoilla. Se voi olla itseliikkuva itsenäinen asennus tai liikkua perävaunun muodossa.

Työkalu voi olla yhdestä ajolaitteesta tai pariliitoksella porauslautan kanssa, mikä mahdollistaa koko työalueen suorittamisen ilman lisäliikkeitä paaluille ja ohjausaukon alustavan valmistelun.

KamAZin perustuva mobiilikompleksi

Tässä kuvassa on automallista versiota kaikkien paalusäätiön asennustöistä:

Ajettava osa on joukkueen masto tai liukuva puomi. Tämä laite on kiinnitetty pystysuoraan asentoon ja suorittaa nostotöitä, kun haltuunotto halutussa asennossa. Pylvään yläosaan ovat erikoiskäyttöiset manipulaattorit tietyllä korkeudella.

Dieselin kasauskoneisto on varustettu tappirulla tai putkimainen iskulaiteyksiköllä, joka on paalunohjain, jossa on iskuvasara tai solmu ja joka aiheuttaa tärinän kuormituksen.

Tällaista yksikköä nopeuttaa vasaran kärjen kärjessä:

 • polttomoottori;
 • hydrauliset sylinterit;
 • pneumaattinen asennus.

Polttomoottori käyttää kompressoidun pakokaasun energiaa työskentelykammiossa. Muissa kahdessa tapauksessa neste / paineilmaa saa paineistaa.

Jokaisella kasauskoneella on vakiomerkintä, jonka avulla voit saada perustiedot suunnittelusta.

merkki

Kirjoituksella kirjoitetaan seuraavia:

 • käytetyllä energialähteellä: D (diesel), M (mekaaninen), G (hydraulinen), P (höyry-ilma);
 • ohjeiden suunnittelussa: T (putkimaiset), Sh (shtangovy).

Iskuosan käyttötavalla on kaksi vaihtoehtoa: yksinkertainen toiminta - 1 tai kaksinkertainen toiminta - 2.

Yleisimmät kotitalouskäyttöön tarkoitetut laitteet ovat JV-sarja. Tämän sarjan koneistettua kompleksia tuotetaan telaketjulla (traktorin alusta, jolla on T-170: n läpäisevyyden lisääntyneet ominaisuudet). Koper on varustettu nostopuomilla, joka voi asettaa tuen siirtymän asettamalla kulkevan elementin kallistuskulman.

Asennus on varustettu porausyksiköllä, jolla tuotetaan johtava kaivo hyvin tiheään maaperään. Kiinnitetyn paalun nostaminen tapahtuu nopeudella 16 m / min. Nopeus tuen käyttämisestä projektin määrittelemään syvyyteen riippuu maaperän leikkauksen, materiaalin ja tukipituuden kerroksen kerroksen tiheydestä.

Traktoriin perustuva hydrauliikka

Esimerkki itseliikkuvasta telaketjuajoneuvosta on näkyvissä kuvassa:

Iskuosa on suunniteltu paalumateriaalin tehdasvalmisteisiin tuotteisiin tai metalliin (T-bar, I).

vasara

Teollisuuden paalauskoneet ja -laitteet luokitellaan vasaran painolla, joka pystyy käyttämään tietyn painon ja pituuden omaavia paaluja. Nykyiset vaatimukset on muotoiltu GOST R 51041-97: ssä ("Pile-driving -vasarat", yleiset tekniset edellytykset ", jotka on hyväksytty 3. maaliskuuta 1997).

Erityistarpeisiin

Rakennussäätiörakenteiden vakiorakenteinen betonituote on pituudeltaan 12 m, paino noin 4 tonnia. Tällaisten suurten tukien asentamista ei kuitenkaan aina vaadita. Lyhyemmille ja kevyemmille pilareille (esimerkiksi tienrajoittimien, aidojen) rakentamiseen on riittävästi tällaisiin töihin suunniteltua mini-paalutuslaitetta.

Yksi helpoimmista vaihtoehdoista voi näyttää tältä kuvaksi:

Jos suuri joukko 4 henkilöä tarvitsee suurta ajoneuvoa, niin 2 asiantuntijaa työskentelee jo pienoiskoossa.

Tässä videossa voidaan katsoa, ​​että 1 RC-neliökapselin asennus reaaliajassa on mahdollista:

Pienikokoiset asennukset

Itsenäiset koneet toimivat melko suurella suoritustasolla (keskimäärin 40 pistettä vaihdon kohdalla), joten mini-paalutuslaitoksissa onnistuneesti kiinnitetään perustuksia teräsbetonipylväistä sen sijaan, että ruuvipuristimet ruuvataan käsin.

Tämän tekniikan avulla voit laittaa kotitekoisia pylväitä ja laajennetussa kokoonpanossa on lisäksi tähän tarkoitukseen varustettu värähtelevä pöytä ja muottirakenne kaatoelementteihin.

Pienikokoiset paalulaitteet liikkuvat rakennuskohteen ympärillä 3 pyörällä nopeudella 0,5 km / h. Rungossa on hydrauliset pysäytykset kummassakin pyörässä. Hydraulisylinterit nostavat puomin, varmistavat työn vasaran ajon.

Asennus "Hydro" työssä

Toimii tällaisessa paalukoneessa missä tahansa kenttäolosuhteissa, kuten tässä kuvassa:

Pieni asennus voi vasaraa teräsbetonista neliötukia, joiden poikkipinta on 15 x 15 cm tai 20 x 20 cm, tangon pituus voi olla 1,5-4 m. Ura- ja teräsputkien asennus Ø 280 mm on mahdollista.

Minin asennuksen töissä käytetään GOST 2S24A (2S30A) - tai paaluja vastaavia paalun aitauspylväitä, jotka on standardoitu GOST S30.20-1, GOST S30.20-1.

Useita lisäyksiä

Vahvistettu betonipuristin toimintaominaisuudet ja tekniset parametrit ovat useita kertoja korkeammat kuin ruuvituotteissa. Betoni ei ole altis korroosiolle, koska tällainen pylväs johtuen kitkavoiman vaikutuksesta koskettajan sivupinnalla pystyy kestämään raskaita kuormia riippuvaan asentoon, mikä tiivistää maata voimakkaasti ajon aikana.

Tämäntyyppisen työn tekeminen paalupyörän avulla on melko edullinen ja täysin riippumaton maaperän yksittäisten kivien sisällöstä. Päinvastoin, pienten ja keskisuurten jakeiden kiinteiden sulkeutumisen merkittävän pitoisuuden ansiosta paaluperustan kantavuus on vain parempaa.

Jotkut käsityöläiset sopeuttavat takapyörän ajoneuvoa (MCP) improvisoituun paalutusasennukseen. Pyörät irrotetaan pyörästä ja jättävät paljaan reunuksen, johon kaapeli on kierretty - vasaran työntövoima. Telalla, jossa on rullan lohko, kootaan sen paikan yläpuolelle, jossa paalua ajetaan. Kaapeli kulkee rullan läpi ja ripustaa sokkirummua.

Suspensoitu ammattilainen asennus

Kuorman korkeuden nostaminen johtuu köyden käämityksestä auton moottorin reunaan (esimerkiksi UAZ), nollaamalla iskurin puristamalla kytkin. Suurin haitta on se, että silmällä koottu laite ei takaa paalun laskettua ponnistusta, sen pystysuuntainen kiinnitys törmäyksessä, ei suojaa betonituotteen tuhoutumista vastaan.

Ammattilaisten on tehtävä työtä. Erilaisia ​​erikoistuneita laitteita voit työskennellä asennetuilla malleilla, kuten tässä kuvassa:

Kaikki yksiköt ja apulaitteet ohjataan paalunohjausyksikön kuljettajalta. Tämän pitäisi olla koulutettu (jolla on todistus tästä tekniikasta) ammattilainen, jolla on kokemusta tämän erityisen kasaajoneuvon käytöstä tietyissä ilmastollisissa ja geologisissa olosuhteissa.

Pile driver: tekniset tiedot ja video


Perusasennuksen rakentamistyön aikana usein mestarit tarvitsevat erikoislaitteita - paalunohjainta paaluille. Tämän mekanismin ansiosta tukien syvyys suoritetaan kaikkien sääntöjen ja määräysten mukaisesti. On olemassa useita kopra-lajikkeita, joilla on tiettyjä laatuominaisuuksia. Minkälainen copra lopettaa valinnan? Vastaus riippuu paalujen koosta ja niiden ajoista.

Yleistä tietoa ja varusteita


Copra on erityisesti suunniteltu mekanismi, joka työntää tukielementtejä maaperään. Asennettaessa paaluja ne asetetaan pystysuoraan asentoon niin, että tukit tasaisesti maahan. Paloajo suoritetaan metallivasaralla, joka, kuten rinnakkaisputket, on paalun kuljettajan pääkomponentti.

Useimmiten laitteisto asennetaan raskaisiin rakennustarvikkeisiin, mutta poikkeuksia ovat - mobiililaitteet toimivat itsenäisesti.

Mekanismeja on kolme päätyyppiä:

 • Suspensoitu rakenne;
 • Mini kopra;
 • Rautatieto.

Rautateiden mekanismeja käytetään pääasiassa energia- ja hydrauliteollisuudessa, ja niihin asennetaan myös asuin- ja teollisuusrakennusten rakentaminen.

Lisälaitteet ovat suosituin paalunohjainten tyyppi paalujen asentamiseksi ajosuuntaan.

Koneet, mutta jotka ovat kiinteitä mekanismeja:

Jokainen tällaisen kopra-mallin malli on varustettu sopivan kokoisella vasaralla.

Pienikokoinen paalunohjain on pieni mekanismi, jota käytetään pääasiassa yksityisessä rakentamisessa esikaupunkialueilla.

Koper on traktori


Laitteistoa käytetään tukien (pituus - 8-12 m) asentamiseen, linjaan tai holkkeihin. Pallot lyövytetään tiettyyn järjestykseen, koska traktorin pohjassa olevan pinoajan kokonaismäärän osoitin on mahdollisimman pieni. Parhaimmat ajalliset indikaattorit saavutetaan paalujen sijainnissa linjassa (laite liikkuu tukirivin akselin suuntaisesti).

Laitteet kaivukoneessa


Traktoriin kiinnitettyihin mekanismeihin verrattuna kaivinkoneisto vie vähemmän aikaa kasaamiseen. Tämän takia tämän tyyppinen paalun kuljettaja on parempi kuin traktori suorituskyvyssä samoissa olosuhteissa.

On suositeltavaa käyttää kaivuriprofiileja kannattimien asentamiseen.

Tätä pölkää kuljettajaa käytetään pinoajoon 16 m.

Koper auton perusta


Shock suunnittelu perustuu autoja käytetään pääasiassa hajautettua työtä paaluilla - lämmityksen kanssa laitteen, putkistojen jne Tällöin tuet ei voi ylittää 8 metriä Lisäksi laitteiden usein geologisen tutkimuksen aikana....

Pieni copra


Pienoiskuormituksen käyttömekanismi on kompakti kolmipyöräinen rakenne, jossa on hydraulinen käyttölaite, joka helpottaa rakennuksen liikkumista rakennustyömaalla (nopeus, jolla paalun kuljettaja liikkuu - puoli kilometriä tunnissa). Lisäksi hydrauliikka myötävaikuttaa puomiston hissiin, iskumekanismin työhön ja paalun kuljettajan tukijalojen asentamiseen.

Mini-kopren mittasuhteet:

 • Pituus - 3,5 m;
 • Korkeus - 2,1 m;
 • Leveys - 2 m.

Laitteet voidaan kuljettaa karavaanissa, joka kestää jopa 2 tonnin painon tai manipulaattorin.

Asennus pystyy käsittelemään paaluja, joiden koko ei ylitä 4 metriä.

Tee-se-itse-kopra tekeminen

Jos yksityisen osaston omistaja joutuu työskentelemään paalupohjan rakentamisessa, mutta hänellä ei ole mahdollisuutta ostaa paalun kuljettajaa, hän voi itse tehdä sen. Mekanismin rakenne on yksinkertainen:

 • Hitsattu metalli- tai puiset jalustat;
 • Kaksi lohkoa, jotka on ripustettu jalustalle;
 • Massiivinen rauta-vasara;
 • Pari köysiä, jotka heitetään lohkojen päälle (heidän apunsa avulla vasara nousee).

Tällaisen kaavin tuke- mien syveneminen suoritetaan seuraavalla tekniikalla:

 • Vasara on kiinnitetty korkeimpaan kohtaan;
 • Vasara vapautetaan (iskumekanismi kiihtyy, osuu paaluun ja ajaa se maahan);
 • Toimenpide toistetaan useita kertoja, kunnes kasa on täysin haudattu.

Jalustan koko lasketaan siten, että vapaasti pudotusmekanismi voi kiihdyttää ja iskemään sopivan voiman.

Itse valmistettu Koper pystyy syventämään tukea korkeintaan 3 metriä. Tällainen syvyys riittää yksityisen rakentamisen perustan rakentamiseen, joka ei ole erityisen massiivinen (kylpylä, maalaistalo, talli, lehtimaja).

Useimmat harrastajat uskovat, että paalujen asentaminen on yksinkertaisin rakennustyön tyyppi. Tukien tunkeutuminen vaatii kuitenkin usein paljon aikaa, fyysisiä ja materiaalisia kustannuksia, varsinkin jos paalut ajetaan maaperään ajo-ohjeen avulla. Asennuksen helpottamiseksi ammattilaiset käyttävät erityistä laitetta - paalunohjainta. Päätettäessä mekanismin käytöstä, on muistettava, että sopiva kopra-tyyppi on tarpeen valita tukien koon ja ajamisen tarkoituksen perusteella.

Ansaitse 1 000 000 ruplaa kuukaudessa rakentamisessa tänään!

Opetamme sinut työskentelemään ja ansaitsemaan rahaa laitteistosta ilmaiseksi.

Toimitamme laitteita paalunosturille "Mini Koper". Valmistettu Siperiasta!

jopa 1 000 000 ruplaa.

odotettu tulos kuukaudessa

2000 r.

keskimääräinen voitto yhdestä käytetystä paalusta

14 päivää

550 000 r.

Meidän malleja

 1. - mahdollisuus kuljettaa paaluja ahtaissa olosuhteissa
 2. - korkea luotettavuus asennus (vain mitään rikkoa)
 3. - alhainen hinta
 4. - laitteilla ei ole analogeja Venäjällä ja ulkomailla
 1. 1) iskun massa - 240 kg;
 2. 2) aivojen lukumäärä - 55-80 minuuttia minuutissa;
 3. 3) Iskuenergia - 175 kgf × m;
 4. 4) Porakoneen halkaisija - 200 mm;
 5. 5) Paalun pituus - jopa 4,5 m;
 6. 6) Komposiittikapin pituus - 6 m;
 7. 7) Paalipaino - enintään 250 kg;
 8. 8) vasaran pituus - 1980 mm;
 9. 9) Vasaran massa on 350 kg;
 10. 11) Vasaran mitat - 2150 × 600 × 720 mm;
 11. 12) Täyskorkeus copra - 6,1 m;
 12. 13) Asennuksen kokonaismassa - 700-800 kg;
 1. - asennus on mobiili, kyky siirtyä nopeasti ja edullisesti esineisiin
 2. - ei tarvita lisäkuljetusta asennuspaikan toimittamiseen sivustoille
 3. - korkea paalun ajonopeus
 4. - alhaiset käyttökustannukset (vain yksi henkilö tarvitsee työtä)
 5. - asennuksen korkea luotettavuus
 6. - alhainen hinta
 7. - laitteilla ei ole analogeja Venäjällä ja ulkomailla
 1. 1) iskun massa - 240 kg;
 2. 2) aivojen lukumäärä - 55-80 minuuttia minuutissa;
 3. 3) Iskuenergia - 175 kgf × m;
 4. 4) Porakoneen halkaisija - 200 mm;
 5. 5) Paalun pituus - jopa 4,5 m;
 6. 6) Komposiittikapin pituus - 6 m;
 7. 7) Paalipaino - enintään 250 kg;
 8. 8) vasaran pituus - 1980 mm;
 9. 9) Vasaran massa on 350 kg;
 10. 10) vasaran mitat - 2150 × 600 × 720 mm;
 11. 11) Särmärenkaan kokonaiskorkeus - 6,1 m;
 12. 12) Laitteen kokonaispaino - 1,2 tonnia;
 1. - asennus on mobiili, kyky siirtyä nopeasti ja edullisesti esineisiin
 2. - ei tarvita lisäkuljetusta asennuspaikan toimittamiseen sivustoille
 3. - korkea paalun ajonopeus
 4. - alhaiset käyttökustannukset (vain yksi henkilö tarvitsee työtä)
 5. - asennuksen korkea luotettavuus
 6. - alhainen hinta
 7. - laitteilla ei ole analogeja Venäjällä ja ulkomailla
 8. - Toisin kuin aikaisemmissa malleissa, puhallus-3 on varustettu voimakkaammalla diesel-vasaralla SP 60a ja laajalla puomilla
 1. 1) iskuosan massa - 250 kg;
 2. 2) aivojen lukumäärä - 55-80 minuuttia minuutissa;
 3. 3) Iskuenergia - 175 kgf × m;
 4. 4) Porakoneen halkaisija - 200 mm;
 5. 5) Paalun pituus - jopa 6 m;
 6. 6) Komposiittikapin pituus - 6 m;
 7. 7) Paalipaino - enintään 250 kg;
 8. 8) vasaran pituus - 1980 mm;
 9. 9) Vasaran massa on 400 kg;
 10. 10) Vasaran mitat - pituus 550mm, leveys 500mm, korkeus 2200mm;
 11. 11) Särmäpalkin kokonaiskorkeus - 6,6 m;
 12. 12) laitoksen kokonaispaino - 1,25 tonnia;
 1. 1) iskun osa -;
 2. 2) aivohalvausten lukumäärä -;
 3. 3) vaikutusenergia -;
 4. 4) Käytetyn paalun halkaisija -;
 5. 5) Pahan pituus -;
 6. 6) Komposiittisen paalun pituus -;
 7. 7) paalun paino -;
 8. 8) vasaran pituus -;
 9. 9) Vasaran massa on;
 10. 10) iskun osa -;
 11. 11) vasaran koko mitat;
 12. 12) Aivojen lukumäärä -;
 13. 13) Täyskorkeus copra -;
 14. 14) Asennuksen kokonaismassa -.

edut

luotettavuus

Tekninen tuki kaikissa vaiheissa

Turvallisuustekniikka

Alhainen hinta

Erittäin lujat ja kulutusta kestävät osat

liikkuvuus

Palvelumme lähestymistapa

toiminta-

saatavuus

kaikki osat varastossa

helppous

Lisävarusteet

Uppopuhelin UGP-1

Suunniteltu erityisesti rakennuslaitteiden asentamiseen, erityisesti "Shock-2" ja "Shock-3" -laitteiden asennukseen.

Diesel hiomakone

Sopii asennettavaksi "Shock-1" ja "Shock-2". Se voidaan täydentää sp 60, sp 60a.


Lyhyt kuvaus:

Yhteisyritys 60: n diesel-vasara (svayebo) on shtangovy-paalamoottori diesel-vasara. Shtangovy-dieselmassarien tärkein laatu, joka määritteli laajan käytön paalussa, on iskun pehmeys, vakaa ja häiriöttömän toiminnan alhaisissa lämpötiloissa ja huomattava määrä paaluja. Näitä vasaroita käytetään paalun kuljettajien varustamiseen.

ORLAND LLC - RAKENNUSLAITTEET, ERIKOISLAITTEET, LAITTEET, VARAOSAT

ORLAND-yhtiö on esimerkki onnistuneesta, kehittyvästä yrityksestä rakennuslaitteiden ja -laitteiden toimittamisesta Venäjän federaation alueelle Kiinasta. Yrityksemme on erikoistunut monimutkaisten tarjonnan asiakkaillemme moderneja ja -laitteet: asennus poraus (HDD), pyörivät porauslautat, asennukset poraus ja räjäytystöitä, puinti asennus-, puskutraktorit, tiehöylät, kuormaajat, nosturit, kuorma-autoille, traktoreita ja mahdolliset toinen tekniikka.

Yrityksemme toimittamia koneita ja laitteita käytetään tehokkaasti teollisuudessa, teollisuudessa, teollisuudessa, kaivosteollisuudessa, tutkimuksessa jne.

Arvostamme pitkäaikaisia ​​suhteita ja yritämme aina miellyttää asiakkaita tarjoamalla hänelle parhaat hinnat, nopeat toimitukset, luotettavuus ja laadukkaat tuotteet. Tämä vaikutus saavutetaan monien vuosien kokemus, hyvin koordinoitua työtä ja ammattitaitoa henkilökuntamme, olemme laatineet läheisessä yhteistyössä suurimmista tehtaiden valmistajien Kiinassa (XCMG, ZOOMLION, LIUGONG, Lonking SHANTUI, SHACMAN, SANY, SUNWARD, Huanghai, Jinfan, Kaishan jne). Kaikki Mukana toimitetuissa erikoislaitteissa on GOST-sertifikaatti, joka on sertifioitu Venäjän federaation teknisen sääntelyn ja metrologian viraston myöntämän kansainvälisen standardin mukaisesti, ajoneuvolla on ajoneuvotyyppihyväksyntä.

"Orlando" Yhtiö tarjoaa laadukasta palvelua sekä laajan valikoiman osien ja komponenttien korjaukseen tarpeelliset Huoltokalusto maailmankuulun valmistajat: XCMG, LIUGONG, Lonking SHANTUI, SHEHWA, SHACMAN, SANY, SUNWARD, SEM, SDLG, SHACMAN, HOWO, KAISHAN, HYUNDAI, KOMATSU, DOOSAN, HITACHI ja muut valmistajat.

Rahastomme kompaniyaraspolagaet varaosia varastoon kaupungissa Blagoveshchensk ja Heihe (Kiina), mikä vähentää merkittävästi toimitusaika varaosien Rossiyu.Partnerskie parhaiden kuljetusyritysten, antaa mahdollisuuden valita optimaalisen toimituksen järjestelmiin kätevä tuotteet ostajalle.

Yhtiön kehittäminen riippuu asiakkaidemme menestyksestä ja hyvinvoinnista. Teemme kaikkemme kehittääksesi yrityksesi!

Kuinka tehdä mini-telakka omalla kädelläsi?

Laituri tekee sen itse tarjoamaan sivustolle tarvittavat resurssit, erityisesti - vedellä. Laitteen pieni koko sallii sen käytön kaikissa olosuhteissa, joissa suuret yksiköt eivät yksinkertaisesti sovi yhteen. Lisäksi tämä edellytys antaa laitteen helpon käsittelyn, koska mini-porauslaite on nopeasti koottu tai purettu, se on helppo siirtää toiseen sektoriin.

Pienikokoisen porauslaitteen malli.

Porauslautatyypit

Porauslaitteen rakenne riippuu tämän menetelmän menetelmästä ja menetelmästä. Suosituin laite on pyörivä pusku. Sen käyttäminen vaatii vähäistä vaivaa. Mutta tällaisen mallin luomiseen tarvitaan enemmän kustannuksia. Lisäksi suunnittelun monimutkaisuus ja suuremmat koot, verrattuna muihin, määrittävät tällaisen yksikön rakentamisen vaikeusasteen.

Edellä esitetyn lisäksi jotkin tämän suunnittelun elementit eivät pysty luomaan omaa. Niitä on lisäksi hankittava erikoistuneilta yrityksiltä tai tilattava ammattilaisilta. Kuitenkin näissä olosuhteissa saat ammattimaisen asennuksen itse.

Työkalut porauslaitteen valmistukseen: hitsauskone, bulgarialainen, pora, vasara.

Tällaisen tyyppisen iskumäntäkaapelin asennuksen aikana porausmenetelmässä raskaalle kuormalle, joka on ripustettu haluttuun korkeuteen, maaperään törmääessä tuhoaa maanpinnan. Seuraavaksi poistetaan maaperä, jonka jälkeen poraus jatkuu. On syytä kiinnittää huomiota siihen, että tällaisia ​​porauslautatöitä voidaan käyttää paikkojen luomiseen, mutta myös kaivosten kaivamiseen, rakenteen rakentamiseen paaluille.

Yhteensä on neljää eri yksikköä, jotka voidaan luokitella mini-laitteiksi. Ensimmäistä tyyppiä edustaa edellä mainittu sokkelirakenne. Se näyttää kehältä, jossa on pohja kolmion muodossa. Päärakenneelementit ovat työkaapeli ja kaavinta (myös taltta voidaan käyttää).

Seuraavaa tyyppiä edustavat ruuviasennus. Maaperän louhinta tapahtuu ruuvin avulla, kun taas kuoppaa ei tarvitse pestä. Näiden rakenteiden lisäksi on olemassa tyypit, joissa on roottori. Ensimmäinen niistä on roottorisuunnittelu, jonka periaate perustuu vesiporaukseen. Toinen malli on helpoin valmistaa - manuaalinen pyörivä asennus. Sitä ohjaa käsityö, eikä moottori, mikä aiheuttaa suuria fyysisiä kustannuksia porausmenetelmälle. Samasta syystä tätä tyyppiä käytetään harvoin.

Kaikissa tapauksissa jyrän valmistukseen tarvitaan tiettyjä työkaluja ja kykyä työskennellä niiden kanssa. Näitä työkaluja ovat:

Yksinkertainen rumpujonoasennus

Iskunvaimennuksen asennusohje.

Tällaisen mekanismin valmistukseen sinun on valmisteltava seuraavat osat:

 • pieni kulho;
 • taitettava sänky;
 • lasi, hän on sokkeli.

Työprosessin helpottamiseksi tulisi käyttää moottoria, joka on kytkettävä laitteeseen. Kaapeli kääritään rummulle, jonka toinen pää on kuori tai sokkeli. Tehokkaaseen työhön törmäyspatruunan painon on oltava vähintään 80 kg. Zhelonkan käyttö vähenee kasvojen puhdistamiseen maasta. Se on myös hyödyllistä työskennellessä savea.

Nyt meidän pitäisi harkita tarkemmin lasia, mitä se on. Se on tärkein työtehtävä. Voit tehdä sen, sinun täytyy ottaa paksu putki, jonka halkaisija on yli 8 cm: Kuten edellä mainittiin, paino materiaalin tärkeä rooli :. raskaampi patruunan, sitä parempi poraus prosessi. Lasin pohja on teroitettu, leikkaavat hampaat. Jos haluat kiinnittää kaapelin tai köyden yläosaan, tulisi tehdä muutamia reikiä. Kasetin pituus voi olla erilainen - 1 - 2 m.

Näin ollen tämän rakenteen rakentamiseksi tarvitaan runko, moottori, vinssi, kaapeli tai köysi, jolla on riittävä lujuus, poraustyökalu - kuori tai iskuvasara. Ennen töitä on tehtävä reikä maahan. Se on siinä, että pora putoaa. On huomattava, että kuopan halkaisijan tulee olla suurempi kuin poran halkaisija.

Ruuvi muotoilu

Scheme auger pora.

Ruuvin asennustyökalu on porakone. Sen valmistukseen tarvitaan metalliputki, jonka yläosassa sinun täytyy tehdä ruuvikierre. Putken toisessa päässä on oltava ruuvi, jonka halkaisija on 20 cm. Tässä tapauksessa riittää kaksi ruuvin kierrosta. Kaksi teräsveitsiä on hitsattava ruuvin päihin. Niiden on oltava siten, että ne ovat pystyasennossa ja sijaitsevat kulmassa maan pinnalle.

Porauksen kiertämisen aikana kannattaa ottaa putkipituus, jonka pituus on noin 1,5 m, minkä jälkeen sinun on hitsattava sen teriin, jossa on ruuvikierre. Tämän jälkeen tee kiinnitetään tankoon ruuvaamalla. Pituuden pituus on myös 1,5 metriä.

Työprosessi sisältää seuraavat vaiheet. Poraus työnnetään maahan, kääntyy, jonka jälkeen työkalu poistetaan maan poistamiseksi. Tämä toimenpide toistetaan, kunnes saavutetaan hyvin syvyys 1 m. Sen jälkeen tarvitaan tangon jatke, joka tehdään liittämällä putkiosa kytkentään.

Jos töihin kuuluu kaivon luominen, jonka syvyys on yli 8 m, porauslaitteen rakenne on kiinnitettävä jalustan kiinnittimeen. Torin yläosassa tulee olla reikä, joka mahdollistaa sauvan vapaan liikkumisen. Koska palkin pituuden kasvattaminen lisää myös sen painoa, on parempi käyttää vintturia nostolle. Mitä itse tornissa se voi olla sekä metalli että puu. Tärkeintä on se, että se on vahva ja vakaa.

teollisuusrakenteet

Jotta laite olisi kestävä ja vakaa, sen valmistukseen on tarpeen ostaa joitain elementtejä.

Kuten aikaisemmin mainittiin, osa osista on parempi ostaa erikoisliikkeissä, mikä tekee laitteesta kestävyyden ja laadukkaamman.

Pienikokoisen porauslaitteen kääntöjärjestelmä.

Ostotavaraa ovat:

 • kääntyvä;
 • vaihdemoottori;
 • siipipyörä;
 • moottoripumppu holkilla;
 • poraa sauva;
 • poraus muta letku.

Rungon osalta se voidaan tehdä itsenäisesti hitsaamalla useita metallipalkkeja yhdessä. Nyt on syytä ymmärtää tiettyjen komponenttien tarkoitus.

Tärkeä osa on kääntö. Tarvitaan syöttölaitteen syöttö ja moottorin siirtäminen moottorista boraaksiin. Siinä tapauksessa on liikuteltava osa, johon kohdistuu poratangot. Nesteen virtaus tapahtuu ilmatiiviisen putken takia.

Tällä elementillä ei ole monimutkaista rakennetta, mutta koko rakenteen parasta ja pitkäaikaista työtä varten on käytettävä vain korkean lujuuden omaavaa terästä. Tämä johtuu siitä, että käytön aikana kääntyminen on raskaassa kuormituksessa ja koko asennuksen toiminta riippuu sen toiminnasta. Valmistuksessa on tarpeen tarkkailla mekanismin liikkuvien osien välisiä vähimmäisvälejä. Huonosti laadittu kääntö tai huonolaatuisista materiaaleista muodostuva porauslaite johtaa pian rikkoutumiseen.

Muita tärkeitä laitteiston osia ovat poratangot ja pora. Vavan valinta riippuu porausmenetelmän tyypistä. Se välittää käyttöpaikan boraaksille, ja käytön aikana se laskee alaspäin. Kun hyvin kasvaa, sen pitäisi lisätä muiden sauvoja. Jotta yhteys olisi luotettava, käytetään lukkoja. Sahan sisäpuoliseen onteloon tapahtuvaan nopeaan poraukseen syötetään nestettä, joka johtaa maaperän pehmenemiseen. Pora on myös merkittävä osa asennusta. Sen mitat vaihtelevat välillä 8 - 35 cm. Se on valmistettu kestävästä teräksestä, joka on varustettu kestävillä levyillä, mikä määrää sen laadun.