Vertaa kallioperän hintoja ruuveilla ja monoliittisilla laatoilla.

Hei, tarvitsen neuvoja säätiöiden hinnoista, aion rakentaa 120 neliömetrin talon. Haluatko ymmärtää, mitkä säätiöt ovat kalliimpia? Ruuveilla tai monoliittisella levyllä? Minulla on käsitys molempien eduista ja haitoista. Kiinnostaako hintaero? Kiitos.

Hei! Kehysrakennuksen alla edullisimmin teidän tapauksessanne on nauhan perusta.

Laske voi paalua halvempi maksaa

Monolith on kalliimpaa noin puolitoista kertaa!

Säätiö. Sivuston tarkastelun jälkeen voit selvittää, mikä säätiö on tarpeen. ja sitten päättää mistä ja mistä materiaaleista.. Ota yhteyttä ratkaisemme kaikki vaikeudet. ei kallis.

Hei, kasa säätiö on halvempi ja nopeampi!

Pahaavat paalut ovat halvempia ja ruuvit ja monoliittiset levyt.

Laatta on varmasti kalliimpi, mutta sinun on tarkasteltava maata, pintaveden tasoa. usein monoliittisia laattoja kaadetaan kovan ja epävakaalle maaperälle, jossa vedenpinta on korkea, niin että rakennettu rakennus "kävelee" yhdessä laattaosan kanssa kokonaisuutena eikä kaatunut toiselta puolelta.

Tietenkin monoliittinen levy on kalliimpaa! koska se tarvitsee enemmän materiaalia: betonia, raudoitusta (vahvistaminen kestää yli kaksi kertaa), hiekka, murskattu kivi (pehmusteiden vuodevaatteet), se on myös kalliimpaa työhön jne. Mutta paalusäätiö ei sovellu kaikkiin maaperään, koska monoliittinen levy. Vilpittömästi.

Arvioitu hinta (toinen talo otettiin laskemiseen, kokonaispinta-ala on 120 m2): Pylväsruuvi - 65kpl Monoliittinen säätö + hiekkamurskain - 280t.r.

Ruuvipallot ovat halvempia, mutta kaikki riippuu maasta

Hintaero on noin 3-4 kertaa.

Materiaali on kalliimpaa kuin liesi ja työ on kaikille yksilöllisesti.

kaistaleen perustuksen ja metrin läpi 3 ja pylväiden kulmissa betonoituina, luurankoon eniten

Ja mikä on maaperän luonne 0-2 metrin syvyydessä?

Hei Marina, säätiön rakentaminen alkaa sivustosi näytteen maaperästä. Säätiö on suoraan riippuvainen maaperästä, ja jos maaperä "sallii sinun valita" säätiön tyypin, niin tietysti ruuvipolleilla halvempaa. Mutta en suosittele tiilitalon rakentamista pihdeillä. Ne soveltuvat parhaiten puutaloihin.

säätiöllä voi olla yksi haitta - ei laadukas suorituskyky. ja säätiön valinta ei riipu maku mieltymyksistä tai hinnasta, vaan määräytyy laitteen maaperän ja toimintojen

Ei ole suurta eroa, kaikki riippuu kaivetun maan määrästä ja kaadetun betonin määrästä.

kaikki riippuu kentästä eikä hinnasta

Riippuu kuorman laskemisesta. Myös TISE-teknologiaa (nauha-ankkurointi tylsistyneillä paaluilla)

Nauha - optimaalinen. Laatta on betonin yli- kulutus, mutta nopeasti paalut ilman geologisia tutkimuksia ovat riskialttiita yrityksiä.

Levy tai paalut: miten tehdä valinnan?

Analysoimalla yleisön yleisimpiä kysymyksiä, mökkien projektien päätoimittajat päättivät selvittää aiheen, jossa he valitsivat säätiön tyypin: levy tai paalut? Useimmille aloitteleville kehittäjille tämä on erittäin vaikea kysymys. Äskettäin hän on häirittänyt ihmisiä enemmän kuin dilemmaa: levy tai nauha. Ja miksi? Ilmeisesti huomattavan hintaeroeron vuoksi: levy on yli viisi kertaa kalliimpi kuin paalusäätiö. Jokaisessa liiketoiminnassa (ja rakentaminen ei ole poikkeus) henkilö haluaa maksaa vähemmän, ja jos aiot tehdä valinnan kalliimmaksi vaihtoehdoksi, sinun pitäisi ymmärtää, että se oli väistämätöntä. Joten tärkein kysymys - kumpi näistä säätiöistä haluaa mieluummin? - Vastaamme tässä artikkelissa.

Onko olemassa vaihtoehtoa?

On olemassa useita tilanteita, joissa ei yksinkertaisesti ole valintaa laattojen perustusten ja paalun perustusten välillä. Niiden suunnittelutoimintojen ansiosta. Esimerkiksi kaikki talot, jotka ovat tiilestä, betonista ja lohkosta johtuen rakennuksen suuresta painosta, vaativat entistä luotettavampaa ja kestävää perustaa kuin paalut. Tällaisissa tapauksissa on tavallisesti kysymys laattojen perustuksista (monoliitti tai lohko), heijastavat levyn paksuutta, sen tunkeutumisen tasoa, korvaamista kevyemmällä "nauhalla" tai päinvastoin, vahvistamalla paaluilla ja grillata. Levyn erityiset parametrit riippuvat maaperästä ja talon korkeudesta.

Päinvastainen tilanne on myös silloin, kun paalusäätiö toimii vaihtoehtona. Puhumme kosteikoista ja niillä alhaisilla kantavuuksilla (jotka ovat esimerkiksi Leningradin alueella ja muilla Venäjän alueilla riittävät). Tällaisia ​​paikkoja ei voida rakentaa, mutta tiettyyn syvyyteen asennetut paalut (3 - 7 m) tukevat kiinteää maata ja luo luotettavan perustan monoliittiselle betoniteräkselle, joka on nimeltään grillaus, joka jakaa tasaisesti kuormitukset paaluilla. Tällöin tarkat suunnittelulaskelmat ovat erityisen tärkeitä.

Kun aiot rakentaa puinen tai kehysrakennuksen, tässä on mahdollisuus rakentaa laatta ja käyttää paaluja - valinta on sinun.

Levy: hyvät ja huonot puolet

Monoliittinen betonirauta - nykyisin suosituin säätiö. Rakennusyritykset tarjoavat sitä helposti, se on asennettu valmiiden projektien työasiakirjoihin. Miksi?

Kysyimme Project House -yrityksen suunnittelijaa Nikita Volgovichilta vastaamaan tähän kysymykseen. Tässä on se, mitä hän sanoi: "Laattojen perustus on yleinen ratkaisu valtaosa tapauksista, se sopii monille maille missä tahansa maamme alueella. Levyn paksuus voi olla erilainen - se riippuu erityisistä olosuhteista. Vakioprojektien luominen meiltä, ​​riippumatta seinien materiaalista, saavat levyn paksuuden 350 mm. Joissakin tapauksissa tämä turvamarginaali on liiallinen, mutta tällä tavoin voimme taata lähes kaiken projektimme mukaan rakennetun talon turvallisuuden. Laatta on rakennuksen kestävin ja luotettava perusta: kuorman tasaisen jakauman ansiosta se pystyy kestämään rakenteen suuren painon ja se on vähemmän altis tuholle, erityisesti korroosiolle kuin paaluille. Tällainen säätiö voi olla noin 200 vuotta, jos se on asianmukaisesti suunniteltu. Lisäksi levyllä on vähäinen kutistumiskerroin, toisin kuin muut perustukset. Ja lopuksi, se voittaa sen valmistettavuuden: on hankalaa laatia levy projektissa (olen varma, että monet suunnittelijat arvostavat sitä jopa oppilaissa) ja se on yhtä helppoa rakentaa, mikä osoittaa tällaisen säätiön suosiota rakennusyritysten keskuudessa. "

Laattojen perustukset ovat ilmeisiä. Ehkä vähintäänkin nämä uudet toimijat rakentavat vaikuttavia kustannuksia louhintaan ja konkreettiseen työhön. Uskotaan, että kivitalon säätiön kustannukset ovat kolmasosa koko rakennusbudjetista. Tietämyksen sivustosi ominaisuuksista (maaperätutkimus) ja asiantuntijan kuulemisen avulla säästät rahaa. Ehkä teidän tapauksessanne on, että laattojen paksuus voi olla pienempi eikä syvyyttä ole tarpeen, tai jopa se on mahdollista tehdä nauhamaisella pohjalla.

House on kanan jalat?

Paalusäätiö on hyvin vaikea sovittaa venäläisen henkilön ideoiden järjestelmään talon perustaksi - paalujen runkorakenne on yleisesti kutsuttu "pahvilaatikko kanajaloille". Loppujen lopuksi rakennamme vuosisatojen ajan (lapsenlapset ja lapsenlapset saavat), jolla on valtava turvamarginaali (vain siinä tapauksessa). Ja jokainen ymmärtää, että betoni on vahvempi ja kestävämpi kuin edes paras teräs. Joten valinta on ilmeinen? Mutta ei.

Taloudelliset olosuhteet muuttavat kansallista ajattelutapaa, mikä pakottaa joskus ratkaisemaan asunto-ongelmat tässä ja nyt, itsestään eikä tuleville sukupolville. Esimerkiksi Pietarissa asuvien asuntojen kustannukset tekevät kodin lähiöiden rakentamisesta erittäin kannattavan yrityksen ja kevyiden puutalojen halvemman rakentamisen tekniikat mahdollistavat paalipohjan käytön, mikä vähentää merkittävästi rakennusbudjetia. Ja rakennuksen kestävyyttä koskeva väite näyttää nyt näin: "Iässäni tarpeeksi."

Joten, mitkä ovat mahdollisuudet puupohjasta puutaloille? Ensinnäkin se voidaan pystyttää mille tahansa maaperälle (paitsi kalliolle); toiseksi rakentaminen ei ole riippuvainen kaudesta; kolmanneksi se tapahtuu hyvin nopeasti (yhden tai kahden päivän aikana); neljänneksi edullinen. Lisäsäästöjä voidaan antaa korvaa- malla betonikiinnitys metalli- tai puuvilla- vanteella. Ja huomata, että kun rakennustyöt ja julkisivut viimeistellään, kukaan ei koskaan arvata, mihin puurakennuksen perusta on.

Säätö: betonilaatta paaluilla

Siellä on alue, jossa on karkottavaa maaperää. Naapureilla on kaikki alle 1,5 metrin haudatut ja sitten tarttuvat. Syvyyteen 2m - vain savi. 4 metrin jälkeen - maaperä. Vesi kaivoon alle 7 metrin syvyydessä.
Minulla on tällaisia ​​vaihtoehtoja kahdessa kerroksessa olevasta kaasusilikaatista valmistetusta 9x9-talosta ja kattotuotteesta valmistetulla katolla:

 1. Piles, grillage ja laatat. On grillage - laatat. Levyille - seinille.
  miinukset:
  • lattialevyt toimitetaan ja asennetaan maksaa yli 120 tuhatta ruplaa.
  • ei ole selvää, miten eristää levyt alla
 2. Monoliittinen teippi, jossa levyt, upotettu 150 cm: llä.
  miinukset:
  • kallis hitaasti
  • ei ole selvää, miten eristää levyt alla
 3. Pile-pohja monoliittisella levyllä. Poraamme ja täytämme sarakkeet yli 150 cm: n syvyyteen, pilkut täytetään 40 cm: n syvyyteen hiekalla, laukaisimme vaahtoa hiekalle, josta muoviset ankkurit (chamomiles) tarttuvat kiinni, kaadetaan betonirauta vaahtoon, laitetaan kaasusilikaattiseinät betonialustalle.
  miinukset:
  • ei ole selvää, miten poimia hiekkaa
  • Edut: Jo lähes valmiita raudoitusta ja vaahtomuovia ja melkein vapaata poraa, joten se maksaa vähemmän kuin lattialaatat. Ja on joku, joka voi tutustua ja tarkastaa liittimien ja täytteiden laatu.

Odotetaan kysymyksiä puulattiat ja lattiat. Se on erittäin hidas, riippuu säästä, vaatii työntekijöiden pätevyyden, se on työlästä, ei aina ole mahdollista eristää kunnolla.

 1. Kuinka poistaa hiekka laattojen alla, niin että se pysyy ripustettuna 40 cm maanpinnan yläpuolella?
 2. Jos grillatessa on kuitenkin laattoja, eikö se ole hullu idea - laittaa seinät suoraan laattoihin? Seinien sijoittaminen osittain grillattavaan ja osittain laattoihin - en halua - konsoli kuormittaa grillata ja sen leveyttä kasvaa. Yleensä osittain edestakaisin - jonkinlainen ei harmoninen idea.

Yhteisöt> Rakentaminen (ja kaikki siihen liittyvät)> Foorumi> Miten valita talon yksityiselle talolle.

Jaa, mitä kokemusta on parempi valita yksityisen talon perusta taloudellisen ja käytännöllisen puolen perusteella. Puutavaran tai vaahtobetonin talo ei ole vielä päättänyt)

On erittäin tärkeää päättää, mistä talosta tulee ja minkälainen talo (yksi tarina, kaksikerroksinen...), paljon tekijöitä, jotka vaikuttavat säätiön valintaan, mukaan lukien maaperä. Yksinkertaisesti, pähkinänkuoressa, kukaan ei vastaa kysymykseesi.

Pölymaaperä
Talo on 2 kerroksinen: 1. kerros vaahtoblock, 2 kehys.
pakastussyvyys 1,8m
Minulla on edelleen taipumus:
matalasti haudattu (pro hinta, yksinkertaisuus
Vastustajat voivat johtaa taloa, jos perustana on vettä.)
paalupaikka (päästä eroon talon nostamisen riskeistä, mutta hinnankorotukset)
hyvin, tai pino-teurastaja, mutta pelkään, että kosteassa ilmastossa se yksinkertaisesti puhaltaa kaiken ylös (tämä on jos päätät rakentaa talon ulos baarista)

Tällöin on suositeltavaa antaa parempana paalusysteemi, mutta tarvittavat alueesi vaatimukset - paalut, joiden paksuus on vähintään 25 cm paksumpi kuin maaperän jäädyttäminen (180-220 cm), laite paalujen pohjan laajentamiseksi, paalujen hiekkapohja, hyvä roskien vahvistaminen ja laastin korkeus on noin 30-40 cm vaahtolohkoseinien osalta.
Vaihtoehtoisesti - paalut TISE homebuild2.ru/fundament/svai-tise.html

Kyllä, tutkin teoreettista kysymystä ja kiitän Jumalaa yliopistossa, jonka he alkoivatkin.) Olin enemmän kiinnostunut talouskysymyksestä, onko mitään syytä maksaa ylipainoa, jos voit tehdä matalan syvyyden ja lämmittää pohjan (isopink) ympärillä

Jos kysymys on tällainen, niin tietenkin se on sen arvoista - matala-jalkainen nauha säätiö ei takaa perustan jäykkyyttä talven aikana ja voi yksinkertaisesti puhjeta. Paalut suojaavat maaperän karsimisesta itse grillataan. Pudotettaessa maaperä liukuu pitkin paaluja ja grillata ei uhkaa. Samaan aikaan matala-haudattu voi räjähtää siitä, että maaperän turvotus on epätasaista ja voi puristaa nauhalevyn eri osissa eri tavoin. Jos se ei ole niin kriittinen hirsitalolle, niin vaahtoblockissa seinät voivat rikkoa ja vääristää kulmia. Koska tällaisen säätiön korjaus tulee huomattavaan määrään, on parempi ylipainottaa kasa ja sitten nukkua hyvin.

Tällöin on suositeltavaa antaa parempana paalusysteemi, mutta tarvittavat alueesi vaatimukset - paalut, joiden paksuus on vähintään 25 cm paksumpi kuin maaperän jäädyttäminen (180-220 cm), laite paalujen pohjan laajentamiseksi, paalujen hiekkapohja, hyvä roskien vahvistaminen ja laastin korkeus on noin 30-40 cm vaahtolohkoseinien osalta.
Vaihtoehtoisesti - paalut TISE homebuild2.ru/fundament/svai-tise.html

Tuen TISE-säätiön versiota. Jos yhdistät sen matala, se on erittäin luotettava

On mahdollista yhdistää, mutta on välttämätöntä tehdä 15 cm paksuinen hiekkasyyny, jossa on tamping ja hyvä vahvistus nauhan alla.

Pölymaaperä
Talo on 2 kerroksinen: 1. kerros vaahtoblock, 2 kehys.
pakastussyvyys 1,8m
Minulla on edelleen taipumus:
matalasti haudattu (pro hinta, yksinkertaisuus
Vastustajat voivat johtaa taloa, jos perustana on vettä.)
paalupaikka (päästä eroon talon nostamisen riskeistä, mutta hinnankorotukset)
hyvin, tai pino-teurastaja, mutta pelkään, että kosteassa ilmastossa se yksinkertaisesti puhaltaa kaiken ylös (tämä on jos päätät rakentaa talon ulos baarista)

Heitän viisi kopecksani. Uskon, että paalusäätiö eli ruuvipallot eivät ole kotona. autotalli, kylpy, varikko, aidan lopulta. paalut on myyty, he sanovat, että yhden paalun kantavuus on jopa 8 tonnia, voit jakaa sen turvallisesti kahteen, ja tässä olet. jos et todellakaan tiedä maaperän fysikaalisia ja mekaanisia ominaisuuksia, kannattaa käyttää keskimääräistä taulukon arvoa (puhutaan monoliittisista teräsbetonipohjaisista perustuksista) ja ottaa keskimäärin 1,2-1,4 kg / 1 neliömetrin kantoainetta. katso laskea kaikkien rakennusten rakenteiden paino kerrotaan kahdella saat massa. riisuttu 1,2: llä ja hanki tyynyn alue, johon talon pitäisi levätä. laske paalujen halkaisija, paalujen kierrosten lukumäärä ja saata itse halkeamien lukumäärä. edelleen sisällyttää selkeä merkitys. ja otettava huomioon sanonta - kroilovo johtaa popadalovu.

Pölymaaperä
Talo on 2 kerroksinen: 1. kerros vaahtoblock, 2 kehys.
pakastussyvyys 1,8m
Minulla on edelleen taipumus:
matalasti haudattu (pro hinta, yksinkertaisuus
Vastustajat voivat johtaa taloa, jos perustana on vettä.)
paalupaikka (päästä eroon talon nostamisen riskeistä, mutta hinnankorotukset)
hyvin, tai pino-teurastaja, mutta pelkään, että kosteassa ilmastossa se yksinkertaisesti puhaltaa kaiken ylös (tämä on jos päätät rakentaa talon ulos baarista)

Tarkista veden ulosvirtauksen syvyys ja maaperä syvyydellä 2 ja 3.

vaahtobetoniin tarvitset paremman perustan, jotta et räjähtäisi

"parempaa perustetta", mitä tarkoitetaan tällä?

jos säästät säätiöön, niin se voi tapahtua, että seinämä purkautuu, mutta puutavaralle se ei ole niin pelottavaa

En puhu säästöistä. Toin erilaiset säätiöryhmät ja kysyin, kumpi on parempi. Ja vastauksesi "laadun perusta" voi tarkoittaa mitä tahansa sementin tuotemerkistä perustan värähtelyyn.

"parempaa perustetta", mitä tarkoitetaan tällä?

Liesi kuin vaihtoehto?

tylsät paalut ja rostverk

kollega on tarkempi sanoa - BURED PILES

Tämä on pino-grillage perustus)

Juuri kirjoitit, ikään kuin kaksi eri perustetta))

Ei, kirjoitin täsmälleen mitä paaluja ja kyllä ​​ei voi olla grillausta ympärillä, mutta täysin monoliittinen levy

Jos teet monoliittisen laattoja, niin paalujen merkitys menetetään - laatan avulla varmistat talon "kelluvuuden" ja jos on paaluja, laatta voi puhjeta maaperän pudotuksesta.

Ei, kirjoitin täsmälleen mitä paaluja ja kyllä ​​ei voi olla grillausta ympärillä, mutta täysin monoliittinen levy

Siltä osin kuin ymmärrän sinut, laatta asetetaan pile-rozverkovo-säätiön sijalle?) Jos kyllä, vastaan ​​rhinestoneen, se on kalliimpaa, silloin on helpompaa tehdä nauhatusperusta pakastuspisteen ja kellarin ollessa samanaikaisesti)

Laatta kaadetaan hiekkaveden täyttämiseen epästabiilien maalien, kuten suonien, karstikivien, tapauksessa. Vaaditaan korkealaatuista vahvistusta, erittäin kallis vaihtoehto.

Laatta ei ole pohja vaan laatta

eli Haluatko laittaa monitasoisen laatan ilman pohjaa sen alle ohut paaluilla ja sitten rakentaa talon tälle laudalle?
Toivottavasti et ole neuvonut ketään muuta?
Älä sekoita pohjalevyä, josta ajoneuvo kysyy lattialevyllä, joka on pystytetty joko vakavaan maanalaiseen nauhalevitykseen tai pystytettyihin vahvistettuihin seiniin.
Ilman pohjakerrosta lattialaatta on pohjalevy ja se asetetaan valmiille hiekalle. Se voidaan levittää matalalla syvemmällä pohjalla. Ja laittaa laatikko paaluille sijasta grillage on hölynpölyä. Vahvistettu betoni on hyvä vetolujuus, mutta ei murtuma.

Luitko ensimmäisen viestin?

Aloitellaanko arvailua vai keskustelemmeko kysymystä aiheesta? Mikä on ensimmäinen kysymys kenelle? Vastautan sanomaan kirjoitettuasi sanaan ja mikä on ensimmäinen tai kymmenes kysymys, jota en pitänyt

Laatta ei ole pohja vaan laatta

Ja kyllä ​​laatta on sijoitettu lattian tai kellarin (kellarin) huoneen ja asuinalueiden väliin. Tämä ei koske säätiötä, jos vain kuorma lasketaan.

vaahtolohkon alla, olisin mieluummin täyttänyt liesi

Olen täysin samaa mieltä kanssasi!

vaahtolohkon alla, olisin mieluummin täyttänyt liesi

Voit kaataa vodkaa ja kraynyakia.
Levy ei ole ihmelääke, lasin laskenta on monimutkaisempi kuin monissa muissa laskelmissa, etenkin heikossa maaperässä.
On rahaa - kaada paksu levy kaksinkertaisella vahvistuksella - loistava. Miksi sitten rakentaa vaahtomuovilamittarin seinät, laadukas korkealaatuinen laasti.
Jos rahaa kaadetaan kaksoisvahvistettuun laattaan koko rakennuksen alla, on sitten rahaa ottaa yhteyttä insinööriin.
Projektin konsonantti katkesi laitokseen.

Miksi minun pitäisi? Olen ilmaissut mielipiteeni, anna aihe aloittaa, mitä valita ja miten toimia

vaahtolohkon alla, olisin mieluummin täyttänyt liesi

Sellainen kirjoitin heti, valitsemalla luotettavuuden ja talouden välisestä tasapainosta.
Ja mitä paremmin, olisin rakennettu kaksikerroksisen tiilitalon vieressä tiilisen kylpylä uima-altaalla ja kaikki, jossa kellarissa)
Ei kuitenkaan vielä ansaittu (
Liesi on huono, koska sitä ei voi tehdä (

Hei Ensimmäistä kertaa kuulen, että on mahdotonta tehdä uunin jatke))))! Kaikki voidaan kiinnittää pohjalevyyn. Kahden jäniksen tapauksessa, miten säästää rahaa ja tehdä hyvin? Mitä tulee laattaan, ei tarvitse tehdä "paksua", riittää, että palkit saadaan pitämään kantavien seinien ääriviivoja ja vastaavasti laatta itsessään päälle. Palkkeissa kaksoisvahvistus liittyy päälevyyn. metallivahvistin voidaan korvata lasikuidulla, vahvistaminen ei ole huono eikä rusteta ja se maksaa useita kertoja vähemmän... Hiekkakäsittely ja eristys laatan alapuolella ovat välttämättömiä. Mutta on yksi asia... tässä säätiössä, vaikka se sopii sinulle... se on melko pieni.
Toinen tyyppisillä laattojen perustuksilla on paalunkiillotus, jossa on käänteinen hionta ja ohut laatta päälle. Jos on mielenkiintoista, kirjoita sitten, minulla on projekti sellaiselle säätiölle, voin lähettää sen.

Olisi mielenkiintoista nähdä.

lohkojen talon alapuolella tein pohjan upottamalla 60 cm maanpinnalla 40 jalekseen, poraamalla kuopat ympäryksen ympärillä 1,5 m: n kulmalla 1,6 m: n syvyyteen (savi taso), joka vahvistettiin 12 mm: n vahvikkeella 4 riviä, jossa "laatikko" ympäryksen ympärillä, neulottujen kuorien vahvistamiseen. luotettavasti ja edullisesti Fundamnt 8x12 käsitteli kaikkia materiaaleja ja työtä (lähinnä minun, mutta Uzbeksit auttoivat meitä tekemään betonia) alle 50 tonnia

No, tämä on pino-grillage niin pitkälle kuin ymmärsin.) Myös nojannut kohti häntä ja lukemisen jälkeen tuntui olevan määritelty, mutta haluan kuulla matalaa haudattu, voiko joku laittaa sen kaikki samanlaiseksi?

Ribbon matala syvyys.
Jos teet oikean vahvistuksen ja kaikki työskentelet SNiP: llä, se on noin 200 vuotta.
Kerron teille harjoittavana rakennusinsinöörinä.
Jos tämä ei vaikuta vakuuttavalta, niin minulla on korkeakoulututkinnot ja rakennustekniikka korkeakoulujen ja lentokenttien sekä teollisuuden maa- ja vesirakentamisen alalla.

Kuivapohjaiset paalut, joissa on pohjakenkä, on tehty kestäviksi, mutta pölyävää sänkyä ja lujitetta, jossa on vähintään 12 lujitinta.

Mitä tarkoitat polkumyynnillä? ;)
Säätiön valinta riippuu maaperän kantavuudesta ja rakenteen massasta.

Kaikki on oikein, lasketaan maaperän kantavuusrakenteen rakenteen painoon, kun rakennat 5 kerrosta rakennuksen painon alapuolella olevaan aggregaattiin, pohja asetetaan pakastussyvyyteen. Maaperän laskeuman voimat koostuvat tangentti-vektoreista ja ejektiovektoreista, jos säätö sijaitsee jäädytyksen syvyyden yläpuolella. Alhaisten rakennusten päävoimat ovat maaperä, kun rakenteen paino on pienempi kuin voimien voimakkuus, savi on 5-10 cm: n nousu, jotain sellaista. Aidat pilarit vetävät myös tangentiaaliset voimat, niin he ovat kuin humalassa.

:) suuri joukko termejä oppikirjasta.
TS: harkitse aina taloudellista osaa.
Kaikki nerokas on yksinkertainen.
Mitä syvemmälle haudat säätiön, sitä enemmän rahaa, jonka pumppaat täällä. Rakenna maanalainen on aina kallista.
Irrotat kasviskerroksen 30 cm, tee nauha, esimerkiksi 400 * 400-osaa vahvikkeella, tee lämmitetty sokea alue (käytä murskattua kiveä eristeenä) ja ongelma kallistumalla ratkaistaan. Asuntohuoneen alapuolella maa ei jäätyä. Katso maaperän jäädyttämisen aikataulu rakennuksissa. Pohjan pohjan on oltava tasainen ja 1 tasossa. Plus suorita vaaka- ja pystysuora vedeneristys. Kellarin betonipohjasta nostamme kellariin tiilen, jolloin lattian taso on + 700 mm maasta.

Olet oikeassa. Kanavan syvyys max. 1m plus hiekoitustäyttö max. 60 cm. Lisätyöntynyttä betonia ulos nollaan. Se on talousarvio ja vakaa rakennukselle. Jos käytät lattiaa, jossa on eristys ja tuulettuva lattia, on epätodennäköistä, että maaperä ei jäätyy läpi. Jäädyttämät tontit riippuvat monista tekijöistä, kellarin etelä-pohjoisesta sijainnista suhteessa vaaleisiin suuntaan, tuulen ruusuihin, enemmän lunta tai vähemmän sekä myös linssit c. vedet, puiden juuret, katselivat, kun lehtikuusen juuret kohottivat veren. Naapuri on kiinnittänyt terassin, talvella säätiö rikkoi puoli, kiitos Jumalasta, että se oli hirsihuvila, miksi se rikkoi?

Mitä tarkoitat polkumyynnillä? ;)
Säätiön valinta riippuu maaperän kantavuudesta ja rakenteen massasta.

Mittariston täyttö kompensoi, vaimentaa maaperän ulostyöntövoimia. Se on valmistettu ei-pehmeistä materiaaleista, hiekasta, hiomamateriaalista, 60 cm paksu. Minulla on 20-80 cm hiekkaa ja soraa. Tämä on matalaa pohjaa varten, mutta tarvitset myös täyttömateriaalin. Pähkinänkuoressa on vaikea selittää. Muuten, minulla ei ole työtasoa, mutta säätiö on vakaa.

Monoliittinen levy ruuveilla

Monoliittisen emäksen ominaisuudet paaluilla

Ottaen huomioon, että minkä tahansa rakennuksen perustuksen pystyttäminen on kallis rakennusvaihe, siellä voit säästää paljon, jos määrität oikein rakenteen upotetun osan tyypin ja asettelun. Monoliittinen paalusäätiö luotettavuuden ja kohtuullisten kustannusten kannalta on yksi parhaista vaihtoehdoista. Mikä se on, kun on suositeltavaa asentaa se, onko tekniikka sallii tehdä kaiken työn yksinään, on tämän artikkelin aihe.

Pallojen perustusominaisuudet

Ennen kuin ymmärrät tällaisen säätiön ansioita, asennussijoituksia ja muita asioita, sinun on selvennettävä terminologiaa. Nimien samankaltaisuus aiheuttaa usein sekaannusta. Rakennettaessa 4 tunnettua "perus" -tyyppiä - nauha, levy, pylväät ja paalut. Kaikki muut vaihtoehdot ovat vain johdannaisia ​​(ilmoitetut muutokset).

Ensinnäkin ne eroavat sekä suorituskyvyssä että asennustekniikassa. Ruuveilla, joita käytetään usein alhaisissa (kehysrakenteisissa) rakenteissa, voi olla valettu terävä tai hitsattu terävä osa. On tylsistynyttä tukea. Tällaisten paalujen työtä tehdään vain käyttämällä tekniikkaa.

Toiseksi irralliset monoliittiset pylväät eivät yksinään takaa säätiön vakautta. Ne on yhdistettävä yhdeksi ääriviivoiksi, jotka ovat tiukasti kiinni toisistaan. Harjoitteli useita vanteita. Esimerkiksi paalupohja, jossa on grillata. Mutta täälläkin on olemassa vaihtoehtoja, jotka eroavat toisistaan ​​kasetin kiinnittämisessä - syvenemisen tai maanpäällisen.

Kyseessä olevan paalun perustuksen tyyppi on täyteaineen tuki ja monoliittinen grillatappi. Tässä tällaisessa perusta ja ymmärrä tarkemmin.

Kun on suositeltavaa rakentaa monoliittinen grilli-pohja paikoille:

 • Jos rakentaminen toteutetaan ongelma-alueella.

Tällaisissa tapauksissa voit käyttää laattapohjaa, mutta sen hinta on paljon suurempi ja asennus tekniikka on monimutkaisempi. Ensinnäkin - kuorman laskelmien ja tuen paksuuden vuoksi. Pile-pohjaan nähden on vain otettava huomioon jäätymisen taso. Reiät porataan siten, että monoliittisen pylvään alaosa on alle puolet metrin. Koska maamme kehittäjät ovat 1,8 - 1,9 m: n ohjattuja, niin yleensä 2,5 m: n runko riittää monoliittisille paaluille.

 • Jos työn aikana tehdään kaikki toimet itsenäisesti.

Jopa tällaisia ​​paikkoja, kuten ruuveja, ei voida asentaa ilman 1-2 apulaista. Mutta monoliittisia tukia on helppo järjestää omiin käsiisi.

Asennusvaiheet yksinään

Monenlaisia ​​alustoja voidaan rakentaa itsenäisesti. Ja tämä, kun kuvataan rakennustekniikkaa, on merkittävä lisä. Kirjoittaja ei kiistä näitä lausuntoja, mutta haluaa huomata, että pile-pohjaisen mallin suunnittelu olisi annettava ammattilaiselle. Jos tarkastelemme, millaisia ​​ongelmia omistaja joutuu, kun virheitä tehdään itsenäisissä laskelmissa (esimerkiksi määrittämällä tukien asettelu ja niiden poikkileikkaukset), asiantuntijapalvelujen kustannukset eivät näytä niin korkeilta. Siksi onkin vain yleinen algoritmi toimenpiteistä paalujen ja monoliittisten grillauslaitteiden asennusta varten.

1. Alueiden valmistelu.

Paljon vaikuttaa siihen, onko hanke tarjonta kellarikerroksessa (kellari). Monoliittisen grillauksen ja itse asiassa pienen osan nauhan korkeus riippuu siitä.

2. Porausreiät.

Se valmistetaan paalujen hankesuunnittelun mukaan. Monoliittisten tukien osa voi olla mikä tahansa - neliö, ympyrä, suorakulmio. Maa-alan tilavuuden vähentämiseksi tässä vaiheessa on suositeltavaa houkutella laitteita. Vuokraa erikoistarjoukset / autot (käytössä - yamobura) maksaa edullisesti. Toiminnan likimääräinen hinta tunneissa on noin 1 430 ruplaa runkojen valmistuksessa enintään 3 metrin syvyisille tukeille. Nämä puolitoista tuhatta vähentävät huomattavasti aikaa, jolloin valmistaudutaan paalusäätiön asettamiseen. Ja mikä on tärkeää - tämä tekniikka takaa, että täyttöpilarit ovat täysin pystysuuntaiset.

Todella työskentelevä oikeudellinen tapa säästää.
Kaikkien täytyy tietää!

Jos oletetaan, että monoliittisen haudatun grillata- mion järjestely toteutetaan, sen alla toteutettava kaivaus suoritetaan. Ja vasta kaivannon valmiuden jälkeen voit aloittaa reikien porauksen.

 • Kuten minkä tahansa pohjan rakentamisessa, jokaisen rungon pohjalle on järjestetty "tyyny", joka kompensoi maaperän vaikutusta (kun se liikkuu) tuet. Kuormitetun PGS: n on oltava hyvin tiivistettyjä.
 • Kun rakennetaan monoliittista alustaa, liuos kaadetaan aina muottiin. Asennettaessa sitä improvisoitua materiaalia pitkien paalujen pituudella on melko ongelmallinen. Tästä syystä itsenäisen työn tapauksessa on tarkoituksenmukaisempaa valita muunnos pyöreän osan pylväistä. Säätökuopat muottiin on helpompi käyttää asbestisementtiputkia. Niitä on helppo leikata ja laittaa valmiiksi kaivoksiin.
 • Vahvistusmenetelmä valitaan tukien halkaisijan mukaan. Joko pystysuora runko kootaan tai 3-4 putkea työnnetään putkiin sen jälkeen kun osa liuoksesta kaadetaan.

Paalusäätiö monoliittisella grillatauksella on yksi, kiinteästi yhdistetty rakenne. Jotta pystyt kiinnittämään tukipylväät nauhalla, 1-2 baaria on sijoitettu niin, että niiden päät nostetaan tukien palojen yläpuolelle. Ne toimivat liitoselementteinä. Koska monoliittinen grillaus kaadetaan muotoon, myös runko asennetaan, paalujen vahvistaminen on kiinnitetty siihen.

4. Kuormausliuos.

Mikään ei ole monimutkaista, mutta sinun on otettava huomioon joitakin kohtia. Ensiksi se kaadetaan osiin, jolloin jokainen kerros pakotetaan väistämättä. Toiseksi, jos monoliittinen kasa on asennettu, niin heti. Et voi jättää sitä keskeneräisenä seuraavana päivänä. Putken pienen poikkileikkauksen vuoksi betoniseoksen valmistuksessa on käytettävä pieniä jakeita täyteaineena. Tällaista koostumusta suljetussa tilassa on helpompi käyttää.

5. Monoliittisen grillatauksen asennus.

Tämä työ ei ole kovin erilainen kuin perinteinen teippi. Järjestelmä on yksinkertainen - muotti + vahvistettu runko + ratkaisu. Mutta on monia ominaisuuksia. Useimmat kysymykset ovat monoliitin tunkeutumisen taso. Käytännössä "pehmuste" (noin 15 cm tiivistymisen jälkeen) ja betoniteräksen korkeus (toinen 30 cm maanpinnalla) otetaan huomioon. Monolithic grillage riittää.

 • Ei ole tarpeen tehdä syvällisempää grilliä varustamalla tilava kellarihuone, koska tämä lisää kustannuksia. On suositeltavaa nostaa kasa ja laittaa seinät kellarikerroksessa.
 • Kun asennat lujittavan kehyksen muotoon, sinun on ymmärrettävä, että grillauksen keinotekoinen kivi voi osittain murentua käytön aikana. Sen vuoksi tangot eivät saa olla sijoitettu lähemmäksi kuin 50 millimetrin etäisyydellä kaikista leikatuista monoliittipiiristä.
 • Komposiittituotteita ei voida käyttää betonin vahvistamiseen, varsinkin kun rakennetaan säätiö - ei paaluille eikä grillattavaksi. Valmistajat mainostavat voimakkaasti muoviraudoituksen etuja, mutta samalla he hälventävät sitä, että sen luotettavuutta ei ole vielä testattu ajan mukaan - materiaali on suhteellisen uusi. Siksi puhutaan 100-vuotiaasta tällaisesta baarista taatusta soveltuvuudesta on selvästi liian aikaista.
 • Kiinnittämisen yhteydessä kehystä ei saa käyttää hitsauksessa - vain käsin. Nopea lämpötilan nousu työalueella muuttaa metallin rakennetta ja tällainen vahvistus tulee epäluotettavammaksi.

Tarkat numerot eivät kutsu asiantuntijaa. Hinta riippuu niin monista tekijöistä, että tällaisen säätiön lopulliset kustannukset vaihtelevat laajoissa rajoissa. Esimerkiksi mitä sementtimallia käytettiin, palkkiosuutta, grillimaksuja, monoliittisten paalujen pituutta?

Jos keskitymme erikoistuneiden järjestöjen hinnoitteluun (keskimääräiset tiedot), matala syvyysnauha maksaa 2,780 ruplaa / pm ja jokainen monoliittinen kasa on noin 1 760 ruplaa. Jos teet kaiken omasta, kustannukset laskevat noin ⅓.

Perinteisten monoliittisten säätiöiden rakentamisen perusteet: miten grillata

Rakenna rakennuksen monoliittinen tukipilari

Pallosäätiöt ovat suosittuja yksityisten kehittäjien keskuudessa, koska ne tarjoavat luotettavia rakenteita suhteellisen alhaisilla rahoituskustannuksilla. Niitä voidaan käyttää paitsi litteillä rakennuskohteilla myös vaikeassa maastossa, ja paalut voidaan aina säätää yhdelle vaakatasolle.

Kaikkien paalun perustukset koostuvat kahdesta avainelementistä: eri materiaaleista valmistetusta kasa ja grillata, joka on monoliittinen laatta tai teippi, johon rakennuksen tukiseinät sijaitsevat. Tällaisten syiden keskeinen haitta on vaikeus rakentaa kellari tai tekninen lattia sekä tarve varmistaa maanalaisen maaneristyksen korkea taso.

Tärkeimmät edut

Laitteen monoliittisten perustusten vaihtoehdot ruuveilla

Alustan etuja ruuveilla on:

 • alhaiset rakennusmateriaalien kustannukset, joita tarvitaan paalujen ja monoliittisten levyjen pystyttämiseen;
 • rakentamisen nopeus, koska ei ole tarvetta odottaa, kunnes betoni on saavuttanut brändinsa;
 • vähemmän konkreettista kulutusta sen perusteella, että laattojen paksuus on pienempi kuin perinteisessä monoliittisessa pohjalla, ja joidenkin tyyppisten paalujen tuotanto on vakiokokoista tehtaalla;
 • vähimmäiskuljetuskustannukset, jotka perustuvat siihen, että lähes kaikki säätiön osatekijät voidaan tehdä suoraan paikan päällä;
 • asianmukaisella tekniikalla voidaan talven aikana tehdä monoliittinen grillata, paalut voidaan helposti asentaa kiviseen tai jäädytettyyn maahan;
 • Ottaen huomioon, että ruuvipallot on asennettu maanpinnan jäätymispisteen alapuolelle syvemmälle ja tukevat kiinteitä maaperän kerroksia, talon tyhjennys on vähäistä.

Monoliittisen levyn pino-grillausperustusten keskeinen haitta on tarve ennakoida tuotteiden lukumäärä ja tyyppi, niiden sijaintipaikka ja koko rakenteen massa. Siksi ei ole suositeltavaa rakentaa tällaisia ​​alustoja ilman alustavaa suunnittelua.

Tyypit, joissa on monoliittinen grillata ja valmistelutöitä

Pallosäätiön ripustettu kasa

Suspendoitu grillatappi, jolla on levyn ja maan välinen rako vähintään 70-100 mm, joskus enemmän. Tämä muotoilu poistaa kokonaan maaperän kielteiset vaikutukset maan alla, mutta talon alaosaa on edelleen lämmitettävä. Pohja sopii talojen rakentamiseen käytännöllisesti katsoen mistä tahansa rakennusmateriaalista.

Monoliittisen pohjamateriaalin käyttö. Pohjan rakentaminen merkitsee sitä, että maapohjan ja grillataudin välillä ei ole aukkoa, jolloin saadaan pieni tekninen huone tai kellari.

Valmistustyöt pölkkelysperustan rakentamisessa monoliittisella levyllä:

 1. Laske paalin tyyppi, pituus ja halkaisija.
 2. Valmistele rakennuspaikka, asenna telineet ja kohdista ne samalle vaakasuoralle tasolle.
 3. Pile muottien päälle paalut, kiinnitä kaikki yhdessä, levitä kerros vedeneristys ulkopuolella.
 4. Kiinnitä sitten vahvistus sisäpuolelle, liitä se yhdessä palkin kanssa paalujen kanssa, on käytettävä joustavaa lankaa, ei hitsausta.

Kaada koko rakenne betonilla useilla tasaisilla vaakasuorilla kerroksilla.

Kuinka tehdä monoliittinen grillage on paaluilla?

Laitteen rozverkan malli kaivosperustaan

On aivan helppoa rakentaa tällainen säätiö omilla käsillä, tämä on pino-grilli -perustajien tärkein etu. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • kehittää tulevaisuuden talon suunnitelmaluonnos, laske itse rakenteen ja monoliittisen levyn kuorma. Saadun tiedon mukaan lasketaan raudoitettujen betonipilarien asennuksen määrä ja sävelkorkeus, tee projekti tulevasta perustaksi;
 • valmiiden piirustusten mukaan poraa tai kaivaa kaivoja ennalta määrätyn suunnittelun syvyyteen. Jos valinta lopetetaan tehdasvalmisteisilla tuotteilla, ne voidaan asentaa paalun vasaralla;
 • kun kaikki ruuvipallot on asetettu ennalta määrätylle syvyydelle, ne on tasoitettava vaakasuoraan ja tarvittaessa jauhaa jauhaa hiomalla. On suositeltavaa asentaa tuet tiukasti pystysuoraan, korkeintaan 2-3 asteen poikkeama pystysuorasta.
 • jatkavat muotojen valmistusta. Se voidaan valmistaa vaahtopolystyreenilevyistä tai irrotettavaksi puusta. Muottien tyypin ja suunnittelun valinta riippuu kehittäjän taloudellisista kyvyistä. Kaikki aukot ja liitokset on suljettava niin, että betoni ei pääse ulos, on myös suositeltavaa vahvistaa muottirakenteen pohjaa betoniliuoksen kaatamisen aikana, jotta se ei murene betonin massasta.
 • Asenna lujitusholkki muotin sisäpuolelle laskettuna periaatteen mukaisesti, kuten tavanomaiselle monoliittiselle levylle, lukuun ottamatta sitä, että pystysuorat palkit liitetään sitten tukielementtien vahvistukseen;
 • jos matala tai syvä monoliittinen grillata on pystytetty, sinun on ensin kaivaa kaivanto ja asennettava muottiin;

Seuraavaksi paalut kaadetaan betonilaastilla, sitten muutaman päivän kuluttua - grillata itse. Arvioitu aika, jolloin betoni saa tietyn merkin voimakkuuden ilmastollisista olosuhteista riippuen, on jopa kuukausi.

Monoliittisen laatan vahvistaminen paaluilla

Säätöpilarin ja monoliitin vahvistaminen

Monoliittisen perustuksen lujuuden erityispiirre on, että laakeritukien ja grillauksen lujitusholkki on tarpeen yhdistää yhdeksi rakenteeksi. Vahvistusta varten on tarpeen luoda kaksi itsenäistä lujitushihnaa, yksi päällekkäin ja toinen pohja. Kussakin paikassa sinun on käytettävä vähintään kahta pituussuuntaista vahvistusta. Vahvistuksessa käytetään varret, joiden läpimitta on enintään 14 mm kierre- tyyppiä, ja pystysuuntaisille sauvoille - enintään 9 mm ovat sileitä.

Poikittaisella vahvikkeella ei ole mitään yhteyttä kuormiin, se sitoo koko rakenteen yhteen kehykseen. Vahvikotelo upotetaan täysin betonilaastille. Asennuksen yhteydessä on tärkeää jättää aina tangon yläpäät - ne kytketään sitten tukitukien vahvistamiseen.

Ennen monoliittisen laatan kaatamista tehdään joustava liitoskohta kosketuspisteissä laattojen sisäosan ja sisäkehyksen välillä. Jos käytetään teräslaakereita, kärjet hitsataan alempaan vahvistusvyöhykkeeseen. Samanaikaisesti hihnan alareuna pitää haudata jopa 5 cm: n paksuiseen betoniin metallin suojaamiseksi korroosiolta. Laattojen runko katsotaan täydelliseksi, hihnojen välinen etäisyys on enintään 10 cm ja pystypalkkien välinen etäisyys - enintään 50 cm.

Pilejä on vielä vahvistettava erityisesti, jos ne ovat betoniteräksiä tai teräsrakenteita. Puuta ja terästä ei ole vahvistettu, ne on yhdistetty vahvikkeella tai valssilangalla toisiinsa. Grillin ja tukien luotettavaa liittämistä varten päitä hitsataan johtotangolla tai tankoilla vahvikelevyn alemmalle kerrokselle. Grillin leveyden tulisi olla hieman suurempi kuin lohkojen ulkoiset mitat rakenteiden parantamiseksi.

Levytyyppien paalut

Laite grillataan ruuveilla

Rakennuksessa käytetään neljää materiaalityyppiä tukevia elementtejä ja niillä on omat ominaisuutensa:

 1. Pituudeltaan 8,5 metriä pitkät puikot, joiden ulkohalkaisija on enintään 34 cm. Ne ovat halpoja mutta harvoin käytettyjä. Niiden on lisäksi peitettävä erityisillä yhdisteillä mätättäen.
 2. Vahvistettu betoniruuveja valmistetaan M200-merkistä ja edellä olevasta betonista, niillä on valtava käyttöikä, mutta suuren massan ansiosta ne voidaan asentaa vain voimakkaiden rakennuslaitteiden avulla.
 3. Teräksiset ruuvipallot, joissa on teräviä vipuja. Niitä käytetään useimmiten, koska niiden paino ja helppous ovat vähäisiä. Ennen asennusta on erittäin tärkeää käsitellä niitä erityisillä korroosionestoaineilla.
 4. Asbestisementtiputket. Nämä ovat onttoja rakenteita, jotka kestävät melkein mitä tahansa iskuja, mutta toimitetaan ilman vahvistusta.

Monoliittisella levyllä varustetut paalupohjamateriaalit ovat rakenteeltaan hieman kalliimpia kuin kaistaleet, kun taas ne pitävät riittävän suurta massaa. Tämä saavutetaan levyn avulla, tukiseinien kuormitus tasaisesti jakautuu tukien väliin. Tämän tyyppiset perusteet ovat välttämättömiä yksityisten ja kotitalouskäyttöön tarkoitettujen pienten rakennusten rakentamiselle, ne ovat erinomaisia ​​rakentamaan vaikeissa maaperässä, joka on kausiluonteista.

Monoliittinen levy ruuveilla

Kivi- ja tiilitalot ovat tärkeä osa maa- ja vesirakennustekniikkaa. Huolimatta siitä, että tällaisten talojen rakentaminen on kalliimpaa ja kestää kauemmin, ne ovat paljon käytännöllisempää, koska ne ovat kestäviä: kivi ja tiili eivät ole alttiita muotille ja mätää, niillä on suurempi palonkestävyys, kestävyys ja äänieristys. Tällaisten talojen rakentamista säännellään yleensä ihmisillä, joilla on tapana tehdä kaiken elämässään pitkään ja perusteellisesti.

Olisi otettava huomioon, että yksi tärkeimmistä hetkeistä, jotka määrittävät kiven ja tiilitalojen luotettavuuden ja kestävyyden, on säätiön laatu. Tällaisten rakennusten rakenteet ovat raskas, mikä tarkoittaa sellaisen pohjan rakentamista, joka pystyy kestämään merkittäviä ulkoisia kuormia.

Viime vuosikymmeninä ruuvipillojen perustustekniikkaa on käytetty sekä siviili- että teollisuusrakentamisessa. Kuitenkin herää kysymys: onko mahdollista käyttää tätä teknologiaa sellaisten raskas talojen rakentamisen perustaksi?

Kyllä, tämä on mahdollista, sillä laaja valikoima ruuvauskokoja mahdollistaa tarvittavan paalun tai niiden yhdistelmän valitsemisen kuormitukselle.

Suosittelemme perustusten käyttöä ruuveilla, joissa on teräsbetonituotanto tiili- ja kivitaloille.

Prosessin rakentaminen betoniteräksen avulla

Ensinnäkin paalut asennetaan. Kun paalut on ruuvattu syvyyteen, joka oli asetettu hankkeeseen, ne katkaistaan ​​ja paalun ontelo on betonoitu. Sitten paalujen lujittaminen tehdään: lujittavat tangot, jotka vapautuvat, sijoitetaan paalun onteloon.

Seuraavaksi syntyy grillauksen vahvistaminen: lujitustangojen irtoaminen liittyy grillauksen vahvistuskoteloon. Vahvistustyöt tehdään siten, että se on kestävämpi taivutuskuormien suhteen.

Kaadetaan vahvistettua betoniterästuotetta, jossa on seinät ja pohja, joka muodostaa nauhan pohjan tasaisen pinnan. Pohja on vuorattu muovikelmulla, jotta vältetään sääntöjenvastaisuudet grillin alaosassa, jossa voi kertyä vettä, mikä myöhemmin johtaa säätiön hitaaseen tuhoutumiseen.

On olemassa kahdenlaisia ​​samanlaisia ​​säätiöitä:

 1. Korkealla vahvistetulla betoniteräksellä.
 2. Alhaalla vahvistetulla betoniteräksellä.

Suuri grilli on vähintään 10-15 cm maanpinnan yläpuolella, mikä on välttämätöntä, jotta maaperä ei päätyisi siihen pakkasella. Laajennettu maaperä nostaa grillata, mikä johtaa siihen, että se repäisee paalut.

Pohja, jossa on alhainen teräsbetonituotanto, sijaitsee yleensä maanpinnalla tai maahan upotettuna 10-15 cm: n päähän. Tällaisen grillaten etuna on tilan puuttuminen pohjakerroksen ja maan välillä. Jotta maaperä ei pääse työskentelemään pohjan päällä, kaivantoa kaivetaan 10-15 cm syvyyteen, jonka jälkeen pohjan pohja peitetään vedeneristyskalvolla ja asetetaan hiekka-sora-alusta estämään pohjan ja maakerroksen välinen kosketus. Vain tämän jälkeen alkaa säätiön rakentaminen alhaalla vahvistetulla betoniteräksellä. Hiekka-sora-alusta suorittaa myös viemärijärjestelmän roolin, kiertää sulatettua ja sadevettä rakennuksen alta ja poistaa siten pohjan pohjan alaosan jäätymisen. Tämä tekniikka ei myöskään anna maaperää puristaa lujitettua betonilaatua pakkasella.

Kellarin eristys

Rakennuksen päätyttyä on välttämätöntä tehdä kellarieriste lämmön vähenemisen pienentämiseksi.

Kaksi eristetyyppiä: vaakasuora ja pystysuora.

Pystysuora eriste - tavallisin ja tehokkain kellarikerroksen eristysmenetelmä on kellarin ulkopinnan eristys, jonka jälkeen kellarin koristeellinen pinta valmistetaan. Tällainen eristys on mahdollista suorittaa missä tahansa rakennusvaiheessa.

Pystysuoran eristyksen lisäksi voit lisäksi tehdä maaperän vaakasuoran lämpöeristyksen koko rakennuksen kehän ympäri. Tämän tekniikan avulla seinien ja säätiön alapuolella jäätymisen syvyys pienenee, mikä vähentää merkittävästi maaperän pakkasen talteenottoa.

Jos haluat tulla kumppaniksi GlavFund, täytä alla oleva lomake. Asiakkaasi tarkistat pyyntönne.

Haluamme kiinnittää huomionne siihen, että yrityksemme palveluiden tarjoamista koskevat hakemukset ja rakennusalan yhteistyötä koskevat ehdotukset on esitetty täällä. Tämän sivun kautta lähetettyjen materiaalien ja muiden kuin ydinverkkojen hankkimiseen tarkoitetut kaupalliset tarjoukset katsotaan roskapostiksi. Voit julkaista tällaisia ​​tietoja täältä: hakemukset toimittajalle.

Tämä lomake on tarkoitettu vastapuolille, jotka haluavat tarjota tuotteitaan tai palvelujaan. Logistiikan (tarjonta) asiantuntijat tarkastavat pyyntönne.

Tämä lomake on tarkoitettu mainostajille, jotka haluavat tarjota tuotteitaan tai palveluitaan. Mainososaston asiantuntijat tarkastavat pyyntönne.

Monoliittinen levy ruuveilla

Hyvää päivää, picabushniki, rakentajat ja vain kiinnostunut rehellisten ihmisten aiheesta!

Ehkä se on mielenkiintoista jollekin, ja voi olla jopa hyödyllistä selvittää, kuinka kaadettiin monoliittinen levy tulevaan taloon käyttäen Fahwek-tekniikkaa. Toimi toteutettiin lähellä lähiöitä. Lokakuun 2017 loppu.

Itse asiassa täällä hän on komea talo (sen edeltäjä, johon rakennamme säätiötä):

Minulla on vanha yhteistyökumppani ihastuttavasta Kirovin kaupungista, joka rakentaa tätä ihmeellistä taloa (kuvassa, jonka rakennutti hän). Hänellä oli tilaus tällaiselle talolle alueellamme, joten hän kääntyi auttamani puoleen, sillä kalliimpi on lähettää molemmat monoliitit ja kirvesmiehet pääkaupunkiin.

Projektin mukaan lautanen kulkee päärakennuksen alle, ja ruuvipallot on ruuvattava terassin alle.

Sovimme asiakkaiden arvioiden, ehtojen kanssa ja aloitimme työn.

Lisäksi kirjoitan valokuvia ja kommentteja siihen, mitä minulla oli edessään töissä.

Sivusto on suhteellisen tasainen, mutta rakennuttajan pyynnöstä laatta ei saa ylittää korkeintaan 60 mm. Levyn paksuus 250 mm. Maaperä lähinnä - hiekka, siipi.

Ensimmäinen asia on merkitty ja "ampui" korkeus tasolle rakennuksen paikalla. Vuokrasimme kaivinkoneen ja tasoitimme tontin.

Seuraavana vaiheena on geotekstiilien asentaminen, hiekkaa toimitetaan rinnakkain ja muottipesä kerätään. Muottien muodossa käytettiin leikkuulauta 150x25mm ja 100x25 spacerille. Hiekkapuhaltimen paksuus 200mm. Jakamalla hiekkaa, me kaatumme ja me leimataan vibroplkerokerroksen kerroksen jälkeen.

Tähän asti kaikki meni suunnitelmien mukaan, on parempi olla ajattelematta. Mutta ei tapahdu rakentamisessa ilman "jambs", varsinkin meidän valtava.

Vahvistuksen muodossa päädyimme käyttämään 12-rautaisen valmiin verkon 200 x 200 mm: n solulla. Tällaista verkkoa myydään 2x6m ja 2x3m kortteilla. Ja sitten ensimmäinen "yhteinen" toimittajalta, ei ilman yksinkertaisuutta. Maksu "valmistaja" vaati 100% summasta pankkisiirrolla.

- Ei ole ongelmaa, kun tuo?

- Seuraavana päivänä, kun rahat näkyvät tilissä.

- N. (Siirrämme rahaa tiliin)

Seuraavana päivänä tuodaan verkko. Hyvä laatu verkko, ei ruostunut. Mutta täsmälleen 1/3 koko maksetusta summasta. Meille varmistettiin, että toinen auto on matkalla. Puretaan ensimmäinen, odottaen toista. Huolitsija, joka suihkuttaa vaahtoa, vakuuttaa, että hän ajaa. Muuten hän on yhä menossa, ja toimisto, josta he ovat tilanneet, yhtäkkiä lopettaa putkien poimiminen ja lopulta katoaa kokonaan... Ole varovainen, ystävät! Yrityksissämme on tarpeeksi huijareita. Toistan, osittain syytän itseään.

Yleensä tilavuus, joka ei saavuttanut ristikkorakennetta, on otettu toiselta toimittajalta ja maksettu paikallisesti. Alkoi kerätä kehyksen. Esiasennetut kiinnitykset jäteveden ja sähkökaapeleille.

Kun luurungon luuranko oli yhdistetty, oli aika säätää betonia. Asiakkaan pyynnöstä betoni M300 tilasi sen graniittirummulla. Koska lämpötila laski jo alle 0, lämpötila laski myös betonista -5 asteeseen.

Betonin kokonaismäärä 24 m3. Ja tämä on 10% kutistumisesta.

10 am Betonipumppu paikallaan. Ensimmäinen 9-kuutiosekoitin myös.

Aloittaminen (muodossa majakat käytetään profiili putki 40x20mm).

Ensimmäinen mikseri tyhjennettiin, toinen tyhjennettiin. Sekä 9m3. Ja näemme:

Ja näemme, että tulvii hieman yli puolet. Toimittaja vakuuttaa, että betonin määrässä ei ole virheitä, ja ne tuovat täsmälleen 18 m3 ja 6 m3: n kone on matkalla.

Tämä herättää kohtuullisen kysymyksen minun puolestani:

- Kuten kuutiohjelman 10 prosentin marginaalin tarkalla laskemisella, on ilmeistä, että meillä ei ole tarpeeksi rahtia.

(johon saatiin loistava vastaus):

- Odota kolmannen auton, sinun pitäisi riittää!

Olemme tyhjennettäneet kolmannen auton (vaikka se olisi ehkä ollut sen arvoinen ottaa kuljettaja panttivangiksi) ja katso:

Lähetän kuvan betonin toimittajalle.

- Tyttö, kuinka paljon konkreettisia olette tuoneet meille?

- Mutta me todella tarvitsemme 22,5m3. Tilataan marginaalilla. Mitä mieltä olet mielestäsi valokuvista, voimmeko sanoa, että meillä on tarpeeksi konkreettisia?

- Et ole laskenut oikein tarvittavan betonin määrää oikein.

- Tyttö, tämä ei ole ensimmäinen konkreettisia kokemuksiamme ja voimme luottaa siihen. Mistä puuttuva betoni meni?

-. Kuulin johdon kanssa. Puuttuva betoni meni maitoa hiekkaan.

- Et tehnyt sora-tyynyä ja maito meni hiekkaan.

- eli jos soraa oli, maito pysyi pinnalla eikä jättänyt soran läpi, ja olisiko meillä riittävästi konkreettisia?

Lisäksi ei ollut syytä kirota, johdon puhelin ei erottunut. Dozakazali 3m3 toisessa paikassa. Muuten, ensimmäinen 24m3 tilataan yhtiössä asiakkaan pyynnöstä. Laitos sijaitsi puolitoista kilometriä esineestä, ja hänestä tuntui, että logistiikka olisi halvempaa. "Ei saatavilla".

Kaadetun levyn kokonaispinta-ala = 89m2.

Levyn paksuus = 250mm.

89 x 0,25 = 22,25 m3 + 10% (kutistusta varten) = 24,5 m3.

Ennen kaatamista, "ampui" joka metri. Kaikki suhteessa "0".

Täytetty jäänyt, peitetty kalvolla. Anna hänen saada voimaa, 7-10 päivää.

Palautettu 10 päivän kuluttua. Puretut muottipesät. Täytetty hiekalla, riimu. Kierretyt ruuvipilot terassin alla.

Säätiö luovutetaan. Asiakas ja kumppani ovat tyytyväisiä.

En anna numeroita. Jos joku on erittäin mielenkiintoinen, kirjoita kommentit.

Sanon tämän. Päinvastoin kuin vallitseva mielipide on, että on mahdollista palkata halpaa työvoimaa ja luoda tiukan ohjeistuksen mukaisesti vankka monoliittinen perusta. Ei, melkein ei ole totta! Tai tee se itse, ystävien tai sukulaisten kanssa.

Vankka säätiö maksaa rahaa, ystävät. Ja usein säätiön hinta voi saavuttaa yhden kolmanneksen kokonaiskustannuksista talon.

P.S.: muutamia kuvia kohteesta tänään.

Rakentaminen ja korjaus

 • Suosituimmat
 • Ensin päälle
 • varsinainen alkuun

135 kommenttia

Tällainen levy ei toimi, koska se vahvistetaan perseestä. Erilliset ruudut on tehty suurella päällekkäisyydellä tai lisäviivoja asetetaan nivelille. Tämä on ensimmäinen.

Toinen, jo edellä mainittu, levyjen kaatamisen tekniikka oli rikki ja maito todella juoksi pois. Ennen laattojen kaatamista valmistetaan kevytbetonia.

Kolmanneksi tämä eristyspuute. Keskimmäisellä kaistalla jäätymisen syvyys on noin 1,5 metriä. Hyvä talvi talossa on kyllästynyt ja omistaja lämmittää maahan. Moles sanoo kiitos.

Neljäs on vedenpitävyys. Betoni läpäisevä veteen. Liesi vetää vettä ja jäätyy / sulaa, mikä on yhtä helppoa arvata, kuin se johtaa sen hyödyttömyyteen. Ja lämpimissä paikoissa, jotka vastaanottavat lämpöä talon sisällä ja kosteutta ulkopuolelta, tulee sieni.

Viidenneksi levy, jonka paksuus on 250 mm puukehikon alla, on kovaa vitun. Tällainen laatikko (vaikkakin normaali vahvistaminen) olisi tarpeeksi tiilitalle. Ymmärrän, että asiakas on lukutaidottomia tässä asiassa, mutta mistä olet katsonut? Tai niin olisi toivottavaa ansaita, että pudotuksessa on ollut hengenveto varastettu?

Kuudes, Dha-rahan runko-talo on kyllästynyt. Epävakaisuus, palovaara, huono melusuojaus, palkkien, rottien ja termiittien jatkuva kitkeminen ovat ruhojen iankaikkisia ystäviä.

Vittu tulos, ystävät. Levitä lisää.

Ja yleensä, jos se on oikeudenmukainen, kaikki siellä mahdollinen on rikki! Tällaista työtä varten on tarpeen ajaa näitä "ammattilaisia" ja saada heiltä rahaa heidän tekemänsä paskan purkamiseksi. Lisäämällä kuvasta äärimmäiset kuvat, että vahvistus jo makaa hiekalla ("tuolit" on painettu). Ei suojaavaa kerrosta ja alempi verkko ei toimi. Valokuvien täryttimet eivät näy ja ajoneuvo ei ole kirjoittamassa mitään siitä! Majakat sijaitsevat vahvistusruudukossa ja rikkoavat pohjalevyn (joten taas ei ole suojaavaa kerrosta). Jopa keskustelemaan tästä pelistä käsi ei nouse. Mutta tietämättömät ihmiset ovat jo asettaneet postin edut, kesällä he kopioivat dachaksen ja sanovat - "se kirjoitettiin Internetissä"!

Riittää, että laitettaisiin 100 mm epp: itä ja ongelmat eristys, vedeneristys, maito ja ylimääräinen betoni olisi ratkaistu.

Mikä kampa keskellä? tarkoittaa?

Tiedän ns. Ruotsin liesi, tässä on jotain käsittämätöntä. vaikka se voi Sochiin? :)

Muuten fakhverk tavallisesti menee vain UShP.

Ilmeisesti - verkkojen päällekkäisyyden varmistamiseksi. Käytettiin kuitenkin väärin

En ymmärrä miksi laattojen säätiö päätti kaataa hiekalle? hiiltyynytysteknologian jälkeen tehdään tyynynpäällinen (myös täyttymällä vaadittuun tiivistyskertoimeen), sitten jalustat tehdään hyviksi (jolloin kuormitus jakautuu tasaisemmin ja lopullinen taso on peräisin merkinnöistä ja t. ei ole "sementtimaitoa" valunut), tämän jälkeen vedeneristys ja vain silloin pohjalevy menee itse.

Viemäröinti ei myöskään nähnyt kuvaa kuvissa.

Rakenteellisesti levyn reunat toimivat paitsi puristukselle (kuten pitäisi), mutta myös taivutukselle, koska tarvittavat toimenpiteet tässä tapauksessa puuttuvat (tosiasiassa on konsoli ympäryksen ympärillä). Mielestäni ei ole mahdollista selittää, mikä on ZhB: n työ taivutuksessa tässä tapauksessa.

Se on mahdotonta. On mahdotonta selittää.

Jos en pysty selittämään, tässä tapauksessa (tämä kehys / projekti), runkopisteet sijoitetaan koko rakennuksen kehälle pitkin laatan reunaa (ilman merkittävää näkyvää sisennystä), ei ole pohjia, ei rakeita, 200 mm: n hiekkaa eikä vedenpoistoa.

Niinpä kuorma lattiasta, runko itse, ihmiset, katto, lumi kuormitus (mukaan SNIP tällä alueella, Moskova 3 lunta = 180kg / m2 muuten) kaikki tämä tulee pyrkimys laatta, joka pitäisi levittää tasaisesti kaikki tämä maahan. Mutta ei ole sijaa jakaa itse asiassa, pitäisi olla eräänlainen porrastettu pramidinen rakenne, jossa kerrostunut kuormitusjakelu, mutta ei ole mitään. Kyllä, loam on hyvä vaihtoehto, mutta ei tarpeeksi sivuuttaa tekniikkaa.

No, kuormitusta ei ole jakaa, mutta kehän varrella oleellisen vakaan pohjan puuttumisen vuoksi muodostuu konsoli (itse asiassa taivutusmomentti laudalle). Mikä on taivutusmomentti itse asiassa? Se on kuin kerroin koko kuormalle, joka tulee datapisteeseen. Turvamarginaali ei riitä. Lisää tähän, että levy tämän suorituskyvyn takia saattaa lopulta johtaa. sitten optimismi muuttuu entisestään.