Monoliittisen slaydite-talon rakentamisen ominaisuudet

Säätiö on erittäin tärkeä osa rakennuksen rakentamista, mukaan lukien monoliittinen sardeldiitti. Jos sinulla ei ole kunnollista kokemusta, sinun ei pidä ottaa itse säätiön suunnittelua, koska sen parametrit riippuvat suoraan rakennuspaikan maaperän tutkimuksessa saaduista tiedoista ja valmiiden rakennusten laskennallisista parametreistä. Pohjan asettaminen erikoislääkärin asettamien parametrien mukaan voidaan tehdä omalla kädelläsi.

Ensimmäinen työvaihe on kaivaminen kaivannuista pohjan alla, jonka pohjalla on tarpeen sijoittaa tyyny hiekkaan ja raunioihin. Tyyny muodostuu kahdesta kerroksesta. Ensimmäinen hiekka, joka nukahtaa ja sitten rauniot, kunkin kerroksen korkeuden tulisi olla vähintään viisitoista senttimetriä. Seuraava askel on rakentaa vahvike häkkiin ja muottiin. Erityisen tärkeää on pituussuuntainen vahvistus, vaakasuuntainen vahvistus on myös sisällytettävä ja paremmin pidettävä, koska sitä voidaan käyttää lopuksi vahvistamaan seiniä. On otettava huomioon, että pohjan leveyden on ylitettävä seinän leveys vähintään kymmenen senttimetriä. Viimeinen vaihe on betonin kaataminen, johon voit lisätä murskattua hienoa fraktiota tai samaa laajennettua savea. Kun säätö on kaadettu, on välttämätöntä tehdä tauko ennen kuin suoritetaan myöhempää työtä, jotta se voidaan kokonaan kutistaa ja ottaa tarvittava voima. Tämän tauon pitäisi olla vähintään kaksi viikkoa.

Valmistautuminen täyttämään talon seinät kevyellä keräyksellä

Ensimmäinen askel on säätää säätiö asentamalla siihen vesitiiviit. Lisäksi voit siirtyä kahdella tavalla ja käyttää kiinteitä tai irrotettavia muottirakenteita. Ensimmäinen vaihtoehto on paljon kalliimpi. Sen toteutusta varten on rakennettu kaksi samansuuntaista seinää, jotka on rakennettu tiilestä, erilaisista lohkoista (sekä ulko- että sisäkäyttöön) tai arkkia ja laattoja (vain sisäpinnoille), joiden väliin jää tilaa slayditin kaatamiseksi. Sovellettaessa tätä tekniikkaa, on välttämätöntä varmistaa liitos muurausseinien ja itse täyteaineen välillä. Sitoutuminen voidaan aikaansaada kohtisuorasti sijoitetuilla tiilillä tai lohkoilla, joita käytetään muottipintojen pystyttämiseen, jotka ulkonevat lumen tai vahvikkeen sisään, vahvistavaa silmää. Levyt ja levyt on asennettu kehykseen, joka on liitetty ulkopuoliseen seinään metallisilla leikkeillä. Tärkeintä on muistaa, että seinän korkeuden välisten liitosyhteyksien välinen etäisyys ei saa ylittää kuusikymmentä senttimetriä.

Yksinkertaisin ja taloudellisesti edullisin vaihtoehto on irrotettava mobiili muotti. Se tuotetaan useimmiten muovista käärittyjä vaneria. Kummankin osan osat on liitetty kierteitetyillä tangoilla, joihin on kiinnitetty aaltoputkia. Talon monoliittisen rakenteen kiistaton etu, joka johtuu lohkosta saman materiaalin yli, on pienen joustavuus laajennetun savibetonilohkojen muodostaman seinämän paksuuden valinnassa.

Kuva: monoliittinen savirauta

Kaadetaan ceramzit-betoniseinään

Valmista vesi-sardeliitti-sementtiseos, joka kaadetaan muottiin ja peittää vastikään muodostetun yksikön muovikalvolla. Kun kerrokset kuivuvat, muotti siirretään korkeammalle, kiinnittämällä se pohjan riviin, jotka on työnnetty ylärivin nastoista vasempaan reikään. Talon seinämien vaaditun korkeuden saavuttamiseksi ja niiden kuivaamisen yhteydessä on tarpeen asentaa lujittava kerros, joka ottaa katon painon ja jakaa sen.

Slayditin kaatopaikat

Monoliittisen sardeldittibetonin talon rakentaminen omilla käsillään on joka tapauksessa parempi kuin lohkotalo, koska se on yksinkertaisempi ja nopeampi. Ja jos on tarpeen käyttää apulaisia, laajentuneiden savibetonilohkojen laskemisen hinnat ovat korkeammat kuin seinien kaataminen.

Monoliittinen keramsit talo omilla käsillään

Venäjällä perinteisestä asumismateriaalista on ollut puuta aina muina aikoina. Vain suurissa kaupungeissa omat kädet rakensivat kivirakennuksia. Viime vuosikymmenien rakentamisen teknologiat ovat tuottaneet monia tehokkaita materiaaleja kestävän ja mukavan asunnon rakentamiseen. Nykyään se on kaiken kaikkiaan erittäin tuottava rakentaa monoliittisen sardeldi-betonin talo.

Kevyiden aggregaattien päällekkäisyyksien rakenne.

Savi-betonin seinät ovat kestäviä ja pitävät lämpöä hyvin esineessä. Tee-se-itse-asuntojen rakentaminen on useita kertoja halvempaa kuin tiili, hiilihapotettu betoni ja muu materiaali. Tällainen talo on ehdottomasti ekologisesti inertti eikä aiheuta uhkaa ihmisen elämälle. Asuntojen rakentamisen työmäärä on pieni, mikä vaikuttaa myönteisesti rakentamisen ajankohtaan. Sen vuoksi rakentaa sardeldi-konkreettinen talo ei ole vain muodikasta vaan myös taloudellisesti kannattavaa. Monoliittipääomarakenteita kahden tai kolmen työntekijän voittamiseksi, joilla ei edes ole erityistä rakennustekniikkaa.

Tekninen laskenta

Seinän materiaalien vertailu.

Kevyiden asuntojen rakentaminen vaatii tarkan suunnittelun laskennan. Tämä koskee pohjaa, lohkojen paksuutta, materiaalin tiheyttä ja niin edelleen. Seinät ovat lämpimiä ja turvallisia, jos materiaali osoittautuu riittävän voimakkaaksi tuotannon aikana. Jotta keramzit-betonista tulisi esiin juuri näin, on välttämätöntä tuoda lohkojen tuotantotekniikka lähemmäs teollista tasoa.

Onko aina mahdollista tuottaa omaa? Se riippuu kehittäjän tahdosta noudattaa refluksointitekniikkaa. Jos vaaditaan lisätyn savibetonin lisävoimaa, seokseen lisätään sahajauho, tuhka, kalsiumkloridi ja muut täyteaineet.

Annan esimerkin. Laske- malla lohkojen tiheyttä sen pitäisi saavuttaa arvo 1000 kg / m3. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen valmistaa erä, joka sisältää 720 kg laajennettua savea, 250 kg sementtiä ja 150 litraa vettä. Monet lisäävät hiekkaa lujuuden lisäämiseksi. Mutta se vaikuttaa haitallisesti talon lämpöeristykseen. Tästä syystä hiekalla olevan sementin laajennetun saven korvaaminen on epäkäytännöllistä, koska kotelon laatu on merkittävästi pienentynyt. Tämä seikka on otettava huomioon.

Teknologinen järjestys

Laajennetun saven seinän rakenne.

Asuminen alkaa säätiön rakentamisella. Savi-betoni-mökin alla riittää, että rakennetaan kevythihnan päätuet esineestä, koska savi on sinänsä erittäin kevyt materiaali. Tällainen monoliittinen talo ei aiheuta suurta paineita maahan. Voit vähentää tietoisesti säätöön kohdistuvaa painetta, jos laske sen päälle vaikuttavien lohkojen tehokas kuorma. Yleensä monet tarkoituksellisesti tekevät seinät laajemmiksi, mikä vähentää tehon kuormitusta.

Kun talon perustus on rakennettu, jatka kaatamalla pääomaa tukevia rakenteita. Monoliittisen kehyksen tuotanto seuraavasti. Savirakointi on erityisen kestävä edellyttäen, että seuraava osuus säilyy. Tällaisten lohkojen kaatamiseksi tarvitaan yksi osa sementtiä, kaksi kertaa niin paljon hiekkaa, kolme osaa laajennetusta savesta.

Erän luominen on yksinkertaista. Täyte asetetaan veteen, vaivataan omilla kädellä tai yhdistelmällä, sitten sementtiä, hiekkaa ja muita aineosia lisätään. Odotetaan sementin asettamista.

Seinän rakentamiseksi sinun täytyy rakentaa erityinen muotti. Se voi olla kiinteä muottirakenne talon ympärillä tai yksittäiset muodot. Lohkojen luomisessa on helppo luoda alkuperäispinta.

Se ei vaadi erityisiä laitteita, kaikki voidaan tehdä käsin.

Sisustetun keramiittitason tuottamiseksi kiviä on integroitu muotin uloimpaan osaan, keskikokoisen luonnonkiven ja niin edelleen. Lohkojen muodostamisen jälkeen niiden ulompi puoli saadaan helpotuksesta. Tällaiset seinät näyttävät erityisen esteettisiltä. Kivet ja muu sulautettu materiaali maalataan maali halutulla värillä. Seinän julkisivu näyttää niin ainutlaatuiselta, että se ei mene huomaamatta.

Suurin osa ihmisistä, jotka on rakennettu laajennetun savibetonin avulla, tekevät erilaisia ​​materiaaleja käyttämällä erilaisia ​​lisäosia. Esimerkiksi lohkot on maalattu erityisillä väriyhdisteillä. Yleinen käytäntö laajennetun saven taustan suunnittelusta integroimalla värillisen lasin, keraamisten laatat ja niin edelleen.

Muut talonrakennusmenetelmät

Muotoilun avulla käyttämällä laajennettua savibetonimateriaalia voit antaa rakennukselle erilainen geometrinen muoto. Tätä varten sinun on luotava sopiva suunnitelma talon perustalle.

Omien tietojensa, käytäntöjen, fantasioiden soveltamisen johdosta on helppo asettaa suoruus tai monimutkainen kokoonpano. Joka tapauksessa objektin seinät toistavat säätiön profiilin, jonka rakentaminen suoritetaan helposti.

Säteilylaadun lämpölohko.

Kun talon tärkein tuki on rakennettu, on tarpeen miettiä, miten edetä. Käytäntö osoittaa, että seiniä ei ole rakennettu puhtaalle alustalle. Sen pinta on asetettava tiilen vieressä, ja eristämisen jälkeen on mahdollista aloittaa lohkojen asettaminen siihen. Tiilien avulla voit asettaa seinän leveyden. Riippuen siitä, on helppo muodostaa kevytyhdistelmämateriaalia.

On parempi pystyttää sulkeva rakenne lohkoilta. Mutta joissakin tapauksissa ne käyttävät jatkuvaa kevyttä aggregaattia. Se riippuu tulevan kodin omistajan halusta.

Pystysuorien seinien säilyttäminen

Henkilöllä, jolla ei ole vähintään perusrakennusta tai taitoja, täytyy oppia rakentamaan monoliittisia seiniä tiukasti pystysuoraan. Varsinkin kun keramit. Seinän itsensä pystyttämisessä ei pidä luottaa silmiisi. Ne epäonnistuvat. On tarpeen käyttää teodoliittia tai tasoa. Asennettaessa lohkoja nämä työkalut voidaan jättää huomiotta. Lohkojen asentaminen on helppoa tavanomaisen piipun avulla. Tällöin talo on suora, mutta ei kaareva.

Ruoanlaitto slaydite

Sardelli-lohkojen kellarikerroksen periaate.

Laajennetun savibetonin valmistus ei eroa murskatun betonin tuotannosta. Molemmat seokset ovat liikkuvia, ja ne voidaan antaa geometristen kokoonpanojen avulla. Esimerkiksi keramiittibetoni-ikkuna ei ole pahempi kuin tavallisesta betonista. Vaikka sardeldi materiaali omilla käsillään kypsentää helpompaa.

Materiaalit ja työkalut:

 • rakennus hiekka;
 • laajennettu savi;
 • sementti;
 • mineraalilisät;
 • muotti;
 • sähkökäyttöinen tai manuaalinen betonisekoitin;
 • lapio;
 • tasolla;
 • teodoliitti m;
 • kynnet;
 • vasara;
 • kädessä pidettävä tai moottorisaha;
 • kattotiiliä;
 • tiili;
 • kottikärryt;
 • luonnonkivi;
 • värilliset keraamiset laatat.

Käytön edut

Nykyisin kevyen betonilaitteiston rakentaminen on kasvanut monta kertaa. Sälkylä-betonin prioriteetti sellaisen täyteaineen kohdalla kuin kuona on ilmeinen. Tällä hetkellä sardeldi-betoninen mökki ei ole alhaisempi kuin hiilihapattujen betonien tai silikaattilohkojen rakentama objekti sen lämmöneristysominaisuuksista. Tämä materiaali ansaitsee tämän kunnian sen ainutlaatuisen korkeista lämmön säästöominaisuuksista. Tämä saavutetaan laajennetun savirakenteen ansiosta. Sen rakeet saadaan saven lämpökäsittelystä. Tämä prosessi tiivisti valtavan määrän ilmaa kevyissä keräysmateriaaleissa. Ja, kuten tiedätte, maapallolla vähäinen lämmönjohtavuus on ilmaa.

Kiertämättömässä kivihiilessä suljetun ilman määrä on useita kertoja pienempi. Tässä ja kaikki ero.

Monoliittisen sardeldin muotti

Talon rakentamisen kustannusten ja laadun parhaan vaihtoehdon löytäminen on perustavanlaatuinen tehtävä ennen rakentamisen aloittamista. Tämä pätee erityisesti niissä tapauksissa, joissa päätät rakentaa talon omiin käsiinsä tai vähäisin kustannuksin. Tässä tapauksessa monoliittisen sardeldi-betonin talo pidetään hyväksyttävin vaihtoehto. Ja pysyvän muottien käyttö suuresti yksinkertaistaa rakentamista.

Claydite on edullinen rakennusmateriaali ja sen edut

Laajennettu savi on betonirakenne, jota helpottaa laajentuneen saviaggregaatin käyttö, joka puolestaan ​​on luonnollisesti pehmitetty savi vaahdotettuna polttamisen aikana. Tuotantotekniikka on melko yksinkertainen ja tunnettu jo pitkään. Se on halpa, lämpöherkkä ja ympäristöystävällinen materiaali, joka on huomattavasti parempi kuin tavallisen saven ominaisuudet. Seinille on ominaista hyvä kulutuskestävyys ja kestävyys.

Siten laajennetun saven käyttö täyteaineena yksittäisten talojen rakentamisessa mahdollistaa suunnittelun helpottamisen mutta myös merkittävästi sen ominaisuuksien parantamisen. Kiinteät seinät ovat kevyitä, kestäviä ja lämpimiä, ja molemmilla puolilla on polystyreeni-vaahtoa sisältävä lisäeriste, jonka avulla voit yksinkertaistaa viimeistelyä ja suorittaa lisäeristeen "kastepisteen" ulostulolla talon seinän yli. Tällainen rakentaminen on käytännöllisesti katsoen "ikuinen" ja mikä tärkeintä, edullinen.

GOST: n mukaisesti valmistetun savibetonin edut:

 • ylittää muu "kevyt" betoni lämpö- ja ääneneristyksellä noin 1,5 kertaa;
 • eroaa hyvään jäätymisvastukseen;
 • kemiallisesti ja kosteutta kestävä;
 • on alhaisempi hinta;
 • laajennettuun savibetoniin perustuvien lohkojen tai koostumuksen massa on 1,5 kertaa pienempi (lohkon yksikköpaino on 2,5 kertaa pienempi kuin tiilen);
 • seinän rakenteen nopeus on 4-5 kertaa suurempi kuin tavanomaisten rakennusmateriaalien tapauksessa;
 • vaalean nauhan perustus vaaditaan;
 • vähentää lämmön menetystä käytön aikana 75%;
 • voidaan käyttää kylmissä ja lämpimissä ilmastovyöhykkeissä;
 • ei vaadi eroa ja eroaa kestävyydestä;
 • epätodennäköinen kutistuminen johtuen rakenteeltaan alhaisesta painosta;
 • sardeldi ei polta.

Neuvoja: jos haluat rakentaa edullisen laatikon yksittäiselle talolle kesällä minimaalisilla kustannuksilla, tutustu laajentuneeseen savibetoniin.

Irrotettava ja pysyvä muotti laajennetulle savibetonille

Irrotettava muotti on rakenne, jota käytetään seinien täyttämiseen konkreettisella ratkaisulla, joka on meidän tapauksessa sardeldittibetoni. Ei-irrotettava muottivaihtoehto on useimmiten polystyreenivaahto ja se on varustettu vahvistuselementeillä, jotka pitävät rakenteen rakennuksen aikana. Tällöin talon seinämien muodostuminen yksinkertaistetaan mahdollisimman paljon, ne kootaan muotoilijana - kiinteäksi polystyreeni-lohkoksi, joka on täytetty valmistetulla ratkaisulla. Luonnollisten palkkien käyttö on tietenkin tarpeen seinän rakenteen vahvistamiseksi.

Huolimatta talon rakentamisen kustannusten kasvusta käyttämällä polystyreenimuotoja rajoittajana, työvoiman intensiteetti yksinkertaistuu mahdollisimman paljon. Rakenna tällainen talo omiin käsiinsä vain kaksi henkilöä, joilla ei ole pätevyyttä. Lisäksi lämmitys ei ole tarpeen.

Toiminnan aikana huomaat erikseen talon lämmityskustannukset. Yksittäisten talojen laajennettu savi betonia voidaan oikeutetusti kutsua "passiiviseksi" eli ei vaadi voimakasta lämmitystä. Lattialämmitystä voidaan käyttää lämmitysjärjestelmänä. Seinien suojaamiseksi jyrsijiltä käytetään erityisiä suojarakenteita, ja kaikki aukot on suojattu niin paljon kuin mahdollista, minkä kautta hiiret voivat päästä interwall-tilaan.

Säilytetty polystyreenin käyttö sardeldiittibetonisen talon rakentamiseen on sen myönteisiä ja negatiivisia piirteitä. On huomattava, että tämän materiaalin höyryläpäisevyys on jonkin verran pienempi, joten eristämiseen ei suositella mineraalivaahtoa, vaan mineraalivillaa. Lisäksi, jos käytät tätä vaihtoehtoa, harkitse tilojen lisäämistä.

Monoliittisen slaydite-talon tekniikka

Monoliittisen keramitsiteknitalon tekniikka sisältää seuraavat rakennusvaiheet. Teknisten vaatimusten noudattaminen ei ole vaikeaa siinä tapauksessa, että päätät tehdä kaiken omalla kädelläsi. Seinät on koottu kuten lasten suunnittelija, kun taas rajoittavat lohkot on täytetty valitulla ratkaisulla. Meidän tapauksessamme kyseessä on sardeldi-betonin ratkaisu.

Aluksi on tarpeen tehdä säätiö, sillä näihin tarkoituksiin sopivaa on pieni nauha-muunnos, koska rakenne vain hieman ylittää kehyksen tai puutalon massan. Tästä johtuen työn monimutkaisuus on paljon vähemmän, tämä on erityisen tärkeää, jos kehität laatikon omilla käsillänne.
Kaikilla säätiöillä on luonnollisesti lujittava hihna, ja laastin asennuksen yhteydessä on välttämätöntä järjestää pystysuorat sauvat, jotka liittävät kiinteästi seinät pohjaan. Huomaa myös, että polystyreeni-vaahtolohkot voivat olla suurempia kuin eristeen paksuuden perustan paksuus. Tämä tehdään siten, että voit tiivistää ja eristää säätiön. Tämä on edellytys energiatehokkaiden koteiden seinille ja perustuksille.

Injektoidun keramiittibetonin talon perusta

Laajennetun savibetonin perustaminen tavalliselle yksittäiselle talolle voidaan suorittaa edellä esitetyn kaavion mukaisesti. Kuten nähdään, hiekka-sora-alusta on 30 cm, nauhalappu on 60 cm korkea, 10 cm, joka on maanpinnan yläpuolella. Jos haluat nostaa talon pohjalla lämmittämään lattiaa, se voidaan tehdä valitsemasi korkeudelle. Yleensä tämä korkeus on 30-50 cm.
Edellä oleva vaihtoehto riittää kevyisiin seiniin, jotka on täytetty laajennetulla savella.

Tarvittaessa sardeldi-betonikerroksen pohja voidaan valmistaa betonilevyistä. Tämä vähentää merkittävästi rakennusaikaa, mutta vaatii erikoislaitteiden käyttöä.

Täyttävät seinät kevyellä aggregaatilla

Kun rakennetaan sardeldittibetonin seiniä, tulee harkita rakennusmääräysten ja rakennuskoodien vaatimuksia. Seinien paksuus riippuu rakennuksen tarkoituksesta, asuinrakennuksissa suositeltu seinämän paksuus on 0,64 m. SNiP: n pakollinen eristys on siksi mahdollista, joten polystyreenin käyttö rakentamisen aikana säästää ylimääräisen työn tarpeellisuudesta.

Jos pidät kokemusta kokeneiden käsityöläisten rakentamisesta, varsinkin jos rakennat taloa omiin tarkoituksiin, seinän paksuus on 0,39 m riittää asuintaloon, 0,2 cm riittää talonrakennuksiin ja kesämökkiin.

Savibetonin seinän laasti valmistetaan seuraavan reseptin mukaan, joka perustuu 1000 kg / m3. m:

 • Portland-sementti 250 kg;
 • laajennettu savi - 720 kg (1,2 kuutiometriä);
 • vesi 100-150 l;

Liimanauhoja voidaan käyttää liuoksella, jolla on suurempi tiheys (1500 kg / kuutiometri):

 • Portland-sementti M400 430 kg;
 • laajennettu savi, jonka murto-osa on enintään 10 mm - 720 kg (0,8 kuutiometriä);
 • seulottu kvartsihiekka 420 kg;
 • vesi 140 l.

Rakennuksen ratkaisun tiheys valitaan rakennuksen luonteesta riippuen. Jos rakennat pienen yhden kerroksen talon, siellä on tarpeeksi laasti, jonka tiheys on 1000 kg / m3. 0,39 m seinälle

Jos talon on tarkoitus olla suurikokoinen ja mahdollisesti kaksikerroksinen, seinien laastin tiheys on parempi tehdä enemmän. Voit myös neuvotella eri tiheyden ratkaisusta seinien rakennuksessa 1. ja 2. kerroksessa. Ei myöskään tarvita tiheämpää sisäisten väliseinien käyttöä. Ratkaisun valmistelemiseksi tarvitset betonisekoittimen.

Yleensä talon itsensä rakentaminen laajennetun savibetonin avulla on mahdollista muutamassa kuukaudessa. Tämä voidaan tehdä ilman rakentamisryhmän osallistumista yksin.

Talo, monoliittinen seinä suuren huokosen sardeldi betonista

Muita tämän aiheen aiheita:

Suuri huokoinen hiekkapuhallettu kapseloitu sardeldittibetoni - rakennusmateriaali talonrakentamiseen

Monikerroksinen seinämä, jolla on tehokas mineraalivilla tai polymeeriseos, on useita haittoja, jotka mainittiin artikkelissa "Kolmikerroksinen seinä, jossa on tiiliseinä".

Ilmastettu betoni on suosittu seinämateriaali yksikerroksisten kantavien seinien asennusta varten. Ilmastettu betoni - materiaali, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet.

On olemassa toinen materiaali, jonka avulla voit luoda yksikerroksisen tukiseinän, jolla on tarvittava vastustuskyky lämmönsiirrolle - tämä on suuri huokoskoodi-betoni.

Suurten huokosten keramzit-betoni eroaa tavallisesta sardeldi betonista, koska sen koostumuksessa ei ole hiekkaa.


Kuorrun keramiikkobetonirakeiden valmistuksessa sardeldi, sekoitettuna sementin maitoon, peitetään sideaineella. Seuraavan rakenteen betonikerroksen aikana rakeet niiden välisissä kosketuspisteissä liimataan yhteen monoliittiseen rakenteeseen, jossa rakeiden välillä on suuria huokosia.

Sidosliuos luo kuoren, joka lisää aggregaattirakeiden ja betoni monoliitin lujuutta, kuvio 1. Jokainen sardidiitin graniitti on suljettu pakastetun sementin kapseliin. Joskus tätä betonia kutsutaan myös kapseloiduksi.

Karkeaa hiekattomat betonia on pitkään tunnettu. Armeijan terveyskeskukset ja talot, monikerroksiset koe-talot arktisella alueella, rakennetaan Aswan-patoa rakentavilta osilta.

Huokoisen betonin kokonaisuus voi olla mikä tahansa irralliset materiaalit, joiden hiukkaskoko on 5-50 mm: murskattu kivi, jokien sora, vaahtokarkkeutrakeet jne., Jopa männynreiät. Suositushenkisten pellettien hankkimista ei voida polttaa, vaan se on kapseloinut sementillä ja rakentaa seiniä (ajatus tekijältä, joka vaatii todentamista).

Kuviossa 4 on esitetty kuviossa 1 esitetyt. 2. Hiljattain rakennettu kirkko Dubna, Moskovan alue. Kirkon seinät on valmistettu huokoisesta sardeldi-betonista.

Tämä materiaali mahdollistaa yksikerroksisten, palamattomien, kevyiden ja lämpimien seinien saamisen, joiden paino on 500-650 kg / m 3, erinomainen ilmanläpäisevyys ja kestävyys, ekologinen absoluuttinen puhtaus.

Huokoisen sardeniitin valmistukseen, joka soveltuu talon korkeintaan 2 kerrosta kestäviin kantaviin seiniin, on välttämätöntä käyttää laajennettua savibetonisoraa, jonka tilavuuspaino on 250-350 kg / m 3, 10-20 mm: n sorafraktio. ja sementtiä. Meillä on kevytbetoni, jonka paino on 450 - 650 kg / m 3 ja seinän lämmönjohtavuus on 0,15-0,25 W / m o C. Tällaisen materiaalin talon seinämän paksuus Moskovan alueella on 380-450 mm.

Suorakodeditavassa on höyryläpäisevyyskerroin 0,13-0,20 mg / m * h * Pa. Yleisimpien materiaalien höyryläpäisevyyden arvot: polystyreenivaahto - 0,03-0,05, teräsbetoni - 0,03, tavallinen sardeldittibetoni - 0,09-0,14, tavallinen savi- tiili - 0,11, keramiikka ontto tiili - 0,14, solubetoni (M 300) - 0,14-0,25 yksikköä.

Koska kosteus ei tunkeudu sementtikapselin ympäröimään laajennettuihin savimaisiin rakeisiin, ja suurissa huokosissa oleva vesi on huonosti säilynyt, materiaalin vesimäärät ovat vain vähäiset - ei enempää kuin 1-1,5%. Tästä johtuen sen lämmönjohtavuus ei ole riippuvainen kosteuden olosuhteista, joita ei voida sanoa vastaavista materiaaleista, ja sen jäätyvyys on suurempi kuin muiden kevyiden betonien.

Materiaalilla on hyvä veden läpäisevyys ja sitä voidaan käyttää kuivatuspinnoitteena.

Suurten huokosten sardelliittibetonin pienikapasiteetti kosteuden säilyttämiseksi tekee siitä välttämätöntä materiaalia seinien ja väliseinien rakentamiseen kosteissa tiloissa (kylpylä, saunat, kasvihuoneet, kellarit jne.) Sekä lämpöpäällysteisiin, jotka ovat märissä olosuhteissa - sokeat alueet, lattiat maahan, jne.

Yksi talon seinämateriaalien rakennusmateriaalin tärkeimmistä ominaisuuksista on hengittävyys, joka määrittää huoneiden asumisen mukavuuden. Jos betonin ilmanläpäisevyys on noin 20 000 m 2 * h * Pa / kg, tässä parametrissa oleva suuri huokosardiitti vastaa kuoren kalkkikiveä, jossa on Rja

6-10 m² * h * Pa / kg. Tämä selittää sen, että talot, joissa on tämän materiaalin seinät, hengittävät täydellisesti, kuiva mikroilmasto säilyy, talojen puiset osiot eivät murtelevat, tällaiset seinät ovat ratkaisu ongelmien hapen puutteeseen asumisessa johtuen ilmanvaihtoa seinien läpi, jotka "hengittävät".

Kestävä, mutta tarpeeksi herkkä. Puristuslujuuden suhteen se on hieman alhaisempi kuin tavallinen sardeldi-betoni, mutta ei huonompi kuin kaasu- ja vaahtobetoni.

Soveltuu enintään 3 kerrosta olevien mökkien kehystämiseen.

Materiaalin avulla voit ratkaista tehokkaasti sekä eristysongelman että rakennusten äänieristyksen.

Suuri-huokoinen keramitsitobetoni rakentamiseen käytetään valmiiden lohkojen tai monoliittien muodossa. Se voidaan valmistaa juuri rakennustyömaalla. Monoliittisten rakenteiden rakentamisessa tarvitaan matalampaa lujuutta ja tiivistystyötä kuin tavallisen betonin kaatamista.

Sementin kulutus on myös pienempi kuin tavanomaiselle betonille, mikä vähentää huomattavasti tällaisen betonin ja siihen perustuvien tuotteiden kustannuksia. Pienen huokoisen betonin sideaineen pieni kulutus liittyy sen jakautumiseen vain hiukkasten pinnalle ja varmistaa kosketuksen kosketuskohdassa karkean aggregaatin jyvien pintojen välillä.

Tieteellisen valmistuksen tekniikan monimutkaisuus estää laajamittaisen soveltamisen käytännön rakennusmateriaalin rakentamisessa: tarve käyttää erityisiä betonisekoittimia vaatii ainesosien tarkempaa annostusta, juuri valmistettu betoniseos ei siedä kuljetusta.

Lisäksi kaikki kasvit tuottavat kevyitä, laajennettua savea, jonka tilavuuspaino on enintään 350 kg / m 3. Useimmiten markkinoilla on laajennettu savi tiheydellä 450-550 kg / m 3 tai enemmän. Vaalean sardeniitin käyttö johtaa sardeldi-betonin lämmönjohtavuuden lisäämiseen ja tarpeen lisätä seinän paksuutta tai sen lisäeristystä.

Vaihtoehto laajentuneelle savelle voi olla rakeistettua vaahtolasia.

Suurten huokosten keramiititekniikan ominaispiirteet seinämateriaalina ovat monessa suhteessa samanlaisia ​​kuin hiilihapotettu betoni ja muu kevytbetoni:

 • kun valitaan seinäpäällysteitä, tulee harkita materiaalin korkeaa höyryn läpäisevyyttä ja hengittävyyttä;
 • raskasbetonilattian tukemiseksi tarvitaan monoliittista teräsbetonivyöhykettä;
 • jotta voidaan lisätä vastustuskykyä muodonmuutokseen, seinien vahvistamiseen ja perustan suurempaan jäykkyyteen;
 • koska veden imeytyminen on vähäistä, kipsiseoksia ja muurauslaastareita on modifioitava lisäaineilla, jotta varmistetaan tarttuvuus suuren huokosen sardidiittibetoniin;
 • kiinnittyminen eri malleihin seinämiin edellyttää erityisten kiinnittimien käyttöä;

Suurten huokosten vapaarakeista sardeldittibetonia käytetään rakentamaan monoliittisia seiniä kotona.

Monoliittinen seinä irrotettavassa siirrettävässä muottipesässä

Rakennustyömaalle valmistetun sardeldittibetonin seoksen kaatamiseksi voit käyttää irrotettavia, säädettäviä muottipintoja esim. Levyistä tai vanerista, joiden paksuus on 8-12 mm. Kevyt aggregaatti on melko kevyt ja kova. Siksi muotti ei vaadi tällaista lujuutta ja tiukkuutta kuin tavalliselle betonille.

Suojakudoksen suojaamiseksi kosteudelta ja sen kestävyyden lisäämiseksi arkin pinta pinnoitetaan muovikelmulla.

Muottien vastakkaiset seinät kiinnitetään metallipultteilla tai kannattimilla, joilla on välikappaleet, jotka määrittelevät seinämän paksuuden ennen betonin kaatamista.

Lasikuitulujitteita ja -verkkoja käytetään parhaiten seinien vahvistamiseen, koska suuri huokoinen betoni ei suojaa teräsvahvistusta korroosiolta.

Monoliittinen seinä pysyvässä muottirakenteessa

Suurten huokoisten sardeldittibetonin monoliittisten seinien rakentamiseen on kätevää käyttää erilaisia ​​pysyviä muottirakennetyyppejä. Esimerkiksi muottirakenne, joka muodostuu tiilen ja betonin ankkurista.

Se koostuu kahdesta yhdensuuntaisesta tiiliseinistä, joiden paksuus on 0,5 tiiliä, tilassa, jonka välissä on suuri huokoinen keramiittibetoni. Kaistaleiset tiilet työntyvät betoniseinämän sisällä porrastetusti 2-4 riviin ja ovat eräänlaisia ​​ankkureita, jotka yhdistävät betonin ja tiilen yhdeksi rakenteeksi (kuvio 4).

Muuratun sisäseinän on joskus tehty partitioiduista kevyistä kiveistä tai kipsilevyistä, joiden leveys on 100-200 mm. Tiiliseinien ja betonin yhdistämiseen yhdeksi rakenteeksi käytetään betonirakenteiden, lasi-basaltti-muovisten liitosten sijasta metalliseinämäverkkoa, jossa on korroosiosuojaus tai ruostumattomasta teräksestä valmistetut saranat.

Liitosten välinen pystysuora etäisyys on enintään 500-600 mm. Taipuisien teräsliitosten kokonaispoikkipinta-alan on oltava vähintään 0,4 cm2 per pinta-alaa kohti 1 m². Polymeerisidosten poikkileikkaus luodaan samanlaisesta lujuudesta kuin teräslinsseistä.

Levyt on asennettu galvanoidun metalliprofiilin tai puupalkkien runkoon. Puu ei kostuteta kosketuksissa suuren huokosen sardeldittibetonin kanssa.

Sisävuori - muottien runko on yhdistetty ulkovaippamateriaalin tiilimuoviin ruostumattomasta teräksestä tai galvanoidusta teräksestä.

Kovettumattomien kipsikuitujen (GVLV) tai kipsikartongin (GKLV) levyt on kätevää käyttää kahdessa kerroksessa, joiden kokonaispaksuus on 20-30 mm kiinteiden muottien sisäseinällä. Sementtipohjaisia ​​lastulevyjä (TsSP) käytetään muottien ulkoseinään.

Näissä tapauksissa seinän ja julkisivun sisäpinta vaatii vähäistä valmistelua viimeistelyyn.

Karkealla posliinikomponentilla on hyvä höyryläpäisevyys. Seinämän kosteuden kertymisen poistamiseksi on välttämätöntä, että sisemmän vuorauskerroksen resistanssi höyrynläpäisevyydelle on korkeampi kuin ulomman vuorauksen.

Tietoja seinän kosteuden kertymisen syistä ja siitä, mitä se uhkaa lukea artikkelissa "Kolmikerroksinen seinä, jossa on tiiliviilut".

Suurten huokosten keramzit-betonissa suuri määrä avoimia huokosia tekee materiaalin seinistä riittävän hengittävän. Sisäbetoniseinän ulkoseinät on suojattava ulkopuolelta ja sisäpuolelta päin, kun materiaalit ovat alhaisen ilman läpäisevyyttä tai paksua kipsikerrosta.

Huokoisen hiekkattomien sardeldittibetonin valmistus

Suuri huokoinen keramiittibetoni valmistetaan rakennustyömaalla juuri ennen kaatamista muottiin. Tätä varten on parempi käyttää erityistä kapselointisekoitinta. Hyviä tuloksia saadaan käyttämällä tavanomaisia ​​betonisekoittimia, joissa seosta sekoitetaan voimakkaasti liikkuviin teriin.

Gravitybetonisekoittimet, joissa sekoittaminen tapahtuu johtuen ainesosien sekoituksesta omalla painollaan, kun rumpu pyörii, eivät sovellu huokoisen sardidiittibetonin valmistukseen.

Betonin käyttövalmistukseen käytetään keraamisia soraa, sementtiä, vettä ja lisäaineita, jotka lisäävät seoksen viskositeettia, laajenevan saven kostuvuutta ja sementtimon adheesiota aggregoituun.

Sementin kulutuksen kasvu sardiniittibetonissa lisää vahvuutta, mutta samanaikaisesti sardeldittibetonin suurimman painon kasvua. Siksi, jotta saataisiin riittävän kestävä ja kevyt betoni, jolla on alhainen sementtikulutus, on käytettävä korkealuokkaista Portland-sementtiä, joka on alle 400.

Sementtilaastipolymeerin modifiointi lisää taivutuslujuutta sekä adheesio- lujuutta aggregaatin ja sideaineen välillä vähentämättä kokonais- huokoisuutta. Polymeeriemulsiota käytetään styreeni-akryylieetterissä (SAE) tai butadieeni-styreeni-kopolymeerissä (SBR). Yksityiset kehittäjät lisäävät usein edullisempaa PVA-liimaa ratkaisuun.

Pinta-aktiivisia lisäaineita (nestesaippuaa) käytetään suureen huokoisen betonin seosten liikkuvuuden ja työstettävyyden lisäämiseen, ja kalsiumkloridia käytetään sekä erikseen että yhdessä pinta-aktiivisten lisäaineiden kanssa nopeutetun betoniseoksen kovettumisen kanssa.

Sementin, aggregaattien, lisäaineiden ja veden kustannukset määräytyvät koesekoostumuksilla, joissa ne tuottavat ohjauskuutioita. Sementin kulutusta pidetään optimaalisena, jolloin suuren huokosen keramiittibetonin näytteen hävittäminen tapahtuu sekä rakeiden kontaktissa että itse rakeissa.

Betonisekoittimien lataamista huokoisen betonin valmistukseen suositellaan seuraavassa järjestyksessä:

Ensin ladataan rakeita, jotka ovat aggregaattipuristettua savea, 2/3 seoksesta vaadittavasta vedestä, lisätään polymeerisiä lisäaineita ja lyhyen sekoittumisen jälkeen (1-2 minuuttia) lisätään sementtiä ja loput vettä.

Lyhyin sekoitusaika betoniseoksen komponenttien osalta laskettuna siitä hetkestä lähtien, kun kaikki materiaalit ladataan rumpuun ja ennen kuin seosta puretaan, otetaan noin 4-5 minuuttia (kunnes testattaviin eräihin tulee selkeytys).

Oikein valituista ja valmistetuista betoniseoksista on tunnusomaista:

 • yhdenmukaisuus ja yhtenäinen kerrostumien päällystäminen sementtipastalla;
 • epäpuhtauksien sementtipastan puuttuminen karkeista jyvistä, kun asetetaan betoniseosta;
 • betoniseoksen ei-erotettavuus sen kuljetuksen ja muninnan aikana.

Huokoisen betonin valmistuksessa vahvistetaan ainesosien annostustarkkuus (painosta tai tarvittaessa tilavuus): sementille, lisäaineille ja vedelle - ± 1% ja aggregaateille - ± 2%. On tärkeää valvoa betonin laatua edellä mainittujen kriteerien mukaisesti jokaisessa vaivaamisessa.

Usein on tarpeen säätää erän määrää veteen pienimmän muutoksen yhteydessä laajennetun saven kosteuspitoisuudessa. Työntekijät eivät pääsääntöisesti ole kokemusta eivätkä ole halukkaita sotkemaan tällaisen "oikukas" betonin kanssa. Betonin laatu niiden suorituskykyä voi olla hyödytön.

Katso video, jossa kirjailija kertoo kokemuksestaan ​​valmistettaessa huokoista sardeldi-betonia:

Videossa - prosessi, jossa valmistetaan huokoista sardelliittibetonia konkreettisessa sekoittimessa B-180. Sarja on seuraava: Ensin "huuhdo" betonisekoittimen edellisestä erästä. Sitten lisäämme vettä lisäaineilla sekoittimeen (nestemäinen lasi + PVA + nestesaippua). Seuraavaksi kaada savea ja häiritse lievää vaahtoamista, ja sitten tämä "vaahto" sammuu lisäämällä sementtiä, tarvittaessa lisätään melko vähän vettä ja sekoitetaan, kunnes se on valmiina (loistamaan seos).

Resepti suuren huokosen sardelliittibetonista videon tekijältä: sementtiä 120 kg / 1 m 3 levitettyä savea, lisäaineita (PVA liimaa + nestemäinen lasi) 4 litran määrästä kumpaakin komponenttia 1 m3: n suuruista saviä, nestemäistä saippuaa noin 2 litraa kohti. ja vettä. Vesi lisää melko vähän seoksen "kiiltoa". PVA: n lisääminen betoniseoksiin lisää huomattavasti komponenttien adheesiota ja luo ylimääräisen turvallisuuden. PVA parantaa betoniratkaisujen ominaisuuksia, lisää plastisuutta ja lisää vahvuutta.

Betoniseoksen levittäminen kerroksittain valmistetulla tavalla - 20-30 cm, jokaisella kerroksella on yhtenäinen tiivistys.

Suurten huokosbetonien osalta kysymys siitä, miten se kompakti, on vakava. Pienikokoinen huokoinen betoni tiivistetään lyhytaikaisilla tärinöillä ulkoisilla täryttimillä (junalaitteilla). Tärytysaika ei pääsääntöisesti saa ylittää 10-15 sekuntia, jotta se ei aiheuta sementtilieten purkautumista aggregaatin pinnalta. Tiivistäminen on sallittua myös kevyellä tampingilla tai silmukoituksella, pääasiassa nurkissa ja muotojen ympäryksen ympärillä.

Talon kantavien seinien lämpöeristys ja rakenteellinen keramiittibetoni on oltava vähintään 15 kg / m 3 yhden kerroksen osalta, vähintään 25 kg / m 3 kaksikerroksiselle ja vähintään 35 kg / m 3 kolmikerroksisille rakennuksille.

Betonin puristuslujuus kasvaa lisäämällä sementin kulutusta ja pienentämällä rakeiden kokoa, mutta rajoittuu laajennetun savimaisen rakeiden lujuus.

Rakenteellisen betonin valmistamiseksi, jolla on suuret lämpöeristysominaisuudet, on käytettävä 10-20 mm: n kevytpuristetun saven murto-osaa, jonka massapaino on 250-350 kg / m 3, ei enää. Tuloksena saadaan suuri, huokoinen sardeldiittibetoni, jonka tiheys on 450-650 kg / m 3.

Tällaisesta laajennetusta savesta valmistetun talon ulomman yksikerroksisen seinämän lämmönsiirtokestävyys täyttää Moskovan alueen nykyaikaiset standardit, joiden seinämän paksuus on 350-450 mm ilman lisäeristystä.

Valitettavasti useimmat Venäjällä sijaitsevat tehtaat tuottavat raskaasti laajennettua savea, jonka paino on yli 400 kg / m 3 - riippuu rakeiden valmistukseen käytettävän saven koostumuksesta. Sellaisten sementtien seinät tällaisilla rakeilla lämpöä säästävien vaatimusten täyttämiseksi tarvitsevat lisälämmön.

Katso videoleike, jossa kirjailija kertoo ja kertoo talon rakentamisesta omiin käsiinsä suuren huokoisen savi-betonin monoliittisilla seinillä muottipesässä.

Videon tekijä rakentaa suuren huokosen laajennetun savibetonin (KPKB) talon ulkopuolelle kiinnitetyn kiinteän muottien avulla ja sisäpuolella liukuvan muottien avulla. Laajennettu savi käytetty murto-osa 10-20 mm. Kiinteänä muottipohjana käytetään sementtihuonekalua TsSP.

Seinien vaakasuora vahvistaminen teräsrakenteisella verkolla 0,5 - 0,6 m korkeudella suoritettiin. Aukkojen yläpuolella olevat aukot vahvistettiin teräsrakenteella.

Sisäisten monoliittisten seinien paksuus on 0,25 m. Ulompi - 0,4 m.

Lämmöneristyssardidiitti

Suurten ja kevyimpien jakeiden (20-40 mm ja enemmän) säiliöön voidaan käyttää eristävää hiekkattomia sardeldiittibetonia, jolla on pienet irtotiheydet. Tällaisen sardidiitin irtotiheys on 150-200 kg / m 3. Sieltä saadaan suuri huokosardiittibetoni, jonka massa on 350-400 kg / m 3 ja puristuslujuus enintään 10 kg / cm2.

Tällaista sardidiittiä voidaan käyttää kosteudenkestävänä vedenpoistoeristeenä horisontaalisten pinnoitteiden, lattian, lattian, sokeiden alueiden eristämiseen sekä tilojen sisällä että sen ulkopuolella.

Karkea hiekkaton betoni raunioissa tai sora

Karkeaa betonia voidaan valmistaa muilla aggregaatteilla, esimerkiksi tavallisilla rauniolla. Murskakiven käyttö karkean kiviaineksen ansiosta voit rakentaa halvan rakennuksen halpoja seiniä. Sementin kulutus tällaisen hiekkattoman betonin valmistuksessa on paljon pienempi kuin tavalliselle betonille.

Kuv. Kuva 8 esittää kuviota laivan seinämän rakenteesta huokoisesta betonista, joka on dolomiittikiveä (sementtikulutus 130 kg / m 3) ja betonin seinämän puristuslujuus on noin 90 kg / cm2. Totta, tämä seinä edellyttää lisäeristystä.

Epätasainen betoni raunioissa tyhjentää vettä. Tällaisesta betonista on kätevää tehdä pysäköintialueiden viemäripäällysteet maiseman rakentamiseksi. Vesi tällaisilla paikoilla ei.

Jokainen betoniraaka-aine-rake peitetään sementtikiven kuorella. Tästä johtuen betonilla on hyvin pieni veden imeytyminen, noin 1%. Vesi tässä betonissa ei kestä ja se ei absorboi aggregaattia. Näiden ominaisuuksien ansiosta betonilla on erittäin korkea jäätymisvastus.

Vapaasti virtaavan betonin kestävyys voidaan lisätä B25-luokkaan, mutta ei enää. Tee näin lisää sementin kulutusta.

Tällaista betonia on mahdollista valmistaa vain rakennustyömaalla. Kun se kuljetetaan sekoittimessa, tällainen seos on kerrostunut.

Salaisuuksia ja vivahteita

Rakentaminen ja korjaus, sienet ja kalastus, kodin parantaminen ja terveys

Laajennettu savi seinät

Hei rakas kotitekoinen.

Mitä rakentaa talo? Tämä kysymys herättää yksi ensimmäisistä, omista omistajansa tulevista omistajista.

Jos aiemmin nuoruuteni aikana ei ollut erityistä valintaa - tiiliä, hirsirakennusta, kranaattia tai täyttöä, nyt on niin paljon rakennusmateriaaleja, joita väistämättä ajattelet: "Kumpi valita?".

Hyvin pitkien laskelmien ja hinta- ja laatutilastojen jälkeen valitsimme sardiinin ensimmäisen kerroksen ja toisen kerrostalon osalta.

En väitä, että sardeldi on yleensä paras materiaali, koska jokaisella kehittäjällä on oma makunsa ensin, toiseksi omat suunnitelmansa tilojen käyttämisestä ja kolmanneksi omat taloudelliset mahdollisuutensa.

Sallikaa minun vain sanoa, että sardeldiitti (ei sardelliittibetonin lohkot) on suhteellisen halpa, ympäristöystävällinen (paistettu savesta), melko kestävä ja lämmin materiaali.

Jos verrataan laajennettua savea ja tiiliä, jonka lähin sukulainen on, laajennetun saven lämpöresistanssi keskimäärin (tuotemerkeistä ja tyypeistä riippuen) on puolitoista kertaa suurempi kuin tiili, ja hinta on neljä kertaa pienempi.

Voit vertailla ja arvioida hyviä ja huonoja puolia, lopulta sinun on tultava, ja kerron ja näytän sinulle, kuinka kestäviä, lämpimiä, hyvin äänieristettyjä ja suhteellisen edullisia sardeldi-seiniä ja mitä voidaan säästää tässä liiketoiminnassa.

Ensimmäinen säästöpiste on, että sinun ei tarvitse palkata joukko marmoreja, mikä olisi maksanut siistin summan, toinen - monoliittisen sardeldin hinta, kun otetaan huomioon sideaineet, on kaksi kertaa pienempi kuin lohkojen. Tulee enemmän.

Teemme sardeldiittibetonia itsenäisesti 180 litran betonisekoittimessa ja kaada se muottiin.

suunnittelu

Joten, sinun täytyy huolehtia seiniemme vahvuudesta, sillä laajenevan saven heikko puoli on vain sen alhainen lujuus.

Tätä varten rakennuksen kulmissa pystytämme punaisen tiilen pilareita, huoneen korkeuden ja kahden tiilen paksuuden. Ja niiden välille teemme muottipesän.

Tulevan seinämän paksuus tällä tavalla on 50 + 2-3 senttimetriä, vaikka kavereiden arvostelut, jotka myös tekivät laajennetun saven seinämiä, puolitoistakymmentä tiiliä eli 40 senttimetriä normaalisti pitävät lämpimänä.

Katso itsellesi, olkaa rehellisiä, halusin paksumman seinän.

Ovet on myös tehtävä pylväitä ja laskea siten, että etäisyys pylväiden ympärillä ympärysmitan oli 3-4 metriä. Mutta ikkunoissa riittää yksinkertainen muottirakenne.

Virkojen on oltava sidoksissa säätiöön. Voit esimerkiksi porata reiän pohjaan ja asentaa keskikohtaan 24-26 mm vahvistus. (korkeus vähintään metriä, se on parempi pylvään korkeudella) ja kaada kuopat laajentuneella savibetonilla, vain laastin vahvempi kuin seinämillä. Alla olevasta ratkaisusta puhumme.

Jotta sardeldiitti olisi koukussa virroille, jokaisen sisätason tiilen on oltava kaivettu. Joten saat loitolla parempaa sitoutumista.

Jos sarakkeessa on 1,5 x 1,5 tiiliä (minulla on kaksi tällaista väliseinää), silloin kun sisäinen kivi ei toimi, sinun on asetettava pari armaturinia joka 5. krs, jotta sen päät työntyvät 30 senttimetriin sardelliittibetonin kiinnittämiseksi.

Vahvistin koko seinän alueen, mutta kuten lisäkäytäntö osoitti (minulla oli murtautua yhteen seinään, koska minun vaimoni suunnittelunäkökohdat, jotka tulivat tavalliseen tapaan) - tämä ei ole mitään. Riittää vain vahvistaa 50 cm: n yläkerros ja täyttää se vahvemmalla ratkaisulla.

Tällöin ilmenee, kuten se oli, ylempi vahvistusvyö. Ja se on melko tarpeeksi. Claydite on erittäin kevyt ja kestävä materiaali.

Vähän enemmän virkaa. Ehkä monet sanovat, että tehdä ne itse, he eivät toimi. Ajattelin myös sitä, koska vaikka työskentelin rakennustyömaalla, en koskaan ollut muurari.

Halusin jopa palkata mestarin rakentamista varten. Mutta oli aika kesällä, kaikki päälliköt olivat kiireisiä, ja minun piti hallita tätä liiketoimintaa itse.

Ja vain piti aloittaa. Kun taso ja luodit olivat käsillä, kävi ilmi, että on hyvin mahdollista nostaa pylväitä itse. Pääasiassa ei ole kiirehtiminen aluksi, ja tarkista kunkin tiilen taso ja luodit.

Tasoittaa se niin kauan kuin mahdollista, koska ratkaisu punaisella tiilillä kovettuu hyvin nopeasti, sinun on ensin liotettava tiili veteen, ja sitten tasauksen aika on paljon suurempi. Sitten se tulee hyödytön, mutta alussa se jopa auttaa.

Tietenkin, jos päätät jättää ulkopuolisten sarakkeiden korostettu, eli ei kipsiä, sinun täytyy tehdä se kasvot muuraus, edessä tiilet. Tämä on varmasti monimutkaisempi, mutta se on täysin mahdollista, ja tämä on yksityiskohtainen artikkeli.

Ja koko seinän oletettiin välittömästi kipsin alla, joten tein kellari-tiilen sarakkeet, ei oikeastaan ​​huolissani ihanteellisesta muurauksesta. Pääasia on sileä pystytaso.

Pylväät ovat onttoja ja peitetty sardeldi-betonilla

muotti

Claydite - erittäin kevyt materiaali, joten muotti voidaan tehdä heti koko aukossa.

Minulla oli suurimmat 4 metrin pituiset ja 2,8 metrin korkeudet.

Mutta silti, vaikkakin kevyt, laajennettu savi ja kevyt, laajalla alueella, niin että muotti ei irrota, sinun on lisäksi korjattava se keskelle.

Tämä tehdään 50 x 50 tangoilla, jotka työnnetään muottiin, ja ulkopuolelta vetää itsekierteittävät ruuvit. Kaatumisen jälkeen nämä palkit voidaan jättää sisään tai työntää ulos (ne voidaan helposti koputtaa ulos) ja täyttää reikä vaahtomuovilla tai lasivillalla.

Loput muottirakenteesta ovat seuraavat. Pystysuuntaiset levyt on naulattu ulkopuolisille pylväille, 8 ° 80: n kynnet, joihin pitkittäiset ruuvit kiinnitetään ruuveihin. Ruuveja on kääritty ulkopuolelle.

Keskimmäiset pystysuorat palkit, jotka on kiinnitetty pohjaan, ovat myös tukilenkkejä, keskeltä keskimmäiseen sisäpalkkiin ja yläpuolelle - yksinkertaisella poikittaisella solmulla.

Valokuvani keskimääräiset pystysuorat palkit ovat 150 x 50, mutta kuten lisäkäytäntö osoitti, tuumalevyt ovat melko tarpeeksi.

Se on helpompi kiinnittää sen ulkopuolelta, koska viisikymmentäviisi-ruuvi riittää ja jos laitat palkin paksummaksi, ruuvi tarvitsee kauemmin eikä se aina sovi hyvin. Mihin aikaan on tarpeen suorittaa pora.

Ja toinen vivahde: ​​viimeinen kerta, kun levyn tuuma jostain syystä tulee usein paksuudeltaan 22,5 mm. On selvää, miksi. Ostat - kysy tätä kysymystä, koska 22.5 on jo melko heikko muottiin.

Voit tehdä muotin puolessa seinän korkeudesta tai kolmasosaa ja siirtää sen ylös, jolloin seinää täytetään kaksi tai kolme kertaa.

Vanerin muotti voidaan tehdä, mutta sen koon vuoksi on paljon vaikeampaa työskennellä vanerilevyllä. Taulut sopivampaa.

Voit tehdä neljästä levystä (kapea) ja järjestellä sen monta kertaa, vähitellen täyttämällä seinää, mutta et koskaan pysty saavuttamaan tällaista seinämän tasaisuutta kuin asennat muottiin koko seinälle tai ainakin puoleen.

Ja tämä aiheuttaa suuren ylityksen kipsiin, ja säästäminen laudoille johtaa kipsin menetyksiin.

Ja on hyvä säästää rahaa levyt, aivan hieman eri tavalla. Kun muotti on koottu, sen sisäinen osa on suljettava kalvon avulla.

Sen jälkeen kaattamisen ja purkamisen jälkeen levyt pysyvät puhtaina kuin ne olivat ennen käyttöä. Sellofaanissa oleva savirauta hankkii parhaat ominaisuudet prosessin kovettumiselta.

Elokuvaa voidaan käyttää halvin, se poistetaan helposti ja jos käytät vähän varovaisuutta, voit käyttää sitä useita kertoja.

No, levyillä ja ruuvilla ei tapahdu mitään huonoa, joten seinien valmistuttua niitä voidaan käyttää millä tahansa muulla tuotteella.

Castingin jälkeen saat nämä seinät. Jäljellä on kipsi niitä, ja minun tapauksessani taiteellisessa kunnossa kastelukivi. Mutta lisää siitä toisessa artikkelissa.

Oven ja ikkunan kattotuolit

Seinissä, kuten tiedetään, on usein ikkunoita ja ovia, joiden päälle tulee hyppääjä. Kattorakenne on valmistettu metallikulmasta, joka myöhemmin aiheuttaa joitain haittoja lähinnä verhojen kiinnittämisen vuoksi ja on parasta tehdä betonista.

Teemme ikkunat ikkunan ympärille ja sivulle ja yläosalle oville. Sitten täytämme seinän aukon yläreunaan laajennetulla savibetonilla ja kaadetaan 10 senttimetriä betonia päällysteen päälle niin, että se asetetaan päällekkäin levitetylle savelle, joka puolelta metriä kummallakin puolella, laita vahvistusta ja kaadetaan betonia 10-15 cm: n päähän.

Jumpperin lämmittämiseksi voit keskellä, ennen kaatamista, asettaa penoplex-nauhan.

ratkaisu

Nyt puhutaan ratkaisusta, josta sardeldiitti on tehty. Ensinnäkin, ei ole tarpeen vaivautua hiukkasen murto-osasta.

Laitoksen myyntiosastolla hakemistoista löytyy kaikki asiaa koskevat tiedot, ja voit valita nopeasti murto-osan, jota käytetään laajennetun savibetonin valmistuksessa seiniin.

Betonisekoittimeni on 180 litraa. Se on kätevä, koska kaikenlaisille laastareille, olipa se muurauslaasti tai betoni, se voidaan täyttää sementtipussin lattiaan ja tämä osa mahtuu tarvittavaan täyteaineeseen.

Lisäksi se on melko helppoa, joten se on mahdollista siirtää yhdelle henkilölle ja kompakti niin, että se sopii yksinkertaisen Nivan tavaratilaan, jos poistat ohjauspyörän ja ohjausyksikön.

Hinta on myös hyvin demokraattinen - noin 10 000 ruplaa. Ja jos muistatte, että eri ratkaisujen määrä, jonka hän sekoitti minulle laadullisesti, niin tämä hinta ei ole ollenkaan.

Minulla on isoja kauhoja, joiden kapasiteetti on 15 litraa, Shitrokista putken alla, joten jos sanon kauhan jotain, niin tiedän, että tämä on iso kauhan.

Joten, lattialle sementtipussi, kaada vettä vettä, ja laittaa 8 täysimittaista lapiot hiekkahiekkaa (scoop hiekka lapiolla, voi myös olla erilainen).

On parempi käyttää jokien hiekkaa. Hän on parempi kuin ura kaikilta osin, ja tämä on erillinen artikkeli, mutta nyt vain ottaa sana.

Tietenkin hän on kalliimpi kuin ura, mutta ei paljon, ja tässä kysymys laadusta syntyy, ja se on ennen kaikkea.

Sitten nukahduamme puolet ämpärin liitua. Voi todellakin tämän materiaalin hienoja ominaisuuksia, joita käytämme hyvin vähän ratkaisujen tuottamiseen maassamme, kerron samassa artikkelissa, josta puhutaan hiekasta ja yleensä ratkaisuista.

Sitten nukahemme 7 kauraa. Mutta heidän täytyy nukahtaa välittömästi, mutta osissa, muuten se ei sekoitu. Ensimmäiset 4 kauhaa kaadetaan sekoittimeen, kun se on kuormitusasennossa, eli ensimmäisessä pystysuorassa.

Laske sitten sekoittimen kahteen asentoon alas, odota, että laajennettu savi sekoittuu ja nosta yksi asento ylös. Tässä asennossa nukahdutaan vielä 2 muuta kauhoa (kuva vasemmalla).

Sitten, kun tätä laajennettua savea sekoitetaan eli koko peitetään liuoksella, korotamme sen vielä yhden sijainnin (alussa) ja vähitellen viimeinen kauha nukahtaa (oikea kuva).

Jos et valuta vettä ja laita vähemmän hiekkaa tai sementtiä, niin ratkaisu on riittävän paksu, jotta keskipakovoima sitä pitää betonisekoittimessa ja se sekoittuu normaalisti. Muuten, laajennettu savi kelluu ylös, lentää ulos sekoittimesta, ja se ei toimi.

Valmiin tuotteen pitäisi näyttää tältä:

Laajennettujen savi-pähkinöiden koko pinta olisi peitettävä liuoksella niin, että alkuperäisestä punaisesta väristä ei ole edes varjoa.

Ratkaisu ei saa tyhjentää lapasta, mutta samaan aikaan ei pitäisi olla liian paksu. Jos se osoittautuu paksuiseksi, se tulee kaatamisen aikana tamped.

Nestemäinen liuos yksinkertaisesti tyhjennetään laajennetusta savesta, ja seinään muodostuu erittäin heikkoja alueita. Joten sinun täytyy yrittää saada kiinni kultaisen keskiarvon tai mahdollisimman lähellä sitä.

Jos artikkeli ei vastaa kysymykseesi - pyydä sitä kommentteihin. Yritän vastata mahdollisimman pian.

Toivotan teille menestystä sardelliittibetoniseinien valmistuksessa

No, se on vielä mielenkiintoista

113 kommenttia

Eikö sinun tarvitse lisätä laattaliimaa laastille?

Lisäsin ensin, ja sitten kidutettiin pesemällä sekoittimella ensimmäisen vaivaamisen jälkeen. Juodaan jotain sellaista. Ja ilman liimaa, keramiittibetoni on erinomainen. Tässä liitua tarvitaan ilman häntä, ei lainkaan.

Hyvää iltapäivää Rakennan monoliittisen sardeniitin taloa. Kasvatettu hozblok-kattilahuone täyttääkseen kätensä. Sitten kylpy 6 * 6 metriä. Nyt meidän on nostettava tärkeimmät asuintilat. Kiinnitä artikkelisi maininta siitä, että lisätään liitua ratkaisuun. Kirjoita hänen ominaisuuksistaan. Mikä parantaa liuosta kun liitu lisätään.

Hei taas. Puhelimella hän kertoi, mutta kerron taas, jotta muut tietävät. Liitu on hieno, jos ei paras ratkaisu pehmittimiin.

Mikä on pehmitin?

1. Lisääntynyt liikkuvuus

2. vähentää veden määrää liuoksessa

3. Liuoksen erottamisen estäminen kerroksiin veden erottamisella (liuosveto)

4. parantaa agdeziyua

5. Säätää lämpötilan muutoksia

6. Vähentää halkeilua kuivauksen aikana

7. Vähentää kosteuden tunkeutumista kuivauksen jälkeen

8. helpottaa ratkaisun käsittelyä.

Kuten näet, asia on ihana. Päällystetty pehmitin voidaan ostaa myymälästä, ja voit lisätä liuokseen liuosseokseen saippuaa, shampooja, pyykinpesuainetta, savea tai liitua.

Olen työskennellyt kaikkea, mitä luetin, mutta kun kokeilin liitua pehmittimeksi, en koskaan palannut muille. Tietenkin liitu on kaikkein kallein kohtelias, mutta juuri näin on sanonta "verrattu x... sormella" puhuu. X... - kyse on liidusta, loput sormi.

Sen lisäksi, että valmistettu kipsi, muuraus, betonituotanto ja laajennettu savi betoni valmiilla tuotteella on paljon parempia ominaisuuksia kuin saippualla, valmiina (myymäläsekoostumuksissa) ja savessa (se on hyvä uunissa ja ulkona ei mene).

Laasti liitu, voit helposti tehdä täyteaine rikastettua hiekkaa, ja joki- ja louhos hiekka, se on pimeä kestää sään (annan esimerkin alla).

Asennettaessa laasti säilyttää muovisuutensa pitempään punaisella tiilellä, ja kuivumisen jälkeen se on myös erittäin kestävä sään, jota ei voida sanoa ratkaisuista saippualla. Siksi hän on erittäin hyvä kasvojen asettamisessa.

Betonin ja laajennetun saven valmistuksessa liuos ympäröi täyteainetta paremmin ja pitää sen kiinni (alasti, laajennetut saviuutokset), säilyttää sen juoksevuuden pidempään eikä istua altaaseen. Valmiin tuotteen laatu on myös paljon parempi kuin ilman liitua (betonille tulee toinen Super Lotion, mutta siitä huolimatta - erillisessä artikkelissa).

Nyt esimerkki kipsi. Se oli vuonna 2005, jolloin kokki kutsui ensimmäistä kertaa Jugoslavian prikaati kastelemaan huvilan Kama Reservoirin rannalla.

Villa, jossa sarakkeet julkisivulla Kama suuntaan. Kama leveys on tässä pisteessä 70 km. Tarkoitan siis, että ymmärrät millaiset sääolosuhteet ovat, ja millainen zichera sää heittää tällaisissa tiloissa.

Jugoslavialaiset kipuivat kaiken ja menivät toiseen esineeseen, mutta vaimoni ja minä pysyivät pysyvässä rekisterissä ja katselin, mitä tulevaisuudessa kipsiin tapahtuisi.

Syksy, talvi, kevät, menimme sisustuksen läpi, katsoin sarakkeisiin ja että kipsiin ei tullut yhtäkään säröä. Lisäksi yksikään sarakkeiden kulmista (ne ovat poikkileikkaukseltaan neliöitä) ei ollut kaarteita.

Kun oppinut, missä Jugoslavialaiset työskentelevät, menin selvittämään "ratkaisun salaisuuden", mutta sain käännöksen portista. Sitten hän pyysi päällikköä antamaan minulle pienen kaakelityön samassa laitoksessa ja lähti sinne kuvittelemaan itsensä teolliseksi super-vakoojaksi.

Mutta myös Jugoslavianki ei ollut tyhmä, ja heti suojeli syyn ulkonäkseen tilana tässä huoneistossa. Hän säilytti Melin kotitaloushuoneessa, joka oli lukittu ja vei hänet ämpäriin skootterin alla, ja vaikka hän kaataisi sen, käänsi selkänsä minulle, niin etten näe kuinka paljon se syö.

Auta kuten tavallista. He huomasivat jotain, liittyin hyvin, ja siellä on tekniikan asia. Mutta se osoittautui terveeksi matelijaksi, lähetin täydennykseksi kolme kertaa ennen kuin se alkoi piikata.

Näin opastin liidusta, ja siitä lähtien käytän vain muovia pehmittimenä. On totta, että äskettäin liitu on hyppäsi suuresti, ilmeisesti sen ominaisuuksista tulee rakennusalan julkisuutta, ja se sai suosiota.

Suhteita: yhteen osaan sementtiä 0,5-0,3 osaa liitua. 0,5 on varmasti parempi.

Jos joku on kiinnostunut numeroiden tiedoista, on parempi käyttää niitä viitekirjoissa.

Haluamme ostaa talon omistaja sanoo, että talo on monoliittinen ja laajennettu savi. Kuinka selvittää, ettei hän valehtele

Täällä niin kysymys! Voin tarjota vain kaksi vaihtoehtoa. Ensimmäinen on herättää ullakolla oleva eristys pitkin muratia (se on seinän päähän päin oleva puu) ja johon katto lepää. Jos tätä päätyä ei ole päällystetty kipsillä, jota ei tavallisesti ole tehty, nosta varovasti ruberoidin reuna, joka on asetettu purpun ja seinän väliin, ja näet sen, mitä seinä on tehty.
Toinen on leikata kipsiseos mistä tahansa seinälle. Tietenkin tämä johtuu myöhemmästä korjauksesta, mutta huomaat, mitä sen alla on.

Hyvää päivää aion rakentaa seiniä korkeimman esimerkin mukaan. Kysymys siitä, millaisen rakennustyön pitäisi käyttää? Kysyn, koska ei ole paljon ehdotuksia...

Minulla ei ole valinnanvaraa, otan aina yhden myymälän, Belgorod MTD-2: n, 36 kg pussissa. Hän näyttää olevan halvempaa kuin toiset.
Tänään, vasen mikseri heitti sementtipuoliin puoli kuutioisen naapurin, ja autoin hänet kaataamaan sitä. Betoni juuri liidulla oli. Tunnen hänet kosketuksella.

Ajattelin, etten odota vastausta, mutta kuinka nopeasti sinä vastasit)) Kiitos!

Päivän aikana muista aina vastata. Ajan myötä, tietysti, olen kireänyt taloni. Työ on edelleen täynnä.

Hyvä päivä! Määritä puolikas pussi sementistä sekoitettavaksi mistä pussista - 50 kg tai 25 kg?

50 kg: sta. En ole koskaan tavannut 25 kg sementtiä. Lisää vain postin selvennys.

Hei, sinä sanoit alussa, että teet tiilimuodon huoneen korkeudella oviaukon sivuilla. Kerro minulle, kuinka jumper on tehty sen yläpuolelle?

Kyllä, tein tiilenpylväitä oviaukkoihin. Ja jumpperi on tehty näin:

Sisäpuolella harmaa on tukien välinen vahvike. Minulla on kierteiden lukumäärä 6, yksi rivi 4 lankaa ja toinen 2 pitempi. Jos vahvistamista ei ole välittömästi suunniteltu, voit porata 10 mm: n reikiä tiilessä ja vasaralla siinä olevaan raudoitukseen ja laita sitten pitkä nippu yhteen ja sitoa ne yhteen.

En myöskään voinut piirtää tiivistettä. Tämän muotin keskelle työnsin polystyreeni vaahtoa 50 mm paksuiseksi. Eli hyppääjä osoittautui kuin kahdesta osasta. Sitten kaikki kaatoi betonia. Kyllä, hyppy ei ole keskellä, mutta lähempänä seinän ulkoreunaa.

Hyvä päivä! Rakastin menetelmääsi. Suunnittelemme myös rakentamista etsimällä käteviä ja kohtuuhintaisia ​​vaihtoehtoja. Ettekö yritä tehdä sarakkeita laajennetuista saviblokkeista? Tai ehkä joku muu yrittänyt jakaa kokemuksesi.

Tällainen ajatus oli, mutta rehellisesti - pelkäsin. Minulla on kaksi kerrosta, ja katto on monoliitti. Jos yläpuolelta olisi avoin seinä, päällekkäisyyksien vuoksi jotain olisi keksittävä jotain. Armopoyas siellä, murlet mount. Lyhyesti sanottuna, koska malli sallii. Kaadutin kaikki monoliittiset laatat.

Entä sarakkeessa kulmissa. Kun hän alkoi tehdä tällaisia ​​vivahteita. On lähes mahdotonta tehdä se. Näin ollen kaiken esittäminen on erittäin helppoa, mutta miten se tehdään, se johtaa jo toiselta puolelta, sitten laajemmalta. Tai olen niin kosoruky.

Yritin jopa tehdä ne lyhyemmiksi, mutta sitten, kun ne kiinnitettiin toisiinsa, kaarevuus saatiin jälleen. Tämä on, kuinka paljon kipsiä tarvitaan myöhemmin. Ja tarvitsen jopa kulmia

Yleensä hän makasi ja teki jopa sarakkeita tiilistä. Sarakkeet muuten ovat hyvin, ja ne täytetään samalla hiutan ratkaisulla.

Tervetuloa! Erittäin mielenkiintoinen ja informatiivinen. Ja entä toisen kerroksen rakentaminen, myös ensin asentaa sarakkeet lattialle?

Minulla on toinen kerros hirsitalo, mutta jos tein kaiken sardeldi-betonista, laitan virat. Vahvuuden lisäksi, vaikka toisen kerroksen kuormitus onkin tietenkin pienempi, ne antavat tasaisuuden seinille ja kulmille.

Ilman sarakkeita ei ole kovin mahdollista tehdä niin tasainen muotti, ja sitten sinun täytyy vittu kipsiin, antaa sille paksu kerros paikoissa ja todennäköisesti kaikkialla.

Itse asiassa, jos tulevaisuudessa suunnitellaan kipsin lisäksi jonkinlainen vuoraus, niin se on toinen asia. Kaikki on vuorattu viilulla. Sitten se on mahdollista ja ilman sarakkeita. Aiemmin kuona betonirakennukset kaadettiin ympäri, ilman pylväitä. Crooked tietysti osoittautui, mutta mitään - sitten kääritty, ja silti seisomaan.

Mestari, kiitos paljon! Ja neuvoo, kiitos. Jos teet muottitöitä tiilen ulkopuolelle ja sisäiset irrotettavat, esimerkiksi niiden samat levyt, sinun on varmistettava, että tiilen ja monoliittisen slayditen välillä oli tuuletettu rako, jota jotkut rakentajat suosittelivat? Tai tässä tapauksessa on eroja: tulevat tiilen ulkopuolelle eristetyt, esimerkiksi penoizoli vai onko tiili välittömästi edessä?

Jos teet ulkoseinän tiilen - se on mielestäni yleensä viileää, vain vähän kallis. Ja sisäinen muotti on mahdollista asentaa tiiliin tarkasti. Mutta Penoizol. Tämä on tietenkin henkilökohtainen mielipiteeni, mutta en pidä kaikista näistä vaahdon plexeistä, kerroksista, virheistä ja vastaavista synteettisistä materiaaleista, ja käytän sitä hyvin vähäisinä, eikä vain itselleni. Ceramsite-seinämä 40 cm: ssä pitää lämpöä hyvin ja ylimääräinen eristys on ylenmääräinen. Ja sinulla on myös edessä oleva tiili, eli vähintään 12 cm. Ja kaikki on monoliittisesti. Missä se on enemmän. Ei ole tarvetta aukkoon, paitsi paitsi huolehtia hiiristä, niin että heillä on myös asuinpaikka. Ja kun he vain tekevät tiensä näihin aukkoihin. Kuten tiilen ja betonin ympyrä, mutta hiiren sisällä.
Saat myös homogeenisen materiaalin seinän. Tiili - savi ja savea, joten ei tarvita aukkoja.

Kiitos! Olemme melkein maanmiehiä - asun Izhevskissa. Ilmastovyöhyke on lähes sama. Haluan tehdä monoliittisen keramit betoniseinät 30 cm paksuiksi. Miksi 30? Ehkä samojen säästöjen vuoksi. Suunnitan peittää seinät tai vastaamaan tiiliä, kuten kirjoitin edellä, tai kipsi niitä, ja sitten sivuraide tai keraaminen graniitti laatat.

Toivotan teille onnistuneen rakentamisen. Ajattele uudelleen seinämän paksuudesta. Voin taata 40 cm: n sardiniittiä. Ja minulla on kokonaispaksuus 50 cm, kun seinät on kipsattu ja vuorattu liuskakivellä. Kuinka sitten sinun pitäisi lämmetä ei tarvitse - kalliimpaa, ja vaivaa.
No, jos jollakin on tällaiset seinät 30 cm laajennetussa savibetonissa, ja talo on lämmin, niin voit turvallisesti tehdä.

Tervetuloa! Kerro minulle, mitä säätiö teki talon? Haluan tehdä sarakkeen, mutta sekoittaa laajennetun savibetonin hauraus.

Hei, nimeä. Tämän talon perusta teippi + paaluilla. Nauha menee maahan noin 50 cm: llä. Tästä syvyydestä porattiin kuopat, joiden läpimitta oli 150 mm. 1 - 1,2 metrin syvyydessä. Hän porasi yksinkertaisen puutarhatanpun. Hän asetti säiliöön kuopat ja sitoi sen nauhan ankkureihin. Sitten hän kaatoi betonia. Ensimmäiset paalut, sitten nauha.

Muuten, ja sokea alue oli lähes sama. Tässä on artikkeli hänestä. On esitetty paaluja.

Paljon kiitoksia tiedoista. Kuinka monta vuodenaikaa talossa selviytyi? Onko seinillä puutteita?

Talo ei ole vielä valmis. Ei ole viimeistelyä joko sisäistä tai ulkoista, ja jotain muuta pienistä asioista.

Ja niin, katon alla oleva talo on neljäs kausi. Rakenna jotain omasta. Pohjakerros sardeldi on kipsiä. Toinen on hirsirakennus. Ei ole zikeriä. Vaikka maa ei ole kovinkaan. Aiemmin noin 30 vuotta sitten järvi oli lähellä, sitten uudet kehittäjät kaadettiin, ja maaperän ongelmat alkoivat. Vanha talo istui yhteen kulmaan. Ja tämä on sen arvoista, vaikka 10 kertaa vaikeampi.

Seinillä ei ole lainkaan kommentteja. Mielenrauhaa ajaen "retkiä" tuttavistani ja niistä, jotka ovat yksinkertaisesti kiinnostuneita.

Hyvä terveys! Suunnittelen rakentaa sardeldi-betonin talon, aseta kaksi rinnakkaista, täysikokoista keraamista tiiliä puoliksi tiilen kiinteiksi muottialueiksi, täyttäkää niiden välinen tila (36 cm paksu) sardeldi-seoksella. Ankkurin roolia pelastava pihdipinta, joka on sijoitettu porrastetulla tavalla laajennettuun savibetoniin neljällä rivillä. Seinän päällä on panssaroitu hihna laajenevaa savibetonia, jonka tiheys on suurempi ja joka samanaikaisesti suorittaa ikkunapylväiden toiminnan. Ikkuna ja oviaukot sijaitsevat samasta tiilestä puoliksi tiilestä. Luuletko, että seinissä tarvitaan lisää vahvistamista ja sitoa tiiliseinät verkkoon? Säätiö - FBS lohkot kahdessa rivissä teräsbetonipatsaalla (1,5 metriä syvä) ja panssaroidulla vyöllä 45 cm korkea. Millaisia ​​ominaisuuksia slaydite-betoniseos (tiheys, lujuus, lämmönjohtavuus ja komponentti suhde) on? Pyydän teitä myös kommentoimaan rakentamista kokonaisuutena. Kiitos!

Ja sinulle hyvää terveyttä. Heitän teille tietoja harkittavaksi, kuin antaakseni arvioita.

Seinille. Naapurustani, 40 vuotta sitten rakennettu silikaattilainen talo, joka on rakennettu vastaavanlaisella tekniikalla, on sen arvoista. Olin tuolloin 16 ja osallistuin työntekijänä. Myös kaksi rinnakkaista seinää puoliksi tiilen, vain niiden välissä ei keramabeton, mutta kuiva sarddite 22. osa. Seinän koko paksuus, kuten sinulla on, on 2,5 tiiliä. Vain sinulla on punainen tiili, joka on jo parempi. Muuraus teki kaivoja. Kaivojen leveys pitkin kiinteää pohjoista seinää on ≈ 1,5 m. Tämä on minulle siitä, etten ymmärrä, miten teet 2,5-tiilitiiliä ja jopa ruutupallokuviota. Ilmeisesti siitä, että hän tarttuu sardeldiittiin. Luultavasti vielä parempi sitoa kaivoja ja vahvistaa muurariverkko rivit 8-10.

Entä sardeldi-betonin armopeltti. En tiennyt, eikä nähnyt mitään esimerkkiä. Siksi en todellakaan voi suositella mitään. Itse asiassa naapurissani oli 50 vuoden ajan hiekkalaatikko. On kuonaa betonia, ja aukkoja ilman betonia, eikä mitään. Yleensä, jos et, muutaman vuoden kuluttua tulen luoksesi arvosteluihin.

Ainoa asia, joka rasittaa, on, että on vaikea kiinnittää jotain "tiukasti" kevyeen aggregaattiin. Lievä infektio. Mitkä ankkuriputket tai pistokkeet eivät työnnä, kaikki ei jollakin tapaa kovinkaan kovasti.

Seinän osa oli tarpeen purkaa kerran, ja se oli vahvistamalla, joten vahvistus hyppäsi melko helposti. Totta, että liuos ja palan savi liitettiin tiukasti kiinni, mutta laajennetun saven jyvät murskattiin. Näin varmistetaan, että panssaroitu alue asennetaan myös kattoon.

Perusta. Luultavasti oletetaan kellarista, koska säätiö on niin voimakas. Jos kellarissa ei ole suunnitelmia, niin tässä on esimerkki sinulle: pohjaan pohja, jonka syvyys on 50-70 cm. Tästä syvyydestä porataan kuopat, joiden syvyys on 1,5 m. D 150 mm. (ne on tehty yksinkertaisella puutarhavaihteella) 1,5 - 2 m: n kuluttua. Ankkuri on työnnetty kaivoihin ja sidottu kaivannon nauhan rungon kanssa. Sitten kaikki kaadetaan betoniin. No, ei heti tietenkin. Ensin kaivot kaadetaan, sitten teipin vahvistus tehdään, sitten nauha kaadetaan. Säästää lähes 3 kertaa.

No, jos kellari on, niin suunnittelu on hyvin normaalia.

Hyvä päivä, kerro mielipiteesi vaahtobetoniseinistä, joka on täynnä monoliittia, on voinut kuulla mielipiteitä.

Kuulasin tästä tekniikasta, vaikka olin kiinnostunut siitä, kuinka paljon, mutta en päässyt siihen, en muista, miksi, se oli kauan sitten. Etkä ole kuullut arvosteluja. Anteeksi - en voi sanoa mitään.

Hyvä päivä! päällikkö, hyvä päätös. Haluaisin lisätietoja laitteesta ja lattiasi eristämisestä, olen varma, että on myös mielenkiintoisia ratkaisuja. Luin artikkelisi "Kuinka tehdä tasainen kerros lattia" mielelläni, mutta en ole nähnyt ensimmäistä lattialaitetta hetkiä... ellei ole salaisuus, jaa kokemuksesi. Ystävällisin terveisin, Alexander

ja tehdasvalmisteet sopivat tai eivät, n ulkonäkö on ohuempi kuin mitä näytit

Suit tietenkin. Tein sen paksuisena, koska minulla on tiilikuvake, ja kehyksen pilarien välisen tilan täyttämiseksi ei tarvita kovin vahvaa voimaa. Mitä etuja: sardeldi betoni on lämpimämpää, edullisempi, helpompaa, ja se on kätevämpää työskennellä sen manuaalisesti. Tehdas on tietenkin vahvempi.

Hyvää iltaa, Alexander. Pahoittelen vastauksen viivästymisestä. Aseta hirsimökki tielle. Ensimmäisessä kerroksessa, valitettavasti mitään mielenkiintoista. Minulla on se teknisenä. Pohjakerroksessa on autotalli, sauna, uima-allas ja eteinen portaat toisessa kerroksessa. Kylpy-altaassa ja aulassa on lämmin kerros. Kylpyamme ja altaan ympärillä kulhoon - puulämmitteisen veden ja veden lämmitysjärjestelmän lisäksi.

Pohjalla sitten minulla on betonilaatta, siihen on saviä 25 cm.

Valitettavasti myös ensimmäisessä kerroksessa ei ole virkaa. Sitten idean sivusto oli alussa. Mutta jos sinulla on kysyttävää, aion mielelläni jakaa kokemukseni.

Hyvä päivä! Tykkäsin artikkelisi. Rakensin talon, olen vanha. Suhteellinen - rakentaja, ehdottaa, miten rakentaa sardeldi betonilla. Mutta ilman palkkeja, täysin monoliitti. Pelkään tekniikan monimutkaisuutta (muotti ja miten tehdä täsmälleen), onko se sen arvoista? Ja tulevaisuuden säätiön kustannuksella. Maaperä on vesitiivis rinteessä, hirsien talo seisoi kiviä ja savea. Suhteellinen tarjoaa tasoittaa sekoitus raunioita jotain, yli 30cm hiekkaa, sitten säätiö itse, korkeus 500, paviljonki, savi, talon 10 * 10. Haluaisin kuulla mielipiteesi. Jopa jotkut sanovat, sanovat, että jellied talo ei ole vahva, se murtuu ja se ei ole tehty sen kanssa. Ymmärrän, että tämä on väärässä? Kiitos jo etukäteen.

Hei Pavel. Mitä muistiin olet juuri huomannut. Tarkoituksena on tehdä se ilman sarakkeita vaikeaksi. Kuten minä näin - ne tekevät kapean, 60 cm: n. Irrotettava muotti, ja siirrä se ylös, kun se on valettu, mutta tiedät, että tasaisuus on hyvin suhteellista siellä. No tietysti on joitain vaatimuksia.

Siitä, että se murtuu. Itsestäänselvytetty talo ei pilata. Ja jos se murtuu, sen vuoksi perustuksen syy, ja tämä murtaa kaikki kivitalot, eikä vain tulva. Tietenkin on ongelmia talojen kanssa täynnä sahanpuru sementillä (olen itse asunut niin kauan), ja niin sanottu kranaatti, mutta ei ole ongelmaa sardeldi-betoni.

Se on perusta - on jotain ajateltavaa. Tiedättekö, olen palvellut kahta taloa rasvakudoksissamme pitkään. Sekä Kama-joen rannalla. Maaperä, kuten sanoitte: vesi täyttyy. Jopa liian täynnä. Ylhäältä, kuori on normaalia, rikkaruohoa, pohjamaali ei ole huono, mutta kannattaa kaivaa pari pikkua - tällainen kosteus.

Joten tässä. Yksi oli hirsitalo burozalnye-paaluilla, sitten ei vielä ollut ruuveja (kaivoa porattiin, d200-putki asetettiin siihen ja se kaadettiin betonilla), kun taas toisella oli tiilitalo monoliittisella levyllä.

Hirsitalon kanssa ei ollut erityisiä ongelmia, mutta tiili särkyi jatkuvasti. No, ei niin, että seinät halkeilivat puolessa, mutta kulmat ja kipsi jatkuvasti vaativat korjausta. Kuten keväällä, kaikki murtuu.

Tietenkin minun on vaikea "tehdä diagnoosi" kaukaa, näkemättäsi tai kohottamatta. Tässä vaiheessa sinun pitäisi ajatella ja ajatella, mutta suosittelen suosittelemaan paalusäätiötä. Viime aikoina olemme panemassa jotain kotiin - paalusäätiöön. Pallojen välissä voit käynnistää nauhan. Jopa maassa on konkreettinen ja keramiittibetonin ulompi osa. Kyllä, ja rinteillä on parempi poistaa vaakasuora paaluilla ja sitten ainakin kaada teippiä ainakin paalujen yläosaan.

Ja laatta voidaan vahvistaa paaluilla. Niinpä olen tehnyt. Liian Gontovye-vedet eivät ole kaukana. Joten aloin ensin porata ja kaataa paalut syvyyteen 1,5 - 1,7 m. D150, ja sitten kaadetaan laatta niihin. Ja sokea alue teki samoin. Neljäs vuosi yhden halkeaman.

Ja ajattele hirsitalosta. Ei ole ihme, että esivanhemmat asettivat hirsirakennuksen. Minulla on myös toinen kerros hirsimökki. Joten, kustannuksella, että seinät ensimmäisen kerroksen laajennettu savi betoni, että toinen hirsitalo ei ole paljon erilainen. Hakkuus pystyy paremmin kestämään kaikki maaperän liikkeet.

Mitä tulee monoliittisen slaydite-betonin, muottien, postien ja niin edelleen käyttämien seinien rakentamiseen, kunnioittamiseen ja kunnioitukseen.

Zdravsvuyte. Toveri rakensi tällaisen talon. Pohja, levy, etuseinä tiililattiassa, sisätilojen seinät tehdään myös tiilestä. Sitten he laittoivat muotin ja kaatoivat saven ulkoseinään kolmessa vaiheessa. Toisen kerroksen päällekkäisyys myös laajennetun saven päälle. Laajennettu savesta kaikkialla sakot. Sisä- ja ulkoseinät ovat purskeita. Ja miten seinät liitetään projektiin? Tai miten sitoa seinät? Nosta ulkoa istuimen kanssa samaan aikaan?

Hei Yuri. Minulla on väliseinät ulkoseinillä, jotka on yhdistetty tiilipylväät. Ensimmäisessä kuvassa en näe sarakkeiden sivussa olevia rivejä, minulla ei ollut kärsivällisyyttä piirtää niitä, mutta siltä puuttuu sarakkeen niche-osio. On enemmän lujitettavia kiinnitysosia, mutta sitä kuvataan yksityiskohtaisesti artikkelissa. Levyjä on vain tiilistä, mutta ne on myös kytketty kolmanteen ulkoseinään.

Jos haluat nostaa seinät ilman tiilipylväitä, sinun on todennäköisesti tehtävä kuten sanot - nostaa ne yhdessä sisäisten kanssa. Vaikka en todellakaan sano, koska en. Mutta tässä tapauksessa sinun on parempi tehdä ratkaisu vahvemmaksi, ts. enemmän hiekkaa ja sementtiä.