Ruuvien paalujen asennus talvella

Yleensä talvikaudella kehittäjät lopettavat työnsä, mutta tämä koskee vain perinteisiä säätiöjärjestelyjä. Rakennettaessa säätöruuveja paikoille ei ole riippuvuutta ilmasto- ja lämpötilaolosuhteista. Vaikeuksia voi syntyä vasta alkuvaiheessa, kun maa on syvästi ja syvästi jäädytetty, ja se on tarpeen porata se ulos paikoillaan.

Ruuvipohja asennetaan talvella porauslautan mukana, eli mekaanisesti. Pino ruuvataan 1800-2000 mm: n syvyyteen, mikä on 400 mm suurempi kuin jäätymisalue. Tällä menetelmällä voit upottaa kasa haluttuun syvyyteen. Se kestää yleensä noin koko päivän, eli noin 20-30 paunaa. Mutta riippuen sivuston kunnosta (kivisten sulkeutumisen, rinteiden esiintyminen) ja jäädytyksen tasosta voi kestää kauemmin.

Talvella ruuvipallot asennetaan kuivalla valmiilla betonilla. Se on käytännöllisempi ja luotettavampi käynnistää putki, betoni takavarikoi ja kovettui ajan myötä, ei ole murtumisvaaraa, koska koostumuksessa ei ole vettä. Paalusäätiön asentaminen talvella on kiistaton etu niille alueille, joilla on suolaa. Pinoa voidaan kierrättää riittävän syvälle, mutta säätöä ei muuteta tulevaisuudessa.

Voit tunnistaa talvella olevista kiinnitysruuvin pahimmista ja selkeistä eduista:

 • Tämä on kyky asentaa nopeasti sekä talon että talon rakentaminen kokonaisuutena. Suosituimpia ovat runkorakenteet, puurakennukset ja erilaiset metallirakenteisiin perustuvat rakenteet. Ne asennetaan lyhyessä ajassa pölkkiruuvipohjalla, jopa alhaisissa lämpötiloissa.
 • Talvella on mahdollista asentaa ruuveja paitsi asunnon rakentamiseen myös teollisen rakennuksen tai aidan rakentamiseen. Ei ole monimutkaista teknistä työtä, eikä maaperän valmistelua tarvita. Tämä on monipuolinen materiaali miinuslämpötilan ajan.
 • Alhaisissa lämpötiloissa työn kustannukset vähenevät jonkin verran.
 • Ruuvipallojen pohja ei vastaa lämpötilan muutoksiin. Eli muotoilu pysyy vahvana milloin tahansa vuoden ajalta, mutta ei muuta geometrisia ulottuvuuksia.


Ruuvien paalujen perusta ei pääse syntymään keväällä. Se pystyy jakamaan kuorman heikosta tiheämpään maaperään. Ja talon rakentamista voidaan jatkaa välittömästi, säätiö ei vaadi kutistumisaikaa. Eli tulevaisuudessa ei ole toiminnallisia ongelmia sen kanssa.

Siksi asiantuntijoidemme on suositeltavaa asentaa porausruuvi talvella!

Ruuvien paalujen asennus talvella

Yleensä talvella useimmat kehittäjät lopettavat työnsä. Erityisesti se koskee perinteisten perustajamäärien järjestämistä. Talvella rakentamisella on kuitenkin sen edut, koska ei ole tarvetta kaivutyöhön, joka voi pilata paikkaa.

Ruuvien paalujen tärkein etu on se, että niiden asennus talvella ei ole käytännössä eroa järjestelystä milloin tahansa muualla vuodesta. Prosessi on tietenkin työläämpi, sillä kasa on kasvatettava jäädytettyyn maahan. On myös huomattava, että samankaltaisen perustan muut edut ovat:

 • Pilatut maahan maahan syvyyteen 1800-2000 mm. Se on 400 mm syvempi kuin jäätymispiste.
 • Pinoa voidaan ruuvatella lähes mihin tahansa maaperään.
 • Nämä mallit eivät vastaa kausiluonteisiin lämpötilan muutoksiin.
 • Geometriset mitat keväällä eivät muutu.

Ruuvien paalujen asentaminen talvella on edullisempi. Yrityksemme asiantuntijat milloin tahansa kätevästi sinulle tekevät kaiken tarvittavan työn, mikä takaa erinomaisen tuloksen. Työntekijämme antavat sinulle yksityiskohtaiset tiedot yhteistyön ehdoista ja tarjottujen palvelujen hinnoista.

Ruuvien paalujen asennus talvella

Paalarakenteet ovat sopivia asennettaviksi milloin tahansa vuoden aikana ja erilaisissa sääolosuhteissa. Pallaksen järjestelyyn talvella ei tarvita muita erikoistyökaluja, materiaaleja ja laitteita. Ainoa asia, joka on tehtävä, on puhdistaa lumen rakennuspaikka.

Tällaisen säätiön asentaminen talvella edellyttää ruuvien paalujen kiristämistä pakastussyvyyden alapuolella. Sitten ne leikataan, ja ontelot täytetään betoniliuoksella. Viimeinen vaihe on vinkkejä. Ei ole tarvetta odottaa säätiön täyttymistä, ja on mahdollista jatkaa rakentamista.

Myös ruuvipillojen edut ovat seuraavat:

 • ne tarjoavat perustan yhtenäiselle kantavuudelle;
 • paalusäätiö ei asettu;
 • rakennuksen kuormitus siirretään heikosta maasta tiheemmäksi.

Ruuvipallot ovat erinomainen ratkaisu myös vaikeimmissa tilanteissa. Suunnittelulla on erinomainen suorituskyky. Siksi tulevaisuudessa säätiöllä ei ole ongelmia.

Ruuvien paalujen asennus talvella

Kesäkauden päättymisestä huolimatta talvikaudella rakennustyöt ovat vähäisiä yksittäisiä rakennustöitä. Kylmällä säällä voi asentaa asuinrakennuksia ja rakenteita porausruuveihin ja suorittaa ruuvipallojen asentamisen talvella. Alhaiset lämpötilat eivät vaikuta säätötyön laatuun, ja vain alkuvaiheessa ruuvaamalla paaluja jäädytettyyn maahan voi syntyä joitain vaikeuksia.

Talviasennuksen ominaisuudet

Ruuvitukiporakenteiden talviasennus ei ole käytännöllisesti katsoen eroa laitteesta kesäkaudella. Ruuvien paalujen asentaminen talvella tehdään ottaen huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • Suuri määrä lunta rakennustyömaalla tekee mahdottomaksi nähdä maaperän epätasaisen helpotuksen.
 • Jäädytetyssä maastossa on vaikeampaa porata.
 • Betoniyhdistelmän täyttöaukkojen pitäisi olla pakkasenkestäviä lisäaineita.
 • Paalarakenteiden metallipinta matalissa lämpötiloissa vaatii huolellista käsittelyä palovammojen vuoksi.

Nämä tekijät lisäävät ruuvirakenteiden talviasennuksen monimutkaisuutta. Jos rakennuspaikka sijaitsee myrkyllisellä tai tulvamaalla, on mahdotonta koota paaliruuvi säätiö kesällä ja talvella mahdollisuus vapaaseen liikkumiseen jäädytetyssä maaperässä kestää ja rakentaminen ja asennus voidaan aloittaa.

Koska kasa on valmistettu metallista, sen kovien pakkasten aikana sen hauraus kasvaa, joten asennettaessa ei ole tarpeen käyttää teräviä iskuja ja värähtelyvoimia.

Kierrä kasa

Ruuvirakenne on ontto metalliputki, jossa terää hitsataan päähän, joka toimii porakoneena.

Kuva ruuveja

Talviasennuksen versio on rakenteellinen erilainen kuin kesäkäytön laakerituki, joka on lisäkiinnitys kierteisen teräosan vinon leikkauksen muodossa. Tällainen vahvistus eliminoi paalun vaurioitumisen ruuvaamalla jäädytettyyn pohjaan. Paremman rakenteellisen ratkaisun ansiosta maaperä porautuu nopeasti ja kasa imeytyy maapallon pohjaan luotettavasti. Pilarituen ankkurirakenne sallii perustusrakenteen kiinnittymisen tiukasti maahan ja talven aikana, joka pakottaa jäädytetyn maaperän, se ei salli sitä työntää ylöspäin.

Kierrepihan asennusprosessi:

Kierrä paalun asennusprosessi

On suositeltavaa asentaa ruuveja talvella yksittäisen osan pieneen osaan sen jälkeen, kun ne on laadittu pinon tukirakenteiden sijainnin ja niiden kiertymisen syvyyden perusteella.

Paalujen talviasennus

Kuormien kerääminen talvella tehtyjen paalusäätiöiden laskennassa ei eroa kesäteoksesta. Talvella ainoa asia, jota on vaikea tehdä, on suorittaa täysimittaiset geologiset geologiset tutkimukset maaperän maaperän määrittämiseksi. Projektiasiakirjojen laatimisen jälkeen voit jatkaa ruuvipuristimen perustamista. Teokset suoritetaan useissa vaiheissa.

Alueiden valmistelu

Tässä vaiheessa on tarpeen ainakin osittain kirkastaa lumen rakennuspaikalta paalusuojan sijainnin merkitsemiseksi. Lumisuojus ei ole suositeltavaa koko alueelta, sillä lumi suojaa maata syväjäämiseltä. Pallorakenteiden eristämiseen ei ole tarvetta, vaan riittää poistamaan rakennusjätteet, kuiva ruoho ja valmistamaan seuraavaan vaiheeseen rakennustyömaa.

merkki

Merkinnässä tarvitaan metallinauhaa, lankaa, vahvikeita. Aiemmin kehitetyn työluonnoksen mukaan ruuvipillojen asennuskohteet on merkitty. Yleensä niiden välinen etäisyys on 2-2,5 m, läpäisyn rakenteen syvyys on 1,5-2 m. Jotta paalun yläosat olisivat samassa suunnittelutasossa, tasoitetaan yksi vaakasuora taso.

Tukien merkitsemisessä on välttämätöntä varmistaa, että pölkkikentän sijaintiin ei ole käytössään apuvälineitä eikä putkistoja. Tällainen tarkistus ei ole tarpeeton ja vähentää teknisten verkkojen vaurioitumisriskiä.

Ruuvit paaluilla

Talvinen jäädytetty maa on huomattava kovuus, ja siksi on parasta käyttää erikoislaitteita tähän tarkoitukseen.

Erikoislaitteiden käyttö ruuvitukien asennukseen

Tällaista työtä on vaikea tehdä käsin. Jos tämä ei ole mahdollista, on tarpeen leikata pieniä onkaloita kaivojen muodossa reiän avulla. Jos maa on hyvin jäädytetty, on tarpeen lämmetä tavallisella tulella.

Ruuvausmenetelmä erityistekniikan avulla suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Aluksi laakereiden paalut kierretään alustan kulmiin, jotka asennetaan tiukasti pystysuoraan asentoon.
 2. Seuraava on paalarakenteiden peräkkäinen asennus työjärjestelyn mukaisesti.
Järjestä käsikäyttöiset menetelmät viinipilarin kiristämiseksi

Paalukentän asennus 20-30 paalun määrästä tehdään 1 päivän kuluessa.

Ruuvitukien manuaalinen asennus

Koska paalujen ruuvaaminen on teknologisesti yksinkertaista, niin usein yksittäiset kehittäjät ajattelevat, onko itse mahdollista tehdä tämä asennus. Jos talvella maaperä ei ole kovin jäädytetty, ruuvitukien itsekokoonpano voidaan toteuttaa. Jotta ymmärtäisit, miten kiristää ruuvipilareita omilla kädilläsi ja mitä työkaluja ja työkaluja sinun on tehtävä, sinun on tutustuttava asennusohjeisiin:

 • Manuaalisen kiristämisen yhteydessä tarvitaan romumetallia ja kaksi vipua putkista.
 • Mekaaninen kiristysmenetelmä vaatii työkalujen, kuten poran, jakoavain ja metallikanavan, läsnäoloa rakenteen vahvistamiseksi.

Paalujen ruuvaamisen tekniikka on vaiheittainen toteutus:

 1. Valmistetun teknisen aukon, joka sijaitsee paalun romua tai akselia yläosassa, asetetaan sisään.
 2. Pino kierretään kiertoliikkeellä. Hallitse rakennustason horisontaalista käyttöä.

Kierretty ruuvi on tarkastettu pystysuunnassa. Jos poikkeaman arvo on yli 2 astetta, tämä tarkoittaa virheellistä asennusta ja tukirakenne on kierrettävä.

Videoesimerkki ruuvipillojen itseasennuksesta:

Betonivaihto

Paalukentän asentamisen jälkeen työn tekniikan mukaan on tarpeen täyttää kasa ontelon betoniseoksella. Koska talviaikana päivänvalon pituus on pieni, betonityö suoritetaan yleensä paalujen asennuksen jälkeisenä päivänä. Betonin estämiseksi matalissa lämpötiloissa sen toimintaominaisuuksien menettämisestä lisätään siihen jäätymistä estäviä lisäaineita, jotka voivat pienentää jäätymispistettä ja kiteyttää veden 30 astetta nollan alapuolelle.

Tällaisten lisäaineiden käyttö lisää huomattavasti betonin kustannuksia, mutta jättää metalliporan paalut tyhjältä - tarkoittaa mahdollisen taivutuksen takia paalusäätiön vahvuuden menetystä.

Kun betoniseos pakastuu paalarakenteen runkoon jääkiteiden laajenemisen vuoksi, voi paalun eheys ja repeämä voi tapahtua.

Viini paalut talvella

Ruuvien paalujen asennus talvella

Ruuvien paalujen asentaminen talvella erikoistunutta porauslaiturilla tel.: 981 - 84 - 08

Ruuvien paalujen asennus tapahtuu milloin tahansa vuoden, myös talvella. Ruostumattomien paalujen asennuksessa ei ole merkittäviä eroja vuoden aikana, tämä on yksi tämän tekniikan eduista perustaa perustuksia. Ruuvaamot asennetaan talvella lähes millä tahansa lämpötilalla, monimutkaisuus voi ilmetä paalun ruuvaamisen alkuvaiheessa. Jos pitkät lämpötilat ovat olleet hyvin matalat ja maa on jäädytetty riittävän syvälle, tässä tapauksessa jäädytetty maa poistetaan ulos (porataan ulos) ja ruuvipuristin kierretään. Talvella on tarkoituksenmukaisempaa ruuvipilareiden mekaaninen kokoaminen porauslaitteella. Yleensä ruuvipillojen asennus kestää koko päivän, mukaan lukien alueen hajoaminen, paalujen tasoittuminen, leikkaaminen ja päiden asentaminen. Keskimäärin asennus kaksikymmentä-kolmekymmentä ruuvipilareita kestää koko päivän, aamusta iltaan. Mutta se voi kestää kauemmin. Erityisen tärkeitä ovat maaperän laatu, kiviseinien esiintyminen, jäädytetty maaperäkerros, rinteiden esiintyminen alueella, ruuvipätkän pituus. On myös otettava huomioon inhimillinen tekijä, alhaisissa lämpötiloissa, työntekijä lisää energiankulutusta ja heikentää siten työtä. On syytä kiinnittää huomiota "lyhyt päivä" talvipäivänä. Näiden tekijöiden yhdistelmä pidentää työaikaa. Kun asennat ruuvipalloja talvella, on tarkoituksenmukaisempaa aloittaa putki kuivalla, valmistetulla seoksella. Paalun sisällä oleva liuos kaadettiin estämään korroosiota lisätoiminnan aikana. Nyt talvella on monia erilaisia ​​"betonin lisäaineita", jotka lupaavat betonin asettamista alhaisissa lämpötiloissa. Voit kokeilla kokeilua, mutta emme suosittele suosittelemme tällaisia ​​toimia. Ei ole mitään takeita siitä, että vesi jonnekin paalun sisällä ei jäädy eikä riko. Itse asiassa kuiva, valmiiksi sekoitettu betoniseos "asettaa" petrify ajan myötä ja sillä on samat toiminnot kuin se kaadetaan nestemäiseen tilaan vuoden lämpimissä jaksoissa.

Talvirakentaminen ruuveilla

Ruuvien perustusten epäilyttävä etu on se, että ne voidaan asentaa lähes milloin tahansa vuoden aikana. Sääolosuhteista riippumatta ruuvipillojen asennus voidaan tehdä sekä käsin että mekaanisesti. On erityisen tärkeää, että säätö on rakennettu ruuveille melko nopeasti 1-3 päivän kuluessa, riippuen hankkeen monimutkaisuudesta. Ruuvien paalujen suuri etu on se, että talvikuukausina, joissa on alhainen lämpötila, on mahdollista kääriä kasa riittävän syvälle uimaveteen. rannikolla ilman perustan rakenteen vaaraa tulevaisuudessa.

Ruuvien paalujen asentaminen talvella mahdollistaa koko rakenteen kokoonpanoa Luoteis-alueen epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Runko ja muut puusta valmistetut talot sekä metallirunkoiset rakenteet ovat melko nopeasti kiinnitetty pylväsruuviin, mikä on erityisen tärkeää vuosikausille, jossa on negatiivisia lämpötiloja.

Talvella on mahdollista asentaa ruuveja paitsi pohjaan, myös aitaukseen ja muihin teknisiin tiloihin. Monimutkaisten konkreettisten töiden puute ja ruuvauspallojen asentamisen valmisteluvaiheet selvästi erottavat niiden edut yleismaailmallisena asennusaineena säätiöiden rakentamiselle talvikaudella.

Sopivin tapa asentaa ruuvipallot talvikauteen on mekaanisten porauslautojen asennus. Porauslaite mahdollistaa paalun kasaamisen tarvittavaan jäädytettyyn syvyydestä huolimatta yläjuoksun maaperästä. Talotekniikan monimutkaisuuden vuoksi mekaaninen asennusmenetelmä on luotettavin.

Ruuvaa paalujen asennus talvella ja pakkasella

Ehkä kaikkein vakavin tekijä, joka vaikuttaa säätiöiden laatuun ja kestävyyteen, on "pakkastuttaminen". Jos teknologian loukkaaminen tiettyjen tyyppisten perustusten rakentamisessa johtaa väistämättä rakenteiden muodonmuutokseen ja tuhoamiseen. Perustuslain säätiön valmisteluun liittyvien teosten tuotantoon liittyvien perusvaatimusten huomioon ottaminen voi vaikuttaa haitallisesti säätiön ja siihen asennettavien rakenteiden laatuun. Perusrakenteiden, myös ruuvipillojen, asennuksessa on ehdottomasti otettava huomioon maaperän jäädytyksen syvyys ja niiden koostumus.

Maaperän pakkasen talteenotossa tarkoitetaan niiden ominaisuutta tietyllä hydrotermisten olosuhteiden yhdistelmällä kausiluonteisen jäädyttämisen aikana tilavuuden lisäämiseksi jään kiteytymisen voimien vaikutuksesta maaperään sisältyvien faasimuunnosten aikana veden ja jääkiteiden lisäksi. Tämän maaperän ominaisuuden ulkoinen ilmentymä koostuu epätasaisesta päivämäärän nostamisesta jäätymisen muodostumisen vuoksi.

Tärkeä seikka on, että maaperän pakkasen voimien luonteen fyysinen osa ei ole teoreettisesti eikä kokeellisesti ilmennyt. Maaperän jähmettymisen tavanomaisten voimien suuruus arvioidaan vain väliaineen vastustuskyvyn mukaan, kun maaperän roiskujen voimat vaikuttavat maaperän sisältämän lämpöenergian muutoksiin.

Edellä olevasta määritelmästä seuraa, että vain veteen kyllästyneet maaperät voivat turvota, mutta kuten tiedätte, veden kyllästyneen maaperän turvotus on erityinen turvotus. On tapauksia, joissa maaperän turvotus ja syvyyden muodostuminen maanteillä esiintyvät huomattavan kooltaan heikosti kosteilla maaperillä, kun pohjavesi on 5-6 metriä pinnasta ja päinvastoin, joskus vesillä täysin kyllästyneitä maaperäjä ei pidetä kevyiksi, koska pohjaveden jäädyttäminen huokosissa ei muuta maaperän luuston suuruutta useista syistä.

Näin ollen maaperän yhden veden kyllästyminen ei kaikissa tapauksissa aiheuta maaperän jäädyttämistä aiheuttaen kaiken maaperän levittämisen poikkeuksetta samaan asteeseen ja aiheuttaen heilumista.

Jäätymisen suurimman vaikutuksen ansiosta maaperätyyppinen yhdistelmä yhdistyy veden ja lämpöjärjes- telmien ja muiden tekijöiden kanssa.

Kun otetaan huomioon jäätymisvahvuuden tekijät (talvikaudella lämpötilan laskujen alapuolella olevat lämpötilat), se auttaa välttämään perustusten rakentamisessa esiintyviä vikoja ja lisää toimintaa, mikä pätee myös perustuksiin ruuvipillojen perusteella.

Eri tyyppiset maaperät joutuvat vaihtelevasti jäätymään yhdessä veden kyllästymiseen.

Ensimmäistä kertaa Ch. A. Gogentogler, joka maaperän maaperän pääominaisuudessaan hyväksyi halkaisijaltaan alle 0,1 mm: n hienojakoisten fraktioiden kokonaispitoisuuden, antoi arvion maaperästä niiden pakkasvaaralle. Mukaan Gogentogleru kaikki irtonainen talletukset tulee Frost, jos koostumus sisältää maa 10%: n partikkelihalkaisija on alle 0,1 mm.Poskolku hiekkaisessa maaperässä on kerros kausiluonteinen jäätymisen yleensä enemmän hajallaan seurauksena maaperän muodostavien prosessien, luokittelu kaikki Gogentoglera hiekkaisessa maaperässä ja maaperän voi on syytä panna liikkeelle.

30% karkeista maaperistä, jotka koostumuksessaan sisältävät pieniä, halkaisijaltaan alle 0,1 mm: n fraktioita. täyteaineen muodossa, kun se oli jäätynyt veteen kyllästetyssä tilassa, jäätymisen heikkenemistä ei ilmennyt.

Maaperän pätevyys hehkulamppujen suhteen

Riippuen raekooltaan, luonnollinen kosteus, syvyys pohjaveden tason ja kohdesyvyys jäädyttämällä maaperä - maaperän luokiteltu neljään tyyppiin: silnopuchinistye, srednepuchinistye, slabopuchinistye, ja uslovnopuchinistye nepuchinistye. Niinpä hiekkakivilamppu, sementti- ja silkkisavit muovista koostumuksesta pohjaveden pinnan sijainnissa kausittaisen jäädytyksen kerroksessa tai hiukkaspatoissa olevan normatiivisen jäädytyssynnyksen alapuolella on enintään 0,5 mm. ja paimenta ja savia, enintään 1 m. Ne ovat kaikkein huurteisimpia, erittäin kallioisia maaperä.

Keskipitkät hiekkaiset maaperät ovat pölyhiekkaa, hiekkasaumoja, saviä ja savea, joiden luonnollinen kosteuspitoisuus ylittää 0,5: n sakeusindeksin ja pohjaveden tilan taso ylittää normaa- lisen jäätymissyvyys pölyisessä hiekassa enintään 0,6 m hiekkasaumoissa - korkeintaan yli 1 m, enintään 1,5 metrin sylintereissä ja savissa - korkeintaan 2 metriä sumutuksen nousuasteessa.

Huonosti kuorettomien maaperäryhmien joukossa on hienoja ja myrkyllisiä hiekkarantoja, hiekkakivilöytöjä, tulenkestäviä saviä ja savia, sekä paksun savi täyteaineita sisältäviä isoja lohkareita. kun pohjaveden taso ylittää normin muodostavan jäätymissyvyys: pölyisissä ja hienorakeisissa hiekoissa enintään 1 m. hiekkakivilöylyissä - enintään 1,5 m paikoissa (joiden plastisuusluvun ollessa alle 0,12) - enintään 2 metriä paikoissa (plastisuusluvun ollessa yli 0,12) - enintään 2,5 metriä. ja saviä (joiden plastisuusluku on alle 0,28) - enintään 3 m.

Olennaisesti nepuchinistym ovat karkea maaperä lietteinen-savi täyteaineen, hiekan hieno ja pölyinen, ja kaikenlaisia ​​savimaa kiinteä aine luonnollisen kosteuden jäätymisen aikana alempi kuin kosteus rajapinnassa liikkuvan on pohjaveden alemmalla tasolla kuin tavallinen jäätymissyvyys: karkea, silty ja yli 1 m hiukkasmaiset hiekkahiekka hiekkakivilöylyissä - yli 1,5 m paikoissa (joiden plastisuusluvut ovat pienempiä kuin 0,12) - yli 2 m paikoissa, joilla on plastisuusluvut yli 0,12 2,5 m ja sileissä, joiden plastisuus on alle 0,28 - yli 3 m. Tämä maaperän pätevyys suhteessa pakkasuihkumäärään on sisällytetty standardiin vakauden testaamiseksi perustusten maaperän jäännösten voimien vaikutukselle.

Kiviainekset, karkeat kivet, joissa on halkaisijaltaan alle 30 painoprosenttia hiukkasia

Vint.rf-paalut

ruuvipallojen valmistus ja asennus Pietarissa

Ruuvaa paaluja talvella

Ruuvipallojen halkaisija on 108 mm. kustannukset asennuksen kanssa

Kierrä halkeamia 89 mm. kustannukset asennuksen kanssa

Kierrä halkeamia 76 mm. kustannukset asennuksen kanssa

Ruuvaa halkeama 57 mm. kustannukset asennuksen kanssa

Varoitus! Teemme ruuvipallojen asentamisen talvella matalissa lämpötiloissa. Asennus temppujen ja aidojen ruuvi paalujen talvella taattu laatu.

Ruuvien paalujen asennus talvella

Millä alitajuisilla lämpötiloilla voit asentaa säätöruuveja säätiöihin? Tätä kysymystä pyytävät usein ihmiset ennen rakentamista.

Välittömästi vastaa - millekään. Se on ruuvipallojen kauneus, jotta niitä voidaan kiristää ilman säätiön laadun heikkenemistä milloin tahansa vuoden aikana missään lämpötilassa.

Ruuvien paalujen asentaminen talvella erikoistunutta porauslaiturilla tel.: 981 - 84 - 08

Ruuvien paalujen asennus tapahtuu milloin tahansa vuoden, myös talvella. Ruostumattomien paalujen asennuksessa ei ole merkittäviä eroja vuoden aikana, tämä on yksi tämän tekniikan eduista perustaa perustuksia. Ruuvaamot asennetaan talvella lähes millä tahansa lämpötilalla, monimutkaisuus voi ilmetä paalun ruuvaamisen alkuvaiheessa. Jos pitkät lämpötilat ovat olleet hyvin matalat ja maa on jäädytetty riittävän syvälle, tässä tapauksessa jäädytetty maa poistetaan ulos (porataan ulos) ja ruuvipuristin kierretään. Talvella on tarkoituksenmukaisempaa ruuvipilareiden mekaaninen kokoaminen porauslaitteella. Yleensä ruuvipillojen asennus kestää koko päivän, mukaan lukien alueen hajoaminen, paalujen tasoittuminen, leikkaaminen ja päiden asentaminen. Keskimäärin asennus kaksikymmentä-kolmekymmentä ruuvipilareita kestää koko päivän, aamusta iltaan. Mutta se voi kestää kauemmin. Erityisen tärkeitä ovat maaperän laatu, kiviseinien esiintyminen, jäädytetty maaperäkerros, rinteiden esiintyminen alueella, ruuvipätkän pituus. On myös otettava huomioon inhimillinen tekijä, alhaisissa lämpötiloissa, työntekijä lisää energiankulutusta ja heikentää siten työtä. On syytä kiinnittää huomiota "lyhyt päivä" talvipäivänä. Näiden tekijöiden yhdistelmä pidentää työaikaa. Kun asennat ruuvipalloja talvella, on tarkoituksenmukaisempaa aloittaa putki kuivalla, valmistetulla seoksella. Paalun sisällä oleva liuos kaadettiin estämään korroosiota lisätoiminnan aikana. Nyt talvella on monia erilaisia ​​"betonin lisäaineita", jotka lupaavat betonin asettamista alhaisissa lämpötiloissa. Voit kokeilla kokeilua, mutta emme suosittele suosittelemme tällaisia ​​toimia. Ei ole mitään takeita siitä, että vesi jonnekin paalun sisällä ei jäädy eikä riko. Itse asiassa kuiva, valmiiksi sekoitettu betoniseos "asettaa" petrify ajan myötä ja sillä on samat toiminnot kuin se kaadetaan nestemäiseen tilaan vuoden lämpimissä jaksoissa.

Asennus 5 metrin paaluihin talvella

Talvirakentaminen ruuveilla

Ruuvien perustusten epäilyttävä etu on se, että ne voidaan asentaa lähes milloin tahansa vuoden aikana. Sääolosuhteista riippumatta ruuvipillojen asennus voidaan tehdä sekä käsin että mekaanisesti. On erityisen tärkeää, että säätö on rakennettu ruuveille melko nopeasti 1-3 päivän kuluessa, riippuen hankkeen monimutkaisuudesta. Ruuvien paalujen suuri etu on se, että talvikuukausina, joissa on alhainen lämpötila, on mahdollista kääriä kasa tarpeeksi syvälle suolavesiin, rannikkoon ilman, että perustusrakenne muuttuu tulevaisuudessa.

Ruuvaa paaluja talvella juoniin

Ruuvien paalujen asentaminen talvella mahdollistaa koko rakenteen kokoonpanoa Luoteis-alueen epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Runko ja muut puusta valmistetut talot sekä metallirunkoiset rakenteet ovat melko nopeasti kiinnitetty pylväsruuviin, mikä on erityisen tärkeää vuosikausille, jossa on negatiivisia lämpötiloja.

Talvella on mahdollista asentaa ruuveja paitsi pohjaan, myös aitaukseen ja muihin teknisiin tiloihin. Monimutkaisten konkreettisten töiden puute ja ruuvauspallojen asentamisen valmisteluvaiheet selvästi erottavat niiden edut yleismaailmallisena asennusaineena säätiöiden rakentamiselle talvikaudella.

Rostverk ruuveilla talvella

Sopivin tapa asentaa ruuvipallot talvikauteen on mekaanisten porauslautojen asennus. Porauslaite mahdollistaa paalun kasaamisen tarvittavaan jäädytettyyn syvyydestä huolimatta yläjuoksun maaperästä. Talotekniikan monimutkaisuuden vuoksi mekaaninen asennusmenetelmä on luotettavin.

Ruuvaa paalujen asennus talvella ja pakkasella

Ehkä kaikkein vakavin tekijä, joka vaikuttaa säätiöiden laatuun ja kestävyyteen, on "pakkastuttaminen". Jos teknologian loukkaaminen tiettyjen tyyppisten perustusten rakentamisessa johtaa väistämättä rakenteiden muodonmuutokseen ja tuhoamiseen. Perustuslain säätiön valmisteluun liittyvien teosten tuotantoon liittyvien perusvaatimusten huomioon ottaminen voi vaikuttaa haitallisesti säätiön ja siihen asennettavien rakenteiden laatuun. Perusrakenteiden, myös ruuvipillojen, asennuksessa on ehdottomasti otettava huomioon maaperän jäädytyksen syvyys ja niiden koostumus.
Maaperän pakkasen talteenotossa tarkoitetaan niiden ominaisuutta tietyllä hydrotermisten olosuhteiden yhdistelmällä kausiluonteisen jäädyttämisen aikana tilavuuden lisäämiseksi jään kiteytymisen voimien vaikutuksesta maaperään sisältyvien faasimuunnosten aikana veden ja jääkiteiden lisäksi. Tämän maaperän ominaisuuden ulkoinen ilmentymä koostuu epätasaisesta päivämäärän nostamisesta jäätymisen muodostumisen vuoksi.
Tärkeä seikka on, että maaperän pakkasen voimien luonteen fyysinen osa ei ole teoreettisesti eikä kokeellisesti ilmennyt. Maaperän jähmettymisen tavanomaisten voimien suuruus arvioidaan vain väliaineen vastustuskyvyn mukaan, kun maaperän roiskujen voimat vaikuttavat maaperän sisältämän lämpöenergian muutoksiin.
Edellä olevasta määritelmästä seuraa, että vain veteen kyllästyneet maaperät voivat turvota, mutta kuten tiedätte, veden kyllästyneen maaperän turvotus on erityinen turvotus. On tapauksia, joissa maaperän turvotus ja syvyyden muodostuminen maanteillä esiintyvät huomattavan kooltaan heikosti kosteilla maaperillä, kun pohjavesi on 5-6 metriä pinnasta ja päinvastoin, joskus vesillä täysin kyllästyneitä maaperäjä ei pidetä kevyiksi, koska pohjaveden jäädyttäminen huokosissa ei muuta maaperän luuston suuruutta useista syistä.
Näin ollen maaperän yhden veden kyllästyminen ei kaikissa tapauksissa aiheuta maaperän jäädyttämistä aiheuttaen kaiken maaperän levittämisen poikkeuksetta samaan asteeseen ja aiheuttaen heilumista.
Jäätymisen suurimman vaikutuksen ansiosta maaperätyyppinen yhdistelmä yhdistyy veden ja lämpöjärjes- telmien ja muiden tekijöiden kanssa.
Kun otetaan huomioon jäätymisvahvuuden tekijät (talvikaudella lämpötilan laskujen alapuolella olevat lämpötilat), se auttaa välttämään perustusten rakentamisessa esiintyviä vikoja ja lisää toimintaa, mikä pätee myös perustuksiin ruuvipillojen perusteella.
Eri tyyppiset maaperät joutuvat vaihtelevasti jäätymään yhdessä veden kyllästymiseen.
Ensimmäistä kertaa Ch. A. Gogentogler, joka maaperän maaperän pääominaisuudessaan hyväksyi halkaisijaltaan alle 0,1 mm: n hienojakoisten fraktioiden kokonaispitoisuuden, antoi arvion maaperästä niiden pakkasvaaralle. Mukaan Gogentogleru kaikki irtonainen talletukset tulee Frost, jos koostumus sisältää maa 10%: n partikkelihalkaisija on alle 0,1 mm.Poskolku hiekkaisessa maaperässä on kerros kausiluonteinen jäätymisen yleensä enemmän hajallaan seurauksena maaperän muodostavien prosessien, luokittelu kaikki Gogentoglera hiekkaisessa maaperässä ja maaperän voi on syytä panna liikkeelle.
30% karkeista maaperistä, jotka koostumuksessaan sisältävät pieniä, halkaisijaltaan alle 0,1 mm: n fraktioita. täyteaineen muodossa, kun se oli jäätynyt veteen kyllästetyssä tilassa, jäätymisen heikkenemistä ei ilmennyt.

Maaperän pätevyys hehkulamppujen suhteen

Riippuen raekooltaan, luonnollinen kosteus, syvyys pohjaveden tason ja kohdesyvyys jäädyttämällä maaperä - maaperän luokiteltu neljään tyyppiin: silnopuchinistye, srednepuchinistye, slabopuchinistye, ja uslovnopuchinistye nepuchinistye. Siten, hiesusavesta, silttistä savi multa ja muovi johdonmukaisuuden sijainnin pohjaveden tason kerroksen kausiluonteinen jäädyttämistä tai pakkasta syvyys sääntely hiekka liejunsekaista se ei ole enemmän kuin 0,5 mm., Ja multa ja savi ei ole enemmän kuin 1 m. Kuuluvat eniten pakkasvaaralliset suuritehoiset maaperät.
Keskipitkät hiekkaiset maaperät ovat pölyhiekkaa, hiekkasaumoja, taimia ja savea, joiden luonnollinen kosteuspitoisuus ylittää 0,5: n sakeusindeksin, ja pohjaveden tilavuus ylittää normatiivisen pakastussyvyyden pölyisessä hiekassa enintään 0,6 m. yli 1 metrin korkeudelta, enintään 1,5 metrin sylintereissä ja savissa - enintään 2 metriä, riippuen pakkasnopeudesta.
Huonosti kuorettomien maaperäryhmien joukossa on hienoja ja myrkyllisiä hiekkarantoja, hiekkakivilöytöjä, tulenkestäviä saviä ja savia, sekä paksun savi täyteaineita sisältäviä isoja lohkareita. pohjaveden pinnan korkeus ylittää normin muodostavan jäätymissyvyys: pölyisessä ja hienorakeisessa hiekassa enintään 1 m, hiekkasaumossa - enintään 1,5 m, paikoissa (joiden plastisuusarvo on alle 0,12) - enempää. (yli 99 mm) - enintään 2,5 m ja savilla (plastisuusluvun ollessa vähemmän kuin 0,28) - enintään 3 m.
Olennaisesti nepuchinistym ovat karkea maaperä lietteinen-savi täyteaineen, hiekan hieno ja pölyinen, ja kaikenlaisia ​​savimaa kiinteä aine luonnollisen kosteuden jäätymisen aikana alempi kuin kosteus rajapinnassa liikkuvan on pohjaveden alemmalla tasolla kuin tavallinen jäätymissyvyys: karkea, silty ja yli 1 metrin hiukkasmaiset hiekka, yli 1,5 metrin hiekkakivilöytöissä (yli 0,1 prosentin plastisuusluvut) - enemmän kuin 2 metriä maatilanteissa (joiden plastisuusluku on enemmän kuin 0, 12) 2,5. Ja savet, jonka numero on pienempi kuin 0,28 plastisuus -. Enemmän kuin 3 m Tämä pätevyys likaisuuden routiminen sisältyy standardi tarkistaa vakauden perustan voimia routiminen maaperän emäkset.
Kiviainekset, karkeat kivet, joissa on vähemmän kuin 30 painoprosenttia hiukkasia, joiden läpimitta on kierteinen pohja ja kanava

Epäilemättä on se, että konkreettisia ratkaisuja käytetään vain vähän talvilämpötiloissa. Talvella olevien perustusten rakentaminen betoniliuoksen ja teräsvahvikkeella edellyttää paljon suurempia materiaalisia ja fyysisiä kustannuksia. Ruuvien paalujen käyttö lähiöissä talvella ei edellytä muottien käyttöä, monimutkainen asennus. Pohjaa ei tarvitse valmistaa pakollisella hiekka- ja rauniohenteella. Talvisin negatiivisissa lämpötiloissa optimaalinen ratkaisu säätölaitteelle lyhyessä ajassa on paaliruuvi.

Pohjanrakennus talvella ruuveilla

Ruuvipallojen pohja on järjestetty talvella kolmea päivää riippuen rakenteen koosta ja monimutkaisuudesta. Erityisen porauslaitteen mekaaninen asennus on hyväksyttävin. Tyypillisesti ruuvipillojen asentaminen (kiertyminen) tehdään yhdellä päivällä. Koska talvipäivä on lyhyt, siirrytään seuraavana päivänä teräsvinkkien asentaminen, paalun akselin täyttö betoniseoksella ja metallipinojen sitominen metallilla (tarvittaessa ja osa teknistä ratkaisua). Tulevan säätiön geodesia (hajotus) suoritetaan lumen alueen selvittämisen ja laitteiden sisäänkäynnin valmistuttua. Säätöpallojen korkeudet asetetaan päivänvalossa tai hyvässä valossa erityisten geodeettisten instrumenttien (taso, teodoliitti) avulla. Korkeus yläosien paalujen tulisi olla samalla tasolla (horisontti), se on erittäin tärkeää, tila, koska kanssa edelleen asennus rakenne tämän pohjalta paalut korkeusero aiheuttaa suuria vaikeuksia, erityisesti jos yläosan ruuvin paalut kiinnitettynä välillä teräs kanava. Jos ruuveille ei ole havaittavissa yksi korkeusmitta, seurauksena on "muutokset" ja lisäkustannukset. Tavallisen tason tai vesitason käyttäminen paalujen korkeusmerkinnän asettamisessa on menetelmä, joka ei ole kovin luotettava ja epävarma, mikä antaa suuria virheitä varsinkin talvella.

Säätiön rakentaminen talvella pile-screw-tekniikalla on taloudellisin ja luotettavin tapa tämän vuoden aikana.

Onko mahdollista tehdä ruuveja talvella?
Voinko asentaa ruuveja talvella? Tätä kysymystä kuullaan usein asiakkaista. Ei ole mikään salaisuus, että talvella asennustyötä sekoitetaan monille ihmisille. Juuri sileäruuviteknologioiden käyttö mahdollistaa perustan rakentamisen talvella ja erittäin alhaisissa lämpötiloissa ilman laadun heikkenemistä ja korkealla luotettavuudella, mitä ei voida sanoa talvisten töiden tuotannosta liikkuvan betonin avulla.

Mikä on täynnä ruuvipalloja talvella? Tietenkin betoniseosta. Mutta matalissa lämpötiloissa, erityisesti illalla, kun lämpötila laskee, käytetään kuivaa seosta. Käytettäessä nestemäisiä betoniliuoksia paalujen täyttämisessä ovat mahdolliset muodonmuutokset paalujen aukkojen ja halkeamien muodossa. Subzero-lämpötiloissa, kuten tiedetään, vesi muuttuu jääksi, tilavuus kasvaa, reaktio ei tapahdu betonissa, paalu muuttuu muodoltaan.

10 ajatusta "Ruuvaa paaluja talvella"

Suuri kunnioitus työhön! Tällaisella tarkkuudella putket, kiitos, eivät edes odottaneet. Ajattelin, että talvi muuttuu huonosti. Nyt rauhallinen, turhaan huolestunut. Kiitokset Olegille ja Vladislaville. Suosittelen sinua.

Kiitos Dmitriasta! Aina onnellinen auttaa.

Hyvää iltaa! Minun täytyy tehdä säätiö helmikuun loppuun mennessä. Maaliskuussa he rakentavat talon. Minua suositeltiin sinulle. Onko talvella mahdollista puristaa paaluja ja miten tämä vaikuttaa laatuun?

Hei Elena! Sääolojen asennuksen laadulla ei ole vaikutusta. Asennetaan pohjat ja aidat ympäri vuoden. Lähetä projekti tai säätiö osoitteeseen [email protected], jos emme, voimme auttaa sinua tekemään kaavion paalukentästä.

Hyvää iltaa! Tämä on Igor. Olet hiljattain kiertänyt naapurisi Pavlovskin paalut. Puhuimme kanssasi. Minun täytyy kierrä 32 paalua 108. Milloin voit?

Hei Igor! Soita ja lähetä pyyntö tai järjestelmä sähköpostille [email protected] Me keskustelemme kaikesta.

Hei kaverit! Kiitos paljon työstä. Täällä jälleen kerran vakuuttunut tarkkuudesta. Tänään sivustolla. Toukokuussa laitan kylpylähuoneen. Vain sinulle. Kiitos vielä kerran.

Hei Stanislav! Kiitos kiitoksestasi. Sinä laitat kylpyyn - soita!

Hei! Ja talvella aika kaataa ratkaisu paaluun tai vain nukahda DSP?

Hei Nicholas! Talvella vain miinus kuivalla seoksella. Kaikki kokeilut kaikenlaisilla miinusratkaisuilla voivat loppua kyynelissä.

Onko mahdollista tehdä kasa säätiö talvella

Pitäisikö minun tehdä pile-ruuvi perusta: hyvät ja huonot puolet

Rakennettaessa kaikkia esineitä - asuin- tai teollisuus - on erittäin tärkeää valita perustus.

Säätiön laatu määrittää koko rakennuksen kestävyyden ja lujuuden, minkä vuoksi alan tekniikat jatkuvasti paranevat.

Yksi mielenkiintoisimmista ja edullisimmista ratkaisuista on pile-screw-säätiö, jota käytetään laajasti yksityisten talojen ja mökkien rakentamisessa. Tarkastele tätä ruuviosastoa: hyvät ja huonot puolet, rakentamisen hinta, käyttöikä ja muut ominaisuudet - myöhemmin artikkelissa.

Yleistä tietoa

Tällaisen pohjan pääosaa ovat ruuvipilvet - teräksiset putket, joihin on kiinnitetty teräviä kärkiä, terät ja kierteet, tai yhdistetty lanka.

Paaliruuvirakenteen järjestelyssä paalut ruuvatetaan maahan sekä käsin että erikoislaitteiden avulla siten, että niiden pohja on alle maaperän jäädyttämisen taso ja sitä ympäröi maaperä mahdollisimman tiiviisti. Ottaen huomioon ruuvipilareiden perustan: suunnittelun etuja ja haittoja ei tule jättää huomiotta.

Apua! Ruuvaaminen paalujen kanssa maksaa hieman enemmän, mutta niiden rakenne mahdollistaa maaperän täydellisen tiivistymisen ja lisää jalustan luotettavuutta.

Tärkeimmät edut

Paaliruuveilla on luonnollisesti hyviä ja huonoja puolia, mutta jälkimmäisen määrä on niin vähäinen, että nykyään jalustat ovat perusteltuja.

Pyllyjen perustusta suositellaan usein rungon ja puutalojen rakentamiseen, kevytrakenteet kotitalouskäyttöön.

Tämäntyyppisen säätiön suosiota selittävien porausruuvin edut ovat seuraavat:

 1. Voidaan asentaa epävakaisiin maastoihin tai alueille, joilla on vaikea maasto. Käytännössä maaperä-, hiekka- tai suotottamattomat maaperät ovat rakenteeltaan paaliruuvi-versiot paljon luotettavampia kuin levyt ja nauhat.
 2. Kohtuullinen hinta. Samalla pohja-alueella nauhan säätiö maksaa 5, ja sen laatoitettu vastapuoli on 3 kertaa kalliimpi kuin ruuvipillojen asentaminen. Koska pienen talon rakentaminen on kallista, tämä on merkittävä lisäys.
 3. Nopea asennus. Talon rakentaminen keskikokoisille ruuvipolleille (n. 100 neliömetriä) Kestää enintään 2 päivää edes kokemattomalle rakennustiimille, ja pätevät asiantuntijat voivat käsitellä sitä jopa päivässä.
 4. Maalausmahdollisuus välittömästi kellarijärjestelyn jälkeen. Kun ruuvipilarien asennus on valmis, voit välittömästi jatkaa talon rakentamista. Valmiiden betonirakenteiden on odotettava kutistuvansa vähintään kuukauden ajan.
 5. Paalun ja ruuvin pohjan asennus kylmäkaudella. Tiivistetyn betonipohjan täyttäminen talvella liittyy tiettyihin teknisiin vaikeuksiin ja on melko kallista. Ruuvipallot ovat vapaita tästä haittatekijästä johtuen siitä, että ne ovat erittäin kestäviä maadoittamiselle jopa kylmällä säällä.
 6. Helppo asennus. Toisin kuin lastulevy- ja nauhaosastoilla, rakennuksen omistaja ruuveilla ei tarvitse tilata erikoislaitteita, poista polku, johon hän pääsee sisään tai vaivaa betonia, mikä säästää rahaa ja vaivaa. Lisäksi paalarakenteen paakku ei vaadi betonitointia: se toteutetaan usein puupalkilla tai kanavapalkilla.
 7. Puhdas tontti. Ruuvipallojen asennus poistaa tällaiset vähäiset ongelmat kuin kaatunut betoni tai maan vuoret paikoille, jotka ovat ominaisia ​​muiden säätöjen järjestelyille, jälkiä erikoisvarusteiden pyöristä talon kuistilla.
 8. Lämmin ja kuiva lattia talossa. Tällaisen säätiön erityispiirre on se, että maaperän kerroksen ja rakennuksen lattian välillä on pieni ilmaväli, joka on hyvä lämmöneristin. Pallojen käyttö estää pohjaveden tunkeutumisen lisääntyvän kosteuden rakenteessa.
 9. Kyky tehdä laajennus. Ruuvipallojen käyttö mahdollistaa rakenteen muutoksen ilman vakavia lisäkustannuksia.

Varoitus! Jos paikassa on suuri rinne (korkeintaan 5-8 m), on epäkäytännöllistä tehdä betoniteräspohja. Rypäleet on asennettu tällaiselle alueelle ongelmitta.

puutteet

Ruuvien paalujen asianmukaisella asentamisella on vaikea kohdata erityisen epämiellyttäviä yllätyksiä, mutta silti onkin syytä huomata vielä joitakin porausruuvin haittoja.

Ruuvipallojen pohjalla on seuraavat haitat:

 1. Laadukkaat tuotteet. Jotkut valmistajat yrittävät säästää rahaa heikentävät paaluja, joilla on heikot korroosionestoaineet, mikä heikentää huomattavasti niiden käyttöikää kosteissa maissa.
 2. Vaivat vaikeudet järjestää kellari. Porausruuvin haittatekijät ovat myös se, että itse rakennus ei tarjoa säätiön käyttöä kellariseinäksi, joten huoneen asennus vaatii enemmän aikaa ja rahaa.
 3. Asennuksen mahdottomuus tietyille maaperityypeille. Esimerkiksi kallioisissa maissa kasa ei yksinkertaisesti saavuta haluttua syvyyttä.

Huolimatta siitä, että ruuvipisteiden perustus on haitta, mutta ne ovat melko vähäpätöisiä, seurauksena tällaisen säätiön käyttö yksityisessä rakentamisessa on melko järkevä.

Varoitus! Ruuvien paalujen muodossa olevan talon perustus on sallittua tehdä vain rungossa, runko-suojassa tai puurakenteissa epätasaisen kutistumisen vuoksi. Tiilen tai muiden raskaiden talojen tapauksessa tämä voi aiheuttaa rakenteen asteittaisen tuhoutumisen.

Käyttöikä

Mikä on ero ruuvin perustuksen välillä: tällaisen säätiön edut ja haitat muodostavat melko pitkän käyttöiän? Keskimäärin ruuvipillojen käyttöikä säätiön alapuolella on noin 50 vuotta.

Tärkeimmät tekijät ovat seuraavat:

 • porausruuvin käyttöikä riippuu maaperän ominaisuuksista (kosteus, koostumus, hengittävyys, sähkönjohtavuus jne.) ja alueen ilmasto (erityisesti lämpötilan muutokset);
 • epäpätevyys paalujen rakennustandardeilla: monet valmistajat tarjoavat tuotteita, joiden halkaisijaltaan pienempiä putkia tai yhden kierroksen omaavia teriä;
 • heikko laatu paalut, heikosti suojaa korroosiolta.

Se on tärkeää! Alumiiniseosta valmistetut tuotteet (30XMA, St20), joiden paksuus on riittävä (seinämän paksuus 4,5 mm), ovat vähiten alttiita ruosteille. Niihin vaikuttavat vähiten maaperään ja ilmakehän korroosiota aiheuttavat tekijät.

Ruuvitukien rakenne kuitenkin pysyy kestävämpiä, jos järjestelyn aikana käytetään jotain seuraavista suojausmenetelmistä:

 • sinkki pinnoite (kuuma tai kylmä galvanointi), joka tosiasiallisesti taistelee ilmakehän korroosiota vastaan;
 • piirustus maali - ja lakka - pinnoitteesta, joka koostuu kahdesta kerroksesta - pohjamaali ja todella suojaava;
 • paalun betonointi, jossa teräsakselin kanava on täytetty betonilla tai sementtilaastilla korroosion estämiseksi tuotteen sisäpinnoilla;
 • jalustavaippa, jossa samanaikaisesti asennetaan viemärijärjestelmä ylimääräisen kosteuden poistamiseksi pohjasta.

Ennen rakentamista on suositeltavaa suorittaa ruuvin pohjan laskenta.

Mikä tahansa säätiö ennemmin tai myöhemmin vaatii huomiota. Käyttöikää uudistettaessa on mahdollista vahvistaa säätöruuvi paalujen avulla.

Talvirakentaminen

Onko talvella mahdollista tehdä paalusäätiö? Ruuvien paalujen asentaminen on mahdollista myös talvikaudella, koska ne asennetaan maaperän jäädytyksen alapuolelle.

Terän kokoonpanon ominaisuudet antavat tasaisen kuormituksen maahan, joten jos rakennat pohjan ruuvipallolle talvella, talven turvotus ei aiheuta vaurioita alustalle.

Talvella on mahdollista rakentaa porausruuvin säätiö, mutta on tärkeää ottaa huomioon seuraavat ominaisuudet järjestettäessä:

 1. Jäätymälle maaperälle on tunnusomaista lisääntynyt kovuus, joten tukilasta ei ruuvata, vaan käytännössä poraa maata, mikä lisää asennusaikaa. Siksi on suositeltavaa poistaa lumi paikalta juuri ennen perusasennuksen asennusta estämään entistä syvempää maaperän jäädyttämistä.
 2. Paalun ontelo usein kaadetaan sementtilaastilla korroosion estämiseksi ja säätiön kantavuuden lisäämiseksi. Sementissä on lisättävä erityinen koostumus, joka laskee liuoksen jäätymispisteen ja käyttää vettä vähintään. Tämä estää paalun murtumisen sisäpuolelta ja pohjan tuhoutumisen.

Vertailu muihin tukikohtiin

Talon perustan määrittäminen on melko vaikeaa, joten kannattaa tutustua yhden tai toisen vaihtoehdon eduista. Kierrä paalut tai nauhalevyt: mitä valita? Katsotaanpa.

Mikä on parempaa: nauhatus tai ruuvipallot?

Tosiasia on, että ruuvipillojen matala kantavuus ei pysty pitämään rakennuksen painoa raskaista rakennusmateriaaleista (esim. Tiilet, raudatettu betoni).

Tässä tapauksessa sinun pitäisi lopettaa valinta nauhalta.

Nauhatasolle on ominaista pieni rakennusmateriaalien kulutus. Epätasaisilla mailla tai alueilla, joilla on vaikea maasto, paaliruuveilla ei ole kilpailijoita. Ruuvipallot ovat ihanteellisia, jos erikoislaitteiden käyttö on vaikeaa sivustolle: voit yksinkertaisesti tehdä sen ilman.

Ruuvi tai pylväs?

Rumpuporakoput tai pylväspohja ei ole suositeltavaa käyttää tiili- tai betonirakenteiden raskaita rakenteita.

Se on tärkeää! Pylväsperusta soveltuu vain niissä maissa, joissa on normaali kantavuus, koska se pyrkii liikkumaan vaakasuorassa suunnassa. Tässä tapauksessa et voi tehdä ilman grillausta - vahvistettua betonipalkkia, joka yhdistää pilareita ylhäältä.

Ruuveilla on oltava etuna, kun ne rakentuvat vaikeisiin maaperäihin epävakaalla ja heikolla yläkerroksella, mikä takaa rakenteen vakauden.

Ruuvien paalujen asennus talvella

Kesäkauden päättymisestä huolimatta talvikaudella rakennustyöt ovat vähäisiä yksittäisiä rakennustöitä. Kylmällä säällä voi asentaa asuinrakennuksia ja rakenteita porausruuveihin ja suorittaa ruuvipallojen asentamisen talvella. Alhaiset lämpötilat eivät vaikuta säätötyön laatuun, ja vain alkuvaiheessa ruuvaamalla paaluja jäädytettyyn maahan voi syntyä joitain vaikeuksia.

Talviasennuksen ominaisuudet

Ruuvitukiporakenteiden talviasennus ei ole käytännöllisesti katsoen eroa laitteesta kesäkaudella. Ruuvien paalujen asentaminen talvella tehdään ottaen huomioon seuraavat ominaisuudet:

 • Suuri määrä lunta rakennustyömaalla tekee mahdottomaksi nähdä maaperän epätasaisen helpotuksen.
 • Jäädytetyssä maastossa on vaikeampaa porata.
 • Betoniyhdistelmän täyttöaukkojen pitäisi olla pakkasenkestäviä lisäaineita.
 • Paalarakenteiden metallipinta matalissa lämpötiloissa vaatii huolellista käsittelyä palovammojen vuoksi.

Nämä tekijät lisäävät ruuvirakenteiden talviasennuksen monimutkaisuutta. Jos rakennuspaikka sijaitsee myrkyllisellä tai tulvamaalla, on mahdotonta koota paaliruuvi säätiö kesällä ja talvella mahdollisuus vapaaseen liikkumiseen jäädytetyssä maaperässä kestää ja rakentaminen ja asennus voidaan aloittaa.

Koska kasa on valmistettu metallista, sen kovien pakkasten aikana sen hauraus kasvaa, joten asennettaessa ei ole tarpeen käyttää teräviä iskuja ja värähtelyvoimia.

Kierrä kasa

Ruuvirakenne on ontto metalliputki, jossa terää hitsataan päähän, joka toimii porakoneena.

Kuva ruuveja

Talviasennuksen versio on rakenteellinen erilainen kuin kesäkäytön laakerituki, joka on lisäkiinnitys kierteisen teräosan vinon leikkauksen muodossa. Tällainen vahvistus eliminoi paalun vaurioitumisen ruuvaamalla jäädytettyyn pohjaan. Paremman rakenteellisen ratkaisun ansiosta maaperä porautuu nopeasti ja kasa imeytyy maapallon pohjaan luotettavasti. Pilarituen ankkurirakenne sallii perustusrakenteen kiinnittymisen tiukasti maahan ja talven aikana, joka pakottaa jäädytetyn maaperän, se ei salli sitä työntää ylöspäin.

Kierrä paalun asennusprosessi

On suositeltavaa asentaa ruuveja talvella yksittäisen osan pieneen osaan sen jälkeen, kun ne on laadittu pinon tukirakenteiden sijainnin ja niiden kiertymisen syvyyden perusteella.

Paalujen talviasennus

Kuormien kerääminen talvella tehtyjen paalusäätiöiden laskennassa ei eroa kesäteoksesta. Talvella ainoa asia, jota on vaikea tehdä, on suorittaa täysimittaiset geologiset geologiset tutkimukset maaperän maaperän määrittämiseksi. Projektiasiakirjojen laatimisen jälkeen voit jatkaa ruuvipuristimen perustamista. Teokset suoritetaan useissa vaiheissa.

Tässä vaiheessa on tarpeen ainakin osittain kirkastaa lumen rakennuspaikalta paalusuojan sijainnin merkitsemiseksi. Lumisuojus ei ole suositeltavaa koko alueelta, sillä lumi suojaa maata syväjäämiseltä. Pallorakenteiden eristämiseen ei ole tarvetta, vaan riittää poistamaan rakennusjätteet, kuiva ruoho ja valmistamaan seuraavaan vaiheeseen rakennustyömaa.

Merkinnässä tarvitaan metallinauhaa, lankaa, vahvikeita. Aiemmin kehitetyn työluonnoksen mukaan ruuvipillojen asennuskohteet on merkitty. Yleensä niiden välinen etäisyys on 2-2,5 m, läpäisyn rakenteen syvyys on 1,5-2 m. Jotta paalun yläosat olisivat samassa suunnittelutasossa, tasoitetaan yksi vaakasuora taso.

Tukien merkitsemisessä on välttämätöntä varmistaa, että pölkkikentän sijaintiin ei ole käytössään apuvälineitä eikä putkistoja. Tällainen tarkistus ei ole tarpeeton ja vähentää teknisten verkkojen vaurioitumisriskiä.

Ruuvit paaluilla

Talvinen jäädytetty maa on huomattava kovuus, ja siksi on parasta käyttää erikoislaitteita tähän tarkoitukseen.

Erikoislaitteiden käyttö ruuvitukien asennukseen

Tällaista työtä on vaikea tehdä käsin. Jos tämä ei ole mahdollista, on tarpeen leikata pieniä onkaloita kaivojen muodossa reiän avulla. Jos maa on hyvin jäädytetty, on tarpeen lämmetä tavallisella tulella.

Ruuvausmenetelmä erityistekniikan avulla suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Aluksi laakereiden paalut kierretään alustan kulmiin, jotka asennetaan tiukasti pystysuoraan asentoon.
 2. Seuraava on paalarakenteiden peräkkäinen asennus työjärjestelyn mukaisesti.

Järjestä käsikäyttöiset menetelmät viinipilarin kiristämiseksi

Paalukentän asennus 20-30 paalun määrästä tehdään 1 päivän kuluessa.

Ruuvitukien manuaalinen asennus

Koska paalujen ruuvaaminen on teknologisesti yksinkertaista, niin usein yksittäiset kehittäjät ajattelevat, onko itse mahdollista tehdä tämä asennus. Jos talvella maaperä ei ole kovin jäädytetty, ruuvitukien itsekokoonpano voidaan toteuttaa. Jotta ymmärtäisit, miten kiristää ruuvipilareita omilla kädilläsi ja mitä työkaluja ja työkaluja sinun on tehtävä, sinun on tutustuttava asennusohjeisiin:

 • Manuaalisen kiristämisen yhteydessä tarvitaan romumetallia ja kaksi vipua putkista.
 • Mekaaninen kiristysmenetelmä vaatii työkalujen, kuten poran, jakoavain ja metallikanavan, läsnäoloa rakenteen vahvistamiseksi.

Paalujen ruuvaamisen tekniikka on vaiheittainen toteutus:

 1. Valmistetun teknisen aukon, joka sijaitsee paalun romua tai akselia yläosassa, asetetaan sisään.
 2. Pino kierretään kiertoliikkeellä. Hallitse rakennustason horisontaalista käyttöä.

Kierretty ruuvi on tarkastettu pystysuunnassa. Jos poikkeaman arvo on yli 2 astetta, tämä tarkoittaa virheellistä asennusta ja tukirakenne on kierrettävä.

Videoesimerkki ruuvipillojen itseasennuksesta:

Paalukentän asentamisen jälkeen työn tekniikan mukaan on tarpeen täyttää kasa ontelon betoniseoksella. Koska talviaikana päivänvalon pituus on pieni, betonityö suoritetaan yleensä paalujen asennuksen jälkeisenä päivänä. Betonin estämiseksi matalissa lämpötiloissa sen toimintaominaisuuksien menettämisestä lisätään siihen jäätymistä estäviä lisäaineita, jotka voivat pienentää jäätymispistettä ja kiteyttää veden 30 astetta nollan alapuolelle.

Tällaisten lisäaineiden käyttö lisää huomattavasti betonin kustannuksia, mutta jättää metalliporan paalut tyhjältä - tarkoittaa mahdollisen taivutuksen takia paalusäätiön vahvuuden menetystä.

Kun betoniseos pakastuu paalarakenteen runkoon jääkiteiden laajenemisen vuoksi, voi paalun eheys ja repeämä voi tapahtua.

Talon rakentaminen kellarille

Jopa pari vuosikymmentä sitten, kaataminen säätiö talvella näytti olevan hullu idea. Tänään tiede on astunut eteenpäin, ja tekniikoita on syntynyt, jotka mahdollistavat veden talteenoton talvella. Kuitenkin kiihkeä keskustelu tästä aiheesta jatkuu tähän päivään saakka.

Onko mahdollista säätää säätiö talvella?

Monet klassisen betonoinnin kannattajat väittävät, että se on mahdotonta. Heidän argumenttinsa ovat ymmärrettäviä, vaikka puhumme pylväspohjan asentamisesta talvella. Betonin fysikaaliset ominaisuudet sisältävät koostumuksessa merkittävän määrän vettä, joka on hiekan, sementin ja raunioista koostuvan seoksen sideaineosa. Alin lämpötiloissa vesi jäätyy, betoniseos kiteytyy odottamatta luonnollista kiinteytymistä. Tuloksena on käyttökelvoton perusta, joka sulaa vettä ja aiheuttaa halkeamia, jotka eivät ole yhteensopivia elämän kanssa. Ja riippumatta siitä, onko se nauha, laatta, kasa, pylväs- tai pile-ruuveja, talo ei kestä sitä edes vuodessa. Seinillä on halkeamia, se alkaa väistyä. Joten on mahdotonta rakentaa säätiötä talvella?

Ehkä, ja nyt puhumme uusista tekniikoista, joiden avulla pystymme tarjoamaan tarvittavan vahvuuden runko-, paneeli-, tiili- tai puutaloille.

Kuinka kaataa säätiö miinus säällä

On olemassa useita tekniikoita, jotka mahdollistavat talven rakentamisen säätiön lämpötiloissa -15 astetta.

Lämmitin peruskuumennuslaitteilla.

Betonisointiprosessissa paikan päällä sijaitsevat lämpö-aseet, jotka lämmittävät koko leikkauksen reunaa pitkin. On tunnettua, että betonilla on tärkein vahvuus kahden ensimmäisen päivän aikana. Tänä ajanjaksona on tärkeää seurata, ettei vesi jäätyä. Kahden päivän kuluttua aseet voidaan poistaa, loput jäätymisjakso tapahtuu luonnollisissa olosuhteissa. Lämpöpistoolien ja niiden tehon laskeminen riippuu alueen alueesta ja säätiön tyypistä.

Lämmitetty sähköllä.

Tällöin ei koko maata kuumenneta vaan vain betonia. Menetelmä perustuu konvektioon, kun lämpöä siirretään vahvisteesta, joka on lämmitetty 380 V: n jännitteellä betoniseokseen, mikä estää veden jäätymisen.

Onko mahdollista täyttää säätiö talvella ilman lämpenemistä nolla lämpötilassa? Kyllä, on kolmas menetelmä - erityisten lisäaineiden käyttö.

Komponentit lisätään betoniin, joka hidastaa veden kiteyttämistä kylmällä ilmalla. Betonin laadusta riippuen näiden suolavalmisteiden pitoisuus vaihtelee välillä 2-15%. Mutta et ole kiinnostunut siitä, miten kattaisit ja miten suljet säätiö niin, että se saa tarvittavan voiman.

Millä subzero-lämpötilassa voit kaataa säätiön?

Tietenkin on toivottavaa, että lämpötila on positiivinen. Mutta, jos todella tarvitset talon joulukuussa, tammikuussa, helmikuussa ja maaliskuussa, valitse talvisin kellarista kätevä vaihtoehto.

Taloudellisista syistä kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa ovat kalliimpia. Siksi on suositeltavaa käyttää pakkasenkestäviä lisäaineita. Käytä niitä tehokkaasti, jos yölämpötila ei laske alle -20 astetta.

Kaada säätiö talvella - hyvät ja huonot puolet

Seuraavaksi tarkastelemme talvipohjan laitteen osaa. Joten säätiö talvella hyviä ja haittoja:

 1. On helpompaa työskennellä sivustolla, jolla on hauras maaperä, koska jäädytetty maaperä on kestävämpi ja helppokäyttöisempi.
 2. Pohjoinen alue, kun lämmin kausi on paljon lyhyempi kuin kylmä aika, jossa vallitseva lämpötila on alle nolla.
 3. Halvempi rakennusmateriaali ja työvoima. Itse asiassa tämä vaihtoehto on voimassa. Talvirakentaminen hidastuu ja keskeytetään, minkä seurauksena materiaalit ovat hieman halvempia.

Haittoihin kuuluvat sähkön ja lisäaineiden lisäkustannukset, jotka edistävät etuja.

Pitääkö minun peittää säätiö talvella?

Säätiön säilyttäminen talvella on välttämätöntä, jos sinulla olisi aikaa täyttää se, odotti tarvittavaa voimaa, mutta lisärakentaminen jäädytettiin. Jotta kosteus ei vahingoittaisi raudoitusta, eikä betoni absorboi vettä, ei vain vedeneristys suoriteta, mutta myös kellarineriste lämmitetään talvella ekstrudoitujen polystyreenilevyjen kanssa.

Ruuvien paalujen asennus talvella

Ruuvien paalujen asennus tapahtuu milloin tahansa vuoden, myös talvella. Ruostumattomien paalujen asennuksessa ei ole merkittäviä eroja vuoden aikana, tämä on yksi tämän tekniikan eduista perustaa perustuksia. Ruuvaamot asennetaan talvella lähes millä tahansa lämpötilalla, monimutkaisuus voi ilmetä paalun ruuvaamisen alkuvaiheessa. Jos pitkät lämpötilat ovat olleet hyvin matalat ja maa on jäädytetty riittävän syvälle, tässä tapauksessa jäädytetty maa poistetaan ulos (porataan ulos) ja ruuvipuristin kierretään. Talvella on tarkoituksenmukaisempaa ruuvipilareiden mekaaninen kokoaminen porauslaitteella. Yleensä ruuvipillojen asennus kestää koko päivän, mukaan lukien alueen hajoaminen, paalujen tasoittuminen, leikkaaminen ja päiden asentaminen. Keskimäärin asennus kaksikymmentä-kolmekymmentä ruuvipilareita kestää koko päivän, aamusta iltaan. Mutta se voi kestää kauemmin. Erityisen tärkeitä ovat maaperän laatu, kiviseinien esiintyminen, jäädytetty maaperäkerros, rinteiden esiintyminen alueella, ruuvipätkän pituus. On myös otettava huomioon inhimillinen tekijä, alhaisissa lämpötiloissa, työntekijä lisää energiankulutusta ja heikentää siten työtä. On syytä kiinnittää huomiota "lyhyt päivä" talvipäivänä. Näiden tekijöiden yhdistelmä pidentää työaikaa. Kun asennat ruuvipalloja talvella, on tarkoituksenmukaisempaa aloittaa putki kuivalla, valmistetulla seoksella. Paalun sisällä oleva liuos kaadettiin estämään korroosiota lisätoiminnan aikana. Nyt talvella on monia erilaisia ​​"betonin lisäaineita", jotka lupaavat betonin asettamista alhaisissa lämpötiloissa. Voit kokeilla kokeilua, mutta emme suosittele suosittelemme tällaisia ​​toimia. Ei ole mitään takeita siitä, että vesi jonnekin paalun sisällä ei jäädy eikä riko. Itse asiassa kuiva, valmiiksi sekoitettu betoniseos "asettaa" petrify ajan myötä ja sillä on samat toiminnot kuin se kaadetaan nestemäiseen tilaan vuoden lämpimissä jaksoissa.

Asennus 5 metrin paaluihin talvella

Talvirakentaminen ruuveilla

Ruuvien perustusten epäilyttävä etu on se, että ne voidaan asentaa lähes milloin tahansa vuoden aikana. Sääolosuhteista riippumatta ruuvipillojen asennus voidaan tehdä sekä käsin että mekaanisesti. On erityisen tärkeää, että säätö on rakennettu ruuveille melko nopeasti 1-3 päivän kuluessa, riippuen hankkeen monimutkaisuudesta. Ruuvien paalujen suuri etu on se, että talvikuukausina, joissa on alhainen lämpötila, on mahdollista kääriä kasa tarpeeksi syvälle suolavesiin, rannikkoon ilman, että perustusrakenne muuttuu tulevaisuudessa.

Ruuvaa paaluja talvella juoniin

Ruuvien paalujen asentaminen talvella mahdollistaa koko rakenteen kokoonpanoa Luoteis-alueen epäsuotuisissa sääolosuhteissa. Runko ja muut puusta valmistetut talot sekä metallirunkoiset rakenteet ovat melko nopeasti kiinnitetty pylväsruuviin, mikä on erityisen tärkeää vuosikausille, jossa on negatiivisia lämpötiloja.

Talvella on mahdollista asentaa ruuveja paitsi pohjaan, myös aitaukseen ja muihin teknisiin tiloihin. Monimutkaisten konkreettisten töiden puute ja ruuvauspallojen asentamisen valmisteluvaiheet selvästi erottavat niiden edut yleismaailmallisena asennusaineena säätiöiden rakentamiselle talvikaudella.

Rostverk ruuveilla talvella

Sopivin tapa asentaa ruuvipallot talvikauteen on mekaanisten porauslautojen asennus. Porauslaite mahdollistaa paalun kasaamisen tarvittavaan jäädytettyyn syvyydestä huolimatta yläjuoksun maaperästä. Talotekniikan monimutkaisuuden vuoksi mekaaninen asennusmenetelmä on luotettavin.

Ruuvaa paalujen asennus talvella ja pakkasella

Ehkä kaikkein vakavin tekijä, joka vaikuttaa säätiöiden laatuun ja kestävyyteen, on "pakkastuttaminen". Jos teknologian loukkaaminen tiettyjen tyyppisten perustusten rakentamisessa johtaa väistämättä rakenteiden muodonmuutokseen ja tuhoamiseen. Perustuslain säätiön valmisteluun liittyvien teosten tuotantoon liittyvien perusvaatimusten huomioon ottaminen voi vaikuttaa haitallisesti säätiön ja siihen asennettavien rakenteiden laatuun. Perusrakenteiden, myös ruuvipillojen, asennuksessa on ehdottomasti otettava huomioon maaperän jäädytyksen syvyys ja niiden koostumus.

Maaperän pakkasen talteenotossa tarkoitetaan niiden ominaisuutta tietyllä hydrotermisten olosuhteiden yhdistelmällä kausiluonteisen jäädyttämisen aikana tilavuuden lisäämiseksi jään kiteytymisen voimien vaikutuksesta maaperään sisältyvien faasimuunnosten aikana veden ja jääkiteiden lisäksi. Tämän maaperän ominaisuuden ulkoinen ilmentymä koostuu epätasaisesta päivämäärän nostamisesta jäätymisen muodostumisen vuoksi.

Tärkeä seikka on, että maaperän pakkasen voimien luonteen fyysinen osa ei ole teoreettisesti eikä kokeellisesti ilmennyt. Maaperän jähmettymisen tavanomaisten voimien suuruus arvioidaan vain väliaineen vastustuskyvyn mukaan, kun maaperän roiskujen voimat vaikuttavat maaperän sisältämän lämpöenergian muutoksiin.

Edellä olevasta määritelmästä seuraa, että vain veteen kyllästyneet maaperät voivat turvota, mutta kuten tiedätte, veden kyllästyneen maaperän turvotus on erityinen turvotus. On tapauksia, joissa maaperän turvotus ja syvyyden muodostuminen maanteillä esiintyvät huomattavan kooltaan heikosti kosteilla maaperillä, kun pohjavesi on 5-6 metriä pinnasta ja päinvastoin, joskus vesillä täysin kyllästyneitä maaperäjä ei pidetä kevyiksi, koska pohjaveden jäädyttäminen huokosissa ei muuta maaperän luuston suuruutta useista syistä.

Näin ollen maaperän yhden veden kyllästyminen ei kaikissa tapauksissa aiheuta maaperän jäädyttämistä aiheuttaen kaiken maaperän levittämisen poikkeuksetta samaan asteeseen ja aiheuttaen heilumista.

Jäätymisen suurimman vaikutuksen ansiosta maaperätyyppinen yhdistelmä yhdistyy veden ja lämpöjärjes- telmien ja muiden tekijöiden kanssa.

Kun otetaan huomioon jäätymisvahvuuden tekijät (talvikaudella lämpötilan laskujen alapuolella olevat lämpötilat), se auttaa välttämään perustusten rakentamisessa esiintyviä vikoja ja lisää toimintaa, mikä pätee myös perustuksiin ruuvipillojen perusteella.

Eri tyyppiset maaperät joutuvat vaihtelevasti jäätymään yhdessä veden kyllästymiseen.

Ensimmäistä kertaa Ch. A. Gogentogler, joka maaperän maaperän pääominaisuudessaan hyväksyi halkaisijaltaan alle 0,1 mm: n hienojakoisten fraktioiden kokonaispitoisuuden, antoi arvion maaperästä niiden pakkasvaaralle. Mukaan Gogentogleru kaikki irtonainen talletukset tulee Frost, jos koostumus sisältää maa 10%: n partikkelihalkaisija on alle 0,1 mm.Poskolku hiekkaisessa maaperässä on kerros kausiluonteinen jäätymisen yleensä enemmän hajallaan seurauksena maaperän muodostavien prosessien, luokittelu kaikki Gogentoglera hiekkaisessa maaperässä ja maaperän voi on syytä panna liikkeelle.

30% karkeista maaperistä, jotka koostumuksessaan sisältävät pieniä, halkaisijaltaan alle 0,1 mm: n fraktioita. täyteaineen muodossa, kun se oli jäätynyt veteen kyllästetyssä tilassa, jäätymisen heikkenemistä ei ilmennyt.

Maaperän pätevyys hehkulamppujen suhteen

Riippuen raekooltaan, luonnollinen kosteus, syvyys pohjaveden tason ja kohdesyvyys jäädyttämällä maaperä - maaperän luokiteltu neljään tyyppiin: silnopuchinistye, srednepuchinistye, slabopuchinistye, ja uslovnopuchinistye nepuchinistye. Siten, hiesusavesta, silttistä savi multa ja muovi johdonmukaisuuden sijainnin pohjaveden tason kerroksen kausiluonteinen jäädyttämistä tai pakkasta syvyys sääntely hiekka liejunsekaista se ei ole enemmän kuin 0,5 mm., Ja multa ja savi ei ole enemmän kuin 1 m. Kuuluvat eniten pakkasvaaralliset suuritehoiset maaperät.

Keskipitkät hiekkaiset maaperät ovat pölyhiekkaa, hiekkasaumoja, taimia ja savea, joiden luonnollinen kosteuspitoisuus ylittää 0,5: n sakeusindeksin, ja pohjaveden tilavuus ylittää normatiivisen pakastussyvyyden pölyisessä hiekassa enintään 0,6 m. yli 1 metrin korkeudelta, enintään 1,5 metrin sylintereissä ja savissa - enintään 2 metriä, riippuen pakkasnopeudesta.

Huonosti kuorettomien maaperäryhmien joukossa on hienoja ja myrkyllisiä hiekkarantoja, hiekkakivilöytöjä, tulenkestäviä saviä ja savia, sekä paksun savi täyteaineita sisältäviä isoja lohkareita. pohjaveden pinnan korkeus ylittää normin muodostavan jäätymissyvyys: pölyisessä ja hienorakeisessa hiekassa enintään 1 m, hiekkasaumossa - enintään 1,5 m, paikoissa (joiden plastisuusarvo on alle 0,12) - enempää. (yli 99 mm) - enintään 2,5 m ja savilla (plastisuusluvun ollessa vähemmän kuin 0,28) - enintään 3 m.

Olennaisesti nepuchinistym ovat karkea maaperä lietteinen-savi täyteaineen, hiekan hieno ja pölyinen, ja kaikenlaisia ​​savimaa kiinteä aine luonnollisen kosteuden jäätymisen aikana alempi kuin kosteus rajapinnassa liikkuvan on pohjaveden alemmalla tasolla kuin tavallinen jäätymissyvyys: karkea, silty ja yli 1 metrin hiukkasmaiset hiekka, yli 1,5 metrin hiekkakivilöytöissä (yli 0,1 prosentin plastisuusluvut) - enemmän kuin 2 metriä maatilanteissa (joiden plastisuusluku on enemmän kuin 0, 12) 2,5. Ja savet, jonka numero on pienempi kuin 0,28 plastisuus -. Enemmän kuin 3 m Tämä pätevyys likaisuuden routiminen sisältyy standardi tarkistaa vakauden perustan voimia routiminen maaperän emäkset.

Kiviainekset, karkeat kivet, joissa on halkaisijaltaan alle 30 painoprosenttia hiukkasia