Rakennuslaskin

Tässä osiossa "online" -tilassa voit laskea valmistajan "avaimet käteen" valmistettujen ja asennettavien kustannusten arvioinnin yrityksestämme sekä erikseen metallirakenteita ja sulkevia rakenteita (paneelikerros / profiililevy) ilman asennusta. Lisäksi voit lähettää laskutulokset välittömästi rakentamisosastomme yhdellä napin painalluksella sovelluksen muodossa yksityiskohtaisempien laskelmien mukaan. Kopio hakemuksesta lähetetään automaattisesti sähköpostiisi, joka vahvistaa, että olemme saaneet sen. Ja muutaman tunnin kuluessa työpäivästä saat yksityiskohtaisen kaupallisen tarjouksen.

 1. Vaihe 1 - Laskenta
 2. Vaihe 2 - Hakemuksen lähettäminen

Sandwich-paneelien asennus

CIP-paneeleihin perustuvien aidojen kokoonpanotekniikalla on omat vivahteensa (materiaaliominaisuudet, rakennustyyppi), mutta yleensä noudatetaan samankaltaista menettelyä.

Urheilu- ja kuntokeskus, Voronezhin alue.
Perusta on metallikehys, seinä- ja kattopäällyslevyt.

Rakenneosissa käytettävien sandwich-paneelien edut:

Erinomaiset lämmöneristysominaisuudet (erityisesti polyisosyanuraatti- tai basalttikuitutäytteitä varten).

Projektikustannusten valvonta: esimerkiksi tilapäisen varastovaraston rakentamiseen ei ole tarpeen ostaa sandwich-paneeleja PIR-ytimellä. Se on tarpeeksi täyteainetta polystyreenivaahdosta, joka säästää jopa 30% paneeleihin. Kun siirrät rakennuksen toiseen toimintaan (esimerkiksi pysyvään varastointiin tai jääkaappiin), jää vain korvan ydin.

Hyvä ilmasto-olosuhteiden ja lämpötilaerojen vastustuskyky.

Yksinkertaistetulla asennustekniikalla voidaan rakentaa rakennuksia mihin tahansa maastoon, mukaan lukien laitteiden rajoitetun käytön edellytykset sekä pakkasella työskentely.


Toimitus- ja nostopaneelit

Toimitus kohteeseen on tehty kuljetuspaketissa, ja nousu korkeuteen tapahtuu tyhjiöhissi. Voit myös käyttää perinteistä nosturinostinta tai vintturia, jossa on pehmeät köydet. Ei ole hyväksyttävää ottaa pakkausta itse hihnojen avulla, on käytettävä pehmeitä tiivisteitä. Linnanelementtien suojaamiseksi käytä vähintään 120 cm: n tukipylväitä, jotka sijaitsevat kuljetuspakkauksen ylä- ja alapuolella.

Voronezhin valtionyliopiston uima-altaan, Voronezhin, sandwich-paneelien asennus.

Sandwich Panel Mounting Technologies

Vaakasuora: Seinäpaneelien kiinnitys alkaa alustan alapinnan valmistelusta. Tasaiselle vaakakisko kiinnitetään pohjaan (U-profiili tai kulma, jonka vierintä on vähintään 1 mm). Tämä tehdään betonikiinnikkeille, joiden korkeus on 50-60 cm baarille - itsekierteittävät ruuvit, joissa on puoli metriä. Reiät on valmistettu oppaista. Joskus pohjan ja ohjainten, sekä paneelin ja ohjaimen tiivisteen välissä, on asetettu.

Valmistetaan eristysnauha perustuksen ja paneelin välille. Voit esimerkiksi käyttää halkaisijaltaan mineraalivillan kaistaleen (tuotteen leveys * 20 mm). Pylväiden koko korkeudelle on tarpeen asentaa itseliimautuva tiivistenauha - välitelineet - 1 kpl, paneelin solmuissa - 2 kpl. (vähintään 30 mm reunasta).

Erityisten tarttuimien ja hissin avulla paneeli asennetaan ohjaimiin niin, että eristyskerros murenee aitauksen painosta. Pulttien käyttäminen paneelia painetaan sarakkeita vasten. Kun taso tarkistetaan oikean vaakasuoran asennuksen jälkeen.

Kiinnittymisen jälkeen paneelit kiinnitetään pylväisiin käyttämällä itsekierteittäviä ruuveja ilman aikaisempaa porausta. Kiinnitys suoritetaan vähintään 30 mm: n etäisyydellä paneelin reunasta ja yleensä kullekin sarakkeelle 900 tai 1200 asteen kulmalla paneelin leveydellä. Viereisten osien liitokset on tiivistetty mineraalivillalla tai erikoisnauhalla. Seuraavien rivien asennusta varten paneelit asennetaan ensin liitokseen ja sitten päällekkäin.

Vertikaalinen: tekniikka ei ole käytännössä eroa edellisestä menetelmästä, mutta kiinnität huomiota viereisten sandwich-paneelien telakointiin. Kiinnityslaitteita käytetään luotettavan lukitusyksikön aikaansaamiseen. Kellari on varustettu tukielementeillä. Tarvittaessa aseta kerros mineraalieristeeseen. Pystysuuntaus säädetään lyijyllä ja kiinnitetään sitten ruuveilla.

FOK: n, Voronezhin alueen sandwich-paneelien asennus.

Kattorakenteisten paneelien asennus

Katon asennus voidaan jakaa päävaiheisiin:

1. Kiinnitä ensimmäinen paneeli. Kun kaltevuuskulma, jonka pituus on yli 12 m, suljettavien rakenteiden asennus suoritetaan ulokkeesta harjanteelle. Ensimmäinen paneeli asennetaan juoksuun kaltevuudella ja kiinnitetään ruuveilla.

2. Ristikytkentä. Seuraava sandwich-paneeli leikataan alareunaan ja kiinnitetään palkkiin. Osa eristämisestä poistetaan. Paneelit on kytketty poikittaiseen risteykseen rasstropovkin jälkeen. Sitten suoritetaan pituussuuntainen lukitusliitos. Uraan esihitattu silikonitiiviste.

Kun liität katon tukiin, on noudatettava seuraavia sääntöjä:

Kallistuskulma elementtien ja kattorakenteiden välissä on 5%. Kattoon asennetaan lisäalusta.

Kattopaneelien asennus toteutetaan millä tahansa ilmastovyöhykkeellä, mutta kun mineraalivillan ydin on vältettävä sateita säätä.

Kun asennat kattopaneelit ristikkojen, palkkien ja palkkien ulkopintoihin, on kiinnitettävä tiivistenauha.

Sandwich-paneelien käsittely ja huolto suoritetaan heti asennuksen jälkeen. Suojakalvo poistetaan, lika poistetaan perinteisellä harjalla, joka on keskikovuutta ja saippuavettä. Tehdasvalmisteiden CIP-paneelien suojaava pinnoite on usein epävakaa ja siksi suositellaan lisäksi aidan lisäksi tavallista emalia.

Yli 6 vuotta SGS-Chernozemyen asiantuntijat ovat toteuttaneet valmiita yritysratkaisuja, jotka perustuvat LSTC: n ja sandwich-paneeleista valmistettuihin esivalmistettuihin rakennuksiin. Kehitämme ja toteutamme teollisuus-, kauppa-, maatalous-, urheilu- ja logistiikkatoimintoja sekä eri luokkiin kuuluvien hangarien ja varastojen hankkeita. Käyttämällä omaa laivastoasi erikoistuneiden laitteiden avulla voit pienentää sandwich-paneeleiden asennuksen aikaa ja kustannuksia.

Sandwich-paneelin kiinnittäminen: kaikki prosessin vivahteet ja yksityiskohdat

Tietenkin erilaisten rakenteiden kokoonpano teknologiasta sandwich-paneeleista on luonnollisesti omat vivahteensa riippuen siitä, mikä se tulee olemaan (autotalli, hangari, tehdaslattia tai asuinrakennus), mutta yleensä työjärjestys ja periaate ovat suunnilleen samat. Tässä artikkelissa käsitellään tällaisten rakennusten kokoonpanon tärkeimpiä vaiheita sekä joitain ominaisuuksia.

Säätiön valmistelu

On olemassa paneeleja, jotka eivät vaadi rungon kiinnittämistä, eli ovat itsekantavia elementtejä. Asennuksensa vuoksi laiteperusta on riittävä. Samassa tapauksessa, kun sandwich-paneelit eivät ole itsekantajia, tarvitaan säätiö. Metallinen runko toimii yleensä pohjana. Kokoonpanon aikana sinun on otettava huomioon useita vivahteita:

 • Säätö on kohdistettava vaakasuoraan, enimmäispoikkeama ei saisi ylittää 3 mm;
 • Pysty- ja vaakaprofiilien välisen etäisyyden tulisi vastata paneeleiden mittoja, joiden marginaali on 5 cm kummaltakin puolelta, jotta elementtien sileä liittäminen ja koristeelliset näytöt voidaan asentaa;
 • Kun käytät puisia kiskoja ennen asennusta, niitä on käsiteltävä antiseptisilla ja palontorjunta-aineilla, jotta vältetään lisää ongelmia.

Voit luonnollisesti tehdä paneelit itse, mutta on parempi ostaa valmis, koska tehtaalla olevat paneelit ovat korkealaatuisia ja lämpöeristettyjä ja liimaa.

Nosto-paneelit

Toimitus kohteeseen kuljetetaan kuorma-autoilla ns. Kuljetuspaketissa, jonka nousu asennuksen korkeuteen tehdään erikoislaitteiden avulla - tyhjiönosturi (nosturi imukupilla). Tällaisen mahdollisuuden puuttuessa tähän tarkoitukseen voidaan käyttää perinteistä nosturia tai vinssia tekstiiliväreillä.

Tässä tapauksessa sinun on toteutettava useita toimenpiteitä, joilla estetään sandwich-paneelien vaurioituminen:

 • Vain pehmeitä linjoja tulee käyttää;
 • Pakkauksen ottaminen suoraan suoraan hihnoilta ei ole hyväksyttävää, on käytettävä erityisiä pehmeitä tyynyjä.
 • Paneelin lukkojen elementtien suojaamiseksi vahingoittumiselta vaurioilta saa käyttää vähintään 120 cm: n pituisia puuraitelineitä, jotka on sijoitettava tasaisesti yläpohjan ja pohjan päälle.
 • Levyjen nostaminen suoraan kuormalavalta on myös kiellettyä, on tarpeen poistaa ne sieltä ja vetää ne tasaiselle alustalle.

Kokoonpanojen leikkaus ja poraus

Sandwich-paneeleita on leikattava tiukasti vaakasuunnassa ja vaakasuorat vaakasuorat tasot tulee tarkastaa rakennustasolla (laseri tai vesi, mutta ei kupla) molemmin puolin.

Ennen leikkaamista sinun on varmistettava, että vedetyt viivat ovat oikeita, sillä seitsemän kertaa sanonta on erittäin tärkeä tässä tapauksessa. Metallin on ensin leikattava, eristys - toinen.

Työkaluna on käytettävä kaistaleikkuria tai pyörösahaa, jossa on erityisiä suuttimia metalli- tai sähköpyssyn leikkaamiseen.

Ensimmäiset kaksi vaihtoehtoa ovat suositeltavampia, sillä kun leikkaaminen palapelillä on melko vaikeaa pitää eteenpäin suunta. On parempi olla käyttämättä kulmamyllyä (hiomakone), sillä myös ohuimmalla laitteella nopeus on sellainen, että leikkauspisteessä muodostuu korkean lämpötilan ympäristö, mikä voi aiheuttaa sytytyksen.

Lisäksi hiomakoneen iskupisteessä metalli menettää resistanssinsa korroosion ulkonäön suhteen. Poraa reikiä kiinnittimiin, sinun on käytettävä tavanomaista poranterää työskentelyn aikana, ja unohda poistaa sirut elementtien pinnalta. Puulevyllä tai polyvinyylikloridilla peitettyjä paneeleja leikataan samalla palapelillä tai perinteisellä käsi- sahalla, jolla on keskikokoiset hampaat.

Seinän sandwich-paneelien asennus

Sandwich-paneelien seinien kokoonpanossa ensisijaisena tehtävänä on välttää saumojen ja epätarkkuuksien syntyminen nivelissä. Tarvittaessa paneeleita voidaan leikata suoraan paikalle sabesaksilla (täten järjestetään ovia ja ikkunoita). Seinäkokoonpanon päätyttyä kaikki nivelet tulee täyttää vain asennusvaahdolla, mutta ne on myös peitetty muilla koristeellisilla elementeillä, jotka suorittavat samanaikaisesti suojatoiminnon ja puolustavat nämä melko haavoittuvat kohdat tunkeutumisilta ilmakehän kosteudelta.

Kiinnityspaneelit alusrakenteisiin

Käytännöllisenä esimerkkinä useiden työntekijöiden, joilla on kevyet autonosturit, asennustyöt voivat koota suuret seinäalueet melko lyhyeksi ajaksi. Kuitenkin tällaisten joukkueiden palkkaamisen yhteydessä on muistettava, että sandwich-paneelien asentajilla olisi oltava käytettävissään paitsi erikoislaitteita myös vaikuttava kokemus.

Vaakasuora asennusvaihtoehto

1. Teräspilar teknisen suunnittelun mukaisesti;
2. Monikerroksinen paneeli (60,80, 100);
3. Butt-nauhat;
4. Kuumavalssattujen pulttien liitin tai kylmäpalkin taivutus;
5. Liitin (vaihe

Sandwich-paneeleiden vaakasuoraa menetelmää käytetään tapauksissa, joissa rakenteen kehyspylväiden välinen rako ei ylitä 6 metriä. Paneelin seinämien kokoamisvaiheessa asetetaan toistensa päälle ja yksi pää on kiinnitetty pylvääseen.

Etuna tässä menetelmässä on, että tiiviys nivelten edellyttäen punnituselimien itselleen ja ulkona ja sisällä muodostamaan jatkuvan suojakerroksen, joka ei vaadi ylimääräisiä viimeistely ja se voi olla, esimerkiksi, kun kerros värillistä viimeistely julkisivumaali tai tapetti liittää sisällä.

Pystysuuntainen asennusvaihtoehto

1. Monikerrospaneeli (60, 80, 100);
2. Trapetsiprofiili arkkitehtisuunnittelun mukaan;
3. Kattopäällyste arkkitehtisuunnittelun mukaan;
4. Planck;
5. Planck;
6. Yksipuolinen niitti alumiini - teräs (askel

300 mm);
7. Vesitiivis polyuretaanitiiviste tai
polyuretaanivaahto;
8. muotoinen tiiviste puolisuunnikkaan profiilille;
9. Viemäröintijärjestelmä sivuprojektin mukaan;
10. Räätälöidyt esineet.

Paneelin liitokset pystyasennossa

1. Teräpultti tehn. hanke;
2. Monikerroksinen paneeli (60, 80, 100);
3. Liitäntä kuumavalssatulle pultille tai kylmäpalkin taivutukselle.

Corner joint sandwich-paneelit

1. Teräpultti tehn. hanke
2. Monikerroksinen paneeli (60, 80, 100)
3. Liitäntä t01 kuumavalssatulle pultille tai t02 kylmäkaapin taivuttamiseksi
4. WHO: n tai B04: n ulkokulma-nauha
5. Sisäkulmaosassa B05
6. Yksipuolinen niitti Al / Fe (piki

300 mm)
7. Vesitiivis polyuretaanitiiviste tai
polyuretaanivaahto

Muovisen ikkunan liittäminen paneeliin. Pystysuora osa

1. Monikerroksinen paneeli (60,80, 100);
2. Muovi-ikkunan tuotanto -System Sp. z o.o;
3. Alhainen vuorovesi;
4. Tiukka niitti (askelina

300 mm);
5. Vesitiivis polyuretaanitiiviste tai polyuretaanivaahto;
6. Tiivistemassa.

Siinä tapauksessa, että rakenteeltaan pieni rakenne (3 - 6 m) on suositeltavaa käyttää pystysuoraa menetelmää kerroslevyjen kiinnittämiseen, jotka on kiinnitetty vain ohjauskattoon ja lattiaprofiileihin samalla, kun ne on kiinnitetty jäykästi yhteen.

Tämän kytkentämenetelmän etuna on se, että tuloksena olevalla rakenteella ei ole vain hyvää voimaa ja vakautta, vaan että siinä ei ole niin sanottuja kylmäsiltoja, eikä se tarvita lisäeristettä, mikä lopulta johtaa kustannussäästöihin. Myös pystyasennustapa ei edellytä rakennustelineiden rakentamista.

Kattopaneelien asennus

Kattorakenne menee seinän sandwich-paneelien kokoonpanon jälkeen, mikä on varsin loogista. Jos kaltevuuden pituus on alle 12 metriä, on parempi käyttää kiinteitä arkkeja työhön, mikä vähentää työn määrää. Etenkin vaakasuuntaisten saumojen sulkemista ei tarvita.

Jos kattopaneelit asennetaan useisiin riveihin, niiden liitoksen paikka on katkaistava. Pääsääntöisesti leikkaus paneelin alemmalle iholle ja paneelin täyttökerrokseen, joka on sijoitettu päälle, tuotetaan päällekkäin koon mukaan. Päällekkäisyyden pitäisi olla:

 • Vähintään 30 cm, jos kaltevuuden kaltevuus on 10 °;
 • 20 cm, jos katto on kaltevampi.

On muistettava, että tärkein asia kattolevyjen kokoonpanon ollessa varmistaa tiiviys nivelissä, jotka kulkevat pituussuunnassa.

Saavuttaa se, että urat yhdistävät lukot juuri ennen asennusta paneelit ovat täynnä tiiviste, jotka perustuvat silikoniin ja kokoonpanon jälkeen asennuspaneeleiden solmut on käsitelty erityinen vesi-suojaavia yhdisteitä.

Kattopaneelien yhdistelmä korkealla aallotuksella Päällekkäiset kattopaneelit. Aloita asennus Katkele kattopaneelit. Asennuksen loppu

Sandwich-paneelin kiinnike

Hiukan korkeammassa artikkelissa mainittiin eräitä puupintojen rakenteita sandwich-paneeleista, jotka eroavat valmistusmateriaalista. Siksi kunkin kiinnittimet ovat omat. Kehyksen kantokyky ja sen käyttöiän lisäksi myös ulkonäkö riippuvat kiinnitysmateriaalin oikeasta valinnasta.

On olemassa useita sääntöjä, joita tulisi noudattaa kiinnittäessäsi paneeleita:

 • Kiinnittimen kiinnityspaikan ei tulisi olla liian lähellä elementin reunaa, minimietäisyys on 50 mm;
 • Kaikki kiinnittimet on asennettava tiukasti suorassa kulmassa kiinteän kerrospaneelin etupintaan nähden, mikä vaikuttaa suoraan liitoksen luotettavuuteen.
 • Kun käytetään itse ruuvit, joilla on tiivisterengas on valmistettu kumista, ne vaativat kiertämällä tuottaa täysin kosketuksessa työpinnan, mutta samalla pitäisi välttää vahva kanta pesukone, että ajan mittaan johtaa menetykseen liitoksen tiiveyden.

Asennusmateriaalin lukumäärän laskeminen

Määrää laskettaessa asennustarvikkeet - kysymys ei ole toimettomana, sen tarkkuus ei riipu ainoastaan ​​nopeudesta työn (ilman käyttökatkoja aikana kiinnitin pulaa), mutta myös puute käteistä ylitykset (ylimääräistä valaisin on ehdottomasti ei tarvita).

Siksi tällaiset laskelmat tulisi tehdä kokenut suunnittelija. Alla on taulukot, joiden avulla voit laskea tarvittavien kiinnittimien likimääräisen määrän.

Sandwich-paneelin prosessointi

Sandwich-paneelien käsittelyyn liittyvät toimenpiteet ovat suoraan riippuvaisia ​​valmistuksen materiaalista samoin kuin materiaalista, josta kehyksen tukielementit on tehty. Paneelit, jotka ovat saastuneet kuljetuksen aikana, ei saa pestä puhdistusaineilla, jotka sisältävät happamia, hankaavia ja emäksisiä aineosia.

Puhdas leikkaus luotettavasta liitoksesta saadaan pyörösahalla. Paneelien kosketuspisteissä, joissa on vaakasuora asennustapa, on käytettävä itseliimautuvia nauhoja, jotka toimivat myös tiivistysaineina. Seinien ja veren asennuksen jälkeen paneeleista on suositeltavaa, että ne päällystetään suojaavalla yhdisteellä, esimerkiksi tavallisella emalilla.

Pinnan asennus ja huolto

Edellä esitetyn perusteella on huomattava, että tämä materiaali asennetaan ja huolletaan. Joten ennen seinien asentamista on tarpeen varmistaa alhaisten sandwich-paneelien luotettava eristys kosteuden läpäisevyydestä rakennuksen pohjasta.

Ensimmäinen kerros on asetettava bitumipaperille (kateaine) ja sen päälle - kerros mineraalivillaa. Tämän "kerrostetun kakun" leveyden tulisi ylittää paneelien seinämän leveys 10 mm: n päällä kummallakin puolella ja mineraalivillan sijoittaminen on tehtävä siten, että se täyttää pohjalevyjen urat kokonaan.

Suojapinnoite sandwich-paneeleissa, joita käytetään niiden tuotannossa, on melko epävakaa, joten asennuksen tulee olla erityisen varovainen. Kun rakennus on valmistunut rakennuksen käytön aikana, on tarpeen tarkastaa säännöllisesti paneelien pinta ja palauttaa se tarvittaessa erityisten korjausvärien avulla.

Epäpuhtaudet poistetaan helposti keskikovalla harjalla, joka on kastettu saippuaveteen. Tehdasvalmisteinen kalvo on poistettava välittömästi asennustyön jälkeen, mutta tämä on tehtävä vain kuivalla ja viileällä säällä.

Piirustus asennus sandwich-paneelit

Katso todellisia piirustuksia SIP-paneeleista (sandwich-paneeleista).

Design-, metallirakenteiden ja sandwich-paneelien hinnat

Rakentaminen

Rakennusten ohjeelliset hinnat (lokakuusta 2017 lähtien)

Rakennussuunnittelu

Hankeasiakirjojen kehittäminen ilman hyväksyntää ja asiantuntemusta:

 • Jakso AP - 20 ruplasta / m 2.
 • Lohko KM - 110 ruplaa / m 2.
 • QOL-osuus - 40 ruplasta / m 2.

Suunnittelun kannalta on välttämätöntä tarjota tekninen tehtävä, maaperän geologinen tutkimus ja rakennustyön topografinen tutkiminen.

Sandwich-paneelien valmistus ja asennus

Kattovalaistelevyt (mineraalivilla täyttö, kaikki ruuvit ja tiivisteet)

Wall sandwich-paneelit (mineraalivilla täyttö, kaikki ruuvit ja tiivisteet)

Sandwich-paneelien asennuskustannukset (laitteistomme lisäosien asennuksen kanssa) - 550 ruplasta / m 2.

Asennuksen hinnat voivat vaihdella rakennuksen monimutkaisuuden, rakennuksen korkeuden ja rakennuksen mukaan. Purkutyöt eivät sisälly hintaan. Laitemuutosten, lattioiden, kellariosaston kustannukset lasketaan teknisen tehtävän (projektin) mukaan.

Ammattikalvo NLMK-terästä LKP: llä (C8-1180, C21-1000, MP20A-1100, MP20V-1100, MP20R-1100, MP35-1035)

Värit - mikä tahansa RAL
Tuotantoaika - 1 päivästä

Vakiomallisten metallirakenteiden valmistus ja asennus

Esivalmistettu perusmetallityö rakennustelineille - 68 000 ruplaa / tonni.
nimittäin:

 • Sarakkeet - 79 tuhatta ruplaa / t.
 • Maatilat, viestintä - 69 tuhatta ruplaa / t.
 • Runs, pultit - 68 tuhatta ruplaa / t.
 • Nostopalkit - 82 tuhatta ruplaa / t.
 • Portaiden lento - 79 tuhatta ruplaa / tonni.
 • Aidat, alustat, sulautetut osat - 79 tuhatta ruplaa / t.
 • Kehyksen asennus (teknologiamme kanssa) - 12 000 ruplaa / tonni.

Hinnat voivat vaihdella rakennusten monimutkaisuudesta ja rakennuksen monimutkaisuudesta riippuen.

Design-autotallit

Tehtaamme tarjoaa sinulle 7 vaihtoehtoa rakentavan autotallin suunnittelulle. Hintaan sisältyy autotallin perusvarustus. Laskimen avulla voit laskea tarkat kustannukset.

Sandwich Panel Prefabricated rakennukset

8 800 100 29 43

Sandwich-paneelin esivalmiit rakennukset: ominaisuudet ja tekniset tiedot

Muutama vuosikymmen sitten rakentaminen oli hankalaa, aikaa vievää ja työlästä. Mutta uuden teknologian ansiosta tilanne on muuttunut radikaalisti - nyt on mahdollista tehdä työ nopeasti, tehokkaasti ja edullisesti. Sandwich-paneelien esivalmistettujen rakennusten rakentamista käytetään aktiivisesti paitsi maassamme myös Euroopassa, koska rakenteet ovat merkittäviä luotettavuutta, tehokkuutta ja monipuolisuutta ajatellen.

Yksi eduista on sandwich-paneelien rakennusten houkutteleva hinta. Tästä materiaalista kerättiin pääasiassa seuraavia välineitä:

 • hallit;
 • varastoissa;
 • auton palvelut;
 • navetat.

Teknologiaa käytetään myös yksityisten asuntojen ja ostoskeskusten rakentamiseen.

Aineiston ominaisuus ja rakenne

Teollisuusrakennusten ja rakenteiden rakentaminen sandwich-paneeleista on kysyntää, koska prosessilla on huomattava määrä etuja. Tärkeimmät edut ovat:

 • yksinkertainen asennus - "märkä" vaiheiden puutteen takia työtä tehdään myös kylmäkauden aikana;
 • erinomaiset suoritusominaisuudet - rakenteilla on hyvä äänieristys, ne eivät pelkää kosketusta veden kanssa;
 • pitkä käyttöikä - sandwich-paneelirakenteet kestävät yli 50 vuotta;
 • liikkuvuus - rakennusten ja rakenteiden rakentaminen ei vie paljon aikaa eikä purkamista, joten tarvittaessa velho purkaa ja siirtää ne toiseen paikkaan
 • mahdollisuudet muutokseen - teollisuuden rakenteet pystyvät laajentamaan tai muuttamaan helposti ja yksinkertaisesti.

Valmistettujen rakennusten rakentamisen kustannukset vähenevät vankan perustan puutteen takia. Kun kyseessä on teollisuuskompleksit yhdessä kerroksessa, sitä ei tarvitse lainkaan. Jos maaperä on ongelmallinen - voit tehdä kaistaleen tai paalun perustan, joka on halpa.

CIP-rakennusten rakentamisen etuna on houkutteleva ulkonäkö. Luomisen vaiheessa materiaalille asetetaan koristeellinen kerros, jonka takia viimeistely tehdään yleensä. Teollisuusrakennuksille tämä on suuri lisä, koska se säästää aikaa ja taloutta.

Rakenne ja muut materiaaliominaisuudet

Sandwich-paneeli koostuu kolmesta kerroksesta, joiden ylä- ja alapuolella voi olla aallotettu lattia, ja keskellä on eristys. Tästä syystä metallirakenteiden rakennukset ovat turvallisia ja taloudellisia. Sandwich-paneelien koostumus ei sisällä ihmisille haitallisia aineita.

Samaan aikaan valmiiksi valmistettujen rakennusten kustannukset ovat pienet verrattuna kivi- tai puutaloihin. Lisäksi on olemassa kahdenlaisia ​​rakenteita - modulaarisia ja esivalmistettuja. Hankkeesta ja rakentamismenetelmästä riippuu laajuus. Mutta materiaalin ainutlaatuisten teknisten ominaisuuksien vuoksi tällaisia ​​rakenteita käytetään kaikkialla, esimerkiksi tavaroiden varastoissa tai modulaarisissa hotelleissa.

Kannattava yhteistyö

"Angar 36" -yrityksestä saat täydellisen valikoiman palveluja esivalmistettujen rakennusten suunnittelussa ja rakentamisessa Krasnodarissa. Henkilöstö koostuu yksinomaan ammattitaitoisesta henkilökunnasta, jolla on laaja käytännön kokemus. Teokset toteutetaan avaimet käteen - rakennushanke kehitetään ensimmäisen kerran asiakkaan toiveiden mukaisesti. Sitten käsityöläiset alkavat asentaa valmiiksi valmistetun hangarin, varaston tai muun rakenteen sandwich-paneeleista.

Takaamme rakenteen luotettavuuden ja turvallisuuden sekä valmiin esineen toimituksen ajoissa. Valmistettujen rakennusten rakentamisen kustannukset on helppo laskea sivustolla laskimen avulla tai voit keskustella johtajien kanssa jättämällä puhelinnumeron viestintään.

Kiinnitä sandwich-paneelit metallikehykseen

CIP-rakenteessa on rakenteeltaan kolmikerroksinen rakenne, joka näyttää tavalliselta voileivältä. Siksi itse asiassa nimi.

Ulompi kerrokset on valmistettu kestävästä materiaalista:

 • suuntautunut rannikkolevy;
 • fibroloiva levy;
 • kipsilevy;
 • kipsi kuitulevy vaneri;
 • tavallinen vanerilevy;
 • muovi;
 • terästä.

Niiden väliin asetetaan seuraavien materiaalien eristekerros:

 • polystyreenivaahto;
 • polyuretaanivaahto;
 • basaltti mineraalivilla;
 • fenoliformaldehydi vaahto;
 • lasivillaa.

Sandwich-paneelit voidaan luokitella seinään ja kattoihin. Seinän profiilin tyypin mukaan puolestaan ​​voidaan:

Roofing:

 • profiloituna toisella puolella;
 • molemmin puolin.

Niitä käytetään valmiiden talojen ja rakennusten rakentamiseen metallikehyksen perusteella. Ja huolimatta siitä, että paneelin asennus voidaan toteuttaa lähes miltä tahansa aikuiselta, ottamatta huomioon eräitä vivahteita, laatu ja käyttöikää voidaan merkittävästi vähentää.

Ennen tuotteen asentamista

Laadukkaita ja nopeita asennustöitä varten on kiinnitettävä erityistä huomiota:

 • niiden materiaalien laatu, joista sandwich-paneelit on tehty;
 • kiinnitysrunko;
 • työkaluja;
 • materiaaleja.

Tästä syystä sitä käytetään kaupallisessa rakentamisessa:

 • ostoskeskukset;
 • teollisuustilat;
 • urheilutilat;
 • hallinnolliset ja kunnalliset laitokset jne.

Työkaluina tarvitset varmasti:

 • tasolla;
 • vannesahan;
 • ruuvimeisseli;
 • pistosahat;
 • Power saha;
 • kiinnityslaitteet;
 • pora;
 • takavarikko jne.

Muita tukemateriaaleja ovat:

 • metalli- tai muovikulma;
 • itsekierteittävät ruuvit tiivisteellä;
 • ankkuripultit tiivisteellä;
 • pistokkeet;
 • tiiviste;
 • tiiviste nauha;
 • polyuretaanivaahto;
 • mineraalivillaa.

Sandwich-paneeleiden asennusohjeet

Koko rakenteen laadun, kestävyyden ja hyvän ulkonäön saavuttamiseksi asennuksen aikana on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 • työntekijällä on oltava kokemusta tällaisesta toiminnasta;
 • käyttää asianmukaisia ​​työkaluja ja materiaaleja;
 • kun paneelit ladataan, puretaan ja asennetaan traumaattisten tilanteiden välttämiseksi, käytä erityisiä tarttujia ja turva-teippiä;
 • ulkokerrosten pinnan muodonmuutoksen ja vahingoittumisen välttämiseksi on vältettävä liiallista mekaanista vaikutusta paneeliin;
 • kun ostat, kiinnitä huomiota eristyksen laatuun, sillä sopimaton varastointi (korkea kosteus tai saostuminen) voi johtaa eristemateriaalin eristävien ominaisuuksien turpoamiseen ja vähenemiseen;
 • Älä käytä työkaluja, kuten hiomakone, hiomakone, kaasu- ja sähköhitsaus ja muut, joiden aikana käsitelty pinta on erittäin kuuma. Sandwich-paneeleissa lämpöaltistuminen rikkoo korroosiosuojakerrointa, mikä vähentää materiaalin käyttöikää;
 • kiinnitys on tehtävä ankkuripultilla tai itsekierteittävillä ruuveilla, joilla on tiiviste, jotta paneeli voidaan suojata asennuspaikoilla ulkoisilta vihamielisiltä tekijöiltä;
 • yöaikaan taikka viikonloppuisin avoimella eristysaineella, joka on peitetty muovikalvolla estääkseen veden pääsyn.

Säätiön valmistelu

Koska sandwich-paneelit eivät kuulu tukirakenteisiin, metallirunko on ensin valmistettava asianmukaisesti.

Tätä varten tarvitset:

 • varmista, että se on luotettava. Huolimatta siitä, että kiinnitetyt paneelit lisäävät voimakkaasti koko rakennetta, pääkuorma laskee itse runkoon.
 • horisontaaliset poikkipalkit ja pystysuorat kannattimet olisi sijoitettava suhteessa toisiinsa sandwich-paneeleiden mittoja vastaavalla etäisyydellä.
 • lankojen leveyden ja korkeuden pitäisi mahdollistaa CIP: n kiinnittäminen noin 5 cm: n etäisyydeltä niiden reunoista ottaen huomioon telakointipisteen.
 • Kaikki metallirakenteet esipuhdistetaan lian ulkopuolelle ja peitetään erityisillä yhdisteillä, jotka suojaavat korroosiota vastaan.

Seinän sandwich-paneelien asennus

Seinän sandwich-paneelien asennus on jaettu horisontaalisiin ja pystysuuntaisiin versioihin, ja se suoritetaan alhaalta ylös alustaan. Tärinän vaikutuksen vähentämiseksi ja samaan aikaan varmistaaksesi tiukan sovituksen tukikehyksen tasoon, käytetään itseliimautuvaa tiivistenauhaa.

Samalla kiinnitetään erityistä huomiota veden asianmukaiseen kulkuun. Tukin leveyden ei tulisi olla alle 60 cm. Liitoksissa, joissa on ikkuna- ja oviaukot, tarvitaan usein paneelien viimeistelyä, joka toteutetaan työkaluilla, joilla on erittäin kylmä leikkaus.

Vaakasuora asennusvaihtoehto

Vaaka- tai pystysuuntaisten asennusvaihtoehtojen valinta riippuu tukikehyksen geometrisista ominaisuuksista sekä menetelmistä leikata paneelimateriaalia jätteen minimoimiseksi. Vaakasuoralle asennukselle on siksi välttämätöntä tarjota tartuntareiden välille vähintään 2,5 m etäisyydelle ja 0.4-0.5 m etäisyydelle.

Asennusprosessi alkaa alustaan ​​asennetun ensimmäisen rivin kanssa. Sandwich-paneeleiden oikea tasoitussuunta kestää aiemmin käytetyillä riskeillä. Kaikki muodostuneet nivelet ja liitokset on tiivistetty mineraalivillalla tai vaahdolla. Käytä myös silikonitiivisteitä.

Pystysuuntainen asennusvaihtoehto

Pystysuorassa asennuksessa kaikki tekniset näkökohdat ovat täysin yhdenmukaisia ​​edellisen kanssa. Ainoa ero on sandwich-paneeleiden kiinnittämisen aloitus.

Kattopaneelien asennus

Kattopaneelit ovat paljon vahvempi seinä. Siksi ne pystyvät kestämään suuria lumi- ja tuulikuormia. Kattosuunnittelu alkaa seinien rakentamisen jälkeen ja on vastuullinen ja monimutkaisempi työtyyppi.

Siksi kaikki muuttujat otetaan huomioon:

 • kattolevyjen tyyppi;
 • profiilinäkymä;
 • koko;
 • liitospisteet;
 • yhteyden numero, sijainti ja tyyppi;
 • kiinnitys solmua;
 • katon kaltevuus.

Kattopaneelin asennusohjeet

Kun asennat katto "voileipiä" yleensä noudattavat näitä sääntöjä:

 1. Pinta-alaan kohdistuvan vaurion todennäköisyyden vähentämiseksi "maatilan" nousun aikana sekä lämpötila-ilmakehän vaihteluiden aiheuttaman muodonmuutoksen vuoksi niiden pituus ei saa olla yli 10 metriä.
 2. Katon lujuuden lisäämiseksi maksimien välinen etäisyys suoritetaan 2 metrin sisällä.
 3. Katteen optimaalisen kaltevuuden tulisi olla välillä 7 ja 15 °.
 4. Tiiviys varmistetaan levittämällä tiivisteitä lukkojen uriin ennen paneeleiden kiinnittämistä yhteen.

Sandwich-paneelin kiinnike

Koko rakenteen lujuus ja kestävyys riippuvat valituista kiinnikkeistä ja niiden käytöstä.

Siksi asennuksen aikana on otettava huomioon seuraavat seikat:

 • Ankkuripultit, ruuvit tai tangot tulee kiinnittää paneeliin 90 ° kulmaan.
 • Etäisyys sidontapisteestä reunan reunaan on 50 - 75 mm.
 • Kiinnittimien, joissa on tiivistysaluslevyt, tulisi sovittaa hyvin tiukasti paneelin pintaan ilman deformoitumista.
 • Kiinnityselementtien lukumäärän tulisi vastata sandwich-paneeleiden painoa, niiden mittoja ja rungon geometrisia järjestelyjä sekä alueen sääoloja.

Sandwich Panel Processing

Sandwich-paneelit eroavat toisistaan ​​tuotantoteknologian ja raaka-aineiden mukaan. Siksi päätelmänä tarvitaan erilaisia ​​työkaluja niiden käsittelyyn.

 • Suora leikkaus SIP-paneeleista vahingoittamatta suojaavaa kerrosta voidaan saada käsityökaluilla tai pyöreällä käsi- sahalla.
 • Teräs leikataan kokonaan sahan tai saksilla metallia varten.
 • Muoviprosessoitu sähköinen palapeli tai haavasaha.

Pinnan asennus ja huolto

 • Valittaessa talon sandwich-paneelityyppiä on ymmärrettävä olosuhteet, joissa niitä käytetään, koska eräiden lämpöeristimien (erityisesti mineraalivilla) pääpiirteet voivat heikentyä dramaattisesti ilman kosteudesta.
 • Mineraalivilla-paneelien asennus on suoritettava hengityssuojainten avulla.
 • Vältä vaurioita korroosionestokerroksessa.
 • Suorita rutiinitarkastus vähintään kerran vuodessa.
 • Huuhtele saastuminen.
 • Vahingoittuneen suojakerroksen palauttaminen sopivilla väriaineilla.

Kaikkien vivahteiden tuntemus ja tekniset suositukset sandwich-paneelien asentamisessa, laatu, upea ulkonäkö ja pitkä käyttöikä voidaan saavuttaa paitsi alan asiantuntijan, myös kehittäjän, joka haluaa ja kunnioittaa itseään.

Sandwich-paneelien asennus: asennusvaiheet, asennusmenetelmät, hinnat

Rakentaminen valmiiksi valmistetuista rakennuksista ja rakenteet tehty sandwich-paneelit ovat saamassa vauhtia jokainen kuluva vuosi, pääkaupunki meidän kotimaamme, Moskova, ei ole poikkeus. Lisäksi sandwich-paneelien asennustekniikkaa käytetään paitsi teollisten, kaupallisten ja varastointitilojen rakentamiseen, vaan se rakentaa myös koko asuinalueita, joissa talojen seinät ja katot on peitetty sandwich-paneelilla. Sandwich-paneeleiden asianmukainen ja laadukas asennus on erittäin tärkeä tekijä, joka suoraan määrittää rakennuksen lujuuden, käyttöiän kestävyyden sekä sisätilan lämpöominaisuuden.

Työ ennen asennusta (esiasennustyöt)

Ennen kuin aloitat sandwich-paneelien asentamisen metallikehykseen, sinun on tarkistettava ja valmistettava kaikki asiat, joita kutsutaan "esiasennustyönä". Tärkeä näkökohta on rakennusmateriaalien valinta. Laadun pitäisi olla kaikki, aina pieneen pulttiin asti. Runkojen ja sandwich-paneelien asennusta suositellaan luottamaan vain päteviin ja todistettuihin mestareihin, erityisesti Moskovassa ja muissa Venäjän kaupungeissa. Vaikkakin parhaiden asiantuntijoiden valinta, sandwich-paneelien asennuksen kustannukset ovat jonkin verran korkeammat, mutta tämä tasoittaa enemmän kuin suoritetun työn nopeus ja laatu.

Kun hankitaan sandwich-paneeleja, ratkaiseva tekijä ei saisi olla neliöhinta, vaan laatuominaisuudet, vain tässä tapauksessa rakennus kestää kauan ja säilyttää parhaat tekniset indikaattorit koko elinkaaren ajan. Samaan aikaan on mahdollista säästää rahaa käyttämällä esivalmistettuja sandwich-paneeleja, joissa asiakas valitsee pinnoituksen ja eristystyypin. Varmista, että mukana on mukana tekninen dokumentaatio, jossa esitetään kaikki nykyisen sandwich-paneelimallin asennuksen ominaisuudet, mukaan lukien kiinnityspisteet. Tärkeimmät valmistelutyöt:

 1. Siihen mennessä, kun sandwich-paneelien kiinnitys metallikehikkoon alkaa, se on jo kokonaan koottu ja käsiteltävä eli puhdistettava, pohjustettava ja maalattava.
 2. Niissä paikoissa, joissa sandwich-paneelit kiinnitetään pylväisiin, on tehtävä ruutuun merkkejä.
 3. Ennen kuorimateriaalin purkamista on välttämätöntä puhdistaa ja varustaa paikka - sandwich-paneelit ei saa olla maadoitettu, vaan tiiviste, joka on valmistettu polystyreeniä, vaahtoa tai puuta.
 4. Ennen sandwich-paneelien asennusta pakkauskalvo on poistettava ja ylimääräinen eriste poistettu.
 5. Sandwich-paneelien kokoonpano edellyttää tiettyjen työkalujen, kuten pyöreän ja kaistanleikkauksen, sähköpyssyn ja saksin, ruuvimeisselin, hihnojen ja tarttuimien, tiivisteen ja tiivisteen, itsekierteittävien ruuvit, taso, käsipuikko ja lisäelementit.

Mitä asioita on otettava huomioon asennuksen aikana (perusasennussäännöt)

Sandwich-paneelien asennus on asia, vaikkei ole vaikeaa, mutta erittäin vastuullinen ja vaatii tiettyjen sääntöjen noudattamista.

Tärkeitä kohtia:
 1. Ennen sandwich-paneelien rakennuksen asennusta on ehdottomasti tarkastettava kaikki mitat suunnittelua ja asennusta varten sekä tarkistaa tulevan rakenteen tukirakenteet.
 2. Työt voidaan tehdä millä tahansa säällä, mutta lämpötila-indikaattorit on otettava huomioon valittaessa tiivisteitä.
 3. Materiaalista likaa pestään tavallisella saippualiuoksella, eikä kemikaaleja suositella.
 4. Älä anna vahvoja iskuja päällystysmateriaaleihin, koska halkeamia saattaa esiintyä.
 5. Jos sandwich-paneelien seinien tai katon asennuksen aikana vaaditaan taukoa, kaikki yksityiskohdat on kiinnitettävä tukevasti ruuveilla tukirakenteeseen.
 6. Älä käytä työkaluja, jotka aiheuttavat materiaalin voimakasta kuumentamista (hiomakoneet jne.), Koska korkeat lämpötilat tuhoavat liiman.
 7. Kaikilla asentajilla on oltava pehmeät pohjat.

Asennuksen ominaisuudet täyteaineesta riippuen

Asennuksessa on otettava huomioon täyte- sandwich-paneelien koostumus, koska jokaisen mallin kokoonpanolla on omat ominaisuutensa:

 1. Seinien viimeistely sandwich-paneeleiden ulkopuolelle, jotka käyttävät mineraali- tai lasivillaa ydinaineena, ei suositella sateiden aikana, koska korkea kosteus heikentää tällaisen eristyksen laatuominaisuuksia.
 2. Vulture-paneelit, joissa on lämmitin polyuretaanivaahtoa, eivät pelkää kosteutta.
 3. Polyuretaanikerroksen tiivistämiseksi on käytettävä asennusvaahdetta ja mineraalivillaa - villan eristysnauhaa.
 4. Jos käytät kerroslevyelementtiä kerroselementtiä varten, voit valita eristyksen itse tulevan rakennuksen toiminnan ominaisuuksien perusteella.

Asennusvaiheet

Riippumatta siitä, miten sandwich-paneelien asennus - yrityksen tai itsenäisen yhteydenotto - koostuu useista perusvaiheista. Seuraavassa kuvatut vaiheet koskevat valmiita kaksi- ja kolmikerrosmateriaaleja, elementtielementtikokoonpanojen sandwich-paneelien asennustekniikka poikkeaa merkittävästi. Tärkein ero kaksikerroksisten sandwich-paneelien välillä on metalliprofiilin sisäisen levyn puuttuminen, minkä ansiosta niiden luotettavasta asennuksesta tarvitaan lisärakenne.

Säätiön valmistelu

Paneeleja ei voida käyttää "itsenäisesti" ja suorittaa tukirakenteiden toiminta, ja siksi sandwich-paneeleiden kiinnitys suoritetaan erityisellä pohjalla, joka voi olla metallia, betonia tai puuta. Tällä hetkellä korkealaatuisia galvanoituja teräskehyksiä käytetään pääasiassa komposiitti sandwich-paneeleiden pohjana. Jokainen säätiö vaatii huolellista valmistelua:

 1. Metallia - pieniä reikiä itsekierteittäviin ruuveihin porataan rakenteen tukiosina, joiden halkaisija on hieman pienempi.
 2. Puu - merkit merkitään elementtien risteyksestä tavallisten ruuvien avulla.
 3. Betoni - kiinnitys tehdään ankkureiden avulla, jotka edellyttävät terien asentamista valmiiksi valmistettuihin reikiin.

Paneelien leikkaaminen (jalostus)

Melkein aina, kun viimeistellään julkisivua, tarvitaan sandwich-paneeleiden leikkaaminen paloiksi, jotka suoritetaan sähköisillä saksilla tai sahalla. Tärkein edellytys - leikkaamisen pitäisi olla kylmä, koska lämmitys heikentää päällystettyä materiaalia.

Levyt paneeliin korkeuteen

Päällystyspaneeleiden nostaminen julkisivun tai katon yläosaan edellyttää erikoislaitteita - tyhjiövaunu, joka on imukuppien nosturi. Jos näin ei ole, voit käyttää perinteistä vintturia, mutta sinun on noudatettava seuraavia sääntöjä:

 1. Avaimenperän on oltava pehmeä ja puusepät, joiden pituus on vähintään 120 senttimetriä.
 2. Tarttujien ja materiaalin välillä on oltava pehmeät tyynyt.
 3. Ei ole suositeltavaa kiinnittää ja nostaa etupaneelin paneelit suoraan kuormalavasta, on parempi siirtää ne tasaiselle alustalle.

Sandwich-paneelien asennus edellyttää luotettavia työkaluja, jotka estävät materiaalin epämuodostumisen asennuksen aikana.

Säilytyypit:
 1. Mekaaninen (kiinnitetty, porattu tai kiinnitetty lukkoon) - monia lajikkeita, esimerkiksi "Clamp-clamp" (vaakasuora asento) tai "Main-Vira" (vain pystysuora).
 2. Tyhjiö - kiinni pumppaamalla ilmaa kahvan ja päällystysmateriaalin välisestä tilasta.

Sandwich-paneelit

Sandwich-paneeleiden kiinnittämistä koskevat perussäännöt metallirakenteisiin:

 1. Verhousmateriaalin ja kiinnittimien etupinnan välissä on noudatettava tiukasti oikeaa kulmaa (90 astetta).
 2. Asennuksen tulee olla vähintään 5 senttimetriä reunasta.
 3. Kun käytät ruuveja, joissa on kumilaatta, ne on kiristettävä heikosti, mutta lähellä pintaa, mutta ei kiristettävä.
 4. Kiinnittimien määrä riippuu rakennuksen toiminta-alueesta ja sääolosuhteista, esimerkiksi Keski-Venäjällä, vain kaksi riviä yhtä ruuvia neliömetriä kohden riittää.

Sandwich-paneelien asennus

Sandwich-paneelit ovat seinät ja kattorakenteet, asennuksessa ja liitoksessa on jokaisen tyypin oma vivahde. Ennen asennustyön aloittamista on tarpeen tutustua teknisiin asiakirjoihin, jotka heijastavat sandwich-paneeleiden lukkojen ja liitospisteiden liitännän ominaisuuksia.

Seinämien sandwich-paneeleita voi asentaa kahdella päämenetelmällä - pystysuorassa ja vaakasuorassa.

Vaakasuora asennusmenetelmä

Sandwich-paneeleiden vaakasuora asennus tarkoittaa sitä, että työ alkaa perustuksesta ja paneelit itse sijoitetaan samansuuntaisesti maahan (valehtelee). Tällä menetelmällä sandwich-paneelin asettelut lukitusliikkeen luotettavuus varmistetaan materiaalien paineella toistensa suhteen. Pultit sijaitsevat avustajapaneelin pituudella.

Pystysuora asennusmenetelmä

Vertikaalinen asennus tarkoittaa, että sandwich-paneelit ovat kohtisuorassa maahan ja asennus alkaa rakennuksen kulmassa. Sandwich-paneeleiden pystysuuntainen asettelu on kätevää korkeita rakennuksia kohden (yli 6 metriä). Pultti tehdään katon ja pohjan alueella. Luukkujen luotettavasta liitoksesta vaaditaan erityisiä kiristyslaitteita, ei vaikutusta materiaalin reunoihin kohdistuviin iskuihin.

Katteen asennus

Kun asennat kattopäällysteitä, niiden asentaminen on aloitettava ulokkeesta ja siirtyä kohti harjaa, kun reunaa reunaa pitkin seinää. Kaltevan kaltevuuden tulisi olla korkeintaan 7 astetta. Kiinnittimien asennus voi olla pituussuuntainen - jäykisteissä ja poikittain - joka 5 cm.

Asennushinnat Evrial-yritykseltä

Kolmikerroksisen sandwich-paneelin hinta riippuu useista tekijöistä - tyypistä (seinä, katto), eristys (mineraalivilla, polystyreeni vaahto), työleveys ja paksuus, lukon ominaisuudet ja niin edelleen. Se vaihtelee välillä 1000-3000 ruplaa neliömetriä kohden. Ja tämä on vain materiaalia. Sandwich-paneelien asennuksen kustannukset lasketaan erikseen, hinta lasketaan myös m2. Ja se riippuu vain kolmesta tekijästä: työn määrä (sitä enemmän, halvempi), paksuus (paksumpi, kalliimpi) ja tyyppinen täyteaine (paneelit, joissa mineraalivilla on hauras ja siksi niiden asennus on kalliimpaa). Tällöin sandwich-paneelien asennustyökalu on noin 300 ruplaa ja ylätaso ylittää 500 ruplaa m2. Kuitenkin kaikkein kalleimman avustuspaneelin ja parhaiden asiantuntijoiden kokonaiskustannukset ovat edelleen huomattavasti pienemmät kuin tiilen ja betonin päärakennusten rakentamisessa.

Voit selvittää asennustyön tarkat kustannukset soittamalla verkkosivustoon tai ottamalla yhteyttä asiantuntijoihimme palautelomakkeella.

Sandwich-paneelien asennus

Seuraavissa ohjeissa sandwich-paneelien kiinnitystekniikkaa ja esivalmiiden rakennusten kokoonpanoa varten on yleisesti suositeltavaa. Solmujen lopullinen rakenne ja vastaava kokoonpanotekniikka kussakin tapauksessa määräytyvät projektin dokumentoinnin perusteella.

Jotta vältetään paneeleiden useat liikkeet esineeseen, ne on purettava asennuspaikan välittömässä läheisyydessä.

Paneelit, joissa on paneelit, on sijoitettava paneeliin liitetyllä liittimellä seinää vasten siten, että asennuksen aikana ei ole välttämätöntä kääntää paneeleja toiselle puolelle. Pakkauspaneeleissa on järjestetty niiden asennuksen järjestys, yläpaneeli asennetaan ensimmäistä kertaa.

Pakkauspaneelista on poistettava, niitä ei voi vetää tai työntää. Paneelissa on kiellettyä pinota muita tavaroita tai esineitä. Paneelien asennus toteutetaan valmistajan suositusten mukaisesti ja paneeleiden asennuksen yksityiskohtaisten piirustusten mukaisesti.

Yleiset ohjeet sandwich-paneelien asennusta varten.

1. Sinun on varmistettava, että paneelien (pilarit, palkit, pohja) tukirakenteet on asennettu niin, että kiinnitetyt paneelit ovat oikeat.

2. Ensimmäinen paneeli kiinnitetään yleensä seinän tai katon kulmasta. Joissakin tapauksissa projektissa voidaan määrittää toinen vaihtoehto. Ennen paneelin kiinnittämistä on varmistettava, että paneelit on kunnolla tuettu, ne sijaitsevat oikealla reunalla (avainliitos) ylöspäin, asennetaan, tarkkailevat pinnoitteen pintaa.

3. Paneeleiden suositeltava kiinnitys on tehtävä, huomioimalla vähimmäisetäisyys paneelin reunasta. Tämän etäisyyden on oltava vähintään 20 mm. Porauspaikat puhtaasta metallista sahanpurusta. Tiukan, saumattavan liitoksen varmistamiseksi suositellut kiinnityselementit on kiinnitettävä oikeaan kulmaan paneelin pinnalle. Kuvassa näkyy asennuspultin oikea kulma riippuen asennettavasta paneelista.

4. Ennen tiivisteen levittämistä pintaan varmista, että se on kuiva ja puhdas. Tiivistettä levitetään tasaisesti ja jatkuvasti.

5. Levyjen leikkaamiseen käytetään hienoa sahattua saha- tai karbi- pyörösahaa. Ei ole suositeltavaa käyttää leikkaustyökaluja, jotka lämmittävät pintaa, esimerkiksi hiomalaikat. Paneelin leikkaamisen jälkeen on välttämätöntä puhdistaa leikkauksen paikka välittömästi mistä tahansa metallista.

6. Paneelien liitoksissa on tekninen kuilu vierekkäisten paneelien eristämisen välillä. Jotta estettäisiin ilman ja höyryn liikkuminen paneeleiden liitosten läpi, ne on suljettava polyuretaanivaahdolla, hermetikalla jne.

7. Kun asetat esineitä (hyllyt, valaisimet jne.) Sandwich-paneeleihin, kiinnityspaikka on tiivistettävä tiivistysainetta käyttäen.

8. Joissakin tapauksissa, jos se on esitetty projektitietokannassa, sandwich-paneelien kiinnittämiseen metallirakenteisiin, voidaan käyttää tiivistenauhaa.

Siirrä sandwich-paneelit asennuksen aikana.

1. Paneeleita voidaan siirtää käsin tai käyttämällä työkaluja, joilla on erityiset tartuntaelimet. Kun paneeli irrotetaan pakkauksesta, vältä paneelia taivuttamalla.

2. Paneelin esine voidaan siirtää käsin. Kun paneelit siirretään käsiisi, on käytettävä suojakäsineitä ja ole varovainen, että paneelit eivät ole vahingoittuneet. Erityistä huomiota on kiinnitettävä paneeleiden kulmiin ja reunoihin. Paneelit on kuljetettava pystysuoraan. On kiellettyä pitää ne tasaisina.

3. Siirrä paneelit vaakasuoraan käyttämällä paneeleiden erityisiä tartuntomekanismeja. Yhden paneelin kiinnittämiseen tarvitaan kaksi tartuntomekanismia. Paneelin nostamiseen on lisäksi käytettävä turvavaljaita.

4. Levyjen pystysuoralle liikkumiselle on erityinen jännittävä mekanismi. Kiinnitysmekanismin kiinnittäminen paneeliin on välttämätöntä tehdä reikiä tukipulttien sijoittamiseen. Reikien paikat on valittava siten, että ne voidaan sulkea roiskeilla. Paneelin kuljetukseen käytettävien pulttien pisteiden määrä riippuu paneelin paksuudesta ja painosta. Vähintään kaksi kiinnityspistettä.

5. Siirrä kattopaneelit käyttämään samaa mallia kuin seinäpaneelien vaakasuoraan liikkumiseen. Tällä hetkellä kehitetyt ja käytetyt erikoismekanismit paneeleiden nostoon ja asentamiseen.

Seinän sandwich-paneeleiden vaakasuora asennus.

1. Vedenpitävä kerros, tiivistenauha ja U-profiili asetetaan pohjalle. Profiili asennetaan 8 mm etäisyydelle paneelin tukirakenteesta (sarake) ja kiinnitetään säätöön. Profiilissa on mineraalivillaa tai polyuretaanivaahtoa ja pohjaan on asennettu päällystetty peite.

On huomattava, että muut työasiakirjojen tarjoamat tekniset ratkaisut ovat mahdollisia.

2. Jos projektiasiakirjoissa on määrätty, liimataan itseliimautuva "Gerlen" -tyyppinen tiivistenauha tukirakenteeseen (sarake), jotta paneelit voidaan kiinnittää turvallisesti ja ilmatiiviisti.

3. Paneelin tiiviin liitoksen varmistamiseksi U-profiililla ennen ensimmäisen paneelin asentamista tiivistysainetta tai kiinnitysvaahtoa asetetaan yhteiseen saumaan.

4. Suositeltavat kiehtovat mekanismit ja turvavyö kiinnitetään sandwich-paneeleihin. Suurella tuulella (yli 10 m / s) levyt on kielletty.

5. Ensin paneelit kiinnitetään tukirakenteeseen väliaikaisella kiinnityksellä. Tarkasta paneelin tila - onko tukirakenteiden tukialue riittävä ja onko siirtymää (± 3 mm) ei ylitetä vaakatasoon nähden. Jos paneeli on sijoitettu oikein, se kiinnitetään tukirakenteisiin suositelluilla kiinnittimillä. Pulttien on oltava vähintään 20 mm paneelin reunasta.

6. Ensimmäisen paneelin kiinnittämisen jälkeen paneelit asennetaan edelleen paneelien kiinnityssuunnitelmaan. Paneelien pystysuorien välisten tukirakenteiden väliin jää noin 20 mm: n rako. Levyjen reunojen välinen rako täytetään asennusvaahdolla tai mineraalivillalla.

7. Paneelin kiinnityspisteet peitetään suojaprofiililla. Profiilien keskinäinen päällekkäisyys riippuu profiilisuunnitelmasta ja sen sovellutuksesta, ja sen on oltava vähintään 0,5 cm. Joissakin tapauksissa suojaprofiilin liitoskohdat, joissa on paneeli, on tiivistetty tiivistysaineella, mikäli tämä on esitetty suunnitteluasiakirjoissa.

Sandwich-paneeleiden pystysuora asennus: ulkoseinät.

1. Tarkista säätiön tason merkinnät. Ensimmäisen paneelin toleranssi pystysuorasta tasosta ei saa ylittää ± 3 mm. Asenna tarvittavat erikoiselementit - kellarin vedeneristys, tiivistenauha, U-profiili, mineraalivillasuojus. Luvut osoittavat paneelin tuen pohjalla ja välitukkeilla.

On huomattava, että muut työasiakirjojen tarjoamat tekniset ratkaisut ovat mahdollisia.

2. Paneelien kiinnityspaikoille tukirakenteille on tarkistettava vertailualueen arvo. Tukialustan koko riippuu sandwich-paneelin paksuudesta ja sen käyttöolosuhteista. Vertailualueen vähimmäiskoko määritetään hankekohtaisissa asiakirjoissa ja sen on oltava vähintään 20 mm.

3. Asenna paneelit asennuksen ohjeiden mukaisesti. Käytä jännittäviä mekanismeja, jotka on suunniteltu paneeleiden pystyasennukseen

4. Tarkista paneelin pystysuora, varmista liitosten tarkkuus. Käytä suositeltuja kiinnittimiä kiinnityslevyjä.

5. Asenna seuraava paneeli. Pystysuuntaisten liitosten sisäiset saumat tekevät ilmatiivis.

6. Paneeleiden asennuksen jatkaminen tarkasta säännöllisesti paneelien pystysuora tila.

7. Asenna kaikki tarvittavat turvallisuusprofiilit. Profiilit liitetään toisiinsa vähintään 0,5 cm: n keskinäisellä päällekkäisyydellä. Hankkeessa määrätyissä tapauksissa profiilien liitokset paneelin kanssa tiivistetään tiivistysaineella tai Gerlen-tiivistenauhalla.

Sandwich-paneeleiden pystysuora asennus: väliseinät

1. Kiinnitä seinän yhdelle puolelle asennus kattoon. Käytä luontiviivaa määrittämällä alemman profiilin kiinnityspaikka. Profiili on kiinnitetty kiinnittimellä, joka vastaa perustusmateriaalia.

2. Asenna ensimmäinen seinäpaneeli. Ensinnäkin tukipaneelin alareuna, sitten paneelin yläreuna kallistetaan, kunnes se lepää katto-profiilia vasten. Jopa 5 metrin pituisia paneeleita voidaan asentaa ilman nostotasoa.

3. Tarkista paneelien pystysuuntaisuus. Tarvittaessa suorita pystysuoran paneelin korjaus.

4. Paneeli kiinnitetään lattiaan ja katto-profiiliin käyttämällä itsekierteittäviä liittimiä.

5. Asenna seuraava paneeli. Paneelin tiukan pystysuoran liitännän varmistamiseksi käytä Quick Grip -työkalua tai sen vastaavia tiukkoja kiristyslevyjä.

6. Liitoksen yläosa on täynnä mineraalivillaa tai polyuretaanivaahtoa. Paneelin toisella puolella on katto- ja lattiaprofiileja.

Paneelien kiinnitys pystysuorissa väliseinissä - ensin profiilit kiinnitetään rakenteen kattoon ja lattiaan, jotta ne tukevat sandwich-paneelin yhtä pintaa. Kun paneeli on asennettu, se kiinnitetään lattia- ja kattoprofiileihin. Korjaa profiilit paneelin toisella puolella. Erilaisia ​​profiileja ja ratkaisuja voidaan käyttää paneeleiden pystysuoraan kiinnittämiseen osioihin. Nämä profiilit levyjen kiinnittämiseksi valmistetaan ja tarjotaan kullekin tilaukselle.

Kattoasennus.

1. Kattopaneelien nostamiseksi on parasta käyttää nostolaitetta, joka on varustettu erityisillä tuilla paneeleiden tukemiseksi. Paneelien pintojen suojaamiseksi vahingoittumiselta (naarmuuntuminen pinnalla) pinnan pintaan kosketettavan pinnan on peitettävä pehmeällä materiaalilla, kuten teknisellä huovalla.

2. Kiinnitettyjä kattopaneeleja tuetaan kannatinprofiiliin ripustetuille kattoille ja ruuvataan profiiliin itsekierteittävin pulttein.

3. Jotta jokainen seuraava paneeli voidaan liittää tiukasti edelliseen, käytä ylimääräistä työkalua Quick Grip tai sen vastaava.

4. Levyjen äärelliset saumat suljetaan mineraalivillalla tai vaahdolla. Paneelien stabiilisuus äärimmäisiin saumoihin paneeleiden yläpuolelle ruuvaa metallilevyä.

5. Varmista tarvittaessa, että suojaprofiili on tiiviisti kiinni paneelin pinnalla ennen kiinnikkeen kiinnittämistä, tiiviste tai Gerlen-nauha tai vastaava kiinnitetään siihen.

Runkopintojen rakentamisessa paneelit on kiinnitetty ripustettujen kattojen tukiprofiileihin. Profiilien paksuus määrittää riippuvuuden laskettaessa kuormaa paneelissa. Profiilit kiinnitetään tukirakenteeseen saranoidulla järjestelmällä. Menetelmä saranoidun järjestelmän ratkaisemiseksi riippuu tukirakenteen tyypistä ja kuormituksen laskemisesta paneelissa. Paneelit on kiinnitetty ripustettujen pintojen tukiprofiileihin, joissa on porausrei'ityspultteja ja liitoskappaleet peitetään liitoksilla.

Kattorakenteisten paneelien asennus.

1. On varmistettava, että katon tukirakenteet (palkit, ristikot) ovat vaaditulla tasolla, katolla on tarvittava kaltevuus, tukien (kulmat, palkit, ristikot) välinen etäisyys ei ylitä rakennetta.

2. Hankkeessa tarkoitetuissa tapauksissa turvallisen liitännän varmistamiseksi ne käyttävät "Gerlen" -tyyppistä tiivistenauhaa kaikkiin metallipintoihin paneelin vieressä.

3. Siirrä kattopaneelit käyttämään samaa järjestelmää kuin seinäpaneelien vaakasuoraan liikkeeseen. Jos kattorakenteen kantavuus sallii sen, silloin kun käytetään kattopaneeleja, joissa on polystyreenivaahtoa, on sallittua laittaa ja sijoittaa yksi paneelipaketti kattorakenteeseen.

4. Tarkista paneelien sijoituksen tarkkuus. Käytettäessä suositeltuja kiinnittimiä kiinnitä paneeli tukirakenteisiin.

5. Asenna seuraava paneeli. Paneelien liitoksen sisäiset liitokset tekevät siitä tiukan ja ilmatiivis - paneeleiden liitos tiivistetään tiivistysaineella ja asennusvaahdolla.

6. Suorita paneeleiden yleisen liitännän vierintä. Kaksoisvalssattujen paneelien kokonaiskytkentä tarjoaa tehokkaan suojan saumojen tunkeutumista vastaan ​​nivelreihin ja estää paneeleja lämpenemästä.

7. Asenna kaikki tarvittavat suojaprofiilit - katon harjanteelle, ristikkopinnalle, rakennuksen katon reunalle sekä sadeveden viemäreihin.