Luokka Asennus

Mikä on pohjakerros

Usein he tilaavat talon rakentamisen kellarilla tai kellarilla, ei aivan selkeästi kuvittele, mitä kellari tarkoittaa ja itse asiassa kellari. Tässä ei ole mitään yllättävää, koska näiden huoneiden nimeäminen on suunnilleen sama, ei ole mitään, että kellarista kutsutaan puolipohjiaksi.

Sementin kulutus 1 betonia kohti

Betoni on yksi tavallisimmista rakennusmateriaaleista. Sen perustana on murskattu kivi tai sora, ja sitovaa kovetetta käytetään vesipitoisella sementti-hiekkalaastilla.

Betonin hiomakoneen asianmukainen hionta

Ennen pintamaalin levittämistä lattialle on varmistettava, että betonin pinta on melko tasainen. Betonin hionta jauhatus tehdään ennen impregnoinnin levittämistä, poistamalla pölyä ja käsittelemällä lakkoja ja maaleja.

Heti irtolastien hinnat: vuokraa tai osta?

Muottipesän monoliittirakennusten asennuksessa käytetään lattiatasojen volumetrisiä telineitä, kun lattioiden korkeus on yli viisi metriä ja toisinaan jopa kaksikymmentä-neljäkymmentä metriä.

6 aaria - kuinka monta neliömetriä?

Ennen kuin päätät ostaa tontti, sinun on selvitettävä kaikki tähän aiheeseen liittyvät vivahteet. Niinpä ostitte vielä omistamasi maata (talon rakentamiseen, puiden ja pensaiden istuttamiseen), mutta et tiedä, miten parhaiten järjestää tämä kaikki pienessä alueella...

Sementtipaalut käyttäen Jet Grouting -tekniikkaa

Teknologian ydin:Maaperän tuhoaminen ja sekoittaminen korkeapaineisella suihkuputkistolla, joka syntyy korkeapaineisen paineen alaisena porausjohdon alapäässä olevasta monitorista.

Www tise ru

Edustamme TISE Reameria. Pohjamylly on tarkoitettu paalun kantapään laajentamiseen TISE-tekniikan mukaisesti.Perusporaaja TISE 200 - on tarkoitettu kaivojen poraukseen, joiden läpimitta on 200 mm.

Sekoittajien lajikkeet ja toimintaperiaatteet betonipumpulla

Sekoitin on yksi kysytyimmistä työkaluista rakennustyömaalla. Siinä on useita lajikkeita (työkalu / kone). Jokainen niistä käytetään tiettyihin töihin, joilla on sama tavoite - tuottaa / kuljettaa valmiiksi sekoitettua betonia.

Geologinen tutkimus maaperästä pohjan alla

Säätiön tutkimusSäätiön maaperän tutkimus on avain menestykselliseen rakentamiseen ja rakennuksen lujuuteen, koska se on rakennuksen vakauden ja kestävyyden perusta.

Viimeistely pohja ja sokkeli liitoskappale

Taloudellisessa ilmapiirissämme ja talon pohjalla - pohjalla - altistuu tuhoisalle vaikutukselle ympäri vuoden: jäätymistä ja uudestaan ​​(epätasaisesti) sulatusmaata, sulatettua vettä, entistä salakavampaa pohjavettä, päivittäinen lämpötilaero ei riitä listalle.

Rakenteelliset ratkaisut vapaasti seisoville säätiöille, niiden laajuus

- Rakenteellisten ratkaisujen mukaan FMZ jakautuu seuraavasti:· Omistetut säätiöt:a) sarakkeessa (tuki);b) seinän alla (pienillä kuormilla)

Lämmitettävät matalat nauhat

Lämmitysjärjestelmä MZLF.Insinöörit vaativat, että matalissa nauhan perustuksissa on oltava eristys sen valmistuksen yhteydessä. Korkealaatuinen lämpöeristys on erinomainen suojelu kellarista ja lattioista kosteudelta sekä takuu lämpimästä ilmasta ja mukavuudesta kylmässä kaudella.

Puubetonin pysyvien muottien käyttö

Valitessaan materiaaleja, joista talo rakennetaan, suositaan ympäristöystävällisyyttä ja luotettavuutta. Yksi tämän alan uusista suuntauksista oli puupalkin kiinteiden muottien käyttö.

Slab laudoitus vuokraus

2000-luvun alkupuolella Venäjä alkoi käyttää teleskooppisia telineitä monoliittisten kattojen rakentamisessa. Liitettä, jota on tilapäinen, on käytetty rakentamisessa muinaisista ajoista lähtien.