Onko mahdollista säätää säätiö karkausvuonna

Jos haaveilet omasta kodistasi, on järkevää aloittaa rakentaminen. Tarjolla on lukuisia projekteja ja luonnoksia, jotta saat hienostuneimmat ratkaisut. Kuitenkin, sinun ei pidä unohtaa rakenteen vakautta, onko tarpeen luoda säätiö karkausvuoteen. Tällainen talo on pitkä, voit nauttia monien vuosikymmenien elämisen mukavuudesta. Ihana muotoilu antaa iloa ja loistoa.

Moderni kaupunkilaiset ovat hyvin väsyneitä kaupungin vallitsevasta melusta. Jos pidät rauhaa ja mukavuutta, on järkevää siirtyä vihreään vyöhykkeeseen. Kaupungin ulkopuolella on aina rauhaa ja hiljaisuutta, runsaasti puita, linnut laulavat hurisoi korvan. Sinun tarvitsee vain rakentaa talo, joka sopii sinun ajatuksestasi onnea. Rakenteen luotettavuuden kannalta on välttämätöntä, kuinka paljon raudoitusta tarvitaan perustaksi, joten huolehditaan laadukkaista materiaaleista.

Kesän alkaessa maanrakennusten, mökkien ja huviloiden rakentaminen alkaa aktiivisesti. Jos sinulla on oma sivusto, on järkevää huolehtia rakennuksen mukavasta rakennuksesta. Rakennuksen alku alkaa aina aluetta tutkittaessa, säätiön kuorma asetetaan. Tämä vaihe on otettava vastuullisesti varmistaaksesi, että rakenne on luotettava ja vakaa. On suositeltavaa ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka noudattavat tiettyä asentamisen tekniikkaa.

Onko mahdollista mennä naimisiin karkausvuonna: merkkejä ja neuvoja.

Onko mahdollista mennä naimisiin karkausvuonna: merkkejä ja neuvoja

On pidetty jo kauan, että karkausvuosi on hyvin erilainen kuin muut. Tänä vuonna sadonkorjuu on huonompi, ja uudet asiat saavat vähemmän onnea, ja naimisiin meneminen on yleensä epäonnistunut ajatus. Joten tällaisilla uskomuksilla on perusta, vai onko niiden yksinkertaista jättää huomiotta ja olla onnellisia?

 • Kaikkein outoja taikauskoja ja merkkejä raskauden ja synnytyksen aikana

Miksi ei mennä naimisiin karkausvuonna: kirkon ja taikauskon näkemykset

Uskomusten mukaan useimmat karkausvuoden avioliitot on tuomittu epäonnistumaan. Vaikka tämän vakaumuksen olemassaolon vuosina hän ei ole koskaan löytänyt ainakaan jonkinlaista vahvistusta. Pohjimmiltaan harppausvuosi eroaa muista vain yhdestä päivästä.

Harvat ihmiset tietävät myös, että Venäjällä karkausvuosi pidettiin morsiamen vuotena. Tällä hetkellä tyttö itse voikin päättää kenelle naimisiin. Ja useimmiten sulhanen ei kieltänyt rouvaa.

Haluatteko tehdä mahdollisuuden ja tehdä oman valintasi hyppyvuodesta 2016? Häät teidän aloitteellanne on yksinkertaisesti tuomittu menestykseen! Joka tapauksessa sinä itse voi tulla omasta onnellesi.

 • Mitä antaa häät lähimpään ihmiseen

Mitä tulee seurakuntaan, sen mielipide tällaisista ennakkoluuloista on melko selvä: mikään ei voi estää tätä puhdasta tunnetta. Siksi ei voi olla rajoituksia pitämisen seremonioiden luomiseen uuden perheen luomiseksi. Ainoa poikkeus on Lent.

Häät karkausvuonna - Merkit onnellisesta perhe-elämästä

 • Jotta perhe-elämä onnistuisi, älä käytä lyhytaikaista hääpukua, jossa on hame polvien yläpuolella;
 • Ei myöskään ole välttämätöntä käyttää rengasta käsineeseen - tämä on varma merkki epävarmasta asennosta toisiinsa nähden;
 • Laita kengät kolikkoon onnea varten;
 • Älä anna kenenkään yrittää hääpuvussa;
 • Häiden jälkeen kolmen vuoden välein vuosipäiväpöydällä peitettiin hääpöytä ja pidettiin myös sulhanen lusikka, jonka hän söi häissä ja antoi hänelle 3., 7. ja 40. päivä hääpäivän jälkeen.
 • Lisäksi on perinne sirotella morsiamia ja sulhasen jättäen talon vehnällä tai riisillä vauraudeksi ja täydennykseksi perheessä. Tämä perinne ulottuu paitsi karkausvuoteen, myös muihin häät.
 • 10 kiireellistä asiaa viikkoa ennen häitä

Vuoden harppausvuosi häät niille, jotka uskovat taikauskoihin

Ei ole hyvää tehdä avioliittoa karkausvuonna 2016, sekä lesken ja lesken vuoden aikana, jotka seuraavat häntä välittömästi. On selvää, että voit mennä naimisiin vain yhden vuoden sisällä neljästä. Samalla ei ole tilastoja, jotka vahvistavat, että avioliitto on pitkä ja onnellinen, jos päätätte tämän neljännen vuoden aikana. Ajattele itseäsi, jos kohtuuton taikausko on sen arvoista lykätä onnellisuutta kolmeksi vuodeksi.

 • Olet morsian: muodikkaimmat värimallit häät 2015-2016

Lisäksi taikausko kertoo, että harppauksen avioliitto on vaikeaa aviopuolisoille. Mutta anna minulle anteeksi, mistä olet nähnyt helppoa perhe-elämää?

Toisaalta, jos olette vakuuttuneita siitä, että harhakäsaliitosi on epäonnistunut, ratkaistu päällesi, niin todennäköisimmin se on niin. Jokainen meistä on oman kohtalonsa luoja, ja ajatuksen voimalla on suuri voima.

 • Kuinka valmistautua häät oikein

Vuosi 2016, paholainen ei ole niin paha kuin hän on maalattu!

Ihmiset usein kysyvät minulta, mitä voidaan tehdä ja jota ei voi tehdä harppauksina, sillä tähän vuoteen liittyy monia merkkejä ja kieltoja. Muistan monia keskusteluja tästä aiheesta lapsuudestani ja luettelo näistä vuosista tapahtuneista onnettomuuksista. Syntymään, naimisiin, rakennustöihin, suuria ostoksia varten, onko se sen arvoista?

Lasten syntymä ja syntymä.

Kysymys tilaajalta:

1. Mihin aikaan on parempi suunnitella käsitys?
2. Tämä on karkausvuosi. Mitä ominaisuuksia se asettaa tälle vuodelle syntyneille lapsille? Onko parempi lykätä syntymää ensi vuonna suunnitelmalla tänä vuonna? Tietenkin ymmärrän, että kaikki nämä suunnitelmat kuulostavat hieman kyynisiltä, ​​emme suunnittele ollenkaan ensimmäistä raskautta, mutta haluan silti olla mahdollisimman hyvä perheelle.

Astrologiaan ei ole erityisiä merkkejä karkausvuodesta. Jos pidämme harppauksia epäedullisena lapsen syntymiselle, niin käy ilmi, että ¼ ihmistä syntyi väärään aikaan, tämä ei varmastikaan ole. Muista sukulaiset ja ystävät, jotka ovat syntyneet näinä vuosina, jokaisella on oma kohtalonsa, oma luonne. En tarkkaile minkäänlaista rockia tai erityistä huonoa onnea näiden ihmisten kanssa, ei ole negatiivista yhdistävää tekijää.

Ei myöskään ole olemassa tilastotietoja, joiden mukaan kuolleisuus (myös vastasyntyneiden) on suurempi karkausvuosina tai näiden vuosien syntyvien ihmisten huonoa terveyttä. Minulle astrologina on paljon tärkeämpää ottaa huomioon yksilön negatiiviset hetket naisen ja miehen horoskooppiin, kun he valitsemaan hyvää aikaa lapsen syntymiseen. On joukko sääntöjä, jotka osoittavat suoraan, onko aikakausi suotuisa tietyn naisen ja tietyn miehen elämää varten.

Haluan sulkea pois yleisimmät indikaattorit päivien harvennusten (aurinko ja kuu), niitä on neljä vuonna 2016. 9. maaliskuuta, 23. maaliskuuta, 1. syyskuuta, 16. syyskuuta. Ja kolme päivää ennen eclipseä ja 3 päivää eclipse jälkeen on myös parempi sulkea pois.

Ja tänä vuonna tulee olemaan melko pitkän tauon Mars. Tänä aikana en myöskään suosittelisi tietoisesti suunnittelun suunnittelua, koska Mars on vastuussa energiastamme ja sitä alennetaan tällä hetkellä. Tästä syystä suljetamme ajanjakson 12.4.2016 - 05.07.2016. Loput päivät ovat hyvin yksilöllisiä, eikä niillä ole mitään tekemistä näennäisen vuoden kanssa. Jos vastaat lukijan kysymykseen, käsitys on parempi suunnitella vuoden 2016 toiselle puoliskolle.

Häät.

Seuraava merkki kertoo, ettet voi pelata häämäärää harppauksina. Samaan aikaan löysin järkevän selityksen tälle. Miten yksi ylimääräinen päivä vuodessa vaikuttaa tällaisiin tärkeisiin ja merkittäviin tapahtumiin? Voit valita houkuttelevan päivän.

Millaisia ​​päiviä on tarkkaan vältettävä?
1. Aurinko- ja kuunpimennykset.
2. Retrograde Mercury, Venus, Mars.
3. Kuu ilman kurssia.
4. Kuun 3 ja 4 vaiheet.
5. uuden kuun hetki, täysikuu.

Mitkä päivät ovat suotuisat?
Tärkeä tekijä - kuun täytyy kasvaa, 1 tai 2 neljäsosaa.

Huomaa merkki, jossa kuu on.

Oinas - epäedullinen, liian kamppaileva merkki.
Taurus on hyvä, merkki osoittaa vakaata liitosta.
Twins - hyvä, et todellakaan ole tylsistynyt avioliitossa.
Syöpä - epäsuotuisa. Outoa? Kyllä, mutta se on merkki, joka ennustaa leskenhoidon mahdollisuutta. Poikkeus on, jos yksi puolisoista oli jo naimisissa.
Leijona on normaalia, jos et pelkää puolisoasi huijaamista tai huijaamista. Se lupaa mielenkiintoisen elämän, jossa on paljon lomaa ja seikkailuja.
Neitsyt on normaalia, varsinkin uudelleenkarkauduttua tai avioliiton kanssa leski tai leski.
Vaaka - erittäin hyvä.
Skorpioni - huono merkki avioliitosta.
Jousimies - neutraali.
Kauris - suotuisa, varsinkin jos avioliitto toistuu.
Vesimies on epäedullinen, merkki edistää ylimääräisiä avioliittoja.
Kala - erittäin suotuisa.

Valitse viikonpäivä.

Maanantai - kuun päivä, joka vastaa arkisista asioista, kodista ja perheestä. Tänä päivänä ei ole suositeltavaa aloittaa uusia yrityksiä ja yrityksiä.
Häät on ylimääräinen tapahtuma, joten maanantai on unohtunut.
Tiistai on Marsin päivä. Ehdottomasti, koska Mars on liian aktiivinen planeetta. Tänä päivänä on suositeltavaa aloittaa asioita, jotka pitäisi tehdä nopeasti.
Keskiviikko on Elohopean päivä. Tämä on neutraali päivä.
Torstai on Jupiterin päivä. Jotkut lähteet ovat tietoisia siitä, että tämä on epäedullinen päivä, kun puolisot taistelevat johtajuudesta perheessä. Uskon, että Jupiterin onnellisuuden ja runsauden planeetta tuo vain onnea ja onnea.
Perjantai on Venuksen päivä. Edullisin päivä.
Lauantai on Saturnuksen päivä. Pidetään epäedullisena. Kuitenkin häät pelataan pääasiassa lauantaina. Kaikki, mikä vaikuttaa Saturnukseen, kestää kauan. Pitkä ei kuitenkaan tarkoita hyvää. Ottakaa siis huomioon muut päivän tekijät päätöksen määrittämiseksi.
Sunnuntai on Auringon päivä. Lupaava päivä.

Rakentaminen.

Seuraava kysymys on Anton Chelyabinskista.

Vastaa, onko mahdollista perustaa säätiö ja rakentaa talon vuonna 2016, koska tämä vuosi on karkausvuosi?

Kyllä, on mahdollista aloittaa talon rakentaminen ja perustaa säätiö. Vältä päiviä: taantumattoman Elohopean aika, taantumattoman Marsin aikakausi, eclipses, "Moon without course". Rauhallinen ja vakaa kausi alkaa 5. heinäkuuta 2016. Sama koskee suuria ostoja ja vakavia alkutapoja.

Pitäisikö meidän tulevaa vuotta vaikeata, täynnä vaikeuksia ja ongelmia? Jos olet määrittänyt täsmälleen sellaisen ja on täynnä sisäisiä pelkoja, voi olla todellakin hyödyllistä lykätä tärkeitä sitoumuksia seuraavalle vuodelle, koska itsevoiton voimalla voi olla julma vitsi.

Samaan aikaan on syytä harkita, onko tarpeen lykätä elämääsi vuodessa, noudattaen ihmisten neuvoja? Tässä tapauksessa ¼ elämä kulkee. Ja jos tänä vuonna sinä olet onnekas ja et voi olla tyhjäkäyntiä?

Valinta, kuten aina, on meidän. Toivotan teille menestystä seuraavana vuonna!

Leap Year Construction

Olipa mahdollista aloittaa talon tai kylvyn rakentaminen karkausvuonna? Kenellä oli tämä kokemus, vaikuttiko se talon rakentamiseen, onko mitään ongelmia?

Ehkä harppauksessaan on parempi aloittaa rakennustarvikkeiden varastointi ja siirtää rakennusta toiseen vuoteen?

 • 1096 katselua
 • Katso paras vastaus

Suosittu viisaus ei suosittele kylpylä- ja puutalojen rakentamista harppaukseksi, koska se voi johtaa tulipaloon. Joten kylvyn rakentaminen olisi lykättävä. Talo, jos se ei ole puinen, voit rakentaa. Älä siirry siihen, kunnes 2016 on ohi. Merkkien mukaan asuntojen muutos tällaisessa vuodessa ei tuota odotettua iloa, pikemminkin päinvastoin, se aiheuttaa tarpeettomia ongelmia ja ongelmia.

Jos uskot tähän merkkiin, on parempi olla rakentamatta. Ehkä jopa, ja - materiaali ei kannata varastoida. Ellei tarkastella luetteloita, missä - mikä on parempi, millä hinnoilla? Valitettavasti monet meistä ovat niin järjestettyjä, että joskus, myös ne, jotka eivät usko omens, uskovat yhtäkkiä tietyn tilaisuuden vuoksi. Jos on epäilyksiä (ja et halua, etkä kysynyt tällaista kysymystä!), Sinun ei pitäisi "murtaa" itseäsi! Parempi, mieti, mitä haluat tehdä, mitä tehdä, ehkä sen jälkeen? Tai yleensä suunnittelevat jotain tulevaisuutta varten. Retki sukulaisiin, jotka eivät ole olleet pitkään, mutta - tämä matka on kaukana - ei ensimmäinen. Tai - kylpylään. Tai vain rentoutua hieman - saada voimaa. Kyllä, luultavasti on monia muita asioita kotitalouksessa: jotain korjaamaan, korjaamaan katon katto tai vahvistamaan aidan, esimerkiksi. Mutta silloin, kun rakennat taloa tai kylpyamme, mikään ei häiritse sinua. Ja rakentat - mielenrauhaa! Ilolla sydämessäni, mutta epäilemättä!

Päinvastoin, harkitse, että sinulla on enemmän työpäiviä päivässä, mikä tarkoittaa, että sinulla on paljon aikaa, mutta varmasti enemmän kuin se ei olisi korkea-asteen. Ja yleensä katsokaa asioita laajemmin ja ajattele enemmän myönteisesti. Teidän logiikanne, jos talo alkoi rakentaa korkean vuoden aikana, se varmasti romahtaa. Rakentajat eivät luultavasti usko tätä, kun he tuovat lainaan.

Tietenkin voit. Rakentaminen voi kestää kauan, olemme rakentaneet tammea kymmenen vuoden ajan, on ollut enemmän kuin yksi karkausvuosi. Kuitenkin mökki osoittautui erinomaiseksi - lämmin ja vahva. Kesti useita tulvia eikä kärsinyt. Joten ei ole väliä minkä vuoden aloittaa rakentaminen, lähinnä rakentaa sielu ja halu.

Jos olet jo varastanut rakennusmateriaalia ja sinulla on mahdollisuus rakentaa ja rakentaa. Miksi kukaan ei voi sanoa, ei ole tällaista merkkiä, kun odotat vuodeksi, niin kaikki kulkee elämässäsi, rakentaa Jumalan antaessa. Jos et pysty rakentamaan korkealle vuodelle, kaikki pysyisi kuolleina, ihmisten pitäisi mennä eteenpäin eikä mikään estä heitä, Liike on elämä.

Hyppyvuosi 2016

Vuosi 2016 on karkausvuosi, ja monet pitävät sitä varovaisesti, koska he uskovat, että sillä on vain traagisia tapahtumia - vakavia sairauksia, kuolemantapauksia, erilaisia ​​kataklysmejä, eroja ja muita negatiivisia asioita. Voit kuitenkin estää huonoa, jos muistat, mitkä ovat merkkejä karkausvuodesta 2016, ja noudattakaa niitä tiukasti.

- Huono haitta on karolissa vuonna 2016, kun kaikki juhlimaan tätä juhlaa, leikkivät pahojen henkien kanssa ja on kiellettyä tehdä niin - ongelmia voi tapahtua.

- Vuonna 2016, ei pitäisi rakentaa, jopa kylpylä - rakennus voi pian polttaa.

- Asuntoa ei saa hankkia tai vaihtaa karkausvuonna - talossa, asunnossa tai jopa huoneessa hostellissa, vaan myös jossakin muussa työssä, vaikka hyvin palkattu. Mitään hyvää ei tule siihen.

- Vuonna 2016 et voi avioeroa, mutta jos tätä menettelyä ei voida välttää, sinun on ostettava valkoinen pyyhe ja annettava se naisille, jotka puhdistavat kirkon. Samalla lausu nämä sanat: "Annan harppaukseksi vuodeksi lahjan, ja sinä, perheen enkeli, älä iske. Amen! "

- Ivan Kupalassa herbalistit keräävät parantavia yrttejä. Vuonna 2016, ennen kuin alat kerätä, sinun on sanottava nämä sanat: "Vuosi, poista negatiivinen ja anna minulle positiivinen!"

- Karkausvuonna on kiellettyä harjoittaa kotieläinten myyntiä, hukuttaa pennut ja pennut, sillä mäykkyys hyökkää loput.

- Jos joku menee vankilaan vuonna 2016, hänen veren sukulaisten tulee mennä temppeliin ja asettaa kolme kynttilää kuvakkeiden eteen sanomalla nämä sanat: "Vuosi on mennyt ja vanki (t) (Jumalan palvelija) Ia)) tulevat kotiin. Amen. "

- Ei ole suositeltavaa lähteä talosta pitkään harppauksina, mutta jos se ei ole mahdotonta välttää, ylitse talon kynnys ennen lähtöä sinun on sanottava: "Jätän myös siunauksen karkausvuonna. Siirrän kynnyksen ja tule tänne. Amen. "

- Heti kun sataa ensimmäistä kertaa karkausvuonna, on syytä pudota siihen - onnea ja menestystä.

- Heti, kun lapsella on ensimmäinen hammas, ei ole tavallista kutsua vieraita ensimmäiseen hampaankiertoon harppauksina, muutoin seuraavat huonoja.

- On kiellettyä leikata hiuksia raskaaksi vuonna 2016, vauva voi syntyä tuskallista.

- Vuosi on merkki - ei ole onnea kertoa kenellekään suunnitelmistasi tulevaisuudesta.

- Vuonna 2016 perheen perustaminen ei ole suositeltavaa, sillä avioliitto on tyytymätön. Älä kuitenkaan saa järkyttää, tärkeintä ei ole tehdä 29. helmikuuta asti Kasyanovin päivään eikä toukokuussa.

- Kun aprikooseja kukkii harppauksina, sinun täytyy syödä mäyräkoira - vaivaa kuluu.

- Harhakuvuudessa syntynyt lapsi on kastettava ennen kuin he saavuttavat 40 vuorokautta, ei myöhemmin, muuten he katsovat.

- 29. helmikuuta 2016 on erityinen päivä, jolloin he muistavat pahan Pyhän Kasyanin. Tänä päivänä et voi määrittää tapahtumia, neuvotteluja ja muita vakavia asioita.

- Harhakuvuonna syntyneet lapset pidetään onnellisina, ja 29. helmikuuta syntyneet eivät voi pelätä tulipaloja ja tulvia, elementti ei kosketa niitä. Muuten nämä samat lapset saavat selvänäköisyyden lahjan.

- Jotta vältytään karkausvuoden haitallisilta vaikutuksilta perheen onnellisuudelle, 31. joulukuuta - 1. tammikuuta 2016 välisenä yönä jokainen tarvitsee ostaa uusia tossut ja vanhat poltetaan tai heitetään pois.

- Pääsiäisenä, karkausvuonna sataa - hyvään marjastukseen, tuuli - vihannekset ja hedelmät antavat runsaan sadon, lumen - viljelyyn.

- Et voi kerätä sieniä vuonna 2016, koska voit jopa myrkyttää syötävää.

- Karkausvuonna ei saa merkitä avioliiton pyöreitä päivämääriä, muutoin se hajoaa pian.

- Sinun ei pitäisi lainata suuria rahasummia, et voi antaa nopeasti, minkä vuoksi sinulla saattaa olla terveydelle, rakkaudelle ja ystävyydelle liittyviä ongelmia.

Onko mahdollista rakentaa talo harppaukseksi?

Karkausvuotta on aina pidetty erittäin vaikeana ja epäonnistuneena. Monien ihmisten muistuttaminen alkaa useissa taikauskoissa. Yksi suosituimmista merkkeistä on talojen rakentamisen kieltäminen. Missä ihmiset epäilivät, että hyökkäsivuina he eivät voi rakentaa taloa?

Esivanhempamme ovat aina huolehtineet hyvinvoinnista ja rauhasta talossa. Mitä nopeammin aloitat kodin suojaamisen, onnellisempi elämä on. Uskotaan kuitenkin, että harppauksessaan on parasta pidättyä tekemästä rakennustöitä. Tällainen taikausko liittyy Kasian legendaan. Se on 29. helmikuuta, joka tulee vain kerran joka neljäs vuosi, nimeltään Kasyanin päivä.

Tämä merkki on paha ja kadehtiva henkilö palvelemaan pahoja henkiä. Aikaisemmin uskottiin, että kaikki yritykset 29. helmikuuta joutuivat epäonnistumaan, koska Kasian demoninen voima voisi vain vahingoittaa ihmisiä. Tämän jälkeen uskomus hirvittävistä onnettomuuksista levisi koko vuoden, jona Kasianin päivä tulee.

Monet vilpittömästi uskovat, että Kasian voi kaikin tavoin estää rakentamisen tai jopa polttaa uusia asuntoja. On syytä huomata, että tämä usko koskee paitsi asuinrakennuksia, myös kaupallisia rakennuksia. Uskotaan, ettei yksikään eläin tai lintu voi elää samassa kasassa, joka on rakennettu harppaukseksi, koska heitä jatketaan jatkuvilla sairauksilla.

Tietenkin, nykyaikaisissa todellisuuksissa, on hyvin vaikea kuvitella rakentamisen jäädyttämistä taustamuuttujien vuoksi määrittelemättömäksi ajaksi. On pidettävä mielessä, että sekä materiaalit että maa ovat kalliimpia. Mutta taikauskoinen ihminen, joka keskeyttää työn, uskoo tekevänsä oikean valinnan, joka pystyy pelastamaan heidät tulevaisuudessa vaikeuksista.

Yleensä asuntorakentamiseen liittyy paljon, ja jos seuraat kaikkia niitä, niin et voi pian tulla uusi asukas. Todellakin, ne, jotka haluavat, voivat tutkia perusteellisesti kaikki asiaan liittyvät materiaalit ja suojella itseään ja heidän läheistensä mahdollisimman paljon. Lopulta eri merkkejä ja vakaumuksia ilmestyi kauan ennen meitä.

On myös syytä muistaa, että joissakin maissa se on karkausvuosi, jota pidetään menestyneimpänä ja lupaavana, koska se tapahtuu niin harvoin. Saattaa olla syytä uskoa tähän merkkiin ennen kuin aloitat sellaisen vakavan liiketoiminnan kuin rakentaa taloa ja sijoittaa itsesi parhaaksi.

Onko mahdollista mennä naimisiin karkausvuonna: merkkejä ja neuvoja.

Onko mahdollista mennä naimisiin karkausvuonna: merkkejä ja neuvoja

On pidetty jo kauan, että karkausvuosi on hyvin erilainen kuin muut. Tänä vuonna sadonkorjuu on huonompi, ja uudet asiat saavat vähemmän onnea, ja naimisiin meneminen on yleensä epäonnistunut ajatus. Joten tällaisilla uskomuksilla on perusta, vai onko niiden yksinkertaista jättää huomiotta ja olla onnellisia?

 • Kaikkein outoja taikauskoja ja merkkejä raskauden ja synnytyksen aikana

Miksi ei mennä naimisiin karkausvuonna: kirkon ja taikauskon näkemykset

Uskomusten mukaan useimmat karkausvuoden avioliitot on tuomittu epäonnistumaan. Vaikka tämän vakaumuksen olemassaolon vuosina hän ei ole koskaan löytänyt ainakaan jonkinlaista vahvistusta. Pohjimmiltaan harppausvuosi eroaa muista vain yhdestä päivästä.

Harvat ihmiset tietävät myös, että Venäjällä karkausvuosi pidettiin morsiamen vuotena. Tällä hetkellä tyttö itse voikin päättää kenelle naimisiin. Ja useimmiten sulhanen ei kieltänyt rouvaa.

Haluatteko tehdä mahdollisuuden ja tehdä oman valintasi hyppyvuodesta 2016? Häät teidän aloitteellanne on yksinkertaisesti tuomittu menestykseen! Joka tapauksessa sinä itse voi tulla omasta onnellesi.

 • Mitä antaa häät lähimpään ihmiseen

Mitä tulee seurakuntaan, sen mielipide tällaisista ennakkoluuloista on melko selvä: mikään ei voi estää tätä puhdasta tunnetta. Siksi ei voi olla rajoituksia pitämisen seremonioiden luomiseen uuden perheen luomiseksi. Ainoa poikkeus on Lent.

Häät karkausvuonna - Merkit onnellisesta perhe-elämästä

 • Jotta perhe-elämä onnistuisi, älä käytä lyhytaikaista hääpukua, jossa on hame polvien yläpuolella;
 • Ei myöskään ole välttämätöntä käyttää rengasta käsineeseen - tämä on varma merkki epävarmasta asennosta toisiinsa nähden;
 • Laita kengät kolikkoon onnea varten;
 • Älä anna kenenkään yrittää hääpuvussa;
 • Häiden jälkeen kolmen vuoden välein vuosipäiväpöydällä peitettiin hääpöytä ja pidettiin myös sulhanen lusikka, jonka hän söi häissä ja antoi hänelle 3., 7. ja 40. päivä hääpäivän jälkeen.
 • Lisäksi on perinne sirotella morsiamia ja sulhasen jättäen talon vehnällä tai riisillä vauraudeksi ja täydennykseksi perheessä. Tämä perinne ulottuu paitsi karkausvuoteen, myös muihin häät.
 • 10 kiireellistä asiaa viikkoa ennen häitä

Vuoden harppausvuosi häät niille, jotka uskovat taikauskoihin

Ei ole hyvää tehdä avioliittoa karkausvuonna 2016, sekä lesken ja lesken vuoden aikana, jotka seuraavat häntä välittömästi. On selvää, että voit mennä naimisiin vain yhden vuoden sisällä neljästä. Samalla ei ole tilastoja, jotka vahvistavat, että avioliitto on pitkä ja onnellinen, jos päätätte tämän neljännen vuoden aikana. Ajattele itseäsi, jos kohtuuton taikausko on sen arvoista lykätä onnellisuutta kolmeksi vuodeksi.

 • Olet morsian: muodikkaimmat värimallit häät 2015-2016

Lisäksi taikausko kertoo, että harppauksen avioliitto on vaikeaa aviopuolisoille. Mutta anna minulle anteeksi, mistä olet nähnyt helppoa perhe-elämää?

Toisaalta, jos olette vakuuttuneita siitä, että harhakäsaliitosi on epäonnistunut, ratkaistu päällesi, niin todennäköisimmin se on niin. Jokainen meistä on oman kohtalonsa luoja, ja ajatuksen voimalla on suuri voima.

 • Kuinka valmistautua häät oikein

Mitä ei pitäisi tehdä karkausvuonna ja miksi?

Monet meistä ovat varovaisia ​​karkausvuodesta. Erilai- nen kuin kalenterin vastapuolet vain yhden päivän, 29. helmikuuta, lupaa ihmisille paitsi henkilökohtaisia ​​onnettomuuksia ja takaiskuja, myös suuria katastrofeja ja luonnonkatastrofeja. Joten mikä aiheutti karkausvuoden pelon ja millaisia ​​merkkejä ja taikauskoja perinteisesti liittyy siihen?

Miksi karkausvuosi on huono?

Karkausvuosi näytti korjaavan nykyisen kronologian ja tähtitieteellisen datan epätarkkuuden. Täysi vallankumous auringon ympärillä, maa tekee 365 päivää ja 6 tuntia. Neljä vuotta, 6 "ylimääräistä" tuntia muuttuu koko päivän, mikä toteutuu kalentereilla 29. helmikuuta. Tällainen tapahtuma kuin toisen talvipäivän esiintyminen on perinteisesti ympäröity mystiikan ja taikauskon ympärillä.

Venäjän taikauskoihin liittyvä karkausvuosi liittyi Saint Kasianin nimikkopäivään juuri 29. helmikuuta. Käytetty tunnetila, joka tunnetaan yleisesti nimellä Kasyan the Heavy, Kasian the Miser ja Kasyan the Irrational, hän aiheutti aitoa pelkoa kansan keskuudessa. Uskottiin, että hänen epätoivonsa asioiden taakka on koko vuoden. Tämän vuoksi koko joukko erilaisia ​​taikauskoita ilmestyy suosittuun maailmankuvaan, joka koskee ihmisten pieniä, kotimaisia ​​piirteitä ja tekee vakavia, kohtalokkaita päätöksiä ja tekee suuria suunnitelmia.

Onko mahdollista järjestää perheen onnellisuus?

Hyvät taikauset hyppyjaksossa liittyvät perheen luomiseen. Tätä aikaa pidetään kaikkein epäedullisimpana avioliitossa ja avioliitossa. Parit, jotka päättävät sitoa solmut yhdessä, ovat tuomittuja onnettomalle perhe-elämälle täynnä riitaa ja riitoja. Häävuonna harppauksessaan johtaa onnettomuuksia, petoksia, nuorten liitto on lyhytikäinen: se voi päätyä avioeroon tai jopa yhden puolison kuolemaan.

Syy tällaiseen taikauskoinen pelko luoda perheen tällä hetkellä on todennäköisesti kansamme perinne. Perinteisesti karkausvuotta kutsuttiin morsiuspuvun aikaan, jolloin tytöt voisivat tehdä ehdotuksen naimista nuorille, joita he pitivät. Jälkimmäinen ei voinut kieltäytyä. Usein tällaisten liittoutumien tunteet eivät olleet molemminpuolisia, joten ristiriitoja ja onnettomuuksia syntyneissä perheissä hyppäsi vuoden aikana.

Mielenkiintoista on myös, että hyökkäävä vuosi eroaa huonoa etua: entiset puolisot, joilla on suuria vaikeuksia, voivat löytää toisen puoliskon ja palaavat onnellisuuden.

Lapsettomuuteen liittyy lukuisia taikauskoja:

 • Suurimman epäonnistumisen katsotaan synnyttävän 29. helmikuuta vain Kasyanovin päivänä. Ihmiset, jotka ovat syntyneet niin harvinaisesta päivästä, joutuvat vaikeuksiin, jotka ovat täynnä vaikeuksia
 • Et voi lykätä harhakuvuonna syntyneen lapsen kastetta. Ja kummisetkin pitäisi olla vauvan verisukulaisia
 • "Kasyan-vuodella" raskaana olevalla naisella ei pitäisi olla hiusleikkua, kunnes vauva näkyy. Muussa tapauksessa vauva voi syntyä sairaana tai vammaisena.
sisältöön ↑

Rakentaminen, ostokset ja matkailu

Karkausvuotta pidetään epäsuotuisana alku- ja muutoksille elämässä.

Pieniä tai suuria rakenteita tällä hetkellä on parempi lykätä. Uskotaan, että mikä tahansa suunniteltu rakenne vaatii yhä enemmän uusia taloudellisia ja moraalisia kustannuksia, eikä lopulta tuo onnellisuuden ja tyydytyksen omistajaa. Uusi sauna, autotalli tai talo voi jopa polttaa. Nämä surulliset merkit liittyvät jälleen Kasyanin kateellinen nimi ja hänen machinations. On mahdotonta ostaa autoa karkausvuonna, rakentaa sitä, siirtyä uuteen taloon tai jopa tehdä korjauksia.

Matkustaminen ja matkustaminen paremmin lykätä edullisempaa aikaa: niitä ei myöskään kruunata menestyksellä. Voidaan olettaa, että tämä usko on ilmestynyt Kasianin ja Nikolai Ugodnikin legendan ansiosta. Kun pyhät kävivät tien varrella ja näkivät talonmieheltä, joka sai karhun multaan. Mies kysyi avustajat: Kasian kieltäytyi, ja Nikolai auttoi köyhää. Perinteisesti pyhää mielenlaskijaa pidetään matkustajien suojelijana, joten uskallamme olettaa, että Kasian on hänen antagonistinsa.

Onko kaikki huono?

Huolimatta tummista väreistä, jotka vetävät kuvan karkausvuodesta, se ei ole vain negatiivisia ihmisten mielissä. Esimerkiksi, kun uskotaan, että 29. helmikuuta syntyneet ovat tuomittuja onnettomalle elämälle, näitä ihmisiä pidetään samanaikaisesti epätavallisina, valittuja, joilla on jonkinlainen lahja.

Jos vielä päätät pelata häämatkaa, on olemassa useita erityisiä merkkejä, jotka auttavat säilyttämään perheen onnellisuuden. Joten, morsiamen ja sulhanen kengissä täytyy laittaa kolikko suojelemaan heidän liitonsa.

Mitä tulee virallisen ortodoksisen kirkon edustajiin, he uskovat yleisesti, että karkausvuosi ei ole lainkaan erilainen kuin muut kalenterin vastapuolet. Siksi teidän on päätettävä, mitä Kasyanov tuo vuosiin: onnettomuutta tai onnea.

Suosittelemme katsomaan videota karkausvuodesta:

Herald K

Tuleva vuosi 2016, joka on nimetty Kiinan kalenteriin Palomisapinan vuosiksi, on karkausvuosi. Muinaisista ajoista lähtien uskottiin, että karkausvuosi tuo epäonnea ja kärsimystä. Onko se todella niin?

Suurin ero karkausvuoden ja lopun välillä on päivien lukumäärää vuodessa. On 366 heistä, eli yksi päivä enemmän kuin tavallisissa vuosina. Mistä hän tuli? Trooppinen vuosi ei kestää täsmälleen 365 päivää, mutta 365 plus vielä 5 tuntia ja 48 minuuttia. Neljä vuotta, vain ylimääräinen päivä.

Termi "karkausvuosi" käytettiin ensin Rooman valtakunnassa ja Julius Caesar esitteli sen. Latinaa kutsuttiin "bissextusiksi", kreikaksi julistettiin "vissextusiksi", Venäjällä - "yokos". Lisättiin ylimääräinen päivä helmikuulle. Myöhemmin 29. helmikuuta se oli nimeltään "Kasyanov of the Day", kunniaksi pyhälle, joka oli kuuluisa pahoista temperamentistaan.

Muuten, juutalaisen kalenterin mukaan karkausvuosi on vuosi, jolle kuukausi lisätään, ei päivä. 19-vuotiseen jaksoon kuuluu 12 yksinkertaista ja 7 porrasvuotta.

30. helmikuuta

29. helmikuuta lähtien kaikki on selvää: tämä on gregoriaanisen kalenterin karkausvuoden 60. päivä. Vuoden loppuun mennessä jäljellä on 306 päivää. Mutta se käy ilmi historiasta, kun kalenteri ilmestyi. 30. helmikuuta!

30. helmikuuta 1712 Ruotsissa

Vuonna 1699, Ruotsin valtakunnassa (johon kuului Suomea tuolloin) päätettiin siirtyä Julian-kalenterista gregoriaaniseen kalenteriin. Ruotsalaiset eivät kuitenkaan siirtäneet kalenteria 11 päivällä eteenpäin, mutta päättivät siirtyä vähitellen, ohita karkausvuosia 40 vuotta, eli kaikki nämä vuodet 28. helmikuuta jälkeen piti mennä 1. maaliskuuta ja neljän vuoden välein yhden päivän lähestyttäisiin gregoriaanisen kalenterin. Näin ollen vuosi 1700 oli yhteinen vuosi Ruotsissa.

30. helmikuuta 1930 ja 1931 Neuvostoliitossa

Neuvostoliiton vuonna 1929 ehdotettiin Neuvostoliiton vallankumouksellista kalenteria, jossa jokaisella viikolla olisi viisi päivää (viisi päivää) ja joka kuukausi kestää 30 päivää tai tarkalleen kuusi viikkoa. Loput 5 tai 6 päivää tuli ns. "Kuukausittainen loma".

Sama tapahtui niin, että muinaisista ajoista lähtien lukuisat katastrofit, katastrofit, sairaudet ja ruton aiheuttavat karkausvuotta. Kuitenkin tutkijat uskovat, että ihmisten pelko aiheuttaa itsessään, ihmispsykologiassa. Itse asiassa luonteeltaan ei ole olemassa sellaista "karkausvuotta" - ihmiset keksivät sen. Ja kaikki siihen liittyvät yleiset uskomukset eivät ole tieteellisiä perusteita. On jo pitkään osoitettu, että luonnonkatastrofien tai ihmisen aiheuttamien katastrofien lukumäärät eivät ole lainkaan eroja tavallisista.

Mutta muut luonnolliset kataklyysmit ja ihmisen "luomukset" eivät kuulu hyppyvuosien taika. Indonesiasta voimakkain tulivuoren räjähdys vuonna 1815 "haudattiin" 92 000 ihmiseen. Kiinassa vuonna 1887 tapahtunut tuhoisa tulva Yellow Riverissa vaati 900 000 ihmisen elämää. Ilmatieteen havaintotilanteiden rekisteröinnistä vuonna 1970 Bangladeshissa tapahtunut pahin sykloni tappoi 500 tuhatta ihmistä.

Folk omens and superstitions Vuosi vuosi

Harppauksessaan ei ole suositeltavaa aloittaa kylpyammeen rakentamista.

Valotus hyväksyy ja taikausko hyppää

Muistan tavallisimmat merkit ja näen, missä "jalat kasvavat" kaikkein "hauskimmista" niistä. Ja yritämme ymmärtää, mitä voitte uskoa ja mitä et tarvitse.

Mikä harppausvuosi on "vaarallinen": taikausko ja pelko

Oksana Kolodkina 05.23.2017 10:27

Uskottomuus väittää, että tänä vuonna et voi mennä naimisiin ja muuttaa työpaikkoja

30. joulukuuta 2015. Mikä on vaarallinen harppausvuosi. Jotkut pelkäävät karkausvuotta, sillä siihen liittyy monia ongelmia ja onnettomuuksia. Ensi vuonna on karkausvuosi, joten taikauskoiset ihmiset ovat varovaisia ​​2016. Internet-portaalin "City of Kirov.RU" toimittajat päättivät selvittää, miksi karkausvuosi on niin vaarallinen ja mitä taikauskoja on tällä hetkellä.

Muinaisista ajoista lähtien uskottiin, että 29. helmikuuta on kaikkein epäonninen päivä. Kansalaiset 29. helmikuuta kutsuivat Kasyanovin päivänä pyhän kunniaksi, joka huhujen mukaan erottui pahalla kateella. Tänä päivänä ihmiset yrittivät jättää taloa, jotta he eivät aiheuttaisi ongelmia. Uskotaan, että koko karkausvuosi on yleensä onnettomuus. Uskottomat ihmiset varoittavat, että tänä vuonna kukaan ei voi puhua suunnitelmistaan, sillä onni voi yksinkertaisesti kääntyä pois.

Uskotaan, että karkausvuonna on mahdotonta muuttaa jotenkin voimakkaasti elämääsi. Esim. Ei ole suositeltavaa mennä naimisiin. Kauan sitten karkausvuonna tyttö voi valita miehelleen itselleen. Hänellä ei ollut oikeutta kieltää sitä, joka valitsi hänet puolisona. Siksi uskottiin, ettei tyttö itse voinut valita hyvä aviomies, ja pari joutuu huonoon avioliittoon. Ja nyt on taikausko, joka naimisissa on karkausvuonna odottamassa onnettomia avioliittoja ja köyhyyttä. Muuten, ensi vuoden avioeroa ei myöskään suositella, koska molemmat entiset puolisot voivat jäädä ilman henkilökohtaista onnellisuutta tulevaisuudessa.

Myös karkausvuodessa, sinun ei pitäisi vaihtaa työtä, asuinpaikkaa ja luoda uuden kodin perusta. Uskotaan, että tällaiset merkittävät muutokset aiheuttavat vain paljon ongelmia ja uusia vaikeuksia.

Takaisin vuonna 2016 taikauskoiset ihmiset eivät suosittele sienien keräämistä, koska se on karkausvuonna, että maa kerää kaikki huonoja asioita, jotka ovat tapahtuneet viimeisten neljän vuoden aikana, joten on helppo tuoda sieniä ja onnettomuutta talossa.

Raskaana olevia naisia ​​on karkausvuonna neuvottu olemaan leikkaamatta hiuksiaan, koska tällaiset toimet voivat aiheuttaa terveydellisiä ongelmia syntymättömälle lapselle ja henkisesti viivästyneen lapsen syntymiselle.

Tietenkin kaikki päättävät itsestään joko kuunnella taikauskoja tai torjua huonoja ajatuksia itsestään ja elää hyppysessä vuotta ilman, että katsotaan vanhoja merkkejä. Kaikista olemassa olevista taikauskoista huolimatta asiantuntijat suosittelevat kuitenkin, etteivät selittäneet karkausvuotta, sillä tilastot osoittavat, että tällaisessa vuodessa ei ole enää ongelmia kuin muina vuosina.

Kuinka viettää uudenvuoden juhlapäivät