Miten kohdistaa kivi-aidan pylväät

Hei, Semyonich! Sivustoni asennettiin aidan pylväistä, jotka oli vuorattu kivirakenteisella kalliolla ja yhdistetty metallisella koristeellisella aidalla. Pylväät, joiden aika oli poikkeama, ulottuvat aidan linjalta (68. vuoden aita). Kuinka on mahdollista kohdistaa ne pitkin linjaa ja estää niitä kallistamasta edelleen? Kiitos!

Michael, Evpatoria, Crimea.

Hei, Michael Evpatoria!

Kruunun kunnioittamisen merkki ja maa ovat nyt kaikkien Venäjän kuulemistilaisuutena, ja vastaan ​​vuorotellen.

Aidan pylväiden kaltevuus on useista syistä, useimmiten tämä tapahtuu ajan myötä, jos pilarin pohja on heikko (sen maanalainen osa, sitä voidaan kutsua perustaksi ehdollisesti). Pilarin alla oleva maaperä ei ole riittävän tiheää, joskus pehmeää tai sillä on muita ominaisuuksia, jotka eivät salli pylväiden epätarkkuutta. Joskus rinteitä aiheuttavat myös maaperän pinnan kaltevuuden esiintyminen, tuulen nousu, kun ne ovat pääosin suunnattu vain yhteen suuntaan. On myös muita syitä.

Lisäksi, jos pylväitä liitetään yhteen aidan jäykän rakenteen kanssa, niillä voi olla yhteenliitetty kaltevuus.

Kuinka teet tämäntyyppisiä aidat nyt? Heidän pohjansa alla kaivavat kaivoksia syvyyteen, joka on suurempi kuin maaperän jäädyttämisen syvyys tällä alueella (sinulla on paljon alle yksi metri). Ota sitten valikoima metallipylväs-teline-sarake. Se voi olla putki, kulma, kanava jne. Määritä tarkasti pystysuoraan käyttäen tasoa ja kohdistusta jäljellä olevien sarakkeiden kanssa (johtoon, joka on kiinnitetty aidan äärimmäisiin sarakkeisiin).

Sitten pohja kiinnitetään roskakivellä ja kaadetaan betonilla. telineen alemmassa maanalaisessa osassa voidaan metallinen leikkaus hitsata telineen stabiilisuuden ansiosta ja on lähes mahdotonta vetää se ulos ilman tehokkaita koneita. Yläosan betonipinnan tulee olla tasainen ja riittävä alue kiven (tiilen, lohkojen jne.) Kiinnittämiseen telineen ympärille. Parin päivän jälkeen betoni asetetaan ja sen jälkeen kiinnitykset hitsataan telineeseen ylä- ja alareunassa. tai varusteet, kulmat, putket, ei väliä mitä tarkalleen).

Ne sisältävät sarakkeen tiilien, lohkojen tai kuoren kiven, jonka mainitsit sinä, koska sinulla on tämä erittäin yleinen rakennusmateriaali.

Sulautetut osat palvelevat ristikappaleiden kiinnittämistä (tulivat alas, ristikkorakenteet) aita. Yleensä hitsaamalla, harvoin pultattaessa.

Tällaiset aidat ovat vakiintuneet koko olemassaolon ajan. Vaikka täällä on vivahteita, kun karstisyvennykset ovat mahdollisia maan alla tai aita sijaitsee maanvyörymässä, muussa ylivoimaisena esteenä.

Siksi korjata aitaasi on kaksi vaihtoehtoa.

Ensimmäinen niistä, työläs ja kallis, mutta tehokas. Rikkoa vanha aita ja tee kaikki edellä kuvatulla tavalla. Vakauden takuu on lähes sata prosenttia.

Toinen vaihtoehto on palliatiivinen eli puolipainoinen. Se ei periaatteessa täysin estä aitauksen pilareiden kallistumista. Mutta sitä käytetään, koska se on paljon halvempaa kuin ensimmäinen vaihtoehto.

Toimenpiteen toisen suoritusmuodon suorittamiseksi suorita seuraava työ. Sivulta, joka on vastakkainen sivulle, jossa pylväs kallistetaan, kaivaa maata pilarin pohjan lähelle riittävälle syvyydelle. Paikkakunta määrittelee sen, mutta se ei voi olla pienempi kuin pilarin perustuksen syvyys. Sen jälkeen sivulta, jossa aitauspylväs kallistetaan, siihen kiinnitetään tilapäisesti laaja reunuslevy (tai laaja metallikulma, toinen analogi). Pylvään eteen sijoitetaan painopiste - eli samaa lajia oleva pala asennetaan upottamalla maahan riittävällä syvyydellä. Maanpinnan yläpuolella oleva osa ei saa olla pienempi kuin puolet kaltevan pilarin korkeudesta.

Allekirjoitus ja napa sijaitsevat riittävän tehokkaalla autonostimella (siellä on tarpeeksi ZILovsky-viisitoista autoa, jossa on kostonhimo). Ja tasoittaa napa tiukasti pystyasentoon. Maapallon aukkojen ympärillä on toivottavaa kaataa betonia. Mahdolliset halkeamat, jotka on muodostettu keikkakiven muuraukseen, lähellä sementtilaastia.

Kaikki väliaikaiset kalusteet puretaan.

Luonnollisesti kaikki korjaustyöt tehdään huolellisesti periaatteella "Älä vahingoita". Kiire ei ole täällä.

Muilla tavoin tänään en tiedä.

Muut kysymykset aidan, portin, wicketin asennuksesta:

Kalteva tiilipylväs

Leaned post? Kohdista pylväs. Kaarevat pylväät. Artikkelissa puhutaan kaarevista sarakkeista aita ja kaarevat sarakkeet portille. Ja jos sinulla on pieni aita, vastaavasti, kaarevista hylsyistä aidalle ja kaarevista tornista pienten porttien tai kulkureitteihin. Ei ole väliä, jos sinulla on metallipylväät tai tiilipylväitä aidalle - periaate pysyy samana. Ennen kuin kädet väännetään, syytöitä ja järkytystä vääristä pylväistä, sinun on varmistettava, että vino pylväs on todella kaareva pylväs eikä hallusinaatio (glitch). Ja se on tehtävä objektiivisten menetelmien avulla. Loppujen lopuksi voi olla, että vino-palkit ovat optinen harha. Mitkä objektiiviset menetelmät ovat kaarevien pilareiden havaitsemiseen? Viestin silmämääräinen tarkastus tässä tapauksessa ei todennäköisesti auta sinua. Tosiasia on, että monet asiakkaat ovat vakuuttuneita siitä, että heidän arvokkaat pylväät eivät ole oikein sijoitettuina, ja ne ovat tosissaan, koska he eivät yrittäneet tarkistaa visuaalisia vaikutelmiaan työkalun avulla. Kun tarkastetaan silmämääräisesti, henkilö ei pysty määrittämään vinoa postia tai ei. Juuri siksi, että se yrittää silmänsä avulla yhdistää pylvään aseman jonkinlaiseen pintaan, jota se ilmeisesti pitää horisontaalisena tai pystysuorana. Esimerkiksi asiakkaat yrittävät usein ymmärtää kaltevaa pilaria tai vertaamalla sitä betonipohjan tai muurauslinjan kanssa. Tämä on väärä menetelmä. Joten arvioida, onko vino sarake tai suora sarake mahdotonta. Älä unohda, että voi olla sellainen tilanne, jossa muurauslinja, jonka suhteen olet kiinnittynyt, visuaalinen arviointi ei välttämättä ole horisontaalinen tai ei-pystysuora viiva. Lisäksi se ei ole horisontaalinen eikä vertikaalinen 99 prosentissa tapauksista sadasta.

Pilarin tai suoran pilarin käyrän toisen määritelmän versio on kipsaustason käyttö. Saatat yllättyä, mutta kipsin tasolla et voi paljastaa vinoa virkaa. Tämä menetelmä on hieman parempi kuin yksinkertainen silmämääräinen tarkastus. Yritän selventää tätä seikkaa. Tosiasia on, että loistavan maan kipsirakennustaso Kiinassa on liian karkea mittauslaite, jolla itsessään on suuri virhe ja se voi vain auttaa lähentämään sarakkeen muodonmuutosta. Näiden tasojen toinen integraalinen piirre on, että ne itse ovat yleensä käyrät. Joko käyrän taso syntymästä, tai ne istuivat, astuivat, pudotti esineitä ja siitä tuli käyrätaso. Ja lopuksi pääsemme tärkeimpään asiaan. Jopa täysin ehjä taso on vaikea arvioida käyrällä tai ei. Mikä asia on? Ja se, että kipsitason lukemat riippuvat sen pituudesta. Soveltaen lyhyttä kipsiä tasolle pylvään pinnalle, voit vain arvioida tiettyä, lyhyttä osaa pylväästä. Yritä siirtää tasoa pystysuoraan ja pilarin ympärille. Tason indikaatiot voivat muuttua päinvastaiseksi. Taso todennäköisesti osoittaa, että sarake on vino, mutta vino samalla samaan suuntaan. Samalla pilari voi olla täysin laadukas pilari, ei kaareva pilari. Tämä johtuu siitä, että ei ole täydellisiä pilareita, ja pilarin pinnalla on aaltotyyppistä hienovaraista kaarevuutta. Nämä metallipylväät tulevat suoraan tehtaalta. Ja tämä aalto täytyy olla GOSTin rajoissa. Usko minua, me kaareutamme pilareita ennen niiden asentamista. Ja tarkistamme huolellisesti tuotannon. Tämä on yleinen menettely, kun työskentelet minkä tahansa metallin kanssa.

Joten miten tarkistaa pilarin tai suoran pilarin käyrä. Väärinpalkkien määrittämiseen on vain yksi menetelmä. Plumb Check. Lävistyksen avulla viistot pilareita havaitaan 100%. Laitoimme putkilinjan ja katselimme pylvästä. Jos pylväs sijaitsee tiukasti yhdensuuntaisesti putkilinjan kanssa, se ei ole kaareva pylväs eikä vino viisto, vaan laatupilarit. Joten tämä on optinen harha tai se pinta, johon olet visuaalisesti liitetty, ei valitettavasti ole pystysuora. Rakentamisen tavanomainen asia. Mitä seuraavaksi, jos selvität - todella pilarit kaarevat tai pilarit asettuvat asennuksen aikana? Mutta tämä on hyvä kysymys, johon ei ole hyvää vastausta. On kaksi tapaa. Tai purkaa laadukkaita viestejä ja asenna ne uudelleen tai hyväksy status quo. Ehkä sopusoinnussa valmistajan kanssa jotain moraalista korvausta. Useimmiten vinot pilarit tai vinot pylväät poistavat ja täyttävät uudelleen aidan perustan. Voitko kuvitella työn määrä? Siksi on järkevämpää toteuttaa pilarien asentamisen valvonta ennen niiden kaatamista betoniin ja toistettava heti pylväiden betonisoitumisen jälkeen. Joten se on oikein ja voit nopeasti muuttaa jotain kaarevilla tankoilla. Jos sinulla on tiilipylväät aidolle, niin kaikki, mitä on kirjoitettu yllä olevista kaarevista pylväistä, on yhtä lailla sovellettavissa myös niihin.

Pylväät taivutettu - kohdista pilari. Onko mahdollista pystyttää pylvästä? Kuvittele hyvin yleinen tilanne, jonka kanssa tapaamme jatkuvasti. Asiakas on jo asentanut pylväät. Ehkä nämä pilarit on asennettu jo kauan sitten ja erittäin massiivisesta metallitelasta. Kun mittaat tai asennat porttia, käy ilmi, että nämä ihmeelliset pilarit leaned. Onko pystytkö kohdistamaan pylvästä ja miten taivutettu pylväs on kohdistettu? 99% tapauksista voi kohdistaa napa. Miten se tehdään? Aluksi kerron, miten on mahdotonta kohdistaa väärää saraketta. On mahdotonta tasoittaa pylvästä murskaimella, jos lyö sitä pylväässä. Tämä kiertopilarien kohdistusmenetelmä katkaisee tehokkaasti aidan perustan. Loppujen lopuksi, pohjapiirroksen betonissa on samanaikaisesti kiila ja vipu, joka moninkertaistaa kouran vasaran vaikutuksen. Riittävän voimakkaiden iskujen vuoksi, älä nojene toisessa suunnassa vaan räjähtää pohjan. Tämä ei ole vaikutusta, johon olet laskemassa? Ja jos olet nojannut suuren pilariin, voit pitää hauskaa kynsilakalla ennen toista tulemista. Tällöin pylväs ei ole kylmä eikä kuuma. Siksi sinun on kohdistettava palkki muutoin. Rodin kohdistamiseksi tarvitset bulgarialaisen leikkaavan pyörän metallille ja herrasmiehelle, jolla ei ole huonoja tapoja hitsaajan taitojen ollessa 1 kpl.

Jyrsin tekee viilto pylväästä vastakkaiselta puolelta, joka on pylväs taivutettu. Kolonnin leikkauskäyrän syvyys määritetään empiirisesti. Mutta joskus sinun täytyy leikata koko kappale vinosta pylväästä. Tämän käyrän jälkeen sarake on erittäin helppoa ja helppo taivuttaa ilman merkittäviä ponnisteluja. Aidan perusta ei kärsi lainkaan. Suoran pilarin pystysuhdetta ei tarkasta tasolla, vaan linjalla. Jotta sinulla ei olisi epäilystäkään siitä, että pylväs ei enää ole kaareva pylväs, kierrä pylvään ympäri ja varmista. On hyvin todennäköistä, että pylvästä on kohdistettava kahteen tasoon. Sitten sinun on käytettävä leikkuupyörää uudella metallilla. Tällä menetelmällä, tunnetulla kyvyttömyydellä, on mahdollista kohdistaa pylväs, joka ei vain taipu, vaan on voimakkaasti muotoutunut sarake. Työtä tähän ei ole vielä päättynyt. Kohdista taivutettu pylväs, olet jo onnistunut. Mutta on välttämätöntä tehdä leikkaus postitse. Todennäköisesti hitsauksen aikana voi jälleen saada sarakemuoto (sarakemuoto). Jotta tätä ei tapahdu, älä yritä asettaa välittömästi kiinteää hitsisaumaa. Tee ensin muutamia tapoja. Anna entisen kädensijan jäähtyä. Ja sitten hitaasti, laita kiinteä hitsa, mutta ei välittömästi, mutta useiden lähestymistapojen ja tauon välillä. Vain tällä tavalla pystyt kohdistamaan sarakkeen (kohdista sarake). Tämän tekniikan avulla et voi vain kohdistaa navan, mutta myös kallistaa napa. Miksi sinun täytyy kallistaa pylvästä - tämä on oma liiketoiminta. Mutta sattuu, että sinun tarvitsee vain kallistaa baari.

Voidaanko sarakkeen muodonmuutos tapahtua hitsausosien asennuksen jälkeen? Erittäin todennäköisesti ja todennäköisimmin tapahtuu pilarin muodonmuutos siinä tapauksessa, että aitauspisteet muodostuvat pienestä osasta koostuvasta ohutseinäisestä profiiliputkesta, kuten 40x40. Mitä tehdä tässä tilanteessa ja miten estää kaarevan sarakkeen esiintyminen? On olemassa kaksi lähestymistapaa. Toisaalta kokenut hitsaaja auttaa sinua välttämään tämän. Toisaalta oma nerokkuus ja aloitteellisuus voivat auttaa. Pylväs, joka on jo asennettu, tarkistamisen jälkeen taikina kaarevan pylvään kanssa lyijy, on betonoitu, kaatamalla erittäin ohut ratkaisu hiekka-sementti seos siihen. Tämän jälkeen saat poikkeuksellisen jäykkyyden ja voit tehdä mitä tahansa haluamaasi sarakkeen kanssa. Muista kuitenkin, että jos tällainen pilari on taivutettu, pilarin kohdistaminen on hyvin vaikeaa.

Pieni mainosjuliste PE Kolesnikista. Yrityksemme, olet sitä arvannut, harjoittaa aidojen valmistusta Dnepropetrovskissa. Siksi PE Kolesnikin päälliköt pystyivät selittämään yksityiskohtaisesti tilannetta kaarevilla pylväillä ja kertomaan, miten kohdistaa pylvään, joka on taivutettu. PE Kolesnikilla on oma smithsa Dnepropetrovskissa ja harjoittaa taonta Dnepropetrovskissa. PE Kolesnik on väärennettyjen tuotteiden valmistaja Dnepropetrovskissa. PE Kolesnikin alueella on takorautaportteja, takoraudat ja takoraudat. Teemme paljon kaikenlaisia ​​väärennettyjä esineitä, jotka edellyttävät erilaisten metallipilarien asentamista. Jos tarvitset taonta Dnepropetrovskissa, tai yleensä on mielenkiintoista oppia jotain taittamisesta, voit ottaa meihin yhteyttä puhelimista, jotka näet sivun alareunassa. PE Kolesnik - taide taonta työpaja. PE Kolesnik - taontayritys.

Aidakorjaus

Aidan korjaus on kosmetiikkaa ja pääomaa. Toimenpiteiden määrä ja kustannukset ovat suoraan riippuvaisia ​​materiaalin tyypistä sekä tuhoutumis- tai rikkoutumisasteesta. On vaikea väittää, että korjaus on aina halvempaa kuin uuden suojan hankkiminen. Lisäksi on aina helpompaa rakentaa taitavasti kehitetty aita, kuin yrittää nostaa aluksi hentoa rakennetta raunioilta.

Kokeneet käsityöläiset erottavat tärkeimpien hajoamistyyppien:

 • korroosion jälkiä;
 • pilareiden esijännitys ja sen seurauksena aidan muodonmuutos;
 • portin / vaunun rikkoutuminen;
 • yksittäisten osien rikkoutuminen / menettäminen.

Suurten rakenteiden osittaisen tuhoutumisen pääasiallinen syy on luonnollisten tekijöiden vaikutus: säämuutokset, lämpötilan muutokset, hajoaminen lisääntyneestä kosteudesta, hurrikaanit, tuulet ja muut luonnonkatastrofit.

Lisäksi kerromme, miten korjata erilaisia ​​aidat.

Puutavaran korjaus

Kuva nro 1: puisen aidan korjaus

Jos huomaat, että aita kallistuu talon ympärillä kesämökillä tai kylässä, on aika korvata aidan tukijärjestelmä.

Miksi rulla tapahtui?

Kuvan numero 1: miksi tela?

Puiset tuet ovat vähärasvaisia ​​mätänevän tai heikon vahvikkeen tapauksessa. Pitkäaikainen kosketus puun kanssa kostealla maaperällä varjostetuilla alueilla, luontainen tuhoutumisprosessi väistämättä alkaa. Kantapää voi myös tarjota terveitä, mutta huonosti suojattuja kaivoja kaivoissa (jos pohjaa ei ole sementoitu).

Mitä tehdä?

Hauras pylväs korvataan parhaiten uudella ja huonosti vahvistetulla betonilla. Tällöin kannen kiinnityspiste laajenee 20-50 cm: n syvyyteen ja leveyteen, sitten pilari kohdistuu / muuttuu ja pohja täyttyy roskiin ja kaadetaan nestemäisellä betonilla.

Puutavaran rullaa voidaan ehkäistä, jos harkitset perusteellisesti pohjan laitetta ja säännöllisesti kerroksen rakenneosia suojaavilla yhdisteillä mätää vastaan.

TIP. Yhden tai useamman puisen aidan pilarien korvaaminen parhaalla asiantuntijaryhmällä. Kun ostat sivuston aitoja, kysy valmistajalta välittömästi mahdollisuuksia korjata rakenne.

Korjaus aita ammatillisen lattia

Kuvan numero 2: aallotetun aidan korjaus

Useimmat aallotettujen aidojen korjaustyöt vähenevät:

 • yksittäisten osien korvaaminen;
 • polymeeripinnoitteen palauttaminen.

Jos ammattikäyttöön tarkoitetun levyn päällysteen vaurioituminen on välttämätöntä, on poistettava suojakalvon läpäisy, jotta vältyttäisiin paljaalta metallilta ruosteessa.

Intake-osan muodonmuutoksen tapauksessa se poistetaan huolellisesti poikittaisviiveestä ja kiinnitetään niihin uusi. Suunnittelemalla kustantamoprojektin kustannukset auttavat aitauksen asentamisesta taulukon taulukosta profiililevystä. Yritys "Masterovit" tarjoaa palveluita aidan tuottamiseen ja asentamiseen valtion normien ja kansainvälisten standardien mukaisesti.

Brick aidan korjaus

Kaksi tärkeintä syytä korjaamaan tiilisahat ovat:

tiiliseinien irtoaminen;

Kuva nro 2: aitauksen seinien irtoaminen

koko suunnittelun rulla.

Kuva nro 3: aita kaatuu (aita rulla)

Tiilimuuraus huuhtoutuu kosteuden, lämpötilan muutosten vaikutuksesta, kun aidan yläreunaa ei ole suojattu porteilla - se on välittömästi varustettava ja tiilen pinta on kipattava.

Kysymys siitä, kuinka kallistetun tiiliseinämän palautus on paljon vaikeampaa ratkaista. Rakenteen asennon muutoksen syy on aluksi heikko tai heikentynyt pohjaveden tai avattu karstisyvennysperustan vaikutuksen alaisena.

 • Jos aita yhdistävät yhden kellarinauhan, johtopäätös on pettymys - sinun täytyy rakentaa koko rakenne uudelleen.
 • Jos pylväitä on pilkullinen, voit yrittää kohdistaa yksittäiset kannat. Tätä varten luodaan pysäytysjärjestelmä, jonka jälkeen napa palautuu pystysuoraan. Kun pohja on jälleen betonoitu. Menettely on vaikea rakennusalan ammattilaisille. On parempi kääntää asiantuntijoille.

Betonin ja betoniteräksen korjaus

Kuva nro 4: Betonin ja betoniteräksen korjaus

Betoni-aidat vaativat erittäin harvoin korjaamista vain poikkeuksellisissa olosuhteissa, jotka johtivat rakenteen suoraan tuhoamiseen (ajoneuvojen törmäys, räjähdys, raskaiden rakenteiden romahdus).

Korjaustyön suorittamiseksi on välttämätöntä tyhjentää reiän paikka rautakehykseen (kaikki betoniosien osat ovat metallinen runko). Sitten runkorakenne on pohjustettava erityisellä metallipohjalla julkisivupintoihin. Välittömästi kerroksen kuivumisen jälkeen on mahdollista jatkaa pinnan palauttamista kaattamalla nestemäistä betoniliuosta kehyksen aukkoihin ja muodostamalla imuosan alkuasetelman pinta. Tämä on työläs työ, joka vaatii vähintään kipsi-osaamisen.

Karkea betoni aita tasoitetaan samalla tavalla kuin tiili.

Korin korjaus

Kuva nro 5: perusseoksen korjaus

Aidan rakentamisen aikana tehdyt virheet johtavat säätiön tuhoamiseen. Korjaus tällaisissa tilanteissa vähenee useisiin menettelytapoihin.

 1. Tie vääristynyt tai tuhottu perusta. Tukijärjestelmän molemmille puolille on asetettu betonikammat. Syvyys - rikkinäisen pohjan alapuolella. Syy - väärä laskeminen syvyyteen asennettaessa aita.
 2. Suodatusjärjestelmän luominen. Se suoritetaan hävittämisen havaitsemiseksi sulavedellä tai maanalaisilla lähteillä. Syy - peseminen pois säältä.
 3. Tiivistää halkeamia. Se tehdään käsin vaiheittain. Syy - sementin puute betoniseoksessa.

Monet yritykset harjoittavat aidan tuotantoa ja asentamista Moskovaan. Kuitenkin vain muutamat, kuten Masterovit, tarjoavat takeet valtion normien noudattamisesta ja tarjoavat ammattitaitoisen huoltoasemansa.

Aseiden korjaaminen

Aidojen puupylväät ovat hajoamisen ja halkeilun kohteena. Vahingoittuneita laakereita ei voida korjata ja ne on korvattava uusilla. Ennen asennusta on välttämätöntä käsitellä materiaalia useissa kerroksissa kyllästämällä mätä.

Kuva nro 6: puiset aidat ovat murtuvia

Metallipylväät voivat altistua kosteudelle, mikä johtaa syövyttäviin ilmiöihin - ruosteeseen. Tukien vaurioituneet alueet on puhdistettava maalista ja ruosteesta, ne on hiottu perusteellisesti ja peitettävä 1-2 kerrosta korroosionestoainetta. Ota sitten uudelleen maali.

Valokuvanumero 7: ruoste metallipylväässä

Muista, että huolellinen lähestymistapa valmistajan valinnassa, työn suunnittelussa ja aidan asennuksessa voi säästää tarvetta korjata aita useiden vuosien ajan.

Kuinka korjata rickety-aidan?

Puinen kuppiautomaatti 150 cm metallipylväillä, upotettu 1,2 m (kaivettu 1 m: iin ja asettui 20 cm: iin), tamped, soil soil. Keväällä 1 neljästä sivusta nojasi ulos. Syynä on se, että tämän puolen putken pylväiden osa oli d 50mm osa d 76mm. Halkaisijaltaan pienemmät sauvat kumartuivat ja veti koko puoli - noin 37 metriä. Nyt kysymys on - muuttamatta pilareita, mitä pitäisi tehdä, jotta aita pysyisi tarkasti?

Hyvää iltapäivää, Dmitri! Kaivaa pylväät, niin että ne eivät pudota, korvata puiset pysäkit pylväiden ja ristikappaleiden alla. Tasaa aita käyttäen tasoa. Lisäksi, jotta tämä tilanne ei toistuisi, on parempi vahvistaa pilarit täyttämällä ne laastilla. Puu pysähtyy, kunnes laasti jäätyy. Pysäytysten kaatamisen ja asennuksen aikana tarkista pylväiden pystysuuntaisuuden taso uudelleen. Ystävällisin terveisin, yhtiö "Archimedes".

Paalujen on oltava betonisoituneet pakastussyvyyden alapuolelle. Kaikki muu on puoli toimenpiteitä.

tehdä säilytysliinat. Kaivaa pilarit noin 40-50 cm: n syvyyteen asti ja täytä sementti.

Dmitri, hello. Aita hehkutettiin yksinkertaisesta ja ymmärrettävästä syystä. Jos katsomme, että aita on vipu, niin yläpuolella oleva olkapää on pidempi kuin maanalainen. Kuivalla maaperällä ei ole väliä, mutta muista syksyllä ja joulukuussa runsas sademäärä. Hyvä tuuli ja meillä on tulos. Kuinka toipua? Korjaaminen on aina vaikeampaa kuin tehdä oikein aluksi. Vasily D. tarjosi käytännön neuvoja aidan tasoittamisesta, kannatan täysin. Mutta epäilen vahvasti "pilarien vahvistamista, niiden täyttämistä laastilla". Olen täysin samaa mieltä Alexey L.: n kanssa siitä, että betonitointi on jäätymisen syvyyden alapuolella. Ja Moskovan alueella - se on vähintään 1,5 m. Melko työläs ja erittäin kallis prosessi. Olisin vahvistanut pilareita seuraavalla tavalla. Pilarit ovat vuorattuina, aidan reunus ja kiinteä. Kussakin pylväässä on kuoppa, jonka läpimitta on 0,6-0,8 m ja syvyys on vähintään 1,0 m. Otamme vahvistusosat (mielestäni 16 riittää), pituus 1,5 m, kolme kappaletta pylvästä kohden. Me lyömme ne kaivon pohjaan niin, että saadaan keskellä kolmiolla oleva kolmio. Kolmen sivun puoli on vähintään 0,3 m. Sitomme vahvistuspalkit kolmioon (sähköhitsaus), jossa on saman vahvistuksen segmenttejä, sitten yhdistämme kunkin kärjen pylvääseen. Suorita tällainen vanteet kahteen tasoon. Nukahtaa ja tampaa huolellisesti lisäämällä soraa, soraa, rikkoutuneita tiiliä. Mielestäni sen pitäisi toimia. Arvostella.

Kiitos kollegoille vastauksista. Haluan vastata ja lisätä vastauksen, kaikki kannattimet ja pylväät on haudattu alle 1,5-1,8 syvyyteen. Reikä, jonka halkaisija on 0,4 - 0,5 metriä ja syvyys 2. metrit kirjaimellisesti 15-40 minuuttia MANUAL. Tätä tekniikkaa on käytetty Lensvet Leningradin kolmekymmentä vuotta sitten. Periaate on yksinkertainen, se on saksia. Uskokaa minua, ei ole tarpeen tilata porata ja poraa kalastusporalla - tämä on hölynpölyä. Ja betonointi yläpuolella huurteen tunkeutumisen syvyyteen on bullshit - kiusaaja useita tonneja muutaman vuoden aikana maa on työnnetty. Tätä tietotaitoa ei ole, en ole työskennellyt pitkään Lensvetissä. Ja sinun täytyy haudata tuet sopivasti puupölyn periaatteen mukaan, ja jokainen kerros on painettava joka 20 senttimetriä - hiekkaa ja soraa. Ehkä tämä vanhanaikainen tekniikka käytetään Moskovassa? Kysyt. Pietarin murretta kutsutaan nimellä SAMOKOP. Kaikkien kollegoiden kanssa juhlaa.

Ja tunkit tasoitetaan alun perin - tikku ja kaksi puolikkaita. Yksinkertainen ja nuori.

Kyllä, et tee mitään, teoriassa on välttämätöntä konkretisoida jäädyttämisen alla olevat sarakkeet. mutta se on 1,5 - 2 metriä, kallista ja vaikeaa. Aluksi teimme sen: kaivoimme 0,5 m: n reiän. Neljä (4) vahvistajaa kaadettiin (neliö), lattia kaadettiin 20 cm: n betonilla kuivauksen jälkeen, keskelle kallistetun sarakkeen, jonka jälkeen raudoitus hitsattiin kaivon pohjassa ja 10 cm: n alapuolella maanpinnalla, sitten betonoitu loput. Vaikea mutta luotettavampi. Voit silti täyttää suuria kiviä, mutta tämä on jo vuosisataista tapaa, jolla sinun pitäisi tietää se.

Kiitos kollegoille vastauksista. Haluan vastata ja lisätä vastauksen, kaikki kannattimet ja pylväät on haudattu alle 1,5-1,8 syvyyteen. Reikä, jonka halkaisija on 0,4 - 0,5 metriä ja syvyys 2. metriä kirjaimellisesti 15-40 minuutissa I MANUAL

Kaverit, kiitos kaikille vastauksistasi ja lopettanut aidan muokkaamisen - otti ajatuksen Sergei Malomuzhista, mutta ei kaivaa reikää pilareiden alla, jouduin kärsimään pilareiden, tiilen ja savien pilkottujen sekoittimien "purkamisesta" pilarien ympärille. Sitten pisteytettiin 2kpl. 20. vahvistus 1,5 m: lla. Pienellä kulmalla suhteessa pylvääseen. Kaikki kastuneet, aamu taas. Ei betoni. Polussa. Päivä, jolloin he yrittivät pilata pylvästä - se ei toiminut. )))) Kiitos!

Tiilipylväät aidalle

Nämä pääpilarit ovat luotettavia, tehokkaita, kauniita ja täydellisesti ylläpitämään suurta painoa. Muuten niiden nopea ja yksinkertainen rakentaminen on myös kiistaton etu tällaisten tukien hyväksi. Aitauksen tiilistä tehdyt tiilet yhdistetään harmonisesti yhteen eri kokoonpanojen osien kanssa. Asennus ei vaadi erityiskoulutusta, vaan vain huomiota ja vaivaa tekemään kaiken oikein, lujasti ja huolellisesti. Voimme asentaa kauniita ja vahvoja tiilikannattimia omiin käsiimme. Ja sitten voimme nopeasti ja helposti liittää valmiita juoksuja niille. Tiilipylväiden mitat Houkutteleva yhdistetty aita, jossa on tiilipylväät, valmistetaan omilla kädillä, ja sen välissä on aita hitsattu verkko-ketjuliitos. Tällainen luotettavin, helpommin saavutettava, näennäisesti painottomasti hämähäkkitellyn aukeaman visuaalisesti laajentaa tilan tilan. Jos tiilipilarit asetetaan aidan laatua, aita kestää 50 vuotta. Rikkoutumaton ja hienostunut takorautainen aidat, joissa on tiilipylväät. Moderni tiili ihastelee tekstuuripintojen ja värejä. Jo nämä ominaisuudet hänet ilman korkeita suunnittelua ideoita yksilöivät aitaamme. Alkuperäinen muuraus on tehty vastapäällystehelmistä valmistetusta kohokuvioisesta tiilestä, ja värilastalta laitamme eksklusiivisen mosaiikin virroille.
Asiantuntijat antavat vastauksen kysymykseen siitä, kuinka tehdä voimakkaat perustukset tiilipylväät aidalle: sitä on syytä kaksinkertaistaa - tämä estää maaperän turvotusta ja vahvistaa toistuvasti pohjaa. Liuskajohdon vaihtoehdot Opetus ehdottaa tällaista työtä. Merkitse kaivannon paikka maahan tapilla ja johto. Kaivaa oja. Tulevien pilareiden alla kaivamme laajempia neliöjuoppia. Asettamme metallirunko (halkaisija 12 mm) rungon päälle 1 riviä tiiliä varten: 2 pohjaa alareunassa ja 2 aitauksen pohjan yläosassa. Täytä betonilla. Vihje! Pylväs tulee vahvemmaksi kehyksestä, joka on täytetty betonilla säätiössä. Sen 12 mm: n rei'itetyt vahvikkeet ja voimakas betonikoostumus - 1 sementti, 2 - hiekka ja 4 - murskattu kivi vahvistavat merkittävästi koko rakennetta.
Se ei riitä vain asettamaan tiilipilarin aidalle omalla kädellä valmiina pohjalle: tiilet on kiinnitettävä lujasti vahvasti. Rakenteen sisällä oleva tyhjyys on myös hauras, koska tiilikannattimien paino on suuri, ja vuosikymmenten ajan on välttämätöntä pitää tasapaino ja kestää huono sää. Jos tiilen sarakkeessa on kanava, joka on betoni suoraan pohjaan, kuten kuvassa näkyy, niin tällainen aita kestää kauemmin. Voimme korvata kanavan voimakkaalla putkella, metallikulmilla tai nipun avulla. Heille kuuluu, kiinnitämme ja sulkeemme viiveellä. Runkoa, jossa ei ole sähköhitsausta, on käytetty useammin, koska hitsauksen lähellä oleva paikka on heikko rakenneosa liiallisesta metallipaloistamisesta. Tällainen tuki kestää kestävästi raskaasta portista jatkuvan kuorman. 50 mm: n kulma, joka yhdistää portin kanavaputken pohjan, vahvistaa rakenteen ja suojaa pylväitä hävittämiseltä portin painon alle. Auta pylväiden paikan päästä vapauttamaan 4 cm metalleja, joiden halkaisija on yli 10 mm betonin yläpuolella. Muodostuneisiin ankkureihin kiinnitämme kehyksen rakenteiden vahvistamiseksi. Vihje! Portin saranat on yhdistetty neliömäiseen putkeen, joka on aikaisemmin hitsattu kanavapalkkiin - joten kuorma on tasaisempi ja on mahdollista säätää portin korkeutta ja korjata saranat. Nyt kaada betoni kaivantoon. Liuos valmistetaan sementtipussien ohjeiden mukaisesti.
Kesällä betonin betoni kovenee 2 päivää, sitten alamme rakentaa pohjan. Parempi käyttää tiili-klinkkeriä. Optimaalinen tuki kahdessa tiilessä - 510 mm ja terän paksuus - 1 tiilessä, eli 250 mm. "American" tiili on ohut - 80 mm, joten me konkreettisesti ontelo. Base Corner Ligation Systems KESKIVIIKKEET Rakennuksen kellarin värin ja kokoonpanon on oltava sopusoinnussa talon kellarin kanssa. Aita-tiilien tiili on sama kuin talossa, mutta kevyillä koristeellisilla muunnelmilla. Pylväiden ja tiilimuodon asettelu Asennuksen korkeus on 2-3 metriä, jotta taloa ei suljeta: aita on upea kehys rakennukselle. Muuratut tiilet vahvistavat pieniä varusteita: metalliverkkoa, lankaa. Kiinnitä huomiota! Pylväiden viereisiin paikkoihin aita-alueelle sijoitamme vain kokonaisia ​​tiiliä. Pukeutuminen 3 mm: n verkolla tehdään 4 riviä.
Korjausviiveet ja -osiot voivat olla 3 viikkoa. Tiilipylväät suojat suojaavat sateelta ja tuhoavat betonia. Tällaisten korkkien valikoima on valtava, ja yksinkertaisin menetelmä on kolmen rivin särmäys. Vihje! Rakennuspylväiden punaisen tiilen pitäisi olla maalattu suojaavalla kyllästyksellä, joka kattaa rakenteen, jossa on pysyvä kalvo, joka suojaa tuhoutumiselta ja valkaisevan kukinnan puhkeamisesta.

PÄÄTELMÄ Anna aidan perustus vastaa talon perusta - tämä on harmonisempi kiinteistöomme arkkitehtuurille. Ja tukirakenteen syvyys on lähes sama kuin talossa. Paras vaihtoehto on lujitettu betonirauta, jonka leveys on 30 cm ja syvyys 80 cm. Rakenteet portilla, jolla on suurin kuorma, ovat erittäin haavoittuvia: raskaat portit kallistuvat sarakkeeseen, johon ne kiinnittyvät. Siksi rakennuksen vakaus riippuu näistä tiilipylväistä. Sisäänkäyntiportilla rakennetaan tukia vain 160 mm: n kanavilla, jotka on hitsattu laatikossa. Me täytämme kaiken sisäisen tyhjyyden ikuisella sementtilaastilla. Betonilaatat onttoa napaa, meillä on osia - tämä tuki on kestävämpi. Varmistimme, että voit luoda kauniita ja vakaita tornit tiilistä tehtyyn aitaan pienellä vaivalla ja vaivalla. Jotta sarakkeet ja kanava eivät taipuisi, kuten harjapuu, tarvitset tarkan laskennan, kestävän metallin, korkealaatuisen tiilen, hyvän betoniliuoksen ja osien jäykkän kiristämisen.

Neliön tiiliseinä. Mitä tehdä

Hei kaikille. Yhtäkkiä tällainen ongelma on. Kiiltävä 1,8 - 2 m pitkä ja 20 metrin pituinen tiiliseinä on kallistunut. Tiilipilarit kulkevat 2 metrin läpi, aidan paksuus itse - tiilen lattia. Kalteva jotenkin yllättäen, jo 5-7 vuotta vanha, tai ehkä vain ei huomannut hidasta prosessia. Hän ei osallistunut rakentamiseen eikä osallistunut rakentamiseen. Siitä, mitä tiedän, on perusta kuin jotain, vaan puhtaasti muodollinen. Näen kaksi mahdollista syytä nopeaan analyysiin:

 • aidan asennuksen jälkeen istutettiin pienikin kerros mustaa maata nurmikon ruohon istutuksen alaisena ja maanpinnan taso näyttäisi olevan korkeampi kuin naapureiden taso;
 • meidän puolellamme on lähes aina auringonpaistetta ja erittäin hyvä ilmanvaihto naapureidemme osilta, jatkuva lika, varjo, hallitsematon kyntö maa-alueelle aina aidalle vuosittain puutarhakasvien istuttamiseen.
  Vuoropuhe naapurin kanssa, koska aita heiluttaa - on lähes mahdotonta, hän mielellään näkyy, jos aita kaatuu. Kyllä, ja luultavasti täytyy ryhtyä toimiin minun puolestani. Erittäin hyvä neuvo, koska ongelma on vakava. Ja kyllä, tämä on outoa - hän katsoi jotenkin tasaisesti, samalla kulmalla ja ilman halkeamia.
  Minulla ei ole minkäänlaista kokemusta tällaisista asioista, minulla on sellainen käsitys - kaivaa kaivantoa bajonetilla - koko aita pitkin, ja periaatteelliselta pohjalta voit myös kastella maata. Ehkä tämä on hullu idea, mutta ei ole enää ajatuksia.

Ratkaise kaiken, jolloin pohja on jäätymisen syvyyden alapuolella. Kaikki muu sanoitukset

Kransh,
ei tarvitse rikkoa mitään. Meillä on 6-kerroksinen rakennus tasoitettu, kun säätiö indeksoi. He kaivoivat kaivannon sokean alueen leveydelle, mutta syvälle - noin metrin 2 (toistan - tässä rakennuksessa), kaadettiin sitten pohja hitsatun raudoituksen avulla, joka oli "sidottu" hitsaamalla poratut / asetetut nastat
vanhassa säätiössä. Jos aita - sitten kaivaa syvälle ja ei sen arvoista. Kaikki - IMHO, näki vain omin silmin.

Selitän, sitten talo, jossa ihmiset elävät, säätiön vahvistaminen on kallista ja ei aina perusteltua, ja aidan tapauksessa sinun ei tarvitse vain lujittaa, vaan poistaa saviä maaperästä huurteen tunkeutumisen alapuolella. Se on syy. Tämä kurssi on "perusta ja perusta". Kun tiedän kaikkien näiden tapausten monimutkaisuuden, voin sanoa turvallisesti, että laadun tuloksen saavuttamiseksi on helpompi rikkoa kaiken ja palauttaa se kaikkiin rakennustarpeisiin

AndreiSPb kirjoitti:
Tämä kurssi on "perusta ja perusta".

Andrew, en ole opiskellut tätä kurssia. Teorian näkökulmasta minulla ei ole mitään vastustaa, mutta käytäntö on itsepäinen asia. En nähnyt kalliita ehdotetussa versiossa. Ratkaisu ja uudelleenrakentaminen ovat kalliimpia, ei tarvitse edes opiskella kurssia.

Kaikki teoriat perustuvat käytäntöön. En voi ampua koko kurssia pohjalla ja perustuksilla kahdessa virassa. Oletetaan, että olet jonkin verran vahvistanut säätiötä, mutta mitä teet sen kanssa, mitä tapahtuu pakkasella, joka syntyy joka tapauksessa? Jälleen uudesta vahvistuksesta? Siihen saakka, kunnes savi on poistettu pakastuksen syvyyteen, ongelmaa ei ratkaista. Jäätymisen voima herättää helposti suuren kivitalon, ei pelkästään aidan jonkinlaisen perustan. Jos käännetään, on välttämätöntä poistaa kokonaan alusta perustuksesta. Helpompi tehdä uusi säätiö

AndreiSPb kirjoitti:
Kaikki teoriat perustuvat käytäntöön.

Näin sanoin edellä - jos tietenkin lukee.
Andrew, toistan vielä kerran -

Baruta kirjoitti:
En ole opiskellut tätä kurssia

Baruta kirjoitti:
Teorian näkökulmasta minulla ei ole mitään vastustamista

Tällöin on syytä soveltaa hautautuneita säätiöitä.

TC, ilmeisesti peloissaan keskustelussa oli poissa. Joko aita purkaa

Baltiets. Hän kirjoitti:
Tällöin on syytä soveltaa hautautuneita säätiöitä.

Sitäkin he tekevät Siperian pohjalla pohjalla, joka heittävät lohkoja maaperään (pullot tai jotain sellaista) ja sitten rakentaa, ml. ja kotona.

Ja mitä tarkoitat yhtenäisellä pohjalla?

Baruta kirjoitti:
Sitäkin he tekevät Siperian pohjalla pohjalla, joka heittävät lohkoja maaperään (pullot tai jotain sellaista) ja sitten rakentaa, ml. ja kotona.

Savi-maaperän olosuhteissa rahaa heitetään ulos. Paikan päällä joissakin tapauksissa rauniot kivet asetettiin perustuksina, mutta oli tarpeen noudattaa tiettyjä ehtoja. Sellainen näki Virossa ja Suomessa, mutta ei ollut savea ja koska pohja oli sama roska tai kivi

AndreiSPb kirjoitti:
mutta savi ei ollut, ja pohja oli sama kallio tai kallio

Kerro siberilaisille talonpojille olosuhteet - mutta he eivät tiedä, ja he panevat sen turhaan, köyhät toverit. Taloja sitten - lehtikuusi - seisovat sata vuotta.

Baruta esimerkki valokuvista on? Joten oli selvää, että on perusta ja perusta

AndreiSPb kirjoitti:
Esimerkki valokuvista on?

Asun kaupungissa - ilmoitetaan profiilissa, joten minun on odotettava syksy - metsästyskauden avaaminen. Toinen esimerkki on maan maaperä, savi, maanalaiset vedet eivät ole syviä (noin 2 metriä). Hän kaivasi pylväitä metalliprofiilisuojan alle (putki 110) 60-70 cm: n syvyyteen, täytti sen laastilla, seisoi talvi, kevät - mikään ei ole vielä puhjennut.
Viime kesänä hän kasvatti verannan auki - hän kiinnitti sen kylpylään, käytti 300 millimetrin pituisia pylväitä noin metrin päältä (ei halunnut päällystää pylväillä) - hän vain asetti 15-20 cm syvälle uraan, pani ylävärityksen yläosaan kylpyhuonekerhoon - ei mitään ei johtanut.

AndreiSPb kirjoitti:
Ja mitä tarkoitat yhtenäisellä pohjalla?

Tässä olen NZFL: llä tarkoitan juuri NZFL: tä, jolla on kaikki sen edut.
Mitä epäilet tällä termillä? ilmeisesti jotain muuta.

Baruta kirjoitti:
Kerro siberilaisille talonpojille olosuhteet - mutta he eivät tiedä, ja he panevat sen turhaan, köyhät toverit. Taloja sitten - lehtikuusi - seisovat sata vuotta.

Siberiasta - en sano. Aion sanoa kolmesta alueesta - Leningradista, Pskovista ja Novgorodista. Kaikkialla kylissä, vanhoissa taloissa, joissa on ongelmia - joko toisen talon reunan yläpuolella tai reunojen keskellä tai talon alas. Jne. ongelmat ovat hyvin yleisiä. Minulla ei ole valokuvaa. Ja 100 vuotta, ne talot, jotka rakennettiin oikein alusta loppuun seisomaan kotona.
Aiheen mukaan: Olisin purkanut tiiliseinän ja tehnyt kauniin puisen.

Kransh kirjoitti:
Hei kaikille. Yhtäkkiä tällainen ongelma on. Kiiltävä 1,8 - 2 m pitkä ja 20 metrin pituinen tiiliseinä on kallistunut. Tiilipilarit kulkevat 2 metrin läpi, aidan paksuus itse - tiilen lattia. Kalteva jotenkin yllättäen, jo 5-7 vuotta vanha, tai ehkä vain ei huomannut hidasta prosessia. Hän ei osallistunut rakentamiseen eikä osallistunut rakentamiseen. Siitä, mitä tiedän, on perusta kuin jotain, vaan puhtaasti muodollinen. Näen kaksi mahdollista syytä nopeaan analyysiin:

 • aidan asennuksen jälkeen istutettiin pienikin kerros mustaa maata nurmikon ruohon istutuksen alaisena ja maanpinnan taso näyttäisi olevan korkeampi kuin naapureiden taso;
 • meidän puolellamme on lähes aina auringonpaistetta ja erittäin hyvä ilmanvaihto naapureidemme osilta, jatkuva lika, varjo, hallitsematon kyntö maa-alueelle aina aidalle vuosittain puutarhakasvien istuttamiseen.
  Vuoropuhe naapurin kanssa, koska aita heiluttaa - on lähes mahdotonta, hän mielellään näkyy, jos aita kaatuu. Kyllä, ja luultavasti täytyy ryhtyä toimiin minun puolestani. Erittäin hyvä neuvo, koska ongelma on vakava. Ja kyllä, tämä on outoa - hän katsoi jotenkin tasaisesti, samalla kulmalla ja ilman halkeamia.
  Minulla ei ole minkäänlaista kokemusta tällaisista asioista, minulla on sellainen käsitys - kaivaa kaivantoa bajonetilla - koko aita pitkin, ja periaatteelliselta pohjalta voit myös kastella maata. Ehkä tämä on hullu idea, mutta ei ole enää ajatuksia.

Hyvä päivä!
Kerro minulle, miten tarina päätyi aidasi?
Minulla on sama ongelma. Ostettu tontti on tiili aidan, joka poikkeaa noin 10 astetta. Ensimmäinen ajatus on sama - heikentää sen aitausta. Ja tänään jo heikentynyt. (Luin tämän aiheen kaivamisen jälkeen)
Ehkä joku muu oli sama ongelma.?
Hyvät foorumin jäsenet, en vieläkään pidä täydellisen purkamisen mahdollisuutta. Ilmoita siitä, miten kallistaa se ja vahvistaa sitä. Kysymys ei pala, haluan yrittää toipua.

Aseiden ongelmat ja niiden korjausmenetelmät

Saapuessasi dachaan keväällä pitkän poissaolon ja tilan tutkimisen jälkeen, huomaat välittömästi, että portin tai oven talossa on vaikea avata, ja ymmärrät kaikki rakennukset, myös aidan, vaativat huoltoa tai korjausta. Mitä ongelmia voi ilmetä talvella aidalla ja miten poistaa ne?

 • aita syöksyi ja meni aaltoihin;
 • pilarit laskivat tai laskivat;
 • pylväät heiluttavat.

Tärkeimmät syyt vahinkoon ovat lumi- ja tuulikuormat, muiden ihmisten tahalliset tai tahaton toimet (kiipeäminen aidan yli tai sen murto-osat, ura-aita tai kasa luminen tien puhdistuksessa ja myös jos aita sijaitsee talon katolla, lumivyöry lumi, joka laskee siitä keväällä, voi helposti katkaista aidan). Aidan laakeritukien tärkeimmät haitat vaikuttavat suoraan sen stabiiliuteen (sopimattomat materiaalit ja niiden parametrit, menetelmät ja asennusolosuhteet). Lisäksi tämä saattaa johtua sivustosi erityispiirteistä, maaperän leviämisestä (savi, lieju), myrkyllisyys edistää pilareiden "pullistumista" ja samanaikaisesti aidan lujuus on rikki (yksityiskohtaisempi) ja lukituslaitteiden suorituskyky ja turpeen maaperä ei voi toimia pohjana rakennuksissa.

Kaikki kunnostustyöt on aloitettava kesäkauden alussa sen jälkeen, kun maa on täysin kuivunut aidan ympärille, koska on mahdollista, että pilarit voivat istua alas ja aita palaa alkuperäiseen asentoonsa. Sama pätee porttiin, jossa on portti. Ei ole tarpeen kiirehtiä tasoittaa niitä, pilaria usein "leikkiä" talvimaailmassa. Käytä tarvittaessa improvisoituja keinoja tasoittamaan ne tasoon ja korkeuteen, aseta kiilat pylväiden pohjassa ja vahvistamaan maata rikki- tai tiilikuvion ympärillä, asenna kytkin välikappaleeseen vaunun ja porttien väliin. On syytä huomata, että aitauksen sisääntuloryhmässä optimaalinen dacha-lukituslaite on riippulukko, koska sitä voidaan käyttää riippumatta korvien välisen kuilun muutoksesta.

Erityisen vaikeaa on betonielementtien asentamisen aitauksen korjaus, joka on altistunut liikkeelle. Paikoissa, joissa telineiden (puiset) männykset ovat murtuneet (asbestisementtiputket) ovat puhjenneet tai ne ovat tukkuneet, sinun on irrotettava aitausraina ja vedettävä pylväät, puhdistettava betoni tai vaihdettava se uusiin, jotka vastaavat aita-arvoja. Kaada roskia, hiekkaa tai soraa muodostettuihin reikiin ja tiivistä se tukien ympärille. Hyvä kuivatus ei vahingoita mitään pylväitä: metalli, betoni, tiili, asbestisementti. Sitten kaada riittävästi vettä ja ramia.

Pilarien betonointi uudestaan ​​samassa paikassa voi johtaa samaan epätoivottaviin seurauksiin tulevaisuudessa. Useimmissa tapauksissa aaltopahvista, puusta tai ketjuliitosta valmistetut maan aidat on asennettu metallipylväisiin, jotka on ajettava maaperään vähintään 1 metriä ilman betonia.

Lautojen aidat voidaan valmistaa laudoista, ketjuliitosverkoista, päällysteistä. Jokaisella tyypillä on omat ominaisuutensa, ja joka tapauksessa se vaatii omaa ratkaisua ongelmaan. Ja joskus on vaikea korjata aita, ennen rakentamisen aloittamista on parempi kuulla asiantuntijoita tai ottaa yhteyttä yritykseen aidojen valmistukseen ja asentamiseen. Yrityksen "Aita House" -yrityksemme työntekijät ovat aina valmiita mahdollisimman lyhyessä ajassa, ja kustannukset ovat mahdollisimman vähäiset, jotta he voivat suorittaa kaikenlaisia ​​töitä päätyyppisten aidojen asennuksessa ammattimaisesti ja laadun takaamiseksi.

Kalteva tiilipylväs

Tiili-aidan - vankka, luotettava ja samalla kalliit aitaustyypit. Ajan myötä kuitenkin tiettyjen rakenteiden osatekijät muuttuvat hyödyttömäksi: muurauskatastrofit, säätiö tuhoutuu ja halkeamat ilmestyvät. Kaikki virheet on poistettava viipymättä.

Korjaustyön tekniikka riippuu vahingon tyypistä ja syvyydestä, kestosta ja seurauksista, joita tiilidiidille aiheutuu yhdellä tai muulla virheellä.

pitoisuus

Tärkeimmät syyt puutteisiin tiiliseinässä

Kaikkien teknisten sääntöjen mukaan rakennettu tiilisauman käyttöikä on vähintään 25 vuotta. Ajan myötä, lämpötilan muutosten, kirkkaan auringonpaisteen, voimakkaiden tuulen ja pakkasen tuulet, muuraus menettää alkuperäisen houkuttelevuutensa, hajoavat ja jotkut tiilet putoavat.

Jos rakentamisvaiheessa tehdään puutteita, aitauksen restaurointia tarvitaan paljon aikaisemmin - pari vuotta aidan rakentamisen jälkeen.

Ensimmäinen merkki ongelmista, jotka uhkaavat tiiliseinän eheyttä ja lujuutta, on pienien halkeamien ulkonäkö aidan pinnalla. Jotkut halkeamat saattavat muuttua kooltaan useita vuosia, kun taas toiset voivat kasvaa nopeasti (tämä tapahtuu, jos vaurioitunut alue joutuu jatkuviin kuormituksiin).

Selitämme tärkeimmät syyt aitaukseen, joka vaatii tiilimuurauksen tai koko rakenteen korjaamista:

 1. Säätiön epätarkka tai riittämätön vedenpitävyys. Jos tiiliseinän pohjan ja seinän väliin ei ole asetettu kerrosta vedeneristysmateriaalia, se johtaa murtovenemateriaalin kastumiseen ja sen seurauksena mikrokruunujen muodostumiseen.
 2. Tiilet ja mikrokumit voivat näkyä kosteuden takia rakennusaineiden sisällä. Kun vesi haihtuu, tiilen huokoset laajenevat - materiaalin rakenne heikkenee, halkeamia esiintyy ja muuraus alkaa vähitellen romahtaa.
 3. Tiilimuodon epäjohdonmukaisuus alueen ilmastollisten olosuhteiden kanssa. Esimerkiksi tavallisten tiilien, jotka eivät sovellu alhaisiin lämpötiloihin, sijoittaminen alueelle, jossa on pitkät ja vaikeat pakkaset.
 4. Käytä asetettaessa tylsää tiiletyyppien tärkeitä elementtejä. Tällaista materiaalia ei ole suunniteltu pitempään fyysiseen rasitukseen eikä se siedä ympäristötekijöiden (kylmä, lämpö, ​​tuulenpuuska) haitallisia vaikutuksia.
 5. Epäonnistuminen säätiön asettamisessa (pohjan vahvistamisen puute, hiekan ja soran substraatti, matala kaivanto).
 6. Tiiliseinäpylväiden virheellinen asennus:
  • jos tukipylvään ja tiilen välistä ligaatiota ei ole järjestetty, näiden rakenteellisten elementtien välille voi muodostua halkeama;
  • metalliputken puuttuminen tukipylväksen sisällä vähentää tiilihiihdon lujuutta ja vakautta.

Aidan ajankohtainen korjaaminen auttaa pysäyttämään tuhoutumisprosessin ja poistamaan virheiden muodostumisen syyt.

Teknologian korjaus tiili aidan tehdä se itse

Tiilien aidan restaurointi on työläs prosessi, joka edellyttää rakennusmateriaalien hankintaa, erikoistyökalujen ja laitteiden saatavuutta. On huomattava, että asiantuntijoiden osallistuminen lisää merkittävästi aidan korjattumiskustannuksia, joten on suositeltavaa tehdä kaikki työ itse ja noudattaa välttämättömiä tekniikoita.

menetelmät, joilla poistetaan erilaiset halkeamat tiilimuurauksessa

Halkeamien ilmaantuminen on yleisin kiviseinien puute. Kun ensimmäinen crack löytyy, on tarkastettava koko aita ja varmistettava, että tämä ongelma on yksi.

Jotta voit selvittää virheen korjaamisen, sinun on tiedettävä syy sen esiintymiseen. Tätä varten halkeama olisi peitettävä alabasterin tai sementtilaastarin kerroksella ja jätettävä tässä paikassa viikon ajan.

Jos "tuoretta" säröä ei näy kovetetulle sementtikerrokselle viimeisen käyttöpäivän jälkeen, se tarkoittaa, että aita oli epämuodostunut tiilen tuhoutumisen vuoksi. Jos majakassa esiintyy kuitenkin pieniä halkeamia tai pinoja, tämä osoittaa, että aita on asennettu väärin - tällainen vika edellyttää perusteellisempaa "syvää" korjausta.

Tekniikka korjaamaan aita omilla kädillä riippuu siitä, mikä on halkeama:

 • aktiivinen tai passiivinen;
 • päästä päähän, syvälle tai pinnalliseksi;
 • pieni tai suuri, mikä voi heikentää koko aidan rakennetta;
 • nurkkaan tai etusijalle.

Passiiviset halkeamat syntyvät ulkoisten tekijöiden (sääolosuhteet) vaikutuksesta. Jo pitkään ne eivät ole muodonmuutoksia eivätkä johda aidan yleisen rakenteen tuhoamiseen.

Tällaisten muodonmuutosten korjaaminen ei vie paljon aikaa, ja se voidaan suorittaa kahdella tavalla:

 1. Vaurioituneen alueen päälle asennetaan sementtilaastia (korjauslaastilla pitäisi olla sama vahvuus ja perustus kuin se, johon aita alun perin rakennettiin).
 2. Jos mahdollista, säröillä olevat tiilet voidaan korvata uusilla.

Aktiiviset halkeamat vaativat nopeita korjauksia, sillä ne levittävät muurausrakennuksen läpi ja uhkaavat koko aidan koskemattomuuden. Periaatteessa aktiivisen halkeaman syy on se, että tekniikkaa ei noudateta tiilihiihdon rakentamisen aikana.

Aktiivisen halkeaman syyn asianmukainen asennus on avain menestykseen sen poistamisessa. Tällöin on parempi ottaa yhteyttä asiantuntijaan, muuten ongelman lähteen määrittämisen virhe on kallis - halkeamia esiintyy yhä uudelleen.

Pysäytä halkeamien "kasvu" voi olla metallivarrella, joka on asennettu tiilimuuraukseen. Vauva jonkin aikaa pitää rakenteen tuhoutumisesta. Tämä aika riittää määrittämään pisteen, joka luo suurta kuormaa ja jännitettä aidassa.

Aktiiviset halkeamat - vanhojen rakennusten ongelma. Nykyaikaiset rakennusmateriaalit valmistetaan viimeisintä tekniikkaa käyttäen, mikä vähentää huomattavasti tällaisten vikojen riskiä ja helpottaa korjauksia.

Pienikokoinen (enintään 8 mm), läpäisemätön, passiivinen halkeama voidaan tiivistää seuraavasti:

 1. Käytä särmäystä (pieni taltta, jossa on kova lanka lopussa), laajenna halkeama.
 2. Puhdista reikä pölyltä ja huuhtele vedellä.
 3. Täytä rako sementtilaastiin ja jätä se kiinteytykseen.
 4. Vahingoittunut pinta voidaan peittää eristävällä materiaalilla, jonka väri vastaa tiilimuodon väriä.

Syvän ja leveän halkeaman (noin 10 mm) poistamiseksi on tarpeen porata reikä muuraukseen ja asentaa siihen halkaisijaltaan 1,25-1,85 mm putki. Aukon sisällä tehtyyn kanavaan on pumpattava sementtilaasti.

Erittäin leveän halkeaman (n. 20 mm) tiilien korjaus edellyttää romutettujen ja vaurioituneiden tiilien poistamista ja uusimista uusilla.

Jos aidan halkeama on hyvin pitkä, sinun on käytettävä erityistä lukkoa teräksestä tai nauhasta. Metallileikkaus kiinnitetään seinään tukeilla. Tiilen ja tangon väliin voidaan sijoittaa puisia nauhoja tai otteluita - tämä lisää tangon kiinnityksen lujuutta.

Tämän tekniikan käyttö näkyy negatiivisesti tiiliseinän ulkonäössä. Vaihtoehtoinen, mutta kalliimpi vaihtoehto on korvata vaurioitunut alue uudella munimella.

Kun halkeamia on yli 20 mm leveä, on seinän kiinnitettävä uudelleen. Vahingoittuneen osan poikkileikkauksen yläpuolelle sijoitetun tiilisuojan osan vakauden ylläpitämiseksi on tarpeen asentaa uusi palkki tai poikkipalkki ja sen jälkeen rakentaa uusi seinä.

Aidan ulkokulman jakaminen on vakava vaara koko aidan koskemattomuudelle. Seinän pinnan poistamisen aiheuttamien tuhoamisprosessien lopettamiseksi on tarpeen kiinnittää metallikulmakappaleet tikkailla.

tukipyyntöjen korjaus

Tyypillinen virhe rakennustöissä on se, että tukipylväät, varsinkin niille, joihin portit on kiinnitetty, ei ole havaittavissa.

Tavallisesti tukipylväiden sisällä on metallivahvike, joka vahvistaa rakennetta. Kaksinkertaiset viiveet hitsataan metalliputkeen portin kiinnittämiseksi ja viemään ne viemäriin tiilen läpi. Tällaisen kiinnityksen raskaiden porttien luotettava kiinnitys ei kuitenkaan riitä ja ajan myötä muninta tuhoutuu.

On kaksi tapaa poistaa tämä vika.

1. Radikaali - tukien täydellinen purkaminen ja niiden asentaminen uudelleen. Pilarien uudelleen pystyttäminen on suoritettava siten, että metallinen sauva sijaitsee tukimen reunalla (ulottuu pylvään ulkopuolelle).

2. Lisäkannattimien asennus porttien asennukseen.

Korjaus tarvitsee:

 • kaksi pitkää metalliputkea tukeille;
 • metalliputki rakennevakauteen (asetettu tukirakenteiden välisen portin linjaan ja pienentää kuormitusta niihin);
 • betoniliuoksen komponentit (hiekka, sora, sementti, vesi).

Työjärjestys on seuraava:

 1. Lisätukiputket tulee kaivata maahan (syvyys - 70 cm, aidan korkeudelle noin 2 metriä).
 2. Valmistele betoniliuos: sekoita yksi osa hiekkaa ja vettä ja lisää sitten kolme osaa hiekkaa ja roskaa.
 3. Kaada tukipylväät valmistetun liuoksen kanssa.
 4. Kaivaa kaivanto portin viivaa pitkin ja aseta metalliputki siihen, joka myöhemmin hitsataan tukipalkkeihin.
 5. Anna laastarin kovettua (noin 24 tuntia) ja peitä oja maalla, murskatulla kivellä ja hiekalla.

Lisäksi porttia voidaan vahvistaa kiinnittämällä tukiputket myös ylhäältä. Tätä varten hitsattava metalliputki, joka on samaa kokoa kuin putki maahan, on hitsattu pystypintoihin, jotka sijaitsevat tiilipilarien lähellä.

säätiön hävittämisestä aiheutuvien muodonmuutosten poistaminen

Tiiliseinän korjaaminen omiin käsiisi on hieman vaikeampaa, jos tuhon syy on virheellisesti tulvattu perusta, nimittäin:

 • pohjan riittämätön syvyys tai leveys;
 • heikkolaatuinen kaataminen tai betoniliuoksen mittasuhteiden noudattamatta jättäminen;
 • vedenpoiston puute;
 • teknologian noudattamatta jättäminen (säätiö "ei selviytynyt" kovettumisen ajaksi).

Kaikki nämä virheet voivat johtaa perustuksen kutistumiseen ja sen seurauksena halkeamien muodostumiseen seinän tiilimuodossa ja särmissä.

Voit yrittää "herättää" uudelleen tiiliseinää ja vahvistaa perusta:

 1. Tuki seinästä sivulta, jossa muuraus "kelluu pois". Voit käyttää betonipoikkeja, metalliputkia tai puupalkkeja.
 2. Pohjan pohjan alapuolella on syytä kaivata kaivanto ja asentaa rekvisiitta. Kanavalla hitsatut "P" -muotoiset paalut soveltuvat tukeen (tukien alareunojen pituuden on oltava vähintään 20 cm).

Jos säätiön sakkaus ilmestyy jälleen ja aidojen eri osiin, korjaus aita ei ole suositeltavaa. Meidän on rakennettava uudelleen tiilarakenne, myös perusta

Estää ulkonäön halkeamia ja sagging perustaa tiili aidan

Tiiliseinän korjaus ei ole helppo työ, eikä se ole aina mahdollista palauttaa täysin tiilimuurausta tai antaa valmiin perustuksen tarvittava voima.

Tässä tapauksessa ongelma on helpompi estää kuin käsitellä sen seurauksia. Kun otetaan huomioon tiilisautojen tekeminen, sinun on otettava huomioon joitain suosituksia, jotka auttavat rakentamaan vahvan ja kestävän aidan:

 • Asennettaessa säätiön tulisi noudattaa sääntöä: "Betoni ei riitä." Mitä kauhat ovat syvemmät, sitä pidempi on aidan elämä.
 • Jos pohjavesi ei ole liian syvä, niin säätö on vahvistettava.
 • Tontti liikkuvan maaperän kanssa on parempi luopua tiiliseinän rakentamisesta ja asentaa kevyempi aita.
 • Tukipilarien välisen etäisyyden tulisi olla enintään 4 metriä, ja sen alle oleva alusta on syvennettävä syvemmälle kuin seinän alle.

Rakentamalla ja korjaamalla tiili-aidan pitäisi ottaa vastuullisesti, koska taloa pidetään luotettavana linnoituksena vain, jos siellä on vahva ja kestävä aidan.