Miten rakentaa säätiön korkeus, leveys ja syvyys - työn vivahteet

On olemassa useita tilanteita, jotka edellyttävät talon maanalaisen osan muodon tai koon muuttamista. Säätiön rakentaminen riippuu kohteen ympäröivästä maisemasta, asetetusta tavoitteesta, ongelman muunnoksesta ja alkuperäisen rakenteen oikeellisuudesta. Kertyminen suoritetaan korkeudeltaan tai leveydeltään, luotettavasti kahden rakenteellisen elementin välille lujittamalla. Poikkeustapauksissa talon perusta on haudattu, mutta tällainen työ on liian vaarallista, aikaa vievää ja vaatii huomattavia taloudellisia investointeja.

Syyt säätiön rakentamiseen

 • halu rakentaa toiselle kerrokselle;
 • alustava virhe säätiön suunnittelulaskelmissa;
 • heikot maaperät, joilla on riittämätön kantavuus;
 • suuret teknisen rikkomukset talon perustusten rakentamisessa;
 • pysyvien kuormitusten merkittävä kasvu;
 • osittainen tuhoaminen vahingossa tapahtuneen vahingon aikana käytön aikana;
 • suunnitellut korjaukset;
 • on tarve laitteiston kellariin, kattilahuoneeseen, kellariin jne.

Uuden osan nykyisen perustuksen rakentaminen tapahtuu sen jälkeen, kun perusteellinen tutkimus on tutkittu ensimmäisen kerran ja valittu tehokkain tapa suorittaa työtä. On ymmärrettävä, että prosessi on vaikea ja työläs, ja siksi sen pitäisi olla valmistautunut perusteellisesti siihen. Mutta ei ole välttämätöntä lykätä korjauksia loputtomiin, sillä ongelma ei katoa, vaan vain pahenee ajan myötä. Välttämättömien tilanteiden välttämiseksi on suositeltavaa käyttää ammattilaisten palveluja.

Kun ostamasi tontti on rakennettu pohjaan, tarvitset rakenteen tarkan tarkastuksen säätiön syvyyden määrittämiseksi ja korkealaatuisen vedeneristyksen saatavuudesta.

Tapoja rakentaa säätiö

Talon maanalaisen osan rakentavaa vahvistamista on kolme päävaihtoehtoa:

On helppo yhdistää kaksi perustaa toisiinsa ensimmäisenä, mutta vain seinien puuttuessa. Jos talo on jo rakennettu, se on tarpeen nostaa sen korkeuden nostamiseksi, mikä ei teknisestä näkökulmasta ole aina mahdollista. Joka tapauksessa molemmille puolille on kiinnitetty muotolista. Luotettavuutta varten ne tuetaan puisilla tai metallipinnoilla ja ne kiinnitetään toisistaan ​​poikittaisten tankojen avulla. Seuraavat sovitukset. Se on liitettävä vanhaan säätöön asennettuihin ankkuripäästöihin. Betoniseos kaadetaan valmistettuun muottiin. Näin rakenteen kellari nousee.

Kellarivi on usein vahvistettu sopivalla koon omaavilla muotoisilla metallipalkkeilla. Päätös tehdään yksitellen tietyin edellytyksin.

Pohjan jatke sivulle

Talon maanalaisen osan laajentamisen tekniikka mahdollistaa monoliittisen, vahvistetun betonivyön rakentamisen nykyisen perustuksen yhdelle, kahdelle tai kolmelle puolelle. Suunnitelma altistuu sen pohjan syvyydelle ja pohjan perusteellinen tarkastus suoritetaan koko vahvistetun kehän ympäri. Maaperän pakollinen tiivistyminen äskettäin kaadettujen perusseinien alle vaatii sekä murskatun kivi-hiekan tyynyn asentamisen.

Kuormituksen voi jakaa uudelleen, sinun on varmasti yhdistettävä kaksi säätöä palkin avulla. Muussa tapauksessa rakennuksen ongelmaa ei ratkaista. Vanhassa muurauksessa tai monoliittisessa nauhassa porataan reikiä, jotka ohjaavat metallipalkkeja. Ne on hitsattu perustuksen laajennettavan osan vahvistusverkkoon. Tämä lähestymistapa antaa luotettavan uuden ja vanhan maanalaisen rakenteen rakenteen.

Jotta olemassa oleva alusta olisi paremmin kiinni kaatuneesta betoniliuoksesta, on tehtävä lovet tasaisella pinnalla ja puhdista se sitten pölyltä.

Seuraavassa vaiheessa muotti on asennettu sisennyksellä pohjaseinältä laajenevan alueen paksuuden suhteen. Laitekoteloihin käytetään valmiita lautasia tai levyjä. Jotta ne eivät hajoa betonin sekoittamisen aikana, ne asettavat kaksi kiinnitysliuskaa uloimpien sivujen päälle sekä tukia ja tukia. Monoliittisen kiven sileän sivupinnan saamiseksi on suositeltavaa levittää paksua polyeteenikalvoa muottien sisäpuolelta. Se on kiinnitetty laudalle rakennuskytkimen avulla.

Ennen betonin suoraa kaatamista, perustuksen nykyiset pinnat kostuvat vedellä. Tämä mahdollistaa kahden kerroksen paremman lukituksen. Asennuksen jälkeen liuos tiivistetään improvisoituilla välineillä ja tasoitetaan. Muista suorittaa uuden osan vedeneristys ja tarvittaessa rakennettu vedenpoisto.

Rakentaminen alas

Viihtyisä ja monimutkainen prosessi. Oikeanlaisen lähestymistavan ja teknisten vivahteiden alaisena sallii syvyyden 50-80cm. Vanhan säätiön alapuolella on kaivanto, jonka pituus on enintään metriä. Pohja tiivistetään, sitten kaadetaan mustahiekkainen tyyny, jonka jälkeen rakennetaan muotti. Vahvistus asetetaan siihen ja betonia kaadetaan.

Jotta rakennustyöt eivät pysähtyisi jonkin aikaa, kun monoliitti lopulta kovettuu, muutaman metrin jälkeen voit myös kaivaa säätiön mittarin pituuteen. Ja tuottaa aiemmin kuvattu teosten kierros. Ja niin - sivusto sivuston mukaan. Se voi liittyä viereisiin kahteen osaan vasta sen jälkeen, kun betoni on voittanut voiman. Naapurilohkot on yhdistettävä vahvistamalla. Tämän tekemiseksi alunperin kaadetuilla alueilla tehdään metalliputket. Kehykset hitsataan yhteen. Sama pätee uuden mallin telakointiin vanhan kanssa.

Missään tapauksessa perusta ei saa alkaa talon kulmista. Nämä osat suoritetaan viimeiseksi. Muussa tapauksessa rakenne voi romahtaa. Älä unohda laitteen vedenpitävää kerrosta. Vaikka pohjavesi alueella onkin syvä, sateessa tai kevättulvessa säätiö altistuu kosteudelle. Hydroprotectionin puute uhkaa tuhota maanalaisen osan. Tämä tarkoittaa sitä, että monimutkainen ja aikaa vievä työ on merkityksetöntä.

Säätiön itsenäinen kertyminen syvyyteen voi johtaa tuhoisiin seurauksiin. Vain kokeneet ammattilaiset kykenevät selviytymään niin hankalaa ja kovaa työtä. Tietenkin sen toteuttaminen edellyttää hyvää syytä. Todennäköisesti on epätodennäköistä, että kuka tahansa luuleisi vahvistavansa tuhoutuneiden talojen maanalaista osaa, ja menetti paljon rahaa siihen. Mutta jos tarvetta rakentaa, kuitenkin syntyy, sinun on ensin otettava yhteyttä asiantuntijoihin. He tutkivat säätiötä omalla teknologiallaan ja työkaluillaan. Ja vasta sen jälkeen he tekevät päätelmänsä hyväksyttävin päätöksin. Sinun on myös tehtävä laskelmat ja projekti.

Kuinka kiinnittää uusi säätiö vanhaan

Vanhan ja uuden perustuksen yhdistäminen on tarpeen laajennusten tai muiden rakenteiden rakentamisen aikana rakennuksen hyödyllisen alueen koon kasvattamiseksi.

Käytössä olevan rakennuksen välittömässä läheisyydessä kaadetaan betonilaatta, nauha tai kannattimet (sarakkeet, ruuvipallot).

Jotkut näistä alustoista on "sidottava" rakenteen perustana. Tämä tehtävä voidaan toteuttaa usealla eri tavalla.

Tärkeitä pisteitä ennen telakointia

Ennen kuin aloitat talosi laajennustyön laajentamisen avulla, sinun on hankittava tarvittavat luvat. Kaikki etäisyydet läheisistä rakennuksista ja lähialueista on otettava huomioon ja ylläpidettävä.

Laajennus voidaan rakentaa itsenäisenä rakenteena tai integroida olemassa olevaan. On tärkeää huomata, että jo käytössä olevan rakennuksen on oltava yli 1 vuoden vanha. Tänä ajanjaksona se antaa tarvittavan kutistumisen ja ei kanna uutta läheistä rakennettua pohjaa.

Vanhan ja juuri pystytetyn pohjan on oltava samanlainen tyypeittäin. Jos asuinrakennus on asennettu nauhan pohjalle, pidennys on tehtävä samalla. Tämä vähentää merkittävästi nivel-, telakan pohjan muodonmuutoksen riskiä.

Työkalut ja materiaalit työhön

Säätiön rakentamiseen tarvitaan huomattava määrä maanrakennustöitä sekä vahvistamista ja betonisoitumista.

 • Spade ja sovok-lapiot;
 • romu;
 • Peltikärryt tai puutarhakärryt liikuttamaan maaperää;
 • Virkkaa langankoukku;
 • Ruletti, merkinnät, tapit, köysi tekemään tonttimerkinnän työtä;
 • Bubble tai water level, mutta paras valinta olisi taso.

Tarvittavat materiaalit:

 • Rebar-palkit, joiden poikkileikkaus on 8-10 mm;
 • Neuloa lanka;
 • Merkkisementti ei ole alempi kuin M400;
 • Hiekka ja murskattu kivi keskirenkaaseen sementti-hiekkalaastin valmistukseen ja iskunvaimennuksen "tyynyn" muodostumiseen;
 • Voidaan käyttää metallipultteja (12 mm: n poikkileikkausta), jolla uusi pohja liitetään vanhaan.

Liitäntävaiheet

Jotta nämä kaksi perusta yhdistettäisiin oikein, sinun on miettinyt etukäteen kaikkia eri vaiheita. Sinun on valittava keinot "ligaation" perusteella. On useita vaihtoehtoja.

Menetelmä numero 1: "teippi". Sitä käytetään perustuksen rakentamiseen leveydeltään ja syvyydeltään. Se toteutetaan useassa vaiheessa.

Tee maa-alue laajennuksen rakentamiseksi.

Ne kaivaavat tällaisen leveyden ojia pitkin kehää, jotta ne sopivat muottiin, jotta teippi täytettäisiin vaadittavilla parametreilla. Tasaa kaivetun kaivannon pohja ja seinät lapoilla.

Hiekka- ja soramainen polkumyynti tehdään 5-7 cm tiivistetystä hiekasta ja 10-15 cm murskattua kiveä, joka on myös tiivistetty.

Ramming tehdään tärisevällä levyllä ja romumateriaalilla. Esimerkiksi piippu, joka on täynnä kivet, puutavaraa.

Kerää muottien mistä tahansa sopivasta puutavarasta kaivannossa.

Tee lujitushihna, joka koostuu kahdesta ristikon tasosta, joiden silmäkoko on 15 × 15 tai 20 × 20 cm ja jotka on yhdistetty pystysuorilla metallisäikeillä.

Alapien välissä on 1,5-2,5 cm leveä aukko, joka on täynnä mineraalivillaa. Muotti on rajoitettu puiden tai metallisuojuksen pohjalla.

Betonisekoittimen avulla valmistetaan sementti-hiekkalaasti suhteessa 1: 3 (1 osa sementistä ja 3 osaa hiekkaa, vettä ja täyteaine murskattuna tai soraisena muodossa).

Betoni kaadetaan muottiin kerroksittain. Laita se toistuvasti lujitustangoilla, jotta kaikki ilma pääsee ulos liuoksesta.
Kun betoni on asetettu, muotti on purettu.

Sulje säätöpellin säätöpelti kumikaapilla tai vedenkestävä se toisella tavalla.

Tämä menetelmä tukien tukkeutumisen avulla voit varmistaa, että uusi kutistuu ja kuljettaa vanhat. Nauhalevyn kutistumisen jälkeen sitä korotetaan korkeudella niin, että se on samalla tasolla kuin kerrostalon pohja.

Menetelmä numero 2: "levytraina". Se tehdään samalla tavoin kuin edellinen, sillä ainoalla erolla on se, että vaimenninliitos tehdään pidemmäksi: levyn poikki.

Rakentajat eivät suosittele, että molemmat säätimet sitovat toisiinsa tiukasti.

Tämä telakointimenetelmä on optimaalinen vain vakaalle maaperälle, kun luotettavuus on, ettei laajennuksen merkittävää sakkautumista ole sen rakentamisen jälkeen.

Kova kytkentä

Jos haluat yhdistää kaksi perustusta tiukasti, sinun on yhdistettävä ne vahvistussauvoilla. Vähintään 20 baaria / m2 tarvitaan.

Asenna metalliset tangot vanhaan pohjaan, porata reikiä, aseta ne vahvistukseen ja suorita betonointi.

Uuden säätiön sivulta ne sijoittavat myös sauvat ja täyttävät liitokset betonilla.

Kolonnin säätiön rakentaminen

Paras valinta laajennuksen rakentamiseen on sen asentaminen pylväisiin. Tukien pohjat on sijoitettava 15-20 cm TPG: n alapuolelle (maaperän jäädytyspiste), mikä estää niiden siirtymisen maaperän liikkeiden aikana jäädyttämisen ja sulamisen aikana.

Jos rakennat pylväspohjan, talon, jossa on jatke, on yhdistetty alempien kerrosten tasolle.

Mahdolliset vaikeudet

Jos rakennustyömaalla on korkea GWL (pohjavesi), on ensin tehtävä seinä tai rengas tyhjennys.

Katso lisää vinkkejä videosta:

Siirrettävissä maissa (hiekka tai hiekka), uuden perustuksen rakentaminen, vanhan tukipilarin kulmat, jotka upotetaan maaperään vähintään 100 cm.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Kuinka kiinnittää säätiö olemassa oleviin

Uusien tilojen laajentaminen, jotka ovat omalla pohjallaan yksityisen omistuksessa käytettävän käyttöalueen kasvulla, alkaa ratkaista ongelmat siitä, miten säätiö kytketään taloon, jotta ei aiheuta vahinkoa molemmille rakenteille. Lisärakenteiden rakentaminen alkaa yleensä useiden kausittaisten syklien jälkeen, jolloin varojen kertyminen tapahtui, oli toivoa uuden järjestelyn järjestämisestä ja pysyvät rakennukset aiheuttivat normaalin kutistumisen maassa. Rakennuskoodit antavat vastauksen, miten yhdistää kaksi perustetta keskenään ottaen huomioon keskinäisen vaikutusvallan.

Yhteysvaatimukset

On tarpeen selvittää, miten laajennusosan uusi kellari yhdistetään asunnon kanssa, on tarpeen suunnitteluvaiheessa ottaen huomioon olemassa olevat tekijät. Näihin kuuluvat tulevat olosuhteet:

 • olemassa olevan rakennuksen alustan tyyppi ja rakenneparametrit;
 • maanalaisen maaperän ominaisuudet;
 • edellisestä rakenteesta kulunut aika (tärkein kutistuminen tapahtuu 1-2 vuodessa);
 • 2 rakenteiden painokyvyn yhteensopivuutta, jotka on yhdistettävä.

Laskentaan sisältyvät täydelliset vaatimukset sisältävät sääntöjä SP 50-101-2004, joka on kehitetty SNiP 2.02.01-83 *, SNiP 3.02.01-87 sisältämien sääntöjen kehittämisen mukaisesti.

Joka tapauksessa kokeneiden ammattilaisten apua ei ole tarpeeton, sillä virheet voivat maksaa paljon myöhemmin.

Tässä videossa esitetään tulos, jonka perusteella pohja ja kiinnitettävät rakennerakenteet sitovat pohja kutistumisen eri arvoilla.

Ennen työn aloittamista on otettava huomioon, että kaikki uudet perustukset (MZLF, paalut, pylväät, laatat) saavat välttämättä silloinkin, kun ne ovat identtisiä nykyisen tuen kanssa.

kutistuminen

Rakenteessa on olemassa erilaisia ​​saostumisen normeja eri rakenteille, joiden pohjat on suunniteltu ja valmistettu olemassa olevien asiakkaiden mukaan.

Löydät standardin ja ansaitset ennustuksen yksittäisen talosi rakentamisesta käyttämällä referenssitaulukoiden tietoja:

Vertailemalla laskettuja indikaattoreita uusi vertailusolmu kiinnitetään vanhan rakennuksen perustukseen ennalta määrätyllä syvyydellä ottaen huomioon sen omat luonnoksen tietyn ajan kuluttua.

Monoliittiset pohjat eroavat korkeudessa

Yhdistettävien rakennusten monoliittisten liuska-alustojen yläosat tehdään laskemalla, ei tasolta, kuten tässä kuvassa.

On mahdollista siirtää suhteessa toisiinsa, mikä määrittää kahden liitännän yhteyden. Käytä tällaisia ​​yhteyksiä:

 1. Jäykkä sidos (betoni, jossa vahvistusta).
 2. Erillinen asennus (laite laajennusliitokselle ottaen huomioon tukien keskinäinen vaikutus).

Mahdollisuus jäykän yhteyden muodostamiseen yhteen rakenteeseen vaikuttaa merkittävästi alueen geologisiin tekijöihin - liikkuville tai heterogeenisille maaperäille suuren tukialueen rakennuksissa on tehtävä epäjatkuvia perustuksia (joskus eri nauhaleveyillä).

Asuntorakennuksen laajennusmoduulin itsenäisen rakentamisen aloittaminen on sallittua, kun seuraavat vaatimukset täyttyvät: myöntää luvat uuden rakennelman käyttöönottoa varten pitkien etäisyyksien pitämiseksi läheisemmäksi kuin viereisten rakennusten ja viestintöjen vähimmäisvaatimukset, jotta varmistetaan kaikkien rakenteiden itsenäinen luonnos suhteessa toisiinsa.

Säätiön yhdistäminen

Uusi huone sopii parhaiten talon jäykkään kytkentään. Tässä tapauksessa (kaikkien olosuhteiden asianmukainen huomioon ottaminen) on mahdollista liittää yllä olevat maanpinnat yhdeksi kokonaisuudeksi odottamatta, että elementtien ja lattiatason välillä esiintyy halkeamia ja vääristymiä. Mutta tämä suunnitteluratkaisu rajoittuu paikoille, joilla ei ole kallioita, joilla on suuri kantavuus.

Vanha säätiö tarvitsee vahvistamista

Käytännössä tätä menetelmää käytetään matalien rakennusten kanssa edellyttäen, että pystytetty liitos on toiminnallisesti yhteydessä samaan kattoon jo toimiviin rakennuksiin.

Toinen edellytyksen liittymiselle on sama perusta. Jos kerrostalossa on liukas leveyden omaava teippi, on tarpeen vahvistaa sitä.

Tällaisia ​​töitä ovat vanhan telineen lujittaminen uuden kehyksen kanssa tai liitospintojen asentaminen poraamalla, jolloin hihnan myöhempi valaistus vintage-betonilla. Tässä valokuvassa on esitetty käytettäväksi valmistettu vahvistusvyö.

Useiden kerrosten muodostamien rakennusten liittäminen tehdään monimutkaisemmalla järjestelmällä, johon kuuluu piirustusseinämät, joissa on jakovälit kummallakin puolella, kuten piirustuksessa on esitetty.

Kovaa kytkentätapaa valitaan tapauksille, joissa käsitellään tehtävää, miten yhdistää vanha vakiintunut säätiö uuteen rakenteeseen upotettujen nauhojen perustuksille. Laajennus on myös suunniteltu monoliittisella betoniteräsrakenteella.

Kaistaleet

Tiloihin kiinnitetyissä tiloissa, joissa on käytetty sopivia rakennusmateriaaleja, on oltava vakaa tuki suurella alueella ja kantavuus. Tällainen pyyntö vastaa useimmissa tapauksissa nauhakannasta.

 1. Vie olemassa oleva nauha kokonaan syvyyteen. Kaivantoa on tarpeen kaivata osissa (1,5 m - 2 m), ei koko pituudelta samanaikaisesti, sillä paljain osa menettää sivusuuntaansa, mikä voi johtaa sen muodonmuutokseen. Vanhaa rakennusta voidaan vahvistaa entisestään vinoilla rekikoilla.
 2. Poraa reiät liitoksen sivua vasten, joka vastaa rungon kokoa. Nurkan keskellä reiät porataan ruutupiirroksen kuvioon, jonka syvyys on noin 0,75 leveydeltään itse säätöön, nurkissa - 0,5 m. Rebar ajetaan keskireikään, jossa pitkittäiset raot valmistetaan kiilareitillä, joka on työnnetty reikään tiukasti kiinni. Nurkureikissä on vasara Ø 14 mm: n liittimiin, joilla on säännöllinen profiili. Vavat tulee olla vähintään 0,3 - 0,4 m.
 3. Neulo uuden pohjan runko hitsaamalla se irrotettuun vahvikkeeseen.
 4. Kaada betoniliuosta.
Avoin silmukka sisäkkäin

Kellarissa työskentelyn läsnä ollessa pin-tyyppisten elementtien aukot voidaan tehdä litteiden levyjen avulla kiinteillä tangoilla.

Jatkuvat liitokset nauhoista avoimen silmukan muodossa (U - muotoinen) tehdään samalla tavalla, mutta vahvistus sijoitetaan riveihin pienempiin riveihin. Kun avoimen nauhan liittimen puolella on suuri pituus, voit tehdä useita muita tukipisteitä, jotka eroavat monoliitista, kuten kuvassa näkyy.

Jos on tarpeen muuttaa tuen syvyyttä kiinnitetyn perustuksen maaperään, se kaadetaan reunuksilla, joiden korkeus vaihtelee enintään 0,5 m: n askelin. Ensimmäinen askel on noin 1 metrin etäisyydellä vanhasta perustuksesta. Liitos on valmistettu teräsbetonista nauhasta, jonka paksuus on sama kuin talon olemassa oleva pohja.

Jokaisella versiolla, jolla on perustana jäykkä yhteys, on omat erityispiirteensä erityistapauksissa, jotka on toivottavaa antaa ammattilaisten harkittavaksi ja laskemiseksi.

levyt

On mahdollista varmistaa talon ja laajennuksen laattojen perustusten liitoksen jäykkyys edellyttäen, että ne ovat riittävän suuria, noin 0,4 metrin paksuisia, samoin kuin vanhan laatan nykyinen projektio rakennuksen seinien rajojen ulkopuolella. Tällaiset ulkonemat jäävät yleensä hiilihapollisen betonin mökeissä. Vapautuksen mittojen tulee olla vähintään 0,3 m. Näin voidaan puhdistaa laatan vahvistusverkko ja tehdä hitsatut liitokset uuden laajennuksen runkoon.

Joukko monoliittisia alustoja toimii tämän järjestelmän mukaisesti:

Vanhan talon levy, joka on jo antanut vedon, ei tässä tapauksessa tule uudesta valukappaleesta vaan saa lisäksi lisävahvistusta sementtilevyjen pystysuoran liitoksen kautta sen alle 0,2-1,3 metrin syvyydessä.

Erilliset tuet

Vanhojen ja uusien rakenteiden painon suurella erolla näiden rakenteiden kutistumisaste vaihtelee huomattavasti kooltaan. Tällaisissa tapauksissa ei ole suositeltavaa tehdä jäykkä sidonta perustuksiin - on tarpeen valita tukirakenteiden erillinen rakenne. Sen on sallittava kiinnittää muita perustekijöitä olemassa olevalle alustalle ja tehdä tämä, käytä periaate liikkumisliikkeen kautta.

Lattian ja ulkoseinien painon jakautuminen tulisi tapahtua omalla jalanjäljillä ilman, että muodostuu repäisyvoimia rakennuksen pääosalle.

Deformation sauma toimintaolosuhteista riippuen voi olla:

Sedimentaarinen variantti (ilman muita merkittäviä vaikutuksia) on leveys 1-2 cm. Tukien keskinäisen vaikutuksen olosuhteissa voidaan sitoutua vanhan talon tukiseinään 0,2-0,4 m: n muodonmuutosväliin, joka on täytetty elastisella kosteudenkestävällä materiaalilla.

Piles voidaan sijoittaa talon lähelle

Runko-puomin jatko-osaa käytetään onnistuneesti paalupohjalla metallikiinnityksellä, kuten tässä kuvassa.

Kevyet verandat tai kesäkeittiöet voidaan kiinnittää ruuveilla, vaikka ympärillä on jo useita läheisiä rakennuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sivusto sijaitsee rinteessä, kaltevuudella tai epätasaisella esiintymällä kiinteitä kiviä.

Suunnitteluvaiheessa ulkoseinien ulkoasu, julkisivun visuaalinen erottaminen, on avoimessa tai piilotetussa muodossa, esimerkiksi piilotettaessa aukko pystysuuntaisen poistoputken alle. Etupuolella tavallisesti ne peitetään erikoislaatan kaistaleilla, jotka on hautautunut huonolaatuisella koristeellisella materiaalilla, joka ei estä rakennusten ulkoseinien liikkumista suhteessa toisiinsa mahdollisella epätasaisella vedellä. Kattotiilien alapuolella on päällekkäisyys kompensointilaitteen kanssa.

Erilliseen tukeen asennetun talon laajennus on huomattavasti vähemmän aikaa vieviä prosesseja kuin jäykkä nippusite, vaatii huomattavasti vähemmän aikaa ja taloudellisia kustannuksia, ja se on myös käytettävissä itsellesi ilman erityislaitteiden tilaamista.

Kaukokas ratkaisu on mahdollistaa laajentaminen yksityisen talon päärakennuksen suunnitteluvaiheessa. Tämä helpottaa huomattavasti työn myöhempää suorituskykyä ja sisältää valmiita suunnitteluratkaisuja, suunnitellaan yhtenäistä luonnosta koko säätiön alueella ja varmistaa säätiön luotettavuuden.

Talon rakentaminen

Enemmän kuin puolet maalaistalon omistajista ennemmin tai myöhemmin kohtaavat tarve laajentaa kotejaan. Luonnollisesti tämä on helpointa tehdä rakennuksen suunnittelussa, mutta tällä hetkellä, kuten aina, rajoitettu rakennusbudjetti ei salli suurta aluetta. Mitä tehdä, jos sinulla on talo ja haluat rakentaa sen laajennuksen? On suositeltavaa aloittaa tärkein vaihe - yhdistämällä uusi perusta laajennukseen vanhaan. Katsotaan, millainen säätiö täyttää laajennus ja miten yhdistää talon perustukset ja liitteenä olevan moduulin perusta.

sisältö:

Tarve kiinnittää kaksi perusta

Asunnon kannattaa usein lisätä. Sopiva ja käytännöllinen vaihtoehto kiinteistöjen laajentamiseen on lohkomoduulien, kuten verannan, laajennus. Tällaiset tilat ovat avoimia, joten aikaa voi käyttää yksinomaan lämpimään kauteen.

Ennen moduulin rakentamista on otettava huomioon, että talon laajentaminen on mahdollista vain, jos seuraavat edellytykset täyttyvät: hankkimalla tarvittavat luvat uusien rakenteiden rakentamiselle, pitämällä kaikki sallitut etäisyydet naapurimaiden ja -alueiden kanssa ja varmistamalla talon kaikkien osien itsenäinen ratkaiseminen suhteessa toisiinsa.

Kuten minkä tahansa rakennusprosessin yhteydessä, verannan rakentaminen tulisi aloittaa projektin kehittämisellä. Tämä moduuli lähellä taloa olisi sijoitettava niin, että pääsisit päähuoneeseen, joten on tavallista rakentaa veranta talon päästä tai pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Rakennuksen yksinkertaisuuden vuoksi pidennys pitää tehdä laadullisesti ja asiantuntevasti, ja yksi niistä ensimmäisistä ongelmista, joita tästä syntyy, on rakentamisen perusta. Perusrakentamisen parhaat ratkaisut talon vieressä olevan laajennuksen alla ovat säätiöiden yhdistäminen. Muussa tapauksessa seinämissä voi esiintyä halkeamia, lattian leviäminen ja muut ongelmat alkavat.

Vanhan ja uuden säätiön yhteyden ominaisuudet

Ymmärtääksesi, kuinka rakentaa perusta laajennukselle, sinun on tiedettävä, miten säätiö tehdään talon alla ja mitä se on. Jos perustus on teippi, sinun on tiedettävä sen leveys, jos pylväs, sitten - pilarien mitat sekä syvyys. Asiantuntijat suosittelevat voimakkaasti rakentamasta laajennuksen perustan, joka on erotettavissa talon pohjasta. Näin ollen, jos talosi on sijoitettu monoliittiseen vahvistettuun betoniin, on parempi olla tallentamatta eikä pystyttämään pylväspohjaa laajennukseen.

Tärkeintä on, että erilaiset perustukset ovat vuorovaikutuksessa maaperän kanssa eri tavalla ja niillä on erilainen kutistuminen. Siksi, että ei vaarannu, on parempi lyödä vetoa samalla perusteella. Laajennuspohjan syvyyden on vastattava talon pohjan syvyyttä - näin voit välttää vääristymiä. Syvyys on helppo mitata. Leveyden mittaamiseksi vie metallipalkki ja taivuta sitä oikeaan kulmaan.

Tämän jälkeen pidä taivutettu osa vaakasuorassa asennossa kädessäsi ja kierrä perustan alla. Käännä sitä niin, että koukku on koukussa vastakkaiselle puolelle. Tee sitten merkki varresta ja poista se. By serif voi mitata pohjan leveyttä. Lisäksi lohkomoduulin perustus on yhdistettävä olemassa olevaan, koska uudet seinät muuttavat jonkin ajan kuluttua vanhasta rakenteesta. Tämä aiheuttaa halkeamien ja vääristymien muodostumista.

Tärkeä asia kiinnittää huomiota siihen, että jos aiot yhdistää säätiöt kesken, on se, että keväällä kestää maaperän kantokykyä. Tämän seurauksena sen kosteus kasvaa. Uuteen säätiöön rakennettu rakennus keväällä antaa lisää kutistumista.

Ottaen huomioon, että vanhoilla ja uusilla rakennuksilla voi olla huomattava painoero, on syytä ymmärtää, että syiden samentuminen tapahtuu epätasaisesti. Siksi, että niiden välissä on joukko säätiöitä, sinun pitäisi odottaa kausi ennen töitä ja ennakoida teknistä kuilua. Tällainen aukko on pääsääntöisesti aukko, joka on kooltaan noin 20 - 40 senttimetriä, jolloin sijoitetaan tukipilarit, jotka ulkonevat perustuksista.

Laajentaa perustusta käytetään tavallista konkreettista ratkaisua tai raudoitettua betonia. Jotta perustuksen vanhat ja uudet osat voisivat liittyä tiukasti yhteen ja muodostaa monoliittisen rakenteen, ennen uuden betonin täyttämistä betonilla, on tarpeen vahvistaa perustuksia: hitsata näiden säätöosien tai porausvaijereiden vahvistaminen vanhaan pohjaan.

Menetelmät kahden perustuksen yhdistämiseksi

Kahden pohjan yhdistelmä voidaan tehdä yhden kahden ratkaisun perusteella: laajennuspohjan rakentaminen erikseen tai jäykkäästi yhdistämällä sen asuinrakennuksen perustukseen. Valitessaan tietyn ratkaisun suositellaan raken- nettavan kiinnitysyksikön painovoiman ja maaperän laatuindikaattoreita. Jos se on yhtenäinen, ja rakennettu talo ei ole merkittävästi kutistunut ajan kuluessa, voit yhdistää rakennuksen perustan ja laajennuksen pohjan yhdeksi rakenteeksi. Muussa tapauksessa sinun on harkittava erillisen perustuksen rakentamista, joka on kosketuksissa talon pohjaan liikkeen kanssa.

Talon pohja ja jatko

Kun rakennat taloa omiin käsiisi, kaikkein vaikein asia on saada aikaan täysipainoinen jäykkä liitäntä niin, että saat yhden asuntorakentamisen rakenteen. Tällainen päätös on pääsääntöisesti merkityksellinen tilanteessa, jossa paikan päällä on huonosti rumpu tai ei-irtotavarana oleva maa (kun on mahdollista ennustaa uuden säätiön luonnos) sekä siinä tapauksessa, että talon rakentaminen on rakennettava kahteen tai useampaan kerrokseen yhden katon alla. Työn jälkeen saat yhden mallin.

Kahden nauhan perustuksen ja omien käsien välinen liitos "teippi" toteutetaan tällä tavoin:

 • Ensin sinun täytyy kaivaa säätiö asuinrakennuksen pohjan syvyyteen, kaivannon pituuden on oltava noin 1,5-2 metriä. On välttämätöntä kaivaa ulos koko puolta, mutta vain osa siitä, samaan aikaan järjestämällä hiekka tyyny.
 • Poraa reiät talon pohjaan, jonka läpimitta on yhtä suuri kuin vahvikkeen halkaisija. Nauhan keskiosaa varten reikä porataan syvyyteen, joka on ¾ leveys liuskan säätöruudussa ruutupiirroksessa ja kulmakappaleet 0,5 metriä.
 • Rei'issä, jotka on porattu, jotta nauhan leveys on änetön, sinun on ajettava lujasti pitkittäisillä raolla, jossa ripustus työnnetään esim. Puusta. Puolimittarin pituisiin reikiin 14 mm: n vasaralla vahvistetaan jaksottainen profiili.
 • Seuraavaksi he osallistuvat tulevan säätiön kehyksen muodostamiseen käyttäen vetoisen vahvistuksen lisäosia elementteinä uudesta alustasta. Seuraavien pohjaosien telakointiin tarvitaan 30-40 senttimetrin pituiset, myöhemmin hitsatut osat.

Jatkuva liitäntä avoimelle silmukalle muodostetaan samalla tavalla, vain vahvistus ajetaan hieman eri tavalla ja sitä käytetään enemmän yksikköalueella kahden pohjan välisissä kosketuspisteissä.

Laattojen pohjan jäykkä laatta-laatta-liitoskappale ja pohja jatkeelle voidaan tehdä, jos pohjalla on suurempi paksuus (400 millimetriä) tai jos pohjakerroksen pohjalla on asuinrakennuksen pohja. Yleensä tällaiset ulkonemat jäätyvät ilmastetun betonin rakentamisen perustukseen. Tällöin pohjan tulee työntyä vähintään 30 senttimetriä, mikä mahdollistaa laatan vahvistamisen ja sen jälkeen hitsaamisen uuden laattapohjan runkoon.

Jos kyseessä on suuri ero uusien ja vanhojen rakennusten painoon, esimerkiksi taloon on liitetty kevyt kuisti, niiden kutistumisen taso poikkeaa merkittävästi. Siksi ei ole suositeltavaa sitoa kiinteästi näiden rakenteiden perustekijöitä. Tässä tapauksessa sinun on kiinnitettävä huomiota erillisen alustan rakentamiseen laajennukseen.

Erillinen pohja- ja laajennusliitäntä

Yksinkertaisin ja tavallisin vaihtoehto laajentamisen perustaksi on erillisen kellarin rakentaminen, joka sijaitsee talon pohjan välittömässä läheisyydessä. Tällöin luotettavin tapa työskennellä on suljettu piiri, kun rakennat korkealaatuista teräsbetonituotetta talon lähellä. Vedenpitävyyden kahden pohjan välillä tehdään kerroslevyt.

Voit myös käyttää lämpöeristystä tai hinausta. Menetelmän ydin on yksinkertainen - luoda kerros, joka sallii uuden alustan leikkiä luonnoksella ja joka ei vahingoita talon perustusta. Laskettaessa pohjarakenteiden liittämistä laajennusliitoksella on tavanomaista keskittyä maaperän seoksen indikaattoreihin sekä mahdollisen kuormituksen laajentamiseen sen pohjan alaisuuteen.

Pohjan laskenta suoritetaan samalla tavalla kuin perustan nauhan upotettu tai matala. Ennen kuin teet säätiön, sinun on laskettava muutos tulevaa kutistumista varten, joka toteutetaan asettamalla uusi pohja hieman vanhan yläpuolelle. Ajan myötä uusi rakennus luo asuntorakennuksen kellarikerroksen syvyyteen. Laajennusten rakentamiseen käytetään pylväspohjaa perustuen rakenteen heikkoon painoon.

Toinen vaihtoehto on laittaa pidennys betonin tyynyyn. Ne on helppo muovautua suoraan paikalla. Valmiit paalut kyllästetään mastisilla, vedeneristysmateriaaleilla tai muilla kyllästyksillä suojaksi, sitten ne asetetaan muottiin ja kaadetaan betoniin.

Pylväät ovat etäisyydelle toisistaan ​​noin 1 - 1,5 metrin etäisyydelle riippuen kiinnitetyn moduulin kokonaismitat ja painosta. Määritetty korkeus, jolla sinulla on lattia, leikkaa ne tiettyyn kokoon. Lisäksi niiden kiinnitys kiinnittyy. Kahden päivän kuluttua voit aloittaa rakentamisen, mikä vähentää huomattavasti työnkulun aikaa.

Ihanteellinen perustusten yhdistäminen

Jo talon rakentamisen vaiheessa kannattaa miettiä, että tietyn ajan kuluttua haluat laajentaa omistusta. Tässä vaiheessa on paljon helpompi perustaa laajennus. Tämä on ihanteellinen perustusteknologia. Tällainen lähestymistapa luo jäykän rakenteen, eikä sinun tarvitse ajatella laajennusliitoksia ja muita rakentavia ratkaisuja.

Tyhjennä alusta tällä välin, voit peittää lattia - väliaikaiset rakenteet. Tästä lähestymistavasta hyvin eristetty säätiö ei ole mitään. Lisäksi tuona aikana säätiö ottaa voimakkaimman aseman ja vähentää saostumisen riskiä liitteen yläpuolisen osan rakentamisen aikana.

Täten tilanne syntyy usein, kun talon vieressä on rakennuksen laajennus tai uusi rakennus. Kun kiinnität uuden säätiön vanhaan, sinun on annettava aikaa kovettua. Säätiön suunnitteluportaasta ja sen asettamisesta seinien rakentamiseen on ihanteellista, että se kestää vähintään vuoden. On otettava huomioon sellaiset tekijät kuin paikan vapautuminen, maaperä, rakenteen paino ja muut ominaisuudet.

Kuinka lisätä säätöleveyttä

miten laajentaa pohjaa tiililinkaille

Hyvää päivää kaikille! Minulla oli seuraava ongelma: on pohja (1,6 m hihna maassa ja 0,8 m jalusta leveys 0,43 m. Monoliittinen laatta 0,18 m on kaadettu ylhäältä). Lattialevyyn on rakennettu 30 cm: n levyinen laatikko. Itse asiassa ongelma on se, että seinät nostettiin miettimatta mineraalivillan eristystä ja tuuletuksen puhdistumaa + vastapäätä tiiliä. Lämpöhäviöiden mukaan 5 cm: n mukaan eristys on tarpeeksi pehmeä, plus tuuletusaukko. 3 cm: n aukko ja 12 cm: n edessä oleva tiili - tarvitset sen alle 20 cm: n tukialueen, mutta nyt se on nyt 13 cm. Voiko kukaan antaa neuvoja tilanteesta, paitsi kieltää tiili. 2. Ota ohuen pinnanmuotoinen tiili, mutta luen foorumin arvosteluja, jotka jotenkin julkisivut näyttävät tällaisen tiilen niin heikolta.

Sergey kysyy 3 vuotta, 3 kuukautta sitten

Paras vastaus

1. Vain betonointi. 2. Armirovka tehdä seuraavasti. Kun kruunu (80-90 mm) on perustettu, porata kaksi riviä reikää (syvyys cm 10-12) 40 cm porrastetussa kuvassa riveissä. Poraa reiät reikien ja vasaran keskellä vahvikkeisiin (14-16). niin että ne työntyvät 5 cm: n korkeudella (plus 2 cm: n suojaava betonikerros - ansaitse vaaditut 7 cm), hitsaavat segmentit yhdessä lujittamalla (voit käyttää 10-tk). 3. Betonointi on välttämätöntä alhaalta ylöspäin kerroksittain, mikä kasvattaa muottirakennetta prosessissa. Betonin tulee olla 400-450 (ei pienempi), hienojakoinen. Tärkeintä on täyttää reiät betonilla. 4. Pohjustustaso on ensin puhdistettava ja käsiteltävä syvällä läpäisevällä pohjamaalilla. 5. (KIINNI) Sivuseinät on pakko sitoa päälavan kanssa. Miten. Lue seuraava viesti, jossa on linkki. Virheiden korjaaminen ja korjaaminen on paljon vaikeampaa. kuin oikein. Noin 7 vuotta sitten minun käytännölleni oli ratkaisu samanlaiseen ongelmaan täsmälleen samalla tavoin kuin kuvasin.

Vastaukset (19)

Se voidaan eristää vaahtomuovilla (tehokkuus) sisä- tai ulkopuolelta ja peittää seinällä, estää talon tai muun materiaalin

Oksana, haluan olla eri mieltä. Vaahtoa ei voida hyväksyä. Kastepiste seinämässä välittömästi eristyksen kerroksen (kosteuden, bakteerien, sienen) takana ja fenolien vapautuminen. Vaahto ulkona sivuseinän alle, ei pakattu kipsiin - suuri hiiren elinympäristö.

Vahvistettu perusteellisesti, muotti ja kaada M500 10-12 cm eikä kipsiä tai ohutta tiiliä.

1. Vain betonointi. 2. Armirovka tehdä seuraavasti. Kun kruunu (80-90 mm) on perustettu, porata kaksi riviä reikää (syvyys cm 10-12) 40 cm porrastetussa kuvassa riveissä. Poraa reiät reikien ja vasaran keskellä vahvikkeisiin (14-16). niin että ne työntyvät 5 cm: n korkeudella (plus 2 cm: n suojaava betonikerros - ansaitse vaaditut 7 cm), hitsaavat segmentit yhdessä lujittamalla (voit käyttää 10-tk). 3. Betonointi on välttämätöntä alhaalta ylöspäin kerroksittain, mikä kasvattaa muottirakennetta prosessissa. Betonin tulee olla 400-450 (ei pienempi), hienojakoinen. Tärkeintä on täyttää reiät betonilla. 4. Pohjustustaso on ensin puhdistettava ja käsiteltävä syvällä läpäisevällä pohjamaalilla. 5. (KIINNI) Sivuseinät on pakko sitoa päälavan kanssa. Miten. Lue seuraava viesti, jossa on linkki. Virheiden korjaaminen ja korjaaminen on paljon vaikeampaa. kuin oikein. Noin 7 vuotta sitten minun käytännölleni oli ratkaisu samanlaiseen ongelmaan täsmälleen samalla tavoin kuin kuvasin.

Se on oikein, vain ligaation ei pitäisi olla vahvistuksesta vaan lasikuidusta yhdistetyistä joustavista liitoksista. Sama linkki vahvistaa esimerkiksi minilevyn, esimerkiksi http://www.bzs.ru/production/products_constructions/krepezh_telogicolytsii_dlya_sloistoy_teloeffektivnoy_kladki/ks/

Täytä betonia vahvistamalla säätöön, kuten kirjoitin (1) cm15-20, sanot, että se riippuu 7 cm: n pinnasta ja itse asiassa se on 10 cm, mutta osoittautuu, että tiilisi riippuu, eli se tarvitsee omaa tukea. Jos sinulla on 2 kerrosta, sinun on todennäköisesti pudottava paksumpi. Vastakkaiset osoittavat, että sinun on omaksuttava oma tuki, silloin on parempi olla varovainen kuin ei katsella. Ja on parempi harkita, että on tarkoituksenmukaisempaa sulkea se sivuseinillä tai muulla materiaalilla kehyspohjaisesti kuin kaataa sen verhoiluun.

Ehdotan, että hylkää kokonaan tiili, joka korvaa sen klinkkerilevyllä, joka jäljittelee tiiliä. Ennen klinkkerin asennusta eristys on vahvistettava liimoilla, joita käytetään eristyksen liittämiseen kahdella kerroksella liimaa.

On tarpeen luoda uusi muottirakenne säätöön lisääen poraamalla raudoituksen pohja, tekemään valjaat vahvistuksesta ja kaataa kaikki. Todennäköisesti tämä on oikea vaihtoehto.

Sergey, sinun ei pitäisi ajatella, mitä säätiön laajennuksia, jotain ohutta tiiliä, tehdä tavanomaisen tiilen vuoraus ilman eristämistä. on tarpeeksi rakoa, ja on mahdollista eristää talon sisätiloissa, jopa yhtä paljon kuin jotain. On olemassa enemmän ongelmia rakennusten tällaisesta kakusta, tiili murskat talvella edessä.

Sisäpuolen eristäminen tarkoittaa tilan menettämistä ja paljon ongelmia. Ongelmia rakennuksissa, joissa on vastapäätä muuraustekniikkaa, havaitaan vain teknologian vastaisesti ja kastelu, kun ei ole vedenpitävyyttä.

Oleg, aivan oikein. On myös lisättävä, että sisäpuolelta lämpeneminen on kastepisteen siirtyminen seinän paksuuteen välittömästi eristekerroksen takana. Tämä on suotuisa ympäristö sienten kehitykselle (kaikki tuloksena olevat hurmat). Muuten lasikuidun ligaatio - olen samaa mieltä.

Jos aika on tiukka, mutta taskua ei ole, voit käyttää 16U- tai 18U-kanavaa kehän varrella laajentaaksesi alustaa (sivuteline 68-70mm) http://gk-drawing.ru/tables/channel-bar/channel-bar-03-01.php (ei mainosta) kiinnittämällä ankkuripultteja 500 mm: n päähän. Ankkurin valinta sopivilla parametreilla leikkaukseen riippuen seinämän korkeudesta. http://www.tpk-integral.ru/cnt/info/anchor (ei mainontaa) Kanavan asennuskorkeus riippuen pohjan rakenteesta: yläpisteen tai sokean alueen tasolla, jossa suojaava korroosio koostuu pakollisesta pinnoitteesta. Kiinnittimien ja laadun oikea valinta Ei ole erottamista tai pystysuoraa siirtymää.

Ovatko sinun kasvosi erillään talosta? Kuinka kauan? Ehkä se on kolme tai neljä riviä kiinnitetty lohkoihin? Sitten vain 70 * 70: n nurkki kaatuu koko matkan.

Mikä on säätiön korkeus?

Ennen minkään rakenteen rakentamista kokenut rakennusmestari varastoi tulevan rakennuksen pätevän ja yksityiskohtaisen hankkeen, joka sisältää kaikki säätiön tiedot.

Hankkeessa tulisi olla rakennuksen pohjan, sen leveyden (ensinnäkin nauhateollisuuden kannalta tärkeä) perusparametrit, piilotetun osan syvyys, pohjan tyyppi ja koko sekä rakennuksen materiaalit. Pohjan yläpuolella oleva korkeus on myös erittäin tärkeä, mutta monet kehittäjät ovat aina houkuttelevia säästämään tätä mahdollisuutta talon rakentamisen yhteydessä.

1 Säätökorkeus

Tarkasteltuaan vakioarvion tavallisen talon rakentamisesta käy selvästi ilmi, että rakennuksen perustamiskustannukset ovat noin 30 prosenttia kaikista vaadituista kuluista. Riippumatta siitä, minkä korkeuden säätiön pitäisi olla maan yläpuolella, monet ovat taipuvaisia ​​ajattelemaan, että on mahdollista säästää hyvin.

Ei leveydestä (se määräytyy seinien paksuuden perusteella) eikä syvyyteen (se riippuu maaperästä), vaan sellaiseen käsitteeseen kuin säätiön korkeus, tietäen, että talon pohjan rakentaminen vaatii paljon enemmän rahaa kuin seinillä (edullisista materiaaleista) sellaisissa sama määrä.

Ainoa asia on, että tällaiset säästöt ovat suuri virhe, ja talon tulevan omistajan tulisi olla hyvin perehtynyt kaikkiin perustan korkeuden vaatimuksiin maanpinnan yläpuolella ymmärtääkseen, miten olla ja tekemään parhaan päätöksen.
pitoisuus

1.1 Korkean perustan edut

Tietäen, mihin tehtävään talon perustukset toimivat, on ymmärrettävä, että se on monien haitallisten tekijöiden jatkuvan vaikutuksen alla. Erityisen vaarallinen alue on maaperän ja ilmakehän välinen raja.

Tämän perusteella rakennuksen luotettavan tuen ja eristyksen ominaispiirteet haitallisten tekijöiden vaikutuksesta (pääasiassa kosteus) sisällytetään nauhan, paalun, lohkon tai muuntyyppisen pohjan ominaisuuksiin.

Korkean perustan tärkeimmät edut:

 1. Korkea pohja, sen yläpuolella, voidaan käyttää rakennustelineenä. Sen monoliittisella rakenteella on paremmat ominaisuudet verrattuna versiota kohtaan, kun pohja ja säätiö ovat selkeästi erottuvia. Tämä vaikuttaa paitsi talon suorituskykyominaisuuksiin, mutta myös sen turvallisuuteen.
 2. Mitä korkeampi säätiö, sitä parempi seinien suojaaminen kosteudelta. Vaikka erillinen vedeneristys ja oikea sokea alue ovatkin, seinät ovat jatkuvasti kastuneet sademäärällä (lumi ja sade). Talon riittävän korkea pohja (myös kellari) suojaa sen seinät luotettavasti liialliselta kosteudelta. Pohjan yläpinnan on oltava vähintään 30 cm: n korkeudella maasta, ja ottaen huomioon talven vuotuisen lumisateen pitäisi olla 10 cm sen tason yläpuolella.
 3. Kellari voi olla kellarin yläosa, jolla on myös myönteinen vaikutus rakennuksen toimintaan. Perusrakenteen rakentaminen tulisi olla samalla tavalla ja käyttämällä samoja materiaaleja kuin säätiön rakentamisessa.
 4. Pino- ja pylväsperustaisissa olosuhteissa korkeus 20-30 cm on standardi, koska tavallisesti tällaisia ​​emäksiä on pystytetty epävakaisiin (heaving) maaperään. Rinteiden tai kohoumien läsnä ollessa on perustan korkeutta nostettava haluttuun arvoon alustan alimmassa kohdassa määritetyn perustason mukaisesti.
 5. Korkea perustus voi olla erinomainen ratkaisu rakennuksen luonnollisen kutistumisen torjumiseen.
 6. Puusta valmistettu rakennus on paremmin suojattu märän maaperän vaikutuksilta korkealla pohjalla.

1.2 Syvyyden ja korkeuden suhde

Esimerkkinä on helpoin tapa harkita peruskorkeuden parametrien laskemista tavalliselle yksityiselle talolle. Nykyaikaisen rakentamisen käytännöstä tiedetään, että talon perustan korkeus yläpuolisessa osassaan viittaa sen leveyteen yhdestä neljään.

Tämä on klassinen matala-haudattu monoliittinen nauhatalusta, jossa pohjaa ei ole. On käynyt ilmi, että avoimen osan korkeus olisi 4 kertaa suurempi kuin leveys.

Yleensä maanpäällinen osa ei ole enää maanalainen, mutta päinvastoin on melko mahdollista. Normaalilla maaperällä molemmat perusrakenteen osat ovat lähes aina samanlaisia ​​korkeus ja syvyys ja vastaavat 45-50 cm.
pitoisuus

2 Säätiön rakentaminen

Talon pohjalla ja kellarilla on neljä erilaista pintaa - alempi, ulompi, sisä- ja yläosa. Mutta jokaisen heistä olisi ehdottomasti sama. Säätiön sääntöjenvastaisuudet tulevaisuudessa vaikuttavat haitallisesti koko rakentamiseen sen toiminnan aikana.

Miten säätää säätiön ennen asentamista itse, jos alun perin rakennuksen perusteet eivät olleet riittävän korkeita? Jotta kiinteä tiili voidaan nostaa. Sen avulla voit vain vahvistaa, mutta myös lisätä pohjaosan haluttuun korkeuteen.

Tämä kytkin on vahvistettu vahvistetulla verkolla. Sopivin vahvistusratkaisu on sementti-luokan M100 seos. Vaalean rungon tai puurakennuksen alapuolella pohja vahvistetaan punaisella, kiinteällä tiilellä, ja vaahtomuovista tai hiutaleista valmistetuille taloille on parempi käyttää betonia.
pitoisuus

2.1 Pohjan korkeus maanpinnasta (video)

2.2 Taput tasolle

Kun perustusta tai jalusta on tarpeen tasata, käytetään seuraavia menetelmiä:

 • ulkoisten ja sisäisten pintojen merkittävät virheet (epäsäännöllisyydet) korjataan uuden asennetun muotti- ja lisävalun avulla betoniliuoksella;
 • pienissä virheissä, pohjalla ja jalustalla ulkona on vuorattu tiilillä;
 • tiilen sijoittamisen sijaan, pienillä epäsäännöllisyyksillä käytetään Rabitz-verkkoa, joka on ensin kiinteästi kiinnitetty ja peitetty sitten paksuisella kipsikerroksella;
 • pieniä sääntöjenvastaisuuksia, jotka kulkevat sisäpuolella, et voi kiinnittää huomiota. Varsinkin kun talon pohja ja kellari eristetään eristysmateriaalikerroksella (mineraalivilla tai polystyreenivaahto);
 • ihanteellisesti tasainen yläpinta saavutetaan parhaiten asettamalla tiili vaakasuoralle erilaiselle paksuiselle laastikerrokselle. SNiP: n normien mukaan sen suurin paksuus voi olla 12 mm ja poikkeama 2-3 mm missä tahansa suunnassa. Siksi, vaikka ei ole kovin pitkää matkaa, voit saada merkittävän korkeuden eron.

Miten laajentaa pohjaa tiililinkaille

Talon kauniit ulkotilat edellyttävät vahvistettua pohjaa.

Talon seinien pohjan laskeminen, ottaen huomioon tiilien vuoraus

Seinien edessä, joissa on tiili, käytetään rakennuksen alla laajempaa säätiötä. Määritä, kuinka paljon on tarpeen laajentaa pohjaa tiililinkaille, käytä kaavaa:

jossa a on säätiön leveys;
B - eristyspaksuus, enintään 15 cm;
G - ilmaväli 3 - 5 cm;
D - päällystysmateriaalin paksuus (12 cm).

Tiilikuori luo ylimääräisen kuormituksen säätiölle, mikä on helppo harkita. 1 neliöön. Mittarin mittari jättää 50 tiiliä. Tiilen paino vaihtelee 1, 7 - 6 kg. Lisäkuormitus 15 neliömetrin seinälle. mittarit ovat 1250 - 4500 kg ilman liuosta. Rakennustyöt annetaan yleensä asiantuntijoille, mutta haluttaessa asiakas voi hallita työnsä - säätiön oikea vuori on saatavana osoitteessa http://remoskop.ru/.

Yksityisten kartanojen rakentamisen aikana rakentajat eivät useinkaan tee mitään laskelmia, säätiö tehdään marginaalilla, lisää sen leveyttä 30 cm: llä. Joskus rakennustandardit mahdollistavat verhousnesteen pohjan 4 cm: n - kolmasosan tiilen.

Tyypit säätiöt

Jos tiiliseinäverhous on suunniteltu talon suunnitteluvaiheessa, ongelma ratkaistaan ​​tekemällä vankka perustus vaadittavasta leveydestä.

Jos on tarpeen purkaa valmiin rakennuksen, jolle ei ole suunniteltu tällaista työtä rakentamisen aikana, olisi tehtävä uusi pohja vastaamaan tiiliä. Käytä tällaisia ​​tarkoituksia varten kahdenlaisia ​​säätöjä - pylvästä monoliittisella vahvistetulla betoniliuoksella tai monoliittisella nauhalla. Ensimmäinen muistuttaa paalarakenteita, sitä levitetään löysällä suolla. Rakentamiseen tarvitaan erikoisvarusteita raskaiden rakennusten käytön vuoksi.

Yleisin on vankka monoliittinen perusta. Se on helppokyttinen pääperustalle, se vahvistaa talon pohjaa.

Kaistaleen monoliittisen perustan valmistuksen järjestys

1. Lähellä seinää kaivaa kaivanto syvemmälle kuin viisikymmentä senttimetriä syvälle.
2. Vanhaan säätöön tehdään reikiä ankkurille. Reikien välinen etäisyys on noin viisikymmentä senttimetriä.
3. Vasara vahvikkeisiin reikiin siten, että ne työntyvät 15 cm: n päähän montolitista. Vahvistus kytkee kaksi perustusta yhdeksi kokonaisuudeksi.
4. Kaivannon pohjalla kaadetaan hiekkakerros ja asetetaan vesitiiviys. Vedeneristys ei anna veden päästä konkreettista, kun se kovettuu.
5. Kaivannon asennusvahvassa, pystytetty muotti.
6. Kaada betonia.
7. Sen jälkeen, kun betoni on kovettunut perustuksen ulkopuolelle, asennetaan katon materiaalilevyt ja rakenne peitetään maalla.

Syyt perustaa säätiö ja miten se tehdään. Säätiön rakentaminen

Syyt perustaa säätiö ja miten se tehdään - SamStroy

Joskus on tilanteita, jotka vaativat talon maanalaisen osan muodon tai koon muuttamista. Säätiön rakentaminen riippuu kohteen ympäröivästä maisemasta, asetetusta tavoitteesta, ongelman muunnoksesta ja alkuperäisen rakenteen oikeellisuudesta. Kertyminen suoritetaan korkeudeltaan tai leveydeltään, luotettavasti kahden rakenteellisen elementin välille lujittamalla. Poikkeustapauksissa talon perusta on haudattu, mutta tällainen työ on liian vaarallista, aikaa vievää ja vaatii huomattavia taloudellisia investointeja.

Syyt säätiön rakentamiseen

Rakennuksen maanalaisen rakenteen vahvistamisen motiivi voi olla:

 • halu rakentaa toiselle kerrokselle;
 • alustava virhe säätiön suunnittelulaskelmissa;
 • heikot maaperät, joilla on riittämätön kantavuus;
 • suuret teknisen rikkomukset talon perustusten rakentamisessa;
 • pysyvien kuormitusten merkittävä kasvu;
 • osittainen tuhoaminen vahingossa tapahtuneen vahingon aikana käytön aikana;
 • suunnitellut korjaukset;
 • on tarve laitteiston kellariin, kattilahuoneeseen, kellariin jne.

Uuden osan nykyisen perustuksen rakentaminen tapahtuu sen jälkeen, kun perusteellinen tutkimus on tutkittu ensimmäisen kerran ja valittu tehokkain tapa suorittaa työtä. On ymmärrettävä, että prosessi on vaikea ja työläs, ja siksi sen pitäisi olla valmistautunut perusteellisesti siihen. Mutta ei ole välttämätöntä lykätä korjauksia loputtomiin, sillä ongelma ei katoa, vaan vain pahenee ajan myötä. Välttämättömien tilanteiden välttämiseksi on suositeltavaa käyttää ammattilaisten palveluja.

Kun ostamasi tontti on rakennettu pohjaan, tarvitset rakenteen tarkan tarkastuksen säätiön syvyyden määrittämiseksi ja korkealaatuisen vedeneristyksen saatavuudesta.

Tapoja rakentaa säätiö

Talon maanalaisen osan rakentavaa vahvistamista on kolme päävaihtoehtoa:

On helppo yhdistää kaksi perustaa toisiinsa ensimmäisenä, mutta vain seinien puuttuessa. Jos talo on jo rakennettu, se on tarpeen nostaa sen korkeuden nostamiseksi, mikä ei teknisestä näkökulmasta ole aina mahdollista. Joka tapauksessa molemmille puolille on kiinnitetty muotolista. Luotettavuutta varten ne tuetaan puisilla tai metallipinnoilla ja ne kiinnitetään toisistaan ​​poikittaisten tankojen avulla. Seuraavat sovitukset. Se on liitettävä vanhaan säätöön asennettuihin ankkuripäästöihin. Betoniseos kaadetaan valmistettuun muottiin. Näin rakenteen kellari nousee.

Kellarivi on usein vahvistettu sopivalla koon omaavilla muotoisilla metallipalkkeilla. Päätös tehdään yksitellen tietyin edellytyksin.

Pohjan jatke sivulle

Talon maanalaisen osan laajentamisen tekniikka mahdollistaa monoliittisen, vahvistetun betonivyön rakentamisen nykyisen perustuksen yhdelle, kahdelle tai kolmelle puolelle. Suunnitelma altistuu sen pohjan syvyydelle ja pohjan perusteellinen tarkastus suoritetaan koko vahvistetun kehän ympäri. Maaperän pakollinen tiivistyminen äskettäin kaadettujen perusseinien alle vaatii sekä murskatun kivi-hiekan tyynyn asentamisen.

Kuormituksen voi jakaa uudelleen, sinun on varmasti yhdistettävä kaksi säätöä palkin avulla. Muussa tapauksessa rakennuksen ongelmaa ei ratkaista. Vanhassa muurauksessa tai monoliittisessa nauhassa porataan reikiä, jotka ohjaavat metallipalkkeja. Ne on hitsattu perustuksen laajennettavan osan vahvistusverkkoon. Tämä lähestymistapa antaa luotettavan uuden ja vanhan maanalaisen rakenteen rakenteen.

Jotta olemassa oleva alusta olisi paremmin kiinni kaatuneesta betoniliuoksesta, on tehtävä lovet tasaisella pinnalla ja puhdista se sitten pölyltä.

Seuraavassa vaiheessa muotti on asennettu sisennyksellä pohjaseinältä laajenevan alueen paksuuden suhteen. Laitekoteloihin käytetään valmiita lautasia tai levyjä. Jotta ne eivät hajoa betonin sekoittamisen aikana, ne asettavat kaksi kiinnitysliuskaa uloimpien sivujen päälle sekä tukia ja tukia. Monoliittisen kiven sileän sivupinnan saamiseksi on suositeltavaa levittää paksua polyeteenikalvoa muottien sisäpuolelta. Se on kiinnitetty laudalle rakennuskytkimen avulla.

Ennen betonin suoraa kaatamista, perustuksen nykyiset pinnat kostuvat vedellä. Tämä mahdollistaa kahden kerroksen paremman lukituksen. Asennuksen jälkeen liuos tiivistetään improvisoituilla välineillä ja tasoitetaan. Muista suorittaa uuden osan vedeneristys ja tarvittaessa rakennettu vedenpoisto.

Rakentaminen alas

Viihtyisä ja monimutkainen prosessi. Oikeanlaisen lähestymistavan ja teknisten vivahteiden alaisena sallii syvyyden 50-80cm. Vanhan säätiön alapuolella on kaivanto, jonka pituus on enintään metriä. Pohja tiivistetään, sitten kaadetaan mustahiekkainen tyyny, jonka jälkeen rakennetaan muotti. Vahvistus asetetaan siihen ja betonia kaadetaan.

Jotta rakennustyöt eivät pysähtyisi jonkin aikaa, kun monoliitti lopulta kovettuu, muutaman metrin jälkeen voit myös kaivaa säätiön mittarin pituuteen. Ja tuottaa aiemmin kuvattu teosten kierros. Ja niin - sivusto sivuston mukaan. Se voi liittyä viereisiin kahteen osaan vasta sen jälkeen, kun betoni on voittanut voiman. Naapurilohkot on yhdistettävä vahvistamalla. Tämän tekemiseksi alunperin kaadetuilla alueilla tehdään metalliputket. Kehykset hitsataan yhteen. Sama pätee uuden mallin telakointiin vanhan kanssa.

Missään tapauksessa perusta ei saa alkaa talon kulmista. Nämä osat suoritetaan viimeiseksi. Muussa tapauksessa rakenne voi romahtaa. Älä unohda laitteen vedenpitävää kerrosta. Vaikka pohjavesi alueella onkin syvä, sateessa tai kevättulvessa säätiö altistuu kosteudelle. Hydroprotectionin puute uhkaa tuhota maanalaisen osan. Tämä tarkoittaa sitä, että monimutkainen ja aikaa vievä työ on merkityksetöntä.

Säätiön itsenäinen kertyminen syvyyteen voi johtaa tuhoisiin seurauksiin. Vain kokeneet ammattilaiset kykenevät selviytymään niin hankalaa ja kovaa työtä. Tietenkin sen toteuttaminen edellyttää hyvää syytä. Todennäköisesti on epätodennäköistä, että kuka tahansa luuleisi vahvistavansa tuhoutuneiden talojen maanalaista osaa, ja menetti paljon rahaa siihen. Mutta jos tarvetta rakentaa, kuitenkin syntyy, sinun on ensin otettava yhteyttä asiantuntijoihin. He tutkivat säätiötä omalla teknologiallaan ja työkaluillaan. Ja vasta sen jälkeen he tekevät päätelmänsä hyväksyttävin päätöksin. Sinun on myös tehtävä laskelmat ja projekti.

rakenna olemassa oleva pohja leveydelle vastavalikoita varten

Hyvä päivä!

Kaksi vuotta sitten ostin mökin Atyraussa. Tänä vuonna päätin tehdä etutöitä ja maisemointia. Joten päätin tehdä kasvot klinkkeripeilillä 250x60x65, mutta nykyistä säätiötä ei ole suunniteltu tähän tarkoitukseen. Siksi haluan lisätä sen leveyttä. Tällä hetkellä minulle tuntemat ja osittain myöhemmin ilmestyvät tiedot ovat seuraavat:

Mökki on kaksikerroksinen kooltaan 14x15, rakennettu vuonna 2009, korkeus reunasta säätiön luukun on 6,20m. Pohjan korkeus betonipohjasta: 80cm (josta syvyys maasta vaihtelee 6-15 cm). Leveys: n. 50 cm. Säätiö sijaitsee betonialustalla tai betonikengällä (ei varmaa, miten sitä kutsutaan, yleensä betonipohjaksi). Seinä on valmistettu standardi kuori 400x200x200, joka koostuu kahdesta lohkosta, niiden välissä vaahto eristys).

Löytämisen jälkeen todettiin, että edellä mainittu betonipohja on 6- 15 cm: n syvyydessä. Alkaen säätiö seisoo betoni tyyny, joka vaihtelee välillä 12-18cm. Säätiön alaosa samoin kuin sen ja sen ympärillä oleva maa ovat märällä tilalla.

Minulla on useita tehtäviä edessäni:

 1. Aion käyttää kasvopäällysteistä tiilitiiliä, jonka syvyys on puoli tiiliä, ts. 6 cm. Siksi haluan rakentaa pohjan 10 cm leveäksi nykyisen lisäksi ja yhdistää ne toisiinsa lujituksella. Siten minulla on paikka 12 cm, josta 3-5 cm kulkee ilmanvaihtoa varten ja loput riittää tiilen päälle. Kerro minulle, kuinka minun on lisättävä perusta, jotta hän kokonaisuudessaan kestää koko kuormituksen ja on luotettava. myös
 2. Eristys ei tule olemaan, koska hän on jo kuorettikoirien välissä. Tässä tilanteessa seinä ei ole kylmä minulle?
 3. Uskon, että säätiö ja säätiö eivät ole tarpeeksi syvälle haudattu maahan. Siksi haluan nostaa koko pihan korkeuteen 30-40 cm, ja samalla haluan ratkaista ongelman kausittaisten tulvien kanssa sateiden aikana. Jos lämmittäisin säätiötä myös vaahtomuovilla tai jotain muuta, voin jonkin verran kompensoida säätiön riittämättömän syvyyden.

Miten rakentaa säätiö: opetus - rakentaminen

Miten rakentaa säätiö?

Rakennuttajat suosittelevat säätiön rakentamista seuraavissa tilanteissa:

 • tarvittaessa viimeistele toinen kerros tai lisää kuormaa aiemmin asennetulle alustalle;
 • maaperän riittämätön kantavuus;
 • kun se on vahingoittunut käytön aikana.

Amplification scheme: 1 - nykyinen perusta; 2 - kantopalkin juhla; 3 - purkauspalkit; 4 - juhlat monoliittisesta betonista; 5 - vahvistava silmäkoko; 6 - kuopan kaltevuus; 7 - shtraba palkin asentamiseksi; 8 - makaama tiivisteen pohja.

Jälkimmäisessä tilanteessa ei ole ehdottomasti suositeltavaa vahvistaa pohjaa, koska se voi osaltaan vaikuttaa sen myöhempään tuhoamiseen, mukaan lukien muodonmuutoksen aiheuttamat seinämien halkeamat.

Käytetyt menetelmät

On olemassa useita tapoja, joilla pohjaa voidaan laajentaa.

Perustan perustaminen alla.

Esimerkiksi erikoispaidat, jotka on valmistettu raudoitetusta betonista. Vanha säätiö on kääritty monoliittiseen materiaaliin. Samanaikaisesti sen tulisi olla mahdollisimman lähellä lujitettua rakennetta. Hitsauskoneen avulla uuden ja vanhan pohjan lujarakenteet keitetään. Näihin tarkoituksiin se saa käyttää värähteleviä levyjä. Samanlaisia ​​töitä tehdään yhdestä, kahdesta vastakkaisesta tai kolmesta sivusta. Kaikki riippuu perusmäärän vaurioitumisesta. Sitä pidetään tehottomana rakentaa menetelmä uusien elementtien johtamiseksi siinä tapauksessa, että aikaisemman kuormituksen uudelleenjakoa ei ole olemassa.

Askel askeleelta

Rakentaa perustusta sivulle.

Kun ostavat maa- tonttipaikan, jossa on tulvia kellarikerroksia, on otettava huomioon, että perustaa on aluksi korotettava. Muutoin talo kääntyy.

Aluksi sinun on tutkittava perusteellisesti pohja. On suositeltavaa kaivaa muutamia kaivoksia tai reikiä eri paikoissa sen vieressä. Sinun täytyy kaivaa pohjan koko syvyyteen varmistaaksesi, että hiekka on tai ei ole.

Tässä tapauksessa korotuksen lisäämiseksi - se tarkoittaa varusteen perustamista. Valmisteleva vaihe on selkeyttää seuraavia vivahteita:

 • sijainti - kone, kaltevuus ja niin edelleen;
 • maaperän luonne - kivinen, hiekkainen ja niin edelleen;
 • roskakiven koostumus on tiililohko, suuri murskattu kivi ja muut osat;
 • koostumuksen mittasuhteet - betoni, hiekka, buta ja niin edelleen;
 • raudoituksen läsnäolo;
 • hiekkakerroksen läsnäolo pohjan alle;
 • kokoja.

Yhdistetty laite

Näiden vivahteiden vuoksi päätetään, onko säätiötä mahdollista käyttää tulevaisuudessa vai ei. Jos vastaus on myönteinen, on suositeltavaa suorittaa seuraava pakollinen työ. Muotti on kiinnitetty aiemmin valetun pohjan ääriviivan molemmille puolille. Tätä tarkoitusta varten levyjä käytetään 25-50 mm paksuina. Tämä malli on esitetty kilpien muodossa, joiden korkeus on sama kuin tulevan pohjan (0,5-1 m) korkeus.

Suojukset on asennettu yhdensuuntaisesti toisiinsa. Asiantuntijat suosittelevat, että ne kiinnittävät lujasti kiinnitystyöt (tämä voi olla vahvistus tai metalliset nastat) maaperään 30-50 cm: n syvyyteen, ja ne kiinnitetään yhdessä poikittaisten tankojen avulla. On välttämätöntä asentaa poikittaiset ja sivuttaiset elementit enintään yhden metrin etäisyydelle. Muussa tapauksessa kellarissa kaatuu betonin muotti ja halkeilu.

Jalustan täydellisen sileän pinnan saamiseksi on kiinnitetty nastoja varten muovikalvo lautakuntien sisäpuolelle. Sen tulee varustaa ja tuuletusaukot pohjassa. Tähän käytetään asbestisementtiputkea, jonka läpimitta on 100-150 mm. Tällaisen perustan rakentaminen on tarpeen vahvistamisen kannalta. Tätä tarkoitusta varten käytetään neulontankoa. Vavat eivät saa olla pienempiä kuin 100 mm.

Ennen betonin kaatoamista on tarpeellista kostuttaa vanha pohja (sen pinta) vedellä, joka vahvistaa rakenteen rakenteen. Täytetyn liuoksen yläosa tasataan sääntöä ja tasoa käyttäen. Jos säätiö rakennetaan lämpimän kauden aikana, se on peitettävä suojapeitteellä. Päivän aikana sitä tulisi säännöllisesti kostuttaa vedellä. Muussa tapauksessa sen pinta on peitetty matolla.

On mahdollista rakentaa säätiö tämän menetelmän avulla ja betoniputken tai sementtilaastin lävistyksen avulla. Joka tapauksessa sinun on tehtävä tukipinon pinottavan osan vahvistaminen. Voit tehdä tämän työn edellä mainittujen vaatimusten täyttyessä, ja voit tehdä sen itse.

Sivuston materiaalien perusteella: http://1pobetonu.ru

Miten rakentaa säätiö?

Rakennuttajat suosittelevat säätiön rakentamista seuraavissa tilanteissa:

 • tarvittaessa viimeistele toinen kerros tai lisää kuormaa aiemmin asennetulle alustalle;
 • maaperän riittämätön kantavuus;
 • kun se on vahingoittunut käytön aikana.

Amplification scheme: 1 - nykyinen perusta; 2 - kantopalkin juhla; 3 - purkauspalkit; 4 - juhlat monoliittisesta betonista; 5 - vahvistava silmäkoko; 6 - kuopan kaltevuus; 7 - shtraba palkin asentamiseksi; 8 - makaama tiivisteen pohja.

Jälkimmäisessä tilanteessa ei ole ehdottomasti suositeltavaa vahvistaa pohjaa, koska se voi osaltaan vaikuttaa sen myöhempään tuhoamiseen, mukaan lukien muodonmuutoksen aiheuttamat seinämien halkeamat.

Käytetyt menetelmät

On olemassa useita tapoja, joilla pohjaa voidaan laajentaa.

Perustan perustaminen alla.

Esimerkiksi erikoispaidat, jotka on valmistettu raudoitetusta betonista. Vanha säätiö on kääritty monoliittiseen materiaaliin. Samanaikaisesti sen tulisi olla mahdollisimman lähellä lujitettua rakennetta. Hitsauskoneen avulla uuden ja vanhan pohjan lujarakenteet keitetään. Näihin tarkoituksiin se saa käyttää värähteleviä levyjä. Samanlaisia ​​töitä tehdään yhdestä, kahdesta vastakkaisesta tai kolmesta sivusta. Kaikki riippuu perusmäärän vaurioitumisesta. Sitä pidetään tehottomana rakentaa menetelmä uusien elementtien johtamiseksi siinä tapauksessa, että aikaisemman kuormituksen uudelleenjakoa ei ole olemassa.

Valitusta menetelmästä riippuen tarvitaan seuraavia työkaluja pohjan rakentamiseksi: tason, hitsauskoneen, betonisekoittimen, lastan, kauhan, lapiot, rakennussekoitin suuttimella ja nitoja. Materiaalit vaativat myös: metallipalkit, värähtelevyt levyt, hiekka, sementti, murskatut kivet, kiinteät tuotteet, varusteet, panokset, levyt, muovikalvot, putket.

Askel askeleelta

Rakentaa perustusta sivulle.

Kun ostavat maa- tonttipaikan, jossa on tulvia kellarikerroksia, on otettava huomioon, että perustaa on aluksi korotettava. Muutoin talo kääntyy.

Aluksi sinun on tutkittava perusteellisesti pohja. On suositeltavaa kaivaa muutamia kaivoksia tai reikiä eri paikoissa sen vieressä. Sinun täytyy kaivaa pohjan koko syvyyteen varmistaaksesi, että hiekka on tai ei ole.

Tässä tapauksessa korotuksen lisäämiseksi - se tarkoittaa varusteen perustamista. Valmisteleva vaihe on selkeyttää seuraavia vivahteita:

 • sijainti - kone, kaltevuus ja niin edelleen;
 • maaperän luonne - kivinen, hiekkainen ja niin edelleen;
 • roskakiven koostumus on tiililohko, suuri murskattu kivi ja muut osat;
 • koostumuksen mittasuhteet - betoni, hiekka, buta ja niin edelleen;
 • raudoituksen läsnäolo;
 • hiekkakerroksen läsnäolo pohjan alle;
 • kokoja.

Yhdistetty laite

Näiden vivahteiden vuoksi päätetään, onko säätiötä mahdollista käyttää tulevaisuudessa vai ei. Jos vastaus on myönteinen, on suositeltavaa suorittaa seuraava pakollinen työ. Muotti on kiinnitetty aiemmin valetun pohjan ääriviivan molemmille puolille. Tätä tarkoitusta varten levyjä käytetään 25-50 mm paksuina. Tämä malli on esitetty kilpien muodossa, joiden korkeus on sama kuin tulevan pohjan (0,5-1 m) korkeus.

Suojukset on asennettu yhdensuuntaisesti toisiinsa. Asiantuntijat suosittelevat, että ne kiinnittävät lujasti kiinnitystyöt (tämä voi olla vahvistus tai metalliset nastat) maaperään 30-50 cm: n syvyyteen, ja ne kiinnitetään yhdessä poikittaisten tankojen avulla. On välttämätöntä asentaa poikittaiset ja sivuttaiset elementit enintään yhden metrin etäisyydelle. Muussa tapauksessa kellarissa kaatuu betonin muotti ja halkeilu.

Jalustan täydellisen sileän pinnan saamiseksi on kiinnitetty nastoja varten muovikalvo lautakuntien sisäpuolelle. Sen tulee varustaa ja tuuletusaukot pohjassa. Tähän käytetään asbestisementtiputkea, jonka läpimitta on 100-150 mm. Tällaisen perustan rakentaminen on tarpeen vahvistamisen kannalta. Tätä tarkoitusta varten käytetään neulontankoa. Vavat eivät saa olla pienempiä kuin 100 mm.

Ennen betonin kaatoamista on tarpeellista kostuttaa vanha pohja (sen pinta) vedellä, joka vahvistaa rakenteen rakenteen. Täytetyn liuoksen yläosa tasataan sääntöä ja tasoa käyttäen. Jos säätiö rakennetaan lämpimän kauden aikana, se on peitettävä suojapeitteellä. Päivän aikana sitä tulisi säännöllisesti kostuttaa vedellä. Muussa tapauksessa sen pinta on peitetty matolla.

On mahdollista rakentaa säätiö tämän menetelmän avulla ja betoniputken tai sementtilaastin lävistyksen avulla. Joka tapauksessa sinun on tehtävä tukipinon pinottavan osan vahvistaminen. Voit tehdä tämän työn edellä mainittujen vaatimusten täyttyessä, ja voit tehdä sen itse.

Miten rakentaa säätiö? Oikea perusta. KakPravilno-Sdelat.ru

Oikea perusta

 • kuten
 • Älä pidä
Evgeniy80 28. joulukuuta 2007

Hei! Minulla on puun talo (taitettu vuosi sitten). Haluan eristää ja asettaa tiilen. Alapia on tarpeen laajentaa 200 mm: n tarkkuudella. (eristys 70 mm + tilaa 50 mm + tiili 70 mm.) Kuinka kiinnittää vanhan perustuksen oikein, kuinka asettaa tiili sen päälle niin, että puutalon ja uuden pohjan mahdollinen kutistuminen ei vaikuta tulevaisuudessa tiiliseinän koskemattomuuteen.

 • kuten
 • Älä pidä
Mac 28.12.2007

Wow puu sauvat. Ette heti ajatelleet tätä hetkeä. Nyt on äärimmäisen vaikeaa tehdä niin, jopa mahdotonta sanoa. Yritän selittää, miksi. Ensinnäkin säätiö laskee ensimmäisten vuosien aikana. Jos nyt kaivaa koko talosi ympärillä, päästä puuttuvaan 20 cm: n päähän, niin se liukuu hiukan liikkeen alapuolella, joten mitään hyvää ei tule siitä. Toiseksi, 20 cm on hyvin vähän, jos se oli vähintään 40, se oli se olisi helpompaa, hän seisoi omillaan ja ei roikkua vanhalle.

Ainoa ajatus, joka tulee mieleeni ja joka periaatteessa voidaan toteuttaa: 1) Kaivaa koko talon ympäri kehä syventää uutta perusta 2) Vanha säätiö Mikä on leveys? Katso 40 siellä? Katso 30-luvulla syvemmät paksut raudoitustangot joka 50-70 cm leveä ja korkeus joka 30 cm, ulkonevat 18 cm: n etäisyydellä seinästä. 3) Aseta näihin tappeihin metallivahvikkeet tai kaksipuoliset kulmat pohjaseinillä (5 ja 15 cm seinästä), mieluiten yhden kappaleen pituisia, ja sitoa päät talon kulmissa toisiinsa (ei sähköhitsaukseen). No, esimerkiksi neulomalla lanka tai jotkut nyöritangot 4) Sitten kaadetaan koko betoniin ja on suositeltavaa odottaa kauden koko rakennetta kuivumaan ja istumaan paikalleen.

Nyt selitän, miksi kaikki on välttämätöntä. Armouria tarvitaan, jotta se ei hajoa pohjaa kutistumisen aikana (yksi kulma saattaa olla hitaampi ja toinen nopeampi). Nurkissa sinun on yhdistettävä niin, että jotkut erilliset seinät eivät putoa kadulle, ja nastat on tarpeen, jotta uusi säätiö ei vähenisi suhteessa vanhaan. No, tai upposi minimaalisesti. Älkää unohtako kaataa hiekkalaatua uuden Katlavan pohjalle.

Yleensä asia on melko monimutkainen, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä rakennusalan yritykseen kuulemista varten. Yhden tarinan 4x4-dokkaan myötä optio voi toimia, mutta en edes tiedä paljon talosta.

Mikä on talosi koko? Mikä on tulevan muurauksen korkeus (yksi kerros, kaksi)? Mikä on seichashny-säätiön paksuus Ja mitä perustus on tehty. Täytä tai estää?

 • kuten
 • Älä pidä
DoCa 28.12.2007

Se on oikein, sitoa vanhoja säätiöitä uudella tehtävällä on melkein epärealistisia, liian arvaamattomia seuraamuksia, ja kehotan sinua muuttamaan eristeen todennäköistä versiota toiseen, jossa sinun ei tarvitse rakentaa säätiötä, esimerkiksi eristämällä vaahtomuovia ja lisäämällä koristeellisia laatat tiilen alle.

 • kuten
 • Älä pidä
Evgeniy80 29. joulukuuta 2007

Paljon kiitoksia vastauksesta! Talon mitat ovat 6 * 10 + lahtiikkunat, vanhan valuma-alueen (40 cm.) Pohja. Laitetaan koko talon korkeudelle (2 kerrosta, noin 6 m.). Vanha säätiö talon kanssa, kuten sanoin, on vuosi. Ja uusi säätiö on myös vuosi, asetamme sen tiilen lattialle. Minusta tuntuu vain, että aivan sama, uusi säätiö ei saa ryömiä vanhan päälle. Jos hän on vakavasti yhteydessä vanhoihin varusteisiin. Joka tapauksessa toivon niin ;-)

 • kuten
 • Älä pidä
Evgeniy80 29. joulukuuta 2007

En ymmärrä kaikkea rakentamisessa, DoCa, olet pahoillani. Selitä kiitos. No, vaahto on kiinnitetty taloon ja mikä on kiinnitetty koriste-laatat johtuen siitä, mitä pitää? Vaahdolla?

 • kuten
 • Älä pidä
Mac 29. joulukuuta 2007

6 * 10 kahdessa kerroksessa. (täyttäkää säätiö? luulen, että sinulla oli talvi.

Jos se on 6 * 10, niin ympärysmitta on 32 m ja korkeus 6 m, muurausalue on 192 m. Onko noin 11 tuhatta tiiliä, joiden kokonaispaino on noin 35 tonnia? Perusta on 20 cm leveä? Laita se lievästi, tämä on säiliö otteluissa. Suosittelen, etten etsiä seikkailua, vaan keksimään helpompaa eristystä.

Tietoja laatta. Tosiasiassa on tällainen tekniikka, mutta se on mitä se on, en ole vkurse. En ole koskaan tullut lähelle tätä. Minä näin, että kotona he päätyvät näin, jos en ole väärässä, niin metalliverkkoa venytetään vaahtomuovin päälle, joka kiinnitetään talon seinämiin vaahtomuovin läpi ja sitten laatta muovataan ruudukkoon. Näyttää siltä, ​​mutta en voi vakuuttaa.

 • kuten
 • Älä pidä
DoCa 29.12.2007

Olet yhä menossa lämmittämään julkisivua, paras vaihtoehto vaahtoa. Kiinnitetään suoraan liima-aineeseen ja erikoiskiinnikkeisiin, sitten vaahtomuoviverkon päälle ja kipsiseoksen kerrokseen. Kun pohja on valmis, ne liimautuvat laattojen päälle tiilen alla erityisellä laattaliimalla ulkoiseen työhön, ja sama liima tasoitetaan saumoissa (ne ompele saumat).

 • kuten
 • Älä pidä
Evgeniy80 29. joulukuuta 2007

DoCa, kiitos neuvoista, todella arvokkaasta, ajattelen tätä vaihtoehtoa :-)

 • kuten
 • Älä pidä
Evgeniy80 29. joulukuuta 2007

Mas, no, minusta tuntuu, että 35 tonnia on sama tiili koko kehällä, paino jakautuu koko säätiöön. Kuinka sitten säilytetään 2 kerrosta 15x15 burus 40 cm: n pohjalla sekä lattiat ja koko talo. (

 • kuten
 • Älä pidä
Elov 29.12.2007

On olemassa erityisiä seinäpaneeleja, jotka on valmistettu vaahdosta keraamisilla laatoilla. Ne on kokoonpannut vaikeampaa kuin lapsen suunnittelija ruuveilla seinään, vaan tarvitaan vain yhdistettyjen paneelien liittäminen. On parempi olla tekemättä yhteyttä säätiöön, koska jos nostat sen olemassaolevaan epätasaisen sademäärän vuoksi, seinät voivat kallistaa (2 kerrosta ei ole vitsejä). Joka tapauksessa sinun on tehtävä erillinen säätiö laskemalla maaperän kantokykyä ja talteenottoa.

Miten rakentaa säätiön?

Maan talon toiminnan aikana omistajat joutuvat usein kysymään # 8212; # 171; Miten rakentaa säätiön? # 187;. Yritämme korostaa tätä kysymystä mahdollisimman yksityiskohtaisesti.

Miksi sinun täytyy rakentaa säätiö?

Säätiörakennus # 8212; melko pitkä ja työläs prosessi. Kuitenkin vain seuraavissa tapauksissa on välttämätöntä, jos:

 • Olet päättänyt lisätä ylimääräisen kerroksen tai muilla tavoin lisätä jo suunnitellun perustan suunnittelukuormitusta;
 • Talon suunnitteluvaiheessa tehtiin virheellisiä laskelmia ja maaperän kantokyky oli odotettua alhaisempi;
 • Säätiön muodonmuutos sen käytön aikana.

Jos aika ei tuota töitä korkeuden ja leveyden rakentamiseksi, se voi johtaa rakennuksen perustan muodonmuutokseen, # 171; levittäminen # 187; seinät ja koko rakennuksen geometrian muuttaminen.

Miten rakentaa säätiön korkeus?

Korkeuden rakentaminen tehdään monoliittisen materiaalin (8212) levyjen avulla; paikoista, joissa on vahvistettu betoni. Ensimmäinen asia, jonka tarvitsee tehdä, on tarkistaa säätiö ja päättää # 8212; Yhdellä, kahdella tai kolmella sivulla vaaditaan raudoitusta, jonka jälkeen talon pohja kääritään arkkeihin ja vanhan ja uuden kerroksen lujarakenteet hitsataan yhteen. Myös säätöä voidaan korottaa korkealla metallipalkkien avulla, jotka asetetaan säätiön tuhoutumispaikkoihin.

Kuinka rakentaa säätiön laaja?

Joskus on tarpeen rakentaa pohja leveyteen. Tee näin seuraavat toimet: 1. Puiset pihdit ajetaan puolen metrin syvyyteen pitkin koko säätiön reunaa. Puupalkkeja on asennettu näihin pankeihin, 2,5 - 5 cm paksuiseen # 8212; tämä on niin sanottu muotti. Palkit kiinnitetään toisiinsa poikittaisilla tangoilla.4. Sitten palkit peitetään muovikelmulla (tämä auttaa välttämään vuotoa).5. Vanhan säätiön pinta kostutetaan vedellä ja päällysrakenne kaadetaan betonilla, tasaamalla sen pinnan. Kuumalla säällä märkää betoni vedellä ja peitä kansi.

Onneksi olkoon! Nyt osaat rakentaa säätiön.

Pidätkö materiaalista? Jaa kavereidesi kanssa!

Miten rakentaa säätiö?

Rakennuttajat suosittelevat säätiön rakentamista seuraavissa tilanteissa:

 • tarvittaessa viimeistele toinen kerros tai lisää kuormaa aiemmin asennetulle alustalle;
 • maaperän riittämätön kantavuus;
 • kun se on vahingoittunut käytön aikana.

Amplification scheme: 1 - nykyinen perusta; 2 - kantopalkin juhla; 3 - purkauspalkit; 4 - juhlat monoliittisesta betonista; 5 - vahvistava silmäkoko; 6 - kuopan kaltevuus; 7 - shtraba palkin asentamiseksi; 8 - makaama tiivisteen pohja.

Jälkimmäisessä tilanteessa ei ole ehdottomasti suositeltavaa vahvistaa pohjaa, koska se voi osaltaan vaikuttaa sen myöhempään tuhoamiseen, mukaan lukien muodonmuutoksen aiheuttamat seinämien halkeamat.

Käytetyt menetelmät

On olemassa useita tapoja, joilla pohjaa voidaan laajentaa.

Perustan perustaminen alla.

Esimerkiksi erikoispaidat, jotka on valmistettu raudoitetusta betonista. Vanha säätiö on kääritty monoliittiseen materiaaliin. Samanaikaisesti sen tulisi olla mahdollisimman lähellä lujitettua rakennetta. Hitsauskoneen avulla uuden ja vanhan pohjan lujarakenteet keitetään. Näihin tarkoituksiin se saa käyttää värähteleviä levyjä. Samanlaisia ​​töitä tehdään yhdestä, kahdesta vastakkaisesta tai kolmesta sivusta. Kaikki riippuu perusmäärän vaurioitumisesta. Sitä pidetään tehottomana rakentaa menetelmä uusien elementtien johtamiseksi siinä tapauksessa, että aikaisemman kuormituksen uudelleenjakoa ei ole olemassa.

Valitusta menetelmästä riippuen tarvitaan seuraavia työkaluja pohjan rakentamiseksi: tason, hitsauskoneen, betonisekoittimen, lastan, kauhan, lapiot, rakennussekoitin suuttimella ja nitoja. Materiaalit vaativat myös: metallipalkit, värähtelevyt levyt, hiekka, sementti, murskatut kivet, kiinteät tuotteet, varusteet, panokset, levyt, muovikalvot, putket.

Askel askeleelta

Rakentaa perustusta sivulle.

Kun ostavat maa- tonttipaikan, jossa on tulvia kellarikerroksia, on otettava huomioon, että perustaa on aluksi korotettava. Muutoin talo kääntyy.

Katso myös: Ohje kittibetoniseinille

Aluksi sinun on tutkittava perusteellisesti pohja. On suositeltavaa kaivaa muutamia kaivoksia tai reikiä eri paikoissa sen vieressä. Sinun täytyy kaivaa pohjan koko syvyyteen varmistaaksesi, että hiekka on tai ei ole.

Tällöin kasvattaa alustaa # 8211; Välineet varustamiseen. Valmisteleva vaihe on selkeyttää seuraavia vivahteita:

 • Sijainti # 8211; kone, kaltevuus ja niin edelleen;
 • maaperän luonne # 8211; kivinen, hiekka ja tavara;
 • raakamaidon koostumus # 8211; tiililohko, suuri murskattu kivi ja muut osat;
 • koostumuksen osuudet # 8211; betoni, hiekka, buta ja niin edelleen;
 • raudoituksen läsnäolo;
 • hiekkakerroksen läsnäolo pohjan alle;
 • kokoja.

Yhdistetty laite

Näiden vivahteiden vuoksi päätetään, onko säätiötä mahdollista käyttää tulevaisuudessa vai ei. Jos vastaus on myönteinen, on suositeltavaa suorittaa seuraava pakollinen työ. Muotti on kiinnitetty aiemmin valetun pohjan ääriviivan molemmille puolille. Tätä tarkoitusta varten levyjä käytetään 25-50 mm paksuina. Tämä malli on esitetty kilpien muodossa, joiden korkeus on sama kuin tulevan pohjan (0,5-1 m) korkeus.

Suojukset on asennettu yhdensuuntaisesti toisiinsa. Asiantuntijat suosittelevat, että ne kiinnittävät lujasti kiinnitystyöt (tämä voi olla vahvistus tai metalliset nastat) maaperään 30-50 cm: n syvyyteen, ja ne kiinnitetään yhdessä poikittaisten tankojen avulla. On välttämätöntä asentaa poikittaiset ja sivuttaiset elementit enintään yhden metrin etäisyydelle. Muussa tapauksessa kellarissa kaatuu betonin muotti ja halkeilu.

Jalustan täydellisen sileän pinnan saamiseksi on kiinnitetty nastoja varten muovikalvo lautakuntien sisäpuolelle. Sen tulee varustaa ja tuuletusaukot pohjassa. Tähän käytetään asbestisementtiputkea, jonka läpimitta on 100-150 mm. Tällaisen perustan rakentaminen on tarpeen vahvistamisen kannalta. Tätä tarkoitusta varten käytetään neulontankoa. Vavat eivät saa olla pienempiä kuin 100 mm.

Katso myös: Kovettuvat halkeamat betonissa

Ennen betonin kaatoamista on tarpeellista kostuttaa vanha pohja (sen pinta) vedellä, joka vahvistaa rakenteen rakenteen. Täytetyn liuoksen yläosa tasataan sääntöä ja tasoa käyttäen. Jos säätiö rakennetaan lämpimän kauden aikana, se on peitettävä suojapeitteellä. Päivän aikana sitä tulisi säännöllisesti kostuttaa vedellä. Muussa tapauksessa sen pinta on peitetty matolla.

On mahdollista rakentaa säätiö tämän menetelmän avulla ja betoniputken tai sementtilaastin lävistyksen avulla. Joka tapauksessa sinun on tehtävä tukipinon pinottavan osan vahvistaminen. Voit tehdä tämän työn edellä mainittujen vaatimusten täyttyessä, ja voit tehdä sen itse.

Lähteet: http://forum.ivd.ru/index.php?showtopic=37461, http://pro-fundament.com/kak-narastit-fundament/, http://1pobetonu.ru/remont/kak-narastit -fundament.html

Ei kommentteja vielä!

Säätiön rakentaminen

Rakennuksen ja pidikkeen liittämistä varten vahvistetun kaistaleen rungon kanssa käytetään ankkureita, joiden halkaisija on 20-25 mm 1-1,5 m. Ankkureita asennetaan sorahartseihin porattuihin reikiin. Ne voivat olla ristikkäisiä tai kuuroja.

Jatkojen liittämiseen vahvistusnauhalevyyn on järjestetty myös horisontaaliset pentadit tai poikittaiset poikkipalkit, jotka sijaitsevat 1,5-2 m pohjan pituudella. Rakennusbetonin paksuus on vähintään 30 cm ja yläosassa vähintään 20 cm. Poikittaisten poikkipalkkien yläpuolella olevan rakennuksen korkeuden on oltava vähintään 25 cm. Betonikertymän aste on vähintään B12,5. Vahvistettu betoniteräsverkko, solu 15h15sm, halkaisijaltaan yli 10 mm.

Jotta varmistetaan, että kytkinkytkin on pinottava pohja, sen sivupinnat on puhdistettava. Tätä tarkoitusta varten pohja pestään korkeapainevedellä ja mekaaniset pinnat työstetään, jotta saadaan aikaan karkea pinta (lävistin tai vasara on lovettu).

Kun tarve kasvattaa perustapohjan syvyyttä, tarvitaan uusia säätöjä, ts. laitteen korvaavissa rakenteissa. Nauhan perustuksissa tämä työ suoritetaan seuraavassa järjestyksessä: seinien kautta reiät leikataan kellarikerroksen seinien läpi, joihin poikittaiset metallipalkit liukuvat, joiden päät on sijoitettu tilapäisiin laakeritukiin ja luotettavasti kiinnitettyinä.

Mahdollisten sedimenttiseinien, ristipalkkien, kohdistamiseksi on suositeltavaa luottaa liittimiin.

Kun seinämien kuormitus menee tukijaloihin - nauhaosasto puretaan koukkuilla, joiden pituus on 2-2,5 m, sitten avataan vaaditun syvyyden kaivanto ja rakennetaan uusi säätö. Se on mukana tekemässä työtä kiinnittämällä seinän pohjan ja uuden pohjan yläreunan välinen rako sekä sementti-hiekkalaastin ruiskutus kuiluun. Täytön jälkeen kaivontatuki puretaan.

Säätökorkeus kasvaa

Säätökorkeus kasvaa

Tervetuloa! Vedä muotti ulos olemassaolevien säätöjen sivuilla nostamalla haluttu korkeus.

Rakennustarve syntyy, kun lattiat täytetään olemassa olevalle rakennukselle tai muut muutokset, jotka liittyvät rakennuksen perustan lisääntyneeseen kuormitukseen. Maaperällä voi olla riittämätön kantavuus rakenteen painon tukemiseksi. Joskus on tarpeen korottaa pohjaa sen vahingoksi. Jos et tee sitä ajoissa ja laadukkaasti, rakennus voi olla hyvin epämuodostunut, jopa murtumia seinille.

Eräs menetelmä on vahvistetun betonipyörän järjestely. Tätä varten uusi monoliittirakenne asennetaan aktiivisen alustan ympärille mahdollisimman lähelle vanhaa. Parasta on hitsata ne yhteen. Hitsauksen mahdollistamiseksi sinun on ensin vapautettava osa nykyisen perustuksen vahvistamisesta. Pinoamiskelpoisen rakenteen vahvistamisen yhteydessä raudoitustangot asetetaan mahdollisimman lähelle vaurioituneen pohjan reunoja. Pylväät on sijoitettava pitkin sitä, ei poikki.

Voimaa voidaan kasvattaa värähtelevien levyjen avulla. On erittäin tärkeää luoda suojakerros vaurio-puolelle. On suositeltavaa vahvistaa sitä muilta puolilta. Kaikki riippuu siitä, kuinka huonosti rakennus on vahingoittunut. Jotta kuorma poistettaisiin vanhalta pohjalta mahdollisimman paljon, uudet osat kiinnittyvät tiiviisti olemassa olevaan pohjaan. Voit myös käyttää metallista tai betonista valmistettuja palkkeja. Ne sijoitetaan, jos on tapahtunut vahinko, joka kulkee pohjan reikien läpi. Toinen tapa vahvistaa rakennusta on asentaa paalu talon alle tai sen ympärille.

Maalla rakennettu talo pyrkii aina suojelemaan suoraa kosketusta maan kanssa. Tee näin melko korkea pohja, tee vedenpitävä. Tarvittaessa luodaan rakennuksen korkea kellari.

Kun kellari on alhainen, rakennetta voi kastua alhaalta, varsinkin jos se on voimakkaasti lumenneet talvella ja lumi sulaa keväällä. Tällöin on tarpeen suorittaa korjaustöitä, kunnes rakennus alkoi sortua alhaalta. Korjaus on vahvistaa ja lisätä säätiön korkeutta.

Jos pohja on nauhatyyppiä, korkeutta lisätään pilarien tai nauhan avulla. Nauhan luomiseksi on parempi käyttää kevyitä materiaaleja, jotta emme enää lataa olemassa olevaa alustaa. Solu- tai savi-betonilohkot sopivat täydellisesti tähän. Älä myöskään unohda nykyisen pohjan vedenpitävyyttä.

Jos kyseessä on pylväspohja, niin pylväiden korkeus, jotka ovat jo valmiina, kasvaa. Pilarien pystysuuntaus on äärimmäisen tärkeää. Materiaali käytti tiiliä tai betonia. On kätevää käyttää esivalmistettuja teräsbetonipylväitä. Voit luoda ne itse betonista ja muurausverkosta halutun kokoisen puun muotoon.

Verkko on taivutettu pylväiden muodon ja koon mukaan. Betoniliuokseen lisätään täyteainetta. Ne voivat olla sirpaleita tiilestä tai murskattua kivimateriaalia.