Luonnonkivestä jalustalle

Jalusta nimeltään osa säätiöstä, joka ei ole haudattu maahan. Se on suunniteltu estämään kosteuden ja kylmän pääsyn kotiisi. On myös tarpeen suojata julkisivuilta kaikenlaisia ​​vaikutteita. Sen korkeus ei yleensä ole yli 40-50 cm, ja se voi vaihdella rakenteen arkkitehtuurista ja rakenteellisista piirteistä riippuen.

Miksi tehdä pohjan koristelu, jos se on jo valmistettu kestävästä betonista tai tiilestä, kysyt?

Olisi ymmärrettävä, että kellari on talon perustan jatkuminen ja tulevien seinien perusta. Siksi sen rakentaminen on tehtävä vastuullisesti ja vakavasti sekä sen koristeluun.

Monet tekijät vaikuttavat käyttöikään, jos et viilata, ja tässä ovat tärkeimmät:

 • Suojaus ilmakehän ilmiöiltä. Tämä tarkoittaa riittävää suojausta katujen lämpötilavaihteluiden vaikutuksilta sekä lämpötilaeroista sisä- ja ulkopuolella, mikä voi johtaa halkeamiin.
 • Suojelu tulvia ja pohjavettä vastaan. Tämän tapaamisen edessä on lisäesteen rooli ja se suojaa kielteisiltä vaikutuksilta.
 • Rakennuksen koskemattomuus. Liitäntäpallon lisäämisen yhteydessä ulkoisen ympäristön vaikutusta rakennuksen lämpötilaan ja kosteuteen vähenee.
 • Koristeellinen komponentti. Kellarin rakentamisen aikana ainoa tavoite on antaa vankka perustus talolle. Betonia käytetään rakentamisessa, lisäämällä vahvistusta, harvemmin se on tehty tiilestä. Ulkonäköllä on pieni rooli rakennusmiehille, jotka pitävät rakennuksen turvallisuudesta ja kestävyydestä, joten toisen kerroksen lisääminen on yksinkertainen esimerkki talon ulkoasun parantamisesta kokonaisuutena.

Monien vuosien ajan asiantuntijoilla on ollut paljon kokemusta, ja jo nyt on mahdollista tunnistaa vahvuudet ja heikkoudet sekä ominaisuuksia, jotka ovat lopputuloksen toiminnassa.

Jos kaikkein kriittisin lähestymistapa on toteutettava, voidaan selkeästi erottaa pinnoitteen käyttö ja etuja tulisi olla:

 • suojelu kaikenlaisilta ympäristövaikutuksilta;
 • säätiön suojaaminen fyysisiltä ja joskus kemiallisilta vaikutuksilta ja siten sen vahingoittumiselta ja käyttöiän vähentämiseltä;
 • rakennuksen lämpöeristys, mikä on tärkeä seikka huoneen lämmityksen tai jäähdytyksen energiakustannusten kasvun yhteydessä;
 • ulkonäön parantaminen, laajan valikoiman materiaalien ansiosta ja mahdollisuuden valita mille tahansa seinälle;

Viimeistelyn ilmeisen edun lisäksi asiantuntijat korostavat useita haittoja:

 • Mahdollisuus irrota maali. Tämä on mahdollista käyttämällä huonolaatuisia materiaaleja, kuten kipsiä. On mahdollista, että muutamassa vuodessa kaikki viimeistely on poistettava ja sijoitettava lisävaroja luotettavan suojan antamiseksi.
 • Tarve lisäinvestointeihin kosteuden suojaamiseksi. Riippumatta valituista materiaaleista, vuoraus on käsiteltävä erityisillä yhdisteillä suojaamaan kosteutta;
 • Teosten sesonkiluonteisuus. Ominaisuudet ovat keskisuuria, sillä mikä tahansa viimeistely vaatii tietyn lämpötilan ja jalustan lopetus alhaisessa lämpötilassa on melko ongelmallinen, ellei mahdotonta. On parempi tehdä tällainen työ lämpimänä kautena.
 • Ammattilaisten vetovoima. On mahdollista tehdä itseensä, mutta ei ole mitään takeita siitä, että tämä voidaan tehdä tehokkaasti, joten sinun on käytettävä enemmän.

Mitkä kivet on käytettävä edessä?

Kellarikerrokseen voi käyttää melko erilaisia ​​materiaaleja, ja tässä on luettelo niistä:

 • betonointi;
 • kipsi ja maali;
 • laatta ja ei-luonnonkivi;
 • sivuraide;
 • luonnonkiviä.

Käytännöllisin ja kestävin vaihtoehto on luonnonkivi, vaikkakaan ei halpa.

Monia vuosisatoja, ja nykyään koristeluun, käytetään näitä tyyppejä:

Mitä materiaalia minun pitäisi valita?

Työ on mukava liuskekivi ja hiekkakivi, mutta kaunein, tietenkin, näyttää marmorilta, mutta se maksaa sen mukaan. Ulkoisten ominaisuuksien parantamiseksi materiaali vanhenee erikoiskoneissa, mutta hinta nousee 50%, mutta parannettu ulkonäkö voidaan saavuttaa myös avaamalla valmiin muuraus erikoislakalla, mikä luo märän kiven vaikutuksen, mikä tekee siitä elävämmän ja ilmeisemmän.

Luonnonkivien ja keinotekoisten ominaisuuksien ominaisuus vuorauksen materiaalina

Todellisten kivien käyttö on useita etuja verrattuna muihin koristeluun käytettäviin materiaaleihin:

 • pitkä käyttöikä ilman vuosittaista tarkastusta ja korjausta;
 • yksittäisten pinnoituselementtien vaihto helposti;
 • erilaisia ​​malleja ja värejä;
 • runsaasti muotoja ja kokoja;
 • helppo asennus

Askel askeleelta ohjeet kellarikerroksen viimeistelyyn luonnonkivellä

 • Pinnan esikäsittely ja sokeat alueet. Lähdetään sokea alueelta: sinun on varmistettava, ettei sokea ole enää kutistunut, sillä sitten esteettinen ulkonäkö murtuu. Suosittelemme päällystyslaatikoiden käyttöä. Jos et suunnittele laattojen sijoittamista sokean alueen muodossa, sinun täytyy jatkuvasti kaataa maahan, mikä ei näytä kovin houkuttelevalta. On suositeltavaa kattaa jalusta, kun laatta on jo asetettu sokea alueelle, muuten sinun pitäisi kaivaa pohja hieman ja tehdä vuori hieman syvempi kuin maanpinnan tasolla. Pohja itse on esikäsitelty kipsillä, jossa on kiinnitetty myöhemmin levyjä, joissa on pursotettua polystyreenivaahtoa, mikä ei ainoastaan ​​yksinkertaista kiven asennusta vaan myös vähentää lämmönjohtavuutta. Lautaset on kiinnitetty erityisiin tukeihin. Seuraavaksi levitetään erityinen akryylipäällyste ja verkko kierretään pohjan ympärille, joka on myös kiinnitetty napaleilla ja metallilevyillä.
 • Luonnonkivielementtien asennus pohjaan. Materiaalia valittaessa on kiinnitettävä huomiota paitsi tyypin ja ulkonäön lisäksi myös sellaisiin ominaisuuksiin kuin paksuus ja koko. Kuvan ulkoasu on luova prosessi, koska on tarpeen valita huolellisesti työntöjärjestys, jotta saadaan kaunis harmoninen kuva. Kulmissa yleensä asennetaan suuria elementtejä, ja pieniä käytetään keskellä. Paksuus valitaan pääsääntöisesti niin, että seinät ovat pohjaan samassa tasossa, joten on parempi ostaa kivet, joiden paksuus on enintään 2 cm. Sementtilaasti levitetään ruudukkoon ja siihen kiinnitetään kivi, joka vie se seinään kumivasaralla. Kuivalla säällä, ennen kuin ne kostutetaan vedellä liuoksen parempaa asettamista varten. Kun piirustus on valmis, liu'uttamalla aukkojen väliset raot yrittäen olla pudota kiven takapuolelle.
 • Hoito ensimmäisten päivien jälkeen asennuksen jälkeen. Pääsääntöisesti ratkaisu ratkaistaan ​​päivässä. Siirtymällä tätä ajanjaksoa, kun asetus on jo tapahtunut, mutta lujuus ei ole saanut suurinta mahdollista, saumoja voidaan syventää naulalla tai metallisella tapilla, mikä antaa äänenvoimakkuuden pohjalle ja tekee piirustuksen ilmeisemmäksi. On myös aika, jolloin metalliharja puhdistaa ylimääräisen ratkaisun edestä, jos on olemassa yksi. Viikon aikana, kun vuorauksen on oltava runsaasti, mutta ei painetta, vettä liuoksen parempaa asettamista varten.
 • Asennuksen jälkeen. Viikon kuluttua ja vuorauksen vahvistamisesta käytetään kosteutta säästäviä ratkaisuja, jotka suojaavat kosteutta ja erikoislakkoja parantamaan visuaalisia ominaisuuksia. Käyttöikän pidentämiseksi vuori on puhdistettava pölyltä ja avattava säännöllisesti uudella lakkakerroksella.

Hinnat luonnonkivistä

Viimeistelymateriaalien hinnat ovat melko erilaiset, ja kaikki riippuu kysynnästä ja se muodostuu ulkoisten ominaisuuksien ja toimituskustannusten huomioon ottamisesta, joten hinnat voivat vaihdella eri alueilla:

 • hiekkakivi: 190-430 ruplaa / m² (riippuen väristä, kallein on terrakotta);
 • schungite: 480 ruplaa / m²;
 • Levezeeli: 300 ruplaa / m² (ulkonäöltään ja ominaisuuksiltaan marmori, vain ruskea);
 • kuori rock: 600 ruplaa / m²;
 • dolomiitti: 900 ruplaa / m²;
 • marmori: 2400-6400 hankaa / m²;
 • kvartsilista: 420-500 ruplaa / m².

Hinnat ilmoitetaan ilman ikääntymisen vaikutusta, mikä maksaa vielä 40-50% ilmoitetusta hinnasta. Luonnonkivestä selviytyminen on keskikustannusvaihtoehto. Graniitti tai marmori maksaa paljon enemmän, mutta sivutuotteita tai keinotekoisia materiaaleja pidetään budjettivaihtoehtona.

Edut ja haitat kiven pintamateriaalin viimeistelystä luonnonkivellä

Luonnonkiven kiistaton etu on sen kestävyys. Talot, eivät vain socles, ovat olleet Euroopassa vuosisatojen ajan ja ajan myötä yhä kauniimpi, mikä on sen toinen etu. Kun puhutaan kauneudesta, et voi unohtaa graniitin tai marmorin suuruutta rakennusten sisustuksessa.

Haitta on varsin kauhea kuin käytännössä otettu. Suurin väite muuntyyppisten viimeistelyjen suhteen on paljon painoa. Uskotaan, että painon takia vuori voi deformoitua pohjaa ja aiheuttaa vahinkoa rakennukselle, mutta taitavalla materiaalivalinnalla, paksuudella ja asianmukaisella valmistelulla tämä voidaan välttää.

Yksi totuudenmukaisista tosiasioista voidaan kutsua yksittäisten kivien putoamisesta muutamassa vuodessa - tämä on todella mahdollista, jos käytetään useampia kivityyppejä eikä lämmönjohtavuuden eroa havaita, mikä johtaa siihen, että yksi kivi laajenee enemmän kuin toinen lämpötilan muuttuessa ja katoaa näin ollen.

Luonnonkivi jalustalle

Voronezhin tukikappaleelle on mahdollista ostaa 390 ruplan neliömetriä kohti luonnonkivi. Perus on koko rakennuksen perusta, joten on välttämätöntä, että se on kestävä. Luonnonkivet suojaavat säätä kosteudelta, seinien halkeilulta, vaikeilta pakkasilta ja muilta ilmastollisilta vaikutuksilta. He tekevät hyvää työtä veden tunkeutumisen kanssa. Kosteus imeytyy ja haihtuu luonnollisesti kiven rakenteen vuoksi.

Viimeistelykivien tyypit

 • graniitti,
 • marmori,
 • hiekkakivi
 • kalkkikivi
 • liuskekivi.

Graniitti on yksi kestävimmistä materiaaleista maaseudun seinien edessä. Se on vastustuskykyinen ympäristövaikutuksille, ei pelkää korroosiota, tuulta ja kuivaa lämpöä.

Graniitti kellari on aina suojattu erilaisista kemiallisista reagensseista, epäterveellisen homeen ja sienten esiintymisestä. Tämä kivi on vaikea tuhota, joten se suojaa aidan ja säätiön vandalismilta.

Marmori on yksi kauneimmista luonnonkivistä soclen kohtaamiseen. Se ei ole yhtä kestävä kuin graniitti, mutta sillä on korkea lämmönkestävyys eikä absorboi kosteutta. Erilaiset tekstuurit ja värit tarjoavat enemmän vaihtoehtoja kellareihin.

Hiekkakivi - suosittu kivi kellarista ja edullisimpia. Sen hinta on paljon alhaisempi kuin muilla materiaaleilla. Se on kuitenkin vähemmän kestävä kuin marmori, mutta vahvempi kuin kalkkikivi. Sen kerroksellinen rakenne antaa julkisivulle ainutlaatuisen ulkonäön. Asennuksen yksinkertaisuus mahdollistaa asennuksen itse. Toisin kuin marmori, hiekkakiviä ei voida kiillottaa täysin tasaiselle alustalle, se pysyy aina karkeana.

Kalkkikivi - käytetään ulkoseinien rakentamiseen ja pinnalle. Aidat ja leikata kellari käytetään useimmiten shell rock. Koostumuksessaan - suola ja jodi, joilla on bakterisidisia ominaisuuksia. Luonnonvaipan kiviä ei suihkuteta ajan mittaan, sen lämmin luonnon sävyt antavat erityisen viehättävän maalaistalot ja aidat. Se on paljon halvempaa kuin graniitti, marmori, mutta kalliimpi kuin hiekkakivi ja liuskekivi. Helppo asentaa ja säilyttää lämmön.

Liuskekivi on erittäin kiinteä luonnonkivi, joka on alhaisempi voimaa vain graniitissa. Se näyttää täydelliseltä mistä tahansa pinnasta, sen sileät levyt antavat pohjalle jaloilun. Se ei ole altis koville lämpötilavaihteluille, ei absorboi auringon lämpöä. Se kuuluu keskimääräiseen hintasegmenttiin, mutta samaan aikaan käyttöikä on noin 50 vuotta. Sopii nykyaikaiseen muotoiluun (korkean teknologian, minimalismi).

Luonnonkiviä vuosisatoja varten käytettyyn pohjaan. Niiden tärkeimmät ominaisuudet ovat kestävyys, palonkestävyys, suuri puristuslujuus ja kaunis ulkonäkö.

Jalusta luonnonkivestä

Yksityisten talojen rakentamisessa kiinnitetään paljon huomiota kestävän, luotettavan perustan järjestelyyn. Kellari - pohjan yläosa, joka sijaitsee maanpinnan yläpuolella. Tämän rakennuksen päätehtävänä on suojata talon seinämät saostuksesta. Rakennuksen kellarissa on myös melko suuri arkkitehtoninen kuorma. Siksi on syytä vastata vastuullisesti viimeistelyaineiston valintaan. Luonnonkivi nykyajan suosituimman materiaalin kellarista.

Luonnonmateriaalien lisäksi muita materiaaleja voidaan käyttää viimeistelyyn: keraamiset laatat, keinotekoinen komposiitti, sivuraide, koriste-kipsi. Jokaisella materiaalilla on sen edut ja haitat, kuten luonnonkivi. Mutta jos talon omistaja haluaa saada paitsi vahvan, myös näkyvän rakenteen, kannattaa pysäyttää valinta luonnonkivellä.

Lähellä kellarikerros luonnonkivellä on tilaisuus antaa talolle kunnioitettava ja kaunis ulkonäkö.

Luonnonkivi jalustan viimeistelyyn

Luonnonmateriaalien käyttö rakennusten viimeistelyyn antaa sinulle mahdollisuuden antaa kunnollisen ulkoasun rakennetta varten, luoda alkuperäistä muotoilua luovaa lähestymistapaa käyttäen. Viimeistelyä varten on suositeltavaa antaa routavarattomia lajeja, jotka eivät ole alttiita halkeilulle lämpötilan vaihtelun vuoksi. Viimeistely on parempaa tuottaa tummia sävyjä mineraaleja - niiden ylläpitämiseen kestävässä muodossa on oltava mahdollisimman pieni vaiva. Yleisimmin käytetyt luonnonketjut ovat:

Luonnonkivi kellarin koristeluun käytetään kahta muotoa:

 • luonnollinen (käsittelemätön);
 • käsitelty tehtaalla.

Raaka-ainekerrosten, kiviä, mukulakiviä käytettäessä voit saavuttaa alkuperäisen suunnittelun, luoda kuvioituja tekstuureita. Mutta meidän on muistettava, että tällaisen aineiston käyttäminen vaatii taitoa sekä taiteellista makua. Matching raakakivet ovat työläs ja fyysisesti vaativa.

Frost-resistentti, tiheä luonnonkivi soveltuu jalustaan

Luonnollisesti käsiteltyjä luonnollisia mineraaleja käytetään yleisemmin. Ne on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 • kaakeloitu vaihtoehto. Lähdemateriaali leikataan samanpaksuisiksi elementteiksi. Pituus ja leveys voivat olla mielivaltaisia;
 • runkokivi Erikoiskoneiden avulla terävät reunat ja kulmat ovat pyöristettyjä;
 • viimeistely tietyn leveyden omaavien nauhojen muodossa. Luonnonmassiivi on murtunut ja leikattu kaistaleiksi erikoistyökaluilla.

Plinth koristelu luonnonkivellä - edut ja rajoitukset

Luonnon kiven koristeluun liittyy useita etuja verrattuna muihin nykyaikaisiin materiaaleihin:

 1. Kestävyys.
 2. Pakkasvaste.
 3. Koriste.
 4. Ympäristöystävällisyys.
 5. Kestää mekaanisia vaurioita.
 6. Kyky korvata yksittäisiä esineitä.
 7. Helppokäyttöinen viimeistely.

Ominaisuuksiltaan maagiseen alkuperään luonnonkivi - gabbro, labradoriitti, graniitti ja sen sukulaiset - sopii parhaiten tähän tehtävään.

Muutamia haittoja ovat:

 • korkea hinta. Luonnonmateriaalin kustannukset eroavat merkittävästi keinotekoisesta vastineesta;
 • asennusprosessin monimutkaisuus. Epäsäännöllisten geometristen mittasuhteiden vuoksi elementtien asentamiseen kuluu paljon aikaa.

Materiaalin valinta ja perusehdotukset

Valitsemalla vuori vaihtoehto sinun täytyy realistisesti arvioida taloudellisia mahdollisuuksia. Rajoitetun budjetin avulla sinun ei pitäisi etsiä kalliita graniitteja tai raunioita. Houkuttelevan ulkonäön saavuttamiseksi voit käyttää kalliota ja hiekkakiveä. Resistenssin suhteen ne tietenkin ovat huonompia kuin magmamaisen alkuperän mineraalit, mutta asianmukaisella hoidolla ja hoidolla ne kestävät kauan. Älä päästä pois marmorista - ajan myötä se menettää houkuttelevuutensa, tarvitsee lisäkäsittelyä.

Maalin väri valitaan omistajan makuelämysten mukaan. On syytä muistaa, että tumman värin pinta vaatii vähemmän huoltoa. Kevyessä viimeistelyssä näkyvät muta tahrat.

Tärkeä vivahde on materiaalien yhteensopivuus. Et voi käyttää samassa muurauksessa karbonaatti- ja silikaattikiviä. Niiden sisältämien aineiden vuorovaikutus johtaa louhintaan ja näin ollen pinnoitteen nopeaan tuhoutumiseen.

Ei ole suositeltavaa käyttää kivi - kuori rock, dolomiitti, kalkkikivi

Luonnonkivi - valmisteleva vaihe

Rakentamisen tulee alkaa työkalujen valmistelusta. Kellarikerrokseen tarvitaan:

 • lastalla;
 • rakennustaso ja neliö;
 • lastalla;
 • kumitiiviste tiivistämiseen;
 • Bulgaria viimeistelyyn;
 • sähköporakone, jossa suuttimet muurauslaastin sekoittamiseksi;
 • metalliset harjat;
 • harjalla tai sumutuksella, jolla pinta kastuu.

Valmistele tarvittava työkalu tarkasta huolellisesti käsiteltävä pinta ja suorita seuraava työ:

 • Irrota epäsäännöllisyydet, tahrat, sementti virtaa metallisella harjalla.
 • Käsittele koko alue primerillä. Kun asetat kiven, se luo lisätaulun. Levitä koostumus maalilla tai suuremmilla alueilla, käytä rullaa.

Kun viimeistelet socle luonnon kivi, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä tiivistää muuraus nivelet

Kaikki kellarinpinnan valmistelutoimet toteutetaan sokea alueen koko rakennuksen kokoonpanon jälkeen, joka on suunniteltu suojaamaan kosteuden vahingollisilta vaikutuksilta.

Luonnonmukainen luontainen tekniikka

Yleensä kallioon päin luonnonkivi on tehty vasemmalta oikealle ja alhaalta ylös. Voit työskennellä itsenäisesti, tärkeintä ei ole kiirehtiä, jotta voitte lähestyä kunkin elementin valintaa tarkasti. Prosessitekniikka on yksinkertainen ja se koostuu seuraavista kohdista:

 • Valitse sopiva koko ja muoto. Levitä ennen pintaan, tarkista mahdolliset aukot.
 • Poista hiomakone terävät ulkonemat, epätasaisuudet.
 • Levitä muurauslaasti päällystysmateriaaliin, aseta elementti valittuun paikkaan. Varmista, että kunkin seuraavan elementin ulompi osa on samassa tasossa kuin edellinen.
 • Työnnä kumimetsäkotelo irti ilmakammioista ja tiukemmin sovitetusta.

Suurin uhka luonnonkivelle on kosteus, joka tunkeutuu yksittäisten kappaleiden välisiin aukkoihin.

Lisätyöt suoritetaan kuvatun algoritmin mukaisesti keräämällä mosaiikkia päin olevista kivistä. Elementtien asennus on vaikein hetki, joka vaatii luovaa lähestymistapaa. Suurten fragmenttien väliset aukot voidaan täyttää pienemmillä tai käyttää muita viimeistelykiviä.

Pohjan yhden sivun asettaminen, sinun on puhdistettava saumat välittömästi, poista ylimääräinen muurauskoostumus. Vain sitten jatka seuraavalle puolelle. Päivä myöhemmin, kun liuos tarttuu, mene läpi metalliset sauvat. Tämä antaa socle-pinnan tekstuurin ja tilavuuden, tekee piirtämisen ilmeisemmäksi. Kuumana ajanjaksona suoritetaan säännöllisesti runsaasti kostutusta, jotta parannetaan asetusta ja estetään liuoksen halkeileminen.

Lopulliset tapahtumat

Luontainen mineraali on kaikkein kestävin aine negatiivisille tekijöille. Kuitenkin sen ympäröimä jalustan pinta vaatii lisää hoitoa ja hoitoa. Ratkaisun täydellisen asettamisen jälkeen on välttämätöntä:

 • Liiallisen muurausmassan loppusiivouksen suorittaminen. Käytä loppusiivousta nestemäisten sementinpoistoaineiden kanssa. Vältä mekaanista puhdistusta, jotta vältät päällysteen kasvojen vaurioitumisen.
 • Puhdista luonnollisten mineraalien pinta veden pilaantumiselta lisäämällä pesuaineita, jotka auttavat säilyttämään taulukon luonnollisen ilmeen.
 • Prosessissa käytetään huokoisia materiaaleja, joilla on erityisiä yhdisteitä, jotka estävät lian ja kosteuden pääsyn matriisiin.

Voit estää ylimääräisten kustannusten välttämisen. Erikoisastian, pinnoitteiden ja lakkojen käyttö auttaa säilyttämään vuorien alkuperäisen ulkonäön useiden vuosien ajan ja suojaamaan kellarista suolavärjättyjen tahrojen, muotin ja sammalta.

Yhteenvetona

Kellarin viimeistely luonnonkiven kanssa ei ole täysin yksinkertainen ja vaatii tiettyjä rakennusvalmiuksia. Mutta vähän vaivaa, huolellisuutta, taiteellista makua, voit tehdä vuori itse, lopulta ottaa vankka, luotettava säätiö, joka suojaa talon ennenaikaisesta ikääntymisestä ja tuhoamisesta.

Luonnonkivi talon kellarin viimeistelyyn: valinta ja asennus

Kortin koristeluun soveltuva luonnonkivi on erinomainen ratkaisu, joka mahdollistaa rakenteen suojan kosteudelta ja ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Tuloksena oleva päällyste on luotettava ja kestävä edellyttäen, että työ suoritetaan kaikkien sääntöjen mukaisesti. Tällä hetkellä on laaja valikoima tuotteita, joiden avulla voit löytää haluamasi vaihtoehdon.

Luonnonmateriaalin edut ja haitat

Jokaisella viimeistelymateriaalilla on omat edut ja haittapuolet, eikä soclen päällyskivet ole ilman niitä. Tämän tuotteen edut ovat:

 • Kestävyys. Käyttöikä on kymmeniä vuosia. Päällysteen tuhoutuminen havaitaan vain, jos muninta- tekniikkaa ei havaita tai liima menettää ominaisuutensa.
 • Palonkestävyys Luonnonkivipinta ei edistä liekin leviämistä eikä tue palamista. Lisäksi se suojaa pohjaa luotettavasti korkeilta lämpötiloilta. Tietenkin kunkin lajikkeen turvamarginaali kuumennettaessa on sen rajat. Joten, hiekkakivi, jolla on pitkäaikainen altistuminen alkaa pilkkoutua.
 • Ympäristöystävällisyys. Kivi on täysin turvallinen ihmisten ja eläinten terveydelle. Se ei aiheuta haitallisia aineita eivätkä ne keskitä niitä ilmasta. Uskotaan, että jotkut lajit, erityisesti graniitti, ovat radioaktiivisia, mutta tämä on liioittelua.
 • Kosteudenkestävyys. Viimeistelymateriaali ei absorboi vettä eikä tiivisty, kun se altistuu, se takaa kestävyyden ja helpottaa huoltoa. Mutta yksittäiset lajit tarvitsevat lisää suojaa.
 • Visuaalinen valitus. Luonnonkiven luonti mahdollistaa koristeellinen pinnoite, jolle on tunnusomaista yksilöllisyys.
Luonnonkivet eivät ole vain kauniita, ne ovat myös ympäristön kannalta turvallisia, mutta asiantuntijat suosittelevat kuitenkin tarkastamaan kaikki radioaktiivisen taustan luonnollinen materiaali

Emme voi sulkea pois haittoja:

 1. Korkeat kustannukset. Tuotantokustannukset riippuvat tyypistä, mutta ne muodostavat aina huomattavan osan talousarviosta.
 2. Asennuksen monimutkaisuus. Säätiön asettaminen itsellesi ei ole helppoa, sinun on otettava huomioon monia vivahteita ja sääntöjä, joten työtä on vaikea suorittaa ilman kokemusta. Joten hiekkakiveä käytettäessä yleinen virhe on puhdistuksen puute, koska vain pesty kivi ilman epäpuhtauksia tarjoaa parhaan tarttuvuuden.

Vihje! Suuri rooli on oikean materiaalin valinta. Myynnissä on huonolaatuisia tuotteita, jotka hylätään tuotannon alkuvaiheessa ja myydään pienillä markkinoilla.

Yksi valmistajan luotettavuuden indikaattoreista ja myymälän rehellisyydestä on varaston olemassaolo, jossa kivi jaetaan kiviä pitkin ja siististi pakattuina.

Tyypit kivi perusta

Karsinta on jaettu useisiin suosituimpiin lajikkeisiin.

graniitti

Tämä materiaali viittaa igneouskalliin, joka sisältää monia komponentteja. Tämä vaihtoehto on erittäin kestävä ja takaa ensimmäisen tuhoutumisen merkit vain sadan vuoden kuluttua. Siksi graniitilla on toinen nimi - "ikuinen kivi".

Graniittirakentaminen maksaa paljon rahaa, mutta tämä materiaali on elitistyyppinen viimeistely ja sillä on ainutlaatuiset suorituskykyominaisuudet.

 • Vahvuus. Tämä johtuu kosteuden, huurteen ja voimakkaan mekaanisen rasituksen kestävyydestä.
 • Erilaisia ​​rakenteita. Materiaalissa voi olla suuri tai hieno raekoko, joka tarjoaa ainutlaatuisen koostumuksen. Se riippuu kentästä, jossa se louhittiin.
 • Erinomainen sisustus. Tyylikäs ja yksilöllinen suunnitteluratkaisu, tämä kivi kellariin päin on paras valinta. Värimallin avulla voit valita parhaan vaihtoehdon. Myös myynnissä on osia kiillotetulla, kiillottamattomalla tai karhealla pinnalla.

Kymmeniä tyyppejä on graniittikivi, mutta suosituin verhous on Alaskit, plagiogranite ja porfyyri graniitti.

 • Suuri paino. Tämä luku on korkeampi kuin esimerkiksi hiekkakivi, jolloin rakennuksen kuorma kasvaa. Siksi, kun rakennetaan pohjan kellarintarakennetta, tämä indikaattori lasketaan etukäteen. Jos työtä ei alun perin tehty, usein on tarpeen vahvistaa.
 • Muotoilun monimutkaisuus. Ennen graniitin talon osien sulkemista on pidettävä mielessä, että materiaalin paino ei salli useiden suosittujen liimojen käyttöä. Työlle on valittu ratkaisuja, joilla on korkea tarttuvuusparametri.

  Kotimestariksi graniittikellarin itsensä rakentaminen on lähes mahdotonta, koska se vaatii erikoistyökaluja ja vakavia ammattitaitoja.

 • hiekkakivi

  Tällainen luonnonkivi on melko vaatimaton, mikä selittyy edullisemmalla hinnalla kuin graniitilla. Hiekkakivi muodostuu sedimenttisistä kiveistä, jotka ovat luonnollisesti puristettuja. Materiaalin koostumus voi sisältää erilaisia ​​komponentteja, jotka vaikuttavat sen laatuun.

  Hiekkakivellä on melko laaja valikoima malleja, joista molemmat ovat kohtuuhintaisia ​​ja elitistisiä

  • Pitkä käyttöikä. Kiven pohjan viimeistely mahdollistaa päällysteen, joka erottuu sen äärimmäisestä kestävyydestä. Egyptiläiset pyramidit ja Versaillesin palatsi on leikattu tällä materiaalilla.
  • Kosteudenkestävyys. Vaikka tuotteessa on huokoisuus, se ei käytännössä ota kosteutta ympäristöstä. Siksi pinta ei ole kerrostunut, vaikka se toistuvasti altistuu saostukselle.
  • Vahvuus. Tämän indikaattorin mukaan hiekkakivi on kultainen keskiarvo, jonka avulla voit saada tarvittavan hinnan ja laadun tasapainon.
  • Matala lämmönjohtavuus. Tämä antaa rakennuksen lisälämmöneristykselle.
  • Koriste. Vaikka materiaalin värimuutos ei ole niin suuri, syntyy hämmästyttävän kaunis kerros. Yleisimmät ovat ruskehtava ja vihertävä sävyjä.
  Ylellisyysalueella yksi tunnetuimmista hiekkakivityypeistä pidetään niin sanottuna "Dagestan-kivi".

  Tuotteen tärkein etu on käsittelyn helppous, joten ei ole tarvetta käyttää monimutkaisia ​​ja kalliita laitteita. Tiedot ovat saatavilla eri muodoissa ja tekstuureissa. Mutta hiekkakivellä työskentelyssä on monia vivahteita, etenkin tarran valinnasta ja liima-aineen levittämisestä. Tosiasia on, että usein asennettaessa käytetään ei-höyryä läpäisevää koostumusta, mikä aiheuttaa ongelmia. Näin ollen kun seosta, jonka paksuus on yli 4-5 mm, päälle muodostetaan polymeerikalvo ja kerroksen sisällä kuivuu melko pitkään - kuukauden kuluessa. Jos tämän ajan kuluessa lämpötila laskee, pinnoite alkaa heikentyä.

  coquina

  Tämä kivi asetetaan alustalle paljon harvemmin kuin aiemmat versiot. Mutta juuri tämä mahdollistaa sen, että saadaan pinta, joka on erotettu suurimmalla luonnollisuudella. Tämä saavutetaan sen takia, että materiaali sisältää pilareita (useimmiten nilviäisten kuoret), jotka luovat halutun ympäristön.

  Simpukat ovat kalkkikiveä, ja niiden kunnollinen käsittely on kadehdittavaa kauneutta, mutta sillä on edullinen hinta.

  • Väripaletti - harmaasta ja punertavasta herkkään pastelliväreihin. Tämä moninaisuus johtuu tuotantopaikasta. Alkuperää esiintyy myös huokoisuudessa, joka voi olla suuri tai pieni rakenne.
  • Luotettavuutta. Tuloksena oleva pinnoite kestää hankausta ja delaminaatiota. Myös aggressiivisen ympäristön vaikutuksen vuoksi pinta ei menetä ominaisuuksiaan.
  • Ääni ja lämpöeristys. Kiven rakenne ja sen komponentit suojaavat ulkomaisen melun tunkeutumiselta ja lämmönkestävyydestä.
  • Saatavuus. Tämä on yksi edullisimmista luonnollisista vaihtoehdoista. Lisäksi materiaali louhitaan monissa osissa maata, mikä vähentää sen toimituksen kustannuksia.

  Kuori ei ole vaikea peittää kuorella, yksityiskohdat pienestä painosta ja erittäin kätevä työskentely. Tuotteet valmistetaan laatat ja tiilet. Jokainen vaihtoehto soveltuu talon suunnittelun ominaisuuksiin.

  Kuoren kallio on huokoinen materiaali ja osaa absorboida osittain kosteutta, joten se ei sovellu kellarin viimeistelyyn kylmillä alueilla.

  liuskekivi

  Se on vulkanoidun alkuperän, joten sen kovuus on suuri. Materiaaliominaisuudet:

  • Pakkasvaste Shale pinnoitteet eivät pelkää merkittäviä lämpötilahäviöitä, pitkittyneitä pakkasnesteitä ja korkeaa kosteutta.
  • Estetiikkaa. Saavutetaan laminoinnilla, jolla voi olla erilainen rakenne. Lisäksi on olemassa monia värisävyjä, joiden avulla voidaan osoittaa sisustuksen yksilöllisyyttä.
  • Saatavuus. Materiaali on kaupallisesti saatavana monissa muunnelmissa, sen hinta on huomattavasti pienempi kuin graniitti.
  Liuskekiviä pidetään yksityisessä rakentamisessa yleisin ja kohtuuhintainen kivi, ja siinä on laaja valikoima värejä

  Liuskekiven käyttäminen ei ole vaikeaa, mutta huolellisuutta on noudatettava.

  Stone vuori tekniikka

  Kynttilän päällä luonnonkivestä on kaksi päävaihetta:

  1. Emäksen valmistus.
  2. Kiven asettaminen.

  Jokainen prosessi edellyttää vastuullista lähestymistapaa.

  Työskentele alustan kanssa

  Riippumatta talon rakentamisesta, perusta on huolellinen valmistelu. Se koostuu seuraavista:

  1. Pinta puhdistetaan kaikista ylimääräisistä, likaisista ja pölyistä. Erityistä huomiota kiinnitetään pinnoitteisiin, joilla oli aiemmin koristeellinen suojakerros. Se puhdistetaan aivan maahan, koska erilaiset ongelmat voivat peittää ulkopuolisen viilun alla: sieni, muotti, eläinten ja hyönteisten elinkeinot.
  2. Rakenteen tilan arviointi. Sillä ei saa olla vikoja, jotka vaikuttavat säätiön laatuun. Kaikki halkeamat, levyt ja halkeamat osoittavat tarve kattavaan testaukseen ja laajamittaiseen vahvistamiseen.

  Säätiötä valmisteltaessa tärkeimpinä pidetään erilaisten halkeamien korjausta.

 • Ulkopuoliset virheet - halkeamat ja poistumat korjataan sopivalla ratkaisulla. Laajat ja pitkät halkeamat vahvistettuina.
 • Jos tarvitaan täydellinen pohjaohjaus, valitaan sopivin menetelmä. Tämä voi olla sementtiseoksen käyttö tai paneelimateriaalien asennus.
 • Kiven kiinnittämisen helpottamiseksi pinta on peitetty lovilla ja pohjustettu. Maaperän tulee sisältää antiseptisiä ainesosia.
 • Pohja kuivataan hyvin. Suuri kosteus tai liian alhaiset lämpötilat eivät ole sallittuja.

  Jalkakäytävän ihanteellinen kohdistaminen laastilla laastilla on vain merkityksellistä sileiden ja tasaisten levyjen viimeistelyyn luonnonvaraisen kuvioituvan kiven alla, riittää, että pohja peitetään huolellisesti alukkeella

  Kiven asettaminen

  Luonnonkivien asettamiseen käyttämällä yksinkertaisia ​​työkaluja. Se sisältää: säiliön liuoksen ja veden valmistamiseksi, sekoittimen, joukon spatuleja, rättiä.

  Työn suoritusjärjestys:

  1. Valitun materiaalin ominaisuudet määritetään. Jos kivessä on epäsäännölliset reunat, yksityiskohdat mukautetaan erikseen. Voit tehdä tämän asettamalla elementit tasaiselle alustalle ja leikkaamalla ne tarvittaessa.
  2. Sekoitettu liimakoostumus. Kuiva-aine laimennetaan oikeaan nestemäärään. Homogeenisen seoksen saamiseksi käytetään sekoitinta. Valmisratkaisuihin tarvitaan myös valmistelu - hajautus. Huomaa, että valitun seoksen on oltava kimmoisa ja pakkasenkestävä.

  Luonnonvarainen mineraali asennetaan yksinomaan ulkokäyttöön tarkoitettuun erityiseen liima-aineeseen.

 • Asettelu suoritetaan vain kosteuden ja lämpötilan indikaattoreissa, jotka on lueteltu toimimaan kunkin yksittäisen koostumuksen suhteen. On kieltäydyttävä tekemästä työtä pienimmän tai suurimman sallitun parametrin kanssa.
 • Asennus alkaa alarivistä. Prosessi voi vaihdella valitun menetelmän mukaan. Erot ovat, että sokea alue voidaan pystyttää ennen kiven asettamista tai sen jälkeen.

  Koska villi kivi on melko raskas materiaali, sen alle on ehdottomasti asennettava vahvistusverkko.

 • Tarvittaessa merkintä suoritetaan. Tämä on tärkeää, kun työskentelet sileiden reunojen kanssa.
 • Osan kiinnitysjärjestys on seuraava: elementin sisäosa kastuu vedellä; liimaa levitetään alustaan ​​ja fragmentin takaosaan; tuote on kiinteä alhaalta lähtien.
 • Edellytyksenä on aukon läsnäolo. Kiven lämpölaajenemisen tasoittaminen on välttämätöntä, joten se ei saa olla pienempi kuin 5 mm.

  Luonnollisen ja keinotekoisen kiven kanssa työskentelevä tekniikka on samanlainen kuin itse materiaali, vaan se eroaa vain liimamallissa

 • Kaikki yksityiskohdat on määritelty jatkuvasti, koska valmistetulla seoksella on tietty aika työskennellä. Jokainen kappale asetetaan paikalleen ja painetaan hyvin. Tarvittaessa koputtaa.
 • Koko pinnoitteen asentamisen jälkeen on injektointia. Se suojaa pintaa ennenaikaiselta tuhoamiselta.
 • Jos työhön käytettiin kiveä, jolla oli epätasaiset reunat, täyteaineiden täyttämisessä olisi otettava huomioon tämä koristeosa.

  Luonnonkivi peruskorjausta varten - miten tehdä?

  Socle on talon perustekijä. Yleensä kellarialue on leikattu sävyksi rakennuksen pääväreillä niin, että se ei erotu yleisestä koristekuvasta. On olemassa tällaisia ​​viimeistelyjä ja käytännön arvoa - se suojaa perustan ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta.

  Pohjarakenteita voidaan suunnitella useilla tavoilla: kipsinpäällyste, päällystäminen sivuseinällä tai limivuorauksella, vuori luonnollisella ja keinotekoisella kivellä. Kortin sisustukseen tarkoitettu luonnonkivi on kalliimpaa kuin muut materiaalit, ja sen asentaminen aiheuttaa joskus vaikeuksia kokemattomille rakentajille. Mutta nykyisen ulkonäön ja orgaanisen yhdistelmän ansiosta monet tyylit ovat edelleen suosittuja. Tänään tutustumme tämäntyyppisten koristeiden vivahteisiin sekä luonnonkiven päällysteen valintaa ja käyttöä koskeviin sääntöihin.

  Socle koristeltu luonnonkivellä

  Miten valita kivi perusta?

  Kiven valitsemisen tärkein kriteeri on se määrä, jonka olet valmis käyttämään hankintaan. Jos haluat säästää rahaa, suosittelemme kuoren kiviä, kvartsiittia tai hiekkakiveä, ja jos keinoin ei ole rajoituksia, niin houkutteleva ja kestävä graniitti tekee.

  Nämä materiaalit viimeistelyyn kellarin pohja käyttää useammin kuin toiset:

  1. Villikivi (liuskekivi, kvartsiitti). Rakenteen mukaan se on tiheää ja kestää luonnollisia vaikutuksia. Värisävy vaihtelee vaaleista tummiksi sävyiksi, materiaalilla on upeat näköiset suonet. Tätä kiveä voidaan käyttää yhdessä muiden kivien kanssa, mutta kiinnittää huomiota sen poistamiseen. On välttämätöntä hankkia vain sellainen alue, jolla on vastaava ilmasto.
  2. Coquina. Tämä materiaali myydään kiinteissä lohkoissa ja on riittävän kestävä. Kuoria ei eroteta eri väreillä (keltainen on ainoa väri) ja siinä on huokoinen rakenne. Suurten huokosten vuoksi se tarvitsee pakollista hoitoa suojaavilla yhdisteillä.
  3. Hiekkakiveä. Se toteutetaan laattoina. Viimeistelykivi

  ja erikokoisia lohkoja ja hiekkasävy. Materiaalin vahvuus on huonompi kuin edellä mainitut lajikkeet.

 • Graniittia. Tätä kiveä käytetään useammin kuin toiset, sitä arvostetaan alkuperäiseen ulkonäköön ja kestävyyteen lämpötila-ääriliikkeistä, kosteudesta ja muista sääolosuhteista. Se on valmistettu kiinteiden lohkojen muodossa, mutta myös graniittilaatta 1 cm: n paksuiselle kellarikerrokselle.
 • Marmoria. Se on arvostettu sen koristeellisia ominaisuuksia, mutta se ei ole käytännöllinen. 2-3 vuoden käytön jälkeen materiaali himmenee ja menettää alkuperäisen ulkonäön.
 • Kaatopaikka. Tämä kivi on yksittäisten kappaleiden koko, joka vaihtelee 20 - 50 cm: n välillä. Materiaali löytyy eri muodoista, mutta työ on kätevämpää olla jo käsitellyt levyt, muuten laittaminen vie paljon aikaa ja vaivaa.
 • Kaikki kivierot eroavat toisistaan ​​pintakäsittelyssä. Tämä parametri vaikuttaa materiaalin tyyppiin ja helppokäyttöisyyteen. Tämäntyyppiset pinnat erottuvat:

  1. Karkea - raaka-aine, lähellä alkuperäistä ulkonäköä.
  2. Maa - hieman lievää, mutta rakenteeltaan sileä.
  3. Kiillotettu - täysin sileä, kiiltävä pinta.
  4. Split - jossa on huomattava helpotus, joka muistuttaa laattoja keinokivestä.

  Määritettäessä käsittelytapaa on harkittava, onko tällainen materiaali helppo puhdistaa, koska rakennuksen kellarissa on säännöllisesti kosteutta ja likaa. Epäsäännöllisyyteen kiinnitetyt pinnat edellyttävät enemmän hoitotoimenpiteitä, varsinkin kun kyseessä ovat vaaleat sävyt, joista jokainen tippuu heti havaittavaksi.

  Vuorivärin osalta on parempi ottaa kivi vastaamaan tai 2-3 tonnia tummempia kuin kodin sisustuksen päävalikoima. Jotta materiaali olisi korkealaatuista ja terveydelle vaarallista, muista kysyä myyjältä todistuksia kiven alkuperästä.

  Luonnonkivun pohjan ominaisuudet

  Viimeistelemällä kellarissa luonnonmateriaali on useita ominaisuuksia. Tärkein on karbonaattikivien (kuori rock, dolomiitti, kalkkikivi) yhteensopimattomuus silikaatin (kvartsiitti, hiekkakivi) kanssa. Kieltäminen niiden yhteiseen käyttöön johtuu siitä, että niiden sisältämät aineet kykenevät toimimaan vuorovaikutuksessa, mikä johtaa näiden ja muiden kivien nopeaan tuhoutumiseen.

  Muista, että talon kellarista koristavat luonnolliset materiaalit asetetaan pienellä kuilulla, koska kivi pyrkii lisääntymään ja pienentämään tilavuuttaan sääolosuhteista riippuen. Jokaiselle rotalle vaadittava raja-arvo määritetään erikseen ja riippuu sen tiheydestä. Jos käytetään useampaa kuin yhtä kiveä, kallio, jolla on suurempi laajenemiskapasiteetti, on vertailupiste.

  Viimeistelyn edut

  Luonnonkivestä valmistetun talon kellarin viimeistelylaatta on ympäristöystävällinen materiaali, se ei aiheuta haitallisia höyryjä, se on kestävä ja luotettava. Luonnonkivellä on muita etuja:

  1. Pitkä käyttöikä. Jos käsittely- ja asennusohjeita noudatetaan, kivi ei menetä ominaisuuksiaan pitkään ja pystyy kestämään jopa 100 vuotta tai kauemmin.
  2. Paloturvallisuus. Materiaali ei pelkää palon altistumista ja se on kestävä lämpötilavaihteluille.
  3. Kosteudenkestävyys. Tämä laatu helpottaa pintakäsittelyä - levyjä ja vettä on riittävästi levyjen puhdistamiseen.
  4. Koriste. Kivi, joka on vuorattu luonnonkivellä, näyttää kallialta ja korostaa talon omistajien johdonmukaisuutta.
  Keinotekoinen kivi - edullinen vaihtoehto

  Tällaisen päällysteen eduista huolimatta on haittoja - monimutkainen vuoraus ja korkeat kustannukset. On mahdollista yksinkertaistaa materiaalin asettamista ostamalla sitä ei lohkoihin ja mukulakiviin, mutta levyinä. Ja niille, jotka haluavat säästää rahaa, perusta valmistetaan keinokivellä, joka näyttää lähes olemattomalta luonnolliselta.

  Plinth-tekniikka, jossa on luonnonkiveä

  Työlle tarvitaan työkaluja, jotka koostuvat:

  • lastalla;
  • lastalla;
  • lastalla;
  • kumimetsät;
  • rakennustaso;
  • porat, joissa on suutin liuoksen sekoittamiseen;
  • hiomakoneet, joilla on kiekko kiven leikkaamiseen;
  • maalivärit ja metalliset harjat.

  Jalustan viimeistely kädellä alkaa pinnan valmistamisella. Jos vuori toteutetaan tiilimuodon päällä, varmista, ettei sementtiä ole ulkonevia särmätiloja. Betonialusta tarkastaa myös vuotojen ja väärinkäytösten esiintymisen ja poistaa ne.

  Sitten pinta päällystetään alukkeella. On suositeltavaa käyttää karkeaa rakeista betonikosketusta, joka takaa materiaalien luotettavan tarttumisen. On mahdollista levittää alukeyhdistelmä sekä harjalla että telalla.

  Kiven asettaminen tehdään betoniliuoksella. Määritelmät sen valmistamiseksi ottavat standardin ja lisäävät pehmittimen seokseen. Tämä komponentti tekee pohjan pinnan liittämisestä viimeistelyaineeseen tiiviimpiä.

  Materiaali asennetaan seinään vasemmalle ja oikealle, alhaalta lähtien ja vähitellen ylöspäin. Jos työskentelet raakakivellä, on suositeltavaa pestä ja kuivaa perusteellisesti ennen sen asettamista raskaan lian läsnä ollessa. Muutoin pintojen luotettava liitäntä on vaikeaa.

  Talon kellarikerroksen viimeistelyn teko keinotekoisella tai luonnonkivellä:

  • Seinään kiinnitetään sopivan kokoinen ja muotoinen kivi ja seos tarkistetaan.
  • Poista epätasaisuudet tai ulkonevat kulmat.
  • Valittuun kiveen levitetään liimaa ja kappale kiinnitetään pohjaan siten, että se on samassa tasossa kuin jäljellä olevat päällyspalat.
  Kiven asennus

  Niinpä he keräävät sopivia kiviä sisältävän mosaiikin ja peittävät pohjan koko pinnan sen kanssa. Jos jotkut palaset eivät sovi yhteen kuvaan, niiden koko ja muoto korjaavat hiomakoneen. Paikat, joissa aukot ovat muodostuneet, ovat täynnä pieniä kiviä. Jotkut talon kellarikerroksista mahdollistavat muiden rotujen pienien kivien liittämisen, elvyttää ja monipuolistaa muotoilua. Lopussa nivelet puhdistetaan, kunnes laasti on täysin kiinteytynyt.

  Viimeistely puutalon kellarikerrokseen

  Hirsitalosta laadukkaat talot yhdistetään menestyksekkäästi kellarien kivenleikkaukseen, joten tämä muotoilu ei ole harvinaista. Puupintaan päin on erilainen kuin tiili ja betoni. Ensinnäkin se koskee valmistelutyötä. Ennen kuin aloitat muninamateriaalin:

  • Varmista, että rakennus on kutistunut, muutoin puuportaan jalusta

  ajan kuluessa se muuttuu. Tämä on erityisen tärkeää baarien talojen kannalta.

 • Käsittele alustaa antiseptisilla aineilla, jotka estävät tuholaisten mätänemisen ja puun vahingoittumisen sekä antipyrmin (paloturvallisuuden parantamiseksi).
 • Vedenpitävyys, pinnoite pintaan bitumiliuoksella, kerrosten kerrosmateriaali tai erikoiskalvon asennus.
 • Haluttaessa tässä vaiheessa kellari eristetään mineraalivillalla tai polyuretaanivaahdolla. Eristys on parempi jättää huomiotta, koska maaperän läheisyys tässä rakennuksen osassa on huomattavaa lämmönhukkaa.
 • Eristeen päälle on asennettu vahvistustekniikka.
 • Seuraavaksi kiviä tai paneeleja kellarin viimeistelylle asetetaan joustavaan liima-aineeseen samalla tavoin kuin tiilitalon tapauksessa ja niiden väliset saumat käsitellään. Koko pinnan päällystämisen jälkeen kannattaa suojata materiaalia kosteudelta. Tätä tarkoitusta varten kivi kerros on päällystetty kosteutta kestävällä väritöntä lakkaa tai hydrofobista kyllästystä.

  Suoristushoito

  Vaikka kivi on vakaa materiaali, mutta socle it revets vaatii hoitoa. Se alkaa esikäsittelyllä muninnan jälkeen. Jos betonilevyjen jäljet ​​jäävät pinnalle, koostumus sementin poistamiseksi auttaa eroon niistä. Veitsiä ja muita teräviä esineitä ei suositella tähän tarkoitukseen, jotta naarmuuntumista ei päästetä.

  Kiven pinnan huolellistamiseksi käytä veteen lisäksi saippuaa kiveen. Tämä on erityinen puhdistusaine, joka tehokkaasti poistaa lian, auttaa säilyttämään luonnollisen värin ja muodostaa ohut suojapinnoite pinnalle. Tämä koostumus on suositeltavaa käsitellä travertiini, graniitti, marmori.

  Jos kellari oli vuorattu huokoisilla materiaaleilla (coquina, hiekkakivi), on hyödyllistä peittää se kiven tiivistämisellä. Se luo läpinäkyvän akryylikalvon maaliin, tiivistämällä huokoset. Tällä tavoin käsitelty materiaali saa kosteutta ja likaa vasten, on helppo puhdistaa ja säilyttää alkuperäisen ulkonäönsä pidempään ja kiven rakenne näyttää selvemmäksi.

  Pohjustus pidentää käyttöikää.

  Erityishoitotuotteita ei tarvita kaikentyyppisille pinnoille, mutta niiden käyttö hyödyttää pinnoitusta. Kestävien kiviä varten on sallittua rajoittaa itsensä ajoittaiseen hankaukseen kostealla liinalla, mutta tärkeintä ei ole käyttää aggressiivisia kemikaaleja.

  Yhteenvetona voimme sanoa, että talon kellarista luonnonkivellä omilla kädillä on työläs prosessi, mutta sen arvoinen. Huomiota, tarkkuutta ja työnjakoa auttavat sinua selviytymään tästä tehtävästä ja saamaan kestävän ja kestävän pinnoitteen, joka suojaa kodin perusta.

  Keinotekoinen kivi jalustaan

  Kellari on hyvin tärkeä osa taloa sekä toiminnallisesta että koristeellisesta näkökulmasta. Siksi kellarin koristelu on erillinen tehtävä, johon maaseudun mökki vie varmasti paljon huomiota. Useimmiten koristekiviä käytetään näihin tarkoituksiin - kallista materiaalia, jota ei ole suuressa määrin saatavilla kaikille. Mutta nykyään materiaalilla on halvempi vaihtoehto, joka ei ole alhaisempi sen toiminnallisissa ominaisuuksissa. Tämä on keinotekoinen kivi perusta.

  Keinotekoinen kivi jalustaan

  Mitkä ovat vaatimukset keinotekoisen kiven kellarista

  Aloitetaan listalla vaatimuksista, joiden on täytettävä korkin laadukas viimeistely riippumatta siitä, mihin materiaaliin se on tehty. Tämä pätee täysin keinokiviin.

  1. Vedeneristys - kellari jatkuvasti altistuvat kosteudelle, joka putoaa siihen sekä sade ja lumi. Siksi viimeistely ei saisi kulkea veden läpi itseensä ja suorittaa suojatoiminnon - suojaamaan talon ja pohjan seinämien alaosaa kosteudelta ja asteittaisesta tuhoamisesta.

  Keinotekoinen kivi pohjassa

  Sivuseinämät keinokivestä

  Sivuseinämät keinokivestä

  Sekoita keinokivistä

  Nyt on syytä kertoa, miksi keinokivestä on tullut niin suosittu materiaali koristamaan base. On huomattava, että tämä ei johdu pelkästään sen halvemmasta suhteessa luonnonmateriaaliin, koska on monia muita etuja.

  1. Mukavuus ja helppokäyttöisyys - moderneja keinokivilajikkeita luodaan siten, että ne voidaan sijoittaa alustalle ilman erityistä valmistelua. Siksi voit tehdä kaiken työn itse ilman houkuttelemalla ulkopuolisia asiantuntijoita ja käyttämättä rahaa heidän palveluihinsä.

  Toinen esimerkki edessä

  Puuhuoneen pohja

  Viimeistelykiven asennus

  Ainoa haittapuoli, joka estää joidenkin kodin omistajien käyttämästä keinokivää, on sen "luonnoton". Mutta täällä on ymmärrettävä, että materiaali on valmistettu samoista mineraalikomponenteista ja se toistaa alkuperäisen värin ja tekstuurin niin tarkasti, että on mahdollista erottaa ne vain läheltä.

  Pohja keinokivelle

  Tekokivetyypit

  Nykyään rakennusmarkkinoilla edustaa valtava määrä erilaisia ​​keinokivikuvia. Jotta voisitte navigoida tässä monimuotoisuudessa, olemme tehneet taulukon, jossa esitetään tämän materiaalin päätyypit ja niiden ominaisuudet.

  Tällä hetkellä on täysin vaihteleva ulkonäkö, muoto ja värialue materiaalien valmistettu keinotekoinen kivi.

  Pöytä. Keinotekoinen kivi perusta - tärkeimmät tyypit.

  Sementtipohjainen keinokivi

  Polymer hiekkakivi

  Joustava tekokivet

  Kotitekoinen keinokivi

  Se on tärkeää! On tarpeen erottaa erikseen sivuraide ja kellari-paneelit. Niissä on polymeeripohja, jossa on aukkoja kiinnikkeille rungossa ja lukitut toisiinsa. Ja niiden ulompi puoli voi olla betoniseosta tai polymeerejä. Mutta samalla se tarkkaan jäljittelee todellisen kiven värin, ulkonäön ja tekstuurin.

  Kivi maaperän sivuraide

  Kellari ja talo on vuorattu kivipaneelilla

  Miten valita keinotekoinen kivi kellarista

  Ennen kuin harkitsette keinokivien asettamista kellarikerrokseen, tarkastelemme suosituksia, joiden avulla voit valita laadukkaan viimeistelymateriaalin, joka on kaunis, vahva ja kestävä.

  Valinta keinokivestä

  Ensinnäkin kiinnitä huomiota keinotekoisen kiven hintaan. Muista, että vaikka se on halvempaa kuin luonnollinen, se ei voi olla liian halpaa. Jos materiaalin hinta on huomattavasti keskimääräistä markkina-arvoa alhaisempi, todennäköisimmin se on huonolaatuinen, mikä rikkoo teknisiä prosesseja. Tällainen kivi on hauras ja lyhytikäinen, sillä on myös merkittäviä eroja värissä ja rakenteessa, joka erottuu pohjasta ja pilaa sen ulkonäköä.

  Toiseksi, jos puhumme keinokivestä sementtikannalla, kysy sitten myyjältä, millä muotilla materiaali on valettu. On toivottavaa, että se ei ole muovia tai kumia, mutta silikoni - sen avulla, tunnollinen valmistaja kykenee erittäin tarkasti välittämään luonnonkiven tekstuurin.

  Silikoni-muotti valukappaleiden keinotekoiseen kiveyttämiseen sementtipohjalla ja siihen lisättyjen komponenttien valmistuksen aikana

  Kolmanneksi, tarkasta keinotekoisen kiven pinta. Jos yhdestä laattapohjasta on useita eri värejä, heidän maalauksensa ei saa "kurottaa" toisiaan. Erilliset kivet tulisi näyttää kauniilta eikä niillä ole merkittäviä ulkoisia vikoja.

  Yllä - esimerkki korkealaatuisesta laattojen tekokivestä. Alhaalla - avioliitto, näet, että maalaus on epätasainen ja "ryömii" eri värin elementillä, joka on merkitty punaisella nuolella

  Neljänneksi yksikään keinokivestä ei saa olla reikien läpi. Tämä on selvä avioliitto, lyhytikäinen tuote. Sinun tukikohdassasi ei pitäisi olla.

  Vesi joutuu tällaisiin reikiin keinokivellä. Seuraavaksi, kun lämpötila laskee, se jäätyy ja laajenee, tuhoaa maali, pilaa sen ulkonäön ja lyhentää merkittävästi käyttöikää

  Viidenneksi tarkista, onko keinokuoren laatat takana. Niiden läsnäolo on välttämätön paremman "tarttumisen" viimeistelylle laattaliiman ja pohjan pohjapinnan kanssa.

  Hylsyjä tarvitaan paremman "pito" viimeistelyn kanssa laatta liima ja pohjan pohja

  Kuudenneksi, kun kyseessä ovat suorakulmaiset laatat, jotka jäljittelevät luonnonkiveä vain ulkopuolelta, materiaalilla pitäisi olla tasaiset reunat, jotka sopivat hyvin toisiinsa.

  Ja lopuksi, kiinnitä aina huomiota ulkokäyttöön tarkoitetun päällysteen laatuun. Laskun pitäisi toistaa luonnollinen vastaava. Varmista myös, että materiaali on värjätty täydelliseen syvyyteen - tässä tapauksessa tulevaisuudessa, haketuksella ja tuulen vaikutuksesta, keinokivet eivät menetä alkuperäistä väriä ja pysyvät niin kuin valitsit.

  Lisäksi leikkaamisen tai leikkaamisen yhteydessä on huomattava, että keinokivellä ei ole liian suuria (yli 0,5 cm) ulkomaisia ​​sulkeumia.

  Se on tärkeää! On toivottavaa, että tavanomaisten laattojen lisäksi kulmakivikivi oli mukana. Tämä yksinkertaistaa ja vauhdittaa huomattavasti alustan asettamista.

  Corner Stone -elementtielementti

  Plinth koristelu keinokivellä laattaliima

  Harkitse tavallisinta keinoa viimeistellä kellari keinokivellä - laatoituksella. Annamme tavanomaisia ​​askel askeleelta ohjeita siitä, kuinka työskennellä tämän aineiston kanssa. Kaikki, mitä siinä on mainittu, voidaan käyttää menestyksekkäästi jalustan koristamiseen keinokivellä.

  Keinotekoiset kivirakennustyöt

  Mutta ensin tarkasteltava työkalujen luetteloa, joka tarvitaan keinokivien asettamiseen:

  • rakennustaso;
  • mittanauha;
  • poraa suuttimen sekoittimella;
  • kivi leikkaava kone;
  • lasta ja lastalla;
  • harjalla;
  • useita harjoja;
  • injektointilaitteen injektio;
  • kiilat kivien aseman säilyttämiseksi;
  • vesisäiliöt, laattaliima sekä laastin valmistukseen.

  Vaihe 1. Valmista pohjapinta, jos on merkittäviä (yli 5 mm: n) epätasaisuuksia - kipse sitä. Sitten käytä johdonmukaisesti kaksi pohjamaalikerrosta, jotka tarjoavat parhaan mahdollisen "asettamisen" laattaliiman pinnoille.

  Aluke-seoksen valmistus

  Se on tärkeää! Kun työskentelet tiilistä valmistetulla socle -alueella, on hyödyllistä tutkia sitä keinolla, jolla estetään suolan erittyminen. Ilman tätä, laattaliiman tarttuminen talon pintaan on huomattavasti huonompi, joten maali kestävyys kärsii.

  Vaihe 2. Suorita alustava merkintä - Määritä, mitkä kivet seisovat missä paikoissa. Kiinnitä erityistä huomiota kulmiin ja ylhäältä. On hyödyllistä esitellä kivet samassa järjestyksessä, jossa ne kiinnitetään pohjan pintaan. Samalla tarkista, kuinka hyvin ne sopivat yhteen, ja jos niiden välissä on näytteitä, jotka erottuvat vakavasti yleisestä värivaihtoehdosta.

  Kivet asetetaan samaan järjestykseen, jossa ne kiinnitetään korkin pintaan

  Keinokivestä tehtyjen kulmaelementtien läsnäolo on merkittävästi sopiva alustalle tai muulle pinnalle

  Vaihe 3. Käytä harjaa puhdistamaan keinotekoisten kivien sisäpinta sementtidestä - vaaleaa vaahtomaista kerrosta.

  Kiven sisäpinnan puhdistaminen

  Vaihe 4. Valmistele laattaliima. Tee näin noudattamalla paketin alla olevia ohjeita sen alta. Sekoittaessasi varmista, että käytät sekoittimella - vain tällä tavoin voit saavuttaa homogeenisen koostumuksen, joka pitää pohjaasi lopullisesti ja pitkään.

  Noudata valmistajan ohjeissa annettuja osuuksia.

  Keittäminen laatta liimaa

  Vaihe 5. Levitä 5 mm: n paksuiselle laattaliimakerrokselle keinokivestä selkällä. Älä jätä sellaisten paikkojen pinnalle, joita ei ole peitetty liimakoostumuksella - tämä vähentää merkittävästi maalin loppua.

  Liimaa levitetään keinokivin takapuolelle.

  Vaihe 6. Kiinnitä kiven varovasti alustan haluttuun kohtaan. Samalla siirrä sitä hieman sivuille niin, että laattaliima "tarttuu paremmin" pohjaan.

  Kiinnitys keinokivestä

  Vaihe 7. Poista ylimääräinen laattaliima varovasti yksittäisten leikkuulaitteiden välisistä liitoksista.

  Tässä vaiheessa valmistetaan käsikirja keinokivestä, jossa ei ole "saumoja". Tulevaisuudessa sinun pitäisi vain toistaa edelliset vaiheet ja korjata yksi laatta toisensa jälkeen. Mutta jos valitsit viimeistelynesteen muodostamien "saumojen" avulla, muista lukea tämän osan seuraava ohje.

  Vaihe 1. Aseta yksittäisten keinokivien elementit samalla periaatteella kuin aikaisemmissa ohjeissa, mutta noudattamalla aukkoja, joita myöhemmin käytetään laastia varten. Määritä tarkat mittasuhteet kiinnittämällä muovin tai puun kiilat levyjen väliin.

  Keulat elementtien välisten tarkkojen aukkojen säilyttämiseksi

  Vaihe 2. Valmistele laastin sekoitus ja vedä se rakennusinsyöttöön.

  Vaihe 3. Levitä ura laastilla keinokivikuvioiden välisiin aukkoihin käyttäen ruiskua. Kerroksen paksuus valita omat, jotka perustuvat henkilökohtaiseen mieltymykseen.

  Erotukset täytetään valmistetulla seoksella.

  Vaihe 4. Käytä kapeaa lastalla tai muulla vastaavalla työkalulla sileää laastia, joka levitetään keinokivikiven päälle.

  Keinotekoisen kiven valmistaminen saumalla

  Keinotekoinen kivi, joka asetetaan alustalle millään tavoin, vaatii pakollista vettä hylkivää käsittelyä - yhdiste, joka suojaa maalia kosteudelta, auringonvalolta ja muista tekijöistä.

  Video - Koristeellinen kivi. Sivuseinät

  Runko koristeet koristella keinokivellä kehyksessä

  Yksittäisten sementtipohjaisten laattojen lisäksi keinotekoinen kivi valmistetaan paneeleina, jotka ovat samanlaisia ​​kuin sivuraide. Heidän asennuksensa ovat suuria eroja, joita opit seuraavien vaiheittaisten ohjeiden avulla.

  Vaihe 1. Aloita koristelu kellariin keinotekoisella kiviportaalla rungon valmistuksen kanssa. Voit tehdä tämän käyttämällä joko puupalkkia tai metalliprofiilia, kuten kipsilevylle. Kehys sisältää alemman ja ylemmän trimman, pystysuorat pylväät ja välitason vaakasuuntaiset palkit.

  Kellarikankaan kehyksen on oltava vahva - sen on kestettävä runsaasti paneeleita, joilla on keinotekoinen kivi

  Se on tärkeää! Ennen kellarinsuojan asentamista on järkevää käyttää kehyksen valmistuksen aikana muodostettua vapaata sisäistä tilaa ja eristää rakenne mineraalivillalla tai vaahtopaneelilla.

  Vaihe 2. Irrota kellarikerroksen kansi ja aseta paneeleiden "kiinnitys" runkoon. Tällöin todennäköisesti koko paneelin korkeus ei läpäise - sinun on leikattava ne joko ylhäältä tai alhaalta.

  Pakkaamattomien paneelien täytyy yrittää

  Vaihe 3. Asenna kulma-alueet ja profiilit, joita käytetään jäljellä olevien pinnoituselementtien kiinnittämiseen.

  Nurkkapaneelien ja profiilien asennus

  Vaihe 4. Leikkaa paneelin vasen reuna niin, että se on täysin pysty. Asenna se kehykseen. Sitten asenna toinen paneeli kiinnittämällä se sivuun ensimmäisellä käytöllä. Rungon yläosa on kiinnitetty ruuveilla, ruuvaa ne tiukasti viimeistelymateriaalin reikien keskelle.

  Pohjalevytuoli

  Se on tärkeää! Ruuveja, jotka pitävät kellarin reunuslevyä, ruuvatta kehykseen ei pysähtymiseen asti, mutta pinta ja kiinnityspään välinen välys noin 1 mm. Tämä on välttämätöntä polymeeripohjan aikaansaaman pinnoitteen lämpölaajenemisen kompensoimiseksi.

  Vaihe 5. Samalla periaatteella asenna loput kellarista. Tällöin ylä- tai alaviivat on leikattava, jos ne eivät sovi korkeuteen.

  Jäljellä olevien paneelien asennus

  Vaihe 6. Aseta keinotekoisten kivilaattojen asennus erikseen pohjan "vaikeisiin" paikkoihin - jossa ilmanvaihtoputki menee, jos kaasuputki tulee taloon tai jossa on kellarissa oleva ikkuna. Sitten asenna metalliputki päälle, mikä suojaa pintaa liialliselta kosteudelta.

  Tässä asennuksessa koristelu kellarista keinotekoinen kivi muodossa sivuraide paneelit voidaan katsoa onnistuneesti päätökseen.

  Julkisivuhiekkakivi

  Nykyaikaisessa rakentamisessa hiekkakiveä käytetään melko laajalti, pääasiassa julkisivuille. Tällaiset rakennukset näyttävät erittäin houkuttelevilta, ja lisäksi niillä on useita etuja toiminnan kannalta. Ennen kuin valitset hiekkakiviä vastakkaisena materiaalina, on tarpeen tutkia kiven erityispiirteitä ja sen kanssa työskentelyä koskevat säännöt.

  Keinotekoinen kivi itse alustalle

  Menetelmän ydin on se, että pohjaan levitetään sementtipohjaisen laastin kerros. Sen jälkeen improvisoitujen työkalujen avulla muodostetaan pintaa, joka jäljittelee kiven ulkonäköä ja tekstuuria. Kellarin viimeistelyn menetelmä soveltuu hyvin niille asunto-ostajille, jotka syystä tai toisesta eivät halua käyttää rahaa valmiin materiaalin hankintaan ja niille, jotka haluavat tehdä kaiken työn itse.

  Kun haluat muodostaa keinokiviä alustalle, tarvitset seuraavat materiaalit.

  1. Magnesium levyt pohjaan sementtilaastilla.
  2. Deep penetration primer - betoniliuoksen paremman tarttumisen pohjan pääpintaan.
  3. Tile liima on perustana ratkaisu kerroksen keinotekoinen kivi. Vaihtoehtona on se, että käytetään julkisivun tai tavanomaisen hiekan ja sementin seosta.
  4. Vaaleat ja tummat maalit ovat välttämättömiä, jotta saadaan kerros sementtilaasti, joka jäljittelee luonnonkiven ulkonäköä.

  Lisäksi, jotta muodostat kerroksen keinokivestä pohjaan tarvitset:

  • säiliöt liuoksen, veden ja maalin sekoittamiseksi;
  • poraa suuttimen sekoittimella;
  • rakennustaso;
  • koristelevy tai spatula;
  • työkalu kivien välisten liitosten muodostamiseksi - ruuvimeisseli tai jotain vastaavaa;
  • sienellä luodaan kivirakenne;
  • harjat betoniliuoksen yksittäisten elementtien puhdistamiseen ja pyöristämiseen;
  • maalivärit ja maalitelat.

  Vaihe 1. Valmistelu - lopeta pohja lasimagnesiumlevyillä. Ne paremmin "asettamalla" betonin kanssa parantavat kestävyyttä keinokivestä, joka muodostuu ratkaisusta.

  Vaihe 2. Peitä lasi-magnesiumlevyt kahdella kerroksella syvälle läpäisevää aluketta. Käytät toista kerrosta vasta ensimmäisen kuivaamisen jälkeen.

  Vaihe 3. Sekoita erikseen säiliössä aiemmin mainittujen komponenttien betoniliuos. Käytä työtä sekoittamalla pora porakoneella. Tuloksena olevan liuoksen tulisi olla paksu, muovi ja homogeeninen.

  Vaihe 4. Ota valmis betoni laastilla lastalla tai lastalla ja aloita levittämään pohjan pintaan. Samaan aikaan tee työ mielivaltaisesti, jotta saavutetaan täysin tasainen kerros ei ole vain tarpeeton, vaan jopa haitallinen - muista, että viimeistelyn tulisi toistaa luonnonkiven ulkonäköä.

  Liuos liu'utetaan socle-pinnalle

  Vaihe 5. Odota, kunnes käytetty liuos alkaa kuivua hieman.

  Liuoksen pitäisi kuivua hieman

  Vaihe 6. Merkitse vaakasuorat viivat, joiden suhteen kiven liitokset muodostuvat. Tätä varten käytä tavallista rakennustasoa - valitse oikea paikka ja anna työkalu kulmassa alustaan ​​niin, että jäljellä on jäljellä ratkaisua.

  Rakennustasolle on suunniteltu vaakasuora viiva.

  Toinen rivi on suunniteltu.

  Se on tärkeää! Kellarin keinokivien sisustuksen muodostaminen sementtilaastikerroksesta suoritetaan pieninä osina pitkin pituutta. Tämä johtuu siitä, että ei ole mahdollista tehdä kaikkea kerralla - käytetyllä seoksella on aikaa kuivua tässä vaiheessa. Kun työskentelet uuden sivuston kanssa, harkitse ulkonäön ulkoasua, jonka olet aiemmin muodostanut. Sivustojen välisiä siirtymiä ei pidä erottaa toisistaan.

  Vanhan "paikan" nivelet, joissa kerros tekokivestä tehtiin melko kauan sitten ja uusi, jossa suurin osa työstä on vasta valmistuttu

  Vaihe 7. Ruuvitaltalla tai muulla vastaavalla työkalulla irrotetaan osa alustaan ​​kiinnitetystä laastista ja muodostavat saumat viimeistelykivien väliin. Älä heitä pois seosta, joka on poistettu työn aikana, mutta kerää se erilliseen astiaan - myöhemmin seos (seos) on tarpeen, jotta sementti saisi samanlaisen tekstuurin kuin todellinen luonnonkivi.

  Ruuvimeisselistä tehdyn työn jälkeen jätetyt saumat on merkitty punaisella nuolella tässä kuvassa.

  Saumojen muodostamisprosessi

  Useita valmiita saumoja

  Vaihe 8. Käytä sopivasti valittuja alueita, jotka sijaitsevat pohjassa olevasta liuoksesta, lisää sementtiseoksen määrää. Tämä on välttämätöntä lisäämään "tilavuutta" keinokivelle ja luotettavamman luonnollisen viimeistelyaineiston jäljentämiseen.

  Lisäliuoksen levittäminen lisää "irtotavarana"

  Vaihe 9. Liota sieni kauhaan vettä ja purista sitä. Sitten kävele betonilla. Levitä sieniä liuosta vasten ja hieman sileä se, muodostavat aidon kiviä muistuttavan tekstuurin.

  Kivenmuodostuksen muodostuminen sienellä

  Esimerkki valmiista rakenteesta

  Ylhäällä ja vasemmalla näet lohkot, jotka ovat käyneet läpi muodostumisen ja ulospäin jo muistuttavat todellista kiveä koristeluun kellarista.

  Vaihe 10. Märkää harja ja kulje sitä "kivien" välissä kivien välissä. Tämä helpottaa niiden reunoja ja tekee viimeistelystä luonnollisemman. Lisäksi tällainen toiminta on välttämätöntä huokoisten alueiden torjumiseksi, jotka voivat myöhemmin romahtaa äkillisten lämpötilan muutosten aikana.

  Liitosten reunat tasoitetaan harjalla.

  Vaihe 11. Muurausliitosten harjaamisen aikana älä unohda helposti kostuttaa pohjaan levitetyn betoniliuoksen pintaa.

  Kosteuttaa pinta

  Vaihe 12. Odota, kunnes laasti, josta keinokivi on muodostettu, on täysin kuiva. Sitten peitä se useilla kerroksilla maalata jäljitellä luonnollisen materiaalin ulkoasua. Käytä ensimmäistä kertaa kevyitä sävyjä, aseta sitten tumma. Sekoita ne vedellä kostutetulla sienellä.

  Keskellä näet pohja-alueen, jota ei ole vielä käsitelty tummalla maalilla. Voit myös nähdä, että pohjaan valittiin useita sävyjä - tämä antaa maaleille paremman sopivuuden luonnonkiviin, joka ei ole yhtenäinen ulkonäkseen.

  Harjaamalla tumma maali yhden "kivien" reunoista

  Ruiskutetaan levitetty maali sienellä ja sekoitetaan perusvarjon kanssa

  Työn lopussa sinulla on kauniin korokkeen koristelu keinokivellä, joka menestyksellisesti täyttää sekä suojaavan että koristeellisen toiminnon.