Alhainen kellari.

Kysymys: margyn4234716

Jotta hirsirakennukseen kiinnitettäisiin, kaatoin kaasupolysaatin rakentamiseen pohjalevy. Levy ulkonee 25 cm maanpinnan yläpuolelle ja eristetään 10 cm ekstrudoitua polystyreenivaahtoa.

He kirjoittavat aloittaakseen kaasusilikaatin asettamisen tasolle, joka ei ole alle 50 cm maanpinnan yläpuolella. Meillä on 40-60 cm: n talven lumipeite, eli minun on aloitettava putkisilikaatin asettaminen 25 cm: n korkeudelle kellarista. Kaasusilikaatti 30 cm paksu. Suunniteltu 5 cm: n minilisäys eristykseen.

Minulla on kaksi ehdotusta (ideoita):

1. Aseta kerroksen päälle asetettu silikaattilainen 3 krs korkea. Tarvitset leveyden alle 30 cm. Laita kaksi kerrosta nauhaa tiililattialle 6 cm: n sängyllä ja työnnä 6 cm: n ekstrudoitua polystyreenivaahtoa aukkoon. Kiinnitä nauhan vahvistus. Ulkopuolella myös eristetään 10 cm: n laajennetulla polystyreenillä. Kysymys kuuluu, onko tällainen "pohja" luotettava tuki yksikerroksiselle liitokselle ja onko se tarpeeksi lämmin, koska se ei ole pohja vaan seinä.

2. Levitä kaasusilikaattia heti pohjaan, peitä 10 mm: n paksu polystyreenivaahto liimalla 25 cm: n tasolle, ts. tehdä polystyreenin "vedeneristys".

On kiusallista täällä, että he kirjoittavat "on mahdotonta eristää kaasusilikaattia xkstrudilla".

Ehkä on olemassa muita ratkaisuja? Kerro mitä valita.

Kommentit

No, katso, kellarista 40-60 cm lumipeitteen on oltava vähintään 40-50 cm pitkä. Niinpä, laatta, joka työntyy 25 cm maanpinnan yläpuolelle, sinun on asetettava 5-6 riviä punaisia ​​saveja (ei silikaattia, eli punaista, se on kaikkein kestävin sedimenttivettä, roiskeita ja lumen sulamista). Punainen tiilen korkeus on 65 mm, muuraus noin 1 ommel on 1 cm, joten voit arvioida, kuinka monta tiiliä tarvitset korkeuteen. Laitoin 6 riviä, mutta vähintään 4 varmasti.

Punaisen kiinteän savi- tiilen muurauksen paksuus on 380 mm (eli 1,5 tiiliä) kiinteä, ilman seinän aukkoja.

Ensimmäinen vaihtoehto ei läpäise jäykkyyttä eikä se ole luotettava tuki myös yhden kerroksen kaasulisilikaattorin laajennukselle, paino on erittäin merkittävä tällaisille 120 mm: n tiilipinnoille, vaikka ne olisivatkin 2 kappaletta.

Toinen vaihtoehto ei ole myöskään kovin hyvä, sillä kaasusilikaatti on erittäin hygroskooppinen ja höyryä läpäisevä, eli se imee paljon kosteutta. Mutta jos peität kaasusilikaatin, jossa on 2 kerrosta lämpimää bitumia ja suljet EPS, niin tämä on erittäin hyvä vaihtoehto.

Valeria kommentoi hieman sen alapuolella, miksi kaasusilikaattia ei pitäisi sulkea EPS: llä.

Katso, voit kaasu silikaatti sulkea XPS. Selitän, miksi on olemassa sellaisia ​​lausuntoja ja mielipiteitä, että se on mahdotonta. Kaasasilikaatti on höyryä läpäisevä, mutta EPS ei ole. Ja ne, jotka kirjoittavat "ei sallita", ovat sitä mieltä, että höyryä läpäisevän materiaalin seinämä, joka on höyrynkestävä, on kostutettu. Itse asiassa se ei ole. Selitän miten. Kosteus, joka muodostuu seinään kastepisteen sijainnin seurauksena - se ei ole sen pinnassa olevaan kaasusilikaattiin, se on EPS: ssä. Hänen ei tarvitse päästä EPS: n kautta. Kaasusilikaatissa tulee olemaan vain kosteus, joka tulee huoneesta, hyödyntämisestä. Ja tämä kosteus tulee tuuleta, jos ilmanvaihto on normaalia. Muussa tapauksessa (jos se ei toimi) kaikki seinät, jotka ovat valmistettu höyryistä kestävistä materiaaleista, eivät toimi. Esimerkiksi EPSI: n ulkopuolelta eristetyt kehysseinät tai seinät, tai seinät, jotka on maalattu ulkopuolelta höyrytöntä maalia. Ja kaikki toimivat. Tuuletuksen tulisi olla yhtä normaalia (ei voimakasta), se voi olla luonnollista, se voi olla pakotettu. Ja sitten kaikki on kunnossa.

Ja jos sinulla ei ole tilaa kaasusilikaatille (kellarissa) (tai kellarissa, ilman majoitusta), ei ole mitään syytä huoleen. Kosteutta ei yksinkertaisesti ole hyväksikäytöstä.

Jälleen säätiö ensin.

1. Pidennyksen alla on 1,5 metrin syvä nauha, joka on eristetty 10 cm suulakepuristuksella.

2. Teipillä 10 cm: n läpi pursottamalla ja samalla määrällä hiekkalaatikkoa nauhan sisäpuolella on 25 cm betonilaatta.

3. Koko rakenne on 25 cm maanpinnan yläpuolella.

4. Siinä on kuiva levitys, se on lämmityselementtejä, sen päälle on kipsilevy.

5. Eli liesi on lattia.

6. Valeria edellisessä postissa, suositeltavaa laittaa seinät kaasusilikaatin 30 cm ja eristää 5 cm minplate ja ilmanvaihto julkisivu. Suostuin.

7. Näin ollen kaasusilikaatin seinät (korostan seiniä, ei kellarissa) alkavat 25 cm, lumen taso (Nizhny Novgorodin alue, Venäjä) 50 cm. Toisin sanoen 1 rivi kaasusilikaattia peitetään talvella lumella.

8. Ja tämä ei ole hyvä.

9. Luultavasti pitäisi asettaa muutamia alempia kytkinrivisiä toisesta materiaalista. Kun silikaattitiili, ymmärsin, katoaa.

10. Muu materiaali (mitä?) Pitäisi olla:

10.1 kosteutta kestävä sruzhi;

10.2 ylläpitää rakentamista;

10.3 Sama lämmönjohtavuus kuin 30 cm kaasusilikaatti, jossa on 5 cm eristys

10.4 Ja minusta tuntuisi kovasti siitä, että muurausmuurilla ei hän puhu talosta tai talon sisällä.

11. Vastauksistani huomasin, että yksinkertaisin ratkaisu on saada koko kaasun silikaattipussi ja sitten vedenpitävä ulkopuolelle kahdella ensimmäisellä rivillä mastiksilla ja tarttumaan 5 cm: n ekstruudoitukseen. Onko tämä niin.

Alueesi sääolosuhteet johtuvat siitä, että tarvitset pohjaa ja korkeammalle. Siksi suosittelen sinua tekemään normaalin pohjan 50-60 cm: n korkeudelle (vähintään 3 riviä tiiliä ja punaisia ​​savi-tiiliä), joka sitten täytyy lämmittää (lämmittää mastilla liimaamalla eppit). Muuten itse levyn levy on eristettävä loppuun. Tee normaali ulkoneva pohja (paksuus) 380 mm, joka on peitetty galvanoidulla katoksella.

Emme näe mitään muuta vaihtoehtoa, emmekä voi ehdottaa mitään muuta vaadittujen ominaisuuksien mukaan. Tietenkin pyydän Valeriä ajattelemaan uudelleen seinärakenteiden ja eristämisen asiantuntijana, hän todennäköisesti ehdottaa jotain, mutta minä insinöörinä neuvoisin teitä tekemään juuri niin.

Vaihtoehto kaasasilikaatin kanssa on sallittua, mutta taas on tarpeen tiivistää täysin 50 cm pohjaseinästä bitumilla ja sulkea sitten EPS. Mikrokäröitä ilmestyy vielä pari vuotta, vesi tunkeutuu sisälle ja voi rikkoa kaasusilikaatin talon pohjalla talven jälkeen (jäädyttämisen jälkeen).

Mutta ulkonevan pohjan tapauksessa on hyvä, että vesi putoaa talon seinää alaspäin eikä perustana, mutta visiirin ohi, on myös hyvä näyttää seinän geometria (rakennuttajat eivät kykene panemaan kaasusilikaattia täydellisesti, tässä tapauksessa Korkki sopii hyvin kaikkiin muurauksiin, jotta se ei roikkuisi ilmassa).

Kuvan laatu heikko. Tiilipohja työntyy 8 cm: n päähän ja sitten 5 cm: n päähän Eppsistä. Ja kaikki tämä peitetään visiirin avulla.

Hyvää iltapäivää jäljellä on kaksi kysymystä.

1. Yleensä pohja on osa lattian alapuolella olevaa rakennusta, minulla on korkeampi (kuvassa ei ole lattiaa). Otit tämän huomioon vastauksessa?

2. Onko mahdollista käyttää punaista tiilen sijasta onteloa?

Loput, kiitos, ymmärsin kaiken.

1. Arkkitehtuurin kellari on alempi, joka sijaitsee pohjalla, yleensä jonkin verran ulkonevana, paksuneina osana rakennuksen, rakennelman, muistomerkin tai sarakkeen ulkoseinää. Kellari on yleensä tehty koristeellisella leikkuulla. Käytettävän säätiön tyypin mukaan matala syvyyslevy on lattian jatke, vastaavasti, jalusta asennetaan laattaan. Korkin pääasiallinen tarkoitus on luoda este kosteuden tunkeutumisesta talon rakentamiseen. Mutta pohja ei ainoastaan ​​suojaa kosteudelta ja kylmyydeltä, sen ulkonäkö suurelta osin määrää rakennuksen arkkitehtonisen rakenteen ja vaikuttaa kodin kokonaisvaikutelmaan. Rakennus näyttää paljon kauniilta, jos sillä on korkea pohja, matala pohja tai lisäksi sen puuttuessa rakennus näyttää kyykkyiltä.

Kuvauksessani lattia on merkitty laataksi, oli tarpeen levittää lattian kerrokset yllä olevaan laatikkoon ja ilmoittaa maanpinnan tasolle. Tietenkin on helpompaa kommunikoida tilaajien kanssa, kun he eivät kuvata, mutta ainakin käsin, mitä tarkoitan, olen yleensä oikeassa samassa kuvassa oikein tai piirrä mitä tarvitsen. No, tämä on vain tulevaisuuden huomautus puolestasi.

2. Voit. Nyt on todella ongelma ostopäällisestä korkealaatuisesta tiilestä. Voit käyttää onttoja, mutta varmista, että tiilen jokainen reikä oli laastilla huovutettu. Tyhjä tiili kosteudesta voi rikkoa talven jälkeen, tämä on hyvin surullinen kuva, kun tiili on kuin kala, jossa vaa'at.

Valeria sanoi, että olen käytettävissäsi selittänyt, miksi on parempi olla käyttämättä kaasusilikaattia ja että hänellä ei ole mitään lisättävää seinämateriaaleihin.

Alhainen säätiö, mitä tehdä?

Forum - asuntojen korjaus

Et ole kirjautunut sisään. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Alhainen säätiö, mitä tehdä?

Korjausfoorumi → Yleinen → Low Foundation, mitä tehdä?

Sivut 1

Sinun on kirjauduttava sisään tai rekisteröidä lähettämään vastaus.

Viestit 7

 • Vasily

1 aihe Victor25: sta 2013-07-12 14:27:56

 • Viktor25
 • jäsen
 • toimeton
 • Rekisteröitynyt: 2013-03-18
 • Viestit: 121

Aihe: Alhainen säätiö, mitä tehdä?

Hyvää päivää, rakkaat foorumin käyttäjät! Talo (vanhempi) rakennettiin lähes 100 vuotta sitten vuonna 1928. Ajan myötä hän jonkin verran upposi, ja nyt säätiö on suunnilleen maanpinnan tasolla. Alhainen säätö = huoneiden korkea kosteus, muotti. Onko mahdollista, että tällaisissa olosuhteissa jotenkin suojellaan seiniä kosteudelta? Tai vain kestää tai liikkua ilman muita vaihtoehtoja?

2 vastausta Brickista 2013-07-12 14:28:18

 • tiili
 • jäsen
 • toimeton
 • Rekisteröitynyt: 2012-11-01
 • Viestit: 483

Re: Pieni perusta, mitä tehdä?

Suosittelen etsimään toista taloa. Koska romua vastaan ​​ei ole vastaanottoa. Joten uusi talo on paras ratkaisu ongelmaan, yksinkertainen ja tyylikäs))

3 Vastaus Victor25: lta 2013-07-12 14:28:58

 • Viktor25
 • jäsen
 • toimeton
 • Rekisteröitynyt: 2013-03-18
 • Viestit: 121

Re: Pieni perusta, mitä tehdä?

Ei, etsiminen toisesta talosta ei todennäköisesti onnistu, nyt ei yksinkertaisesti ole rahaa sellaiselle yksinkertaiselle ja tyylikkäälle ratkaisulle ongelmaan. Meillä olisi jotain tekemistä sen kanssa.

4 Vastaus tiilistä 2013-07-12 14:29:20

 • tiili
 • jäsen
 • toimeton
 • Rekisteröitynyt: 2012-11-01
 • Viestit: 483

Re: Pieni perusta, mitä tehdä?

Ei loukkaavaa, halusin vain sanoa, ettet voi nostaa tätä perusta takaisin jotenkin, eikö? Joten ongelma on edelleen. Voit hoitaa oireita, mutta paljon tehokkaammin - kaikki kerralla. Mutta jos ei ole rahaa, niin tämä puhuu köyhille.

5 Vastaus Victor25: lta 2013-07-12 14:29:59

 • Viktor25
 • jäsen
 • toimeton
 • Rekisteröitynyt: 2013-03-18
 • Viestit: 121

Re: Pieni perusta, mitä tehdä?

Onko se todella ilman vaihtoehtoja? Siellä ja elää ne muotoseoksissa? Ja ajattelin, että siellä oli ratkaisu.

6 Vastaus Nathanista 2013-07-12 14:30:24

 • Nathan
 • jäsen
 • toimeton
 • Rekisteröitynyt: 2012-11-18
 • Viestejä: 441

Re: Pieni perusta, mitä tehdä?

Miksi ei ole vaihtoehtoja? Vaihtoehdot ovat vain täynnä. Yksinkertaisin, mielestäni bitumi-mastinen. Voit kokeilla jotain nykyaikaisempia, esimerkiksi läpäisevän toiminnan vedeneristysmateriaaleja, kuten Isopron. Muotin suhteen on järkevää käsitellä seinät antibakteerisilla yhdisteillä. Vain ensimmäinen kuivaa kaikki hyvin, suojaa kosteudelta ja sitten alkaa torjua hometta. Siksi muuten ei ole mitään järkeä, hometta tulee varmasti jälleen esiin.

7 Vastaus Victor25: lta 2013-07-12 14:30:59

 • Viktor25
 • jäsen
 • toimeton
 • Rekisteröitynyt: 2013-03-18
 • Viestit: 121

Re: Pieni perusta, mitä tehdä?

Kiitos niin paljon! Yritän ehkä ISOPRONia, kuulin hänestä jotain korvan reunasta. Mitä tulee muottiin, emme ole vielä edes ajatelleet sitä, on selvää, että meidän on käsiteltävä syy, ts. korkea kosteus, ja sitten jotain tekemistä muotin kanssa.

Viestit 7

Sivut 1

Sinun on kirjauduttava sisään tai rekisteröidä lähettämään vastaus.

Korjausfoorumi → Yleinen → Low Foundation, mitä tehdä?

Seitsemän tarinaa huonoista säätiöistä ja vinkkejä sen korjaamiseen

Itse itsevarmojen miesten absoluuttinen enemmistö uskoo, että lapion avulla voit tehdä itsellesi säätiön. Heidän motto on "se, joka ei tee mitään, ei ole väärässä." Pieni osa pragmaattisista ja luultavasti tylsiä ihmisistä tässä asiassa luottaa vain geologisen etsintämenetelmän, suunnitteluinsinöörin ja rakennushenkilöstön laskelmiin. On oikeudenmukaista sanoa, että asiantuntijoiden houkutteleminen ei takaa menestystä. Foorumillamme on kertynyt paljon tarinoita kosyachny-säätiöistä ja omasta tuotannosta sekä "ammattilaisista". Osa niistä keskustelimme asiantuntijan kanssa.

"Kaadutin säätiön kylmässä kahdessa vaiheessa. Kun toinen kerros kaadettiin, pienen kerroksen lunta säilyi edellisellä tasolla. Kun se tuli lämpimämpi, hän irrotti muottipesän, ja kahden kerroksen välillä oli pieni aukko 0,5-1 cm (monissa paikoissa) koko nauhan pituudelta. Nyt ihmettelen, miten seisoo korjausseos siellä. "

"On melko helppo ratkaista ongelma", Terem-Teremokin rakennusjohtaja Aleksey Aleinik sanoo. - Tätä aukkoa on laajennettava, jotta pystytään tekemään lisää pystysuoria leikkauksia pölyn poistamiseksi. Aseta vahvistus rako- ja pystysuorissa urissa ja peitä nopeasti karkottavalla korjausseoksella, esimerkiksi Ceresit CX5.

"Apua neuvoja. Kaasusilikaatin talo seisoo pohjan betonilohkoilla kentällä. Kellarissa huoneessa vanhat omistajat suunnittelivat pienen uima-altaan, mutta kun he yrittivät kaivaa reiän, maa alkoi murentua ja työ oli ilmeisesti pysähtynyt tästä syystä. Nyt se näyttää kauhealta - vaikutelma on, että lohkot ovat puoli roikkuu ilmassa (yhdessä paikassa fragmentti lohko on täysin poissa). Mitä tehdä?

- Sinun on aloitettava säätiön korjaamisella, nimittäin sen syventämisellä. On melko yksinkertainen ja tehokas tapa. Kellarin ympärysmitta on jaettu mittareihin. Jotta koko pohja ei heikkene, kaivetaan kaksi metriä kauempaa kahden viimeisen puolen jäänpoiston syvyyteen asti. Aloita kulmassa. Kaivetun tartunnan pohja on tamped alas, peitetty raunioilla. Tee betonipäällyste, jossa on lujitemuovaus, altista muotti ja työnnä betonia. Tuoreen täytteen ja vanhan perustuksen välinen rako värjätään laastilla. Tällaiset kaappaukset tekevät nykyisen perustan syventämisen ja vahvistamisen. Tekniikka on pitkä, mutta se toimii. Samaan aikaan on mahdollista tehdä vesitiiviin pohja.

"Kesäkehikko seisoo rinteessä. Maaperä on lieppeä. Lohkojen perustus tehtiin kauan sitten, eikä ole tiedossa miten. Sitten he panivat betonilaatan päälle. Useiden vuosien ajan hän seisoi yksin, ja vain viisi vuotta myöhemmin he asettivat hänelle talon. Ja nyt tänä vuonna on kuva: talon sisällä näet, että äärimmäinen levy svensi (5 senttimetriä). Molempien puolien halkeaman perusta. Se on hiipiva... Mitä tehdä? "

- Tilanne on valitettavaa, talo huonontunut. Todennäköisesti säätiö asetettiin matalaksi 60-70 cm: iin. Talvella alla oleva pilkku jäädyttää ja lisää volyymia, vetovoimat työntävät säätiötä yhdessä uunin ja talon kanssa ylöspäin. Sulatuksen aikana lohkot laskevat uudelleen, eli talon pohja "kävelee". Omistajien on ajateltava säätiön vahvistamista edellä esitetyllä tavalla - sitä on tuettava uudella pohjalla, joka syvennetään liepeiden jäädytyksen alapuolella (1,5 m).

"He irrotivat muotin ja näkivät juuri tällaisen halkeaman kulmassa. Rakennuttajat sanoivat - älä huoli - perustuksessa luotu palkki. Mitä tehdä?

- Jos ei ole läpi halkeamia, niin tämä ei ole ongelma. Todennäköisesti tämä johtui siitä, että ne kaatoivat säätiön lämpöön. Betoni alkoi kuivua nopeasti ja säröillä. Jos nauha on kunnolla vahvistettu, halkeama ei aukea enää. Tämän tarkistamiseksi on tarpeen laittaa sementtilietteen leima tähän aukkoon. Jos kuukausi tai kaksi pienempi pysyy ennallaan, niin halkeama ei kasva. Muussa tapauksessa kulmaa on vahvistettava tai vahvistettava uudelleen - irrota vanhat osat, aseta uusi ja täytä se korjausyhdisteellä.

"Tulotiedot: säätiö on yksinkertainen suorakulmio 9 × 12 m, pääseinä on keskellä. Maaperä - kauhea savea. Kaivettiin 120 cm: n kaivaa, 10 cm: n hiekkaa täytettiin, pohjalle asetettiin viisi teräsvahvistuspalkkia, seinille asennettiin katemateriaalia ja se kaadettiin betonilla maahan. Stuck vertikaalit. Tämä vaihe oli normaali. Mutta häiriö sattui muottiin. Huonosti kiinnitetty, sen seurauksena lähes kaikki alas alas, ei ole yhtä seinää edes. Kuinka tasoittaa seinät pystysuoraan? Tällä hetkellä kuvittelen näin: heitä hienot urat hiomakoneella ja tarkasta taltat taltalla taltalla. Loppu säätiön kaarevuudesta kiinni ratkaisuun tai kipsiin tai eristeeseen 2 cm. "

- Jos talon arkkitehtuuri sallii, voit tehdä ulkonevan perustan ja piilottaa nämä epäsäännöllisyydet jonkinlaisella viimeistelyaineistolla. Voit tasoittaa tason tekemällä kastike betonista. Näiden väärinkäytösten leikkaaminen on myös mahdollista, mutta se on vaikeampaa. Tämä edellyttää suurta ja voimakasta bulgariaa. Mutta kun lyönti ampuu alas, kuten foorumilla neuvotaan, ylimääräinen betoni on mahdotonta - halkeamat voivat mennä syvälle pohjaan.

Mutta suosittelen tätä lukijaa kiinnittämään huomiota toiseen ongelmaan. Perustan perusta on hyvin pieni "ikävälle" savelle. Pohjan pohjan alapuolella oleva hiekka (10 cm) ei tasoittaisi voimaa. Tarvitaan siellä niin, että talon pohja on pehmeällä tyynyllä, joka sitten puristuu ja lujitetaan. Myös kellarikerroksessa oleva hiekka nostaa sitä. Nyt tämä on merkityksetöntä, mutta oli tarpeen tehdä seuraavat asiat oikein: kaivaa kaivanto metriä leveä, aseta muotti, asenna raudoituskehys siihen ja täytä se betonilla. Poista sitten muotti, vedenpitävä säätöseinät ja eristä. Maaperän ja pohjan välinen tila tulisi peittää hiekalla ilman kiviä 20 cm: n kerroksilla tampingilla. Tämä täyttö kompensoi venytysvoimaa.

Myös tällainen vastaanotto on lämmin sokea alue. Jos esim. Et täytä heti täyttöä, sinun on haettava 10 metriä leveä syvennys noin kellertävän kehän ympäri senttimetriä 15-20 cm, laita kalvo tai kattohuopa, puristetusta polystyreenivaahdosta ja täytä betonipinta kulmassa säältä. Tällöin talon pohjaa ympäröivä maa ei jäätyy läpi.

"Nauhan monoliittinen säätiö talon jo taitettujen ja peitettyjen laatikoiden ympärillä kaadettiin niin kuin olisi, mutta se kaadettiin väliseinien alle ja suoraan maahan (ei hiekkakiviä), jonka jälkeen säätiö peitettiin hiekalla. Kaarisilikaatista valmistetut väliseinät laskeutuvat (aukot ilmenevät paikoissa, jotka sijaitsevat seinien vieressä 1 cm: n korkeudelle.) Nämä katot ovat rakenteeltaan metallisia, eikä lattiaa kaadeta, joten harkitsen mahdollisuutta yhdistää väliseinien pohja aluslaudoitukseen vahvistamalla. merkitse tai ehkä kosketa mitään? "

"Ilmeisesti nämä eivät ole vain väliseinät, vaan sisäseinät," sanoo Aleksey Aleinik. - Ja säätiön on noudatettava niitä. Siksi palaamme vahvistamiseen - meidän on kaivauduttava alle 0,5 metrin syvyyteen ja tehostettava betonilla. Mutta ennen kuin teet tämän, sinun on poistettava kuorma palkkien seinistä. Tätä varten sinun on asennettava rekvisiitta (sinulla on puupalkkeja) ja kiinnitä ne ylös. Vanhojen väliseinien perustaminen lujituksella lujituksen avulla ei auta - kytkin murtuu.

"Rakennamme yksityistä taloa, urakoitsijan teknologia aiheuttaa hämmennystä ja epäluuloa. Kaivosta kaivettiin kaivoon 1,7 m: n syvyyteen. Betoni kaadettiin maan pinnalle ilman minkäänlaista raudoitusta, mutta vain pohja oli paikoillaan. Satoi nauhan pinnalla pesty saippualla. Aseta muotti. He porattivat reiät jäädytettyyn betoniin ja asensivat pystysuorat vahvikkeet reikiin. Lisäksi reiät ovat vain hieman suurempi kuin raudoituksen halkaisija, betoni ei mielestäni voi vuotaa raudoituksen välistä rakoa. Vahvistus asetettiin (4 sauvaa on hitsattu toisiinsa lanka, rakenteen poikkileikkaus on neliö), kaikki vahvikkeet sidottiin toisiinsa ja pystysuora vahvistaminen lanka. Nyt he tulevat pesemään savesta pakastetusta betonista ja kaataa pohjan yläpuolinen osa. Tietäen työntekijöiden pofigism, hyväksyn täysin ajatuksen, että he voivat hiljaa kaataa betonia ilman pesemällä savea (tai pahoin pesemällä sitä) - kuinka kriittinen on se?

- Se, että kaivannon pohja on jäätymisen syvyyden alapuolella, on hyvä. Mutta kaada betonia ilman vahvistusta on väärä. Kaivannon pohjalle oli tarpeen asentaa lujitusholkki. Ja pystyttää pystysuorat raudoitustulokset, joihin ylemmän monoliittisen hihnan runko sopii. Siitä, että rakentajat ovat porattaneet reikiä ja asettaneet pystysuorat vahvikkeet niihin, ei kuumaksi eikä kylmiksi. Voimme sanoa, että maanalainen osa kellarista tehdään oikein 30%, korotettu osa - 100%. Tietenkin rakentajat tallentuvat laitteisiin. Tällaiset säästöt ovat kuitenkin kyseenalaisia, koska on epäselvää, mitä ongelmia tulevaisuudessa ilmenee. Ei ole täysin väärin kaataa kaistaleita kahdessa vaiheessa - ei ole mitään, että monoliittista säätiötä kutsutaan - sen pitäisi olla monoliitti eikä kerros kakku. Kuvatussa tapauksessa savesta on pestävä pois. Jos et ole varma rakentajista, kannattaa tarkistaa ne. Ja ennen seinien rakentamista suosittelen ottamaan yhteyttä suunnittelijaan, kertomaan hänelle, millaista taloa ja materiaaleja rakennetaan, mitä perusta on jo olemassa. Se laskee kuorman, eli se sopii tai ei sovellu. Ei tarvitse säästää tähän.

Oma neuvoja kaikille, jotka alkavat rakentaa: jos näet hakata säätiövaiheessa, lopeta työntekijät ja sanokaa heille hyvästit. Se on vielä pahempaa.

Voit kysyä kysymyksiä rakentamisen aiheista ja saada nopeasti konsultointia, jakaa kokemuksia ja keskustella muiden lukijoiden kanssa foorumillamme.

Alhainen perustustalo

Sivut 1

Viestit 8

1 Teema Irinkasta 2015.10.04 11:04

 • Irinka
 • lukija
 • Paikoillaan
 • yksityiskohdat

  Teema: Low Foundation House

  Hyvää päivää kaikille. Olen huolissani yhdestä kysymyksestä. Meillä on hyvin alhainen talon perusta. Vaikka talo on vuorattu tiilillä, mutta tämän vuoksi tiili tuhoutuu kostealla. Tovereita, velho, mitä neuvoja teet?

  2 Vastaus gvozdoderilta 2015.10.05 10:49

  • gvozdoder
  • Mestari
  • Paikoillaan
  • yksityiskohdat

   Re: Alhainen talon perusta

   Talossa, jolla on alhainen säätö, pohjan on oltava vähintään 20 cm korkea, minkä jälkeen se suojaa seiniä kosteudelta. Alhainen kellari ja kellarin puuttuminen johtavat talon seinän vaimentamiseen.

   Yksityisen talon kellarikerroksen korkeuden on oltava vähintään 20 cm. Alhaalla pohjalla on suuri vaara, että talon seinää voidaan vaimentaa periaatteessa, kuten onkin sinun tapauksessasi. Seinät kostuvat roiskeilta, kun sadepisarat osuvat maahan, kun lumiukot sulavat, tai kapillaarista kosteuden imeytymistä suoraan maasta.

   3 Vastaus Irinkasta 2015.10.05 12:29

   • Irinka
   • lukija
   • Paikoillaan
   • yksityiskohdat

    Re: Alhainen talon perusta

    No, täällä meillä on vuosittain, vesi jäätyy seinämiin, vähitellen tuhoaa ne, ja talon ulkopuolella ja talon sisäseinissä on likaa, kosteutta, sientä ja hometta. Kauhu.
    Onko mitään tapaa suojata talon alhainen perusta?

    4 Vastaus gvozdoderista 2015.10.06 09:17

    • gvozdoder
    • Mestari
    • Paikoillaan
    • yksityiskohdat

     Re: Alhainen talon perusta

     Onko mitään tapaa suojata talon alhainen perusta?

     Suojaa talon seinät alhaalla pohjasta maasta peräisin olevasta kosteudesta, luo kaksi suojaa.
     Ensinnäkin voit lisätä kellarin korkeutta talon seinien poistamiseksi maasta ja kosteuden lähteestä mahdollisimman pitkälle. Lisäksi järjestää talon seinien ja korkin vedenpitävyys kosteassa vaarallisessa vyöhykkeessä.

     Tietenkin korkea kellari on kallis, joten riippuen seinien rakenteesta ja talon perustasta, he yrittävät löytää keskeltä maata kelleremon ja vedenpinnan tasojen välillä.
     On myös parempaa tehdä vaakasuora rullaneristyskerros alustan ja talon seinän välillä.

     5 Vastaus fanerovsnilta 2015.10.08 12:28

     • fanerovsn
     • puuseppä
     • Paikoillaan
     • yksityiskohdat

      Re: Alhainen talon perusta

      Tee jalusta pohja. Jalkakäytävässä seinän ulkopinta ulottuu noin 50 mm jalustan yläpuolelle. Seinän pinnalla oleva vesi virtaa alas ja putoaa seinältä pohjan alapuolelle sokea alueelle. Tämä ratkaisu ei salli veden virtaamista alas seinän pudota vaakasuoraan vedeneristys ja virtaa sen läpi seinään. Paremman vedenpoiston vyöhykkeen alareunaan on kiinnitettävä tippa.

      6 Vastaus Irinkasta 10.10.2015 10:35

      • Irinka
      • lukija
      • Paikoillaan
      • yksityiskohdat

       Re: Alhainen talon perusta

       GvozdoDer, en tiedä korkeudesta, en sano varmasti, mutta hyvin alhainen perusta. Minusta tuntuu, että jopa 20 senttimetriä korkeus ei ole, hän on hyvin lähellä.

       FanerovSN, tämä on hyvä vaihtoehto, mutta sinun on nostettava perusta? Ymmärrän oikein?

       7 Vastaus gvozdoderista 2015.10.09 12:52

       • gvozdoder
       • Mestari
       • Paikoillaan
       • yksityiskohdat

        Re: Alhainen talon perusta

        On joka tapauksessa korostettava, varsinkin jos säätiö on hyvin alhainen. Se on parempi, mutta se on kuitenkin kalliimpaa, jotta pohja ja seinien alaosa katoavat materiaalilta, jolla on alhainen veden imeytyminen, esimerkiksi kellarikerrokseen ja klinkkerilevyihin.

        8 Vastaus Girin 2016.11.16 13:47

        • GIRIN
        • käyttäjä
        • Paikoillaan
        • yksityiskohdat

         Re: Alhainen talon perusta

         Se myös suosittelee korottamaan ainakin vähän. Ei ole täysin selvää, miksi teidät pystytettiin tällä tavalla. Viimeisessä dachassamme oli samanlainen perusta, seuraavaksi rakennettiin jo itsekin (tai pikemminkin rakennusyritys Vismastroy) - säätiö tulvii täysin erilaisella tavalla, eikä kysymyksiä syntynyt. Joten älä tallenna sellaisia ​​asioita.

         Mitä tehdä, jos säätiö kävelee

         Rakentaminen epäluotettavalla maaperällä merkitsee tiettyjä työhön liittyviä vaikeuksia. Yksi epämiellyttävä ilmiö, joka on otettava huomioon, on perusta kuohunta. Usein rakentajat yrittävät ennakoida tällaisia ​​ongelmia etukäteen, mutta joskus säätiö "kävelee" jo valmiiksi rakennetussa rakennuksessa. Siksi on syytä harkita, mitä voidaan tehdä, kun rakennetaan talvimaahan ja millä tavoin vahvistetaan perusta valmiissa rakennuksessa.

         Mikä on vaarallinen romahtaminen perusta

         Määritettäessä laajennetut maaperän rakennuttajat otetaan huomioon seuraavat parametrit. Ensinnäkin tärkeä osa autotalliasennusta tai suurempaa rakennetta on maaperän jäädyttämisen syvyys. Toiseksi tällaisille maille on ominaista pohjaveden läheisyys. Kolmanneksi pehmeä maaperä on alttiimpi erilaisille siirroille kuin kova. Kaikki tämä määrittää, minkä tyyppinen säätiö ja miten se on asetettu.

         Rakentajien pääasiallinen virhe rakennustyön riittämättömän tutkimuksen vuoksi on talon pohjan asentaminen maaperän jäädytyksen yläpuolelle. Sitten, kun vuodenaika muuttuu, maaperän tiheys muuttuu, jäätyy lähemmäksi talvia ja sulatetaan keväällä. Tämä prosessi vaikuttaa maaperän tiheyteen. Ja kun se alkaa sulattaa lämpötilan noustessa, se laajenee. Työntövoima aktivoituu, mikä helposti nostaa rakenteita, jotka painavat useita kymmeniä tonnia.

         Suunnitteluvoiman voimavarojen vaikutus

         Kun otetaan huomioon auringonvalon ja tuulen suunta, lämpötila ei ole sama koko maaperän. Siksi alapinnan alapinta työntävä voima on erilainen. Aktiivisin prosessi kulkee talon eteläpuolella. Epätasainen voimien jakautuminen johtaa siihen, että rakenteen toinen puoli työnnetään pois maasta voimakkaammin kuin muut. Tuloksena on halkeamia, jotka johtavat rakenteen romahtamiseen.

         Tämän ongelman estämiseksi rakentajat tekevät useita toimintoja ennen rakentamista.

         Mikä on paras perusta rakentaa maaperää?

         Ennen rakennustöiden aloittamista alueen tutkiminen helpotuksesta ja maaperätyypistä katsotaan pakolliseksi. Saatujen tietojen perusteella määritetään perusasetuksen paras vaihtoehto. Uppopäällysteisiin kiviin suositellaan seuraavia perustyyppejä:

         1. Paras vaihtoehto suuren ja massiivisen talon rakentamiseen olisi laattaperusta. Se ei ole niin helppoa työntää ulos. Jopa kutistumisen tapahtuessa se suojaa seiniä muodonmuutoksesta johtuen kuorman tasaisesta jakautumisesta. Tällöin lämmityseristys, vedenpitävyys ja viemäröintijärjestelmän laitteet ovat pakollisia. Kellarin tai kellarikerroksen järjestäminen on tehtävä etukäteen pohjapiirroksessa. Tämän vaihtoehdon haitta on suhteellisen korkea kustannus.
         2. Kellarin talossa järjestelyssä parhaan tyyppinen jalusta tulee nauhaa. Mutta niin, että pohja ei nouse talvella, haudattujen säätiöiden kohdalla on tarpeen kasvattaa itse nauhan leveyttä ja tehdä suojakerros hiekkaa ja murskattua kiveä vähintään 40 cm paksuiseksi. Haurastustyynyjen paksuus kasvaa myös.
         3. Pile-grillage-säätiö on hyvä vaihtoehto talojen rakentamiseen. Tämä vaihtoehto ei vaadi lämpöeristystä, koska se on koholla maanpinnan yläpuolella. Ruuvien paalujen verrattain pienen halkaisijan ansiosta niiden vetovoimat vähenevät. Siksi tällainen perusta ei nouse.
         4. Vaikka pylväsperusta katsotaan rakennettavaksi edullisimpana vaihtoehtona, sen käyttö tiivistyvässä pinnassa on mahdollisesti vaarallista. Siksi sitä käytetään ensinnäkin pienten rakennusten, kuten autotallin, rakentamiseen. Toiseksi suunnittelussa on oltava viemärijärjestelmä. Kolmanneksi sarakkeita ajetaan niin, että niiden pohja on alle maaperän jäädytyksen. Perussäätiön vahvistamiseksi sovelletaan grillata.
         Pile-grilli-pohjan rakenne

         Kun otetaan huomioon säätiön asettamisen erityispiirteet, kannattaa tehdä oikea päätös ennen talonrakentamisen aloittamista, jotta rakennustöiden jälkeen ei lisäisi lisävaroja sen vahvistamiseen.

         Mitä tulisi harkita, kun asetetaan pohja pilkkoutumille

         Riippumatta valituista säätiöistä, seuraavat periaatteet ovat tärkeitä:

         • säätiön perustuksen pitäisi olla maaperän jäädyttämisen alapuolelle, jossa ei ole puti;
         • Kävelymaiden lujittaminen on osittain mahdollista hiekkarannan ja tyynyn avulla;
         • lukuun ottamatta paalusäätiötä, on tärkeää huolehtia pohjan lämpö- ja vedeneristyksestä;
         • jos pohjavettä on paljon, kannattaa varustaa viemärijärjestelmä.

         On toivottavaa soveltaa kaikkia näitä toimenpiteitä estääkseen säätiön ratkaisun monimutkaisessa, jolloin koko rakenteen asianmukainen suoja varmistetaan.

         Mitä tekemistä luonnoksen kanssa valmiissa kivitalossa

         Usein tapahtuu, että talo on jo seisomassa ja maa on laajentunut niin, että halkeamat kulkevat pian seinien läpi. Kysymys kuuluu: mitä tehdä? On olemassa useita menetelmiä, joilla vahvistetaan säätiötä ja jalusta valmiissa rakennuksessa. Tärkeää tässä on rakennusmateriaali. Jos talon seinät ovat tiilistä, voit kokeilla seuraavaa:

         1. Ensimmäinen menetelmä on siirtää pohjavesi pohja-alueelta. Tällöin valmiin talon varrella kaivetaan viemärijärjestelmää viemärijärjestelmän alle. On syytä harkita, että sen syvyyden pitäisi olla puolet metriä alle jäätymisasteen. Menetelmän ydin on se, että maa kuivuu ja jäätyy vähemmän talvella.
         2. Toinen menetelmä vähentää keinotekoisesti huurteen tunkeutumisen syvyyttä. Tätä tarkoitusta varten lisätään maaperän lisäkerros rakennuksen kehällä pitkin niin, että säätiön pohja on oikealla tasolla. Rakennuksen yleinen näkemys tästä päätöksestä muuttuu parempaan suuntaan.
         3. Edellä kuvattua menetelmää sovelletaan toiseen muokkaukseen. Osa maaperästä korvataan lämpöä eristävä kerros, joka koostuu laajennetun saven ja karkean hiekan seoksesta suhteessa 1,5: 1. Siksi jäätymissyvyys nousee 80 cm: iin. Polystyreeni-vaahtolevyt voivat olla hyvä korvaus seokselle.

         Paksu lumikerros tulee luonnollisen pohjan vahvistamiseksi kylmäkauden aikana. Mahdollisuus käyttää tätä menetelmää riippuu kuitenkin sääolosuhteista. Siksi sinun on huolehdittava yksi tapa suojella taloa tai autotalli tai käyttää useita menetelmiä monimutkainen.

         Joskus voi kohdata toinen ilmiö. Pylväspohjan tuet ovat maaperän jäädyttämisen alapuolella, mutta säätiön sileys jatkuu. Rakennuksen pienen painon ja lukuisten kaivettujen sarakkeiden kunnossa huononemisen voima voi nostaa rakennuksen pohjan syvyydestä riippumatta.

         Tällöin on parempi tehdä seuraava: sinun täytyy joko lisätä rakenteen painoa tai vähentää tukien määrää. Tästä syystä osa virroista pitäisi kaivata tai rikkoa ylhäällä. On mahdollista estää katto raskaammilla materiaaleilla, ja on parempi käyttää molempien menetelmien yhdistelmää. Ennen kuin aloitat samanlaisen menettelyn, on tarpeen laskea talon tai autotallin paino ja kuormitus säätiöön.

         Yhden tai useamman kuvatun toimenpiteen suorittamisen jälkeen on mahdollista suojata rakenne, joka estää pohjan lisäämisen.

         Kuinka vahvistaa puuta puurakenteessa

         Jos talon pääosa on puusta, samoin kuin tiilien rakentamiseen käytettävät tekniikat, voidaan käyttää muita ratkaisuja.

         Esimerkiksi vanhan säätiön sijaan voit asentaa TISE-tekniikan tekemät sarakkeet. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä aikaisempien tukien sijainti ja lokien tai kruunun rakenteiden alemman kerroksen tila. Jos se on voimakasta, uudet tuet voidaan sijoittaa vanhojen viereen, mutta niistä enintään metrin. Rakenteen kokonaispainosta riippuen on syytä laskea pylväiden lukumäärä ja etäisyys. Uusien pylväiden jopa 10 tonnin kantokyvyn perusteella on tarpeen kaivaa talon massaa vastaava määrä.

         Jos talon kruunu on heikko, se voi olla vain tukeilla, jotka on asennettu tiukasti vanhalle paikalle, joten sinun on ensin tehtävä tilapäisiä tukia vanhojen pilareiden vieressä. Sen jälkeen taloa nostetaan 1-2 cm: n päähän. Nyt voit poistaa vanhoja, sopimattomia sarakkeita ja vaihtaa ne uusiin. Korvaus on tehtävä puolestaan. Sitten jos talo äkkiä katoaa väliaikaisista tuista, se ei johda rakenteen tuhoamiseen.

         Joissakin tapauksissa on parempi korvata talon vanha perusta paalupuikolla. Seuraava video kuvaa tätä tekniikkaa:

         Vahvistettaessa jo valmiita rakenteita kannattaa käyttää seuraavia tekniikoita. Ensiksi siirrä pohjavesi rakennuksesta. Toiseksi kohottaaksesi maaperän jäädyttämistä perustuspylvääreille ja jos rakennus on puinen, voit nostaa sen liittimiin ja asettaa uuden sijaan heikostuneelle pohjalle. Vaikka näiden menetelmien käyttö vaatii raha-investointeja, tällaiset päätökset maksaisivat vähemmän kuin uusien asuntojen purkaminen ja rakentaminen.

         Kuinka palauttaa säätiö?

         Pohjasi perusta: mitä tehdä tässä tapauksessa ja miten pelastaa talon tuhoutumisesta?

         Vanhan talon peruskorjauksen kannalta on tarpeen nostaa se nostureiden avulla: autoteollisuus, hydraulinen ja mekaaninen.

         Särmäyskaarien ja tukiseinien palauttaminen on asia, joka vaatii paljon voimaa ja kokemusta. On olemassa useita tapoja korjata säätiöitä, jotka riippuvat rakennusten perustyömuotoista ja materiaaleista. Särkyneiden säätiöiden aiheuttamat säröillä seinät tapahtuvat useimmiten vanhojen talojen ollessa rakennettu syvän maaperän jäädyttämiselle vyöhykkeellä. Säätiö voi jättää huomiotta, jos talon rakentamisen aikana valitaan sellainen säätiö, joka ei vastaa aluetta. Yleensä kysymys siitä, miten korjata säästetty säätiö syntyy ostamalla vanhaa taloa tai vastaanottamaan perintöä.

         Pohjaveden aiheuttama ongelmat johtuvat pohjaveden toiminnasta, joka kirjaimellisesti huuhdottaa maaperän pohjan alapuolelta, mikä johtaa sen samentumiseen. Monoliitti suuren kosteuden vaikutuksen alaisena menettää lujuusominaisuutensa ja alkaa romahtaa.

         Pilarin perusta ja sen palauttaminen

         Pylväsperusta.

         Pilarin perustukset rakennettiin usein punaisesta tiilestä, joka on erittäin hygroskooppinen ja lopulta romahtaa. On usein mahdollista huomata, että talon pohjan pylväät lopulta menivät maahan, talon kruunut olivat liian märät ja hän kierrettiin. Tämä johtaa halkeamien, ovien ja ikkunoiden tukkeutumiseen. Pylväspohjan tuhoutumisasteesta riippuen tukit palautetaan tai korvataan. Vaihda yleensä pylväsbetonipilarit talon alle, jonka kruunu sijaitsee maanpinnan yläpuolella.

         Betonikorvauspylvään valmistukseen on tehty 20 - 30 cm: n poikkileikkaus, joka on varustettava yläpalkin tukipalkilla. Kaivon syvyys on tehtävä laskemalla syvyys 30 cm: n korkeudella maaperän jäädytyksen syvyydestä. Kaivo on tehty poraa niin, että tuki voi kulkea ensin terävällä kulmalla ja päästä sitten paikalleen. Jälkeen asennuksen jälkeen kaivo on täytetty, huolellisesti räpäytetty 10 cm: n välein ja kallistunut maaperän tasaamiseksi. Tuki voidaan muodostaa telineen kautta. Pylväs on valmis työskentelemään kahden viikon kuluessa liuoksen kaatamisen jälkeen.

         Strip-pohja ja puutalo

         Ribbon säätiö palautetaan riippuen materiaalista, josta talosta on tehty. Jos talo on puinen, se voidaan nostaa telineissä ja palauttaa kokonaan pohjan, joka lepää. Tätä varten kaada monoliittinen vyö, joka sitoo kokonaisuudeksi vanhan ja uuden monoliitin. Ensinnäkin tee valmistelutyö:

         Nauhan säätiön rakenne.

         • ottaa huonekaluja ja asioita;
         • poista liesi;
         • puhdista lattiat jättäen vain seinät ja katon.

         Talon nostaminen toteutetaan lippujen avulla: auto, mekaaninen, hydraulinen. Pylväspohjaisella pohjalla valmistetaan 0,5 x 0,5 m: n alustoja, joihin asennetaan liittimet. Lineaarissa ne yleensä koputtavat kellarien tiilet tai vasaraa monoliittiseksi tuulettimen tueksi talon alle. Talon nostamisen yhteydessä nosturin voima on lähetettävä vähintään 5 mm: n paksuisella teräslevyllä.

         Jotta talo ei putoaisi liikkeiden ja nostojen vuoksi, kukin lokero kiinnitetään pystysuorasti naulatuilla levyillä, jotka lisäävät jäykkyyttä. Talon nousu tapahtuu useassa vaiheessa. Kutakin taloa nostetaan vain 1,5 cm: llä. Jokaisen nousun jälkeen asento on lisäksi kiinnitetty tangotukkeilla ja talo tarkistetaan vahingoittumiselta. Prosessi, jossa talon nostaminen vaadittuun korkeuteen vie paljon aikaa ja vaatii kaiken varovaisuuden. Kun talot on nostettu tarvittavaan korkeuteen, se on kiinteästi kiinnitetty ja aloittaa työskentely peruskorjauksen yhteydessä.

         Puutaloon alemman kruunun vaihtaminen

         Vanhan puutalon kunnostetun perustuksen restaurointiin tarvittavat korjaukset edellyttävät alemman vanteen korvaamista. Pääsääntöisesti kiinteä säätiö johtaa puun tuhoutumisen kehittymiseen voimakkaan kosteuden vuoksi. Tätä varten perustetaan kaksi kerrosta kateaineita. Vanhat kruunut poistetaan ja korvataan uusilla, kyllästetyillä sienilääkkeillä. Sitten talo lasketaan toisella puolella ja nostetaan toisella, toistamalla kaikki toimet.

         Lineaarisen alustan korjausominaisuudet kotona nostamatta

         Säätiön vahvistaminen.

         Tiili- tai kivitaloa ei voi nostaa, ja ne vaativat asiantuntijan huolellista lähestymistapaa.

         Jos monoliitti murtui useammassa paikassa, ja tämä ei johtanut rakennuksen eheyden rikkoontumiseen, ja halkeamat, jotka ilmestyivät eivät kasvaneet kooltaan, korvataan sementtilaastilla. Jos talo on epämuodostunut, suorita tällöin kokonaan tai osittain peruskorjaus tai sen vahvistaminen - kaikki riippuu vahinkojen määrästä.

         Jos haluat korjata monoliittisen nauhan vaurioituneen alueen, kaivaa ensin kaivanto, jonka pituus ei saa olla yli 2 m. Jos vaurioitunut osa on suurempi, korjaa ensin yksi osa säästä, odota betonin nousemista ja jatka sitten. Vanha pohja, Buryats porata horisontaalinen 60 cm horisontaalisesti pystysuunnassa 3-4 riviä. Poran halkaisija on 2-3 mm pienempi kuin käytetyn raudoituksen halkaisija.

         Tämä on välttämätöntä telojen täydelliselle lujittamiselle asennuksen jälkeen. Ne pyöritetään muodostaen vahvistusnauhakehyksen. Sitten hitsaamalla hitsaamalla vaakasuorat raudoitukset, täytä tyhjät paksut betonipinnat, puhdista ne etukäteen ja puhdista lika, laita kipsiraudoitus isoilla soluilla. Kun olet asentanut muotin ja kaadettu korkeuteen 0,5 m ja haluttu paksuus vähintään 15 cm.

         Cindery talon peruskorjaus

         Kiven, tiilen tai kuonan asuntorakennuksen kunnostetun perustuksen korjaaminen on ensisijaisesti ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä, joilla pyritään hillitsemään heikentyneiden säätiöiden kutistumista. Säätiön vahvistaminen toteutetaan luomalla monoliittinen sulkemis - ja vahvistusvyö sisä - ja ulkopuolelta. Tämän ansiosta voit korjata pohjan katoamisen, mikä johtaa rakenteen kattoon, seiniin ja kulmiin.

         toiminta Menettely

         Vahvistaminen olisi tehtävä seuraavasti:

         Kellari-injektion vahvistamisjärjestelmä.

         • kaivaa kaivanto noin 40-50 cm leveä, 35 ° kulmassa. Säätiön pohja ei riko;
         • lika puhdistettu monoliitti poistuu lian, vanhan kipsi, poista tuhonneet osat pohjasta ja socle;
         • pinta käsitellään syvällä tunkeutuvilla alukkeilla;
         • poraa koko säätö 60-120 cm vaakatasossa ja 3-4 riviä korkeudella;
         • aseman vahvistaminen siellä 2 mm enemmän kuin porata, kokonaishalkaisija on 10-14 mm;
         • vaaka-osat kiinnitetään hitsaamalla;
         • syvät halkeamat ja tuhoutuneet alueet kaadetaan betonilla;
         • vahvistamisen päällä kiinnitetään metalliristikko kipsirakenteisiin, joissa on suuret äänikenno- solut;
         • jos säätiö kokonaisuutena on voimakas ja juuri aloittanut uppoamisen, se on päällystetty;
         • jos on huomattavaa tuhoutumista ja laskeutumista, asenna sitten muotti 5-15 cm etäisyydeltä pohjasta ja kaada betonia;
         • kun betoni on kovettunut, vedeneristys tehdään;
         • kaivo on täytetty ja huolellisesti rikkoi jokaisen kerroksen 15-20 cm.

         Näiden toimien koko jakso johtaa säätiön kantavuuden lisääntymiseen.

         Uuden teknologian käyttö tiilen perustusten palauttamiseksi

         Juuttunut betoni on yhteinen betoniseos, joka levitetään vaurioituneen alueen pinnalle, kun se on tehty erityisellä laitoksella. Se toimittaa betoniseoksen suuttimen läpi korkeassa ilmanpaineessa ja betoni ruiskutetaan pintaan. Tämä lisää konkreettisen kellari seinämän voimaa. Sitä käytetään tiilen perustusten korjaamiseen.

         Ensin he kaivaavat kaivannon 2 m leveitä, ne puhdistavat pohjan, poistavat rikki kappaleet, laitetaan leikkaukset pohjaan ja peitetään seoksella paineen alaisena.

         Seuraava menetelmä on sementointi, mikä on välttämätöntä, jos muuraus ei ole monoliittinen koko nauhalementin koko paksuuden suhteen. Sitä käytetään tyhjentämään aukkoja ja vaurioita monoliitin sisällä. Tee tämä tekemällä reikiä tuhoutumispaikoissa ja kaada nestemäinen betoni laskeihin ruiskulla paineen alaisena.

         Pohjan laajentamiseksi merkitse 2-3 metrin pituinen pohja. Vaihtoehtoisesti ne avaavat pohjan, puhdistavat pinnan, kaivaavat kaivannon pohjan ympärille, joka työn lopussa on täynnä raunioita. Niitit työnnetään reikien läpi yhdistämällä säätö ja tiiliseinämä metallilangan hitsaukseen. Muotti on sijoitettu kaivantoon ja betoni kaadetaan.

         Kuinka vahvistaa talon nurkkaa?

         Jotta lujitettaisiin talon kulmaa, joka kesti ajan myötä, sinun täytyy tehdä sonnien, jotka pitävät pohjan kulmassa säätiössä. Talon kulman vahvistaminen - hyvin yleinen työtila talon peruskorjauksen kannalta. Talon nurkka katoaa usein maahan. Tätä varten nurkkaan yhdeltä puolelta oleva lapio tulisi tehdä kaarteesta, joka on yhdensuuntainen rakennuksen seinämän kanssa, jonka pituus ja leveys on 0,5 m ja syvyys 0,3 m korkeampi kuin pohjan maanalaisen osan korkeus. Valmiskaupassa rakentaa raudoitus ja lanka, joka kaadetaan betoniliuokseen. Sama työ tehdään kulman toisella puolella, 2-3 päivän kuluttua siitä, kun vastakkainen puoli kaadetaan. Se osoittautuu fortifikaation kulmaan, jota kutsutaan sonneiksi. Niitä kaadetaan lähelle jokaista kulmaa, joka vahvistaa perustan. Näiden töiden jälkeen talon kulma vahvistuu ja talo lakkaa hajoamasta.

         Jotta talo toimisi pitkään, säätiön kunnostustöiden jälkeen on tarpeen ryhtyä toimenpiteisiin veden poistamiseksi säältä. Tee näin, tee sokea alue, laita vedenpoistojärjestelmät, vastaanottimet vedenvirtaukseen ja luo viemäröintijärjestelmä ylimääräisen veden poistamiseksi sivustolle. Näiden osien puuttuminen johtaa säätiön nopeaan samentumiseen ja talon myöhempään tuhoutumiseen.

         Pohjakerroksen pohja - vedenpitävyys ennen pohjaa tai sen jälkeen?

         Kaasimme pohjan maanpinnalla, sitten tulee kivi perusta. Mihin paikkaan vedeneristäminen - ennen kellarin rakentamista tai sen jälkeen?

         luultavasti kaikki maan alla, kuten suunnittelija piirsi merkinnällä - missä on eristys (eli säätiön korkeus + muutaman senttimetrin korkeuteen (sokea))

         SergeyE kirjoitti:
         Mihin paikkaan vedeneristäminen - ennen kellarin rakentamista tai sen jälkeen?

         ja "on". ja "jälkeen". iotmostku laatu Älä unohda.

         GEO-Tr kirjoitti:
         luultavasti kaikki maan alla

         se on mahdotonta, koska

         SergeyE kirjoitti:
         Täytetty pohja maanpinnalla

         teknologialla "seinään maassa"

         Minulla oli mielessä seuraavat seikat: yleensä seinien asentaminen alkaa kellarikerroksen päällä - ja siihen kohdistuu vedenpitävyys
         meidän tukikappaleemme on kiveä, ts. pohjimmiltaan sama seinä, joten voit voittaa vedenpitävyyden pohjaan ennen kellarin perustamista ja voit jo olla kellarissa

         SergeyE kirjoitti:
         se on mahdotonta, koska teknologialla "seinään maassa"

         on mahdollista.
         ensin kaivaa kaivo, sitten kaivaa molemmin puolin, tekee vedeneristys, eristys EPS, sitten nukahtaa hiekalla.

         kaivannossa - sitten seinät ovat melko kaaria

         SergeyE kirjoitti:
         se on mahdotonta, koska teknologialla "seinään maassa"

         Minulla oli mielessä seuraavat seikat: yleensä seinien asentaminen alkaa kellarikerroksen päällä - ja siihen kohdistuu vedenpitävyys
         meidän tukikappaleemme on kiveä, ts. pohjimmiltaan sama seinä, joten voit voittaa vedenpitävyyden pohjaan ennen kellarin perustamista ja voit jo olla kellarissa

         Etkö ole sekaantunut rakentamiseen?

         ne näyttivät sinulle solmun, osassa, aivan sokean alueen yläpuolella, luultavasti pitäisi tehdä, mutta ainakin 500-1000mm. talvella lumessa tulee lumikello, ja keväällä se makaa ja sulaa.

         SergeyE kirjoitti:
         Kaasimme pohjan maanpinnalla, sitten tulee kivi perusta. Mihin paikkaan vedeneristäminen - ennen kellarin rakentamista tai sen jälkeen?

         tulva, missä muodossa? levyt, nauha, millaiset muut ovat siellä.. sinulla on talon lattia maanpinnan yläpuolella 2 metriä se on, ehkä sitä ei tarvita ollenkaan (vedeneristys).

         tarkoituksena vedenpitävä - ei anna veden maapallosta seiniin.
         siis yksi kerros vedeneristys tehdä juuri alapuolella, katso 10-15 cm. Toinen kerros tekee juuri maanpinnan yläpuolelle.
         (Vedeneristyskerrokset voidaan sijoittaa suoraan pohjaan, ei välttämättä pohjan tai pohjan viimeisellä rivillä.)

         ANT / D kirjoitti:
         tulva, missä muodossa? levy, nauha,

         ANT / D kirjoitti:
         Etkö ole sekaantunut rakentamiseen?

         ei-spesifinen kysymys ja siksi hyödytön
         oletan, etten ole erehtynyt

         ei-spesifinen kysymys ja siksi hyödytön
         oletan, etten ole erehtynyt

         niin sinulla on oikea ehdotus Liitä rakenteen osa, se on korkeampi kuin säätiösi Missä on 1. kerroksen lattia, kellareiden läsnäolo jne., ja sinulta kysytään, missä vedenpitävä, ei liikaa, yläpuolella oli kellari. siellä tarvitset vedenpitävyyttä, ja luultavasti tarvitset minimiä, jotta horisontti pystytään ennen muurausrakennetta.Urheessa piirrä piirros ja riittää tuhlata se..)

         ANT / D kirjoitti:
         .jossa lattian 1 kerros, läsnäolo kellareihin

         kerros 1 kerros on kellarin yläpuolella
         kellari ei ole, mutta säätiön osassa on kellari

         Herrat. Minä katkaan pääni täällä, mutta miksi tarvitsemme kellarin, eikö?

         Tällainen asia tulee ulos. Minulla on korkeus 20-25 senttiä. Joten neuvonantajat vaativat, että he tarvitsevat puolet metriä korkea jalusta, jotta talon korkeus olisi suurempi. Tässä on epäilyksiä, jotka kärsivät minua. Onko tämä laite tarvitsevat minua? Talon alapuolella ei ole mitään suunnitelmia - kellarineristys. Mutta lattia lämmitetään kunnolla. Kyllä, talo tulee puusta ja pohjasta vedenpitävyyden lisäksi, asetetaan ensin impregnoidun puutavaran päällystyslevyille. Tällainen ongelma syntyi.

         Jos kaikki talvi säännöllisesti heittää takaisin, niin miksi ei.

         Toiset kaksi ehtoa - kuiva maaperä (täten ne valmistavat) ja on tarpeen hukkua koko talven, ilman keskeytyksiä.

         Ja aiheesta - lattiat kentällä - tonnia tietoa.

         Chot ei ymmärtänyt, missä lumi? Meillä on alle 2 metriä. No, kysymys hukuttaa koko talven? Joten kaikki hukkuivat koko talven, mikä on korkin korkeus? Joka tapauksessa lattian on oltava eristetty missä tahansa kellarikerroksessa, eikö? No, lattiat minun tapauksessani eivät mene maahan, vaan korkeus noin 25-30 cm maanpinnasta palkkien alareunaan.

         Minulla on korkea kerroksessa kellarissa, pidän omasta tasosta, jotenkin parempi)) ennen kuin oli talossa ilman kellarissa, ei niin mukavaa.

         Korkki on tarpeen, jotta ne eivät katso ikkunoita tieltä

         Sitten ei ole helpompaa tehdä säätiön korkeammaksi?

         PS: Minä myös siitä, että ilman korkkia.

         Ei ole hyvä ikkunoista kuin rehellinen. Avioitu ymmärrä voyeurs.

         Haluaisin kuitenkin olla täsmällisempi. No, tyyppinen päällyste - vesi poistaa, säätökuorma on kaikki socle? Mitä helvettiä hän tekee? Ja mikä on sen korkeus, pitäisi olla rakennustekniikka, koska maanalaista ei käytetä hyväksi? Hyvin!? Rakennus guru? Jokainen sanoo - tarvitsee, mutta miksi? Vain koska kaikki tekevät sen? Vai onko semanttinen kuorma eikä puhdas show?

         Perusta tarvitaan apuohjelmien ja asunto-osaston sijoittamiseen :)

         Mikä korkeampi mitä?

         Joke ymmärsi, hauska! Miksi ZheU-toimisto minulle :)

         Tässä nyt, kun katsot korkeaa pohjaa kaikille korkealla

         Ei, no, jos vakavasti perusta on hyvä asia. On parempi tehdä ja iloita kuin ei tehdä ja sitten pahoillani :)

         Kun otin sivuston rakentamiselle, siellä ei ollut lähistöllä olevia naapureita, annettiin neuvoja, rakennamme ensin aidan tai pylväitä, jotta näet, missä sivuston rajat ovat (aja kutsumattomia vieraita), sitten teemme vessan (jos lähistöllä ei ole suuria pensaita), tehdä se niin korkealle kuin mahdollista maatasosta. jos vieressä on talo, niin rakennamme lattian yläpuolelle, joten vain talo on vakaampi.

         Mutta käytännössä kellarissa on kätevää sijoittaa kaikki putket, vesi, jätevedet, mini-hautausmaa

         Myös tällainen ajatus: kun sataa, suihkuttaa sokealta alueelta lentää seinälle. Tulee olemaan matala pohja - siellä on märkiä alempi vanteet, ei väliä kuinka hyvä. Lisäksi lattialokit ovat alhaalla maahan - ne murskaa nopeammin. No, siellä on lumipallo - yöllä se voi hyökätä niin paljon, että peruskorkeus on 20 cm. Aamulla ei voi avata ovea :-)

         Kapselimme korkeus on erillinen kappale. On tavallista tehdä pohja korkea, ja sitten koko ajan ajaa taloon ja talosta ylös portaita. Alhainen perusta tässä suhteessa on paljon helpompaa: yksi askel - ja olet jo terassilla tai kuistilla.. Aluksi ajattelin - ilmastoamme ja korkeaa lumisateitamme. Mutta jopa 40-50 cm: n pituinen pohja, jonka arvioitu lumipeite on 160, ei takaa lainkaan, että talvella lumi ei ole lähellä talon seinää, sulkemalla sen osan. Tarkemmin sanottuna se yksinkertaisesti on sellainen, etenkin - tuuli auttaa sitä kokoamaan jonkin puolen melkein varmasti. Se, joka kattaa talon ulkona, esimerkiksi sivuseinällä, tekee erinomaisen tehtävän eristää pääseinä suorasta kosketuksesta lumen ja sateen kanssa.

         Jos sanomme, että vesipisarat katosta putoavat ja roiskeet niistä päätyvät seinään, ne märkevät ja tahraavat sen, niin sinun on vain tyhjennettävä. Korkea pohja ei myöskään ole tarpeen - se helpottaa tilannetta hieman, mutta ei mitään muuta. No, sahalaitalla yleensä, älä välitä sateesta, varsinkin kun pohja ei suojaa seinää vinolta sateelta

         Korkea pohja ei tallenna jyrsijöitä.

         Perinne on perinne.

         foorumilta http://www.forumhouse.ru/ Kellarikerrokset, kellarit, maan alla
         forumhouse.ru - Forum: koti ja mökki
         Tarvitsetko silmukkaa ilmakanavilla?
         Kuinka monta ongelmaa näillä tyhjillä sokkeloilla! Jatkuvasti roikkuu foorumi aiheita liittyvät kastelu eristys, sitten huurteen seinät, sitten mätää matalampi kruunu. Ja maan ilmakehän lämpötila ja kosteus, joka voi olla vain karkeasti säännelty sulkemalla / avaamalla hengitystiet, on syyttää kaikesta.
         Kenen "helppo" käsi käytti tätä menetelmää ansaan ansaan lämpöä ja höyryä jatkuvasti tulemaan maasta? Kylämökki ilmastollamme käytettiin vain vankalla penkillä ja kommunikoimme maanalaisen tilan kanssa maan alle. Tai kuin pohjoisessa korkeus korkealla maanpinnasta korkealla, ja koko talon talon sijoittaminen talon alle soclen sijasta. Ensimmäisessä tapauksessa maan lämpö jatkui huoneen lämmityksessä, mikä puolestaan ​​varmisti maanalaisen ilmanvaihdon. Toisessa tapauksessa maaperän vaikutus talon asunto-osastoon oli kokonaan katkaistuna koko vuoden ajan.
         Nyt, kun on olemassa tehokkaita eristeitä, jotka on erityisesti suunniteltu työskentelemään maassa, erinomaiset vedeneristys- ja modernit vedenpoistolaitteet, en ole järkevää rakentaa tyhjää kellarissa ilmakanavilla. Joko sinun on tehtävä täysimittainen kellari hyvällä ilmanvaihdolla tai mennä pohjakerroksen pohjakerroksen laskeutumispolkuin suoraan pohjalevyyn tai maahan, jolloin ilmanpaine katkeaa täysin lattian alle.
         Ei ole mitään syytä pelätä seinän pohjan lähentämistä maahan: tavalliset tyhjennysputket, sokea alue, jossa on vastakkainen kaltevuus ja pohjan kuivatus, yleensä ratkaisee kokonaan saostuksen kastumisen ongelman. Ja itse lumi ei ole vaarallinen, ja tunnollinen omistaja on vielä puhdistettava talon ympärillä.
         Jos GWL on sivustolla erittäin korkea ja haluat silti hieman kohota maanpinnan tasosta, on parempi täyttää kellari painonpudotuksella (irrotettu säätökaivosta, maa mahtuu liian) tyhjyyden sijaan, räpyttää ja tehdä lattiat kentällä. Jos samalla eristää kellarin seinät ulkona, pohjan ja sokean alueen pohjalle, saadaan moderni, parannettu muutos todistettuun taivutettuun menetelmään: me lämpöä talvella, mutta ilman kondensoitumista ja kostutusta.

         Tässä on tällainen käsitys hyvät herrat

         > Älä katso ulos tieltä ikkunat

         Ja meillä on vielä aikaa kaivaa maahan. Kaikki tulevat sinne!

         Mitä iloitsekaan? Se tosiasia, että auringonvalolta korsu sisäänrakennettu? Joten tämä ydinvoimaloiden hätätapauksista ei vieläkään ole apua, ja lisää ylimääräistä gemmoria. Kaikki voidaan sijoittaa ensimmäiseen kerrokseen ja mennä alas korsu ei ole välttämätöntä. Ja elää - 2m ja 3m (vapaaehtoinen).

         > Mutta käytännössä kellarissa on kätevää sijoittaa kaikki putket, vesi, jätevedet, mini-hautausmaa

         Käsien kaarevuuden puuttuessa - monopenisuaalinen. Ja miten sitten silloin, kun on kyse laattojen perustuksista, joista jokainen on jo tunnustanut parhaaksi ja käytännölliseksi vaihtoehdoksi, toisin kuin toiset? Määritelmää kohti ei ole perusta.

         Se näyttää siltä. Samasta sarjasta, että lumi katolta puhdistaa. Väitetään, että keväällä on vaikeampaa.

         Herrat Eprst. Niin paljon huiput eivätkä merkitsevät pisaraa.

         Mitä korkeus on? Säätiö voidaan toteuttaa mielivaltaisesti korkealla. Ja vedeneristys on omaa.

         Ja täällä on yksinkertainen ja yksiselitteinen merkitys: ainakin kellariin, jonka pitäisi olla hirsirakennukselle.

         Pohja tässä tapauksessa toimii puskuri kahden elementin välillä, joilla on suuri ero lämmönjohtavuudessa ja lämmönkapasiteetissa; puuta ja betonia. Sen tarkoituksena on poistaa vyöhyke, jossa kosteus tiivistyy betoniin alhaisissa katulämpötiloissa.

         Toinen tärkeä näkökohta: tämä on lämpöhäviön väheneminen, kun tuetaan lattialevyt (jos sellaisia ​​on).

         Lyhyesti sanottuna kangas on olennaisesti valtava kylmäsilta. Pohja on puskuri sen ja sitä seuraavien elementtien (seinät ja lattiat) väliin.