Kuinka kiinnittää säätiö olemassa oleviin

Uusien tilojen laajentaminen, jotka ovat omalla pohjallaan yksityisen omistuksessa käytettävän käyttöalueen kasvulla, alkaa ratkaista ongelmat siitä, miten säätiö kytketään taloon, jotta ei aiheuta vahinkoa molemmille rakenteille. Lisärakenteiden rakentaminen alkaa yleensä useiden kausittaisten syklien jälkeen, jolloin varojen kertyminen tapahtui, oli toivoa uuden järjestelyn järjestämisestä ja pysyvät rakennukset aiheuttivat normaalin kutistumisen maassa. Rakennuskoodit antavat vastauksen, miten yhdistää kaksi perustetta keskenään ottaen huomioon keskinäisen vaikutusvallan.

Yhteysvaatimukset

On tarpeen selvittää, miten laajennusosan uusi kellari yhdistetään asunnon kanssa, on tarpeen suunnitteluvaiheessa ottaen huomioon olemassa olevat tekijät. Näihin kuuluvat tulevat olosuhteet:

 • olemassa olevan rakennuksen alustan tyyppi ja rakenneparametrit;
 • maanalaisen maaperän ominaisuudet;
 • edellisestä rakenteesta kulunut aika (tärkein kutistuminen tapahtuu 1-2 vuodessa);
 • 2 rakenteiden painokyvyn yhteensopivuutta, jotka on yhdistettävä.

Laskentaan sisältyvät täydelliset vaatimukset sisältävät sääntöjä SP 50-101-2004, joka on kehitetty SNiP 2.02.01-83 *, SNiP 3.02.01-87 sisältämien sääntöjen kehittämisen mukaisesti.

Joka tapauksessa kokeneiden ammattilaisten apua ei ole tarpeeton, sillä virheet voivat maksaa paljon myöhemmin.

Tässä videossa esitetään tulos, jonka perusteella pohja ja kiinnitettävät rakennerakenteet sitovat pohja kutistumisen eri arvoilla.

Ennen työn aloittamista on otettava huomioon, että kaikki uudet perustukset (MZLF, paalut, pylväät, laatat) saavat välttämättä silloinkin, kun ne ovat identtisiä nykyisen tuen kanssa.

kutistuminen

Rakenteessa on olemassa erilaisia ​​saostumisen normeja eri rakenteille, joiden pohjat on suunniteltu ja valmistettu olemassa olevien asiakkaiden mukaan.

Löydät standardin ja ansaitset ennustuksen yksittäisen talosi rakentamisesta käyttämällä referenssitaulukoiden tietoja:

Vertailemalla laskettuja indikaattoreita uusi vertailusolmu kiinnitetään vanhan rakennuksen perustukseen ennalta määrätyllä syvyydellä ottaen huomioon sen omat luonnoksen tietyn ajan kuluttua.

Monoliittiset pohjat eroavat korkeudessa

Yhdistettävien rakennusten monoliittisten liuska-alustojen yläosat tehdään laskemalla, ei tasolta, kuten tässä kuvassa.

On mahdollista siirtää suhteessa toisiinsa, mikä määrittää kahden liitännän yhteyden. Käytä tällaisia ​​yhteyksiä:

 1. Jäykkä sidos (betoni, jossa vahvistusta).
 2. Erillinen asennus (laite laajennusliitokselle ottaen huomioon tukien keskinäinen vaikutus).

Mahdollisuus jäykän yhteyden muodostamiseen yhteen rakenteeseen vaikuttaa merkittävästi alueen geologisiin tekijöihin - liikkuville tai heterogeenisille maaperäille suuren tukialueen rakennuksissa on tehtävä epäjatkuvia perustuksia (joskus eri nauhaleveyillä).

Asuntorakennuksen laajennusmoduulin itsenäisen rakentamisen aloittaminen on sallittua, kun seuraavat vaatimukset täyttyvät: myöntää luvat uuden rakennelman käyttöönottoa varten pitkien etäisyyksien pitämiseksi läheisemmäksi kuin viereisten rakennusten ja viestintöjen vähimmäisvaatimukset, jotta varmistetaan kaikkien rakenteiden itsenäinen luonnos suhteessa toisiinsa.

Säätiön yhdistäminen

Uusi huone sopii parhaiten talon jäykkään kytkentään. Tässä tapauksessa (kaikkien olosuhteiden asianmukainen huomioon ottaminen) on mahdollista liittää yllä olevat maanpinnat yhdeksi kokonaisuudeksi odottamatta, että elementtien ja lattiatason välillä esiintyy halkeamia ja vääristymiä. Mutta tämä suunnitteluratkaisu rajoittuu paikoille, joilla ei ole kallioita, joilla on suuri kantavuus.

Vanha säätiö tarvitsee vahvistamista

Käytännössä tätä menetelmää käytetään matalien rakennusten kanssa edellyttäen, että pystytetty liitos on toiminnallisesti yhteydessä samaan kattoon jo toimiviin rakennuksiin.

Toinen edellytyksen liittymiselle on sama perusta. Jos kerrostalossa on liukas leveyden omaava teippi, on tarpeen vahvistaa sitä.

Tällaisia ​​töitä ovat vanhan telineen lujittaminen uuden kehyksen kanssa tai liitospintojen asentaminen poraamalla, jolloin hihnan myöhempi valaistus vintage-betonilla. Tässä valokuvassa on esitetty käytettäväksi valmistettu vahvistusvyö.

Useiden kerrosten muodostamien rakennusten liittäminen tehdään monimutkaisemmalla järjestelmällä, johon kuuluu piirustusseinämät, joissa on jakovälit kummallakin puolella, kuten piirustuksessa on esitetty.

Kovaa kytkentätapaa valitaan tapauksille, joissa käsitellään tehtävää, miten yhdistää vanha vakiintunut säätiö uuteen rakenteeseen upotettujen nauhojen perustuksille. Laajennus on myös suunniteltu monoliittisella betoniteräsrakenteella.

Kaistaleet

Tiloihin kiinnitetyissä tiloissa, joissa on käytetty sopivia rakennusmateriaaleja, on oltava vakaa tuki suurella alueella ja kantavuus. Tällainen pyyntö vastaa useimmissa tapauksissa nauhakannasta.

 1. Vie olemassa oleva nauha kokonaan syvyyteen. Kaivantoa on tarpeen kaivata osissa (1,5 m - 2 m), ei koko pituudelta samanaikaisesti, sillä paljain osa menettää sivusuuntaansa, mikä voi johtaa sen muodonmuutokseen. Vanhaa rakennusta voidaan vahvistaa entisestään vinoilla rekikoilla.
 2. Poraa reiät liitoksen sivua vasten, joka vastaa rungon kokoa. Nurkan keskellä reiät porataan ruutupiirroksen kuvioon, jonka syvyys on noin 0,75 leveydeltään itse säätöön, nurkissa - 0,5 m. Rebar ajetaan keskireikään, jossa pitkittäiset raot valmistetaan kiilareitillä, joka on työnnetty reikään tiukasti kiinni. Nurkureikissä on vasara Ø 14 mm: n liittimiin, joilla on säännöllinen profiili. Vavat tulee olla vähintään 0,3 - 0,4 m.
 3. Neulo uuden pohjan runko hitsaamalla se irrotettuun vahvikkeeseen.
 4. Kaada betoniliuosta.
Avoin silmukka sisäkkäin

Kellarissa työskentelyn läsnä ollessa pin-tyyppisten elementtien aukot voidaan tehdä litteiden levyjen avulla kiinteillä tangoilla.

Jatkuvat liitokset nauhoista avoimen silmukan muodossa (U - muotoinen) tehdään samalla tavalla, mutta vahvistus sijoitetaan riveihin pienempiin riveihin. Kun avoimen nauhan liittimen puolella on suuri pituus, voit tehdä useita muita tukipisteitä, jotka eroavat monoliitista, kuten kuvassa näkyy.

Jos on tarpeen muuttaa tuen syvyyttä kiinnitetyn perustuksen maaperään, se kaadetaan reunuksilla, joiden korkeus vaihtelee enintään 0,5 m: n askelin. Ensimmäinen askel on noin 1 metrin etäisyydellä vanhasta perustuksesta. Liitos on valmistettu teräsbetonista nauhasta, jonka paksuus on sama kuin talon olemassa oleva pohja.

Jokaisella versiolla, jolla on perustana jäykkä yhteys, on omat erityispiirteensä erityistapauksissa, jotka on toivottavaa antaa ammattilaisten harkittavaksi ja laskemiseksi.

levyt

On mahdollista varmistaa talon ja laajennuksen laattojen perustusten liitoksen jäykkyys edellyttäen, että ne ovat riittävän suuria, noin 0,4 metrin paksuisia, samoin kuin vanhan laatan nykyinen projektio rakennuksen seinien rajojen ulkopuolella. Tällaiset ulkonemat jäävät yleensä hiilihapollisen betonin mökeissä. Vapautuksen mittojen tulee olla vähintään 0,3 m. Näin voidaan puhdistaa laatan vahvistusverkko ja tehdä hitsatut liitokset uuden laajennuksen runkoon.

Joukko monoliittisia alustoja toimii tämän järjestelmän mukaisesti:

Vanhan talon levy, joka on jo antanut vedon, ei tässä tapauksessa tule uudesta valukappaleesta vaan saa lisäksi lisävahvistusta sementtilevyjen pystysuoran liitoksen kautta sen alle 0,2-1,3 metrin syvyydessä.

Erilliset tuet

Vanhojen ja uusien rakenteiden painon suurella erolla näiden rakenteiden kutistumisaste vaihtelee huomattavasti kooltaan. Tällaisissa tapauksissa ei ole suositeltavaa tehdä jäykkä sidonta perustuksiin - on tarpeen valita tukirakenteiden erillinen rakenne. Sen on sallittava kiinnittää muita perustekijöitä olemassa olevalle alustalle ja tehdä tämä, käytä periaate liikkumisliikkeen kautta.

Lattian ja ulkoseinien painon jakautuminen tulisi tapahtua omalla jalanjäljillä ilman, että muodostuu repäisyvoimia rakennuksen pääosalle.

Deformation sauma toimintaolosuhteista riippuen voi olla:

Sedimentaarinen variantti (ilman muita merkittäviä vaikutuksia) on leveys 1-2 cm. Tukien keskinäisen vaikutuksen olosuhteissa voidaan sitoutua vanhan talon tukiseinään 0,2-0,4 m: n muodonmuutosväliin, joka on täytetty elastisella kosteudenkestävällä materiaalilla.

Piles voidaan sijoittaa talon lähelle

Runko-puomin jatko-osaa käytetään onnistuneesti paalupohjalla metallikiinnityksellä, kuten tässä kuvassa.

Kevyet verandat tai kesäkeittiöet voidaan kiinnittää ruuveilla, vaikka ympärillä on jo useita läheisiä rakennuksia. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sivusto sijaitsee rinteessä, kaltevuudella tai epätasaisella esiintymällä kiinteitä kiviä.

Suunnitteluvaiheessa ulkoseinien ulkoasu, julkisivun visuaalinen erottaminen, on avoimessa tai piilotetussa muodossa, esimerkiksi piilotettaessa aukko pystysuuntaisen poistoputken alle. Etupuolella tavallisesti ne peitetään erikoislaatan kaistaleilla, jotka on hautautunut huonolaatuisella koristeellisella materiaalilla, joka ei estä rakennusten ulkoseinien liikkumista suhteessa toisiinsa mahdollisella epätasaisella vedellä. Kattotiilien alapuolella on päällekkäisyys kompensointilaitteen kanssa.

Erilliseen tukeen asennetun talon laajennus on huomattavasti vähemmän aikaa vieviä prosesseja kuin jäykkä nippusite, vaatii huomattavasti vähemmän aikaa ja taloudellisia kustannuksia, ja se on myös käytettävissä itsellesi ilman erityislaitteiden tilaamista.

Kaukokas ratkaisu on mahdollistaa laajentaminen yksityisen talon päärakennuksen suunnitteluvaiheessa. Tämä helpottaa huomattavasti työn myöhempää suorituskykyä ja sisältää valmiita suunnitteluratkaisuja, suunnitellaan yhtenäistä luonnosta koko säätiön alueella ja varmistaa säätiön luotettavuuden.

Kuinka tehdä uuden säätiön vanhan vieressä ilman vahinkoa?

Kysymys: ekaterina.savchenko

Hyvää iltapäivää, Team Builder Club!

Olemme sekoittamassa yhteen kysymykseen. Ja he päättivät pyytää sinulta neuvontaa))

Meillä on osa talosta Moskovan alueella.

Valtio ja meidän sekä talon seuraava osa - purkutyöt.

Haluamme purkaa osan talomme ja rakentaa uuden osan talosta vanhoilla rajoilla. Suunniteltu yhteinen seinä ja naapuri lähteä naapuriin. Yhdessä se rakentaa oman laakerin seinään.

Maaperä - hiekka, pohjavesi - noin 6-8 m. Geologiasta ei ole vielä, mutta teemme sen.

Vanha säätiö: joissakin paikoissa - punainen tiili, joissakin paikoissa - raunioitunut kivi, joka asetetaan syvyyteen noin 1 m (mielestäni). Viereisen seinän materiaali: joissakin paikoissa - 40 vuotta vanha kuona (kaataminen), joissakin paikoissa - vallankumouksellinen loki.

Rakennustyöntekijä, jonka tiedän, ei ole suositeltavaa kaivata vanhoja säätiöitä. Vanha säätiö / seinä voi "mennä" (heillä oli tämä tilanne). eli voimme vahingoittaa talon seuraavaan osaan. Riskit voidaan välttää, jos säätö tehdään kirjaimella "P" (eli kaivaa ei ole mukana, mutta 2 pistettä).

Eräs erikoisasiantuntija (jolla on korkeakoulu aivan perustusten kohdalla) suositteli voimakkaasti vanhaa säätiötä. Vähintään 1,2 m. Hän uskoo, että poikkeus voidaan tehdä vain MPL: lle. Ja MZL: llä laitetaan kevyt talo, luuranko tai kallio. Mikä ei sovi meille paloturvallisuuden tai rakennusten suuren tiheyden vuoksi. Talo ilmastetaan tai arbolita (rappaus).

Kerro mitä mieltä olet:

Mitä rakennustoiminta-kaivaminen voi vahingoittaa vanhaa perustaa / vanhaa seinää (naapurin vieressä), mitkä eivät? Mitä voimme tehdä palauttaaksemme osan talosta vanhoilla rajoilla vahingoittamatta talon naapuriosaa?

Liitin talon suunnitelma. Naapurin osa talosta on korostettu sinisellä. Viereisen seinän materiaali on merkitty: kuona - harmaa, log - ruskea. [Talo alkoi pienellä pre-vallankumouksellisella hirsirakennuksella (korostettu ruskealla) ja sitten eri sukupolvien loppuun. Hirsitalon kulma jossakin vaiheessa oli katkaistu ja upotettu "sisälle". Jos tämä on tärkeää, yritän selvittää lähitulevaisuudessa, jos tällä kulmalla on säätiö].

tiedostojen

Kommentit

Vastaus odota tänään 23.12.2013 tai huomenna. Olisi hyvä kysyä lähimmäiseltäsi, jos koko talossa on säätiö ja mikä koko. No, koska ymmärrän sen, koska eri sukupolvesta rakennettiin, he voisivat lopettaa rakentamisen mistä tahansa.

Elena, hyvää iltapäivää.

Passin BTI: n mukaan: f. alle puiset seinät - tiilipylväät tiilipohjaan, t. karkeiden seinien alla - raskasnauha.

Oletan, että naapurijäsenvaltion kaikissa tiloissa on säätiö (ensin oli hirsirakenne [korostettu ruskealla], sen jälkeen siihen liitettiin kuonan jatko kirjaimella "P"). Onko f. lokirungon kulman alla - on tarpeen tarkistaa.

Naapurit tulevat siellä toisena päivänä, he yrittävät nähdä heidän kellarinsa kellarista.

Elena, jos nämä tiedot eivät riitä, kerro, kiitos.

Hyvää iltapäivää, Catherine.

Kysy itseltäsi asiantuntijoilta ja teknisestä valvonnasta. On olemassa kaksi vaihtoehtoa ongelman ratkaisemiseen.

1. Tee, kuten sanot, henkilön, jolla on rakennustekniikka. Irrota 1,2 m vanha rakennus ja anna säätiö, joka sopii sinulle. Mielestäni olisi optimaalista, että nauhatulostus on hieman korkeampi kuin huurteen tunkeutumisen syvyys, koska hiekka on pohja, riittää 1 metriin.

2. Asiantuntijamme neuvovat säästämisen näkökulmasta ja sellaisella monimutkaisella kehällä (monta suorakulmioa, jotka ovat yhteydessä toisiinsa), tekemään paalusäätiötä monoliittisella grillatahalla. Hyvän 2-kerroksisen ilmastoidun betonin tai puubetonin taloon sinun on tehtävä vankka perustus. Tosiasia on, että pääasiallinen ongelma, joka vaikuttaa jonkun toisen taloon, saattaa olla vanhan perustuksen pudotus maaperän ns. Painepullon takia, halkeamat kulkevat seinät pitkin ja voivat repimään vanhan perustan jopa puoleen. Siksi asiantuntija suosittelee vetäytymään 1,2 metriä, tämä on vähimmäisetäisyys, jolla nämä painevoimat toimivat. Ja vielä, paaluilla voit vetäytyä vain 30-40 cm: n päässä naapurin seinästä, mikä on merkitsevä alueella, ei 1,2 m. Piles lähettää paineen paljon alhaisemmaksi maahan kuin esimerkiksi 1 m nauha, jonka avulla voit ohittaa tämän polttimen ongelman painetta. Näiden paalujen on oltava 3 m syvä, halkaisijaltaan 250-350 mm vahvistuskotelolla. Sinun on valmistauduttava vahvikekoihin etukäteen. Porausten alla olevat kuopat porataan 1 kpl, asetetaan luurankoon ja kaadetaan välittömästi betonilla kotelon läpi, koska hiekka on epästabiili maaperä ja kaivo saattaa romahtaa. Pallojen välinen etäisyys on enintään 2 m. Rostverk on 60 cm korkea ja 10 cm leveämpi kuin kantavien seinien kaikki kerrokset. Tarvitsemme sitten tarkemmin, mitä parametreja paalut ja grillage on, tähän asti kaikki on kyse, jotta voit ymmärtää ja pysyä jotain.

En tiedä, onko järkevää tehdä maaperän geologia, koska olet varma, että hiekkaa on olemassa ja hiekka on hyvä perusta säätiölle. Pohjavesi on syvä. Tämä on suuri plus teidän tapauksessanne.

Kirje "P" ei voi tehdä oman osasi talosta, sinun täytyy vielä tehdä 4 seinää, seinää, joka joutuu vieressä naapureita kutsutaan lämpötila yhteinen. Ilman sitä ei ole mahdotonta, sillä uudella säätiöllä on omat siirtymänsä ja voi vetää naapurin seinät sen taakse, vastaavasti 100% halkeilua ilmestyy siinä ja sinussa.

Toivon, että kaikki selitti. Kysy.

Elena, hyvää iltapäivää.

Kiitos teille ja asiantuntijoillesi ammattimaisesta, yksityiskohtaisesta ja selkeästä vastauksesta.

On käynyt ilmi, että vanha f on tarpeen tehdä.

Voisitteko vastata seuraaviin kysymyksiin:

 1. Jos pidät 30-40 cm: n etäisyydeltä (f. Pile-grilli), katto on jaettava tai erillinen?
 2. Jos koko. Ymmärränkö oikein, että osa katosta [liitetiedoston kuvassa vasemmassa yläkulmassa]. ennenaikaisesti vaurioitunut - koska se liittyy talon kaatuneiden naapuriosien ristikoihin? Tai onko olemassa jotain ratkaisua?
 3. Jos erillinen. Kuinka paljon sinä takaisin alas "itsellesi"? Silti on lunta puhdistettava, huolehdittava seinistä jne.

* Vihreä korosti katon. Oranssi - naapuri.

Kuinka kiinnittää uusi säätiö vanhaan

Mikä on paras tapa lisätä uusi säätiö vanhaan? Teen talon laajennuksen.

Nikolay Sorokin Thinker (9839) 6 vuotta sitten

Sataan kertaa jo vastattu! Kaikki talon pidennykset tulisi tehdä vain itsenäisesti. Talven talven aikana molemmat rakennukset toimivat eri tavoin. Siksi tee toinen rakennus teidän säätiölle vähimmäisetäisyydeltä ensimmäisestä. Kun viimeistät, tee muodonmuutos sauma niiden välillä (lisätietoja, katso instituutti).

Light Master (1178) 6 vuotta sitten

Vanhat ja uudet perustukset on yhdistettävä paalujen kanssa siten, että ei ole ristiriitaa.

Stroy Master Profi (524) 6 vuotta sitten

Kysymyksessä on hyvin vähän tietoa. Jos lisäät vain uuden vanhaan, älä yritä liittää niitä, heidän on toimittava erikseen. Laita tiiviste niiden välille 1-5 cm: iin (vaahtomuovi, vaahtomuovi, kumi) - kaikki, jotka eivät kaadu pitkään aikaan.

Mikhail Rastorguev Master (1313) 6 vuotta sitten

Syötä vahvistus vanhaan pohjaan ja menetelmä voidaan valita katsomalla säätiötä.

Romik Rumyantsev Profi (733) 6 vuotta sitten

ja säätiö voi kaataa kaivantoon syvyys treugolnika_toest luettelee pitäisi olla syvempi, jos tuki vanhan perustuksen (rakennettu ajetaan vanhaan rakennukseen)

ystas Master (1008) 6 vuotta sitten

Uusi säätiö siirtyy pois vanhasta.

Oletko nähnyt laajennuksen, joka on halkeama niiden ja vanhan talon välillä, laajentamalla ylöspäin?
Tämä johtuu siitä, että uusi tiedekunta on sidottu vanhaan, kaatuu. Ja toinen reunasta tulee vielä myöhemmin.
On parempi olla sitomatonta. Hän ei silti siirry sivulle, ja hän tekee kuitenkin kutistumisestaan ​​joka tapauksessa.
On parasta, mieluiten kutsua suunnitteluinstituutilta geologi ottamaan näytteitä säätiöstä (maaperä) ja suunnittelija laskemaan samassa laitoksessa.
Myös talonpoikaista tietä - lähellä vanhaa taloa, jotta ainoa kapeampi (siellä pohja on tiheämpi). ja edelleen siitä - vähitellen laajentaa pohja. Mutta se on. mielestäni - kauhistuttavaa arvaa.

Säätiön vahvistaminen + vanhan talon laajennus

Kysymys: kolbasskin

Hei Auta minua neuvoja vahvistamalla vanhan talon perustuksia ja lisäämällä siihen laajennus.

Perustiedot.
Alue on Poltava -kaupungin lähiö. Veden taso lähimmässä kaivossa on 5-6 metriä. Paikalliset sanovat, että joissakin vuodenaikoissa on vettä noin kolmessa metrissä (todennäköisesti vesihuolto). Lähellä kellaria 2 m syvältä, vesi ei koskaan ilmestynyt.
Maaperä: naapurit sanovat, että meillä on suuri kerros sadanta metriä ja puoli, joka ei vielä tiedä sen alle, tarvittaessa kaivamaan.
Samanny-talo (1938 teknisestä passista), vuorattu puoli-tiilillä (vuonna 1960 teknisestä passista).
Adobe-seinät ovat noin 40-50 cm paksuja, mikä ei ole perusasetuksensa tiedossa. Säätiön sarakkeessa on vain viiva - village.st.ocl.
Talo on vuorattu tiilillä vain kolmella sivulla. Kopal reikä lähellä tätä levyä. Pohjan pohja on 6 riviä punaista tiiliä. Ei sprinkles, vain maahan. Näihin 6 riviin asetetaan kateaineita ja seinät asetetaan.
Neljäs seinä on puinen. Runkorakenne ristikkopäällysteellä. Ullakkokerroksen palkit sijaitsevat tiilen pohjoispuolella yhdellä päällä ja toisella päällä puuseinällä (on hirsirakenne). Kuten ymmärsin, nämä palkit eivät levätä adobe-seinille.
Ilmeisesti talon ympärillä ei koskaan syntynyt katua. Viime vuonna väliaikaisena toimenpiteenä hän laittoi 60-70 cm leveän polyeteenikalvon ympärille ja peitti sen maapallolla.
Talo ostettiin vuoden 2010 lopulla. Viimeisen 7 vuoden talossa kukaan ei asunut. Talon sisällä olevat tähystysseinät alkoivat kerätä kosteutta. Murtumat ilmestyi tiilen päin. Ymmärtääkseni tämä tapahtuu useista syistä:
- huono säätiö
- ei sokea alue
- raskas katto tällaisille seinille

Haluan todella tehdä talon sopivaksi pysyvään oleskeluun ja laajentaa aluetta laajennuksella.
Ajattelin vahvistamalla säätöpeltiä vahvistetun betonirainan reunaa pitkin ja jatkamalla tätä nauhaa pitkin eteläistä julkisivua, kuten laajennuksen perustana. Poista koko kattorakenne ja tee vaalea metalli tai aallotettu yhteinen vanhaan taloon ja jatke. Tee sokea alue ja tyhjennä.
Sisällä, poista lattia (rantaravintola tunkkuissa, jotka ovat maassa) ja tee betonilattia maahan. Kipsi kipsissä.

Näin ollen muutamia kysymyksiä:
1. Kuinka kunnolla kunnostaa vanhoja säätiöitä ja järjestää uusi laajennus?
2. Pitäisikö pidennysseinät kiinnittää tiililinkailla? (Suunnittele jatko-seinät ontolohkareista TISE-tyypin mukaan).
3. Kuinka laittaa lattia maahan tällaisessa majassa.

Ystävällisin terveisin, Sergey.

Loppusanat Selitys valokuvista.

1-6 Yleiskatsaus taloon.

7-9 Talon sisällä. Krakatut ja märät seinät.

10-11 Puinen seinä sisäpuolelta.

12-14 Talon julkisivu etelään

15-22 Seinät halkeilevat länsipuolella

23-25 ​​Seinät pilkkasivat pohjoiseen

26-30 Seinät halki itään

31-32 Perusreikä

Svarog (Expert Builderclub)

Hei Kuva 1-7, etenkään mitään kommentoitavaa, ohita.

8-12: Hämähäkit kulmissa - todennäköisimmin huurteinen kallistuminen tai sumentuminen liotuksesta, tässä olet oikeassa. No, hyppääjien vyöhykkeessä ne esiintyvät useimmiten - jännityskeskittimellä. Liota seinät, kun kattohuopa oli märkä, erottamalla seinän maaperästä (vaihtoehtona, vesi ulkopuolella alkoi seistä, mutta ensimmäinen vaihtoehto on todennäköisempää.

10-11: Todennäköisesti tämä ei ole osa taloa, vaan yksinkertaisesti puuprojekti, joka näyttää olevan näkyvissä adobe-seinän sisällä, vaikka voisin olla väärässä (katselin myöhemmin nämä passit, todella laajennukset). Halkeamat liittyvät huonosti pohjaan juuri tämän puuprojektin alla. Koska jos pystyt tekemään lähes mitään adobe-seinämien alla, paitsi kuivumista tai tiivistymistä (maa kuljettaa maaperää), niin kehyksen alle tarvitaan säätiö.

Kaikki ulkokerroksessa olevat kuvat kuvaavat pohjan maaperän liukenemisen vuoksi samentumista tai huurtumista.

Mitä voidaan sanoa. Talon kunto on tyydyttävä. Talon 1938, jopa melko hyvä. Katsotut tehtävät eivät ole aivan oikeita. Puupalkin pudotus on yleensä purettava ja aloitettava uusi laajennus talon sisäseinästä. Minusta ei ole mitään merkitystä leikkeen leikkaamisessa koko talon ympärillä - sinä häiritset maaperän työtä, liota ja kaikki on vielä pahempaa. Se on teidän tapauksessanne (sinulla on puinen jatke kiinni). Voit tehdä vielä mielenkiintoisemmaksi.

Se on pieni teoria: uuden pohjan laitteessa häiritsette vanhan työn työtä. Tässä tapauksessa yleensä heikentää hänen työnsä. Sinulla ei ole mitään perustaa adobe-seinien alle, joten seuraukset voivat olla merkittäviä. Siksi kehotan sinua tekemään uuden laajennuksen suljetussa piireissä (4 puolelta). Tällöin omistajat haluavat tehdä sen tiiviisti. Mutta mitä te olette perusta, on vähemmän seurauksia. Sinulla on jo puskuri laajennuksen muodossa. eli voit laittaa pohjan (tai parempi, laajennuksen neljäs seinä), jossa puupaneelin seinä päättyy (tai sen sijaan). Ja tämä on jo 1,5 metrin päässä talon seinästä! Sitten yksinkertaisesti yhdistää talon ja uuden laajennuksen kevyisiin rakenteisiin (puu, kaasu, vaahtolohkot jne.) Ja tee uusi katto, joka nojaa osalle taloon ja osa uutta laajennusta. Samaan aikaan, jos teet katon jakamisen, niitä ei ole ollenkaan liitetty - ihanteellinen laajennusten malli.

Ainoa kysymys on kuinka vahva tämä talon sisäseinä on. BTI: n suunnitelmat, olette sitä osoittaneet paljon hienovaraisempia, on tarkistettava.

Tämä koskee laajennusta. Olet jo alkanut kamppailla säätiöiden liottamisessa, mikä on tehty oikein. Sokean alueen on oltava leveä - 700 (mieluummin 900) mm. Tällöin katon poiston tulisi olla vähintään 500 (600 mm: n ohjeiden mukaan), älä unohda sitä.

On vaikeampaa käsitellä läpikuultavaa vedeneristystä. Korvaaminen on vaikeaa, vaikka on olemassa tapoja, joilla asteittain alittavat seinät ja täyttävät puolijäykkä vedenpitävyys. Mutta teidän tapauksessanne on todennäköistä, että seinät on helpompi pumpata jotain, jotta kapillaarinen imu pysähtyy. On mahdollista, että katon ja sokean alueen palauttamisen jälkeen vesi yksinkertaisesti menee alle ja kapillaarinen imu ei riitä jo seinille.

Jos sinulla on kysyttävää, kysy.

Loppusanat Kysy suoraan vastaukseni alla (vastaus-painike), niin saan ilmoituksen postitse.

Kiitos vastauksesta. Paljon on selvitetty minulle.

Sisäseinästä: se on sama paksuus kuin kaikki muutkin, vain kolme muuta näkyvät tietosivulla tiilipinnoitteen paksuuden kanssa.

Selittäkää, mitä katkeruutta, en ymmärrä.

Ja pumppaamalla jotain seinään. Tarkoitatko tunkeutumista vedenpitävyyteen? Loppujen lopuksi hän näyttää toimivan vain konkreettisesti, ja minulla on savi olkia siellä.

Kuinka syvältä säätiö olisi asetettava? Kaada koko mustan maaperän saviin? (jonnekin 1-1,2 metriä).

Kuinka kiinnittää säätiön?

Valmistelutyöt ja yleiset säännöt

Voidakseen laajentaa nykyisen rakennuksen, on tarpeen kiinnittää säätiö. Rakenteet on kiinnitettävä tiukasti tuhoutumisen tai halkeamien välttämiseksi.

Pidennyksen materiaalin on oltava samanlainen kuin päärakennuksen materiaali. Tämä pätee sekä seinille että pohjalle. Muussa tapauksessa uusi rakenne voi alentaa vanhaa ja tuhota kiinnitysjärjestelmän.

On tärkeää perustaa uuden rakennuksen nykyisen rakenteen syvyyteen.

Rakennustöitä on parempi toteuttaa kesällä tai syksyllä. Tämän vuoden aikana maaperä on suhteellisen kuiva ja rakennus ei kellu.

Uuden alustan jatkeeseen tarvitaan hiekkapyyhkeitä. Laske kuormitus pystytetty rakenne on erikseen. Laskettaessa otetaan huomioon maaperän ominaisuudet.

Päävaihe

Pidennyksen tarkat parametrit on merkitty etukäteen tapilla ja johdolla. Sitten kaivaa kaivanto. Kaivannon pitäisi toistaa laakereiden ja sisäseinien muoto, jos ne on suunniteltu rakennettaviksi. Nauhan pohjalla hiekkainen tyyny on ratkaistu. Reikää porataan päärakennuksessa. Niiden halkaisijan on vastattava tulevan raudoituksen halkaisijaa, joka ajetaan tuloksena oleviin uria. Metallipalkkien päiden täytyy välttämättä jäädä kiinni. He auttoivat heitä ja tekivät valmiin säätiön yhteyden uuteen.

Liitetyllä pohjalla on oltava tekninen kuilu olemassa olevalla. Läpivienti lähtee esiporattujen raudoitteiden päistä vanhaan perustukseen. Rakennusten välisen etäisyyden tulisi olla enintään 200 mm - 400 mm. Ero antaa uuden rakenteen istua luonnollisesti omalla painollaan. Valmistuksen jälkeen aukko täytetään betonilla. Tämän seurauksena uudesta ja vanhoista säätiöistä muodostuu yksi järjestelmä.

Tiukka liitäntä on mahdollista vain, jos molempien pohjien leveys on yli 400 mm. Tai vanhan rakenteen laatat ulkonevat ja on mahdollista kiinnittää laajennus hitsaamalla ulkonevat olemassa olevat kalusteet uusilla.

Mahdolliset virheet

Rakennuksen päävirhe voi olla eri rakennusmateriaalien valinta. Tämän seurauksena rakenteen osilla on erilainen massa, joka voi aiheuttaa sen, että rakenne kallistuu epävakaan perustuksen aikana.

Älä unohda vesitiivistystä.

Jos et ole varma kyvyistänne, ammattilaiset tietävät täsmällisesti, miten rakentaa säätiö. Tämän palvelun hinnat vaihtelevat liikaa riippuen materiaalista, rakennuksen alueesta ja työn kustannuksista. Laajennuskannan neliömetrin kokonaishinta on suunnilleen yhtä suuri kuin säännöllisen säätiön kustannukset.

Talon rakentaminen

Enemmän kuin puolet maalaistalon omistajista ennemmin tai myöhemmin kohtaavat tarve laajentaa kotejaan. Luonnollisesti tämä on helpointa tehdä rakennuksen suunnittelussa, mutta tällä hetkellä, kuten aina, rajoitettu rakennusbudjetti ei salli suurta aluetta. Mitä tehdä, jos sinulla on talo ja haluat rakentaa sen laajennuksen? On suositeltavaa aloittaa tärkein vaihe - yhdistämällä uusi perusta laajennukseen vanhaan. Katsotaan, millainen säätiö täyttää laajennus ja miten yhdistää talon perustukset ja liitteenä olevan moduulin perusta.

sisältö:

Tarve kiinnittää kaksi perusta

Asunnon kannattaa usein lisätä. Sopiva ja käytännöllinen vaihtoehto kiinteistöjen laajentamiseen on lohkomoduulien, kuten verannan, laajennus. Tällaiset tilat ovat avoimia, joten aikaa voi käyttää yksinomaan lämpimään kauteen.

Ennen moduulin rakentamista on otettava huomioon, että talon laajentaminen on mahdollista vain, jos seuraavat edellytykset täyttyvät: hankkimalla tarvittavat luvat uusien rakenteiden rakentamiselle, pitämällä kaikki sallitut etäisyydet naapurimaiden ja -alueiden kanssa ja varmistamalla talon kaikkien osien itsenäinen ratkaiseminen suhteessa toisiinsa.

Kuten minkä tahansa rakennusprosessin yhteydessä, verannan rakentaminen tulisi aloittaa projektin kehittämisellä. Tämä moduuli lähellä taloa olisi sijoitettava niin, että pääsisit päähuoneeseen, joten on tavallista rakentaa veranta talon päästä tai pääsisäänkäynnin läheisyydessä.

Rakennuksen yksinkertaisuuden vuoksi pidennys pitää tehdä laadullisesti ja asiantuntevasti, ja yksi niistä ensimmäisistä ongelmista, joita tästä syntyy, on rakentamisen perusta. Perusrakentamisen parhaat ratkaisut talon vieressä olevan laajennuksen alla ovat säätiöiden yhdistäminen. Muussa tapauksessa seinämissä voi esiintyä halkeamia, lattian leviäminen ja muut ongelmat alkavat.

Vanhan ja uuden säätiön yhteyden ominaisuudet

Ymmärtääksesi, kuinka rakentaa perusta laajennukselle, sinun on tiedettävä, miten säätiö tehdään talon alla ja mitä se on. Jos perustus on teippi, sinun on tiedettävä sen leveys, jos pylväs, sitten - pilarien mitat sekä syvyys. Asiantuntijat suosittelevat voimakkaasti rakentamasta laajennuksen perustan, joka on erotettavissa talon pohjasta. Näin ollen, jos talosi on sijoitettu monoliittiseen vahvistettuun betoniin, on parempi olla tallentamatta eikä pystyttämään pylväspohjaa laajennukseen.

Tärkeintä on, että erilaiset perustukset ovat vuorovaikutuksessa maaperän kanssa eri tavalla ja niillä on erilainen kutistuminen. Siksi, että ei vaarannu, on parempi lyödä vetoa samalla perusteella. Laajennuspohjan syvyyden on vastattava talon pohjan syvyyttä - näin voit välttää vääristymiä. Syvyys on helppo mitata. Leveyden mittaamiseksi vie metallipalkki ja taivuta sitä oikeaan kulmaan.

Tämän jälkeen pidä taivutettu osa vaakasuorassa asennossa kädessäsi ja kierrä perustan alla. Käännä sitä niin, että koukku on koukussa vastakkaiselle puolelle. Tee sitten merkki varresta ja poista se. By serif voi mitata pohjan leveyttä. Lisäksi lohkomoduulin perustus on yhdistettävä olemassa olevaan, koska uudet seinät muuttavat jonkin ajan kuluttua vanhasta rakenteesta. Tämä aiheuttaa halkeamien ja vääristymien muodostumista.

Tärkeä asia kiinnittää huomiota siihen, että jos aiot yhdistää säätiöt kesken, on se, että keväällä kestää maaperän kantokykyä. Tämän seurauksena sen kosteus kasvaa. Uuteen säätiöön rakennettu rakennus keväällä antaa lisää kutistumista.

Ottaen huomioon, että vanhoilla ja uusilla rakennuksilla voi olla huomattava painoero, on syytä ymmärtää, että syiden samentuminen tapahtuu epätasaisesti. Siksi, että niiden välissä on joukko säätiöitä, sinun pitäisi odottaa kausi ennen töitä ja ennakoida teknistä kuilua. Tällainen aukko on pääsääntöisesti aukko, joka on kooltaan noin 20 - 40 senttimetriä, jolloin sijoitetaan tukipilarit, jotka ulkonevat perustuksista.

Laajentaa perustusta käytetään tavallista konkreettista ratkaisua tai raudoitettua betonia. Jotta perustuksen vanhat ja uudet osat voisivat liittyä tiukasti yhteen ja muodostaa monoliittisen rakenteen, ennen uuden betonin täyttämistä betonilla, on tarpeen vahvistaa perustuksia: hitsata näiden säätöosien tai porausvaijereiden vahvistaminen vanhaan pohjaan.

Menetelmät kahden perustuksen yhdistämiseksi

Kahden pohjan yhdistelmä voidaan tehdä yhden kahden ratkaisun perusteella: laajennuspohjan rakentaminen erikseen tai jäykkäästi yhdistämällä sen asuinrakennuksen perustukseen. Valitessaan tietyn ratkaisun suositellaan raken- nettavan kiinnitysyksikön painovoiman ja maaperän laatuindikaattoreita. Jos se on yhtenäinen, ja rakennettu talo ei ole merkittävästi kutistunut ajan kuluessa, voit yhdistää rakennuksen perustan ja laajennuksen pohjan yhdeksi rakenteeksi. Muussa tapauksessa sinun on harkittava erillisen perustuksen rakentamista, joka on kosketuksissa talon pohjaan liikkeen kanssa.

Talon pohja ja jatko

Kun rakennat taloa omiin käsiisi, kaikkein vaikein asia on saada aikaan täysipainoinen jäykkä liitäntä niin, että saat yhden asuntorakentamisen rakenteen. Tällainen päätös on pääsääntöisesti merkityksellinen tilanteessa, jossa paikan päällä on huonosti rumpu tai ei-irtotavarana oleva maa (kun on mahdollista ennustaa uuden säätiön luonnos) sekä siinä tapauksessa, että talon rakentaminen on rakennettava kahteen tai useampaan kerrokseen yhden katon alla. Työn jälkeen saat yhden mallin.

Kahden nauhan perustuksen ja omien käsien välinen liitos "teippi" toteutetaan tällä tavoin:

 • Ensin sinun täytyy kaivaa säätiö asuinrakennuksen pohjan syvyyteen, kaivannon pituuden on oltava noin 1,5-2 metriä. On välttämätöntä kaivaa ulos koko puolta, mutta vain osa siitä, samaan aikaan järjestämällä hiekka tyyny.
 • Poraa reiät talon pohjaan, jonka läpimitta on yhtä suuri kuin vahvikkeen halkaisija. Nauhan keskiosaa varten reikä porataan syvyyteen, joka on ¾ leveys liuskan säätöruudussa ruutupiirroksessa ja kulmakappaleet 0,5 metriä.
 • Rei'issä, jotka on porattu, jotta nauhan leveys on änetön, sinun on ajettava lujasti pitkittäisillä raolla, jossa ripustus työnnetään esim. Puusta. Puolimittarin pituisiin reikiin 14 mm: n vasaralla vahvistetaan jaksottainen profiili.
 • Seuraavaksi he osallistuvat tulevan säätiön kehyksen muodostamiseen käyttäen vetoisen vahvistuksen lisäosia elementteinä uudesta alustasta. Seuraavien pohjaosien telakointiin tarvitaan 30-40 senttimetrin pituiset, myöhemmin hitsatut osat.

Jatkuva liitäntä avoimelle silmukalle muodostetaan samalla tavalla, vain vahvistus ajetaan hieman eri tavalla ja sitä käytetään enemmän yksikköalueella kahden pohjan välisissä kosketuspisteissä.

Laattojen pohjan jäykkä laatta-laatta-liitoskappale ja pohja jatkeelle voidaan tehdä, jos pohjalla on suurempi paksuus (400 millimetriä) tai jos pohjakerroksen pohjalla on asuinrakennuksen pohja. Yleensä tällaiset ulkonemat jäätyvät ilmastetun betonin rakentamisen perustukseen. Tällöin pohjan tulee työntyä vähintään 30 senttimetriä, mikä mahdollistaa laatan vahvistamisen ja sen jälkeen hitsaamisen uuden laattapohjan runkoon.

Jos kyseessä on suuri ero uusien ja vanhojen rakennusten painoon, esimerkiksi taloon on liitetty kevyt kuisti, niiden kutistumisen taso poikkeaa merkittävästi. Siksi ei ole suositeltavaa sitoa kiinteästi näiden rakenteiden perustekijöitä. Tässä tapauksessa sinun on kiinnitettävä huomiota erillisen alustan rakentamiseen laajennukseen.

Erillinen pohja- ja laajennusliitäntä

Yksinkertaisin ja tavallisin vaihtoehto laajentamisen perustaksi on erillisen kellarin rakentaminen, joka sijaitsee talon pohjan välittömässä läheisyydessä. Tällöin luotettavin tapa työskennellä on suljettu piiri, kun rakennat korkealaatuista teräsbetonituotetta talon lähellä. Vedenpitävyyden kahden pohjan välillä tehdään kerroslevyt.

Voit myös käyttää lämpöeristystä tai hinausta. Menetelmän ydin on yksinkertainen - luoda kerros, joka sallii uuden alustan leikkiä luonnoksella ja joka ei vahingoita talon perustusta. Laskettaessa pohjarakenteiden liittämistä laajennusliitoksella on tavanomaista keskittyä maaperän seoksen indikaattoreihin sekä mahdollisen kuormituksen laajentamiseen sen pohjan alaisuuteen.

Pohjan laskenta suoritetaan samalla tavalla kuin perustan nauhan upotettu tai matala. Ennen kuin teet säätiön, sinun on laskettava muutos tulevaa kutistumista varten, joka toteutetaan asettamalla uusi pohja hieman vanhan yläpuolelle. Ajan myötä uusi rakennus luo asuntorakennuksen kellarikerroksen syvyyteen. Laajennusten rakentamiseen käytetään pylväspohjaa perustuen rakenteen heikkoon painoon.

Toinen vaihtoehto on laittaa pidennys betonin tyynyyn. Ne on helppo muovautua suoraan paikalla. Valmiit paalut kyllästetään mastisilla, vedeneristysmateriaaleilla tai muilla kyllästyksillä suojaksi, sitten ne asetetaan muottiin ja kaadetaan betoniin.

Pylväät ovat etäisyydelle toisistaan ​​noin 1 - 1,5 metrin etäisyydelle riippuen kiinnitetyn moduulin kokonaismitat ja painosta. Määritetty korkeus, jolla sinulla on lattia, leikkaa ne tiettyyn kokoon. Lisäksi niiden kiinnitys kiinnittyy. Kahden päivän kuluttua voit aloittaa rakentamisen, mikä vähentää huomattavasti työnkulun aikaa.

Ihanteellinen perustusten yhdistäminen

Jo talon rakentamisen vaiheessa kannattaa miettiä, että tietyn ajan kuluttua haluat laajentaa omistusta. Tässä vaiheessa on paljon helpompi perustaa laajennus. Tämä on ihanteellinen perustusteknologia. Tällainen lähestymistapa luo jäykän rakenteen, eikä sinun tarvitse ajatella laajennusliitoksia ja muita rakentavia ratkaisuja.

Tyhjennä alusta tällä välin, voit peittää lattia - väliaikaiset rakenteet. Tästä lähestymistavasta hyvin eristetty säätiö ei ole mitään. Lisäksi tuona aikana säätiö ottaa voimakkaimman aseman ja vähentää saostumisen riskiä liitteen yläpuolisen osan rakentamisen aikana.

Täten tilanne syntyy usein, kun talon vieressä on rakennuksen laajennus tai uusi rakennus. Kun kiinnität uuden säätiön vanhaan, sinun on annettava aikaa kovettua. Säätiön suunnitteluportaasta ja sen asettamisesta seinien rakentamiseen on ihanteellista, että se kestää vähintään vuoden. On otettava huomioon sellaiset tekijät kuin paikan vapautuminen, maaperä, rakenteen paino ja muut ominaisuudet.

Kuinka kiinnittää uusi säätiö vanhaan

Mikä on paras tapa lisätä uusi säätiö vanhaan? Teen talon laajennuksen.

Nikolay Sorokin Thinker (9839) 6 vuotta sitten

Sataan kertaa jo vastattu! Kaikki talon pidennykset tulisi tehdä vain itsenäisesti. Talven talven aikana molemmat rakennukset toimivat eri tavoin. Siksi tee toinen rakennus teidän säätiölle vähimmäisetäisyydeltä ensimmäisestä. Kun viimeistät, tee muodonmuutos sauma niiden välillä (lisätietoja, katso instituutti).

Light Master (1178) 6 vuotta sitten

Vanhat ja uudet perustukset on yhdistettävä paalujen kanssa siten, että ei ole ristiriitaa.

Stroy Master Profi (524) 6 vuotta sitten

Kysymyksessä on hyvin vähän tietoa. Jos lisäät vain uuden vanhaan, älä yritä liittää niitä, heidän on toimittava erikseen. Laita tiiviste niiden välille 1-5 cm: iin (vaahtomuovi, vaahtomuovi, kumi) - kaikki, jotka eivät kaadu pitkään aikaan.

Mikhail Rastorguev Master (1313) 6 vuotta sitten

Syötä vahvistus vanhaan pohjaan ja menetelmä voidaan valita katsomalla säätiötä.

Romik Rumyantsev Profi (733) 6 vuotta sitten

ja säätiö voi kaataa kaivantoon syvyys treugolnika_toest luettelee pitäisi olla syvempi, jos tuki vanhan perustuksen (rakennettu ajetaan vanhaan rakennukseen)

ystas Master (1008) 6 vuotta sitten

Uusi säätiö siirtyy pois vanhasta.

Oletko nähnyt laajennuksen, joka on halkeama niiden ja vanhan talon välillä, laajentamalla ylöspäin?
Tämä johtuu siitä, että uusi tiedekunta on sidottu vanhaan, kaatuu. Ja toinen reunasta tulee vielä myöhemmin.
On parempi olla sitomatonta. Hän ei silti siirry sivulle, ja hän tekee kuitenkin kutistumisestaan ​​joka tapauksessa.
On parasta, mieluiten kutsua suunnitteluinstituutilta geologi ottamaan näytteitä säätiöstä (maaperä) ja suunnittelija laskemaan samassa laitoksessa.
Myös talonpoikaista tietä - lähellä vanhaa taloa, jotta ainoa kapeampi (siellä pohja on tiheämpi). ja edelleen siitä - vähitellen laajentaa pohja. Mutta se on. mielestäni - kauhistuttavaa arvaa.

Säätiön vahvistaminen + vanhan talon laajennus

Kysymys: kolbasskin

Hei Auta minua neuvoja vahvistamalla vanhan talon perustuksia ja lisäämällä siihen laajennus.

Perustiedot.
Alue on Poltava -kaupungin lähiö. Veden taso lähimmässä kaivossa on 5-6 metriä. Paikalliset sanovat, että joissakin vuodenaikoissa on vettä noin kolmessa metrissä (todennäköisesti vesihuolto). Lähellä kellaria 2 m syvältä, vesi ei koskaan ilmestynyt.
Maaperä: naapurit sanovat, että meillä on suuri kerros sadanta metriä ja puoli, joka ei vielä tiedä sen alle, tarvittaessa kaivamaan.
Samanny-talo (1938 teknisestä passista), vuorattu puoli-tiilillä (vuonna 1960 teknisestä passista).
Adobe-seinät ovat noin 40-50 cm paksuja, mikä ei ole perusasetuksensa tiedossa. Säätiön sarakkeessa on vain viiva - village.st.ocl.
Talo on vuorattu tiilillä vain kolmella sivulla. Kopal reikä lähellä tätä levyä. Pohjan pohja on 6 riviä punaista tiiliä. Ei sprinkles, vain maahan. Näihin 6 riviin asetetaan kateaineita ja seinät asetetaan.
Neljäs seinä on puinen. Runkorakenne ristikkopäällysteellä. Ullakkokerroksen palkit sijaitsevat tiilen pohjoispuolella yhdellä päällä ja toisella päällä puuseinällä (on hirsirakenne). Kuten ymmärsin, nämä palkit eivät levätä adobe-seinille.
Ilmeisesti talon ympärillä ei koskaan syntynyt katua. Viime vuonna väliaikaisena toimenpiteenä hän laittoi 60-70 cm leveän polyeteenikalvon ympärille ja peitti sen maapallolla.
Talo ostettiin vuoden 2010 lopulla. Viimeisen 7 vuoden talossa kukaan ei asunut. Talon sisällä olevat tähystysseinät alkoivat kerätä kosteutta. Murtumat ilmestyi tiilen päin. Ymmärtääkseni tämä tapahtuu useista syistä:
- huono säätiö
- ei sokea alue
- raskas katto tällaisille seinille

Haluan todella tehdä talon sopivaksi pysyvään oleskeluun ja laajentaa aluetta laajennuksella.
Ajattelin vahvistamalla säätöpeltiä vahvistetun betonirainan reunaa pitkin ja jatkamalla tätä nauhaa pitkin eteläistä julkisivua, kuten laajennuksen perustana. Poista koko kattorakenne ja tee vaalea metalli tai aallotettu yhteinen vanhaan taloon ja jatke. Tee sokea alue ja tyhjennä.
Sisällä, poista lattia (rantaravintola tunkkuissa, jotka ovat maassa) ja tee betonilattia maahan. Kipsi kipsissä.

Näin ollen muutamia kysymyksiä:
1. Kuinka kunnolla kunnostaa vanhoja säätiöitä ja järjestää uusi laajennus?
2. Pitäisikö pidennysseinät kiinnittää tiililinkailla? (Suunnittele jatko-seinät ontolohkareista TISE-tyypin mukaan).
3. Kuinka laittaa lattia maahan tällaisessa majassa.

Ystävällisin terveisin, Sergey.

Loppusanat Selitys valokuvista.

1-6 Yleiskatsaus taloon.

7-9 Talon sisällä. Krakatut ja märät seinät.

10-11 Puinen seinä sisäpuolelta.

12-14 Talon julkisivu etelään

15-22 Seinät halkeilevat länsipuolella

23-25 ​​Seinät pilkkasivat pohjoiseen

26-30 Seinät halki itään

31-32 Perusreikä

Svarog (Expert Builderclub)

Hei Kuva 1-7, etenkään mitään kommentoitavaa, ohita.

8-12: Hämähäkit kulmissa - todennäköisimmin huurteinen kallistuminen tai sumentuminen liotuksesta, tässä olet oikeassa. No, hyppääjien vyöhykkeessä ne esiintyvät useimmiten - jännityskeskittimellä. Liota seinät, kun kattohuopa oli märkä, erottamalla seinän maaperästä (vaihtoehtona, vesi ulkopuolella alkoi seistä, mutta ensimmäinen vaihtoehto on todennäköisempää.

10-11: Todennäköisesti tämä ei ole osa taloa, vaan yksinkertaisesti puuprojekti, joka näyttää olevan näkyvissä adobe-seinän sisällä, vaikka voisin olla väärässä (katselin myöhemmin nämä passit, todella laajennukset). Halkeamat liittyvät huonosti pohjaan juuri tämän puuprojektin alla. Koska jos pystyt tekemään lähes mitään adobe-seinämien alla, paitsi kuivumista tai tiivistymistä (maa kuljettaa maaperää), niin kehyksen alle tarvitaan säätiö.

Kaikki ulkokerroksessa olevat kuvat kuvaavat pohjan maaperän liukenemisen vuoksi samentumista tai huurtumista.

Mitä voidaan sanoa. Talon kunto on tyydyttävä. Talon 1938, jopa melko hyvä. Katsotut tehtävät eivät ole aivan oikeita. Puupalkin pudotus on yleensä purettava ja aloitettava uusi laajennus talon sisäseinästä. Minusta ei ole mitään merkitystä leikkeen leikkaamisessa koko talon ympärillä - sinä häiritset maaperän työtä, liota ja kaikki on vielä pahempaa. Se on teidän tapauksessanne (sinulla on puinen jatke kiinni). Voit tehdä vielä mielenkiintoisemmaksi.

Se on pieni teoria: uuden pohjan laitteessa häiritsette vanhan työn työtä. Tässä tapauksessa yleensä heikentää hänen työnsä. Sinulla ei ole mitään perustaa adobe-seinien alle, joten seuraukset voivat olla merkittäviä. Siksi kehotan sinua tekemään uuden laajennuksen suljetussa piireissä (4 puolelta). Tällöin omistajat haluavat tehdä sen tiiviisti. Mutta mitä te olette perusta, on vähemmän seurauksia. Sinulla on jo puskuri laajennuksen muodossa. eli voit laittaa pohjan (tai parempi, laajennuksen neljäs seinä), jossa puupaneelin seinä päättyy (tai sen sijaan). Ja tämä on jo 1,5 metrin päässä talon seinästä! Sitten yksinkertaisesti yhdistää talon ja uuden laajennuksen kevyisiin rakenteisiin (puu, kaasu, vaahtolohkot jne.) Ja tee uusi katto, joka nojaa osalle taloon ja osa uutta laajennusta. Samaan aikaan, jos teet katon jakamisen, niitä ei ole ollenkaan liitetty - ihanteellinen laajennusten malli.

Ainoa kysymys on kuinka vahva tämä talon sisäseinä on. BTI: n suunnitelmat, olette sitä osoittaneet paljon hienovaraisempia, on tarkistettava.

Tämä koskee laajennusta. Olet jo alkanut kamppailla säätiöiden liottamisessa, mikä on tehty oikein. Sokean alueen on oltava leveä - 700 (mieluummin 900) mm. Tällöin katon poiston tulisi olla vähintään 500 (600 mm: n ohjeiden mukaan), älä unohda sitä.

On vaikeampaa käsitellä läpikuultavaa vedeneristystä. Korvaaminen on vaikeaa, vaikka on olemassa tapoja, joilla asteittain alittavat seinät ja täyttävät puolijäykkä vedenpitävyys. Mutta teidän tapauksessanne on todennäköistä, että seinät on helpompi pumpata jotain, jotta kapillaarinen imu pysähtyy. On mahdollista, että katon ja sokean alueen palauttamisen jälkeen vesi yksinkertaisesti menee alle ja kapillaarinen imu ei riitä jo seinille.

Jos sinulla on kysyttävää, kysy.

Loppusanat Kysy suoraan vastaukseni alla (vastaus-painike), niin saan ilmoituksen postitse.

Kiitos vastauksesta. Paljon on selvitetty minulle.

Sisäseinästä: se on sama paksuus kuin kaikki muutkin, vain kolme muuta näkyvät tietosivulla tiilipinnoitteen paksuuden kanssa.

Selittäkää, mitä katkeruutta, en ymmärrä.

Ja pumppaamalla jotain seinään. Tarkoitatko tunkeutumista vedenpitävyyteen? Loppujen lopuksi hän näyttää toimivan vain konkreettisesti, ja minulla on savi olkia siellä.

Kuinka syvältä säätiö olisi asetettava? Kaada koko mustan maaperän saviin? (jonnekin 1-1,2 metriä).

Kuinka kiinnittää säätiön?

Valmistelutyöt ja yleiset säännöt

Voidakseen laajentaa nykyisen rakennuksen, on tarpeen kiinnittää säätiö. Rakenteet on kiinnitettävä tiukasti tuhoutumisen tai halkeamien välttämiseksi.

Pidennyksen materiaalin on oltava samanlainen kuin päärakennuksen materiaali. Tämä pätee sekä seinille että pohjalle. Muussa tapauksessa uusi rakenne voi alentaa vanhaa ja tuhota kiinnitysjärjestelmän.

On tärkeää perustaa uuden rakennuksen nykyisen rakenteen syvyyteen.

Rakennustöitä on parempi toteuttaa kesällä tai syksyllä. Tämän vuoden aikana maaperä on suhteellisen kuiva ja rakennus ei kellu.

Uuden alustan jatkeeseen tarvitaan hiekkapyyhkeitä. Laske kuormitus pystytetty rakenne on erikseen. Laskettaessa otetaan huomioon maaperän ominaisuudet.

Päävaihe

Pidennyksen tarkat parametrit on merkitty etukäteen tapilla ja johdolla. Sitten kaivaa kaivanto. Kaivannon pitäisi toistaa laakereiden ja sisäseinien muoto, jos ne on suunniteltu rakennettaviksi. Nauhan pohjalla hiekkainen tyyny on ratkaistu. Reikää porataan päärakennuksessa. Niiden halkaisijan on vastattava tulevan raudoituksen halkaisijaa, joka ajetaan tuloksena oleviin uria. Metallipalkkien päiden täytyy välttämättä jäädä kiinni. He auttoivat heitä ja tekivät valmiin säätiön yhteyden uuteen.

Liitetyllä pohjalla on oltava tekninen kuilu olemassa olevalla. Läpivienti lähtee esiporattujen raudoitteiden päistä vanhaan perustukseen. Rakennusten välisen etäisyyden tulisi olla enintään 200 mm - 400 mm. Ero antaa uuden rakenteen istua luonnollisesti omalla painollaan. Valmistuksen jälkeen aukko täytetään betonilla. Tämän seurauksena uudesta ja vanhoista säätiöistä muodostuu yksi järjestelmä.

Tiukka liitäntä on mahdollista vain, jos molempien pohjien leveys on yli 400 mm. Tai vanhan rakenteen laatat ulkonevat ja on mahdollista kiinnittää laajennus hitsaamalla ulkonevat olemassa olevat kalusteet uusilla.

Mahdolliset virheet

Rakennuksen päävirhe voi olla eri rakennusmateriaalien valinta. Tämän seurauksena rakenteen osilla on erilainen massa, joka voi aiheuttaa sen, että rakenne kallistuu epävakaan perustuksen aikana.

Älä unohda vesitiivistystä.

Jos et ole varma kyvyistänne, ammattilaiset tietävät täsmällisesti, miten rakentaa säätiö. Tämän palvelun hinnat vaihtelevat liikaa riippuen materiaalista, rakennuksen alueesta ja työn kustannuksista. Laajennuskannan neliömetrin kokonaishinta on suunnilleen yhtä suuri kuin säännöllisen säätiön kustannukset.