Heti irtolastien hinnat: vuokraa tai osta?

Muottipesän monoliittirakennusten asennuksessa käytetään lattiatasojen volumetrisiä telineitä, kun lattioiden korkeus on yli viisi metriä ja toisinaan jopa kaksikymmentä-neljäkymmentä metriä. Betoniliuoksen nopea kaataminen runko-osan muottipesän tilaan, joka sijaitsee metallisten telineiden avulla volumetristen telineiden avulla. Tämä muotti mahdollistaa jopa 70 senttimetrin paksuisen kattopaksuuden täyttämisen ja pystyy kestämään myös betoniliuoksen paineen, joka on noin 400 - 2400 kg / m.

Tällaista muottirakennetta käytetään usein siltojen ja tunneleiden rakentamisessa. Suunnitteluominaisuuksiensa mukaan rakennuksen puiset ristikot ja kannen itsepintaisuus jakautuvat tasaisesti vaihtelemalla pystysuorat välimatkat.

Volumetristen telineiden käyttö ei rajoitu katonmuodostusmateriaalien asentamiseen, vaan niitä käytetään usein rakennustelineinä korkeita rakennustöitä varten, kuten julkisivujen viimeistelyyn tai seinien asentamiseen.

Muottien suunnittelu

Suunnittelussaan lattian irto-muottirakenteessa on puomi-peräpeilirakenne, jossa on kannen päällystetty laminoitua vedenkestävää vaneria. Haluttu korkeus saavutetaan kokoamalla pystysuorat tukipyörät, jotka on kiinnitetty yhteen vaakasuoralla pultilla ja jäykkyydelle ja riittävälle vakaudelle on lävistäjä.

Kierteet ja tukialukset kiinnitetään toisiinsa kiinnittämällä laippoja tai käyttämällä kuppilukkoja. Erilaisten pituisten poikkisuuntaisten kulmien ansiosta on mahdollista ohjata portaita viereisten pystysuorien töiden välillä riippuen katon täytön paksuudesta.

Kaltevuuksien volumetriset telineet voivat olla pituudeltaan ja tyypiltään erilaisia:

Yhteenliitäntää varten käytetään lisäosia, joiden avulla saavutetaan korkeus puolitoista ja kaksikymmentä metriä, ja käyttämällä lujitetuilla tukialustoilla jopa 40 metriä.

Luotteen telineiden pohja on tuettu kengistä tai liittimistä (jolloin voit säätää tukea), jotka asennetaan luotettaviin litteisiin pintoihin puupaneeleista tai betonista. Yläosassa voit kiinnittää uniforksin pitämään ylimääräiset telineet. Samanaikaisesti yhtenäisiä vaatteita tuetaan yksittäisillä lippailla palkkien säätämiseen vaakatasoon nähden. Alemmat liittimet säätävät telineiden sijainnin suhteessa pystyasentoon.

Tekniset tiedot

Venäjän federaation alueella yleisimpiä ovat volyymitelineet HSI, joissa on kiilaturvat tai CupLock, jossa on kupin lukot.

 • Kiilaturvolla on hitsattu laippa, jossa reikiä on tehty kiiloihin. Sopiva pultin laippa kiinnitetään kiilakotelon laippaan ja kiinnitetään kiiloilla estäen laskeuman.
 • Kuppilukko on kupin alaosa, joka työnnetään pultin päähän. Kupin yläosassa on ulkonemat, jotka antavat kuppia kierrättämällä iskemällä vasaraa sen kanssa.

Runkopalkkien muottien tekniset ominaisuudet voivat vaihdella valmistajan mukaan.

Taulukko yleisten muotojen tyyppien ominaisuuksien vertailusta:

Suurten muottien yksityiskohdat

Taulukko irtotavaran rakenneosien arvojen vertailusta:

Näin ollen on selvää, että on edullista vuokrata irtotavarana olevia muottitarpeita kuin ostaa niitä.

Kattotasojen volumetrisiä telineitä käytetään korkeiden rakennusten luomiseen viidestä kaksikymmentä metriin ja käyttämällä vahvistettuja telineitä, jopa jopa 40 metriä.

Samanaikaisesti lattian irto-muotojen vuokraus on hyväksyttävin vaihtoehto rakennustöiden vähäisille määrille, koska varat ovat merkittävästi säästyneet.

Muottien vuokraus

Muottirakennusta käytetään talojen rakentamisen alkuvaiheissa betonirakenteiden ja kiinteiden töiden valmistuksessa. Monoliittisen päällekkäisyyden laite vaatii ammattimaisen muottien käyttöä.

Monoliittirakenteiden vuokraus, toisin kuin hankinta, voi merkittävästi säästää rahaa rakentamiseen.

Yksittäisen talon rakentamisen kalliiden muottien hankkiminen on irrationaalinen päätös, koska konkreettisen työn jälkeen muotti ei enää ole tarpeen, se on varastoitava jonnekin ja vuokra on aina halvempaa kuin osto.

Slab laudoitus vuokraus

Monoliittisten betonilaattojen laitetta tarvitaan rakennettaessa taloja monoliittiseen runkoon tai myymällä nykyaikaisen tyyppisiä epätyypillisiä taloja.

Tarjoamme vuorauksen muottipesän laitteelle päällekkäisyyksistä kosteudenkestävästä vanerista teleskooppihyllyillä. Meidän muotti ei vaadi nosturin käyttöä sen asentamiseksi. Telineiden optimaalinen määrä voidaan ottaa 1 telineeseen 1 m2 lattiatilasta, mutta ottaen huomioon yhden telineen kuormitus enintään 2 tonnia.

Harjaton vuokra hinta

On järkevää vuokrata muottipaketti, kun on suunniteltu täytettävä katto yksityisen talon tai mökin rakentamisen aikana, jos on tarpeen täyttää pienet monoliittiset tontit, voit vuokrata komponentteja tarpeen mukaan.

Teleskooppinen teline - vuokraus 100 ruplaa / kpl. (talletus 200 ruplaa / kpl)
Jalusta - 50 ruplaa / kpl. (tallettaa 100 ruplaa / kpl.)
Univilka - 25 ruplaa / kpl. (tallettaa 50 ruplaa / kpl)
Liimattu palkki - 50 ruplaa / kpl. (tallettaa 100 ruplaa / kpl.)
Vaneri - 500 ruplaa arkille (tallettaa 1000 ruplaa / kpl)

Muottien laskeminen 100m2: n päällekkäin:

Räkit - vähintään 72 kpl * 100 ruplaa. = 7200 hieroa. (pantti 14400 hieroa).
Jalustat - vähintään 45 kpl * 50 ruplaa. = 2250 hieroa. (talletus 4500 hieroa).
Unifork - vähintään 45 kpl * 25 ruplaa. = 1125 hieroa. (vakuus 2250 hieroa.)
Säde - vähintään 260 mp. * 50 ruplaa = 13 000 ruplaa. (vakuus 26000 hieroa.)
Vaneri - vähintään 33 arkkia * 500 rub = 16500 hankaa. (vakuus 33000 hieroa.)

Kokonaismyynti lattialle 1 kk 40 000 ruplaa. (talletetaan 80 000 ruplaa.)

Toimitus 5000 hieroa. (muotti on Voronezh)

Minimi vuokra-aika on 2 viikkoa.

Toimitus- ja käsittelymaksut laskutetaan erikseen.

Yli 1,5 - 2,0 m teleskooppisten telojen välistä etäisyyttä ei ole suositeltavaa!

Älä yritä säästää telineitä ja ristikkorakenteita, sillä säästöt voivat johtaa romahtamiseen!

Vuokraa betonin letku

Kun monoliittiset lattiat valetaan, betoni toimitetaan betonipumpulla tai betonikuorilla. On mahdollista täyttää yksityisen talon monoliittinen päällekkäisyys muutamassa tunnissa, mutta edellyttäen, että betonia tarjotaan jatkuvasti. Käytä nosturia, jossa on kylpyamme 6 000 hankaa. 4 tuntia, betonipumppu 12 000 hankaa. 4 tunnin ajan. Betonipumppujen käyttö on huomattavasti kalliimpaa kuin nosturilla varustetun nosturin käyttö.

Vuokrasta 0,5 metrin korkuiselle betonille (kello) 1 päiväksi koituva kulutus on 1000 ruplaa päivässä (10 000 ruplan yksikköä kohti).

Toimitus kylpyammeen yli Voronezhin ja esikaupungin 1000 hieroa.

Asennettaessa betonia on vältettävä ilmakuplien muodostumista, jolle betoniseos tärisee.

Syvän tärinän vuokraus 1 päivästä 1000 hieroa / päivä (tallenna 5 000 hankaa / kappale)

Vuokrataan muottipuhelu: 8 950 751 01 99 Dmitry.

Vuokra: lattiamoduulit

Investoinnit talojen rakentamiseen monoliitista saavat voiton vasta jonkin ajan kuluttua ja vain asianmukaisen työn organisoinnin avulla. Siksi tällä alalla ei ole koskaan suositeltavaa säästää käytettyjen materiaalien laatua. Lisäksi tuotantotekniikkaa ei voida rikkoa. Samanaikaisesti monoliittisen laatan muottien vuokraus voi vähentää huomattavasti tietyn esineen rakentamista. Premier-yhtiön varastossa on aina tarvittavat varusteet.

Voit täyttää vuokrauskaluston hakemuksen lataamalla alla olevan linkin.

Vuorolevyjen vuokraus ympäröivillä ja teleskooppisilla telineillä

Yrityksessämme on aina mahdollista vuokrata uusia tai käytettyjä laitteita lattiapäällystysjärjestelmien, kuten I-palkkien, liittimien, ristikkolauttojen, trinogkien ja yksittäisten jalkojen käyttöönottoon. Rakennusorganisaatiot, jotka säännöllisesti suorittavat monoliittisten esineiden rakentamista, eivät tarvitse jatkuvaa muottirakennusta, koska ne hankkivat kaikki tarvittavat laitteet tuotantomuotojen alkaessa. He tarvitsevat sitä rakentamisen jatkuvuuden kannalta. Kun sijoitetut varat tarvittaviin laitteisiin palautetaan tulevaisuudessa. Samaan aikaan organisaatioille, jotka eivät harjoita rakennusten säännöllistä rakentamista, muottien vuokraus säästää huomattavan osan varoista. Myös tämä palvelu auttaa aina, kun rakennetaan epätyypillisiä taloja, joilla on omat arkkitehtoniset ominaisuudet. Tällöin ei ole välttämätöntä hankkia joka kerta uusia tyyppisiä muottijärjestelmiä ja huolehtia niiden varastointipaikoista, joissa se voi olla tarpeettomasti tuntematon, kuinka kauan. Ei myöskään kannattavaa hankkia yksityishenkilöitä, koska tämän laitteen hinta on yhtä suuri kuin pienen asuinrakennuksen kustannukset. On loogista, että tässä tilanteessa paras tapa olisi vuokrata rakennuksen rakentamista rakennukselle monoliittisesti.

Suurin osa rahastoista, joita tarvitaan kuluttamiseen laattajuurien hankintaan. Tämä johtuu siitä, että sen suojien asennusta ei voida suorittaa ilman volumetrisen tai teleskooppisen tyyppisiä tukia sekä jalustat ja univormut. Kaikkien tällaisten laitteiden varastointiin on valmistauduttava erityiseen kuivaan huoneeseen, jossa korroosiota ei muodostu kalliille metalliosille. Lisäksi se tarvitsee säännöllistä huoltoa. Jos olet kerran ostanut lattiamoduulin ja käytät sitä vain kerran, niin myöhemmin se on hyödytöntä sinulle painolastia varten. Paras vaihtoehto, joka välttää tarpeettomia kuluja, on vuokrata Voronezhin lattiamoduulia. Tätä palvelua käyttävät jo useat erikokoiset yksilöt ja rakennusyritykset.

Tarvittavien laitteiden vuokrauksen kustannukset lasketaan henkilökohtaisesti jokaiselle asiakkaalle. Hinta riippuu suoraan suurimmasta mahdollisesta kuormituksesta muottijärjestelmään sekä korkeuteen, jolla rakennustyöt suoritetaan. Samalla asiakkaalla on mahdollisuus maksaa vuokran kerralla koko laitteistolle tai maksaa jokaisesta muottielementistä erikseen. Riippumatta valinnasta, vuokraus on aina paljon halvempaa kuin itse laitteiden hinta.

Suosituin palvelu on mökitelineiden vuokraus, koska talon rakentamisen aikana betoni kaadetaan säätiöön. Vuokrayrityksen työntekijät rakennuksen ensimmäisessä vaiheessa auttavat laatoitussuunnitelmien laatimisessa. Ne antavat myös suosituksia tarvittavista laitteista ja neuvoo aina asennuksen ja purkamisen yhteydessä.

Rakennusten monoliittinen pystytys tehdään rakennustyöt usein käyttävät kolmipyörät ja teleskooppiset tukipylväät, joissa on univormut. Tämä ei salli työn pysäyttämistä, jos rakennusprosessien aikana havaitaan, että muottijärjestelmän asennukseen ei ole riittävästi tukea. Yrityksessämme kehittäjällä on mahdollisuus vuokrata vain ne muottielementit, joita hän tarvitsee tietyn rakennustyön vaiheessa.

Myös vuokrauksen etu on kyky hallita kohteen rakentamisen ajoitusta, koska ei ole välttämätöntä etsiä luotettavia muottijärjestelmien toimittajia. Vuokranantaja jokaisessa rakennusvaiheessa laittaa esineeseen tarvittavat suojat, tuet ja yhteyden osat. Tätä varten kehittäjän ei tarvitse huolehtia niiden kuljettamisesta, varastointipaikkojen luomisesta ja korjausten tekemisestä.

TUOTANTO, MYYNTI JA VUOKRAUS
SPACE FORM

TOIMITUS VENÄJÄSSÄ!

Muottien vuokraus: 160 ruplasta / m 2 kuukaudessa
Käytettyjen muottien myynti: 900 ruplasta / m 2
 • Korkea turvallisuus
 • Min. päällekkäisyyden korkeus: 1,5 m
 • Max. kattokorkeus: jopa 20 m
 • Max. sallittu kuorma: enintään 5000 kgf
 • Levyt: maali, vuoret. galvanoitu
 • Liitäntä: kiilasolmu, patentti 154117

VOLUME FORMWORK ON RAKENTAMISEN TAVOITTEET

TILAUSLOMAKE LASKEMISEKSI ILMAISEKSI

TAVOITTEET

Hinta Laskeminen muottiin Krupnashchitovaya Vuokraus Pieni Shield Osta komponentit

PRO FORMWORK

KAIKKI TIETOA VOLUME FORMWORK

Volumetrisen muottien avulla täytetään monoliittisia laattoja, joiden korkeus on korkea. Yritys "PSS" tarjoaa tämän laitteen vuokrattavaksi sekä myyntiin.

Laatoitettu muotti

Lattiat (tai sähkömetsät, räpylät, runkomuutokset, volumetriset telineet) volumetrinen muotti on joukko yhtenäisiä elementtejä, jotka on yhdistetty lähes minkä tahansa muotoisen ja koon kokoonpainuvaan tilarakenteeseen. Tämän järjestelmän pääelementit ovat pystysuorat muottijalustat. He siirtävät kuorman betoniseoksesta, ihmisistä ja mekanismeista laakeripintaan. Räkit yhdistävät keskenään vaakasuorat viestinnät (ristitangot). Aseta haluttu korkeus asentamalla ylimääräiset telineet toisiinsa ja käyttämällä liittimiä. Alempi taso kompensoi laakeripinnan epätasaisuutta tai kaltevuutta. Ylempi - asetetaan tarvittava korkeus ja betonin tason tarkka säätö. Tikkaita käytetään kätevästi ja turvallisesti asentaa ja nostaa ihmiset muottipöydälle.

Ominaisuudet

Lattian irto-muottien perusvaatimukset ovat tilavaine, vakaus ja kyky siirtää kuorma pystysuunnassa alaspäin. Kaikkien irtotavarana olevien muottien elementit - teline, pultti, tuki - liitetään toisiinsa erityisellä liitoksella (kiilasolmu). Koko järjestelmän suorituskyky riippuu tämän yhdisteen laadusta. Siksi olemme kehittäneet entistä luotettavamman ja helppokäyttöisen uuden kiilasolmun, jolla on paremmat ominaisuudet. Tämä kytkentä takaisinkulmassa on tukos ja suojaus spontaaneilta irtoamiselta. Tämän seurauksena uusi solmu kykenee kestämään muita taivutushetkiä. Räkit ja pultit irto-muotti on kytketty vain oikeaan kulmaan, mikä takaa niiden oikean spatiaalisen kohtisuoruuden ja suuntauksen.

Monista markkinoiden tarjouksista huolimatta volyymirakenteet (volumetric racks) Venäjällä ovat melko uusi tuote. Pilarin suunnittelussa PSS-yhtiön suunnittelijat otti huomioon muiden valmistajien vastaavanlaisten muottirakenteiden haitat. Olemme ottaneet käyttöön useita uusia rakentavia ratkaisuja "projektiin". Tämän ansiosta tänään voit saada luotettavan, kätevän irtotavarana olevan muottijärjestelmän edulliseen hintaan.

TILAUSMYYNTIÄ MYYNTI

Haluatko ostaa irtotavarana? Yrityksemme tarjoaa todella edullisimmat olosuhteet.

 1. Emme myy vain irtotavarana olevaa muottirakennetta. Ostamme meiltä täydellisen teknisen tuen: muottirakenteet, leikkaukset, neuvottelut, asennusvalvonta.
 2. Asiantuntijamme valitsevat yhden tai useamman esineen työvälineistön yleispalvelun.
 3. Ostamalla irtotavaranauhaa meiltä ostetaan valmistajalta tuottajahinnoin.
 4. Kaikki komponentit irtotavarana ja muulle muulle lomakkeelle, jotka hankit yhdessä paikassa.
 5. Tarjoamme sinulle erän maksamisen irtotavarana noin 25%.

SPACE FORM vuokrattavana

Irtolevyt - erityislaitteet. Monoliittinen päällekkäisyys, jolla on suuri korkeus, jota käytetään, on paljon harvinaisempi kuin tavallisesti. Jos taajuus ja työskentelyaika tällaisilla kattoilla ovat pienet, niin optimaalinen ratkaisu on vuokrata kattojärjestelmiä.

Muottien vuokraus on yleensä noin 160-190 ruplaa per m 2 kuukaudessa, mutta jos päällekkäisyys on yli 6 metriä tai hyvin "paksu", hinta voi olla suurempi. Annamme alennuksia työn keston ja laitteiden määrän mukaan. Laskenta laskutetaan suoraan sivustolle, jotta saisit tarkat kustan- nukset vuokrasta. Määritä alue, korkeus, levyn paksuus, vuokra-aika ja puhelimesi. Laskenta kestää enintään yhden tunnin.

Miksi kannattaa käyttää meiltä "huoltolomakkeen vuokrausta"?

 1. Aina käytettävissä. Meillä on suurin puuviljelmiin tarkoitettu kattohuoneisto, sillä meillä on oma tuotanto.
 2. Turvallisuus. Erinomaisen laadukkaat laitteet. Vuokraamme vain vahvistetut irtotavaranauhat (se on luotettavaa ja kestävää).
 3. Varastot Venäjällä. Toimitus on nopeaa ja halpaa, melkein mihin tahansa kaupunkiin.
 4. Jätämme esineeseen. Asiakkaan toimituksesta ja hyväksymisestä - laitoksessa.
 5. Alhainen hinta Meillä on alhaisimmat hinnat irtotavarana, koska olemme muottien valmistajia.

Kuinka saada irtotavaranauvoja vuokrattavaksi?

 1. Soita meille tai jätä pyyntö sivustoon. Asiantuntijamme tekee "sitovaa" esineeseesi ja määrittää tarvittavan laitteiston määrän.
 2. Päällikkö keskustelee kanssasi kaikista työolosuhteista (kustannukset, ehdot, toimitukset jne.).
 3. Toimitamme laitteiston sovitussa ajassa tai voit noutaa sen itse varastostamme.

Äänenvoimakkolevyjen vuokraus: lattiamoduulit irtolevytelineissä

Monikerroksisten rakennusten monoliittisen rakenteen kasvun myötä on kiireesti käytettävä kestäviä ja kestäviä lattialaitteita. Laite mahdollistaa kiinteän valun rakenteen 20 metrin korkeudessa.

Yrityksemme tarjoaa vuokrata korkealaatuisia kattorakenteita irtolastikoille monoliittiseen rakentamiseen Moskovassa ja Moskovan alueella.

Tätä mittalaitetta voidaan käyttää myös span-rakenteiden, tunneleiden ja muiden vastaavien rakenteiden rakentamiseen ja koristeluun.

Lattiamateriaalien hinta irtotavarana on melkein yhtä suuri kuin teleskooppitelineiden kustannukset. Samanaikaisesti järjestelmän luotettavuus, toiminnan kestävyys ja rakennustyön turvallisuus ovat huomattavasti korkeammat näille muottijärjestelmille.

Lattiamonumentin vuokra irtotavarana - hinta:

Tilavuusmittalaitteilla on useita ominaisuuksia ja etuja:

 • muottijärjestelmä kestää raskaita kuormia;
 • askelpituus, korkeus ja leveys mahdollistavat suuren rakenteellisen joustavuuden;
 • kolmiulotteisten muottitelineiden käyttö eliminoi tarpeen suorittaa vertikaalisten pintojen kohdistusprosessi;
 • kiilakorkeus ja kiinnitystelineet 90 ° kulmassa pulttiin lisää rakennusteknisen rakenteen luotettavuutta ja vakautta;
 • alkuvaiheessa kaksi rakennusmestaria voi koota muottijärjestelmän, myöhemmin yksi asentaja;
 • rakenteen romahtamisen mahdollisuus, jos vääränlainen käyttö vähenee minimiin laitteiston jäykkyydestä johtuen;
 • Laitteen rakenne mahdollistaa sen käytön kiilametsinä.

Korkea telineiden käyttö muottiin rakennusten korkeiden rakennusten rakentamisessa mahdollistaa "suora pöytä" -tyyppisten rakenteiden kaattamisen vahvistuvien säteilevien ja ei-palkkikattojen pystyttämiseksi. Tämän järjestelyn avulla voit järjestää telineitä erillisissä kierroksissa ja lohkoissa. Kun vuokraat lattiat irtoa, voit myös tilata tarvikkeita nopeasti Moskovassa ja Moskovan alueella. Käytön jälkeen voimme myös ottaa vuokrattuun laitteeseen sopivan ajan asiakkaalle.

Online Laatta Muotti Laskin

Sen päätehtävänä on lämmittää betoniseos, joka kaadetaan kylmiin ilmastoihin. Lämmön yhtenäisyys koko paksuuden ja tilavuuden mukaan mahdollistaa kiihtyvän koostumuksen jähmettymisprosessin. On erittäin hyödyllistä käyttää lämmityskaapelia öljy- ja kaasuteollisuudessa, myös monoliittirakenteiden ja betonirakenteiden rakentamisessa.

Lanka (PNSV) asetetaan ennen seoksen suoraa kaatamista ja on samanlainen kuin "lämmin kerrosten" luominen. Pääsauvan käyttöjännite, jos virtaa vaihtelee, on 380V teollisuusverkon taajuudella 50 Hz. Voimakkuutta voidaan nostaa kolme kertaa ja saavuttaa 1000 V, edellyttäen, että tasavirta johdetaan viiran läpi.

Rakennusten rakentaminen monoliittiseen tekniikkaan edellyttää muottien käyttöä. Tuotanto harjoittaa ulkomaisia ​​ja kotimaisia ​​valmistajia. Jokainen yritys, joka tarjoaa vuokrata tai osta tuotteita, käyttää omia tuotantolaitoksiaan. Venäläiset yritykset toimittavat laadukkaita ja aikaa testattuja materiaaleja kohtuullisin hinnoin. Ja nyt, harkitse luetteloa suosituista yrityksistä, jotka tarjoavat parhaan ratkaisun kehittäjille.

Muottirakenteita vaaditaan täyttämään useita ominaisuuksia, muun muassa vahvuus, luotettavuus ja tärkeimpien elementtien pieni paino. Lisäksi niiden on oltava turvallisia käytön aikana. Monoliittisen kotelorakenteen rakentamisessa pidetään tärkeänä myös valmiiden pintojen laatua, jotka saadaan betonin jälkeen ja muotti on poistettu.

Tällaisia ​​tuotteita valmistavat teollisuusyritykset pyrkivät jatkuvasti parantamaan niitä ja toteuttamaan sekä yksittäisiä elementtejä että kaikkien mallien täydellistä parantamista. Näiden toimien ansiosta rakennusyritykset voivat tehdä rakenteiden rakentamista paljon nopeammin ja paremmin päivitettyjen muottijärjestelmien avulla.

3. Slab-muotti

Laatto-muotti (katto-muotti) on tekniikka, jonka avulla voit luoda horisontaalisia levyjä ja palkkeja eri rakennuksissa ja rakennuksissa käyttämällä valettu betonikonstruktiomenetelmää.

Riippuen asennettavan esineen teknisistä ominaisuuksista - katon korkeus, sen koko, paksuus ja kuorman laskeminen kestävät eri muotojen muotoja - teleskooppihyllyillä, volumetrisilla telineillä tai tukevilla telineillä.

Teleskooppisissa telineissä

Sitä käytetään kattokorkeuden ollessa 1,75 - 4,5 m. On mahdollista valmistaa muokatut telineet, joiden korkeus on 0,8 m ja vahvistettu korkeudella 5,5 metriä. Erittäin yksinkertainen kokoonpano- ja säätöjärjestelmä, nopeus ja helppokäyttöisyys, tehokkuus ja luotettavuus.

Säiliöalustalla

Sitä käytetään kattokorkeuden ollessa 4,5 - 20 m, katon suurella paksuudella sekä katon kattopalkkien ja palkkien täyttämiseksi. Sitä voidaan käyttää myös siltojen ja tunneleiden rakentamisessa, laaja valikoima elementtejä mahdollistaa rakenteen rakenteen minkä tahansa monimutkaisen lattian täyttämiseen.

Lisätietoja, soita numeroon +7 (473) 206-52-20 tai lähetä pyyntö osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen.

Vuorojen vuokraus Voronezhissa

Määritä nykyiset hinnat ja saatavuus toimittajan kanssa

550 - 14 000 ruplaa

 • Pääministeri
 • Voronezh
 • http://premiertd.ru
 • Pääministeri
 • Voronezh
 • http://premiertd.ru
 • Elba
 • Voronezh
 • www.elba-stroi.ru
 • Elba
 • Voronezh
 • www.elba-stroi.ru

Aiotteko ostaa muottihuoltoa Voronezhissa? Vertaa 48 tuotteiden ja palvelujen hintoja 3 toimittajalta Propartner.ru.

Rekisteröityminen on hyvin yksinkertaista
se kestää vain 15 sekuntia

Laatoitettu levyteline irtotavarana

Volumetristen telineiden ansiosta voit nopeasti luoda lattiat, joiden paksuus on jopa 700 mm, ja kestää kuormitusta 400 - 2400 kgf / m2 (riippuen telineiden noususta).

Lämpötila-alue louhintarpeen irtotavarana: -40 ° C - +45 ° C.

Volumetristen telineiden käyttö on erityisen tärkeää esineiden rakentamisessa, joissa on korkeat katot (5 metriä ja yli), siltojen ja tunneleiden rakentamisessa. Tällöin teleskooppisten telineiden käyttö on mahdollista vain niiden korkeuden kasvaessa ja telineiden kiinnittymisen keskellä (kehykset, putket, puristimet), mikä käytännössä on jo osoittanut alhaisen turvallisuutensa ja jopa alentanut tehokkuuttaan.

Jatkolaitteiden lattiatyynyjen rakenne mahdollistaa tasaisen kuormituksen jakamisen ja varmistaa puukomponenttien optimoinnin erilaisten vaihtoehtojen avulla. Volumetristen telineiden käyttö (verrattuna muihin ratkaisuihin) voi merkittävästi parantaa työn turvallisuutta.

Volumetriset telineet pystyvät toimimaan kiilatuotteiden telineillä ja niitä voidaan käyttää viimeistelyyn, rappaukseen, julkisivutyöhön sekä tiili- ja muuraustöihin.

Slab laudoitus vuokraus

Monoliittisten levyjen tuotanto edellyttää korkealaatuista muottirakennusta, jonka suorituskykyominaisuudet vastaavat rakennetun rakenteen parametreja. Nykyään markkinat tarjoavat monenlaisia ​​laatoitustyyppejä, jotka sopivat erilaisten rakenteiden käsittelyyn.

Slab laudoitus vuokraus

Kattorakenteiden rakenteet

Laattojen muotti on monikomponenttinen järjestelmä, jossa on vaakasuora muototaulukko. Riippumatta muotityypistä, sen elementit sisältävät:

 • tukielementit (teleskooppitelineet, volumetriset telineet, poikkipalkit jne.);
 • muodostavat osat (palkit, vanerilevyt);
 • kiinnikkeet (kiinnikkeet, kiinnittimet jne.).

Kattorakenteiden tukielementit ovat pystysuuntaisia ​​rakenteita, jotka varmistavat muovauspinnan kiinnityksen suunnitteluasentoon. Voidaan käyttää seuraavia mökötukkeja:

 • teleskooppiset telineet - putkimaiset elementit, joilla on kyky vaihtaa korkeutta yhden polven nimen perusteella. Jalusta on kiinnitetty kenkään tai napaan, kun polvet ulottuvat haluttuun korkeuteen, kiinnitys tapahtuu ruuvimekanismilla;
 • kolmiulotteiset kehykset - hitsatut rakenteet, jotka koostuvat pystysuorista ja horisontaalisista elementeistä. Kerää korkeita kierroksia kiinnityskehyksillä (vaakasuorat pultit) pareittain. Vääntömomenttirakenteiden tornit vahvistetaan poikittaisilla ristikkotuilla;
 • volumetristen telineiden - voidaan käyttää yksittäisinä tukirakenteina alhaisissa kerroksissa tai osana tornirakenteita. Kiinnitystyyppi irtotelineille voi vaihdella. Runkotyyppistä riippuen telineitä voidaan varustaa kiilalla, kupilla tai ruuvikiinnitysyksiköllä.

Teleskooppisten telineiden muotolattiat

Kattotavan muodot muodostavat I-palkit puusta tai metallista. Tässä tapauksessa on myös useita erilaisia ​​palkkeja, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa:

 • BDK-1 palkki - klassinen I-palkki, joka on tehty liimattua kovaa puuta ja vahvistettu ydin. Tällaisella palkilla ei ole reikiä ja pystyy kestämään jopa 500 N / m kuormia. Tämän tyyppisen tuotteen vaatimuksia säätelee GOST 20850-84. Vakiopalkin pituus on 1,5 - 4,5 metriä;
 • Peri-ristikkopalkki GT 24 - tunnettu perforaation ja tuotantomenetelmän käyttämisestä, käytetään alkuperäisissä muottityypeissä kantoaallon pituussuuntaisena palkana - perustana poikittaisten palkkien asettamiselle;
 • metallipalkkeja - käytetään useimmissa tapauksissa kiinteän muottirakenteen aikaansaamiseksi ja niillä voi olla erilaisia ​​ominaisuuksia.

Puiset I-palkit

Kattopalkin kiinnitys on esitetty kannattimilla ja kiinnikkeillä, joiden avulla poikittaiset palkit kiinnitetään pitkittäiseen. Kiinnitys kantopalkille on yhtenäinen, joka sijaitsee telineiden yläosassa.

Kuinka valita laatoitettu lattia vuokrattavaksi

Muovausjärjestelmän valinta monoliittisen päällekkäisyyden asentamiseksi on melko yksinkertainen, kaikki riippuu rakennetun rakenteen parametreista. Korkeintaan 6,5 metriä korkeisiin laatikoihin teleskooppihyllyillä voidaan käyttää muottirakenteita. Laattojen suurin sallittu paksuus tässä tapauksessa riippuu sen korkeudesta. Mitä enemmän telineen polvi ulottuu, sitä alhaisempi pystysuoran tuen kantavuus.

Jos kaadetun päällekkäisyyden paksuus on huomattava ja korkeus on yli 5 metriä, muottien käyttö irtolastissa on optimaalinen. Tässä tapauksessa on mahdollista työskennellä 40 senttimetrin päällekkäisyyksillä, jotka sijaitsevat jopa 20 metrin korkeudessa. Jotkut tällaiset järjestelmät, kuten HSI-konsernirakenteet, mahdollistavat suuren alueen rakentamisen, jossa on portaat ja työasemat.

Höyrylaattojen vuokrausyrityksen HSI vuokraus

Jos yli 80 cm: n paksuisia päällekkäisyyksiä, yli 20 metriä korkeita pintoja, joilla on huomattavaa pinta-alaa, olisi paras vaihtoehto muovilaatikoihin. Nämä järjestelmät ovat monimutkaisia ​​tornit, joissa on portaat ja työtasot.

Kuinka paljon on muottipesän vuokra

Lattiat täyttävien muottijärjestelmien hinta riippuu valittujen elementtien tyypistä ja lukumäärästä. Vaikka heittäisivät pienikokoiset keskilevyiset päällekkäisyydet käyttämällä telineillä olevaa muottirakennetta, tarvitaan erilainen määrä rakenteellisia elementtejä, jotka määritetään alustavissa laskelmissa.

Kaatumisen päällekkäisyystuotteiden hinta on melko korkea ja järjestelmän osto on perusteltua vain, jos jatkuvia määriä on olemassa. Jos monimutkaisuus on tarpeen kertakäyttöisenä, on parempi ottaa se väliaikaiseen käyttöön. Vuorojen päällekkäisten muottien vuokraus helpottaa monia ongelmista, kuten rakenteellisten elementtien varastointi.

Myös vuokrasopimuksen puolesta ja sanoo taloudellinen osa. Kun ostat laattoja, et voi palauttaa käytetty raha myymällä monimutkaista sen jälkeen, kun sen käyttämisestä on käytetty huomattavasti alhaisempaa kuin uuden laitteen hinta. Lattiamoduulien vuokraus on kannattavampaa siinä mielessä, että hinta riippuu ehdoista ja heti kun työ on valmis, muotti voidaan palauttaa maksamalla pienempi summa kuin ostohetkellä.

Suureen vuokrasuunnitelma kattaa sen taloudellinen osa

Lisäksi, koska ei ole varustettu tilaa muotin säilyttämiseksi purkautuneessa muodossa, muovauskompleksin omistaja voi menettää omaisuutensa vahingoittumisensa vuoksi. Kattorakenteiden metalliset ja puiset osat tulisi varastoida huoneeseen, jossa on hyllyt, joilla on vakaa lämpötila ja pieni kosteusprosentti. Muussa tapauksessa myös palkkien ja tukien korroosionestopinnoitus ei säästäisi niitä teknisten ominaisuuksien menetyksestä.

Vuokravälin vuokraus voi myös ratkaista kuljetuksen ongelman. Monet yritykset, jotka tarjoavat tätä palvelua, toimittavat itse koko työpaketin asiakkaan käyttöön. Toinen tärkeä näkökohta on tarve hankkia uusia elementtejä epäonnistuneiden tilalle. Jotta rakennustyöt voidaan käyttää yhtenäisesti, edellyttäen, että kaikki tekniset standardit täyttävät, vuokranantajan tarjoama järjestelmä ei kärsi muutoksesta eheyden ja toimivuuden suhteen.

Tällä hetkellä laaja teknologia monoliittinen rakentaminen. Tähän tekniikkaan perustuvien talojen ja teollisuusrakennusten erottuvat korkeat toiminnot.

Monoliittisten seinien rakentamiseen käytetään useampia muotojen tyyppejä, jotka voidaan vuokrata säästämään rahaa. Valitse muovausmuoto.

Matala-esineiden monoliittinen rakenne ei menetä merkityksellisyyttä, vaikka rakennusmateriaalien lajikkeiden määrä lisääntyisi. Huolimatta suhteellisen korkeista työvoimakustannuksista.

Monoliittisten kattojen muodostelma on joukko toisiinsa liittyviä elementtejä, jotka varmistavat tasalaatuisen, tasaisen pinnan muodostavan rakenteen. Riippuen.

Vuorojen vuokraus Voronezhissa

Voronezhissa ei ole tietoa rakennuksen vuokraamisesta säätiölle. Voit vuokrata teleskooppihyllyn lähimpään kaupunkiin tai sijoittaa mainoksesi.

Lähin Vuokraustoiminta Voronezh

Matka Voronezhille on 465 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - AlfaMonolit

Monolith ry

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Moskova [Dmitrovskoye Highway 157]

Kaikenlaiset muottipohjat, oma tuotanto. Sen 3 kasveja ja valtava puisto vuokraeluston varastot Moskovan ja Moskovan alueella. Laadukas metallimuotti (Itävallan profiili), jonka paksuus on 2,5 m.

 • - Alfa monoliitti
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti

Matka Voronezhille on 465 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - -

Huoltomoduuli

Näytä puhelinnumero

Seinien, pyöreiden pylväiden, lattian, hissikuilun, tukipylväiden, siltojen tukijärjestelmien, MOP-12, siltapellin muottien tuotanto ja muotoilu. Aina tarjolla olevaa vuokrasuojaa. Lunasta muotosi.

Palvelumoduuli on erikoistunut monoliittisen tyypillisen rakentamisen muottirakenteiden tuotantoon ja myyntiin sekä ratkaisuihin muokkaamattomien monoliittirakenteiden muodostamiseksi. Valmistustehtävämme antavat meille mahdollisuuden valmistaa ja suunnitella muottirakenteita pyöreille seinille.

 • - -
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti

Matka Voronezhille on 466 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. lisää valmistaja. Suojattu alumiinikotelo

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Moskovan alue, Istra [Glebovsky]

Tarjoan vuokrattavaksi joukon alumiiniseinän muottirakennuksia. (noin 900m2) Sisältää 2 suojusta 6 kiilaluukkua, 3 mutteria. Vuokra: 7 päivää 200 hankaa / m2 2 viikkoa 250 ruplaa / m2. kuukaudessa 400 ruplaa / m2. Piirustusten laskenta ja asettelu ovat maksuttomia sopimuksen päätyttyä. Neuvottelu. Muotti on Istrassa. Autamme toimituksen vol.

Kaadetaan kellarissa, pohjalla, kolonnin muottirakenteilla, monoliittisella rakenteella

Kevyt muotti, voit kerätä käsin. Hinnat ovat markkinoiden alapuolella, aina valmiina vastaamaan asiakkaisiin.

Toimitus veloitetaan erikseen. Lähetys omalla kustannuksella varastostamme on mahdollista.

 • . lisää valmistaja. Suojattu alumiinikotelo
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezh on 495 km. suorassa viivassa

Jalkojen vuokraus - teleskooppi, jalusta, unifork, palkki, vaneri

Stroy Betonirakentaminen

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Rostovin alue, Rostov-on-Don [keskusta]

Vuokrataan lattiapäällysteitä (telineitä, palkkeja, vaneria), mikä tahansa määrä. Hinta 14 ruplaa. neliömetriä päivässä. Neuvotteluvoimaa.

 • - Teleskooppi, jalusta, unifork, palkki, vaneri
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi

Matka Voronezh on 519 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - AlfaTech

PROFI Decking

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Dmitrov, Moskovan alue

Monolith-yhdistys on toiminut menestyksekkäästi Venäjän markkinoilla vuodesta 2004 lähtien. Ammattitoimintamme pääsuunta on metallirakenteiden suunnittelu ja valmistus sekä komponenttien asennus.

1. Suurten ja pienikokoisten seinäelementti 2. Pylväskaappi 3. Teleskooppitelineiden aihiot 4. Tilavuuden muotit, Cup-lukko 5. Julkisivukoristeet 6. Kestävyys, taivutustyökalu, työmies jne.

- * vuokraus ja myynti * käteinen ja käteismaksuton maksu * ilmainen projektipäätös * oma tuotanto * kaksi tuotantolaitosta Moskovan alueella * tuotantokapasiteetti mahdollistaa mahdollisten levytilojen mahdollisimman pian * asennusvalvonnan paikan päällä * toimitus

Moskova, Moskovan alue, RF.

 • - ALFATECH
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 533 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - -

LLC "FORMRENT"

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Moskovan alue, Zaprudnya

Tarjoamme vuokra- ja myymälämuotoja ja komponentteja kaiteisiin, perustuksiin, kattoihin ja pylväisiin. Suurikokoisten ja pienikokoisten levyjen, teleskooppisten telineiden, kolmiulotteisten telineiden Staxo Doka, vanerilaminaattien, rakennuspalkin, kolmijalan, univormujen, läsnä ollessa. Vuokraus telineet ja tornit kiertueella. Vuokra-puisto yli 3000 m² Hankkeen vapaa laskenta. Toimitus.

Emästen, seinien, päällekkäisyyksien, sarakkeiden täyttö.

 • - -
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti

Matka Voronezh on 724 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - teleskooppiset telineet 3.7 m.

LLC "PKF" Avers "

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Chuvashia, Cheboksary [Khuzangaya, 14]

Räkit 3,7 m. Saatavana olevat komponentit: uniforks, jalustat, vaneri

Varastotilanne

Kuljetuksen tuki

 • - Teleskooppi telineet 3,7 m.
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi

Matka Voronezh on 757 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - -

OOO "Remez"

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Armavir [Sokolava 44]

Kaavin lattian vuokraus Teleskooppitelineillä I-palkki Mitat: 200 x 80 Hinta: 1,5 r / m N. päivässä Stand-teleskooppinen jack 4.5m. Min. 2 m. | Max. 4,5 m. Hinta: 3 kpl. päivässä Jalusta telineiden asentamiseen Hinta: 1.5 p. päivässä Unifork palkkien kiinnittämiseen Hinta: 0.5 p. päivässä Vaneri Koko: 2440x1220x18 mm Hinta: 6p / m2 per päivä Keskimääräinen hinta.

 • - -
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietoa Kolumni yleismaailmallinen 3 metriä (300-600mm)

Rakenna vuokra

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa

Paras hinta Anapa.

Toimitus Krasnodarin alueella

Yritys "Stroyarenda" tarjoaa vuokrausrakennustarvikkeita. Vuokrattu: - teleskooppiset telineet 1 metristä 4 metriin - 2 ruplasta päivässä - unifork - 0,5 rupla / vrk - thr.

 • . ei tietoa Kolumni yleismaailmallinen 3 metriä (300-600mm)
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Sarakkeen muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Puunhankinnan vuokraus VSP Pinoaminen teleskooppihyllyillä

Rakenna vuokra

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa

Muotti on aina varastossa. Paras hinta Anapa.

Toimitus Krasnodarin alueella.

Yritys "Stroyarenda" tarjoaa vuokrausrakennustarvikkeita. Vuokrattu: - teleskooppiset telineet 1 metristä 4 metriin - 2 ruplasta päivässä - unifork - 0,5 rupla / vrk - jalusta d.

 • VSP Kattoon teleskooppitelineillä
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietomateriaalia

OOO "Remez"

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa

Kaavin lattian vuokraus Teleskooppitelineillä I-palkki Mitat: 200 x 80 Hinta: 1,5 r / m N. päivässä Stand-teleskooppinen jack 4.5m. Min. 2 m. | Max. 4,5 m. Hinta: 3 kpl. päivässä Jalusta telineiden asentamiseen Hinta: 1.5 p. päivässä Unifork palkkien kiinnittämiseen Hinta: 0.5 p. päivässä Vaneri Koko: 2440x1220x18 mm Hinta: 6p / m2 per päivä Keskimääräinen hinta.

 • . ei tietomateriaalia
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 766 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. lisää valmistaja. LRSP 40; VPS-250 / 1,2; Seinän muotti, sarake

Rakenna vuokra

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Krasnodarin alue, Anapa [Anapa, s. Chekhov, 62 "a" (toimisto), Vityazevo, st. Mustameri, 1 "b" (varasto)]

Yritys STROYARENDA tarjoaa seuraavia käytettyjä rakennuslaitteita: Rakennusteline LRSP 40 ja 30, 2 lohkosta ja ilman lattiaa. 1 neliömetriä kohden. päivässä Tower-kiertue (UPU-250 / 1,2) 50 hieroa. per päivä pohjayksikölle ja yhdelle osalle Laakerirakenteet sarjassa (teline, vaneri, uniforkki, jalusta) 10 ruplasta. 1 neliömetriä kohden. päivässä Teleskooppinen teline 2 ruplasta. per kappale päivässä Muotti melkoshchitov.

vuokraamme laitteitamme neljäkymmentä (kolmesta päivästä) ja kaikista myyntimääristä

Itse vienti, itse purku toimitus, hinaus toimitus

 • . lisää valmistaja. LRSP 40; VPS-250 / 1,2; Seinän muotti, sarake
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Etäisyys Voronezh - 876 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus - 3,7 m

Laitteiden vuokrauskeskus

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Crimea, Simferopol

Merisäiliö 20 metriä, mitat: 6 * 2,43 * 2,59 m. Säiliö on valmistettu kolmesta millimetristä teräsprofiililevystä, jota aiemmin korroosionkestävä. Pääosa kehyksestä on muodostettu aallotetusta teräksestä. Kaksikymmentä jalka-astia on kaksoisovet, jotka avautuvat täydelle leveydelle. Ovet ovat kunnossa, ne avautuvat ja sulkeutuvat ilman kaarevuutta. Kiertävä IU

Toimitus kohteeseen ja kohteesta maksetaan lisäksi.

 • - 3,7 m
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: muotti
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 922 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietoa Slab muottien vuokra Sevastopolissa

IP Krasnikov

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Sevastopol [kaupunki Sevastopol, st. Kurgan 6 of. 7]

Tukin tärkeimmät osat ovat telineet, jalustat ja univormut. "Kannen" pääosat ovat puiset I-palkki ja laminoitu vaneri. Kokoonpohjattujen kattoprofiilien tulee olla vähintään kaksinkertaiset voittomarginaaliin dynaamisella iskulla, koska useimmissa tapauksissa lattia-muottia käytetään myös asennusalustana tavaroiden vastaanottamiseen (vahvistaminen).

Lattiamoduuli (lattiamoduuli) on tarkoitettu horisontaalisten teräsrakenteiden (lattiat, palkit, jne.) Järjestämiseen monoliittisessa kotelorakenteessa.

Suunnittelun yksinkertaisuus mahdollistaa muodon ja monimutkaisten lattiojen muodostamisen nopeasti ja tarkasti.

Pickup Sevastopolin varastosta

 • . ei tietoa Slab muottien vuokra Sevastopolissa
 • Rakennuslaitteiden tyyppi: Laakerointi
 • Tarjoustapa: Rakennusalan vuokraus

Matka Voronezhille on 922 km. suorassa viivassa

Muottien vuokraus. ei tietoa Muottipylväiden vuokra Sevastopolissa

IP Krasnikov

Näytä puhelinnumero

Sijainti: Sevastopol [kaupunki Sevastopol, st. Kurgan 6 of. 7]

§ Neliö 400 * 400 Pyöreä 500 mm. Suorakulmaiset: sivut 20 - 60 cm.