Viimeistelevät kivi julkisivut Voronezh: koriste, luonnon, villi, keinotekoinen

Perusaktiviteettimme on keinotekoisen ja luonnonkiven talojen julkisivujen ulkovaikutus Voronezhin ja Voronezhin alueella.

Hinnat julkisivuun koristekivellä

Työpinnan leveydet, joiden leveys on alle 60 cm, lasketaan juoksumetreinä.

Me kutsumme hintaa, jonka voimme täysin perustella työn laadun ja vastata odotuksiisi. Emme määrää palveluistamme, eivätkä alenna hintoja.

Työt, jotka maksetaan erikseen, kun viimeistelevät julkisivut klinkkerilevyillä

Lisätyö tarvittaessa:

 • Rakennustelineiden asennus ja purkaminen vaikeasti tavoitettavissa olevilla alueilla ja yläpuolella: 200 ruplaa / m 2.
 • Kustannustyöt ja materiaalit kattotiilikanan nurkkaan asennukseen: 300 ruplaa / m.
 • Jätevesijärjestelmän asennus ja purkaminen: 350 ruplaa / m.
 • Valmistus ja asennus ikkunoiden ja kellariin: 650 ruplaa / m.

Kulut ja kuljetuskulut, kulutustarvikkeet: 5% sopimushinnasta

Työn takuu

Julkisivut, joissa ei ole eristystä tiilestä, lohkosta, vaahtobetonista ja CIP-paneeleista.

Valokuvan raportit julkisivujen korista koristekivellä

Sisustus talo ja aidan villi kivi

Raportti maanrakennuksen julkisivujen eristyksestä ja viimeistelystä. Karachun (Voronezhin alue, Ramonsky-alue - 80 km Voronezhistä)

Suunnitteli verannan ja talon päällysteen suunnitteluprojektin. He tasoitti talon julkisivun eri tasoilla. Se on vaikeaa!

Seuraavat työt tehtiin: eristys, koristeellinen viimeistely, taotut ritilät, raskaan koristekivin asennus (43 kg / m 2).

He tekivät myös monitasoisen sokean alueen, jossa oli askeleita, vesihöyryä, päällystystä ja auton alusta. Aikaisemmin sivusto tasoitettiin talon edessä erikoislaitteineen.

Kylpylä verannalla valtion maatilalla Lääkekasvit, NST Voskhod

Kylpyammeen rakentaminen (mukaan lukien katto ja koristelu). Kylpykiven kellarin viimeistely julkisivujen eristämiseen ja koristeluun. Teimme myös työtä lähialueella: laatat päällystämällä ja päällystämällä.

Talo New Usmanissa

Suoraan talon kellariin keinokivellä julkisivujen lämmittämiseen ja viimeistelyyn. Sokea alue tehtiin myös. Kotimaan alue zamostili laatat.

Viimeistely luonnon plastuskoy

Veranta ja aidan koristelu.

Viimeistely plastushkoy privorovoy alueella.

Kuinka tilata julkisivuverhous ja miten se toimii?

Asiakkaan toimipisteessä tapahtuvan kokouksen päivämäärä ja kellonaika voidaan sopia lähettämällä kuulemispyyntö verkkosivuilla tai soittamalla numeroon 8 (473) 295-20-47.

Voronezhissa ja lähimmällä alueella (enintään 25 km) insinööri lähtee ilmaiseksi, sitten 500-1000 ruplaa. riippuen matkan pituudesta (allekirjoitettaessa sopimus vähennetään kokonaiskustannuksista).

Ensimmäisessä kokouksessa insinöörin kanssa keskustellaan siitä, mitä ja miten julkisivuasi tehdään, mitä materiaaleja käytämme, mitä lisäksi eristämisen ja viimeistelyn lisäksi on tehtävä julkisivulla ja kenen on tehtävä se - lasin ja säleiden, sokeiden, vanhojen kipsien puhdistus, tyhjennysputkien vaihto ja julkisivuvalot, yleiset rakennustyöt.

Insinööri tekee mittaukset puhtaalle julkisivulle, rinteille ja kellarille, tarkistaa taso julkisivuun. Odota välittömästi päivämäärä, jolloin tulet toimistoomme (yleensä 2-3 päivän kuluttua) keskustelemaan valmiista arvioista.

Aloitamme työtä viikon kuluessa pääsopimuksen allekirjoittamisesta, tällä hetkellä materiaalin ja rakennustelineiden toimittaminen kohteeseen.

Miten työskentelemme esimerkkinä talon viimeistelystä a. Glushitsy (Voronezin alue)

House Glushitsy: hyvin hoidettu tontti, paljon koristekasveja lähellä taloa

He tuottivat puuta, taitettu huolella

Painettu polystyreeni, siististi paikalla

Tuonut seoksen ja komponentit, puhdistettiin autotallissa

Liima-eriste seinillä

Kaikki kasvit peitetään höyryä läpäisevällä kalvolla.

Stick-polystyreenivaahtomuovi, pultti ja napa

Lattialuukut katetaan

Aiheutettu akryylilevy Sadetta julkisivussa ja marmori-kipsi Terralit pohjassa

Teokset valmistuneet, rakennustelineet purettiin ja irrotettaviksi valmistetut

Talo on valmis, tontti on puhdas, eikä yksittäinen kasvi vahingoittunut.

Miten työskentelemme esimerkkinä talon s. Punainen banneri (Voronezh)

Arkkitehtoniset elementit valmistettiin ja asennettu taloon: ruosteinen, ikkunoiden ympäröimä.

Eristetty, tukeva ja vahvistettu, ruosteinen

Quartz-aluke levitetään, paikka on puhdas, kasvit eivät ole vaurioituneet

Rusta ennen kuoren kuoriaisen levittämistä

Kuori kuoriainen, horisontaalinen sade arkkitehtuurissa, marmori kellarissa

erä

Nykyään villi kivi on yksi suosituimmista rakennusmateriaaleista viimeistelyyn. Luonnon kauneus ja erinomaiset fyysis-tekniset ominaisuudet mahdollistavat sen käytön rakennuksen julkisivun ja maisema-puutarhan maiseman järjestämisessä. Tällä materiaalilla on kuitenkin useita haittoja. Korkeat kustannukset, jotka ovat täysin riippuvaisia ​​kenttäkehityksen ja kaivostandardien tekniikasta, luonnonkiven varsinainen asentaminen ei ole yksinkertaista eikä vaadi erityistä työkalua vaan myös tiettyjä taitoja. Artikkelissa käsitellään villikiviä.

sisältö:

Nykyään tarjolla on valtava valikoima markkinoilla ja keinotekoinen kivi, joka täydentää luonnollisen kiinteän mineraalin koostumusta ja koostumusta.

Ja sillä on myös seuraavia etuja:

 • vastustuskyky lämpötilavaihteluille;
 • pieni osuus;
 • kulumiskestävyys;
 • värinpitävyys;
 • kestävyys;
 • edullisia kustannuksia.

Sen eduista voit lisätä absoluuttisen yhteensopivuuden muiden materiaalien kanssa. Kivestä valmistettu polku harmonisesti näyttää mistä tahansa maisemasta. Kyllä, ja loppuun kellari voidaan tehdä talojen rakennettu eri materiaaleista.

Wild Stone Soveltamisala

Riippuen siitä materiaalista, josta paloelementit on tehty, määritetään soveltamisala. Joten kipsiin perustuvia kiviä käytetään sisustukseen. Eduista voidaan havaita sen kevyt paino, erinomainen työstettävyys ja ympäristöystävällisyys.

Sementtipohjaiset laatat on suunniteltu julkisivuihin, julkisivuihin ja socle-rakenteisiin. Se on myös laajalti käytössä viereisen alueen järjestelyssä:

 • kun avataan avoimia terasseja, kulkuväyliä ja kävelyreittejä;
 • portaita, askeleita, rajoja;
 • kun upotetaan altaita, jousia ja muita vettä;
 • jossa on upea Alppien kaupungin muotoilu, pienet arkkitehtoniset muodot, veistokset.

Usein tätä materiaalia käytetään seinien osittaiseen koristeluun rakennuksen sisällä. On syytä muistaa, että tulisijat ja uunit ovat esteettisesti houkuttelevia ulkonäköä, valitaan lämmönkestävä vastine.

Asettaminen villi kivi

Asennus- ja keinotekoinen prosessi sekä luonnonkivi ovat samankaltaisia ​​kuin muuraustyöt, joten työn erityiset vaikeudet tulisi syntyä. On olemassa kaksi tekniikkaa, jotka perustuvat materiaalin sidontaan sitovien ratkaisujen avulla tai ilman sitä.

 • Märkä tapa. Tällaisen menetelmän asettaminen on erityisen vahvaa ja luotettavaa. Ihanteellinen pystysuorille pintoille, joten voit rakentaa minkä tahansa korkeuden ja muodon rakenteita. Tällä menetelmällä elementtien kokoa ei tarvitse muokata - tyhjä tila täytetään liimaseoksella ja myös liittää tiiviisti kiviä sekä pintaan että toisiinsa. Sitä voidaan käyttää hiekkasementtiseoksella tai laattaliimalla.
 • Kuiva tapa. Tätä tekniikkaa käytetään alhaisten aidojen, aidojen tai lattiamallien, alustojen rakentamiseen. Ei ole helppoa asentaa kiveä niin sanottujen raunioitujen reunojen kanssa, täällä tarvitset jonkinlaista kokemusta ja taitoa. Saatu aukko on täynnä pieniä kiviä, savea tai hiekkaa.

Kaikki mitä tarvitset tietää kuormituksista

Kivenmateriaalina käytettäessä on otettava huomioon kalkkikiven paksuus, täällä ei ole tarkoitettua kiveä, vaan vapaamuotoinen laatta, jolla on epätasaiset reunat.

 • Pystysuorat pinnat (seinät, kaiteet jne.) On tehty 2 cm: n paksuisista kiveistä;
  1. polkujen, jalankulkijoiden tai polkupyörän kulkureittien, terassien tai avoimien kuistien järjestämiseksi, materiaalia käytetään 2 - 3,5-4 cm paksuina;
  2. kulkuteitä, paikoita, joilla on voimakasta kuormitusta, asetetaan kalkkikivellä, jonka paksuus on vähintään 4 cm.
 • Kun työskentelet pystysuorilla tasoilla, alempien rivien päälle asetetaan suurempia elementtejä. On tärkeää varmistaa, että vaakasuuntaiset nivelet siirtyvät paikalleen, täällä sinun on käytettävä muurattuihin sääntöjä. Rakenteen kulmat ovat kiviä kestävämpiä kiviä.
 • Ruoppaus alustamisen aikana tai raiteiden järjestäminen tehdään eri syvyydessä, tämä parametri riippuu käyttökuormista. Jalkakäytävillä kävelyalueilla pohjan alapuolella oleva syvyys voi olla noin 30 cm. Jos henkilöautojen oletetaan kulkenevan, kaivon seinien korkeuden on oltava vähintään 50 cm.
 • Betonirakenteen betonointi tehdään ennen käyttöönottoa varten tarkoitettuihin rakenteisiin sekä jos maaperä joutuu siirtymään ja pienellä materiaalipaksuudella (enintään 3 cm).
 • Pieni pullistuma niiden keskiosassa estää kosteuden kerääntymisen poluilla ja syillä.

Luonnon kiven levittämisen perussäännöt

 • Villikiviä varten on yksi asennuskuvio - mielivaltainen, koska rikki muoto ei salli kaaren muotoilua tai peräkkäin. Ennen töitä sinun tulee huolellisesti harkita elementtien sijaintia ja niiden väriyhdistelmää. Joskus improvisaation hedelmät eivät vastaa lopullista esitystä.
 • Kalkkikiven sävy voi vaihdella, joten kun se on asetettu, on tärkeää pohtia tätä vivahteita. Ero ei ollut niin ilmeinen, elementit sijoitetaan satunnaisesti vuorotellen toisen ja toisen osapuolen kanssa.
 • Jos materiaalissa on suhteellisen pienet muodon ja koon eroja, voit laatia useita rivejä ja hahmotella niiden järjestystä numeroimalla tai riski (merkki liidulla). Tällainen "harjoittelu" lyhentää merkittävästi yleisen tyylin ajankohtaa.
 • Liimaa tai liimaa varovasti kiven päällä ei saa poistaa heti. Tällaiset toimet voivat täyttää vain materiaalin huokoset ja sen jälkeen mitään ei voida tehdä tämän kanssa. Tässä on välttämätöntä, että sideaine kovettuu ja puhdista se sitten varovasti lastalla pyyhkimällä puhdistetut paikat kuivalla kankaalla.
 • Pystysuorilla pinnoilla muuraus alkaa ylimmäisistä riveistä, tämä lähestymistapa minimoi liiman pääsyn jo asetettuihin kiviin.

Perusvaatimukset eri materiaaleille

 • Betonipohjan tulisi olla mahdollisimman sileä, pölystä, vieraista hiukkasista ja ulkonevat elementit.
 • Puupinnalla on alhainen tartunta, eikä sitä voida liittää suoraan siihen. Tätä varten puuta on ensin käsiteltävä vettähylkivillä kyllästyksillä ja kiinnitettävä sitten vahvistusverkko, joka varmistaa liimakiven ja pohjan välisen tarttumisen.
 • Rautapinta on peitetty maalla, ja rautaverkko on asennettu vahvistukseen. Seuraavaksi pohjan rappaus, kuivauksen jälkeen, kivi liimataan.
 • On suositeltavaa käyttää liuosta tai liimaa sekä kalkkikiven pinnalle että takapuolelle niin, että vuoraus on kiinteä ja antaa voimakkaamman kiinnityksen.

No, ei ole tarpeetonta muistuttaa teitä siitä, että noudatetaan horisontaalista kattavuutta, mikä takaa sen mukavan toiminnan.

Luonnon kiviseinät

 • Työ, joka on sekoitettu hiekan, sementin ja pehmittimien liuokseen. Voit myös käyttää valmiita ratkaisuja keraami- tai posliinikartongille (ulkokäyttöön) tarkoitettujen bitumimuovien tai liimojen muodossa.
 • Neulomaseosta levitetään ohut kerros pystypinnalla pienellä alueella siten, että liimalla ei ole aikaa kuivua munintaprosessin aikana. Kiven takaosassa levitetään myös ohuen kerroksen mastille (noin 1,5 cm) ja pienellä puristusliikkeellä kiinnitettynä pohjaan.
 • Elementtien välisten liitosten tulisi olla mahdollisimman yhtenäisiä, joiden leveys ei pääsääntöisesti ole yli 3 cm. Liitosten täyttämiseksi voit käyttää sammutusseosta tai samaa laastia, jota käytetään munimiseen.

Villikivi

 • Sekä sisäisissä että ulkoisissa kulmissa on muodostettu erityisiä kulmia. Tällaiset elementit suuntaavat seinien liitokset ja antavat myös pinnalle täydellisen ja esteettisesti houkuttelevan ulkonäön. Komponenttien sävy valitaan muurausmateriaalin värin mukaan.
 • Ensinnäkin liimamassan kulma on hieman upotettu, ja liimakivi liimataan sen päälle. Elementin leikkaaminen tapahtuu hiomakoneella, johon on asennettu karbidipinnoitettu levy.

Kiven asettaminen vaakasuoralle pinnalle

 • Tässä osassa on useita vaihtoehtoja kalkkikiven asettamiseksi. Päällystyksen yleisistä vaiheista voidaan havaita seuraavat vaiheet:
 • Puutarha, kävelypolut voivat olla suoria tai käämiä, leveitä tai kapeita, niiden muoto ja koko määräytyvät sivuston ulkoasun mukaan. Tapit asetetaan polun viivaa pitkin ja merkkijono vedetään.
 • Poistunut maaperän syvyys 30-50 cm - riippuen odotetun kuormituksen suuruudesta tulevaisuudessa. Mitä intensiivisempää toimintaa, sitä syvemmälle kaivo.
 • Geotekstiilit asetetaan pohjan pohjalle, jonka päälle kaadetaan kerros hiekkaa ja hiekkaa 15-20 cm.

Asettuminen kivi "vzrazbezhku" - puutarha polku

 • Valmistetulla pohjalla kuin kaoottisella tavalla sijoitetaan kivenpurka, tiukasti puristettu hiekkaan. Elementtien välinen etäisyys voi olla 2 cm ja enemmän, sitä suurempi kivi, sitä laajemmat saumat voivat olla. Elementtien välissä oleva ylimääräinen hiekka pyyhkii ja täytetään maaperällä, joka istutetaan myöhemmin ruohonsiementillä.

Kiven asettaminen "kuivaksi" - kävely tai pyöräilyreitti

 • Runkomateriaalikerroksen päälle kaadettiin hiekkasementtiseosta kuivassa (!) Muodossa. Materiaalia, jonka paksuus on vähintään 3 cm, on asetettava vähintään 1 cm: n etäisyydelle.
 • Valmis rakenne kaadetaan vedellä letkusta yritettäessä olla koppauttamasta seosta saumoista. Muutaman päivän kuluttua tarkasta varovasti saumat ja täytä tarvittaessa pienet määrät PCB: tä laimennetut tyhjät aukot. Tämä työntömenetelmä tarjoaa työ- ja aika-kustannuksia, mutta ei vähennä tuloksena olevan radan lujuusominaisuuksia.

"Märkä" kiveä - käytävällä tai polkuja voimakkaasti

 • Muotoa rakennetaan koko polun varrella. Hiekan ja raunion kerros kaadetaan vähärasvaisella betonilla. Jatkuvan kuivauksen jälkeen jatka kalkkikiven asettamista. Se käyttää hiekkasementtiliuosta lisäämällä pehmentimiä tai lateksia. Voit ostaa valmiin kaakeliseoksen, joka vain laimennetaan vedellä.
 • Sideainetta levitetään sekä alustalle (pienille alueille) että kiven taakse. Elementtien välisten saumojen koko jätetään sivuston omistajan valintaan. Asennettaessa kappaleita, ylimääräinen liima poistetaan varovasti lastalla ja tyhjät täytteet täytetään pinnoittamalla.

Vastapäätä Stone Toimittajat

Markkinoilla on monia yrityksiä, jotka tuottavat ja toimittavat keinotekoisia luonnonvaraisia ​​kiviä. Jokainen heistä pyrkii laajentamaan nimikkeistöä ilman laadun heikkenemistä. Eri yhtiöiden tuotteiden kustannuksella ei ole merkittävää eroa, neliöhinta. m määräytyy tuotantoprosessin monimutkaisuuden ja käytettyjen materiaalien perusteella.

Tässä segmentissä voidaan havaita kolme tuotemerkkiä, joiden tuotteista erotetaan laatuominaisuudet ja kohtuulliset hinnat:

 • "Stone of Stone" - yritys on kansainvälisten tutkintotodistusten ja todistusten omistaja. Kiven lisäksi se myy ja siihen liittyvät tuotteet: liitos, vesilukot, liima jne.
 • Kamrock valmistaa tuotteita, jotka ylittävät ulkomaiset analogit tietyissä parametreissä. Oma tukikohta ja suunnittelijoiden henkilökunta auttavat sinua päivittämään tuotevalikoiman säännöllisesti.
 • "White Hills" on 10 vuotta sen olemassaolon markkinoilla, on onnistunut luomaan itsensä luotettavaksi kumppaniksi hyvin järjestetyn logistiikkajärjestelmän ansiosta.

Luonnon kivi julkisivulla - kotini, linnani

Yksi monista mahdollisuuksista selviytyä luonnon kiven kivestä - yksi upeimmista: ensisilmäyksellä voit nähdä perheen tilan ja perusteellisuuden, se on kestävä ja hyvin koristeellinen.

Se sopii myös muille viimeistelylajeille, oli se kipsi tai sivuraide. On vaikeaa, aikaa vievää, mutta melko mahdollista toteuttaa tällainen sisustus omilla käsillänne, varsinkin kun otetaan huomioon tämän artikkelin ohjeet.

Julkisivut: valinta

Julkisten julkisivujen asiantuntijat suosittelevat seuraavien lajien kaltevuutta:

 • hiekkakivi - väri kermasta vaaleanruskeaksi, kestävä, vastustuskyky epäsuotuisille sääolosuhteille;
 • kalkkikiveä - kivennäisaine löytyy useimmiten keskimmäisestä kaistasta, valkoinen tai vaaleanharmaa, valitettavasti se imee voimakkaasti savua ja likaa ja menettää sen koristeelliset vaikutukset;
 • tuff - talletuksesta riippuen voi olla kermasta ja vaaleanpunaisesta ruskeaan, hyvin koristeelliseen ja kestävään;
 • liuskekivi - kerroksinen rakenne, väri on valkoisesta mustaan, koostumuksesta riippuen on kultaisia, vihreitä ja violetti kiviä;
 • graniitti on erittäin kestävä materiaali, jossa on rakeinen rakenne valkoisesta mustaan;
 • kiviä.

Kaikilla näillä kiveillä on laajin värivaihtoehto, tuffien vuorauksen suurin koristekyky, mutta edullisesti se on muiden vaihtoehtojen edessä. Luonnonkivi on ominaista:

 • ympäristöystävällisyys;
 • korkea lujuus;
 • alhainen veden imeytyminen;
 • vastustuskyky lämpötilavaihteluille;
 • erinomainen ääni- ja lämpöeristys;
 • muodonmuutoksen ja valonkestävyyden puute;
 • pakkasenkestävyys;
 • kovuus;
 • hygieeninen;
 • helppo käsittely ja asennus;
 • kestävyyttä.

Kivirakennuksen valinnassa on otettava huomioon rakennuksen yleinen väri. Ei ole suositeltavaa suorittaa julkisivujen pintoja kokonaan, erillisten osien viimeistely näyttää koristeellisemmalta: kellari, terassit, ulkonevat elementit - erkkeri- ikkunat, porraskäytävät, tulisijat.

Ostot materiaalit, tarvittavat työkalut

Ennen materiaalien hankintaa sinun on määritettävä, laitatko vuorin liimalla vai laastille. Tarvittaessa on välttämätöntä mitata pinta-ala tarkasti ja ostaa rakennusmateriaaleja 10-15% enemmän kuin vaaditaan.

Jos seinä on korkea, lisäkynttiläverkko ja -tulpat vaaditaan sen kiinnittämiseksi, ja puupintojen edessä tarvitaan myös vedenpitävää materiaalia ulkopintaan (geotekstiili tai bitumipolymeerikateaine).

Työtä varten tarvitset työkaluja:

 • laserrakennustaso, mittanauha ja lyijykynä;
 • haalari, lovettu lasta, spatula;
 • säiliöt liiman tai liuosten sekoittamiseen;
 • porakone tai rakennussekoitin;
 • kumimetsät;
 • punssi;
 • Bulgariina kiven leikkaamiseen.

Älä myöskään unohda työvaatteita ja suojalaseja, kun työskentelet hiomana ja rakennustelineitä yli 4 metrin korkeudelle.

Pinnan esikäsittely

Ennen töitä pinnan on oltava valmis: poistamaan saaste, nabelev, öljy- ja bensiinipinnoitteet. Jos haluat peittää puupinnan, seinää esipuhdistetaan, kiillotetaan, kyllästetään palonestoaineella ja antiseptisellä aineella, maadoitetaan ja vedenpitävällä kosteudenkestävällä kalvolla tai erityisellä puun seoksella, joka on vahvistettu metalliverkolla. Metallipinnat puhdistetaan ruosteessa, kiinnitetään verkko ja kipsi.

Seinäverhous

Miten luoda luonnonkivi? Kivi asetetaan seinälle liimalla tai sementti-hiekkalaasti, mutta suuri vuori paino vaatii erityistä liimaa, jolla on lisääntynyt tarttuvuus ja kantavuus. Tarjolla on riittävä valikoima liimakohteita eri kiviaineiden seinälle ja hintasegmentille.

Savi laimennetaan täsmälleen valmistajan ohjeiden mukaisesti. On myös tärkeää tarkkailla lämpötilajärjestelyä: päin, joka suoritetaan negatiivisissa lämpötiloissa, todennäköisesti putoaa keväällä, kun liuos sulatetaan.

Ostoksen jälkeen luonnonkivi kalibroidaan: hävitetään hävitettäväksi tai säröilyyn ja laadukkaasti jaetaan pieniksi, keskisuureiksi ja suuriksi jakeiksi. Koska kalkkikivestä on erilainen paksuus (1 - 4 cm), ennen kastetta kalkkikiveä säädetään vaakasuoralle pinnalle, valitaan sopivia kiviä ja säädetään tarvittaessa.

Laskennan perussäännöt:

 • vahvistetaan suurempia laattoja;
 • kapeita pitkittäisreikiä ja aukkoja, jotka ovat 2-4 cm leveitä, olisi vältettävä;
 • saumojen pakollinen ompelu;
 • saumat kestävät leveyttä 5-15 mm.

Sitten kivet taitetaan päinvastaisessa järjestyksessä.

Seuraava vaihe on luonnonkiven varsinainen kiinnittäminen aiemmin suoritetuissa laskelmissa. Liima ja laasti kasvatti kaksi koostumusta: paksut ja nestemäiset. Nestemäinen koostumus levitetään harjalla kalkkikivin takapinnalla, peittämällä huolellisesti kaikki epäsäännöllisyydet. Paksu liuos heitetään seinän pinnalle ja tasataan lovettuun lastalla. Sitten liimakivi asetetaan paikoilleen, puristetaan ja tapetaan erikoisella kumivasaralla, jotta se sopisi paremmin.

Kun uraa kohdellaan luonnonvaraisten kivien kanssa, ei ole mahdollista yhdistää erillisiä saumoja vierekkäisten mukulakivien välillä, mutta kun rakennetaan graniittia tai tuffia, joilla on selkeät geometriset mitat, on välttämätöntä pyrkiä pystysuoraan ja horisontaaliseen liitokseen mahdollisimman pieneksi, jotta vaakasuora asennus varmistetaan. Tätä varten johtoja venytetään seinää pitkin, jotta ne voidaan leikata 40-60 cm: n etäisyydellä, ja pystysuuntaus säädetään lyijylinjalla.

Kun julkisivulla on suurikokoinen graniittilaatta erityisillä urilla, seinälle kiristetään ristikko erityisillä koukkuilla tai asennetaan metalliprofiileja, joihin koukut on kiinnitetty. Koukut asetetaan uraan laattaosan päähän.

Kun kallioilla seinillä on päin, kivien valinta yksinkertaistuu, mutta työn intensiteetti kasvaa.

Luonnonkivien työntymisen jälkeen saumat ovat peloissaan - täynnä erikoismateriaalia ulkoilutyöhön. Oikein valitut värivaihtoehdot eivät näy yksittäisten kivien välisiä saumoja.

johtopäätös

Luonnonkivestä vuorattu talo on vankka ja upea ulkoasu. Haastava työ vaatii tietyn määrän kokemusta ja taitoa, varsinkin kun ei kiirehdä, kun kiven esilasi, koska koko työn laatu riippuu siitä. Luonnonkivellä työskentely on aikaa vievää, mutta tulos on vaivan arvoista.

Luonnon kivi julkisivulle

Joskus haluat, että talo ei ole moderni, vaan päinvastoin näyttää vanhasta rakennuksesta keskiajalla. Samalla hänen ulkonäönsä tulee olla houkutteleva ja virheetön. Tämä auttaa saavuttamaan tämän kaukana uudesta, mutta ei menettämästä viimeistelyaineiston suosioa, kuten julkisivun luonnonkivestä. Tämä kallis, mutta ainutlaatuinen ja kaunis materiaali ansaitsee erityistä huomiota.

Luonnon kivi julkisivulle

Villi kivi yhdessä dolomiitin kanssa

Kalkkikivi julkisivu koristelu

Luonnonkivien ominaisuudet viimeistelyaineina

Villi kivi, koska sitä ei ole vaikea arvata - on itse luoma materiaali. Se muodostettiin pitkään - tuhansia vuosia - erilaisten luonnollisten tekijöiden vaikutuksesta. Siinä on runsaasti värivalikoimaa, jonka avulla voit luoda rakennuksen julkisivun epätavalliset yhdistelmät ja muunnelmat. Tämäntyyppinen luonnollinen viilumateriaali on valmistettu suurista kivilaaduista, jotka rikkovat monia pieniä kappaleita. Kaikilla tuloksilla saaduilla palasilla on täysin erilai- set muodot ja koot, repeytyneet reunat, niiden pinta on karkea ja epätasainen. On mielenkiintoista, että tällaisessa kivirakenteessa ei ole edes pari identtistä - ne ovat kaikki hieman eroja toisistaan.

Vihje! On erittäin kätevää kuljettaa villikivi painostaan ​​huolimatta, koska se on tasainen ja helposti varastoituna.

Luonnonkivi päällystysmateriaalina on useita ominaisuuksia, jotka erottavat sen merkittävästi muista viimeistelytavoista:

 • sen tuottaja on luonto itse, jalostuslaitoksissa se yksinkertaisesti hajoaa osiin;
 • materiaalilla on paljon käyttömahdollisuuksia;
 • kivi on ainutlaatuinen. Vaikka käytät saman tyyppisiä kappaleita, ne ovat edelleen eroja toisistaan;
 • Teknologisen kivilevyn mitat ovat 30 * 60, 30,5 * 30,5 tai 40 * 40 cm ja sen paksuus on noin 1-3 cm;
 • villin kiven rakenne on erikoinen - ei yksi tapa viimeistellä julkisivu voi jäljitellä tätä.

Luonnonkivi

Vahvuudet ja heikkoudet

Luonnonkivi viimeistelyaineena on sen etuja ja haittoja. Ja ennen kuin päätetään talon viimeistelystä, heidän pitäisi tuntea sen ominaisuudet. Tämä auttaa tekemään oikean valinnan.

Miten kivet näkyvät luonnossa?

Luonnon kiven edut julkisivujen viimeistelyyn:

 • koska kivi on luonnonmateriaali, se on täysin turvallinen ympäristön ja ihmisten terveyden kannalta, eli se on ympäristöystävällistä;
 • kyky luoda ainutlaatuinen kuvio seinälle;
 • Luonnolliselle materiaalille on ominaista korkea kestävyys, se ei haalistu ja se ei romahda;
 • kaikki viimeistelyaineet voivat kadehtia luonnonvaraisten kivien suojaavia kykyjä - tuuli, sade, lumi eivät ole kauheita kiville;

Asettaa villikivi ulkona

Kalteva kiviseinä

Vihje! Uskotaan, että tietyntyyppiset luonnonkivet ovat radioaktiivisia. Tämä on kuitenkin kaukana tapauksesta - tämä tarina keksittiin kilpailijoilta, jotka myyvät muita viimeistelyaineita. Joten voit turvallisesti ostaa villin kiven ja koristella talosi sen kanssa.

Nyt muutama sana luonnonvaraisten kivien puutteista. Tämä materiaali on melko voimakas ja raskas. Ensimmäinen, tietenkin, on samalla sen etu, mutta tämä suuresti vaikeuttaa käsittelyä, leikkaamalla tarvittaessa. Ja raskaat eivät ole kaikentyyppisiä viimeistelykiviä. Mutta luonnollisen luonnonmateriaalin hinta on melko korkea - esimerkiksi marmori tai graniitti (1 m 2) ohittaa vähintään 1400 ruplaa ja hiekkakiveä - 230 ruplaa.

On syytä muistaa, että mikään keino keinotekoinen jäljitelmä ei voi välittää luonnollisen materiaalin kauneutta ja kauneutta. Kivi sai sen piirustuksen ja tekstuurin johtuen vuosisatoja vanhoista "työvoimasta" vettä, ilmaa, korkeita lämpötiloja maan suolistossa ja muita luonnollisia tekijöitä. Siksi tällaiset päällysteet ovat aina ainutlaatuisia ja niitä pidetään kodinomistajan maun indikaattorina. Tällainen sisustus ei koskaan ole muotia.

Keinotekoinen kivi ei kykene välittämään kauneutta ja kauneutta, jota luonnonmateriaali hallitsee.

Kivityyppejä

Asuinrakennusten ja muiden rakennusten julkisivujen viimeistelyyn käytetään runsaasti luonnonvaraisia ​​kivilajia. Ne eroavat toisistaan ​​käsittelyn monimutkaisuudessa, voimakkuuden, ulkonäön ja monien muiden tekijöiden indikaattoreilla. Jokaisella lajilla on omat edut ja haitat.

Pöytä. Julkisivuilla käytettävät villisikojen lajit.

Seinien edessä on villi kivi - älykäs vaihtoehto

Jos olet aina unelmoinut elävästä linnasta, ja kohtalo vain, jos olet tavallinen asunto tai talo, älä epäusko. Moderni teollisuus, joka harjoittaa rakennusmateriaalien kehittämistä, ei pysähdy, joten nykyään on olemassa monia tapoja täyttää tällainen halu. Yksi niistä on vastakkain luonnonvaraisten kiviseinien kanssa, ja joissakin tapauksissa jopa katto tai lattia, joka on erittäin kätevä, kaunis ja jopa joissakin tapauksissa käytännöllinen. Nopeasti huomautan, että tällainen kohtaaminen on tae luoda ainutlaatuinen, lähes maaginen ilmapiiri huoneeseen.

Luonnon kivien hyveet

On suositeltavaa aloittaa etusijalla mainitsemalla sen halvuutensa, luonnollisesti, jos käytät luonnonkiveä vertailun vuoksi. Joissakin tapauksissa kustannusero on katastrofaalisesti valtava. Luonnonmateriaalin hinta ylittyy keinotekoisen, joskus erilainen, käytännöllisesti katsoen kymmenen-viisitoista kertaa. Seuraava plus on yksinkertaisuus ja helppokäyttöisyys, jolla villikivi on laatoitettu. Jokainen voi tehdä tämän, koska asennustöiden suorittamiseen ei tarvita erityistä tietämystä. Riittävät silmät varmistamaan, että rivit ovat tasaiset ja kyky liittää kivi seinään erityisellä ratkaisulla.

Jatkamalla tämän materiaalin etujen luetteloa on mahdotonta mainita valtava valikoima rakennusmateriaalien markkinoilla esiintyviä vaihtoehtoja useiden valmistajien ansiosta ympäri maailmaa. Nyt voit helposti löytää erilaisia ​​värejä, pintakuvioita ja kokoisia villikiviä. Riittää, että päättää, mitä sisustuksesi on, minkä jälkeen voit turvallisesti mennä rautakauppaan.

Koristeiden eduista käännyn käytännöllisiin lisäyksiin. Ensinnäkin huomaan kestävyys, jonka vuoksi villi kivi on saanut suurta rakkautta rakentajien ja suunnittelijoiden keskuudessa. Tosiasia on, että tällainen villi kivi viimeistely on samanlainen lujuus tiili tai betoni kerros, joten on vielä kauan ajatella vaihto tai korjaus. On huomattava, että sisäinen päällystetyyppi vaikuttaa suuresti ihmisten terveyteen, jos se käyttää vaarallisia ja haitallisia aineita. Onneksi villikivi on täysin ympäristöystävällinen, koska sen tuotannossa käytetään yksinomaan luonnonmateriaaleja.

Viimeistelysovellukset

Olen jo huomannut, että tällainen materiaali voi käyttää sekä ulkoista että sisäistä viimeistelytapaa. Ensimmäisessä tapauksessa sitä käytetään alustan pohjan luomiseen. Ehkäpä tällaisen pinnoitteen takana on vaikea piilottaa rakennuksen koko julkisivu, mutta se on yksinkertainen tehtävä koristella ikkunan aukkoja tai rakennuksen muita elementtejä sen kanssa. Tällainen suunnitteluratkaisu näyttää melko vaikuttavalta. mikä ehdottaa julkisivun viimeistelyä kirkkaissa väreissä, mikä täydentää tumman hiekkakiven pohjan ja kulmien sulkemista saman materiaalin avulla. Tällainen koristelu antaa rakennusvoiman, ja etäisyydestä se muuttuu aivan kuin linna.

Silti seinäkoristelu on yksi parhaista ratkaisuista. Se on usein harjoiteltu villi kivi leikata sisällä kulmat. Tosiasia on, että tällaisella mallilla on useita esteettisiä ja käytännön toimintoja. Ensinnäkin kulmat tulevat kauniiksi, ja toisaalta nivelet ovat turvallisesti piilossa uteliailta silmiltä. Kun seinää käsitellään, on välttämätöntä liikkua ulkoreunasta sisempään materiaalin hitaasti asettamiseen. Ole valmis siihen, että materiaalia on leikattava, koska se on epätodennäköistä, että seinämä jaetaan tasaisesti. Tämä pätee erityisesti räätälöityihin taloihin, joissa on ainutlaatuiset ja epätyypilliset seinäosuudet.

Tämä aiheuttaa sen, että villi kivi on valmis nurkkaan. Niinpä leikkaus voidaan piilottaa tässä nurkassa uteliailta silmiltä. Kun on kyse muotoilemattomasta muodosta, karsimisesta tulee pakollinen työvaihe. Huomaa, että kulmakoristelu villin kiven kanssa helpottuu, jos käytetään erityisiä kulmaelementtejä. Kaiken tämän ainoa saalis on heidän korkeat kustannukset. Tosiasia on, että villi kivi itsessään on halvempi kuin kulma-elementit. Siksi voit asettaa kiven, joka tekee nivelet läpi kunkin elementin.

Kiviseinän koristelu

Tosiasia, kuinka mukava villikivi vaikuttaa käyttäytyessään suoraan riippuu valitun materiaalin tyypistä. Esimerkiksi hiekkakivien viimeistely on epäsymmetristä eikä vaadi suurta tarkkuutta. On mahdollista pakata tällainen materiaali kaoottisesti, vuokralaisten pyynnöstä. Tämän lähestymistavan ansiosta voit luoda ainutlaatuisen suunnitteluratkaisun, jota ei toistaiseksi ole lainkaan olemassa, ja nyt se ei koristele ketään, vaan kotisi. Tällöin vuoraus valetaan materiaali- ja liimaliuoksesta, joka voidaan tarvittaessa korvata tavallisella sementtilaastilla.

Jotta viimeistely näyttäisi sopusointuiselta, saumat voidaan täyttää liimojen tai laastarin jäämillä, ja suurimmat aukot voidaan asettaa jokivärillä.

Huomaan, että vuoraus on tehtävä vain perustuksen lopullisen kutistumisen jälkeen, koska muuten materiaalikerrokset voivat yksinkertaisesti pudota suoraan seinältä.

On sanottava, että villin kiven viimeistely talon sisällä olevien seinien kanssa tapahtuu usein käyttäen valettua materiaalia. Työskentely hänen kanssaan monta kertaa helpompaa, sillä materiaalilla on sama koko ja muoto, joten se voidaan helposti asettaa kiinteille pinnoille. Huomautan, että sisustusta, joka käyttää tällaista materiaalia ja jota tehdään sisätiloissa, on toteutettava yksinomaan liimaliuoksilla. Tosiasia on, että sementtilaasti rikkoo luodun koristepinnan koskemattomuutta. Tietenkin liimaliuosten hankinta maksaa useita kertoja, mutta tulos on ehdottomasti sen arvoinen.

Video "Master-luokka edessä julkisivu luonnonkivellä"

Videossa yksityiskohtaiset ohjeet rakennuksen julkisivuun luonnonkivellä.

Luonnon kivi julkisivulla - kotini, linnani

Yksi monista mahdollisuuksista selviytyä luonnon kiven kivestä - yksi upeimmista: ensisilmäyksellä voit nähdä perheen tilan ja perusteellisuuden, se on kestävä ja hyvin koristeellinen.

Se sopii myös muille viimeistelylajeille, oli se kipsi tai sivuraide. On vaikeaa, aikaa vievää, mutta melko mahdollista toteuttaa tällainen sisustus omilla käsillänne, varsinkin kun otetaan huomioon tämän artikkelin ohjeet.

Julkisivut: valinta

Julkisten julkisivujen asiantuntijat suosittelevat seuraavien lajien kaltevuutta:

 • hiekkakivi - väri kermasta vaaleanruskeaksi, kestävä, vastustuskyky epäsuotuisille sääolosuhteille;
 • kalkkikiveä - kivennäisaine löytyy useimmiten keskimmäisestä kaistasta, valkoinen tai vaaleanharmaa, valitettavasti se imee voimakkaasti savua ja likaa ja menettää sen koristeelliset vaikutukset;
 • tuff - talletuksesta riippuen voi olla kermasta ja vaaleanpunaisesta ruskeaan, hyvin koristeelliseen ja kestävään;
 • liuskekivi - kerroksinen rakenne, väri on valkoisesta mustaan, koostumuksesta riippuen on kultaisia, vihreitä ja violetti kiviä;
 • graniitti on erittäin kestävä materiaali, jossa on rakeinen rakenne valkoisesta mustaan;
 • kiviä.

Kaikilla näillä kiveillä on laajin värivaihtoehto, tuffien vuorauksen suurin koristekyky, mutta edullisesti se on muiden vaihtoehtojen edessä. Luonnonkivi on ominaista:

 • ympäristöystävällisyys;
 • korkea lujuus;
 • alhainen veden imeytyminen;
 • vastustuskyky lämpötilavaihteluille;
 • erinomainen ääni- ja lämpöeristys;
 • muodonmuutoksen ja valonkestävyyden puute;
 • pakkasenkestävyys;
 • kovuus;
 • hygieeninen;
 • helppo käsittely ja asennus;
 • kestävyyttä.

Kivirakennuksen valinnassa on otettava huomioon rakennuksen yleinen väri. Ei ole suositeltavaa suorittaa julkisivujen pintoja kokonaan, erillisten osien viimeistely näyttää koristeellisemmalta: kellari, terassit, ulkonevat elementit - erkkeri- ikkunat, porraskäytävät, tulisijat.

Ostot materiaalit, tarvittavat työkalut

Ennen materiaalien hankintaa sinun on määritettävä, laitatko vuorin liimalla vai laastille. Tarvittaessa on välttämätöntä mitata pinta-ala tarkasti ja ostaa rakennusmateriaaleja 10-15% enemmän kuin vaaditaan.

Jos seinä on korkea, lisäkynttiläverkko ja -tulpat vaaditaan sen kiinnittämiseksi, ja puupintojen edessä tarvitaan myös vedenpitävää materiaalia ulkopintaan (geotekstiili tai bitumipolymeerikateaine).

Työtä varten tarvitset työkaluja:

 • laserrakennustaso, mittanauha ja lyijykynä;
 • haalari, lovettu lasta, spatula;
 • säiliöt liiman tai liuosten sekoittamiseen;
 • porakone tai rakennussekoitin;
 • kumimetsät;
 • punssi;
 • Bulgariina kiven leikkaamiseen.

Älä myöskään unohda työvaatteita ja suojalaseja, kun työskentelet hiomana ja rakennustelineitä yli 4 metrin korkeudelle.

Pinnan esikäsittely

Ennen töitä pinnan on oltava valmis: poistamaan saaste, nabelev, öljy- ja bensiinipinnoitteet. Jos haluat peittää puupinnan, seinää esipuhdistetaan, kiillotetaan, kyllästetään palonestoaineella ja antiseptisellä aineella, maadoitetaan ja vedenpitävällä kosteudenkestävällä kalvolla tai erityisellä puun seoksella, joka on vahvistettu metalliverkolla. Metallipinnat puhdistetaan ruosteessa, kiinnitetään verkko ja kipsi.

Seinäverhous

Miten luoda luonnonkivi? Kivi asetetaan seinälle liimalla tai sementti-hiekkalaasti, mutta suuri vuori paino vaatii erityistä liimaa, jolla on lisääntynyt tarttuvuus ja kantavuus. Tarjolla on riittävä valikoima liimakohteita eri kiviaineiden seinälle ja hintasegmentille.

Savi laimennetaan täsmälleen valmistajan ohjeiden mukaisesti. On myös tärkeää tarkkailla lämpötilajärjestelyä: päin, joka suoritetaan negatiivisissa lämpötiloissa, todennäköisesti putoaa keväällä, kun liuos sulatetaan.

Ostoksen jälkeen luonnonkivi kalibroidaan: hävitetään hävitettäväksi tai säröilyyn ja laadukkaasti jaetaan pieniksi, keskisuureiksi ja suuriksi jakeiksi. Koska kalkkikivestä on erilainen paksuus (1 - 4 cm), ennen kastetta kalkkikiveä säädetään vaakasuoralle pinnalle, valitaan sopivia kiviä ja säädetään tarvittaessa.

Laskennan perussäännöt:

 • vahvistetaan suurempia laattoja;
 • kapeita pitkittäisreikiä ja aukkoja, jotka ovat 2-4 cm leveitä, olisi vältettävä;
 • saumojen pakollinen ompelu;
 • saumat kestävät leveyttä 5-15 mm.

Sitten kivet taitetaan päinvastaisessa järjestyksessä.

Seuraava vaihe on luonnonkiven varsinainen kiinnittäminen aiemmin suoritetuissa laskelmissa. Liima ja laasti kasvatti kaksi koostumusta: paksut ja nestemäiset. Nestemäinen koostumus levitetään harjalla kalkkikivin takapinnalla, peittämällä huolellisesti kaikki epäsäännöllisyydet. Paksu liuos heitetään seinän pinnalle ja tasataan lovettuun lastalla. Sitten liimakivi asetetaan paikoilleen, puristetaan ja tapetaan erikoisella kumivasaralla, jotta se sopisi paremmin.

Kun uraa kohdellaan luonnonvaraisten kivien kanssa, ei ole mahdollista yhdistää erillisiä saumoja vierekkäisten mukulakivien välillä, mutta kun rakennetaan graniittia tai tuffia, joilla on selkeät geometriset mitat, on välttämätöntä pyrkiä pystysuoraan ja horisontaaliseen liitokseen mahdollisimman pieneksi, jotta vaakasuora asennus varmistetaan. Tätä varten johtoja venytetään seinää pitkin, jotta ne voidaan leikata 40-60 cm: n etäisyydellä, ja pystysuuntaus säädetään lyijylinjalla.

Kun julkisivulla on suurikokoinen graniittilaatta erityisillä urilla, seinälle kiristetään ristikko erityisillä koukkuilla tai asennetaan metalliprofiileja, joihin koukut on kiinnitetty. Koukut asetetaan uraan laattaosan päähän.

Kun kallioilla seinillä on päin, kivien valinta yksinkertaistuu, mutta työn intensiteetti kasvaa.

Luonnonkivien työntymisen jälkeen saumat ovat peloissaan - täynnä erikoismateriaalia ulkoilutyöhön. Oikein valitut värivaihtoehdot eivät näy yksittäisten kivien välisiä saumoja.

johtopäätös

Luonnonkivestä vuorattu talo on vankka ja upea ulkoasu. Haastava työ vaatii tietyn määrän kokemusta ja taitoa, varsinkin kun ei kiirehdä, kun kiven esilasi, koska koko työn laatu riippuu siitä. Luonnonkivellä työskentely on aikaa vievää, mutta tulos on vaivan arvoista.

Käsitellään villikiviä omilla käsilläsi

Lähettäjä: Seyn · Julkaistu 24-02-14 · Päivitetty 13.8.2014

Tile-villikivi on yhä yleisempi asuinrakennusten sisustuksessa. Tällaisten laattojen asettaminen on paljon helpompaa kuin perinteinen keraaminen. Luonnonvaraisten kivien kohtaaminen ei edellytä tasaista tasoa, mikä yksinkertaistaa ja nopeuttaa prosessia huomattavasti. Mutta ensimmäiset asiat ensin.

Luonnonvaraisten kivilaattojen asettamiseen tarvitsemme:

 • Oikea laatta
 • Laatta liima tai mastinen
 • Spatulas: tasainen ja lovettu
 • Peittää nauha lähellä olevia pintoja (jos sellaisia ​​on)
 • Jyrsin ("bulgarialainen"), jossa levyn irrotettava timantti laattaleikkaukseen
 • Akryyliliima-tiiviste

Selkeää kiviä tavataan yleensä neliömetreinä tai laatikoina. Laatikossa on kaksi - kolme kokoa. Laatat pääsääntöisesti eroavat toisistaan ​​yhdellä koolla, minkä ansiosta voit luoda rivejä eri kuvioista ja välttää liitoksia yhdestä. On toivottavaa, että laatat nivelten aina löytävät itsensä uudesta paikasta, eikä silmä voinut saada mitään säännöllisyyttä. Yhdistämällä tämä sääntö auttaa saavuttamaan luonnollisin "villi" pinta.

Aloitetaan sitten.

Jos pinnoitettava pinta on viimeistelyn tai esimerkiksi sisäänrakennetun kaapin vieressä, sulje vierekkäinen osa peiteaineella niin, ettei se pääse liima-aineeseen tai mastiksi.

Alamme laatoit alhaalta ylöspäin. Jos vastapäätä luonnonvaraista kiveä ei aloita lattiasta, voit käyttää jotain seuraavista tavoista:

 1. Kierrä seinälle ensimmäisen riviä alapuolelle PP-profiilia kipsilevylle ja käytä sitä tilapäisenä tukena
 2. Jos kalkkipinta on asetettu kiven päälle, niin voit yksinkertaisesti pitää ensimmäisen rivin laatat ja odottaa 20-40 minuuttia ennen toisen rivin asettamista. Mastic noutaa tarpeeksi voimaa

Levitä liimaa tasai- sesti pinnalle ja ohenna läpi lovettu lasta. Liimaa laatat, poista ylimääräinen liima. Koska selkänoja villin kiven pitäisi jäljitellä monimutkainen luonnon kaoottinen koostumus, ei tarvitse valvoa vaakasuoria rivejä ja niin edelleen. Meidän pinnallemme ei saisi olla oikeaa geometriaa.

Selkeät kivet: sisäreunat

Jos päätät ottaa kaksi (tai useampia) vierekkäisiä seiniä, niin väistämättä tulee kulmat. Tällöin laatta täytyy leikata. Ei ole suositeltavaa aloittaa laatoituksia kulmista, varsinkin jos vuori on repeytynyt pinta. Leikkaa laatat leikkaavat ruma, joten on parempi piilottaa ne kulmaliitoksessa. Risteys tehdään vaihteistovälillä.

Luonnonvaraisen kiven edessä: ulkoiset kulmat

Kauppaan yhdessä laattojen kanssa on todennäköisesti tarjolla nurkkaan päin olevia elementtejä. Mutta, kun kustannukset ovat 1 mp kulmasuutin on suunnilleen yhtä suuri kuin tavallisten villikiviastioiden 1 m2: n kustannukset, jotta säästät, suosittelen teitä suorittamaan kulma tavallisten laattojen kanssa vaihteiden liittämisellä.

Vaihteiston ligaatio kulmissa

No, vastapäätä villi kivi on tehty. Jäljelle jää lopulliset jäljet. Vaikeissa paikoissa, kuten nurkassa tai niskan yläosassa, joka on vuorattu luonnonvaraisen kiven sisäpuolelta, on usein usein suuria aukkoja, jotka voivat pilata viimeistelyn ulkonäköä. Tiivistä ne akryylitiivisteellä. Vapaasti täytä aukko tiivisteen kanssa sauman täydelliseen syvyyteen, tasoittaa pinta. Siinä tapauksessa, että laattojen sivuttainen näkyvä puoli ei ole täysin seinän vieressä, tämä vika voidaan poistaa myös tiivisteellä. Tiiviste on toivottava valita laattojen sävy. Jos ei ole sopivaa väriä, osta valkoinen. Kuivauksen jälkeen se voidaan maalata halutulla värillä akryylimaalilla.

Missä koristella villin kiven koriste sisätilojen huoneiston

Kun asuttamalla asuintaloja villikiviin, kuvittelemme yleensä tilavaa huvilaa tai ainakin mökkiä, jossa on varsin tilavat huoneet, jossa on tilaa "kääntyä" tällaisten laajamittaisten töiden kanssa.

Mutta jotkut tavallisten asuntojen omistajat haluavat myös koristella talonsa kivipeitteellä. Mitä tehdä tässä tilanteessa ja missä voit käyttää kiviä pienessä huoneistossa?

Villi kivi kodin sisustuksessa

Kun olet päättänyt käyttää kiveä huoneiston viimeistelyyn, sinun on muistettava, että täällä ei saa kiveä suuria alueita.

On välttämätöntä toimia tarkasti, jotta kiven käyttö voidaan mitata. Muussa tapauksessa asuntoa ei voi kääntyä viihtyisiksi kulmaksi, vaan "kiviastiaksi", joka muistuttaa keskiaikaista vankilasta.

Ensin sinun on selvitettävä, millaista kiveä haluat käyttää, sillä sen lisäksi, että budjetin määrä on osoitettava näihin tarkoituksiin, myös tällaisen viimeistelyn vaikutukset talon mikroilmastoon ja kaikki siihen asuvat, riippuvat siitä.

Aluksi sanonta "villi kivi" merkitsee luonnollista materiaalia, jota on käytetty rakennusten rakentamisessa ja koristelussa pitkään.

Mutta sen käytöstä on joitain haittoja:

 • Luonnonkivi on melko kallis eikä siksi jokaisella ole varaa siihen.
 • Useimmiten luonnollisella materiaalilla on vaikuttava paino, joka ei ole kriittinen yksityiselle mökille, mutta ei ole hyväksyttävää asuntoon, jossa on korkea kerrostalo, jonka rakenteita ei ole suunniteltu tällaisiin kuormiin.
 • Kaikki luonnonmateriaalit eivät ole sopivia sisustukseen, jotkut kiviä lisäävät taustasäteilyä ja niitä voidaan käyttää vain rakennuksen ulkopuolella.

Toisaalta nykyaikainen rakennusteollisuus on jo oppinut eri tyyppisten ja laadukkaiden keinokivien tuotannon. Lisäksi monet näistä tuotteista on lähes mahdotonta erottaa luonnollisista tuotteista, mutta ne ovat paljon "mielenkiintoisempia", mikä tekee niistä kuluttajille paremmin.

Siksi nykyisin henkilö, joka on päättänyt käyttää kivenkoristelua asunnossa, on mahdollisuus käyttää materiaaleja kuten luonnonkivi; tekokivestä; kipsiseokset, joiden avulla voit luoda jäljitelmäkivi. Jotta voisit tehdä parhaan valinnan, sinun on tiedettävä kunkin materiaalin edut ja haitat.

Luonnonkivi - tyypit, ominaisuudet, vivahteet

Yleisimmin käytetyt sisätilat ovat:

 • tulivuorenpudot, graniitit;
 • sedimenttinen - travertiini, hiekkakivi, kalkkikivi;
 • metamorfiset - kvartsiitit, marmori, listat.

Luonnonkivi on aina ainutlaatuinen - sen rakenne ja väri din koskaan toista. Se on ihanteellinen tilojen tilojen koristeluun, jossa sitä käytetään sarakkeiden, tulisijojen ja jopa koko seinien koristelemiseen.

Jos puhumme pienestä huoneistosta kooltaan ja tilavuudeltaan, luonnollinen materiaali soveltuu paremmin lattian sisustukseen, josta tulee välittömästi sisustuksen tärkein vetovoima, vaikkakin halvempia materiaaleja käytetään muiden pintojen päällystämiseen.

Koska materiaali on kallista, sen viimeistelykustannusten vähentämiseksi ne käyttävät sekoittamatonta ja sahattua kiveä ja joskus "nuudeleita" tai raitoja.

Luonnonkiven viimeistelyillä on joitain vivahteita tietää:

 • kiven paksuuden tulisi olla enintään 30 mm;
 • jos pinta on päällystetty yli 150 cm: n korkeudella, tarvitaan lisäkiinnittimet tikkaiden, ruuvien tai koukkujen muodossa;
 • hiekkakiviverhous vaatii, että seinät ovat vastaavista materiaaleista - kaasu- tai vaahtobetoni, tiili, tavallinen betoni;
 • jos pohjapinta ei ole yhtenäinen, se on tarpeen kiinnittää seinään;
 • luonnonkiven ja vuorien toimittaminen itsessään on erittäin kallista.

Keinotekoinen kivi

Tekokivet eivät aina ole halvempia kuin luonnonkivi. On lajikkeita, jotka ovat vahvempia kuin luonnolliset analogit ja kustannukset eivät vastaavasti ole paljon halvempia.

Myyntiin löydät erilaisia ​​keinokiviä:

 • maalattua betoniseosta;
 • kipsistä;
 • akryylistä;
 • sekoitetaan kivi- tai jauhoja sitovilla lisäaineilla.

Pienien tilojen viimeistelyyn keinotekoiset materiaalit ovat usein helpommin kuin luonnolliset. Lisäksi suunnittelussa ne tarjoavat paljon enemmän mahdollisuuksia. Usein ne on tehty erilaisten tarpeiden mukaan. Älä esimerkiksi pelkää kosteutta tai vastusta sienen ja homeen muodostumista.

On mahdollista viilata keinotekoisella kivellä paitsi seinät, pylväät tai aukot, on mahdollista luoda ainutlaatuisia elementtejä seinäkoristelu, huonekalujen vuoraus, ikkunalaudat, työtasot ja paljon muuta.

Kun työskentelet tällaisen materiaalin kanssa, sinun on otettava huomioon seuraavat seikat:

 • tekokivestä tehdyt elementit ovat melko raskas, joten et voi käyttää laattaliimaa kiinnittämään niitä, sinun on käytettävä erityisiä liimoja;
 • se on ehdottomasti mahdotonta liittää vanhojen pinnoitteiden kivi - öljyvaate, tapetti, maali tai kalvo;
 • olemassa olevien tulisijojen vuoraukseen tarvitaan lämmönkestävä pohja;
 • purkaminen loppuun on erittäin vaikeaa - sinun on käytettävä lyöntiä.

Helpoin ja edullisin vaihtoehto on kipsikivi, mutta sitä ei saa käyttää huoneissa, joissa on korkea kosteus. Kipsi kivi on helposti mitoitettu sopivaksi minkä tahansa työkalun kanssa. Betonikivellä on kestävämpi rakenne ja hyvä kosteuden kestävyys. Betonikiven leikkaamiseen on parempi käyttää hiomakone.

Näistä kivistä on melko laaja valikoima, joten lähes kaikki mallit voidaan luoda. Akryylikivi on kallis ja se on parempi palkata ammattilaisille.

Koriste kipsi

Tämä ei tietenkään ole kivi. Mutta toisaalta materiaalin avulla on helppo luoda erittäin lähellä jäljitettävää kiven pintaa pintoilla vähän kustannuksella.

Kipsin edut ovat:

 • viimeistelypintojen liitosten ja saumojen puuttuminen;
 • kipsikerroksen keveys, joka mahdollistaa jopa kevyiden kipsilevyseinien viimeistelyn;
 • täysi turvallisuus terveydelle.

Kaupunkien viimeistely on kätevin, käytännöllinen ja halpa vaihtoehto.

Lisäksi voit luoda minkä tahansa pinnan:

 • kiiltävä tai matta;
 • karkea tai sileä;
 • jos puhumme väreistä - se on hyvin laaja.

Laastareiden täyteaine on useimmiten luonnonkivi murusia tai jauhoja, ja kiilahiutaleita lisätään loistoon. Pintaan tarvittavan "kiven" tekstuurin luomiseksi ne käyttävät erityistä muotoilutyökalua ja lasereita.

Suurin osa sävellyksistä on helppo levittää seiniin, mutta voit käyttää ammattilaisten palveluita kiven täydellisen jäljitelmän saavuttamiseksi.

Myös kipsi "kiven alla" on hyvä, koska:

 • ei ole liian vaativa alustalle;
 • sen paino ei tavallisesti ole yli 5 kg / m². m, joten sitä voidaan soveltaa rakenteisiin, joilla on pieni kantavuus;
 • Viime vuosien aikana koristekastikkeiden kustannukset ovat laskeneet merkittävästi ja ne ovat usein verrattavissa korkealaatuisten tapettien kustannuksiin.

Erityispiirteitä kiven koristelusta eri pinnoilla

Villi kivi voi koristella mitä tahansa pintaa.

Asuntojen osalta ei kuitenkaan ole ehdottomasti suositeltavaa käyttää kiveä viimeistely kattoihin, jotka ovat jo melko alhaisia.

Kun päätät seinien koristelemisesta, muista, ettet saa käyttää kiveä tai sen jäljitelmää, joka peittää koko seinät huoneisiin, joissa aurinko harvoin näyttää. Kivieristys vaatii hyvän valaistuksen. Koska luonnossa kivi yhdistyy aina kasvillisuuteen, elävät kasvit näyttävät hyviltä kivenkoristelun taustalta: ne voivat seistä lattialla (jos ei ole kiharaa) tai ne voidaan sijoittaa suoraan kivitehtaalle.

Seinän koristelu

Suuri valoisa huone, jossa on kivi, voit leikata koko seinän. Se on tämän huoneen sisustuksen pääkoriste. Jotta viimeistely "ilmestyisi" kokonaan, sinun ei pidä ryöstää pinnalle huonekaluilla ja itse huoneella runsaasti pieniä lisävarusteita tai esineitä.

Jos huone on pieni, on parempi käyttää pilkkoutuneita kivirajoituksia - jakaa ne erikseen huoneen tai rakenteen alueille. Esimerkiksi jos huoneessa on takka, voit kivittää seinän osan vain kiven päälle. Ja jos huoneessa on erillisiä vyöhykkeitä (virkistys- ja ruokailutila), niin kivenäytöllä on hyvin merkintä niiden rajoista.

Kun suunnittelet osan seinien koristelemisesta kiviä, älä käytä kirkkaita taustakuvia tai maalauksia, joissa on monimutkaisia ​​kuvioita - loppujen lopuksi ne eivät ole tässä huoneessa "tärkeimmät".

Päinvastoin, seinien pitäisi olla rauhallinen väri eikä niillä ole voimakasta tekstuuria.

Jos puhumme makuuhuoneesta, tässä voit luoda jäljitelmän sängyn päästä tai pienestä paneelista sen edessä kivestä.
Niissä pienissä huoneissa kuin käytävällä tai keittiössä sinun ei pitäisi luoda suuria kiveä - leikkaa vain ulkonevat huoneiden kulmat. Tämä ei aiheuta sisempää raskaampaa, mutta se luo alkuperäiset kosketukset siihen.

Jos keittiö on suuri, se voidaan erottaa sijoittamalla pakoputki tai baari sekä ruokailualue. Korosta nämä alueet erikoisvaloilla.

Kylpyhuone ja kylpyhuone voidaan kokonaan leikata kivellä, jos ne ovat suuria. On parempi käyttää graniittia, posliinia tai muuta keinokivää eikä pelkää kosteutta ja hometta. Mutta älä unohda: helppo puhdistaa verhous tulee olla sileä.

Jos huoneet ovat pieniä, voit valita kivestä osan seinistä - peilistä, hyllystä.

aukot

Useimmiten kivirakennetta käytetään viimeistelemään tila ovien tai kaarien lähellä. Halutessasi voit kaapata ja tehdä osan vierekkäisestä seinistä, mikä luo vaikutelman "murenevasta" muurauksesta.

Käytetyn kiven värjäämisen on oltava sopusoinnussa huoneen yleisen sisätilan kanssa - säilyy samalla värillä, mutta eri sävy tai kontrasti.

Yhden huoneen huoneistossa tai pienessä studiossa on yleensä parempi olla tekemättä kiven mukana.

Luo siitä erilliset hyllyt tai niitit, korosta ne ja laita pieniä mielenkiintoisia lukuja tai muita tarvikkeita siellä.

Jos päätät tehdä kivi lattiat asunnossa, niin sinun ei pitäisi kääriä seinät. Tällaiset lattiat ovat tyylikkäitä, riippumatta siitä, onko keinokivestä käytetty vai luonnollista.

Sinun ei pitäisi peittää tällaisia ​​lattioita matolla. Käytä tarvittaessa pieniä mattoja paikkoihin, joissa usein kävit paljain jaloin.

Asiantuntijoiden neuvonta kivien käytöstä sisätiloissa

Yleinen suositus kiven käytöstä asunnossa on seuraava: kiven pinta-ala ei saa olla yli 20-30% koko pinta-alasta. Kivestä, jopa kipsi, luo massatuntemuksen ja suurissa määrin voi luoda "painava" vaikutus.

Älä käytä kapeissa huoneissa kiviä ilman luonnollista valoa - tämä tekee niistä täysin ruma, eikä kivi kykene osoittamaan ansioitaan täällä.

Jos puhumme tyyleistä, niin sisustuksille nykyaikaisissa tai barokkisissa tyyleissä, marmori tai sen jäljitelmä sopii paremmin. Minimaalisessa sisätilassa on suositeltavaa käyttää pieniä, vähemmän monumentaalisia kivejä. Provence- tai eco-tyylisiä huoneistoja varten voit käyttää kivia, kuten soraa, mukulakiviä tai pikkukiviä.

Koristeellisia tiloja korkean teknologian tyyliin, verhousta käytetään usein liuskekiveinä tai kivi "nuudeleina" - ne sopivat täydellisesti sisätilojen tiukkojen viivojen kanssa.