Obmazochnaya vedenpitävä TechnoNIKOL: kulutus, hinta

Esipuhe. Harkitse tässä materiaalissa obmazochnoe vedeneristys tuotantoyhtiö TehnoNIKOL. Valmistajan kokoonpanossa on mastoja kattoihin, perustuksiin, betoniin ja saniteettitiloihin. Kerromme näiden materiaalien ominaisuuksista ja niiden käytöstä.

Vedeneristys TechnoNIKOL: tekniset ominaisuudet

Valmistajalta valmistetut mastit TekhnoNIKOL on valmistettu korkealaatuisista komponenteista nykyaikaisilla laitteilla, joiden avulla voidaan tuottaa eristys, joka täyttää parhaiten parhaiden näytteiden tekniset ominaisuudet. Ainattuja mastisia aineita valmistetaan liuottimilla ja vesipohjaisilla kylmä- ja kuumasovellusteknologialla. Taulukossa esitetään TechnoNIKOL-bitumimastisten ominaisuuksia.

Obmazochnaya vedenpitävä TechnoNIKOL: tekniset ominaisuudet

Pinnoitustyypit TechnoNIKOL

Obmazochnoe vedeneristys TechnoNIKOL katto / TECHNONICOL numero 21

Obmazochnoe vedeneristys TechnoNIKOL №21

Koostumus. Technicol №21 mastic (TechnoMast) on käyttövalmis materiaali, joka koostuu bitumista, keinotekoisesta kumista, orgaanisesta liuottimesta, mineraalitäyteaineista ja teknisistä lisäaineista. Vedenpitävä TechnoNIKOL №21 katolle on korkea kimmoisuus, lämmönkestävyys, tarttuvuus käsitellylle alustalle.

Sovellus. Sitä käytetään betoni- ja metallirakenteiden (perustukset ja paalut, jotka on haudattu maahan) vedeneristämiseen mastokattojen asentamiseen ja niiden korjaamiseen yhdistettynä lasikuituun, RFP 300-katemateriaaliin ja ilman niitä. Sitä voidaan käyttää erilaisten metallipintojen korroosionkäsittelyyn, mukaan lukien autokorit ja vesijohtoputket.

Mastin №21 kulutus vedenpitävyys 2,5-3,5 kg / m2, laitteen mastokatto - 3,8-5,7 kg / m2.

Päällystys vedenpitävälle pohjalle / TECHNONIKOL № 24

Obmazochnoe vedeneristys TechnoNIKOL №24

Koostumus. TechnoNicol nro 24 Waterproofing Mastic (MGTN) on käyttövalmis öljybitumin koostumus. Tekninen numero nro 24 säätiölle sisältää erilaisia ​​mineraalitäyteaineita, teknisiä lisäaineita ja liuottimia. Mastikaali ei sisällä polymeeriä, joten se ei ole niin elastinen (viittaa jäykkään kalvoon), sitä ei käytetä metallirakenteiden käsittelyyn.

Sovellus. Vedenpitävä TechnoNIKOL nro 24 on suunniteltu betoni-, betoniterästen ja muiden rakennusten rakenteiden eristämiseen.

Virtaus (per m2) TechnoNIKOL-vedeneristys nro 24 kerrosta kohden on noin 1 kg / m2.

Obmazochnoy vedenpitävä TechnoNIKOL kylpyhuoneille / TECHNONICOL № 31

Obmazochnoe vedeneristys TechnoNIKOL №31

Koostumus. TechnoNicol nro 31 emulsiovoite on käyttövalmainen vesipitoinen emulsio, johon on lisätty keinotekoisella kumilla modifioitu bitumi. Vedenpuhdistus TechnoNIKOL №31 kylpyhuoneille. Ei sisällä liuottimia, joten se on ihanteellinen sisäkäyttöön. Vesipohjan ansiosta seos levitetään märille mutta ei märille alustoille.

Sovellus. Koostumus on tarkoitettu sisätilojen (parvekkeet, kylpyhuoneet, altaat ja kellarit) vedenpitävyyteen sekä kattojen asentamiseen ja korjaamiseen, perustusten, paalujen ja muiden rakenteiden käsittelyyn kosteassa ympäristössä. Pinnoitteella on suuri elastisuus, kosteuden kestävyys, tarttuvuus ja lämmönkestävyys.

Kulutus per 1 m2 mastokattolaitteella 3,8 - 5,7 kg / m2, kun taas pintojen käsittely - 2,5-3,5 kg / m2.

Obmazochnoe vedeneristys TechnoNIKOL betoni / TECHNONICOL numero 33

Obmazochnoe vedeneristys TechnoNIKOL №33

Koostumus. Vesi-emulsio bitumi-masteknolo- gonikoni nro 33 modifioidaan lateksilla ja erilaisilla polymeerimodifikaattoreilla. Vedeneristys TechnoNIKOL №33 ei myöskään sisällä liuottimia. Sitä käytetään mekaanisesti levitettävänä, jolloin tämän käyttötavan avulla maali voidaan suihkuttaa koagulantilla (vesiliuos suolalla, 25 litraa vettä ja 4 kg suolaa) suhteessa 1 - 8.

Sovellus. Useimmiten TechnoNIKOL-numeroa 33 käytetään vedenpitävään rakenteeseen ja laitteen mastikatteisiin. Koska koostumuksessa ei ole liuottimia, sitä voidaan käyttää sisätilojen hoitoon: vedenpitävyys kylpyhuoneen lattian alla, pintakäsittelyt parvekkeissa ja loggeissa, vaikka se on huonompi kuin läpäisykyvyn vedeneristys suorituskyvyssä.

Kulutusta. Obmazochnaya vedeneristys technonicol kulutus 3,5-4,5 kg / m2, katolla 4,5-5,5 kg / m2.

Hot Application TechnoNICOL Mastic / TECHNONICOL nro 41

Vedenpitävä vedeneristys

Koostumus. Vedenpitävä katto kuuma TechnoNIKOL nro 41 (Eureka) on valmistettu kateaine bitumista, jota on muokattu polymeerisilla ja mineraalisilla täyteaineilla. Mastic on yhteensopiva kaikkien vedenkestävien materiaalien kanssa, joita tuotetaan tuotenimellä TekhnoNIKOL. Sovellus TechnoNIKOL №41 tarjoaa luotettavan kattolaitteen, joka suojaa autotallin kattoa omilla kädillä.

Sovellus. TekhnoNIKOL-mastinen №41 on suunniteltu katon korjaamiseen ja asentamiseen (tiivistysmurtumat ja sementti- ja asfalttiastiat, upotuskanavien asennus sekä katon mattojen liitokset ja alueet putkistoihin). Ennen seoksen levittämistä kuumennetaan 160-180 ° C: seen bitumin asennuksessa.

Bitoni-mastinen TECHNONIKOL

MASTIC TECHNONICOL on valmistettu korkealaatuisista komponenteista nykyaikaisissa teknisissä laitteissa, joiden avulla voidaan valmistaa materiaaleja, jotka vastaavat niiden ominaisuuksia maailman parhaimpien standardien mukaisesti.

Technonikol-bitumimastoaineita valmistetaan kylmä- ja kuumasovelluksiin, liuottimiin ja vettä emulsioksi manuaaliseen ja konekäyttöön. TECHNONICOL-masten fysikaaliset mekaaniset ominaisuudet esitetään seuraavassa taulukossa.

Kattotiili
TECHNONIKOL №21 (Technomasst)

Rakenne: mastokattotieteet TECHNONIKOL nro 21 (Tekhnomast) edustaa valmistettavalle materiaalille, joka koostuu keinotekoisesta kumista, teknisistä lisäaineista, mineraalitäyteaineista ja orgaanisesta liuottimesta modifioidusta öljypitoumesta.

Päällysteisiin, joihin se perustuu, on korkea: kimmoisuus, tarttuvuus lujuudella, lämmönkestävyys, kosteuden kestävyys.

hakemus

 • kaikentyyppisten kattojen (yhdessä lasikuitu-, valssattujen ja ilman niitä) kanssa;
 • rakennusten rakenteiden (perustukset, kellarit, paalut ja muut esineet, jotka on haudattu maahan tai kosketuksissa kosteaan ympäristöön);
 • vedenpitävyys ja korroosionkestävyys metallipintojen, mukaan lukien putket, auton korit.

Kulutus / m2

 • mastokatto - 3.8-5.7 kg / m2
 • vedenpitävä laite - 2,5-3,5 kg / m2

hinta

Mastukatto nro 21 Tekhnomast (20 kg) - 138,90 rub / kg

Mastokattotiili nro 21 Tekhnomast (20 kg) - 2778,00 hankaus / kauha

Vedeneristysmasto
TECHNONICOL # 24 (MGTN)

Koostumus: Vedeneristysmasto TECHNONIKOL nro 24 (MGTN) on täysin käyttövalmis aine, joka perustuu öljybitumiin, joka sisältää teknisiä lisäaineita, mineraalitäyteaineita ja liuotinta.

Tämä mastilla ei ole polymeeriä, joten sillä ei ole suhteellista venymää (viittaa jäykkään vedenpitävään kalvoon) eikä sitä käytetä metallin kanssa.

hakemus

Suunniteltu betonin, raudoitetun betonin, puun ja muiden rakennusten rakenteisiin.

Kulutus / m2

Mastikulutus kerrosta kohti enintään 1 kg / m2

hinta

Mastinen vedeneristys nro 24 MGTN (20 kg) - 87,77 rub / kg

Mastinen vedeneristys nro 24 MGTN (20 kg) - 1755,40 hankaus / kauha

Mastikerroksen emulsio
TECHNONICOL №31

Rakenne: Mastokattotiemulsiot TECHNONIKOL nro 31 on materiaali, joka on käyttövalmis, joka on keinotekoisen kumin, teknisten lisäaineiden ja mineraalitäyteaineiden modifioidun öljybitumin vesiemulsio.

Liuotinvapaa, on neutraali haju ja sopii sisäkäyttöön. Vesipohjaisen materiaalin ansiosta sitä voidaan käyttää märissä (jopa 8 painoprosenttia), mutta ei märkäpohjaisia.

Päällysteisiin, joihin se perustuu, on korkea: kimmoisuus, tarttuvuus lujuudella, lämmönkestävyys, kosteuden kestävyys.

hakemus

 • sisäisten tilojen (kylpyhuoneet, lattiat, altaat, parvekkeet, kellarit) vedenpitävyyslaite;
 • kaikentyyppisten kattojen (yhdessä lasikuitu-, valssattujen ja ilman niitä) kanssa;
 • katon suojakerrosten laite;
 • rakennusten rakenteiden (pohjarakenteet, kellarit, paalut ja muut esineet, jotka on haudattu maahan tai kosketuksissa kosteaan ympäristöön).

Kulutus / m2

 • mastokatto - 3.8-5.7 kg / m2
 • vedenpitävä laite - 2,5-3,5 kg / m2

hinta

Mastikerroksen emulsio nro 31 (18 kg) - 88,67 rub / kg

Mastikerroksen emulsio nro 31 (18 kg) - 1596,06 hieroa / kauhaa

Mastic TECHNONIKOL №33

Rakenne: TECHNICONIC-mastit nro 33 - lateksi- ja polymeerimodifikaattoreilla modifioitu vesi ja emulsio bitumipitoisuus.

Ei sisällä liuottimia, joten sitä voidaan käyttää märkäpainoon (enintään 8 painoprosenttia), mutta ei märkäpohjia.

hakemus

 • laitteiden mastokattot;
 • rakennusten rakenteiden (perustukset, kellarit, paalut ja muut esineet, jotka on haudattu maahan tai kosketuksissa kosteaan ympäristöön);
 • sisäisten huoneiden (kylpyhuoneet, altaat, parvekkeet, kellarit) vedeneristyslaite.

Sovellusteknologia

 • manuaalinen käyttö (tela tai harja);
 • mekaanisesti sovitettu, RX-28: n tai vastaavien asennus.

Mekaanisessa levitysmenetelmässä on mahdollista suihkuttaa mastike yhdessä koagulanttiliuoksen kanssa (kalsiumkloridi, joka on hydratoitunut GOST 450-77: n mukaisesti, vesipitoinen liuos, 10-12%, 25 litraa vettä, 4 kg suolaa) käyttäen kaksikanavaista laitetta suolaliuoksen ja mastikon 1: 8 suhteessa.

Kulutus / m2

 • laitteen mastokatto - 4,5-5,5 kg / m2
 • vedeneristyslaite - 3,5-4,5 kg / m2

hinta

Mastinen TECHNONICOL nro 33 (200 kg) - 194,52 rub./kg

MAST TECHNONIKOL nro 33 (200 kg) - 38904,00 hieroa / tynnyri

Mastikerroksen kuuma
TECHNONICOL # 41 (Eureka)

Koostumus: Kuumasinkitty kattorakenne TECHNONIKOL nro 41 on tehty kattotiiliä, jota on muokattu polymeereillä ja mineraalisella täyteaineella.

Samankaltaisen koostumuksen ansiosta mastinen on täysin yhteensopiva TechnoNICOL Corporationin tuottamien kattotiilien ja vedeneristysmateriaalien kanssa. Sen käyttö takaa luotettavan, täydellisen kattojärjestelmän.

hakemus

Kuumasinkitty katto TECHNONIKOL nro 41 on tarkoitettu kattojen asentamiseen ja korjaamiseen (murtumien, sementti-hiekka- ja asfalttiastiosten, betonilevyjen korjaus, kattopäällysteiden korjaus, tyhjennysulakkeiden asennus; kateaineet) ja vedenpitävyys (teräsrakenteiden, betonilohkojen, maanpinnan, teräs-, betonirakenteiden, putkistojen) kipsit.

Sovellusteknologia

Ennen levittämistä mastia esikuumennetaan 160-180 ° C: n lämpötilaan erityisessä bitumisulatusaineessa. Kiillotetaan mastetta 200 ° C: n lämpötilassa.

Liuottimien puutteesta johtuen tätä mastista voidaan levittää valmistettuun pintaan, jossa on suurempi paksuus (enintään 10 mm) yhdessä kerroksessa.

hinta

Mastikerroksen kuuma nro 41 Eureka (30 kg) - 62,04 dre / kg

Mastinen katto kuuma №41 Eureka (30 kg) - 1861,20 ruplaa / laukku

Vedenpitävä "Technonikol" säätiölle

Kun rakennat omaa kotiasi, on erittäin tärkeää ottaa huomioon monia kohtia, jättäen huomiotta, mikä voi johtaa seuraamuksiin. Yksi näistä hetkistä on säätiön vedeneristys. Sovi siitä, että pohjan pohjaveden suojelemiseksi talon on suojattava riittävästi. Tällainen suojaus on erikoismateriaaleja, ero, joka meidän aikamme on melko suuri. Tällaiset materiaalit eroavat toisistaan ​​laatua, hintaluokassa, sekä niiden soveltamistapaa.

"Technonikol" -perusteen vedenpitävyys meidän aikanamme on melko yleistä. Tämä materiaali on erittäin suosittu monien rakentajien kanssa korkealaatuisen, laajan valikoiman ansiosta sekä teknisten ominaisuuksien ansiosta, minkä ansiosta voit käyttää tätä materiaalia erilaisissa rakennustöissä.

Pinnan esikäsittely

"TechnoNIKOL": n vesitiiviitä koostumuksia edustaa melko suuri joukko materiaaleja, joista kerrotaan jäljempänä. Kuitenkin riippumatta siitä, mitä materiaalia käytät, on yleisiä sääntöjä pintakäsittelyyn.

 1. Ensinnäkin sinun on tehtävä pinta tarkastus, on erityisen tärkeää suorittaa tämä tarkastus vanhojen talojen, koska pilkottu, säröillä ja mureneminen joissakin osissa sitä löytyy niiden pinnalle.
 2. Muista poistaa vanha maali tai vanha vedeneristys.
 3. Sinun on tehtävä korjauksia, jotka parantavat tarttumista ja vahvistavat seinien rakennetta.
 4. Yksi valmistuksen tärkeimmistä vaiheista on huoneen kosteuden hallinta. Sallittu kosteus ilmoitetaan itse materiaalille, ja se mitataan käyttämällä erityistä työkalua, jota kutsutaan kosteusmittariksi.

Rakenneominaisuuksista riippuen voit kiinnittää sellaisia ​​vedenpitäviä materiaaleja:

Kaikilla edellä esitetyillä vedeneristysmateriaaleilla on monia etuja sekä joitain haittoja, jotka sinun on harkittava ostaessaan. Siksi tarkastelemme lyhyesti jokaista materiaalia erikseen.

Pinnoitus ja ruiskutettu vedeneristys

TechnoNicol-päällystyskoostumukset ovat lakkakeita tai alukkeita, jotka perustuvat rakennusbittumiin. Tällaisia ​​materiaaleja levitetään maaliharjalla, lastalla, rullalla tai käyttämällä erikoistyökalua, joka suihkuttaa vedeneristysyhdistelmää pohjapintaan.

Nämä mastikat levitetään kuumaan tai kylmään. Kylmämuovaus voi koostua yhdestä tai kahdesta komponen- tista. Vedenpitävässä materiaalissa, jossa on kaksi komponenttia, tämä kalkki vaatii yksittäisten komponenttiensa alustavan sekoittumisen. Kylmämuovia käytetään ilman esilämmitystä. Tästä huolimatta kuumia koostumuksia käytetään vain esilämmityksen yhteydessä ja lämmityslämpötilan on oltava vähintään 180 astetta. Kuumennetut levyt voivat tunkeutua paljon syvemmälle täyttämällä joitakin halkeamia ja muita vaurioituneita alueita. Seinien pinnan tarttumisen parantamiseksi käytä primereitä, jotka toimivat pohjamaalina.

Technonicolin päällystysaineisiin kuuluvat päätyypit, kuten:

 • mastinen "TechnoNIKOL" № 24 - yksiosainen bitumimastinen, jota käytetään kylmäkäyttöön. Tämä materiaali on varsin kätevä käyttää, koska voit käyttää sitä itsekseen rullaparannalla tai harjalla. Kuitenkin ennen levittämistä, sinun on pohjamaalattava pinta;
 • mastinen "TechnoNIKOL" № 21 (TechnoMAST) on materiaali, jolla on suuri lujuus ja veden kestävyys. Sitä käytetään kylmässä, mutta nolla lämpötilassa sitä on lämmitettävä. Sitä käytetään kahteen kerrokseen;
 • mastinen "TechnoNIKOL" numero 33. Koostumus valmistetaan bitumipitoisella vettä emulsiolla ja muilla komponenteilla ilman orgaanisia liuottimia. Voidaan levittää rullalla, harjalla tai ruiskulla;
 • mastinen "TechnoNIKOL" kuuma hakemusnumero 41 tai numero 45 (eureka). Ensinnäkin tämä materiaali on tarkoitettu tiivistämään pieniä halkeamia ja muita vaurioita betonista, lohkoista ja teräsbetonista valmistetuista seinistä;
 • bitumipitoinen vedenpuhdistus AguaMast. Tätä koostumusta käytetään yksinomaan korkealla kosteudella oleviin perustuksiin ja kellariin;
 • alusta "Technonikol" №04. Tätä ainetta käytetään sisätiloissa ennen mastiksin levittämistä. Käytetään parantamaan tarttumista.

Edellä esitetyillä koostumuksilla on paljon etuja, kuten levittämisen helppous, materiaalien kestävyys, pakkasenkestävyys, hyvä tarttuvuus seinien pinnalle, aineen monipuolisuus, voit käyttää sitä paitsi peruspinnan, myös sisäisten kellarihuoneiden ja jopa vedenpitävyyden katto. Kaikkien muiden materiaalien ominaisuuksista sinun tulisi tutustua ostaessasi rautakauppaan.

Rulla vedeneristys

Säätiön liimaus (rullattu) vedeneristys suoritetaan tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Tämä tekniikka sisältää valmistelutöitä, kuten pinnan tasoittamista, ulkonemien ja maaleiden poistoa, pintojen rasvanpoistoa ja rappauskuoppia. On myös välttämätöntä päästä eroon ulkonevat raudoitteet ja muut elementit, jotka voivat vahingoittaa vedenpitävää materiaalia. Seuraavaksi sinun on asennettava kerros päällystysvesieristys, jonka on oltava kokonaan kovettunut ennen sen käsittelymateriaalin levittämistä.

Yhtiö "TechnoNIKOL" tuottaa melko suuren määrän valssattuja vedeneristysmateriaaleja, joiden valinta voi vain hämmentyä. Siksi kerromme sen suosituimmista lomakkeista.

 1. Technoelast ALPHA. Se perustuu alumiinikalvon kerrokseen sekä polyesteriin. Materiaalilla on suuri etu, koska se ei vain eristä huonetta kosteudelta, vaan myös estää haitallisten radioaktiivisten kaasujen tunkeutumisen huoneeseen, kuten radoniin, butaaniin ja metaaniin.
 2. Technoelast MOST. Kestävä materiaali, jonka paksuus on enintään 5 mm. Siinä on kaksi lajiketta - B ja C.
 3. Technoelast GREEN PPE. Pohjimmiltaan tämä materiaali on suunniteltu eristämään talon maanalaisen osan seinämät puiden juurijärjestelmien tunkeutumisriskistä.

Kalvon vedeneristys

Kalvoon asennettu vedeneristys suoritetaan useissa kerroksissa. Ensinnäkin, sinun on ensin pinnoitettava pinta alustalla, ja sitten hitsata kaksi kerrosta "Technoelast EPP". Ja sitten pinta peitetään erikoisella kalvolla, jossa on piikkejä.

Kalvon päätavoite on varmistaa pohjaveden poistaminen talosta kuivatusjärjestelmän läpi sekä kellarin vedenpitävyys.

Jotkut säännöt vedenpitävyydestä toimii

Vedenpitävä "TechnoNIKOL" on säätiön laatu, mutta materiaalin käyttö tästä valmistajasta ei ole ehdoton suojan taso, jos samalla laiminlyödään työ- ja toimintaohjeet.

Jotta vältetään tulevaisuudessa vedeneristysongelmat, noudata näitä sääntöjä:

 1. Vedeneristys on tehtävä lämpimällä ja kuivalla säällä. Jos kuitenkin päätät tehdä vedenpitävyyttä talvella, käytä vain sellaisia ​​materiaaleja, jotka on suositeltavaa käyttää nolla lämpötilassa.
 2. Vedenpitävät materiaalit on valittava ottaen huomioon maan hydrogeologiset olosuhteet sekä säätiön rakenteelliset ominaisuudet.
 3. Vedeneristyskerros levitetään vain kuivalla pinnalla, joten kannattaa tarkistaa seinät ennen niiden kiinnittämistä. Jos seinät osoittautuvat märiksi, sinun on odotettava niiden kuivumista kokonaan tai prosessin nopeuttamiseksi käyttämällä vodkaa, lämpö-aseita tai muita laitteita.
 4. Jokaisella vedeneristysmateriaalilla on omat ominaisuutensa, joita sinun tulee harkita. Siksi kun valitset vedenpitävyys "Technonikol", pidä mielessä, että jokaisella näistä materiaaleista on omat ominaisuutensa sekä käytön aikana että käytön aikana.

johtopäätös

Vesitiivistyksen toteuttaminen on pakollinen osa työtä, joka on välttämätöntä, jotta talosi voi kestää pitkään. Luotamme siihen, että artikkelimme ajatukset ovat käytännöllisiä sinulle ja voit suojata kotisi pohjaveden haitallisilta vaikutuksilta. TechnoNIKOLin materiaalit auttavat sinua tekemään tämän työn laadullisesti ja nopeasti.

Maaperään upotettujen rakenteiden vedeneristys (vesitiiviit kellarit ja perustukset)

Vedenpitävät maanalaiset rakenteet - tehtävä, joka edellyttää vakavaa lähestymistapaa. Pintakerrokset, jotka ovat jatkuvasti kosketuksissa veden kanssa, esimerkiksi uima-altaiden, säätiöiden, kellareiden, kanavien, raudoitettujen betonisäiliöiden jne. Seinät tarvitsevat vedenpitävyyden, joka voi säilyttää ominaisuutensa pitkään.

Vedeneristys käyttäen bitumia ja bitumipolymeerimastoja TehnoNIKOL, viittaa hioma-aineen vedenpitävyyteen. Betonimateriaalin / metallipilarin tai -laatan käsittelyn seurauksena muodostuu kalvo, joka mahdollistaa tehokkaasti kosteuden säilyttämisen, estäen perusmateriaalin muodonmuutoksen. Tämäntyyppisten vedeneristyskellojen tai vedeneristysperustusten etu - betonin tai metallipatsaan koko pinnan korkea suoja.

TechnoNIKOL Corporationin valikoimassa on useita erilaisia ​​materiaaleja vedenpitävälle alustalle:

TechnoNICOL Mastic nro 21 (TechnoMast) ja TechnoNICOL Mate nro 24 (MGTN) vedeneristysmastit käytetään vedenpitävään pohjaan, kosteaan ympäristöön tai muuhun kosteaan pohjaan, kellariin, paikkoihin ja muihin esineisiin. Näiden mastisten välinen ero on se, että ne ovat täysin käyttövalmiita, niitä voidaan käyttää alhaisissa lämpötiloissa, muodostaa suuritehoisia pinnoitteita ja lisätä rakennusten rakenteiden käyttöikää.

Työn aikana tällaiset mastikat levitetään pinnalle, jota käsitellään perinteisellä tavalla harjalla, spatulilla tai irtotavarana tasaamalla. Pohjan vedenpitävyys on tärkeä osa talon rakentamista.

Perustusten vedeneristykseen on syytä mainita moderni bitumi-lateksikoostumus Mastic asfalttiemulsiota TECHNONICOL nro 33 (ruiskutettu). Koostumukselle on tunnusomaista nopea jähmettyminen ja mahdollisuus suoraa kerrostumista pinnalle ilman lämmitystä. Ilmatäytteisen suihkutuslaitteen käyttö voi vähentää huomattavasti työhön kuluvaa aikaa. Mastic Techno NICOL nro 33: n ruiskutuksen toinen etu on se, että materiaalin suuri joustavuus ja vetolujuus. Tämä mahdollistaa vedenpitävän kerroksen säilymisen ehjänä myös merkittävien muodonmuutosten vuoksi. Materiaali on myös täysin käyttövalmis, sopii sisäalueilla työskentelyyn, koska se ei sisällä liuottimia, se ei ole palavaa. Vähentää aikaa ja kustannuksia

Eristävä lähestymistapa vaaditaan materiaaleille vedeneristys kellareille. Sisäpuolen suojaamiseksi kosteuden kielteisiltä vaikutuksilta, vedenpitävät kellarit ja muut tilat estävät veden haitallisten vaikutusten estämisen paitsi materiaali- ja rakennerakenteille myös haitallisten terveysvaikutusten jatkuvan käytön seurauksena. Kosteus aiheuttaa haitallisten bakteerien ja sienten lisääntymistä, joiden itiöt ovat terveydelle haitallisia. Siksi sisätiloissa on usein suositeltavaa käyttää bitumiemulsioita. Tällaiset materiaalit ovat vesipohjaisia, joten ne ovat ympäristöystävällisiä ja helppokäyttöisiä.

Mastikerroksen ja vedenpitävä emulsio TechnoNIKOL nro 31 on ihanteellinen vedenpitävien kellareiden valmistukseen. Liuotteeton, ei-palava. TECHNICON No. 31 -mastetta levitetään kerroksittain harjalla, rullalla tai irtotavarana tasoittamalla erikoisleikkauksia. Sallittu käytettäväksi märkäpelissä.

Tuotteen arvostelu TechnoNIKOL seinien vedeneristyskäyttöön

Yritys TechnoNIKOL, joka myöhemmin muuttui yhtiöksi, perustettiin vuonna 1992. Silloin Moskovan edustusto virallisesti avattiin.

Ensimmäinen omarahoitteinen yritys katemateriaalien tuotannossa lanseerattiin vuonna 1994 laitoksella, joka tuotti katemateriaalia Viipurissa. Seuraavana vuonna yhtiö avaa myyntitoimiston Pietarissa, joka muuttuu sitten laajaksi kauppaverkoksi.

TechnoNIKOL Corporation ja sen tuotteet

Vuosina 1996-1999 järjestettiin viisi uutta tuotantoa eristysmateriaalien tuotannolle ja jakeluverkostoa laajennettiin. 2000-luvun alussa yhtiö lanseerasi pehmeän laattojen valmistuksen, joka myöhemmin sai merkittävän osan katemarkkinoista. Avaamme useita muita alustoja lämmöneristysmateriaalien, erilaisten mastisten aineiden, pohjamaalien ja bitumien tuottamiseen yhdessä veden ja lämmöneristyksen kanssa.

Seuraavina vuosina yhtiö kasvatti tuotantoverkostoaan, hallitsee ja laajensi tuotevalikoimaansa. Tällaisia ​​uusia materiaaleja, kuten ekstrudoitu polystyreenivaahto, polymeeriset vedeneristyskalvot, viemärijärjestelmät, basalttikuidusta valmistettu eristys ja monet muut ovat tulleet esiin.

TekhnoNIKOL-tuotteiden erillinen rivi koostuu seinien ja perustusten vedeneristysmateriaaleista, joihin kuuluvat:

 • valssattu vedeneristys TechnoNIKOL;
 • pinnoitus- ja valmistusmateriaalit - mastit, bitumit, pohjamaalit, lakat, emulsiot ja tiivisteet, myös ruiskuttamalla;
 • kalvolla asennettuihin järjestelmiin.

GOST 31384-2008 mukaan "Betoni- ja betonirakenteiden suojaus korroosiolta. Yleiset tekniset vaatimukset ", on tarpeen säätää rakenteiden asianmukaisesta suojaamisesta kosteuden ja muiden aineiden, myös kaasujen, läpäisevyyden estämiseksi. Tässä lausekkeessa 7.3 kohdassa on suositeltavaa noudattaa seuraavia suosituksia rakennuspintojen suojauksen suunnittelussa:

 • maalipinnoitteet - kaasumaisten ja kiinteiden väliaineiden (aerosolit) vaikutukset;
 • suurpaksuiset maali- ja lakkamateriaalit - nestemäisten väliaineiden vaikutuksen alaisena, jolloin päällyste on suoraan kosketuksessa kiinteän korroosiotaineen kanssa;
 • pinnoitteet - nestemäisten väliaineiden vaikutuksesta maaperässä, läpäisemättömänä alakerroksena päällystyspäällysteissä.

Seinät ja kellarit

Yritys TekhnoNIKOL valmistaa lähes kaikentyyppisiä materiaaleja seinien ja muiden rakenteiden integroidun vedenpitävyyteen.

Seinien ja pohjarakenteiden tiivistämiseen käytetään erityisiä rullaneristystyyppejä. Tähän kuuluu materiaaliryhmä "Technoelast", joka valmistetaan levittämällä bitumipolymeeriseosta erilaisten lisäaineiden täyteaineiden kanssa lasikuitu- tai polymeerikankaan pohjalta.

Valssattu vedeneristys "Technoelast EPP"

"Technoelast EPP" sekä "Technoelast EMP 5.5"

Käsittele erityisen kestäviin materiaaleihin ja sopivat alueille, joilla on vaikea ilmasto.

Nämä materiaalit ovat erityisen tehokkaita hyvin alhaisissa lämpötiloissa ja pysyvä altistuminen pohjavedelle, joten niitä käytetään laajalti pohjoisilla alueilla ja arktisilla alueilla.

Samanaikaisesti niillä on suuri biologinen vastustuskyky. Tämän vedenpitävyyden suojaamiseksi mekaanisilta vaurioilta käytetään hienojakoista kivennäisliitettä ulkopuolelta sisäpuolella olevan polymeerikalvon avulla.

"Technoelast EPP" on hitsattu seinien pintaan lämmittämällä kaasupolttimella. Materiaalin paksuus on 4 mm, virtausnopeus on vain 4,6 kg / m 2. Se on valmistettu rullina, joiden koko on 10x1 m.

"Technoelast ALPHA"

Materiaalin perustana on koostumukseltaan polyesteri, jossa on alumiinikalvon kaasukerroskerros. Seokseen, joka sisältää bitumipolymeerisideainekoostumusta, levitetään kahdelle puolelle.

Se tehdään asiakirjan TU 5774-041-17925162-2006 perusteella. Valssattujen materiaalien molemmilla puolilla on myös polymeerikalvon suojakerros. Technoelast ALPHA: lla on hyvä joustavuus ja joustavuus, jonka ansiosta se voi kattaa monimutkaiset käyrät. Se levitetään seiniin lämmittämällä kaasujousella ja sulattamalla. Talvella on mahdollista työskennellä tämän materiaalin kanssa aineen joustavuuden rajoissa lämpötilassa, joka ei ole alle -20 ° C. Vedeneristyskerroksen lämpöteho saavuttaa 100 ° C.

Ohjeet rakennusten ja rakenteiden maanalaisten osien veden ja kaasun eristyksen suunnittelusta ja asennuksesta materiaalin "Technoelast ALPHA" avulla.

Ennen kuorikerroksen vedenpitävyyden levittämistä kellarinseinien pinnalle, ne on pohjustettava pohjamaalilla. Jos Technoelast ALPHA on muiden rakenteellisten elementtien vieressä, sitä voidaan käyttää yhdessä muiden rullamateriaalien kanssa, kuten Technoelast EPP, MOST, GREEN ja muut.

Se valmistetaan rullina 10x1 m, paino 1 m 2 on 4,95 kg. Teosten tuotannon teknisten ehtojen mukaan sitä voidaan soveltaa missä tahansa alueessa ilmastollisten olosuhteiden mukaan.

Sitä käytetään kosteuden eristämisen lisäksi estämään radonin ja muiden raskaiden kaasujen, kuten räjähtävän metaanin, butaanin ja vetysulfiumin tunkeutuminen kellareihin.

"Technoelast MOST", tyypit B ja C

Erityisen vahva materiaali, paksuus on yli 5 mm. Omistaa lisääntynyt kulumiskestävyys ja luotettavuus. Päätavoitteena on sillanrakenteiden tiekuljetusten vedeneristys "Rakennustekniikan tutkimuslaitoksen (OJSC TSNIIS)" suositusten mukaiset siltarakenteiden tiivistysmateriaalien vedeneristysmateriaalit Tekhnoelast MOST ".

Technoelast MOST B

Siinä on kaksi lajiketta - BRIDGE B ja BRIDGE C. Muunnelmia B käytetään betonitien vedeneristykseen silloilla. Lajike MOST C on erittäin kestävä materiaali kulutuskestävyyteen, se kestää kuumasfaltin korkean lämpötilan - yli +200 ° C, paine - jopa 250 N, joka on suunniteltu sillarakenteiden vedeneristämiseen asfaltti-betoniseosverkolla. Materiaalien perustana on erittäin luja, ei-hajoava polyesteriverkko, joka on päällystetty polymeeri-bitumiseoksella, jolla on ylimääräinen suoja hienorakeisella hiekalla ja polymeerikalvo.

Technoelast MOST C

Se on valmistettu rullina 8x1 m, voidaan käyttää missä tahansa ilmastollisissa alueissa ilman rajoituksia.

Tekohnoelast MOST-lajiketta B voidaan käyttää samalla tavoin kuin TechnoNICOL-säätiön vaakasuora vedeneristys yhdistettynä pohjaseinien suojeluun, jossa on matala pohjavesi.

"Technoelast GREEN PPE"

"Technoelast GREEN EPP" on tehty asiakirjan TU 5774-012-17925162-2004 perusteella.

Technoelast GREEN PPE

 1. 1 Kattorakenteiden asennus, kuten "käänteiset katot", joihin nurmikon tai muiden kuitumaissijärjestelmää sisältävien kasvien istutus voidaan soveltaa.
 2. 2 Rakennuksen maanalaisen osan seinämien eristys, jossa puun juurisysteemeistä aiheutuu tuhoutumisen vaara.
  Pohjimmiltaan tällainen riski syntyy rakennusten rakentamisessa lähellä puita (metsän tai tulva-alueen), nimittäin 1-2 metrin etäisyydellä.

Jos tällainen ongelma on, varmista, että puun juuret eivät ole vahingoittuneet ja puu ei kuivu tulevaisuudessa. Muuten se voi yksinkertaisesti leikata juuret ja poistaa juuret, mutta vain metsänomistajien luvalla.

Tämän materiaalin tuottamisprosessissa polyesterialustalle levitetty seos sisältää erityisiä aineita kasvien ja puiden juurien suojaamiseksi itävyydestä, mikä voi vahingoittaa eristyskerrosta. Lisäksi ulkopuolelta kierretty materiaali on lisäksi suojattu huomattavan paksuisella polymeerikalvolla - tämä on mekaaninen suojaus itävää juuria vastaan. Sitä käytetään yhdistämällä. Ennen vedenpitävyyden levittämistä seinien tai muiden rakenteiden pinnan on oltava pohjustettu bitumipitoisella pohjamaalilla.

Materiaalin paksuus on 4,2 mm, se valmistetaan 10x1 m rullina, 1 m 2 massa on enintään 5,2 kg. Voidaan käyttää ilman rajoituksia ilmasto-olosuhteissa.

"Technoelast BARRIER LITE" ja "Technoelast BARRIER (BO)"

"Technoelast BARRIER LITE" ja "BARRIER (BO)" ovat TechnoNICOLin vedeneristys. Se poikkeaa Technoelast-ryhmän muista materiaaleista, koska se tuotetaan ilman tavanomaista perustetta TU 5774-004-72746455-2007 perusteella.

Technoelast BARRIER BO (ilman päätä)

Saadaan levittämällä ohueksi polymeerikalvoksi koostumusta, joka käsittää bitumia, polymeerimodifikaattoria ja erityisiä liima-aineita (lisäaineiden erityinen koostumus on yrityksen kehittyminen eikä sitä ole kuvattu). Tällä koostumuksella kalvo liimataan sitten pintaan toisella puolella, toisaalta materiaali on suojattu liima-aineella silikonoitua kalvoa.

Technoelast BARRIER LITE

Technoelast BARRIER -laitetta käytetään pohjaseinien ja matalien perustusten vedenpitävyyteen, sisätiloihin lattialaitteen edessä ja erilaisten rakennusten rakenteiden höyrysulun varalta. Erityisen tehokas on materiaalin käyttö, jossa on mahdotonta käyttää avointa liekkiä valmistettaessa vedenpitävää vedenpitävyys, voidaan sijoittaa myös palaville alustoille.

Korkean joustavuuden ansiosta Technoelast BARRIER voidaan liimata monimutkaisen muodon pinnoille rajoitetulla (suljetulla) tilalla ilman lisäkompleksien käyttöä.

"Technoelast BARRIER LITE" on ainutlaatuinen päällyskerros - spunbond (ei-kudottu polypropeeni), jonka avulla voit laittaa keraamisia laattoja materiaaliin ilman suojakalvon lisäkäsittelyä. (Suuntaviivat itsekiinnittyvän bitumipolymeerimateriaalin "Technoelast Barrier" vedenpitävyyden suunnittelusta ja asennuksesta).

Bitumipolymeerikoostumus ei hajota -35 ° C: een, eikä se menetä joustavuutta -25 ° C: seen, lämmönkestävyys saavuttaa +85 ° C.

(Suuntaviivat itsekiinnittyvän bitumipolymeerimateriaalin "Technoelast Barrier" vedenpitävyyden suunnittelusta ja asennuksesta).

Kunkin materiaalin massa on vain 1,5 kg / m 2, sen paksuus on enintään 1,5 mm, se valmistetaan rullina, joiden koko on 20x1 m.

Vedeneristyspäällyste ja ruiskutettu

Päällystys- tai ruiskutettavat eristemateriaalit sisältävät mastiset aineet, alukkeet ja lakat. Nämä materiaalit valmistetaan rakennusbittien pohjalta. Levitä harjalla, rullalla, spatulilla tai suihkuttamalla peräkkäin kaksi kertaa.

Obmazochny vedenpitävä TechnoNIKOL

Mastikat levitetään kylmäksi tai kuumaksi. Kylmä voi koostua yhdestä aineesta tai sisältää kaksi komponenttia. Kaksikomponenttinen mastikko vaatii yksittäisten komponenttien sekoittamista ennen käyttöä.

Kylmää mastia käytetään ilman esilämmitintä, kaksikomponenttia esivalmistettuna aktivaattorin kanssa. Kuumia yhdisteitä ennen työskentelyä on lämmitettävä 180 ° C: n lämpötilaan. Lämmitetyt yhdisteet tunkeutuvat seinämiin suurempaan syvyyteen, täyttäen kaikki halkeamat ja pintavaurion.

Pohjamaaleja käytetään pohjamaalina päällystämiseen ja rullan vedeneristämiseen, jotta se kiinnittyy paremmin seinäpintoihin.

TechnoNIKOLin vedeneristyspäällyste sisältää jäljempänä kuvatut päätyypit.

Mastic TechnoNIKOL № 24 (MGTN)

Mastic TechnoNIKOL nro 24 (MGTN) tehdään asiakirjan - TU 5775-034-17925162-2005 perusteella. Se on kylmää levitystä - sitä tuotetaan bitumipohjaisena seoksena kivennäisaineita, teknisiä lisäaineita ja liuotinta, sitä sekoitetaan vain ennen käyttöä.

Mastic TechnoNIKOL № 24 (MGTN)

Se toimitetaan kaupeissa, joiden kapasiteetti on 3, 10 ja 20 litraa. Mastinkulutus on noin 1 kg / m 2, kun sitä käytetään kerran. Sitä voidaan käyttää lämpötila-alueella -20 - +40 ° С. Jos lämpötila on alle +5 ° C, kalkki on lämmitettävä lämmin huoneeseen noin 24 tunnin ajan. Mastic kuivuu levityksen jälkeen päivän aikana.

Tarkoittaa vedenpitävyyden pinnoille seinät ulkona, seinät nollamerkin yläpuolella betonista, puusta ja muista materiaaleista.

Masten tarttuvuus lujuudella on vähintään 0,1 MPa, leikkaus -2,0 kN / m, kosteuden absorptio päivällä on enintään 0,4%, terminen kestävyys on jopa +80 ° C.

Mastisia, joilla on bitumipohja, ei voida asentaa lähelle polttimien avointa liekkiä. Työn aikana henkilökohtaisten suojavarusteiden käyttö on pakollista.

Mastic TechnoNIKOL numero 21 (TECHNOMAST)

Valmistettu TU 5775-018-17925162-2004 mukaan bitumin pohjalta, lisättynä keinotekoisella kumilla, mineraalitäyteaineita. Ennen käyttöä, sinun tarvitsee vain sekoittaa.

Mastic TechnoNIKOL №21 (MGTN)

Se on erittäin joustava, kiinnittymisen luotettavuus seinien pinnoilla, lisääntynyt vedeneristysominaisuus. Kulutus kulutusprosessissa on enintään 3,5 kg / m 2. Sitä voidaan käyttää yhdessä lasikuitulangan ja muiden valssattujen vedeneristysmateriaalien kanssa.

Sitä käytetään laajalti kostean maaperän kanssa kosketuksissa olevien kellari-seinien, perustusten ja muiden rakenteiden vedeneristämiseen. Lisäksi käytäntöä käytetään metallisten osien ja rakenteiden katto- ja korroosiosuojauksen vedeneristämiseen.

Se toimitetaan 20, 10 ja 3 litran kuppiloissa, joita voidaan käyttää lämpötiloissa -20 - +40 ° C, kun taas mastin kuivausaika ei ylitä yhtä päivää edullisissa olosuhteissa.

Liimaus betonilla on vähintään 0,6 MPa, leikkauslujuus on vähintään 4 kN / m, veden absorptio päivässä on enintään 4%, terminen resistanssi on 110 ° C.

Mastic TechnoNIKOL numero 33

Mastic TechnoNIKOL numero 33

Se valmistetaan julkaisun TU 5775-045-72746455-2010 mukaisesti vettä emulsiomateriaalin pohjalle lisäämällä lateksia ja polymeerimodifikaattoreita ilman orgaanisia liuottimia. Se levitetään ruiskulla, se voidaan jakaa rullalla tai harjalla, virtausnopeus on enintään 4,5 kg / m 2.

Mastiksin avulla voit tehdä vedenpitäviä töitä maahan upotetuissa kellareissa, pihdeissä jne., Eristää tiloissa - kylpyhuoneissa, altaissa, lasitetuissa ja eristetyissä parvekkeissa ja loggeissa ja jopa vesitiivisillä katoilla.

Käytettäessä ruiskua käytettäessä on suositeltavaa jakaa materiaali yhdessä koagulantin kanssa, joka koostuu hydratoidun kalsiumkloridin ja suolan vesiliuoksesta, ja koagulantin suhde mastiinikantaan tulisi säilyttää suhteessa 1: 8.

Se kuivuu "tarttuvaksi" kirjaimellisesti yhdeksi minuutiksi, kovettuu useita päiviä. Toimitetaan 200 litran metalliputkissa.

Liima betonilla - 0,6 MPa, veden imeytyminen päivän aikana - enintään 4%, lämmönkestävyys - jopa 140 ° C.

Mastinen kuuma käyttö TechnoNIKOL numero 41 (EUREKA)

Mastinen kuuma käyttö TechnoNIKOL numero 41 (EUREKA)

Tuotettu TU 5775-010-17925162-2003 mukaan, joka perustuu bitumiin, johon on lisätty polymeerejä ja mineraalitäyteaineita. Ennen käyttöä se on lämmitettävä 180 ° C: een. Levitä alustaan ​​pohjustettuun pintaan telalla tai harjalla. Toinen mastin levitysmenetelmä on mahdollinen - se voidaan yksinkertaisesti kaataa pinnan päälle ja sitten tasoittaa lastalla.

Suunniteltu seinien, sementti-hiekkasterien, päällystysseinien ja betoni-, teräs- ja betoniteräsrakenteiden päällystysseinien tiivistämiseen maaperään kosketuksiin sekä kattojen vedeneristykseen.

Työkaluja voidaan käyttää suurella lämpötila-alueella, samoin kuin useimmille TechnoNICOL-mastiksille, -20... +40 ° С.

Toimitetaan 30 kg painavilla silikonilla pinnoitetuilla paperipusseilla.

Pehmennetään noin 105 ° C: n lämpötilassa, betonia sitomalla - 0,8 MPa, leikkauslujuudella - 4 kN / m, veden absorptio päivässä - enintään 1%.

Vesitiivis AquaMast

Vesitiivis AquaMast

Se levitetään kuumaan. Se on tehty TU5775-063-72746455-2012 perusteella. Sisältää maaöljybitumia, erilaisia ​​lisäaineita, liuottimia ja mineraalitäyteaineita. Materiaali ei vaadi erityistä valmistetta ennen käyttöä. Ainoa asia, joka on tehtävä on sekoittaa se perusteellisesti ja materiaali on käyttövalmis. Se toimitetaan kaupeissa 18, 10, 3,5 kg.

Tämä koostumus, kuten monet muut TekhnoNIKOL-yhtiön materiaalien osat, on kaupallinen salaisuus, ei ole julkistanut yritystä edes kuluttajalle.

Mastikaasu on suunniteltu yksinomaan pinnoitteiden, perustusten, paalujen maahan upotettujen seinien sekä muiden maaperän korkean kosteuden omaavien rakenteiden pinnoittamiseen. Yhden kerroksen kulutus on 1 kg / m 2. Lämpötila-alue, jolla työ voidaan suorittaa, on -10 - +40 ° С. Alin lämpötiloissa pakkasia, joissa on mastasia, on pidettävä lämpimänä vähintään 24 tuntia. Kuivumisaika ei ylitä 24 tuntia.

Liimaus betoni-, metalli- tai puupinnalla on 0,1 MPa, veden absorptio päivässä ei ole enempää kuin 1%, terminen kestävyys on jopa 80 ° C.

AquaMastin käyttäminen vaatii erityisiä varotoimia - sinun ei tule tehdä lähelle avotulen lähteitä, huoneen tulee olla hyvin ilmastoitua, on käytettävä keinoja suojata silmiä ja hengityselimiä.

Primer TechnoNIKOL numero 04

Primer TechnoNIKOL numero 04

Se on tehty TU 5775-006-72746455-2007 perusteella. Tämä bitumipohjainen emulsio, vesiliukoinen, nopeasti kuivuva, teknisten lisäaineiden kanssa, ei sisällä orgaanisia liuottimia. Käytetään pohjamaalina päällystämiseen tai rullan vedeneristämiseen.

Sitä käytetään vain sisätiloissa betonipintojen pohjustukseen ennen liimausta tai fuusiointimenetelmää.

Toimitetaan 10 ja 20 l kaupeissa. Kulutus on vain 0,35 l / m 2, sitä käytetään vain positiivisissa ilman lämpötiloissa. Lämpötila-alue, jossa tätä aluketta voidaan käyttää, on +5 - +30 ° C. Se kuivuu nopeasti ja kovettuu tunnin sisällä.

Kalvolla asennettu vedeneristys

Jos pohjaveden tasoa nostetaan rakennustyömaalla, seinän viemäröintijärjestelmä on järjestetty suojaamaan talon maanrakennuksia. Tällaisissa tapauksissa käytetään myös TechnoNIKOL-materiaalia, nimittäin vedenpitävyyttä alusta ulkopuolelta käyttäen erityistä PLANTER-geokalvoa, joka on valmistettu tiheästä polyeteenistä pyöreillä piikeillä ja toisella puolella geotekstiilikudoksen kerros.

Kalvolla asennettu vedeneristys

Vedeneristyssuojaus ja viemäröinti PLANTER:

 1. 1 "Technoelast EPP", joka on asetettu kahteen kerrokseen.
 2. 2 Primer bituminen TechnoNIKOL №01.
 3. 3 profiilipäällysteinen PLANTER Geokalvo.
 4. 4 Säätiön seinämä.
 5. 5 Tyhjennysputki.
 6. 6 Siirtymäpuoli (file).
 7. 7 Tekninen koulutus.
 8. 8 PVC gidroshponka.
 9. 9 Maaperän täyttö.

Kalvoon asennettu vedeneristyslaatta suoritetaan kerroksittain. Ensinnäkin kaksi kerrosta "Technoelast EPP" pinnoitetaan pinnalle, joka on pohjustettu alukkeella, joka peitetään PLANTER Geo -kalvopiikkeillä ja geotekstilikerroksella ulkopuolelle. Vesi, joka suodatetaan tyhjennysaukon täytön läpi, kulkee geotekstiilikerroksen läpi viemäriputkeen. Kalvo tässä tapauksessa toimii samanaikaisesti alemman vedeneristyskerroksen suojauksena vaurioilta ja yhtenä osana vedenpoistojärjestelmästä.

Kalvojen päätavoite - vedenpitävä kellari nollan alapuolelle ja pohjaveden poistaminen rakennusten seinistä salaojitusjärjestelmän kautta. Lisäksi kalvon rakenneominaisuuksista johtuen ne suorittavat myös erilaisten materiaalien - rullan tai masten - alemman vedenpitävän kerroksen suojaamisen mekaanisista vaurioista ja muista vaikutuksista. Kalvoja voidaan käyttää lämpötiloissa -50 ° C: ssa ilman halkeilua. PLANTER-geokalvon massa on 0,6 kg / m 2, puristuslujuus on 420 kN / m 2, se kestää 455 N: n vetolujuuden ja sillä ei ole veden imeytymistä.

Obmazochnaya vedenpitävä TechnoNIKOL: kulutus, hinta

Harkitse tässä materiaalissa obmazochnoe vedenpitävä tuotanto Venäjän TekhnoNIKOL. Valmistajan kokoonpanossa on mastoja kattoihin, perustuksiin, julkisivuihin, puuhun ja betoniin. Kerromme näiden materiaalien tärkeimmistä ominaisuuksista ja niiden käytöstä. Koska nykyaikaisessa rakentamisessa ilman bitumimuovia ja höyrysulkuja on vaikea kuvitella maanrakennustöiden rakentamista, jopa kaikkein vähäpätöisimmin.

Vedeneristys TechnoNIKOL: tekniset ominaisuudet

Valmistajalta valmistetut mastit TekhnoNIKOL on valmistettu korkealaatuisista komponenteista nykyaikaisilla laitteilla, joiden avulla voidaan tuottaa eristys, joka täyttää parhaiten parhaiden näytteiden tekniset ominaisuudet. Mastiksit ovat saatavana liuottimissa ja vesipohjaisina kuumalla ja kylmällä pinnoitustekniikalla. Taulukossa esitetään TechnoNIKOL-bitumimastisten ominaisuuksia.

Pinnoitustyypit TechnoNIKOL

Vedenpitävä katto / TECHNONICOL numero 21

Koostumus. Technicol nro 21 -maali (TechnoMast) on käyttövalmis vedenkestävä materiaali, joka koostuu bitumista, keinotekoisesta kumista, orgaanisesta liuottimesta, mineraalitäyteaineista ja teknisistä lisäaineista. Vedenpitävä TechnoNIKOL №21 talon katolle on suuri joustavuus, lämmönkestävyys ja korkea sidoslujuus millä tahansa käsitellyllä pohjalla.

Tiilen kellari ja talon seinät kykenevät omaksumaan ja tekemään kosteutta. Jotta kosteutta ei pääse sisään seinään, käytetään käsittelyä bitumimastisilla tai läpäisevillä valmisteilla.

Sovellus. Sitä käytetään betoni- ja metallirakenteiden (perustukset ja paalut, jotka on haudattu maahan) vedeneristämiseen mastokattojen asentamiseen ja niiden korjaamiseen yhdistettynä lasikuituun, RFP 300-katemateriaaliin ja ilman niitä. Sitä voidaan käyttää erilaisten metallipintojen korroosionkäsittelyyn, mukaan lukien autokorit ja vesijohtoputket maahan.

Masten №21 kulutus vedenpitävyys 2,5-3,5 kg / m2 katolla - 3,8-5,7 kg / m2.

Foundation Vedeneristys / TECHNONICOL nro 24

Koostumus. TechnoNicol nro 24 Waterproofing Mastic (MGTN) on käyttövalmis öljybitumin koostumus. Tekninen nro. 24 vedenpitävälle pohjalle sisältää mineraalitäyteaineita, teknisiä lisäaineita ja liuottimia. Mastikka ei sisällä polymeeriä, joten se ei ole niin elastinen (viittaa jäykkään kalvoon), sitä ei käytetä metallin käsittelyyn.

Sovellus. TechnoNIKOL nro 24: n vedeneristys on tarkoitettu tiilipohjan ja muiden betonirakenteiden vedenpuhdistukseen tiloissa.

Virtaus (per m2) TechnoNIKOL-vedeneristys nro 24 kerrosta kohden on noin 1 kg / m2.

Vedenpitävä kylpyhuone / TECHNONIKOL № 31

Koostumus. TechnoNicol nro 31 emulsiovoite on käyttövalmainen vesipitoinen emulsio, johon on lisätty keinotekoisella kumilla modifioitu bitumi. Vedenpuhdistus TechnoNIKOL №31 kylpyhuoneille. Ei sisällä liuottimia, joten se on ihanteellinen sisäkäyttöön. Vesipohjaisen seoksen ansiosta seos levitetään harjalla märillä mutta ei märillä pohjalla.

Sovellus. Koostumus on tarkoitettu sisätilojen (parvekkeet, kylpyhuoneet, altaat ja kellarit) vedenpitävyyteen sekä kattojen asentamiseen ja korjaamiseen, perustusten, paalujen ja muiden rakenteiden käsittelyyn kosteassa ympäristössä. Päällysteellä on hyvä kimmoisuus, kosteuden kestävyys, korkea tarttuvuus ja lämmönkestävyys.

Kulutus per 1 m2 katon käsittelyssä 3,8-5,7 kg / m2 pintojen osalta - 2,5-3,5 kg / m2.

Betonieristys / TECHNONICOL nro 33

Koostumus. Vesi-emulsio bitumi-masteknolo- gonikoni nro 33 modifioidaan lateksilla ja erilaisilla polymeerimodifikaattoreilla. Vedeneristys TechnoNIKOL №33 ei myöskään sisällä mitään liuottimia. Sitä käytetään mekaanisesti levitettävänä, jolloin tämän käyttötavan avulla maali voidaan suihkuttaa koagulantilla (vesiliuos suolalla, 25 litraa vettä ja 4 kg suolaa) suhteessa 1 - 8.

Sovellus. Useimmiten TechnoNIKOL-numeroa 33 käytetään vedenpitävään rakenteeseen ja laitteen mastikatteisiin. Koska koostumuksessa ei ole liuottimia, sitä voidaan käyttää sisäisten tilojen hoitoon: sisäpohjan sisäseinien vedenpitävyys sisäpintaan, parvekkeiden ja logistiikkapintojen pintakäsittely, vaikkakin se on alhaisempi kuin ominaisuuksiltaan läpäisemättömän vedenpitävyys.

Kulutusta. Obmazochnaya vedeneristys technoNIKOL kulutus - 3,5-4,5 kg / m2.

Kuuma sovellus vedeneristys / TECHNONICOL № 41

Koostumus. Vedenpitävä katto kuuma TechnoNIKOL nro 41 (Eureka) on valmistettu kateaine bitumista, jota on muokattu polymeerisilla ja mineraalisilla täyteaineilla. Mastic on yhteensopiva kaikkien vedenkestävien materiaalien kanssa, joita tuotetaan tuotenimellä TekhnoNIKOL. Sovellus TechnoNIKOL №41 tarjoaa luotettavan kattolaitteiston autotallin katon vedeneristämiseen.

Sovellus. TekhnoNIKOL-mastinen №41 on suunniteltu katon korjaamiseen ja asentamiseen (tiivistysmurtumat ja sementti- ja asfalttiastiat, upotuskanavien asennus sekä katon mattojen liitokset ja alueet putkistoihin). Ennen seoksen levittämistä kuumennetaan 160-180 ° C: seen bitumin asennuksessa.