Kaikki talon julkisivu julkisivut: materiaalin valinnasta asennukseen

Ammatilliset päälliköt tunnistavat ammatillinen lattia materiaalina, jolla on yleismaailmallisia ominaisuuksia. Sitä käytetään luomaan aidat, katon katolla ja rakennusten verhous.

Ennen kuin teet talon profiilin itsenäisen viilun, sinun on tutkittava materiaalin ominaisuuksia ja hänen kanssaan työskentelevää tekniikkaa.

Luonteenomaiset ja edut ammatillisen lehtien

Profiililevy on metallista valmistettu materiaali, mikä tarkoittaa, että sillä on suuri lujuus.

Monet aloituspäälliköt saattavat ajatella, että tällaisen päällysteen hienoisuus puhuu alhaisesta painostaan ​​ja pienestä lujuudestaan, mutta tämä ei ole niin, koska levy on trapetsi muoto ja siinä on aaltomaista pintaa.

Aallot puhuvat jäykkyyden asteesta: mitä korkeampi aalto nousu, sitä vahvempi tuote.

Tietenkin sinun on otettava huomioon arkin paksuus, mutta jos otat paksummat tuotteet, se aiheuttaa lisäkustannuksia.

Toinen tärkeä kohta talon sisustuksessa on kosteuden kestävyys. Jatkuva altistuminen kosteudelle voi vahingoittaa pintaa ja syövyttää metallia, mutta tämä ei koske levytystä.

Tällaisia ​​arkkeja valmistetaan useassa vaiheessa:

 1. Levy ensin galvanoidaan levittämällä kuumaa sinkkikerrosta tuotteeseen.

Koko prosessi toteutetaan metallurgisessa laitoksessa. Galvanoitu levy rullassa on ammattimaisen lattian pääraaka-aine.

 • Seuraavaksi kylmävalssatut galvanoidut levyt muunnetaan profiiliksi.

  Jokainen vuokra, arkin aallon koko kasvaa. Tällaisia ​​tuotteita ei voi luoda yhdessä vuokrauksessa: ne voivat menettää lujuutensa, joten erikoisrullat parantavat profiilia jokaisella vuokrauksella.

 • Sen jälkeen, kun tuote on päällystetty materiaalia suojaavan kerroksen avulla, koko prosessi suoritetaan kuumalla tekniikalla. Tämän jälkeen arkki kuivataan.
 • Levyn parannuksen jälkeen sen takapinta on peitetty maalikerroksella ja joskus kahdella.
 • Luodussa terassissa lisätään erityisiä suojapinnoitteita.

  Polyesteriä - se lisätään yli kahdeksankymmentä prosenttia katto- ja julkisivupäällysteistä. Sitä käytetään sekä sinkittyyn että ei-galvanoituun teräkseen.

  Puraaniin lisättyjä levyjä ei erota toisistaan ​​vain voimakkaita ominaisuuksia, vaan myös miellyttävä ulkonäkö.

  Galvanoidun teräksen yläkerros päällystetään plastisolilla - suojaava polymeeripinnoite.

  Polymeerikerros antaa tuotesuojaa luonnollisista ilmiöistä, kuten lumesta ja sateesta. Se on tämä kerros, joka tekee profiililevystä suosittu sen sisustussuunnittelun ansiosta.

  Rakennusmarkkinoilla esitetyn materiaalin värin valinta on silmiinpistävää moninaisuudessaan. Jopa vaativa omistaja, joka valitsee tuotteen, joka mahtuu maisemasuunnitteluun, on tyytyväinen ja valitsee ehdottomasti esitellyt arkit.

  Profiililevyllä talon viimeistelyllä on useita myönteisiä etuja:

  • taloudessa. Verrattuna muihin materiaaleihin kattaa taloja, profiililevyillä on alhainen hinta;
  • luonnollisten ilmiöiden ja mekaanisten vaurioiden kestävyys;
  • materiaalin helppokäyttöisyys;
  • lujuus ja kimmoisuus;
  • esteettinen komponentti. Samankaltaisen tekniikan mukaiset talot näyttävät siisteiltä ja arvokkailta.

  Tämän tyyppisessä kattavuudessa on negatiivisia kohtia. Materiaalin tärkeimmät haitat:

  1. Tuote kestää hyvin korkeita lämpötiloja, mutta talon omistaja voi saada loukkaantuneen palovammaisena ja saavuttaa talon etupuolella kuumana päivänä.
  2. Seinäprofiiliin osuvat sadepisarat eivät pääse tunkeutumaan huoneeseen eristyksen takia, mutta niitä kuullaan talossa.
  3. Metallileikkaukset suojaavat tuotetta huonosti korroosiolta.
  4. Profiililevyä ei voi verrata sivuraiteeseen tai talon taloon. Siksi materiaali näyttää halvemmalta, vaikka se olisi tyytyväinen tällaiseen materiaaliin.
  sisältöön ↑

  Tyyppitekstiä päällystettäviksi

  Ennen ostopäätöksen tekemistä on syytä tutkia kuluttajille esitettäviä tyyppejä. Tämän jälkeen valitse arkki, joka sopii parhaiten rakennuksen julkisivuun liittyvien töiden suorittamiseen.

  Profiililevy valmistetaan kolmella tavalla:

  • merkitty "C". Sen jäykkyysaste sopii seinien ja julkisivujen viimeistelyyn sekä pienikokoisten aidojen luomiseen;
  • merkitty "H" sopii katon katonrakentamiseen;
  • Jos tuote on merkitty "HC", sitä voidaan käyttää erilaisissa töissä. Tällaiset arkit kuuluvat sekatyypiksi.

  On suositeltavaa käyttää tuotetta "C" -merkillä kotityön suorittamiseksi profiililevyn avulla.

  Tämä brändi on saatavana useissa alalajikkeissa, joissa aloittelevastaja ei huomaa eroa, mutta kokenut ammattilainen löytää hienouksia ja vivahteita:

  • "C8" -lehti eroaa muista pienestä painostaan, mutta samaan aikaan lisää lujuutta;
  • "C10" -merkki (esimerkki ja ominaisuudet esitetään yllä olevassa kuvassa) osoittaa arkin korkeaa reunaa ja sen paksuutta suurempi kuin "C8" -lehdet. Tällaisia ​​tuotteita suositellaan seinäverhouksiin;
  • "C15" -levyt on luotu suurella lujuudella, levyn paksuudella ja erikoisella aaltojen koolla. Ne sopivat myös julkisivujen työstöön.

  Markkinoilla on muuntyyppisiä materiaaleja, kuten C20, C13, C18, eri korkeuden aallot, levyn paksuus ja muut ominaisuudet.

  Ammattilainen lattia on erinomainen ja edullinen materiaali, jolla valmistetaan aitaa dachassa. Kuinka tehdä tällainen aidan omalla kädellä, lue linkki.

  Mikä materiaali valitaan?

  Jos haluat tehdä profiililevyn asennusta talon seiniin, on suositeltavaa valita malleja, joiden profiilin korkeus on 8, 10, 21 tai 44 millimetriä.

  Levyt suositelluilla merkinnöillä: С8, С10, С 20.

  On tärkeää määrittää tulevan julkisivun väri. Tämä voidaan tehdä valmistajan verkkosivuilla, joissa on esimerkkejä eri väreistä.

  Asiantuntijat suosittelevat luonnollisia värejä, kuten sinisiä, vihreitä, ruskeita tai sinisiä.

  Värin valinta olisi tehtävä ottaen huomioon kontrastin katon äänien ja koko pihamaiden maisemasuunnittelun kanssa.

  Rakennuksen ja sen katon rungon suositellaan maalattavan johdannaissarjaa, jotta teräviä kontrastia ei syntyisi valittujen värien välillä.

  Sileät pinnat peittävät vaaleat sävyt ja tummat värit edellyttävät hienojen yksityiskohdat.

  Jos talo sijaitsee lähellä metsää tai pensaita, sinun ei pitäisi valita vihreitä värejä, koska luonnollisten pensaiden taustalla se menettää ulkonäköään ja sulautuu väreihin.

  Kokeneet käsityöläiset ja suunnittelijat eivät suosittele, että kotelossa käytetään enemmän kuin kolmea väriä, vaikka ne olisivat sopusoinnussa toistensa kanssa. Oikea väri antaa talolle hienostuneen ulkoasun.

  Jos käytät sinisiä sävyjä, sitten koti on harmoninen ja rauhallinen, lisäksi tämä sävy yhdistyy täydellisesti valkoiseen. Säätiölle sopivat lakanat, kuten kivi tai tiili.

  Jos rakennuksen seinät eivät ole pieniä yksityiskohtia, voit käyttää tummia värejä, kuten musta tai violetti.

  Kuinka laskea tarvittava määrä materiaalia?

  Peitto suoritetaan sekä pystysuorassa että vaakasuorassa asennossa omistajan valinnan mukaan. Halutun materiaalin lukumäärän laskeminen alkaa talon seinämien mittauksilla.

  Mittauksissa sinun on tiedettävä, mikä on profiililevyjen pituus. Tämä arvo on mukana tarvittavan materiaalin tilavuuden laskemisessa.

  Annamme yksityiskohtaisen esimerkin: talon yhden seinän korkeus on 2,8 metriä ja sen pituus on 6 metriä. Toisen seinän korkeus on sama 2,8 metriä, mutta pituus on erilainen - 8 metriä.

  Kannettavan materiaalin pinta-ala lasketaan seuraavasti: (8x2.8) + (2.8x6) = 39,2 neliömetriä vierekkäisten seinien kohdalle.

  Talon kehä on neljä seinää, joten indikaattorin tulisi kaksinkertaistaa ja luku on 78,4 neliömetriä.

  Huoneessa otetaan huomioon oviaukko sekä ikkunat. Niiden parametrit lasketaan ja vähennetään pinnoitettavan pinnan kaikista neliömetreistä.

  Esimerkissämme ovi on leveys 1,4 ja korkeus 1,9 metriä. Kuusi samanlaista ikkuna-aukkoa parametreilla 1,5x1,3. Tästä seuraa, että kokonaispinta-ala, jota ei tarvitse peittää ammattilehdellä, on 14,36 neliömetriä.

  Tämä indikaattori vähennetään alkuperäisestä alueesta ja tuloksena saadaan luku, jota on noudatettava peittämällä. Esimerkissämme se on 64,04 neliömetriä.

  Talon kattamiseen tarvittavien arkkien lukumäärän laskemiseksi on välttämätöntä jakaa talon kokonaispinta-alan tuloksena syntynyt määrä yhtä aiemmin mitatun levyn aluetta kohti, niin saat tarvittavan määrän arkkia työstössään.

  On tärkeää tietää, että saadut luvut on lisättävä 10 tai 15 prosenttia varastovaihtoehdosta. Tämä tehdään äärimmäisissä tapauksissa aineellisissa vaurioissa tai virheissä mittauksissa.

  Miten päästä taloon omalla kädelläsi?

  Jos tuote on asennettu puupintaan, on tärkeää muistaa, että puu on käsiteltävä erityisellä ratkaisulla, ennen kuin se aloittaa työn, mikä estää kuoren kuoriaisen, muotin ja sienten ulkonäön pinnalle, mikä johtaa puun mätänemiseen ja hajoamiseen.

  Jos hajoamisprosessi alkaa kaikki ihon alla, niin ei ole vaaraa vain puurakenteelle vaan myös profiililevyn yläkerrokseen. Tarkastus suoritetaan käsin, kävelemällä talon ympäri ja tarkistamalla kaikki yksityiskohdat.

  Jos kuoriainen kävi puutalossa, sen jäljet ​​näkyvät mätästä pinnasta ja mustat mustet osoittavat sientä. Vahinkoalueet poistetaan ja kaikki halkeamat ja aukot huolellisesti rappautuvat.

  Jos seinät eivät ole kärsineet vahinkoa, omistaja on onnekas ja voit aloittaa työn rungorakenteella. Laatikko on joko pystysuorassa tai vaakasuorassa.

  Ristipalkkeja ei sallita, koska talon pintaan ei ole riittävästi ilmanvaihtoa.

  Ammattikalvon asentaminen seinien pinnalle voidaan jakaa useaan vaiheeseen:

  1. Seinän pinta on peitetty vertikaalisesti vedetyillä linjoilla. Niiden välinen etäisyys ei saa olla yli kuusikymmentä senttimetriä.
  2. Terän kiinnikkeet kiinnitetään seinän pinnalle tasaamiseksi.

  Kiinnikkeet on kiinnitetty ruuveihin, ja ne odottavat, että kaikki sijaitsevat samalla rivillä.

 • Profiilit, joissa on U-muotoinen rakenne, kiinnitetään asennettuihin kiinnikkeisiin.

  Jotta profiilit asetettaisiin tiukasti pystytasoon, niihin kohdistuu vesitaso.

 • Tuloksena olevien profiilien välissä on eristysmateriaalien asennus.

  Useimmin käytetyt mineraalivillan laatat. Laattojen tulee olla tiukasti kiinni seinään, joten asennus voidaan tehdä ilman lisäkiinnikkeitä.

 • Eristysmateriaalin asentamisen jälkeen sinun täytyy kiinnittää höyrysulkukalvo, joka estää kondensaatin muodostumisen profiililevyn sisäpinnalla ja estää märän tippumisen eristemateriaalin pinnalla.

 • Edellä mainittujen vaiheiden jälkeen voit aloittaa ammattilevyn asennuksen.

  Tätä varten tarvitset ruuveja, joissa on pyöreät aluslaatat. Se auttaa heidän kanssaan, että materiaali kiinnitetään seinään. Ruuvien kääriminen on välttämätöntä jättää rako ammatillisen levyn pinnan ja korkin väliin lämpölaajenemisen kompensoimiseksi.

 • Ensimmäisen levyn kiinnitys rakennuksen pohjasta. Ensimmäinen arkki ja sen jälkeen asetettu päällekkäisyys. Tämä menetelmä takaa luotettavuuden ja estää kosteuden pääsyn kotelon alle.
 • Jos me jäljitämme, työ kiristyy ja tämä johtuu siitä, että päällikön on vaikea muokata materiaalia. Siksi julkisivupäällyste suositellaan suorittamaan profiililevystä lokin tai puupinnan alla.
 • On tärkeää seurata kuvion tarkkuutta pinnalla. Hänellä ei pitäisi olla taukoja. Tällainen koostumus asetetaan toiselle puolelle, ei rakennetta pitkin ja pakollisella päällekkäisyydellä.
 • Profiililevyn kiinnittämisen jälkeen seinälle on tarpeen piilottaa pintojen liitosten aukot käyttämällä muita materiaaleja.
 • Ehkä sinua kiinnostaa artikkeli siitä, miten tehdä autotalli metalliprofiilista omiin käsiisi.

  Koko asennus on suljettu näihin vaiheisiin. Hänen ystäviensä tai kotitalouden jäsenten aloittelija ja useita avustajia selviytyvät siitä. On tärkeää, että päälliköt valvovat tasoa nurkkien ja linjojen vetämisessä ja toimivat ruuvimeisselinä.

  Kuinka vaipat talon ulkona profiililevyllä - videoleikkeen asennusohjeet:

  Plinth ja kellarilevyt

  Talon kellari on yksi tärkeimmistä. Tällaisen pinnan vuorauksen on oltava korkealaatuista. Kun työskentelet, sinun on muistettava, että tuloksen tulisi olla hyväksyttävä ulkonäkö ja suojaa pinnan märkävaurioilta.

  Se ei riitä ostamaan ammattimaisia ​​arkkia tällaiseen viimeistelyyn. On tarpeen varustaa etukäteen vedenpitävyys- ja eristemateriaalien läsnäolo.

  Korkin viimeistely alkaa arkkien mittaamisella. On tärkeää määrittää etukäteen, mikä korkeus ja koko profiililevykerroksessa on kellarissa.

  Metallin leikkaamiseen tarvitaan jyrsin tai erikoisakset metallirakenteiden erottamiseksi.

  Jos päällikön valinta pysähtyy hiomakoneella, sinun on otettava levyjä pienimmällä hienovaraisuudella, mutta on parempi käyttää saksia, joka voi tehdä viillon oikean muodon ilman vikoja.

  Tietenkin saksilla työskentely hidastaa koko prosessia hieman, mutta tuotteen reunat ovat sileämpiä kuin muilla menetelmillä.

  Ihannetapauksessa on parempi valita arkkeja, joita ei tarvitse räätälöidä sopivaksi tukikohtaan, koska ne sopivat jo töihin.

  Levyjen leikkaamisen jälkeen ne on kyllästettävä maali- ja lakkayhdisteellä. Näin vältetään pinnat ja halkeamat pinnalla.

  Pinnoitusprosessi

  Rakennuksen kellarin pinnoittaminen alkaa vedeneristyskerroksen asennuksella. Tämän rakennusobjektin korkealaatuista vedenpitävyyttä on useita tapoja:

  • vedeneristys päällystysaineella.

  Masters suosittelee bitumimastin käyttöä luotettavana työkaluna. Tämä tarkoittaa, että korkin pinta peitetään useita kertoja siten, että se on perusteellisesti liotettu.

  Se voi käyttää muita rakennusmateriaalien markkinoilla esiintyviä koostumuksia.

 • Viime vuosina rakentajat alkoivat käyttää kalvovesieristystä.

  Tällainen vesieristin erotetaan sen laadullisesta koostumuksesta, helppokäyttöisyydestä ja kestävyydestä. Tämän tyyppisen eristyksen asentamiseksi on tarpeen peittää kellarin pinta kalvomateriaalilla ja kiinnittää se erityisillä lukoilla;

 • jos on olemassa tehtävä käyttää tiheitä vedenpitäviä materiaaleja, on parasta käyttää liimaussuojia.

  Tähän prosessiin sopivat mate- riaalit roll-sarjasta. Ennen liimausta tuote kuumenee.

 • Vesitiivistystyön suorittamisen jälkeen on välttämätöntä luoda kehys, johon ammatilliset arkit järjestetään.

  Laatikoiden luominen on suositeltavaa käyttää puu- tai metalliprofiileja. Laatikko asennetaan erityisillä ripustimilla varustetuilla kielekkeillä.

  Jos päällikkö valitsi metalliprofiilin tuotteen perustana, se on kiinnitettävä niin, että alaosat toimivat ohjaimina ja asennetaan vaakasuoraan asentoon.

  Sitten pinta lämmitetään ja viimeistellään:

  1. Runkomateriaalin lämmityslaitteen telineiden väliin asetetaan. On suositeltavaa käyttää vaahtoa tai polystyreenivaahtoa.
  2. Jos runko on valmistettu metalliprofiilista, aaltopahvi voidaan kiinnittää ruuveilla.

  On tärkeää ottaa huomioon, että ruuvit on varustettava hydrosysteemisillä tiivisteillä.

 • Rakennuksen kellariosaan kohdistuva prosessi tehdään nurkasta.

  Liitokset muodostavat aukkoja vahvistamisessa. Tällaiset välein on suljettava lisäaineilla.

 • Kellarissa tulisi olla rakennuksen tuuletusaukkojen paikat.

  Se johtuu näistä reiät tuuletetaan maanalainen ja kellari talossa. Tällaisia ​​paikkoja käsitellään viimeistelynauhoilla.

 • Jos aaltopahvilaatikon asennuksen jälkeen kulmat eivät osoittautuneet tasaisiksi tai virheet ilmestyivät niihin, voit sulkea epätarkkuudet erikoiskaarilla, joita myydään rautakaupoissa.
 • Jos asennettujen arkkien väri ei täytä päällikön etuja, se voidaan maalata eri sävyyn. Jos materiaali on kulunut, muutamassa vuodessa se voidaan helposti korvata uusilla arkeilla.

  On olemassa joitain aaltopahvia, jotka on suunniteltu toistuvaan käyttöön. Joskus päälliköt käyttävät käytössä olevia arkkeja, aidan rakentamiseen tai talon tarpeisiin suunniteltujen rakennusten rakentamiseen.

  Kuinka kehyskotelon kehyksen pinnoittaminen tehdään omalla kädellä olevalla profiililevyllä, katso video:

  Puuhuone, jossa on ammatillinen lattia, tekee sen itse: tekniikka, joka kiinnitetään metalliprofiiliin ja puupalkkiin

  Tässä artikkelissa kerromme, onko mahdollista pukea puinen talo, jossa on ammatillinen lattia ja miten se tehdään itse, turvautumatta ammatillisten asentajien palveluihin. Artikkelin aihe on erittäin kiinnostava, vaikka markkinat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​viimeistelyaineita.

  Ammattilattian tärkein etu, verrattuna erilaisiin viimeistelyaineisiin, on kohtuullinen hinta. Lisäksi metallilevy on yksinkertainen ja helppo asentaa verrattuna läsnäolevaan sivuraiteeseen.

  Aaltopahvilauta puusta, jota käytetään yksityisissä kotitalouksissa

  Lopuksi tämä materiaali, jos se on oikein valittu ja oikein koottu, eroaa kadehdittava voima ja kestävyys, joka yhdessä edullisten kustannusten kanssa on erittäin hyvä tulos.

  Esimerkki siitä, miten maalattu ammatillinen lattia näyttää: väri puun alla

  Mutta erityisesti huomataan, että ennen kuin puet talon omalla kädelläsi ammattimaisella lattialla, sinun on valittava tämän materiaalin oikea muunnelma.

  Lehtien valinta

  Valokuvan seinämateriaalimateriaalissa, jossa on polymeeripinnoite

  Tänään markkinoilla voi ostaa lattiat kuvioidulla puulla tai vastaavalla materiaalilla, maalattu kiinteäksi väreiksi. Väri ei kuitenkaan ole materiaalin tärkein parametri, joka on otettava huomioon valittaessa optimaalista versiota. Kaikki tärkeimmät parametrit on esitetty seuraavassa taulukossa.

  Tärkeää: Kaikki taulukon taulukot eivät ole kaikkien ammattiarkkien tuotemerkkejä, mutta nämä muutokset ovat yleisluontoisia ja niitä voidaan käyttää seinäverhouksiin.

  Kun olemme tarkastelleet ammattimaisen arkin tärkeimmät lajikkeet suunnittelutavoitteiden mukaisesti, kerromme tämän viimeistelymateriaalin pinnoituksesta, koska päällyste tarjoaa sellaisen laadun kuin kestävyys.

  Kaksipuolinen aaltopahvi, jota käytetään seinäpäällysteinä

  Itse asiassa kaikki profiilipäällysteen pinnalle levitetyt suojapinnoitteet ovat kahdentyyppisiä: suojaava sinkki ja polymeeriset kuoret.

  Tarkastele näitä pinnoitteita yksityiskohtaisemmin:

  • Galvanointi on yksinkertaisin ja tavallisin suojarakenne samanaikaisesti.
   Suojapäällyste levitetään kuumalla menetelmällä ammattimaisen arkin valmistuksessa. Toisin sanoen äskettäin tehty terästuote kastetaan välittömästi sulaan sinkkiä sisältävään säiliöön.
   Galvanoituja materiaaleja erottaa edullinen hinta, mutta on haitta - tämä on houkutteleva ulkonäkö.
  • Pinnoite, joka perustuu sinkki- ja alumiiniseokseen, on suurempi vastustuskyky ympäristötekijöiden negatiiviselle vaikutukselle. Lisäksi tällainen päällyste suuruusluokkaa hidastaa kulumista ja naarmuuntumista.
   Ja lopuksi tämä kuori on kestävä aggressiivisille kemiallisille yhdisteille. Tämän seurauksena kodin vaipuminen ei ruostu vuosia.
  • Plastisol on polymeeripinnoite, joka levitetään galvanoidun teräksen päälle.

  Decking kevyt puun alla, jota käytetään varastorakenteen viimeistelyyn

  Polymeerikuori on täysin hydrofobinen ja kestävä ultraviolettisäteilyn, lämpötilanvaihteluiden ja kemiallisten syövyttävien ympäristöjen negatiivisiin vaikutuksiin. Tarvittava suojaustaso saavutetaan käytettäessä kuorta, jonka kerrospaksuus on 175 mikronia.

  Tämä on yksinkertainen helppokäyttöinen aaltopahvista valmistettu kotitekoinen ovi puupylväillä.

  • Polyesteri on suosituin suojapinnoite, jota käytetään sekä galvanoituun että suojaamattomaan teräkseen. Tilastojen mukaan noin 80% seinä- ja kattopäällysteistä on peitetty polyesterillä.
  • Pural - suojapäällyste, joka on valmistettu polyuretaanista. Tällä materiaalilla varustettu profiililevy eroaa paitsi parannetuista lujuusominaisuuksista, myös erinomaisesta ulkonäöstä.

  Kun olemme päättäneet profiililevyn perusparametreista, harkitsemme, miten aaltopahvia käytetään puutalon päällykseen.

  Asennustekniikka

  Työskentelyohje on samanlainen kuin tuuletetut julkisivut. Lisäksi profiililevyjen väliin sopii eristävä materiaalikerros. Tuloksena asuminen kotona on mukavampaa kaudesta riippumatta.

  Puinen seinäverhous voidaan tehdä metalli- tai puiset laatikot. Harkitse kukin näistä menetelmistä erikseen.

  Profiililevyn asennus metalliprofiilille

  Asennusjärjestelmä metallirungolle

  Asennusohjeet sisältävät seuraavat vaiheet:

  • Seinän pinnalle piirrämme pystysuoria viivoja, jotka eivät saa olla yli 60 cm: n päässä toisistaan.
  • Seinän pinnalle kiinnitämme teräslevyt. Jokainen kiinnike on asennettu itsekierteittäviin ruuveihin siten, että kaikki ne sijaitsevat pitkin yhtä alunperin piirrettyä pystyviivaa.
  • Asenna kiinteät kiinnikkeet U-muotoiset profiilit. Profiilit kohdistetaan vedenpinnan tasolle siten, että ne sijaitsevat tarkasti pystysuorassa.
  • Samanlaiset profiilit, kuten kaaviossa on esitetty, asennetaan poikittaisten poikkipalkkien muodossa
  • Profiilien välissä eriste on asennettu mineraalivillalevyjen muodossa.
  • Mineraalivillan päälle kiinnitämme höyrysulkukarvan kondensaatin muodostumisen estämiseksi profiililevyn sisäpuolelle ja tämän kosteuden pääsyn eristeeseen.
  • Asennamme ammatillinen arkki.

  Itsekierteittävät ruuvit ammatillisiin lattiapäällysteisiin

  Kiinnitysarkit tekevät itsekierteittäviä ruuveja aluslevyillä lopussa. Ruuvien kääriminen jättää korvausvaipan pään ja pintalevyn pinnan välille lämpölaajennusten kompensoimiseksi.

  • Kun ammattilevy on asennettu, kiinnitämme lisäelementtejä, jotka kattavat liitosten aukot.

  Vihje: Puun hävittämisen estämiseksi suosittelemme pinnan käsittelyä syvälle tunkeutuvilla antiseptisilla kyllästyksillä ennen asennustöiden aloittamista. Tämän käsittelyn seurauksena puu ei kaada liiallista kosteutta, ja mikä tärkeintä, puu ei pilata kuoren kuoriainen.

  Ammattimaisen lehtien asennus puupalkkiin

  Asennusjärjestelmä, jossa 1 on lämmitinlevy, 2 on höyrysulku ja 3 on ammatillinen lattia

  Nyt kerromme siitä, miten ja miten kiinnitämme profiililevyt puuprofiileihin.

  Huolimatta siitä, että erityistä U-muotoista teräsprofiilia ei ole vaikea hankkia, edullisemmaksi vaihtoehdoksi voit käyttää puupalkista tai reunalla reunustavasta reunasta valmistettua vaippaa.

  Työn ohjaaminen on seuraava:

  • Alkuvaiheessa kiinnitämme pystysuorat palkit seinälle. Varmista, että niiden sijainti on vedenpinnan tasolla suhteessa horisonttirajaan ja venytettyyn johtoon suhteessa toisiinsa. Jos seinämä on epätasainen, leikkaamme palkit, tai päinvastoin, liittäkäämme alumiinivanteet alle.
   Pystysuorat palkit asennetaan 0,6 m etäisyydelle toisistaan. Kiinnittimet suorittavat erityisiä L-muotoisia laitteita, joista osa on kiinnitetty seinään ja toinen palkkiin.
  • Kiinnitä poikittaiset vaakasuuntaiset palkit. Asennus on sama kuin pystysuuntaisten palkkien asennus.
  • Valmisvaipan palkkien väliin sijoitamme lämmöneristysmateriaalin siten, että sen pinta on puhallusvaipan pinnan vieressä.
  • Rungon eristeen päälle kiinnitämme höyrysulun materiaalia. Tässä tapauksessa on välttämätöntä sulkea pois suora kosketus puun ja ammattikäyttöön tarkoitetun arkin välillä.
  • Korjataan ammattilehti.

  Pinnoitettujen levyjen asennus puukiskolle

  Teemme tämän ottamalla huomioon henkilökohtaiset esteettiset mieltymykset. Jos haluat, että talon seinät näyttävät korkeammiksi, aseta arkki siten, että aalto suuntautuu pystysuoraan. Jos haluamme, että talo näyttää leveämmältä, kiinnitä levyt niin, että aalto suuntautuu vaakasuoraan.

  • Viimeisessä vaiheessa asennamme lisää elementtejä. Erityisen esteettisen vaikutuksen aikaansaamiseksi lisäelementtien värimaailma voidaan valita hieman erilaiselta kuin pääasiallisen päällysteen värimalli.

  johtopäätös

  Nyt tiedämme, miten puuportaan julkisivuprofiilia sovelletaan puuportaan vaippaan. Onko sinulla kysyttävää? Tässä tapauksessa hyödyllisempää tietoa löydät katsomalla videota tässä artikkelissa.

  Kuinka laskea materiaali ja pestä talon ammatillinen arkki

  Kysymys siitä, kuinka päällystää talon ammatillisena arkana alkoi hämmästyä monissa äskettäin, koska tämä materiaali on suhteellisen nuori. Mutta tästä huolimatta hän onnistui saamaan varsin laajan suosion. Tosiasia on, että profiililattiaa pidetään yleismaailmana tuotteena, joka sopii moniin viimeistely- ja rakennustöihin. Lisäksi materiaalilla on paljon positiivisia ominaisuuksia erittäin edulliseen hintaan.

  Ammattimaisen lattian ominaisuudet

  Aluksi kannattaa päättää, mikä on ammatillinen lattia. Nämä ovat metallilevyjä (useimmiten terästä), joissa on kooltaan erikokoiset kuperaiset kylkiluut (8-21 mm). Tällaisilla osilla on suojaava päällyste, koristekerroksena käytetään erilaisia ​​sävyjä. Levyn paksuus vaihtelee välillä 4 - 16 mm.

  Huolellista huomiota olisi kiinnitettävä oikeaan materiaalin valintaan. On olemassa kolme päälajiketta, joita käytetään erilaisiin töihin. Ne erotetaan merkitsemällä:

  1. Tuotteet, joiden nimitys on "H", on suunniteltu luotettavan katon luomiseksi.
  2. Yksityiskohdat, jotka on merkitty "C", ovat julkisivumuottien muunnos, joka sopii myös aidojen vuoraukseen.
  3. "HC" -tuotteet ovat yleismaailmallisia, ne voivat viimeistellä useita pintoja. Sillä on resistentteämpiä ominaisuuksia, jotka vastaavasti heijastuvat hintaan.
  Profiililevytyypit

  Vihje! Lisäyksenä käytetään numeroita, jotka antavat idean koosta. Esimerkiksi C21-1000-merkinnässä ensimmäiset numeeriset numerot ilmaisevat kylkiluiden korkeuden ja toinen osoittaa arkin leveyden.

  On myös otettava huomioon, että seinien vaippa ammattimaisella lattiapinnoitteella toteutetaan käyttämällä lisäkomponentteja, jotka suorittavat eri toimintoja:

  • kulmajäähdytteitä tarvitaan täydellisen rakenteen luomiseksi ja kulmaliitosten peittämiseksi;
  • ikkunaluukut ja ovien leikkuulaudat;
  • aloitus- ja viimeistelyprofiili;
  • elementit alhaisen vuoroveden luomiseksi.
  Lisävarusteet julkisivujen koristeluun

  Kaikkien näiden osien käyttö mahdollistaa kauniin ja luotettavan pinnoitteen.

  Aineiston edut ja haitat

  Julkisivujen viimeistely ammatillisella arkilla valitaan yhä useammin, ja tämä on täysin järkevä selitys - tuotteiden ansioista:

  1. Sivut ovat erittäin kestäviä ja kestävät voimakasta mekaanista rasitusta. Koska osilla on kohoavat kylkiluut, kuormitus jakautuu tasaisemmin koko fragmentin alueelle.
  2. Asennustekniikka ei ole erityisen vaikea. Itse asiassa metalliprofiilinen talo ei vaadi erityisiä laitteita ja ammattitaitoa. Näin voit tehdä ilman asiantuntijoiden osallistumista ja säästää rahaa.
  3. Erinomaiset koristeelliset ominaisuudet. Monet ihmiset virheellisesti ajattelevat, että aallotetun lattian julkisivu on aina sama, koska arkit eroavat toisistaan ​​vain väreissä. Mutta nyt on vaihtoehtoja, jotka jäljittelevät luonnollisia materiaaleja.
  4. Erinomainen suojausominaisuudet. Jos asennus toteutetaan kaikkien vivahteiden mukaisesti, päällyste luotettavasti säästää pohjaa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Samanaikaisesti ultraviolettisäteilyä, materiaali himmenee hyvin hitaasti.

  Tällaisia ​​tuotteita voidaan todella pitää yhtenä parhaimmista. Mutta talon leikkaaminen ammattimaisella lattialla on puutteita, jotka hieman pilata kokonaisvaikutelmaa:

  • Materiaali voi täydentää kadusta tunkeutuvaa melua. Esimerkiksi sateen aikana on melko kova ääni.
  • Julkisella julkisivulla, jossa on korkeat lämpötilan indikaattorit, on pinnan voimakas lämmitys. Tämä aiheuttaa epämukavuutta ja on myös erittäin vaarallista lapsille, jotka saattavat polttaa yhteyttä.
  • Vaikka tuote on melko kestävä ja talon viimeistely ammattilevyn kanssa on visuaalisesti houkutteleva, naarmuuntumisesta voi aiheutua ongelmia. Se, että pinnoite voi kestää mekaanisen rasituksen, mutta pienet vauriot voivat aiheuttaa merkittäviä vaurioita.
  • Usein tapahtuu, että seinäkoristeluun kuuluu leikkaamalla osia sopivaan kokoon. Jos bulgarialaista käytetään tähän, reunat tulevat kuumiksi, mikä lisää ruostetta.
  Ruostumisen välttämiseksi aallotetun levyn leikattua reunaa tulee käsitellä suojaavalla yhdisteellä, kuten maalilla.

  Suurin ongelma voi johtua asennustekniikan rikkomisesta: seinämäisten kondensaatiomuotojen alla, mikä johtaa putrefaktiivisiin prosesseihin.

  Vihje! Kun kattaa talon, jossa on metalliprofiili, on kiinnitettävä erityistä huomiota laadukkaan materiaalin valintaan. On parempi luopua halvimmista vaihtoehdoista ja tuotteista, joiden paksuus on vähäinen. Tällaisten osien käsitteleminen on erittäin vaikeaa, eikä pinnoite ole kestävä.

  Asennustekniikka

  Työ talon leikkaamiseen profiloidut kädet on jaettu peräkkäisiin vaiheisiin. Yleinen tekniikka ei ole erityisen vaikea, mutta on suositeltavaa lähestyä täysin vastuuta jokaisesta prosessista. Mikä tahansa, jopa pienimmät rikkomukset, voi johtaa epätoivottaviin seurauksiin.

  Materiaalin laskenta ja tarvittavat työkalut

  Työ alkaa laskemalla tarvittava määrä materiaalia. Tätä varten voidaan käyttää kahta menetelmää:

  1. Määritetty rakennuksen alueella. Kummankin pinnan mittaaminen on suositeltavaa. Kaikki tiedot on tiivistetty ja käy ilmi talon seinien kokonaispinta-ala. Erikseen mitataan ikkuna- ja oviaukot ja vähennetään käytettävissä olevasta tuloksesta. Kun otetaan huomioon sopivan levyn koko, määritetään tarvittava määrä materiaalia ja lisätään 10% varastosta.
  2. Toinen vaihtoehto on hieman erilainen: julkisivujen lasit lasketaan käyttäen laskostusjärjestelmää. Valitun levyn koon perusteella tehdään eräänlainen leikkaus kartta, jossa otetaan huomioon päästöoikeudet ja aukot. Tämä on vaikeampi menetelmä, mutta sen ansiosta voit saavuttaa mahdollisimman tarkan tarkkuuden ja poistaa joidenkin osien vaikean telakoinnin.

  Muista myös muista materiaaleista ja työkaluista, joita tarvitaan rakennuksen tekemiseen:

  • Opasprofiili. Sitä voidaan käyttää metalliosina tai puupalkkeina.
  • Suspensiot. Teräsprofiilin asentaminen eri syistä.
  • Ruuvit rungon kiinnittämiseen ja erikoisruuvit ilmatiiviillä tiivisteillä pinnoitteen kiinnittämiseen.
  • Sähköpora, porakassi ja bitti.
  • Vasara ja taltta.
  • Sahat ja sakset metallille.
  Työkalut teräspohjan kanssa työskentelyyn

  Vihje! Kun seinät peitetään ammattimaisella arkilla, hiomakoneen käyttö on hylättävä, koska se johtaa ruosteen ulkonäköön koriste-arkkeihin ja pohjalevyn metalliprofiiliin.

  koulutus

  Usein on mielestäni sellainen käsitys, että tällainen menettely ei ole pakollista, koska koristeaine piilottaa vikoja. Itse asiassa ongelmat, joita ei ole poistettu ajoissa, johtavat entistä suurempaan vaikeuteen.

  Vaihe koostuu seuraavista toimista:

  1. Perusteellisesti valmistetut pinnat. Alustalevy, jossa on ammattikäyttöinen arkin oletus, että pohja poistuu pölystä ja likaisuudesta, poistetaan jäljet ​​aiemmasta pinnoitteesta. Jos talo on rakennettu äskettäin, sinun on tarkistettava pinnan rakennusmateriaalien tai laastin jäännöksiin.
  2. Kaikki halkeamat on puhdistettava ja hyvin halkaistu. Jos vahinko on merkittävä, niin ne vahvistetaan edelleen.
  3. Antiseptisten aineiden ja alukkeiden käsittely. Seinille levitetään vähintään kaksi kerrosta kyllästystä.
  4. Säätiö on suojattu vedellä.
  Talon seinien valmistuksen vaiheet edessä päin

  Täten, kun määritetään, miten kunnollisesti päällystetään talon seinät ammattisivun avulla, on pidettävä mielessä, että prosessi voi vaatia erittäin vakavaa valmistelua.

  Kehyksen asennus

  Asennustyön asentaminen eri pinnoille voi olla joitain erikoispiirteitä. Julkisivustolle luodaan vahva ja luotettava runko, jonka on kestettävä erilaisia ​​vaikutuksia, mukaan lukien tuulen voimakas tuulenpuuska. Siksi betoni-, tiili- ja hiilihappopohjaisille betonipinnoille käytetään metalliprofiilia, joka on kiinnitetty suspensioihin.

  1. Levyn sijainti määritetään. Se voi olla pystysuora ja vaakasuora. Ensimmäinen vaihtoehto tarjoaa parhaan suojan kosteuden läpäisyä vastaan, ja toinen tekee pinnasta voimakkaamman.
  2. Merkintä tehdään ottaen huomioon oppaan vaihe, joka riippuu valitun eristyksen koosta.
  3. Suspensorit on asennettu pitkin linjoja, joihin ohjaimet on peräkkäin kiinnitetty. Puskurit asennetaan lisäksi niiden vahvistamiseen.
  Metallirakenteiden laatikoiden asennus

  Suunnittelun on oltava kiinteä ja kestävä, jotta profiililevyn julkisivu voi kestää sallitut kuormat.

  Ammattimaisen lattian asennus

  Sitten tulee tärkein vaihe - materiaalin suora asennus. Työn algoritmi:

  1. Eristyskerros asetetaan ja peitetään suojamembraanilla.
  2. Korkealla pohjalla, joka joutuu erikseen, palauttaa refluksointi. Jos jatkuvaa pinnoitusta oletetaan, tulee olla tyhjennys, jotta vesi pysähtyy.

  Vihje! Lämmöneristysmateriaalin ja metallilevyjen välillä tulee olla tyhjä, joka toimii ilmanvaihdoksi.

 • Jokainen yksityiskohta on kiinnitetty paikalleen ja tarkistettu sen varmistamiseksi, että sijainti on erittäin tasainen. Kiinnitys suoritetaan suoraan päällysteen läpi. Jos materiaali on paksua, suoritetaan esiporaus.
 • Jokainen elementti asennetaan pienellä päällekkäisyydellä tai käyttämällä telakointimoduuleja. Kaikki liitokset voidaan edelleen käsitellä tiivisteellä.
 • Täydellisyyden vuoksi kulmat ja ikkunat ovat kiinteät.
 • Vaikka etuprofiilia käytetään melko äskettäin, hän on jo onnistunut saamaan paljon positiivista palautetta.

  Suojapeitteet on tehty itse

  Nykyaikaisilla rakennusmarkkinoilla on runsaasti viimeistelyaineita ulkokäyttöön. Niistä löytyy sekä perinteisiä tuotteita, esimerkiksi julkisivu- maalaa tai vastapäätä tiiliä ja uusia nykyaikaisia ​​materiaaleja. Lisäksi jotkut uusista tuotteista ovat erittäin suosittuja ja erityisen arvostettuja niiden fysikaalisiin ja teknisiin ominaisuuksiin. Tällaisten suosittujen modernin viimeistelymateriaalien joukossa on syytä mainita vinyyliä ja kalvoja. Meidän artikkelissamme puhumme viimeisestä tuotteesta ja kuvaamme yksityiskohtaisesti, kuinka päällystää taloja terassilla.

  Materiaaliominaisuudet

  Koska ammattiarkki on valmistettu metallista, kaikki tämän materiaalin ominaisuudet ovat sen erityispiirteitä. Tämä tuote on valmistettu ohuesta teräslevystä. Ammattilevyn lujuus on epäilemättä pienestä paksusta huolimatta siksi, että tuotteen pinta on profiloitu. Levyjen pinnalla olevien puolisuunnikkaan muotoisten aaltojen ansiosta jäykisteiden toiminnot suoritetaan materiaalin lisäsuunnassa.

  Tärkeää: Ammattilevyn lujuus liittyy suoraan teräksen paksuuteen ja aallon korkeuteen. Mitä suurempi profiili ja paksumpi teräslevy, sitä suurempi sen vahvuus ja hinta.

  Koska metalli on altis korroosiolle negatiivisten ympäristötekijöiden vaikutuksen alaisena, tuote on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Lisäksi lisäsuoja antaa polymeeripinnoitteen materiaalin etupuolelle. Suojatoimintojen lisäksi tämä pinnoite parantaa ammattimaisen arkin esteettisiä ominaisuuksia, koska polymeerikerroksella voi olla väriä.

  Edut profiililevyistä ovat seuraavat:

  • Galvanoitujen teräslevyjen, joissa on polymeeripinnoite, ei käytännössä ole korroosiota. Jotta tämä olisi totta, asennuksen aikana on kiinnitettävä erityistä huomiota leikkausten oikeaan käsittelyyn.
  • Julkisivulta suojattu julkisivu on luotettavasti suojattu mekaanisilta vaurioilta ja ilmakehältä.
  • Laajakokoisen tuotteen ansiosta aallotetun lattian asennus on paljon nopeampaa kuin julkisivun edessä, jossa on sivuraide tai tiiliseinä.
  • Suuri valikoima polymeeripinnoitteiden värejä takaa, että löydät materiaalin, joka sopii kotiisi väriin ja tyyliin.
  • Jopa puutalo voidaan peittää profiililattialla.
  • Kohtuullinen hinta on lisäetuna tämän materiaalin käytöstä.

  Ammattilevyn haittojen joukossa on matala melunvaimennus. Jos olet kuullut kohinan pudotuksista räystäen sateen aikana, voitte kuvitella, mistä pudotuksista aiheutuu pudotuksia julkisivuun, joka on vuorattu aaltopahvilla.

  luokitus

  Jos päätät viilata talosi ammattimaisella lattialla, sinun tulisi tietää, että materiaalin paksuus voi olla välillä 0,4-1 mm ja riippuu tuotteen luokituksesta:

  1. Päätä talon julkisivu käyttämällä seinäprofiilia. Nämä ovat pieniä paksuja tuotteita, joilla on pieni lujuus ja jäykkyys. Materiaalia ei ole suunniteltu raskaille kuormituksille ja se on asennettu pystysuorille pinnoille. Tätä arkkia käytetään myös viimeistelypäällysteinä ylärakenteissa. Tällaiset profiloidut levyt on merkitty kirjaimella "C".
  2. Kateaineella on suurempi paksuus, lujuus ja jäykkyys. Sitä käytetään kattona, mökkien, aidojen, katoksien ja katoksien rakentamiseen. Tällainen ammattilevy voi kestää enemmän kuormia kuin seinäprofiilimateriaali. Tuotteet on merkitty kirjaimilla "NS".
  3. Vahvin ja paksuin metalliprofiili on kantoprofiili. Tämä materiaali kestää huomattavia kuormia, mutta hinta on korkein. Tällaisia ​​tuotteita käytetään erilaisten tukirakenteiden valmistukseen pysyvien muottien asennusta varten. Materiaali on merkitty kirjaimilla "H" tai "K".

  Huomio: Rakennuksen kääriminen omalla kädelläsi ammattimaisella lattialla vaatii seinäprofiilisen materiaalin.

  Valmistelutyöt

  Ennen kuin käännät talon ammatillisena arkana, sinun on valittava oikea materiaali. Tällöin puhumme paitsi seinäarkin valitsemisesta myös oikean tuotemerkin valitsemisesta, mikä riippuu profiilin korkeudesta. Tosiasia on, että arkin lujuus liittyy suoraan harjan korkeuteen.

  Talon peittämiseksi tällä materiaalilla on parempi valita C8-merkkituotteet, eli aallonkorkeus on 8 mm. Levyn optimaalinen leveys 1115 mm. Pääsääntöisesti tämän merkin tuotteilla on paksuus 0,6 mm. Levyn pituus valitaan rakennuksen mittojen mukaan.

  Vinkki: sitä vähemmän arkkitehtien liitoksia julkisivulle, sitä parempi. Yritä siis valita tuotteen pituus siten, että yksi julkisivu suljetaan koko arkilla ilman liitoksia.

  Tuotteen valitsemisen jälkeen on tärkeää laskea tarvittava määrä oikein. Tällöin yleensä määritellään kaikkien talon seinien pinta-ala. Samaan aikaan ei ole tarpeen vähentää ikkunoiden ja ovien aukkoja, koska osa profiloidusta arkista otetaan säätöön.

  Erikseen on tarpeen laskea lisäelementtien lukumäärä. Näitä ovat:

  • ovet ja ikkunat;
  • veden ulosvirtaus;
  • kulmat.

  Näiden osien kokonaismäärän laskemiseksi sinun on mitattava tarkasti ikkunoiden ja ovien mitat, kulmien korkeus ja kuivatuksen pituus. Kun kaikki osat on ostettu, talon seinät on valmisteltava kattamaan. Voit tehdä tämän, ne on puhdistettava lian ja pölyn sekä poistaa kaikki ulkonevat ja tarttuvat osat.

  Talon leikkaus

  Ennen kuin kaapat talon metalliprofiililla, on käytettävä merkintää seinille, joihin oppaat kiinnitetään. Kiinnityskehikon ohjauselementtien asennusvaihe riippuu profiililevyn valituista profiileista ja voi olla 40 - 80 cm: n korkeudella. Paras tapa on merkitä rakennuksen rakennuksen kulmasta. Laakerielementit on asennettava ovien ja ikkunoiden aukkojen reunoihin. Laakerielementtien asennuksen pystysuuntaisuuden valvomiseksi käytetään merkintää käytettäessä tasoa ja luodia.

  Runko-ohjaimia ei ole kiinnitetty seiniin, vaan seinään kiinnitetyille erikoiskehyksille. Asennustelineissä noudata seuraavia suosituksia:

  • Pituusrakenne yhden merkintälinjan tasolla on 60 cm.
  • Viereisten merkkilappujen kannattimet on asennettu porrastetusti. Tämä on välttämätöntä kuorman jakamiseksi tasaisesti ja koko rakenteen lujuuden lisäämiseksi.

  Kehyksen asennus

  Tukikehyksen asennus suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

  1. Perforatorin avulla reiät tehdään talon seinissä kiinnittimien alla.
  2. Lisäksi suluissa on aukot. Tällöin välttämättä käytetään eristeen sinettiä. Tämä on tarpeen seinien äänieristyksen parantamiseksi.
  3. Kiinnikkeiden vieressä ruuveja metallikiinnikkeisiin ohjainrunkoelementteihin. Tällöin on varmistettava, että kaikki kiinnitysprofiilit sijaitsevat samassa tasossa. Tämä varmistaa julkisivun tasaisen pystysuoran pinnan. Yksinkertaisen asennuksen helpottamiseksi äärimmäiset ohjauselementit asennetaan ensin. Tällöin niiden väliin venytetään kalastuslinja tai -johto, jonka väliprofiilit ovat yhtä suuret.
  4. Pystysuuntaisten kiinnittimien välisen rakenteen jäykkyyden lisäämiseksi voidaan asentaa vaakapysäyttimet. Profiilien liittämiseen voit käyttää erityisiä "rapuja" tai leikkuuprofiileja, joissa on leikatut ja taivutetut sivuseinät.
  5. Riippumatta siitä, mistä materiaalista talo on tehty, olipa se puuta tai tiiliä, on parempi asettaa lämpöeristys ihon alle. Joten pienennät talon lämmityksen kustannuksia ja lisäävät sen meluteristystä. Tätä varten ohjausprofiilien asentamisen väliin asetetaan eristysmateriaali (vaahto tai mineraalivilla). Se on kiinnitetty seiniin erikoisilla muovisilla tapilla, joissa on korkit. Ylhäältä lämmitin peitetään höyrysulkukalvolla. Tämä estää kondensaation muodostumista eristysaineessa.

  Lisäelementtien asennus

  Dobori asennetaan tässä vaiheessa, koska ammattimaisten arkkien asentamisen jälkeen se ei toimi. Tätä varten ruuvimeisselillä ja ruuveilla täytyy kiinnittää runko-ovi- ja ikkuna-aukot, kellari, ohjauskiskot, kulmat ja muut elementit.

  Julkisivuverhous

  Kun olet asentanut kehyksen ja asentanut kaikki muut elementit, voit jatkaa profiililevyn asennusta. Rakenteeltaan profiilipäällystetyn talon päällystäminen suoritetaan julkisivun alareunasta, johon ohjauspalkki on asennettu. Tähän palkkiin lisätään arkki ja kiinnitetään siihen itsepuristusruuveilla. Ruuvien alla on asennettava tiivistystiivisteet.

  Levyt kiinnittäessäsi seuraavat vaatimukset:

  1. Ruuvit kiinnitetään vain aallon osaan, joka on tiukasti vierekkäisen ohjainkehyksen vieressä.
  2. Laadukkaan liitoksen tapauksessa ruuvin tulee olla tukiprofiilissa vähintään 2 cm, joten on tärkeää valita kiinnittimen oikea pituus.
  3. Kaikki kiinnittimet on asennettava samalle linjalle, joten asennettaessa niitä on käytettävä jännittyneitä johtoja tai lankoja.
  4. Optimaalinen asennusaskel kiinnittimet - yhden aallon kautta.
  5. Levyjä kiinnitettäessä levyjen pystysuoraa asentoa ohjataan tasolla ja luodilla.
  6. Edellisen tuotteen jokaisen myöhemmän levyn päällekkäisyys on 0,5 aalto.

  Vinkki: materiaalin lämpölaajenemisen kompensoimiseksi ammattilevy tulee asentaa ohjainkehykseen, jossa on pieni 2-3 mm: n rako. Tämän seurauksena julkisivut, jotka on ripustettu ammattikäyttöisellä arkkilla, eivät ole epämuodollisia lämpötilan putoamisen vuoksi.

  Seinälevyjen asennusohje:

  Kuinka päällystää talon julkisivu ammatillisella arkkilla eristämällä?

  Decking (hän ​​on ammattiarkki) ilmestyi rakennusmarkkinoilla melko äskettäin, mutta lyhyessä ajassa siitä tuli yksi halutuimmista materiaaleista. Tällainen suosio edistää tämän aineiston universaalisuutta, suhteellisen pieniä puutteita, joilla on suuri määrä positiivisia ominaisuuksia ja kohtuuhintaisuutta. Tällaisia ​​arkkia käytetään kaupallisten rakennusten, asuntojen, kahviloiden, autotallien ja muiden julkisten ja teollisten rakennusten koristeluun.

  Erityisominaisuudet

  Metallipintojen kasvava kysyntä vahvistaa, että tämä materiaali on laadukas rakennustuotteet, joilla on yleismaailmallisia ominaisuuksia ja kuljetus- ja käyttömahdollisuuksia. Kestävyys ja kestävyys, runsaasti värisävyjä ja laaja valikoima simuloituja materiaaleja pakottaa ostajat tekemään valinnan profiloitujen levyjen hyväksi. Ja mahdollisuus kieltäytyä asentamisesta asiantuntijoiden, saatavuus milloin tahansa vuodesta, pieni hinta ja helppo ylläpitää julkisivu tekee materiaalin ainutlaatuinen ja lähes välttämätön.

  Pehmeä metalliprofiili on ihanteellinen ihmisille, jotka haluavat eristää kodin ja parantaa sen muotoilua. Ensin sinun on ymmärrettävä, mikä on ammattiarkki. Galvanoitu teräs ja polymeeripinnoite ovat profiililevyn koostumuksessa. Materiaalin luonti tapahtuu kolmessa vaiheessa: korroosionkestävä pinnoite levitetään galvanoidulle levylle, sitten levitetään kerros polymeeripäällystystä ja ohut kerros pohjamaalia ja maalia levitetään tuotantoon. Tämän seurauksena levy saavuttaa paksuuden noin 4 - 16 mm.

  On erittäin tärkeää valita oikea materiaali. Erilaisia ​​töitä on, joten profiililevyjä edustavat useat lajikkeet, joista jokaisella on oma etiketti.

  1. Luotettava metallikatto voidaan muodostaa erityisesti suunnitelluista tuotteista, joiden nimitys on "H".
  2. Julkisivut, merkitty "C", soveltuvat paitsi julkisivulle myös aitaukseen.
  3. "NS" -merkillä varustetuilla tuotteilla on yleismaailmalliset ominaisuudet, mutta tämä vaihtoehto ei ole kaikkien saatavilla, koska hinnat ovat melko korkeat.

  Kauniin ja luotettavan kattavuuden luomiseksi tarvitaan lisäkomponentteja, jotka suorittavat erilaisia ​​toimintoja:

  • kulmavaippauksella voit piilottaa nivelet kulmissa;
  • listat sopivat oviin ja ikkunoihin.

  Hyödyt ja haitat

  Tämän aineiston suuri osa edustaa käyttäjien kasvavaa kysyntää.

  • Kuperat kylkiluut muodostavat yhtenäisen kuormituksen, mikä tekee profiililattiasta yhden kestävimmistä materiaaleista, jotka kestävät jopa vakavan mekaanisen rasituksen.
  • Talon ulko-osassa ei edellytetä ammattilaistarvikkeita tai erityisosaamista, koska asennustekniikka on hyvin yksinkertainen.
  • Tällä hetkellä on olemassa suuri määrä ammatillisia arkkilevyjä sekä vaihtoehtoja pinnoitteille, jotka jäljittelevät erilaisia ​​luonnonmateriaaleja. Muoto ja väri valitaan yksilöllisten asiakkaiden tarpeiden mukaan.
  • Tiiviys, suoja ulkoisilta luonnonilmiöiltä, ​​kuten sateelta, rakeilta, lumelta.