Etulevyt kiven - jäljitelmän alla eivät ole alkuperäistä

Kun hän joutui kohtaamaan oman talonsa julkisivun ja samaan aikaan erittäin rajoitetun talousarvion, hän päätti kuulla ystävien kanssa, jotka olivat jo käyneet läpi tämän. Mikä oli yllätys, kun viidestä viidestä vastaajasta kertoi yhden tunnetun resurssin.

Julkisivu-paneelit kiven alla

Alusta alkaen hän katsoi vain julkisivun siistiksi viimeistelyaineistoa, se näyttää luonnolliselta, mutta hän ei laskenut enemmän talouttaan.

Menin hänen luokseen, ja ollakseni rehellinen, olin hämmästynyt, mutta kaikesta kunnossa.

Julkisivujen tyypit

On selvää, että sivuraide ei ole vain suorat raidat talon seinillä, vaan myös koko erilaisten jäljitelmien luettelo.

Erityisen miellyttävät muovipaneelit kiven alla. Minä, maallikkona, en edes välittömästi päättänyt, että se oli jäljitelmä.

Talon edessä luonnonkivellä on aina ollut mahdoton unelma, mutta sen hinta ylitti joskus talon arvon. Olen kävellyt sivuillani laajoja alueita, löysin itselleni useita erittäin tärkeitä hetkiä, minkä jälkeen ei ollut epäilystäkään valinnasta.

 • Ulkonäkö. Etulevyt voidaan erottaa luonnonkivestä vain tarkemmin.
 • Kohtuullinen hinta. Muihin tyyppisiin viimeistelyihin verrattuna etulevyt kiven alla olivat monta kertaa halvempia.
 • Helppo asennus. Tarkastelemalla asennusohjeita tajusin, että voisin tehdä sen käsin.
 • Kestävyys. Valmiiksi valmistetusta julkisivupaneelista valmistetaan vähintään 30 vuoden käyttöikä. Käytettäessä kaikkein vakavimmissa ilmasto-olosuhteissa.

Etupaneelin asennus

Löysin laskimen dom sidinga varten, tein yksinkertaisia ​​laskelmia, ja kävi ilmi, että lopulliset kustannukset olivat jopa pienemmät kuin alun perin suunnitellut. Ja asia ei ole vain materiaalin halvalla, hinta vaikuttaa merkittävästi siihen, mitä teen asennukselle omilla kädilläni ja mikä ilmenee etupaneelien alla, et voi laittaa lämmittimen.

Etupaneeleja on kahta tyyppiä:

Ensimmäinen vaihtoehto on tietenkin halvempi, mutta se vaatii eristystä ja monikerroksisten julkisivujen tuottaminen edellyttää polyuretaanin kerrosta, jolla on lämmön ja melun eristys.

Hyötyjen ja haittojen suhteen korostettiin monikerroksisten paneelien etuja:

 • Kun omia käsiäsi viimeistellään, älä vaadi lisäkerrosten asettamista lämpöä, vesivoiman ja melun eristämiseen;
 • Asennus on mahdollista milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa lämpötilassa;
 • Täysin epäherkää kosteudelle;
 • Julkisivupaneelien tiheys melkein kokonaan eliminoi lämpö- vääristymät;
 • Polyuretaanikerros kestää suurta määrää jäädytys- ja sulatusjaksot.

Sanalla ei ole epäilystäkään jäljellä. Hän kieltäytyi rakentajien palveluista, koska hän päätti tehdä kaiken itselleen, joten hän vain tilasi kaiken tarvitsemansa Internetissä ja seuraavana päivänä hän aloitti työnsä.

Etulevyn ominaisuudet ja asennus

Julkisivupaneelit kotiin

Olin iloisesti yllättynyt siitä, että muovisten etulevyn asentamiseen omiin käsiisi ei ole tarvetta erikoistyökalusta, käytännössä kaikilla on kaikki, mitä he tarvitsevat kotona:

 1. Nauhamitta
 2. Rautasaha, mieluiten pienellä hammasleikkauksella
 3. Poraa vasaramekanismilla. Ja jos talo on puinen, niin ilman sitä
 4. Ruuvimeisselillä. (voit tehdä poraamalla)
 5. Rakennustaso

Ensinnäkin on tarpeen käsitellä seiniä maaperällä, joka pelastaa ne sienestä. Seuraavaksi laitetaan laatikko, joka pitää sivuraidetta. Alussa halusin laittaa puupalkin laatikkoon säästämiseksi, mutta sivuston asiantuntijat kertoivat, että palkin ja metalliprofiilin välillä ei käytännössä ole eroa hintaista, koska puu vaatii lisäkäsittelyä impregnoinnilla.

Etupaneelit

Aluksi porauksen avulla kiinnitämme pidikkeet seinään, joka vahvistaa profiilin, on tärkeää, että ne ovat tiukasti pitkin pystysuoraa linjaa pitkin koko korkeutta.

Vihje: Lattian tuotantovaiheessa sinun on tarkistettava taso niin usein kuin mahdollista, sillä vino-asennetut oppaat aiheuttavat paljon ongelmia viimeistelyn aikana.

Ohjausprofiilien välisen etäisyyden tulisi olla 30-50 cm ja askel pidikkeiden välillä 1 m.

Oppaita voidaan asentaa pienimpään etäisyyteen seinästä, koska monikerroksiset julkisivupaneelit eivät tarvitse eristystä, etäisyys on välttämätön vain vapaalle ilmavirralle.

Seuraava tuotantovaihe on etulevyn todellinen asennus. Ennen kuin päätin viimeistellä julkisivun omilla käsilläni, olin vakuuttunut siitä, että paneelit kiinnitettiin ensin, ja jo heille koristelevat muovikulmat ja kaikki muu. Mutta lukemalla ohjeita dom sidinga, sain tietää, että oli tarpeen aloittaa kulmat ja nivelet paneelit.

Kun olemme kiinnittäneet nurkkapaneelit ruuvin avulla, mitataan niiden välinen etäisyys, jos se on yli 3,4 m, silloin tällä etäisyydellä sinun on asetettava H-profiili, joka yhdistää molemmat paneelit pituuteen.

Joskus ulkonäön esteettisemmäksi, H-profiili sijoitetaan täsmälleen talon keskelle. Tässä tapauksessa sinun on leikattava kukin paneeli pituudeltaan ja virtaus nousee hieman, mutta pystysuora viiva kulkee keskellä ja sopii täydellisesti yleiseen näkymään.

Jos kaikki on valmis, asennamme aloituspaneelin, se sijaitsee alimmalla pohjalla ja kaikki muu leikkaus tulee siitä. Tapauksissa, joissa säätö ei ulotu seinien ulkopuolelle, maali on itse maasta. Tätä ei suositella, sillä alustalle on erityinen sivuraide, jolla on resistentteämpiä ominaisuuksia.

Tärkeää: aloituspaneelin on oltava selvästi tasainen, koska vain muutaman millimetrin bias vaikuttaa suuresti viimeiseen vaiheeseen.

Julkisivu-paneelit kiven alla

Kun käynnistyspaneeli on asennettu, yksinkertaisin vaihe jää - sivuraite asetettu. Tätä varten otamme paneelin ja asettamme sen reunoille nurkkaan ja H-profiiliin lukitsemalla lukon aloituslevyllä ja kiinnitämme paneelin erikoisruuvilla erityiseen soikea reikään siten, että korkki on soikean keskellä.

Tärkeää: pyörivä ruuvi, sinun on varmistettava, että hän ei painanut paneelia. Sivuraide tulisi roikkua kuin ruuvi.

Tällä tavoin kaikki sivuraideosat rekrytoidaan ja kiinnitetään katon alla viimeistelypaneelilla.

Julkisivupaneelin talon koristelu on valmis, nyt huone tulee paljon lämpimämmäksi ja talo saa uuden kasvon.

johtopäätös

Julkisivupaneelit yksityisen talon alle kiven alla

Muuten se kesti kaksi päivää loppuun koko talon omilla kädilläni, kun otetaan huomioon se, että en ollut aiemmin käsitellyt etupaneeleja. Tietenkin monet sanovat, että luonnonkivi ei vertaile mitään, ja olen luultavasti samaa mieltä siitä. Usein kysymys viimeistelyaineiden hinnasta on avainasemassa niiden valinnassa.

Lisäksi kaikki eivät voi viimeistellä luonnonkiveä omilla käsillään, tarvitaan erityistä taitoa ja työkaluja. Ei ole tällaisia ​​ongelmia sivuraiteella, ja tämä asettaa sen yhden askeleen korkeammalle kilpailijoille.

Usein lopputuloksen kauneus ei ole riippuvainen materiaalin hinnasta vaan työstä.

Koristele talon paneelien julkisivun kiven alla - valinnat ja kuva

Alkuperäisen koristelu talon julkisivuun, jossa on kivielementtejä, jonka kuvassa näet tällä sivulla, antaa sinulle mahdollisuuden saada koristeellinen ja kunnioitettava julkisivu edullisin kustannuksin. Lisäksi juuri tämä viimeistelyvaihtoehto eroaa vähimmäispainosta, joka ei ole sopusoinnussa siitä, mitä vertailu julkisivujen painoon on luonnonkivestä.

Jos pidät vaihtoehtona talon julkisivujen viimeistely paneeleilla kiven alla, kuva auttaa sinua ratkaisemaan kolme tehtävää:

 1. Aloita valitsemaan, mikä tekstuaalinen vaihtoehto viiltää talosi. Onko se villi kivi vai onko se graniittinen päällystekivi.
 2. Lisäksi voit valita paneelien materiaalin, jota käytät vaihtoehtojen mukaisesti. Jotkut paneelit on valmistettu metallista, toiset - muovista.
 3. Kun olet valinnut paneelien materiaalin, voit alkaa etsiä paneelisi valmistajaa, joka on edustettuna kaupungissa.

Näin ollen, jos aiot päällystää talon julkisivun paneelilla kiven alla, valokuvavaihtoehdot tekevät tärkeän roolinsa suunnitteluvaiheessa, jolloin voit säästää rahaa ja säästää sinut otanta-otosten hankkimisesta.

Mitkä paneelit valita - muovi tai metalli

Muovi- tai metallipaneelien valinta on, kuten sanotaan, maistiaine samoin kuin tiettyjen paikallisten olosuhteiden vaikutus.

Esimerkiksi modernit julkisivupaneelit tarjoavat enemmän värin ja tekstuurin vaihtoehtoja muoviin. Metallipaneelit ovat kuitenkin kestävämpiä.

On selvää, että jos talosi sijaitsee suhteellisen suuri aidattu tontti ja se on tärkeää, että voit antaa sitä enemmän koristeellinen ilme, voit käyttää muovisia paneeleja alla kiven.

Jos talosi lähtee julkisivulta tiellä tai kävelykadulla kylään tai kaupunkiin, sinun on kiinnitettävä huomiota metallipaneeleihin, jäljittelemällä kiveä. Tässä tapauksessa vahvuus on tärkeämpää kuin materiaalin koristekyky.

Sisustus julkisivun talon kivi paneelit - kuvagalleria

Esittelemme myös useita vaihtoehtoja talon paneelien julkisivujen viimeistelyyn kiven alla. Katso valokuvia ja valitse haluamasi asetukset.

Sen jälkeen määritä paneelien materiaali ja sitten voit etsiä tiettyjä värin ja tekstuurin vaihtoehtoja, joita kaupan järjestöt tarjoavat kodin lähistöllä.

Katso lisää tästä aiheesta verkkosivustollamme:

 1. Katteen värin yhdistelmä ja talon julkisivu kuvassa
  Jos haluat valita oikean yhdistelmän katon ja talon julkisivuun, tämän sivun kuva auttaa sinua valitsemaan parhaan vaihtoehdon. Olet täysin oikeassa.

 • Kaunis koristelu talon julkisivu kivi ja kipsi - kuva
  Jos suunnitteluvaiheessa aiot lopettaa talon julkisivun kivellä ja kipsillä, tämän sivun kuva auttaa sinua valitsemaan parhaat vaihtoehdot. Ja me yhdessä.

 • PVC-paneeleiden aloitusprofiili - Aloita julkisivujen viimeistely
  Käynnistysprofiilia käytetään PVC-paneeleiden päätypintojen suojaamiseen vaurioilta. Sitä käytetään myös ikkunoiden ja ovenkehysten viimeistelyyn, rinteisiin kosketuspisteisiin.

 • Julkisivun tiiliseinä - näytämme viimeistelyvaihtoehdot
  Jotta rakennuksen esillä oleva ja kiinteä ulkopinta saadaan, on parasta valita päällystetty tiili julkisivuun. Tiilien viimeistelyn valokuvista voi nähdä valokuvista tiilitalojen valmiita julkisivuja.

 • Valokuvan talon julkisivun edessä - mikä materiaali on parempi
  Joten valitset materiaaleja, joiden avulla talon julkisivu voidaan tehdä. Mikä materiaali on parempi? Valokuvien erilaisista julkisivuista, joissa on erilaisia ​​materiaaleja, auttaa ratkaisemaan tämä.

  Sisustuspaneelit ulkokiville

  Rakennuksen jälkeen taloa ei voida jättää tähän tilaan. Ulkoseinäkoristeita tarvitaan. Se on suunniteltu paitsi parantamaan ulkonäköä myös tarjoamaan joitakin suojaavia toimintoja. Luonnonkivenviilun tekeminen on erittäin kallista, mutta ulkonäkö on hämmästyttävä.

  Toinen ratkaisu on paljon halvempi, mutta tuskin kukaan voi nähdä saalista. Se toteutetaan käyttämällä koristepaneeleja kiven alla. Mikä on paras valinta ja kuinka hyviä he ovat? Artikkeli on omistettu keskustelemaan näistä hetkistä.

  Mitä ovat hyvät

  Julkisivujen koristelu luonnonkivellä voi kestää vain päiviä, mutta koko kuukausia. Tämä johtuu tekniikan monimutkaisuudesta ja tarvittavien komponenttien valinnasta. Jos puhumme paneeleista, koko prosessi tapahtuu hyvin nopeasti. Tämä johtuu paneelien modulaarisesta rakenteesta. Tällaisia ​​koristepaneeleita asennettaessa ei ole erityisiä vaatimuksia sääolosuhteille. Pikemminkin, se koskee isäntä itse mukavuutta.

  Joillekin luonnonkivityypeille tarvitaan vain kuiva ja lämmin sää. Muutoin se lopulta putoaa. Levyjen leikkaaminen tapahtuu ilman paljon pölyä. Luonnonkivellä tämä numero ei toimi. Siivous asennuksen jälkeen on hyvä artikkeli ajoissa. Jotkut paneelit eivät edellytä liiman käyttöä.

  Sisustuselementtien osalta ei ole erityisiä vaatimuksia talon seinämän kuntoa ja siitä, mistä se on valmistettu. Usein levyt on tehty polymeerimateriaaleista. Niillä on alhainen paino ja siksi ne eivät painosta itse seinille eikä pohjalle. Cornering on ilo. Tyypillisesti valmistaja tarjoaa lisä moduuleja paneeleille, jotka eivät vaadi tarkkoja lähtökulmia. Eräiden koristepaneelien toinen etu on äänieristys, jota ne tarjoavat talon asukkaille.

  Paneelin vaatimukset

  Vaikka monet ohjaavat vain ulkonäköä, kun valitaan materiaaleja viimeistelyyn, tämä ei ole sen ainoa tarkoitus. Toinen tekijä on paneelien suojaava ominaisuus. Niiden on pystyttävä kompensoimaan teräviä lämpötilan vaihteluja sekä suojaamaan kosteutta. Erityisesti se koskee rakenteita, jotka on koottu kehysmenetelmällä puusta tai toisesta hygroskooppisesta materiaalista. Toinen tärkeä seikka, joka voi olla ratkaiseva valittaessa paneeleita ulkokoristelle, on se, miten he käyttäytyvät, kun ne altistuvat avotulelle. Jotkut tuotteet valmistetaan eristävillä vuorausmateriaaleilla, jotka voivat heti paisua.

  Olisi epämiellyttävä, jos jonkin ajan kuluttua paneelien väri hajoaa tai polttaa kokonaan. Siksi niiden on kestettävä ultraviolettisäteilyä. Tällaiset tuotteet eivät vaadi erityistä huoltoa ja ne on puhdistettu täydellisesti vedellä. Moduulit on kiinnitettävä siten, että seinien pinta voidaan vapaasti ilmanvaihtoa. Tämä mahdollistaa kondensaatin muodostumisen ja sienen kasvun eliminoinnin.

  Paneelityypit

  Parhaan valinnan varmistamiseksi on välttämätöntä saada hyvä käsitys siitä, millaisia ​​koristepaneeleja ulkokoristeluun on olemassa. Seuraavassa luetellaan tärkeimmät moduulityypit niiden ominaisuuksilla.

  Tiilen alla

  Nykyään monet eliititalot on sisustettu koristeellisilla tiilillä. Hän näyttää hienolta. Mutta monet lopettavat kuvan, joka saadaan laskelmien jälkeen vain materiaalin ostoon. Jos otetaan huomioon toimitus, lisäominaisuudet ja palvelut päällikkö, niin se vain tulee huono. Ratkaisu on viimeistelypaneeleiden käyttö, joiden kuvio on lähes mahdoton erottaa todellisesta tiilestä. Tämä voidaan tehdä vain hyvin tarkkaan ja joskus vain kosketuksellisiksi. Tällaisten paneelien kustannukset ovat useita kertoja halvempia. Laatuominaisuuksiltaan tiilirakenteiden moduulit ovat lähes yhtä hyviä.

  Tämä melko suuri ryhmä on jaettu kahteen alalajiin. Yksi niistä merkitsee moduulien läsnäoloa yhtenäisellä rakenteella ja toinen yhdistelmällä. Ero koskee kakun kerroksia, joista moduulit on tehty. Lisärakenne tarkoittaa kiinteän eristeen läsnäoloa, joka estää sen ylimääräisen oston. Jos talo on jo eristetty käyttäen vaahtoa tai vaahtoa, sopivat moduulit, joissa on homogeeninen rakenne, jotka voidaan yksinkertaisesti asentaa eristyksen päälle. Eräitä moduuleja, joissa on eriste, kiinnitetään kuumalla menetelmällä ilman klassista liimaa tai ratkaisuja.

  Julkisivumoduulit ulkona, jossa on tiilikuvio, vähentävät merkittävästi vuorausta. Tiilet on asetettava riveihin ja useita rivejä on jo suoritettu yhdessä moduulissa. Materiaali, josta ne on tehty helposti, sietävät jopa kovat talvet. Tietyt tiilet lopulta kerääntyvät sadevedestä, joka toimii valkoisina pisteinä. Pääsääntöisesti on melko vaikeaa tai mahdotonta puhdistaa niitä. Tällaisten ongelmien ratkaisemisen moduuleja ei noudateta. Monet ihmiset valitsevat yhdistetyt paneelit, koska kaksi tehtävää suoritetaan kerralla. Esimerkki tällaisten moduuleiden asennuksesta on nähtävissä alla olevassa videossa.

  Kiven alla

  On vaikea löytää joku, joka ei halua luonnonkiven koristelua. Suosituin kivi oli "villi". Se ei vaadi huoltoa ja on valmis seisomaan vuosisatojen ajan. Mutta kaikki taas maksaa kustannuksista. Luonnonkivestä valmistetut paneelit ovat rakenteeltaan samanlaisia ​​kuin ne, joita tehdään tiilien alla. Ne voivat olla myös eristyksen kanssa tai ilman. Etupuoli on usein tehty polymeerimateriaaleista.

  Facing-moduulit eivät menetä värejään auringossa eivätkä särkyvät kylmässä. Tällaisten ulkopuolisten verhouspaneelien asennus voidaan tehdä kahdella tavalla. Ensimmäinen niistä koskee erityisten laatikoiden käyttöä, joka on kiinnitetty seinään. Toinen on suora kosketus seinään liimalla. Jälkimmäinen on sopivampi, kun seinät ovat täydellisiä. Jos ne täytyy tasoittaa hieman, on parempi korjata se laatikkoon.

  Tällaisten viimeistelylevyjen hinta on melko edullinen. Moduulin koko, sen muoto, paksuus ja värit voivat vaikuttaa sen muodostumiseen. Asennustyöt eivät edellytä täydellisiä sääolosuhteita. Alkeisrakennustyöt ovat yleensä tarpeeksi tekemään työ itse. Niitä voidaan käyttää sekä seinien tason että kellarikerroksen viimeistelyyn.

  Klinkkerilevyn alla

  Klinkkerilevyt ovat jo onnistuneet tarttumaan monien omistajien fancyyn. Hänellä on miellyttävä ulkonäkö. Useimmiten se on tehty pehmeillä väreillä ilman monipuolisia sulkeutumia. Sen avulla voit luoda rennon ilmapiirin. Laattoilla on hyvät lämmöntarpeen ominaisuudet. Valmis tuote sietää täydellisesti lämpötilan äkilliset muutokset. Lisäksi se on melko kestävä. Se ei menetä ominaisuuksiaan, kun sitä käytetään julkisivujen paneeleihin. Menetelmä tällaisten levyjen valmistamiseksi on erittäin mielenkiintoinen. Laatta asetetaan erityisellä pohjalla ja täytetään eristyksellä, joka sitten hankkii tarvittavat parametrit.

  Levyt ovat ympäristöystävällisiä, koska eristeellä ei ole haitallisia päästöjä, ja laatta on valmistettu luonnollisesta savesta ilman ulkoisia epäpuhtauksia. Auringon säteet eivät pysty tekemään laattojen sävyä tylsää. Etupaneelit ovat myös hyvin siedettyjä fyysisiä vaikutuksia. Tällaisten moduulien hinta on hieman muita vaihtoehtoja korkeampi. Tämä johtuu itse klinkkerilevyn kustannuksista, koska se on luonnollinen osa. Jopa korkeassa kosteudessa sieni ja muotti eivät näy tällaisissa paneeleissa. Laattojen huokoset ovat käytännössä poissa, joten se ei absorboi kosteutta.

  Klinkkerilevyistä on myös toinen nimi termopaneeleista. Tämä johtuu yhden parhaista eristeistä. Koska se ei toimi penoplex, ja polyuretaanivaahto. Jälkimmäinen ei syty avotulella, se voi sulaa, mutta ei enää. Tällaisten paneelien asennus voidaan tehdä kiinnittämällä seinään tai suoraan seiniin. Tällaisten moduulien selkeät viivat johtuen viimeistelystä on erittäin helppo ylläpitää tiettyä tasoa ja suorittaa asennus itsenäisesti. Klinkkeriverhouspaneelit eivät välttämättä ole sileitä. Jotkut tyyppiset laatat, joita käytetään verhousmoduuleissa, on hieman helpotusta.

  Ennen kuorimattojen asentamista paneelit on huolehdittava laadukkaasta pintakäsittelystä. Seinät on kipattava ja käsiteltävä antiseptisellä koostumuksella. Jos niillä on vanha maali, se on poistettava. On aina mahdollista asentaa kehykseen, mikä yksinkertaistaa tehtävää. Tällaiset verhouspaneelit ovat valmiita palvelemaan vuosikymmeniä. Tässä tapauksessa se näyttää aina uudelta.

  Kuitusementti

  Nimestä ilmenee, että tällaiset verhouspaneelit on tehty sementistä lisäämällä tiettyjä kuituja. Suurin osa liuoksesta kipsiä valmistettaessa. Se sekoitetaan erityisillä rakeilla, jotka ohjaavat itse materiaalin kosteutta. Suojakerros on tällaisen paneelin molemmin puolin verhousta. Se on melko kestävä, joten se on suunniteltu pitkäksi ajaksi. Terävät lämpötilavuodot eivät vaikuta kuituseerumipaneelien muotoon. Tällaiset paneelit ulkopintaan ovat melko vakaana. Niiden etuna on palonkestävyys.

  Tällaiset koristepaneelit ulkopintaan voidaan tehdä kiven alla. Heillä ei ole haitallisia eritteitä, mikä on tärkeää niille perheille, joilla on lapsia. Värimoduuliin voidaan lisätä monenlaisia ​​pigmenttejä, mikä luo ainutlaatuisia värejä. Ne voidaan myös maalata. Mutta tällaisten paneelien maalille on asetettava pyöreä summa. Hinta ei vaikuta pelkästään väriin vaan myös piirtämiseen. Paksuus voi olla myös erilainen, mikä vaikuttaa paneelien kustannuksiin ulkokoristeluun. Joissakin verhousmoduuleissa on erityiset kiinnikkeet, jotka helpottavat niiden asentamista. Jokaisen valmistajan on pidettävä salaisen kappaleen valmistuksen koostumusta.

  johtopäätös

  Kuten näette, moduulit talon edessä ovat erittäin kannattava ratkaisu sekä esteettisistä että käytännöllisistä näkökulmista. Jos eristyslevyjen alla asennetaan toinen eristysrivi, silloin kylmäkaudella tarvitaan vähemmän rahaa lämmitykseen. Viimeistelypaneelit voidaan yhdistää. Esimerkiksi seinän pääty voidaan tehdä yhden tyyppisellä moduulilla ja pohjakerroksessa on toinen.

  Koristeellisissa moduuleissa olevien laatikoiden rakentamisen aikana asiantuntijat neuvovat noudattamaan vaadittuja liukuportaita. Tämä suojaa moduulit pölyn aiheuttamilta vaurioilta. Jotkut päällystetyypit asennetaan, eivätkä itse moduulit, vaan kulmakappaleet ja muut lisäelementit. Yleensä valmistaja ilmoittaa tämän tietyn tuotteen ohjeissa.

  Tekniikka viimeistely talon julkisivu paneelit kiven + etuja ja haittoja koriste paneelit valmistettu keinokivestä

  Oikean tyyppinen ulkoasun valitseminen kotiisi on vaikea kysymys. Ensimmäinen ehto on aina kauneus, eleganssi ja kiinteä ulkonäkö. Lisäksi talon ulkokuoren on suoritettava useita eri toimintoja, oltava kestävä ja edullinen.

  Tällaiset olosuhteet voivat olla hämmentäviä ja näyttävät yhteensopimattomilta, mutta on olemassa vaihtoehtoja, jotka pystyvät vastaamaan tällaisiin vaatimuksiin. Itse asiassa useimmat ulkotulostustyypit menestyvät melko menestyksekkäästi niiden tehtäviin, mutta optimaalisin valinta on seinämateriaalien jäljittelevien julkisivujen käyttö.

  Kaikkien tyyppisten sivuraideiden joukossa ne ovat voittaneet suurimman suosion, mikä johtuu pääasiassa suorituskyvyn ja koristeellisten ominaisuuksien onnistumisesta.

  Julkisivu-paneelit kiven alla

  Etupaneelit - eräänlainen sivuraide ulkotiloihin. Materiaalin toinen nimi on maadoituspuhdistus, mutta tällä hetkellä se ei ole täysin oikea, sillä julkisivupaneelit ovat jo kasvaneet erittäin erikoistuneen materiaalin roolista täysimittaiseen ulkopintaan. Materiaalin alkuperäinen tarkoitus oli lopettaa talon alaosa, tarkemmin sanottuna näkyvä ulkopohja.

  Samaan aikaan apumateriaali osoittautui varsin kykeneväksi suorittamaan päätehtävän lisäksi korkeammalla koristeellisella tasolla. Kellarikerroksen pinnoituksen esteettinen taso on huomattavasti korkeampi kuin perinteinen, minkä kaikki käyttäjät tunnistavat.

  Syy tähän tilanteeseen oli paneelien, tarkemmin sanottuna, tiilen tai muurauksen jäljittely, jonka he suorittavat. Tekstuurin ja värin toistumisen taso on erittäin korkea, koska useimmiten valumateriaalin muotin valmistuksen perusta on osa tietyn tyyppistä kiveä tai tiiltoa, joka valetaan.

  Materiaalina julkisivujen valmistukseen käytetään:

  Yleisimmät polypropeeni- ja vinyylinäytteet, koska niillä on paras hinta- ja laatu-suhde. Vahva ominaisuus, joka määrää suuren kysynnän, oli kiviseinän korkealaatuinen jäljitelmä. Suorituksen realismi on sellainen, että lähellä olevallakin on vaikea määrittää, onko se luonnollinen materiaali vai kopio. Jos katsomme, että julkisivupaneelien hinta on monta kertaa pienempi kuin luonnollisten näytteiden viimeistelykivi, suosion syyt ovat selkeät.

  Valmistuksen aikana tietyntyyppisen viimeistelykiven pinta toistetaan:

  On olemassa monia esimerkkejä tietyn kiven jäljittelystä, ja jokaisella niistä on paljon värivaihtoehtoja - valolta pimeään. Yhteenvetona saadaan melko vaikuttava valikoima paneeleja, valinnanvara on niin laaja, että kestää jonkin aikaa vain perehtyä kaikkiin tarjouksiin. Tässä etupaneelissa huomattavasti ennen perinteisiä siivousmalleja, jotka eivät voi ylpeillä niin erilaisia ​​värejä ja kuvioita.

  Vahvuudet ja heikkoudet

  Julkisivujen etuja ovat:

  • Todella realistinen jäljitelmä luonnonmateriaaleista.
  • Laaja valikoima tekstuuria ja värivaihtoehtoja.
  • Helppo asentaa kuin perinteiset sivuraiteet.
  • Pieni paino (kevyt), eikä tukirakenteita ylikuormitettu (lukuun ottamatta kuitumassamateriaaleja).
  • Suhteellisen alhainen hinta (ei sovelleta kuituseinänäytteisiin).
  • Ilmakehän ilmenemismuotoja, ultraviolettisäteitä, matalat lämpötilat.
  • Muotti, sieni ei näy, materiaali ei aiheuta mätää.
  • Helppo asennus, mahdollisuus itse asentamiseen.
  • Ei tarvetta hoitoon.
  • Pitkä käyttöikä plating.

  Haittoihin kuuluvat:

  • Kuituseinänäytteistä - korkeista hinnoista, suurista painopaneeleista.
  • Muovimateriaalit hajoavat alhaisissa lämpötiloissa.
  • Suuri laajenemiskerroin lämmityksen aikana, mikä edellyttää tiettyjen vaatimusten täyttymistä asennuksen aikana.

  Tekniset tiedot ja mitat

  Tekniset tiedot riippuvat materiaalista, joten numeeriset ulottuvuudet voivat olla merkittäviä eroja:

  • Pituus on 1-1,25 m. (Jotkin lajit saattavat olla pituudeltaan jopa 6 m).
  • Leveys - 0,45 m (näytteitä on leveys 0,26 m).
  • Paksuus - 1-1,2 mm (kuitusementtipaneelit ovat 6-12 mm paksuja).
  • Lämpötila-alue toiminnassa on -50 ° - +60 °.
  • Elinikä - Keskimäärin valmistajat julistavat 50 vuotta, vaikka nämä tiedot ovatkin puhtaasti julistuksellisia, käytännön vahvistusta ei ole saatavilla.

  Kotelon alla olevat julkisivupaneelit

  Jokaisella valmistajalla on vaikuttava luettelo kiven alla olevista julkisivuista. Monet heistä ovat samankaltaisia, mutta eivät koskaan täysin toistu. Koosta tai kokoonpanosta on eroja, mutta tärkein lajike on kallioon, joka toistuu pinnoitteessa.

  Tässä tapauksessa usein kutsutaan tietyn hallitsijan nimi, vain epäsuorasti nimeämällä materiaalia, esimerkiksi:

  • Kivinen kivi
  • Villikivi
  • Canyon.
  • Napolilainen kivi.
  • Keinotekoinen kivi.
  • Florentinen kivi jne.

  Tämä tilanne johtuu suuresta määrästä samanlaisia ​​näytteitä, jotka tarvitsevat omia toistuvat nimet sekaannusten välttämiseksi.

  Lisäksi erilaiset materiaalit, joista paneelit on tehty, esittelevät omat ominaisuutensa, jotka erottavat tämän tyyppiset julkisivupaneelit vastaavista. Joten kuitusementti- ja vinyylinäytteet eroavat toisistaan ​​huomattavasti, mikä myös luo syyn sijoittaa ne eri alaryhmien kesken.

  Tärkeimmät valmistajat

  Materiaalin suuri kysyntä ja suosio suurelta osin massatuotannon vuoksi. Yksi tunnetuimmista yrityksistä, jotka harjoittavat seinäpaneelien valmistusta kiven alla, voidaan kutsua:

  • Holzplast.
  • Fineber.
  • Nordside.
  • Tekniset laitteet.
  • Dolomiittia.
  • U-muodostelman.
  • Alta-profiili jne.

  Täydellinen valmistajien luettelo on liian laaja ja jatkuvasti kasvussa, ei ole järkevää antaa sitä. Pörssiyhtiöt ovat tunnetuimpia, niiden tuotteilla on kaikki tarvittavat todistukset ja ne täyttävät täysin nykyaikaiset tekniset ja terveyttä koskevat vaatimukset. Siksi materiaalin valinnassa on ensin keskityttävä näihin tuotemerkkeihin.

  Asennuslaatikot

  Kellari kellariin - tukirakenne. Se suorittaa useita tärkeitä toimintoja:

  • Tarjoaa pinnoituksen tukena.
  • Voit yhdistää eristyksen ja trimman.
  • Tarjoaa ilmanvaihtoaukon.

  Asennusvaihtoehtoja on suoraan seinälle ilman laatikoita, mutta tällaiset menetelmät eivät ole tyypillisiä ja ne toimivat yksinomaan koristetarkoituksiin.

  Käytettävien laatikoiden luominen:

  • Puupalkit.
  • Metallioppaat.
  • Erikoistuneet mallit, jotka on tuotettu tietyntyyppisissä paneeleissa.

  Hintatasolla ja laadulla on metallijohdot, jotka soveltuvat mihin tahansa paneeliin.

  Laatikoiden asennusohjeet:

  • Seinän pinnan puhdistaminen vieraista esineistä, tiivistysalueet, pohjamaali. Vaikeissa tapauksissa - seinän täydellinen rappaus.
  • Merkintä, asennuspisteiden määrittäminen suoria suspensioita varten (kiinnikkeet).
  • Suspensioiden asennus. Eristyksen ja vedeneristyskerroksen asettaminen.
  • Levyjen asennus eristyksen päälle. Se on valmistettu ulkonevilla suspensioilla. On ehdottoman tärkeää ohjata lamellien asentoa niin, että ne muodostavat taso mahdollisimman tasaisesti.

  Jos eristeen paksuus ei anna sinun tehdä yhdellä kerroksella lamellia - ripustuspuiden pituus ei riitä, asennus suoritetaan kahdessa kerroksessa:

  • Kiinnikkeiden asentamisen jälkeen pohjan ensimmäinen kerros on asennettu. Liuskojen suunta vastaa julkisivupaneelien sijaintia, etäisyys seinämästä yläkohtaan ei saa olla pienempi kuin eristeen paksuus.
  • Levyjen väliin asennetaan eristys.
  • Levyjen ensimmäisessä kerroksessa poikittaissuunnassa asennetaan vastavilpi - toinen kerros, joka yhdistää tukirakenteen toiminnot ja tuuletusraon.

  Toinen menetelmä on vähemmän taloudellinen, mutta asianmukaisen ja tehokkaan kodineristyksen tarve on ensisijainen prioriteetti, joten niitä ohjaavat aina hyödyntämisen, ei talouden.

  Paneelien kiinnittäminen

  Paneelien tai komponenttien kiinnittämiseen käytetään nauloja tai useammin ruuveja. Niissä on oltava suojapinnoite, joka suojaa kiinnittimiä korroosiolta. Yleensä käytetään galvanoidut ruuvit.

  Paneelien asennus tehdään sääntöjen mukaan, joiden noudattaminen on pakollista - muuten pinnoitusgeometria rikkoutuu tai sen tuhoutuminen tapahtuu.

  Suurin edellytys kunnolliselle asennukselle on säilyttää lämpöerot. Materiaalin lineaaristen mittasuhteiden muutos lämpötilan vaikutuksen alaisena, joka voi merkittävästi nostaa tai laskea yhden päivän aikana, vaatii, että on olemassa tilaa, joka kompensoi ylimääräisen tilavuuden kuumennettaessa.

  Materiaalin asennuksessa on noudatettava seuraavia ehtoja:

  • Kaikkien elementtien pituussuuntainen kytkentä tai lisäelementtien asentaminen urille ei ole tehty tarkasti, mutta kesällä on 3 mm: n rako 6 mm talvella.
  • Ruuvit eivät ole ruuveja pysähtymään, tarvitaan pieni (1 mm) rako, jotta kaikki elementit voivat liikkua vapaasti laajennuksen tai jäähdytyksen aikana.
  • Ruuvien asennus on kohtisuorassa tukipintaan nähden aivan soikeiden reikien keskellä, jolloin ihoelementit voivat liikkua vapaasti haluttuun suuntaan.

  Viimeistelyohjeet

  Kuinka päällystää talon julkisivulevyt? Päinvastainen järjestys on seuraava (kuva alla):

  • Aloituspalkin asettaminen. Voit tehdä tämän merkitsemällä vaakasuoran viivan, joka merkitsee kangasta alareunaa. Sen päälle asennetaan lähtötaso. Älä unohda lämpötilan aukkoja ja irrallisia kiinnitysruuveja.
  • Asenna sitten kulmakappale. Ne on asennettu talon ulkokulmiin ja ikkunan ja oven aukkojen ympärille. Käytetään muita elementtejä, jotka vastaavat pääpaneeleja tai vaihtoehtoisesti eroja värissä, rakenteessa ja kuvioissa, mikä lisää ylimääräistä koristeellista vaikutusta.
  • Ulkoisten paneelien asennus alkaa vasemmalta alhaalta (yleensä). Ensimmäinen paneeli leikataan pystysuoraan muodostaen sileän reunan, joka on tarpeen asennettavaksi kulmapaneelin uraan. Lukko on tehty aloituslevyn lukitusta varten, yläosa kiinnitetään ruuveilla naulaliuskoja pitkänomaisiin reikiin.
  • Seuraavat paneelit on asennettu mallisuojan mukaisesti - tavallisesti seuraava paneeli asetetaan edellisen osan erityisiin aukkoihin, jotta sivuliitos voidaan tiivistää niin paljon kuin mahdollista ja tehdä siitä näkymätön. Alaosa kiinnitetään aloituslevyyn, yläosa kiinnitetään ruuveihin.
  • Kaikki seuraavat levyt on kiinnitetty samalla tavalla, kunnes ne on asennettu vastakkaiseen kulmaprofiiliin. Tämän tekemiseksi paneelin reunaa kulman reunalla leikataan haluamaasi pituuteen, työnnetään toisesta päästä edellisen paneelin aukkoihin ja toinen kulmaprofiilin uraan. Alempi osa, kuten tavallista, napsahtaa aloituspalkin lukitukseen, yläosa kiinnitetään itsekierteittävät ruuvit.
  • Seuraavat paneelirivit on asennettu samalla tavalla, vain aloituspalkin sijasta käytetään alemman paneelin lukkoa.
  • Kangasta valmistuu J-nauhan asentaminen, joka muodostaa viimeisen rivipeilin yläleikkauksen.

  Hyödyllinen video

  Video-ohjeet julkisivujen viimeistelyyn koristeellisilla paneeleilla:

  johtopäätös

  Julkisivupaneelit ovat yksi houkuttelevimmista ja upeimmista pinnoitustyypeistä, jotka myös suojaavat seinämateriaalia ilmakehän ilmenemismuodoilta ja edistävät höyryjen poistamista verhousmateriaalin alla. Kaiken materiaalin ominaisuuksien ansiosta kustannukset ja järjestys ovat täysin kaikkien ulottuvilla, ja voit tehdä työtä itse houkuttelemalla kalliita ammattilaisia.

  Paneeleissa on suuri valikoima malleja, värejä, joiden avulla voidaan käyttää kahden tai useamman värin yhdistelmiä, jotka muodostavat talon alkuperäiset suunnittelumahdollisuudet. Tällaisen materiaalin suosio ja kysyntä kasvavat tasaisesti, valmistajat päivittävät valikoiman, kehittävät paneelien kuvion, värin ja tekstuurin uusia versioita. Kiven alapuoliset paneelit ovat vakava kilpailija perinteiselle sivuraideelle, monin tavoin ohittanut sen ja luottavaisesti miehittää johtavan aseman viimeistelyaineiden joukossa.

  Kuinka tehdä talon kattaa kiven alla: suunnittelu ja materiaalit

  Todelliset kivitalot ovat nyt harvinaisia, koska niiden rakentaminen on melko työlästä ja kallista. Rakentamisen uusimpi kehitys tarjoaa kuitenkin monia vaihtoehtoja rakennusten ulkoiselle viimeistelylle innovatiivisten materiaalien avulla. Julkisivupaneelien "kivi" käyttö on erinomainen vaihtoehto rakennusten vuorauksen tavanomaisille menetelmille.

  Verhouspaneelityypit: mitä valita ehdotetusta alueesta

  Muoviosat voivat olla yksi- tai kaksikerroksisia, toisessa tapauksessa käytetään ympäristöystävällistä täyteainetta. Sekä sileät että karkeat pinnat ovat mahdollisia. Erilaisia ​​tekstuureja, sävyjä, tekee materiaalista monipuolisen. Laattojen kevytmielisyys, sen kestävyys sääolosuhteissa, korroosionkestävyys ja hajoaminen ovat epäilemättömiä etuja.

  Mahdollisuus korvata yksittäiset lohkot, demokraattiset kustannukset lisäävät tämäntyyppisten rakennusmateriaalien kysyntää. Yksittäisen kerroksen muovisten, heikkojen eristysominaisuuksien haavoittuvuus voi kuitenkin olla merkittäviä argumentteja ostosta vastaan. Optimaalinen valinta yhdistetään, tai kaksikerroksisia paneeleita: polystyreeni- vaahtoa tai polystyreeniä pidetään tehokkaana eristeenä. Nykyaikaisen PVC: n koristeelliset mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

  Paneelit, joissa on alumiini tai sinkitty rautapohja, ovat välttämättömiä äärimmäisissä olosuhteissa. Ne ovat kestäviä, ei voida sytyttää. Näiden arkkien paino on suurempi kuin PVC. Erityisen teknisen käsittelyn jälkeen tällaisten paneelien pinta saa pintakuvion, joka on lähellä kiven tai tiilen ulkonäköä.

  Suojaava polymeeripinnoite antaa värin kestävyyttä. Tällaiset levyt kestävät mekaanista rasitusta. Metalli ei kuitenkaan edesauta optimaalisen mikroilmaston syntymistä: se lämmittää nopeasti ja jäähtyy välittömästi. Tästä syystä tarvitaan lisää eristämistä.

  Nykyään suuntaus kuitu-sementti muutoksia tyylitelty eri kiviä. Paneelit kuuluvat keskivyöhykkeelle. Ne ovat raskaampia kuin PVC, mutta paljon kevyempi kuin metalli. Erityisiä varotoimia tarvitaan näiden levyjen asennuksessa ja leikkauksessa. Myynnissä on erityisiä muunnelmia luonnonkivi murusien pölyämisellä. Tällainen materiaali pitää lämpöä hyvin ja suojaa melun läpäisevyyttä vastaan.

  Kuluttaja voi valita etupaneelin kiven alla odotetun kuorman ja käyttöolosuhteiden mukaan. Tärkeää on myös hinnoittelupolitiikka, mutta rakennuksen iho "kiven alla" on joka tapauksessa melko edullinen ja esitettävä. Tällaisista materiaaleista on tullut erinomainen vaihtoehto kalliille viimeistelyille luonnollisten mineraalien kanssa.

  Paneelien edut, yhteinen rakenne ja materiaalikustannusten muodostuminen

  Kiviä jäljittelevät paneelit ovat edelleen yksi julkisivujen arvokkaimmista muunnelmista. Asiantuntijat huomioivat niiden kestävyyden, ympäristöystävällisyyden ja korroosionkestävyyden. Myös houkutteleva palonkestävyys ja useimpien levyjen kevyt paino. Tällainen talon peitto tehdään viipymättä, asennusta ilman "märkä" työtä tehdään milloin tahansa vuoden aikana, eikä syistä tarvitse erityistä valmistelua.

  Muokatut muovi- tai muut julkisivupaneelit sopivat sekä yksityisiin mökkeihin että korkeiden rakennusten tai eri korkeuksien toimistorakennuksiin.

  Suunnittelupaneelin muotoilu ilahduttaa monia stylisteja - erikoistapauksissa voit jopa tilata erikoiskopioita. Rakennustuotemarkkinoiden suosituin muutos on edelleen siistejä jäljitelmiä riveihin asetetuista suorakaiteenmuotoisista kivistä.

  Epätyypillisissä muodoissa "kalliotyyppiä" käytetään usein erilaisilla epäsäännöllisesti muotoilluilla elementeillä, talon socle-osat muodostuvat graniittipinnan jäljittelystä. Riippuen arkkitehtonisista ominaisuuksista, voit noutaa muotoilua keskiaikaisille linnoille, alppitaloille tai kopioida muinaisten rakennusten muotoilua.

  Status merkkien valmistajat tarjoavat muunnelmia paneeleista, jotka toistavat liuskekiveä, kalkkikiveä, hiekkakiviä, marmoria ja kuoren kiviä. Vähemmän yleisiä ovat malakiitin, onyksin tai topasiinin rakenteen uudelleenmuodostuksen vaihtelut.

  Tällaiselle viimeistelylle on tunnusomaista laaja valikoima värimalleja. Kaikki vaaleanruskea, ruskea ja futuristinen yhdistelmä valkoista, mustaa, runsautta viininpunainen on erityisen rakastava maisemasuunnittelijat ja arkkitehdit.

  Villi kivi jäljittelevä päällystysmateriaalin hinta riippuu suoraan alkuperäisistä komponenteista ja lisäaineista, mukaan lukien polymeeri, joka antaa levyn kestävyyden ja värinpitävyyden - siksi on suositeltavaa tutkia sertifikaatti ennen kuin valmistajan takuuvelvoitteet otetaan huomioon.

  Eristeen läsnäolo, pohjakerroksen paksuus on myös tärkeä. Muiden vastaavien tietojen lisäksi kuuluisien brändien tuotteet ovat paljon kalliimpia. Tässä tapauksessa valinta on vain ostajalle: luottaa vähän tunnettuun tuotemerkkiin, mikä osoittaa hyväksyttävät ominaisuudet tai ostaa "tunnetun" tuotteen.

  Asennustyön ominaisuudet

  Kiven päällystepaneelit ovat yksinkertaisia ​​asennuksia, joita asiantuntemus tekee viipymättä tai jotka ovat innostuneiden käsityöläisten saatavilla. Jos päätät tehdä itse talon, sinun tulee huolellisesti tutustua kaikkiin ohjeisiin, jotta materiaali taakka ei menetettäisi ja vahingoittaisi tekniikkaa. Kun lasketaan tarvittava määrä paneeleja, lisää noin 10% ja jos suunnitellaan käytettäväksi elementtejä, joissa on monimutkainen kokoonpano, niin - 15%.

  Alkuperäisen pinnan pakollinen merkintä tasolla, neliö, kynä tai liitu on pakollinen. Leikkuulaatikot saivat pienen hampaan sahan tai metallivahvistimen, voit käyttää hiomalaikkaa sopivalla levyllä. Runko on luotu pääasiassa metalliprofiilista, mutta joskus on mahdollista käyttää puupalkkia.

  Kiinnitä paneeli parempia ruuveja, kierretty ruuvimeisseli. Ensimmäinen arkki on asetettu vasemmassa alakulmassa, ja työ suoritetaan alhaalta ylöspäin ja vasemmalta oikealle. Jokainen seuraava levy kiinnitetään edelliseen. Eri valmistajien johdot on varustettu kiinnityslukitusliitoksilla tai urilla tiiviin liitoksen muodostamiseksi.

  Joskus ihanteellisilla talon seinillä paneelit kiinnitetään ilman taivutettua erikoisliinaa. Naamiointi- ja sisustuselementit ovat peitteitä kulmissa sekä ylimääräisiä piikkejä, ikkunaluukut.

  Erilaisten kivipintojen mallinnus laadukkaiden paneelien avulla on erittäin kätevä: kaikenlaiset rakennusmateriaalit ovat vaatimattomia ja taloudellisia koko käyttöiän ajan, ne säilyttävät alkuperäisen ulkonäön vuosikymmenien ajan. Etupaneelit kiven alla mahdollistavat erikoiskuvan luomisen, antavat esteettisen ilmeen ja kunnioittamisen mihin tahansa rakennukseen.

  Kiven julkisivuelementit: tyypit ja ominaisuudet

  Rakennusten ulkoseinät on suojattava ilmakehän vaurioilta, lisäksi eristettävä ja huolehdittava hyväksyttävästä ulkonäöstä. Luonnon- ja keinotekoisten materiaalien talojen julkisivujen viimeistely. Alkuperäinen koristeellinen vaikutus luo luonnonkiven. Moderni ja käytännöllinen ratkaisu ulkoasun järjestelyyn ovat etupaneelit, joissa on jälkikivi.

  Ominaisuudet ja edut

  Etupaneelit suorittavat ulkoseinien koriste- ja suojaustoimintoja. Muotoilu toistuvalla luonnonkivellä auttaa luomaan kauniin ja elegantin taustan koko talolle.

  Kivipaneelilla on monia etuja:

  • erilaisia ​​tekstuureja ja värejä;
  • kivenrakennuksen korkea jäljitelmä;
  • nopea asennus;
  • halvempaa kuin luonnolliset analogit;
  • kosteuden kestävyys;
  • paneelin koko ja paino on sovitettu itsekokoonpanoon;
  • älä häivytä;
  • pakkasenkestävyys -40 astetta;
  • lämmönkestävyys jopa +50 astetta;
  • voi olla jopa 30 vuotta;
  • helppo hoito;
  • ympäristöystävällisyys;
  • huollettavuus;
  • ei aiheuta suurta kuormitusta tukirakenteisiin.

  Kun peität uuden talon julkisivua, voit saavuttaa ainutlaatuisen muotoilun yhdistämällä eri tekstuurit ja värit. Paneelien asennus pitkäaikaiseen rakennusvuosiin piilottaa rakennuksen tuhoutuneen ja esittelemättömän ulkonäön. Tätä varten sinun ei tarvitse itse korjata ja jälleenrakentaa seiniä. Asennus vaatii vain laatikoiden rakenteen. Paneelin alla voit asentaa lämmöneristyskerroksen. Eristeinä käytetään mineraalista basaltivillaa, lasivillaa, polystyreenivaahtoa, vaahtomuovia.

  Sen lisäksi, että julkisivu ja säätiö päin, kiven alla olevat paneelit voidaan käyttää aidan viimeistelyyn. Koko taloa ei tarvitse kääriä, on mahdollista leikata haluttu rakenneosa, ylempi tai alempi lattia osittain.

  kuvaus

  Kivipaneeleja alunperin käytettiin perustuspinnoitteisiin. Viimeistelevä sivuraide osoitti korkeaa suorituskykyä ja sitä käytettiin kattamaan koko julkisivu. Laajentamalla valikoima tuotteita eri kuvioita voidaan tehdä esteettisesti houkutteleva ja kestävä vuori talon.

  Verhouspaneelien tuotanto perustuu erilaisten muurausmateriaalien kopioimiseen luonnollisista materiaaleista. Ulkopuolisille seinille he jäljittelevät erilaisia ​​luonnonkiveä: ne ovat liuskekivi, graniitti, hiekkakivi, roskakivi, kalkkikivi, dolomiitti ja monet muut.

  Realismin ansiosta levyt maalataan tietyntyyppisen kiven luonnollisilla sävyillä ja antavat asianmukaisen helpotuksen ja muodon.

  Rakennuksesta riippuen talon ulkoasua varten on olemassa kahdenlaisia ​​paneeleja.

  • Komposiitti. Suunnittelu edellyttää useita kerroksia. Ulkopintainen suojakerros pinnalla toimii koristeellisena viimeistelynä. Sisäinen lämpöä eristävä kerros sisältää polystyreenivaahdon keinotekoista eristystä.
  • Yhtenäinen. Levy koostuu yhdestä ulkoisesta peitteestä. Asennettaessa joustavia paneeleja ei ole muodonmuutoksia, ne liitetään helposti monoliittiseen vuoraukseen. Eroavat pienestä hinnasta ja pienestä painosta.

  rakenne

  Luonnonkiven kaltaisten levyjen tuotantoon keinotekoisten ja luonnollisten raaka-aineiden käyttö.

  Valmistusmateriaalin mukaan julkisivuverhoukset ovat kahta tyyppiä:

  Kuitustuotteet koostuvat kvartsihiekasta ja sementistä selluloosakuitujen lisäämiseen. Niille on ominaista paloturvallisuus, pakkasenkestävyys jopa -60 astetta, äänenvaimennusominaisuudet. Negatiivinen puoli on materiaalin kyky imeä vettä, mikä tekee rakenteen raskaammasta. Iskunkestävyyden alhainen taso osoittaa taipumusta vahingoittaa. Puuprofiileillä ei ole kiven voimakasta tekstuuria, koska ne valmistetaan valulla.

  Polymeeripaneelien koostumus sisältää polyvinyylikloridia, hartsia, vaahtoa, kivipölyä. Jos muodostetaan komposiittipaneeli, lisätään polyuretaanivaahtokerros. PVC-paneelit pystyvät selkeästi korostamaan kivirakennetta, korostavat kiteistä ja villikiviä. Muovi ei reagoi kosteuteen, sillä on antiseptisiä ominaisuuksia. Paneelit kestävät iskuja ja vaurioita.

  Mitat ja paino

  Etupaneelin paino riippuu sen koosta ja valmistusmateriaalista. Koko määräytyy asennuksen ja kuljetuksen helppouden mukaan. Kevyet muovilevyt painavat noin 1,8-2,2 kg. Valmistaja on kehittänyt paneeleiden koon. Riippuen simuloidusta kivityypistä pituus- ja leveysparametrit vaihtelevat. Pituus voi vaihdella 80 cm: sta 130 cm: iin, leveys vaihtelee 45: stä 60 cm: iin. Keskimäärin yhden paneelin pinta-ala kestää puoli neliömetriä. Paksuus on pieni - vain 1-2 mm.

  Julkisivun kuitusementtilevyt vaihtelevat suurikokoisina ja suurina painoina. Pituus on 1,5-3 m, leveys on 45-120 cm, pienimmän paneelin paksuus on 6 mm ja enimmäispituus 2 cm. Raskasseppituotteiden paino voi vaihdella 13-20 kg: n paksuudesta neliömetriä kohden. Keskimäärin kuitusementtilevyt painavat 22-40 kg. Yksi suuri paksu paneeli voi saavuttaa painon, joka on yli 100 kg.

  suunnittelu

  Julkisivupaneelien muodot ja koot mahdollistavat minkä tahansa kokoonpanon suunnittelun. Materiaalin koristeelliset ominaisuudet riippuvat etupuolen rakenteesta. Valmistajat tuottavat laajan valikoiman tekokivää, jolla on suuri värisävy.

  Paneelin rakenne on samanlainen kuin eri rotujen luontainen muninta. Julkisivun koristeluun voi noutaa kivinen tai raunioitunut kivi, "villi" hiekkakivi, karkea muuraus. Väri vaihtelee riippuen luonnonkiven tyyppi - beige, ruskea, harmaa, hiekka, kastanja.

  Valmistetaan alkuperäisen ja yksinoikeuden omaavan kiven leikkauksia. Osien välissä fraktiot suljetaan epoksihartsilla. Rakeinen kivirakenne on maalattu kaikissa kirkkaissa väreissä - malakite, terrakotta, turkoosi, valkoinen. Tällaisen laskun haitta - ajan, pyyhkiminen, huonosti pestyt.

  Valmistajien yleiskatsaus

  Julkisivujen viimeistelypaneeleiden markkinat jakavat ulkomaiset ja venäläiset valmistajat. Ulkomaisten valmistajien joukossa ovat erottuneet yritykset Döcke, Novik, Nailaite, KMEW. Kotimaisten valmistajien - "Alta-profiilin", "Dolomit", "Tekhosnastka", saavat positiiviset arviot.

  • Kanadalainen yhtiö Novik valmistaa julkisivupaneeleja laskulla kenttäkiviä, karkeaa muurausta, jokikiviä, luonnonvaraista ja karsitettua kalkkikiveä. Korkealaatuinen, paksuus suurempi kuin 2 mm.
  • Saksalainen brändi Döcke valmistaa korkealaatuisia julkisivuja 6 kokoelmia, jotka jäljittelevät kiviä, hiekkakiveä ja villikiviä.
  • Amerikkalainen Nailaite-yhtiö toimittaa useita sarjoja - raunioita, luonnollisia ja ashlarisia.
  • Japanilaisia ​​kuitupitoisia julkisivulevyjä KMEW erotetaan suurella valikoimalla. Levyjen koko on 3030x455 mm suojapinnoitteella.
  • Johtava tuotanto on kotimainen Alta Profile. Lajikkeessa 44 vaihtoehtoa sivuraide kiven alla. Siinä on jäljitelmä graniittia, villikiviä, raunioita, kokoelma "Canyon" ja "Fagot". Tuotteilla on kaikki vaatimustenmukaisuustodistukset ja kehittynyt myyntijärjestelmä monissa maan kaupungeissa.
  • Yhtiö "Dolomit" on mukana PVC-pinnoitteiden valmistuksessa ulkotiloihin. Valikoimaan kuuluu kellarikerros, jossa on kallioinen riutan rakenne, hiekkakivi, liuskekivi, dolomiitti, alppikivi. Profiili on 22 cm leveä ja 3 m pitkä. Paneelit on värjätty kolmella muunnoksella - täysin tasaisesti maalattu, värjätyt saumat, epähomogeeniset monikerroksiset värit. Ilmoitettu elinikä on 50 vuotta.
  • Yhtiö "European Construction Technologies" valmistaa Hardplast-julkisivupaneeleja, jotka jäljittelevät liuskekiven rakennetta. Saatavana kolmessa värissä - harmaa, ruskea ja punainen. Niille on ominaista pieni koko: 22 cm leveä, 44 cm pitkä, 16 mm paksu, mikä sopii itsestään. Tuotantomateriaali on polymeeriseos.
  • Valkovenäjän huoli "U-plast" tuottaa vinyyli sivuraidetta Stone House-sarjan luonnonkivestä. Paneelit, joiden koko on 3035 mm pitkä ja 23 cm leveä neljään väriä. Palveluaika on vähintään 30 vuotta.
  • Moskovan tehdas Tehosnastka valmistaa polymeerimateriaaleista valmistettuja julkisivuja. Luonnon kiven peittäminen, joka jäljittelee kivinen rakenne ja graniitti, sallii sinun asentaa palonkestävän, kestävän ja ympäristöystävällisen julkisivun. Kotimainen yritys Fineber tuottaa 110x50 cm: n polypropyleenin kallio-, kivi- ja kivielementtejä.
  • Kotimainen kuitumaalien sementtilevyjen valmistaja on Profist-tehdas. Tuotevalikoimassa on kivi "Profist-Stone" alaisia ​​paneeleja, joissa on luonnonkivihiutaleita. Yli 30 värisävyä, joissa on rakeinen rakenne, mahdollistaa julkisivun minkä tahansa rakenteen. Vakiomitat ovat 120 cm leveitä, 157 cm pitkiä ja 8 mm paksuja.

  Suositukset käytöstä

  Talon viimeistely julkisivupaneelilla voidaan suorittaa itsenäisesti tai erikoisrakentajaryhmittäin. Ennakoida pinnoille tarvittavien paneelien lukumäärä. Numero riippuu itse levyn koosta ja vuorauksen alueesta. Määritä seinien alue ilman ikkunoita ja ovia. Ulkopuoliset ja sisäiset kulmat, aloitusoppaat, laatat ja lamellit ostetaan.

  Omalla asennuksella sinun on huolehdittava työvälineiden saatavuudesta. Tarvitset taso, pora, saha, terävä veitsi, mittanauha. On parempi kiinnittää rakenneosat sinkkipäällystetyillä ruuveilla.

  Jos julkisivu on yhdistetty ulkoseinän ulkopuolelle, asenna ensin höyrysulkukalvo.

  Seinälle asetetaan pystysuora laatikko. Oppaana käytettiin pienen osan tai metalliprofiilin puuta. Lämpöeristys on asennettu taittolaitteen runkoon. Materiaali on sijoitettu lähellekään kylmäsiltoja. Eristyskerros on suojattu vedeneristyskalvolla.

  Sitten tuuletettu julkisivu, jossa on muutaman senttimetrin aukko. Tätä varten kiinnitä kiskojen tai metallisten ohjainten vastahilkka. Valmiiden julkisivun vääristymien ja halkeamien välttämiseksi kaikki kehyksen osat sijoitetaan yhteen tasoon.

  Sinun on noudatettava tiettyjä julkisivurakenteiden asennusohjeita:

  • sinun täytyy järjestää ja korjata kaikki nauhat paikoissaan;
  • asennus alkaa alhaalta kulmasta;
  • asennus suoritetaan vaakasuorissa riveissä;
  • paneelien ja maanpinnan välissä on oltava enintään 5 cm: n rako;
  • jokainen myöhempi yksityiskohti tulee uraan pienellä sisennyksellä;
  • paneelin kiinnittäminen laatikkoon ei ole lähellä;
  • ruuvit asetetaan toimitettujen reikien keskelle;
  • kun kiinnität ruuvit, älä peitä korkkia, anna tilaa lämpölaajenemiselle;
  • Älä asenna paneeleja lähelle kattoa, anna korvauspaikka.

  Nurkat on kiinnitetty valmiiseen viimeistelyyn.

  Etulevyt eivät tarvitse erityistä huolellisuutta. Jos kyseessä on jatkuva pilaantuminen, riittää hoitoon saippualiuoksella ja pestä se tahriin puhtaalla vedellä. Älä puhdista julkisivua alkalilla tai hapolla.

  Upeat esimerkit ulkona

  Kiviseinien julkisivupaneelit määrittävät koko rakennuksen tyylin ja houkuttelevuuden. Jos haluat korostaa yksityisen talon tarpeellisia osia, voit käyttää väritason vyöhykkeitä. Toinen väri voidaan korostaa kulmia, ikkunoiden ja ovien rinteitä, perustusta eri muunnelmissa.

  Julkisivun koristeltu valkoinen kivi, jossa on vastakkaiset antrasiittielementit, näyttää tyylikkäältä ja epätavalliselta. Valoisa ja mehukas kirkas terrakotta viimeistely. On otettava huomioon ympäröivä maisema, jotta talon ulkoasun sopusointuinen asenne paikalliseen maisemaan.

  Asenna peruspaneelit, katso seuraava video.

  Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

  Sivustojen kopiointi on mahdollista vain, jos asennat aktiivisen linkin sivustoomme.