Ruuvaa paalupää: tyypit ja asennusominaisuudet

Kun rakennat yksityistä taloa, tärkeä askel on säätiöiden asettaminen. Tämän mallin valinta riippuu seuraavista tekijöistä:

 • Rakennettavan rakennuksen tyypistä.
 • Maan maaperän tyypistä.
 • Asiakkaan taloudellisesta tilanteesta.

Seuraavia tyyppisiä paaluja voidaan käyttää yksityisten rakennusten rakentamiseen:

 • Ruuvi. Ne ovat metalliputkia, joissa on ruuvikiekko pohjassa. Kun tällainen kasa pyörii akselin ympäri, se vuotaa maahan. Kun kasa kääritään haluttuun merkintään, betoni kaadetaan niihin.
 • Tylsää. Tämä tyyppi on valmistettu betonista. Maaperä porataan erityisellä puutarhaharjoilla, joka saadaan rakeiksi, joka saadaan rakeiksi ja se kaadetaan betonilla. Ojan seinät toimivat puutavarana. Kun virtaava maaperä voi käyttää erilaisia ​​putkia.

Ogolovkov ominaisuudet

tapaaminen

Ogolovok - on tukipuomitakan rakentaminen. Kun kaikki tangot on asennettu, ne on asennettava vaakasuoraan vanteet. Vavat ovat putkia, miten sijoittaa pohja niihin? Juuri tästä ja tarvitsevat pään, joka laittaa putken sauvan.

Tämä malli on suorakaiteen muotoinen metallilevy, johon on hitsattu putki, jossa on jäykisteitä. Tämän putken on oltava suurempi kuin kasa, jotta sitä voidaan käyttää vapaasti. Levyssä on kehäreikiä kiinnitykseen. Laitteen jälkeen on kiinnitetty näihin elementteihin grilli.

Rostverk voi olla tapaustyypin mukaan:

 • Zaglublonny.
 • Ei upotettu.
 • Keskeytetty.

Käytettyjen materiaalien tyypin mukaan:

 • Puinen.
 • Metalliprofiileista.
 • Vahvistettu betoni.

Saatavilla olevan korkin tyypin mukaan:

 • Pyöreän osan kanssa.
 • Suorakulmainen osa.
 • Polygonal.
 • Tuotemerkin muodossa.

Lomake on:

Asennuksena:

 • Hitsattu. Ogolovki on hitsattu paalun runkoon. Ensin on yhteys kolmesta tai neljästä pisteestä ja sitten ympyrällä. Tärkeä piirre on se, että hitsaussaumaa ei sulkeudu, noin 30 millimetrin rako.
 • Pultattu. Kiinnitys tapahtuu pulttaamalla. On parempi käyttää kiinnityslaitteistoa galvanoidulla pinnoitteella.

Lujuusominaisuuksien mukaan:

Tärkeimmät tekijät, jotka vaikuttavat tämän mallin valintaan:

 1. Grillityyppi ja -materiaali.
 2. Käytettävien paalujen tyypit.
 3. Rakennuksen rakentaminen.

Asennusominaisuudet

katkaisu

Leikkaustekniikkaa voidaan käyttää minkä tahansa materiaalin sauvoihin. Puu ja metalli sekä teräsbetoni voidaan leikata. Ainoa ero on työkalussa. Puuta leikattaessa tavallinen saha tekee.

Metallia varten sinun on käytettävä kulmasorppua. Kun leikataan betonia tällä koneella, käytä erityistä ympyrää. Voit myös käyttää pyöreitä sahoja eri leikkauselementeillä.

Leikkauslaitteet voivat olla:

Leikkausmenetelmä voidaan jakaa seuraaviin vaiheisiin:

 1. Putkessa merkitään leikkauslinja. On tarpeen mitata eri puolilta. Kun merkitty toisaalta, on olemassa vaara epätasaisen leikkauksen tekemisestä. Tämä tulee näkyviin kärjen asennusvaiheessa. Kiinnitysvaiheessa on erittäin vaikea saada horisontaalinen asento.
 2. Leikkuutyökalun avulla leikkausviivalla leikataan pieni kara.
 3. Tätä pitkin pitkin putki on sahattu suoraan.

Tällä tekniikalla on tiettyjä etuja:

 • Korkea suorituskyky.
 • Edullinen leikkaustyökalu.
 • Helppo toteutus, joka ei edellytä pätevien ammattilaisten osallistumista.

haittoja:

 • Leikkuupyörien nopea kuluminen.
 • Tällainen työ on varsin traumaattinen. Tarvitaan tiukkoja turvallisuusvaatimuksia.

asennus

Kun kaikki tangot on kierretty suunnittelumerkkiin ja leikattu vaaditulle tasolle, paalun päiden asennus alkaa. Laita tämä elementti sauvaan ja piirrä merkki, johon se istuu putkessa.

Tämän jälkeen laitamme kärkeen uudelleen ja käyttämällä tasoa tarkistamme sijainnin suhteessa vaakasuoraan tasoon. Tämän elementin on oltava tarkasti horisontissa, jos poikkeamia on, putki ei ole juuri sahattu, ja tämä on korjattava.

Lisäasennus koostuu seuraavista toimista:

 • Asennus vaakatasossa.
 • Hitsaussuunnittelu kahdessa paikassa.
 • Runko elementtejä ympyrän ympärillä, jolloin aukko on 20-30 millimetriä. Tämä tekninen aukko on välttämätön tuotteen sisäisten pintojen tuulettamiseksi. Hitsauksessa käytetään invertterilaitetta, jonka virta on noin 90 ampeeria. Elektrodeja on käytettävä 3 millimetrin paksuina.
 • Puhdistushitsaukset. Hitsauksen laadun määrittämiseksi saumat on puhdistettava metallisella harjalla.
 • Väritys. Asennuskärjen viimeinen vaihe. Me maalataan koko rakenne. On parempi käyttää pinnoitetta, jolla on suojaavia ominaisuuksia.

Paalunpäät - tarkoitus, laite ja asennus

Voimakkaan tukikerroksen saavuttamisen jälkeen paalun ruuvaus pysähtyy. Nyt se on leikattava ja täytettävä betonilla. Pile-pohjan lopullinen asennus - kiinnitys pääntuen leikattuihin päihin ruuvipinoille. Ne kiinnitetään kanavaan, palkkiin tai muuhun kellarirakenteeseen. Vihjeiden muodot ovat erilaisia, ja yksinkertaisin on hitsattu: metallilevy ja asennettu rengas, jossa on jäykistysrivat.

Pään tarkoitus

Paalun päätä kutsutaan tuen yläpääksi. Se tukeutuu palkkiin tai levyyn. Tästä syystä kaikki kannan paalun osan kärjet on sijoitettava samalle tasolle. Jos tämä ehto ei täyty, palkin palkit ja laatta putoavat paaluun vinossa, mikä johtaa pohjan kantavuuden heikentymiseen.

Valokuvaruuvit asennetaan valmiiksi

Valitettavasti paalujen asentaminen ei merkitse vihjeiden sijaintia yhdellä rivillä. Ruuvatessa paaluja tämä menettely on melko vaikea, ja ajamisen aikana on yksinkertaisesti mahdotonta tasoittaa paaluja yhdelle tasolle. Lähtö on yksinkertainen: sen jälkeen, kun maa on kaivettu, tukit leikataan tai leikataan tasolle, jossa on oikea vaaka.

Korkin koko riippuu paalun rungon halkaisijasta ja kattolevyyn kuuluvan rakenteen ominaispainosta. Kärjen putken sisäinen halkaisija on hieman suurempi kuin paalun ulkoinen koko, joten sitä voidaan käyttää tiukasti, vapaasti ja syvästi. Merkittäviä kuormituksia grillauksen akselilla käytetään vahvennettuja vipuja. Ne on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, jossa on nelikulmainen kääpiö ja korroosionestopinnoite.

Kierrä paalun kärki

Ogolovki kooltaan samanlainen kuin männyn poikkileikkauksen mitat ja muoto. Vihjeiden muoto on monivarianttinen: pyöreä, neliömäinen, T-muotoinen, monikulmainen. Paalun yläosan koko riippuu sen tyypistä. Esimerkiksi ruuvipätkän kärjen mitat voidaan merkitä Ø 10,8 - 32,5 cm: n ympyrään. Vahvistetut betonipilvet ovat 20-40 cm: n puolella neliön muotoisia.

Ruuvipätkän kärki on siirtymäkausi, joka yhdistää betonikuoren pään ja grillatun yksityiskohdat. Tyyppi kärki riippuu rakenteen tyypistä. Kaasulohkon talo voidaan rakentaa ruuvipilareiden pohjalle, joissa ei ole korkkeja: kiertyneet paalut on sidottu kanavalla ja niille on asennettu vahvistettu betonilevy. Rungon tai talon palkista on suositeltavaa käyttää korkkeja. Se kiinnitetään paaluun kansiin. Yleensä tällainen korkki on kiinteästi kiinnitetty ja ei vaadi hitsaamista.

Vinkkejä

Pään muoto voi olla kahta tyyppiä: T-muotoinen ja U-muotoinen. Kaikki ne on asennettu paalun akselille katkaisun jälkeen tai sen yläosan leikkaamisen jälkeen. Kaikkien kärjen muunnoksen tekniikka riippuu paalin tyypistä. Esimerkiksi ruuvipään pää on asennettu hitsaukseen, ja rauta- ja teräspätkää varten se asennetaan kaatamalla se kaiteisiin päähän kiinnitettyyn muottiin.

Valokuvassa - prosessin tekeminen pään ruuvipinoille

Palkki ja lautaspaino kiinnitetään T-muotoiseen kärkeen tai sileäpäähän. Tällöin tukit haudataan säätölaitteen vaakasuoraan osaan tai ripustetaan palkin palkkiin ja laattaan. U-muotoisilla kärjillä vain palkit asetetaan sillä ehdolla, että U-muotoisen kannatin leveys vastaa säteen paksuutta.

Ogolovki on hitsattu ja irrotettava. Manuaalisella asennuskannella on irrotettava pää. Ne soveltuvat raskaaseen maahan. Jos kasa on ruuvattu vain räjähdyksen syvyyteen, jäljellä oleva osa putkesta katkaistaan ​​ja kärki asetetaan päälle. Irrotettavat vyöt ovat lasi, 3-6 kääriä ja neliö. Yläosaston mitat: 150x150 tai 200x200, nurkkapinoille voi olla enemmän - 150x300 tai 200x400.

Niille paikoille, jotka on ruuvattu reiällä, ne käyttävät hitsattujen päitä. Niiden etuna on, että kun ne ovat päällä, vettä ja happea ei pääse tukeen, joten kasa on vähemmän altis korroosiolle. Hitsaustyyppisissä päätessä on myös 3-6 kääriä ja levy Ø 150, 200, 250 mm ja 6 reikää.

Asennusvinkkejä

Kaapelien päällystäminen

Valokuvassa - erikoislaitteet teräsbetonipäätä varten

Rei'itysvoima suorittaa ajamisen tai zapresovkien paalujen jälkeen. Irrota teräsbetonituotteen paikka, joka nousee grillauksen vaakasuoran tason yläpuolelle.

Poistettavan alueen koko on merkitty paalunakselilla. Merkkiasema määritetään käyttämällä referenssitukeen (hydraulinen tai laser) tason.

Vakiovarusteet, joita käytetään leikkuutöihin, å hydraulisiin leikkureihin ja mönkijäkoneisiin. Manuaalinen jackhammer - budjetin vaihtoehto edullisten kustannusten vuoksi. Hydraulisylinterillä on korkeampia leikkauslaatua ja hakkuutopeutta, mutta niiden kustannukset ovat kymmeniätuhansia ruplaa.

Algoritmin leikkaava haketusvasara:

 • Pihdit merkitse leikkauslinja.
 • Käyttämällä vasaraa, tee varren ympärille tukia pitkin suunniteltua linjaa.
 • Pystysuorilla aalloilla betonipäästöjä evätään tuki, jättäen vain lujittavan kehyksen.
 • Viimeisessä vaiheessa lujitetta voidaan katkaista tai yhdistää grillin vahvistuskehykseen.

Suorituskyky tämän tekniikan avulla - keskimäärin 12-15 tukea / siirto. Työn laatua on vaikea ennustaa, koska karkea työkalu voi tuhota osan tukista leikkauslinjan alle.

Hydrauliset leikkurit toimivat helpommin: rengastilassa oleva suutin on kiinnitetty tukeen, joka keskittyy leikkauslinjaan. Sitten saksin leikkaava reuna käytännöllisesti katsoen puristaa betonin betonikappaletta koskematta vahvistamiseen. Koko toiminta kestää 10 minuuttia. Leikkauslinjan laatu on verrattavissa vasaran tulokseen.

Leikkuupää

Kuvauksessa - ruuvipuristin pyörösahalla

Tukin päätä ei voi vain pilkkoa, vaan myös katkaista. Tekniikka soveltuu kaikentyyppisille paaluille, koska sekä metallia että teräsbetonia ja puuta voidaan leikata, vain leikkuutyökalua muutetaan: levy, ketju, leikkuri.

Sahatavaran leikkaamista varten käytetään käsin tai koneen leikkaamista tai hankaavia työkaluja. Normaali leikkuri on nauha tai pyörösaha, hiomakone on kulmamylly (bulgarialainen). Leikkaustekniikka ei riipu työkalusta.

 • Merkitse merkkijono merkkijonoihin tukeilla.
 • Sisällytä hiomakone tai hankaava pyörä ja ylläpitä työvoimaa.
 • Merkittyjen ympäryspiirien kohdalla suoritetaan kalibrointiura, ja työkalua liikutetaan kehän ympäri tai suorassa viivassa. Paalun ja leikkuutyökalun lämmitys estää jäähdytysnesteen.

Tätä menetelmää erottavat korkeat tuottavuus ja suhteellisen alhaiset työkalukustannukset. Haittana on mahdottomuus säilyttää raudoitus: kehys katkaistaan ​​yhdessä kärjen kanssa. Lisäksi leikkaustyökalu kuluu nopeasti. Nauha tai levy palautetaan päivittämällä hampaiden kulmat ja hiomapyörä irtoaa kokonaan. Tämän tekniikan avulla on tarpeen suunnitella leikkuutyökalun korvaamiskustannukset.

Kärjen asentaminen paaluun

Ruuvipillojen pohjan asennus päättyy jokaiseen tukikohtaan. Ennen hitsauksen aloittamista paikka puhdistetaan maalilla. Ogolovok asetetaan paaluun ja tarkista paikan taso. Jos alusta ei sovi tarkasti vaakasuoraan, on tarpeen poistaa laskeutumiskäyrän syy.

Valokuvassa - ruuvipöydän valmistettu pinta kärjen asennusta varten.

Tiedosto merkitsee kärjen reunan poistamalla maalin metallikerrokselle. Puhdistus suorittaa hiomalaite haluttua viivaa pitkin, jonka leveys on 20-30 mm. Hiomakoneessa voidaan asentaa irrotuslevy tai -johtosarja. Jälkimmäinen riittää puhdistamaan saumat ja maalata 20 paalut. Poista maali ja kärjen reuna. Tätä sopivampaa levyä varten.

Kärjen hitsaus on mahdollista invertterimuunnin avulla. Elektrodit käyttävät universaalia (3 mm) hitsausvirtaa 90-100 °.

Valokuvataan ruuvipurkimen yläosa

Standardi hitsausjärjestelmä:

 • Kärjen asettaminen oikeaan asentoon vaakasuoran tason ohjauksella.
 • Sulje pää 2-3 paikoilla pistehitsauksella.
 • Kiinnitä pään koko kehän ympäri, jolloin sauman pituus on 10-20 mm pään tuuletusta varten.

Viimeisessä vaiheessa kuona on poistettava vasaralla ja harjalla, ja vaikka kasa on vielä lämmin, puhdistetut alueet on maalattava. Saamme vahvan suojapinnoitteen.

Ruuvipillojen korkkien ominaisuudet ja tarkoitus

Säätiön rakentamisen aikana muuntyyppisten tukien joukossa käytetään usein ruuveja. Tämän tyyppisen paalun tärkein etu on niiden kohtalainen kustannus. Lisäksi tällaiset tukielementit mahdollistavat koko rakenteen pohjan korkeuden säätämisen ja rakennusten pystyttämisen maahan epätasaisella helpotuksella. Säätörakenteen viimeisessä vaiheessa suoritetaan korkkien asentaminen tukirakenteiden yläpäihin.

kohtalo

Kärki kutsuttu rakennuselementti on metallilevy, johon on hitsattu lyhyt putki ja jäykistysrivat. Ogolovkom peitti paalin yläosan sen syvenemisen jälkeen. Se kiinnitetään tukielementtiin hitsaamalla tai pulttaamalla.

Vihjeiden tehtävänä on tukea ylärakenteen myöhempiä tasoja ja jakaa tasaisesti pohjan kuormitus koko rakennelmasta. Rakennuslevyjä ja palkkeja tuetaan vihjeiden tasossa. Lisäksi ne voidaan kiinnittää puutavaraa. Tältä osin kaikki tukijalat on sijoitettava samalle tasolle suhteessa toisiinsa.

Mutta useimmissa tapauksissa ajo paalujen tiukasti samanlainen syvyys on yksinkertaisesti mahdotonta. Tasojen ja palkkien asentamisen tasomaisen tason varmistamiseksi paalujen yläpäät leikataan samalle tasolle yhdellä vaaka-alueella.

Päätykannen asennuksen ansiosta korroosion vaurioitumisaste on merkittävästi pienentynyt.

Ogolovki voi olla eri muodoissa ja tyypeissä riippuen paalujen rakenteessa käytetystä tyypistä ja kokoonpanosta.

Kasvoelementit on valmistettu erittäin kestävästä teräsrakenteesta. Lisäsuojaa varten kärjet päällystetään alkydipohjaisilla alukkeilla.

Tukijärjestelmien tyypit:

 • Ruuvi. Tällaiset paalut ovat eri läpimitaltaan olevia metalliputkia, joissa on ruuvipohja. Kun metallinen jalka pyörii, se uppoaa maahan haluttuun syvyyteen. Tukielementin kiinnittämisen jälkeen betoniliuos kaadetaan putken onteloon. Tällaisten tukirakenteiden halkaisijan mitat vaihtelevat välillä 108 - 325 mm.
 • Nainen tai betoni. Asennukseen tarvitaan maaperän tunkeutumista ruuvilla. Syvennyksiin sijoitetaan vahvistuksen runko ja kaadetaan betonia.

Ruuvipillojen edut:

 • pitävät rakenteessa laajoja tulvia;
 • voidaan käyttää rakentamiseen epävakailla maaperillä ja epätasaisella helpotuksella;
 • tukielementtien asennus voidaan tehdä missä tahansa sääolosuhteissa, mukaan lukien pakkasella;
 • kuorman tasainen jakautuminen koko rakenteesta lukuun ottamatta perushyödykkeiden ylikuormitusta ja vääristymiä;
 • ansiosta pystyt tekemään rakennuksen säädettävä nousu maanpinnan yläpuolella.

Ruuvipäiden päissä on pohja eri halkaisijoiden pyöreän lyhyen putken muodossa.

Pallojen kasvopuolen elementit poikkeavat ennen kaikkea ylälevyn muotoon. Ne voivat olla P- ja T-muotoisia.

U-muotoisilla elementeillä on pylväät pinnallaan. Ne on asennettu paaluille, jotta ne voidaan sijoittaa palkkien tai puutavaran päälle. Lisäksi on tärkeää valita sulkimen leveys, joka on ehdottomasti sopiva palkkien mittoihin.

Toisella vyyhtityypillä on täysin sileä pinta. Se sopii ja laatta grillata.

Pallojen korkkien seuraava parametri on levyn ja putkimaisen alustan halkaisija. Nämä mitat riippuvat pystytetyn rakenteen perustukseen asennetuista tuki- elementeistä.

Pyöreän putken vähimmäishalkaisija kärjen alaosassa on 57 mm. Suurin sallittu kuormitus, joka voidaan asettaa vastaavalle pohjalle, on enintään 800 kg. Tällaisia ​​ohuita paaluita käytetään tavallisesti kevyiden rakennusten ja rakenteiden rakentamiseen: autotallit, varastot, huvipuistot.

Yleisimpiä yksityisrakentamisessa ovat keskikokoiset ja vahvuudet. Niiden halkaisija on 89 mm. Niitä käytetään jopa turve- ja myrskyalueilla maanrakennusten, kylpyammeiden, aidojen, autotallien rakentamiseen.

Tukikärjen enimmäiskoko on 108 mm. Se on asennettu paksulle ja tukevalle alustalle. Tällaiset rakenteet kestävät jopa 3,5 tonnia painavaa massaa. Ne voidaan haudata minkäänlaiseen maaperään. Käytetään tukirakenteiden rakentamiseen raskaille rakennuksille ja rakenteille, mukaan lukien sillat.

Myös korkit voidaan hitsata tai irrottaa. Ensimmäinen tyyppi kiinnitetään pohjaan hitsaamalla. Irrotettavat kasvotelementit voidaan pultata.

Piling sopii

Jotta tukielementit saisivat saman korkeuden, niiden haketus tai trimmaus sovelletaan. Tämä prosessi on jonkin verran työlästä ja vaatii taitoa, mutta silti aivan itsekin.

Työn vaiheet:

 • Aluksi sinun on valittava ohjaustuki. Juuri sen korkeudella on välttämätöntä suunnata itseään muiden tukirakenteiden pituuden korjaamiseksi.
 • Jäljelle jääneillä tuilla viivoitetaan viiva merkkiin, jota pitkin putken haketus tai leikkaus suoritetaan. Vaakatason yhtenäisyys olisi tarkistettava laserilla tai hydraulisella tasolla.
 • Tukirakenteiden päiden leikkaaminen suoritetaan käyttämällä raskasta nostomallia. Pre-line-haketus puhdistetaan tiedostolla. Puhallus asetetaan vaakasuoraan putken yläreunaan.
 • Perusputken leikkaamiseksi voit käyttää hiomanaa tai hankaavaa sahaa. Leikkaus tehdään pitkin viivaa, joka on merkitty merkinnällä pohjan kannan halkaisijan tai pylvään keskiön suuntaan.
 • Toinen vaihtoehto paalujen päiden leikkaamiseen on käyttää hydraulilaitteita. Sen vuokra ja erityisesti osto ovat kalliita. Tämä menetelmä tekee kuitenkin mahdolliseksi leikata hyvin tasaisesti, ilman että koko pohja vahingoittaa tai hakataan.

Kierrä paalunpäät

Yhdysvalloissa ja Kanadassa yleiset ruuvipallojen perustukset ovat yhä suosittuja Venäjällä. Tällaisten perusteiden rakentaminen ei ole kallista, ne on helppo asentaa ja niiden käyttöikä on yli 100 vuotta.

Ruuvi on teräksinen putki, jossa on terävä metallinen kärki ja terät (yksi, kaksi, moniterä). Pallojen muoto, pituus ja halkaisija voivat vaihdella riippuen siitä, millaista rakennetta on tarkoitus rakentaa (talon, kylpy, aidan).

Ruuvipallot kierretään maaperään tasolle, joka jää alle jäätymisnopeuden. Terojen välistä maata ei löysty, vaan tiivistynyt. Asennuksen jälkeen paalut ovat betonisoituja sisältä, ja niiden yläosat on leikattu yhteen tasoon. Sitten päät kiinnitetään yläosaan, johon vuorotellen leikkuukappaleet (grillage) kiinnitetään.

Ruuvipääpäät on jaettu kahteen tyyppiin: irrotettavat ja hitsatut.

- Irrotettava korkki koostuu lasista, hameista ja metallioksista (useimmiten neliö 150 x 150 mm tai 200 x 200 mm). Ennen asennusta tehdään reikiä osiin, jotta säätösäiliö kiinnitetään myöhemmin. Sylinteripään halkaisijan tulee olla hieman suurempi kuin halkaisijan halkaisija, joten pää voidaan helposti asettaa sille.

- Hitsattu korkki on kiinnitetty paalun päähän hitsaamalla ja se on teräslevy, jossa on asennusreiät. Se voidaan myös kiinnittää metallihelmillä.

Kärjen poikkileikkaus riippuu paalun poikkileikkauksesta (on pyöreä, neliömäinen, monikulmainen). Näiden osien muoto on jaettu T-muotoisiin (käytetään levykilpiä varten) ja U-muotoisiksi (vanteet käyttävät vain kyseisen paksuuden palkkeja, jotka vastaavat kannattimen leveyttä).

Ruuvipillojen yläosa on kiinnitettävä litteästi (asentoa hallitaan rakennustasolla). Älä unohda, että kaikki korkit olisi asetettava samalla tasolla vääristymien estämiseksi. Ensimmäiseksi tehdään 3-4 pistehitsausta, ja sitten kärjet hitsataan koko pilarin koko kehän ympäri. Samanaikaisesti on välttämätöntä jättää pienet saumat sisäiseen tuuletukseen. Hitsauspisteitä on käsiteltävä korroosiota aiheuttavalla aineella.

Laadukas valmistus ja korkkien asianmukainen asennus - on erittäin tärkeä asia, koska nämä yksityiskohdat siirtävät rakenteen painon ruuvipinoille.

Tuotamme ja myydään ogolovki 57, 76, 89, 108 mm ruuveille.

Ruuvaa paalun pään koko

Ruuvipallot ovat tilaisuus saada laadukas säätiö kohtuulliseen hintaan. Ruuvipillojen käyttö perustaksi antaa rakennusten rakenteet kaikkein saavuttamattomissa paikoissa. Ruuvipätkän kärjen koko ja itsessään riippuvat suoraan seinien materiaalista ja grillityypistä, johon rakenne rakennetaan.

Ruuvipillojen tyypit

Ruuvipallot voidaan jakaa kahteen tyyppiin. Ensimmäinen - ulkonäkö muistuttaa ruuvia, jolla on pieni läpimittainen ruuvikierre. Toinen on laaja-teräinen kasa, jonka toinen pää kääntää. Molemmat tyypit yhdistyvät sellaisen komponentin läsnäolo kuin kärki. Korkki on metallilevy, joka toimii kiinnittimenä metallikapselin ja itse rakennuksen välillä. Kärjen keskikoko on 250x250 mm. Vapaa kierto, neljä reikää rakenteen kiinnittämiseen - ruuvipään kärjen edut.

Mitkä ovat ruuvipuristinkoot?

Tällaiset ruuvipääpäät ovat hyvin suosittuja:

1) Ogolovki vahvistettu; Teräs 3SP5 käytetään valmistuksen perustana sekä - 20, 09Г2С. Vahvistimien roolissa toimivat nelikulmaiset hammasrattaat. Nämä korkit valmistetaan seuraavissa kooissa:

 • 100x100 mm;
 • 150x150 mm;
 • 200 x 200 mm;
 • 250 x 250 mm;
 • 300 x 300 mm.

2) Levypäät (SP - sarja E); Valmistettu 5 mm: n 3SP5-teräksestä. Näillä vanteilla on pyöreä muoto ja kolme kiinnitystä rakennukseen. Massatuotannossa tulee tällaisia ​​kokoja:

3) Levypäät (SP - sarja M); Kiinnitysmateriaalit vanteet - päätavoite. Seuraavat vaihtoehdot E-sarjan levyjen kokoille tehdään:

4) Levypäät (SP - sarja F); Käytetään myös vannenauhan kiinnittämiseen ja seuraavat mitat:

5) Levypäät (SP - U - sarja); Materiaali - tulee 10 GOST 1080-88. Valmistettujen levyjen koot:

 • 80 mm, 100 mm - putken päätyosan mitat;
 • 111 x 121 mm;
 • 91 x 101 mm;
 • 71 x 81 mm.

6) Levypäät (SP - sarja R); Pallon koon ja itse kärjen suhteesta niiden halkaisija on:

 • 57 x 76 mm;
 • 76 x 89 mm;
 • 89 x 102 mm.

Tämän kärjen putkimaisen osan koko on:

7) tavanomaiset paalukivut; Useimmissa tapauksissa käytetään näitä paalupäitä. Vahvistettu nelikulmiohelmillä. Pultin kohdistuksen avulla voit kohdistaa kärjen suhteessa ensimmäiseen pehmustettuun riviin. On mahdollista käyttää enemmän kuin neljä pulttia. Seuraavat kokot on tehty:

 • 100x100 mm;
 • 150x150 mm;
 • 200 x 200 mm;
 • 250 x 250 mm;
 • 300 x 300 mm.

Mikä on paalupää

Pylväskannat toimivat tukena socle -rakenteelle, joka sitoo rakennettavan rakenteen paalusäätiön. Ruuvausvaiheen päätyttyä paalun ontelot täytetään betonilla. Pallojen yläosat leikataan erikoisvarusteilla suunnittelutasolle. Jotta rakennettaisiin yksi vaakasuora tukirakenne, johon tulevan rakennuksen seinät tuetaan, on tarpeen kiinnittää kärki ruuvipuristimen yläpäähän. Ogolovki voi olla eri ääriviivoja. Tämän rakenteellisen elementin yksinkertaisin muoto on valmistettu metallilevystä, johon on kiinnitetty nastarengas jäykisteillä.

Pään tarkoitus

Ruuvipätkän päätä kutsutaan siirtymäkauden metallipinoksi pätkän rakenteen yläpään vastakkeeseen, joka on tehty pohjapalkin tai ruuvien elementteistä. Rostverk, metalli tai teräsbetoni, asennettuna tiukasti vaakasuoraan asentoon. Tätä ehtoa pidetään pakollisena paalusäätiön normaalin kantavuuden luomiselle.

Ruuvipillojen tyypit ja komponentit

Kärjen koko valitaan riippuen halkaisijasta ja tukirakenteen painosta, joka riippuu suoraan perustasäteestä. Sen sisäisen halkaisijan pitäisi kuitenkin hieman ylittää paalun ulkohalkaisija. Se on välttämätöntä vapaan ja syvän uimisen varalle. Merkittäviä aksiaalisia kuormia grillata- malla tai perustuspalkilla käytetään vahvennettuja vipuja.

Tällaisen siirtymäosan vahvistetun version tekemiseksi on välttämätöntä hitsata 4 teräs "kääriä" korroosionkestävä pinnoite päänrakennukseen.

Tyypit ja lomakkeet

Kärjen poikkileikkauksen mittasuhteet ja muoto ovat pääsääntöisesti samat kuin paalun koko ja voivat olla erilaisia ​​muotoja: pyöreä, neliömäinen, T-muotoinen ja suorakulmainen. Liittämällä se paalulla tai perustasäteellä voi olla U-muotoinen tai T-muotoinen:

 1. T-muotoinen kärki. Tämän tyyppistä tuotetta käytetään useimmiten rakentamisessa sen monipuolisuuden vuoksi. T-muotoisen kärjen asennus tehdään hitsaamalla tai paalun yläosaan kiinnitettyjen pulttien avulla. Pohjapalkki tai -laatta on asennettu ja kiinnitetty kärjen ylähyllyyn.
 2. U-muotoisille tuotteille asennetaan vain säätöpalkit. U-muotoisen kannattimen paksuuden on välttämättä vastattava palkin paksuutta.
Kierrä paalunpäät

Oikean pään valinta on suositeltavaa neuvotella rakentajien kanssa, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean ja laadukkaan tuotteen.

Pulttien irrotettava liitäntä pystyy kestämään pienempiä kuormituksia kuin hitsauksessa, mutta se mahdollistaa tunkkien uudelleenkäyttö ja kohteen siirtämisen uuteen paikkaan vahingoittamatta rakennetta. Siksi niitä käytetään alhaisten rakennusten ja apulaitteiden rakentamiseen.

Kiinnitysmenetelmän vinkkejä

Kiinnitysmenetelmän mukaiset ruuvipilareiden otsikot jaetaan seuraavasti:

 • Kannatustyökaluja asennetaan käsin irrotettaviksi. Niitä suositellaan myös valita, kun rakennetaan paaluperustuksia raskaille maille. Kun ruuvaat paalun vain maaperän jäädyttämiseen, sen yläosa katkaistaan ​​ja siirretään irrotettava kärki. Irrotettavan sovittimen rakenne on yleensä valmistettu lasilevyllä, jossa on hitsattu neliömäinen levy, johon on sijoitettu kolmionmuotoiset metallilevyt. Irrotettavat tuotteet ovat seuraavissa koossa: 150 mm x 150 mm, 200 mm x 200 mm. Ogolovien kulmapinoille on suurempi osa, esimerkiksi 150 mm x 300 mm tai 200 mm x 400 mm.
 • Jos paalujen ruuvauksessa käytetään reikää, silloin käytetään hitsaustyyppisiä kärkiä. Tällainen pään kansi on suojattu veden sisäänpääsystä ja vähemmän kosketuksissa ilmakehän hapen kanssa, mikä lisää merkittävästi paalusuojan käyttöikää. Hitsatun pyöreän kärjen mitat voivat olla halkaisijaltaan 150, 200 ja 250 mm.

Asennus

Kun paalut on asennettu maahan, on tarpeen nostaa hännän osat vaakasuoraan sidontaan vaakasuoralle tasolle. Tämä toimenpide voidaan suorittaa leikkaamalla tai leikkaamalla tarpeettoman paalin osa. Tällöin rakennustaso (laser tai vesitaso) merkitsee suunnittelun korkeutta ja siirtää sen tasaisesti jokaiseen paaluun.

Jos tuote on valmistettu raudoitetusta betonista, on mahdollista leikata paalun ylimääräinen osa jackhammerilla. Tätä vaihtoehtoa pidetään halvin, mutta ei aina tehokasta. Usein tätä varten ne käyttävät kalliimpia laitteita - hydraulisia leikkureita, jotka tarjoavat selkeän leikkauslinjan ja lisäävät työn tuottavuutta. Tällöin hakkuu tapahtuu paljon nopeammin.

Kestää paljon vähemmän aikaa, noin 5-10 minuuttia, leikkaamaan paalujen päät hydraulisylinterillä. Tämä korkea suorituskyky saavutetaan erikoislaitteiden leikkausten ansiosta: rengasmainen suutin asennetaan merkittyyn tasoon pinoon. Tästä johtuen sen leikkaava reuna erottaa helposti lujittavan häkän betonikuoresta erinomaisesti.

Paalukorkkien kaistaleet suoritetaan pystysuorissa liikkeissä, koskematta vahvistamisen runkoon.

Leikkaa menetelmä

Pinoiden leikkaamista pidetään yleisenä. Sitä saa soveltaa puihin, teräsbetoniin ja metallituotteisiin. Leikkausprosessin suorittamiseksi riittää valita sopiva suutin.

Leikkaus voidaan suorittaa manuaalisesti tai käyttämällä työstökonetta. Yleensä näihin tarkoituksiin käytetään leikkuutyökaluja, esimerkiksi kaistaleikkuria, pyörösahaa tai hiomakoneita. Leikkaustekniikka on identtinen jokaiselle työkalulle ja se koostuu seuraavista työmuodoista:

 1. Ensinnäkin merkkijono on merkitty viipaleen riville.
 2. Sen jälkeen valittua sähkötyökalua käyttäen tehdään karaa varten suunniteltu kara. Työkalu on suositeltavaa suoraa linjaa tuotteen keskiosaan tai renkaan ympärille. Prosessin suojaamiseksi on välttämätöntä käsitellä työkalu säännöllisesti jäähdytysnesteellä.

Asennus hitsaamalla

Pallatyypin perustana pidetään lopulta koota siinä tapauksessa, että jokaiseen koukkuun kiinnitetään tietty korkki. Paikoissa, joissa nämä rakenteelliset elementit asennetaan, ennen hitsaustyön suorittamista on suositeltavaa puhdistaa maalaustarvikkeet perusteellisesti. Näihin tarkoituksiin voit käyttää metalliharjaa tai hiomanaa. Seuraava kärki asetetaan tuotteen yläreunaan. Samalla on tarpeen tarkistaa vaakasuora asento rakennustason avulla. Jos poikkeamat havaitaan, on välttämätöntä löytää epätasaisen uppoamisen syy ja poistaa se. Väliaineiden hitsaamiseksi elektrodien avulla 3 mm. Hitsaustyöt suoritetaan seuraavasti:

 1. Kiinnitetty kärki ruuveille, jotka on asetettu vaakasuoraan.
 2. Seuraavassa vaiheessa kosketushitsaus suoritetaan kolmella tai neljällä pisteellä.
 3. Tämän jälkeen tee hitsaus kaikenkokoisen pylvään pituudelta. On välttämätöntä jättää väli 1-2 cm, mikä on välttämätöntä ilmanvaihdon varmistamiseksi ja lauhteen muodostumisen estämiseksi.
 4. Viimeisessä vaiheessa hitsa puhdistetaan vasaralla. Seuraavaksi korkki, jossa yläkansi on päällystetty alukekoostumuksella ja maalattu.

Voit tutustua videon videokasettien asennusprosessiin:

pääntulpat ruuvipillereille

Ruuvipuristimen hinta - 250 ruplaa / kpl.

Kärjen koko: 200x200 mm

Alustan paksuus: 4 mm

Korkin paino: 2,5-3 kg

Pinnoitus: Hempel-syövyttävä tai kuumakopioinen sinkitty

Ruuvi paalun korkit hinta - 300 ruplaa / kpl.

Korkin koko: 250 x 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm

Korkin paino: 2,5-3 kg

Pinnoitus: Hempel-syövyttävä tai kuumakopioinen sinkitty

Ruuvipuristimen hinta - 250 ruplaa / kpl.

Kärjen koko: 200x200 mm

Alustan paksuus: 4 mm

Korkin paino: 2,5-3 kg

Pinnoitus: Hempel-syövyttävä tai kuumakopioinen sinkitty

Ruuvi paalun korkit hinta - 300 ruplaa / kpl.

Korkin koko: 250 x 250 mm

Alustan paksuus: 4 mm

Korkin paino: 2,5-3 kg

Pinnoitus: Hempel-syövyttävä tai kuumakopioinen sinkitty

Ruuvi paalun korkit hinta - 300 ruplaa / kpl.

Kärjen koko: 200x200 mm

Alustan paksuus: 4 mm

Korkin paino: 2,5-3 kg

Pinnoitus: Hempel-syövyttävä tai kuumakopioinen sinkitty

Miksi tarvitsemme pään ruuvipuristimelle

Pilaritukien päät on suunniteltu kiinnitettävän esineen valjaiden kiinnittämiseen. Projektista riippuen on mahdollista käyttää erilaisia ​​tyyppejä, jotka mahdollistavat rakennusten kiinnityksen kestävyyden ja luotettavuuden. Kuitenkin niiden oikean sijainnin vaakatasossa yhdessä tasossa ja estääkseen rakennuksen vääristymät, on tarpeen leikata paalujen päätä. Oikein toteutettu hakkuurakenne takaa kohteen vakaan aseman ja kuorman tasaisen jakauman tukeille.

Vihje toiminnot

Asennettaessa ruuvien paaluja suunnittelusyvyydelle ei ole aina mahdollista saavuttaa samaa korkeutta sijainnista maanpinnan yläpuolella ja tarjota ihanteellisesti vaakasuora taso kohteen rakentamiseksi.

Pienetkin vääristymät voivat myös vaikuttaa rakennuksen kestävyyteen. Siksi löytyi yksinkertainen tapa poissa tästä tilanteesta - leikata tai leikata tukipää jokaisella ruuvipurilla.

Vihjeiden koko voi olla samanlainen kuin paalujen poikkileikkaus, mutta samaan aikaan on erilainen muoto: pyöreä, neliömäinen, monikulmainen tai T-muotoinen. Suunnittelija valitsee hankkeen ominaisuuksista riippuen sopivan muodon, jotta varmistetaan vahva yhteys grillauksen tai tukirakenteen yksityiskohtiin.

Ruuvien korkit

Kun ruuvipilareiden kärjet on leikattu, on tarpeen kiinnittää korkit, jotka on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 1. T-muotoinen. Kiinnitä ne paikalleen paalun sisäosaan ja hitsataan päihin tai kiinnitetään pultteihin. Yläosa on suunniteltu kiinnittämään laatta- tai palkkilaatat.
 2. U-muotoinen. Käytä yläosaa ja kiinnitä paalun ulkopuolelle. Tällöin tärkeä asennusvaatimus on paalin ulkoisen koon samansuuntaisuus kärjen sisäpuolella kiinteän rakenteen luomiseksi. Se on tarkoitettu ainoastaan ​​grillattavien palkkien asentamiseen, joiden leveys on yhtä suuri kuin tuen kiinnityksen leveys.

Päänpäällisten hitsatun liitoksen valinta määräytyy suurimman lujuuden ja kyvyn eristää paalun sisäpuolelta ulkoisesta ympäristöstä. Tukien sisäiseen rakenteeseen kohdistuvan negatiivisen vaikutuksen poissulkeminen mahdollistaa mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Irrotettava liitos pulttien kanssa kestää pienempiä kuormituksia kuin hitsauksessa, mutta se mahdollistaa tunkkien uudelleenkäytön ja kohteen siirtämisen uuteen paikkaan vahingoittamatta rakennetta. Siksi niitä käytetään alhaisten rakennusten ja apulaitteiden rakentamiseen.

Menetelmät ogolovkov leikkaamiseen

Paalupäiden päällystäminen voidaan tehdä jollakin seuraavista tavoista:

 • käsin kannettavien työkalujen avulla;
 • automaattiset leikkurit;
 • erikoistunut hydraulilaitteisto.

Tietyn tekniikan valinta riippuu työn määrästä, käsittelyn tarkkuudesta ja riittävän tilan saatavuudesta tiettyä työkalua käytettäessä.

Manuaalinen menetelmä

Työkappaleiden käsitteleminen käsin on melko vaikeaa ja työvoimavaltaista. Siksi tätä menetelmää ei voida soveltaa kriittisten rakenteiden rakentamiseen, mutta se on täysin perusteltua aidojen, vähäisten rakennusten ja ulkorakennusten rakentamisessa. Se eroaa sen halvemmasta ja siitä, ettei tarvetta houkutella asiantuntijoita erikoislaitteilla.

Ruuvipillojen manuaaliseen kaatamiseen käytetään hydraulisia leikkureita. Menettely on yksinkertainen eikä edellytä työntekijöiden pätevyyttä. Sen ydin on seuraava:

 1. Leikkauslinjassa oleva rengasmuotoinen erityissuutin asetetaan ja kiinnitetään paaluun.
 2. Sakset leikkaavat tuen ylimääräisen osan suuttimesta.

Koko leikkausmenettely kestää enintään 15 minuuttia, riippuen paalun halkaisijasta. Leikkuulaatu ei kuitenkaan ole täydellinen, ja lisäkäsittelyä tarvitaan.

Leikkausjyrsintämenetelmä

Laitteet leikkaamiseen ogolovkov käyttäen leikkureita käytetään mihin tahansa tyyppisiin paikkoihin, jotka on valmistettu mistä tahansa materiaalista. Tämä mahdollistaa monien esineiden rakentamisen yhdelle rakennustyömaalle työkalun monipuolisuuden vuoksi.

Leikkaaminen voidaan tehdä käsin tai automaattitilassa, jolloin ammattilainen voi suorittaa työn niin tarkasti ja tarkasti kuin mahdollista. Menetelmän pääasiallinen vaikeus on sopivan leikkurin oikea valinta ja sen asemointi suhteessa ruuvaan.

Kun valitaan leikkuuterä, jonka koko on suurempi kuin tuen sisähalkaisija, on suuri todennäköisyys vahingoittaa leikkausosia johtuen ylikuumenemisesta tai paalun seinästä, joka voi menettää mekaaniset ominaisuudet johtuen sopimattomista lämpötiloista.

Pienemmällä halkaisijalla varustettu leikkuri ei salli laadun leikkaamista. Siksi on suositeltavaa käyttää seinän paksuutta vastaavan halkaisijan omaavaa myllyä ja valita oikein työkalun toimintatilat.

Toimintasarja on seuraava:

 1. Piling on tehty.
 2. Leikkuri on valittu erityisiin työolosuhteisiin.
 3. Työkalu on säädetty tarvittavaan kierrosluvun määrään.
 4. Leikkaa leikkaus rengasta tai pylvään keskelle.
 5. Tietyin väliajoin leikkaajan reuna jäähdytetään.

Jos käytät työkaluja, joissa on vesijäähdytteisiä leikkureita, voit lisätä merkittävästi tuottavuutta eliminoimalla säännöllisten pysähtymistarpeiden tarve.

Katso videota, miten leikata kasa taltalla.

Menetelmä ogolovkovin leikkaamiseksi hydraulilaitteiden avulla

Toisin kuin edellisillä kahdella menetelmällä, hydraulilaitteiden käyttömenetelmä eroaa myönteisesti paitsi sen käytön yleismahdolli- suudessa myös myös ruuvipillojen korkeuden tarkkuudella.

Liitettä voidaan helposti asentaa mihin tahansa laitteeseen, jossa on riittävä hydraulinen käyttölaite, esimerkiksi kaivinkone tai traktori. Tämän ansiosta voit säästää huomattavasti taloutta lisävarusteiden vuokraamisesta, eikä myöskään hankkia tilaa rakennustyömaalla.

Hydraulisen hakkuutähteen toimintaperiaate on kiinnittää männät leikkureihin pitkin halkaisijan pintaa, jotka samanaikaisesti ja samanaikaisesti vaikuttavat materiaaliin ja siten poistavat ylimäräisen tuen.

Kun leikkaava hammas lepää pylvässeinän toisella puolella, vastakkaisella puolella oleva hammas lisää paineita. Tämän mekanismiryhmän ansiosta yhtenäinen leikkaus saavutetaan suurella tarkkuudella.

Suosittelemme, että pino leikataan hydraulilaitteiden avulla.

Pään hitsaustekniikka

Korkin kiinnittämiseksi on välttämätöntä suorittaa valmistelutyö. Ne koostuvat suojapinnoitteen poistamisesta ruuvipurista hitsauskohdassa. Voit tehdä tämän käyttämällä metallintyöstöä, jossa on erityinen suutin tai harja. Tämän jälkeen leikkauslaatu tarkistetaan rakennustasolla ja tarvittaessa tehdään säätö.

Hitsaustyökalu

Hitsaus suoritetaan elektrodeilla, joiden poikkileikkaus on 3 mm. Nykyisen arvon on oltava välillä 95 - 100 A. Päähine sijoitetaan pystysuoraan asentoon ja sitten kolme tukipistettä muodostuu tukin halkaisijaan, mikä sallii tilapäisen kiinnittämisen rakenteen. Tämän jälkeen muodostetaan hitsia pitkin merkintä.

Hitsauksen tulisi tapahtua siten, että 1-2 cm: n pituinen osa ei pysy hitsattuna. Tämä ratkaisu mahdollistaa tuen sisäosan tuuletuksen sen estämiseksi, että siinä muodostuu lauhteen muodostumista.

johtopäätös

Ruuvipätkän päällä on tärkeä rooli pylväspohjan rakentamisessa, koska se mahdollistaa pään kannen luotettavan kiinnityksen ja vahvan tuen rakennuksen kuormituksen havaitsemiseksi sen tasaiselle siirrolle maahan. Päänkannen asentamiseen tarkoitettujen ruuvipilvien kärjen valmistelu on tärkeä askel paalusäätiön asettamisessa.

Se vaatii erityistä huolellisuutta ja huomiota suoritettaessa jokaisen vaiheen laatutarkastuksia. Kannen otsikon suorittamiseksi sinun on valittava huolellisesti sopiva menetelmä riippuen useista vaikuttavista tekijöistä.

Ruuvaa paalun pään koko

Pile caps: tarkoitus ja koko

Maapallon väestö kasvaa eksponentiaalisesti vuosittain. Asuntokysymys on yhä kiireellisempi satoille perheille, jotka haluavat saada tarvittavan koon talon tai asunnon ja, mikä tärkeintä, "kunnollisella" paikalla.

Miljoonaa kaupunkia - tämä on palava kysymys. Loppujen lopuksi on vähemmän ja vähemmän käytännöllisiä alueita rakennukseen, mutta tarvitaan yhä useampia asuntoja. Monet kehittäjät alkoivat käyttää kaikkia saatavilla olevia sivustoja geologisista ominaisuuksista riippumatta.

Näin kaupungin viranomaiset luovuttavat mielellään lahjakkuutta, pohjavesialueita jne. Rakentamaan taloja paitsi nopeasti, mutta myös laadullisesti, kehittäjät käyttävät usein tällaisia ​​tapauksia paaluilla.

Mitä paalut ovat?

Pileissä on erilaisia ​​materiaaleja: metallia, betonia, teräsbetonia, ruhoa, maata tai uraa. Niitä käytetään tekemään rakenne stabiilemmaksi, vähemmän alttiiksi pohjavedelle ja korroosion säätiölle.

Kehittäjä voi käyttää eri tapoja tällaisten tukien asentamiseen riippuen maaperän rakenteellisista ominaisuuksista, joihin pohja on valettu. Tärkein kriteeri on koko rakennuksen paino sekä sen maan tiheys, johon se rakennetaan.

Tätä varten he voivat käyttää paalun kuljettajaa, diesel-vasaraa, täryttimiä, hydraulista vasaraa ja paalukoneita. Erityistapauksissa, kun mahdollista kivistä kerroksia, käytä poraa.

Pallopäät

Jopa kokeneimpia päällikkö ei pysty asentamaan paaluja niin, että niiden yläosa, joka pitää koko säätiön, oli samalla tasolla. Näitä laakereita kutsutaan paaluviivoiksi.

Kärjen muoto riippuu paalusta, jota käytetään asennuksessa. Se voi olla pyöreä, neliömäinen, suorakulmainen. Lisäksi jalustan kiinnittämisen helpottamiseksi voidaan käyttää eri kiinnitysmenetelmiä.

Jotta perustus voitaisiin täyttää säätiön alapuolelle oikealla tasolla, päällikön on asennettava sarakkeiden luuranko (grillage), joka on kiinnitetty vihjeiden avulla.

Tyypit ja ominaisuudet

Paalupäät eroavat paitsi muotoon, joka vastaa asennetun paalin muotoa, mutta myös kooltaan. Ei pidä unohtaa, että ruuvi- tai betonipäällysteessä kärki vaihtelee myös.

Vihjeiden valinnassa tärkeä vivahde on sen muoto: se voi olla T-muotoinen tai U-muotoinen. Kun asennat grillata T-muotoiseen kärkeen, on mahdollista asentaa sekä muotti ja laatta pohjaan kaatamiseksi.

U-muotoisilla kärjillä voidaan käyttää vain palkkeja, joiden halkaisijan on oltava samansuuntainen kärjen leveyden kanssa.

Ruuvit ja teräsbetonipilvet ovat edelleen markkinoilla suosituimpia. Niiden kustannukset, luotettavuus ja pitkäikäisyys tekevät niistä suosituimpia.

Materiaalia valittaessa kehittäjä ohjaa paitsi maaperän ominaisuuksia myös kuorman suuruus asennettavan tilan muodossa. Ottaen huomioon kaikki vivahteet, valitset ja suunnitellaan grillattavan asennuksen.

Ruuvipään keskikoko halkaisijaltaan putkessa on 108 - 325 mm. Ja itse kärjen halkaisija voi vaihdella 150 mm: stä 200 mm: iin.

Pienin halkaisija on 57 mm: n putki. Tällainen säätiö voi kestää kahdeksansataa kilogramman kuormitusta. Useimmiten niitä käytetään kevyiden rakennusyritysten rakentamiseen (autotalli, huvimaja, varikko).

Laaja kasa, jonka kärjen halkaisija on 89 mm. He käyttävät tällaisia ​​halkaisijaltaan pilareita tai kosteikkoja, jotta rakennetaan huviloita, kylpyhuonetta, autotallit, aidat.

Pilejä, joiden korkki on 108 mm, ovat kaikkein "kovimmat". Ne kestävät kevyesti kolme ja puoli tonnia, asennetaan mekaanisesti ja soveltuvat lähes kaikkiin maaperään.

Betonipääharja on neliö, jonka sivut ovat kahdeksan senttimetriä. Mitä suurempi kuorma, sitä pitempi on vahvistettu betonipallo.

Ruuvi tai vahvistettu betoni?

Kysymys materiaalien valitsemisesta paaluille jää avoimeksi pääasiassa rakennuspaikan koon vuoksi. Teollisuustason (korkeat rakennukset, kaupalliset ja hallinnolliset rakennukset, sillat) tilaukset käyttävät teräsbetonipilareita.

Ne ovat kestäviä, korroosiota kestäviä, erinomaiset kestävät äärimmäisiä lämpötiloja. Tämäntyyppisen paalun huono puoli on korkeat asennuksen kustannukset. Se valmistetaan erikoislaitteiden avulla.

Ruuvipallot ovat halvempia asentaa. Ne voidaan asentaa vain henkilöstöresursseilla. Siksi ruuveja käytetään useimmin maanrakennustöiden, pienten mökkien rakentamisen aikana.

Leikata tai leikata?

Jotta rakenne olisi sileä, asennuksen jälkeen paalut leikataan oikealle tasolle. Pile cap-leikkaus suoritetaan käyttäen:

• jackhammer (pieni työ);

• hydraulinen haketus (asuinrakennusten tai kauppakeskusten rakentaminen).

Kaikkien tarvittavien manipulointien suorittamiseksi päällikkö merkitsee haluamasi korkeuden, jolla kasa leikataan. Ja sitten, jos se on betonirakenne, improvisoidun keinon avulla he tekevät raon ja katkaise ylimääräisen betonin.

Jätä vain metallikehys, joka leikataan hydraulisilla saksilla ja nostolaitteella. Tarvittaessa päälliköt voivat "sitoa" jäljellä olevat sauvat ja perustusmuotti.

Tämä "ylimääräisen" poistamisen menetelmä on aika vievä ja voi viedä paljon aikaa. Pääprosessin muutoksessa enintään viisitoista korkkia.

Lisää budjetti ja nopeampi tapa - katkaista päät. Tämä menetelmä on kätevä ja taloudellinen. Sopii eri tyyppisten paalujen käsittelyyn. Suuri etu on päiden nopea käsittely, mikä vähentää huomattavasti grillata- misen järjestelyajan.

Leikkaamiseen käytetään improvisoituja leikkuutyökaluja - bulgaria, jossa on nauha- tai levypyörä; hankaava saha.

Ennen työn aloittamista leikkausviiva on merkitty merkinnällä tai liidulla, tasaiselle leikkaukselle, kehä ympäröi kehää. Jos työkalu tai kasa alkaa lämmetä, ne jäähtyvät ja toimivat vasta sitten.

Tämän käsittelymenetelmän haittapuoli on täydellinen soveltumattomuus rihlalevyn jälkeen sekä työkalun nopea kuluminen. Tällöin kulutushyödykkeiden hankkimiseen voi liittyä lisäkustannuksia.

Kuinka valmistautua kokoonpanoon?

Jos perustekniikoille on valittu metallipinoja, on välttämätöntä tehdä alustavia töitä sen varmistamiseksi, että paalupäät kestävät pidempään.

Kun leikkaus on leikattu kahden tai kolmen senttimetrin korkeudella, sinun on poistettava päällystekerros, joka suojaa materiaalia ympäristötekijöiltä. Tämä täydellinen harja metallille tai erityinen suutin hiomakoneessa.

Paalun kärkien asentamisella on myös omat ominaisuutensa. Asennuksen tärkein kriteeri on paalujen tyyppi ja materiaali, josta se on tehty. Jos ruuveja käytetään rakentamisen aikana, sen päät ovat metallia ja ne on kiinnitettävä hitsaamalla.

Tämä voi olla T-muotoinen kärki, joka on levyn muotoinen pyöreällä pohjalla, joka on kulunut paalussa ja kiinnitetty hitsaussaumalla. Lisäksi, jos kanavaa tai I-palkkia käytetään grillatauksen asennukseen, ne hitsataan paalun päähän erityisellä tavalla.

I-palkki kiinnitetään hitsaukseen neliömäisen levyn muodossa ja kanava käännetään "siivillä" ja hitsataan pohjaan. Jos arkkitehdin ajatuksen mukaan rakennus on pystytetty puupalkista, ensimmäiset ruutupiirrokset on liitetty kärkeen metallinen sauva.

Hitsausta varten käytetään 3 mm: n kokoisia elektrodeja, nykyinen arvo on enintään 100 ampeeria.

Jos betonipäähän asennetaan roskien pohja, sen asennus alkaa sen jälkeen, kun paalunpäät leikataan halutulle tasolle. Tämän tyyppiset Ogolovki asennetaan betoniliuokseen perustuksen kaatamisen aikana paaluun asennetulla muottipesällä.

Ja nyt hyvää

Pallojen käyttö rakentamisessa ei ole uusi. Mutta on mahdollista, että kaikki asiakkaat eivät ole joutuneet käyttämään sitä elämässä. Monet ovat hämmentyneitä pitkien prosessien asennuksen, samoin kuin melko työläs tapa asentaa grillage.

On syytä huomata, että tämäntyyppisen säätiön käyttö säästää kodin omistajia monista negatiivisista tekijöistä. Tämä on:

 • Kevään ja syksyn tulvat.
 • Maaperän epävakaus (turvesat, suot, kivet, kelluva).
 • Asennuksen sopivuus, joka ei ole riippuvainen sääolosuhteista (huurre, lämpö jne.).
 • Rakennusten rakentaminen epätasaisilla pinnoilla;
 • Painon kuormituksen jakautuminen perustan muotoon.

Maailmassa on paljon hankkeita, joiden rakentamisessa käytetään perustuksia, jotka on asennettu ruuveihin ja betonipilareihin. Suurin osa niistä on eko-hankkeita, joiden tehtävänä on säilyttää rakennusten valinnassa olevien alkuperäisten kauneuden. Norjan ja Suomen varattuja kulmia on rikastettu epätavallisilla "kanajalan" rakennuksilla. Ne eivät ainoastaan ​​muuttuneet omistajilleen viihtyisiksi asuntoiksi, vaan myös matkailijoiden vetovoimaksi uteliaille matkailijoille.

Kauniit, mukavat ja tärkeimmät turvalliset kodit hämmästelevät yksinkertaisuutensa ja alkuperäisen suunnittelunsa ansiosta. Millaista paalut ja ogolovkovista tulee kodin perusta, se riippuu sinulle. Pääasia on, että tämä perusta ei saa palvella yhtä sukupolvea perheestasi.

Charlie Gard kuoli viikkoa ennen hänen ensimmäisen syntymäpäivänsä Charlie Gard, parantumaton lapsi, josta koko maailma puhuu, kuoli 28. heinäkuuta viikolla ennen hänen ensimmäistä syntymäpäivää.

Kuinka näyttää nuoremmalta: parhaat hiustenleikkujat yli 30, 40, 50, 60 Tyttöjen 20 vuoden aikana älä huoli hiusten muotoisesta ja pituudesta. Näyttää siltä, ​​että nuoruus on luotu kokeiluja ulkonäköä ja rohkeita kiharoita. Kuitenkin viimeinen

20 kuvaa koirista oikeaan aikaan Kissat ovat hämmästyttäviä olentoja, ja kaikki tietävät tästä. Ja ne ovat uskomattoman fotogeenisiä ja aina tietävät, miten olla oikeaan aikaan sääntöissä.

On käynyt ilmi, että joskus jopa kaikkein kova kunnia päättyy epäonnistumiseen, kuten on kyse näiden julkkisten kanssa.

15 syöpätapahtumaa, joita naiset useimmiten jättävät huomiotta Monet syöpätaudit ovat samanlaisia ​​kuin muiden sairauksien tai oireiden oireet, joten niitä ei useinkaan oteta huomioon. Kiinnitä huomiota kehoon. Jos huomaat.

13 merkkiä, joilla sinulla on paras aviomies, ovat todella suuria ihmisiä. Mikä sääli, että hyvät puolisot eivät kasva puissa. Jos toinen puoli tekee nämä 13 asiaa, niin voit.

Ruuvipallot: mitat ja sallittu kuorma

Ennen kuin valitset haluamasi ruuvipätkän, jonka avulla voit merkitä haluamasi pino-ruuvin pohjan, sinun tulee huolellisesti tutkia kaikki mitat ja suunniteltu rakenne. Lisäksi sinun ei pidä unohtaa testejä, joihin ruuvipillit joutuvat, jotta mahdollistettaisiin kaikkein edistyksellisimmät menetelmät näiden tukien ruuvaamiseksi.

Nykyään rakennusmarkkinoilla on laaja valikoima tuotteita, joiden ero on suunnittelun piirteissä ja mitoissa.

Korkin mitat

Jos päätät rakentaa kylpyläosaston, talon, talonrakennukset ja kesämökit, pihdit perustuvat parhaimpaan vaihtoehtoon. Tämän laitteen ansiosta on mahdollista tehdä kaiken mahdollisimman mukavaksi ja mukavaksi. Tämän pystyttämiseksi rakentaminen voi tapahtua missä tahansa maastossa, vaikka se sisältää korkeuserot tai hautaaminen maaperässä.

Kaavion - ruuvipillojen laite ja mitat

Tällainen parametri kuin ruuvin kannattimen kärjen koko voi olla eri arvoja. Se riippuu tuotteen läpimitasta. Useimmiten ihmiset hankkivat tukia, joiden halkaisija on 108 mm, ja kärki on tällainen koko 200x200 ja sen paksuus on 4 mm. Se on tällainen tuote 350-380 ruplaa.

Taulukko 1 - kärjen koon riippuvuus paalun halkaisijasta

10 vuotta ruuvien laakereiden pohja on niin laajaa kysyntää. Tämän kysynnän syynä liittyy lukuisia etuja, joihin kuuluvat mm. Vahvuus, kestävyys ja luotettavuus. Tänään tuotetaan eri kokoisia paaluja eri halkaisijoilla ja erilaisilla käyttökohteilla. Tarkastele ruuvien paalujen perusmuotoja.

Halkaisija 57 mm

Tälle mallille on tyypillistä 800 kg: n kantavuus. Tällaiselle tuotteelle esitelty kuorma ei ole kauheaa, vaikka asennusprosessi toteutettaisiin pilkkomalla maaperällä. Sellaisen perustan käyttö on sallittu vesiliukoisella maaperällä ja maaperällä, jolla on epätasainen pinta.

Käytä tätä versiota tukeista suojarakenteiden asennukseen ja ei-raskas liikerakennusten rakentamiseen. Näihin kuuluvat huvimajat ja autotallit. Asennusprosessi, jonka halkaisija on 57 mm, voidaan suorittaa itsenäisesti manuaalisesti. Pienen koon vuoksi asennus ei vie paljon aikaa.

Mitkä ovat ruuvipillojen haitat löytyvät tässä artikkelissa.

Tämäntyyppisiin etuihin kuuluu pitkä käyttöikä. He voivat palvella sinua 90 vuoden ajan. Tämä etu saavutetaan johtuen haavoittuvuudesta ilmaston, luotettavuuden ja kestävyyden haittavaikutuksille.

Halkaisija 89 mm

Tällaiselle tuotteelle kantokyky voi olla 1,4 tonnia. Tämäntyyppisten ruuvipallojen käyttö on talojen ja rakennusten rakentaminen kosteikoille ja turvealueille. Tämä saavutetaan erinomaisen kyvyn kestää suuria kuormituksia.

Tämän vaihtoehdon käyttäminen on sallittua rakennusten, suojarakenteiden rakentamisessa. Myös ihmiset alkoivat aktiivisesti käyttää halkaisijaltaan 89 mm ruuvitukkeja huviloiden ja kylpyammeiden rakentamiseen.

Tietoja siitä, kuinka kauan konkreettisten kuivien pohja löytyy tässä artikkelissa.

Ne voivat olla mukana myös laiturien, jokilaivojen rakentamisessa. Asennus tapahtuu erikoislaitteiden avulla. Tietenkin tällaisia ​​tapahtumia on mahdollista järjestää manuaalisesti edellyttäen, että sinulla on tarvittavat taidot.

Mikä on säätiön paksuus pitäisi olla kaksikerroksinen talo löytyy tässä artikkelissa.

Halkaisija 108 mm

Tällaisten tuotteiden kantavuus on 3,5 tonnia. Kiinnitän heidät runkopaneelien rakentamiseen tai hirsirakennusten ja puurakenteiden rakentamiseen. Toisen tyyppistä paalua voidaan käyttää hangarien ja raskaiden aidojen asennuksessa. Asennus tapahtuu vain mekaanisesti ja erikoislaitteiden avulla.

Tietoja siitä, mitä betonielementtiä tarvitaan kaistaleiden perustuksiin, löytyy tästä artikkelista.

Halkaisija 133 mm

Näissä tuotteissa kantokyky voi olla jopa 6 tonnia. Niitä käytetään mihinkään maastoon suurien rakennusten rakentamisessa käyttämällä hiilihapotettuja betonilohkoja tai tiiliä monoliittirakenteiden rakentamisessa.

Asennusprosessi edellyttää erityisten tietojen ja taitojen käyttöä, eikä niitä voi tehdä ilman erityisiä laitteita. Tämän tuotteen edut ovat:

 • tehokkuutta;
 • erinomainen luotettavuus;
 • pitkä käyttöikä;
 • Koko kausi ja erikoislujuus, minkä vuoksi asennustyöt voivat tapahtua kaikissa ilmasto-olosuhteissa.

Tietoja siitä, mitä betonielementtiä tarvitaan talon perustamiseen, voidaan lukea artikkelista.

Tämän parametrin osalta määritetään ottaen huomioon tuotteen läpimitta. Tämän perusteella paalujen pituus voi olla seuraavanlainen:

 • halkaisija 57 - pituus 4000 mm;
 • halkaisija 89 - pituus 4000 mm;
 • halkaisija 108 - pituus 2500 mm.

Suhde koko ja kuorma

Ruuvitukien kuormitus riippuu ennen kaikkea maaperätyypistä ja tuotteen teknisistä mitoista. Nämä kriteerit ovat niin tärkeitä, kun ne lasketaan huomioon. Standardien mukaisesti valmistettujen innovatiivisten paalujen kantavuus on 2-8 tonnia. Jos pystymme oikein laskemaan kantavuus ja määrittämään paalujen määrän, pystytetty rakennus saa vankan ja luotettavan perustan, joka kestää yli 100 vuotta.

Tämän artikkelin avulla voidaan nähdä nauha-pohjainen ilmastetun betonin talo.

Videossa - ruuvipillojen mitat ja niiden kuorma:

Tällaisen säätiön haittapuolet sisältävät rajoituksen mahdollisimman suuresta kantokyvystä. Jos rakennat yhden kerroksen rakennuksen, voit tehdä rakentamisen ilman pelkoa. Mitä tulee 3-kerroksiseen rakenteeseen, tarvitaan tarkka laskenta. Jos talon ennustettu paino ylittää 60 tonnia, kannattaa käyttää muita säätiövaihtoehtoja.

Pinoihin perustuva kuormitus riippuu tuotteiden koosta. Esikaupunkirakennuksessa kannattaa laskea kaikki parametrit. Voit tehdä sen itse, ilman muiden henkilöiden osallistumista. Halkaisijasta riippuen on mahdollista määrittää ruuvipillojen kantavuus:

 • Ø57 mm - 1,5 t;
 • Ø89 mm - vähintään 3,5 t;
 • Ø108 mm - vähintään 4,5 t;
 • Ø133 mm - vähintään 7,0 t;
 • Ø159 mm - vähintään 10,0 tonnia.

Ruuvipallot ovat tänään menestyneet eri talojen rakentamisessa. Mutta ennen kaiken työn aloittamista on niin tärkeää valita oikein kaikki sopivat mitat sekä laskea kantokyky. Jos lähestyt tätä työtä vastuullisesti, sitten kotisi palvella sinua pitkään.

Kuinka ruuvipuristimen kärki on?

Pylväsvihjeiden asentaminen kannatin katkaistuihin päihin on viimeinen vaihe, jossa perustukset asennetaan ruuvipinoilta. Tämä menettely on välttämätön, jotta tulevasta rakenteesta saadaan yksi taso.

Kierrä paalunpäät

Tämän jälkeen kanavien ruuvien perustuksen tai muun kellarikerroksen paalutus kiinnitetään paaluihin. Korkin yksinkertaisin muoto on metallilevy, jossa on mustelmia, joissa on hitsatut jäykistysrivat.

Vihjeiden koot ja muodot

Teräsbetonipilojen muotoa edustavat seuraavat tyypit:

Rakennustekniikan vaatimusten täyttämiseksi korkkien koon on vastattava pinon poikkileikkauksen vastaavaa muotoa perustuksiin ja sen kokoon. Halkaisija - riippuu tiukasti tuotteen tyypistä.

Ruuvien paalujen koot vaihtelevat välillä 10,8 - 32,5 cm, ja ne toteutetaan pääasiassa ympyrän muodossa. Vahvistetut betonipallot ovat neliön muotoisia, joiden poikkileikkaus on 20-40 cm. Puusta valmistetut paalut muodostavat epäsäännöllisen ympyrän, jonka halkaisija on 18-32 cm.

Pylvään tyyppi vaikuttaa suoraan kärjen tulevaan asennukseen. Pistehitsauksen käyttö on ruuvipätkälle ominaista, ja teräsbetonipatan kärki kaadetaan suoraan pohjaan, joka on asennettu leikkauspäähän. Itse kärki suoritetaan U-muotoisessa tai T-muotoisessa muodossa.

Ruuvaa paalupää

Näiden kahden tyypin valinta riippuu rakentajan suunnitelmista grillata asennettaessa. T-muotoinen korkki on monipuolisempi - sitä käytetään yhtä paljon menestyksekkäästi, kun asennetaan palkkikaton ja laattasäiliö. Jos U-muotoiset kannattimet on asennettu, ne voivat kuljettaa vain palkkeja.

Vihjeiden valinta

Niskatyypit ovat kahta tyyppiä, joiden asennusta käytetään tulevan rakenteen kehyksen mukaan. Mutta joissakin tapauksissa pääsuojaa ei tarvita lainkaan, jos aiot rakentaa talon kaasuliesiin. Sitten paalut yksinkertaisesti sidotaan kanavalla ja vahvistetut betonilevyt asetetaan päälle.

Jos rakennuksessa käytetään runkoa tai puuta, voit käyttää hitsattuja tai irrotettavia korkkeja. Hitsatuotteiden pääetu on, että kasa eristetään ulkoisista ärsytyksistä, kuten hapesta ja vedestä.

Pallon korroosion aste tällaisilla vipuilla vähenee merkittävästi. Hitsatut korkit kiinnitetään rei'illä, ja ne sisältävät välttämättä 3 - 6 kääpiötä, joissa on 6 reikää oleva levy. Sen halkaisija voi olla 150, 200 ja 250 millimetriä.

Paalujen asentaminen manuaalisesti perustuksiin edellyttää irrotettavia vinkkejä sekä kun tiedetään, että maa on liian raskas ja syväjäätynyt. Tällaisessa tapauksessa paalu haudataan mahdollisimman hyvin, putken jäljelle jäävä pää on leikattu ja päätykappale asennetaan.

Irrotettavat korkit tehdään usein 150 × 150 mm ja 200 × 200 mm. Jos paalut ovat kulmikkaita, niin päitä, joiden mitat ovat 150 × 300 mm, sallitaan. sekä 200 × 400 mm.

Asennus

Tällainen toiminta kuin paalujen päätyjen kaataminen suoritetaan vasta sen jälkeen, kun niitä käytetään tai puristetaan maahan. Samanaikaisesti ne päästävät eroon tarpeettomasta osasta perustusten teräsbetonipylväästä, joka rikkoo sen yläpuolella olevan grillatun vaakasuoran tason.

Määritä ja korjata pinon ulkonevan osan mittojen poistamiseksi käytä laseria tai hydraulista tasoa. Tätä varten kaikki paalujen päät on mitattu yhdellä ohjauksella.

Tämäntyyppisen asennuksen yleisimmät työkalut ovat jackhammer, tällainen laite on varsin halpa tapa leikata kasa ja hydrauliset leikkurit, jotka vaativat paljon rahoituskustannuksia, mutta tämän korvaaminen leikkaustarkkuudella ja pinoiden leikkaaminen tapahtuu nopeudella, joka on huomattavasti korkeampi kuin jackhammer.

Kun suoritat operaation pistokameroilla, suorita seuraavat vaiheet:

 1. Merkitse rivejä, joissa on erikoismerkki.
 2. Piirrä vasaralla, jossa on iskunvaimennustyökalu betoniteräsrakenteiden tulevan hakkuun linjaa pitkin.
 3. Paalukorkkien kaistaleet suoritetaan pystysuorissa liikkeissä, koskematta vahvistamisen runkoon.
 4. Viimeistely koskettaa raudoitusta, tai se on tarvittaessa hitsattu grilliin.

Saumojen päiden leikkaaminen saksilla kestää useita kertoja vähemmän aikaa, 5-10 minuuttia. Tämä on mahdollista saksin erikoissuunnittelun ansiosta. Sen jälkeen, kun saksin rengasmuotoinen suutin on asennettu hakkuumerkille, leikkuuterä vapauttaa helposti lujitetun kehyksen betonista, "puree" betonia pitkin lähes ihanteellista leikkauslinjaa.

Prosessin leikkaaminen ogolovkov (video)

Asennus leikkausmenetelmällä

Pinoiden leikkausteknologia on omalla tavallaan universaali: se soveltuu ehdottomasti minkä tyyppiseen tuotteeseen (materiaalin mukaan): puuta, teräsbetonia, metallia, joka korvaa vain leikkausmateriaalin suuttimen.

Pallojen leikkaaminen voi vaatia sekä manuaalisia että työstökoneita. Nämä ovat pääasiassa leikkaavia työkaluja (nauha- ja levysahat) sekä hankausaineita, esimerkiksi bulgaria. Leikkaustekniikka on sama kaikille työkaluille:

 1. Leikkauslinja on merkitty merkinnöillä paaluilla.
 2. Sisältää sahan tai hiomakoneen, jolla on tarvittava nopeus.
 3. Markkinan osoittamaan ympärysmittaan ne tekevät uran kalibrointia varten ja siirtävät työkalun suorassa viivassa keskelle tai renkaaseen. Turvallisuutta varten on määräajoin tarpeen käyttää jäähdytysnestettä.

Tällainen tapa poistaa korkit ovat merkittäviä etuja, kuten työkalun saatavuus ja alhaiset kustannukset, yhdessä korkean suorituskyvyn kanssa. Mutta tätä menetelmää käytettäessä on mahdotonta sulkea pois raudoituksen leikkaamista yhdessä betonin kanssa ja leikkaustyökalun nopea kuluminen. Valmista kulutustarvikkeet etukäteen.

vanne palkki

Puutavaran ostamisen jälkeen on ennen kaikkea käsiteltävä sitä perusteellisesti antiseptisellä aineella hometta kehitettäessä. Myös puu ei saa helposti sytyttää, koska on tarpeen asettaa sopivat aineet - palonestoaineet. Kun vinkit on tarkastettu yhdellä vaakasuoralla tasolla, korkit asetetaan kattohuovan avulla.

Ogolovok perusta ruuveilla

Seuraavaksi palkkeista tehdään sitova elementti. Yksi palkki sopii toiseen, telakointilaite on "puulattia" tai "tassussa". On toivottavaa vahvistaa jokaista kulmasädettä ruuveilla kiinnitetyn metogolkovin avulla. Levittämisen jälkeen puu on kiinnitettävä paalun yläosaan.

Tätä varten palkit suorittavat läpimenevän reiän korkkeihin, ja sitten pultit tekevät viimeisen asennuspalkin. Puutavara on kielletty, kun vaakasuora asento ei ole sama, mikä voi aiheuttaa rakennuksen vinoutumisen.

Ennen kuin rakennat seinät, sinun on asetettava vesikerroksen kerros. Tämän tyyppinen laite välttää kosteuden haitalliset vaikutukset.

Hitsauspää

Pylväskansi, joka on kiinnitetty tukeen, on pilarin asennuksen viimeinen vaihe. Ensin sinun on suoritettava seuraavat valmistelutoimet: korkit puhdistetaan maaliin hiomakoneen avulla, jossa on pyyhkimen kiekko tai johto harjalla, jonka jälkeen pään horisontaalinen sovitus tarkistetaan tasolta.

Jos sivusto ei ole täysin horisontaalisessa asennossa, asennusta ei voida jatkaa ja ongelma olisi korjattava. Useimmiten käytetään työkalua, kuten inventaarihitsauslaitetta, jossa halkaisijaltaan 3 mm: n elektrodeja käytetään kärjen ylikyllästämiseen.

Hitsausvirran voimakkuusalue on 90-100A. Ruuvipallot katoavat kahdella tavalla. Aluksi kanavaa käytetään korkissa ja se on hitsattu ruuvipurkin yläosaan.

Tällainen säätö perustuu pääasiassa kehysrakennuksiin, joiden kantava seinämän leveys on enintään 150 mm. Jos grillausrummun paksuus on yli 150 mm. silloin tällaisissa tapauksissa käytetään kanavan ja korkkien yhdistelmää 200 × 200 tai 250 × 250 mm. Hitsauskärkien vakiokäsitys:

 1. Korkin löytäminen täysin vaakasuorassa asennossa.
 2. Obvarka ogolovka 3-4 pistettä.
 3. Pään hitsaus pilarin koko kehän ympärillä lukuunottamatta 10-20 mm: n segmenttiä. työntekijä sisäisen ilmanvaihdon suunnittelussa.