Säteen muoto

Radiaalimuotti on monoliittirakenteiden välttämätön rakenneosa, joka mahdollistaa rohkeimmat arkkitehtoniset projektit. Modulaarinen järjestelmä tarjoaa rakentajille rajoittamattomia mahdollisuuksia luoda pyöreitä muotoja monoliittisille säiliöille, altaille, seinille, perustuksille, silta-laitureille.
Yrityksemme tuottaa kahta säteittäistä muottirakennetta:

 • Palkkijärjestelmä (I-palkkien mukaan)
 • Runkojärjestelmä (perustuu teräskehyksiin)

Kehysjärjestelmä

Hinnat ja tuotantoaika

Säteen muotoilun hinta riippuu betonisoinnin korkeudesta ja säätönauhojen tasosta. Meidän insinöörit valmistelevat nopeasti kaupallisen ehdotuksenne teknisten eritelmien perusteella. Keskimäärin säteittäisen muottien hinta on 8000 p. per m2.

Tuotteet valmistetaan tilauksesta, keskimääräinen tuotantoaika on 10-14 päivää.

Varoitus! Vuodesta 2016 lähtien yhtiömme tarjoaa vaihtelevan muotoisen muottien vuokrauspalvelun. Tarkemmat tiedot löytyvät kohdasta Pyöreän seinien muottien vuokraus.

Säteen muottien vuokraus

Radiaalinen tai pyöreä muoto, joka on suunniteltu lieriömäisten rakenteiden pystysuuntaisten betoniseinien muodostamiseksi ottaen huomioon kaikki pyöreiden esineiden tekniset ominaisuudet. Rakennustöissä käytetään pyöreitä metallipylväitä, joiden halkaisija on 250-750 mm. Kotimaisen tuotannon säteittäinen muotti.

Jalkojen vuokrausmenot

Vuokran kustannusten laskeminen

Asiantuntijamme antavat sinulle maksutta lomitusjärjestelyä, tekevät täydellisen laskelman koko sarjan kustannuksista ja valitaan paras toimitusvaihtoehto.

Kuuleminen ja tuki

Kun olemme allekirjoittaneet sopimuksen ja laatoituksen, takaamme tietoteknisen tuen toimittamisen koko laitteiden vuokrausjaksolle. Meidän tech-savvy henkilökunta on käytettävissä vastaamaan kysymyksiisi.

Radiaalisen muottien edut

 • suunnittelun tarkkuus mittauksissa;
 • kehyksen perusta ovat kiinteät komponentit, jotka voidaan säätää lähimpään millimetriin;
 • muottielementit on valmistettu erityisen pinnoitteesta, joka on asennettu jäykkään profiiliin ruuveilla ja lukoilla;
 • monipuolisuus, helppokäyttöisyys;
 • kaikki elementit kytketään kytkimiin E, puukoristeiden (välikkeet) avulla, voit lisätä pituutta ja sädettä;
 • lukkojen lujuus ja luotettavuus;
 • kätevä asennus ja purkaminen;
 • säteislevyjen saatavuus vaihtelevalla säteellä;
 • kerääntyvät suojukset rajoittamaan korkeutta.

Radiaalisen seinämän muotti on koottu nosturin avulla, jota käytetään laajasti monoliittirakenteiden ja seinien rakentamisessa - suoraan tai kaarteena, eri korkeuksilla ja paksuuksilla.

Säteen muotoilun käyttö:

 • puoliympyrän pylväiden ja seinien rakentaminen;
 • radiaaliset sillat;
 • pyöreät juomavesisäiliöt;
 • kaivosten, hissien, siilojen, altaiden ja jätevedenpuhdistamojen betonointi.

Onko kysymyksiä vuokraamisesta?

Kun vuokraat kauan tai kun tilat suuria määriä

ominaisuudet

Rakenteelliset elementit ovat sinkitty teräskehys, säde säädetään elektrolyyttisillä kierteillä. Muottipinta on valmistettu 17 mm paksusta vanerista. Sisäpaneelien keskipituus on 2,40 m, ulompi pituus 2,50 m. Paneelit ovat saatavissa kolmella tavanomaisella korkeudella 0,60, 1,20 ja 2,40 m. Säteen muoto voi kestää noin 50 kg / m2.

Tilauksen vaiheet

Vuokrasuhteen koostumus sisältää myös kaikki lisävarusteet ja komponentit: pylväät, lukot, aluslevyt, mutterit, nostokoukut, tukipyörät. Huomaa, että levyjen paneelit ja kehys toimitetaan koottuna, säätö haluttuun kaarevuussäteeseen tapahtuu suoraan rakennustyömaalla.

Kuljetuksen aikana paneelit kiinnittyvät tiukasti teräskehykseen, joten ne ovat suojassa vaurioilta.

Pietari, st. Serdobolskaya, talo 64, kirjain K, huone 7N

Pietari, Viipurin moottoritie

Moskova, Ryazansky Prospect, 86/1, s. 2 toimisto 14

Pyöreät säiliöt

Teollisuuden työpajoja asennettaessa on välttämätöntä asentaa muottipesät erilaisiin erikoislaitteisiin, säiliöihin, kanaviin, putkilinjan tukiin jne. Useimmat näistä rakenteista voidaan jakaa yksittäisiin elementteihin - seinät, pylväät, palkit ja lattialaatat jne. edellä kuvattu.

Erityisen monimutkaisia ​​ovat muottibunkkerit; Tämä muotti on koottava vakiintuneille, etukäteen kirjoittuneille metsille. päälle

estrusbunkkerin taso järjestää vaakasuoran alustan, jolla ne keräävät estruslaattojen. Rakennustelineiden kohdalla on tarvittavat korkeudet sivupalkkien pohjat, sitten kraatterit ulkoreunan reunat ja taistelut, jotka on peitetty levyillä tai valmiilla suojilla. Vahvistuksen ja upotettujen osien asennuksen jälkeen muotti puhdistetaan ja suppilon sisäinen muotti asennetaan (vähitellen, kun betoni valetaan). Konkreettisuppilon lopussa, joka on asetettu tavalliseen tapaan, bunkkerin ja nadbunkernogon pystysuuntaisten seinien muotti on päällekkäin.

Bunkkerin muottipesän alla olevia ajelehtivia rakennustelineitä on vältettävä jättämästä hyllyjä kraattereiden seinien läpi. Ylivarren laatan muotti on joko ripustettava väliaikaisilta säteiltä, ​​jotka on asetettu bunkkerin seiniin (korkeudeltaan jopa 5 metriä) tai kallistetuilla telineillä. Jos nämä telineet eivät riitä, neulaset, jotka ylläpitävät nadbunkernogon päällekkäisyyttä, on asennettava suppiloiden jo kovetettuihin, riittävästi vahvistettuihin seiniin.

Kun rakennetaan säiliön seinämät, on otettava huomioon vedenpitävyysvaatimukset. Näissä tapauksissa betonisekoituksen sivuttaispaine tulisi ymmärtää vain ulkopuolisilla kiinnityksillä - tukia tukevat tukipyörät tai tukiraudat ja seinämän muottien supistukset. Muussa tapauksessa suorakulmaisten säiliöiden seinämät eivät eroa edellä kuvatusta tavanomaisten seinien muottirakenteista.

Pyöreitä säiliöitä varten seinien sisäpuolinen muotti on järjestetty vaakasuorasta kaarevasta ympyrästä suljetun muodon ympärillä, joka perustuu metsän kohoumien päälle. Kierretyssä kannessa on pystysuorat levyt. On suositeltavaa järjestää ulkokehät kaarevilta suojilta, joiden asennus on järjestetty säiliön ympärille rakennustelineiden tukemiseen.

Kun säiliön halkaisija on vähintään 5 m, seinien muotti voidaan tehdä taivutetuista 19-25 mm paksuisista levyistä, jotka on järjestetty vaakasuoraan. Tällöin pystysuorien levyjen rivat on asennettu säiliön rengasmaisen muodon ympäri ja kiinnitetään kiinnittimillä telineiden pylväihin, jotka tukevat säiliön päällekkäisyyden muottiinpanoa. Tällaisen muottien käyttö on erityisen suositeltavaa pienellä liikevaihdolla.

koska sen purkamisen jälkeen saatu materiaali voidaan lähes kokonaan käyttää muihin tarkoituksiin. Lisäksi kaarevilla piireillä ei ole aikaa vievää työtä.

Stroyizdat, 1988. Betoni- ja betonityöt ovat yksi tärkeimmistä rakennustöistä, ja konkreettisen työntekijän ja jälleenmyyjän ammattit ovat massiivisia rakennusalan ammateita.

Betoni- ja teräsbetonityöt ovat. Betonituotanto kuivassa kuumassa ilmastossa. Vahvitetun betonityötuotannon organisaation aikataulu.

Betoni- ja betoniterästyöt tehdään monoliitti- ja betonielementtien sekä betonirakenteiden valmistuksessa. Nämä työt koostuvat seuraavista monimutkaisista prosesseista: muottien valmistus ja asennus.

Luku X. BETONI- JA KONKRETTIMET. Betonirakenteiden betonien tiivistys. Lujitetun betonirakenteiden kiinnitysliitosten asennuksen laatu riippuu rakenteiden lujuudesta.

tunnettujen kotimaisten tieteellisten ja teknisten oppilaitosten läsnäolo betonin teorian, betonityötekniikan ja betonityötekniikan alalla, betoniteräsrakenteiden laskenta

. Betoni- ja teräsbetonituotanto toteutetaan kaikissa tuotantovaiheissaan betoniseoksen ja loppupäästöjen valmistuksesta alkaen. Valmiiden betonituotteiden ja betonituotteiden laatu riippuu suurelta osin betonimassan koostumuksesta ja materiaalien laadusta.

Pienellä työmaalla voidaan tehdä rakennustyömaalla. Betoni ja teräsbetoni. Betoni- ja teräsbetonityöt ovat.

Vahvistaminen ja konkreettinen työ tavanomaisin tavoin. Tällöin kaikki betonin kovettumista koskevat kuormat siirretään kokoontuvalle esivalmistetulle elementille. Betoni- ja teräsbetoniteokset ovat.

Betonin ja betoniterästuotteiden valmistuksen tarkastuksen loppuvaihe on valmiiden rakenteiden valvonta ennen rakennusten ja rakenteiden toimittamista valtiokomissiolle.

Betonielementin liikkuvuus tarkistetaan vähintään kahdesti siirtymällä sen valmistuksen ja asentamisen paikoissa. Jokainen rakennusorganisaatio, joka tuottaa konkreettista ja vahvistettua betonityötä, pitää kirjaa konkreettisesta työstä.

1. Valmiiden betoni-, betoni- ja butobetoniperustusten valmistusta ei oteta huomioon normeissa, ja se olisi laskettava erikseen.9. Teräsbetonilevyjen laiteratkaisujen laajuus, jossa on kevyitä betonirakenteita, onttoja keraamisia lohkoja jne.

Betoni- ja teräsbetonityöt ovat. Betonituotanto kuivassa kuumassa ilmastossa. Vahvitetun betonityötuotannon organisaation aikataulu.

Työmenetelmästä riippuen on monoliittista, esivalmistettua ja esivalmistettua monoliittista betonia ja teräsbetonisia rakenteita, joissa ei-stressaamaton ja esijännitetty vahvistus.

Betoni, jossa vibrobetoni. Luku 7. Betoni- ja betonituotanto. betonipäällykset, teräsbetoni ja lujitettu sementtimuotti - kotelo tulee kostuttaa vedellä..

Betoni- ja betonityötyön organisoinnin pitäisi tarjota nopeita rakenteiden rakentamista. Tehtävä: toimi vähintään kahdessa vuorossa; vähentää viivästymistä eri ryhmien työn välillä tässä kaappauksessa.

Betoni ja betoniteräs on yksi tärkeimmistä rakennustöistä, ja konkreettisen työntekijän ja ristikkorakenteen ammattit ovat massiivisia.

Kirjan sisältöön: Rakennustyöt Betoni- ja teräsbetonituotteita ja -rakenteita valmistetaan erikoistehosteissa. Höyrytys suoritetaan kammio erässä ja.

Rakennusten tekninen rakenne ja rakenne. Betoni- ja betoniteräsrakenteiden perusteet Kirjan sisältöön: Betoni- ja teräsbetoniteokset.

Korkealaatuisen betonin ja betoniterästuotannon varmistaminen negatiivisissa lämpötiloissa vaatii tiettyjen vaatimusten noudattamista.

Luku 7. Betoni- ja betonituotanto. betonipäällykset, teräsbetoni ja lujitettu sementtimuotti - kotelo tulee kostuttaa vedellä..

Säiliön muotti

Muotti säiliöt, erityisesti pyöreä säiliöissä, joka käsittää irrotettavasti kiinnitetty muotin osia päin ulkonevat niiden poispäin muottielementin kaukana hänestä ankkurointielementtejä, niin että valun jälkeen ja kovettumisen betonilaatat kohotettu (betoni) seinämän poistamisen jälkeen muottielementit. Purkamisen jälkeen saadaan säiliö, jossa on vuoraus, erityisesti sisempi vuoraus, ja riittää tiivistämään saumojen väliset vierekkäiset vuorauselementit tiukasti esimerkiksi täyttömassan avulla. 2 n. ja 18 hv f-ly, 3 v.

Keksintö koskee säiliöiden, erityisesti pyöreiden säiliöiden, kuten silojen, muottirakennetta.

Pyöreiden säiliöiden muottirakenteita tunnetaan useissa suoritusmuodoissa, ja tässä suhteessa voit viitata esimerkiksi АТ 322191 B.

Riippuen siitä, että tuote on täytetty säiliöön, sen on annettava sille sisäinen vuoraus, jotta vältetään aggressiivisen väliaineen vaikutus säiliöön, joka yleensä koostuu betonista ja sen vaurioista.

Sisäisten vuorien sijoittaminen riippumatta siitä, onko ne valmistettu kumista, keramiikasta, muovista tai metallista, on aikaa vievää ja vaikeaa, koska toisaalta telineitä on rakennettava säiliöön, jonka aikana työntekijät kohtaavat, Toisaalta on huolehdittava säiliön sisätilojen riittävästä ilmanvaihdosta, jotta työntekijät eivät kärsi ilman puutteesta.

Keksinnön perusta on tehtävä säiliöiden, erityisesti pyöreiden säiliöiden, muottirakenteen luominen, jonka avulla olisi mahdollista yksinkertaistaa vuorausten, erityisesti säiliöiden, erityisesti sisä- ja / tai sisäpuolisten vuorausten, erityisesti pyöreiden säiliöiden, kuten siilojen, sijoittamista.

Tämä ongelma ratkaistaan ​​keksinnön mukaisesti kaavamateriaalilla, jolla on kaavan 1 mukaiset merkinnät.

Keksinnön edulliset suoritusmuodot ovat riippuvaisia ​​epäitsenäisistä patenttivaatimuksista.

Koska muottielementteihin, kuten muottipaneeleihin, ehdotettu muotti, jossa on mahdollisuus erottaa toisistaan ​​kiinteä päällystyselementti, päällys sijoitetaan suoraan, kun säiliö on valmistettu (betonista). Kun säiliö on valmistettu (betonista) tai säiliöön liitetyistä esivalmistetuista elementeistä (betonista), muotti poistetaan ja liitos muotin ja vastakkaisten elementtien välillä sammuu tai on jo irrotettu. Vuorielementti jää tällöin säiliöön, erityisesti pyöreän säiliön sisäpuolelle.

Siten sisä- ja / tai ulkosäiliön seinälle voidaan sijoittaa materiaalien, kuten lämpöeristeen (polyesteri), kestomuovien, kumielastisten muovien tai luonnonkumin tai metallin tai keramiikan päin olevat elementit.

Päällystyselementin säiliön seinämän, erityisesti sen sisä- ja / tai ulkoseinän, luotettavuuden varmistamiseksi ulkonevan elementin ulkonevat puolet, jotka ulkonevat muottielementtiä vasten olevasta sivusta ja ulkonemat, jotka takaavat sovituksen, kuten piikkejä, kuituja, harjaksia tai kierukkareikiä ja jne. Jos runkojen kiinnityselementteinä käytetään ruuveja, tappeja, ruuveja jne., Voidaan tarvittaessa irrottaa säiliön seinämästä ja korjata (uusi) päällystyselementti.

Valmistuksen jälkeen säiliön tai keräyselin on liitoksissa vierekkäisten suojakuoren elementit on suljettu, esimerkiksi, se, että kun kyseessä on lämpökovettuvaa liimaa levitetään tapauksessa kestomuovien tehty kuumasaumaamalla tapauksessa rezinoelastichnyh materiaalit suoritetaan vulkanointi, ja kun kyseessä on metalli, joka kattaa elementit on juotettu tai hitsattu keskenään.

Keksintöä voidaan soveltaa monoliittisesti valettuihin betonisäiliöihin (pyöreisiin), kuten siiloihin, ja yksittäisten segmenttien (esivalmistetut betonielementit) säiliöihin.

Kuitenkin, edullisesti, keksintöä käytetään tuotannon monoliittisesti betonielementtien säiliöitä, koska ne voidaan valmistaa käyttämällä tunnettuja AT 322 191 kierroksella muotin valmistamiseksi sisävuorauksen (vuori sisäpinnan säiliön seinämän) ja / tai ulkoverhous (ulkoverhouspinta säiliön). Keksintö ei kuitenkaan rajoitu pyöreisiin säiliöihin. Keksinnön avulla (pyöreillä) säiliöillä on mahdollista valmistaa sisä- ja / tai ulompi vuori.

Edullisesti keksinnön puitteissa sen toteutuksen eräässä edullisessa toteutusmuodossa vastakkaiset elementit ovat muodoltaan ja kooltaan sellaiset muottielementit, joihin ne ovat (tilapäisesti) kiinnitettyinä.

Mitä tulee siihen, että kaikki pinnoituselementit ja erityisesti pinnoituselementit, jotka on valmistettu metallista tai kumia elastisesta materiaalista, kuten elastomeerista tai luonnonkumasta, on vaara, että päällystyselementit voivat olla vaurioituneita ja / tai niiden vieressä oleva betoni ja metalli- tai kumi- elastisista materiaaleista valmistettujen pinnoituselementtien korvaaminen voi olla työlästä, ja keksinnön puitteissa edullisia ovat lämpöplastiset materiaalit, erityisesti polyesteri, päällystyselementit. Käytettäessä kuituvahvisteista polyesteriä tai vastaavaa mahdolliset parannukset ja yksittäisten elementtien vaihto. Jälkimmäinen on myös mahdollista, koska lämpöeristeen muovista tehtyjen vierekkäisten elementtien välisten saumojen tiivistäminen on erityisen yksinkertaista varsinkin polyesteriä tai vastaavaa varten. Samanaikaisesti voidaan myös vahvistaa vahvistettua (lasikuitua) synteettistä hartsia (polyesteriä), jotta saumat saataisiin peittämättömien elementtien väliin.

Keksinnön muut yksityiskohdat ja piirteet on esitetty seuraavassa kuvauksessa esitetyn muotin edullisen esimerkinomaisen suoritusmuodon piirroksissa, jotka esittävät:

- kuvio 1 on vaakasuora leikkausmuotti;

- kuva 2 - pyöreän säiliön (osittainen) horisontaalinen osa;

- kuvio 3 on osittainen horisontaalinen osa pyöreästä säiliöstä, jossa on ulompi vuori.

Kuviossa 1 esitetyssä osassa kuviossa 1 esitetyssä sisäpuolisessa muottirakenteessa on valettu betonisylinterinen siilissä muottielementtejä (muottilevyjä) 5, jotka perustuvat esimerkiksi ympyränmuotoihin (ei esitetty) pystysuorilla telineillä, jotka on varustettu raja-elementeillä 7, 8 jäykkyydellä. Tuki (tuki) suoritetaan vaakasuorilla kohokuvioilla 25, jotka kulkevat muottielementtien 5 ja vastakkaisten pylväiden välissä. Edelleen, pituudeltaan ja horisontaalisesti sijoitettu tuet 26, jotka johtavat ulkoreunoihin 6 vierekkäisten tukielementit 5 muotti ja irrotettavasti liitetty siellä kulma profiilien 7, kuten pystytuet 25. tolpat 25, 26 on liitetty pystytuen irrotettavasti poistamiseksi sisemmän muotti. Tällöin vierekkäisten keskitetysti sijoitettujen pylväiden tulevat pituussuuntaiset jousit 26 leikkaavat, minkä seurauksena luotettava tuki (tuki) syntyy. Lisäksi voidaan järjestää leikkaavat, irrotettavat tukiputket 27, jotka on irrotettavasti liitetty muottielementtien 5 vahvistuskolmiin 16, jotka sijaitsevat radiaalisella tasolla vinosti pystysuoraan.

Keksinnön mukaisesti kunkin muottielementin 5 kupera ulkopinta väliaikaisesti, ts. irrotettavasti kiinnitetyt päällystetyt elementit 10. Kiinnittimet voidaan suorittaa esimerkiksi käyttämällä tappeja 11, jotka työnnetään muottielementtien 5 kuperaan pintaan tehtyihin reikiin. Painikepainikkeet 11 työntyvät esimerkiksi muottielementtien 5 reikiin ja niiden tangot on suunniteltu siten, että tappien 11 päät avautuvat, kun muottielementit 5 poistetaan purkamisen aikana. Näin ollen vastakkaiset elementit 10 kytkeytyvät säiliön 16 (betoni) seinämään 17.

Vaipan elementit 10 voidaan kiinnittää muottielementteihin 5 myös ruuveilla tai vastaavilla.

Lisäksi kaadetulle betonille päin, joka on tarkoitettu pinnoituselementtien 10 säiliön (siilon) pinnan valmistukseen, on tehty karkeasti varmistaakseen verhouskerroksen 10 luotettavan ankkuroitumisen säiliön seinämän betoniin. Tämä karkea toteutus voidaan saada aikaan spinous-ulkonemilla, karvoilla, etäisillä harjaksilla, kääntöulokkeilla 12, jotka on tehty esimerkiksi riveillä 13, jotka kulkevat pitkin pituuttaan (kuten ruuveja) tai vastaavia.

Merkittävää on, että 10 laatat kaatamisen jälkeen ja kovettaminen betonin on lujasti kiinnitetty niin, että ne poistamisen jälkeen sisempi muotti on kunnolla kytketty sisemmän seinäpinnan 17 säiliön 16 Secure säilyttäminen laatat 10 seinään 17 säiliön 16 myös voidaan saavuttaa ruuvi ankkureita 20 (kuvio 3). Ruuvi-ankkurit 20 tarjoavat edullisesti korvauksen päällystyselementeille 10.

Nyt tarpeeksi tiiviisti saumat 14 vierekkäisten peite-elimet 10, jolloin siinä tapauksessa, että metalli, joka kattaa elementit voidaan hitsata tai juottaa tai pysyvästi elastinen tai kovettuvia materiaaleja tiivistämiseksi, kun kyseessä on osia kestomuovien - hitsaus tai fuusio, kun kyseessä elementtien kumia tai elastomeerien - vulkanoinnilla ja reaktoripolymeerien (polyesteri) elementtien tapauksessa - liimalla, esimerkiksi polyesteriliimalla.

Kuviossa 2 on vaakasuora osio, joka kuvaa pyöreän säiliön 16 betoni- seinämän 17 fragmenttia. Seinämän 17 sisäpuolella on elementtejä 10, jotka on pidetty betonissa tappien 12 avulla. Pystysuorat (ja vaakasuuntaiset) saumat 14 vierekkäisten vastakkaisten elementtien 10 väliin on upotettu esimerkiksi suljettuina, täyttömassaa 18, esimerkiksi liimaa. Liittimet 12 voivat olla myös ruuveja (ruuveja tai ruuvi-ankkureita).

On nähtävissä, että säiliöt 16, joissa on ehdotettu muotti, ts. muottielementteihin 5 kiinnitetyt tilapäisesti (irrotettavat), jotka ovat kiinnitettyinä elementteihin 10, voidaan betonoitua paikalleen ja säiliöt 16 on suoraan varustettu vastakkain 10 elementtien muodostamilla pinnalla.

Keksintö on yhtä edullinen esivalmistetuista elementeistä valmistetuista säiliöistä, jos ehdotettua muottirakennetta käytetään elementtien tuottamiseen ainakin yhdellä puolella.

Muotoilun elementtejä 5, joissa keksinnön mukaiset kotelot 10, ei tarvitse olla varustettu muottipaneeleilla. Periaatteessa on riittävästi muottielementtejä sellaisten kehysten muodossa, joihin päätyelimet 10 ovat (tilapäisesti) kiinnitettyinä.

Jos käytetään ehdotettuja muottipinnoitteita 10 sijoitetaan säiliöihin (pyöreät siilot) ulkoisena verhona, on pidettävä mielessä, että vierekkäiset verhouselementit 10 asetetaan toisiinsa reunavyöhykkeillä.

Edellä esitetyn perusteella keksinnön esimerkkisuoritusmuoto voidaan kuvata seuraavalla tavalla.

Tankkeihin, erityisesti pyöreisiin säiliöihin, on kiinnitetty irrotettavat elementit 10, jotka on kiinnitetty irrotettavasti muottielementteihin 5 ankkurointielementeillä 12, jotka ulkonevat sivuiltaan poispäin muottielementistä 5 siten, että betonin valssauksen ja karkaisun jälkeen vastakkaiset elementit 10 pysyvät toisiinsa (betoni ) seinän 17 jälkeen muottielementtien 5 poistamisen jälkeen. Purkamisen jälkeen saadaan säiliö 16, jossa on vuoraus, erityisesti sisävuoraus, ja se on riittävän tiukka tiivistämään saumat 14 osednimi suojaosista 10, esim., kautta materiaali (alkua massa) 18 sulkemiseksi.

1. Muodostuselementtejä (5) sisältäviä säiliöitä ja muokattavia muottielementtejä (5) kohti valmistettujen säiliöiden (16) elementtien (10) muotti on irrotettavasti kiinnitetty, tunnettu siitä, että päätyelimet (10) on ruuvattu muottielementteihin (5) Ruuvit tulevat suojavaippojen (10) aukkoihin ja muottielementtiin (5) poispäin suuntautuvilla sivuilla olevat suojavaipat (10) on varustettu ruuvatuilla (20), jotka sopivat valmistettavan säiliön seinämään.

2. Patenttivaatimuksen 1 mukainen muotti, tunnettu siitä, että se on pyöreä.

3. Patenttivaatimuksen 1 mukainen muottirakenne, tunnettu siitä, että päällystetyt elementit (10) sijaitsevat muottielementteihin (5), jotka muodostavat sisäpuolisen muottirakenteen ja / tai ulkoisen muottien (pyöreän) muottiin.

4. Patenttivaatimuksen 2 mukainen muotti, tunnettu siitä, että päällystetyt elementit (10) sijaitsevat muottielementtien (5) kuperalla tai koveralla pinnalla.

5. Patenttivaatimuksen 1 mukainen muotti, tunnettu siitä, että päätyelementit (10) koostuvat muovista.

6. Patenttivaatimuksen 5 mukainen muotti, tunnettu siitä, että päätyelementit (10) koostuvat kestomuovista.

7. Patenttivaatimuksen 5 mukainen muottirakenne, tunnettu siitä, että päätyelementit (10) koostuvat lämpökuiduista.

8. Patenttivaatimuksen 5 mukainen muotti, tunnettu siitä, että päätyelementit (10) koostuvat polyesteriä.

9. Patenttivaatimuksen 5 mukainen muotti, tunnettu siitä, että päätyelementit (10) koostuvat elastomeerisestä (kumi-elastisesta) materiaalista, erityisesti elastomeerisestä muovista.

10. Patenttivaatimuksen 1 mukainen muotti, tunnettu siitä, että päätyelementit (10) koostuvat metallista tai keraamisesta.

11. Patenttivaatimuksen 10 mukainen muotti, tunnettu siitä, että päällystetyt elementit (10) on valmistettu metallilevyjen muodossa.

12. Patenttivaatimuksen 1 mukainen muottirakenne, tunnettu siitä, että päällystetyt elementit (10) sijaitsevat sisäpuolisen muottipinnan (5) ulkopinnalla ja / tai ulkotankojen sisäpinnalla valettuihin betoniastioihin.

13. Patenttivaatimuksen 1 mukainen muotti, tunnettu siitä, että päällystetyt elementit (10) sijaitsevat muottielementteihin (5) säiliöiden esivalmisteisiin elementteihin.

14. Patenttivaatimuksen 1 mukainen muottirakenne, tunnettu siitä, että päällystyselementin (10) muoto ja mitat ovat muottielementti (5), johon se on kiinnitetty.

15. Patenttivaatimuksen 1 mukainen muottirakenne, joka on valmistettu säiliöstä (16), tunnettu siitä, että vierekkäisten vastakkaisten elementtien (10) väliset saumat (14) on upotettu erityisesti täyttömassalla (18).

16. Kappaleessa 15 mainittu säiliö, tunnettu siitä, että saumat (14) on hitsattu tai suljettu.

17. Edellä 15 kohdassa mainittu säiliö, tunnettu siitä, että päällyslevyjen (10) reiät on suljettu, erityisesti suljettu, hitsattu tai suljettu.

18. Kappaleessa 15 mainittu säiliö, tunnettu siitä, että saumat on suljettu.

19. Kappaleessa 15 esitetty säiliö, tunnettu siitä, että päällystetyt elementit (10) sijaitsevat pyöreän säiliön (16) seinän (17) sisäpuolella ja / tai sen ulkosivulla.

20. Kappaleessa 15 esitetty säiliö, tunnettu siitä, että ulkopuolelta järjestetyt vierekkäiset päällyslevyt (10) on järjestetty päällekkäin päällekkäin pystysuorilla ja / tai vaakasuorilla reunoilla.

§ E4-1-36. Säiliöseinien ja -astiojen muottien asennus ja purkaminen Ohjeet standardien soveltamiseksi

Standardit edellyttävät suorakaiteen muotoisten ja pyöreiden säiliöiden sekä suorakaiteen muotoisten bunkkerien seinämien asennusta.

Suunnitellulla pohjalla tehdään ulkopuolisten tukirakenteiden telineiden sijainti ja niiden asennus.

Pystysuorien lankojen pyöreiden säiliöiden seinämät ja niiden tukemiseen käytettävät sisäiset muottipinnat on asennettu suljettujen renkaiden muodossa sisäisten metsien sormiin. Kiertämättömät ulkokerrokset ovat irrallisina metsissä.

Kun rakennetaan muottia horisontaalisista (kaarevista) lankkuista, niiden tukirenkaat lepäävät ulkoisten ja sisäisten metsien seinämiin.

Sisäseinämuotti asennetaan välittömästi koko säiliön korkeuteen ja ulkoinen seinään asennetaan betoniseokseksi.

Työn laajuus

Kun muotti

1. Asenna telineiden tuki. 2. Rungon asennus kiinnitysrungoilla, tukipyörät, taistelut. 3. Ompelemalla muottien toisella puolella levyjen poikittainen uudelleen sahaus. 4. Muottien valmistelu toiselle puolelle. 5. Kierrätys ja asennus valmiista tuotteista.

Purkaminen muottiin

1. Rakennustelineiden tukirakenteiden purkaminen. 2. Asennusten irrottaminen. 3. Muottipellien poistaminen. 4. Muottielementtien laskeutuminen. 5. Elementtien suhde. 6. Lajittelu, elementtien puhdistaminen betonista ja kynsien vetäminen. 7. Tyhjennetyn muottien asettaminen paaluun.

Kuinka tehdä pyöreä muotti omalla kädelläsi?

Pyöreä muotoilu säätiölle

Pyöreä säätiö on vähitellen tulossa yksi suosituimmista vaihtoehdoista asuintalojen ja teollisuusrakennusten perustusten järjestämiseen. Tämäntyyppisellä mallilla on useita etuja, joita asiakkaat voivat venyttää. Tämäntyyppisen rakenteen rakentaminen ei ole tyypillistä, ja jokaisessa vaiheessa on omat ominaisuutensa. Ja yksi ensimmäisistä on pyöreä muotti.

Pyöreä muotoilu säätiölle

Se on perusmuodon pyöreä muoto, joka on suuren lujuuden omaavien muunnelmien joukossa, lähinnä siksi, että virtaviivainen muoto antaa vakauden rakennetta varten. Horisontaaliset horisontaaliset siirtymät sellaisen perustuksen kanssa ovat käytännöllisesti katsoen poissa ja horisontaalisten kiristysvoimien vaikutus puuttuu. Erityisen laajalti käytössä ovat pyöreät perustukset saraketyyppisille rakenteille ja yksityisissä asuntorakentamisessa. Tällaisen säätiön rakentaminen alkaa kokoonpanon kokoonpanolla, joka tässä tapauksessa on monia ominaisuuksia.

Pyöreä säätiö

Kysymykset alkavat ensimmäisiltä vaiheilta: perustusmuottien piirustus sisältää suuren määrän laskelmia ja järjestelmiä. Klassiset suorakulmaiset perustukset on jo tuotettu pitkin "kiertämättömiä" polkuja, joissa jokainen vaihe on kehitetty ja tunnetaan hyvin. Pyöreitä muottiosastoja ei ole vielä tunnettua, joten työhön voi tulla kysymyksiä.

Pyöreän muottien tyypit

On melko vähän materiaaleja siitä, miten tehdä pyöreä säätiö. Jokaisessa vaiheessa valmistaja tarvitsee uusia laitteita ja työkaluja. Ja ensimmäinen niistä tulee muottiin. Se on jaettu useisiin tyyppeihin riippuen työn käyttämistä materiaaleista.

Ensinnäkin muotti on jaettu irrotettavaksi ja irrotettavaksi. Ensimmäistä vaihtoehtoa käytetään toistuvasti. Se on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja kovettumisen jälkeen betoniseos puretaan myöhempää käyttöä varten. Pysyvä muotti on upotettu betoniin ja pysyy siinä ikuisesti.

Kiinteätyyppisten muottityökalujen rakentamiseen käytetään vaahtopolystyreenikoteloa, ammattimaista arkkia, jonka paksuus on ohut teräslevy. Näistä materiaaleista, jotka miehittävät vähimmäispinta-alan, yksinkertaisesti tehdään muotojen muodot.

Polystyreenivaahtomuovilla on monia käytännön etuja, joista yksi on lämpöeristysominaisuuksia. Tästä johtuen tällaisen kiinteän muottien kieleke antaa talolle lisäkuumennuksen.

Pyöreän muottien tyypit

Metallilevyjen pysyvä muotti on nopeasti rakennettu ja sillä on erinomaiset tekniset ominaisuudet. Soveltuu vähimmäispaksuuden peruslevyjä. metalli heikosti johtaa lämpöä, mutta luotettavasti säästää kosteuden läpäisevyydestä.

 • Metallin käyttö pyöreän muottien rakentamiseen takaa nopean työn, alhaiset kustannukset ja laadukkaat työt. Rakennusmateriaalina käytettiin rakennuspuuta, viimeistä peruskäsittelyä, sahatavaraa, vaneria. Asennus paikan päällä tapahtuu pystysuoralla tavalla ja varmistaa nopeasti tulosten saavuttamisen.
 • Puumyyppisen pyöreän muottien tärkein etu on materiaalien alhaiset kustannukset. Ne voidaan tehdä paitsi sahalla myös suoraan sivustolla yksinkertaisten työkalujen ansiosta, jotta voit luoda muottipohjan base-betoniseoksen myöhemmäksi kaatamiseksi.
 • Viime aikoina rakentajat käyttävät yhä enemmän irrotettavien muovisuojien käyttöä. Tämän tyyppinen materiaali eroaa huomattavasti hinnasta riippuen muovin laadusta, seinämän paksuudesta ja rakenteen hauraudesta. Muovimuodon tärkein ja käytännöllisesti arvokas piirre on se, että ne eivät lähes romahta aggressiivisten reagenssien kanssa. Tämän tekijän avulla voit käyttää muovimuottiin pyöreän pohjan järjestelyssä ja jättää se maahan.

Erityinen muotoilu, jota käytetään pyöreän pohjan rakentamiseen, voi vaihdella paksuudeltaan ja kiinnittimien läsnäolosta, korkeus ja lujuus sekä monet muut parametrit. Tämä monimuotoisuus avaa mahdollisuuksia laaja valikoima malleja tietyn asiakkaan tarpeiden mukaan.

Pyöreän pohjan suora rakentaminen koostuu useista päävaiheista, joista jokaisella on tärkeä rooli.

 1. Optimaalisten rakennusmateriaalien valinta. Tämä vaihe on ratkaiseva rakentamisessa, ja siinä on syvällinen analyysi esisuunnittelusta, suunnittelijan varovaisesta työstä ja lukuisista laskelmista. Tässä on tärkeää määrittää kunkin vaihtoehdon edut ja haitat tietyn kohteen suhteen.
 2. Valmistelulaskennan jälkeen arkkitehti jatkaa säätiön projektin ja sen laskelmien valintaa.
 3. Projektiasiakirjojen hyväksymisen jälkeen he alkavat kaivella kuoppaa normien mukaisesti.
 4. Tyynyjen järjestäminen kaivossa ja muotokehyksen sijoittaminen.
 5. Perusmäärän täyttäminen vahvistetuissa rajoituksissa.

Toisin sanoen pyöreän pohjan rakentaminen on täysin yhdenmukainen perinteisen perustan rakentamiseen. Erityispiirre on se, että työn suorittaminen vaatii suunnittelun geometrista tarkkuutta ja luotettavuutta.

Tee-se-itse pyöreä ympyrän muotoinen säätiö

Pyöreä muotti voidaan tehdä käsin. Tämä edellyttää yksityiskohtaista laskennallista ja piirrettyä projektia sekä perustaitoja rakentamisessa.

Alustan pyöreä muoto on yhä yleisempi nykyaikaisessa rakentamisessa. Siksi monet maanomistajat pyrkivät tekemään työtä omien asuntojensa järjestelyyn - rakenne näyttää yksinkertaiselta ja ei vaadi korkean teknologian työtä.

 • Ensinnäkin on tärkeää, että valmistellaan sivustoa perustaksi. Tätä varten sinun on ymmärrettävä noin, missä säätiö on, ja poista maaperän kasvulliset kerrokset. He tekevät tämän puskutraktorin avulla ja purkavat rakennuspaikan hieman enemmän kuin pohjan mitat. Tämän jälkeen ne kiinnittävät pisteitä, joihin säätiötä rummataan kentällä. Jotkut turvautuvat palveluntarjoajien palveluihin (tämä on, miten luonnostelu luo tarkasti ja geometrisesti oikein), mutta voit tehdä sen itse. Projektin avulla ja matematiikan perustietämyksellä jokainen voi korjata peruspisteet.

Tontti on merkitty - on aika valita muoto, sen koko ja materiaali. Lisäksi muottielementit on kiinnitetty kaivoon yhdellä kehyksellä. Pyöreän muottien yläreuna on kohdistettava maaston yleiseen kaltevuuteen.

Pyöreän muottien tärkein ominaisuus on oikea materiaalin valinta. Sen on yhdistettävä joustavuus ja riittävä lujuus. Jos rakennettavaa perustusta ei kohdisteta raskaisiin kuormituksiin (kotitalouskäyttöön, arbors), muovi on paras vaihtoehto. Se ottaa helposti tietyn muodon. Varsinkin kuumennettaessa, mutta sillä on pieni lujuus. Jos kuorma on vakava (koti), sinun on käytettävä muuta materiaalia.

 • Pyöreän pohjan puinen muotti on eräänlainen tynnyri. Periaatteet ovat samat. Vakiintuneen halkaisijan pyöreän muottien kokoamisen jälkeen perustusta tulisi vahvistaa tangoilla. Telakointiosat on lisäksi tiivistetty laastilla. Elementit on liitetty erityisillä hyppyillä.
 • Vanerilehdet niiden ominaisuuksiltaan vastaavat muovia, mutta vähemmän alttiita taivutukselle. Ei pysty kestämään raskaita kuormia.

Pyöreä muottirakenne

Katso kiinnityssaumat huolellisesti! Nämä paikat kokevat maksimaalisen kuormituksen, kun kaadetaan pohjaa ja vaativat lisää kiinnittämistä ja upottamista.

Nyt voit yleensä kuvitella, kuinka tehdä pyöreä muotti. Itse asiassa koko prosessi ei sisällä mitään vaikeuksia ja ongelmia, jos olet varovainen ja huolellisesti lähestyt kunkin työn vaiheen toteutusta.

Pyöreät säiliöt

Eläinrakennusten rakentamisen aikana noudatamme uusimpia eläinten hyvinvointia koskevia standardeja ja täsmennämme juuri sinun toiveesi ja ideoidesi.

hallit

Hangareiden rakentamiseen jatkuvasti muuttuvat vaatimukset vaativat erilaisia ​​innovatiivisia ratkaisuja. Meillä on hyvin varusteltu tähän.

perustukset

Betonirakenteemme luo perustuksia, lannan kanavia, betoniseinämiä ja paljon muuta erilaisiin tiloihin.

Tekniikka ja palvelu

Wolf System tarkoittaa jatkuvaa kehitystä - yksittäiset ratkaisut edellyttävät korkeaa ammattitaitoa.

Suuret teollisuusyritykset

Varastosta tuotantoalueelle, jolla on toimistotilaa - tarjoamme täyden valikoiman teollisuusrakennuksia.

Pienet teollisuusyritykset

Suunnittelemme ja rakennamme rakennuksia asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan monenlaisiin sovelluksiin.

perustukset

Meidän perustuksemme ja muut betonielementit on suunniteltu mahdollisimman tarkasti rakennusten rakentamiseen.

Tekniikka ja palvelu

WOLF System pyrkii jatkuvasti kehittämään ja tarjoamaan uusimpia ja teknologisia ratkaisuja.

Maatalouden altaat

Ympäristön suojelemiseksi eläinjätteen asianmukainen varastointi on erittäin tärkeää.

Teollisuuden säiliöt

Pyöreän muotoilun ansiosta kontit soveltuvat parhaiten alan yksilöllisiin tarpeisiin.

Maatalouden siilot

Vahvistettu betonisilmä WOLF-järjestelmästä luo parhaat olosuhteet optimaaliselle rehun laadulle.

Teollisuussiilot

WOLF-järjestelmä luo monoliittisen betonin monoliittiseen rakenteeseen ja omalla metallimuotolla.

Tankkien ja säiliöiden muurausseinien asennus ja purkaminen

§ E4-1-36. Tankkien ja säiliöiden muurausseinien asennus ja purkaminen

Sovellusohjeet

Standardit edellyttävät suorakaiteen muotoisten ja pyöreiden säiliöiden sekä suorakaiteen muotoisten bunkkerien seinämien asennusta.
Suunnitellulla pohjalla tehdään ulkopuolisten tukirakenteiden telineiden sijainti ja niiden asennus.
Pystysuorien lankojen pyöreiden säiliöiden seinämät ja niiden tukemiseen käytettävät sisäiset muottipinnat on asennettu suljettujen renkaiden muodossa sisäisten metsien sormiin. Kiertämättömät ulkokerrokset ovat irrallisina metsissä.
Kun rakennetaan muottia horisontaalisista (kaarevista) lankkuista, niiden tukirenkaat lepäävät ulkoisten ja sisäisten metsien seinämiin.
Sisäseinämuotti asennetaan välittömästi koko säiliön korkeuteen ja ulkoinen seinään asennetaan betoniseokseksi.

Kun muotti

1. Asenna telineiden tuki.
2. Rungon asennus kiinnitysrungoilla, tukipyörät, taistelut.
3. Ompelemalla muottien toisella puolella levyjen poikittainen uudelleen sahaus.
4. Muottien valmistelu toiselle puolelle.
5. Kierrätys ja asennus valmiista tuotteista.

Purkaminen muottiin

1. Rakennustelineiden tukirakenteiden purkaminen.
2. Asennusten irrottaminen.
3. Muottipellien poistaminen.
4. Muottielementtien laskeutuminen.
5. Elementtien suhde.
6. Lajittelu, elementtien puhdistaminen betonista ja kynsien vetäminen.
7. Tyhjennetyn muottien asettaminen paaluun.

Monoliittisten teräsbetonisäiliöiden rakennustekniikka

Monoliittisia betonisäiliöitä käytetään luomaan bunkkereita ja siiloja maataloustuotteiden varastointiin, vesisäiliöiden, teknisten nesteiden tai nestemäisen lannan säilytykseen. Tämä tekniikka takaa riittävän tiiviyden säiliöön ilman muita vedenpitäviä töitä. Jos säiliön pinnalla on erityisvaatimukset karkeudelle, muottirakenteen asennuksen yhteydessä seinä voidaan kiinnittää muovikalvolla tai muulla materiaalilla, joka täyttää olosuhteet.

Rakentaminen käyttämällä erikoismuotoja saumattomalle tekniikalle pienentää rakennusvaihetta puoleen.

Käyttötarkoituksen mukaan monoliittiset teräsbetonisäiliöt on jaettu kahteen luokkaan:

 • irtotavarana
 • nesteille.

Rakennusmateriaali

Vahvistettu betoni on erittäin kätevä ja taloudellinen rakennusmateriaali, joka ei vaadi jatkuvaa ylläpitoa. Säiliön sijainnin ominaisuuksilla ei ole kielteisiä vaikutuksia betoniin.

Kaikkiin käytettyjen säiliöiden määrät ja tyyppejä varten on suunniteltu ja laskettu tarvittavat vahvistusverkot, jotka antavat riittävän lujuuden lasketuille teknisille prosesseille, mukaan lukien korkeimman jännitteen paikat: tekniset reiät tai aukot. Standardoitujen verkkojen alustavan valmistelun ansiosta on mahdollista lisätä rakentamisen nopeutta.

Teräsbetonisäiliön pohjan asennus

Säiliön pohjan asennus tehdään kuopan litteällä alustalla tai pinnalla riippuen suunnitteluprojektista. Jäykistetyille materiaaleille silikonit, joilla on kartiomainen pohja ovat tehokkaimpia, koska ne voidaan vapauttaa kokonaan varastosta painovoiman avulla. Vahvistetut betonisilot, joissa on kartiomainen pohja, voidaan tehdä mistä tahansa vaaditusta tilavuudesta.

Säiliön alle voidaan rakentaa tekninen kerros. Siinä voi olla: ilmanvaihto- ja ylikuormitusjärjestelmät, tekniset laitteet säiliön sisällön käsittelyyn. Tällainen lattia voidaan rakentaa varastoinnin päälle.

Erityinen muottitarjonta

Monoliittisten säiliöiden rakentaminen saadaan aikaan erityisellä muottirakenteella, jonka avulla sisä- ja ulkokehän välissä ei ole yhteyttä ankkureilla tai tiivisteillä. Rakennusteknisten reikien puuttuminen erityisten betonityyppien avulla varmistaa säiliön vaaditun tiiviyden ilman sisäpinnan vedenpitävyyttä.

Tankin päällekkäisyys

Käytetään myös erikoismuotoilla. Asiakkaan pyynnöstä voidaan kaataa monoliittisesti seiniin.

Monoliittiset betonisäiliöt irtotavarana

Grain Hissit ja Granaries

Korjatun sadon säästäminen edellyttää aina merkittäviä energian ja resurssien kuluja. Monoliittisesta teräsbetonista valmistetut siilot voivat säästää 100 - 20 000 tonnia viljaa, jolla on alhaisemmat varastointikustannukset ja riittävän laadun säilyttäminen.

Tällaisten säiliöiden seinissä on erityisiä kanavia suurpaineventtiilien asennusta varten. Niiden avulla voit pitää laitteita ehjänä pölyräpäyksessä.

Tällaiset siilot on aina rakennettu tasaisella tai kartiomaisella katolla ja usein kartiomainen pohja ja ilmastus pohja. Niissä on seuraavat ominaisuudet: lämpötilan säätö; viljan jäähdytys; talvella viljan kosteuden väheneminen; viljan desinfiointi; hautausseinien ja laitteiden desinsection.

Säiliöt ja siilot maissin ja karjan ruokintaan

Corn grain on ominaisuus aerobista pilaantumista ja seurauksena toisen käymisen. Tämän välttämiseksi on vältettävä ilmavirta varastoidulle viljalle. Tämä saavutetaan rakentamalla kaasutiiviitä siiloja. Varastoinnin, karjan tai eläinten ruokinnan ansiosta hiilidioksidia ja typpeä säilyttävät. Tällaiset siilot integroidaan helposti automaattisen syöttöjärjes- telmän teknologiseen ketjuun.

Biomassavarastointi- ja varastosäiliöt

Biomassa on suurin sivilisaatiomme käytettävissä oleva energian kokonaismäärä. Energiatehokkuuden kannalta se on huonompi kuin monet muut lähteet, mutta se on uusiutuva lähde, jota voidaan käyttää silloin, kun muiden polttoaineiden hankinta on vaikeaa. Biomassan lähde on teollisuusjätettä orgaanisten aineiden käsittelyssä: maataloustuotteita, puita ja vesikasveja.

Biomassan käsittely:

 • polttoainepelletit - kiinteä polttoaine puunjalostuksesta ja maataloustuotannosta;
 • erilaisia ​​paperi;
 • biodiesel - jalostamalla öljykasveja;
 • bioetanoli - selluloosaa sisältävästä kasvimateriaalista
 • metaania, vetyä - puusta, oljesta ja muista materiaaleista.

Säilytyslaatikot sahanpurun ja puulastujen varastointiin

Sahanpurun varastointiominaisuus on metallien kanssa kosketukseen joutuvien koskemattomuus - tämä voi johtaa spontaaniin palamiseen.

Bunkkereissa syntyy tuotantosäiliöitä, ja niiden on toimitettava materiaalin mitattu toimittaminen. Niiden kuormitus tapahtuu pneumaattisella kuljetuksella.

Monoliittiset betonisäiliöt nesteille

Monoliittiset raudoitetut lannan säiliöt

Lannan varastointiin käytetään avoimia tai suljettuja säiliöitä, joiden tilavuus on 10-10 000 kuutiometriä. Niiden käyttöikä voi olla yli 40 vuotta. Tällainen säiliö estää lannan mahdollisuuden päästä pohjaveteen. Katon asennus antaa mahdollisuuden päästä eroon epämiellyttävistä tuoksuista ja estää säiliön ylivuotoa sadevedellä. Tarvittaessa, niin että lanta liikkuu painovoiman avulla, tällainen säiliö voidaan haudata tai rakentaa maanalainen vaihtoehto. Lannan sekoittamiseen ja pumppaamiseen tällaisilla säiliöillä on tarvittavat pumppaus- ja sekoituslaitteet.

Nestemäisten lannoitteiden varastosäiliöt

Suurten nestemäisten lannoitteiden varastointi on monimutkainen tekninen tehtävä. Monet lannoitteet ovat myrkyllisiä ja niiden vuoto voi aiheuttaa korjaamattomia vahinkoja. Siksi lannoitussäiliöt ovat ilmatiiviitä kemiallisesti kestävistä materiaaleista, joita varten ne voidaan pinnoittaa sisäpuolella erityisellä suojakalvolla. Niissä on myös virtausseurantajärjestelmät.

Säilörehusäiliöt

Suurilla määrillä rehua on kerättävä ja varastoitava mehusta säilörehusta, heinää, kompostia ja muuta rehua. Tämä mehu on erittäin aggressiivinen neste, koska se sisältää monia orgaanisia happoja. Säilytykseen tarkoitetuissa säiliöissä sisäpintaan sovelletaan erityistä päällystettä.

Säiliöt ja säiliöt biokaasusta

Biokaasu muodostuu anaerobisen ruoansulatuksen aikana erityisissä fermentointireaktoreissa. Se koostuu metaanin, hiilidioksidin ja hiilimonoksidin seoksesta.

Biokaasun tuotannossa käytetään raaka-aineita lannalla, yhdyskuntajätteellä ja melkein millä tahansa muulla biomassalla.

Biokaasulaitos on monimutkainen teknologiakeskus, johon kuuluvat: raaka-aineiden valmistus, biokaasun tuotanto, puhdistus ja varastointi; sähkön tai lämmön tuotanto; lannoitteiden tuotanto kehittyneistä raaka-aineista; aseman hallintajärjestelmä.

Monoliittisesta teräsbetonista on mahdollista rakentaa kaikki biokaasulaitoksen rakennukset niille asetettujen vaatimusten mukaisesti.

Pyöreä kolonnin muotti

Tuotteitamme

Soita meille: +7 (351) 220-70-35 tai jättää pyynnön laskea seinämuottien kustannukset

Teräskuljetuskolonnit

Materiaalit kannet ja jäykisteet

Pystysuora jäykisteen paksuus

Vaakasuoran jäykän paksuus

Sarakkeiden lukumäärä yhdellä tasolla

Suojuksen kiinnitysmenetelmä

Päällysteen polymerointi kammiossa 200 ° C: n lämpötilassa

Chelyabinsk-pohjaiset modulaariset järjestelmät koostuvat kahdesta puolipallosta, jotka kiinnitetään pulttien tai törmäyslukkojen muodossa. Jokaisella kiinnittimellä on omat edut. Pultit ovat halvempia, mutta ne tarvitsevat kaksi kertaa suurempia, iskun lukot asennetaan kätevästi yhteen asennusreikään.

Kasvien paikan päällä olevat pyöreät pilarit ovat suuria määriä, säteittäin ja korkeudeltaan erilaisia. Jos rakentamisen rakenteet edellyttävät kuitenkin uutta muutosta, tuotannon insinöörit ovat valmiita tukemaan asiakasta. Valmistuksen kaikissa vaiheissa modulaatio on mahdollista kuluttajan pyynnöstä, koska Ryabina omistaa koko metallirakenteiden valmistusjakson. Tuotantoyksikkö lyhyessä ajassa säätää uuden modifikaation julkaisua sarjatasolla.

Muottien valmistus kaarevien pyöreiden pylväiden kaatamiseksi

Klassisella arkkitehtuurilla on useita vakioelementtejä. Yksi yleisimmistä ovat pyöreät tai neliöt sarakkeet. Niitä käytetään sillanrakentamisessa, tukemisessa rakennusten parvekkeille ja yläkerroksille, koristeluun. Pylväiden metallimuotti on ennakko rakennuselementin rakentamiseksi halvinta ja kätevää tapaa.

ZMK " Rowan "tarjoaa korkealaatuisia kokoontaitettavia metallirakenteita pyöreiden pylväiden kaatamiseksi uudelleen.