Kotelo laajennetun polystyreenin perustalle: ominaisuudet ja katsaukset

Säätiön konkreettiset säätiöt ovat hyvin suosittuja yksityisissä asunnoissa. Useimpien perustyyppien rakentamisen yhteydessä yksinkertaisesti ei ole mahdollista ilman sellaista tärkeää rakenteellista osaa kuin muottirakenteet. Se tarjoaa betonielementin määritellyn muodon ja geometriset mitat.

Kiinteät muottipesät - nämä ovat yksittäisiä elementtejä tai lohkoja. Säätiön asennuspaikalla ne kootaan yhdeksi rakenteeksi. Tätä rakennetta käytetään betoniteräksen ja betonirakenteiden rakenteissa.

Laatikon rakentaminen on kahta tyyppiä:

Muotoilu on monenlaista. Se voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista:

 • terästä;
 • siru-sementti komposiitti;
 • polystyreenivaahto;
 • puukuitulevy;
 • puu ja niin edelleen

Sisältää polystyreenivaahtomuovia

Tätä tekniikkaa käytetään tällaisiin tarkoituksiin:

 • lämmitysvarastojen ja erilaisten teollisuuslaitosten lämmittämiseen;
 • eri altaiden eristys;
 • lämmin lämpimät kellarit;
 • asuntorakentamiseen.

Mikä on polystyreenivaahto?

Tämä kaasutäytteinen materiaali.

Polystyreenin valmistuksessa tällaisia ​​materiaaleja:

 • styreenin kopolymeerit;
 • polystyreenijohdannaiset.

Tarkastellaan polystyreenin koostumusta:

Nykyaikainen laajennettu polystyreeni valmistetaan ilman painomenetelmää. Tämä valmistusmenetelmä voi lisätä veden imeytymistä jopa 350%: iin.

Laatikon rakentamisen elementit ovat lohkoja. Nämä lohkot on muodostettu merkkien PSB-S levyiltä.

Harkitse keskeisiä piirteitä:

 • Erityiset hyppyttimet tarjoavat välimatkan seinämien välillä. Seinien välisen etäisyyden tulisi vastata betonin paksuutta. Tämä parametri voi vaihdella 15: stä 40 cm: iin, mikä ottaa huomioon vaahtopolystyreenimuottien tarkoituksen.
 • Kulmaelementtejä käytetään suunnittelun kääntämiseen.
 • Lohkot ovat saatavana 2 kokoa (100 cm ja 200 cm).

edut

Laajennetulla polystyreenimuottilulla on sekä etuja että haittoja. Harkitse ensin hyödyt:

 • Kestävyys. Styroksi on valmistettu vain korkealaatuisista materiaaleista. Siksi nämä tuotteet ovat kestäviä.
 • Saatavana lukuisissa lohkoissa. Jokaisesta pohjatyypistä on käytettävä tiettyjä lohkoja. Useimmin näitä lohkoja käytetään kaatamalla paalun ja nauhan perustuksia.
 • Polystyreenivaahtomuovin asentaminen ei vaadi erityisiä nostolaitteita. Kaikki työ voidaan tehdä manuaalisesti. Ja myös asennus vaatii vakiotyökaluja.
 • Muotoilupolystyreeni voidaan asentaa alhaisen ammattitaidon omaaville työntekijöille. Eli rakentajilla ei välttämättä ole erityisiä taitoja ja tietoja. Voit käyttää yksityisten kehittäjien palveluita, joilla on vain vähän kokemusta. Tämä vähentää huomattavasti kustannuksia.
 • Betonin valuminen alhaisissa lämpötiloissa voi olla haitallista. Muodostusrakenne tukee vaadittuja lämpötilaolosuhteita. Siksi betoni säilyttää lujuutensa. Suorita pysyvä mahdollisuus talvikaudella. Kun betoni kovettuu, lämpö vapautuu. Tämä lämpö riittää pitämään vaaditun lämpötilan.
 • Muodostusrakenne ei absorboi kosteutta. Siksi betoni säilyttää ominaisuutensa.
 • Se on valmistettu materiaaleista, joihin ei kohdistu mätää.
 • Lohkot ovat asennetut kanavat, joita käytetään erilaisiin viestintään.
 • Sitä voidaan käyttää milloin tahansa vuoden aikana.
 • Erinomaiset lämmönkestävät ominaisuudet. Kellaron poikkileikkauksessa lämpötila laskee merkittävästi. Tämä lisää kestävyyttä. Ja myös lämpötilan vaikutus vähenee merkittävästi.
 • Yksinkertaisuus ja korkea asennusnopeus. Jopa kouluttamattomat rakentajat voivat rakentaa säätiön lyhyessä ajassa.
 • Korkealaatuinen rakenne. Muodostusrakenteella on erinomaiset ominaisuudet.

puutteet

Nyt harkitse haittoja:

 1. Styrofoamille altistuu ultraviolettisäteilyä. Siksi tuotteen on oltava ulkona. Tätä varten voit käyttää puolikiinteää tai jäykkää viimeisteltyä levymateriaalia. Se tarjoaa erinomaisen suojan säteilyaltistukselta.
 2. Säätiön lujuus voi pienentyä polystyreenikattojen vuoksi. Siksi tarvitaan ns. Tätä varten käytä erityistä poikittaista vahviketta.
 3. On tarpeen käyttää erillistä vedenpitävyyttä.
 4. Betoni on tasaista. Siksi tämä prosessi kestää kauan.
 5. Korkeat kustannukset
 6. Heikko lämpöeristys pohjan pohjalla.
 7. Seinät on karsittava.

Mistä ostaa ja mihin hintaan?

Tuotteita voi ostaa kaupungin kaupallisissa myymälöissä. On olemassa yrityksiä, jotka tarjoavat palveluja valu ja asennus. Jos haluat säästää rahaa, ota sitten tuotteita suoraan muottipesän valmistajalta.

Ennen ostamista on tarpeen laskea lohkojen määrä. Lohkot voivat vaurioitua asennuksen aikana. Joten tee varastosta.

Tuotteiden arvioitu hinnat:

 • Jumper 10 p.
 • Korkki 20 s.
 • Seinä (kulma) 780 r.
 • Kääntyminen 800 r.
 • Butt 780 s.
 • Seinä 800 s.
 • Kulma 135 ° 500 r.
 • Kulma 90 ° 500 r.
 • Standard 495 r.

Kiinteän muottien käyttö polystyreeni-vaahdon perustukseen

Täyttääksesi säätiön on välttämätöntä käyttää niin kutsuttua muovauselementtiä. Tätä varten käytä muottipesua. Irrotettavalla muottielimellä on suuri määrä haittoja. Siksi laajentuneen polystyreenin pysyvä muotti on tänään erittäin suosittu.

Valmistelutyöt

Ensinnäkin harkitse valmistelutyötä. Ensinnäkin asiantuntijan on kehitettävä projekti. Sen jälkeen sinun on kohdistettava ja tyhjennettävä rakennustyö. Tätä varten sinun on käytettävä rakennuskalustoa. Suorita sitten sivuston ulkoasu. Näin voit määrittää säätiön ääriviivat.

Muottien kokoonpano

Kääntäkäämme nyt tärkeimpiin vaiheisiin:

 1. Ensin sinun täytyy lyödä vasaraa hiekka- ja sora-alustalla.
 2. Sitten betoni kaadetaan (tyynyn päällä). Siten pohja tasoitetaan.
 3. Nyt sinun täytyy odottaa betonin asettamista.
 4. Lohkot asetetaan lujitustangolle. Yhden korttelin ulokkeet sijoitetaan toisen toisiinsa. Suunnittelu on koottu yksittäisistä lohkoista. Jumpers sijaitsevat sisällä. Ja myös lohkot on kiinnitetty lisäkiinnikkeisiin. Lohkot leikataan puoliksi kulmissa.
 5. Rakenteen lujuuden lisäämiseksi käytetään erityistä vaahtoa. Kulmatelementtejä käytetään kulmien vahvistamiseen.
 6. Jos rakennetaan suuri tukirakenne, tulee käyttää lisävarustetta. Vahvistaaksesi voit käyttää tavallisia levyjä. Ne on kiinnitetty välikkeisiin.

Rebar laittaminen

Laatikkorakenteessa sinun on asennettava metallivahvistus. Kussakin lohkossa on paikka, joka on tarkoitettu liitoksiin.

Ensinnäkin on tarpeen asentaa teräksiset pystysuorat telineet. Ne takaavat koko rakenteen vakauden. Aseta sitten vaakasuora vahvike. Se on asennettava pituussuunnassa. Ankkuri on sidottava kaapelilla.

Paikat viestintään

On välttämätöntä tehdä ns. Läpivientireiät viestien asennusta varten. Kuinka tehdä ne? Putken ristipisteet sijoittuvat lohkoihin. Paikkoja on tehtävä eri paikoissa.

Arviot

Luin paljon tietoa Internetistä. Ja hän päätti käyttää kiinteää muovia, joka on valmistettu polystyreenistä. Tähän mennessä rakentaminen on jo valmis. Jäljellä on vain sisäinen korjaus. Talo oli erittäin kestävä ja lämmin. Olen erittäin tyytyväinen tulokseen.

Laajennettu polystyreenimuotti on vasta alkamassa laajaan käyttöön. Tämän rakennusmateriaalin suurin haitta on korkeat kustannukset. Tästä syystä monet kieltäytyvät käyttämästä sitä.

Kiinteä muotti polystyreenivaahdon pohjalle

Rakennustekniikka on kehittynyt ja hienostunut. Halu rakentaa nopeasti ja edullisesti uusia rakennusmateriaaleja kehittäviä yrityksiä etsimään halpoja korvaavia klassisia tiiliä, puuta ja jopa betonia. Lähes kaikki modernit asuntokannat, toimisto- ja ostoskeskukset, teollisuuslaitokset on rakennettu teräksestä ja betonista. Mikä on elää vahvistetun betonin talossa, ei vain yksi sukupolvi tietää omakohtaisesti, ja tällaisten rakennusten elämänlaatuun liittyvät arvostelut eivät ole aina kirkkaita.

Kukaan ei kiellä kiinteitä ja kustannustehokkaita betonipäällystysmenetelmiä irrotettavalle muottirakenteelle, vain vanha teräsbetoni kaadetaan tänään polystyreeni-vaahtokehykseen. Vanha betoniteräs "karkki", joka on kääritty uuteen kääreeseen polystyreeni-vaahtomuovilla.

Ei-irrotettava muottilevy, joka on tehty polystyreenistä, on niin paha

Rakentamisyritykset, jotka tuottavat vaahtomuovimateriaaleja, tutkimusorganisaatiot antavat valtavan määrän väitteitä, jotka osoittavat talon rakentamisen edut laajennetun polystyreenin jatkuvasta muottirakenteesta:

 • Ensinnäkin kevyen ja kestävän rakennuksen eristys on noin 30-35% korkeampi kuin punaisen tiilitalon samat ominaisuudet, kun taas talon laatikko on kaksi kertaa niin kevyt, mikä tarkoittaa, että säätiön rakentamisen kustannuksia voidaan vähentää;
 • Toiseksi, polystyreenin pysyvä muotti suojaa luotettavasti betonipintaa kosteudelta ja huurteelta, mikä tarkoittaa, että betoniteräksen "elämä" keskimääräinen kesto kasvaa 15-20%;
 • Kiinteäksi polystyreeni-muotiksi valettuun tekniikkaan rakennetun talon hinta on noin 40% halvempaa kuin samanlainen silikaattilainen projekti.

Rehellisesti on huomattava, että nykyään vain yhdessä tapauksessa voidaan ehdoitta tunnustaa polystyreeni-vaahtomateriaaleista valmistettujen pysyvien muottien valtavat edut. Tällainen vaahtomuottirakenne voi parantaa perustuksen vedenpitävyyttä ja säilyttää betonin kyky kovettua suunnittelumuodossa jopa suhteellisen alhaisissa lämpötiloissa. Esimerkiksi lämpimän kellaribeton, joka on kaadettu 3 - 5 ° C: n lämpötilaan laajennetun polystyreenin ei-irrotettavaksi muodoksi, voi säilyttää juoksevuuden ja plastisuuden ainakin kymmenen tuntia, mikä mahdollistaa lämpöjännitysten välttämisen.

Tavallisessa puisessa muottilaitteessa betoni jäähtyy 5 tunnissa ja lämpimämmät sisäkerrokset kovettuvat nopeammin kuin ulkopinta, mutta sen pitäisi olla toisinpäin.

Talon rakentamisessa tärkeintä on laatikon lämpö tai voima

Tähän mennessä talon rakentamiseen on olemassa kolme päätyyppiä polystyreeni-vaahtomuovia:

 1. Solukkomenetelmä, jossa seinämä on sijoitettu yksittäisistä lohkoista polystyreeniä ja kaatettua betonia. Tässä tapauksessa muotti voidaan esittää soluina, joissa on suuri määrä vaahdotetun muovin soluja, joiden ydin on täytetty teräsbetonilla;
 2. Kiinteän muottitarran klassinen versio, koottu kaksi rinnakkaista levyä laajennetun polystyreenin levyt, jotka on yhdistetty poikittaisliitoksilla. Tällaisen pysyvän muottirakenne on lähes identtinen tavallisen levyn tai puupalkin muodon kanssa;
 3. Parannettu kahden levyn versio kiinteästä muotista. Tärkein ero on menetelmä, jolla kompensoidaan betoniseoksen murskausprosentti muotin sisällä. Levittimien ja varusteiden sijasta käytetään tavallisia puu- tai teräspalkkeja ja palkkeja, joissa on telineitä ja tukia.

Kiinteän muottirakenteen parannetun version etuna on se, että saadaan mahdolliset paksuuden ja muodon seinät riippumatta siitä, onko uudelleentarkistus vai muut kiinnittimet. Lisäksi asennuksessa on käytettävä polystyreenin kulmia elementtejä, jotka mahdollistavat seinien liittämisen suorassa kulmassa. Useimmat yritykset kehittävät omat pysyvät muottijärjestelmät kahden laattaversion perusteella. Tällöin on mahdollista rakentaa ja valmistaa polystyreenistä pysyvää muottirakennetta, täysin käsittämätöntä muotoa ja kokoonpanoa sisältävien rakennusten laatikot.

Seinien valu tekniikka pysyvästä muottirakenteesta

Teoreettisesti yksi tai kaksikerroksinen talo tai autotalli, joka käyttää laajennettuja polystyreeniä sisältävää kiinteää muottirakennusta, voi rakentaa kolmen hengen joukko yhden tai kahden työpäivän kuluessa. Liitännän helppous ja pysyvän muottirakenteen pieni paino vähentävät liikuntaa vähäisiksi. Mutta käytännössä kaikki on paljon monimutkaisempaa.

Ensinnäkin betoniseoksen käyttö rajoittaa pinottujen rivien määrää. Useimmiten asiantuntijat suosittelevat vaahtopolystyreenilohkareiden sijoittamista neljään riviin yhdistelemällä ne pohjaan, betoniin kaatamalla ja odottamaan jonkin aikaa. Pienen kutistumisen jälkeen 3-4 tunnissa lisätään betonia ja lujitusta vapautetaan kasaan pysyvää muottirakennetta tuleville yläluokille.

Toiseksi suuren betoni- massan ansiosta kiinteiden muottien neljän rivi- korkean lohkon, jopa vahvikkeen läsnäollessa, ei ole riittävästi stabiilisuutta, joten ainakin yksi päivä, muuraus tulisi asettua ja vahvistua.

Lisäksi kiinteän muottirakenteen kokoonpanossa vaahtopolystyreenilohkot on yhdistettävä peräkkäin mahdollisimman hyvin. Jos et tarjoa tasaista vaakasuoraa pintaa, lisää vaahtopolystyreenilohkareita, jotka voivat johtaa seinän romahtamiseen, koska betoniin upotetun, ei-irrotettavan vaahtopolystyreenin rakenteen alkuperäinen jäykkyys on huomattavasti pienempi kuin tiilen tai puun.

Lopullinen tekninen toiminta

Asiantuntijat suosittelevat sulkevan pysyvän muottien sisäpinnan laajennetusta polystyreenistä vahvistamalla verkkoa ja kipsiä. Jos talon tila sallii, seinät voidaan sulkea kipsilevyllä. Mutta voit laittaa koristeellinen kipsi ilman mitään viisautta.

Ulkopinnan polystyreeni vaikeampi. Ultraviolettisäteinen auringonvalo voi useiden vuosien ajan muuttaa eristyskerroksen murskamaan massaan, joten ulkopuristetut polystyreeni- kerrokset on suljettava sementti-hiekkakivellä, minkä tahansa sisustuksen voi asentaa päälle - keinokivestä muoviosaan.

Kiinteällä muottilevyllä on vain yksi haitta - laajennetun polystyreenin huono laatu. Jos tuotantoprosessissa oleva polymeeri on saanut tarpeellisen puhdistuksen reaktiotuotteista ja säilöntäaineen pintakäsittelystä, se on teoriassa täysin turvallinen. Muussa tapauksessa bentseenin, styreeni- ja kaasuaineiden höyryt hitaasti hikoilevat kehoa pitkään aikaan. Kumma kyllä, mutta mikään terveys- tai hygieniatodistuksista ei takaa polystyreenivaahdon korkeaa puhdistustasoa. Usein vain polystyreeni-valmistajilla on tällaisia ​​tietoja, eikä edes kaikissa tapauksissa.

Paljon kysymyksiä syntyy pysyvän muottien paloturvallisuudesta. Päävaara ei ole materiaalin syttyvyys, vaan sen hajoamistuotteet korkeassa lämpötilassa. Polystyreeni tässä tapauksessa ei ole poikkeus, se on otettava huomioon valittaessa rakennusmenetelmää.

johtopäätös

Ei ole epäilystäkään siitä, että menetelmä, jolla betoni valetaan pysyväksi muottirakenteeksi lähitulevaisuudessa, surkeaa suurimman osan vanhoista rakennustöistä, erityisesti muiden kuin asuinrakennusten rakentamisessa ja tilojen rakentamisessa. On vain ratkaista polystyreeni-vaahdon polttamisen ongelma. Ehkä jos käytät vaahtopolystyreenieristystä betoniseosten seinien virittämisen yhteydessä, saat kilpailukykyisin ja tehokkain tapa rakentaa rakennuksia.

Nopeasti, edullisesti ja luotettavasti: kiinteän muottirakenteen asennus polystyreeni-vaahtomuovista omilla käsillä

Säätiön rakennustekniikkaa parannetaan jatkuvasti ja muutoksia tehdään. Äskettäin ns. Kiinteitä muottirakennuksia on yhä enemmän käytetty. Siinä on useita etuja verrattuna perinteisiin rakenteisiin monoliittirakenteiden valmistukseen, ja lisäksi se voidaan koota käsin.

Kiinteä muotti laajennetusta polystyreenistä: edut ja haitat

Pidennetty polystyreeni muottiin ilmestyi melko äskettäin, mutta se on jo saavuttanut suosiota johtuen sen materiaalin suuresta määrästä, josta se on valmistettu.

Taulukko: Styroksiominaisuudet

Yksi merkittävistä eduista korostaa:

 • polystyreenivaahto ei absorboi kosteutta, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki sementtilaastin valmistuksessa käytettävät mittasuhteet kunnioitetaan joka tapauksessa;
 • tulenkestävä materiaali;
 • säätiö ei tarvitse ylimääräistä lämpenemistä;
 • on mahdollista tehdä työtä myös negatiivisissa ilman lämpötiloissa;
 • nopea asennusprosessi.

Laajennettu polystyreenimuotti on koottu nopeasti ja toimii luotettavasti betonin kovettumisen jälkeen.

Kiinteä muotti on ensimmäisellä silmäyksellä melko kallis. Mutta jos verrataan kaikkia lehtimuotojen, myös lämpöeristeen, puumateriaalin kustannuksia, ylikorvaus on vähäpätöinen. Silti polystyreenivaahdolla on joitain haittapuolia:

 • materiaalin käyttöikä on enintään 20 vuotta, mikä tarkoittaa, että tämän ajanjakson jälkeen säätiö tarvitsee uutta lämpö- ja kosteuseristyskerrosta;
 • On vaikea noudattaa betonin kaatamisen tekniikkaa, sillä on lähes mahdotonta tehdä sitä samanaikaisesti jokaisen säätiön kohdalla itse lohkojen pienen koon takia.

Laajennetuilla polystyreenilohkoilla on korkea ympäristöystävällisyys edellyttäen, että luotettavat valmistajat ja jakelijat hankkivat laadukkaita materiaaleja.

Rakenne, joka on valettu polystyreeni-vaahtolohkojen muottiin, ei tarvitse lämmittää

Polystyreenivaahdon rakentamisen kustannukset

Rakennusmateriaalien markkinoilla on erilaisia ​​muotoja, kokoja, tyyppejä sisältäviä polystyreenilohkoja. Tämän materiaalin muotojen kustannukset riippuvat tästä. Keskimääräisiä arvoja voidaan kuitenkin arvioida arvioiden valmistelussa:

 • mittoja pidetään standardina 125 * 250 * 250 cm tai 100 * 300 * 250 cm. Tällaisten lohkojen hinta vaihtelee 250: stä 500 ruplaan;
 • sinun on hankittava erikseen kulmakappaleita, jotka maksoivat 200 ruplasta;

Betonirakenteiden ulko- ja sisäkaarien suunnitteluun tuotetaan erityisiä kulmayksiköitä.

Päätylohkot ilman pohjaa asennetaan toiseen ja seuraavaan muottirakenteeseen

Lohkojen erilaisten muotojen ansiosta rakennuksessa voi olla mikä tahansa muoto.

Kustannusarvioiden osalta sinun on ensin laadittava luonnos rakenteesta, jonka jälkeen, kun tiedät lohkojen koon ja rakennuksen parametrit, voit helposti laskea vaaditun rakennusaineiston määrän. Muista, että romuihin ja jätteisiin on lisättävä vastaanotettu määrä 10%.

Pysyvän muottirakenteen asennus tekniikka

Rakenteen asennus on niin yksinkertaista, että jopa aloittelija voi hallita tätä tekniikkaa.

Asennus kostruktsii polystyreeni vaahto

Lohkot asennetaan pohjaan, joka on esipinnoitettu vedeneristyskerroksella. Ne on asennettava läpiviennistä varren tangoista, jotka on asetettava etukäteen. Lohkojen sivusuuntaus tapahtuu erityisten paikkojen avulla.

Pysyvien muottien lohkot on liitetty toisiinsa erityisten urien avulla ja kiinnitetty kierteillä olevilla siteillä

On olemassa tiettyjä vivahteita, jotka on otettava huomioon asennettaessa kiinteää muottia laajennetusta polystyreenistä omiin käsiisi:

 1. Ennen kaatamista on välttämätöntä huolehtia viestintäputkien reikiin.

Putkien reikien on huolehdittava ennen betonin kaatamista

Polystyreenilohkojen tekniikka muistuttaa tiilimuurausta, mutta tässä tapauksessa jokainen rivi tulee hieman horjuttaa vaakasuorassa suhteessa edelliseen. Tämä takaa kiinnityslohkojen luotettavuuden.

Perinteisen rakennuksen tekniikka, jolla on pysyvä muotti, on yhdistelmä rakennusaineita ontolta lohkoilta ja täyttöaikoja betonilla

Kuvagalleria: Esimerkkejä polyuretaanivaahtomuovien käyttämisestä yksityisessä ja teollisessa rakentamisessa

Kiinteät polystyreeni-vaahtomuovit tekevät itse: askel askeleelta ohjeita

On helppoa varustaa kiinteä puutavara kädellä, jos se seuraa vaiheittaista ohjeistusta:

 1. Merkitse sivusto säätiön alle. Tärkeintä on varmistaa, että jokainen kulma on hyvin kalibroitu rakennustasolla.
 2. Kaivamaan kaivantoa, jonka korkeus on 40 cm ja leveys 50 cm. Kaivannon pohjan on oltava täysin tasainen, koska seuraavissa vaiheissa seinien peruspinta ei ole tasainen.

Kaivannon pohjan tulee olla täysin tasainen.

Ensimmäisen rivin polystyreeni-vaahtolohkot sijoitetaan vahvikkeelle

On välttämätöntä kaataa betonia lohkoihin siten, että aukkoja ei ole

Kiinteä polystyreeni-vaahtomuotti: tarkistukset

Olen kerran käsitellyt tätä asiaa itsekoulutuksen vuoksi. Periaatteessa tekniikalla on etuja, mutta on olemassa pari miinaa ja vivahteita: 1) Näin yhden valtion laitoksesta tutkimuksen yhden kiinteän muottirakenteen teknologiasta. Johtopäätös tehtiin seuraavasti: kiinteiden muottirakenteiden (polystyreeni-teräsbetonipolystyreeni) mukaisten talojen rakentamisen aikana suositellaan FORCED-tuuletusjärjestelmää. Ilman tätä en halua rakentaa itseäni pysyvää muottirakennusta. 2) Nämä ovat erittäin kalliita vaihtoehtoja. Myyjinä myyjät ovat valmiita sanomaan jotain. Itse asiassa pysyvä muotti on halvempaa kuin muutamia muita vaihtoehtoja korkeintaan 10%, ja jopa melkein yhtä paljon arvoa. Ja miksi tässä tapauksessa nousta vaahtoon?

a991ru

https://www.forumhouse.ru/threads/29713/

Tämä on tietysti oma mielipiteeni, mutta silti uskon, että talojen rakentaminen tämän tekniikan avulla aiheuttaa useita haittoja. Halusin kerran soveltaa tätä tekniikkaa. Mutta kun kysyivät ihmisiä, jotka rakensivat taloja kiinteällä muottialueella, hän päätti luopua tästä ideasta. Tärkein syy - jos kaadatte betonia nopeasti, rakenne alkaa "kellua" betonin painosta. Tämä merkitsee rakennusajan kasvua. Toinen ei ole kovin kätevä viimeistellä työtä. Koska sisäpuolelta se on laajennettu polystyreeni, sinun täytyy sulkea se jotain. Jälleen haitta.

vit3305

https://forum.derev-grad.ru/fundamenti-f2/nes-emnaya-opalubka-iz-penopolistirola-otzyvy-t2488.html

Guys, olet hämmentävä jotain, kiinteä muotti on, sikäli kuin tiedän, sahanpuru puita, vaahtomuovi, betoni sahanpuru puita, ja betoni tunkeutuu nämä sahanpuru ja se osoittautuu vankka, kiinteä rakentaminen. Joten reikiä sormillasi ei toimi. Ja tuuletuksesta, ehkä olet oikeassa, mutta elää termossa - mielestäni - HEAT;)

irene

http://vashdom.tut.by/forum/index.php?topic=288.0

Video: kiinteä muotti, joka on valmistettu polystyreenistä

On yksinkertaista tehdä kiinteä muotti laajennetusta polystyreenistä omiin käsiisi, koska tämä materiaali on helposti siirrettävissä ja käsiteltävissä. Kun otetaan huomioon tällaisen ratkaisun kaikki edut, sitä voidaan pitää lähes ihanteellisena huolimatta korkeista kustannuksista verrattuna perinteisiin lajeihin.

DIY kalvo muottiin

Monoliittinen rakentaminen käyttäen kiinteää muottirakennetta, vaikka sen pitkä historia, tuli yleistynyt ei niin kauan sitten. Nämä rakentamismenetelmät ovat kuitenkin yhä suosittuja. Muotti on tehty eri materiaaleista, mutta käytännöllisin mielin mielenkiintoisin on irrotettava vaahtomuotti. Olisi oikeutetusti kutsua sitä polystyreenivaahtomuoviksi, polystyreeni vaahto on eräänlaista vaahtomuovia.

Kiinteä muotti polystyreenivaahdosta

Toinen yleinen nimi on penoplex, se on saman polystyreenivaahdon tavaramerkki, valmistaja valmistaa polystyreenilevyjä seinien eristykseen tämän merkin alla ja pysyväksi muottirakenteeksi. Siksi, jos olet kiinnostunut "penoplex-muotista", etsit miten tehdä penoplex-muotti omalla kädellä - jatka lukemista artikkelista, tämä on juuri sinun etusi.

Kiinteiden muottien tyypit laajennetusta polystyreeniä

Kiinteiden muottien tyypit laajennetusta polystyreeniä

Valmistettu pysyvästä vaahtomuovista useissa versioissa.

 • Polystyreeni ontto lohkot, joissa on irrotettavat ja irrotettavat jäykistävät kylkiluut, jotka muistuttavat LEGOn lasten suunnittelijaa. Rakennuksen aikana muodostuu betoniteräksen ja polystyreenivaahtomuovin komposiittiseinä, joka on helposti päällystetty ja päällystetty. Block-muotti on laajalti käytetty kantavien seinien muodostamiseen.
 • Kiinteä vaahtomuotti.
 • Vahvistetut polystyreenipaneelit, joiden paksuus on 10-250 millimetriä, vahvistettu vahvistusverkolla. Tuloksena oleva seinä on helposti betonoitua ruiskuttamalla.

Kaarevat muottiyksiköt

Näiden perustyyppien lisäksi valmistetaan polystyreeni-vaahtoblockeja, joilla on kaareva geometria, jolloin rakennetaan epätavallisen arkkitehtuurin rakennuksia.

Kiinteän muottipesun mitat

Edut vaahtopolystyreeni-muottien seinistä ja perustuksista

 • Polyfoamilla on erinomaiset lämmöneristysominaisuudet, mutta poistuessa lämmitetyistä muureista, joilla on huomattava melun eristyneisyys, ilmenee.
 • Tämän materiaalin käyttö mahdollistaa nopean rakentamisen (riittävästi kokemusta).
 • Pohjamateriaalin vaahtomuovin muotti mahdollistaa talonrakennuksen tärkeimmän elementin energiansäästöön ja lämpimään.
 • Polyfoam suojaa seiniä sienistä, mätää, ei pelkää termistejä;
 • Lohkojen alhainen hinta tekee teknologiasta hyvän valinnan niille, jotka etsivät optimaalista hinta / laatusuhdetta.

Menetelmän haitat ovat mahdottomuus toteuttaa rakennustöitä talvella ja kehityksen monimutkaisuus. Polyfoam on dielektrinen, on tarpeen maata talon.

On valittava urakoitsijoita, jotka pystyvät työskentelemään tällaisella tekniikalla - yksinkertainen, mutta erilainen kuin muut. Lisäksi tiloissa jotkut kuluttajat sanovat korkeaa kosteutta - on tarpeen järjestää pakattu ilmanvaihto.

Pysyvä vaahtomuovimuotti, jossa on omat kädet - tekniikka, hienovaraisuudet ja vivahteet

Miten polystyreeni-vaahtomuovit tehdään? Kiinteän muottirakenteen asentaminen on selkeä kaikille rakentajille.

Säätiön taso tasoitetaan, jos se on tarpeen, se voidaan tehdä useiden rivien avulla. Säätiön tason on oltava tarkka, koska se ei joudu tasoittamaan sitä lohkoissa liuoksen paksuuden vuoksi. Vedeneristys asetetaan pohjaan ja sitten lohkot asetetaan.

 • Ensimmäinen rivi lohkojen päälle asetetaan pystysuoralle vahvikkeelle, joka jättää perustan. Ensimmäisen kerroksen asettamisen jälkeen lujituksen levyt on sijoitettu lohkojen uriin (vaakasuoraan). Muotoilun kerääntyminen ylöspäin on tehty kuten LEGO kuutiot, mutta sinun on tarkkailtava huolellisesti pystysuuntaista kohdistusta.
 • Kolmen tai neljän rivin vaahtolohkojen jälkeen ne alkavat täyttää liuoksen, sillä se on välttämätön tiivistys syvällä värähtelijällä tai käsin. Täytä puolet ylimmän rivin lohkosta.
 • Kaikki viestinnät tulee tuoda seiniin reikiin ennen betonin kaatamista.

Tuloksena on sandwich-tyyppinen seinärakenne, kaksi kerrosta polystyreeniä ja monoliitti niiden välillä.

Kuinka laskea rakentamisen kustannukset?

Jotta laskettaisiin pysyvän muottitarran rakentamisen kustannukset polystyreenistä, sinun on otettava huomioon seuraavien materiaalien nykyinen arvo:

 • Block muotti - 3,3 kpl per neliömetri.
 • Betoni - 0,12 metriä kuutiota per neliömetri.
 • Armature - noin 10 kiloa per neliömetri.

Joitakin vinkkejä

Styroksi-materiaali on melko lempeä, kevyt, se on säilytettävä auringonpaisteessa ja tuulelta suojassa. Varsinkin tuulesta - joten ei olisi tarvetta kerätä jengin lohkoja koko piirin alueella.

Tyypillinen virhe, joka johtuu tekniikan olemuksen väärinkäsityksestä ja banaanien väärinkäsityksestä siitä, kuinka paljon betonia on: keräämään vaahtomuovi muottiin koko seinän korkeudelle, tilaa 20 tonnia betonia, yritä rakentaa monoliteettinen talo yhden päivän aikana. Joten et voi tehdä - tämä menetelmä ei ole nopeiden rakennusten rakentaminen.

Muita suosittuja muotojen tyyppejä

Polystyreenivaahdon lisäksi on olemassa useita materiaaleja, joita käytetään monoliittirakenteiden pysyvien muottien luomiseen.

 • Kevytrakentaminen - kallis, vanhentunut.
 • Steklomagnezitovye-muotti - käytetään pääasiassa täyttämään sisäiset väliseinät.
 • Arboliittimuotti hiutaloista ja sementistä. Se on erinomainen rakennusmateriaali, mutta tällaiset rakenteet ovat melko kalliita.

Tämän luettelon päätteeksi voimme sanoa, että polystyreeni-vaahtomuovilaminaatti on nykyään edullisin vaihtoehto rakennusten rakentamisessa käyttämällä uusia tekniikoita - yksinkertainen, kestävä ja upea eristys tulevasta seinistä.

Polystyreenikotelon asennuksen video

Pysyvä muotti on lohkojen rakennettu rakenne, jonka välille lujitemuoto asennetaan myöhemmin suurempaan lujuuteen ja betoni kaadetaan. Suuresti.

Mikä on lämpö talo? Tämä rakennus rakennettiin käyttämällä kiinteää muottia, joka oli valmistettu polystyreenistä. Rakenna rakennus tähän tekniikkaan omilla käsillään riittää.

Monoliittisen rakennuksen tiilimuotti. Jokainen, joka joutui kosketuksiin rakennuksen kanssa, tämä sanojen yhdistelmä kuulostaa hieman absurdilta. Loppujen lopuksi monoliittinen.

Tulevaisuuden talotekniikan valinta on otettava mahdollisimman vakavasti. On otettava huomioon sellaiset tekijät kuin kustannukset, rakentamisen nopeus ja tekninen mahdollisuus.

Kuinka valita ja asentaa pysyvä vaahtomuotti

Perinteisesti monoliittirakenteiden rakentamisen aikana nestemäistä betonilaastia kaadetaan tilapäiseen puurakenteeseen, joka puretaan perustuksen tai seinien kovettumisen jälkeen. Tätä menetelmää pidetään melko kalliina ja aikaa vievänä. Kiinteä polystyreenivaahtomuovia (polystyreeni) on paljon helpompi asentaa eikä sitä tarvitse purkaa. Betoniliuos kaadetaan suoraan sen yläpuolelle, ja rakennusseoksen paksuudeltaan huokoinen materiaali on lisäeristyksen rooli.

Lisäksi tällaisilla rakenteilla on paljon muita etuja.

Polystyreeni vaahtomuottien edut

Vaahtomuovirungolla on seuraavat edut:

 1. Erittyy korkeissa lämmöneristysominaisuuksissa. Jos vaahtobetonin pohja tai seinät asennetaan, pinnan ei tarvitse ylittää myös vaahtolevyjä.
 2. Soveltuu monimutkaisten korkeiden rakennusten ja yksinkertaisten rakennusten rakentamiseen;
 3. Asennusprosessi vie huomattavasti vähemmän aikaa.
 4. Lohkojen vähimmäispaino.
 5. Ei altis multaa, hometta ja termiittiä vastaan.
 6. Styroksi on paljon halvempaa kuin puu.
 7. Koskee kosteuden kestävyyttä ja tiukkuutta.

Lisäksi polystyreeni-vaahtomuottiin asennetulla pohjalla on erinomaiset energiansäästöominaisuudet ja höyryläpäisevyys.

Kuitenkin, ottaen huomioon kaikki tämän materiaalin edut, kiinteä vaahtomuotti on paljon miinuksia.

Kiinteän polystyreenivaahtomuovin haitat

Huolimatta siitä, että polystyreenivaahto on usein merkitty ympäristöystävälliseksi materiaaliksi, se ei ole aivan niin. Ensinnäkin se sisältää styreeniä, joka on erittäin vaarallinen aine ihmisille. Huolimatta siitä, että tämä komponentti läpäisee polymerointiprosessin, myrkkyä edelleen edelleen vapautuu ympäristöön (aktiivisemmin hapen ja lämmön vaikutuksen alaisena) ja vastaavasti asuinrakennuksen sisällä. Lisäksi materiaalia käsitellään palonestoaineilla palonkestävyyden lisäämiseksi. Nämä komponentit ovat myös haitallisia ihmisille.

Lisäksi on olemassa seuraavat haitat:

 1. Palvelun päättymisen jälkeen (30-50 vuotta) polystyreeni-vaahto on hävitettävä, koska se ei hajota vaan ainoastaan ​​myrkyttää ympäristöä.
 2. Vaahdolla rakennettu talo on lähes mahdotonta rekonstruoida.
 3. Irrotettava vaahtomuotti ja betoni voidaan kaataa lämpötilassa, joka ei ole alle +5 astetta.
 4. Huolimatta siitä, että vaahto kuuluu palamattomien (G1) ja liekinkestävien (B1) materiaalien luokkaan, sen savunmuodostustaso on erittäin korkea - DZ. Tulipalon aikana vaahtopolystyreeni päästää myrkyllisiä kaasuja.

Kaikki nämä vivahteet on otettava huomioon ennen asennetun polystyreeni- muottirakenteen perustamista ja seinämiä varten. Myös muotin tyyppi on määritettävä.

Polystyreeni-vaahtokehystyypit

Tämäntyyppistä kiinteää puutavaraa valmistetaan usealla eri tavalla:

 • Käytetään vaahtomuoviovia, joissa on irrotettavat tai irrotettavat jäykistysrivat, jotka muistuttavat lasten suunnittelijaelementtejä. Rungon valmistuksessa muodostetaan polystyreenin ja vahvistetun betonin seinä, joka riittää kattamaan viimeistely- ja kipsa-aineet. Useimmin tätä tekniikkaa käytetään kantavien seinien rakentamisessa.
 • Kiinteä puutavara vahvistetaan.
 • Käytetään erikoisvahvisteisia vaahtopaneeleja, joiden paksuus on 1 - 2,5 cm. Lisäksi rainaa vahvistetaan vahvistusverkolla. Tällaiset rakenteet betonoidaan ruiskuttamalla.

Tänään löytyy myös runsaasti polystyreeni-vaahtolohkoja monimutkaisella geometrialla. Näin ollen muottirakenteen valmisteluun riittää vain hankkimaan tarvittavat kokoiset paneelit ja asentamaan ne oikein.

Asennettavien vaahtomuottien asentaminen

Jotta kiinteä muottirakenne saadaan laajennetusta polystyreeniä itse, sinun on suoritettava seuraavat vaiheet:

 • Merkitse alue (kulmat on mitattava huolellisesti) ja laadittava suunnitelma tulevalle rakentamiselle.
 • Valmista 0,5 m syvä ja 0,4 m leveä kaivantoa tulevan rakenteen kehälle. Kaivon pohja on huolellisesti tasoitettava. Koska muotti ei ole purettavissa, se on asennettava täysin tasaiselle alustalle.
 • Kaada kaivannon pohjalle 15 cm: n korkeudensäätölevy (ja hiekka ja roska).
 • Asenna vahvistustangot tyynyyn (niitä tarvitaan vahvistamaan ja yhdistämään muottipesät).
 • Kaada ohut betonikerros tyynyyn. On välttämätöntä, että muottipesät asetetaan tasaiselle ja kiinteälle alustalle.
 • Kun betoni "pohja" kovettuu, laita vaahtopolystyreenilohkot lujittaviin tankoihin. Muuraus on aloitettava nurkasta ruutupiirroksessa.
 • Asenna liitoskalvot muottielementtien väliin. Lohkojen suositellaan yhdistettäväksi kielen ja ura-tekniikan avulla, joten voit pienentää kokoonpanojen määrää. Nurkatulpatelementtejä varten on parempi käyttää asianmukaisia ​​kiinnittimiä.
 • Kun 3 riviä lohkoja asennetaan, muista kohdistaa ne vaakasuoraan mutta pystysuoraan. Elementtien sivupinnat sopivat tiiviisti yhteen. Samassa vaiheessa on tarpeen täyttää muotin sisätila konkreettisella liuoksella, jonka tiheys on vähintään B15. Jos käytät murskattua betoniraudan valmistusta, varmista, että sen murto ei ylitä 0,8 cm.
 • Jatka pinoamista, täytä ne betonilla joka 3. krs.
 • Kun kaikki aukot ovat täynnä laastia - voimme olettaa, että polystyreenin pysyvä muotti on valmis. Nyt voit siirtyä säätiön tai seinien suoraan kaatamiseen. Sitä on syytä käyttää syvällä värähtelijällä.

Tällä muottielimellä saat seinät, jotka muistuttavat "voileipää" osassa, joka koostuu 2 riviä polystyreenivaahdosta, jossa on kerros kestävää betoni monoliittia. Sen on käytettävä vähemmän vaivaa ja rahaa kuin rakentaa suurikokoinen puinen muottirakenne.

Kuinka paljon vaahtomuottien kustantaminen maksaa

Kun valitaan muottielementtejä polystyreeni-vaahdosta, on parasta valita sellaiset lohkot, joiden tiheys on vähintään 20-35 kg / m 3. Tällaiset tuotteet kestävät paremmin betoniliuoksen paineita. Tuotteiden keskimääräiset kustannukset on esitetty taulukossa.

Onko se hyvä kiinteä muotti polystyreenivaahdosta?

Perinteisesti betonirakenteiden ja -seinien valmistuksessa betoni kaadettiin väliaikaiseen muottiin, joka poistettiin betonin kuivuttua. Rakennustekniikka pysyvän muottien avulla on vaihtoehto tällaiselle rakenteelle. Muotti on valmistettu laajennetusta polystyreenistä, joka taittaa kuten lego-lohkot. Muotoilun asennuksen jälkeen vahvistin asennetaan, muotti on tasaantunut ja betoni kaadetaan siihen. Kun betoni kuivuu, koko rakennuselämän ajan polystyreenivaahto toimii eristysmateriaalina. Vaikuttaa siltä, ​​että erittäin nopea talon rakentamisen tekniikka näyttää. Kevyt muotti, jota ei tarvitse poistaa, takaa jätteen todellisen puuttumisen. Rakennukset, jotka on rakennettu käyttämällä kiinteitä muottirakenteita, ovat lisänneet voimaa ja sijoitettu energiaa säästäviksi ja ympäristöystävällisiksi. Mutta onko se todella hyvä kiinteä vaahtomuotti?

Kiinteällä muottialustalla on useita haittoja:

Ensinnäkin ympäristöystävällisellä vaahtopolystyreeni

On huomattava, että laajennetulla polystyreenillä, jolla on erittäin suuri venytys, voidaan osoittaa ympäristöystävällisiä materiaaleja. Kuitenkin se on niin usein merkitty. Tämä on totta, ellei sitä pidä sitä näkökulmasta:

Ihmisen altistuminen - styreeni, josta valmistettu polystyreeni on myrkyllistä ihmiselle, polymeroidaan laajennetulla polystyreenillä, mutta ei täysin, joten myrkkyä vähitellen vapautuu ympäristöön ja valon, hapen, lämmön jne. Vaikutuksesta. hän alkaa erottua entistä aktiivisemmin. Tulessa se palaa hyvin korkeassa lämpötilassa 1100 ° C, tuhoaa jopa metallirakenteet ja vapauttaa myrkyllisiä aineita. Tietenkin modernia laajennettua polystyreeniä käsitellään palonestoaineilla, joten he puhuvat paloturvallisuudesta, mutta palonsuoja-aineet eivät myöskään ole vaarattomia ihmisille.

Ympäristövaikutukset - Polystyreeni vaahto jätetään kaatopaikalle sen jälkeen, kun se on loppunut, mutta se on satoja vuosia, myrkyttää ympäristöä, koska sillä on huonot biohajoamisominaisuudet.

Kysymys: Tarvitsetko tällaista "ympäristöystävällistä" materiaalia?

Talon muuttaminen kiinteästä puusta

Kiinteiden muottien taloja on vaikea rekonstruoida. Meidän on harkittava talon suunnittelua ja ennakoida kaikki mahdolliset muutokset tulevaisuudessa. Esimerkiksi ikkunan tai oven lisäämiseksi sinun on leikattava monoliittinen betoniseinä, joka ei ole ollenkaan helppoa ja vie paljon aikaa. On myös tärkeää harkita etukäteen kaikkia viestintäjärjestelmiä: sähköjohdot, putkistot, tuuletus jne., Koska rakentamisen päätyttyä on vaikea toteuttaa kaikkia näitä viestintää.

Hyönteiset tai vettä voi hiipua seiniin.

Lohkosegmenttejä on asennettava hyvin tiukasti, muutoin seinän ulkoeristeestä voi tulla erinomainen asuinpaikka hyönteisille ja pohjavesi voi imeytyä siihen. Mutta tämä on osittain ratkaistava ongelma, hyönteismyrkkyllä ​​käsiteltyjä lohkoja ja veden suojaamista. Yleensä tällaiset lohkot ovat kuitenkin kalliimpia kuin tavalliset.

Tarvitset ammattitaitoista työvoimaa

Tämä rakentamisen tekniikka on suhteellisen uusi Venäjä, joten on vaikea löytää päteviä harjoittelijoita, jotka ovat täysin oppineet rakentamismenetelmän. Se myös lisää rakentamisen kustannuksia, koska ammattitaitoiset työntekijät ovat kysyttyjä ja heidän työnsä on kalliimpaa.

Voit rakentaa vain lämpimän kauden

Alle 0 ° C lämpötilassa betonin kovettuminen lähes pysähtyy, se on kaadettava yli 5 ° C: n lämpötiloihin. Myös kuumalla ajanjaksolla saatat joutua kostuttamaan betonia vedellä.

Korkea kosteus talossa rakentamisen jälkeen

Välittömästi talon rakentamisen jälkeen voi olla ongelmia suurella kosteudella. Kosteuden lisääntyminen talossa johtuu siitä, että betoni on vielä parhaillaan kovettumassa. Kun se on täysin jäädytetty, ilman kosteustaso voi saavuttaa normaalin tason. Ilman kuivaamiseksi voit käyttää ilmakuivainta.

Thermos-talo

Tällä tavalla pystytetyt seinät eivät hengitä hyvin, koska laajennetulla polystyreenillä on alhainen höyryläpäisevyys. Siksi talossa on välttämätöntä aikaansaada pakollinen ilmanvaihto.

Pakollinen maadoitus ja nollaus talosta

Metalliliittimien käyttö vaatii maadoituspiirin ja maadoituslaitteen.

Talonrakentamisen tekniikka pysyvistä muotteista on ilmeisiä etuja, mutta sillä on myös useita haittoja, jotka liittyvät lähinnä laajennetun polystyreeniin. Jos talonrakentamisen tekniikkaa valittaessa otetaan huomioon rakentamisen nopeus ja kustannukset, mutta myös muita tekijöitä, tekniikka, jossa käytetään kiinteää muottirakennetta, ei ole paras valinta.

Kuvakaappaus youtube.com / House of foam formwork (osa 3)

Lue myös artikkeleita:

22 vastausta

Sergei

noin "House thermos". Onko olemassa ainakin yhtä rakennusta, jossa on nykyaikaiset ilmatiiviät ikkunat ja ovet, joissa ei tarvita tuuletusta? Ottakaa esimerkiksi olohuone, eri sandaaleille jne., Vähintään yksi lentoliikenne tunnissa (mutta tarvitset paljon enemmän). huone 5 x 3 x 3 = 45 m3 / h. mitkä seinät kaipaan niin paljon? Lisäksi on otettava huomioon, että kaikki seinät eivät ole ulkoisia, joten alue on vähentynyt voimakkaasti. Ja meidän on vähennettävä se ikkunat ja ovet...

Anastasia Litvinova

Tämä viittaa höyryläpäisevyyteen, ts. materiaalin kyky kulkea tai viivyttää höyryä. "Pakotetun ilmanvaihdon puuttuessa polystyreeni-vaahto estää kosteuden pääsemästä asunnosta seinän läpi, mikä huonontaa huoneen elinympäristöä." Laajennetun polystyreenin seinillä on todennäköisesti kondensoitumista. Venäjän GOSSTROY: n vaatimusten mukaisesti pakotettu syöttö- ja poistoilmastointi on tarpeen rakennuksissa, joissa lämmitettäessä käytetään laajennettua polystyreeniä. Tietenkin, epätarkoituksenmukaisella talon rakentamisella, joka käyttää muita tekniikoita, myös seinämissä voi esiintyä kondensaatiota, joka oli esimerkiksi meidän asunnossamme (meillä oli jopa jäätä), koska eristys oli huonosti suoritettu ja ilmanpoistojärjestelmä katkenneet, kun kaikki palautettiin, lauhde pysähtyi muodostaa.

Sergei

"Styrofoam häiritsee kosteutta", mutta sillä on hyvä vaikutus seinämateriaalin käyttöikään. katsokaa täällä: //xn--80ajbwpejjci7c.xn--p1ai/?rid=20140725150150hckmjwg. riittää, että siihen lisätään 0,1 mm polyeteeniä (tämä on vinyylipäällyste tai jotain vastaavaa), eikä se ole enää tiivistynyt seinää vasten. pps tekee saman asian.
"Venäjän GOSSTROY: n vaatimusten mukaisesti pakokaasu- ja poistoilmanvaihto on tarpeen rakennuksissa, joissa käytetään laajennettua polystyreeniä lämmittimenä." Esitä esimerkki rakennuksen rakentamisesta, jossa pakotettu ilmanvaihto ei ole välttämätöntä.

Anastasia Litvinova

Tietysti kondensoitumista seiniin voidaan hallita eri tavoin. Voit tehdä ilman ilmanvaihtoa, mutta se ei täytä GOSSTROYn vaatimuksia, koska ymmärrän sen. Ja jos asia asetetaan polymeeripussiin, se todennäköisesti tallennetaan paremmin ja tämä on loogista. Kaikki eivät kuitenkaan halua elää polymeeripaketissa, vaikka monet pitävät tällaisista taloistakin eivätkä valittaa.

SNiP 2.04.05 - 91 "Lämmitys, ilmanvaihto ja ilmastointi"
4.3. Ilmanvaihto keinotekoisella induktiolla tulisi sisältää:
a) jos ilman sääolosuhteita ja ilman puhtautta ei voida käyttää tuuletusta luonnollisella vauhdilla;
b) huoneissa ja vyöhykkeissä, joissa ei ole luonnollista tuuletusta.
Sen on sallittava suunnitella sekoitettu tuuletus, jossa osittainen käyttö luontaisen induktiolähteen sisäänvirtaukseen tai ilman poistoon.

Paladin

Voin antaa teille esimerkin. Klassinen hirsitalo, kirjoittunut kirveellä ja kerätty sammal tai hinaus, ei vaadi ilmanvaihtoa, tarpeeksi ilma kulkee vuotavan rakenteen läpi. mutta tietenkin modernin snip -tuotteen se ei täsmää.

Valery Ivanovich

Rakennuksen lämmitystekniikan sääntöjen mukaan aidat rakenteet toteutetaan optimaalisesti niin, että eristys sijaitsee ulkona.
Käytetyn polystyreenin (PPP) käyttö tehokkaana lämpöeristeenä on muodollisesti perusteltu, koska Kaikki houkuttelevat matala lämmönjohtavuuskerroin (W / m * K), joka on yhtä suuri kuin 0, 029 (Penoplex-levy 35) ja 0,031 (merkkien 45).
Mutta jostain syystä kukaan ei ole hämmentynyt PPP-tuotteiden käyttöikää, sen suurta vaaraa käytön aikana ja kuolevaisvaara tulipalojen aikana. Yksityiskohtaisemmin näillä kysymyksillä voit lukea kommenttini porttisi Taloasi foorumilla "Kuinka eristää matala-syvempi säätiö".
Totta, jos olet foorumilla ottamaan yhteyttä kysymyksiin, niin anna minulle anteeksi, et saa vastausta, koska foorumin ylläpitäjän mielestä olin mukana "vetouistelussa", ja siksi pääsy kaikille tämän portaalin foorumeille on kielletty minulle.
Voit ottaa yhteyttä e-m: [email protected]

Vuorottelevat vuonna 2013. Kaksi lattiaa samanlaisesta muottipesästä! Ensimmäinen kerros on autotalli, toinen asuu! En ole tyytyväinen 126 m / 2 800-p: seen. Olohuoneen sisällä seinät on alun perin valmistettu kipsilevystä ja OSB: stä. Ensimmäinen talvi maksoi kaksi 1,1 kW: n sähkölämmitintä.
Davolen hullu!

Vladislav

Muottien tuotanto, myynti, vuokraus. Muottipakkauseräsuunnitelma on mahdollinen //gkartel.ru/
https://vk.com/opalubka_artel

Sergei

Olen polystyreeni-vaahdon valmistaja. Haluan huomata, että polystyreenivaahdon käyttö betonilaatikossa on huono. Ensinnäkin: seinää ei tarvitse eristää sisältä, vaan se on melko tekninen "muutos" muottien tuotannosta. Toinen on lauhde. PSB: n korkea höyryläpäisevyys ei salli sitä sijoittaa ennen betonia, vasta sen jälkeen.
Ja tuuletus on oikein sanottu - on välttämätöntä tarjota pakattu tuuletus mille tahansa "laatikolle", lukuunottamatta oksasta tehtyjä kanoja. Nykyaikaisia ​​asuntoja ei ole, ja seinillä on riittävästi luonnollista ilmanvaihtoa.

Anastasia Litvinova

Sergey, kiitos kommentista!

Vladislav

Myynti, vuokraus, asennusplanking. Laatoitus: kehysmuotti, teleskooppitelineiden muotti. Muottihissiakselit, muurausseinät, muottipylväät. On mahdollista vuokrata minkäänlaista ulkoasua missään vaiheessa //gkartel.ru

Artel-Teh LLC on muottialan valmistaja Rostov-on-Donissa. Pohjimmiltaan tarjota alhaisempi kuin kukaan.

Alexander

Lue nämä artikkelit ja saat hämmentynyt... kirjoittaa artikkeli kirjoittaaksesi..))) Yksi lause siitä, mitä se kannattaa on "hyönteiset tai vettä voi hiipiä seiniin"... jos ne sopivat tällä tavalla, niin he voivat hiipiä mihin tahansa seiniin... On mielenkiintoista nähdä, miten vesi sneaks... Sivuttain tai ryömii... Hän ryöstää puiset seinät? Eikö hän ole menossa? Ja kun tiiliseinien kutistuminen tapahtuu... Eivätkö he tee tiensä siellä? Tai onko hyönteisiä ja vettä vain esteenä taloja vastaan ​​pysyvästä muottirakenteesta?
Mitä ympäristöystävällisyydestä... ja millaista tuotantoa ympäristöystävällinen ympäristö on? Puunkorjuun kirjaaminen? Tai savi ja hiekka louhitaan louhosten kehityksessä, kun luonnonmaisemat tuhoutuvat ja louhoksen paikassa sijaitseva metsä...
Jos kirjoitat polystyreeni-myrkkyä, anna numerot... kuinka paljon myrkyllisiä aineita päästetään ilmaan... ja vertaa esimerkiksi sitä, mitä me hengittävät kaupungissa... tai kun pysymme liikenneruuhissa ja hengitämme pakokaasuja...

Anastasia Litvinova

Alexander, hello, kiitos kommenttisi. Mutta hyönteisiä koskeva ongelma koskee kuitenkin taloja kiinteästä muottirakenteesta, eikä tiilitalosta materiaalien kerrostumisen vuoksi. Tietenkin lähes jokainen ihmisen toiminta johtaa voimavarojen ehtymiseen, mutta jotkut aktiviteetit ovat vähemmän "pilalla" ja esimerkiksi metsää voidaan palauttaa osittain. Ympäristöystävällisyydestä kirjoitin tässä artikkelissa. Muovin käyttö johtaa kuitenkin pelkästään luonnonvarojen hävittämiseen, mutta myös roskien ongelmaan, joka luultavasti hitaasti hajoaa. Voit lukea siitä artikkelissani biohajoamisesta. Ei ole tiedossa, miten tulevaisuudessa voimme selviytyä mikroplastista. Muuten, voitko itse auttaa minua antamaan hyvän esimerkin haitallisten aineiden määrästä. Kysymyksen perusteellinen tutkimus on ihana! Kuitenkin yksi sivusto on erittäin vaikea vetää! Auta, jos näyttää siltä, ​​etten anna yksityiskohtaisia ​​tietoja. Loppujen lopuksi se tosiasia, että syön täällä, on vain puhdas innostus. Joten olen kiitollinen avusta.

Vitali

Minulla ei ole hyönteisiä - autotalli nesёmistä. muotti on jo 8 vuotta vanha. Ja puun talossa on täynnä hyönteisiä, heidän linnunsa poimivat talvella ja siellä on vielä enemmän hiiriä.

Denis

Hei, Anastasia, kerro minulle, miksi he käyttävät kertakäyttöisiä ruokailuvälineitä, elintarvikepakkauksia, jotka varastoivat ja valmistavat ruokaa kulutukseen laajennetusta polystyreeniä? Onko niin paha?

Anastasia Litvinova

Hei, Denis. Koska muovilla on erinomainen suorituskyky ja se on halpaa.