Laskettaessa päällekkäisiä muottiosastoja

Yksittäisessä rakenteessa voidaan kaataa horisontaaliset liitäntäpinnat, jos kattorakenteiden laskenta on aikaisemmin tehty itsenäiseen konkreettiseen työhön. Tällaiset rakentavat ratkaisut mahdollistavat sellaisten monoliittien saamisen, jotka ovat varsin litteitä ylä- ja alareunassa, jotka eivät edellytä rakentamisen nostolaitteita, ja vaiheiden myöhemmän kohdentamisen elementtien välissä elementtivalmistettujen teräsbetonilevyjen kanssa. Samanaikaisesti tukipylväiden valintaan liittyvät virheet ja niiden asennusjärjestelmät voivat johtaa voimien, keinojen ja materiaalien suuriin menetyksiin.

Erilaiset muottiasetukset

Monoliittisen levyn kiinnittämiseen tarkoitettujen muottioperaatioiden itsenäinen käsittely aloitetaan määrittämällä geometriset mitat, jotka vaikuttavat tulokseen - kaatokerroksen paksuus ja lattiatason yläpuolella oleva korkeus, johon tukijalat ovat.

Laskelmissa betonipainon oletetaan yleensä olevan 2 500 kg / m³. Kerrottuna seulan paksuuden avulla saavutetaan 1 m²: n päällekkäisyyden paino, joka on ratkaiseva arvo kiinnitysrakenteen parametreille. Jos tietyssä tapauksessa tässä indikaattorissa on merkittäviä eroja, ne olisi otettava huomioon.

Paras mahdollinen ratkaisu olisi rakentaa lattianpäällystyslevyt teleskooppihyllyihin, joilla on valmistajan määrittelemät standardiominaisuudet. Tällaisen elementin korkeuden käyttöalue mahdollistaa lähes kaikki vaakarakenteet yksittäisissä rakenteissa. Tällaisesta telineestä voidaan saada käsitys tästä taulukosta:

Teleskooppisten telineiden kanssa tehdyssä sarjassa on mahdollista yhdistää luotettava tuki lujittavan häkän asettamiseen ja betonimassan tasaiseen jakautumiseen valun aikana.

Erilliset telineet jalustalle

Tässä kuvassa on näyte varastokokoelman kokoonpanosta:

Tämäntyyppisten muottien käyttö on sallittua, jos valun päällekkäisyys painaa alle 7 000 kg ja se sijaitsee korkeintaan 4,5 metrin korkeudella. Kun nämä arvot ylittyvät, käytetään muita kokoonpanoja, jotka tukevat suojuksia - massaspalkkeja.

Alhaisen rakennustyön aikana kukin omistajalla ei ole mahdollisuutta vuokrata varastolaatan muotoa tai kutsua urakoitsijaa tällaisella napsautuksella. Lattiakaivojen betonisoimiseksi kellarikerroksen yläpuolelle tai lattian välille lattiat kerätään usein puusta ja lankkuista, joiden raaka-aineet ovat erilaiset puulajit. Tässä tapauksessa laskelma on hieman monimutkaisempi, koska puu on vähemmän vastustuskykyisiä vääristymän muodonmuutokselle kuin teräsprofiili.

Tässä visiossa kuvataan vakauslaskennan tarkastamiseksi ja valitsemiseksi puurakenteiden pylväiden asennusjärjestelmästä:

Kiinnityslevyjen laskentamenetelmissä vakiovarastointivälineillä vaakasuoraa betoni-monoliittia varten päällekkäisyyden paksuuden arvot eivät saa olla yli 0,8 m, korkeudet - enintään 20 m.

Laskentavaihtoehdot

Eri tyyppisten tukielementtien käyttö riippuu työn korkeudesta lattian yläpuolella. Tämä parametri on jaettu kolmeen tällaiseen arvoon:

 • alle 4,5 m;
 • 4,9 m - 6 m;
 • yli 6 m.

Pystysuunnassa jokainen teline, jonka korkeus on korkeintaan 4,5 m, koostuu taittuvista polvista (1 m, 1,5 m, 2 m), yleispistokkeesta (0,5 m, 0,75 m) ja kannasta (0,5 m). Kokonaiskorkeus määritetään summalla nämä elementit palkkien korkeuteen (0,4 m) ja suojuksen paksuuteen.

Tukien ja haarukoiden määrä määräytyy akseleiden lukumäärän mukaan:

Ko = (W / D +1) × (D / Dr + 1), missä

W - alueen leveys (cm);

Muu - pultin pituus (150 cm) jäykälle vaakasuoralle vanteelle.

Ristitankojen lukumäärä on 1 enemmän kuin polvien määrä, eli 2 tasoa telineessä tarvitsee 3 tasoa. Kullekin tasolle pulttien lukumäärä lasketaan kaavalla:

Kp = (W / Dr) × (D / Dr + 1) + (W / Dr + 1) × (D / Dr)

Lisäosien määrä on 1 vähemmän kuin telineiden linkit.

Tehdasrakenteiden rakenteiden oikeaa asennusta koskevat tiedot löytyvät vertailutaulukosta:

Räkit korkealle

Äänenvoimakkuus on rekrytoitu tornista (4 telineeseen yhdistettyä pulttia). Jokaisella niistä on 9 m²: n päällekkäisyys, jonka paksuus on enintään 0,4 m. Ehtojen noudattaminen saavutetaan merkitsemällä alue neliöihin, joiden puoli on 3 metriä. Torin keskiö yhdistetään merkintälinjojen leikkauspisteisiin.

Kokoonpannut irtotavarakomponentit, kun ne on koottu, näyttävät kuvan tässä kuvassa:

Lattiamateriaalilevyjen lukumäärä on melko yksinkertainen - päällekkäisyyksien kokonaispinta-ala jakautuu vakiokokoon 1,22 mx 2,44 m (tai 1,5 mx 3 m) ja kerrotaan 1,1 (leikattu jäte).

avustajat

Haluttu asettelu voidaan laskea käyttämällä online-laskinta. Tarvittavien toimenpiteiden suorittamiseksi ohjelmaan syötetään vähintään syöttötiedot.

Esimerkki tällaisesta palvelusta on näkyvissä tässä kuvassa:

Tällä tavoin saadut lopulliset tiedot ovat likimääräisiä, jotka verkkopalvelun omistajat tunnistavat. Tämä pätee erityisesti silloin, kun käytetään sellaisten materiaalien ja osien asennusta, jotka eivät liity laitteiden tehdasasetuksiin, eivätkä ne täytä varastointituotteiden vaatimuksia.

Ainoastaan ​​ammatinharjoittajan tekemä yksittäinen laskelma voi ottaa huomioon kaikki lattian erityistilanteen ominaisuudet. Sitten tukirakenteen betonin aiheuttama kuormitus jakautuu tasaisesti ja kokoonpano saa tarvittavan turvallisuustekijän.

Lankamuotojen telineiden laskeminen

Nykyaikaisen valukehysrakenteen tekniikka ei ole mahdollista ilman eri muotojen käyttöä. Monoliittisten betonilattiatilaa varten aina kun yksittäiset valinnat ja laskelmat telineistä muottiin tehdään riippuen lattialevyn odotetuista kuormituksista ja lankojen pituudesta.

Pilarien päätavoite on antaa tukipisteitä ja pitää vaakasuorat kilvet betonin kaatamiseksi. Tämä tekniikka mahdollistaa monoliittisen täytön kaikentyyppisissä rakennuksissa ja tarvittava tarkkuus suunnittelun korotuksissa 1,7-5,5 metrin välein.

Rakenteellinen tuotantojärjestelmä

Rakenteiden alla olevat telineet on valmistettu erittäin lujasta teräksestä maalattuna nitro-emalimaalina ulkopintaan korroosiosuojaan tai ulkoiseen suojaavaan sinkkikerrokseen.

Teleskooppitelineen rakenne on suunniteltu toistuvaan käyttöön (liikevaihto) ja se koostuu seuraavista elementeistä:

 • Alempi putki, jonka halkaisija on suurempi tukijalalla, ohjainlanka ja kiristin.
 • Ylävedettävä putki, jossa on tekniset reiät kiinnityspisteeseen, jonka korkeus on 110-175 mm.
 • Käämikytkimet, joilla varmistetaan putken korkeus suhteessa toiseen.
 • Korvakorut (tanko) korkeusasennon kiinnittämiseksi asennusreikien läpi.
 • Teleskooppisisäkkeen lanka suoritetaan kiertämisen tai leikkaamisen menetelmällä. "

Tukijalat ja univormut voidaan toimittaa erikseen tai alun perin pakkauksessa.

Räkit lasketaan horisontaalisille laatatöille

Järjestelmä mahdollistaa sekä suorat että kaltevat levyt (kuten voit käyttää laminoitua vaneria). Teollisessa rakenteessa telineet lasketaan suunnitteluvaiheessa osana POS ja CPD. Numeron laskemisen seuranta ja tarvittavat parametrit suoritetaan taulukon mukaan:

Yksityisessä asuntorakentamisessa lattialevyn muotti on harvemmin käytössä, mutta voit tehdä itsenäisen laskelman seuraavan kaavan perusteella:

Yrityksen akselien määrä:

K0 = (W / D + 1) X (d / Dr + 1), missä

 • W - betonin kaatamisen leveys (cm);
 • D - täytteen pituus (cm);
 • Muu - pultin pituus, joka yhdistää rakenteen vaakatasossa.

Myös univormujen ja tukien määrä lasketaan. Yleensä normaalille turvamarginaalille riittää 1,5 neliömetrin lattiapäällyste, jopa 300 mm paksu.

Jos betonia on enemmän kuin 300 mm, kannattaa olla säästämättä tukijalojen lukumäärää ja käytä yhtä jalustaa. Matala- ja ohutkerroksissa voit asentaa jalustan yhden telineen kautta.

laskin

Muistilaskuri auttaa sinua nopeasti laskemaan haluamasi määrän telineitä, palkkeja, kolmijalkoja ja univormuja. Tällä työkalulla voit laskea lattiat ja seinät. Laskettaessa lattian muottipesä paksuuden, korkeuden ja alueen syöttämiseksi. Muottipintojen laskemiseen tarvitaan tietoja niiden pituudesta ja korkeudesta.

Muotoilulaskimella suoritettu laskenta antaa sinulle likimääräiset indikaattorit, joiden avulla voit arvioida välttämättömien elementtien hankkimisesta aiheutuvat käteiskustannukset. Tarkempia tietoja saadaan asiantuntijoiden suorittamien ammatti-insinöörilaskelmien avulla. Soita meille!

Muottipintojen laskeminen

Levylaattojen laskenta

Tämä tarjous on ehdollinen, koska se perustuu vähittäismyyntituotteiden hintoihin. Jos haluat saada parhaat hinnat toimituslomakkeelle ja laskentapakkauksen yksilölliselle laskemiselle, soita meille. Asiantuntijamme neuvovat sinua ja tekevät henkilökohtaisen tarjouksen.

Teleskooppisten telineiden (TS) telineiden laskeminen

Rakentaessaan monoliittista rakennetta on usein vaikea täyttää vaakapintoja, kuten päällekkäisyydet. Kaikissa tapauksissa ei ole mahdollista käyttää valmiita betonilevyjä tai betonilevyjä, joiden syyt voivat olla erilaiset, sekä taloudelliset että tilan- teelliset. Tässä tilanteessa paras ratkaisu olisi teleskooppisten telineiden muotojen käyttö.

Telilaatta telineiden telineillä

Muotoilun laajuus ajoneuvossa

Tämäntyyppisten muottien käyttö on sallittua, kun lattian yläpuolella oleva katto laskee enintään 4,5 metriä ja painaa alle 7 tonnia. Rakenteissa, joissa on suuria arvoja näiden indikaattoreiden mukaan, käytetään massaspalkkeja. Teleskooppiset telineet ovat merkityksellisiä matalarakenteisissa rakenteissa, joten niitä voidaan käyttää välttämättömien kulutushyödykkeiden (esim. Levyt, kattohuovat, säleet jne.) Kustannusten välttämiseksi.

Ajoneuvon muotojen luominen vaatii sarjan osia, joita useimmiten hankitaan sarjalla. Jokaisella kokoonpanolla on omat ominaisuudet ja parametrit, joten on tärkeää valita oikea sarja suunnitellun rakennushankkeen toteuttamiseksi. On tärkeää huomata, että tämäntyyppisten muotojen avulla on mahdollista luoda eri kokoisia ja muotoisia järjestelmiä.

Osien rakenne, joka on välttämätöntä muotin luomiseksi ajoneuvoon

Integroidut osat tai rakenteelliset elementit

Teleskooppisten telineiden telinepakkaus koostuu seuraavista elementeistä:

Teleskooppinen jalusta

Rakenneosa, joka pyrkii luotettavasti tukemaan rakennetta, joka koostuu kahdesta segmentistä (putkista), jotka ovat toisiinsa yhteydessä. Kierteellinen liitäntä, joka on varustettu telineellä, mahdollistaa sen pituuden säätämisen, telineen sijainti on kiinnitetty lukitusmekanismin avulla.

Varmistaaksesi tarvittavan lujuuden, on suositeltavaa, että putkien välinen optimaalinen pituus on enintään puolitoista metriä. Mitä kapeampi piki, sitä suurempaa kuormitusta voidaan käyttää telineeseen. Paras ratkaisu olisi yhden telineen neliömetrin sijainti. Muottien muodostamisen yhteydessä kutakin kuormaa ei saa olla suurempi kuin kaksi tonnia.

Universaali pistoke

Tärkeä rakenneosa, joka tarjoaa luotettavan kosketuksen telineen ja palkin väliin. Lisäämällä erilaisia ​​lisäelementtejä haarukan päihin voi lisätä tuen pituutta. Unifork voi olla kolmesta lajikkeesta - palkin, kulman ja tapin alla.

kolmijalka

Rakenteen tärkein tukiosa, joka tarjoaa selkeästi pystysuoran asennon ja vakauden kolmesta tukipisteestä johtuen. Tavallinen jalustan korkeus on 73 cm.

Jalusta teleskooppihyllyjen muottipesuille

Muottipesu (vaneri)

Pääsivu, johon betoniseos on sijoitettu, on yleensä valmistettu vanerista. Metallilevyt eivät sovi omaan painoonsa, kun taas vaneri yhdistetään ihanteellisesti teleskooppisten telineiden kanssa.

Kanta-palkki

Tässä tapauksessa käytetään 10 metrin pituiselta puusta valmistettua I-palkkia ja 20 x 8 cm poikkileikkausta. Tämän tyyppinen laakerielementti antaa rakenteelle tarvittavan lujuuden.

Taloudellinen osa

Kuljetuskustannukset ajoneuvossa riippuvat sarjan koostumuksesta, kunkin osan osien suunnittelusta ja koosta. Pakkauksen hinta on keskimäärin 30-40 tuhatta ruplaa, lukuun ottamatta kiinnittimiä (kiinnittimiä, lukkoja), aitausta, betonisekoitusta ja työnkulut rakennustyön palkkaamisen yhteydessä. Jotkut järjestöt tarjoavat vuokrauspalvelun joukolle muottirakennuksia, lopullinen hinta on yksilöllinen ja on 150 ruplaa / m². kuukausi.

Harjaton laskenta ja kokoonpanoprosessi

Seuraavat kaavat voidaan käyttää teleskooppisten telineiden muottien laskemiseen:

Kst 300cm = B / 3 - tarvittava määrä polven telineitä (Kst), joiden kokonaiskorkeus on kolme metriä.

B = B1 - WB - WoW - missä, missä

B - telineen kokonaiskorkeus;
B1 - katon ja lattian välinen etäisyys;
WB - palkin korkeus (usein 40 cm);
WoW - ylemmän pistokkeen korkeus (yleensä enintään 0,5 m);
In - tuen korkeus (50cm).

On huomattava, että lasketut arvot saattavat näkyä polven 200, 150 ja 100 cm korkeissa polveissa sekä haarukoissa ja kannakkeissa, joiden työskentelykorkeus on 75 cm.

Korkeusparametrien määrittämisen lisäksi laskelmat ovat välttämättömiä tarvittavan akselimäärän tuntemiseksi. Ne suoritetaan seuraavan kaavan mukaisesti:

Ko = (W / D + 1) * (D / Dr + 1), missä

W (cm) - alueen leveys;
D (cm) - paikan pituus;
Muu (cm) - pultin pituus, joka yhdistää rakenteen vaakatasossa (150,0).

Samalla kaavalla lasketaan tarvittava määrä univormuja ja tukia.

Samanlaista kaavaa sovelletaan määrittäessään vaaditun palkkien lukumäärän kutakin tasoa kohti:

Cr (pulttien lukumäärä) = (W / Dr) (D / Dr + 1) + (W / Dr + 1) (D / Dr)

Selvitä tarvittava määrä rivejä auttaa kaavaa:

Kyar = Kc + 1, missä

Kc - telineiden määrä.

Tämä kaava kertoo, että kullekin ristikkorakenteelle tarvitaan +1 ristipistooli. Toisin sanoen, jos akseli koostuu kahdesta pylväästä, joiden pituus on 2,5 metriä, sen kiinnittämiseen tarvitaan kolme ristikkorakenteita, jotka on asennettu keskelle ja jokaiseen päähän. Loppujen lopuksi saadaan vähintään kolme ristikkäistasoa kahden sarjan riviä varten.

Asennustelineet teleskooppiset telineet

Sovellusten vaaditun lukumäärän määrittämiseksi sovelletaan seuraavaa kaavaa:

Chv = chvo - 1, missä

Chvo - kunkin akselin telineiden lukumäärä. Jokainen teline on liitettävä pistokkeilla. Niitä ei vaadita paikoista, joissa haarukat ja kannattimet sijaitsevat.

Laske palkin pituus ja tarvittava vanerin alue auttaa ensimmäistä kaavaa. Vanerin paksuus valitaan yksinkertaisen periaatteen mukaisesti päällekkäisyyden paksuuden ja painon mukaan. Kun asennat muottiin turvallisuustarkoituksia varten, on suositeltavaa vahvistaa vaneria kiinnittämällä se palkkiin itsekierteittäviin ruuveihin.

Edellä olevat kaavat auttavat jokaista päällikköä laskemaan materiaalin kustannukset helposti ja määrittämään tarvittavan määrän. Mutta tarkempien tulosten ja työn asianmukainen suorittaminen ja joissakin tapauksissa ja taloudellisista syistä on parasta ottaa yhteyttä yritykselle, joka tarjoaa palveluja laskentamallien laskemiseen ammatillisella tasolla.

Nykyaikaisten teknologioiden kykyjä käytetään laajasti rakentamisessa. Tehokkaiden asennustekniikoiden käyttöönotto on vähentänyt huomattavasti aikaa ja lisää tehokkuutta ilman.

Koska monoliittinen matalarakentaminen on yleistynyt, kysymys lattian muotojen rakentamisesta tulee erittäin tärkeäksi.

Monoliittisessa rakenteessa käytetään erilaisia ​​lattian asennusta varten suunniteltuja muottijärjestelmiä. Yleisesti ottaen niitä voidaan kuvata kompleksiksi, joka koostuu.

Monoliittisten levyjen tuotanto edellyttää korkealaatuista muottirakennusta, jonka suorituskykyominaisuudet vastaavat rakennetun rakenteen parametreja. Tähän mennessä markkinat tarjoavat vuokrausta.

Materiaalien kulutus laattajuuren muodostamiseksi

Lattialementin laskeminen suoritetaan katon korkeuden ja paksuuden perusteella. Tietenkin voit käyttää online-laskinta, mutta se antaa vain likimääräisen laskelman. Tarkat tiedot mahdollistavat kuorman jakautumisen kunnolla muottien tukielementeissä ja välttää sen romahtamisen.

Kattokorkeudesta riippuen käytetään erilaisia ​​kattorakenteita: 1. Volumetrinen muotti. 2. Teleskooppitelineiden muotti. 3. Vaihtoehtoinen irtotavarana oleva muotti. 4. Muotoilu tornit-matkat.

Kattokorkeus alle 4,5 m

Jos lattian ja rykmentin välinen korkeus on alle 4,5 m, ja päällekkäisyyden paksuus on alle 0,40 m, muottien asennus tehdään teleskooppisten telineiden avulla. Räkit ovat vakiokokoisia:

Valinta tehdään riippuen vaaditusta korkeudesta.

Neuvoston. Teleskooppitelineen valinnassa on otettava huomioon, että puupalkin pinta-ala on vähintään 40,0 cm.

Teleskooppihyllyillä käytettävät muottirakenteet.

Tarvittava määrä telineitä lasketaan noin 1 telineeseen 1 m²: n päällekkäisyydelle. Tällöin telineen maksimikuorma on 1500 - 2000 kg. Joten tämä järjestely jättää tarvittavan turvamarginaalin ja estää koko rakenteen romahtamisen.

Pysyvän turvallisessa vakaana asennossa tarvitaan jalustat. Jokaiseen telineeseen tarvitaan yksi jalusta. Jotkut rakentajat tallentavat kolmijalat yhden telineen kautta. Tämän järjestelyn avulla romahtamisen riski kasvaa merkittävästi.

BDK: n puupalkit kiinnittämällä univormut. Tarvitset saman määrän vaatteita kuin telineissä.

Palkit lasketaan 3,5 metrin etäisyydeltä palkista 1 m²: n päällekkäisyksikköä kohti.

Vaadittava määrä vanerilevyjä voidaan laskea jakamalla päällekkäisyysalue arkin koon mukaan. Tulos kerrotaan 1,1 (marginaali leikkaus). Yleensä levyt ovat 122 x 244 cm, harvemmin 150 x 300 cm. Vaneriteollisuuden laatu ja kustannusominaisuudet riippuvat maasta, jossa se on valmistettu. Esimerkiksi kiinalaisen vanerin liikevaihto on 20 kertaa ja venäläinen kaksinkertainen. Siksi ennen hankintaa tulisi miettiä tällaisten indikaattorien suhdetta hinta ja laatu.

Kattotaso, jonka korkeus on 4,9-6,0 m

Rakenteellisten muottien rakenne.

Tapauksissa, joissa korkeus lattiasta kattoon on 4,90 - 6,0 m, ja päällekkäisyyden paksuus ei ylitä 0,30 m, laite tuotetaan volumetristen tornien avulla.

Peruseroista, kuten tornit-matkat, ei ole. Vain pystysuorat pystysuorat vaakasuuntaiset palkit voivat olla erilaisia. Yksi yleisimmistä yhteystyypeistä on kiila ja kuppi-lukko. Asiantuntijat suosittelevat toisen tyypin käyttöä.

Yhden torni-kiertueen peruskokoonpano kuppi-lukitusliitännällä sisältää:

 • teline 2,50 m - 8 kpl;
 • pultti 1,50 m - 12 kpl;
 • tukipistoke 0,40 - 0,60 m - 4 kpl;
 • unifork-jack 0,40 - 0,60 m - 4 kpl;
 • insert - 4 kpl.

Tällaisten tornien määrä lasketaan suhteesta: 1 torni 9 m²: n lattiapinta-alasta.

Laitteen asennuksen yhteydessä on tehtävä neliöitä, joiden mitat ovat 3,0 x 3,0 m koko betonilattian alueella. Torni-pyöreä on sijoitettu kunkin neliön kulmaan.

Palkkien ja sileän vanerin (18 mm tai 21 mm) tarvitseman materiaalin laskeminen tehdään samalla tavoin kuin yllä olevassa tapauksessa.

Neuvoston. Jotta vältyttäisiin mahdollisilta romauksilta, on suositeltavaa kiinnittää vaneri palkkiin itsekierteittävin ruuvein. Tässä tapauksessa tätä riskialttiista muotoilua voidaan käyttää alustana vahvistuksen ja työntekijöiden hiljaisen liikkumisen järjestämiseksi ja asentamiseksi.

Lattian ja katon välinen etäisyys on yli 6,0 m

Suurten muottien rakenne.

Kun lattian ja katon välinen korkeus on yli 6,0 m tai päällekkäisyydellä on vähintään 40,0 cm paksuinen, laitteeseen käytetään irtotavarana olevaa muottilaatua (kerätään jatkuvana häkissä ja sitä kutsutaan rakenteeksi).

Muottien laskeminen päällekkäin liitäntäkotelon lukon tyypin kanssa suoritetaan useassa vaiheessa:

Nst300 cm = N / 3,0, missä

 • Nst300 cm - tarvittava määrä telineitä nousta 3,0 m;

H = H1 - Nb - Nud - Nod, missä

 • N1 - korkeus lattian ja katon välillä;
 • Nb - palkin korkeus 40,0 cm;
 • Nud - unifork-jackin korkeus (otettu 50,0 cm: n tarkkuudella);
 • Solmu - tukitangon korkeus (otettu 50,0 cm: n tarkkuudella).

Laskennassa voidaan käyttää telineitä, joiden korkeus on 100,0 cm, 150,0 cm, 200,0 cm tai liittimet ja liittimet, joiden työskentelykorkeus on 75,0 cm.

Akselien lukumäärä lasketaan seuraavasti:

Ei = (B / Lp + 1) * (L / Lp + 1), missä

 • B - alueen leveys cm;
 • L on alueen pituus cm: nä;
 • Lr - vaakasuorassa tasossa olevaan kiinnityspultin pituus (cm 150,0 cm).

Suureen muottirakenteen muotoiluominaisuutena voit jakaa kuorman tasaisesti kaikkiin muottiosastoihin korkealla tarkkuudella.

B / Lp: n ja L / Lp: n arvot on pyöristettävä lähimpään kokonaislukuun.

Laske yhdyspulttien määrä vaakasuorassa tasossa 1 tasolle:

(L / Lr + 1) + (V / Lr + 1) (L / LR), missä

 • B - alueen leveys cm;
 • L on alueen pituus cm: nä;
 • Lr - vaakatasossa oleva kiinnityspultin pituus cm: ksi (vastaa 150 cm;

B / Lp: n ja L / Lp: n arvot on pyöristettävä lähimpään kokonaislukuun.

Tasojen määrä lasketaan seuraavasti:

 • Nsso - akseleiden telineiden lukumäärä. Jokaisen telineiden tulee olla kiinteät tasopultit + 1 taso.

Esimerkiksi akselilla on 2 telineet. Kunkin pituus on 250 cm, joten kiinnityspultit ovat yläosassa, keskellä ja pohjassa. Tämän seurauksena meillä on 2 riviä telineitä ja 3 riviä.

Tarvittava määrä uniforks- ja jack-tukee on yhtä kuin NO: n arvo.

Tarvittava lisäysmäärä lasketaan kaavalla:

 • Nsso - akseleiden telineiden lukumäärä. Jokainen teline on yhdistettävä toisiinsa. Rakenteiden yläosaan ja pohjaan ei tarvita lisäosia, koska yksipäinen ja tunkituki on olemassa.

Vaadittavien palkkien ja vanerin muodostaminen muottiin (paksuus 18 mm tai 21 mm) on sama kuin ensimmäisessä tapauksessa.

Vaneria valitaan sen periaatteen mukaan, että mitä suurempi levy on, sitä paksumpi vaneri on. Rakenteen romahtamisen mahdollisuuden poistamiseksi kokonaan, on suositeltavaa kiinnittää vaneri palkkiin itsekierteittävin ruuvein.

Tämän aineiston avulla kuka tahansa, joka haluaa laskea muotojen materiaalien ja laitteiden määrän itse, voi tehdä sen ilman vaikeuksia. Sinun tarvitsee vain tietää lähdetiedot ja olla vapaa aika varastossa. Voit myös tarkistaa itsesi ja laskelmasi.

Kuinka muokattujen seinien ja lattiojen oikea laskeminen tehdään: vinkit ja ohjeet

Muottirakenteen laite (betonin kovettumisen ja kuljetuksen muodot) on tärkein vaihe monoliittisten rakennusten tai RC-rakenteiden rakentamisessa. Se vastaa betonielementtien toiminnallisista ominaisuuksista, luotettavuudesta ja rakenteiden turvallisuudesta. Asennusprosessi alkaa siis monoliittirakenteiden - lattian, seinien, perustusten ja sisäisten väliseinien elementtien laskemisen avulla.

Mikä on konkreettinen muovausrakenne?

 • tukielementit;
 • kilvet ja paneelit;
 • liitoselementit ja lukitusjärjestelmät;
 • laakerielementit: puhallukset, palkit, liittimet ja muut.

Ymmärrämme, kuinka lasketaan lattiat, seinät ja säätiöt, niiden kustannukset ja tarvittavien materiaalien määrä. Suorita oikea laskenta auttaa projektin dokumentaatiota, jossa luetellaan seuraavat tarvittavat muuttujat:

 • seinien korkeus ja niiden todellinen pituus;
 • käytettävän materiaalin ominaisuudet (jos puulastujen pohjamateriaalin laskenta suoritetaan);
 • lattian tai pohjan korkeus;
 • vaaditun päällekkäisyyden alue ja paksuus (auttaa laskemaan seinien ja rakennuksen muiden osien muottialueet);
 • talon ympärysmitta.

Jos rakenteessa on monimutkainen kokoonpano ja siihen liittyy erilaisten muodostusjärjestelmien käyttö, on melko vaikeaa tehdä itsenäisesti monoliittisen rakenteen muotojen tarkkaa laskemista. Erityisesti, jos tällä alalla ei ole kokemusta. Yrityksemme on valmis tarjoamaan asiantuntijoille ja valmiiksi muotoilluille eri kokoisia rakenteita. Lisäksi autamme sinua tekemään alustavan laskelman materiaalista, joka perustuu säätiön järjestelmiin, kerroksiin ja laskujen laskemiseen laskimollamme, työskentelemällä paikalla linjalla. Tarjoamalla palvelun tuen laskemista varten, katsotaan teoriaa.

Kaikentyyppisten muottipesujen laskeminen

Monoliittisten rakennusten rakentamisen aikana käytetään usein kolmenlaisia ​​muottijärjestelmiä:

 • liitäntäkaistan korkeus jopa 4,5 m;
 • liitäntäkaistan korkeus 4,5-6,0 m;
 • liitäntäalueen korkeus on yli 6,0 m.

Laskettaessa kattorakennetta 1 m2: ksi, sinun tulisi tietää kohteen sallittu paksuus ja järjestelmän käytettyjen komponenttien ominaisuudet. Oletetaan, että rakennusta rakennetaan korkeintaan 4,5 metrin korkeudelle. Tässä tapauksessa on sallittua, että yli 40 cm: n päällekkäisyyspaksuus on teleskooppisten telineiden muodostavien rakenteiden paras vaihtoehto muottijärjestelmälle. Tukee elementtejä on saatavana eri kokoisina. Jotta pystyt tekemään teleskooppitelineiden lattialevyjen oikean laskennan ja valita oikein komponentit, sinun on harkittava:

 • pitopalkin mitat - 40 cm (tärkeä teleskooppipuiden korkeuden valinnassa);
 • yksi tuki per 1 m: n ylitysalue - tärkeä teleskooppisten telineiden tilavuuden laskennassa;
 • Tuen suurin sallittu kuormitus on 1,5-2,0 tonnia.

Nämä parametrit ilmaisevat, millaisia ​​kattorakenteita on tarkoitus käyttää tukemaan elementtien ja komponenttien määrää. Kun otetaan huomioon tukipylväiden määrä, on kiinnitettävä huomiota koko rakenteen vakauden varmistamiseen. Jos et voi suorittaa laskutoimitusta itse, voit käyttää taulukkoa laskemalla kattorakenteet monoliittisen objektin paksuuteen. Palataan järjestelmän vakauden ominaispiirteisiin, puhumme erityisistä kolmijalkoista - muodostusrakenteen komponenteista, jotka on suunniteltu pitämään tukia. Niiden määrä on yhtä suuri kuin teleskooppisten telineiden määrä.

Jos katon enimmäismääräluokkien lukumäärän laskeminen osoitti tarvetta käyttää suurta määrää tukia ja jalustaa, sinun ei pidä vähentää sitä yrittäen säästää. Tällainen kurssi, kuten käytäntömme osoittaa, kahdeksassa kymmenestä tapauksesta johtaa väistämättä romahtamiseen. Asiantuntijoidemme ehdottamat muottipohjaiset lattian laskimet auttavat määrittämään vaaditun määrän tukia ja kolmijalkoja.

Betonirakenteisen rakenteen rakentamiseksi tarvitaan myös 40 cm: n palkkeja ja vaneria, jotta saumaton ja tasainen pinta saadaan aikaan. Suorita kattorakenteiden laskenta ottaen huomioon 1.1: n reunan lisäys. Mallinnuksen kaava mahdollistaa Levyalueen jakamisen vanerilevyn mittojen mukaan. Tulos kerrotaan 1,1. Korkeintaan 4,5 m paksuudeltaan 40 cm: n paksuudelta otetaan standardimateriaaleja (muotolaskuri ottaa huomioon niiden parametrit), jolloin kosteudenkestävyys on suurempi (laminoitu levy) - 122 cm × 244 cm tai 150 cm × 300 cm. menetä tärkeät parametrit. Pääasiallinen asema oikeiden arvojen muodossa.

Erityinen tapaus, jossa lasketaan laattoja korkeudelta lattiasta kattoon 4,5-6,0 m

Kun kyseessä on laatta- tai laskutoimitus riippumatonta laskentaa, otetaan huomioon, että laattojen paksuus ei tavallisesti ole yli 30 cm. Muotoilijärjestelmän asennuksessa on järkevää käyttää tornit - volyymikehysmuottiin. Harkitse erityistapaus, kuinka laskea katto-muotti tällaisilla ominaisuuksilla. Asiantuntijamme suosittelevat muokkausrakenteiden käyttöä "lukkokupin" liitoselementeillä. Selitetyillä parametreilla laskennan laskemiseen ei tarvita laskinta, koska päällekkäisyyden rakentamiseen tarvitaan perusmuodostusrakenne. Se sisältää:

 • 8 kpl 2,50 m telineitä;
 • 12 kpl 1.50 m ristikkorakenteita;
 • 4 pistettä;
 • 4 kpl teline-liittimiä, joiden parametrit ovat 0,4-0,6 m;
 • samanlainen määrä yksittäisiä liittimiä liittimille (parametrit 0,4-0,6 m).

Jos käytät kehysmuodon laskuria, se osoittaa, että 1 tornin kiertue tukee 9 m2: n päällekkäisyyttä. Liitäntäkaistan alue on jaettu tasasoluihin, joiden puoli on 3 metriä. Torni-torni on asennettu kunkin neliön kulmaan. Kattokorkeuden laskemisen 4.5-6.0 m: n laskenta huomioon ottaen on otettava huomioon, että kosteudenkestävän vanerin määrä suoritetaan edellä kuvatulla tavalla. Käytön helpottamiseksi käytä muotolaskuri verkkosivuilla.

Erityinen laskentatapa, kun tukiaseman korkeus on yli 6,0 m

Oletetaan, että monoliittinen muotti on päällekkäin 9 metrin korkeudelle. Tässä tapauksessa laskelmat ovat vaikeimpia ja aikaa vieviä. Aluksi ymmärrämme, millaista muottirakennetta tarvitaan, jätämme laskelman laskimessa myöhemmin. Jos liitoskotelon paksuus on vähintään 45 senttimetriä, suosittelemme rakenteenmuodostusjärjestelmää. Se on myös runsaasti, mutta se viittaa kestävämpiin ja laajamittaisiin rakenteisiin, jotka toimivat myös metsinä. Se kootaan yhdeksi soluksi, joka takaa vakauden, järjestelmän vakauden ja luotettavuuden. Kokoonpanossa käytetään kiinnittimien kuppilukkoa. Nyt lasketaan volyymimuottien päällekkäisyys tunnetuilla parametreilla:

 • etäisyyden mittaaminen katosta lattiaan (merkitty H1: llä);
 • sädeparametri (merkitsemme korkeuden H6);
 • unifork-jackin mitat (Nud = 50,0 cm);
 • jack-tuen parametrit (merkitse Node = 50.0 cm);
 • kolmen metrin telineiden määrä halutun korkeuden rakentamiseksi (merkintä N st.3 m).

Laske kerrosten lattiarakenteet kaavalla:

N s. 3 m = H / 3,0

Tässä kaavassa tuntematon H lasketaan kaavalla:

H = H1-N6-N-beats -H od

Kun laatoitus on laskettu, on huomioitava, että komponentit (liittimet ja liittimet) voivat olla eri korkeus 100-200 cm ja vastaavasti 75 cm. Kattolevyjen telineiden oikean laskennan yhteydessä on otettava huomioon akseleiden lukumäärän yksittäinen laskenta. Tätä varten sinun on tiedettävä seuraavat parametrit:

 • alueen leveys (merkitty B: llä);
 • alueen pituus (merkitty L: llä);
 • pultin mitat (sijaitsevat vaakatasossa Lp = 150 cm);
 • akseleiden lukumäärä (merkitty nro).

Vaakasuoran muottien laskenta suoritetaan seuraavan kaavan mukaan:

N 0 = (B / L p +1) * (L / L p +1)

Muodostusrakenteen rakenteen ansiosta on mahdollista jakaa kuormitus optimaalisesti tukikomponenteille. Tämä lisää laattojen luotettavuutta ja turvallisuutta. Laskelmien laskennan laskemiseksi yli 6 metrin korkeudella on tarpeen laskea liitäntäpalkkien määrä. Parametrit ovat samanlaisia ​​kuin edellinen kohde, mutta mallinnuksen kaava on erilainen. Arvot korvataan

(L / L p +1) + (B / L p +1) (L / L p)

Saatujen numeeristen arvojen mukaan on helppo laskea rakennuksen tai yksittäisten komponenttien vuokrauksen kustannukset. Ehdotamme, että tällaiset konkreettiset rakenteet rakennetaan täsmälleen vuokraa varten, koska tämä ostotapa on kannattavampaa eikä vaadi säilytystä. Jos haluat poistaa virheet muottien laskutoimituksissa, mestareiden laatiman laskimen avulla ratkaistaan ​​ongelma.

Jäljellä on vielä laskea rakenteellisen rakenteen tasojen lukumäärä kaavalla:

Nm = N +1

Tässä Nc on telineiden lukumäärä tukiakselilla. Tarjoamamme muottilaskuri laskee kaikki tarvittavat tiedot tietyille parametreille sekä kokonaisen sarjan ja kokonaismäärän summan.

Kuinka laskea muuraus seinille?

Seinämien muotoilurakenteen pääkomponentit ovat kilvet ja laakeritukit, tasoitteet ja kierteet, jotka toimivat liitoselementteinä. Voit myös käyttää teräs- ja alumiinilaatikoita. Tarjoamme valmiita järjestelmiä. Syötä syöttötiedot laskentakenttien laskentaan laskemaan lomakkeen vuokra.

Harkitse kuinka laske seinien muotti ja betoniseoksen määrä täyttääksesi esineen. Tarvitsemme seuraavat parametrit:

 • seinämän leveys projektin mukaan;
 • objektin kehä;
 • objektin korkeus;
 • hallituksen vaihtoehtoja.

Suorita seinien muottien laskeminen 50 cm: n esineen esineessä. Tässä tapauksessa muodostusjärjestelmään ei tarvita keramiikkaa. Runsaat kilvet, joilla on voimakkaat kylkiluut. Jos seinämän paksuus on yli 50 cm, ne edellyttävät suojausta. Virheiden välttämiseksi suosittelemme, että käytämme rakennustöiden laskin rakennuksen monoliittisiin osiin. Prosessi vähennetään kenttien täyttämiseksi alustavalla tiedolla. Tuloksesi saavutetaan 2-3 sekunnissa. Jos haluat laskea muurausseinät, käytä laskinta - turvallisesti, nopeasti ja tarkasti.

Laskentamenetelmän laskentamenetelmä

Voit laskea kattorakenteet tietäen kaikki mitat, mukaan lukien paksuus ja korkeus. Rakennuksen on perustuttava monoliittisiin monikerroksisiin rakennuksiin. Sitä käytetään yksittäisten talojen rakentamiseen asumiseen sekä siviili- ja teollisuuskäyttöön. Rakenteiden rakentaminen yksittäisten asuntojen rakentamisprosessissa suoritetaan omilla kädillä, keräämällä tarvittavat koivut.

Kaavamallin lattia.

Minkätyyppiset lomitukset koskevat

Lattian asentaminen voidaan tehdä erilaisilla muotteilla, laitteen määrittelyparametrilla, joka on katon korkeus. Seuraavat lajikkeet ovat tämän mallin mukaisia:

 1. Telineissä telineissä.
 2. Tilavuus.
 3. Kiilametsissä.
 4. Tornien retkillä.
 5. Telineissä irtotavarana.
 6. Kuppi telineitä.

Päällekkäisyyden tärkein etu on minkä tahansa muotoisen muottirakenteen nopea asennus. Järjestelmälle itsessään on ominaista jakautuminen kahteen eri osaan, jotka ovat tärkein, johon kuuluu erityinen tukirata.

Muottipesän asennusohjelma.

Teleskooppihyllyistä asennetun rakenteen käyttö on tyypillistä niissä tapauksissa, joissa korkeus on korkeintaan 4,5 m. Sen pohjalla on teline, joka tukee päärunkoa, mikä takaa sen luotettavan vakauden.

Tämän tyyppinen muotti on irtotavarana, jota käytetään useimmiten korkealla korkeudella. Kaikissa laskelmissa otetaan huomioon, että vahvistetun betonin tai betonin monoliittisen päällekkäisyyden laite olettaa korkeuden olevan korkeintaan 20 m ja paksuus samanaikaisesti enintään 80 cm.

Useat tapaukset vaativat asennusta riippuen kattokorkeudesta, joka voi olla alle 4,5 m, on alueella 4,9-6,0 m tai yli 6,0 m. Jokaisessa tapauksessa on omat laskunsa ja valintansa. vastaavan tyyppiset rakenteet. Harkitse niitä.

Kuinka tehdä laskelmat, kun etäisyys katosta lattialle on alle 4,5 m

Huonelämpötilan ollessa alle 4,5 m, muotonalustan paksuus on alle 0,40 m. Tällöin asennusta varten käytetään teleskooppisia telineitä, joiden vakiomitat ovat. Voit valita ne seuraavissa kooissa:

Voit valita heidät, kun otetaan huomioon vaadittu korkeus. Sinun on tiedettävä, että palkin korkeus on 40,0 cm. Laskettaessa haluttua telineiden määrää yksi on 1 metrin alue. Elementin maksimikuorma on 1,5 - 2,0 tonnia. Soveltamalla tätä järjestelyä voit tarjota vaaditun turvallisuustekijän rakennusrakenteen romahtamisen estämiseksi.

Laskentapöydän muottien päällekkäisyys.

Jotta varmistat telineiden luotettavan vakauden, voit käyttää kolmijalkoja yhtä kappaletta kohti jokaiselle telalle. Sinun ei pidä säästää heitä, tekemällä telineiden järjestely yhdellä, sillä rakennuksen romahtamisen vaara kasvaa. Laitteen tukemiseksi tarvitaan vanerilevyt vaaditussa määrin. Yleensä vanerilevyt on otettu, joiden vakiokoot ovat 122 x 244 cm, mutta joskus 150 x 300 cm. Samanaikaisesti osamäärä saadaan jakamalla päällekkäisyysalue arkilla. Se kerrotaan lisäyksen määrällä reunalla eli 1.1.

Kuinka tehdä laskelmat, joiden keskimääräinen kattokorkeus on 4,9-6,0 m

Lattiasta kattoon korkeudeltaan 4,90 m - 6,0 m, niiden paksuus on enintään 0,3 m, ja asennusvaiheessa ne käyttävät myös suuria tornit, joten niille ei tyypillisesti ole olennaisia ​​eroja heidän kanssaan. Pystysuoria ja horisontaalisia palkkeja koskevat liitännät voivat poiketa toisistaan. Tällaisten yhdisteiden käyttöä kuppilukkoon suositellaan. Samalla annat tarvittavan määrän seuraavia määriä:

 1. Teline 2,50 m - 8 kpl.
 2. Ristipisto 1,50 m - 12 kpl.
 3. Tukitappi 0,40 - 0,60 m - 4 kpl.
 4. Jack-jack 0,40 - 0,60 m - 4 kpl.
 5. Insert - 4 kpl.

Pylväät otetaan suhdeluvuista: päällekkäisyyden alue on 9 m - 1 torni. Laitteiden asennusta varten on valittava 3 x 3 metrin kokoiset neliöt koko betonipinnoitteelle.

Muottipalkkien tyypit.

Torni-kiertue sijoitetaan vastaanotettujen neliöiden kullekin kulmalle. Palkkien kuvamateriaalin laskenta sekä muottitarran vanerin määrä suoritetaan edellä kuvatulla tavalla.

Asiantuntijat suosittelevat kiinnittämään vaneria palkkiin ruuvien avulla. Ilman suurta riskiä tätä rakennetta voidaan käyttää tukirakennelaitteiston asennustyönä, joka mahdollistaa työntekijöiden turvallisen liikkumisen.

Kuorenlaskenta, jonka kattokorkeus on yli 6,0 m

Huoneen lattia ja katto voidaan sijoittaa etäisyydelle, joka on yli 6 m.

Rakenteen paksuus voi olla yli 40 mm. Asennus voidaan suorittaa irtotavarana.

Voit tehdä muottilaskennan kuparilukityyppisellä liitoksella seuraavissa vaiheissa:

Nys300 cm = N / 3,0,

jossa NstT300 cm - tarvittava määrä telineitä 3,0 m;

H = H1 - Nb - Nud - Nod,

jossa H1 on katon ja lattian välisen korkeuden koko;

Nb - palkin korkeus 40,0 cm;

Nud - unifork-jack, otettu 50,0 cm;

Nod - jack-tuki (50,0 cm).

Laskennassa käytetään telineitä, joiden korkeus on 100,0 cm, 150,0 cm, 200,0 cm, tai tukia tai liittimiä, joiden työkorkeus on 75,0 cm.

Akselien lukumäärä lasketaan seuraavasti:

Ei = (B / Lp + 1) x (L / Lp + 1),

missä B ja L ovat lavan leveys ja pituus, vastaavasti (cm);

Lr - sideainepultin pituus, joka sijaitsee vaakatasossa cm (arvo oletetaan olevan 150,0 cm).

Online-laskin voi auttaa laskelmissa, vaikka tulokset, jotka se tuottaa, voivat olla vain likimääräisiä. Tarkkojen tietojen ansiosta rakennusrakenteen kuormitus tukirakenteissa jaetaan oikein. Tämä estää sen romahtamisen.

Lattiamateriaalien vuokraus teleskooppihyllyillä

Yhtiö "Block Monolith Invest" tarjoaa teleskooppisten telineiden lattioiden laatoituksen vuokrauksen.

Muotti on laitteiden luotettava ja helppo asentaa. Rakenne sisältää:

 • Kansi laminoitu vaneri, joka takaa monoliittirakenteiden korkean pinnan laadun ja muodon kestävyyden.
 • Liimattu puiset sekundaariset palkit, jotka tarjoavat suuren lujuuden ja jäykkyyden.
 • Teräspalkit.

Lisäksi muotti on erittäin luja. Pää- ja toissijaisten palkkien yhden rakenteellisen järjestelmän käyttö mahdollistaa muottipaneeleiden ja taulukoiden muuntamisen samaan esivalmistettujen elementtien sarjaan monoliittisten rakennusten eri kerroksissa tehtäviä avaruuden suunnittelupäätöksiä. On mahdollista siirtyä elementtisyistä tekniikasta suuren levyn ja pöydän kokoonpanoon ja päinvastoin.

Monoliittiset laatat - erottelut ja ominaisuudet

Projektista riippuen rakennusten päällekkäisyyttä voidaan asentaa eri materiaaleista - puusta, laatoista, monoliittisesta teräsbetonista. Jälkimmäisessä tapauksessa laatu riippuu siitä, millaisia ​​kattorakenteita käytetään.

Nykyään markkinoilla on monia ehdotuksia horisontaalisen muotin myyntiin, kun valitaan se, kiinnittävät huomiota paitsi kustannuksiin, mutta myös sen teknisiin ominaisuuksiin.

Muottien vaatimukset

Monoliittista teräsbetonialustaa käytetään suurissa rakennusten alueilla, kun asennusta ei tarvita lisärakenteita, joten sen lujuuden tulee varmistaa luotettava ja turvallinen käyttö.

Se on katon materiaalin suuri pinta-ala ja massa, joka määrittää perusvaatimukset, joiden mukaan monoliittisen lattian muottien on täytettävä:

 • Muottien tukirakenteen on kyettävä kestämään huomattavaa materiaalin painoa.
 • Muottien tulee varmistaa taipuman päällekkäisyyden puuttuminen.
 • Asennuksen yksinkertaistamiseksi muottirakenteen tulee olla mahdollisimman kevyt, mutta sen ei pidä menettää mekaanisia ominaisuuksiaan.
 • Muottien valmistukseen käytettävän materiaalin on taattava suuri liikevaihto ja kestävyys, mutta sen varmistaminen on mahdollista vain siinä tapauksessa, että lattiamoduulin kustannukset ovat riittävän suuret.
 • Käytettävän muottien pitäisi tarjota turvallinen työympäristö.

Harjatonlaskenta

Sanotaan heti, koska lattialevyn laatu ei ole pelkästään riippuvainen tällaisen muottien laskennan oikeellisuudesta, materiaalin kulutuksesta, vaan ehkä urakoitsijan käyttöajasta, sen laskennan suorittaa rakennusinsinööri.

Samanlaisen laskennan aikaansaaminen nykyään ei ole vaikeaa. Jokainen vakava yritys, joka harjoittaa tällaisten laitteiden vuokrausta ja myyntiä, toteuttaa sen täysin maksutta. Olemassa olevien ohjelmien itsenäinen käyttö on mahdollista vain karkean arvioon tarvittavista laitteista.

Laatta-elementti lasketaan elementtiä kohti, koska sen eri komponentit altistuvat erilaisille kuormille.

Kuormitettujen palkkien ja kehysten laskeminen

Kattopalkin tukeminen

Tukirakenne koostuu useimmiten yksittäisistä I-palkkeista, jotka voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista (metalli, liimattu laminoitu puu). Palkit voidaan sijoittaa yhteen tai kahteen tasoon riippuen kuormasta.

Usein, varsinkin jos olet hankkinut toisen käden lattiamoduulin, jotkut elementit voidaan korvata epätyypillisillä, tämä olisi otettava huomioon myös laakerikapasiteetin määrittämisessä.

Laskenta suoritetaan tavallisille lattiapalkkeille, jotka toimivat kuorman alla määritettynä painon mukaan:

Palkkien asennusvaihe olisi valittava siten, että varmistetaan laatan minimaalinen taipuminen ja jaetaan kuormitus kaikilla muottien elementeillä.

Racklaskenta

Lattiatyynyissä käytettävät tukipylväät voivat olla erilaisia. Useimmin käytetyt mekaaniset ruuvit, hydrauliset muutokset. Kotitekoisissa malleissa käytetään tavallista puuta. Tällöin laatan muotti on kiinteä, yksinkertaisen kaivostyöntekijän voi pyytää sitä, mutta jälleen vain suosituksena eikä ohjeena toimelle.

Jokaiselle telalle on ominaista maksimikuorma, jolla se pystyy toimimaan. Tämän indikaattorin ylitys johtaa tuen epäonnistumiseen ja hätätilanteiden esiintymiseen.

Tällöin telineiden lukumäärän laskemiseksi laatan ja muottielementtien painon aiheuttaman kokonaiskuorman on oltava jaettu telineen työkuorman avulla.

Kattorakenteiden telineiden järjestelyn laskeminen on suoritettava siten, että kaikki elementit ovat yhtenäisesti kuormitettuja.

Muottipellin laskenta

Sulkemispaneeleiden on katettava koko rakenteen pinta-ala, laskettaessa niiden lukumäärää on otettava huomioon lattian kokoonpano ja hyväksyttävät rakenteet. Kaikki tämä vaikuttaa tarpeeseen leikata kilvet, vastaavasti, lisää niiden tarvetta.

Laattojen muottien kustannukset

Määrä, jossa kattorakenne maksaa sinulle, muodostuu paitsi sen teknisestä suunnittelusta myös myös valmistajista. Leijonanosuus kustannuksista on kerrosten muottirakenteiden hinta, joten nämä elementit on laskettava etukäteen tarpeettomien kustannusten välttämiseksi.

Muotoilun hinta, joka sisältää puiset palkit, on pienikokoinen, vähintään 40 dollaria neliömetriä kohden.

Vakavat mallit, jotka on suunniteltu suurille kuormille, ovat paljon kalliimpia.

Siksi on olemassa taloudellinen toteutettavuus hankkia käytettyjä rakenteita tai vuokrata niitä. Yksityiselle kehittäjälle tämä on luultavasti ainoa mahdollinen, jos tarvitaan levytilaa - hinta tässä tapauksessa on useita kertoja vähemmän. Tällöin saat ilmaiseksi kuulemisen laatoista, laskelmista ja toimituksista.

Lopuksi haluan sanoa vielä kerran, että luotettavuus lasketaan vain asiantuntijoille, älä yritä saada halvin vaihtoehto, tässä tapauksessa liialliset säästöt eivät ole perusteltuja.

KULUTUSTEN LEIKKAUS

Lattian mittalaskuri on työkalu, joka on hyödyllinen jokaiselle kehittäjälle tai ostajalle. Luomme sen omien käytännön kokemusten perusteella. Tämä upea online-laskin on käytettävissä milloin tahansa ja toimii automaattisesti. Rakennustyön amatööri voi helposti käsitellä häntä.

Kiinnitän huomionne siihen, että laskelmien tulokset ovat likimääräisiä, ja ne voivat poiketa todellisesta, sekä suuremmassa että pienemmässä suunnassa, riippuen rakennuksen erityisestä kohteesta.