Teräsmuottien seinät. Käytetty muotti

Everest-Stroy Oy: n terässeinämä on moderni terässeinämän muottirakenne, jonka avulla voidaan vähentää rakennuskustannuksia ja toteuttaa erilaisia ​​arkkitehtonisia ratkaisuja betonissa.

Terässeinämuotti on lujuuden omaava muotti, jossa on valmiita käyttöelementtejä.

Terässeinämuotojen kustannukset näkyvät linkissä:
"Terässeinämuotti hinta"

Teemme kuvan, että tarjoamme galvanoidun teräsmuottien: kaikki seinätuotamme teräselementit galvanoidaan kuumasinkitysmenetelmällä.

Terässeinämuotojen tekniset ominaisuudet:

Käytettyjen materiaalien laatu ja seinämuottien valmistusmenetelmä takaavat elementtien lujuuden ja pitkäikäisyyden. Teräsmuottipaneelien runko on valmistettu 120 mm: n paksuisista, erityisistä taivutetuista profiileista, ja siinä on suljettu silmukka. Seinämuotoilupaneeleiden ja siinä käytettävien profiilien suunnittelu ovat samat mille tahansa kokoiselle paneelille.

Muottipaneelit on lisäksi vahvistettu profiilipultteilla, jotka on järjestetty 30 cm: n rasterilla. Seinämateriaalin profiilisuunnittelu on verrattavissa muihin muottijärjestelmiin siinä, että hitsisauma on sisäpuolella. Tällaisen profiilin käyttö lisää muotin lujuutta ja jäykkyyttä. Rungon teräsrakenteessa reikiä järjestetään systemaattisesti niin, että ne kytkeytyvät nopeasti ja luotettavasti järjestelmän eri elementteihin sekä siirtävät ne paneeleihin rakennustyömaalla.

Muottipaneelien kansi on valmistettu 18 mm paksuisesta laminoidusta vanerista. Suojukset on varustettu ankkurointirei'illä, joiden välimatkat ovat sopusoinnussa erikokoisten kilpien kanssa.

Muottipaneelien kulmaosioissa on erityinen "vivun reuna", joka helpottaa suuresti muottielementtien tarkkaa kohdistamista sen jälkeen, kun ne nostetaan nosturilla.

Kaikki teräsosat seinämuodoilla sinkittyvät kuumasinkitysmenetelmällä. Profiilin sinkin sisäiset ja ulkoiset pinnat kilven runkoon.

LLC Everest-Stroy tarjoaa seuraavia tyyppisiä muottipaneeleja:

 • muottipintaiset lineaariset kilvet
 • yleismaalauslaudat
 • muottien kulmakortit
 • muottien saranapaneelit

Erilaisten kokoisten levyjen ansiosta on mahdollista optimaalisesti valita minkä tahansa objektin muotti.

Suojusten päämitat:

 • korkeus: 0,6; 1,2; 2,7; 3.0; 3,3 m
 • leveys: 0,25 - 2,4 m

Järjestelmään sisältyvät modulaariset suojat ja rakenne-elementit mahdollistavat monoliittirakenteiden rakentamisen aiheuttamat erilaiset tehtävät.

Seuraavassa taulukossa esitetään seinämuotojen pääkilven koko ja paino. Kaikkien kokoisten seinäpaneelien valmistus on mahdollista. Lisätietoja kilpien koosta ja ominaisuuksista saa johtajilta.

Mikä on pienikuvioinen muotti

Melkoshchitovye-muottirakenteet ovat kevyitä kokoontaitettavia elementtejä. Pienimmän painon ja monipuolisuuden ansiosta ne ovat kysyntää sekä maanpäällisissä että maanalaisissa sekä yksittäisissä rakennuksissa, ei tarvitse siirtää ja asentaa nostolaitteita. Segmenttejä voidaan helposti ja yksinkertaisesti yhdistää, mikä mahdollistaa pienikokoisten taivutettavien säädettävien muottien käytön monimutkaisten esineiden rakentamiseksi: perustukset, korkeat pylväät ja palkit, katot, säiliöt, altaat, kaivot ja kaivokset.

Manuaalisen ja nopean asennuksen lisäksi teknologian arvokkuutta pidetään profiilien, suojien ja kiinnittimien kestävänä ja monikäyttöisenä. Takuu on saavutettu 10 käyttökerran jälkeen ja vähintään 60 kierrosta levyjä. Riippuen tarpeesta, eri tapauksissa on suositeltavaa ostaa uusi tai käytetty sarja tai vuokrata yksi kertakäyttöinen muotti.

Standardijärjestelmä sisältää: monikerroksisesta vanerista valmistetut levyt tai korkealaatuiset metallit, kiinnikkeet, tuki- ja liitoselementit. Raaka-aineena on rakenteellinen teräs, puu, kosteutta kestävä vaneri, synteettikuidut ja lasikuitu. Kulmat ja elementit, jotka kestävät suuria kuormia, valmistetaan kestävimmistä materiaaleista. Levyjen siirtämisen tai liikkumisen helpottamiseksi levyt ovat erityisen profiileja tai kohokuvioita.

Suojattaessa betonin korroosiota ja emäksisiä vaikutuksia pienpaneelisen muotin pinta pinnoitetaan erikoisyhdisteillä tai galvanoiduilla. Nykyaikaisilla tekniikoilla voit luoda kestäviä ja kestäviä kehyksiä, joilla on korkea geometrinen tarkkuus, liikevaihto saavuttaa 300 sykliä. Suojukset on liitetty mihinkään puoleen, kiinnitys ei ole vaikeaa myös maallikolle.

Yksittäisten elementtien pinta-ala ja massa ovat pienet, muottien keskikoko on harvoin yli 2 m2 ja enintään 50 kg kilpiä (ja joissakin tapauksissa jopa vähemmän). Jopa esivalmistetut lohkot painavat jopa 60 kg. Tämä mahdollistaa tekniikan käytön ilman nostolaitteiden käyttöä, riippumatta rakennetun rakenteen korkeudesta (tai syvyydestä).

Muotti voi kestää betonipainetta 40 - 80 kN / m2. Liitokset on suunniteltu täyttämään tiiviysvaatimukset, joilla on positiivinen vaikutus betonin pinnan laatuun ja minimoivat työvoimakustannukset, kun suojat poistetaan. Kiinnittimet sijoitetaan kaikkiin tarvittaviin kaltevuuteen, jolloin tekniikkaa voidaan käyttää luomaan sekä pystysuorat seinät että vaakasuorat lattiat sekä ei-standardit täyttövaihtoehdot.

laji

Suunnittelusta riippuen on olemassa: pienikokoinen moduulirakenne ja kokoontaitettava tukijärjestelmä (säädettävä invertteri). Ensimmäisessä tapauksessa sarja koostuu kiinteästä koosta, korvattu kulumisesta. Ne yhdistetään suuremmiksi lohkoiksi, jotka painavat noin 50 kg tai pitkiä paneeleita, mikä on tärkeätä yksilöllisen rakenteen toteuttamisessa (esimerkiksi kun täytetään säätiö yhdessä vaiheessa tai luodaan allas, joka ei ole vakio). Samalla työmakustannukset moduulirakenteiden kokoonpanosta tai purkamisesta lisääntyvät, niiden liikevaihto on vähäistä.

Kokoontaittuva järjestelmä koostuu joukosta tukevia suojia, irrotettavia kannet, lukitukset ja kiinnityselementit. Erityispiirre on kokoonpano kaikilla vaaditulla tasolla, mikä mahdollistaa tämän tyyppisen käytön lattian, monivaiheisten perustusten ja säteittäisten rakenteiden valumiseen.

Asennuselementit painavat enintään 30-35 kg, mitat ovat 60 × 180 cm, mikä tekee järjestelmästä mukavan kuljetuksen, käytön ja varastoinnin. Taitettavan muottien suuri etu on suuri liikevaihto - vaihteluvälillä 200-300 kierrosta ja monimuuttuja. Ainojen ja yhteyksien mielivaltainen järjestys mahdollistaa monimutkaisten arkkitehtonisten muotojen muodostamisen, jopa kaarevuuden.

Valikoimassa on laaja valikoima valmiita sarjoja, joilla on erityistarkoitus, esimerkiksi pienimuotoisten MSC-järjestelmien valikoimissa on teräsmuotoja:

 • kaarevat pinnat;
 • säätiöt, säiliöt, kaivot, kaivokset;
 • monimutkaiset solmut;
 • seinät;
 • eri korkeuksien sarakkeet;
 • sillan tukirakenteet.

Tärkein ero sarjoissa, joilla on erityinen tarkoitus, on suojien korkeus ja erikoistuneiden kansielementtien läsnäolo. Esimerkiksi muokatut sarakkeet, jotka on luotu pystyäkseen muodostamaan nopeasti korkeita rakenteita. Mutta tarvittaessa se sopii myös muiden esineiden betonisointiin aina perustukseen asti. Poikkeus on tehty kertaluonteisista lajikkeista, joita käytetään ainutlaatuisten rakennusten luomiseen.

Kun ostat pienen muottipesän, seuraavat parametrit ja ominaisuudet otetaan huomioon:

1. Kehyksen ja kannen materiaali.

2. Painonäyttö, kg / m2.

3. Sallittu kuorma ja taipuma (määritetty GOST R52085-2003 mukaan) - enintään 0,6 kPa.

4. Liikevaihdon runko ja kansi.

5. Suojusten paksuus ja mitat, mm.

6. Korroosiosuojauksen läsnäolo.

7. Käytetty kiinnitysmenetelmä.

Positiivisia ominaisuuksia ovat:

 • Helppo ja kätevä lisävaruste.
 • Laaja modulaarinen verkko erillisistä yhdistelmäelementeistä.
 • Kokoonpanon tarkkuus ja nopeus yhdellä yksiköllä.
 • Ei sääolosuhteita koskevia vaatimuksia käyttöhetkellä ja varastoinnin aikana.
 • Korkea luotettavuus ja kestävyys.
 • Pitkä käyttöikä.
 • Säästää tilaa ja työaikaa.

Pieni kuoren kehysten asennus mahdollistaa nopeasti täyttää kaistalehtaan, kaivot tai säiliöt septisen säiliön alla millä tahansa monimutkaisella kokoonpanolla. Jälkimmäinen on erityisen merkityksellistä, kun tehdään yksittäisiä matalarakenteisia rakenteita.

Monivaiheisen pohjan rakentamiseksi on suositeltavaa käyttää MSC: n perustukseen tarkoitettua muottirakennetta, joka koostuu pienikokoisista suojapeitteistä (enintään 1 m2), joiden paino on enintään 50 kg. Uutta järjestelmää ei tarvita kertaluontoisessa työssä, tässä tapauksessa on suositeltavaa ostaa tai vuokrata käytettyä sarjaa.

Asennusominaisuudet

Pienen paneelin muottityypistä riippuen betonointiolosuhteet ovat hieman erilaiset. Modulaarinen järjestelmä sopii kulmiin, ei ole tarvetta kiinnittää alareunaa vahvikkeella johtuen kiinnittimien jousista. Paneelit, jotka sijaitsevat toisiaan vastapäätä, on liitetty kiristysruuviin ja kiristetään muttereilla, ylä- ja loppupää ovat välikappaleita. Kiinnittimet peitetään muovisuojuksilla metallin suojaamiseksi sementistä, mikä pidentää käyttöikää. Tämä lähestymistapa soveltuu paremmin vaakasuorien tasoituskerrosten kaatamiseksi, joten modulaarista lattiamateriaalia käytetään useammin kuin kokoontaitettava.

Asennettaessa pienikokoista siirrettävää kittiä valmisteleva maansiirto suoritetaan pakkolungolla. Kulmat ja elementit tarvitsevat lisävahvistusta ja apujoustoja. Kokoonpannut laatikko on sijoitettu suunnittelupaikan mukaan, vierekkäiset paneelit on kiinnitetty yhteen. Sementtilaasti kaadetaan syvän värähtelijän avulla, jolloin muodostettu pinta tasoitetaan ja tasoitetaan. Kun betoni kovettuu, seinät vapautuvat muotista, puhdistetaan ja kootaan seuraavaan osaan.

Pienten kuoren (galvanoidun) muottien yksittäisten elementtien kustannukset ovat:

Seinätelineet

Alumiiniseinäelementtien tekniset ominaisuudet

 • Alumiiniprofiilien suuren paneelin yhdistelmä on tarkoitettu monoliittisten perustusten, seinien, rakennusten ja rakenteiden sarakkeiden rakentamiseen eri tarkoituksiin.
 • Mahdollisuus yhdistää erilaisia ​​muottielementtejä tekee mahdolliseksi sen yleisen, monikäyttöisen ja erilaisten kokoonpanojen ja paksuuden monoliittisten pintojen muodostamisen varmistamiseksi;
 • Muotoon tyyppi - alumiini;
 • Materiaalinmuodostuselementit (kannet) - vaneri 18 mm paksu ja tiheys laminaatilla 220 g / m2;
 • Muotoa käytetään eri ulkolämpötiloissa, muotti ei ole eristetty;
 • Suojakerroksen kehän profiilin leveys on 140 mm;
 • Arvioitu tilastollinen kuormitus muottiin betoniseoksen paineesta - 80 kPa (8 tonnia / m2);
 • Arvioitu tilastollinen kuormitus täryttämällä betoniseosta - 5,2 kPa;
 • Muottipinnan muovauspinnan ja laakerielementtien taipuminen taivutettujen kuormien vaikutuksesta, enintään 1/400;
 • Rakennustelineiden suurin kuorma - enintään 180 kg / m²;
 • Keskimääräinen paino 1 neliömetriä. alumiinisuojus - 35 kg;
 • Muottien liikevaihto kannen käyttöiän mukaan, syklii vähintään 80;
 • Muottien liikevaihto kilven runon käyttöiän mukaan, vähintään 300 sykliä.

Seinämuotoiset paneelit kootaan melkein mihin tahansa kokoon ja kokoonpanoksiin. Paneelien laaja-alaisten mittojen ansiosta sekä kompensoivan elementin ja kulma-paneelien läsnäollessa muotti voidaan sovittaa mihin tahansa ulkoasuun ja täyttää kaikki sisä- ja ulkoseinien asentamisen tarpeet.

Levyjen kansi on rakenteellisesti suojattu tiivistysaineella ja profiililla, jonka avulla voidaan lisätä vanerin käyttöikää ja estää ulkonemista betonin pinnalla, mikä vaatisi ylimääräistä kallista käsittelyä strippauksen jälkeen.

Lineaariset suojat - suunniteltu laitteen muottiin monoliittisiin suoraviivaisiin seiniin. Koostuu alumiinirungosta ja kannesta (laminoitu vaneri 18 mm). Suojukset on koottu paneeleihin, sekä pystysuoraan että vaakasuoraan, keskityslukkoineen.

Corner Shields - suunniteltu laitteen muottiin monoliittisiin suorakulmiin. Koostuu alumiinirungosta ja kannesta (laminoitu vaneri 18 mm). Ne on liitetty lineaarisiin suojuksiin lukkojen avulla.

Yleiskäyttöiset suojat - suunniteltu ulkoseinän muottilaatikoihin, joiden seinämien paksuus vaihtelee. Sitä voidaan käyttää lineaarisena suojana ja pylväsmuottien suojana.

Muottipaneelit

Nykyaikaista rakennetta ei ole mahdollista kuvitella ilman muottirakenteita. Niiden avulla rakennetaan seinät, pylväät, lattiat ja jopa tunnelit.

Rakennuksessa kaikkein työläs voidaan kutsua säätiön kaatamiseksi. Prosessi on pitkä ja kestää jopa puolet talon rakentamisesta. Tämä pätee erityisesti tehdasvalmisteisiin taloihin - jopa kaatamalla nauha- ja kaistaleperusta kestää kaksi tai kolme viikkoa - yhtä paljon kuin rakennusseinät. Luotettava säätiö on kuitenkin koko rakennuksen luotettavuus.

Muottirakenteella on tärkeä rooli säätiön järjestelyssä - apurakenne, joka tarjoaa betonirakenteen vaaditulla tavalla ja projektin tarjoaman säätiön mitat. Tässä tapauksessa muottien on kestettävä betonin painetta eikä häviä muotoaan.

Muototyypit

Ensimmäinen muotti on jaettu irrotettavaksi ja irrotettavaksi. Pysyvä muotti on rakenne, joka pysyy säätövalanteen sijasta ja on kiinteä. Useimmin käytetään monoliittirakenteessa betonia.

Irrotettava muotti - kokoontaitettava rakenne, joka poistetaan betonin tai betoniteräksen jälkeen, on kovettunut. Kokoonpuristuvien muottien yksittäisiä elementtejä kutsutaan suojuksiksi ja ne liitetään yhteen kappaleeseen eri tavoin - valmistusmateriaalista riippuen.

Erilaisia ​​materiaaleja laattojen valmistukseen muottiin

Useimmiten modernissa rakennelmassa käytetään tällaisia ​​materiaaleja erilaisten muotojen ja kokojen muottien valmistukseen:

 • Tree. Materiaali jaettu sen saatavuuden vuoksi. Puumateriaalien valmistukseen käytetään erilaisia ​​paksuisia levyjä, jotka on liitetty toisiinsa. On myös mahdollista käyttää vaneriä, joka on kyllästetty yhdisteillä, jotka lisäävät sen kosteudenkestävyyttä. Vanerista tehdyt suojat antavat erinomaisen pinnan laadun saumojen puuttumisen vuoksi.
 • Metallia. Suojukset on valmistettu terästä tai alumiinista, ja niiden lujuus ja asennus on helppoa. Valmiiden betonirakenteiden pinta on korkealaatuista, lisäksi metallikilpeitä voidaan käyttää useaan kertaan.
 • Vahvistettu betoni. Ne eroavat kestävyydestään ja niitä käytetään vaikeissa hydrotekniikkamallien tuottamiseen: siltojen, penkereiden, seinien tukien tukemiseen. Jotta vältettäisiin levyn kiinnittyminen betonin muottiin, ne päällystetään erityisillä voiteluaineilla.
 • Kangas- tai kumimuotona käytetään konkreettisten rakenteiden luomiseen mistä tahansa muodoista - kaareista, kupuista, kaaria, ulottuvuuksista. Tällaisen muottien kumikotelo täytetään tarvittavaan kokoon ja muotoon, jonka jälkeen ohuen kerroksen betoni levitetään vahvikekaan. Sen jälkeen, kun se on kovettunut, muotti poistetaan ja tarvittava betonikerros levitetään.
 • Muovia. Yksi onnistuneimmista ja helppokäyttöisimmistä suojalajityypeistä. Valmistettu teollisesti, vakiokoko on 1210 x 605 mm. Muovisuojat sopivat helposti mihin tahansa muotoon, kulutuskestävyys ja helppo kuljettaa ja asentaa.

Tarvittavien työ- ja suunnitteluarvojen tunteminen on mahdollista helposti valita eri materiaaleista ja kaikenkokoisista muottirakenteista.

Suojusten koko voi olla erilainen, mutta nykyisten standardien mukaan yleisimmillä muovisuojuksilla on 600 * 300 mm metallia varten - tämä alue on paljon laajempi. Metallisuojukset ovat helpompi käyttää paikoissa, joissa vaaditaan suuria betonivälejä, esimerkiksi nauhalevyt, sillä tavallisen kilven pituus voi olla jopa 3,3 metriä, leveys 0,2 - 2,4 metriä. Näin voit rakentaa minkä tahansa pituuden ja korkeuden rakenteen.

Muottipaneelit kootaan riippuen valmistuksen materiaalista riippuen - puiset muottipuristimet työntyvät rakennustyömaalta, ja valmiiden kilpien lisäksi (levyt käytetään jopa 50 mm: n paksuisina), se pakataan haluttuun korkeuteen yksittäisillä levyillä. Tällöin muottirakenteen jäykkyys saadaan aikaan poikittaisvahvistustangoilla.

Metallien tai muovisten paneelien käyttö perustuksen tai kiinteän seinämän muottiin merkittävästi nopeuttaa rakennusprosessia. Kun otetaan huomioon levyjen yhtenäisyys, lopullisen rakenteen luomiseksi levyt kiinnitetään yhdessä erilaisten järjestelmien erikoisnäppäinten kanssa, kun taas muottien poikittainen jäykkyys on kiinnitetty ruuveilla tai kaulanauhoilla.

Säätiö on rakennuksen tärkein osa. Sen tuotantoa olisi pidettävä erityisen vakavana. tätä varten on olemassa useita muotojen tyyppejä. Lajeja.

Kaikissa betonirakenteissa, rakennuksen aikana, tarvitaan muottirakenteita. Tämä ei ole lainkaan toissijainen työ, kuten monet saattavat ajatella..

On olemassa monenlaisia ​​säätiöitä. He kaikki tekevät kuitenkin yhden tärkeän tehtävän - ne toimivat perustana koko rakennelmalle. Tästä syystä.

Muotti - erityisrakenne, kokoontaitettava tai ei-irrotettava, joka luo kolmiulotteisen betonin kaatamiseksi betonin ja betonituotteiden valmistukseen. Laajuus.

Muottipaneelit

Tyypit suojamekanismit perustuksen kaatamiseksi: paneelien valmistus

Kuva säältä suojamateriaalista. Voit ostaa sen, vuokrata sen tai tehdä se vanerista omiin käsiisi.

Käytännöllisesti katsoen kaikki olemassa olevat modernit perustukset rakennetaan muottiin. Niitä käytetään paitsi korjata vaadittu syvyys ja leveys säätiön, mutta joissakin tapauksissa vahvistaa rakenteen ja antaa sille lisää jäykkyyttä. Se on myös melkein täysin sileä sisä- ja ulkopinta, joten se sopii erinomaisesti vedenpitävien materiaalien levittämiseen. Yksityisessä rakentamisessa on usein tehty pysyvää muottipohjaa. Ja kaivannon kaatamisen jälkeen käytetty puu hylätään.

Jos yhden yrityksen tai tiimin on tarkoitus rakentaa samanaikaisesti useita taloja, on parempi ostaa tai vuokrata erityistä paneelilaatikkoa. Tämä uudelleenkäytettävä tuote asennetaan ja asennetaan kaivantoon ja puretaan sen jälkeen, kun se on valutettu betonilla. Sitten suojat asennetaan uuteen rakennustyömaalle ja prosessi toistetaan. Siten suurilla tilausmäärillä jopa pienikokoiset säätörakenteet ovat tehokkaampia kuin uuden suunnittelun jatkuva asennus ja järjestely.

Muottielementit

Jalkalistatulpan rakenne kaikkien elementtien ja mittojen kaavamainen näyttö

Tämä on tehdaspaneelin rakenne, joka koostuu valmiista neliön tai suorakaiteen muotoisista suojista ja tarvittavista kiinnikkeistä niiden liittämiseen. Suunnittelun erityispiirre on se, että sitä voidaan käyttää lähes minkä tahansa pohjan ulkonäköön, jopa pyöreään tai soikeaan. Pienet paneelilaatat koostuvat:

 • Suojukset - rakenteen pääosa. Se on täysin tasainen pinta, joten se varmistaa seinien ja perustusten maksimaalisen sileyden. Kaikki kilvet erottuvat niiden koosta ja koostuvat kannesta ja kehyksestä;
 • Kiinnittimet - erityiset kiinnikkeet, lukot ja ruuviliitokset;
 • Laitekannatin - ulkopuoliset tangot ja saranat, jotka pitävät levyt tasaisessa asennossa, jopa betonin kaatamisen aikana.

Muotti ei kykene kestämään suurta kuormitusta nestemäisestä betonista ja sen kiinteytymisen lämpötilaolosuhteista, joten on välttämätöntä kiinteyttää sitä.

Pienpaneelilaatat ja sen ominaisuudet

Piirustusten pienikokoinen teräsmuotti, jossa kaikki alustan osat

Melkoshchitovaya-muotti on irrotettava ja irrotettava. Kiinteätyyppiset modernit mallit on usein valmistettu polystyreenistä tai vastaavasta aineen ominaisuuksiltaan. Se tulee välittömästi lämpöeristys- ja vedeneristyspäällysteeksi, joten pohjan kuivumisen jälkeen riittää sulkemaan vain liitokset tiivisteiden tai vaahtojen välissä.

Irrotettava pieni paneelilaatta voi olla:

 1. Puuta. Yksinkertainen muotoilu, pieni tuotevalikoima ja helppo asennus tekevät siitä suosittujen yksityisten kehittäjien keskuudessa. Tällainen muotti on usein tehty itsenäisesti, mutta puuta ja haittoja on - sitä käytetään harvoin uudelleen, pinnasta on vaikea puhdistaa betonista. Mutta haitat kompensoidaan alhaisilla kustannuksilla.
 2. Teräs- tai alumiinilaatat. Välissä massiivinen, suhteellisen raskas, mutta samalla kestävä. Sitä käytetään suurissa esineissä, joissa on tarpeen saavuttaa korkean lujuuden säätörakenteet. Yksityisessä rakentamisessa ei käytetä materiaalien korkeita kustannuksia. Alumiininen muotti on kevyempi kuin teräs, mutta se taipuu helposti liiallisissa kuormissa, joten sinun on käytettävä lisälaitteita. Nämä ovat uudelleenkäytettäviä tuotteita, niitä ostetaan usein vain kerran ja sitten vuokrataan.
 3. Muovimuotti. Tämä on kevytrakenteinen erilaisten suojien paksuus, se on tehty kaikenkokoisesta ja muodoltaan, joten sen avulla voit kaataa jopa pyöreitä pohjia. Koristeiden rakennusten rakentamiseen käytetään monia yksittäisiä elementtejä, joten julkisivujen suunnittelu on täydellistä. Muovisten muottien hinta on kuitenkin suhteellisen korkea, mikä kompensoi rakentamisen helppous ja asennuksen nopeus rakennustyömaalla.

Moderni irrotettava muotti, joka on valmistettu eri kokoisista suojista, on krupnoshchitovaya ja melkoshchitovaya. Kahden vaihtoehdon avulla voit rakentaa samanaikaisesti useita seiniä kerralla.

Soveltamisala

Valokuvapaneelin rakenne neliötyylisille sarakkeille

Muottirakenteiden piirre on, että ne ovat yleismaailmallisia ja niitä voidaan käyttää eri pinnoitteiden rakentamisessa. Siksi määränpäästä riippuen muotti on:

 1. Pyöreän muotoisia sarakkeita ja pylväitä käytetään pyöreiden rakenteiden, erilaisten tornin ja viljan hissien rakentamiseen.
 2. Lattialle. Käytetään betoni- ja betonirakenteiden rakentamiseen eri korkeuksilla ja tarkoituksilla. Sitä voidaan käyttää myös ikkunoiden ja ovien aukkojen muodostamiseen ulkoisena laakeripinnana. Tämä muotti koostuu monista elementeistä, jotka ulottuvat palkkeista ja paneeleista, jotka päätyvät jalustoineen ja tukijalkaineen, ja siksi ovat kalliita.
 3. Seinille ja perustuksille. Sitä käytetään usein juuri pienen paneelin muottirakenteisiin, koska sen asennus ei vaadi rakennustarvikkeita ja voit asentaa sen muutamassa tunnissa.

Rakennustyömaalla itsenäinen muottien valmistus

Kuva peruslevyjen levytuotteiden valmistuksesta

Itsenäisesti on helppo tehdä puinen pienikuvioinen muotti, ja usein niin monet yksityiset kehittäjätkin. Tätä varten sinun on valmisteltava:

 • kuivattuja lehtikuusia tai muuta kosteutta kestävää puuta;
 • pahvi tai kalvo;
 • tavanomainen rakentaminen nitoja tai alamäkeen vasara;
 • tangot kilpien liittämiseksi;
 • kiinnittimiä ja kiinnittimiä.

Ensin sinun on valmisteltava ja leikattava levyt tiettyyn pituuteen, ja sinun on ostettava ne vähintään 1 cm: n paksuudelta. Mitä paksumpi levy on, sitä vahvempi se on, ja vähemmän kiinnittimiä on käytettävä. Sitten suojat putoavat kynsillä rakennuksen sisällä. Levy on kiinnitetty palkkien avulla ja muodostaa kohtisuorat liitoslenkit. Suojan tasaisimman ja tasaisimman pinnan varmistamiseksi paksua kalvoa tai pahvia liimataan puun päälle ja kiinnitetään nitojalla.

Kuinka asennat rakenteita?

Säätösuojarakennuksen asennusvaiheet

Heti kun suojukset ovat valmiita, voit aloittaa rakenteen rakenteen itse. Kaistaleen pohjan rakentamiseksi suojukset on asennettava kaivon molemmille puolille ulkopuolelta ja sisäpuolelta, ja asenna sitten tukiputket kaivon sisällä olevien suojusten väliin. Lisäksi on suositeltavaa vahvistaa suojukset ulkopuolelta tukien avulla, joissa käytetään usein puupinoja, jotka työnnetään maahan.

Jos haluat rakentaa laajan tai korkean perustan, rakenteen on parempi lisätä rinteitä. Rinteessä on toinen pää maata vasten, toinen - rakenteen pohjassa. Sitten alkaa rakentaa paneelit, ne asennetaan pystysuoraan ja kiinnitetään lanka. Purkaminen ja purkaminen suoritetaan vasta sen jälkeen, kun betonilaatta on täysin asetettu. Sitten puu puhdistetaan huolella, joskus he heittävät elokuvan ja laittavat uuden. Puhdistuksen jälkeen puu voidaan käyttää uudelleen.

Muiden rakenteiden asennus

Vaneri paneelilaudan valmistukseen

Joskus laminaattilevyä käytetään muottien materiaalina. Se on usein käytetty seinien rakentamisessa, koska se muodostaa täysin tasaisen pinnan. Jos suojat ovat toistensa välissä, ostaa putkia ja lankaa, asenna jousi sisään. Sellainen rakenne on sitten helppo purkaa ja siirtyä toiseen paikkaan, eikä betoni tartu laminoidulle pinnalle. Vain sinun on otettava huomioon, että kaikki kaapelit ja putket, jotka olivat suojuksen välissä, pysyvät seinien sisällä.

Tehtaan muovi- ja teräsmuotti voidaan kerätä suoraan rakennustyömaalle. On tärkeää noudattaa selkeästi rakenteiden kokoonpanoa, kaikki liitokset tehdään pulttien ja kiinnittimien avulla. Tämä on todella täysipainoinen suunnittelija, ja jopa ihminen, joka on kaukana rakentamisesta, voi selviytyä siitä.

Metallivahvikkeet pohjamateriaalille

Säätiön muottien rakentaminen on kiinteä osa rakennuksen rakentamista. Nykyään tällaisia ​​rakenteita on useita päätyyppejä ja yksi tavallisimmista on metallimuottijärjestelmä.

edut

Normaalisti metallinpäällystysmuotti koostuu litteistä tai kourujenmuotoisista suojista, kulmasäleistä, lisäosista, nastoista ja muista liitäntäelementeistä.

Säätiön muottipaneelit täyttävät tietyt vaatimukset - ne ovat kestäviä, kestäviä ja kestäviä.

 1. Noissa on tietty geometrinen muoto;
 2. Nopea ja helppo irrotettava;
 3. Liimautuminen betoniin on vähäistä;
 4. Se pystyy suorittamaan yrityksen säätö- ja esikokoonpanon suoraan rakennustyömaalla;
 5. Tarjoaa korkean luotettavuuden ja tarkkuuden sulautettujen osien kiinnittämiseen;
 6. Sen liikevaihto on suuri;
 7. Uskoo luotettavasti sivuttaispaineen, joka putoaa rakenteen seinämille betoniseoksesta;

Metallisuojukset täyttävät kaikki nämä vaatimukset.

Valtion standardit ja sertifiointi

Metallikilvet sekä niiden rakenne ja kiinnitys ovat erityisiä vaatimuksia, jotka on esitetty asianomaisissa valtion standardeissa.

Alustan muottiin käytettävien metallisuojien ei pitäisi olla haavoja, halkeamia ja poikkeamia, joiden syvyys on yli 2 mm ja määrä, joka on 3 tai useampi kappale / 1 m2. Suojukset itse ovat teräksisiä. Paksuus 2-6 mm. GOST 14637-89 mukaisesti; GOST 16523-89; GOST 380-88 teräksestä VST3. Nämä GOSTit ja vaatimukset liittyvät metallien (ristikoiden, kehysten, telineiden jne.) Runkorakenteisiin. Nastat ja saranat on valmistettu GOST 380-88 teräs VSt3ps: n tai GOST 1050-88: n mukaan. 20.

Saranat, holkit, lukot, sormet ja muut kulutusta aiheuttavat osat on tehtävä GOST 1050-88 -standardin 45 mukaan ja sitä seuraavalla lämpökäsittelyllä.

 • Metallisäiliön saranoidun liitoksen toisto ei saa olla enempää kuin 1 mm;
 • Kaikkien muottielementtien (lukot, joissa on erilaiset ummetus - epäkeskiset, ruuvi- ja kiilamitat) liitokset edellyttävät myös luotettavuutta ja hyvää korroosionkestävyyttä.
 • Liitosten välisten aukkojen koon on oltava alle 2 mm;

Kun otetaan huomioon, että kaikkein työvoimavaltainen betonityö on laattojen asentaminen ja purkaminen ja sen kustannukset ovat 15-25 prosenttia raudoitetun betonin kokonaisarvosta, näiden kustannusten vähentäminen on tärkeä tekijä. Tämä voidaan saavuttaa käyttämällä metallisuojusten irrotettavia muottirakenteita. Huolimatta korkeammista kustannuksista, verrattuna puu- ja muovisuojuksiin, metallimuotilla on merkittäviä etuja. Ensinnäkin paljon suurempi liikevaihto.

 • Pieni paneeli kokoontaitettava säädettävä muotti - 200 kierrosta;
 • Krupnoshchitovoy metallia taitettava säädettävä - on 230 kierrosta;

Näin ollen irrotettavan metallimuoton käyttö vähentää merkittävästi kustannuksia ja vähentää myös sen tuotannon työvoimakustannuksia. Jos verrataan metalli-metallien suojaputkien rakennetta puuhun, silloin ensimmäisen sovelluksen tehokkuus paranee ja kun otetaan huomioon liikevaihdon kasvu, siitä tulee myös kannattavampaa. Laskelmat osoittavat, että metallimuottien uudelleenkäytön kustannukset verrattuna puuhun säästävät vähintään 40%. Ja on parasta siirtää valinta korkeasti koulutettuihin asiantuntijoihin, joilla on laaja kokemus tällaisesta työstä, joka voi antaa kaikki tarvittavat tiedot ja auttaa sinua valitsemaan sopivimman vaihtoehdon erikseen jokaiselle asiakkaalle.

Muottipaneelit

Nykyaikaista rakennetta ei ole mahdollista kuvitella ilman muottirakenteita. Niiden avulla rakennetaan seinät, pylväät, lattiat ja jopa tunnelit.

Rakennuksessa kaikkein työläs voidaan kutsua säätiön kaatamiseksi. Prosessi on pitkä ja kestää jopa puolet talon rakentamisesta. Tämä pätee erityisesti tehdasvalmisteisiin taloihin - jopa kaatamalla nauha- ja kaistaleperusta kestää kaksi tai kolme viikkoa - yhtä paljon kuin rakennusseinät. Luotettava säätiö on kuitenkin koko rakennuksen luotettavuus.

Muottirakenteella on tärkeä rooli säätiön järjestelyssä - apurakenne, joka tarjoaa betonirakenteen vaaditulla tavalla ja projektin tarjoaman säätiön mitat. Tässä tapauksessa muottien on kestettävä betonin painetta eikä häviä muotoaan.

Muototyypit

Ensimmäinen muotti on jaettu irrotettavaksi ja irrotettavaksi. Pysyvä muotti on rakenne, joka pysyy säätövalanteen sijasta ja on kiinteä. Useimmin käytetään monoliittirakenteessa betonia.

Irrotettava muotti - kokoontaitettava rakenne, joka poistetaan betonin tai betoniteräksen jälkeen, on kovettunut. Kokoonpuristuvien muottien yksittäisiä elementtejä kutsutaan suojuksiksi ja ne liitetään yhteen kappaleeseen eri tavoin - valmistusmateriaalista riippuen.

Erilaisia ​​materiaaleja laattojen valmistukseen muottiin

Useimmiten modernissa rakennelmassa käytetään tällaisia ​​materiaaleja erilaisten muotojen ja kokojen muottien valmistukseen:

 • Tree. Materiaali jaettu sen saatavuuden vuoksi. Puumateriaalien valmistukseen käytetään erilaisia ​​paksuisia levyjä, jotka on liitetty toisiinsa. On myös mahdollista käyttää vaneriä, joka on kyllästetty yhdisteillä, jotka lisäävät sen kosteudenkestävyyttä. Vanerista tehdyt suojat antavat erinomaisen pinnan laadun saumojen puuttumisen vuoksi.
 • Metallia. Suojukset on valmistettu terästä tai alumiinista, ja niiden lujuus ja asennus on helppoa. Valmiiden betonirakenteiden pinta on korkealaatuista, lisäksi metallikilpeitä voidaan käyttää useaan kertaan.
 • Vahvistettu betoni. Ne eroavat kestävyydestään ja niitä käytetään vaikeissa hydrotekniikkamallien tuottamiseen: siltojen, penkereiden, seinien tukien tukemiseen. Jotta vältettäisiin levyn kiinnittyminen betonin muottiin, ne päällystetään erityisillä voiteluaineilla.
 • Kangas- tai kumimuotona käytetään konkreettisten rakenteiden luomiseen mistä tahansa muodoista - kaareista, kupuista, kaaria, ulottuvuuksista. Tällaisen muottien kumikotelo täytetään tarvittavaan kokoon ja muotoon, jonka jälkeen ohuen kerroksen betoni levitetään vahvikekaan. Sen jälkeen, kun se on kovettunut, muotti poistetaan ja tarvittava betonikerros levitetään.
 • Muovia. Yksi onnistuneimmista ja helppokäyttöisimmistä suojalajityypeistä. Valmistettu teollisesti, vakiokoko on 1210 x 605 mm. Muovisuojat sopivat helposti mihin tahansa muotoon, kulutuskestävyys ja helppo kuljettaa ja asentaa.

Tarvittavien työ- ja suunnitteluarvojen tunteminen on mahdollista helposti valita eri materiaaleista ja kaikenkokoisista muottirakenteista.

Suojusten koko voi olla erilainen, mutta nykyisten standardien mukaan yleisimmillä muovisuojuksilla on 600 * 300 mm metallia varten - tämä alue on paljon laajempi. Metallisuojukset ovat helpompi käyttää paikoissa, joissa vaaditaan suuria betonivälejä, esimerkiksi nauhalevyt, sillä tavallisen kilven pituus voi olla jopa 3,3 metriä, leveys 0,2 - 2,4 metriä. Näin voit rakentaa minkä tahansa pituuden ja korkeuden rakenteen.

Muottipaneelit kootaan riippuen valmistuksen materiaalista riippuen - puiset muottipuristimet työntyvät rakennustyömaalta, ja valmiiden kilpien lisäksi (levyt käytetään jopa 50 mm: n paksuisina), se pakataan haluttuun korkeuteen yksittäisillä levyillä. Tällöin muottirakenteen jäykkyys saadaan aikaan poikittaisvahvistustangoilla.

Metallien tai muovisten paneelien käyttö perustuksen tai kiinteän seinämän muottiin merkittävästi nopeuttaa rakennusprosessia. Kun otetaan huomioon levyjen yhtenäisyys, lopullisen rakenteen luomiseksi levyt kiinnitetään yhdessä erilaisten järjestelmien erikoisnäppäinten kanssa, kun taas muottien poikittainen jäykkyys on kiinnitetty ruuveilla tai kaulanauhoilla.

Muottipaneelit - mitat, ominaisuudet

Monoliittisen rakenteen prosessissa on tarpeen valmistaa rakennuksen erilaisia ​​rakenteellisia osia - pohja, seinät, katot, pylväät. Rakennustyypistä riippuen käytetään erilaisia ​​muottipaneeleja, joiden mittasuhteet riippuvat muottijärjestelmien tarkoituksesta ja materiaaleista, joista ne on valmistettu.

laji

Muottien mitat riippuvat suuresti rakennuksen rakenteen tyypistä, sen mitoista ja kokoonpanosta. Niinpä yksityisen talon tai pylväiden pienen perustan valmistamiseen tarvitaan pienikokoisia muottirakenteita, ja seinämän muotojen koko voi olla merkittävä.

Muottielementtien mitat riippuvat sen tyypistä. Se kestää irrotettavia ja irrotettavia. Irrotettavat muottirakenteet ovat kolmesta tyypistä:

 1. Pieni-paneeli. Näiden tuotteiden mitat mahdollistavat niiden asentamisen manuaalisesti ilman rakennustarvikkeita. Yksi kilpi on enintään kolme neliömetriä ja paino enintään 50 kg. Tällaisia ​​elementtejä käytetään useammin yksittäisissä rakenteissa perustusten, seinien ja pylväiden valmistukseen.
 2. Suuri kilpi. Nämä ovat suurikokoisia muottirakenteita, joita ammattimaiset rakentajat käyttävät. Krupnoshchitovaya-muotti, jonka koko ja paino ovat melko suuret, asennetaan ja puretaan nostolaitteiden avulla. Sitä käytetään monoliittisten kattojen, seinien, teollisuus- ja siviilorakennusten, tunneleiden valmistukseen.
 3. Äänenvoimakkuus nollata. Nämä ovat muottielementtejä, jotka koottuina mahdollistavat halutun muodon saamisen. Rakennuksen aikana, kun konkreettisia parannuskeinoja, ne siirtyvät vähitellen uuteen valualueeseen. Muottien paino, sen koko ja muoto voivat vaihdella käyttötarkoituksen mukaan. Tilavuus-muottirakenteita käytetään pitkien rakenteiden - tunneleiden, hissikuilujen, tornien, pitkien seinien, kaarevien osuuksien, metroaseman jne. Valmistukseen.

Muottien materiaalit

Jos muottirakennetta käytetään monoliittiseen rakenteeseen, paneelien mitat riippuvat materiaaleista, joista muotti on tehty:

 1. Puu on yleisimpiä yksityisrakentamisessa käytettävien muottien valmistukseen tarkoitettu materiaali. Tällainen suosio liittyy puun saatavuuteen ja edullisuuteen. Puupaneelin muottien mitat ovat yleensä pieniä. Pääsääntöisesti valmistetut esineet, jotka voidaan asentaa manuaalisesti. Suojukset pudotetaan levyt 2-2,5 cm paksu ja 150-300 mm leveä. Muottipaneelien mitat riippuvat rakenteen tarkoituksesta ja sen mitoista. Joten perustuksille ne tekevät pieniä suojia, joiden pituus riippuu levyn pituudesta ja korkeudesta - pohjan korkeudella ja 10-15 cm: n kantavuudella. Seinämuotoisten paneelien mitat voivat olla suurempia. Tällöin niiden valmistuksessa on suositeltavaa käyttää levyjä, mutta vaneria.
 2. Metallia käytetään useammin uudelleenkäytettävän muottirakenteen valmistukseen, jota rakennusyritykset käyttävät. Suojukset ovat yleensä alumiinia tai terästä. Ne ovat kestävämpiä, kestävämpiä ja tuloksena oleva betonipinta on korkealaatuista ja sileää. Teräsvahvojen leveys on 0,25 - 2,4 m. Niiden maksimikorkeus on 3,3 m. Tällaisen kilven neliömetrin likimääräinen paino on 52 kg. Rungon valmistukseen käytetään 12 cm: n taivutettuja profiileja. Seinien muotin paksuus riippuu kannen materiaalista. Useimmin näihin tarkoituksiin käytetään laminoitua vaneria 18 mm paksua.
 3. Vaneria käytetään usein yksityisen rakentamisen muottirakenteiden valmistukseen sekä tehdasvalmisteisten pienpaneeliin irrotettavien, sisäänvedettävien ja suurikokoisten muottien valmistukseen. Yksittäisissä kotelorakenteissa on usein kysyttyjä suojamoduulia, joiden mitat mahdollistavat sen asentamisen ja purkamisen manuaalisesti. Jos puhumme laminoidusta vanerista valmistetuista tehdasvalmisteista, ne ovat lineaarisia levyjä, joiden paino on 14-70 kg ja koot 0,3 x 0,9 - 1,2 x 1,5 m. Tällaisella muottielimellä on pitkä käyttöikä. Se kestää jopa 200 käyttökertaa.
 4. Jos seinien muuntorakenteita on tarpeen tehdä yli 4 metrin korkeudella, on suositeltavaa käyttää muovia kilpien valmistukseen. Polymeereistä valmistettujen seinämien suojamateriaalien mitat voivat olla merkittäviä edellyttäen, että rakenteelle annetaan lisää jäykkyyttä johtuen metallikehyksen käytöstä. Tämä muotti on melko helppo ja suuret mitat. Se kestää useita käyttökertoja ja antaa sinulle mahdollisuuden saada täydellinen betonipinta.

Jos tarvitset kyselyä muotojen valinnasta ja sen koosta, soita yrityksesi asiantuntijaan puhelimitse sivustolla.

Paneelin muottirakenteen koot STEEL

Teräsmuottipaneeleiden nimikkeistö

Tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Päätoimipaikka:
249092, Kalugan alue,
Malojaroslavets kello
Str. Harrastajat, 8

Tuotanto ja varastointi:
249092, Kalugan alue,
Maloyaroslavets, st. Mirnaya, 3

puhelimet:
+7 (484) 315-26-55
+7 (919) 030-61-14

Mostostroy Engineering -
tuotanto ja tarjonta
apulaitteet
siltojen ja teiden rakentaminen.

SHRINKLE FORMWORKS

I. Muottipesu "Monolitstroy"

Muottirakenteita käytetään monoliittirakenteiden rakentamiseen.

Muotti koostuu lineaarisista ja kulmikkaista kilvistä, taisteluista, komposiittisista ristikoista, kattorakenteiden, kiinnityselementtien ja liitoselementtien tukiosista.

Muottielementit ja niiden tarkoitus on esitetty taulukossa. 1. Piirustukset tärkeimmistä muottielementteistä on esitelty arkkeilla 1 - 23.

Suojaa runkorakenne. Runko on valmistettu metallista, kansi on valmistettu metallista tai vanerista. Suojuksen mitat ovat moduulin 300 kerrannaisia.

Kiinnityslukot, jotka on kiinnitetty suojuksiin, liittäminen.

Muotti voidaan asentaa ja purkaa erillisinä elementteinä käsin tai suurikokoisilla paneeleilla (tai lohkoilla), joissa käytetään nostureita.

Pienempi paino - 65 kg / m 2

Liikevaihto - 100 kertaa

Asennuksen ja purkamisen keskimääräinen työvoimakkuus on 0,6 man-tuntia per 1 m 2

Jotta lomake voidaan yhdistää lohkoiksi, käytetään tukkeutumiskulmia, jotka mahdollistavat muottien asentamisen suljettuihin lohkoihin purkamatta erillisiin paneeleihin.

Komposiittisten ristikoiden käyttö mahdollistaa suurikokoisten muottilohkojen asentamisen ilman välilevyjen pulttien asennusta.

Tukirakenteiden asennusvaiheen vaihtaminen mahdollistaa muottien soveltamisen erilaisiin kuormituksiin, mukaan lukien suurimmat kuormitukset, ja monoliittirakenteiden intensiivinen betonointi.

Muotti on kehitetty Tyazhstroy-78-muottien (USSR Mintyazhstroy) ja Monolith-77: n (TSNIIOMTP Gosstroy USSR) pohjalta. Muottirakenne "Monolitstroy" testasi Neuvostoliiton Raskasrakentamisministeriö. Toteutus alkoi vuonna 1985

Orgtyazhroyn kehittämä projekti 8.250.00.000, johon osallistui Keski-tieteellisen tutkimuslaitoksen ilmailun turvallisuutta. Työskentelypiirustuksia jakaa TsNIIOMTP: n täytäntöönpanotoimisto (127434, Moskova, Dmitrovskoye sh., 9).

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy" (Orgtyazhstroy Mintyazhstroya Neuvostoliitto, TSNIIOMTP Gosstroya Neuvostoliitto)

Mitat tai pituus, m

Muodostavat elementit - kilvet pystysuuntaisten monoliittirakenteiden betonisointiin. Pituus-, leveys- ja korkeuslevyjen mitat ovat moduulin monikerroksisia 300 mm

Lisäelementin muodostaminen

Rakenteiden kulmien muotoilu

Laakerielementit, jotka on suunniteltu muottiin vaikuttavien kuormien ymmärtämiseen sekä paneeleiden ja lohkojen integrointiin

Muottipaneeleiden liittämiseen sisäkulmien järjestelyyn

Suunniteltu käsittämään muottiin vaikuttavat kuormat sekä yhdistämällä yksittäiset suojat paneeleihin ja lohkoihin

Suunniteltu käsittelemään kuormia, jotka vaikuttavat muottiin

Kiinnitys taistelee suojaan, kun asetetaan porrastetut perustukset

Liittää supistukset toistensa kanssa ja kiinnitä ne toisiinsa

Kiinnitin (hiusneula) ruuvi, jossa on erikoismutteri

Vastakkaisten muottipaneelien kiinnittäminen ja paineiden havaitseminen betonista

Muottiosien nostamiseen ja irrottamiseen

Kulman lukituselementit

Portaittaisen pohjakerroksen ulkokulmien yhdistämiseen

Jos haluat yhdistää porrastetun pohjan muotin sisäkulmat ja muuttaa lohkon kokoa poistaessasi muottiin purkamatta

Käytetään muottien huoltoon käytön aikana.

Kiinnityselementti, joka varmistaa seinien muottielementtien vakauden ja grillata asennuksen aikana. Se toimii myös tukikahva asennettaessa asennettuja alustoja.

Pystysuora pystysuora (teleskooppinen)

Suunniteltu ylemmän tason asentamiseen ja muotin ylläpitoon 1,3 - 10 m korkeudella, ja niitä käytetään myös tilapäisinä tukina asennetuille rakenteille

Räikkä kalteva, (teleskooppinen)

Yläportaat

Suunniteltu varmistamaan työturvallisuus asennuksen, uudelleenjärjestelyn, purkamisen ja kunnossapidon aikana sen käytön aikana

Alemmat tikkaat

Käytetään asennettaessa muiden kuin yksittäisten tangojen terasseja

Käytetään tukielementteinä sekä väliaikaisten porrashuoneiden laitteisiin työntekijöiden, liikkuvien tornit, telineiden, telineiden, tilapäisten kattojen kehysten jne. Nostamiseksi.

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Muottien käyttö seinän kiinnitykseen

5-kytkin, jossa on välike;

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Laattojen lomakekarttojen käyttö säätiöihin

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Farmiyhdiste F-1

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Viestintä SV-1 / Pultti T-muotoinen BT

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Tarkista kasvot CHT-1

Kulma estää Ug-0,6

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Kulma estää Ug-0,9

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Scr-16 tasoittaa / lukitse ZK-1

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Kaulukset pyörivät HP-1 ja ei-pyörivät HN-1

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Pad-asennettu PN-1

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Nosta pystysuora SV-1,81-3,16

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Teline kalteva CH-1.85-3.2

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Kehyksen pää RO-12 × 1.2

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Jack työskentelee DR-1

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Tikkaat marssi LM-1

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Rigel liukuva PP 1.45-2.20

Melkoshchitovaya muotti "Monolitstroy"

Rigel liukuva PP-2.80-4.40

II. Muottipesu Mosspetspromproekt

Muotti on tarkoitettu pienikokoisten ja monimutkaisten betonirakenteiden konfigurointiin monoliittirakenteissa, myös ahtaissa rakenteissa.

Muottiin kuuluu suojat, peitto, kiinnittimet ja liitännät. Useita elementtejä (asennettuja alustoja, tukielementtejä jne.) Käytetään samoin kuin Mosspetspromprojectin suurikokoisessa muottirakenteessa.

Muottielementit, niiden tarkoitus on esitetty taulukossa. 2. Piirustukset tärkeimmistä muottielementteistä on annettu arkeilla 24 - 32 ja 97 - 102.

Runkorakenteiden suojat vanerilevyllä. Suojusten ympäryksen ympärillä on tehty syvennyksiä langan (litteiden nauhojen) kulkemiseen. Suojukset on yhdistetty toisiinsa erikoispulttien avulla, joissa on tukipää ja lovi kiilan alapuolella.

Muottien edut sisältävät tukiseosten yhtenäistämisen. Muotti on valmistettu Mosmeteloconstruction Association -yhtiön johtajan tuottamasta vakiomääräisestä taipuisasta profiilista.

Pienempi paino (tukijalosteineen) -77 kg / m 2

tukielementtejä -300 kertaa

Muottien asentamisen ja purkamisen monimutkaisuus -0,7 man-tuntia per 1 m 2

Muotti on Mosmetallokonstruktsiya-yhdistyksen tehtaalla Yuson-yhtiön (Ranska) laitteistoon ja sitä käytetään Moskovan tuotantolaitosten rakentamisessa vuonna 1983.

Projekti 02147.00.000 on kehittänyt Mosspetspromproject of Glavmontazhspetsstroy -yhdistyksen, joka perustuu Uson-yhtiön (Ranska) (123557, Moskova, M. Gruzinskaya, 27) muottiin.

Melkoshchitovaya muotti Mossspetsproproject

Mitat, pituus, m

Muotoiluelementti suorakaiteen betoni- ja betoniteräsrakenteiden betonisointiin

Irrotettava lohko kilpirajoittimien kiinnittämistä ja keskeyttämistä varten

Yhdistetään suojat keskenään

Välikappaleiden vapauttamiseksi

Asennustyynyjen asentamiseen suojuksiin

Suojusten avoimien päiden ja päätyjen ei-keksimättömien paneelien kiinnittämiseen

Vastakkaisten muottipaneelien kiinnittämiseen

Melkoshchitovaya muotti Mossspetsproproject

1 - ankkurilaite;

4 - lähitaistelu;

a - muurausseinien asennuskaavio;

b - johdinten asennus;

в - kilpiyhteys;

Melkoshchitovaya muotti Mossspetsproproject

Suoja 300 × 600 ja 300 × 900

Melkoshchitovaya muotti Mossspetsproproject

Suojukset ovat 300 × 1200 ja 300 × 1500

Melkoshchitovaya muotti Mossspetsproproject

Suojukset ovat 300 × 2400 ja 300 × 1800

Melkoshchitovaya muotti Mosspetspromproekt

Suojukset 600 × 600 ja 600 × 900

Melkoshchitovaya muotti Mosspetspromproekt

Suojukset ovat 600 × 1200 ja 600 × 1500

Melkoshchitovaya muotti Mosspetspromproekt

Suojukset ovat 300 × 2400 ja 300 × 1800

2-ura välikiskojen kulkiessa;

3-vastaus kilpien yhdistämiseen;

Melkoshchitovaya muotti Mosspetspromproekt

Melkoshchitovaya muotti Mosspetspromproekt

1-pin; 2-reikä lukon kiinnittämiseen;

3-painotus; 4-reikäinen läpäisemään tarkastukset

LARGE SHIELDS

I. Muottirakenne TSNIIOMTP

Muotti on yleinen. Sitä käytetään teollisten ja maa- ja vesirakennustöiden suurikokoisten monoliittirakenteiden rakentamiseen.

Muotti koostuu modulaarisista paneeleista (neljällä säikeellä asennettuna suojukseen), jotka havaitsevat kaikki kuormat betonisoitumisen aikana. Yhdistettäessä suojuksia yksi säie asennetaan kahteen vierekkäiseen suojukseen. Runkorakenteen paneelit on valmistettu kahdessa versiossa valssautuneiden ja taivutettujen profiilien avulla. Kansi on valmistettu vanerista tai metallilevystä.

Muottipakkaus sisältää myös joukon lisäelementtejä asuntojen betonisointiin.

Muottielementit, niiden ominaisuudet ja tarkoitus on esitetty taulukossa. 3. Päätymuottielementtien piirustukset on esitetty arkkeina 33-50.

Kaikki kilvet ovat symmetrisiä, ja ne voidaan asentaa mihin tahansa asentoon tai yhdistelmään.

Muotti voidaan asentaa yksittäisinä suojuksina tai paneeleina. Toistensa kanssa suojat on liitetty erityisellä lukolla, joka sallii suojusten muotoilupintojen kohdistamisen. Lukko on yhtenäinen, ja sitä voidaan käyttää useissa suojavaihtoehdoissa. Lukko on asennettu liitosjohdon paikkoihin. Jotta mahdollisuutta liittää suojat mihin tahansa muuhun paikkaan, saadaan aikaan erityinen kiinnike. Paneeleita, jotka eivät ole 300 mm: n moduulin monikerroksia, käytetään kompensoivia levyjä.

Pienempi paino (kannen materiaalista riippuen) -60-85 kg / m 2

Liikevaihto -300 kertaa

Muottien asentamisen ja purkamisen monimutkaisuus -0,35 man-tuntia per 1 m 2

Hanketta 625-2.00.000 jakaa Neuvostoliiton Gosstroyn (127434; Moskova, Dmitrovskoe shosse, 9) Suunnitteluosasto.