Decking Tise DIY

Block-pohjainen TISE-säädettävä muotti on yhteinen ratkaisu seinien ja perustusten rakentamiseen. Sen erotus on mahdollisuus kaataa muottilohkot jäykällä betoniliuoksella, joka on tehty vähäisellä veden lisäämisellä. Lohkon täytön jälkeen betoni tiivistetään ja muotti poistetaan. Näin voit nopeasti luoda rakenteellisen elementin, yleensä näissä menettelyissä kestää enintään 5 minuuttia. Tässä artikkelissa tarkastellaan yksityiskohtaisemmin TISE-muotojen tyyppejä ja ominaisuuksia.

TISE-teknologian edut ja haitat

TISE tarkoittaa yksittäistä rakennustekniikkaa ja ekologiaa. Sitä käytetään pääasiassa pienten asuinrakennusten rakentamiseen. Tekniikan avulla voidaan vähentää rakentamismenettelyn kustannuksia ja yksinkertaistaa prosessia, jotta se olisi kaikkien saatavilla.

Teknologialla on useita etuja, kuten:

 • Vähentyneet rakennuskustannukset, energiankulutuksen merkittävä väheneminen, kun asut rakennuksessa.
 • Ekologinen turvallisuus, joka johtuu luonnonmateriaalien käytöstä, jotka eivät vaikuta ympäristöön.
 • Lisää kivirakennuksen elämisen mukavuutta.
 • Lisää paloturvallisuutta sekä lisää rakennuksen käyttöikää 100 vuoteen ja yli.
 • Prosessin monimutkaisuuden vähentäminen, edellytysten luominen omien perustojen rakentamiseksi.
 • Mahdollisuus aloittaa talon rakentaminen, jolla on pieni taloudellinen pääoma, tekee työtä tauon aikana ja saattaa rakentamisen päätökseen lyhyessä ajassa.
 • Rakennusmateriaalien kulutuksen vähentäminen, yksinkertaisten työkalujen käyttö.

Tällä tekniikalla on useita haittoja. Näitä ovat:

 • Rakentamisprosessi vaatii paljon aikaa ja vaivaa.
 • Aukkojen muodostuminen rakennuksen seinissä johtuen lohkojen liitosten puutteesta vaahdolla.
 • Korkea lämpöhäviö rakennuksessa, joka vaatii lisälämmitysjärjestelmien asennusta.

TISE-teknologiaa käytetään rakennuksen rakentamisessa ja pohjan luomisessa lohkojen avulla. Kaikki työnkulut toteutetaan yksinomaan ostettuina tai luodussa muottipesässä. Voit rakentaa sitä metallilevyistä ja kulmista.

Muototyypit

Nykyään TISE-muotti on valmistettu kolmessa lajikkeessa. Tuotteet eroavat painosta, koosta, valmistusmateriaaleista ja asennustavoista. On olemassa vaihtoehtoja:

 • TISE 1. Mallin helpoin versio, jonka paino on 13 kg. Tämän muottien ansiosta voit rakentaa seinät, joiden paksuus on enintään 19 cm.
 • TISE 2 on universaali ratkaisu. Muotti on sopiva kevyen nauhapohjan, sisä- ja ulkoseinien rakentamiseen. Rakenteen paino on 14 kg, pystytetyn rakenteen paksuus voi olla 25 cm.
 • TISE 3: n avulla voit rakentaa 38 cm: n paksuisia seiniä tai pohjaa. Rakenteen paino on melko suuri - 18 kg.

TISE 1 on optimaalinen ratkaisu rakennusten, autotallien tai kodinhoitohuoneiden sisäisten väliseinien nopeaan ja laadukkaan rakentamiseen.

Eri tyyppiset muotit ovat vakiokokoisia, riippumatta niiden tuotannosta. Tuotevalikoiman varustaminen auttaa luomaan kiinteät yksiväriset alueet alustan tai ulkopintojen, puoli- tai aavikkotunnisteiden osista tai aidatuista rakennuksen sisällä. Myös TISE-muottien avulla voit muodostaa laattoja jalkakäytävälle.

Muotoilua TISE myydään täydellisinä kaikki tarvittavat työkalut, joita tarvitaan työhön, jotta kaikki toimenpiteet voidaan helposti toteuttaa omilla käsilläsi. Saat lisätietoja tällaisen tuotteen suunnittelusta tutkittamalla muotolohkojen piirustuksia.

Metallimuotti on suurempi turvallisuustaso.

TISE-laitteen yksinkertaiset järjestelmät mahdollistavat kaiken työn ilman asiantuntijoiden apua, joten voit säästää paljon. Tilojen rakentamisen vaiheet käyttäessäsi tätä tekniikkaa ovat muuttumattomat. Ensimmäinen askel on säätää säätö, sitten seinät nostetaan, niiden eristysmenetelmät ja niin edelleen toteutetaan.

Metallipohjainen muotti

Metallisuoja TISE on valmistettu teräslevyjen perusteella, joiden paksuus on enintään 2 mm. Tuotteella on suuri lujuus ja pitkä käyttöikä. Teräslevyt ovat joustavia, minkä ansiosta voit muodostaa tarvittavan muodon tai taivuttaa niitä haluttuun kulmaan.

Tällaisten muottien valmistukseen tarvitaan seuraavat laitteet:

Aluksi laskelmat suoritetaan. Betonin kaataminen voi alkaa sen jälkeen, kun muotti on koottu käyttäen TISE-tekniikkaa. Tasapaino on tarpeen tarkistaa tason avulla. Teräsmuottien valmistusmenetelmä koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Teräslevy kiinnitetään runkoon profiilikulmien tai putkien perusteella.
 2. Levyt kiinnitetään putkeen käyttäen pistehitsausta tai metalliruuveja. Kokoonpanon aikana sinun on luotava kotelo.
 3. Rakenteen luominen tapahtuu peruspaikan alueella. Kun betoni on kaadettu ja kuivunut, ei ole välttämätöntä purkaa muottirakennetta, koska se tulee osaksi rakennusta.

Vaahtomuotti

Tämän tyyppinen rakenne luodaan valmistajan valmistamien valmiiden lohkojen perusteella. Niissä on vakiokoot ja asennusvahvistustangot, jotka helpottavat pohjan perustamista. Tämän tyyppisen käytön edut sisältävät vaahdon lämmön- ja äänieristysominaisuudet. Myös lohkot eivät vähennä seinien leveyttä, jolloin voit säästää enemmän vapaata tilaa huoneessa.

Luodaan kiinteä rakenne, joka saadaan metallikannattimilla tai vaahdolla. Lohkot on asennettu vahvikkeeseen ja ne on liitetty toisiinsa vaahdolla tai kannattimilla. Polyfoam yksinkertaistaa huomattavasti teknistä viestintää. Lohkoissa on esijohdotetut johdot johdotukseen ja kaikki putket kulkevat niiden läpi. Tämä vivahde mahdollistaa säätiön kaatamisen nopeuttamisen.

Teknologian ominaisuudet TISE

Teknologialla TISE: llä on omat vivahtonsa, jotka yksinkertaistavat rakennusten rakentamista. Esimerkiksi kun laakeripintoja rakennetaan, on tarpeen lisätä tarttumisastetta rivissä. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Betoniliuoksen asettaminen ja sen tiivistäminen yläosan hiomalla.
 • Syvennysten luonti betoniseoksessa. Tätä varten sinun on käytettävä poikittaista tappi.
 • Joissakin tapauksissa rakenteen vahvistaminen suoritetaan, jos se on esitetty laskelmissa. Tätä varten asennetaan lujitustangot tai metalliverkko.

On otettava huomioon, että kun luodaan pohja ja muodostaa aukkoja ikkunoille ja oviin, on myös välttämätöntä suorittaa pystyvahvistus. Tätä varten myös lujitustangot asennetaan laskelmien mukaan.

Avautuvia ikkunoita tai oviaukkoja käytettäessä käytetään erityisiä neljänneksiä - epätäydellisen kokoisia lohkoja. Niiden valmistuksessa käytetään erityisiä sulkeja, jotka on varustettu TISE-muottiin. Tämä osa työstä tehdään seuraavasti:

 • Ennen kuin aloitat toimenpiteen neljäsosalla, sinun on odotettava vähintään 2 tuntia sen jälkeen, kun työskentelet naapuriyksikön kanssa. Tätä aikaa tarvitaan betonilaastin asettamiseen.
 • Jos korttelin vieressä oleva lohko pystytettiin jo kauan sitten ja on jo kuivunut hyvin, sinun täytyy kostuttaa hieman.
 • Epätäydellinen lohko luodaan niitteillä, kaavulla ja tamperillä. Kaikki nämä laitteet myydään yhdessä Tise-muottien kanssa. Mutta jos malli on tehty käsin, työkalut on hankittava erikseen.

Kun rakennat seiniä, sinun on ennalta laskettava laitteen mahdollinen päällekkäisyys. Tätä varten sinun on luotava aukko palkin kiinnittämiseksi. Sinun on valmistettava tarvittava vuoraus puusta. Vuorivaiheen asennus toteutetaan tyhjennysmuodon välillä.

Kun kyseessä on laudan purkaminen, tyhjät muodostavat aineet poistetaan, ja lohkon yläosassa luodaan pieniä sorkkareita, joiden pituus on enintään 1 cm, johon asennetaan erikoisliimat, jotka pitävät kaaren. Nämä vuoraukset on myös poistettava, kun lohkojen yläreunan koko muodostuu.

Saat lisätietoja TISE-muottirakenteesta ja luo se itsellesi seuraavan videon avulla.

Muotoilu tise 2 tee se itse

Rakennamme taloja TISE-tekniikan avulla.

Asennuksen valvonta.

Geodeettinen kartoitus.

Neuvontapalvelut.

Projektin kylpy "Bath" tekniikan TISE

Talojen rakentaminen perinteiseen tekniikkaan

Tähän mennessä on olemassa useita perinteisiä talotekniikan tekniikoita. Ensinnäkin on syytä panna merkille kehys, monoliittinen rakentaminen ja talojen rakentaminen puusta.

Yksityisten talojen rakentamiseen käytetään seuraavia rakennustekniikoita:

 • kehyksen rakentaminen;
 • puutalojen rakentaminen;
 • modulaarinen rakenne;
 • talojen rakentaminen kaasu- ja vaahtobetonista;
 • Thermo.
Lisätietoja.

Talon suunnittelupalvelut

Kaunis, luotettava ja mukava koti - monien ihmisten unelma. Valitettavasti kaikilla ei kuitenkaan ole varaa omistautua jopa vaatimattomaan asuntoon, puhumattakaan mökistä, koska kiinteistöjen hinnat eivät toisinaan aiheuta vain yllätystä vaan järkytystä. Tosi, TISE-rakentamisen ansiosta monien ihmisten unelma omistuksen rakentamisesta on tullut todellisuudeksi. TISE mahdollistaa lyhyemmän ajan ilman erityisiä rakennustarvikkeita ja kuljetuksia talon rakentamiseksi kohtuulliseen hintaan. Ennen rakentamisen jatkamista on kuitenkin kehitettävä tulevaisuuden rakennushanke.

Ensinnäkin talon hankkeen avulla voit hankkia rakennusluvan, taata kaikkien rakenteiden ja rakennuselementtien luotettavuuden sekä paloturvallisuusstandardien ja turvatoimenpiteiden noudattamisen. Lisäksi projektin ansiosta voit selvimmin nähdä, miten talo seuraa rakentamista.

Kahden kerroksen talo "Azov"

Haluatko asua talossa, jossa on tilavat huoneet ja parvekkeet, joissa jokaisella perheenjäsenellä olisi oma paikka, jossa kaikki olisi mukavaa? Olet varmasti vastannut "kyllä".

Kolmen tarinan talo "Hope"

Kun henkilö haluaa tulla yksityisen talon omistajaksi, ensinnäkin pyritään varmistamaan, että se täyttää kolme perusvaatimusta: luotettavuus, tila ja mukavuus.

Kahden tarinan talo "Unelma"

Esittelemme teidän huomionne kaksikerroksisen talon "Unelma" -projektin, jonka ovat kehittäneet yrityksen "TISE" asiantuntijat.

Teknologia TISE - näkökulma skeptikko

Mikä on Tise-tekniikka?

Se on kuvattu yksityiskohtaisesti verkkosivuilla. www.tise.ru. Lyhyesti sanottuna tämä "laajentuneiden" talojen laajamittaisen teollisen teknologian soveltaminen raudoitetusta betonista liikkuvassa muottirakenteessa pienyritysten rakentamiseen. Kehittäjät tarjoavat suhteellisen edullisia (50-100 cu) työkaluja, joiden avulla voit samanaikaisesti valaa yhden "ontolohkon eri paksuisten seinien rakentamiseen: TISE-1 19 cm: n seinälle (paino - 12kg), TISE-2 25 cm: n seinälle paino - 14 kg) ja TISE-3 38 cm: n seinälle (paino - 18 kg) - 3 kerroksen emästen ja talojen seinät. Kaikkien valettujen lohkojen pituus on 51 cm ja niiden korkeus on 15 cm. Työkalujen avulla voit muovaa onttoja, kiinteitä ja puolikkaita, kiinteiden lohkojen korkeus on 19 cm. TISE hallitsee TISE-D-muottien valmistusta pyöreiden seinien rakentamiseksi.

Tise-tekniikka eroaa olennaisesti muista analogeista siinä, että purkaminen suoritetaan heti tiivistymisen jälkeen. "Yksi lohko muovataan 5-10 minuutissa." Toinen ominaisuus on tyypillinen liikkuvan muottirakenteen kanssa. Seinälohko on valettu suoraan seinään ilman alapäätä. Muodostuslohkot voidaan suorittaa levityksen ulkopuolella millä tahansa tasomaalla. Päivän tai kahden kuluttua ne voidaan jo kiinnittää seinään alla olevassa laastissa, mutta tämä on vähemmän suositeltavaa. Tyhjennyksen seinämän laskemisen aikana tulee täyttää hydrofobinen eriste.

Tise ja perinteinen muuraus

Tuloksena on seinämä, joka on samanlainen kuin betoni- tai vaahtobetonialustojen koostuva seinä. Vertakaa seinien materiaalien ja työvoimakustannusten hintaa Tise-tekniikalla ja valmiista lohkoista. Tise-seinän 1 m3: n asettamista varten tarvitaan 0,6 m3 rikkaita pehmeitä laatoja (lohkojen aukot ovat 45%, laasti - 55% + laasti pystysuorat liitokset) ja 0,4 m3 eristys; lohkojen seinälle tarvitset 0,9 m3 todellisia lohkoja ja 0,1 m3 laihoja liuoksia. Lohkojen hinta on 40 kuutiota / kuutio, eristys - 30 ov / kuutio, ratkaisu on valmisteltava paikan päällä. Runsaan (1: 3: 0,5) liuoksen komponentit maksoivat 20 um (sementti) + 10 kpl (hiekka) / kuutio, huono ratkaisu maksaa 20 dollaria / kuutio. Kokoontumismateriaalit 1 m 3 Tise-seinälle ovat 0.6x30 + 0.4x30 = 30 cu; lohkojen seinälle - 0,9 x 40 + 0,1 x 20 = 38 ov Tise-seinämän rakenteen monimutkaisuus on huomattavasti korkeampi kuin lohkojen muuraus: jälkimmäisessä tapauksessa on välttämätöntä valmistaa huomattavasti vähemmän laastia, ei tarvitse pakata mitään ja kiinnittää erityistä huomiota, kun poistamalla Tise-muottien uusista lohkoista. Kehittäjien mukaan yhden yksikön muodostaminen kestää jopa 10 minuuttia. Lisää pari minuuttia liikutettavaksi ja asennettavaksi muottien tasolle tai merkkijonoon ja saada: "mason", joka muodostaa lohkoja varmuuskopiolla, valmistelee ja toimittaa ratkaisun, voi tuottaa jopa 5 korttelin tunnissa, 10 tunnin työpäiväksi - 50. Seinän leveys 25 cm, tämä on 50x0,5x0,25x0,15 = 0,94 m3 muurausta. Kolme ihmistä yhdessä päivässä voi laittaa 4 m3 vaahtobetonialustasta. Rahassa työvoimakustannukset per 1 m3 Tise-seinästä ovat vähintään 40 dollaria. (kahden työntekijän päivittäinen palkka). Työvoimakustannukset lohkojen seinää kohden 1 m3 kohti voidaan arvioida 60/4 = 15 USD Tulos on 70 um. 1 m3 Tise-seinälle ja 55 m3 lohkojen 1 m3: n seinälle.

Tise-seinän hinnasta on lisättävä Tise-työkalupaketin hinta. Tämä lisäaine riippuu merkittävästi työn määrästä. Jos kaikkien seinien tilavuus on 10 m3, lisäaine yhtä kuutiota kohden on 10 m3, ja kaikkien seinien tilavuus on 100 m3 - 1 cu / 1 cu. Laastin manuaalisen valmistuksen työvoimakustannukset ovat erityisen korkeat - 20 m3 / kuutiometri. Niitä voidaan merkittävästi vähentää, jos ostaat betonisekoittimen, mutta sen vähimmäishinta on 300 dollaria. - lisättiin myös seinien kokonaiskustannuksiin. Mutta jopa kaikkien seinien tilavuuden ollessa yli 100 m3, kustannukset ovat 1 kuutiometri. tulee olemaan yli 55 dollaria, ja Tise-teknologian työ kalliimmaksi kuin perinteinen muuraus. Pienemmillä työmäärillä kevyiden lohkojen seinien muodostaminen on paljon halvempaa.

Tise-teknologia yllätyy

Laitteiden suorituskyvyn ja kustannusten erittäin monimutkaisuuden lisäksi Tise-teknologian kehittäjät, Tise-tekniikan kehittäjät, kehittävät muita teknologioita kokemattomille, "suosimille".

1. "Hiekkaa käytetään suurina tai keskisuurena, täysjyvätönä", kehittäjät sanovat, mutta eivät varoita, että koko hiekassa saattaa olla savi tai muita epäpuhtauksia. Koska lohkojen seinät ovat ohuita (4 cm), epäpuhtauksien läsnäoloa ei voida hyväksyä.

2. "Yksi kerros lohkareita voidaan järjestää päivässä, ja keskikerroksen lattia on pystytetty yhteen muottiin kolmessa viikossa." Päivällä, jossa on yksi laatoitus, voidaan sijoittaa 50 lohkoa, joiden pituus on 25 metriä. Talo, jonka koko on 9x9 m ja yksi sisäinen pääseinä on seinän pituus 45 m. Jotta kerrallaan yksi rivi kerrallaan tarvitset 2 muottipesää ja 2 "marmoreita". Lisäksi teollisuusbetonin sekoittimien vähimmäismäärä - 200 litraa, tämä määrä liuosta riittää muodostamaan 20 lohkoa. Kun on yksi muotti, tämä lohkojen määrä voidaan tehdä 4 tunnissa. Paksu ratkaisu ei asu niin paljon, se kovettuu 2 tunnin kuluttua ja tulee sopimattomaksi työhön. Samalla kun käytät 2 muottia, voit säilyttää 2 tunnin sisällä.

3. Katsoessasi kuvaa, näet, että Tise-lohkot sijaitsevat seinässä, kun ne yhdistyvät? yksikkö. Ja lohkot voidaan muodostaa seinälle vain kahdella tavalla: täsmälleen toinen ylhäältä tai siirtää seuraavalla tavalla:? Muuten seuraavan lohkon poikittaiset seinät ovat tyhjän tilan yläpuolella, ja niiden muodostaminen on mahdotonta. Kuinka pystyt asettamaan seinän, jolla on tällainen jäykkyys, jonka pituus ei ole lohkon pituuden (51 cm) monikerta? Kuinka järjestää mihin tahansa paikkaan ovien ja ikkunoiden asennus, pääseinien risteys? Olen varma, että Tise-kehittäjät tietävät vastaukset näihin kysymyksiin, mutta he eivät tarjoa niitä verkkosivustoilleen. Pelkään, että käytännön ratkaisu näihin kysymyksiin antaa rakentajille paljon vaikeuksia.

4. Alustalle valettu Tise-lohkojen seinät ovat melko monimutkaiset, sillä vaakasuorien liitosten ratkaisu on asetettava lohkojen kapeille (4 cm) seinille. On lähes mahdotonta kerätä ratkaisu, joka putoaa lohkojen aukkoihin. Lohkojen sisällä oleva ylimääräinen laasti heikentää lämmöneristysominaisuuksiaan, vaikeuttaa lohkojen täyttämistä lämpöeristyksellä tai betonilla vahvikkeella.

Tekniikka Tise vähentää seinien rakentamista. Voit laittaa enintään yhden riviä lohkareita päivässä - 15 cm. Sateessa työ on mahdotonta: juuri asetetut lohkot tarvitsevat suojaa vedestä. Näin ollen Tise-tekniikan mukaan talon yhden kerroksen laittaminen kestää kolme viikkoa, vaikka käytätkin useita muottipuikkoja. Valmisvalmisteisista betonilohkareista yksi kerros voidaan taittaa 5-7 vuorokautta.

Lisäksi Tise-johtojen käyttö (verrattuna kevyiden betonilohkojen klassisiin muurausseinämiin) vähentää rakennusmateriaalien kustannuksia ja merkittävästi työvoimakustannusten nousua lähinnä ratkaisun valmistelemiseksi ja rakentamisen aikakauden kasvuun. Työ- ja aikakustannuksia voidaan vähentää vain useiden Tise- ja betonisekoittimien samanaikaisen käytön kanssa. Tämä on suositeltavaa vain suurille töille (100 m3: sta) muuraus ja erittäin halpa työvoima.

Tise-muottien edut ja sen rakennetta koskevat säännöt

Reversible block formwork tise on universaali teknologia, jota käytetään seinien ja perustusten rakentamiseen. Teknologian piirre on, että kovametallia, joka on valmistettu pienellä määrällä vettä, käytetään muottipesän täyttämiseen. Lohkossa tehdyn seoksen jälkeen seos tiivistetään ja muotti poistetaan välittömästi. Siten yksittäisen rakenteen muodostuminen kestää noin 5 minuuttia.

Teknologian mahdollisimman yksinkertaisen yksinkertaisuuden ansiosta on mahdollista työskennellä yhdessä muottien kanssa ilman ammattilaisten osallistumista ja tehdä työ omalla kädellä. Nykyään suosittu Tise-tekniikka mahdollistaa luotettavien ja kestävien rakennusten käyttämisen halpoilla rakennusmateriaaleilla ja oman työn tekemiseksi ilman ammattilaisten osallistumista.

Talon rakentaminen tämän tekniikan avulla pysyy samana. Ensin asetetaan säätö, sitten seinät nouse- taan, teokset tehdään eristys jne. Harkitse, kuinka hyvä tämä tekniikka on ja kuinka muottiin käytetään käytännössä.

Muottien tyypit

Nykyisin Tise-merkkivalikoima on saatavana kolmessa versiossa, lohkot vaihtelevat painon ja koon mukaan ja ne mahdollistavat eri paksuusrakenteiden asentamisen:

 • Tise 1 on 13 kilon painoisten lohkojen kevyin valikoima. Tällä muotilla voit rakentaa seinät, joiden paksuus on 19 cm.

Vihje! Muotoilun tise-1 avulla voit nopeasti ja tehokkaasti rakentaa rakennuksen sisäisiä väliseiniä, jota voidaan käyttää korjaamojen tai muiden oheistuotteiden rakentamiseen.

 • Tise 2: ta pidetään yleismaalauksena. Tällaiset lohkot soveltuvat kevyen liuskakannan, sisäisten tai ulkoisten seinien rakentamiseen. Lohko painaa 14 kg, jonka avulla voit rakentaa 25 cm: n paksuisia rakenteita.
 • Tise 3: n avulla voit rakentaa 38 cm: n paksuisia pääseinämiä tai kellarilevyjä. Yksi kortti painaa 18 kiloa.

Kaikkien lohkojen kokonaismitat ovat samat, niiden korkeus on 15 cm ja pituus 51 cm. Kiinnityslohkojen laitteiden avulla voit muodostaa perustan tai ulkoseinän kiinteät monoliittiset lohkot, sisäisten väliseinien tai aidojen puolikkaat tai ontot lohkot. Lisäksi muottitarpeen ansiosta voit muodostaa päällystyslaatat.

Vihje! Tuotemerkin tise-rakennusmalli on toteutettu täydellisesti kaikkien prosessissa tarvittavien laitteiden ja työkalujen kanssa, joten kaikki tarvittava työ on helppo tehdä omalla kädelläsi. Voit tutustua täydellisiin lohkoryhmiin tutustumalla muotolohkojen piirustuksiin.

Teknologiaominaisuudet

Tekniikan teknologialla on useita ominaisuuksia, jotka helpottavat suuresti tarvittavien laitteiden perustamista, seiniä ja asennusta.

Kuinka lisätä pitoa rivejä lohkojen välillä?

Tukirakenteiden (esimerkiksi pohjalevyjen, ulkoseinien jne.) Rakentamisen aikana on tarpeen lisätä tartuntavoimia riveihin. Teknologiaan kuuluu seuraavat toimet:

 • Betoniseoksen asettaminen ja painaminen ylemmän pinnan suuntaamiseksi;
 • "Tyynyjen" toteutus - syvennykset betoniseoksessa. Suorita ne poikittaisella tapilla.
 • Seuraavien lohkojen riviä valmistettaessa valmiit urat täytetään ylemmän lohkon muodostavalla ratkaisulla.

Jos hanke tarjoaa, on mahdollista vahvistaa rakennetta. Rakenteellisten piirustusten avulla luodaan varret tai metalliverkko.

Vihje! Perusrakennetta rakennettaessa ja seinissä olevien ovien ja ikkunoiden aukkojen muodostamisessa on välttämätöntä suorittaa pystyvahvistus asentamalla lujitustangot järjestelmän mukaisesti.

Miten tehdä lohko, jolla ei ole keskitetty hyppääjä?

Seinämien eristysominaisuuksien parantamiseksi käytetään lohkoja, joissa ei ole keskitettya kantta. Tällöin eristys sijoitetaan lohkojen aukkoihin. Tällaisten lohkojen muodostamisen pääkohta on, että lohkojen alarivissä olevat tyhjät tilat on täytettävä tiukasti eristysmateriaalilla, muuten liuos putoaa alas, kun luodaan lohkojen ylärivin ilman mitään rakoja.

Muodostuneiden lohkojen muodostumista varten käytetään erityisiä inserttejä, jotka poistetaan lohkon muodostuksen ja muottien poiston jälkeen.

Kuinka tehdä "neljäsosaa" seinien aukkojen vieressä?

Ikkunoiden ja ovien aukkojen muodostamiseen käytetään niin sanottuja "neljäsosaa" - ei täysimittaisia ​​lohkoja. Niiden luomiseksi käytetään erityistä pidikeä, joka sisältyy tiiviin muottirakenteeseen. Suorita tämä osa suunnittelusta seuraavasti:

 • Ennen "vuosineljänneksen" muodostumista sinun on odotettava vähintään kahden tunnin kuluttua sen vieressä olevan lohkon muodostamisen jälkeen. On tärkeää, että betoniseoksella on aikaa "tarttua".
 • Siinä tapauksessa, että "korttelin" vieressä oleva lohko tehtiin jo kauan sitten ja oli jo onnistunut kuivumaan hyvin, silloin olisi tarpeellista kostuttaa se hyvin.
 • Muodosta "neljäsosa" kannattimen, kaavin ja tamperin avulla. Kaikki nämä tiedot sisältyvät Tise-muottiyksikön pakkaukseen.

Kuinka valmistaa seinät lattian rakentamiseen?

Kun nostat seinämää, sinun on ennustettava, että laite on päällekkäin. Joten, sinun on luotava aukko palkin asennusta varten. Tätä varten sinun on tehtävä sopiva puutavara. Asenna vuoraus tyhjennysmuotojen väliin.

Purkamismuotoja purettaessa tyhjiötä muodostavat aineet poistetaan ja lohkon yläosassa tehdään matalia uria (syvyys enintään 1 cm) T-muotoisen vuorauksen asentamiseksi katon pitämiseksi. Tämä vuoraus poistetaan sen jälkeen, kun lohkojen yläraja on muodostettu.

Tekniikan mukaan rakennettu seini pystyy vapaasti kestämään asennettujen betonilattian aiheuttamat kuormat. Litteän lautan luomiseksi on suositeltavaa asentaa äärimmäinen rivi lohkojen päälle valmiiksi vahvistetulle lujiteverkolle. Vahvistus asennetaan äärimmäiseen riviin lohkoihin panssaroidun vyön muodostamiseksi.

Kuinka muodostaa asennusreiät seiniin?

Joten myöhemmässä vaiheessa ei ole ongelmia teknisen viestinnän sijoittamisessa, seinien rakentamisessa on tarpeen asentaa asennusikkunat. Jopa ennen työn aloittamista sinun tulee huolellisesti tutkia piirustuksia ja hahmotella asennuspaikkojen muodostuspaikkoja.

Niiden valmistuksessa käytetään puupaneeleja, jotka ovat yhtä suuret kuin kiinnitysreiän leveys. Jos aukon korkeus on pienempi kuin 15 cm, riittää, että saadaan yksi sisäosa. Siinä tapauksessa, että aukon korkeus on suurempi, käytetään kahta kiinnikettä, kun ensimmäisen korkeuden on oltava 15 cm.

Aukon pohjalle putoava lohko muodostuu pienemmän insertin asentamisella. Ylemmän lohkon muodostamiseksi käytetään 15 cm: n korkeutta. Ennen kuin irrotetaan yläosa, liuoksen näytteet tehdään sen sivuilta, mikä on tarpeen T-muotoisen välikappaleen asentamiseksi liuoksen pitämiseksi.

Niinpä teknologian avulla voit rakentaa rakennuksia erilaisiin projekteihin. Perusrakennetta varten käytetään muottitarpeen 3, jonka ansiosta 38 cm paksuisia levyjä voidaan muodostaa. Vähiten leveitä rakenteita varten voidaan käyttää moduulit 2 tai tise 1.

Hauska lyijykynä

Teemme kaiken itse omilla käsillämme kotona

kauppa

Kuinka hyödyntää suurimman osan TISE-muototyypistä. Piirustuksia.

Irrotettava kotitekoinen muotti.

Kaukosta menneisyydestä seinärakentamisen aika testattu tekniikka, joka on aiemmin korvattu teknisellä kehityksellä, jonka mukaan rakentaminen on käytettävissä, jos taskussa on hyvä kierros summa. Tapasin henkilökohtaisesti rakennukset, joiden seinien paksuus oli yli metrin korkeudella, ja ne valmistettiin tavanomaisen maametallin avulla ilman epäpuhtauksia.

Säännöllinen laatikko, joka muistuttaa mitä tahansa geometrista kuvioa, jolla ei ole kansi- ja pohja-alustaa, voi toimia muottirakenteena laastin kiinnittämiseen ja koristeltuun tuotteeseen. Tämä on kokoontaitettava tai irrotettava muotti. Ne käyttävät myös irrotettavia, joita käytetään pääasiassa monoliittirakenteiden rakentamisessa (asennettuna tuleviin rakenteisiin).

Rakennuksen alussa kukin edustaa henkisesti itse prosessia, tuottaa merkintää, vertaa piirustuksiin, valmistaa materiaaleja ja työkaluja ja tarvittaessa asentaa lisävarusteita ja lisävarusteita.

Nykyään korkeat kustannukset saadaan valmiiden rakennuspalikoiden ja viimeistelyyhdistelmien ostamisesta, mutta se on paljon halvempaa rakentaa, jos käytät itse tehdyt rakennuspalikat tai rakenna seiniä suoraan muottiin.

Kuinka hyödyntää suurimman osan TISE-muototyypistä.

Riippuen materiaalista, joka on valittu seinämille, on välttämätöntä valita turvallisuustekijän laskettu seinämän paksuus. Esimerkiksi: saviseinä on alhaisempi kuin betoniseoksen seinä, jossa on samat poikittaiset mitat.

Mitä materiaalia voidaan käyttää muottien tekemiseen?

Materiaalimateriaali voi olla puuta, muovia, metallia, tekstiolia ja jopa polystyreeniä ja paperia.
Mitä suurempi valmistettu tuote, sitä paksummat ovat muottiosan seinät. Ohuiden seinämien muoto epämuodostuu (se täyttyy).

Niiden tarkoituksiin asennettiin irrotettava muotti valitun kokoon tulevasta lohkosta (10cm * 25cm * 14cm). Mitat eivät ole tarkkoja mikroneissa, koska sitä ei tehty avaruudessa.

Näiden tietojen mukaan käytettiin teräslevyä, jonka paksuus oli noin kaksi millimetriä. Piirustukset tehdään yksinkertaisella tavalla eikä ammattimaisesti, mutta mielestäni kaikki ymmärtävät. Nämä ovat palasia. Kaikki koot - pyynnöstäsi. Tärkeintä - älä unohda muodon seinien lujuutta, eli niiden paksuutta.

Metallinen muottipesä TISE.

 1. Valmistuneesta materiaalista leikattiin tulevan muotoisen sivuseinämien koon mukaan.
 2. Poraamme reikiä tukitappeihin.
 3. Päätyseinät taivuta kahvien alle.
 4. Rakennamme rakenteen oikean kulmamallin avulla (puupalkki tai valmiin rakennuslohkon). Pitäisi olla tarkkaan oikeat kulmat.
 5. Muodon seinämät on yhdistetty ulkopuolelta hitsaamalla sauma siten, että metallia ei ylikuumentua, mikä voi muuttua kuumennuksen aikana.
 6. Samalla tavalla keräämme lomakkeet (insertit), jotka muodostavat lohkon sisältämän ontelon.
 7. Tukitapit valmistettiin d / 5mm-elektrodeista.
 8. Tiivistyskansi on leikattu siten, että muottiin irrotettaessa se ei kosketa sisäseiniä ja vapaasti purista (kuten männästä) valmiin lohkon muotista. Reunoista tehdään leudat lepotilaan ja työnnetään ulos sormilla muotista samalla, kun irrotetaan muotti.
 9. Sivuohjauslohkot on hitsattu yhteen etusivusta, joita käytetään keskittämiseen ja jopa riviin asettamiseen.

Miten työskennellä mittatyypin TISE kanssa?

 • Valmistetulla pinnalla asetetaan tyhjä muoto.
 • Kierrä neljä tukitangon sivureikien läpi.
 • Asennetaan sisäiset lomakkeet (lisäykset) niihin.
 • Päätyseinässä olevan reiän läpi kulkee pituussuuntainen tukipylväs, joka kulkee asennettujen lomakkeiden reikien läpi ja jättää muotin vastakkaiselle puolelle muutaman millimetrin reiän.
 • Asettamme laastiyhdistelmän (savi, sementti, savi...) kokoonpannussa rakenteessa.
 • Kohdista yläreuna sääntöön (lastalla, viivaimella, dosochka..).
 • Me kondensoimme seosta, joka on täytetty jyrsimellä (tehty erityisesti, baari...) kohtalaisella vaivalla.
 • Lisätään lomake laastin seoksella ja tiivistetään se uudelleen.
 • Kun asetettu seos saavuttaa tulevan lohkon korkeutta vastaavan tason, aseta kansi yläosan päälle ja tiivistele seos kohtuullisilla potilailla, jotka tasoittavat tulevan lohkon yläpinnan.
 • Irrota pitkittäinen tukitappi muotista.
 • Poistamme neljä tukipintaa.
 • Kiinnitä kiinteä lanka metallikoukkuun, työnnä lisäosien reikiin tai pidä tarttuessasi yläosaa varovasti irti.
 • Yritä olla siirtymässä sivulle, pitämällä sivuketjut ja painamalla peukaloja kannen ulkonemissa, poista muoto tasaisella liikkeellä ylöspäin.
 • Arvioimme asiantuntijakatsastuksen tulosta.

Seuraava lohko on tasainen, jos lomake on sijoitettu aivan viimeisen lohkon viereen, joka sijaitsee ohjaimen lehtien välissä.

Toistamme koko prosessin ja nautimme työstä.

Yksi lomakkeen etupuolista, joka on yhteydessä edelliseen vuorattuun lohkoon, voidaan tehdä irrotettavaksi, mutta tämä vaikeuttaa muotoilun suunnittelua vähän. Puurungolla ei ole toista puolta, koska levyn paksuus vaikuttaa lohkojen väliseen etäisyyteen ja niiden välissä on aukkoja. Yksittäistä muotoa voidaan käyttää yksittäisten elementtien tekemiseen.

Lämpimällä ja kuivalla säällä voit jakaa kaksi tai neljä riviä. Seuraava yläkerros voidaan asettaa neljä tai viiden tunnin kuluttua edellisestä asennuksesta, eli kun vuorattu lohko voimistuu.

Lohkojen sisällä olevia tyhjiöitä voidaan käyttää eristyksen täyttämiseksi tai vahvistamiseksi.
Näin ollen on mahdollista nostaa tulevan kodin seiniä viikossa.

Teknologia TISE - jotain halpaa rakentamista omilla käsillään

Olet täällä

sivu

Kysymyksiä voi kysyä vain rekisteröinnin jälkeen. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy, kiitos.

Olisi toivottavaa, kuten he sanovat, "heittää 5 kopecksia" TISESTA, joka (D) ajoittain puhumme.
Ei mainontaa, vain henkilökohtaista tietämystä ja kokemusta. Ehkä joku on hyödyllinen. Kun keskustellaan siitä, onko mahdollista rakentaa talo 300 tuhatta. Täällä, toisin kuin (minun mielestäni) delirium, joka on kirjoitettu täällä noin kota, verhoiltu rautaa ja tiiliä.
TISE: n kanssa näyttää siltä, ​​että nämä tunnetut 300 tuhatta voidaan täyttää. No, karkea, mutta todellinen arvio.

Kaikki alkoi siitä, että minut löysivät heidän sivustonsa. (http://tise.ru/) Tässä viestissä ei ole kuvia - en tehnyt sitä - ne ovat täynnä sivustoa. Yrityksen tavoite on sekaisin: talo voi ja pitäisi tehdä omilla käsillään vähimmäiskustannuksilla ja työkaluilla (Itse asiassa sinun tarvitsee vain ostaa pora ja muotti). No mitä voin sanoa, heidän ideansa olisi, mutta Jumala korvissa. Mutta se, mitä lahjoa ja kiehtoi heidän verkkosivuillaan on se, että tällainen terävä kontrasti. Kaikkialla rakennustyömailla, koska kun kirjoitan, sanovat he itse, ei, ei. Älä edes yritä. He sanovat rakentavan omaa kättä - utopiaa ja pilata. Kuten, vain ammattilaiset, kuten me. (summa, josta silmät kiertoradalta putoavat), rakentaa hyvän talon. Kaikki tarjotaan halvempaa - nopea korjaus ja avioliitto. Ja jos otat sen itse, kaikki on huono. TISEssä puolestaan ​​tämä on se, miten se menee: kaikki on todellista ja vähäisin kustannuksin. Kuten opettamme. On välttämätöntä ostaa kirjoja säätiöistä ja rakentamisesta, mutta pora on lattialla. Ja - pian sinulla on tanssimaan juhla.

Säätiö: Heillä on erinomainen teoria - miksi kaada teippi, jos voit laittaa sen vahvistettuihin pylväisiin. Tehdään 2 metriä pitkä spetsburm, jossa on 2 metrin reikä, jossa on jatke alla (niillä on erityinen jalka myrskyn kohdalla) ja ylhäältä murskain päällä. No, olen samaa mieltä, on logiikkaa, materiaalien säästäminen on valtava, eikä se näytä vaikuttavan tulokseen. mutta. Niin sanottu grilli, jolla täytetään (jotain socle) - on tehtävä muotti, joka (niiden logiikan mukaan) on edellä kuvatuilla, improvisoitujen pilarien tuella ja niiden välillä. hiekkaisella tyynyllä, joka myöhemmin, kun rostverk kovettuu, poistetaan. Miten tehdä tämä teknisesti, jotta hiekka ei "levisi" - en kiinnitä mieltäni. Sivustolla olevissa kuvissa kaikki on hienoa, mutta toisaalta he eivät ota kuvaa epäonnistuneesta rosterista sivustoon. Ja ehkä jokainen sekunti heidän tekniikastaan ​​ja epäonnistunut, miten tiedän? Kun kaadut sementtiä siihen, wow paino on. Yleensä, kuten he sanovat, "kaikki on sileä paperi." Ei, jos hakkaat - niin kaikki todennäköisesti toimii, mutta tämä räjähtää. Ajattelin niin ja päätin: jos olisi paljon vähän rahaa ja aikaa ja intoa irti, TISE seuraisi, mutta minulla on vain viikonloppuja, joista osa on otettu pois tieltä ja unta, enkä luota tähän ahkeraan moldovalaiseen. Tottumatonta jopa tällaista vittua. Kyllä, ja pullojen kivet olivat täynnä. Yleisesti ottaen täytin klassisen nauhan.
Mutta itse porauksesta: ostin vielä sen, otin sen tehostetuksi, jotain 4 000 ruplan alueella. 25 cm halkaisijaltaan hyvin. Ensimmäinen tunne oli - missä tahansa maaseudun maalaismaksussa sama puolihintainen hinta kiellettiin. Todellisuudessa hyviä juttuja. Puhalsi pölyn porauksesta äskettäin, kun aita murskasin minut. (Muuten tässä on aidan neuvonta). Mikä helvetti on, että ihmiset eivät yritä tehdä reikiä, jättää jäätä ja tehdä kotitekoisia boereja. Yksi paska. Erityisesti "lahjakas" vaikka lapio yrittää kaivaa reikää, mikä minun tapauksessani on yleensä kliininen tapaus. Tämän porauksen avulla, vaikka ei ole vaikeuksia (fyysiset ponnistelut tarkoittavat, kaikki sopii hyvin tekniikkaan), reiät ovat normaaleja ja, mikä tärkeintä, todellisia, tee itseäsi (sain savella) sileäksi ja kirkkaaksi. Otin pois tassun, joka antaa laajentamisen, kun päätti, että se on ylimääräinen paska, jos et tee säätiötä vaan vain aita. Yleisesti ottaen olen tyytyväinen tulokseen. Putkilinjan vakio 6 metriä. Metallipohjassa Kalyazinissa (12 km kylältäni) se leikataan sanottuna. Pyysin leikkaamaan puoleen, osoittautui kaksi putkea 3 metriä (saannin debyytti). Kun kävelin kylästä, en tiennyt Gibonovia tien päällä, niin minä vain taittelin selkäistuimeni Samaraan, sidottiin nämä putket köysiin köydellä niin, että he eivät aja tien päällä ja niin, ulkonevilla päillä, vein viidennen oven pois. Sitten noin 120 cm. Hän teki hyvin, asetti siihen putken ja täytti sen liuoksella. noin 180 cm, irtoaa - loistava pilari pensasaidelle osoittautui. No, jotain sellaista, vaikutelma myrskystä on hyvä.

Seinät: Ostin myös muottipesän niistä (24 cm, vaikka niillä on vielä 18 ja 36), myös noin 4 000 ruplaa. Ajatus on: laita ruberoidi suoraan grilliin ja muodostavat välittömästi onttoja lohkoja (ne ontto) sitten nukahtaa eristyksillä. Yleensä kaikki, kuten sanotaan, "zashib". Ei tiiliä tai muurausta tarvitaan. Vaivaa seos ja muodosta lohkot suoraan seinään. Yleensä ajatus on hyvä, mutta ei minulle. Asua konkreettisessa talossa kylässä on erityinen masochism IMHO. Mutta kun kyseessä on autotalli, olen perustellut, niin tämä muotti olisi kätevä. Vaikka testasin tämän muotin, olen kuitenkin ymmärtänyt: niin työvoimavaltainen, että voit päättää tästä vain taloudellisesta epätoivosta. Ja yritin kokeilla tätä muottirakennetta päällystyslautojen valmistukseen (no, ei ostaa tätä laattaa, koska ostin muottipesän), yleensä se ei ole vaikuttava. Seoksen on oltava melkein kuiva keittotaitoa ja paljon runsautta. Yleensä johtopäätös on, että jos rahat ovat hyvin tiukkoja ja ajankohta, jolloin auto ja pieni kuorma-auto sekä itse autotalli tekevät tämän muotin - sitten syystä olen ostanut sen. Ja jos vain laatta, olisin mieluummin ostanut valmiin laattojen tällä rahalla. Vaikka lohkot itsessään ovat onttoa (tehdään muutamia oikeudenkäynneissä) - erinomainen puutarha-taide kukkakauppiaiden ystäville. Jos käytät niitä reunustajina. Heidän kustannushinta on halpa, ja niissä maapallolla he nukkuvat ja istuttavat kukkia. Ehkä se on kaunis, hillitä ja kukkapenkki heti.

Ja lopuksi tärkein neuvo: löytää Yakovlevin kirjat rakentamisesta (säätiö ja rakentaminen itse). Vakava, erittäin hyödyllinen ja informatiivinen, kaikki on selkeästi ja "hyllyillä". Hyvin ymmärrettävä ja hyvin kirjoitettu, suurta kunnioitusta tämän tekijän suhteen. Olen ensin ladannut nämä vapaat käsikirjat ilman vaikeuksia näissä "laittomissa" versioissa, tällaisten sivustojen hyödyt ovat täynnä (en aio vetää linkkejä "merirosvoille" - löydät sen helposti), ettet käytä rahaa. Se ei ole, että olen pahoillani alkuperäisestä rahaa, ajattelin vain, jos siellä oli mitään paskaa kirjoitettu siellä, se olisi loukkaavaa ostopäivästä. Mutta sitten ostin ne alkuperäisessä, ei aina ole helppoa lukea tietokoneesta, ja tulostaa ne on paljon ja hankalaa ajaa arkkia. Yleensä he ovat jo lukeneet ennen reikiä tuttavien ja tuttavien tuttavien, jotka ovat myös mukana rakentamisessa.

Teknologia TISE: Rakentaamme lämpimät seinät kotona omilla kädillä

Artikkelissa kuvattu seinätekniikka on yksityisen rakentamisen leikkausreuna. Puhumme siitä, kuinka rakentaa tällaisia ​​seiniä ja mitkä ovat niiden edut ja haitat. Artikulta opit, miten lohkot muovautuvat paikan päällä ja kuinka paljon seinää käytetään TISE-teknologian avulla.

Lyhenne TISE on yksittäisen rakentamisen ja talouden teknologia, puhuu itsestään. Monien vuosien kokemus insinööreistä viittaa siihen, että laatutuloksen saavuttamiseksi - luotettavilla ja lämpimillä seinillä - ei ole välttämätöntä hankkia kalliita ja "ikuisia" materiaaleja, riittää järjestämään tilaa seinän sisällä. Loppujen lopuksi talon seinät - yksi kalleimmista ja laajoista osista sitä. Niillä on paljon materiaalia, eikä niiden kustannuksia, mutta oikea soveltaminen on ratkaisevan tärkeää.

TISE-tekniikkaa

Ajatus tästä menetelmästä on melko yksinkertainen, mutta alkuperäinen - seinät on pystytetty paikan päällä täyttämällä ja järjestämällä muottiin. Se ei vaadi liuoksen alapuolista kerrosta, koska nestemäinen (märkä) seos yhdistetään edelliseen kerrokseen muodostaen monoliittisen yhdisteen. Voit kutsua tämän prosessin muovauslohkot paikalleen.

Seinäelementit koostuvat seinistä ja ilmasta, jotka toimivat tärkeimpänä lämmöneristyslaitteena. Rakennemateriaalin paksuuden ja ilmaraon suhde on noin 1: 4. Samanaikaisesti on mahdollista täyttää sinusteet lämpöä eristävällä materiaalilla - kuona, sahanpuru, kuiva savi tai laasti vaahtopallolla.

Lohkokokoja kehitettiin olemassa olevien tiilien standardien - 1 tiilen TISE-2 ja 1.5 tiiliä varten TISE-3: lle, joten niiden käyttö sopii mihin tahansa projektiin. Etu verrattuna tavanomaiseen onttoon kipsilohkoon on, että TISE-lohkoilla on vinot metalliset työntöviirat, jotka on asetettu muovaushetkellä. Tällainen raudoitus, joka on yhdistetty muurausverkkoon, tarjoaa riittävästi seinän rakentamista varten 2 (TISE-2) ja 3 lattia (TISE-3).

Tise muottiin

Lohkojen muodot on suunniteltu ottaen huomioon käyttäjän toimivuus ja rakentamisen nopeus. Merkittävä ajan säästö (3 kertaa nopeampi) saavutetaan, koska lohko on samanaikaisesti muodostettu ja asennettu suunnitteluasentoon ja kuivuu sitten luonnollisissa olosuhteissa. Tämä on edullinen ratkaisu, koska sementtikappaleen käyttämiseksi se on valmistettava tehtaalla, toimitettava, nostettava työpaikalla ja asetettava aikaisemmin valmistettuun ratkaisuun. Lisäksi "tehtaan" karkeiden lohkojen laatu on usein erittäin epävarmaa.

Itse muoto on yksinkertaisia ​​elementtejä - teräslevyt ja kulmat, jonka avulla voit korjata ja päivittää sitä tietyn esineen tarpeiden mukaan. Riittävä taito on sellainen, joka voidaan tehdä itsenäisesti. Periaate muodostaa "paikoillaan" tiheästä ratkaisusta ei vaadi tärinämoottorin asentamista, jonka avulla voit rakentaa talon seinät alueilla, jotka eivät liity sähköverkkoon.

On huomionarvoista, että TISE-muottia voidaan käyttää erillisten lohkojen tuottamiseen kotona. Liuoksen materiaali voi olla kirjaimellisesti mikä tahansa ratkaisu:

 • opilkobetoni, arboliitti;
 • kuonan liuos;
 • "Betoni siemenillä" (hienojakoinen jauhe 1-5);
 • kuitua sisältävä sementtilaasti (ensimmäisessä kerroksessa erityisen vahva lohko);
 • savi seos sahanpurulla ja muilla.

Tällöin tärinämoottoria voidaan käyttää, jos se vaatii tekniikkaa, koska kone on paikallaan eikä liikkuva.

Tämän tekniikan toinen piirre on poikittaisen reunan puuttuminen, joka yhdistää lohkon seinät. Tämä merkitsee sitä, että kylmäsilta on rikki ja se ei sisällä lämpötilahäviöitä.

TISE-2- ja TISE-3-muotojen toimintaperiaate

Lohkon muodostamisen työstö toistaa lähes kokonaan valmistusprosessit kotitekoisilla tai tehdas koneilla. Lohkojen materiaali on kovaa, kuivaa liuosta kaikista edellä annetuista yhdistelmistä.

 1. Kostuta kosketuspinta vedellä.
 2. Aseta muoto ensimmäisen lohkon alkuasentoon (kulmassa).
 3. Aseta poikittaiset sauvat.
 4. Asenna tyhjiörajoittimet (kuutiot).
 5. Asenna pituussuuntainen sauva pitämään kuutiot.
 6. Laita seos 2-3 astetta, huolellisesti, mutta vaivattomasti räpyttämällä joka kerros.
 7. Asenna vapautuskehys (mukana).
 8. Poista pituussuuntainen lukko (tanko).
 9. Kun käytät erikoisvipua (mukana), poista kuutiot muottipesästä.
 10. Pidä vapautuskehys irti muurausseinät.
 11. Aseta muovinen tierakenne joka 3-4 riviä kohden. Lohkojen välinen rako - 10 mm.

Rakennettaessa seinät, joissa on TISE-3-muotti, lujitus on varustettu taipuisilla basalttotankoilla, jotka on sijoitettu vaiheiden 6 ja 7 väliin. Muut toiminnot TISE-2 ja TISE-3 ovat samat. Koko prosessi, jossa ei oteta huomioon liuoksen valmistusaikaa, kestää 5-7 minuuttia keskimääräisellä tasolla ja vähemmän kuin 5 minuuttia kehittyneellä taitolla.

Lohkojen väliset pystysuorat saumat on toivottavaa pyyhkiä raakaliuos ennen kuin se on kokonaan kovettunut - päivän lopussa. Sitten joukko lohkoja on paras.

Seinien edut TISE-tekniikan avulla

Kuvatulla tapetuksella on useita etuja ja oikeutetusti kutsuttu "suosittu":

 1. Valmiin laatikon monoliittinen muotoilu, edellyttäen, että lohkojen luominen on paikallaan.
 2. Helppo asennus- ja muottitoiminnot. Tekniikka on ymmärrettävää intuitiivisella tasolla.
 3. Lämmöneristys. Eristyskerroksen paksuus - 180 mm. TISE-3: n seinämä, jossa on laajentuneella saviä täytetyt sinusoidit, on yhtä lämpöinen kuin 1,5 metrin paksuinen tiiliseinä ja täynnä penoisolia 3 metriä.
 4. Mahdollisuus käyttää käytettävissä olevaa materiaalia laatuluokkien valmistukseen.
 5. Ei edistynyttä ammattitaitoa.
 1. Suhteellisen hidas seinien pystytys verrattuna valmiiden lohkojen muuraukseen. Tämä johtuu siitä, että lohko luodaan paikan päällä "tyhjästä" ja lisätään sen muodostumista koskevat toiminnot.
 2. Epästabiilisuus raakalohko. Tämä on ehdollinen virhe - äskettäin luotu lohko on helppo vahingoittaa tai muovautua. Kuitenkin huomaavainen ja varovainen mestari ei ole ongelma.

Rakennustekniikan kustannukset TISE

Aineenkulutus per neliö. m seinä TISE-3:

 1. Sementti - 90 kg.
 2. Hiekka - 280 kg.
 3. Eristys - 0,18 ov. m.
 4. Sulautetut osat (verkko, niitit) - 2-3 vuotta. e.

Jos et ota huomioon seoksen komponenttien kustannukset, jotka vaihtelevat suuresti riippuen maastosta, omien materiaalien saatavuudesta ja valitun seoksen koostumuksesta, seinien kustannukset ovat hyvin alhaiset.

Muottien kustannukset TISE:

 1. TISE-1 - 70 vuotta. e.
 2. TISE-2 - 75 vuotta. e.
 3. TISE-3 - 80 vuotta. e.

Lopullisen eristetyn laakerin seinämän lopulliset kustannukset ovat noin 23 y. e.

Esitetty tekniikka on yksi markkinoiden ympäristöystävällisimmistä markkinoilla tänään. On merkillepantava se, että se säästää luonnonvaroja, sulkee pois tiilen ja kuonakanavan kasvit valmiiden seinien tuotantoprosessista. TISE-muottien avulla voit rakentaa oman unelmasi kotiin.

Teknologia TISE - onko mahdollista rakentaa maalaistalo itse?

Yhden kerroksinen talo TISE-tekniikalla viimeistelyyn.

Tällä hetkellä suhteellisen uusi rakennustekniikka on suosittu - TISE. Teknologialla on lukuisia etuja, joita usein sanotaan talojen rakentajiksi ja omistajille, jotka TISE on rakentanut. Mutta on epäilijöitä, jotka väittävät, että tämä ei ole varsin sopiva vaihtoehto esikaupunkirakentamiselle, mikä osoittaa monia puutteita. Yritetään selvittää, onko samanlainen tapa rakentaa rakennuksia sopii mihinkään tilanteeseen, koska sen luojat asema.

Mikä on TISE-tekniikka?

Lyhenne TISE tarkoittaa "yksittäisen rakentamisen teknologiaa ja ekologiaa". Sen ytimessä tämä on menetelmä yksityisten asuntojen rakentamisesta erityisellä työkalujen avulla.

Tekniikan tekijä on Yakovlev Rashid Nikolaevich. Hän piti rakennusmateriaaleja ja -laitteita, jotka vaativat suuria taloudellisia menoja edellyttäen, että talon rakentaminen oli mahdollista.

TISE-teknologian rakentamisen työkalu

Tekijän näkökulman mukaan rakennuskustannuksia voidaan merkittävästi vähentää, jos raskaita rakennusmateriaaleja ei käytetä. Samaan aikaan korkealaatuisen rakenteen rakentaminen ei ole aina mahdollista hallita olemassa olevilla käsikäyttölaitteilla.

Jos esimerkiksi asennat säätiön hiekka- tai savimaahan, sinun täytyy kaivaa kaivo ja tehdä se ilman erikoislaitteita on hyvin vaikeaa. Siksi Yakovlev kehitti erikoisporan, jonka avulla voit yksinkertaistaa säätiön rakentamista, jopa hiekka- tai savimaahan. Lisäksi seinien rakentamisen yksinkertaistamiseksi hän loi erityisen irrotettavan muottipesän (betonilohkon valumuotojen).

Tekijän mukaan tällaiset työkalut:

 1. Niiden avulla voit rakentaa talon itse, jopa ilman erityistä rakennustietoa ja taitoja.

 • Nopeuttaa, yksinkertaistaa ja vähentää koko rakennusprosessin kustannuksia kalliiden erikoislaitteiden täydellisestä hylkäämisestä johtuen.
 • Talon rakentaminen käyttäen TISE-tekniikkaa.

  Koska yksittäisen rakentamisen ja ekologian tekniikan kehittämisen päätavoitteet ovat rakennusprosessin yksinkertaistaminen ja rakennuskustannusten alentaminen, Yakovlev Rashid Nikolayevich ehdotti seuraavia laitteita:

  1. Erikoispora porojen kaivojen poraamiseksi. Käytön periaate on yksinkertainen - kuoppia porataan maahan poraamalla, jonka pääpiirteenä on, että kaivon pää on laajempi kuin alussa. Kaivojen valmistuksen jälkeen raudoitus asennetaan maahan ja kaadetaan betoniliuosta, jolle käytetään voimakkaita sementtiä. Se on suuri verrattuna perinteisiin paaluihin, tukipohja, joka mahdollistaa TISE-paalujen käytön millä tahansa maaperällä. Porakoneet valmistetaan useissa eri versiossa, jotka eroavat valmiiden kaivojen halkaisijasta.

 • Siirrettävää muottirakennetta käytetään materiaalin valmistamiseksi seiniin. Se on kolmesta tyypistä (TISE-1, TISE-2, TISE-3) riippuen seinäelementtien vaaditusta paksuudesta. Näin ollen TISE-3-muotti mahdollistaa 38 cm leveiden lohkojen, joista kantavia seiniä on rakennettu, ja käyttämällä TISE-1: tä, voit valmistaa materiaalin talon sisäisille väliseinille.
 • Perustyökalujen lisäksi TISE-teknologialle kehitettiin lisäaineita yksinkertaistamaan rakennustöitä ja parantamaan sen mukaisesti rakennetun kotelon laatua - lämmittimiä, varusteita, lasikuituverkkoja, sementtilaastareita, betonisekoittimia ja paljon muuta.

  Yakovlevin mukaan nämä työkalut ja välineet mahdollistavat laadukkaiden asuntojen rakentamisen ja säästyvät mahdollisimman tehokkaasti.

  Toistaiseksi monet rakennusalan yritykset käyttävät TISE-tekniikkaa, ja laitteet ovat yksityishenkilöiden ostettaviksi itsenäisesti.

  Säätiö tehdään TISE-laitteiden avulla.

  TISE-teknologian edut ja haitat

  Kuten missä tahansa rakennusten pystyttämisessä, yksittäisen rakentamisen ja ympäristön tekniikalla on omat edut ja haitat.

  Tämän rakentamisen menetelmän soveltamisen tärkein positiivinen seikka on tehokkuus. Rakentamiseen tarvittavat työkalut ovat halpoja, tärkeimmät rakennusmateriaalit ovat hiekka ja sementti, jotka ovat helposti ostettavissa missä tahansa rautakaupassa.

  Lisäksi sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin eduihin:

  • Koska esine on rakennettu kädessä pidettävien laitteiden avulla, ei tarvitse suorittaa sähköä rakennustyömaalle. Muuten tämä vähentää myös rakennuksen kokonaishintaa.

 • Mahdollisuus itserakentamiseen. Talon rakentamiseksi periaatteessa voit ilman erityistä osaamista ja taitoja työskennellä monimutkaisten erikoislaitteiden kanssa.

 • Ei ole tarvetta etsiä ja järjestää paikkaa, jolla tallennetaan paljon materiaaleja.

 • Mahdollisuus yhdistää muihin rakennustekniikoihin. Esimerkiksi säätiö TISE sopii täydellisesti talonrakennuksen rakentamiseen mistä tahansa ei-raskaasta rakennusmateriaalista (hirsi, puu, polystyreeni-betonilohkot jne.).
 • Yhden kerroksinen talo teknologialla TISE.

  Puutteita ovat seuraavat seikat:

  1. Huolimatta siitä, että luojat puhuvat mahdollisuudesta käyttää perustusta TISElle millä tahansa maaperällä, jotkut teknologian vastustajat väittävät, ettei sitä voi käyttää korkeassa kosteudessa ja suurella erolla rakennuksen vastakkaisten seinien korkeudesta.

 • Tämäntyyppinen perustus ei myöskään salli maanalaisen tai maanalaisen kerroksen rakentamista;

 • Alhainen rakennemäärä ja korkeat työvoimakustannukset. Tämä johtuu siitä, että kaikki työ tehdään manuaalisesti, eikä rakentamisprosessia ole mahdollista koneistaa.

 • Jotkin muurattujen seinien piirteet määrittävät talojen rakentamisen monimutkaisuuden seinillä, joiden pituus ei ole lohkojen pituuden monikerta. Samasta syystä ovien ja ikkunoiden avaamiseen liittyy ongelmia. Tätä haittaa kuitenkin kompensoidaan ottamalla yhteyttä päteviin asiantuntijoihin - luotettaviin rakennusalan yrityksiin, jotka käyttävät TISEä, rakennusmenetelmiä on kehitetty ottaen huomioon tällaiset vivahteet.

 • Toinen hyvin kiistanalainen näkökohta on teknologian luojien väitteet siitä, että rakentaminen on helppoa. Betoni ei pidä jäädyttämistä ja sulatusta, joten sanoa, että TISEN mukaan talo voidaan rakentaa vuosia väärin. Ja sitten mikä tahansa pitkäaikainen rakentaminen lisää rakentamisen kustannuksia.

 • Myös tämän rakenteen rakentamismenetelmän ympäristöystävällisyyttä koskeva lausunto on kiistanalainen, koska sementtituotantoa ja sementtiteoksia on aina pidetty haitallisiksi ja vaarallisiksi.
 • TISE-talon alkuperäinen projekti.

  Rakennuskustannukset TISE-talo

  Jos puhumme talon kustannuksista TISE-teknologialla, voit korostaa seuraavia kohtia:

  1. Laitteiden kustannukset. Porausten hinta alkaa 10 tuhatta ruplaa ja riippuu hyvinvoinnin läpimitasta. Muottien kustannukset ovat 8 tuhannen ruplaa kappaletta kohti, mikä on riippuvainen siitä, kuinka suuret lohkot ovat. Liittimien hinta alkaa 50 ruplaa kohti, ruudukko maksaa noin 100 ruplaa lineaarimittarilla.

 • Säätiön rakentamiskustannukset alkavat 10 tuhatta ruplaa lineaarimittaria kohden. Kaikki riippuu betoniteräksen paksuudesta ja leveydestä (runko, joka ylittää yhdistää paalut yhdeksi rakenteeksi).

 • Avaimenperäisen TISE-talon kustannukset riippuvat kerrosten lukumäärästä, alueesta, valituista viimeistelymateriaaleista ja monista muista näkökohdista. Esimerkiksi yhden kerroksen talo, jossa on noin 75m2 oleskelutila, on maksettava noin 2 miljoonaa ruplaa. Rakentamisen lopullinen hinta voidaan kuitenkin määrittää vasta sen jälkeen, kun rakennusalan yritys on ollut yhteydessä ja että kaikki yhteistyöedellytykset on määritetty.
 • Yksinään "yksittäisen rakentamisen ja ekologian tekniikka" ei edellytä suuria kassakustannuksia. Kaikki riippuu siitä, käytätkö ammatillisten rakentajien palveluita. Loppujen lopuksi TISE: n mukainen talo voidaan periaatteessa rakentaa omiin käsiisi. Tämä on kuitenkin talonrakennus, ja sitä rakennetaan yli vuosikymmenen ajan, joten rakentamatta tietoa ja taitoja ei ole parempi aloittaa itsenäistä rakennushanketta ja luottaa osaaviin asiantuntijoihin.