Talon ruuvipallot

Päätoimipaikka
Voronezh, st. Bakhmetyva, d.2B, of. 216

Viestintäpuhelimet:
+7 (473) 232 - 29-73

Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Toimisto Belgorodissa
Belgorod, s. Maisky, s. Esenina, 11

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Lipetskin toimisto
Lipetsk, st. Krylova d. 63A

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Toimisto Pietarissa
Edustava yritys: BaltTreydInvest LLC
Pietari, st. Trefolev, d.2, pom. 20H

Viestintäpuhelimet:
+7 (812) 303-90-67
+7 (921) 878-21-61
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Toimisto Tambovissa
Tambov, st. Lokakuu, 11. 206/2

Viestintäpuhelimet:
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Moskovan toimisto
Moskova, st. Marshal Proshlyakova, s. 23

Viestintäpuhelimet:
+7 (499) 385-36-77
8 800 234 33 52 (Puhelu on vapaata Venäjällä)

Tuotteet ja palvelut

Hyödyllisiä tietoja

SELECT a PILOT TYYPPI

Ruuvipallot ovat paaluja, upotettu maahan ruuvaamalla. Viime aikoina ruuveja on käytetty laajalti sekä matalan rakentamisen että erilaisten teollisuuslaitosten rakentamisessa.
Ruuvipillojen käyttöalue on melko laaja:
- kylvyssä oleva paalu ja ruuvipohja, kaato, kehysrakennus, talli baarista;
- varastot, huviveneet, telakat, kaiteet, sillat, laiturit, kiinnitykset;
- ruuva-paalut ovat mukana myös pölkkiröntgenpohjan pystyttämisessä ja tällaisessa säätiössä on jo mahdollista rakentaa tiilitalo, kaasusilikaattitalot, monoliittiset talot jne.
- kasaan perustuvat teollisuuslaitokset (modulaariset rakennukset, varastot, hangarit);
- aidat, aidat;
- perusta leikkikentille ja urheilutiloille;
- Monikiertymiä (ruuveja) käytetään myös aktiivisesti tienkylttien, merkkien, liikennevalojen, lamppujen asennuksen yhteydessä.

Yrityksessämme voit ostaa eri kokoisia ruuvipalloja sekä eri- koisia ja monikierroksisia paaluja.
Materiaali- ja tekninen perussamme mahdollistaa ruuvipallojen asentamisen raskaisiin koneisiin (kaivinkoneisiin, vetopyörävetureihin) sekä pienimuotoisiin koneistustyökaluihin että pyörittäjiin.
Voit tilata ruuvipillojen asentamisen soittamalla meihin maksuttomaan linjaan 8-800-234-33-52.
Voronezhin pääkonttorissa ul. Bakhmetyeva, 2B, toimisto 216 voit tutustua sekä terän että monivuotisen ruuvipallonäytteistä (ruuvit).

Tämä sivusto on informatiivinen ja luonteeltaan viittaava eikä missään tapauksessa ole julkinen tarjous. Ota yhteyttä yrityksen johtajiin hinnoittelusta ja varastotilanteesta.

Mitkä ovat ruuvipillojen edut?

Asennamme ruuvipallot 24 tunniksi. Voit seurata työn etenemistä tai vain odottaa ilmoitusta, että kaikki on valmis.

On mahdollista laittaa kiinteä tuki mihinkään maaperään, mukaan lukien jäädytetty, suonensuuntainen, kalteva ja jopa vedenalainen.

Luotettavan, kestävän ja kestävän porausruuvin säätiön hinta on huomattavasti alhaisempi kuin perinteisellä teippauksella, jolla on sama laatutaso.

Yritys "Support Home" tarjoaa asiakkailleen 10 vuoden takuun asennussopimuksesta!

Andrei, B. Izhora, Lomonosovin alue

Kiitokset prikaatille ja erityinen kiitos päällikölle. Erittäin mukavia ihmisiä ja asiantuntijoita. Tyytyväinen työhön ja asiakkaiden suhtautumiseen asiakkaisiin.

Marina, SNT "Polyana"

Haluan ilmaista erityisen kiitollisuutesi yrityksellesi, joka on perustanut vaikeat maaperäni. Tietenkin minua varoitettiin siitä, että maa on kivistä, mutta ajattelin, ettei se ollut niin pelottavaa.

Ivan, Lomakeskus

Haluan asentaa ruuvien paalut jalustustaloon toista kertaa. Ensimmäinen on laiturin asentaminen, jonka alla on moottorivene, nyt he päättivät kiinnittää talon talon.

Tuotanto ja myynti ruuvipillojen,
Tatasanin tasavallan ja lähialueiden ruuvipillojen perustaminen

VAPAUTTA JA VAPAUTTAMINEN - HYVÄKSI HYVÄKSI

Ruuvien paaluilla rakentaa:

kasvihuoneet

putkistojen

Aurinkopaneelit

Urheilutilat

leikkipuisto

Liikennemerkit ja pilarit

mökit

Kevytrakennukset

suojaukset

Sillat ja laiturit

rinteet

Hangar ja rakennukset

Omat työt

SNT Airport. Kazan, RT

06.09.18 Pidennys taloon

Bilyarsk, Alekseevsky R., RT

7.06.2018 Sillan rakentaminen

Chernoreche, Samara-alue

Laishevo, Tatarstanin tasavalta

63 paalut talon alla.

hinta pino Ø76mm
alkaen 990 s.

Ø89mm paalun hinta
alkaen 1300 s.

pino Ø108mm hinta
alkaen 1450 s.

pino Ø133mm hinta
vuodesta 1950 s.

Täytä alla oleva lomake.
lähetämme sinulle yksityiskohtaisen hinnaston

Huolehdimme pystysuoran perustuksen kestävyydestä ruuveilla ja valmistamme ne materiaaleista, joilla on ilmoitetut ominaisuudet (GOST: n mukaan):
Stal20, terä 5mm paksu, pino tynnyrimuseinä - (76 * 3mm; 89 * 3.5mm; 108 * 4mm; 133 * 4.5mm). Kaikki asennusta edeltävät tarkastukset vahvistavat tämän.

ota meihin yhteyttä nyt

KIITOS
Ja kunnia -
KEY TO SUCCESS

Kierrä tukilevyt

Noin säätiö maksaa ruplla.

Anna puhelimesi ja insinööri ottaa sinuun yhteyttä tarkemman laskutoimituksen yhteydessä.

Et ole syöttänyt rakennuksen kokoa, jolle sinun tarvitsee laskea säätiön kustannukset!

Perusta on paaliruuvi

Ongelmat vankan ja luotettavan perustan luomiselle pääomasijoituksille hyvin märissä tai säännöllisesti tulvissa maissa ovat johtaneet hakuihin ja kokeisiin yksityisen asuntorakentamisen pino-ruuvin perustusten käytöstä. Ennen tätä rakennukset riviin valettuihin ja valettuihin tukiin.

1800-luvun puolivälissä tehtyjen lukuisten testien tuloksena ilmeni paalunruuvin perustusten asennusmenetelmä, jolloin rakennettiin taloja sellaisissa olosuhteissa, joissa tavallinen kivi ei kestä enää yhtä kautista.

Mikä on tukilangan tukivarren tuki?

Rakennustekniikka paaliruuveilla on ollut tunnettua jo yli tuhat vuotta, ja koko ajan onnistuneen teknologian laaja käyttö on vaikeuttanut paalujen asentamisen valtava monimutkaisuus. Nykyään yli puolet kevyistä ja keskisuurista rakennuksista rakennetaan paalun ja ruuvin pohjalle.

Pylväsruuvin laite on hieman erilainen kuin paalujen klassinen rakenne, mikä johtuu pääasiassa tuen erityisestä rakenteesta. Säätiön perusta on kenttä tai joukko ruuvipalloja, siinä on suosion salaisuus.

Ruuvipora voidaan jakaa kolmeen pääosaan:

 • Kotelo putkesta, joka on valmistettu seostetusta tai ruostumattomasta teräksestä, suojatulla lakalla;
 • Ruuvipään kärki, johon pölkkareunan osat on kiinnitetty;
 • Terät tai työvirta, joka on asennettu kannattimen pohjaan.

Kuvassa näkyy säätöruuvin laite.

Perusperiaate, joka takaa korkean laadun säätö, asetetaan pylväsruuvitukeen. Tämä on periaate ruuvattaessa tukea maahan. Ensi silmäyksellä mitään merkittävää, mikä on eroa - vasara, kääri tai heittää kasa tukea. Todellisessa tilanteessa ero on melko suuri.

Esimerkiksi teräsbetonipilot, jotka on lyöty tai upotettu maahan vibropressin avulla, pysyvät puristetussa, epämuodostuneessa tilassa. Asiantuntijoiden mukaan 15% paalutuspaloista asennuksen jälkeen on ongelmana johtuen suuresta halkeamien määrästä ja raudoituksen hilseilystä. Sama kuva valettuihin paaluihin huonojen olosuhteiden vuoksi raudoitetun betonin laatu on kaukana lasketusta. Siksi pyörivät voimat usein työntävät hammered tai cast palliat, mikä ei käytännössä ole tapaus talon asentamiseksi pile-ruuveille.

Porausruuvin tukien syvennykselle on olemassa kolme erityistä piirrettä:

 • Ruuvi pino on ruuvattu maahan mahdollisimman vähän kehoon tai kärki, eli asennuksen jälkeen tuki ruuvi-paaluttamisen ei ole heikentynyt, ei peitetty halkeamia ja ei ole kova-epämuodostunut tilassa;
 • Tuki on upotettu ennalta määrätylle syvyydelle muutaman senttimetrin tarkkuudella, minkä seurauksena ei ole vaaraa siitä, että rakennuksen painoarvoa ei saada tai ei saada aikaan;
 • Tarvittaessa ruuvituki voidaan korvata samalla tavoin pienillä kustannuksilla. Riittää selvittämään tapaus ja toistamaan hautaaminen.

Ei voida sanoa, että porausruuvin ruuvituen korvaaminen on yksinkertainen ja tavallinen asia, mutta teknisesti se on mahdollista ja se toteutetaan asiantuntijoiden johdolla. Toinen asia, jos säätiö ajetaan ulos vahvistetusta betonipilasta tai tylsistyneestä pylväästä. Tällöin paalun epäonnistuminen saattaa uhata suuria ongelmia.

Porausruuvin teräskannatin ruuvataan maahan tarkasti ja luotettavasti. Jos käytät analogiaa, voit vertailla ajoruuvi- ja ruuvitukia ruuvilla ja naulalla - ero akselin kuormituksen kestoon on suunnilleen sama. Siksi paalunruuvin perustusta kutsutaan usein geoskytkentäksi.

Ruuvipuristimen ominaisuudet

Tukemaan rakenteellisesti perusta pino-ruuvi tyyppi erotettu ruuvin kärki ja putki tai kasa kotelo, joten merkintä paalun välittömästi osoittaa kaksi halkaisijaa: ensimmäinen - koko putken, toinen - halkaisija ruuvin tai suutin millimetreinä. Esimerkiksi CB-89-250, putken ulompi ulottuvuus on 89 mm, terän leikkuureunalla kuvattu läpimitta on 250 mm.

Pino- ja ruuviasennuksen ominaisuudet

Yksityisten rakennusten rakentamiseen käytetään neljä pääputken kokoa:

 • 89 mm ja 76 mm - ryhmä valojen ja kevyiden rakenteiden rakentamiseen aidojen, huvivenekkien, verannan ja aidan perustuksiin;
 • 108 mm ja 133 mm - ryhmä keskisuurten ja suhteellisen raskasrakennusten perustan valmistukseen. Ensimmäinen tyyppi johtuu puutavaran, runkopaneelin ja paneelien rakentamisesta. Raskasrakennuksiin kuuluu vaahtobetonin ja rakennusten pyöreistä tukkeista valmistettuja taloja.

Peruslaitteiston pylväsruuvin tärkein ominaisuus on materiaalin seinämän paksuus ja korroosionkestävyys. Perinteisen hitsatun menetelmän mukaisissa paaluissa seinämän paksuus on harvoin suurempi kuin 5-6 mm, joten maksimikuormitus on enintään yksi tonni. Hitsattuja paaluja käytetään merkityksettömiin ja kuormittamattomiin esineisiin. Kaasu- ja vaahtobetoniin perustuvissa korkealaatuisissa asuinrakennuksissa käytetään valettuja putkimaisia ​​koteloita, joiden seinämän paksuus on enintään 12 mm. Halkaisijaltaan 108 - 133 mm, porausruuvin rungon paino on lähes 30 kg, mutta tällainen kasa pystyy helposti kestämään 6 tonnin kuorman.

Ruuvit ja ruuvin vinkit

Asennettaessa kotelo toimii vain kiertämällä, teräkärki on vielä vaikeammassa kuormitustilassa. Siksi pylväsruuvin tukien päätyyppi on terän tuhoaminen ja erottaminen. Voi olla useita syitä, useimmiten suunnittelematonta tapaa pilata tai lyödä vankka este, esimerkiksi kivi tai metalli. 50% pylväsruuvin tuhoamisesta on hitsauksen heikko laatu. Argon-kaarihitsauksen sijaan käytetään flux-kerrosta tai tavanomaista käsikirjaa, jossa on kulutuselektrodi, käytetään metallia, jolla on pieni hitsattavuus.

Pallon ruuvin kärjen tuhoutumisvaara johtuu myös siitä, että lähes koko pystysuoran kuorman, jonka paaliruuvi perustetaan rakennuksen painon vaikutuksesta, välitetään maahan paalujen siipien kautta. Ja tämä kuorma ei ole aina staattinen, useimmiten vuorotteleva voima toimii pohjaan johtuen voimistumisvoimasta, tuulesta, voimien uudelleen jakamisesta maaperän sisällä. Raskaiden paalujen onnettomuudet ja rikkoutumat pakottivat valmistajat etsimään tapaa vahvistaa paalunruuvin perustaa.

Ongelman ratkaisu löydettiin teknologian muutoksesta. Moderni raskaiden poraus- ja ruuvitukien, joiden putken halkaisija on yli 100 mm, on varustettu valupihdit. Lisäksi voiman lisäämiseksi käytettiin suhteellisen edullisen rakenneteräksen St25 tyhjösuunnittelun tekniikkaa ja sen jälkeen valua keraamiselle kuorelle.

Parannetun teknisen prosessin ansiosta tarkat yksityiskohdat saadaan virheettömästi ja yhdellä hitsaussaumalla, jonka terän paksuus on 10-13 mm. Vertailun vuoksi perinteisen hitsatun terän paksuus on vain 5 mm. Valettu ruuvipuristin on sijoitettu putkeen pitkin aiemmin koneistettua hihnaa, joka varmistaa aksiaalisen putken ja kärjen täydellisen yhteensattumisen. Miksi se on niin tärkeää, se on selvää entisestään, kun tarkastellaan porausruuvien asennuksen ominaisuuksia.

Tuloksena on pylväsruuvituki, joka voidaan ruuvata jopa kiviseen maahan, jossa on paljon hienokiviä tai jopa sekoitettu rakennusjätteisiin. Samanaikaisesti porausruuvin käyttöikää asiantuntijoiden mukaan asennusohjeiden mukaan voi helposti saavuttaa sata vuotta, kun taas hitsaussaumat harvoin kestävät yli 25 vuotta. On selvää, että laadullisen läpimurto porausruuvin tukemisessa on johtanut siihen, että markkinoille on tullut valtavia määriä huonolaatuisia väärennöksiä.

Hiiliteräs altistetaan termiseen normalisointiin ja sammutukseen emulsiossa, mikä takaa leikkuureunan kovuuden ja kulumiskestävyyden, mikä ei ole eikä voi olla väärennöksiä. Tavallisesti hamppu hitsataan ja päällystetään valupäällystyksellä. Kovettuneiden pylväsruuvituotteiden valmistuskustannukset ovat noin 40% korkeammat kuin hitsautuneet käsityötuotteet, joten väärennökset markkinoilla ovat monta kertaa enemmän kuin alkuperäiset paalut.

Pile-ruuvin perustusten edut ja haitat

Massakäyttö paalunruuvikiinnityksen matalarakenteisessa rakenteessa erityisesti vaikeissa syistä, joissa on runsaasti kosteutta ja vaihteleva kantavuus, on muodostanut melkoisen laajan kokemuksen sen käytöstä, jossa on kaikki haitat ja ilmeiset edut.

Mikä on hyvä paalusäätiö

Yleiset tilastot ja omistajien arviot osoittavat, että yksityisen rakentamisen, talon tai kylvyn säätiön pölkkareunan valinta perustuu seuraaviin seikkoihin:

 • Säätiön paalu-helix-kenttä voidaan perustaa muutamassa päivässä ja useimmissa tapauksissa jopa yksin, ilman erikoislaitteita tai työvoimavaltaisia ​​maanrakennustöitä;
 • Paalutukien käyttö mahdollistaa seuraavan puun rakentamisen runkopaneeli-, puutavara- tai vaahtobetonirakennuksille ilman kuukausia vanhenemista, kuten betoniperustusten tapauksessa;
 • Metalliporausruuvi ei pelkää kosteutta eikä kosteutta, joten se sopii erinomaisesti puusta, laudasta, CIP-paneelista ja vaahtomuovista valmistettujen rakennusten rakentamisesta.

Lisäksi porausruuvin tukien laskeminen on helpompaa, ja kuormituksen tulos on ennustettavissa, koska metallin lujuusominaisuudet ja käyttäytyminen ovat hyvin tutkittuja ja paljon ennakoitavampia kuin teräsbetoniteippi tai teräsbetonipilot. Toinen etu on se, että on paljon helpompaa korvata tai korjata metallipurkki kuin betoni.

Jotkut asiantuntijat huomaavat, että paaliruuvi-säätö soveltuu hyvin epätasaiseen kuormitukseen, kun rakennuksen painosta aiheutuva pystysuora paine näyttää vaakasuoran komponentin. Laskettuun syvyyteen upotettu ohut metalliputki, jossa on laaja kärki alustassa, kykenee poikkeamaan pystysuorasta akselista, vaikka se täytettäisiin betonilla. Vain muutaman asteen, mutta tämä on tarpeeksi niin, että kuormitus pile-ruuvin säätiössä jaetaan kaikkiin tukiin enemmän tai vähemmän tasaisesti.

Betonirakenteiden tapauksessa tämä tilanne on vaarallisempi, jotkut porausruuvin kannattimista voivat puristaa voimia, kun taas jotkut elementit jäävät ylikuormitettuina esim. Palkkipainikkeilla.

Kaiken paaluperustan tärkein pelko on maaperän voimakkuuden heikentyminen matalissa lämpötiloissa. Kehittäjien keskuudessa on monia myyttejä siitä, miten ruuvipalloa voidaan irrottaa laajentamalla jäätä. Itse asiassa teräsputken lujuus on riittävän suuri leikkaamaan se jäällä. CT25: n vahvuus on 400-500 MPa, mikä on useita suuruusluokkaa pienempi kuin jäätä aiheuttama erityinen kuorma.

Lisäksi voimakkaasti alentamalla osa jäästä ja maaperästä muuttuu osittain nestemäiseksi tilaksi, joten jäästä ja maaperästä tuleva puuro liukuu enemmän paaliruuvi-tuen pinnalla kuin työntää sitä ulos. Jos porausruuvin eristys tehdään kaikkien sääntöjen mukaan, kärki lepää lämpiminä, syvillä kerroksilla, niin ei ole mitään syytä olla huolissaan teräsputkien kiertymisestä.

Tietenkin paalusäätiöllä on etuja ja haittoja, joten olisi väärin puhua epäkohdista käyttää putkimainen paaluilla.

Huonot ruuvatuet

Tärkein negatiivinen kohta metallipallojen ja ruuvitukien käyttämisestä on niiden korkea hinta. Normaalin ruuvin hinta, jonka läpimitta on 89 - 108 mm, on 900 ruplaa, ruuvipallot, joissa on valettu kärkiväli, maksaa 1500 ruplaa, ruostumatonta terästä - kaikki 4000 ruplaa. Geomittakaavan ja kenttien porausruuvien valmistuksen kustannukset ovat porrastetuista paaluista suunnilleen samalle tasolle. Ja jos valettuihin putkiin perustuvassa projektissa paalupohja tulee kalliimmaksi kuin tavallinen matala nauha.

Kustannusten ohella paalunruuvikiinnitteisten pakokaasujen luettelo sisältää:

 • Metallin voimakas tuhoaminen syövyttävässä ympäristössä;
 • Porausruuvin tuen täsmällinen annostelu ruuvaamalla ja saostuksella;
 • Metallin korkea lämmönjohtavuus edellyttää ratkaisemista kysymystä siitä, kuinka eristää paaliruuvi.

Tärkein näistä ongelmista on metallin korroosiosuojaus maaperässä, jolla on korkea kosteuspitoisuus ja vaikuttavat aineet. Tämä on pitkäaikainen ongelma kaikesta terästuotannosta. Yli sata vuotta niiden käyttötarkoituksesta, pylväsruuvit ovat valmistettu valuraudasta, taotusta metallista, seostetuista ja ruostumattomista seoksista, käytetyistä sinkki- ja alumiinipinnoitteista, suojaavista maaleista ja lakoista, mutta ongelma ei ole ratkaistu.

Riittämätön tehokas korroosionkestävyysaika on luonteeltaan pile-ruuvitukien luonne. Vaikka metallin pinnan hapettaminen tai galvanointi, puhumattakaan maali- ja lakkapinnoitteista, metalli vielä ruostuu märässä ympäristössä. Ainoa kysymys on rustinopeus. Lisäksi ruuvitukien ruuvaamalla putken ja kärjen pinta liu'utetaan suhteessa maan massaan, minkä seurauksena hiekka, hieno sora ja kivet irrottavat suojapinnoitteesta, myös sinkki- ja oksidikalvosta, kuten hioma-aineesta.

Ainoa päällyste, joka näytti hyviä tuloksia, on kaksikerroksinen suojakalvo, joka on valmistettu alumiinista hapettuneella pinnalla, mutta tällaisen suojan soveltamisesta aiheutuvat kustannukset ovat verrattavissa porausruuvin tukien hintaan. Jos lähitulevaisuudessa korroosiosuojauksen ongelma ratkaistaan, niin pienikokoisissa kotelorakenteissa varustetut paalunruuvin perustukset, joissa on valetut kärjet, poistavat täysin betonin.

Metallipilareiden laskeminen

Säätiön käyttö pylväsruuvitukkeissa edellyttää vähintään harkittua suunnittelua, laskentaa ja geologista testausta. Vaikka maaperän pinta-alasta tehtävän alustavan tutkimuksen ja pinta-alaltaan lähimpien alamäkien tutkimisen perusteella ei ole syytä epäillä maaperän kantavuutta, on vielä tarpeen tarkistaa kerrosten kantavuus tietyllä syvyydellä.

Säätiön asettelun suunnittelu

Paaliruuvi-pohjamallin kehittäminen alkaa yleensä maaperätestin avulla. Tietäen, kuinka paljon syvyyteen tulee ruuan tunkeutuminen tietyllä alueella, on porattava vähintään kolme tasa-arvoa pisteessä. Kun näyte on saatu, maaperän koostumuksen asiantuntija voi arvioida sen kantokykyä.

Seuraavaksi sinun on valittava alustava asetteluporakenne pylväsruuvitukista. Teräsputkien perustus suoritetaan jollakin seuraavista tavoista:

 • Yksittäiset paalut - käytetään katoksiin ja katoksiin talon sisäänkäynnin yli;
 • Lineaarinen tai in-line -järjestely, jota käytetään järjestämään teräs-, porsiin tai pidennyksiä taloon;
 • Paalun ruuvien tukien sijainti kehällä ja rakennuksen tukiseinien alapuolella;
 • Pile kenttä. Tällöin lähes koko pohja tai pohja rakennus on tasaisesti täynnä ruuvi paaluilla.

Ruuvitukien asettelun esivalintaan voidaan käyttää karkeaa arviota paalujen kantavuudesta, tavallinen 76 tai 89 mm: n tuki kestää jopa 2 tonnia kuormaa, raskaampia putkia 108 mm ja 133 mm kestää 2800-6000 kg

Laske tukipisteiden määrä

Tarkempia laskentataulukoita laskettaessa on ensin laskettava rakennuksen paino ottaen huomioon kaikki rakenteelliset elementit, sisäinen täyttö huonekaluilla, kodinkoneet ja jopa katon lumipeitteen määrä. Tuloksena oleva arvo kerrotaan turvatekijällä, koska mikä tahansa pölkkiruuvipohja on aina rakennettu laakerikuormalla.

Tuloksena oleva paino jaetaan kuormituksen suuruudella tietyn ruuvipuristimen koon mukaan. Tästä seuraa, että 30-50 paalua tarvitaan pylväsruuveja varten. Lisäksi pohjapiirustuksessa paalujen asennuspisteitä käytetään siten, että keskimääräinen etäisyys tukien välillä on 2,5-3 m. Jos pisteiden lukumäärä on liian suuri, sinun on valittava ruuvipätkän rakenne, jolla on suurempi kantavuus.

Viimeisessä vaiheessa on välttämätöntä suorittaa maaperän kantavuudelle paalunruuvin perustuksen tarkistuslaskenta. Maaperäsekoituksen jokaiselle muunnokselle maksimaaliset kuormat tai maaperän ylläpitämä erityinen staattinen paine on määritelty pitkään. Koska ruuvipätkän koko, nimittäin kärjen läpimitta tunnetaan jo alustavien laskutoimitusten tuloksista, on edelleen moninkertaistettava yhden tuen auger-terän alue niiden numerolla. Talon kokonaispaino jaetaan ruuvipilareiden pohjan tuloksena olevasta pinnasta ja verrataan maaperän kestämään erityispaineeseen.

Laskennan loogiseen lopputulokseen sinun on valittava mahdollisuus kiinnittää ruuvipillojen kärjet. Pienten kehysrakenteiden alla käytetään ruuvipilarin perustuspalkkia. Vaahtobetonin raskaammat rakennukset edellyttävät kanavan tai I-palkin asettamista. Kanavan kiinnittäminen ruuvatukeen betoniin kaadetaan putkeen ja kiinnitysnauha asennetaan. Horisontaalisia ristikkopalkkeja koottaessa on välttämätöntä viettää paljon työtä, jotta saataisiin tarkasti kiinni kiinnityspultit kolmella napilla samaan aikaan kuuden metrin ajon aikana.

Yksityiset omistajat haluavat usein työskennellä baarin kanssa. Ensinnäkin on paljon helpompaa sijoittaa valjaat puutavarasta, jonka pituus on 100x150 mm hitsatuilla tukipinnoilla kuin työskennellä raskaan ja jäykän I-palkin tai kanava-palkin kanssa. Toiseksi parikaapelipohjan vahvistaminen bar-solmulla tehdään muutamassa tunnissa, kun taas metallin kanssa sinun on käytet- tävä vähintään kaksi päivää rajaamaan ja nostettava kanava jackilla.

Ruuvipillojen asennus

Rakennustyömaan puhdistusprosessi alkaa aina rakennustyön puhdistamisella, sinun täytyy vapauttaa se roskista ja hedelmällisestä maaperästä. Pohjimmiltaan he suorittavat alueen suunnittelua ja tasoittamista. Maaperä, jolla on suuri määrä orgaanista ainesta, ruoho ja juuret poistetaan ennen alemman kerroksen avaamista.

Jos porausruuvin tulevassa pohjassa on kaltevuus, merkintäprosessi voidaan tehdä paremmin käyttämällä tasoa ja lasertasoa, mikä yksinkertaistaa työtä, koska on välttämätöntä varmistaa sama ruuvien paalut, ja samaan aikaan on oltava tarpeeksi päätä, jonka kärki on leikattava tukee yhtä vaakatasossa.

Kiinnitysruuvitekniikka

Porausruuvin perustuksen tärkein vaihe on ruuvitukien ruuvaaminen. Teoriassa voit asentaa tukipilareiden perustuksen omiin käsiisi. Kärjen enimmäiskoko, joka voidaan kääriä manuaalisesti maahan, on 300 mm. Suurempi koko haudataan vain traktorin tai autokoneen avulla. Mutta jopa 30 cm: n ruuvilla, sinun on hitsattava vahvistettu pää ja käytä vipuja, joiden pituus on 2,5-3 m.

Pahin ja ruuvin ruuvattaessa suurin vaikeus on se, että ruuvien tiukasti pystysuoran asennon on kestettävä. Jos katsomme, että kauluksen vääntömomentti voi saavuttaa useita satoja kiloja, on selvää, että jopa kahden tai kolmen ihmisen esikunta ei pysty olemaan yhtä helppoa pystysuoraan. Erityisesti, jos kärki ei ole hitsattu koaksiaalisesti putkeen. Useimmiten tällaiset ruuvirakenteet hajoavat ennen lasketun läpäisypisteen saavuttamista.

Tällöin paalunruuvin perustuksen on oltava vähintään neljä työntekijää. Yksi pari pyörii porttia, toinen ohjaa tuen sijaintia kahdessa kohtisuorassa tasossa.

Kovan työn helpottamiseksi ennen kaivamista moottori porataan läpimitaltaan pienempiin kanaviin 120-150 cm: n syvyyteen. Kun osa maasta on poistettu, on ruuvatukeen kääntämistä maahan helpompaa ja tämä ei vaikuta putken kantavuuteen. Jos maaperä on liian kuivaa, onteloon syötetään pieni määrä saviä. Joten voit pienentää kaulusliikettä vähintään kahdesti.

Kun ruuvaat paalusäätiön koneella, on tarpeen ohjata pyörimisvoimaa ja asennuksen jälkeen on tavallista tarkistaa ruuvin tuen kantavuus.

Kun kaikki ruuvituki on asennettu, tulevan vanteen taso asetetaan tasolle, linja siirretään putkiin, jonka jälkeen päät leikataan, sisäinen ontelo täytetään betonilla ja kiinnitys asennetaan. Jos porausruuvin putkien korkeus ylittää 50 cm, vinotyynyt tai tukiputket on hitsattu pylväiden väliin.

Viimeistelytoimet paalussa ja ruuveilla

Rakennuksen lopullisessa vaiheessa ne siirretään porausruuvin kannattimen eristämiseen ja viimeistelyyn. Seinän alempi kruunu, pääsääntöisesti, kohoaa maan korkeuteen korkeudeltaan 30-70 cm, joten maapallon pinnalla, jossa ei ole palamisruuvin ruiskujen alapuolella olevaa rakennetta, jäätyy läpi helposti. Arvokkaan lämmön menettämisen lisäksi maaperä nousee kuumentuvien kuorien takia irti suojapinnoitteesta pylväsruuvin pinnalla. Siksi, ennen kuin jalusta on kiinnitetty paalun pohjaan, sinun on lämmitettävä paaluja, voit kaataa maata tukien ympärille laajennetulla savi- tai vaahtopolystyreenilevyllä. Eristyskerros on täytettävä hiekalla tai pienellä sora-seulonnalla.

Viimeistely pohja jalusta ruuvi säätiö voi olla useita. Yksinkertaisimmista on asentaa leikkauslevyt levyt ja palkit ja kellarikerroksessa päin sivuseinäpaneelit, vedenpitävä vaneri tai vastaavia materiaaleja. Paneelien ei tulisi saavuttaa maanpinnan tasoa 7-10 cm: n välissä. Ero on välttämätön, jotta koristeellinen vuori ei murtuisi maata kohottaen talvella.

Niin että jyrsijät, lumi ja sadevesi eivät tunkeudu halkeaman läpi, alareuna peitetään komposiittiholkilla. On parasta käyttää hiekkaa tai soraa polttamalla puristetuilla PPP-levyillä, jotka on asetettu maahan, ja lisäksi päällystäminen päällystyslaatoilla. Monoliittisia muunnoksia betonista tai asfaltista valmistetun paalunruuvin pohjan päällysteen harvoin käytetään, koska maaperän turvotus johtaa lukuisten halkeamien ja halkeamien muodostumiseen.

johtopäätös

Näiden tietojen kokonaisuutena voi tuntua, että porausruuvin haittatekijät käyttävät ruuvime- nitelineitä, jotka ovat tarkoituksenmukaisia ​​vain lisärakennukselle, erilaisille varusteille ja varjoille. Mutta raskaita pylväsruuveja käytetään laajasti säätiöiden säätämiseen ilmastovyöhykkeillä, joissa pakastussyvyys on 1,8 - 2 m. Tässä tapauksessa paaliruuvi on edullisempi ja luotettavampi kuin nauha ja erityisesti laatta. Ainoa merkittävä haittapuoli on mahdottomuus rakentaa täysimittainen kellari.

Kierrä paalut ja pohja Voronezhin ruuveilla

Kierrä paalut Voronezhissa

Jokaisen talon perusta on aina perusta, joka voi olla eri tyyppisiä, mutta suosituin nykyään on paaliruuvi.

Aluksi tällaisten emästen kehittäminen suoritettiin siltojen, voimajohtojen, jotka sijaitsivat vedessä, heikossa maassa tai permafrostissa. Nykyään tällainen rakennusperusta kuitenkin mahdollistaa sen rakenta- misen mihinkään maaperään, eikä asennukseen tarvita erikoislaitteita.

Ennen työn aloittamista on tehtävä seuraavat laskelmat: kuinka monta paalua, kuinka pitkälle ja kuinka syvälle porataan.

Voronezh-ruuveja voidaan käyttää millä tahansa maaperällä, jos sillä ei ole massiivisia lohkareita, jotka voivat olla este paalujen ruuvaamiseen. Lisäksi, jos tarvitset syvän kellarin, ja talon perustukset ovat ruuvipallot, käytetän konkreettista grillausta.

Tällaisen säätiön asennus on erittäin nopeaa. Sitä voidaan käyttää mihin tahansa rakennukseen, sekä yksityiseen sektoriin että julkisen tuotannon kompleksiin.

Kuinka paalusäätiö on parempi kuin toinen säätiö?

Ruuvipallot ovat putkia, joiden päässä on ruuvi. Ne voivat olla onttoja tai kiinteitä. Kunkin tuotteen pituus on noin kaksi metriä, ja jos maassa on kiviä, jotka voivat antaa vedon, niitä lisätään kunnes nämä kerrokset kulkevat. Paalutus suoritetaan vähintään yhden ja puolen metrin syvyyteen.

Vaihtoehdot ruuvien paaluille

Tällaisten säätiöiden asennuksen tärkeimmät edut rakennuksiin ovat:

 1. Puristustyön ja vetämisen perustaksi tarkoitettujen ruuvien paalujen kantavuus on erittäin korkea.
 2. Hyvä vastustuskyky turvotukselle, kun maaperä jäätyy.
 3. Kallion lisäksi on mahdollista käyttää ruuvipalloja mihinkään maaperään.

Tällainen perusta on ihanteellinen ratkaisu puusta, joka on lokista, baarista. Tällainen rungon ja paneelin rakenne on täysin sopiva. Jopa tiilestä tai hiilihapotetusta betonista valmistettujen rakennusten rakentamiseksi on mahdollista päästä irti kaikista tilanteista, sillä paaliruuveja ei kutistu ja se voidaan asentaa milloin tahansa vuoden aikana.

Jotta säätiön asennus ruuvipolleille ei ole tarpeen käyttää raskaita koneita ja voit jopa rakentaa sen vaikeasti tavoitettavissa olevalle paikalle epätasaisella maaperällä. Tämän tekniikan avulla voit rakentaa talon missä tahansa, jopa rinteessä.

Toinen etu rakennusten rakentamisessa tällä pohjalla on erinomainen ilmanvaihto, jonka vuoksi aluslevyjen ja lattiapalkkien mätää ei tapahdu.

Voronezhin ruuvipuristimet ja niihin perustuvat perustukset mahdollistavat uuden rakennuksen liittämisen jo olemassa olevaan rakennukseen. Jos on tarpeen korjata tai jälleenrakentaa, niin ruuvin pohjassa on paljon helpompaa tehdä kuin liuska tai laatta. Lisäksi apuohjelmien suunnittelussa ei ole ongelmia.

Yrityksestä "RosFundament"

Yrityksen erikoisasiantuntijat tekevät rakenteen ja asennuksen kaikentyyppisille rakennuksille:

 • yksittäiset asunnot (talot, kylpyammeet jne.);
 • hallinnolliset rakennukset;
 • tuotantolaitokset;
 • siltoja ja laitureita;
 • hangarit;
 • aidat ja aidat.

Jos todentaminen paljasti monimutkaisia ​​maaperä, sopivin olisi ottaa yhteyttä yrityksen "RosFundament", joka tarjoaa rakentamisen pohjan alla rakennuksen avaimet käteen-paaluilla.

Koska porausten maaperään sukeltaminen on mahdollista ympäri vuoden ja sää ei voi vaikuttaa työhön, talvikaudella voit rakentaa perustan ruuvipinoille halutulle esineelle, jos käännyt asiantuntijoille.

Miksi on parasta tilata "RosFundament"

Haluatko muuttaa elämääsi ja siirtyä yksityiseen taloon? Jos olet kiinnostunut rakentamisen ominaisuuksista, suosittelemme sinua kiinnittämään huomiota siihen, kuinka vahva säätiö luodaan.

Voronezhin ruuvipallojen laitos on valmis tarjoamaan sinulle korkealaatuisia paaluja valmistajalta, joka kestää valtavia kuormia. Koska ne on tehty erikoisteknologian mukaisesti, voit rakentaa nopeasti ja ennen kaikkea laadukkaita. Olemme parasta Voronezhissa, joten jos otat yhteyttä meihin, et tule katumaan.

Yrityksemme, joka tarjoaa palvelujaan säätiön suunnittelussa ja rakentamisessa, tarjoaa myös ostaa ruuveja Voronezhissa, koska se itse valmistaa galvanoiduja paaluja, joissa on vääriä vinkkejä, joten ruuvipillojen hinta on huomattavasti alhaisempi kuin muilta toimittajilta ostettu.

Suunnittelutoimistossa työskentelee korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, jotka tekevät tarkkoja laskelmia ja suunnittelevat ruuvipilareiden pohjan asuin-, hallinto- tai tuotantolaitokselle.

Yritys "RosFundament" on erinomainen palvelu, tarkat laskutoimitukset ja nopea asennus, jota tarjoavat insinöörit, teknologiat ja erikoisasiantuntijat paalusäätiön rakentamisessa. Kaikki tämä mahdollistaa rakennusten pystyttämisen vaikeissa syillä hyvin lyhyessä ajassa kaikkina vuodenaikoina, jopa talvella.

Ruuvien paalujen perustusten tekniikka on tunnettu jo pitkään, ja sitä on käytetty onnistuneesti rakentamisessa, kun on välttämätöntä jättää luonto koskemattomaksi, saastuttaa ympäristöä ja vähentää rakentamisen aikaa. Voronezhin ruuveja voidaan pystyttää mahdollisimman lyhyessä ajassa ja tehdä rakennuksista ja rakenteista luotettavampia ja kestäviä.

Palo-talojen tukipohja

Talo bar-ruuveilla - vaihtoehto, suosittu yksityisessä rakentamisessa. Tämä johtuu siitä, että tämän tyyppistä perustetta voidaan käyttää eri maakapasiteetilla, ja tukien asentaminen maksaa vähemmän työvoimaa ja taloudellisia kustannuksia. Lisäksi sahatavaran rakenteella on suhteellisen pieni paino, joten voimakasta perustetta ei tarvita, ja matala nauha ei aina vastaa alueen geologisia olosuhteita. Puutaloiden itsensä tunnistaa ympäristönsuojelu terveydelle ja pitää lämpöä hyvin.

Pino- ja ruuviosaston ominaisuudet

Talon rakentaminen palkista suoritetaan eri tyyppisten perustusten päälle: pylväs-, laatta-, nauha-, paalu. Jälkimmäinen vaihtoehto on suosittu sen monipuolisuuden vuoksi, joka koskee mahdollisuutta käyttää eri maaperää, suhteellisen edullisia.

Suunnittelussa on seuraavia tyyppisiä tukilukkoja:

 • ajettavat - nämä ovat valmiiksi päistettyjä muttereita, jotka on kiinnitetty toisiinsa ja jotka on asennettu erikoislaitteiden avulla;
 • ruuvi, joka edustaa metalliputkea, jossa on eri osat ja terät päädyssä, tarkoitettu ruuvaamiseen maahan;
 • tylsät - nämä ovat tukia suoraan rakennustyömaalla, joka on valmistettu kaatamalla betonia valmiiksi poratuilla rei'illä, sisältäen sisäänrakennetun vahvistuksen.

Muun muassa ruuvipallot ovat paras ja edullisin vaihtoehto yksittäisille kehittäjille. Ne voidaan asettaa manuaalisesti vipujen avulla. Tuotteita tuotteittain valukappaleen avulla tai hitsaten paalun elementit keskenään. Ruuvatuotteita voidaan valmistaa kotona halutun halkaisijan metalliputkesta ja raudasta (teräslevystä).

Pilarin ja ruuvin pohja

Ruuvattaessa porata maata tiivistetään, ei löysä. Tällä on myönteinen vaikutus rakennettavan säätiön vakauteen.

Pilarien asentamisen jälkeen on tarpeen tehdä vanteensa, jotta saadaan aikaan eheys, rakenteen suurin lujuus ja luotettavuus.

Edut ja haitat

Ruuvatuotteiden hyvä valinta johtuu niiden toiminnallisista eduista ja yksinkertaisesta työskentelymenetelmästä. Tämäntyyppisille paaluille on seuraavat edut:

 • alhainen asennusaika;
 • helppo asentaa;
 • suhteellisen alhaiset rahoituskustannukset sekä materiaalin että säätiön luomiseksi;
 • ei ole riippuvainen rakennuspaikan helpotuksesta;
 • on mahdollista rakentaa säätiö kaikkina vuodenaikoina lähes kaikentyyppiselle maaperälle;
 • pieni määrä säilyy työn aikana;
 • on mahdollista aloittaa talon rakentaminen ruuvaustukiin heti asennuksen jälkeen;
 • täysi kunnossapitokyky, joten tarvittaessa mikä tahansa rakenneosa on mahdollista vaihtaa;
 • rakentamisen lopettaminen tarvittaessa ei ole erityinen ongelma;
 • tukee pieniä taloja voidaan tehdä itsenäisesti, mikä myös säästää rahaa;
 • voit helposti tuoda viestintää: vesihuolto, jätevesi ja muut.

Eri etuihin verrattuna paalusäätiön miinukset ovat paljon pienemmät:

 • tärkeintä on, että pystytettyjen rakennusten rajoitukset ovat mahdollisimman suurella painolla;
 • on vaikea rakentaa kalliille tai koville kiveille tai ei ollenkaan;
 • sitä ei ole helppo varustaa talon alle.
Kierrä paalut

Kaikissa rakennusmateriaaleissa luontaisesti epäedullisena epäkohtana on mahdollisuus hankkia heikkolaatuisia tuotteita.

Paaliruuvirakenteiden edut auttavat niiden jakautumisessa. Valittaessa, mitkä ruuvipallot ovat parempia, on suositeltavaa ostaa tuotteita aika-testatuilta valmistajilta niin, että putki on ilman hitsausta ja kärki valetaan.

Tarvittavan tuen määrän laskeminen

Projektisuunnitelman tulevan rakenteen suunnittelussa vaaditaan tarvittava määrä tukia niin, että pystytetty rakenne on mahdollisimman luotettava ja kestävä. Niiden määrää määräytyy tällaisten tekijöiden perusteella:

 • rakennettavan rakenteen arvioitu massa riippuen käytetystä puusta, lattiamateriaalista ja rakennuksen korkeudesta;
 • asuinrakennuksen koko kehällä;
 • alueen geologiset olosuhteet ja alueen ilmasto.

Jos virheellisiä laskelmia ei ole, jos tukipylväät asennetaan alle tarpeellisiksi, talon toiminnan aikana voi syntyä seuraavia ongelmia:

 • lattian epäsäännöllisyydet;
 • rakenteen yksittäisten elementtien halkaiseminen;
 • koko rakenteen esijännitys.

Käytettäessä käytännössä vaadittua pylväiden lukumäärää käytä SNiP: n taulukoita. Myös maaperän tyyppi on määritettävä rakennustyömaalla. Alla olevassa taulukossa on esitetty eri maaperän koot.

Yksityiskohtainen yleiskatsaus eri tyyppisiä ruuveja

Ruuvipallot ovat metalliputkia, ontto sisäpuolelta, jonka päähän on teräs hitsattu, joka suorittaa porauksen toiminnan. Tällainen ruuvi-kärjen tuki on vastuussa kuorman siirtämisestä talosta, joka aiheutuu sen painosta maahan. Tyypillisen ankkurirakenteen ansiosta säätöelementti on kiinnitetty tiukasti maahan ja sitä ei työnnetä ylöspäin, koska se kallistuu maaperän jäätyessä.

kohtalo

Tämä kehitys ei ollut onnettomuus, koska kaikki tietävät, että kevyiden rakenteiden osalta talven kireys muuttuu vakavaksi ongelmaksi varsinkin puurakennuksen rakentamisessa vedestä, savestamaasta. Jopa jäätymislinjan alapuolisen tuen syvyys ei ehkä anna toivottua tulosta, koska rakennuksen pieni paino ei vastusta alhaisen alareunan vaikutusta aiheuttavia merkittäviä kallistusvoimia ja se on kokonaan tai osittain työntynyt ylös. Ja vain laajentumisen ansiosta, joka on varustettu ruuveilla, kuten ruuveilla, on mahdollista välttää tällaisia ​​ongelmia.

Tiheä kerros maata pysyy terävästi kiinni, ja metallipinko pysyy paikoillaan. Täällä ei voi olla huolestuttavaa paalun rikkomisesta, koska teräksen vetolujuusominaisuudet ovat 330-600 MPa, kun taas vetovoimat eivät ylitä 0,2 MPa.

Tyypilliset laakerit, niiden halkaisija ja paino

Pallojen mitat ja niiden pituus on vastattava rakennetyyppiä. Yksityisen rakentamisessa käytettävien kartiomaisten tukien tyypilliset koot ovat seuraavat:

Ensimmäinen digitaalinen arvo osoittaa varren osan läpimitan (mm) ja toinen - kierukan halkaisija. Kevytrakenteisiin rakenteisiin, joihin voi liittyä aidat ja puutarharakennukset, kannattaa sopia, jonka halkaisija on 76 mm. Aidat, joissa on tiilipylväät, mökit, asennusrakenteet ja varpat, asennetaan kartioihin, joiden läpimitta on 89 mm. Puutavaran ja puutavaran pieni puutalo sekä runkorakenteet sopivat sähkösinkittyihin, hieman suurempaan (108 mm) sahanterätankoihin. No, voimakkaimmat mallin laakerielementit (133 mm), jotka kestävät enemmän kuin kestää raskas hirsihampaan ja vaahtobakkarakenteen hyökkäys, täydentää luokituksemme. Tarvittavien paalujen koon laskemiseksi tarkasti kärjellä sinun on tiedettävä vähintään likimääräinen paino tulevasta kuorosta.

Usein käytettyjen tukien parametrit

arvokkuus

Ruuveja käytetään aktiivisesti yksityisessä rakentamisessa. Tällainen säätö betonilla tai ilman sitä on täydellinen alhaisten rakennusten rakentamiseen. Se pystyy helposti kestämään pienen tiilen tai puutalon painon, vaahtobetonin ja kehysrakennusten rungot. Alusta, jossa on metallitukit, on helppo asentaa, luotettava ja edullinen. Mutta tärkeintä on, että rakenne voidaan asentaa vaikeisiin syihin erilaisilla helpotuksilla milloin tahansa vuoden aikana ja missä tahansa säässä. Ekologinen ravinto ei edellytä kasvillisuuden leikkaamista, eikä sen vuoksi ole tarpeen suorittaa pystysuuntaista suunnittelua. On syytä huomata, että joissakin tapauksissa ruuvipallot säätiön alapuolella ovat ainoa ja korvaamaton ratkaisu.

puutteet

Monista eduista huolimatta tällaisilla tuilla on edelleen haittoja, ja ensinnäkin se on pienempi resurssi kuin samankaltaisen tarkoituksen konkreettiset elementit. Tämä haitta aiheutuu siitä, että metallitukit altistuvat korroosiolle, mikä aiheutuu maaperän kosteudesta. Lisäksi usein on mahdollista kohdata häikäilemättömän valmistajan laatimat epäilemättä huonolaatuiset tavarat, eikä kukaan ole vakuutettu sitä vastaan. Materiaalien säästäminen, hitsauksen käyttö, korroosionestomenetelmän puuttuminen johtavat siihen, että tällainen tärkeä kantajaelementti tuhoutuu nopeasti.

Yksi suunnittelun puutteista

Kuinka kauan putket voivat kestää riippuu suoraan metallin laadusta ja paksuudesta, korroosionkestävän aineen käsittelyasteesta ja koostumuksesta, hitsauksen laadusta hitsauskohdissa, maaperän koostumuksesta ja veden kyllästymisestä. Valitse todella laadukas tuote voidaan ohjata liitteenä olevien asiakirjojen avulla:

 • todistukset;
 • passit;
 • tuotanto testiraportteja.

Virheellinen toiminta, väärin valitut tukien halkaisijat, virheellisesti lasketut rakennuspainot tai asennevirheet vähentävät tuotteen käyttöikää useiden vuosien ajan. Esimerkiksi käytät samanaikaisesti metallipinoja tukina ja maadoitusjohtimena, mutta neutraalin johtimen epänormaalin rikkoutumisen ja teräskartien kautta tapahtuvan vuotamisen yhteydessä korroosioprosessi moninkertaistuu useita kertoja, ja tämä tapahtuu ensisijaisesti hitsausalalla. Jos sähköasemilla, solukkojärjestelmillä, rautatiekiskoilla ja maaperällä on suuri määrä kosteutta lähellä kohdetta, viidenkymmentä metrin vyöhykkeellä pino- ja ruuvi-säätiö altistuu jatkuvasti haitallisille vaikutuksille (kulkeutumisvirrat, maavaihtelut).

Terälaipatyypit

Ruuvipallot ovat kahta tyyppiä: hitsattu ja sinkitty ruuvityyppi, ja ne jakautuvat kärjen yhdentämismenetelmän mukaan.

Hitsattu kärki

Ensimmäisessä tapauksessa kyseessä on taloudellinen versio, joka on valmistettu putkesta ja siihen kiinnitetystä ruuvin terästä. Usein tällaiset tuotteet ovat huonolaatuisia, koska ne voidaan helposti tehdä käsityötavalla, ja niiden hinta on epäilevästi alhainen. Tällaiset ruuvipillit aiheuttavat paljon tyytymättömiä arvosteluja, mikä ei ole yllättävää, koska ne heikentävät betonin ekosäätiötä ja palvelevat vähän.

Pienin virhe terä ja putken hitsauksen aikana aiheuttaa kasa poiketa pystysuorasta ruuvaamalla tiheää maata. Pahimmassa tapauksessa ruuvatyyppiset terätuotteet rikkoutuvat hitsaussaumalla. Luonnollisesti talon vakaus rikkoo ja ennemmin tai myöhemmin se loeloaa tai puristaa.

Manuaalisella kiristämisellä tuntuu selvästi aukko: kantoaalto kääntyy erityisen helposti, mutta se ei mene maahan. On paljon vaarallisempaa, että alhaisen asteen tuki muuttuu ajan myötä samalla tavalla ruostumisen tai sauman vahingoittumisen vuoksi. Putken ja kärjen välisen kuilun jälkeen koko kuorma siirretään epätasaisesti naapurimaisiin paikkoihin, jotka aiheuttavat sakkautumisen grillauksen alla, ja talo tulee hätätilanteeksi.

Jos käytät jo halpoja koekappaleita, joissa on hitsattu kärki, niin vain asentamiseen aidat ja tilapäiset turvakodit.

Aloittamalla talon rakentamista omasta hyödyksestänne, kysy toimeksiantajalta, millaisia ​​tukia heittää tai hitsata, hän käyttää työstään.

Cast-kärki

Castin sinkityt vinkit valmistetaan erikoistekniikalla korkealaatuisesta teräksestä, jonka ansiosta paalun rakenne on kiinteä. Tällaisten tukien runko on galvanoituja putkia, joissa on hitsattu teräskärki. Tämän tyyppiset teräelementit, joiden putken halkaisija on 108 mm, pituus 2,5 m ja metallin paksuus vastaa 4 mm, paino 35 kg ja kantavuus jopa 6 tonnia. Niiden kiinteämuovattujen kärkien paksuus on 13 mm (halkaisija 300 mm, toisin kuin hitsattu - 5 mm) ja ne erottuvat geometrisella tarkkuudella. Sinkityt ruostumattomat ruuvipallot betoniin ovat kalliimpia kuin hitsatut, neljännesvuosittain, mikä selittyy suuremmalla luotettavuudella ja laadukkaammilla indikaattoreilla.

Jos haluat valita todella luotettavan tuen, kiinnitä huomiota galvanoidut tuotteet, joiden tynnyri on päällystetty polymeerikoostumuksella. Tällöin kärkiä ei tarvitse käsitellä korroosiota aiheuttavalla materiaalilla, koska maaperän kitkasta johtuen polymeeri voi hieroa metallipohjaa, kun se ruuvataan, ja tiheät maakerrokset sisältävät melkein happea, joten korroosiota voi helposti huolestua monien vuosien ajan.

Teräksiset ruuvipuristimet, jotka on vahvistettu valettuisella kärjellä, ovat luotettavia, ne sujuvat helposti ja helposti pohjaan monimutkaiseen pienikivirakenteiseen maaperään ja ekosäätiö niiden käyttö on kestävää ja laadukasta tukea rakentamiselle yli vuosikymmenen ajan. Asiantuntijat huomauttavat, että betonipohjan asentaminen ja asianmukainen toiminta, jonka paino perustuu vahvistettuihin kartioihin, voi kestää yli vuosisataa.

Myös ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sinkittyjen ruuvipilareiden ostaminen, eivät myöskään menetä valppautta, koska nyt väärennökset ja avioliitto kirjaimellisesti tulvivat rakennusmarkkinoilla. Tehdasprosessin rikkominen, lämpökäsittelyn puuttuminen, huonolaatuisen teräksen käyttö tai putken halkaisijan halkaisija johtavat tuhoisiin seurauksiin, joten muistelemme uudelleen asiakirjat, jotka on tarkistettava, sillä ostamalla virheellisen tuotteen riskiat monia, myös terveydelle.

Jopa hyvin tulva ekosäätiö, joka on tehty betonista, ei tue talon painoa, jos tuet ovat viallisia. Älä missään tapauksessa jätä huomiotta erityistä laitetta, joka säätelee ruuvauksen voimamomenttia ja myös kipuja asennuksen jälkeen, jotta ruuvipallot voidaan testata paineen alaisena kaikkien sääntöjen mukaisesti noudattaen tekniikkaa.

Lopuksi haluan mainita paksuiset seinämät paalut, jotka on luotu putkien pohjalta. He voivat kilpailla valettujen tuotteiden kanssa. Niiden laatu on korkea, mikä osoittaa luotettavuutta ja kestävyyttä. Tällaisen tuen tynnyrin paksuus on enintään 7,5 mm - samanlaisia ​​putkia käytetään laajalti kaasuteollisuudessa, koska niillä ei ole lainkaan korroosiota ja niillä on valtava resurssi.

Putket teollisuuslaitoksiin

Nyt kun olemme tarkastelleet suosittuja betonipuiden tyyppejä, niiden standardipituus tunnetaan, paino, jonka ne pystyvät kestämään, laskee edelleen niiden määrä ja valitaan halkaisija tulevan rakenteen mukaisesti, jonka jälkeen voit jatkaa rakentamista.

Ruuvatuki perusta: tyypit ja asennus

Pohjan syvien kaivojen kaivaaminen pohjalle on riskialtista ja aikaa vievä työ. Jos alueella on 10 metrin säteellä puita tai raskasta maata, kuten savia, voit käyttää säätöruuvin tukia turvallisesti. Yksi tällaisen asennuksen tärkeimmistä eduista on mahdollisuus asentaa rajoitettuihin olosuhteisiin.

Hieman historiaa

Vanhan sanonnan mukaan historia voi toistaa itsensä. Näyttää siltä, ​​että jopa geoteknisessä suunnittelussa ja säätiöiden rakentamisessa sananlaskenta osoittautui toteen. 1800-luvun puolivälissä ruuvipallot muuttuivat yksi maailman tärkeimmistä perustilastoista.

Ensimmäiset ruuvitukit keksi Alexander Mitchell ja niitä käytettiin ensimmäisen kerran vuonna 1830 tukemaan majakoita ja venepaikkoja. Alun perin ne oli valmistettu valuraudasta.

Tänään kierrepilareita käytetään puristettujen kuormien sovelluksissa ja niitä tunnetaan kaikkialla rakennusteollisuudessa ja insinööriyhteisöissä ympäri maailmaa sekä tuotteiden että laitteiden monipuolisuuden vuoksi. Vuodesta 2009 lähtien ruuvituet on sisällytetty kansainvälisen rakennekoodin osiin.

Ehkä tuke- mien käyttö lähes kokoon tai ympäristöön liittyvissä rakennushankkeissa. Niiden valtava kantavuus tekee paaluista erittäin monipuolisen ja ihanteellisen valinnan mille tahansa säätiölle, mukaan lukien asuin- ja liikerakennukset. Spiraalituen asennusmenetelmät on suunniteltu ja kehitetty vastaamaan kaikkein tiukimmat rakennusvaatimukset.

Mitkä ovat ruuvitukit?

Ruuvitukien laite edustaa metalliteräksestä hitsattua saumatonta putkea, jossa on useita hitsattuja kierrelevyjä. Levyjen koko ja etäisyys määritetään suunnitteluvaiheessa. Tukit toimitetaan 2 metrin osuuksina, jotka on yhdistetty pultteihin. Pallot ruuvatetaan maahan käyttämällä käyttölaitetta, jonka vääntömomentti voidaan kiinnittää nykyaikaiseen kuormaimeen. Ne ruuvataan maahan, kunnes suunnittelusyvyys on saavutettu. Kuten perinteiset tuet, teräspilvet voidaan ruuvi betonilaatan päälle.

Ruuvien laakerit on suunniteltu siten, että suurin osa aksiaalisesta tehosta syntyy laakerilevyillä suhteessa maahan. Spiraalilevyt sijaitsevat kolmen halkaisijan etäisyydellä toisistaan ​​pitkin akselin akselia pitkin, jotta vältetään merkittävä kuorma jokaiselle levylle. Siksi kukin terä toimii toisistaan ​​riippumatta.

Pileillä on hyvät kantavuusominaisuudet, joiden ansiosta niitä voidaan käyttää monenlaisiin sovelluksiin eri toimialoilla.

Jotkut ruuvipillojen käyttötarkoitukset

Ruuvitukit eivät ole vain aidat tai talot. Niitä käytetään rakentamisessa:

 • ulkorakennukset;
 • terassit;
 • mökit;
 • talot;
 • autotallien;
 • laituri;
 • julkiset rakennukset;
 • teollisuuslaitokset.

Kun laitetta käytetään ruuvatuilla, kokonaiskustannukset ovat pienemmät kuin muilla menetelmillä. Spiraalikannatinlaitetta käytetään uudelleenrakentamiseen, ne voidaan irrottaa ja käyttää uudelleen.

Ruuvitukien lajikkeet

Monenlaiset säätöruuvit, joissa on ruuvituki, koostuvat useista indikaattoreista, jotka määrittävät käytettävän paalun tyypin. Teräsakselien erityisominaisuudet ovat

 • putken halkaisija;
 • tyyppi lanka;
 • valmistusmenetelmä.

Tukien halkaisija

Ruuvatuki on saatavana eri halkaisijoilta 57 mm: n välein ja päättyy 325 mm: n poikkileikkauksella. Paalun halkaisija on suunniteltu käytettäväksi eri perustusten asennuksessa.

Aseiden perustusten rakentamiseen ruuvituki, jonka halkaisija on 57 mm ja 76 mm. Ensimmäisessä tapauksessa "Rabitz" -tyyppisen verkon aidat asennetaan paaluille, ja toista vaihtoehtoa käytetään aallotettuihin aitoihin. Näiden paalujen kantavuus on 1-3 tonnia. Seinämän paksuuden tulisi olla alle 2,5 mm.

Paloja, joiden läpimitta on 89, on tarkoitettu kevyiden avoimien rakenteiden kuten terassien, kuistien, tiiliseinien tai terasseille. Niiden kantavuus on 3-5 tonnia, tällaisten paalujen seinämän paksuus on 3 mm ja terät - 4 mm.

 • Puupintoihin, joiden paino on pieni.

Puutavaran, rungon (myös metallin) tai tukkien sekä vaahtolohkojen rakennukset on rakennettu 108 mm halkaisijoille. Tukee seinämän paksuutta 3 mm ja terät 4 mm pystyvät kestämään maksimaalisen kuormituksen 5-8 tonnia.

 • Raskaiden talojen rakentamiseen.

Seinän paksuuden ollessa 4 mm ja terän paksuuden ollessa 5 mm, 133 mm: n halkaisijaltaan ruuveja on suunniteltu täyttämään raskaan talon rakentamisen perusta. Tiilestä, laajennetusta savesta, vaahtolohkoista, lokeista tai kaasusilikaatista rakennetaan rakennuksia, joiden enimmäiskoko on 5-8 tonnia.

Teollisuudessa teollisuus käyttää hangarien, tornien ja muiden rakennustöiden tukemista, joiden halkaisija on 159, 219 ja 325. He pystyvät kestämään painon 8-11 tonnia.

Langan tyypit

Säätiön ruuvituki voi olla:

 • standardi lanka;
 • terät;
 • yhdistetty lanka.

Eri paalut veistämällä vaikuttaa paitsi laitteen ulkonäköön myös sen kantavuuteen. Kalliimmat ja luotettavat ovat kaksi terää. Niiden erottavat tekniset tiedot ovat:

 • suuri maksimikuorma;
 • mahdollisuus paineen jakautumiseen;
 • Mahdollisuus käyttää maata.

Valmistusmenetelmä

Valmistusmenetelmien mukaan:

Aidat rakennettaessa hitsattu tuki pidetään suosituimpana. Cast-paalut pystyvät kestämään raskaita kuormia, joten niitä käytetään parhaiten rakennusten rakentamiseen.

asennus

Telineet ovat nopeita ja helppoja asentaa. Asennusprosessi ei aiheuta tärinää eikä vaadi suuria maanrakennustöitä, niin että maaperä pysyy koskemattomana ja ympäristön kannalta ehjänä. Lisäksi on olemassa kaikki tarvittavat edellytykset ruuvin pyörittämiseksi pakkasviivan alapuolelle.

Manuaalinen asennusmenetelmä

Tukien manuaalinen asennus sopii useisiin mekaanisen kokoonpanoyksikön vaatimiin töihin. Asennus tehdään ruuvaamalla teräsputki maahan tarvittavaan syvyyteen.

Asennus erikoiskoneilla

Tämä menetelmä tapahtuu ruuvaamalla tuki erityisellä mekanismilla moottorin kanssa. Sopii erinomaisesti niille lisävarusteille, joissa tarvitaan suuri määrä tukia.

Ruuvitukien edut

Säätiön rakentamisessa käytettävien ruuvitukien käyttö auttaa säästämään talousarviota, koska paalut ovat suhteellisen halpoja materiaaleja. Ne on suunniteltu asennettaviksi vaikeisiin maasto-olosuhteisiin, ja ne ovat saatavana eri pituisina ja paksuisina. Spiraalipallot ovat monipuolinen, ympäristöystävällinen materiaali rakennusalalla.

Runkopallojen lisäetuja säätiölle ovat:

 • Asennus voidaan suorittaa suljetuissa tiloissa. Ruuvatuotteita voidaan käyttää sisätiloissa ja lähellä olevia seiniä, ja soveltuvat myös vähemmän käyttökelpoisiin alueisiin.
 • Ympäristönsuojelu. Laitteiden asennus ei aiheuta maaperän loukkauksia.
 • Kuorman jakautumisen erottamiskyky. Piles voidaan asentaa heikkoon maaperään.
 • Helppo asennus. Erilaisilla kiinnikkeillä voit asentaa telineitä muihin rakenteisiin.
 • Käyttövalmis. Ei tarvitse tuhlata aikaa kuivumiseen. Tukia voidaan asentaa kaikissa sääoloissa, myös vedenalaisissa tiloissa.
 • Kyky syventää.
 • Kustannustehokas:
 1. nopea asennus;
 2. ei tarvitse kuivatusjärjestelmää;
 3. pienet maatyöt;
 4. Ei tarvitse käyttää erityisiä työkaluja.
 • Lukemattomat käyttömahdollisuudet - uudet rakennukset, kesämökit, varastot, varastot, terassit, aidat, telakat, lamppostit, liikennemerkit ja paljon muuta.
 • Hiljainen asennus. Tukia voidaan käyttää paikoissa, joissa tärinä ja melu häiritsevät ympäristöä.
 • Korroosionkestävä.
 • Uudelleenkäyttöä. Tämän tuen ansiosta se soveltuu tilapäisiin rakennuksiin.
 • Helppo ja nopea asennus. Yhden paalun asentaminen kestää vain muutaman minuutin.
 • Ympäristöystävällinen.

Syväteräsruuvituki soveltuu hyvin monenlaisiin sovelluksiin. Muihin tyyppisiin säätiöihin verrattuna paalujen asennuksessa on houkuttelevia etuja, kustannussäästöjä, materiaaleja, laitteita ja aikaa.