Kasvihuoneiden säätiö tekee sen itse

Kasvihuone, jossa on polykarbonaattipäällyste, voidaan rakentaa omiin käsiisi tai ostaa täydellisessä sarjassa. Riippumatta valmistuksen menetelmästä, materiaalista ja tekijästä, rakenne on asennettava ja kiinnitettävä siihen tarkoitetulle paikalle. Väliaikaista asennusta tehdään T-muotoisten jalojen avulla henkilökohtaiseen tai tehdasvalmistukseen. Pitempää tai pysyvää sijaintia varten tarvitaan kuitenkin luotettava säätiö. Jotta se olisi luotettava ja luotettava, sinun on selvitettävä, miten perustetaan polykarbonaatista valmistettu kasvihuonekaasu ja samalla sen version versio, joka on helpompaa ja kustannustehokkaampaa toteuttaa.

Valon kasvihuoneiden perustelutyypit

Kasvihuoneiden perustusten luokittelu ei poikkea periaatteista, jotka koskevat alhaisten asunto- ja asuinrakennustyyppien jakamista. Ainoa ero on, että vihreän talon luojan ei tarvitse syventää maaperän kausittaisen jäädyttämisen alapuolella. Huomaa, että keskikaistalla kotimaassa sijaitsevilla etäisyyksillä jäätymisnopeuden arvot vaihtelevat välillä 1,0 - 1,3 m ja kasvihuonekaasujen laskemisen syvyys on korkeintaan 0,2-0,3 m.

Supervalon polykarbonaatti kasvihuone ei vaadi vahvaa pohjaa, koska paino jopa suurikokoisten malleissa harvoin ylittää 100-120 kg. Tämä massa jakautuu erinomaisesti pienikokoisiin säätiöihin, jotka rakentavasti sopivat tavanomaisiin rakennusstandardeihin, kuten:

 • nauhatyyppi, joka on jatkuva kaistale pitkin rakennuksen kehää. Nauha voidaan sijoittaa kokonaan maahan tai osittain työntyä pinnan yläpuolelle alhaisen alustan muodossa;
 • monoliittinen tai laattatyyppi, joka on levy, joka kokonaan rakentaa alueen. Monoliitti analogisesti nauhan kanssa on osittain tai kokonaan haudattu maahan;
 • pistetyyppi, joka on yksinkertaisesti kasausperustainen. Vain paalujen toiminta toteutetaan betonilla, tiilillä, puupinnoilla tai erittäin käytännöllisin mutta muttein halpoilla metalliruuveilla.

Kasvihuoneiden perustelut on valmistettu materiaaleista, jotka ovat perinteisiä yksi- tai kaksikerroksisten rakennusten perustusten rakentamiseen. Levitä puuta, betonia, tiiliä, vaahtobetonialustat, terästuotteet. Nauhan tai pistepohjan rakentamisessa voidaan käyttää vain yhtä ainetta tai usean lajikkeen yhdistelmää. Esimerkiksi puinen kahvinkeitin asetetaan betoni-, metalli- tai tiilipisteille tai puiset valjaat asennetaan betonirainan päälle.

Kaadetut levyt ovat erittäin harvinaisia. Se on kallista eikä kovin kohtuullista, koska betoni monoliitti ikuisesti estää hedelmällisen kerroksen. Monoliittinen menetelmä rakastaa ulkomailta. Kasvihuoneissa rakennetaan kaksi / kolmiportaisia ​​hyllyjä kasveille tai yksinkertaisesti betonialustalle keinotekoisesti lämmitettäville laatikoille maaperän seoksella.

Maajamaajien kunnioittava asenne jokaisen maanmittakaavan keskipisteeseen sanelee etsimään järkiperäisiä menetelmiä sen käytöstä. Siksi polykarbonaatista kasvihuoneen nauha ja pistepohja ovat hyväksyttävämmät ja toivottavat.

Kuitenkin kaikki ei riipu henkilökohtaisista mieltymyksistä, niiden geologiset ja hydrogeologiset olosuhteet ovat vahvemmat, minkä mukaan:

 • Alhaisen pohjaveden pohja soveltuu asennettavaksi alhaisen pohjavesipöydän tapauksessa. Nauha on järjestetty maaperään, joka ei ole altis tai heikosti altis kallistumiselle. Ihanteelliset suljetut kivet ovat hiekka, sora-aineet, joilla on hyvät suodatusominaisuudet. Jos kasvihuonekasvisen maaperän rakennustyömaalla se on korvattu rauniolla tai irtotavaralla;
 • Järjestetään usein puukattorakenteita, joissa runsaan sademäärän kaudella on liiallinen kosteuspitoisuus. Sellaisissa paikoissa, kun sateenvarjot "seisovat" pitkään, jos sivustolla ei ole viemärijärjestelmää. Toinen syy tämäntyyppisen säätiön rakentamiseen kuuluu kasvihuonerakenteen massiivisuus, kolmas - melko hellävarainen maaperä, so. kyky laajentua pakkasiksi ja ottaa normaalikokoon ja asentoon uudelleen sulatuksen jälkeen. Joten, jos säätiö asetetaan savikiviin tai omistaja aikoo rakentaa suurikokoisen "vihreän talon", hän tarvitsee pisteen;
 • monoliittinen säätiö, jota vaaditaan suurelle kasvihuoneelle, joka on rakennettu epävakaalle kallistumalle. eli paikoilla, hiekkakivilöillä, savilla, turpeella, kuten myös ei tiedetä kenen / kuinka / miten ihmisen tekemät talletukset on talletettu. Menetelmässä, joka yleensä, mitä tapahtuu epätasaisesti, monoliitti "sammuttaa" maaliikenteen. Se yksinkertaisesti pelaa kantapään roolia ja palaa vaakatasoon lokeroon, joka suojaa integraalisesti kasvihuonekehyksen eheyttä.

Ohjeiden luettelossa, jossa ei valita viimeistä paikkaa, on taloudelliset näkökohdat. Puun pohja maksaa vähiten. Tekniset säännöt eivät estä houkuttelevien herkkujen taloudellisesti varmoja kannattajia rakennettaessa kasvihuonekaapin raunion tai tiilen. Taloudellinen "keskikokoinen", joka aikoo rakentaa kiinteän kasvihuoneen pysyvään paikkaan, on oikeus mieluummin käyttää betonia, joka on täytetty tai taitettu lohkoista. Kustannukset pienenevät merkittävästi, jos vain pohjalevyn tuet on tehty betonista, tiilestä, puusta tai lohkosta.

Toinen tärkeä valintakriteeri - rakentamisen tahti, teknisistä vivahteista riippuen. Tässä taas puu on johtava, koska se on yksinkertainen ja helppo työskennellä pitkien tuotteiden kanssa. Lohkojen perustuksen rakentaminen on "hauskempaa" kuin tiili tai luonnonkivi, koska muurauksen elementit ovat suurempia. Hyväksytään pitkän aikavälin rakentaminen on omistajat, jotka päättivät kaataa betonia. Liuoksen täydellinen kovettuminen tapahtuu vasta 28 päivän kuluttua. Pistepohjan pystyttäminen ruuvatuilla ja puinen grillaus valmistuu melko nopeasti, mutta kaikki eivät halua sen arvoa.

Yhteenvetona Talonmies, joka on päättänyt rakentaa perustan kevyestä kasvihuoneesta nyt suosittua polykarbonaattia, pitäisi:

 • määritetään optimaalinen säätiö, jossa keskitytään rakennuksen olosuhteisiin tulevalle rakenteelle ja kasvihuonerakenteen painoon;
 • tee ainakin vapaakätinen piirros ja laske noin, kuinka paljon säätiö maksaa hänelle. Tämä toimenpide auttaa hyvissä ajoin korvaamaan suunnitelmien kalliin materiaalin edullisemmilla keinoilla.
 • valitse sopivin aika ottaen huomioon erilaisten säätiölaitteiden nopeusero.

Toinen erittäin tärkeä näkökohta vaikuttaa valintaan ja kustannuksiin: voiko kotityöntekijä pystyä suorittamaan työnsä kaikki vaiheet omilla käsillään vai joutuuko hän turvautumaan ulkopuoliseen apuun? Tätä varten tarvitset tietoa polykarbonaatti kasvihuonekaasupäällystetyypin rakentamisen periaatteista.

Kasvihuoneiden perustusten rakentamisen periaatteet

Kasvihuonekaasujen rakentamisen monimutkaisuus ja nopeus liittyvät suoraan rakennusmateriaalin teknisiin ominaisuuksiin. Siksi tarkastelemme ensin yksinkertaisimmin puun rakenteita ja nopeasti pystytettyjä vaihtoehtoja ja siirrymme sitten betonin, tiilen ja lohkojen monimutkaisiin paikkoihin.

Puun pohjan rakentaminen

Puu on uskomattoman helppokäyttöinen, kevyt, edullinen materiaali, jonka avulla voit toteuttaa paljon erilaisia ​​projekteja. Kaikista monimutkaisista teoista valmistetaan puusta, tukkeista, laudoista ja jopa ratapölkistä, joiden käyttö kasvihuoneissa ei ole toivottavaa myrkyllisen kyllästämisen vuoksi. Palkkia käytetään grillattavan pisteen perustuksiin. Laudalta suoritetaan lattioita, joissa on kasvihuoneita ja ylempi betoni- ja tiilipohjaiset kerrokset. Houkuttelee puuta, jolla on mahdollisuus muodostaa rakenteita vaikeuksitta ja erityisin vaikeuksin ja liittyä pitkään puutavaraan sopimuspuolen kannalta hyväksyttävällä tavalla.

Ribbon puinen säätiö on suurikokoinen kehys, joka on koottu kasvihuoneen pohjan vanteiden mukaan. Voit tehdä sen yhden päivän aikana. Ja heti rakennuksen jälkeen pohja on täysin valmis kasvihuonekehyksen rakentamiseen sen päälle. Selkeiden mittojen ansiosta tiettyjen tiilien ja lohkojen vaatimat toiminnot voidaan sulkea pois, mikä vaikuttaa myönteisesti rakentajan mielialaan ja rakentamisen nopeuteen.

Polykarbonaatin kasvihuoneessa olevan puutavaran perustuksen ominaisuuksia esittelevät videot:

Omistaja, jolla on yksinkertaisesti yksinkertainen puusepäntyöväline, on loistava tilaisuus rakentaa pelkästään puusta pohja. Kunnollisella ja kärsivällisyydellä kodin ammattimies loistaa ammattitaidolla ja luo vankan perustan pienillä taloudellisilla investoinneilla:

Pistepohjan asennuksen parantaminen puurankotuksella antaa uskomattomia tuloksia. Elementaarinen modernisointi on tehdasvalmisteisten vaahtobetoniosien käyttö tukipylväiden sijaan palkista. Valmiiden vaahtotankojen käyttäminen estää kaatoprosessin alustavalla muottipinnalla jokaiselle sarakkeelle, jotta kasvihuoneen tulevat omistajat voisivat voittaa vähintään kuukausi.

Kuvassa esitetty esimerkki osoittaa prosessin rakentaa pienikokoinen pistemäinen pohja neljälle vaahtotasolle. Tämän ajatuksen kehittäminen liittyy siihen, että pisteiden määrä kasvaa vaaditulle lukumäärälle. Jos maanmiehillämme ei ole tavanomaisen pyramidin muotoisia vaahtobetoniotuotteita, tavalliset seinälohkot, joiden mitat ovat 200 × 300 × 600 (leveys-pituus), sopivat hyvin. Luottamukselliset tukipylväät ovat varmasti vakaampia kuin perinteisillä rinnakkaismuodoilla. Mutta on olemassa tie ulos. Jotta varmistettaisiin kestävyys tukeen muodostetussa syvennyksessä, pohjaa tulisi vahvistaa:

 • muodostavat kannen alla olevan loven. Sen pitäisi olla enemmän kuin yksikkö asennettu siihen. Syvennyksen seinät lepäävät suunnitellun tuen ääriviivoista noin 5 cm: n etäisyydellä kummallakin puolella. Syvyys on noin 45 cm, ts. seinämän vaahtobetonituotteen pituudesta kaksi kolmasosaa on 40 cm plus 5 cm vahvistamista varten. Jos yksikkö on asetettu sivulle, syvennyksen syvyys on 20 cm (puolet korkeudesta on 15 cm + 5 cm);
 • louhinnan pohja on täynnä märkähiekkaa 7-8 cm kerroksessa. Se on tiivistettävä niin, että saadaan tiheä hiekkakuitu ja loven syvyys pienenee 5 cm;
 • pohjaan asennetaan tuki, ja sen väliin ja louhinnan seinämiin on täynnä puhdasta hiekkaa tai roskaa.

Lohkojen tunkeutumisen parametrit maahan riippuvat potentiaalisen omistajan mieltymyksistä. On tarpeen ottaa huomioon, että mitä korkeampi tuki, sitä korkeampi grillaus sijaitsee, siis kasvihuoneen sisäänkäynti, joka ei aina ole kätevää.

Monoliittiset betonivaihtoehdot

Teknisillä mahdollisuuksilla konkreettinen merkitys on oikeassa paikassa rakennusmateriaalien luettelossa. Tukia sylintereinä, kuutioina ja rinnakkaismalleina, grillageissä, nauhoissa, levyissä - kaikentyyppisiä perustuksia ja niiden osia voidaan valmistaa laastista, joka muuttuu erittäin kovaiseksi keinokiveksi kuukaudessa. Kuitenkin kaivaminen ja monien vuosikymmenien ajan luomien esineiden monumentaalisuus usein ajattelee sen soveltamisen tarkoituksenmukaisuutta. Tosi, että staattisessa suuressa kasvihuoneessa, jossa on polykarbonaattipäällyste, betonipohja on erinomainen vaihtoehto.

Useimmiten betoni kaatunut nauha. Jos päätät, toimimme seuraavien algoritmien mukaisesti:

 • piirrä säätiön malli kasvihuonekehikon pohjavanteen mukaan. Alusnauhan vähimmäispaksuus, joka on asetettu kasvihuoneen kehälle 10 cm;
 • rikkoisimme alustan. Ensinnäkin laita tangot kellarikerroksiin ja suorita ajettaessa;
 • me kaivaamme matalaa kaivantoa, 20-25 cm leveää kuin pohjan leveys, 20 cm syvä;
 • nukuamme pohjan pohjalle märällä hiekalla ja me painamme siihen muodostaen tiheän 5 senttimetrin kerroksen;
 • Rakennamme muottipesän, joka keskittyy telan rypyt. Alhaisen asteen levystä rakennetaan sivuja, joiden korkeus on 3-5 cm korkeampi kuin kaadettavan säätiön korkeus;
 • asenna vahvistin 10 × 10 cm: n välein. Pohjimmiltaan syvemmälle perustalle riittää vain pituussuuntaiset palkit Ø 8 mm 10 cm: n korkeudella hiekkalaatikosta;
 • Valmistamme betoniseoksen yhdistämällä kuivassa tilassa yksi osa sementistä M150-M250, jossa on kolme osaa raunioista ja kaksi osaa hiekkaa. Saaduksi kuivaan seokseen lisätään noin viidesosa vedestä. Sen tulee olla 20% kuivamassasta, nesteen tilavuus on yhtä suuri kuin sementtijauheen tilavuus. Heti kun saat sakeuden kuin paksu taikina, voit kaataa sen muottiin;
 • täytä, täyttäen kaikki muottiosat. Täytä se betonilla yhden päivän aikana, taukoja ei voida hyväksyä.
 • tiivistää tuoretta täyttöä tikulla, jolloin ilmakuplat osuvat seokseen. On parempi tietenkin päästä eroon niistä rakennusvibraattorin avulla;
 • sen jälkeen, kun tiivistys on täytetty kasvihuoneen mittojen mukaan, asennamme upotetut metalliset osat - ankkuripultit kehyksen kiinnittämiseen;
 • Peitä kaadettu teippi polyetyleenillä ja odota 28 päivää täydellistä jähmettymistä, eikä unohda pidentää sitä säännöllisin väliajoin vedellä.

Vastaavasti valmistetaan monoliittisia laatikoita ja betonipilarit, joiden valu- minen tekee kooltaan sopivan muottien. Totta, että käsityöläiset säästävät energiaa ja rahaa pisteiden tukemiseen, neuvotaan antamaan rajoittavia puolia. Menetelmänsä mukaisesti reikä yksinkertaisesti kaivetaan, pohja on kaatunut ja puolet kaivauksesta kaadetaan ensin laastilla. Muutaman päivän kuluttua betoni kytkeytyy, pinnalle asetetaan ketjunhihnaverkko, jonka jälkeen kuoppa täytetään liuoksella kaulaan. Muotti on tällaisissa tapauksissa maa, se imee pienen määrän laastia.

Polykarbonaatti Greenhouse Foundation

Tällainen huomattava keksintö ihmiskunnasta kasvihuonekaasuna mahdollistaa kasvavan monenlaisia ​​kasvinviljelmiä, eikä kiinnitä huomiota sääolosuhteisiin. Aiemmin tällaiset rakennukset on rakennettu lasista, mutta nyt suurin osa talliosista hankkii valmiita polykarbonaattikatoksia. Kasvihuoneen asennusprosessin yksinkertaistaminen ei tarkoita sitä, että rakentaminen ei tarvitsisi vankkaa perustetta. Kuten missä tahansa rakennuksessa, kasvihuone vaatii vahvan perustan, joka suojaa sitä voimakkailta tuulilta ja muista ulkoisista vaikutteista.

Vaatimukset polykarbonaatista kasvihuonekaasupohjaan

Tiedetään, että minkä tahansa rakennuksen perustana on koko rakennuksen tärkein osa. Jossakin mielessä kasvihuone on sama talo, mutta ei ole tarkoitettu sen asumiseen. Siksi päätelmä, jonka mukaan sen perustan on oltava luotettava, eli se täyttää tietyt vaatimukset. Nämä vaatimukset voivat vaihdella kahdesta ominaisuudesta riippuen:

 • suunnitellun kasvihuoneen koko. Mitä suurempi kasvihuonekaasuvyöhyke, sitä vahvemmaksi tulisi olla perusta;
 • maaperän ominaisuuksia paikassa, jossa katos on sijoitettava. Tämä kohta sisältää ominaisuuksia, jotka liittyvät maapallon jähmettymisyyteen sekä sen sulatuksen prosesseihin.

Säätiö on suunniteltu suojaamaan ja tukemaan. Jotta hän voisi selviytyä näistä tehtävistä, on tärkeää noudattaa vakiintuneita vaatimuksia rakennettaessa sitä. Oikein pystytettyjen perustusten on täytettävä seuraavat ominaisuudet:

 • vastustuskyky ympäristövaikutuksille;
 • vahvuus, joka tukee kasvihuoneen kehystä;
 • polykarbonaattimuodon koon ja muodon noudattaminen.

Ensimmäinen vaatimus on erittäin tärkeä kasvihuoneen kestävyyden kannalta, kuten keväällä, kun pohjavesi alkaa sulata, huonosti perustettu säätiö voi alkaa horjuttaa, mikä vahingoittaa rakennusta. Mitä tulee lujuuteen, mutta sen täytyy olla sellainen, että säätö voi kestää polykarbonaattiseinien painoa, eikä ole olemassa riskiä, ​​että kehys yksinkertaisesti romahtaa. No, kannan suhde kasvihuoneen kehään ei ole vain esteettinen vaan myös toiminnallinen suunnitelma. Säätiö ei missään tapauksessa vääristä kehystä, muutoin rakenteen vakaus ei häviä.

Kasvien kasvatustyypin valinta

Jokaisella polykarbonaattikentällä on omat erityispiirteensä, joihin kannattaa luottaa, riippuen siitä, millainen säätiö on. Perus on valittava näiden ominaisuuksien perusteella. Alapatyyppi voi riippua useista eri pisteistä, jotka vaihtelevat seinän paksuudesta ja painosta sekä kasvihuoneen alueesta ja päättyy valittujen kohteiden maisema-ominaisuuksiin.

Polykarbonaatti kasvihuoneista päätti rakentaa kahta perustaa:

Rakenteensa periaate on lähes identtinen, mutta ainoa ero on se, että liuskan asentamiseksi on tarpeen vetää syvempi kaivanto.

Jos puhumme suoraan materiaaleista, joilla luodaan polykarbonaatti kasvihuoneita, niin tässä tapauksessa on myös jonkin verran luokitusta. Valitut rakennusmateriaaleista riippuvat perustukset ovat seuraavia:

Baarien pohjat ovat useimmiten kesän asukkaita, koska ne ovat suhteellisen halpoja. Lisäksi ne ovat erittäin helppoja sijoittaa, mikä säästää kehittäjää ongelmista, kun tutkitaan hankalaa asennustekniikkaa. Yleensä baaripohja on erinomainen vaihtoehto rakennustyön tulokkaille ja niille, jotka haluavat säästää rahaa. Totta, hänellä on merkittävä haitta - materiaali alkaa romahtaa pari vuotta.

Alueille, joissa kostea ilmasto vallitsee, asiantuntijat suosittelevat lohkoperheiden suosimista. Tällaisiin emäksiin ei kohdistu mätää, ja ne ovat myös resistenttejä kuormituksille. Luonnollisesti lohkoperheet kuuluvat korkeampaan hintaluokkaan kuin puutavara.

Betonin ja tiilen perustukset ovat toisaalta erittäin luotettavia ja kestäviä, ja toisaalta - niillä on monia haittoja. Ensinnäkin materiaalien hinta ei ole kovin vaatimaton. Toiseksi, betonipinnan pinnoilla tehtävät tiilet vaativat paljon aikaa ja vaivaa. Ja mikä tärkeintä, tällainen säätiö on täysin sopimaton ympärivuotisiin kasvihuoneisiin, sillä talvella se ei säästä laitosta katkera kylmä.

Levy, jossa on viemäröinti - tyylikkäin tyyppinen pohja polykarbonaatista kasvihuoneeseen ja tietenkin kallein. On parempi, jos tämäntyyppisen säätiön asentaminen tapahtuu asiantuntijoiden toimesta, koska tässä tapauksessa ei voi tehdä ilman taitoja.

Polykarbonaatti kasvihuoneen pohjan rakentaminen

Block foundation

Kuten jo mainittiin, lohkoperusteet toimivat paitsi tukevasti myös suojaavana toimintana. Ne ovat erinomainen vedeneristysmateriaali, joten ne on suositeltavaa asentaa niille alueille, joille on ominaista korkea kosteus.

Lohkojen pohjan asennus on seuraava:

 • kasvihuonekaasu;
 • tulevan pohjan kehällä on muodostettu kaivanto, jonka leveys on 20-25 cm. Syvyys määräytyy maaperän jäädyttämisen mukaan. Keskimäärin tämä arvo nousee noin 1,5 m;
 • Kaivannon pohja on peitetty soralla. Optimaalinen kerrospaksuus on 10 cm;
 • soraa kaadetaan nestemäisellä betonilla;
 • lievät yksiköt on asennettu lohkoihin, joiden sijaintia säädetään tasolla;
 • säätiön pinta puhdistetaan ja tasoitetaan lastalla;
 • nivelet käsitellään betonilaastilla.

Tiilen perustaminen konkreettiselle alustalle

Tällaisen perustuksen asennus on erilainen, koska sen rakenne ei edellytä liian syvää kaivantoa. Betoni- ja tiilirakenteet riittävät maaperän poistamiseksi noin 10 cm.

Betonin ja tiilipohjan sijoittaminen tapahtuu useassa vaiheessa:

 • kuvataan tulevan kasvihuoneen ääriviivat, joiden pohjalta vedetään ulos pohja kuoppa 15-20 cm leveä;
 • muotti on valmistettu puupaneeleista ja levyistä, jolloin ojan seinät vahvistetaan;
 • syvennykseen asetetaan konkreettinen liuos siten, että se muuttuu maanpinnaksi;
 • päälle levitetään puulevy, jolla seoksen vaakasuuntaisen asennon oikeellisuus tarkistetaan käyttämällä rakennustyökalua, kuten tasoa;
 • koko säätöpinta on täynnä ankkuripultteja, joiden halkaisija on 12 mm. Kiinnittimen sijaintia tulisi säätää keskittymällä rakenteen pohjaan;
 • kun betoniseos on täysin kuiva, tiilet asetetaan yhteen kerrokseen sen pinnalle. On tärkeää varmistaa, että ankkuripultit ovat nivelissä, jotka sitten suljetaan sementillä;
 • pieniä reikiä porataan pitkin pohjan kehää niin, että sitten on helppo yhdistää yleinen rakenne pohjaan.

Betonialusta tyhjennys

Monoliittinen säätiö on melko toimiva - se suojaa kasvihuonekaasua lämpötilavaihteluilta, ei salli haitallisten hyönteisten ja jyrsijöiden pääsyn siihen, ja ratkaisee myös viestintäongelman, joka on vedenpoistoaukon ansiosta. Tällaisen alustan asennuksen suorittamiseksi on noudatettava tiukasti kaikkia osuuksia ja laskelmia, joten on melko vaikeaa tehdä.

Asennusalustan kellarin asennusohjeet näyttävät tästä:

 • Työpaikka on tarpeen valmistella kaivaamalla oja noin 30 cm: n syvyyteen. Tässä tapauksessa louhinnan leveys olisi laskettava noin 10 cm: n etäisyydellä enemmän kuin kasvihuoneen kehyksen mitat;
 • Kaivo on suojattava alhaisella muottirakenteella;
 • Paikka on täytettävä märällä hiekalla, ja sora on sijoitettava ja tamped alas;
 • Seuraavaksi sinun on suoritettava vahvistusprosessi erityisessä ruudukossa asennettaessa;
 • Sen jälkeen säätökuoppa on betonoitava ja pinnan tasoitettava;
 • Rungon kehän varrella on tarpeen asentaa ankkuripultit jäädytettyyn pohjaan.

Betonielementin ei tulisi kuivua nopeasti, joten on suositeltavaa kostuttaa se säännöllisesti.

Pistepohjan rakentaminen

Jotkut puutarhurit eivät vietä puutarhakiinteistöön ympäri vuoden, joten he eivät yksinkertaisesti tarvitse suurta kasvihuoneita. Tällaisissa tilanteissa ei ole ollenkaan kannattavaa rakentaa perustetta, joka on asetettu tiiliin ja joka on täytetty betonilla. Se on paljon helpompaa ja halvempaa asentaa pistepohja. Ympäri vuoden kasvihuoneissa se ei ole sopivaa, mutta kausityönä käytetään kesällä - aivan päinvastoin. Pistekerrosten miinus on se, että ne eivät tarjoa kasvien turvallista suojelua tuholaisilta.

Tällaisen säätiön tekeminen on melko yksinkertaista:

 • tontissa sinun on sovellettava ehdotettua kasvihuoneilmaa;
 • tulevan rakenteen kulmissa on ajettava 4 aikaisemmin valmistettua sarakkeita, joiden pituus on 0,5 m. Jokainen loki on välttämättä käsiteltävä antiseptisellä liuoksella;
 • alueen välissä on tarpeen sijoittaa samat pylväät ja etäisyys yhden palkista toiseen on oltava täsmälleen 1 m;
 • rakennekulma kiinnitetään puisiin kantoihin - perustana kasvihuoneen kehyksen kiinnittämiselle.

Lasipohja: Käytä tyhjiä pulloja

Suurin osa materiaaleista kasvihuonekaasupäästöjen rakentamisessa maksaa paljon rahaa. Erinomainen tapa säästää säätöön on lasipakkausten käyttö rakennusmateriaalina. Alueilla, joilla on erityisen kylmä ilmasto, on pitkään ollut suositeltavaa perustaa kasvihuoneiden emäksiä pulloista. Edullisuus ei ole ainoa materiaalin lisäys. Pullot pitävät lämpöä hyvin, mikä tarjoaa edullisia olosuhteita kasvihuoneessa.

Seuraavassa on esitetty työryhmä, jonka mukaan lasipohjan sijoittaminen kasvihuonekaasupäähän on seuraava:

 • ääriviivo on muodoltaan 30 cm leveä, ja siinä on kehyksen ääriviivat. Sen syvyyden tulisi vastata tasoa, johon maaperä yleensä jäätyy läpi;
 • oja täytetään betonilla, pullot upotetaan pystyasentoon;
 • käytetään toista kerrosta nestemäistä betonia. Sitten sen pinta tasoitetaan lastalla;
 • 30 cm muotti on asennettu tontin ympärille;
 • betoniseos kaadetaan jälleen ja lasipulloja asetetaan siihen. Tällä kertaa säiliö tulee sijoittaa vaakasuoraan asentoon, jonka kaulana on kasvihuone;
 • pullo kerros betonoitu. Lasipakkausten toimet toistetaan, kunnes ne saavuttavat muottien yläreunan;
 • lopussa pohja peitetään tasoitetulla betonikerroksella, johon ankkuripultit on asennettu.

Laitettaessa pullon pohja on tyhjä. Käytön aikana betoniseos voi päästä mihin tahansa säiliöön. Tässä tapauksessa pullo on puhdistettava liuoksesta.

Kasvihuoneen rakentaminen, älä unohda yhtä tärkeä osa työtä kuin säätiö. Polykarbonaattimallit ovat erittäin kannattavia ja käteviä, mutta ilman asianmukaista vahvistusta ne kestävät jopa muutaman vuoden. Siksi jokainen kasvihuone tarvitsee luotettavan perustan, joka suojaa sitä ulkopuolisilta tekijöiltä.

Polykarbonaatti kasvihuonekaasu: tee-se-itse kasvihuone perustus

Kesäasukkaiden keskuudessa ja ahkera puutarhurit ovat yhä suosittuja, ja polykarbonaattien kasvihuoneet, jotka ovat tulossa kasvihuoneiden perustalle, voidaan tehdä itsenäisesti ja materiaalin ja menetelmän valinta on melko laaja.

Tässä artikkelissa tarkastellaan tarkemmin, tarvitaanko polykarbonaatista valmistettua kasvihuonekaasua, josta on parasta tehdä se ottaen huomioon kasvihuoneen toiminnot.

Säätiön toiminnot

Jotkut kokemattomat puutarhurit uskovat, että maan kasvihuonekaasua voidaan asentaa sarjaan sisältyvien tappien avulla tai yksinkertaisesti laittaa maahan. Tämä ei kuitenkaan ole täysin totta.

Tällainen päätös johtaa usein epämiellyttäviin seurauksiin. Kasvihuone voi kuljettaa tuulenpuuskia, ja se alkaa satunnaisesti liikkua sivustolla.

Mutta vaikka rakenne pysyy paikallaan, se voi kiertyä maaperän pehmeyden vuoksi.

Alusrakenteiden alla muodostuu halkeamia, jotka antavat kylmille ja erilaisia ​​eläviä olentoja, jotka hiipuvat ja kulkevat ympäriinsä, mikä tarkoittaa, että kasvihuoneessa olevat kasvit kärsivät.

Näin säätiö suorittaa seuraavat toiminnot:

 1. Korjaa kasvihuoneen kehyksen.
 2. Suojaa sisätilat kylmästä ja kutsumattomasta vieraasta.
 3. Eristää seinät, jotka ovat kosketuksissa maaperän kanssa.

Säätiön valinta, ja tämä on perustana polykarbonaattikasveille, riippuu ennen kaikkea siitä, kuinka kiinteä on suunnitelma rakenteen tekemiseen. Jos aiot siirtää kasvihuonekauppaa ympäri vuoden joka kausi, säätiön pitäisi olla myös helpompaa ja liikkuvampaa. Joissakin tapauksissa saattaa olla kasvihuone, jossa ei ole säätiötä.

Kasvihuone, jota käytetään yhdessä paikassa koko ajan, on tarkoituksenmukaisempaa tehdä vankempi tukikohta.

Ja nyt harkitsemme, miten pääset kasvihuoneeseen omilla käsillänne polykarbonaatista, miten valita sopiva materiaali, mikä on parempi.

Materiaaleista riippuva säätilatyypit

puu

Halvin ja helpoin vaihtoehto. Valmistukseen tarvitaan puupalkki.

Tätä tyyppiä suositellaan asennettavaksi liikkuvan rakenteen alle, koska se on helppo purkaa ja siirtää uuteen paikkaan.

Miinusvaihtoehto on sen epävakaisuus, koska puu voi nopeasti hajota kosteuden vaikutuksen alaisena.

Säätiön valmistukseen hankitaan 10 cm: n poikkipintainen puupalkki, joka on merkitty paikalleen ja kaapeli on kaapattu. Puuta levitetään maaperään puolet korkeudesta.

Puun suojaamiseksi kosteudelta kääritään kattohuopa tai muu eristysmateriaali. Voit myös päällystää sitä erityisellä suojamastilla. Vakauden säilyttämiseksi kaivannon pohja voidaan peittää hienolla sora-aineella.

Se auttaa myös lisää vedeneristysmateriaalia. Tasausjarrutuksen jälkeen tangot on yhdistetty toisiinsa niitteillä.

modulaarinen

Suositellaan käytettäväksi paikoissa, joissa on liiallista kosteutta. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää käytettyjä betonijalkoja.

Sen tuottamiseksi se kaivaa noin 25 cm leveän kaivannon soveltamalla merkintää. Syvyys määräytyy tietyn alueen maaperän jäädyttämisen tasosta. Kaivannon pohja on 10 senttimetriä täynnä soraa tai raunioita. Sementtilaastia kaadetaan soraa ylhäältä.

Lohkojen kerros asetetaan koko kehän ympäri alkaen kulmista. Liuos kaadetaan aukkoihin ja reunat pitkin täyttyvät maaperällä. Lohkojen yläosa tasoitetaan sementtiseoksella.

Tämän näkemyksen tulisi olla samassa maassa. Siihen asetetaan kerros punaista tiiliä, noin viisi riviä korkeudella, pitäen kaiken sementtiseoksen yhteen. Tiilien väliset saumat suljetaan tiiviisti.

Tiili ja betoni

Tässä tapauksessa kaivanto kaivuu pienemmällä syvyydellä, noin 10-15 senttimetriä. Mutta jos aiot kasvattaa taimia kasvihuoneessa, tällainen säätiö ei toimi. Frost voi hyvinkin saada rakenteen sisälle ja tuhota kasvit. Tiilipohja sopii kasvihuoneisiin, joissa kasveja kasvatetaan keväällä ja syksyllä.

Tumman pohjan reiän leveyden on oltava 20-25 cm. Maaperä, joka suojaa tuhoa vastaan, on vahvistettu lankojen muotokuvioinnilla. Betoni kaadetaan muottiin, joka huuhtoutuu maaperän kanssa. Betoni tasataan tasolle ja ankkuripultit työnnetään siihen kasvihuoneen kehyksen tulevaa kiinnitystä varten.

Viikkoa kaatamisen jälkeen, kun betoni kovettuu, rivi punaisia ​​tiiliä on asetettu betoniin. Asettelu on tehtävä siten, että rivien väliin ei ole tyhjiä tiloja, ja pultit sijaitsevat tiilien välisissä liitoksissa.

Spot tukipisteissä

Tämä on erityinen pohja pienille kasvihuoneille kevät / kesäkäyttöön. Samalla se on helpoin ja nopein tapa rakentaa sekä halvin vaihtoehto.

Asennukseen käytetään puusta, betonilohkosta tai tavallisesta hamasta valmistettuja porteita. Niiden korkeus on 50 cm, määrä määräytyy kasvihuoneen koon mukaan. Palkkien välinen etäisyys tulee olla mittari.

Merkitseminen kasvihuonekaasujen pylväiden koon mukaan alkaen kulmista. Tiivistys suoritetaan maahan huuhtomalla. Kasvihuoneen rungon kiinnittämisen kulmakappale sijoitetaan kaivettuihin pylväisiin.

betoni

Tämän tyyppinen kasvihuoneen pohja on vaihtoehto estää. Tuotannossa käytetään valmiita tai itsestään valmistettuja betoniseoksia, jotka koostuvat sementistä, hiekasta ja raunioista (1: 3: 5).

Täyte alkaa puumateriaalin valmistelusta. Suojukset asennetaan merkinnän ympärille kaivettuun kaivantoon. Kaivannon pohja peitetään kerroksella hiekkaa, muotti on asennettu siihen. 40 cm korkea. Laudat upotetaan korkeuteen 20 cm.

Valmiina muottiin tasaisesti reunan ympärillä betoniseos kaadetaan kerroksittain. Jokainen kerros on varovasti tamped. Lujuutta varten betoniin asetetaan metallivahvistus. Yllä oleva osa voidaan viimeistellä kerroksella tiiliä useassa rivissä.

Täydellisen kovettumisen jälkeen muotti on poistettu noin 7-10 päivän kuluttua. Tällainen perusta on vahvin ja kestävä. Lisäksi se on luotettavin suojelu kasvihuoneen sisäiselle tilalle jyrsijöiltä ja kylmältä. Pääasiallinen kasvihuonekaasu säätiölle on yleensä järjestetty tähän materiaaliin.

Katso alla: pohja polykarbonaatti kasvihuone valokuva

kivi

Stone on aina ollut luotettavin rakennusmateriaali. Sen valmistuksessa on tarpeen olla tiettyjä muuraustekniikoita, joten sen valmistus on parempi antaa kokeneelle muurariyritykselle.

Valmistusmateriaali voi olla mikä tahansa kivi, joka on kaivettu alueellasi. Muuraukseen valitse kivi, joka täyttää seuraavat parametrit:

 • Koko enintään 50 cm;
 • Halkeamien ja muiden vikojen puuttuminen;
 • Kokoonpano helpottaa asennusta.

Kivet on asetettu matala tyyny hiekkaa. Ensimmäinen rivi on kuiva, suurin, tasainen kivet.

Jäljelle jäävät kivet kostutetaan ja puhdistetaan ennen värjäämistä. Ompeleet eivät saa ylittää 1,5 cm: n etäisyydellä. On myös vältettävä kivien kosketusta niiden välissä olevalla laastilla.

Jos kivien rakenne ei salli niiden asettamista lähelle, tyhjät ovat täynnä raunioita. Asennuksen aikana tuholaite tuotetaan vasaralla, jotta rakenteen myöhempi tuhoaminen vältetään.

Monoliittinen betonilaatta

Se on luotettavin ja kestävä. Tämä näkemys on yksinkertaisesti välttämätöntä alueilla, joilla on epävakaa maaperä.

Täytä laatikko ensin valmistelemaan kasa soran tai kaivaa kuoppaa tyyny sora. Lisätekniikka on samanaikainen betoniliuskan alapinnan kaatamisen kanssa, mutta vain muotti on muodostettu laatikossa, joka on yhtä kuin kasvihuoneen pinta-ala. Betoni kaadetaan tähän laatikkoon kerroksittain.

Monoliittisen betonipohjan valmistustekniikoilla on tekniset ominaisuudet, joten sen erektiota on parempi antaa asiantuntijoille.

Ruuveilla

Ruuveilla on 1,2 metriä korkeat teräsputket, joissa on kaarevat terät, jotka upottavat ne maahan. Varastaminen tehdään erikoismekanismeilla tai manuaalisesti.

Kaivojen alustavaa porausta ei tarvita, koska paalujen rakenne edellyttää niiden itsenäistä ruuvaamista maahan.

Kasvihuoneen asennusprosessi tällaisella pohjalla toteutetaan muutamassa tunnissa.

Paalusäätiö on erityisen kestävä ja pystyy kestämään viisi - kaksisataa tonnia kuormaa. Samaan aikaan ruuvipallot voidaan asentaa mihin tahansa maaperään.

Erityisen suositeltavaa on tällaisen säätöasennuksen asentaminen ohuille ja matalalle alueelle sekä pohjaveden läheisyyteen.

Asennuksen etu on se, ettei ole tarvetta valmistelevaan työhön kentällä. Valmiste koostuu paikoista, joihin paaluja asennetaan. Kasvihuonekaapin asennukseen paaluilla valmistajilla on erityisiä vinkkejä.

Polykarbonaatti-kasvihuoneiden asentaminen säätöön - tärkeä askel, joka edellyttää kaikkien sääntöjen noudattamista. Vain tässä tapauksessa voit luottaa rakenteen vahvuuksiin ja helppokäyttöisyyteen puutarhakaudella.

Hyödyllinen video

Alla olevassa videossa: miten tehdä kasvihuoneeseen perustuva polykarbonaatti, tee se itse

Kasvien valinta ja rakentaminen kasvihuoneessa

Kulkevat kaupungin yksityisen sektorin tai dacha-ratkaisun kautta, katsokaa ympärilläsi: näet kaikki tonttien eri kasvihuoneiden lajit. Tässä tapauksessa kehysten ja päällystemateriaalien tyypit / materiaalit eivät ole erilaiset. Jos lasket silmät alas, näet, että jotkut kasvihuoneet ovat oikeassa maassa, ja jotkut nostetaan säätiöön, yksinkertainen tai socle.

Tässä artikkelissa tarkastelemme kasvihuoneiden, niiden tyyppisten pääomapohjien tarvetta. Tässä on myös askel-askeleelta opas, joka kertoo perustan tavalliselle polykarbonaattikokoonpanolle.

Kasvihuone perustus: tarve, tyypit

Tarvitsenko säätiön kasvihuoneeseen? Ja jos on, kumpi? Seuraavassa tarkastellaan näitä kysymyksiä.

Tehdas kasvihuoneessa: onko se tarpeen?

Säätiön tarpeellisuus riippuu täysin kasvihuoneen rakennustyypistä. Esimerkiksi pienet valokaarihuoneet eivät tarvitse sitä, koska niitä käytetään vain kesällä, ja ne poistetaan varastointia varten talvella. Myös metallista valmistettuja kannettavia esivalmistettuja rakenteita, polypropeeniputkia rakennetaan ilman perustusta. Ne ovat kausiluonteisia, päävasaraa ei ole järjestetty.

Jos suunnitellaan suurta kiinteää kasvihuonekaasua, säätiötä vaaditaan useista syistä:

 • Pitkä rakenne purjehtii voimakkaasti. Raskaasta painosta huolimatta kasvihuonekaasupäästöt ovat aina vaarassa, kun tuuli puhaltaa.
 • Maadoitusrungon yläpuolella kohotettu pinta on suojattu jatkuvasta altistumisesta maaperän kosteudelle.
 • Kasvihuoneen tila on luotettavasti suojattu maahan kulkeutuvien tuholaisten nauttimisesta - jääkarhuista, hirviökuoriaisista toukoista, mooleista. Sama pätee rikkakasvien tunkeutumiseen.
 • Polykarbonaatti kasvihuoneen upotettu pohja, jossa omat kädet lämmitetään, lisää rakennuksen energiatehokkuuden säilyttämistä.

Kuten näette, ei voida vastata yksiselitteisesti kysymykseen siitä, tarvitaanko säätiötä kasvihuonekaasuun, joka on valmistettu polykarbonaatista, puusta.

Polykarbonaatti kasvihuonekasvatussäätiö, ribbonvalokuva

Mitä laittaa polykarbonaatista kasvihuoneeseen? Eri vaihtoehtoja

Ensinnäkin on sanottava polykarbonaatti kasvihuoneista. Riippuen koosta, kausivaihtelusta, ne voidaan rakentaa eri perustuksiin. Pienille kesän kasvihuoneille riittää pylväspohja, betoni, tiili, lohko. Joskus pohja tehdään kasvihuonetuotteeksi, joka on valmistettu polykarbonaatista antiseptisistä ja hydrofobisista yhdisteistä kyllästetystä pylväästä. Tämä on vain neliö / suorakaiteen muotoinen hihna, joka nostetaan maan yläpuolelle tiilien tai betonilohkojen päälle. Kiinnityselementit keskenään on teräskulman ja puoliosan leikkauksen yhdistelmä.

Kevyt polykarbonaattirakenne

Mitä tulee termisiin, niin kysymys siitä, mikä on paras pohja polykarbonaatti kasvihuone ei ole sen arvoista. Ne on välttämättä rakennettu nauhalle, eristetylle pohjabetonille tai vaahtolohkolle. Joskus alempi osa (noin 80 cm) valetaan betonista, kun taas yläosa on säädetty kaasuläpällä. Satunnaisesti maanalaiset kasvihuoneet tehdään monoliittisesti. Useimmiten tätä tekniikkaa käytetään vihannesten teolliseen viljelyyn, kun kasvihuoneen pinta-ala voi nousta 100 m 2: een.

Vaahtolohkojen kasvihuoneen pohjalla on parempi lämmönkesto sisätiloissa

Miten tehdä polykarbonaatti kasvihuone perustus: nauha järjestelmä asettelua

Puiset kasvihuoneet

Puiset kasvihuoneet ovat harvoin massiivisia, joten tavallisesti niiden alapuolella sarake perustetaan. Se voidaan kaataa sementti-hiekkalaastilla tai asentaa kaasuliesi, tiili. Pääasia on, että valjaat nostetaan maanpinnan yläpuolelle - joten pohja kestää kauemmin. Jos aiot tehdä kasvihuonekaasua laajamittaiseksi, sen alla on parempi tehdä vahvistettu nauha.

Pilarin perustukset kasvihuoneesta, joka on tehty tiilistä. Se toimii puurakenteiden perustana.

Kuten ikkunoiden kasvihuoneissa - kaikki riippuu siitä, millaisia ​​nämä kehykset ovat. Jos ne ovat moderneja metalli-muoviprofiilista, valitaan pohja samalla periaatteella kuin metalliprofiilipolykarbonaattirakenteilla. Tämä johtuu siitä, että muovi-ikkunoilla on suuri paino ja pitkä käyttöikä, joista talvi kasvihuoneet yleensä kootaan.

Kiinnitä huomiota: vanhojen ikkunoiden rakenteet eivät tavallisesti kestä pitkään, noin 2-3 vuotta. Siksi ei ole järkevää järjestää heille hyvää konkreettista perustaa. Mutta koska kehykset ovat puisia, ei ole välttämätöntä suojata niitä maan jatkuvalta kosteudelta. Voit tehdä jonkinlaisen perustan kasvihuoneesta neliölevystä, joka on kääritty materiaalilla.

Miten perustaa kasvihuone omilla kädellänne, kuva vanhan kehyksen rakentamisen pohjasta

Kasvien kasvien rakentaminen

Seuraavaksi puhumme siitä, miten nauhatus perustetaan kasvihuoneesta betoniin.

Sivuston valmistelu

Kuten mikä tahansa rakenne, kasvien kasvien asennus alkaa alustalla. Työ tehdään näin:

 • Poistamme kivet, oksat, kaikki roskat.
 • Useissa paikoissa sovelletaan rakennustasoa maahan. Epätasainen alueet ovat sileitä, repeytyviä kuoppia, nukuammeko kuoppia. Jos pinta on alunperin sileä, poista kerros taso koko sen alueelta.
 • Merkitsemme pohja-ojituksia. Viitaten piirustuksiin, paljastamme jyrsinkärjen järjestelmä, jossa venytetään johto. Merkinnän tulee olla kaksoispiiri, kuten alla olevassa kaaviossa.

Työskentelyalueen rakenne

Kaivannon järjestäminen säätiön alla, vahvistaminen

Kaivannon leveys ja syvyys määräytyvät kasvihuoneen koon, painon ja materiaalien mukaan. Kuvaamme tyypillisen polykarbonaatti kasvihuoneen perustan metalliprofiilikehyksellä, joten parametrit ovat seuraavat:

Nämä luvut ovat päteviä rakennuksissa, joiden pinta-ala on alle 7 m 2, mikä on enemmän - vaatii lisää laskelmia kuormituksista. Ne suoritetaan SNiP 2.02.05-87: n mukaan. Jos kasvihuone on tarkoitettu talvikäyttöön, ojan reunoilla teemme välittömästi muottipohjan kellarille - 30-60 cm pitkä. Muotoilun korkeus määräytyy kellarin kooltaan + 15 cm. Kaivanto koko kehällä on vuorattu vedenpitävällä kalvolla. Tämä tehtävä on onnistunut tavallisella polyeteenikalvolla tai geotekstil- lä.

Kosteussuojattu kansi

Huolimatta siitä, että kasvihuone painaa verrattain vähemmän asunto- tai mökki ohmia, sen perustana on vahvistettava. Vain armopoyat täällä tehdään eri periaatteella. Se on paljon yksinkertaisempaa kuin voitto, jota olemme tottuneet näkemään, kun tarkastellaan asuntojen rakentamista koskevia ohjeita. Kaikki on tehty hyvin yksinkertaisesti:

 • Terästangot ovat juuttuneet kaivannon pohjaan koko pituudeltaan. Kunkin pituus on 60 cm, 30 menee maan alle ja 30 pysyy maanpinnan yläpuolella.
 • Kaikki tangot yhdistävät paksun langan. Kappale tulisi ottaa mahdollisimman suureksi, jotta ei olisi paljon niveltä, joka heikentäisi solmun.
Huomaa: kuvattu vaihtoehto sopii vain kasvihuoneisiin, joiden pinta-ala on alle 10 m 2. 10 - 15 m 2 meillä on kaksinkertainen rivi, jossa on baari, joka on yli 15 m 2 - neulomme täydellisiä armopoyoja. Vain hän sopii hiekka-tyynyn ja raunion tyynyyn, jota käsitellään alla.

Armopoyas nauha-säätiö

Kuinka tehdä kasvihuonekaasupäästöt: kaatamalla

Muut toimenpiteet voivat vaihdella. Jotkut päälliköt pitävät sitä oikeina asettaa vain hiekkalaatan kasvihuoneiden säätöreikien pohjalle. Hän kaatoi 15 cm: n kerroksen, hyvin kaareva. Seuraavaksi asetetaan armopoyat, alkaa sementti-hiekka-sora-seoksen kaataminen. Toinen vaihtoehto - 10 cm hiekkaa + 10 cm murskattua kiveä, ramming, vahvistamme, täytämme sen.

Sementtilaastatyyppi riippuu siitä kuinka massiivinen kasvihuone on. Yleensä kahta betonityyppiä käytetään säätelemiseen:

 • M100 - sementti (M400) 1 tunti, murskattu kivi 6 tuntia, hiekka 3 tuntia. Täysimittauksen jälkeen se kestää 100 kg / cm2.
 • M200 - sementti (M400) 1h, murskattu kivi 5h, hiekka 3h. Ylläpitää painetta 200 kg / cm 2.

Useimpien tyyppisten kasvihuoneiden osalta betoni M100: n vahvuus on enemmän kuin tarpeeksi.

Kaivannon täyttövaihtoehto

Kaadetaan laasti muottiin siten, että se pysyy noin 5 cm: n päähän, kun taas panssaroidun vyön on peitettävä vähintään 5 cm: n seoksella. Betonilla tehdään mahdollisimman nopeasti, jotta sillä ei ole aikaa tarttua ennen kuin se jakautuu tasaisesti kaivantoon. Valun lopussa harjoittelemme muottiin konkreettisella elokuvilla, jätä kolme päivää.

Määrätyksi ajaksi betoni tarttuu, voit aloittaa polykarbonaatti kasvihuoneen asentamisen säätiölle. Poikkeuksena ovat teolliset kasvihuoneet, joilla on suuri paino. Tällöin sinun on odotettava koko voimaa, noin 30 päivää. Muussa tapauksessa pohjan muodonmuutos voi tapahtua.

Betonin betonikiinnitys

Seuraavassa videossa on tarina kasvihuoneen säätiön tekemisestä, omalla kädellä olevasta baarista. Se sopii kevyisiin kasvihuoneisiin, tehdasvalmisteisiin ja kiinteisiin.