Ominaisuudet kellarikerroksen eristys penoplex ulkopuolella tehdä sen itse

Kellarin kellarikerros on tärkeä prosessi, jonka avulla voit selviytyä useista tehtävistä.

Ulkoinen eristys voi merkittävästi vähentää rakennuksen lämpöhäviötä ja lisää myös kellarin käyttöikää, joka on alttiina ilmakehän ilmiöille, jotka tuhoavat sen.

Suulakepuristettu polystyreeni vaahto (penoplex) - suosituin materiaali eristys pohjan sekä sisä-ja ulkopuolella. Tämä materiaali on suuri kysyntä, koska:

 • sen kustannukset ovat alhaiset;
 • sillä on erinomaiset lämmöneristysominaisuudet;
 • tunnettu korkea lujuus;
 • helppo asentaa;
 • ei polta;
 • vedenpitävä.

Tehokkain on sokean alueen ja pohjan kompleksin eristys. Työ olisi suoritettava tiettyä algoritmia noudattaen, ja ensimmäinen vaihe on pinnan valmistaminen:

 • Socle on puhdistettu kipsi, maali ja muut aikaisemmin sovelletut materiaalit;
 • jos pinnalla on sientä, muotteja ja muita loisia, - käsittely suoritetaan erityisin keinoin;
 • edellä mainittujen toimenpiteiden suorittamisen jälkeen pinta on kuivattava;
 • Viimeinen valmisteluvaihe tasoittaa pinnan soveltamalla sementin ja hiekan sekoitetta 4: 1-suhteessa ja laimennetaan vedellä.

Se tekniikka, joka lämmittää kellarikerroksen ulkopuolelta penoplexin kanssa, tekee sen itse

Ennen eristeen asennusta kellarin alustavan valmistuksen jälkeen, käytä vesitiiviitä materiaaleja.

Yleisimmin käytetty bitumi-kimmoisuus, jolle on ominaista alhaiset kustannukset ja helppokäyttöisyys.

Mastia levitetään alustaan ​​koko alareunaan harjalla ja jätetään kuivumaan kokonaan. Ei ole suositeltavaa esilämmittää materiaalia ja liimata penoplex suoraan siihen - tällainen rakenne ei kestä kauan.

Älä laimenna mastasia asetonin tai bensiinin kanssa, koska liuottimien tiedot tuhoavat penoplexin reagoimalla sen kanssa. Mastia voidaan ostaa käyttövalmiina, tai voit tehdä sen itse sulamalla bitumi säiliöön ja sekoittamalla se käytetyn moottoriöljyn kanssa suhteessa 1: 3, mikä antaa materiaalin suuremman elastisuuden ja mastiini ei särje edes vaikeissa pakkasissa.

Käytä sitä 3-5 mm: n paksuisena kerroksena. Levittämisen jälkeen on odotettava täydellistä kuivausta. Seuraavana vaiheena on vedenpitävien levyjen liimaus, esimerkiksi TechnoNIKOL, joka suoritetaan kaasupolttimien avulla ja joka on pidettävä vähintään 20 cm: n päässä käsitellystä pinnasta, jotta materiaali ei vahingoitu.

Penoplex-arkit pinotaan päällekkäisyydellä toisistaan ​​8-10 cm: n etäisyydellä, ja liitokset pitäisi jättää pois mastiksin kanssa. Näin säätö on täysin suojattu kosteudelta.

Bitumipolymeerilevyjen linjassa voit valita sopivimman hinnan ja laadun materiaalin, esimerkiksi:

 1. Bikrost on edullisin vaihtoehto, mutta materiaalin käyttöikä ei ylitä 10 vuotta.
 2. Linokrom, Bikroelast - materiaalit kuuluvat keskimääräiseen hintaluokkaan ja toimivat oikein, ne palvelevat noin 15 vuotta.
 3. Uniflex - tämä materiaali viittaa tuotteisiin, joiden hinta on keskimääräistä suurempi. Se koostuu viidestä eri materiaalista valmistetusta kerroksesta, joten sen käyttöalue on melko laaja ja käyttöikä saavuttaa 25 vuotta.
 4. Technoelast on kallein materiaali, joka poikkeaa edellä mainituista, joiden käyttöikä on pidempi (jopa 30 vuotta) ja erinomaiset laatuominaisuudet.

Nyt on tarpeen liimata vaahtopaneelit, joihin käytetään liimaa, useimmiten akryylia. Levyjä liimattaessa täyttyvät seuraavat vaatimukset:

 • liima levitetään levyn päälle pisteestä, liimauksen jälkeen sen on peitettävä vähintään 40% materiaalin kokonaispinta-alasta;
 • levyt asennetaan pystysuoraan alhaalta ylös;
 • Penoplexia on painettava seinämään vähintään 1 minuutin ajan, jotta liima tarttuu asianmukaisesti;
 • ensimmäinen rivi laattoja on pienin, se sopii koko säätiön ympärysmitta;
 • toinen rivi ja sen jälkeiset levyt rivit on kiinnitetty ensimmäisen yläpuolelle;
 • materiaalin asettamisessa on tärkeää varmistaa, että laattojen urat ovat samat, jolloin vältetään suuret aukot niiden välissä;
 • Voit käyttää sateenvarjoja lisää asennusta varten, 4-6 kappaletta riittää jokaiselle laudalle.

Kerros lasikuituverkkoa asetetaan vaahtomuovin päälle materiaalin suojaamiseksi vaurioilta. Vuori on tehty kipsillä, mikä parantaa aiemmin asennettujen materiaalien vedeneristys- ja eristysominaisuuksia.

Eristyksen edut ja haitat

Ulkoeristyksen kellarissa voit käyttää useita eristeitä, jotka eroavat kustannuksista ja ominaisuuksista. Näitä ovat:

 1. Polyfoam on halvin materiaali, mutta se ei ole ehdottomasti suositeltavaa käyttää puupaneeleiden lämmittämiseen, koska se ei ole pelkästään palavaa vaan myös tukee aktiivisesti palamista. Turvallisuuden poistamiseksi on käytettävä muita materiaaleja.
 2. Styroksi. Tämän materiaalin kustannukset ovat korkeammat kuin vaahtomuovit, mutta tämä korvaa sen korkeat lämmöneristysominaisuudet. Lisäksi se ei ole palava, ei kulje kosteutta, on kestävä ja sillä on huokoinen rakenne mikro-soluilla.
 3. Polyuretaanivaahto. Materiaalilla on vähimmäiskerroin lämmönjohtavuutta, se tarttuu helposti ruiskuttamalla mihin tahansa pintaan, muodostaen tasaisen monoliittisen kerroksen. Polyuretaanivaahtoa levitetään erityisellä ruiskulla useissa kerroksissa, joiden kunkin paksuuden on oltava vähintään 15 mm. Tämän lämmittimen ainoa haittapuoli on sen korkea kustannus.

Sopivimman eristyksen valinnassa ohjaavat sen lämmöneristys- ja vedeneristysominaisuudet, syttyminen ja hinta.

Nuances to consider kun weaving kellarissa

Jos talon pohjaa syvennetään, ennen eristyksen työtä on tarpeen kaivaa kaivanto koko pohjasta, syvyys sen pohjaan ja puoli metriä puolentoista leveäksi.

Työn päätyttyä kaivanto haudataan samalla maaperällä tai se korvataan laajennetulla savella ja hiekalla, mikä parantaa lämmöneristystä.

noin 30 cm: n syvyydessä kaivannon yläosasta kaadetaan kymmenen metriä hiekkaa ja tiivistetään tiiviisti. Tämän jälkeen ruploidi asetetaan, leveys hieman suurempi kuin kaivetun kaivannon leveys, sen liitokset päällystetään bitumilla.

Kun bitumi kovettuu kaivannon pohjalla olevan ruberoidin päälle, vaahto liimataan akryyliliimalla, sen liitokset päällystetään kokoonpanovaihdolla tai samalla liimalla. Kun liima kuivuu, pohjasta on tehtävä betonipinta, jonka avulla kestää ylimääräistä kosteutta pois talosta.

Kellarin lopullinen viimeistely voi olla klinkkerilevyjä, kiveä tai muuta materiaalia. Pohjan kellarin lämmittäminen vähentää lämmön menetystä yli 20%. Suoritetut työt suojaavat myös jalusta mekaanisilta vaurioilta, säästävät sen halkeilua ja hometta, sieni-kehitystä.

Jos et tee ulkoeristettä, säätiön käyttöikä pienenee merkittävästi, koska se altistuu haitallisille tekijöille - pakkaselle, kosteudelle. Voit tehdä sen itse omilla käsilläsi, ja hankkia materiaaleja ja tutkia tarkasti teoksen tekniikkaa.

Master-luokka käytännöllisessä kellarissa ulkona tarkastellaan videota vaiheittain:

Kuinka lämmittää pohjaa Penoplexista ulkona?

Rakennuksen pohjaa, joka sijaitsee aivan pohjalla ja erottuu hieman, kutsutaan perustaksi. Tämä talon osa on tärkein ja samalla haavoittuva.

Kellari on suojattava asianmukaisesti kosteuden haitallisilta vaikutuksilta ja sillä on oltava tarvittava lämmönsuojelun taso.

Kuinka lämmittää talon perusta Penoplexin ulkopuolella

Erittäin tehokas polystyreeni-vaahdon suulakepuristus mahdollistaa Penoplex-pohjan eristämisen liimalla vaahtomuovia varten.

1 Millainen Penoplex valitsee?

Useimmissa tapauksissa talon kellari suojaa rakennetta tehokkaasti kosteudelta luvattomalta levyltä, mutta on myös vastuussa eräistä arkkitehtonisista toiminnoista.

Lisäksi sen weatherisaatioon olisi kiinnitettävä paljon huomiota. Polyuretaanivaahdon muodostaman lämpöeristyksen kerroksella tulisi olla näkyvä ulkonäkö.

Nyt voit tehdä Penoplexin pohjan eristämisen ilman erityisiä ongelmia omalla kädelläsi. Nykyään rakennusmarkkinoilla ostajan on valittava lämpöeristysmateriaaleja useista esitellyistä tuotteista, joiden avulla voidaan valmistaa korkealaatuista polyuretaanivaahtoa.

Kaikki nämä materiaalit yhdistyvät yhdellä tekniikalla - se luodaan ekstrudoituneen vaahtopolystyreenin, jota kutsutaan myös polyuretaanivaahdoksi.

Lattian vaahdon tai jopa vaahdon pohja lämmitetään ja sen myöhempi asennus liittyy valitun hetken. Kun ostat tällaisen verhousn, on kiinnitettävä huomiota seuraaviin:

 • Asuinpaikka;
 • Maaperän yleinen kunto;
 • Pohjaveden läsnäolo tai puuttuminen.

Kun eristät soclen polyuretaanivaahtoa, voit käyttää kahta perusominaisuutta ja vastaa kaikkia Penoplex-tuotemerkin pääominaisuuksia.

 1. Penoplex Wall. Tämä erittäin tehokas materiaali pystyy tarjoamaan luotettavan vedenpitävän suojan eristetylle kellarille.
 2. Penoplex Comfort (tunnetaan myös nimellä penoplex seinien eristys) on suunniteltu erityisesti tekemään kotitekoista työtä rakentamiseen ja korjaamiseen yksityisten talojen. Tällaisen materiaalipohjan viimeistely ulkopuolelle tuo varsin konkreettisia tuloksia.

Miten lämmittää talon kellarissa - eristys penoplex

Tekniikka, jossa suuntaus, jossa polyuretaanivaahtopäällysteen asennus tapahtuu sekä pohjan sisäpuolella että sisäpuolella, on useita merkittäviä etuja.

Huolimatta siitä, että tällaisen vuorauksen paksuus voi olla pieni, sen alhaisen höyryläpäisevyyden parametri estää kondensaatin ja kosteuden muodostumisen rakennuksen alaosan rakenteessa ja rakenteissa.

Jos materiaali levitetään pohjan sisäpuolelta tai ulkopuolelta, tämän rakenteen elementin lämmönjohtavuus pienenee, mikä ei ole riippuvainen ympäristön kosteuden indikaattorista.

Huolimatta siitä, että Penoplexin paksuus on pieni, kun sitä käytetään, seinät, kellari tai osa kellarista ei altistu kosteuden ja huurteen haitallisille vaikutuksille.

Tämä johtuu siitä, että kun polyuretaanivaahtoa eristetään, pinnan veden imeytymisen kerroin vähenee huomattavasti, mikä takaa korkean vedenpitävyyden.

Esitetyllä lämmittimellä on korkea biologinen vastustuskyky sienten ja homeen haitallisille vaikutuksille. Muista, että Penoplex Comfortin lämpeneminen suojaa sinua jyrsijöiltä.

Tämä liittyy suoraan materiaalin käyttöiän huomattavaan lisääntymiseen, jonka pohjalta ulkopuolelta eristettiin omat kädet.
valikkoon ↑

2 Penoplexin tekniset vaa'at baseball-eristys

Tällä hetkellä rakennuksen kellarissa sekä sisäpuolelta että ulkopuolelta tapahtuva lämpeneminen polyuretaanivaahdolla on melko tehokas tapa, jolla materiaalin lämpöä säästävät toiminnot toteutuvat.

Lämpöeristeen asennus omalla kädellä alkaa metalliprofiilien esiasennusta edeltävällä prosessilla. Tämä muotoilu, joka on valmistettu ja asennettu itse, suojaa tehokkaasti kellarin alaosat kaikenlaisilta mekaanisilta vaurioilta.

Penoplex. Kellarin eristys ulkona

Lisäksi nämä metalliprofiilit pystyvät tukemaan lämmöneristyslaatan ensimmäistä riviä, vaikka kellari on viimeistelty kivellä ja kipsi on sen sisäpinnalla.

Asiantuntijat suosittelevat valinnaisia ​​alumiiniprofiileja - niiden asennus on hyvin yksinkertaista. Esimerkkinä on ekstrudoitu polystyreenivaahto.

On tarpeen rakentaa profiilirunko omilla kädilläsi suuntaamalla tiivisteen paksuuden parametriin. Päällysteen sisäpinnan viimeistelyä voidaan käyttää, ja ulkopinta voidaan koristella villikivellä.

Profiilikokoonpanon kokoaminen omilla käsillä alkaa profiilin asentamisesta 500 millimetrin korkeudelle maanpinnasta.

Tästä johtuen eristys on luotettavasti suojattu kosteuden haitallisilta vaikutuksilta, jotka syntyvät veden talteenotossa.

Asennus liittyy myös oppaiden kiinnittämiseen, jotka on sijoitettu 25-30 senttimetrin välein esiasennettuihin erikoistasoihin, jotka on tehty muovin avulla.

Asennus jatkuu vahvistamalla kellariprofiili tukeilla tai erityisellä liimajärjestelmällä. Samaan aikaan kipsi voidaan levittää pohjan sisäpintaan, se voidaan myös leikata kivellä.
valikkoon ↑

2.1 Yleiset suositukset asennuksesta ja sen jälkeen eristyksestä

Tarvittavan tukikantarakenteen metallikiskot on tiukasti kiinnitettävä eristettäessä vaahtomuovista, sillä palkkarakenteen toiminta-ajan laatu ja kesto riippuvat siitä suoraan.

Opas on kiinnitettävä yli kaksi pistettä. Kiinnitä kiskokippa erityisillä tapilla.

Kellarin eristyksen työjärjestys ulkona

Tällöin asennuksen tulisi tapahtua kiinnittimien avulla, jotka asennetaan myöhemmin ohjaimen pitkittäisreikiin reikiin.

Voit hallita vaakakiskoa käyttämällä rakennustasoa. Kun luotettava metallirakenne on asennettu, voit jatkaa pohjan ulkopinnan eristämistä.

Aluksi puhdistetaan pöly ja lika perusteellisesti, minkä jälkeen se altistuu rasvanpoistolle. Seinät eivät saa sisältää suuria määriä pisaroita.

Adheesion parametrin parantamiseksi koko pinta käsitellään hiekkapaperilla. Kun seinät ovat täysin kuivuneet, voit aloittaa Penoplexin laatat.

Kun valitset liiman, jonka sinun on kiinnitettävä tiiviste, sinun on kiinnitettävä huomiota merkintöihin. Asennustyön yksinkertaistaminen on, että alumiiniprofiilien esiasennuksen jälkeen levyjä ei tarvitse tasaisesti vaakatasossa asennusprosessin aikana.

Asennettaessa eristys sinun on aloitettava alareunalla. Jotta varmistetaan korkea luotettavuus sekä polymeeriin perustuva liima, on suositeltavaa käyttää lisäosia, jotka mahdollistavat eristyskorjauksen.

Ne kiinnittyvät seinän pinnalle eristävän materiaalin läpi penoplexin seinämien äänieristyksellä. Materiaalin kiinnitys tehdään viiden pisteen suunnalla, joka on sijoitettava kulmiin ja keskelle. Kun liima kuivuu ja voimistuu, sinun on käytettävä pohjamaalia ja sen jälkeen kipsiä.

Pohjaseinäeristystekniikka

2.2 Tuotearvostelut

Useimmat Penoplexin positiivisen käytön arvioinnit.

Vladimir, 45, Ufa:

Huomasin viime talvena, että talo ei ollut niin kauan kuin se oli lämmin ennen. Päätin tehdä kellarin eristeen ulkona. Naapuria kehotettiin käyttämään Penoplex-levyjä. Rakensin kaiken itseni, kuten aiemmin hän työskenteli rakennustyömaalla.

Nyt, vuosi myöhemmin, talvilämpötilan alkamisen myötä talon lämpötila pysyy korkealla tasolla. Suuri eristys, nyt suosittelen sitä kaikille.

Sergey, 39 vuotias, Voronezh:

Olen myynyt rakennusmateriaaleja useiden vuosien ajan. Kun tuon Penoplexia, ihmiset purkavat sen kuumina kakkuina. He puhuvat hyvin siitä, että he voivat lämmittää talon kellarikerroksen hyvin.

Pavel, 40, Kherson:

Äskettäin ostin talon yksityiseltä sektorilta ja ajattelin valmistautua talveen ja eristämiseen. Päätin aloittaa korkilla. Veljeni on rakennusmestari, ja siksi hän itse on neuvonut käyttämään Penoplexia eristykseen, hän sanoo, erinomainen materiaali.

2.3 Miten vaahtolattiat eristetään?

Eristyslevyjen kiinnittimien tehokkuuden lisäämiseksi on ennen työn aloitusta tehtävä pinnan perusteellinen käsittely rullalla kipsilevyllä.

Tästä johtuen levyt sileälle pinnalle näkyvät uria, jotka parantavat merkittävästi tarttumista. Tämä voidaan tehdä myös metallisella harjalla, veitsellä tai ruuvimeisselillä.

Kellarin eristys ulkona

Kun valmistelutyö päättyy, voit aloittaa levyjen asentamisen pohjan ulkopinnalle.

Tällä hetkellä yleisiin rakennustöihin suuntautuvilla tavoilla käytetään kaksi yleisintä tapaa asentaa levyjä - naulaamalla ja liimaamalla.

Ensin suoritetaan aloitusprofiilin asennus ja sitten rakennustason tai kiristysjohdon avulla asennusrivi ilmestyy.

Lisäksi poraus tai erityiset kiinnitysputket kiinnitetään. Tämä vahvistaa levyt haluttuun asentoon asennuksen aikana.

Jos pinnalle ei ole yli 1 senttimetrin pudotusta, voidaan pohjalevyn pinnalla käyttää lovettu lastalla.

Kun Penoplex-levyt on kiinnitetty tiukasti, kokoonpanoseosta tulisi käyttää tarkemmin, mikä auttaa välttämään epätasaisuuksia.

Tässä tapauksessa asennusseos tulisi tehdä ottaen huomioon jo olemassa olevat urat. Sen jälkeen painetaan pohjaosan ulkopinnalle eristyslevyä, jonka enimmäistiheys on. Tämä varmistaa lämpötilan eston muodostumisen.
valikkoon ↑

Socle penopleksin ulkolämpö

Yksityisen talon säätiön kellunta on yksi luotettavimmista tavoista vähentää lämmön menetystä.

Parasta on tuottaa seinien eristystä rakennuksen rakennusvaiheen aikana.

Kellarin korkealaatuinen eristys suojaa paitsi pohjakerrosta myös kylmältä, kosteudelta ja muotilta peräisin olevaa kellarista, suojaa taloa pohjavedestä pois ja säästää huomattavasti lämmityslaskuja.

Siksi kellarin ulkoseinien eristäminen ei ole vain toivottava, vaan välttämätön toimenpide.

Taloudellisin ja samalla edullisin vaihtoehto on eristää pohja ekstrudoitu polystyreeni vaahto, eli penoplex. Mikä on penoplex? Tämä on moderni, erittäin ympäristöystävällinen kotimaisen tuotannon materiaali. Kestävä, kestävä, pakkasenkestävä penoplex on erittäin vähäinen lämmönjohtavuus, mikä antaa sille etua verrattuna muihin lämmittimiin, kuten vaahtoon tai mineraalivillaan. Koska penoplex-levyt painavat vähän, ne on helppo leikata ja koota, on mahdollista lämmittää pohjan pohja ulkopuolelta omilla käsilläsi ilman asiantuntijoiden apua.

Tarpeelliset työkalut ja materiaalit

Kun seinäeristeen vaahtoliimaa levitetään siten, että se on tasaisesti sijoitettu levyn kehän ympärille.

Yleensä Penoplex 45 ja Penoplex Base -levyjä käytetään lämmöneristykseen, jonka paksuus vaihtelee välillä 20-120 mm. Keskimmäiselle nauhalle riittävän paksuus lämmöneristyslevy on 50 mm, alueilla, joilla on vaikeampi ilmasto, se kasvaa vastaavasti. On muistettava, että koska rakennusten kulmat altistuvat jäädyttämiselle, niiden viimeistelyyn käytetään arkkia, joiden paksuus on vähintään 60-100 mm.

Ennen kuin suoritat penoplexin eristyksen, sinun on valmisteltava etukäteen lämpöeristyslevyt eli leikkaamalla ne ottaen huomioon vesijohtojen, ilmanvaihdon ja muiden putkien sijainnit, joille levyt on tehty. Kellarin tuuletukseen tehdään lisäreikiä - ilmareikiä. Talvella ilmateitä suljetaan erityisillä tulpilla, ja kun ne lämmitetään, ne avataan.

Vaahtopaneelien lisäksi kellarikerroksen eristämiseen omilla kädilläsi tarvitset seuraavat työkalut:

 • rakennustaso, laser tai alkoholi;
 • vasara tai rakennusapu;
 • eri kaloille spatulaat kittiä varten;
 • perforator tai vasarapora;
 • pultit, joissa on muovinen kynsi lämpöeristyksen kiinnittämiseen, laajennuspylväät profiilikokoonpanon kiinnittämiseen;
 • vahvistettu metalliverkko, jonka silmäkoko on vähintään 2,5 x 2,5 mm;
 • alumiiniprofiilit (profiilikokoonpanon asentamiseksi, johon vaahto asennetaan);
 • rakennusliima tai liima vaahto;
 • syvä tunkeutuminen alusta;
 • sementtipohjainen kitti.

Ulkopuolelta eristetyn kellariasennuksen käyttämiseen käytetään luonnollista (graniitti, kalkkikivi) tai keinotekoista (klinkkerin tiiliä, laattoja) kiveä. Kivenkoristelu ei kuitenkaan ole halpa ilo. Taloudellisempia vaihtoehtoja ovat silikoniin perustuvat koriste-laastarit tai julkisivut.

Valmistautuminen työtason käsittelyyn omalla kädellä

Seinien eristysvaahto.

Ensin kaivetaan rakennuksen ympärysmitan ympärillä ja täytetään laajennetulla savibetonipinnoilla (6 osaa laajennettua savea, 3 osaa hiekkaa, 1 osa sementtiä, 0,8 osaa vettä ja 1 rkl nestemäistä saippuaa). Levyn täyttö on välttämätöntä, jotta korkki voidaan suojata kosteudelta, jäätymiseltä sekä hiiriltä ja muilta jyrsijöiltä.

Ennen työskentelyn aloittamista peruspinta puhdistetaan perusteellisesti lian, rasvan ja pölyn avulla, ja niihin kohdistetaan syvä tunkeumaaluke. Tämän jälkeen käytetään alumiiniprofiileja ja laajennuslaippoja profiilikokoonpanon asennusta. Ensimmäinen lämpöeristyksen rivi liitetään siihen, lisäksi sen pitäisi suojata pohja mekaanisilta vaurioilta.

Profiilit asennetaan 500 mm korkeudelle maanpinnan yläpuolella, mikä lisäksi suojaa pohjaa pohjaveden tuhoisilta vaikutuksilta. Ohjausprofiilit on kiinnitetty joka 25-30 cm: n välein laajennuslevyillä muovista valmistetuilla tasoituslevyillä. Profiilien oikeaa asennusta on valvottava rakennustasolla.

Kellariprofiili kiinnitetään tukeilla tai liimaliuoksella. Tukiprofiilit asennetaan rakennuksen kulmiin. Kun ne on asennettu, materiaali leikataan kulmassa niin, että nivelissä on aukko noin 3 mm. Tämä on tarpeen, jotta pystytään poistamaan asennusrakenteen muodonmuutos. Tiedot kiinnitetään liitoselementeillä. Jos seinät ovat hyvin epätasaisia, muovipintoja tulee käyttää epätasaisuuksien tasaamiseksi. Profiilien ja seinäpinnan väliset raot täytetään vaahdolla.

Kellarin pohjan lämmittäminen omilla kädillä

Seinäeristyksen malli ulkopuolelta.

Profiilikanavan asentamisen jälkeen lämmöneristyslevyt on asennettu suoraan, jotka on asennettu erityiseen liima-aineeseen sementti- tai mineraalipohjaan. Asennuslevyjen tekniikka on hyvin yksinkertainen. Ne asetetaan niin, että ne ovat läheisesti toistensa vieressä. Jos levyjen liitoksissa on edelleen aukkoja ja halkeamia, ne täytetään asennusvaahdolla.

Luotettavuutta varten lämpöeristelevyt on lisäksi kiinnitetty tukipuihin. Tätä tarkoitusta varten reiät tehdään etukäteen viidessä pisteessä penoplexin keskellä, keskellä ja kulmissa. Tylkät työnnetään näihin reikiin ja heitetään suoraan penoplex-arkkien läpi. Samaan aikaan lämmöneristyskerrokseen on kiinnitetty lujitusverkko. On edullista, että se oli metalli eikä lasikuitu.

Esieristysverkko leikataan kappaleiksi, jotka vastaavat vaahtopaneelien kokoa. Sitten liimaa levitetään penoplexilla ja tasoitetaan lastalla. Tämän jälkeen liimakerroksessa on "upotettu" vahvistusverkko. Ennen työn loppuvaihetta, sinun on varmistettava, että liima on hyvin tarttunut ja kuivunut kokonaan.

Sitten seinät pohjustetaan, jotta varmistetaan seuraavan kipin tai maalin asianmukainen kiinnittyminen. Välittömästi ennen maalausta eristetyn kellaripinnan pinnoitteet kipataan ja pohjustetaan uudelleen, ja vasta silloin ne maalataan tai kipataan. Niinpä se on aivan minkä tahansa ahkeran omistajan, joka välittää lämmöstä ja mukavuudesta kotonaan, lämmittää säätiötä omilla käsillään.

Päällystäminen penoplexilla tai siitä, miten ei tuhlata aikaa

Penoplex on yksi nykyisin laajimmista lämmittimistä. Tästä huolimatta kaikki eivät tiedä, että sen ulkopinta vaatii erityistä lähestymistapaa, joka eroaa styroksista tai mineraalivillasta. Siksi, jotta teidän ponnistelut, aika ja rahat eivät mene hukkaan, tässä artikkelissa kerron sinulle, kuinka päällystää penoplexin julkisivu oikein.

Ominaisuudet penoplex

Jotta ymmärtäisimme entisestään penoplexin koristelujen hienovaraisuuksia ja vivahteita, tarkastelemme ensin tämän materiaalin ominaisuuksia. Ensinnäkin huomaan, että oikea nimi on ekstrudoitu polystyreenivaahto. Penoplexia kutsutaan yleisesti nimellä Penoplex kunniaksi, joka ei ole vaikea arvata.

Vaahdon pohja on tavanomainen polystyreeni (vaahto), jolle suoritetaan erityinen käsittely korkeassa lämpötilassa. Tästä syystä hän hankkii seuraavat ominaisuudet:

 • suurempi lujuus;
 • homogeeninen sileä rakenne;
 • nolla kosteuden imeytyminen;
 • höyryläpäisevyys;
 • alempi lämmönjohtavuus kuin säännöllinen vaahto.

Usein valmistajat lisäävät tulenkestäviä lisäaineita penoplexiin, minkä seurauksena materiaali muuttuu syttyväksi luokaksi G1. Kuitenkin vain kalliimmat tuotemerkit ekstrudoidusta polystyreenivaahdosta arvostetuilta valmistajilta ovat samanlaisia.

Toisaalta näiden ominaisuuksien ansiosta ekstrudoitu polystyreenivaahto on houkuttelevampi eristys. Toisaalta, koska kosteuden imeytyminen on nolla ja sileä homogeeninen rakenne, materiaalilla on erittäin heikko tarttuvuus. Siksi alun perin sitä ei yleensä ole tarkoitettu käytettäväksi märissä julkisivueristeissä.

Tulos väärän tekniikan viimeistely puristettua polystyreeni vaahtoa

Uuden aloille suuri virhe on se, että ne yrittävät leikata vaahtomuovia samalla tavoin kuin tavallinen vaahto. Tämä johtaa siihen tosiasiaan, että vahvistusverkko viivästyy sen takia ja kipsi (liima) heti kiinteytymisen jälkeen.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Penoplexin käyttö "märän julkisivun" järjestämiseen on luovuttava. Haluan jakaa kanssasi todistetun viimeistelyn tekniikan.

Vaahtomuovien hinta on useita kertoja korkeampi kuin tavanomaisen vaahdon hinta. Siksi on järkevää käyttää tätä materiaalia vain silloin, kun sen ominaisuudet, kuten voima, ovat todella tärkeitä. Esimerkiksi sitä voidaan käyttää viimeistelyyn kellareihin.

Penlex-tekniikka

Penoplexin viimeistelyprosessi voidaan jakaa useisiin vaiheisiin.

Lisäksi me tutustumme teknologian vivahteisiin kussakin niistä.

Suulakepuristettua polystyreeniä voidaan käyttää asennettuna (tuuletetut julkisivut). Tällöin työ suoritetaan samalla tavoin kuin käytettäessä muita lämpöä eristäviä materiaaleja, kuten vaahtomuovia.

Työkalujen valmistus

Joten, ennen kuin olet valmis penoplex, sinun täytyy valmistella tiettyjä materiaaleja:

 • liima-aluke, esimerkiksi Ceresit CT19;
 • Ceresit CT83 -liima tai vastaava;
 • lasikuituverkko ulkotöihin;
 • rei'itetyt kulmat;
 • universaali alusta;
 • koriste-julkisivu kipsi;
 • etumaali.

Liimaa Ceresit CT83

Lisäksi sinun on valmisteltava luettelo:

 • neulalaatta tai metalliharja;
 • joukko spatulas;
 • kipsimassa;
 • rakennustaso;
 • rakennussekoitin tai porakone erityisellä suuttimella;
 • maalaustela ja kuormalava;
 • siveltimet;
 • asennusveitsi.

Nyt voit päästä töihin.

Needle roller jalostukseen penoplex

Vahvistustuotteet

Vahvistuksen valmistelu on tärkein työvaihe, koska viimeistelyaineiden tarttuminen penoplexiin vastaavasti ja koko koristeen kestävyys riippuvat siitä. Valmistelutyön toteuttamista koskevat ohjeet ovat seuraavat:

 1. Ensinnäkin ekstrudoituneen polystyreeni-vaahdon pinta on karhennettava. Voit tehdä tämän käsittelemällä eristystä neulan rullalla tai metallisella harjalla. Voit myös käyttää tähän tarkoitukseen tavallista hiekkapaperia, joka on venytetty jointeriin;

Penoplexin pinnan on oltava karkea

 1. Lisäksi pintaa tulisi käsitellä edelleen ulkoisella adhesiivisellä alukkeella. Tee näin kaada nestettä telalokeroon ja laske itse rulla. Soveltamisprosessissa on varmistettava, että maaperä asetetaan ohuelle tasaiselle kerrokselle.
  Kun ensimmäinen maaperän kerros kuivuu, toimenpide toistetaan vielä kerran;
 2. sinun on kiinnitettävä vaahtomuovisten rei'itettyjen kulmien ulkokulmat käyttäen liimaa Ceresit ST83. Asennuksen aikana käytä rakennustasoa siten, että ne sijaitsevat pystysuorassa tai vaakasuunnassa.

Se on kaikki valmistelun vivahteet. Nyt voit jatkaa penoplexin vahvistamista.

vahvistaminen

Tehostetaan penoplexia omilla käsillään seuraavasti:

 1. Ensinnäkin leikkaa lasikuituverkko haluttuun pituuteen. Muista, että ruudukko sijoitetaan käännöksillä kulmissa ja päällekkäisyydellä noin 100 mm;
 2. valmistele Ceresit CT83 -liimaa pakkauksen ohjeiden mukaan;
 3. levitä sitten liimaa alueelle, jonka koko on noin 5-7 mm;
 4. käsitellä edelleen liimalla peitettyä pintaa lovetulla lastalla, kun taas ylimääräinen liima, joka säilyy spatulissa, purkautuu takaisin astiaan liimalla;
 5. Kiinnitä nyt silmäkoko liimalla, esileimaamalla se ja sytytä se tasaisella lavatilalla. Tämän seurauksena verkko on upotettava täysin liima-aineeseen;
 6. tämän järjestelmän mukaisesti on tarpeen vahvistaa eristeen koko pintaa;
 7. pinnan kovettumisen jälkeen on tarpeen levittää noin 3 mm paksua liimaa. Toisen kerroksen kohdalla liima voidaan lisätä nestemäiseksi helpottamaan työskentelyä.

Kun käytät toista kerrosta, yritä päästä eroon kaikista puutteista pinnalla, ikään kuin olisit roiskunut seinät.

Tällä vahvistuksella eristys on valmis.

Koristeellinen kipsi

Koristelistat

Penoplexin ulkoseinän ulkopinta on seuraava:

 1. Aloita pintakäsittely yleisellä julkisivupohjamaalilla. Tämä työ toteutetaan edellä kuvatun järjestelmän mukaisesti;
 2. sinun on sitten sekoitettava vesikuvioon valmistajan ohjeiden mukaan, joka on saatavilla pakkauksessa;
 3. sitten pinta peitetään koristeellisella kipsiä käyttäen massaa tai laajaa lastalla. Liuos tulee levittää mahdollisimman ohut.

Valokuvan - hankaamalla koristeellinen kipsi

 1. 5-7 minuutin kuluttua, kun kipsi alkaa asettaa seiniin, tehdään injektointi. Voit tehdä tämän asettamalla massan tasaisen ja painamalla kevyesti sitä kipsiä vasten muodostamaan pyöreät tai edestakaiset liikkeet kädellä;
 2. kun koristelevy kuivuu, voit aloittaa julkisivujen maalaamisen. Helpoin tapa tehdä tämä työ on julkisivun maalitelalla.

Yritä maalata ohuella tasaisella kerroksella ja tietysti välttää tippoja. Pinta maalataan korkealaatuisella maalilla kahdella tai jopa kolmella kerroksella.

Seinään on välttämätöntä upottaa koristeellinen kipsi yhteen seinään, ts. keskeyttämättä. Muussa tapauksessa siirtyminen näkyy maalauksen jälkeen.

Tällöin ulkovaippa on valmis. Minun on sanottava, että voit käyttää penoplexia esimerkiksi seinien sisustukseen, jos haluat eristää logistiikan tai parvekkeen. Tällöin koristepesän sijaan päällystää vahvistettua pintaa kittiä ja sitten päällystettä.

johtopäätös

Huolimatta tarttumisesta huolimatta penoplex sopii hyvin viimeistelyyn, mikä mahdollistaa sen käytön julkisivueristeenä. Ainoa asia, joka vaatii tiukan kiinnipitämisen tekniikkaan. Varsinkin vastuullisesti on välttämätöntä lähestyä eristyspinnan valmistamista vahvistamiseksi.

Suosittelen katsomaan videota tässä artikkelissa, mikä osoittaa selvästi penoplexin viimeistelyn. Jos sinulla on kysyttävää, lue tilauslomake kommentteihin ja ota mielellään vastaan.

Jalustan oikea eristys ekstrudoitu polystyreeni vaahto

Rakennuksen pohjaa kutsutaan liuskajohdon yläpinnaksi, joka on hiukan maan pinnan yläpuolella. Pylväspohjan tapauksessa tämä termi viittaa seinämiin, jotka ulkonevat pylväiden yläpuolella ja välillä. Kellarina pidetään yhtenä talon katujen seinämän herkimmistä paikoista, koska se altistuu ilmakehän ja mekaanisten vaikutusten maksimaaliselle vaikutukselle.

Kostean ympäristön tunkeutumisen välttämiseksi seinän ja kellariosan väliin asetetaan vedenpitävyys. Usein, koska kerros vedeneristys turvautui käyttää huopaa. Talon ulkoseinän osalta kellari voi työntyä esiin, laskeutua alas tai olla samalle tasolle sen kanssa. Asiantuntijat sanovat, että taloja, joilla on vähenevä ulkonäkö, osoittautuu kaikkein huomaavimmista, koska vedenpitävyys on helposti peitetty ja kellarin eristys voidaan tehdä ekstrudoitu polystyreeni vaahto ja viimeistely.

Sisäinen ja ulkoinen eristys

Monet ihmiset, jotka haluavat eristää talon, joutuvat valitsemaan sen asennuspuolen. Millä tavoin se toimii tehokkaammin: lämpeneminen ulkopuolelta, sisäinen vai onko tarpeen soveltaa yhtä aikaa?

Jokaisella vaihtoehdolla on sen edut. Esimerkiksi kellarin ja kellarin eristeen sisäpinnalla on seuraavat edut:

 • Mikro-ilmasto-ominaisuuksien parantaminen huoneessa;
 • Pohjakerrosten lisäsuoja pohjavedestä, sedimentistä ja pohjavedestä;
 • Höyryjen puute kellarikerroksissa.

Ulkolämpöeristys on myös tärkeä, koska sen tarkoituksena on pidentää pohjamateriaalien käyttöä pohjalla, luoda lämpöä ja suojella sitä sademäärästä, sään, jäätymiseltä ja muilta ilmakehän vaikutuksilta. Siksi tulos on lähes sama, ainoa ero näiden eristysmenetelmien rekisteröintimenetelmässä. Ulkopuolella olevan kellarin eristys näyttää erittäin houkuttelevalta, joten sen eristys yhdessä pohjan kanssa on usein varustettu ulkona. On syytä huomata, että polystyreeni vaahto mahdollistaa kipinöinti sen levyjen päälle, jotka sitten on varustettu laatoitetulla maalilla tai maalattu.

Ekstrudoitu polystyreeni vaahto ja todella kestävä?

Tehokkain eriste on ekstrudoitu polystyreenivaahto, jolle on ominaista korkea lujuus sekä alhainen lämmönjohtavuus. Materiaalilla on yhtenäinen koostumus, joka kykenee suojaamaan märästä ympäristöstä, joten kellarissa ei tapahdu ylikuumenemista. Matala veden absorptio näkyy materiaalin pakkasvasteen laadussa. Sen täydellinen toiminta valmistajien mukaan on noin 50 vuotta. Levyjen paksuus voi vaihdella 30 mm: stä 120 mm: iin. Eristyskerroksen oikean paksuuden laskemiseksi otetaan huomioon seuraavat tiedot:

 1. Kellari ja sen tulevaisuuden toiminnallinen tarkoitus;
 2. Seinien ja niiden pohjamateriaalin tarkka paksuus;
 3. Ilmasto-ominaisuudet talon sijaintiin.

On syytä huomata, että materiaalin tekninen asennus tapahtuu vedenpitävillä (bitumi, kattohuopa, polyetyleeni) polyuretaaniliimalla, harvemmin polymeerimateriaalilla, jolle on ominaista kylmä kovettuminen. Liimaa levitetään pohjaan pistemenetelmässä tai koko kerroksessa.

On mahdollista estää kylmien siltojen muodostuminen asettamalla toinen levy toiselle ja niin edelleen kahdelle kerrokselle. Alemmat kerrokset on tuettava jäykällä pohjalla, esim. Säätölevyllä, joka on parhaiten valaistusvaiheessa.

Eristys kellari käyttäen polystyreeni vaahtoa

Ei ole mikään salaisuus, että kellarin eristäminen ja koristelu tällä materiaalilla vaatii paitsi kunnollisen ajan myös tunnollisia ponnisteluja. Kuten jo mainittiin, pohja on osa pohjaa, joka on 50 cm vallitsevaa maanpinnan yläpuolella. Ei ole mikään salaisuus, että perusalustan tämä alue pystyy parantamaan altistumista märkäympäristöille, joten sen järjestelyn kannalta on parempi käyttää betonilohkoja tai leivattuja tiiliä, toisin sanoen materiaaleja, joiden tiheys on suurempi.

Ei ole mikään salaisuus, että vaahtopolystyreenipohjan viimeistely, jopa korkeassa kosteudessa, säilyttää eristysfunktioineen. Lämmön säilyttämiseksi säätiö on riittävän hyvin asennettu polystyreeni-vaahtolevyille, joiden paksuus on noin 10 cm.

Ensin tarvitset kaivannon talon ympärillä, jonka syvyys on 0,3-0,4 m. Seuraavaksi sinun on tehtävä laajennetun savibetonin valuminen. Kun se kuivuu kaivannon pohjalle, voit jatkaa asentamista polystyreeni vaahtoa, jonka arkkia käytetään liima ja sovelletaan pohjaan.

On huomattava, että rako on edelleen läsnä, joten vain kokoonpano vaahto täyttää ne.

Materiaalilevyjen asettamisessa kannattaa muistaa kaikki viestintäreiät ja ilmanvaihtoputket, joten sinun on etukäteen tehtävä leikkauksia. On tärkeää, ettei upotettu putket asenneta tärkeisiin teknisiin verkkoihin.

Jos talossa ei ole kellaria, on vielä maanalaista tyhjää, jota ei käytetä lainkaan. On suositeltavaa jättää se tuuletukseen. Ulkoilmaisilla lämpötiloilla tällaisten aukkojen lämpötilassa on pistokkeita, ja ne lämmitetään lämpimässä jaksossa. Jos näin ei tehdä, niin maanalaisessa tyhjyydessä, jopa kesällä, talvi viipyy ja ylimääräinen lauhde jää. Tämän jälkeen pohjan pinta on valmis lämmönkestävän materiaalin lopulliseen viimeistelyyn vastapäätä tiiliä, kiveä, laattaa tai laastaria.

Mitä penoplex valita?

Kuten edellä mainittiin, rakennuksen jalka, joka sijaitsee suoraan pohjalla ja työntyy eteenpäin suhteessa arkkitehtonisen rakenteen ylempiin elementteihin, kutsutaan kauniiksi nimellä "kellari", joka on peräisin italialaisesta "zoccolosta". Talon tärkeä ja yksi haavoittuvimmista osista on suojattava luotettavasti kosteudelta ja niillä on oltava tarvittava lämmönsuojelun taso. Penoplexin ainutlaatuiset suorituskykyominaisuudet mahdollistavat korkealaatuisen korkin eristyksen.

Koska rakennuksen pohja ei ainoastaan ​​suojaa rakennustekniikkaa veden tunkeutumiselta vaan myös tiettyjä arkkitehtonisia toimintoja, sen eristyksen tulee olla luotettavaa ja esteettistä, ja luodun lämpöeristekerroksen pitäisi olla houkutteleva. Suuri valikoima tarjoaa ostajille moderneja vesi- ja lämmöneristys materiaaleja, jotka perustuvat ekstruzionnnogo styroksit avulla käyttäjä voi valita halutun penoplex sokkelin antanut asuinalue, maasto-olosuhteissa, saatavuus pohjaveteen.

Penoplexin kellarungon lämmitys voidaan suorittaa seuraavilla eristysmerkillä:

 • "Penoplex Wall" - joka mahdollistaa luotettavan vedenkorkeuden suojaamisen lämmitetyille seinille, pohjalle, jalalle ja muille suojarakenteille tai rakennukselle;
 • Penoplex Comfort on moderni lämmitin, joka on suunniteltu erityisesti yksityisten asuntojen rakentamiseen ja korjaamiseen.

Useat kiistämättömät edut, joita tällä modernilla lämmittimellä on, ovat yksinkertaisesti välttämättömiä tukirakenteiden tehokasta eristämistä varten:

 • Käytännössä nollahöyryläpäisevyys estää kondensaatiota rakennusten rakenteiden huokosissa.
 • Alhainen lämmönjohtavuus ei riipu ympäristön kosteudesta.
 • Käyttämällä penoplexia socle - voit olla varma, että seinät ja kellari eivät ole veden ja huurteen uhka, koska vaahtomuovikomponentin äärimmäisen alhainen veden absorptiokerroin antaa sinulle tarvittavan lämmön ja vedenpitävyyden;
 • Eristyksen korkea biologinen kestävyys sienen ja homeen bakteerien vaikutuksille pidentää merkittävästi rakennuksen pohjan eristysvaiheaikaa.

Rakennuksen kellarissa eristeen vahvistaminen

Penoplex-pohjan eristysmenetelmällä on kaksi lisävarusteen kiinnitystapaa (riippuen siitä, onko tukialustan ja rakennuksen jalka vaarassa), nimittäin:

 • Jos on olemassa liikkumisvaara, EPPS vahvistetaan pystysuoralla pinnalla erityisten muoviastioiden (sienet) avulla. Käytetään holkin kiinnittämiseen - on oltava muovia tai basaltti.
 • Tällöin jos rakenteen pohja ja pohja ovat kiinteitä, on mahdollista kiinnittää eristemateriaalin levyt liimalla tai vaahdolla.

Työskentely märän julkisivun luomisessa - samanlainen kiinnitys on välttämättä päällekkäinen muovisten terien kanssa.

EPSP: n höyrynläpäisevyys mahdollistaa seuraavan viimeistelykerroksen soveltamisen eristyskerrokseen ilman ilmanvaihtoaukkoa. Ei sanoja, se ei ole ongelma valita joka penoplex eristää kellarin, tärkein asia on estää suoralta auringonvalolta päästä penoplex, koska se johtaa sen tuhoamiseen (vain 1 kausi riittää).

Socle penopleksin lämmittäminen

Jotta optimaalinen käyttö kaikki mahdollisuudet Penoplex - maasolmuun samalla luodaan moderni eristys, varustettu erityisellä profiilin, turvallisuudesta huolehtiminen reunojen levyjen lämmöneristeen penoplex mahdolliselta mekaanisilta vaurioilta. Jotta kellarin vaahtopylvään eristys toteutettaisiin viipymättä, ilman lisäkustannuksia ja "kylmien siltojen" syntymistä, profiilien vahvistaminen alkaa alarivistä. Seuraavaksi tekniikka, joka on kallion alapuolella päin vaahtokipsiin tai perinteiseen kipsiin, koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Rakennuksen jalka on valmistumassa, jossa on suunniteltu vahvistamaan penoplexia ja sen jälkeen koristeltu ja suojaava viimeistely. Tällöin pinta puhdistetaan lian ja roskat, tasoitetaan ja tarvittaessa korjataan ongelma-alueilla.

 • Eristyksen vahvistaminen tulisi aloittaa alareunasta.

 • Vahvistettu eristyslevy on lisäksi kiinnitetty muovisilla tappuloilla.
 • Viimeistely suoritetaan, mikä voi olla yksi seuraavista tyypeistä:

  • Kivenviimeistely penoplexissa;
  • kipsi pohjaan penoplex - tätä vaihtoehtoa pidetään halvin ja nopein;
  • tarttuvat keraamiset laatat, joka luo esteettisen ilmeen, parantaa vedenpitävyyttä.

  Yleensä teknologia, joka on kallistunut kiviin penoplexin yli, ei ole iso asia, sillä luotettavat eristyskiinnikkeet ja erityisen karkea pinta luovat tarvittavan viimeistelymateriaalin sidoksen eristyslevyllä.

  Kellon lämmittäminen penoplexin ulkopuolella tekee sen itse. Me ymmärrämme tämän asian hienoudet

  Kellon lämmittäminen penoplexin ulkopuolella tekee sen itse. Me ymmärrämme tämän asian hienoudet

  Järjestelmien korkealaatuinen ja nopea asennus:

  Toisin kuin kateaine, penopleks on yksinkertainen ja turvallinen asentaa. Jos lisäät luetteloon sen pienen painon, huurteenkestävyyden, ympäristöystävällisyyden ja erittäin vähäisen lämmönjohtavuuden, voimme päätellä, että penoplex on lähes ihanteellinen lämmöneristin. Se on erityisen houkutteleva niille, jotka mieluummin tekevät suurimman osan omasta parannustyöstä omillaan: erityisosaamista, avustajia ja erityisosaamista ei tarvita, kun sitä käytetään, ja koko prosessi voidaan tehdä yksin.

  Kellarin lämmittäminen omalla kädelläan penoplexilla on työläs prosessi, mutta tehokas: lämpöhäviö sen jälkeen vähenee 20-45%: lla. Jos lasket sen, kuinka paljon se säästää maksamasta laskuja lämmitykseen ja sähköön, voit yksinkertaisesti olla täynnä innostusta. Lisäksi eristystyön jälkeen kellari on käytettävissä monipuoliseen käyttöön, koska kumpikaan kosteista, jäätyneistä tai muotteista ei enää pelota häntä.

  Eristyksen valinta

  Ensin sinun on päätettävä ostettujen levyjen paksuudesta. Penoplex on saatavana 2-12 cm: n etäisyydellä. Keskimäärin Venäjällä 50 mm: n levyiset levyt riittävät lämmittämään säätiön. Pohjois tarvitsee käyttää paksumpaa. Ja huomaa: on suositeltavaa kaataa kulmat talon kanssa penoplex ei ohuempi kuin 60 mm, koska ne jäädytettävät paremmin seinään.

  Jos olet valmis käyttämään hieman enemmän, voit ostaa penoplexin, jossa on uran reunasuunnittelu. Se maksaa 20 prosenttia kalliimpaa, mutta sinut taataan kylmäsiltojen muodostumisen takia, koska nivelet ovat melkein kuuroja.

  • Jos rakennat taloa, teet sitten asiaa, kunnes säätiö on haudattu vielä, mutta seinät on ainakin osittain (tai paremmin) pystytetty. Et voi odottaa kattotyötöiden loppuunsaattamista ja suorittaa eristyksen rinnakkain.
  • Kuitenkin, jos talo on ostettu valmiustilassa tai sitä on käytetty jonkin aikaa, jonka seurauksena eristys vaatii kunnostusta, on ryhdyttävä useisiin toimenpiteisiin ennen kuin penoplex otetaan käyttöön.
  • Oven reunan yli ulottuu vähintään 50 cm: n syvyyteen.
  • Pohja puhdistetaan lian, sienen, sammalta ja muotista; kellari - vanhasta pinnoitteesta (maalit, kuorintakipu jne.).
  • Paikallisia biologisia iskuja kohdellaan antiseptisilla alukkeilla, joilla on syvä tunkeutumistoiminto. Emästä on edullisesti edelleen rasvattomaksi.
  • Jos pohjalle havaitaan liian syviä vikoja, ne on eliminoitava liuoksella.
  • Kaivannon pohja voidaan kaataa sardeldiittibetonilla (hiekka, savi, sementti, vesi suhteessa 3: 6: 1: 0,8, plus suuri lusikka kaikista nestesaippuoista). Tämä kerros suojaa pohjaa vedestä, huurteesta ja jyrsijöistä.
  • Runko asennetaan lämpöeristettyyn pintaan. Hänelle on edullista käyttää ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista valmistettua metalliprofiilia. Ensimmäinen lankku on pakattu laajennuslevyillä 50 cm: n korkeudella maasta - tämä helpottaa eristämistä pitkäaikaisesta kosketuksesta veden kanssa kausittaisen tulvan aikana.
  • Jäljellä olevat ohjaimet sijaitsevat 25-30 cm: n etäisyydellä edellisiltä tasoilta eristetyn kellarikerroksen koko korkeuteen.

  Jokainen kehyksen osaa ohjataan nauhan tasaisuuden tasosta. Jos seinämä on pudonnut, näissä paikoissa profiilin alla on hankittu muovisia vuoria tai tukia tai tehty kateaineista riippumattomasti. Puupalkit ovat ei-toivottuja: ne kuluvat ajan myötä, vaikka ne kyllästyisivät sopivilla yhdisteillä, ja sen seurauksena rakenne menettää lujuutensa. Jos muodostuu liian korkeita korkeuksia, yksittäiset elementit, joilla on satunnainen fyysinen vaikutus, voivat aiheuttaa halkeaman, joka heikentää huomattavasti lämpöeristyksen astetta.

  Lämmitä pohja

  Teoriassa voit asentaa levyn vain liimalla. Yleisesti käytetty akryyli tai sementtipohjainen. Asiantuntijat kuitenkin neuvoo täydentämään sitä tynnyreillä. Lisäksi eristys kestää kauemmin, jos se vahvistetaan verkolla. On suositeltavaa ottaa pois lasikuitua, mutta metallia.

  • Ennen asennusta vaahtolevyssä porataan 4 reikää ennen asennusta - kulmissa ja keskellä.
  • Verkko leikataan kappaleiksi, jotka vastaavat yhden levyn kokoa.
  • Penoplex on päällystetty liimalla; tässä kerroksessa vahvistusosaa lämmitetään.
  • Kun verkko on hyvin kiinni, levyn ja profiilin välisissä kosketuspisteissä levitetään useita liimapistooleja, eristys asetetaan paikoilleen, puristetaan ja kiinnitetään sopivalla pituudella varustetuilla tapilla varustettujen reikien läpi. Asennus alkaa alarivillä, jolloin myöhempiä levyjä tuetaan jo asennetuilla levyillä.
  • Erilliset elementit on yhdistettävä toisiinsa vähimmäiskuilulla. Laattojen käyttäminen ilman uria ei aina ole mahdollista. Tuloksena olevat aukot puhalletaan vaahdolla.

  On sanottava, että jotkut käsityöläiset rajoittuvat siihen, että ne yksinkertaisesti liimataan penoplexin suoraan seinään, jopa kiinnittämättä kehystä. Tämä ei ole paras tekniikka. Ensinnäkin, jotta se sopii hyvin, tasoittaa jalustaan ​​- ja nämä ovat ylimääräisiä rappaus ja aika kustannuksia. Toiseksi, kiinnitys on vielä vähemmän luotettava kuin sama kiinnike, vaan profiilit. Todennäköisyys, että lähitulevaisuudessa sinun on palattava eristyksen kysymykseen, kasvaa merkittävästi.

  Oven pääteosten päätyttyä säätiö tehdään sokea alueen alla (tämä on täysin eri artikkelin aihe), ja se täyttyy. Jotta pohja olisi kiinteä, sen jälkeen, kun liima ja vaahto kuivattiin, jos sitä käytettiin, pinta pinnoitetaan, pilkkoo ja maalataan toisen alukkeen jälkeen. Tämä viimeistely on helpointa. On sanomattakin selvää, että voit asentaa jalustalle sivuraidetta tai laatoitella sitä laatat ulkokäyttöön - eristys jalustan ulkopuolelta penoplex omalla kädet täysin sallii tämäntyyppiset sisustus. Vain ei ole tarpeen valita raskaita laattoja tai kiveä (vaikka luonnollinen, vaikka keinotekoinen) päin. Paljon painon alla penoplexia ei lasketa; jos sen pitäisi ladata jotain liikaa, vaaditaan kipsiä paksummalla kerroksella.

  Talon korjauspalvelut:

  1. Lattian korkkiruuppien lämmittäminen kytkimen alla kädet. Opi tekemään kaiken itsellesiLattian korkkiruuppien lämmittäminen kytkimen alla kädet. Opimme tekemään kaiken itsestämme. Laadukkaat ja nopeat asennukset järjestelmät: lämmitysveden toimitus.
  2. Kotilämmöneristys kotona: tekniikan hienovaraisuudet ja vivahteetHeti kun vieraat saapuvat maahan, niin heti ihmiset muistavat ullakolle - jotkut iloitsevat läsnäolostaan, kun taas toiset puristavat kyynärpäänsä ja pahoittelevat siitä.
  3. Millä syvyydellä vettä? Otamme huomioon tämän tärkeän asian kaikki vivahteet.Millä syvyydellä vettä? Huomioimme kaikki tämän tärkeän liiketoiminnan vivahteet. Laadukkaat ja nopeat asennusjärjestelmät: veden lämmitys.
  4. Mikä maali on parempi maalata puutalo ulkona? Vihjeitä heidän veneensä päälliköistäMikä maali on parempi maalata puutalo ulkona? Vihjeitä yrityksen päälliköiltä. Laitteiden laatu ja nopea asennus: veden lämmitys.
  5. Puulattiat tekevät sen itse: omaperäisen tuotannon subtletitPuulattialla on paljon etuja betonipohjan yläpuolelle - ensinnäkin jäätyvien kylmien jalkojen puuttuminen, mutta lisäksi on muita etuja. Esimerkiksi suhteellisen yksinkertainen valmistusmenetelmä.
  6. Kuinka maalata talon omalla kädelläsiJulkisivujen maalaus on kenties yksi edullisimmista ja yksinkertaisimmista riippumattomien viimeistelytyyppien toteutuksesta. Yksityisten kiinteistöjen omistajat ovat tässä yhteydessä [...].
  7. Parveke lämmitetään omilla kädillä A: sta Z: henLämmin parveke antaa sinulle mahdollisuuden luoda lisää elintilaa. Oikein eristetty parveke lämmössä säästää lämmönläpäisystä ja sisään.
  8. Lattialämmityksen lämmittäminen edullisilla lämmittimillä ja tehdä se itseOlet jo tehnyt paljon töitä palauttaaksesi logistiikan tai parvekkeen mukavaan huoneeseen. Se tuli lattialämmitykseen, ja jotenkin hieman hämmentynyt, et tiedä mistä aloittaa tämän työn.
  9. Vaihtoehdot viimeistely huoneisto tekee sen itseSyyt aloittaa asunto remontin tekevät sen itse. Haluat esimerkiksi noudattaa nykyisiä suuntauksia, joko menneisyytesi korjaus on yksinkertaisesti vanha tai sinun on lopetettava asunto uudessa rakennuksessa.
  10. Mikä parempi tapa eristää tiilitalon ulkona?Mikä parempi tapa eristää tiilitalon ulkona? Harkitse tapoja ja menetelmiä »Asuntojen ja talojen helppo korjaus Laadukas ja nopea asennus.
  11. Miten eristää katto parvekkeella ja loggia tehdä se itseMiten eristää katto parvekkeella? Materiaalin valinta riippuu halutusta lämmitysasteesta. Kattovalaistuksen tulisi olla monimutkainen.
  12. Doghouse tekee sen itseOn mahdollista tehdä lemmikkitalo omalla kädelläsi romuainemateriaaleista muutaman tunnin sisällä. Ensin tarvitset op.
  13. Vedenpitävä jo rakennetun talon pohja omilla käsillä. Opi korjaamaan rakennusvirheitäVedenpitävä jo rakennetun talon pohja omilla käsillä. Opimme korjaamaan rakennevirheet Järjestelmien korkealaatuiset ja nopeat asennukset.
  14. Puutalon lämmitys sisäpuolelta kuitulevylläDESIGN PRESTIGE LLC Puuhuoneen lämpöeristys sisäpuolelta kuitulevyllä Työskentelemme ympäri vuorokauden: Moskova.
  15. Kuinka tehdä savupiippu omalla kädelläsiTee-se-itse rakentaminen savupiipun: suunnittelu-ja asennusominaisuudet Ei ole mikään salaisuus, että kaikki uuni ei voi oboy.
  16. Kuinka tehdä savupiippu omalla kädelläsiTee-se-itse rakentaminen savupiipun: suunnittelu-ja asennusominaisuudet Ei ole mikään salaisuus, että kaikki uuni ei voi oboy.
  17. Minkä murto-osan murskattua kiveä tarvitaan betoniin? Rakennuksen subtletit artikkelissammeMinkä murto-osan murskattua kiveä tarvitaan betoniin? Rakennuksen subtletit artikkelissamme Laatu ja nopeiden järjestelmien asennus: lämmitysvesi.
  18. Edut ja tekniikka eristys parvekkeella penoplexPenoplexin avulla voit työskennellä mahdollisimman vähän taloudellisia ja fyysisiä kustannuksia. Miten hallita eristys parvekkeella penoplex, me p.
  19. RistikkopohjamaalausKellarin koristelu on tärkeä vaihe minkä tahansa rakennuksen optimaalisen ja kestävän ulkopinnan viimeistelyssä. Tässä tapauksessa voidaan valita.
  20. RistikkopohjamaalausKellarin koristelu on tärkeä vaihe minkä tahansa rakennuksen optimaalisen ja kestävän ulkopinnan viimeistelyssä. Tässä tapauksessa voidaan valita.

  Yrityksen yleinen algoritmi

  Pyydämme ja ryhdymme tarvittaviin mittauksiin

  Valitsemme tarvittavat materiaalit korjaukseen

  Teemme sopimuksen työstä

  Teemme korjauksia sopimuksen mukaisin ehdoin

  Yritys Design Prestige

  Yksi vanhimmista venäläisistä yrityksistä korjausmarkkinoilla. Huolehdimme aina laadusta!