Jalkakäytävälevyn tekniikka kiven + kantalevytyyppien alla

Julkisivupaneelit on suunniteltu parantamaan rakennuksen julkisivua ja kellarista sekä suojelemaan sitä ympäristön negatiivisilta vaikutuksilta.

Laadukkaan ominaisuutensa ansiosta melko edullinen hinta kalliisiin luonnollisiin materiaaleihin, julkisivujen koristepaneelit ovat suosittuja ja ovat olleet välttämättömiä rakennuksen edessä oleville materiaaleille.

Mikä on perusta ja miksi hän tarvitsee suojaansa

Rakennuksen kellari on pohjan alapuolella olevien seinämien alaosa. Usein kellari seisoo rakennuksen seinille. Sattuu, että pohja sijaitsee parin kanssa seinään.

Kaikkien rakennusten kellari on heikoimmassa asemassa lian, mekaanisen rasituksen ja kosteuden suhteen. Eräänlainen siirtyminen pohjasta seinään estää kylmän ja veden pääsyn rakennuksen julkisivulle, joten se on suojattava ja lämmitettävä huolellisesti.

Suojaa kosteutta vedeneristysesteellä. Jos kellari on lämmitettävä, aseta eriste. Ulkoisten tekijöiden, mekaanisen rasituksen, vaikutuksen estämiseksi rakennuksen kellari on suojattu päällystetyillä materiaaleilla.

Socle-paneelit ovat luotettava suojakalvo. Lisäksi ne pystyvät parantamaan kellarin osaa sisustuksessa: rakennus näyttää siistinä ja tyylikkäältä.

Tyypit kellaripaneeleista

Rakennusmarkkinat ovat kyllästyneet erilaisten kellari-paneelien kanssa. Ne voivat erota materiaalin tuotannossa, muodoissa, kasvojen suunnittelussa, laadussa, kiinnitysmenetelmässä. Materiaalit kiven alla valtava määrä: ne eroavat tekstuurin, koostumuksen, muodon.

Kaikkien socle-materiaalien valikoima on esitetty erilaisissa väreissä ja sävyissä, erilaisissa kuvioissa ja luonnonmateriaalien jäljittelyssä. Toisin kuin sivupaneelit, jalusta on vahvempi ja arkki itsessään on paksumpi, mikä lisää materiaalin lujuutta.

Riippuen aineistosta, josta perusalustat on tehty, ne luokitellaan seuraavasti:

 • vinyyli. Yleisin tyyppi kellarihakeista, koska valikoima on riittävän suuri, hinta on alhainen ja kohtuuhintainen. Valmistettu polyvinyylikloridista, joka on kestävä eri lämpötiloissa, tarpeeksi vahva, ei tarvitse erityistä hoitoa. Vaihtoehdot kiven alla melko paljon eri värejä. Tämäntyyppinen haitta saattaa olla epästabiili UV: tä vastaan, joten sinun pitäisi valita materiaali, jolla on ylimääräinen suojapinnoite. Lisäksi, kun altistuminen alhaisille lämpötiloille altistuu, muoviosat tulevat hauraiksi;
 • akryyli. Vähiten suosittu, hieman kalliimpi kuin vinyyli, mutta samalla parannettu laatuominaisuudet johtuen akryylihartsien sisällöstä materiaalin koostumuksessa. Ne ovat erilainen valikoima, ovat melko kestäviä, aurinkosuojaa ja lämpötilaa kestäviä materiaaleja. Akryylialustat eivät pysty vaikuttamaan kemiallisiin tai emäksisiin aineisiin, ne kestävät hankausta ja kestäviä;
 • metallia. Materiaali on galvanoidusta teräksestä, joka on päällystetty monikerroksisilla polymeerikomponenteilla. Paneelit ovat jäykkyyttä ja kestävyyttä, eivät koske aurinko: ne eivät polta, ne kestävät lämpötilahäviöitä hyvin, mutta ne kykenevät lämpenemään merkittävästi. Materiaali on palonkestävää, ei altistu kemikaaleille, helppo puhdistaa. Uskotaan, että esteettinen haitta levyjen sovellus dataa vain simuloida pystysuoraan siten, että ei ehkä aina ole sopusoinnussa julkisivu tiilestä. Lisäksi metallipaneelien liitokset eivät aina ole esteettisesti houkuttelevia, mikä rikkoo muurauskuvion eheyttä;
 • kuitusementtiä. Läsnäolosta johtuen koostumuksessa tämän tyyppinen peskobeton seos lisäämällä erilaisia ​​modifiointiaineita ja täyteaineita aktiivisessa muodossa jauhettu materiaali on riittävän raskas (verrattuna edelliseen tyypit), mutta myös kestävämpi. Niinpä tällaisten levyjen hinta on jonkin verran korkeampi, mutta se on sen arvoinen: materiaali on erittäin kestävä, tulenkestävä, vedenpitävä. Ei koske orgaanisia tai kemiallisia happoja. Levyjen valikoima, joka jäljittelee kivityöt, on varsin korkea teksturoidussa ja värin suorituskyvyssä.

Riippumatta siitä, mistä materiaalista kiveä tehdään kiven alla, niiden asentamismenetelmään kuuluu seinän asennus, johon vuori on asennettu.

Hyvien valmistajien tuotteet täyttävät kaikki asiaankuuluvat standardit, turvallisuus- ja laatuvaatimukset.

Suuret valmistajat

Seuraavat yritykset voidaan erottaa korkealaatuisten jalusta-materiaalien valmistajien suosiosta muurausmateriaalien jäljittelemällä:

 • Hlzplast - tuottaa suosittuja Wandstein-paneeleja, jotka ovat erinomaisia ​​ja ovat Venäjän ja Saksan yhteisen venäläisen yrityksen tuotteita. Kiven alapuolella olevat vaihtelut tehdään useimmiten 79,5 x 595 cm: n kokoisina. Kiven jäljitelmä on melko suuri: litteän kerrostetun kiven alla, erilaiset kuperat ja suorat kiven lohkot. Näin ollen on olemassa vain muutamia värijärjestelmiä;
 • Novik on kanadalainen valmistaja. Tekee jäljitelmän kutoa kiven, kiven, joen, villikivi. Erilaiset värit vaihtelevat. Paneelit voivat olla erikokoisia: jokainen muurausmuoto poikkeaa toisistaan;
 • Docke on saksalainen brändi, jolla on tehtaita Venäjällä. Korkealaatuisia tuotteita, "kivi" -muunnelmia esitetään erilaisissa väreissä ja tekstuureissa. Tuotantoperiaate on valumateriaali, joka takaa pitkän käyttöiän;
 • Alta-profiili - venäläinen valmistaja. Tuottaa paksuimman paneelin verrattuna vastaaviin. Se on yksi Venäjän rakennusmarkkinoiden suosituimmista. Paneelit ovat saatavilla suurella valikoimalla;
 • Grand Line - Vox-paneelit. Se on erikoistunut Venäjälle, joka on johtava rakennusmateriaalien myynti, ja sitä arvostetaan korkealaatuisilla tuotteilla.

Jokainen valmistaja muuttaa järjestelmällisesti omien tuotteidensa tuotantoa ja parantaa sen laatua, tarjoaa nykyaikaisia ​​laitteita ja päteviä työntekijöitä.

Miten valita

Joskus ei-ammattilaisille on joskus vaikea päättää materiaalin valinnasta. Pintapuolinen käsitys materiaalista on vaikea ymmärtää välittömästi, mihin pisteisiin kannattaa kiinnittää huomiota. Vain asennuksen tai käytön aikana huomaat pinnoitteen haitat.

Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä oikean valinnan, kun valitset kellarista:

 • tarkastuksen aikana on suositeltavaa tarkastaa osien liitokset: ne eivät saa olla aukkoja ja niillä on tiukka liitäntä;
 • tarkista lukitusosat: kevyt napsautus vapauttaa ongelmat asennuksen aikana;
 • materiaalin on oltava riittävän paksu ja sillä on oltava jäykkyys määräpaikan erityispiirteiden vuoksi;
 • yhden arkin etupinta on tasaisesti maalattava, siinä ei saa olla siruja, naarmuja, yhden erän yksityiskohdat eivät saisi vaihdella väreittäin;
 • sinun kannattaa olla varovainen edullisista lajeista: ne voivat olla huonolaatuisia, mikä vaikuttaa päällysteen suorituskykyyn.

Lisäksi on suositeltavaa valita luotettavien valmistajien tuotteet. Ostamisessa on suositeltavaa tutustua ostettujen materiaalien ja laatusertifikaattien vaatimustenmukaisuustodistuksiin.

Tekniikka viimeistelyyn kellari paneeleiden alla kiven

Kellarielementtien asennustekniikka sisältää työtasojen toteutusta ja kellarimateriaalin suoraa kiinnitystä.

On suositeltavaa tehdä sinkittyjen metalliprofiilien kotelo, koska niillä on tässä tapauksessa parhaiten soveltuvat ominaisuudet: ne kestävät kuorman hyvin ja eivät koske kosteutta.

Jos puu on edelleen, se on kuivattava huolellisesti, käsiteltävä antiseptisellä ja kosteudenkestävällä tavalla.

Laatikko voidaan tehdä ohjaimien vaakasuorassa järjestyksessä ja pystysuorassa. Vaakasuorat nauhat tulee asentaa puolen levyn leveydeltään pystysuoraan - puolet pituudesta.

Etäisyys kulmista ei saa ylittää kymmentä senttimetriä.

Yleensä kellarin osaa järjestettäessä säädetään eristyksen asennus. Lisäksi vedenpitävä este, joka estää pohjaveden pääsyn talon kellariin ja julkisivuun, on pakollinen.

Päällystyslaatta on tehtävä seuraavasti (kuva alla):

 • käynnistyspalkin asennus. Tason avulla on määriteltävä sen vaakasuora asento ja kiinnitettävä se itsekierteittäviin ruuveihin, joiden pakollinen kunnossapito edellyttää lämpölaajenemista (useita millimetrejä sisältävällä aukolla);
 • kulma-elementtien asennus tehdään joko kulma-elementtien avulla, jotka voidaan toimittaa kellariin päin olevan materiaalin kanssa tai paneelirakenteiden nurkkaus tehdään erityisten lisäelementtien avulla;
 • kellarikerroksen levyt on pinottu riveihin: vasemmalta oikealle;
 • paneeli olisi kiinnitettävä koteloon erityisreikiin itsekierteittävin ruuvein pidättäen samalla lämpötila-aukon ruuvipään ja tason välissä, jotta estetään pinnan epämuodostumia, kun lämpötila muuttuu;
 • Itsekierteittävien ruuvien tulee päästä pinnalle ehdottomasti kohtisuoraan, muuten päällysteen muodonmuutosta myöhemmin ei voida välttää.

Asennuksen aikana käytä tasoa, jolla voidaan jatkuvasti seurata asennusalustan elementtien yhtenäisyyttä.

Jos koon pohja ei sovi täydellisesti levyjen korkeuteen, ne on katkaistava. Tätä varten käytä haavasahaa tai timanttipäällystettyä levyä (kuitumassamateriaalin tapauksessa), leikkausosan yläosa koostuu viimeistelyhihnasta.

Jos kellarissa on ikkuna-aukkoja, käytetään varsi- ja ikkunaprofiileja ja itse ikkuna suljetaan useimmiten suojaverkolla.

Täten kellariosa on tärkeä osa mitä tahansa rakennetta. Se ei ole pelkästään suojatoiminto, vaan se vaikuttaa myös käsitykseen talosta yhtenä alkuperäisenä ja tyylikkäästi sisustetussa rakenteessa. Korkealaatuinen pohjamateriaali kestää kauan, varsinkin jos kaikki asennuksen vivahteet otetaan huomioon ja paneelit ovat vastuullisen ja rehellisen valmistajan tuote.

Hyödyllinen video

Asennuspaneelien asennusohjeet:

Koristepaneelien koristelu tehdään itse

Jalustan viimeistely on luotettava ja tehokas tapa suojata asuinrakennuksen kellarista haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä: vesi, tuuli, auringonvalo ja mekaaniset vauriot. Suoritetut työt voidaan tehdä itsenäisesti - yksityiskohtaiset ohjeet auttavat selviytymään tehtävistä myös ei-ammattilaisille.

Säätiön materiaalit: tyypit ja edut

Kaikki talon pohjaan tarkoitetut paneelit ovat kosteutta kestäviä, kestämään äkillisiä lämpötilamuutoksia, kestämään mekaanista rasitusta. Kuitenkin niiden ominaisuudet riippuvat materiaalista - joillakin lajeilla on suojaavien ja koristeellisten toimintojen lisäksi hyvät lämmöneristysominaisuudet.

vinyyli

Polyvinyylikloridipaneelit ovat kohtuuhintaisia, kevyitä ja kestävät noin 30 vuotta. Niihin ei kohdistu mätää, eikä pinnalle ole muotteja tai sieniä. Helppo puhdistaa - voidaan pestä vedellä.

Säännöt on asennettu siten, että paneelit suojaavat perustan kosteudelta ja tuulta. Ne on helppo asentaa itse ja vahingoittuneet elementit voidaan korvata helposti uusilla.

metalli

Etulevyt voidaan valmistaa eloksoidusta alumiinista tai galvanoidusta teräksestä. Teräslevyt ovat raskaampia, ja siksi niiden rakentama rakenne luo suuremman kuormituksen säätiölle.

Puupolymeeri

Puukuiduista koostuvilla elementeillä on vettä hylkivä päällyste, niillä on hyvä ääni- ja lämpöeristysominaisuudet. Ne ovat kohtuuhintaisia, helppokäyttöisiä ja kestävät lämpötilan muutoksia.

muovi

Kolmikerroksiset rakenteet, jotka koostuvat PVC-levystä, joka on suojattu kummallakin puolella muovipinnoitteella. Kestävä, kevyt ja kestävä materiaali, joka on helppo asentaa.

 • pitkä käyttöikä;
 • kohtuullinen hinta;
 • palonkestävyys;
 • suuri valikoima tekstuureja ja värejä: muovipaneelit voivat jäljitellä lähes mitä tahansa materiaalia: tiili, muuraus.

sementti

Sementtipohjaiset lastulevyt ovat kestäviä ja kestäviä materiaaleja, jotka suojaavat laadullisesti säätiötä ulkopuolisilta vaikutuksilta. Ne eivät muodosta muotia, ne ovat palonkestäviä, vähän myrkyllisiä. DSP: n alhaisen lämmönjohtavuuden takia niiden vuorattu pinta ei tarvitse lisäeristeitä.

Sandwich-paneelit

Maanpuolustus

Polypropeenista valmistetut sivuseinät ovat samat kuin vinyylipaneelit (muottiin vastustuskykyiset, eivät romahtaa kosketuksissa kosteuden kanssa, suojaavat tuulilta, erilaiset rakenteet), mutta ylittävät ne voimakkaasti.

Haitta on korkeat kustannukset.

Tarpeelliset työkalut ja materiaalit

Talon kellarikerrokseen vaaditaan:

 • kellari paneelit;
 • puupalkki, jonka mitat ovat 40 * 40 mm tai metalliprofiili kehyksen luomiseksi;
 • aloitus- ja yläliuskat - ensimmäinen asennetaan tulevan vuorauksen pohjalle ja toimii paneelien tukena, toinen sulkee profiilin ylhäältä;
 • kulmat paneelien kulmaliitosten sulkemiseksi;
 • kiinnikkeet (kehäputket, ruuvit puristinlevyllä tai galvanoidut kynnet, joissa on laaja hattu paneelien kiinnittämiseen);
 • haavasaha tai palapelileikkaus leikkuupaneeleille;
 • ruuvimeisseli ja vasara;
 • Rakennepituus vähintään 80 cm;
 • hallitsija, lyijykynä;
 • lävistin luista reikiä tikkaille;
 • mittanauha;
 • otbivochnogo johto;
 • gon.

Samanaikaisesti julkisivun päällyste voidaan suorittaa ja sen eristys, sitten tarvitset lämpöä ja vedeneristysmateriaaleja.

Peruspaneelien viimeistely: vaiheittaiset ohjeet

Etupaneelit kellariin, joka on asetettu kehykseen.

Runkoelementit - profiili tai puu (kuvaus, tyypit, ominaisuudet) - voidaan asentaa vaakasuoraan tai pystysuoraan, vaakatasot sopivat parhaiten muovipaneeleihin.

 1. Lähtötaso asetetaan korkeudelle 4-5 cm maanpinnan yläpuolella. Määritä aloituspiste käyttäen tasoa, lyöntijohtoa tai merkkiainetta piirtääksesi viivaa pohjan ympärille. Kiinnitä palkki suunnitellulla linjalla kiinnittämällä ne tukipuihin.
 2. Jos verhoilun ja julkisivueristyksen lisäksi kehys on sijoitettava kauas seinistä, se on riittävä eristyseristykseen. Lämmitin asetetaan lähelle, jolloin ei ole yhtään liitosta, joka on kiinnitetty muovisella tuulilasin sateenvarjolla. Ennen kiinteää vedeneristysmateriaalia. Miten eristää talon vaahto löytyy tässä artikkelissa.
 3. Kulmissa, lähellä oviaukkoja, poistuminen tai viestien saapuminen taloon sijoitetaan kulmakappaleet ja j-profiili.
 4. Siirry kiinnityslevyihin. Ensimmäinen elementti on asennettu alustalevyyn, joka on kiinnitetty ruuveilla kahdella reunalla ja kahdessa paikassa keskellä paneelia.

Ammattimaiset vinkit

Jotta pystytetty rakenne pystyy täyttämään tehtävänsä pitkään ja ennen pitkää työskentelyä, kannattaa tutustua muutamiin muovipaneeleiden asentajiin:

 1. Kaikki talouteen saapumisen ja poistumisen paikat ennen vuorin alkua on suljettava.
 2. Muovipaneelit on asennettava lyhyen matkan päässä maaperän tasosta, eivätkä ne ole lähellä maata.
 3. Leikkauksen työ alkaa aina vasemmalta, kulkee oikealle.
 4. Vaipan kiinnittimissä on oltava korroosionkestävä pinnoite.
 5. Kaikki välikappaleet ja liitokset työn päätyttyä on oltava tahrattomat tiivisteet.

Laatoitusta varten on suositeltavaa valita päivä, jolloin ilman lämpötila on yli 0 ° C, eikä satoa odoteta.

Pohjalevy ja kellarikerros

Liukupaneeleilla on lukkosyöttö, jonka ansiosta yksittäiset elementit ovat kiinteästi ja tiukasti kiinnitettyinä yhteen rakenteeseen. Kuitenkin, jotta työtä voitaisiin tehdä laadullisesti, on tärkeää luoda vahva ja tasainen metallikehys, johon kellarikerrokseen kiinnitetään.

Materiaalit ja työkalut

Työ edellyttää:

 • ruuvimeisseli;
 • ruuvit ja tappikynnet;
 • vasara;
 • punssi;
 • rakennustaso;
 • Bulgaria;
 • merkki ja mittanauha;
 • sakset metallin leikkaamiseen;
 • metalliprofiili;
 • kulmat, kynnet ja aloituslevy.

Työjärjestys

Profiilit on kiinnitetty kolmeen paikkaan: alla, keskelle ja yläpuolelle. Samanlaista järjestelmää käytetään pohjan pinnoittamiseen 1 riviin paneeleihin, joiden korkeus on noin 46 cm. Räkkityylin tulee olla yhtäpitävä paneelin leveyden kanssa.

Työskentely sivuraiteen asennuksessa alkaa kulmasta vasemmalta oikealle. Ensimmäinen elementti on kiinnitetty aloituslevyyn asettamalla itsekierteittävät ruuvit erityisiin reikiin kiinnittimiin kiinnittämällä se. Asenna seuraava paneeli niin, että sen ulkonemat menevät ensimmäisen elementin uriin.

Kun olet saavuttanut vastakkaisen kulman, ylijäämä katkaistaan ​​viimeisellä paneelilla hiomakoneella. Siirry seuraavaan seinään.

Yläpuolelta päällyste on suljettu epäkunnilla, aukot ja urat on täytetty tiivisteellä, joka vastaa värejä sivuraidalla.

Vihjeitä ja temppuja

Itsenäisen asennuksen aloittaminen maaperän sivuraiteelle on syytä muistaa muutamia sääntöjä:

 1. Kiinnitin on asennettava erikoisreiän keskelle eikä kierretä sitä päähän 1 mm: iin - tämä on välttämätöntä, jotta ympäristöön vaihtuvat levyt eivät repeä.
 2. Rakenteen luotettavaa kiinnitystä varten käytä kiinnittimiä, joiden pituus on vähintään 11 ​​mm.
 3. Jos samanaikaisesti kellarin vuori on eristetty, käytä hengittäviä, ei-päällystettyjä materiaaleja.

Kun olet oppinut paneelien perustamisen itsenäisesti, pääset työskentelemään - asennusprosessi on melko yksinkertainen, ja asiantuntijoiden suositukset ja videon katselu yksityiskohtaisella työn kuvauksella estävät yleiset virheet.

Videokäsikirja kellarikerroksen asennusta varten: materiaalit työhön, teosten järjestys ja asennusprosessi.

Videossa näkyy tyypillisiä virheitä peruskokoonpanojen asennuksen aikana ja asennustyötekniikan noudattamatta jättämisen seurauksista.

Tee-se-itse jalustan trim muovipaneeleilla

Plinth koristelu muovipaneelilla - viimeinen vaihe edessä julkisivu. Tämä tapahtuma edellyttää kaikkien sääntöjen ja vivahteiden noudattamista, koska se on ympäristölle alttiin säätiö. Seinän tätä osaa ei ole suositeltavaa joutua näkymättömiin, koska pinnoite alkaa vähitellen huonontua, mikä on lukuisia ongelmia.

Muovipaneelien ominaisuudet

Paneelien käyttäminen säätiön peittämiseen on useita ominaisuuksia, jotka erottavat tämän materiaalin muista vaihtoehdoista. On pidettävä mielessä, että erityistä muovituotetta, joka on kehitetty erityisesti tähän tapahtumaan, käytetään työhön. Verrattuna perinteisiin julkisivuominaisuuksiin socle-lajike on paksumpi, mikä tekee siitä luotettavamman.

On myös muita etuja:

 • Erinomainen koristeosa. Tiedot jäljittelevät erilaisia ​​luonnonmateriaaleja: kiveä, tiiliä ja jopa puuta. Se luo erittäin realistisen visuaalisen vaikutelman.

Kaikkien talojen kellarirakenteet edustavat kiinteyttä ja kestävyyttä, siksi villien kivi ja tiili vallitsevat paneelien koristelussa

 • Pienellä painolla ei ole merkittävää kuormitusta rakenteeseen, joten pintaa ei tarvitse vahvistaa. Se myös yksinkertaistaa kuljetusta ja asennusta.
 • Helppo asennus. Prosessi ei edellytä monimutkaisten työkalujen käyttöä eikä asiantuntijoiden osallistumista. Kaikki työ voidaan tehdä käsin.
 • Kestävyys. Toiminta-aika kymmeniä vuosia. Pinnoite ei vaadi monimutkaista hoitoa, riittää pestä se vedellä ja pyyhi se liinalla.
 • Saatavuus. Tuotteiden hinta ei vaikuta kovasti viimeistelyn budjettiin.
 • Vihje! Paneelin valinta on ratkaiseva prosessi. Kieltäytyvät ostamaan tuntemattomien valmistajien valmistamaa materiaalia ja sen hinta on erittäin alhainen.

  Edullinen maasulkupaikka häviää auringossa 3-4 vuotta, lisäksi on todennäköistä halkeilua, kun lämpötila muuttuu talvella

  Asennustekniikka

  Muovipaneeleihin kohdistuva säätö on melko yksinkertainen prosessi, mutta on olemassa useita vivahteita, joita ei voida sivuuttaa. Ensinnäkin, sinun on huolellisesti tutkittava ohjeet, jotka on välttämättä liitettävä, on perusedellytyksiä ja standardeja.

  Prosessi on jaettu vaiheisiin, ja vain kaikkien toimien oikea toteutus mahdollistaa halutun tuloksen saavuttamisen.

  koulutus

  Valmistelu on pakollista, koska sen avulla voit välttää ongelmia tulevaisuudessa. Se koostuu seuraavista:

  1. Säätiön kunto arvioidaan. Jos rakennus rakennettiin äskettäin, ei pitäisi olla havaittavissa olevia vikoja. Paljon monimutkaisempia asioita vanhojen rakennusten kanssa. On tärkeää muistaa, että laitetta edelliseen päin olevaan reunaan ei voida suorittaa, joten se on täysin puhdistettu.
  2. Halkeamat ja aukot ovat hälyttävä merkki, kun tällaisten vakavien virheiden esiintyminen vaatii rakenteen lisäämistä. Jos vauriot ovat pinnallisia, ne leviävät sopivalla ratkaisulla.
  3. Kellari käsitellään erityisillä yhdisteillä, jotka estävät homeen ja homeen muodostumisen.

  Kellarin valmistelussa on kiinnitettävä erityistä huomiota laadukkaan maaperän valintaan, sillä muuten on olemassa riski sienen ja homeen kehittämisestä viimeistelyn alla

 • Pinta mitataan tarkasti. Tämä on välttämätöntä materiaalin määrän määrittämiseksi. Myös lasketut lisäosat: nauhat ja kulmat. Tarkemman laskutoimituksen avulla voit käyttää palveluita, joita tarjotaan paneeleja myyvissä rautakaupoissa.
 • Levyjen materiaalin tilavuus lasketaan erikseen. Tämä voi olla metalliprofiili ja puupalkki. Suspensioita tarvitaan myös, kiinnittimiä käytetään kiinnittimiin.
 • Jalkakäytävän kouruun omalla kädellä tarvitset yksinkertaisen luettelon työkaluista: reikälevyllä varustetulla porakoneella, porakoneella tai ruuvimeisselillä sopivilla biteillä, sähkölevyjä käytetään paneelien leikkaamiseen.
 • Ennen työn aloittamista tarkastetaan kaikki tarvittavat tiedot.

  Kellarin muovipehmuste on myös hyvä, koska tarvitset kallista työkalua työhön.

  Kehyksen asennus

  Kehyksen asennus voidaan tehdä eri tavoin. Luotettavin on menetelmä, jossa käytetään metalliprofiilia. Myös etukäteen tulisi selvittää, onko eristys. Lämmöneristysmateriaalina voidaan käyttää vaahtoa tai penoplexia. Mineraalivilla ei ole kovin sopivaa, koska se imee kosteuden hyvin, minkä jälkeen se menettää ominaisuutensa.

  Mineraalivilla sopii paremmin puurakenteisiin, lohkotaloissa vaahtomuotti on talousarvion vaihtoehto ja korkealaatuisempi ekstrudoitu polystyreeni vaahto

  Laatikoiden asennusprosessi:

  1. Tarvittavan ilmanvaihdon aikaansaamiseksi erityinen kerros on sijoitettu erityiseen liima-aineeseen ja lautasen muotoinen tukilevy käytetään kiinnittämiseen. Liitokset päällystetään vaahdolla.
  2. Merkintä tehdään. Suspensorit kiinnitetään pinnalle pitkin viivoitettuja viivoja ja niihin kiinnitetään profiili.
  3. Erikseen asennetut välikappaleet, jotka tarjoavat tarvittavan luotettavuuden.
  4. Jos aloituslevy on mukana paneeleissa, se kiinnitetään jollakin etäisyydellä maasta.
  Asennettaessa eristys pohjaan metallikotelon alapuolella levyt liimalla ovat toivottavia, mutta ei välttämättä

  Pohjassa voi olla useita aukkoja, niiden paikat on merkitty. Ikkunaukot vahvistetaan kehän ympärillä metalliprofiililla.

  Paneeliasennus

  Kun olet lopettanut säätiön luotettavan, tarkista luoman kehyksen laatu, yksityiskohdat eivät saa olla löysät tai epämuodostuneet. Koko taso määräytyy tasolta.

  1. Kiinnitys alkaa yhdestä kulmasta, johon on asennettu erityinen alusta.

  Kellarin muovipaneeleiden asennus tulisi aloittaa kulmista ja varmista, että käytät erityistä kulmaprofiilia.

 • Paneelit asennetaan jonkin matkan päässä sokea alueesta tai maasta, ensimmäinen rivi on ensimmäinen rivi. Itsekierteittävissä ruuvissa on pitkittäisiä reikiä, joten ruuvi ruuvatetaan keskelle niin, että osat voidaan tarvittaessa siirtää.
 • Muovilla työskentelyn erityispiirteenä on, että se laajenee. Tämän prosessin tasoittamiseksi ruuveja ei saa ruuvattava kokonaan, jolloin aukko on muutaman millimetrin.

  Kellarin etupuolen päätyn kokoaminen ei ole useinkaan vaikeaa, mutta muistetaan, että asennettaessa muovia kaikkiin liitoksiin on jäljellä enintään 5 mm: n vaimennusvälys

 • Seuraava rivi on sijoitettu siten, että pystysuorat liitokset eivät ole samansuuntaisia, joten palasia siirretään 25-30 cm: n tarkkuudella. Jos muodostetaan haaroita, niitä käsitellään tiedostolla.
 • Kun toinen puoli on täysin vuorattu, asennetaan kulmalevy ja seuraavan osan viimeistely alkaa.
 • Kun kaikki työt on tehty kellarikerroksen pohjassa, suoritetaan alhaisen virtauksen asennus, sen tulee kutistua 2-3 cm. Kulmaliitokset vaativat huomiota: ne leikataan marginaalilla aukkojen poistamiseksi.

  Kellarin päin oleva puoli on viimeistelty kuoppausten asennuksen avulla ja tässä tapauksessa on parempi ja halvempi käyttää metalliliuskoja, joissa on jauhemaalia

 • Viimeistely säätiön kanssa muovi paneelit on erittäin tehokas tapahtuma, jonka avulla voit saavuttaa halutun tuloksen omalla kädellä.

  Plinth trim muovi paneelit

  Edullinen, toimiva ja kaunis tapa seinän pohjapintaan - leikkaa kellari muovipaneeleilla. Paneelit painavat vähän, ne on helppo asentaa. Älä päästä vettä, älä reagoi lämpötilavaihteluihin. On olemassa monia värejä ja kuvioita, joista suosituimpia ovat tiilet, luonnonkivi, liuskekivi.

  Plinth trim muovipaneelien ominaisuudet

  Julkisivu ja jalusta muovi - tämä on sivuraide. Laajennetut litteät levyt, joissa on lukot toisiinsa liittämistä varten ja asennusreiät asennettavaksi pohjaan.

  Pylväät kellarin viimeistelyyn eroavat julkisivuominaisuuksista:

  • suuri paksuus: edessä pujottaminen jopa puolentoista millimetriä, kellarissa - jopa kolme;
  • suurempi lujuus;
  • perusalustat lyhyempiä ja laajempia. Pienellä pohjakorkeudella vuoraukseen voi riittää yksi rivi.

  Alueen alaosa keskimäärin noin puoli metriä neliö. Päällystyspaino on enintään 4 kiloa neliömetriltä, ​​ts. se ei käytännössä luo lisäkuormaa säätiölle.

  Voit valita samanväriset paneelit julkisivulla, muutamia sävyjä tummempina tai kontrastisina. Tekstuuri - talon omistaja maku.

  Useimmiten kalliot tai tiilipinnat on valittu jalustaan, vaikka loppuosa julkisivusta loppuu puusta.

  PVC-liiton etuja:

  • nopea asennus. Pienen talon kellari voi olla vuorattu päivän ajan;
  • kestävyys - puoli vuosisataa ja enemmän;
  • Ei ole tarvetta hoitaa suojaavia yhdisteitä, toisin kuin luonnonkivi ja puu.

  Aika ajoin tarvitaan metallista siivousta myös polymeeripinnoitteen tarkastamiseksi ja palauttamiseksi vahingoittumispaikoissa. Pohjakerroksen viimeistely PVC-paneeleilla ei edellytä mitään kunnossapitotoimenpiteitä, riittää, että seinämä pestään säännöllisesti vedellä letkusta;

  • alhaiset kustannukset viimeistelyyn kellari paneelit;
  • veden vastustuskyky ja lämpötilaerot, f / c-säteille;
  • jotka eivät aiheuta mätää, korroosiota, sieniä ja muita biologisia vaurioita;
  • mekaaninen lujuus ja sitkeys. Iskun muodonmuutoksen jälkeen paneelit palauttavat kokonaan muodon (toisin kuin metalliset sivuraide).
  • päällyste ei hengitä. Lauhteen kerääntymisen estämiseksi seinälle ja eristeelle on suositeltavaa viilata tuuletetun julkisivun tekniikan (eli puitemenetelmän) mukaan;
  • lämpötilan laajeneminen. Tämän kompensoimiseksi pienet aukot jäävät elementteihin, joissa on muotoiltuja elementtejä, eivätkä kiinnitysruuvit ole täysin kiristettyjä, jotta paneeli voi liikkua.

  Korista talon kellari muovipaneelilla

  tarvikkeet

  Materiaalin määrän määrittämiseksi sinun on mitattava pohjan pituus ja korkeus. Korkeus jaetaan yhden paneelin leveydellä, pituus yhden paneelin pituudella. Jos viimeistely suoritetaan useammassa kuin yhdessä rivissä, yläosa siirtyy puoleen suhteessa alempaan, jolloin saumat eivät sijaitse pitkin pystysuoraa.

  Tavallisten levyjen lisäksi tarvitaan muotoiltuja elementtejä:

  • aloitus- ja viimeistelyliuskat. Kokonaispituus on talon ympärysmitta;
  • kulmat (ulkopuolella). Nurmien lukumäärä kerrottuna perusalustan korkeudella;
  • J-hihnat;
  • virrata. Voit ostaa muovia materiaalia tai asentaa tavanomaista metallia.

  Laitekehyksessä on parempi käyttää metalliprofiileja. Jos valitset vielä puupalkin, sitä on käsiteltävä hydrofobisilla ja antiseptisilla yhdisteillä.

  Paneelit kiinnitetään runkoon itsekierteittävin ruuvein, runko itsessään pohjaan tykkineen (voit käyttää asennuspistoolia) tai suoraa ripustinta.

  Laitteessa paneeleiden reiät leikataan sopivan läpimitan reiät. Asennuksen päätteeksi ne peitetään koristeellisilla säleiköillä.

  Eristeenä voit ostaa polystyreenivaahtoa tai mineraalivillaa. Viimeinen vaihtoehto kellarissa ei ole tervetullut korkean hygroskooppisuuden vuoksi. Eristeen ja verhousjännityksen välillä tuulenpitävä kalvo.

  välineet

  Valmista seuraavat työkalut.

  • ruuvitaltta bittiä;
  • betoniin suuttimet;
  • haavasaha tai palapeli;
  • Ruletti, taso.
  sisältöön ↑

  toiminta Menettely

  1. Vedä seinälle vaakasuora viiva 3-5 cm: n päässä sokeasta tai maasta. Tämä on rungon alareuna ja alkusivun asennuspaikka. Hallitse merkintätasoa.

  2. Profiilit asennetaan kohtisuoraan paneeleiden tulevaan paikkaan, joka on kiinnitetty kulmilla. Jos käytetään puulevyt - ripustimet. Etäisyys seinämästä runkoon on sellainen, että eristyslevyt sijoitetaan. Profiilien (tangot) välinen askel toteutetaan siten, että seinälevy kiinnitetään neljällä pisteellä (tarkemmin sanottuna materiaalin ohjeissa).

  3. Aseta eristys, kiinnitä tikkailla tai liimalla.

  4. Asenna aloituspalkki profiilien alareunaan.

  5. Asenna kulmaelementti yhdelle kulmasta.

  asennuspöydän ulkopuolisten kulmien asennus

  6. Merkitse paneelien tuuletusaukkojen aukot ja leikkaa ne.

  7. Kiinnitä leikkuulaite laatikkoon lukituksella, työnnä se nurkkaan pysäyttämättä (jätä 2-3 millimetriä).

  8. Kiinnitysreiät sivuraidalla ovat soikeita. Ruuvi on asetettava reiän keskelle, ruuvi ei ole kohtisuorassa alustaan ​​asti loppuun asti (leikata millimetrin ympäri).

  9. Asenna paneelit samalla tavalla seinään. Jos kaksi riviä, yläpaneeli napsahtaa pohjalukolle.

  10. Nurkkasarjan kulmassa. Paneeli tarvittaessa trimmi.

  11. Suorita seuraava seinä jne.

  12. Ulompi pohja yläpään sulkemiseksi. Alhaisen vuoroveden pitäisi ylittää edessään oleva taso 3 millimetriä.

  13. Jos pohja sijaitsee samassa tasossa seinän kanssa, yläleikkaus suljetaan viimeistelypalkilla. Kun edessä julkisivu on vinyyli sivuraite, jalustan viimeistelypalkkia voidaan käyttää julkisivun lähtökohtana.

  14. Asenna muoviset säleiköt reikiin.

  Oikea asennus maadoitusta

  Kattojen, luonnonkiven tai puun rakennusten julkisivuun katsotaan nyt liian aikaa vievää. Sen sijaan monimutkaisia ​​malleja, joissa on luonnollisia juuria ja vähennetään näiden luonnollisimpien materiaalien määrää, valmistetaan muovista, vinylistä ja metallista valmistettuja kevyitä paneeleja. Sivuraide ei ole vain ympäristöystävällinen rakennuskoriste, vaan myös erittäin taloudellinen. Ja jos et halua kuolla koko taloa, mutta on vain välttämätöntä luoda kiinteä ja vankka perusta talolle, mahtavan mutta viehättävän kellarisivupoisto tulee pelastamiseen.

  Rakennuksen kellarikerroksessa on kaksi tyyppiä: materiaali ja asennusmenetelmä.

  Yleisimmät materiaalit siivous:

  Ne kaikki ovat universaaleja pinnoituksen sivuseikkauksia, koska niillä on erinomaiset vastusominaisuudet: ultraviolettisäteilyn, kosteuden ja ääriolosuhteiden vaikutuksiin. Helposti palvella monta vuotta. Tietenkin on metallinen sivuraide. Mutta se vaatii materiaalin lisäsuoritusta korroosiota aiheuttavilla aineilla ja perusteellisempaa hoitoa.

  Asennusmenetelmän mukaan kellarikerrosten tyypit voivat olla vaakasuorat ja pystysuorat.

  Useimmiten rakennuksen pohjalla rakenneyhtiöiden ammattilaiset ja harrastajat käyttävät horisontaalisia pinoja. Jotta talon kellari pystytään mahdollisimman helposti, nopeasti ja tehokkaasti tarjoamaan korkealaatuisella vuorauksella omilla kädillä, on hankittava perusvälineet ja valmistettava rakennuksen perustukset asennusta varten.

  Valmistelu ja työkalut

  Ennen asennuksen aloittamista on välttämätöntä valmistaa pinta työhön.

  Ensinnäkin on kiinnitettävä huomiota seinien tasaisuuteen. Socle sivuraide antaa ulos murtumia tahansa oman luuranko (lue: epätasaisuus). Ja on myös muistettava, että talon pohjaan päin, jossa on synteettisiä liinoja, erinomainen ympäristö voidaan muodostaa sienen, muotin ja muiden kosteutta ihailevien mikro-organismien ulkonäön ja leviämisen suhteen. Siksi levyjen alla olevia seiniä on käsiteltävä antiseptisellä tai millä tahansa muulla kyllästyksellä.

  Ennakkovaatimus ennen levysäiliöiden asettamista on puhdistaa pohja roskista, pölystä, hämähäkkistä ja muista asioista niin, että pinta on täysin vapaa vieraista esineistä.

  Valmisteen seuraava vaihe on julkisivun eristämisen tai tuuletuksen ratkaisu. Koska molemmat näistä ilmiöistä ovat hyvin yleisiä nykypäivän olosuhteissa, harjoittelu olisi suoritettava näiden ominaisuuksien huomioon ottamiseksi. Jokin näistä vaihtoehdoista on tarpeen tehdä korvauksia ostetuista materiaaleista.

  Itsenäisen asennuksen kellarikerroksessa tarvitset ensin seuraavat työkalut:

  • ruuvitaltta - voit käyttää vanhan isoisän ruuvimeisseliä, mutta kestää enemmän aikaa tällaiseen työhön;
  • ruuvit, joissa on tasainen korkki (paljon ruuvia);
  • veden tai infrapunatason;
  • haavasaha tai palapeli.

  Tietenkin kussakin tapauksessa ja jokaiselle mestalle on ominaista oma työkalu. Tämä luettelo on suunniteltu alkamaan missä.

  Mitä sivupöydän komponentteihin kuuluu, niin kaikki on yksinkertaista. Paneelien kiinnittämiseen kellariin tarvitaan seuraavat: sorvaus (metalliprofiilit tai puupalkit), aloituslevy, viimeistelyprofiili ja j-profiili. Kaikki tämä koskee paneelien kiinnitystä pohjan seinään. Pääosat, jotka muodostavat sivuraiteen itsensä, ovat: trimmauspaneelit, joissa on valittu rakenne ja kulma-paneelit.

  Mutta ennen kuin ostat nämä talon tulevaisuuden "henkilö" -periaatteet, tee alustavat, tarkimmat laskelmat.

  Materiaalin määrän laskeminen

  Laske oikein, kuinka paljon sivuraita vaaditaan loppuun kellarista on helppoa. Mutta täällä on noudatettava erityistä huolellisuutta. Kukaan ei halua mennä kauppaan keskipitkällä muotoiluprosessilla ja ostaa lisää materiaalia. Tai päinvastoin ostamaan joukko paneeleja, ja sitten ei tiedä, mihin laittaa loput, ja miksi niin paljon rahaa käytettiin.

  Alamme mitata talon julkisivu. Mittaamalla toisen sivun leveys ja korkeus saadaan vuorauksen pinta-ala. Tee samoin maasi tai maatasi muiden puolien kanssa. Kun lisäät kaikki neljä numeroa, saat koko pinta-alan.

  Rakennusliikkeissä on nykyään monenlaisia ​​seinäpaneeleja sivulle, eri yrityksille ja valmistajille. Joten löydät erilaisia ​​kokoja, tekstuureja, tapoja laittaa. Jotkut valmistajat tuottavat tuotteitaan jo ja niissä on erityisesti kiinnityslevyjä. Samanaikaisesti jokaisessa pakkauksessa ilmoitettiin paneelien tarkka kokonaispinta-ala ja käyttöalue. Kiinnitä huomiota ensimmäiseen arvoon ja laske, kuinka monta tämän materiaalin pakkausta on tarpeen teidän tapauksessanne.

  Muista lisätä 10-15% tuloksena saatujen pakettien määrästä. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että ylivoimaisen esteen sattuessa sinulla on tarjonta. Samaan aikaan se ei ole arvokas määrä arvokasta rahaa.

  Täydellisellä materiaalikokonaisuudella, komponenteilla ja työkaluilla, onnellinen, voit siirtyä kellarikerroksen asennukseen.

  Askel askeleelta

  Asennuksen aloittaminen omalla kädellä kellarikerrokseen on aloitettava tukipohjalla. On syytä huomata, että joissakin tapauksissa ei ole tarvetta. Kun talon seinät ovat täysin tasomaisia ​​(valmistettu vaahtomuovista ja kaasulohkoista ja toinen), vaipaa sellaisenaan ei välttämättä tarvita.

  Levyn asentaminen aloittaa valitsemiesi säleiden asennuksen: puinen tai metallinen. Seuraava vaihe on näiden säleiden oikea sijainti.

  Laatikot asennetaan kolmeen tyyppiin:

  • pystysuora;
  • horisontaalinen:
  • Yhdistetty.

  Kellarista päin suuntautuva näkyy parhaiten vaakasuoraan, koska se on pieni alue, jossa ei käytännössä ole aukkoja. Jos päätät päällystää koko talon kerralla reunuslevyillä, on järkevää asentaa yhteinen pystysuora tai yhdistetty laatikko.

  Lopeta metalliprofiili. Ulkopuolella profiililiuskat kiinnitetään pohjaan tikkailla ja itsekierteillä varustetuilla ruuveilla (jos seinämateriaali on tiiliä tai kiveä). Tärkeä asia on jättää ruuvin kannen ja kankaan välinen aukko puolentoista senttimetriin, jotta lämpötilan vaihtelut saataisiin tekemään muutoksia kaikkien osien muotoon ja tilavuuteen uhraamatta sivupinnan ulkonäköä.

  Baaripohjalla voit käyttää vakioruuveja tai galvanoiduja kynsiä, muistat myös, että jätät pienen etäisyyden korkin ja pohjan väliin.

  Älä unohda, ennen kuin asennat laatikon pohjaan, sinun on tehtävä kaikki julkisivun eristämiseen tai tuuletukseen liittyvät toimenpiteet. Tukirakenteen asennuksen jälkeen sinulla ei ole tällaista mahdollisuutta.

  Kivi-trimmaus

  Kellaripaneelien viimeistely tekniikka, joka jäljittelevä kivi on peräisin, on peräisin Kanadasta ja Yhdysvalloista, mutta se levittyy yhä enemmän sen ansioiden ansiosta. Paneelit, joista puhumme tässä artikkelissa, ovat eräänlainen sivuraide ja on helppo arvailla, että ne näyttävät kiveiltä. Niitä valmistetaan korkeapainevalulla.

  Kivipintainen jalusta

  Huolimatta siitä, että alustan pohjamaalaus tällä materiaalilla on monesta puolen edullinen, asennus olisi suoritettava erittäin tarkasti ja huolellisesti, mutta sama koskee myös muita viimeistelyaineita. Katsotaan siis, kuinka kellarista tulisi leikata paneeleja kiven alla.

  Kivi-trimmaus

  Mikä on perusta

  Jalusta on osa pohjaa, joka on maanpinnan yläpuolella. Yksi toiminnoista, joita pohja toimii, on suojata rakennusta kosteudelta, myös sateesta johtuen. Kellarissa on sekä toiminnallinen että arkkitehtoninen kuorma, joten talon osaa on käsiteltävä erittäin vastuullisesti. Toinen kellari tarjoaa lämpöeristyksen rakennuksen päätyalueen ja kellarin välillä.

  Kellarin korkeuden valinta riippuu ilmasto-olosuhteista, paikan topografiasta, tulvan todennäköisyydestä ja muista tekijöistä.

  Mielenkiintoista! Arkkitehdit uskovat, että kellarista tulisi kiinnittää seinää, sen alaosaa, mutta rakentajat päinvastoin ovat vakuuttuneita siitä, että tämä on edelleen perustan elementti.

  Betoni lohkokaapelin asettelu

  Viimeistely jalusta ja julkisivu

  Pinnoituksen pinnoituksen edut ja merkitys

  Ensinnäkin modernit materiaalit ovat erinomaisia ​​ja parantavat merkittävästi rakennuksen ulkoasua. Toiseksi, tekniikka mahdollistaa kosteuden kestävyyden lisäämisen, jolloin voit unohtaa ongelmat, jotka tukkivat pohjaa pitkään. Jos neste joutuu materiaalin sisälle, josta säätiö on tehty, se jäätyy kylmällä ilmalla, ja kuten tiedätte, jäällä on enemmän vettä kuin vettä, ja lopulta särkyjä ilmestyvät. Jotta paremmin ymmärrät periaatteet, voit laittaa PET-pullon täytettyyn veteen pakastimessa yöllä - aamulla säiliö muuttuu vakavasti. Sama koskee rakennusmateriaaleja, jos kosteus joutuu niihin.

  Säätiön perusturva

  Kellarissa on paljon suurempi kuorma kuin julkisivulla, joten rakennuksen tätä osaa tulisi käsitellä suurella huomiolla. Lämpötilan erot, joita ei voida välttää, pohjaveden virtaus, itse talon paine, sateen sateen tai lumen muodossa voi olla huono vaikutus kellarin tilaan.

  Brick kellari paneeli

  Plinth trim paneelit - materiaalin ominaisuudet ja asennus

  Eräs keino, joka osoittautui erinomaiseksi kellarin suojelemiseksi, on erikoispaneeleja, jotka on muotoiltu kivirakenteeksi. Merkittäviä myönteisiä kohtia ovat seuraavat.

  1. Tuotteen pieni paino, jonka takia pohjaan kohdistuvaa kuormaa ei ylitetä ja luotettava kiinnitys mahdollistuu.

  Nailite-paneeli kiven alla

  Puuhuoneen kellari-elementtien kellarikerroksen viimeistely

  Siding socle "Alta-profiili"

  puutteet

  On vaikea löytää erittäin vakavia kielteisiä puolia elementtien viimeistelyyn, mutta voit määrittää pari pistettä.

  1. Värin rajoitukset. On mahdotonta valita varjosta maistaa, koska paneeli on ulkoisesti muotoiltu kiviä, jolla on erityisiä tylsää väriä. Jos et kuitenkaan voinut valita haluamaasi muotoilua myymäläluettelossa, voit aina ottaa yhteyttä valmistajaan ja tehdä haluamasi tilauksen. Onko sen arvoista maksaa ylimääräistä palvelua, se riippuu sinulle.
  2. Huolimatta siitä, että paneelit kestävät erittäin hyvin kuormituksen ja monien tuhoisien tekijöiden vaikutuksen, ei ole välttämätöntä odottaa tulenkestävyyttä. Koska valmistuspäämateriaali on edelleen muovia, paneeli sulaa nopeasti korotetuissa lämpötiloissa, eikä sen vuoksi kannata paistaa paistinpannuja tai polttavaa jätettä talon lähellä.

  Socle sivuraide kiven asennuksen alla

  Materiaalit, joista kivielementit on tehty socle-viimeistelyyn

  Tällaisten tuotteiden tuotantoa harjoittavat vain uudet, innovatiiviset teknologiat, jotka ovat syntyneet korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden kovasta työstä. Käytetään vain materiaaleja, joilla on korkea vastustuskyky alhaisille lämpötiloille ja joilla on vettä hylkivä ominaisuudet. Myös ne (materiaalit) eivät saa särkyä talvella ja voimakkaasti tuulella. Useimmiten valettuun polypropeeniin perustuvat, tällaisten paneelien ominaisuudet ovat aina korkealla tasolla.

  Toinen esimerkki kiven pohjapaneelista

  Yleensä on mahdollista käyttää erilaisia ​​polymeerejä, jos niihin lisätään kemikaaleja, jotka lisäävät tuotteen käyttöikää. Perusmateriaalin valinta vaikuttaa suoraan kustannuksiin.

  Vihje! On suositeltavaa ostaa ylemmän hintaluokan paneelit, koska niissä on vähemmän ongelmia ja sinun ei tarvitse käsitellä uusien tuotteiden ostamista tai asentamista jonkin ajan kuluttua.

  Erilaisia ​​kellaripaneeleja

  Nykyiset paneelityypit

  Ennen kuin valitset ja hankit tarvittavan määrän paneeleja, sinun on käsiteltävä nykyisiä tyyppejä näistä tuotteista ja niiden ominaisuuksista, vahvuuksista ja heikkouksista. Jokaisella lajilla on joitain eroja, jotka on otettava huomioon. Tähän mennessä on käytetty laajalti 4 tyyppiä, jotka esitetään taulukossa.

  Pöytä. Suosittuja socle-paneeleja kiven alla.

  Vinyylipaneelit

  Socle siding FineBer. Villikivi hiekka

  Kivi maaperän sivuraide

  Paneeli poltetun tiilen alla

  Eksklusiiviset kanadalaiset kestävät kivipinnat

  Mitä kustannuksista riippuu?

  Hinta riippuu useista hetkistä kerralla. Ensinnäkin tämä on maa, joka tuottaa sivuraiteen ja tietyn yrityksen - mitä arvovaltaisempi yritys, sitä korkeammat kustannukset. Vaikuttaa myös käytettyyn materiaaliin, joka koostuu polymeereistä, modifioijista ja niin edelleen. Jos valitset yksinkertaiset asentavat suuret tuotteet, niiden hinta on suurempi kuin pienet vaihtoehdot. Jos haluat säästää rahaa, sinun ei pitäisi valita röyhelöisiä paneeleja, koska monimutkainen rakenne ja väri lisäävät merkittävästi kustannuksia. Mitä paremmin tuoteominaisuudet ovat, vastustuskyky lämpötila-ääriliikkeille, lujuus, tuulenpitävyys - kalliimpi se on.

  Säkkisidike Deke (Döcke)

  Se on tärkeää! On syytä kiinnittää huomiota kotimaisiin tuottajiin markkinoilla olevien edustajien joukossa, joista nyt löytyy erittäin hyviä yksilöitä, jotka eivät ole pelkästään ulkoisia vaan myös ominaisuuksiltaan, mutta hinta on paljon alhaisempi kuin ulkomaisten analogien hinnat.

  Solid Stone-sarjan Socle Vox -kokopaneeleiden väritasku

  Edessä olevat FineBer-paneelit (socle siding)

  Paneelin valinta

  Kun jatkat paneelin valintaan, joka on tyylitelty kiven alapuolelle, sinun on keskityttävä useisiin parametreihin. Jos tuote on korkealaatuista, valmistajan määrittelemät ominaisuudet ovat korkeat, ulkonäkö on oltava tarkoituksenmukainen, vailla vikoja. Materiaali vaikuttaa huomattavasti auringonpurkausnopeuteen, jos pohja ei ole varjossa ja haluat säilyttää kauniin ulkonevan pitkään - saat lisätietoja myyjältä.

  Kuinka valita viimeistelyaineisto

  On parempi ostaa paneeleita niiltä paikoilta, joissa on laaja valikoima erilaisia ​​tavaroita, joten on olemassa jotain. Menestyksekäs työaika on myös erittäin tärkeä: jos yritys on olemassa useita vuosia ja monet asiakkaat ovat onnistuneet keräämään heille positiivisia arvioita, se tarkoittaa, että se myy laadukkaita tuotteita. Päätä mikä on tärkeämpää - asennuksen tai säästön helpottaminen. Jos ensimmäinen, sinun on kiinnitettävä huomiota suuret paneelit, jos toinen, sitten pienet. Hyvään tuotteeseen on liitettävä lisenssi ja todistus, joka takaa laadun.

  Kohdetta Dagestan kivi

  Dagestan kiven vuorattu julkisivu näyttää arvostetulta ja luo vaikutelman asunnon omistajan vakavaraisuudesta. Tällaisen koristelun kustannukset ovat kuitenkin suhteellisen pienet ja verrattavissa laitteen "märkä julkisivu" kustannuksiin. Siksi suhteellisella halvalla voit saada vaikuttavan tuloksen. Lue lisää tästä artikkelista.

  Paneeliasennus

  Asenna paneeli kiven alla helposti. Sinun on oltava erittäin varovainen ja huolellinen prosessi, huolellisesti suorittaa kaikki mittaukset ja laskelmat.

  Kellaripaneelien asennus (tässä tapauksessa puinen sorvaus käytetään talon ominaisuuksien vuoksi)

  Kerromme, kuinka asennamme trimmauspaneeli betonialustaan.

  Asennustyökalut

  • mittanauha;
  • timantti pyörösaha;
  • punssi;
  • kiinnikkeet.

  Vaihe 1. Laske tarvittava määrä paneeleita samassa rivissä. Tällöin seinän kokonaispituus (miinusalue kulma-elementeille) jaetaan yhdellä paneelilla hyödyllisellä pituudella.

  Socle-paneelien koot

  Vaihe 2. Jos seinää ei ole riittävästi koko pituudelta tai jos paneelit on asennettava ikkunan tai muun elementin muotoon pitkin sulkematta sitä, käytä mittanauhaa ja mittaa tarkasti, kuinka haluat leikata paneelia. Käyttämällä pyörösahaa timanttikilvellä tai käsisahalla leikataan tarvitsemamme osa yhdestä paneelista.

  Mittaaminen, mikä osa katkaistaan

  Se on tärkeää! Et saa leikata enempää kuin yksi osa jokaisesta tuotteesta, muuten tulos ei näytä niin luonnolliselta.

  Leikkaa huolellisesti tarvittava osa

  Vaihe 3. Siirry asennuspaneeleihin. Me laskemme tuotteen pohjaan juuri siinä paikassa, missä se on. Meidän on porattava kiinnitysreikä rei'ittimellä, jonka jälkeen käytämme erityisiä kiinnittimiä luotettavaan kiinnitykseen.

  Poraamme kiinnitysreiän rei'ittimellä

  Kiinnitä paneeli kiinnikkeillä

  Vaihe 4. Siirrä seuraava paneeli paikalleen ja kiinnitä se 6 paikalle siten, että se kestää tuulen - 5 kiinnittimen yläosassa ja 1 sivussa. Liitoksen ylätaso on aloitettava keskuksesta.

  Asennamme jäljellä olevat paneelit

  Vaihe 5. Varmista, että kiinnitys ei ole liian tiukka, jotta lämpötilan muutokset (laajennuskorjaus) saataisiin vastaamaan.

  Odotamme asentaa ole ollut liian kovaa

  Se on tärkeää! Myös paneelien välillä tarvitaan aukkoja samaan tarkoitukseen. Jos asennat talvella, liitoksen leveyden on oltava noin 15 cm ja kesällä enintään 10 cm.

  Video - Asennuspaneelien asennus

  Kuten näette, asennus ei ole monimutkaista, eikä se vie paljon aikaa, samalla kun talosi eristetään, ja kellarista vahvistetaan ja suojataan kosteudelta. Tekniikka mahdollistaa yksinkertaisen ja halvan tyylikkyyden ulkonäön suhteen ja lisää rakenteen kestoa.