Pohjapiirros kellari sivuraide

Voit kuumentaa talosi kauniisti ja maulla ilman ammattimaisten rakentajien apua, jos tutkit kuvaus siitä, kuinka voit itse korjata kellarin sivurajan. Tämä tekniikka soveltuu paitsi sisustukseen, mutta myös suojaava materiaali, joka muodostaa pohjan, on versio tuuletetusta julkisivusta. Rakennusta ei ole vaikea koristella valittuun tyyliin, jos jalusta on tehty sivuraideella, joka jäljittelee haluttua luonnollista (kiveä, puuta) tai keinotekoista (tiilen, lohkojen) materiaalia.

Socle-merkkien ominaisuudet

Kellarissa maan talon ensimmäinen taso altistuu tuhoisien tekijöiden voimakkaalle vaikutukselle: ilmakehän sademäärä, ultraviolettisäteily, sään, jäätymisen ja ylikuumenemisen eri vuodenaikoina.

Näiden syklisten iskujen vuoksi sementtilaasti on kulunut suojaamaan perustusmateriaaleja. Lisäksi ne aiheuttavat mekaanisten vaurioiden ja syövyttävän saastumisen riskin, joten viimeistelymateriaalin on vastattava kaikkia mahdollisia kuormituksia, kestävää ja luotettavaa suojakaarta ja samanaikaisesti koristella talon julkisivua.

Kellarihihnan tuotteet eivät ole liian erilaisia ​​kuin julkisivujen (akryylin, PVC) paneelit, jotka perustuvat talon pohjaan sijoittamiseen, niille annetaan lisävoimakkuutta ja valitaan sopivaksi asentamista varten sopivia elementtejä.

Yleensä niillä on kivi- tai tiilisuunnittelu eri kokoja, eri kuvioita ja värejä. Päällystyskokoonpanotekniikka ja asennusominaisuudet, niiden liitäntäurat ovat vakiona.

Näyttelyn seisonta rakennustyössä, jossa esitetään paneelienäytteitä, joiden avulla pystytään vaipumaan talon kellarissa lyhyessä ajassa, näyttää kuvasta:

Erilaisia ​​viimeistelykuviot

Alapinnan ulkopintaan asennettavat standardipaneelit vastaavat seuraavia kokoja:

 • 0,47 x 1,22 m;
 • 0,51 x 1,265 m;
 • 0,47 x 1,13 m;
 • 0,395 × 1,14 m;
 • 0,52 × 1,15 m;
 • 0,24 × 2,44 m.

Seuraavassa taulukossa on eräiden eri valmistajien vinyylisideen tuotemerkkien vertailevat ominaisuudet:

Tuotteiden luotettavan toiminnan lämpötila-alue on välillä -45 ° C - + 55 ° С.

Merkittävä lisäominaisuus ominaisuuksiin on se, ettei sieni- tai muotin ulkoasua ole mahdollista muovilla.

Tällaisen materiaalin käyttöikä on vähintään 50 vuotta (valmistajan takuun mukaan).

Pienikokoinen paino (1 m² 3,5 kg) ei tee koko palkista raskaampaa, ja lisäksi paneeleiden suojakannen alla voit asentaa kaikenlaiset eristykset (laatta, rullatut, polymeerikuidut) omiin käsiisi. Esimerkkinä vertailusta: edessä oleva tiili tässä paikassa painaa 190 kg, keinokivi on noin 35 kg.

Muuraus jäljitelmä

Suosituin oli talon koristelu, jossa on tiilisen sivuraiteen kanssa kellarikerros, joka antaa näkyvän ja kiinteän ilmeen koko rakennelmalle. Määritettävät olosuhteet ovat materiaalien vertaileva edullisuus suhteessa luonnolliseen tai keinotekoiseen kiveen ja kykyä tehdä laadullisesti kaikki työn itsenäisesti.

Erilaiset väriaineen muutokset, joiden avulla tiilen alla oleva socle sivuraide annetaan

Erikoistuneiden myymälöiden valikoima tarjoaa laajan valikoiman paneeleita, joissa jälkikiven muuraus.

Kun suunnittelet talon koteloa tiilillä, sinun on laskettava haluamasi määrä valittuja paneeleita. Tee näin jakamalla ulomman seinän leveys 1 tuotteen pituudella. Laske siis kukin seinistä ja koota yhteen tulokset.

Tavanomaisen perustuksen korkeuden mukaan yleensä yksi paneeli riittää, mutta jos pohja on korkea, laskennallinen määrä riippuu siitä korkeudesta, jota aiot leikata, kerrotaan rivien määrällä pystysuoraan.

Piirrä tiili tiiliin

Jos aiot sulkea sivuraiteen rakennuksen seinillä pohjan yläpuolella, valitse sitten kellariin ja muuhun julkisivuun sopivat paneelit, kuten tässä kuvassa:

Yksityiskohtaiset tiedot valitun materiaalin ominaisuuksista, tietyn muotoisen rakennuksen tarvittavista osista (sisäiset ja ulkoiset kulmat, aukot, tasoerot), laskentamenetelmiä on hankittava erikoistuneesta rakennustyöstä myyjä-konsultilta.

Asennustekniikka

Itsenäinen kellarisivuttaminen kellarikerroksella vaatii työkalujen saatavuuden joka on läsnä jokaisella rakennustyömaalla. Sähkölaitteiden avulla on helppo ja nopea asentaa.

Seuraavia laitteita ja materiaaleja tarvitaan:

 • vasara, ruuvimeisseli (ruuvimeisseli);
 • punssi;
 • tasolla;
 • sakset metallin leikkaamiseen, bulgaria;
 • mittanauha ja rakentaminen kynä;
 • Säde 4 × 5 cm, UD-profiili 5x3 cm;
 • vaarna-kynnet;
 • ruuvit tai kynnet.

Jokainen reunuslevy on varustettu lukitusliitoksilla, jotka pitävät kiinteät elementit yhdessä.

Ennen kuin heiluttaat säätiön kellarikerroksen, hänelle valmistetaan runko (laatikko) puusta tai metalliprofiilista. Pystysuuntaiset ja vaakasuorat telineet on asetettu tasolle.

Tässä kuvassa näkyy esimerkki rungosta, joka kiinnittää paneelit kellariin ja rakennuksen julkisivu profiilista:

Kehyksen siirtyminen seinästä pohjaan laskuveden asennuksella

Kehyselementit on järjestetty niin, että niiden pitch vastaa paneelin kokoa (noin 0,44 m). Levyn keskelle on myös mahdollista sijoittaa tukipalkki jäykistämiseksi painettaessa.

Paneeliasennelma

Aloita kokoonpano kulma-elementtien asennuksen ja alemman aloitusprofiilin avulla.

Jalustan leikkaaminen sivureunoilla suoritetaan vasemmalta oikealle, keräämällä rivejä alhaalta ylöspäin. Jokainen seuraava asennettu osa on väistämättä säädettävissä vaakasuorassa asennossa ja tuloksena olevan lämpökuilun tasaisuuden (2 mm - 3 mm) välillä.

Yksivärivälilehtien asennus

Viimeistelevän reunan viimeinen osa leikataan sovitettavaksi profiilin kanssa kulmaosaan. Jos tällaisella kulmalla on monimutkainen askelmaprofiili, on parempi tehdä heti erityinen malli leikkauksen merkitsemiseksi tietyn standardin mukaisesti.

Yksityisessä talossa voi olla monimutkaisia ​​arkkitehtonisia siirtymiä, useita sisäisiä kulmia, joille valmiita kuvakappaleita ei aina myydä. Tällaisissa tapauksissa ne on helppo tehdä omalla kädelläsi. Paneeli asetetaan vakiokoon mukaan, sitten se kiinnitetään taivutussuuntaa pitkin pöydän reunaa painelevyllä. Teollisella kuivaimella on välttämätöntä lämmittää muovi tasaisesti molemmin puolin ennen pehmenemistä. Muovisuutta koskevien merkkien ilmestymisen jälkeen osa on taivutettu haluttuun kulmaan ja sen annetaan jäähtyä tässä asennossa. Levyn reuna leikataan. Kaikki epäsovitut ulkonemat kohdistuvat hiomakoneen haluttuun muotoon.

Seuraavan rivin kulmasta on käynnistettävä valintanäppäimellä, jotta paneelin välit (sauman epäsuhta) asetetaan. Tämä lisää pintojen yleistä lujuutta, joka on leikattu esivalmistetuilla palasilla.

Tämä esimerkki sarjasta, jossa korin tiilen sivuraide voidaan korjata, voi toimia tässä videossa:

Asennusominaisuudet

Kaikkien rakennustoimintojen lisäksi socle sivuraiteilla viimeistelyllä on ominaisuuksia. Paneelin asentaminen kehykseen sinun pitäisi tietää nämä kohdat:

 1. Kiinnikkeen akselin (ruuvin, naulan) akselin on vastattava arkin aukon keskipistettä. Valitse kiinnittimen Ø, joka on pienempi kuin reiän koko.
 2. Seinälevyt puristavat yksinomaan pystysuoraa pintaa. Rakennuksen ulkonevaa rakenneosaa ylemmän vaakasuorassa osassa ei tarvitse peittää sivuraiteella - tässä on erityisiä yksityiskohtia.
 3. Ruuvien tulee tunkeutua runkoon yli 11 mm. Pään ja levyn väliin jää jäljelle 1 mm - 1,5 mm.
 4. Kulmaosan tukipalkin sallitun kulumisen on oltava vähintään 10 mm. Ylimmäinen koristeellinen baari asetettu viimeisellä kierroksella.
 5. Eristyslaitteiden kellarikerroksen alapuolella on suositeltavaa käyttää hengittäviä (höyryä läpäiseviä) materiaaleja, jotka lisäksi sopivat perusvärin loppuun.
 6. Laskettaessa tarvittavaa määrää materiaalia asetetaan yleensä virtausnopeudelle + 10%. Jotta myöhemmin pystyt suorittamaan kellarin osittainen korjaus, on parempi hankkia välittömästi muutamia paloja tämän nimenomaisen tuotemerkin ja tuotannon eristä (väri, koko, rakenne).
Paneelien asennus on vasemmalta oikealle.

Tämä kuva voidaan jättää muistutuksena teosten tuotannosta:

Modernin viimeistelymateriaalin ansiosta voit piirtää tyylikkään pohjan säätöön, joka on tehty millä tahansa tekniikalla (nauha, pino, laatta). Kirjallisuus sisustuksen ompelemalla omalla kädellään voi välittömästi, piilottaa ja koristella sitä, kuten tämä puutalo, joka saa tuhoutumattoman ulkonäön.

Rakennuksen pohjalla olevien rakennustöiden loppuunsaattamisen jälkeen asiantuntijat suosittelevat lisävarusteiden kunnossapitoa paneelien alapuolelle. Tätä varten sinun on ensin leikattava useita levyjä (seinän pituudesta riippuen) pieniä pyöreitä reikiä. Asennuksen jälkeen sivuraide on sulkea nämä reiät metalli hieno silmät.

Miten vaipat talon kellariin

Koska säätiön kellari sijaitsee aivan maan päällä ja on osa talon perustaa, on tarpeen järjestää sellainen materiaali, joka on kestävä ja kestävä erilaisiin vaikutuksiin. Lisäksi viimeistä roolia ei pelata kauneuden näkökulmasta. Pohjakuljettimet ovat tällä hetkellä erittäin suosittu materiaali viimeistelyyn maan pohjan yläpuolelle. Sen suosio on perusteltua edullisilla ja erinomaisilla laatuominaisuuksilla.

Jos päätetään, että talossa on leikattu omalla kellarilla, on ehdottomasti tutustuttava tämän teoksen tekniikkaan ja kaikkiin vivahteisiin. Muussa tapauksessa se voi osoittautua täysin epäedulliseksi ulkonäöltään ja huonolaatuisella pinnoitteella. Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka kiinnität kellarinapit ja mitä on tärkeää harkita työskentelyn aikana.

SIDE-asennusominaisuudet

Jotta laadukkaat säätiöt voitaisiin siirtää, on noudatettava tiettyjä vaatimuksia ja otettava huomioon paljon vivahteita:

 • Seinälevyt voivat toimia viimeistelynä vain pystypinnoille. Jos talon kellari on ulkoneva, sen ylempi taso on muodoltaan epätarkka, mutta ei sivuraita.
 • Kiinnitys tulee tehdä aina vasemmalta ja oikealle.
 • Muista ottaa huomioon muutos materiaalin koossa lämpötilahäviöissä ja muissa olosuhteissa. Levyt, termiset liitokset ja aukot paneeleiden välisissä liitoksissa toisiinsa ja reikiin tehdään.
 • Paneelit on asennettu koriin tai pinnalle, joka on vanerilla päällystetty.
 • Koko kiinnitin on ruuvattu tai vasarattu pohjaan vähintään 1 cm.
 • Jotta eristettäisiin, mutta ei kasvihuoneilmiötä, hengittävät materiaalit olisi asennettava paneeleiden, ei kalvojen, alle.
 • Kiinnitin asennetaan paneelin reiän keskelle eikä se ole täysin tukossa, mutta pään ja pääpinnan väliin jää pieni aukko, joka on noin 1,5 mm.

Yleensä yksi paneeli riittää korkeuteen, mutta joskus on tarpeen asentaa 1,5-2 kertaa enemmän yksityiskohtia.

Maadoituksen asennus

Kellariviseinä on erittäin helppokäyttöinen materiaali, mutta silti on parempi noudattaa työalgoritmia, jotta kaikki toimisi oikein. Miten korjata socle sivuraide, ja että tästä sinun täytyy puhua alla.

Mitä materiaaleja tarvitaan

Sides on paneelityyppi, joka suojaa seinien ulkopintoja ulkoisen ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Jotta korkealaatuista jalustaan ​​päätyisi, tarvitset seuraavia materiaaleja ja työkaluja:

 • Kehys on rasteri, joka koostuu metallioppaista ja on perustettu ennen perustuksen pilkkomista. Ne kiinnitetään seinään ruuveilla tai erityisillä kiinnikkeillä. Tavallisesti näitä tarkoituksia varten käytetään 5 * 3 cm profiilia.
 • Lisätyyppiset elementit. Pohjaan nähden nämä ovat ulko- ja sisäkulmat, aloitus- ja viimeistelynauhat, räpylät ja verhotangot, jotta säätöjen ulkonemat voidaan järjestää oikein ja muut sisustustekijät viimeistelyyn.
 • Paneelit - polyvinyylikloridiosat, joilla on suuri päällyste jäljittelemällä.
 • Kulutustarvikkeet - ruuveja, kiinnikkeitä, kiinnikkeitä ja muita tärkeitä kulutustarvikkeita, joiden pohja on päällystetty sivuraideilla.

Valmistelutyö korkilla

Ennen kuin asennat sivuraiteen, asenna kotelo pohjaan. Harvoissa tapauksissa paneelien kiinnitys voidaan suorittaa suoraan pohjan pinnalle ilman laatikoita, mutta sen on oltava täysin tasainen, mikä on erittäin harvinaista.

Vanteen korkeus valitaan sen ilmasto-olosuhteiden perusteella, jossa työ suoritetaan. Jos maaperä on alttiina jäädyttämiselle talvikauden aikana, kori nousee 15 cm maanpinnan yläpuolelle. Jos jäätymistä ei ole, asennus voidaan suorittaa ilman, että se lähtee maasta.

Laatikko on kiinnitetty vaakasuoraan kolmella rivillä ylä-, ala- ja keskiosassa. Alempi ja keskimmäinen on selvää, mistä kiinnittää ja viimeisen ohjaimen kiinnittäminen, sinun on määritettävä paikka, jossa paneelin yläosa sijaitsee ja kiinnitä profiili paikalleen. Metalliset elementit kiinnitetään jalustaan ​​käyttämällä itsekierteittäviä ruuveja. Kolmen vaakaprofiilin sijaintipaikka soveltuu yhden paneelin peruskorkeuden suunnitteluun.

On myös mahdollista tehdä sekatyyppinen vaippa vaakatasossa pystysuoraan. Tällöin pystyprofiilit tulisi sijoittaa enintään 90 cm: n etäisyydelle ja vaakatasot 45 cm: n välein.

Jos talossa on paalusäätiö, on sen jälkeen järjestettävä ripustuskori alareunaan, joka myöhemmin peitetään.

Paneelin asennusalgoritmi

Yleensä sivupaneelit peitetään lisäosien esiasennuksella. Tämä tehdään seuraavassa järjestyksessä:

 1. Maan pintaan kiinnitetty metalliprofiili on ensimmäinen, joka on leikattu vertailutyypin aloituskaistalla. Se asennetaan vaakasuoraan. Vahvistaminen tapahtuu ruuvaamalla ruuvit 30 cm etäisyydeltä toisistaan.
 2. Kun olet saavuttanut säätiön kulman, on asennettava kulmityyppisen lisäelementti. Ne on leikattu korkeuteen, joka on tarpeen ja vahvistettu ruuveilla, kuten kaikki muut elementit. On tarpeen perustaa peruspinta, jonka kanta on noin 1 cm: n perustasolla.
 3. Kun olet asentanut edellä mainitut elementit, voit siirtyä suoraan ensimmäisen paneelin kiinnittämiseen. Se on asennettu siten, että alunperin asennetun palkin urassa on tarkka osuma. Myöhemmin sitä voidaan siirtää kulmapalkin suuntaan, mutta ei pysäkkiä. Jäljellä oleva etäisyys on marginaali mahdollisten paneelien koon muutoksille, riippuen ilmasto-olosuhteista.
 4. Paneelin onnistuneen asentamisen jälkeen se on kiinnitetty itsekierteittäviin ruuveihin, jotka työnnetään sivuraidoituksen reikiin.
 5. Seuraavaksi tulee toisen paneelin asennus. Hän joutuu tukipalkkiin ja siirtyy ensimmäisiin jo asennettuihin osiin. Se kiinnitetään samalla tavalla kuin ensimmäisen paneelin tapauksessa.
 6. Vastaavasti kaikki kellarikerroksen paneelit asennetaan samalla tavalla.
 7. Viimeinen elementti, jos se ei sovi, voidaan leikata tarpeen mukaan. Kun olet asentanut kulma-elementin, joka peittää leikkauspuolen.
 8. Asennettu kulmapaneeli on majakka ensimmäisen paneelin kiinnittämiseksi toiseen seinään.
 9. Asennettujen paneelien yläreuna on suljettu viimeistelysuojalla, joka on suunniteltu ratkaisemaan valmiin osan ongelma. Jos tarvittava ylimääräinen leikkaus on hieman korkeampi, tämä elementti voi muuttua miellyttäväksi siirtymäksi piilottamalla kiinnittimet.
 10. Jos ulkonevan tyyppisen perustuksen peittäminen sen yläosan peittämiseksi voi vaatia asennusta ebb. Ne on asennettu päälle siten, että paneelien ja seinän välinen rako peitetään.

Muokkaustavat

Jokainen yksityiskohdat sisustuksesta, jossa on sivuraide, on kiinnitettävä vähintään 5 kiinnittimellä.

Kiinnittimen pitää olla 90 asteen kulmassa kiinni pääpintaan.

Paneeleiden välillä ei saa olla jännitettä, niissä on oltava pieniä aukkoja toistensa välillä, jos kokoa muutetaan.

Jos talo sijaitsee pohjoisella alueella tai pohjaveden läheisyydessä, niin ennen kuin asennat sivuraiteen kellarikerrokseen, sinun on asetettava kerrokset lämpöä ja vedenpitävyyttä varten.

Myös vedeneristyskerroksen asennusta varten voidaan käyttää erityistä mastista, joka on valmistettu käyttäen luonnollisia ja keinotyyppisiä hartseja. Lämmitettäessä voi olla suositeltavaa työskennellä laajennetun polystyreeni- tai mineraalivillan kanssa. Tällä hetkellä rakennusmarkkinoilla on valtava määrä erilaisia ​​eristysaineita, joista voit valita oikean.

Kellaripaneelien asennuksen aikana on huolehdittava seinän ja paneelien välisen tilan tuuletuksesta. Tätä varten joissakin paikoissa paneeleihin leikataan pyöreitä reikiä, jotka on peitetty metalliverkolla vuorauksen alueella, jotta vältetään kiinteän lian ja pieneläinten pääsy.

johtopäätös

Sivuraide viimeistelyyn - erittäin kätevä asennuksen kannalta ja suhteellisen halpa verrattuna muihin materiaaleihin. Voit asentaa sivuraidetta omiin käsiisi pohjalle, mutta noudattamalla työn algoritmia ja säätämällä jokaista askelta.

Oikea asennus maadoitusta

Kattojen, luonnonkiven tai puun rakennusten julkisivuun katsotaan nyt liian aikaa vievää. Sen sijaan monimutkaisia ​​malleja, joissa on luonnollisia juuria ja vähennetään näiden luonnollisimpien materiaalien määrää, valmistetaan muovista, vinylistä ja metallista valmistettuja kevyitä paneeleja. Sivuraide ei ole vain ympäristöystävällinen rakennuskoriste, vaan myös erittäin taloudellinen. Ja jos et halua kuolla koko taloa, mutta on vain välttämätöntä luoda kiinteä ja vankka perusta talolle, mahtavan mutta viehättävän kellarisivupoisto tulee pelastamiseen.

Rakennuksen kellarikerroksessa on kaksi tyyppiä: materiaali ja asennusmenetelmä.

Yleisimmät materiaalit siivous:

Ne kaikki ovat universaaleja pinnoituksen sivuseikkauksia, koska niillä on erinomaiset vastusominaisuudet: ultraviolettisäteilyn, kosteuden ja ääriolosuhteiden vaikutuksiin. Helposti palvella monta vuotta. Tietenkin on metallinen sivuraide. Mutta se vaatii materiaalin lisäsuoritusta korroosiota aiheuttavilla aineilla ja perusteellisempaa hoitoa.

Asennusmenetelmän mukaan kellarikerrosten tyypit voivat olla vaakasuorat ja pystysuorat.

Useimmiten rakennuksen pohjalla rakenneyhtiöiden ammattilaiset ja harrastajat käyttävät horisontaalisia pinoja. Jotta talon kellari pystytään mahdollisimman helposti, nopeasti ja tehokkaasti tarjoamaan korkealaatuisella vuorauksella omilla kädillä, on hankittava perusvälineet ja valmistettava rakennuksen perustukset asennusta varten.

Valmistelu ja työkalut

Ennen asennuksen aloittamista on välttämätöntä valmistaa pinta työhön.

Ensinnäkin on kiinnitettävä huomiota seinien tasaisuuteen. Socle sivuraide antaa ulos murtumia tahansa oman luuranko (lue: epätasaisuus). Ja on myös muistettava, että talon pohjaan päin, jossa on synteettisiä liinoja, erinomainen ympäristö voidaan muodostaa sienen, muotin ja muiden kosteutta ihailevien mikro-organismien ulkonäön ja leviämisen suhteen. Siksi levyjen alla olevia seiniä on käsiteltävä antiseptisellä tai millä tahansa muulla kyllästyksellä.

Ennakkovaatimus ennen levysäiliöiden asettamista on puhdistaa pohja roskista, pölystä, hämähäkkistä ja muista asioista niin, että pinta on täysin vapaa vieraista esineistä.

Valmisteen seuraava vaihe on julkisivun eristämisen tai tuuletuksen ratkaisu. Koska molemmat näistä ilmiöistä ovat hyvin yleisiä nykypäivän olosuhteissa, harjoittelu olisi suoritettava näiden ominaisuuksien huomioon ottamiseksi. Jokin näistä vaihtoehdoista on tarpeen tehdä korvauksia ostetuista materiaaleista.

Itsenäisen asennuksen kellarikerroksessa tarvitset ensin seuraavat työkalut:

 • ruuvitaltta - voit käyttää vanhan isoisän ruuvimeisseliä, mutta kestää enemmän aikaa tällaiseen työhön;
 • ruuvit, joissa on tasainen korkki (paljon ruuvia);
 • veden tai infrapunatason;
 • haavasaha tai palapeli.

Tietenkin kussakin tapauksessa ja jokaiselle mestalle on ominaista oma työkalu. Tämä luettelo on suunniteltu alkamaan missä.

Mitä sivupöydän komponentteihin kuuluu, niin kaikki on yksinkertaista. Paneelien kiinnittämiseen kellariin tarvitaan seuraavat: sorvaus (metalliprofiilit tai puupalkit), aloituslevy, viimeistelyprofiili ja j-profiili. Kaikki tämä koskee paneelien kiinnitystä pohjan seinään. Pääosat, jotka muodostavat sivuraiteen itsensä, ovat: trimmauspaneelit, joissa on valittu rakenne ja kulma-paneelit.

Mutta ennen kuin ostat nämä talon tulevaisuuden "henkilö" -periaatteet, tee alustavat, tarkimmat laskelmat.

Materiaalin määrän laskeminen

Laske oikein, kuinka paljon sivuraita vaaditaan loppuun kellarista on helppoa. Mutta täällä on noudatettava erityistä huolellisuutta. Kukaan ei halua mennä kauppaan keskipitkällä muotoiluprosessilla ja ostaa lisää materiaalia. Tai päinvastoin ostamaan joukko paneeleja, ja sitten ei tiedä, mihin laittaa loput, ja miksi niin paljon rahaa käytettiin.

Alamme mitata talon julkisivu. Mittaamalla toisen sivun leveys ja korkeus saadaan vuorauksen pinta-ala. Tee samoin maasi tai maatasi muiden puolien kanssa. Kun lisäät kaikki neljä numeroa, saat koko pinta-alan.

Rakennusliikkeissä on nykyään monenlaisia ​​seinäpaneeleja sivulle, eri yrityksille ja valmistajille. Joten löydät erilaisia ​​kokoja, tekstuureja, tapoja laittaa. Jotkut valmistajat tuottavat tuotteitaan jo ja niissä on erityisesti kiinnityslevyjä. Samanaikaisesti jokaisessa pakkauksessa ilmoitettiin paneelien tarkka kokonaispinta-ala ja käyttöalue. Kiinnitä huomiota ensimmäiseen arvoon ja laske, kuinka monta tämän materiaalin pakkausta on tarpeen teidän tapauksessanne.

Muista lisätä 10-15% tuloksena saatujen pakettien määrästä. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että ylivoimaisen esteen sattuessa sinulla on tarjonta. Samaan aikaan se ei ole arvokas määrä arvokasta rahaa.

Täydellisellä materiaalikokonaisuudella, komponenteilla ja työkaluilla, onnellinen, voit siirtyä kellarikerroksen asennukseen.

Askel askeleelta

Asennuksen aloittaminen omalla kädellä kellarikerrokseen on aloitettava tukipohjalla. On syytä huomata, että joissakin tapauksissa ei ole tarvetta. Kun talon seinät ovat täysin tasomaisia ​​(valmistettu vaahtomuovista ja kaasulohkoista ja toinen), vaipaa sellaisenaan ei välttämättä tarvita.

Levyn asentaminen aloittaa valitsemiesi säleiden asennuksen: puinen tai metallinen. Seuraava vaihe on näiden säleiden oikea sijainti.

Laatikot asennetaan kolmeen tyyppiin:

 • pystysuora;
 • horisontaalinen:
 • Yhdistetty.

Kellarista päin suuntautuva näkyy parhaiten vaakasuoraan, koska se on pieni alue, jossa ei käytännössä ole aukkoja. Jos päätät päällystää koko talon kerralla reunuslevyillä, on järkevää asentaa yhteinen pystysuora tai yhdistetty laatikko.

Lopeta metalliprofiili. Ulkopuolella profiililiuskat kiinnitetään pohjaan tikkailla ja itsekierteillä varustetuilla ruuveilla (jos seinämateriaali on tiiliä tai kiveä). Tärkeä asia on jättää ruuvin kannen ja kankaan välinen aukko puolentoista senttimetriin, jotta lämpötilan vaihtelut saataisiin tekemään muutoksia kaikkien osien muotoon ja tilavuuteen uhraamatta sivupinnan ulkonäköä.

Baaripohjalla voit käyttää vakioruuveja tai galvanoiduja kynsiä, muistat myös, että jätät pienen etäisyyden korkin ja pohjan väliin.

Älä unohda, ennen kuin asennat laatikon pohjaan, sinun on tehtävä kaikki julkisivun eristämiseen tai tuuletukseen liittyvät toimenpiteet. Tukirakenteen asennuksen jälkeen sinulla ei ole tällaista mahdollisuutta.

Viimeistele talon kannen pohja

Tasainen viimeistelypohja antaa sinun korostaa talon tyyliä, suojaa pohjaa kosteudelta ja sään. Työskentele sivureunoilla - optimaalinen ratkaisu ongelmaan. Paneelit ovat tyylikkäitä, helppoja koota ja yhdistää. Tällainen pohjaseinän koristelu omilla käsillä suoritetaan pienellä vaivalla ja aikaa.

Oikean tyyppisten materiaalien valinnassa on tärkeää tarkastella sen ominaisuuksia. Erityinen socle-sivuraide on kestävämpi ja tarjoaa luotettavan suojan pohjalle. Paneelien muotoilu on kiven tai tiilen alla, mikä parantaa rakennuksen ulkoasua ja tekee siitä ainutlaatuisen. On olemassa erilaisia ​​malleja, joilla on erilaisia ​​tekstuureita ja sävyjä. Mutta kiinnityksen yksityiskohdat, elementtien liittäminen ovat täysin samat.

Pohjan asennus asennusta varten

Paneelien asennuksen oikea toteutus mahdollistaa jalustan asianmukaisen valmistelun. Sen pitäisi olla täysin tasainen pinta. Muussa tapauksessa kellarikerroksen siisti viimeistely tehdään tiettyjen vaikeuksien kanssa. Levyjen kiinnittämiseen tarvitaan kehyksen valmistaminen. Kriittisten epätasaisuuksien vuoksi on mahdotonta luoda tukea tasaisesti. Siksi on suositeltavaa poistaa kaikki ulokkeet huolellisesti.

Sitten voit jatkaa kehyksen rakentamista. Tätä tehtävää varten on suositeltavaa käyttää metalliprofiilia. Palkin tuki ei ole niin hyvä: sillä on lyhyempi käyttöikä, se voi muuttua ajan myötä. Profiili kestää kauemmin. Se kiinnitetään pohjaan tikkailla ja ruuveilla. On suositeltavaa käyttää noin 10 cm: n pituisia tuotteita. Sinulla on oltava profiilit kolmessa rivissä: ylhäältä, alhaalta ja keskeltä. Tämä asennusmenetelmä sopii talon pohjan viimeistelyyn yhdellä paneelilla (noin 46 cm korkea).

Vaiheittaiset ohjeet reunustamista varten

Paneelien luotettavaa kiinnittämistä varten on välttämätöntä valmistaa muita elementtejä: aloituspalkki, kulmat, pultit. Lisäosien osto tulee tehdä asennetun sivuraiteen koon ja muodon mukaan. Kun olet hankkinut elementit, tutkinut valokuvien ja videoiden oppitunteja, voit jatkaa koristeen asennusta seuraavan mallin mukaisesti:

1. Asenna aloituspalkki pohjaprofiiliin. Lankan yläreunan etäisyys matkan pohjaan on noin 4 cm.

2. Asennettu ulko- ja sisäkulmat. Niiden avulla voit suorittaa huolellisesti siirtymisen eri lankkujen välillä rikkomatta mallin esteettisyyttä.

3. Kiinnittää ensimmäinen sivuraide. Se on asennettu aloituspalkkiin, yläreuna kiinnitetään aiemmin valmistettuihin laatikoihin.

4. Aseta toinen palkki. Et voi kiinnittää sitä "umpikujaan" ensimmäiseen elementtiin: materiaalin laajeneminen voi johtaa sen muodonmuutokseen nivelissä.

5. Seuraavaksi suoritetaan kellarin jäljelle jääneet sivut. Kun paneelit asennetaan kulmiin, saattaa olla tarpeen leikata niitä.

6. Kun pohja on kokonaan päättynyt, suoritetaan alhaisen virtauksen asennus: elementti asennetaan sivuraiteen päälle, sulkee sen ja levyn ja seinän välisen raon.

Edellä kuvattu pohjamateriaali, jossa on kellarikerrokset viimeisen lisäelementin asennuksen jälkeen, valmistuu. Mutta asiantuntijat suosittelevat myös, että kellarin kunnollinen ilmanvaihto on huolehdittava. Se on esitettävä useissa paneeleissa pyöreissä rei'issä. Kiinnittymisen jälkeen reikiä suljetaan metalliverkolla.

Kellarin pinnoituksen käyttäminen on perusteltua materiaalin käytännöllisyyden ja edullisuuden vuoksi. Se kestää kosteutta, ei haalistu, ei voi muodonmuutoksia. Sen avulla voit luotettavasti suojata yksityisen talon pohjaa ja estää sen tuhoamisen. Siksi käytä kellarin sivuraide - kannattava ja käytännöllinen ratkaisu viimeistely alueen ja muodon talon.

Tee se itse

Ilman sisustus julkisivu ei näytä täydelliseltä. Helpoin tapa antaa jopa vanhalle rakennukselle siisti ulkonäkö on viilata sitä vinyyli paneeleilla. Mitä tulee kellarin sisustukseen, kellarikerän asentaminen omiin käsiisi ei ole ongelma edes kokemattomalle rakentajalle.

Asennuksen vaiheet

Kun ostat sivuraitaa, on tärkeätä olla unohtelematta lisäelementtejä.

Ilman käynnistysliuskoja, sivuraide "kävelee" tuulisella säällä, ja paneelien leikatut reunat, joissa ei ole J-profiilia, näyttävät hyvin sotkuisilta. Yksi tai kaksi J-profiilia voi olla ilman sisäkulmaa.

Alhainen vuorovesi voi myös olla itsenäisesti maalattua terästä. Mutta ulkokulmista on parempi olla luopumatta - valitsemalla vastakkaisia ​​elementtejä, voit saavuttaa hyvin alkuperäisen vaikutelman.

Paneelien työskentelyn helpottamiseksi on parempi valmistaa työkalut etukäteen:

 • ruuvit ja kynnet, joissa on laaja korkki - kiinnitystarvikkeita ja laatikoita varten;
 • vasara, ruuvimeisseli, ruuvimeisseli ja vasarapora (jos tarvitset betoniraudan);
 • metalliset leikkurit ja leikkurit;
 • pyörösaha tai käsisaha hienoilla hampailla;
 • taitto hallitsija, mittanauha ja neliö;
 • taso, rivi ja lasku.

Olisi kiva saada lyönti - reiät rei'itetyistä paneeleista. Pituussuuntaisia ​​reikiä voidaan tarvittaessa porata poraamalla kapea porakone.

Pinnan esikäsittely ja kellarieristys

Koska sivuraide tarkoittaa tuuletettuja julkisivuja, voit käyttää mitä tahansa eristystä - mineraalivillasta vaahtoon. Tärkeintä on noudattaa höyryn läpäisevyyden sääntöä rakennuksen ulkopuolelle, jotta kasvihuoneilmiötä ei syntyisi. No, ja on hyvä eristää hygroskooppinen lämmitin kosteudelta, joka osuu ulkopuolelle.

Ennen eristämisen puupintojen levittämistä käsitellään antiseptisellä aineella. Jos talo seisoo pylväs- tai ruuveilla, ensin puukehys pakataan kellarikerroksen varrella ja siihen kiinnitetään lämmitin. On tärkeää, että kehyksen alarungon ja sokean alueen väliin jää noin 5 cm vapaata tilaa maaperän mahdolliselle kausiluonteiselle kallistukselle.

Työn yksinkertaistamiseksi sen sijaan, että kiinnitettäisiin ripustimet ripustukseen eristeen yli, voit ensin kiinnittää ne seinään ja laittaa eristyksen päälle ja katkaista sen läpi.

Punktuspisteet peitetään vaahdolla.

Laitekaapit asennettavaksi kellarikerrokseen tekevät sen itse

Laatikon laatikot - ehkä tärkein asennus asennuksen yhteydessä. Jos se asennetaan epätasaisesti, paneelit alkavat taivuttaa aallon.

Vyöhykkeen väärä askel johtaa siihen, että paneeleita ei ole mahdollista kiinnittää asennusreikien keskelle ja lukko kiinnitetään paikalleen.

Liitettävyysharja voi olla sekä puuta että metallia. Ensimmäisessä suoritusmuodossa kaikki puupalkit on kyllästettävä antiseptisellä aineella. Metalliprofiili on vahvistettava - kipsilevyn profiili ei ole tässä tapauksessa sopiva, vaikka kipsilevyn suurempi neliömetrin paino verrattuna vinyylilevyihin.

Kellarin viimeistelyyn mahtuu vaakasuora alusta, jos sen korkeus on kokonaan peitetty yhdellä paneelilla.

Jos on tarpeen asettaa kaksi tai useampia reunuslevyjä korkeudelle tai yhteinen aitaus tehdään koko taloon, on paljon helpompaa työskennellä pystysuorilla porteilla.

Rack obreshetki välttämättä kalibroitu tasolla tai luodin. 30-40 cm: n pituus on sallittu pystypalkkien välissä, ja on tärkeää kestää tarkasti 46 cm vaakatasojen välillä - tämä johtuu itse paneeleiden koosta.

On tärkeää tutkia huolellisesti sivupinnalle liitetyt ohjeet ja noudattaa sitä. Mikäli asennustekniikka poikkeaa ohjauspaneelin takuusta, se poistetaan automaattisesti.

Askel askeleelta ohjeita asennettavaksi seinälevyille

Kun reunuskehys on valmis, voit siirtyä suoraan asennukseen:

 1. Ensimmäinen kiinnitä kulmaelementit. Tämän jälkeen vaakasuora viiva merkitään pitkin koko kehä aloituspalkin kiinnittämiseksi. Nurkkien ja aloituspalkin välille on jätettävä pieni etäisyys - noin 6 mm. Tämä tehdään kompensoimaan muovin lämpölaajenemista, joka voi olla melko suuri kuumassa aurinkoisena päivänä.

 • Kahden aloitusliuskan liitoksissa jätettiin myös aukko. Tämä on yleinen sääntö mahdollisten kiinnityselementtien asentamiseen.
 • On tärkeää muistaa, että kaikki kiinnityselementit kiinnitetään ruuveilla, nauloilla tai niitteillä asennusreikien keskellä. Et voi lyödä niitä kokonaan. Paneelien on liikuttava - tämä estää "aallon" lämpölaajenemisen aikana.

 • Ensimmäinen paneeli on aina liitetty vasempaan kulmaan. Jos sivuraide jäljittelee muurausta, sinun on leikattava vasen reunansa. Sivuraiteen sileä reuna asetetaan nurkkaan, ja alareuna koukussaan laukaisualustaan. Asennuksen tasoitus tarkistetaan tasolla - jos ensimmäinen rivi asetetaan epätasaisesti, kaikki loput sopivat myös vinoon, eikä sitä voida korjata.

 • Kaikki seuraavat paneelit asennetaan lähelle yksinkertaisesti asettamalla edelliseen lukkoon. Kun asennat viimeisen rivin rivin, sinun on otettava huomioon, että sen pituus ei saa olla alle 20 cm. Muussa tapauksessa viimeisen viimeisen paneelin täytyy leikata puuttuvaan pituuteen.
 • Jos käytetään suoraa reunusta, erityisiä H-paneeleita voidaan käyttää liitoksen sulkemiseen. Asennettaessa "päällekkäisiä", on parempaa sijoittaa paneeli liitoksen kanssa aurinkoa vasten - niin selkeästi se ei ole selvää.

 • Jos pohja on leveä, toinen rivi asennetaan samalla tavoin kuin ensimmäinen. Kellarikerän viimeinen osa on ebb. Se voi olla sekä metallia että muovia. Kulman kulmissa leikataan vaaditun koon kolmionmuotoinen reikä ja taitoksen paikka asennuksen jälkeen täytetään tiivisteellä. Voit myös käyttää erityistä alku-vuorovesiä, joka on myös aloituspalkki, joka liittää sen päälle.

  Mitä muuta sinun täytyy tietää sivuraiteesta

  Socle sivuraide on paljon vahvempi kuin seinä, mutta myös kalliimpaa. Tästä huolimatta sen lämpölaajeneminen on edelleen varsin korkea, varsinkin tumman väreissä. Sinun ei pitäisi säästää ja ostaa halpoja analogeja kaikista todistetuista yrityksistä - poltettu vinyyli aurinkoisella puolella järkyttää omistajia pari vuotta.

  Niille, jotka haluavat antaa talon omaperäisyyden käyttämällä julkisivulevyjä ja kontrastivärejä, olisi oltava valmiita ottamaan huomioon lämpötilan laajenemisen eron asennuksen aikana. Joten, tummat yksityiskohdat "kävellä" enemmän valoa, niiden välillä on parempi jättää suurempi lämpötila yhteinen.

  Toinen epämiellyttävä hetki asennettaessa sivuraitaa - paikat sijaitsevat niin, että on vaikea saavuttaa yhtenäinen pystykori. Voit tehdä tämän ennen kuin kiinnität jokaisen seuraavan vierekkäisen paneelin, on parempi kokeilla sitä ja tarvittaessa poraa muita vaakasuoria reikiä, jos tehtaat eivät pudota telineisiin.

  Tricks epätasaisille maastohuoneille

  Usein sokea alue epätasaisella alueella talon ympärillä pylväs- tai paalupohjaan ei ole kohdistettu. Tästä johtuen kellari on vino. On tärkeää tasata kellarin yläraja leikkaamalla paneeleiden alareunaa.

  Jos kyseessä on viistottu alareuna, aloituspalkki korvataan J-profiililla, johon paneeli asetetaan. Jos toisen rivin asennus on tarpeen, se on jo asennettu tavalliseen tapaan, koska alarivin yläreuna asetetaan vaakasuoraan tasolle.

  Jotta helpotettaisiin sijoittaa sivuraidetta vinolle alustalle, jossa ei ole tarpeeksi korkeutta yhtä paneelia ja paljon kaksi paneelia, voit huijata. Lähtötaso on asetettu päälle ja tasattu vaakasuoraan. Tässä tapauksessa paneelit ovat alhaalta ylöspäin ja oikealta vasemmalle. Maallikolle ei ole eroja ulkonäössä, mutta voit säästää paljon materiaaleilla, koska sinun ei tarvitse leikata molempia riviä paneeleita.

  Video näyttää prosessin, jossa puuportaan kellarissa on sivuraide sekä ohjeita "dummyille" refluksoinnin rakentamisessa improvisoituilla välineillä.

  Kuinka asentaa tukiaseman asennus?

  Pohjusivusta vinyyliä käytetään pohjan ja seinien käsittelyyn. Materiaali on helppo asentaa, ja kun se on asennettu oikein, se on kestävä (käyttöikä 50 vuotta). Säätiön sivuraide on tapa rakentaa kauniin julkisivun taloon ennätysajassa. Levytys suoritetaan ilman erityisten työkalujen käyttöä, vaikka aloitteleva selviytyisi tehtävästä.

  Materiaalin kuvaus

  Vinyyli sivuraide on valmistettu polyvinyylikloridista. Kellarin pinnoittaminen kellarikerroksella tehdään usein kiven (luonnollinen tai koristeellinen), tiilen (silikaatti tai punainen) ja erilaisten puun jäljittelemiseen. Valmistusprosessissa piirustus siirretään valmistetusta luonnollisesta vaikutelmasta, josta väri parhaiten vastaa materiaalien luonnollista koostumusta. Kellarisivun viimeistely voidaan tehdä yksiväristen paneelien avulla, ja ne on helppo maalata päälle miellyttävissä väreissä.

  Paras koristeellinen ulkonäkö luodaan kattaen kellarin ja seinät. Saman väriset jalostuspaneelit eivät aina ole paras vaihtoehto, paneelit yhdistetään täydellisesti alhaalta tulevan tiilen tai kiven jälkikäsittelyyn ja puun seinämiin. Riippuen materiaalin tarkoituksesta, ne lähettävät päällysteen pinnoituksen ja seinätyypin. Perustaksi levyt erottuvat suuremmalla paksuudella - 2,5-3 mm ja seinillä on paneelit, joiden paksuus on 1,5 mm.

  Sivuraide ei ole vain ympäristöystävällinen rakennuskoriste, vaan myös erittäin taloudellinen.

  Plinth työskentelee korkealla materiaalin vaatimuksilla:

  • suuri vahvuus, sillä siihen vaikuttavat erilaiset kielteiset vaikutukset ja vaikutukset ovat vaarassa;
  • immuniteetti ultraviolettisäteilyyn. Sen estämiseksi, että kellarissa oleva pöytälevy ei peitä arkkia, erikoiskomponentit lisätään koostumukseen;
  • raaka-aineiden korkea laatu ja viimeistelty koostumus.

  Kun luetellaan lueteltuja ominaisuuksia, materiaalin kestävyys ja erilaisten negatiivisten ilmiöiden kestävyys saavutetaan: lämpötilahäviöt, mekaaniset vauriot, UV-säteily jne. Korin koristelu sivuseinillä täyttää vaaditut vaatimukset.

  Socle sivuraide on saatavana eri kokoisina. Yleiset mitat (pituuden ja paneelin leveyden suhde):

  Erilaisten koon vuoksi on helppo valita paneeleiden sopivat mittasuhteet ja itse materiaali on melko halpaa. Valmistajat takaavat vuorauksen käyttöiän yli 50 vuotta. Jos se on asianmukaisesti asennettu ja liikutettu, se palvelee vielä 50 vuotta. Kellarikankaan asennus ja asennus tehdään henkilökohtaisesti, ja myöhempää huollosta vähennetään pölyn puhdistusta saippualiuoksesta.

  Asennusmenetelmän mukaan maadoitustyypit voivat olla vaakasuorat ja pystysuorat.

  Materiaalin keveyden takia se ei käytännössä tee rakennusta raskaampaa, joten peruskorjausta ei tarvita. Indikaattori on erityisen hyödyllinen talon kellarin käsittelyyn ruuveilla, joita käytetään vedessä tai löysällä maaperällä. Pallosäätiön viimeistely kellarikerroksella voidaan suorittaa lisälämmöneristyskalvolla. Valmiin vuorausmateriaalin paino 1 m2 on vain 3,5 kg. Vertailun vuoksi keinotekoinen kivi painaa 35 kg / m2 ja edessä tiili - 190 kg / m2.

  Plinth seinän sivuraide - ja vastaan

  Viimeistelytelineiden kiinnitys hankki aktiivisen jakelun materiaalin runsauden ansiosta. Se on ihanteellinen seinien ja perustusten peittämiseen.

  etuja:

  • kestävyyttä. Koska sen vastustuskyky useimmille kielteisille vaikutuksille, materiaali säilyttää toiminnalliset ominaisuutensa pitkään - 50-100 vuotta;
  • sivuraide on suuri vandaliluku;
  • jotka eivät ole alttiita mikro-organismeille;
  • mekaaninen lujuus. Materiaali kestää erilaisia ​​vaikutuksia sisäänrakennetun metallipohjan ja tiheän päällysteen takia;
  • säänkestävyys. Lumiset, sateet ja sumut eivät vahingoita sivuraitaa. Käyttölämpötila-alue -50 ° C - 50 ° C;
  Asuntorakentamisen asennus ei ole erityisen monimutkainen prosessi.
  • painottomuus. Materiaalin keveys eliminoi peruskiven vahvistamisen lisäkustannukset ja yksinkertaistaa asennusprosessia.
  • mahdollisuus julkisivun lisäeristeeseen. Alle pinnoitettu lämmöneristysmateriaali on helppo sijoittaa, mukaan lukien tilavuus mineraalivilla ja paksu polyfoam;
  • laaja valikoima. Erilaiset värit ja tekstuurit antavat mahdollisuuden luoda ainutlaatuisen ilmeen. Yleisin vaihtoehto - kiveen alapuolinen kellari, mutta jäljitelmää on myös muitakin. Nykyaikaiset tuotantoteknologiat luovat realistisia kuvia, joita on vaikea erottaa luonnollisista;
  • nopea ja helppo korjaus. Kun verrataan kipsiin tarvittavaa aikaa, polttokivet, joissa on sivuraide, nopeuttavat työtä 2-3 kertaa. Korjaus tehdään yksinkertaisesti korvaamalla nauha;
  • helppoa työskentelyä myös seinien läsnä ollessa, joissa on monimutkainen geometria. Suorakulmaisten julkisivujen tekeminen on erittäin yksinkertaista, hieman vaikeampaa kuin pyöreät tai monipuoliset rakennukset.

  Jos asennat kellarikerroksen omia käsiä, kannattaa harkita muutamia haittoja:

  • kun pinnoitus kasvaa rakennuksen mitat. Häviöt ovat 10-40 cm riippuen epäsäännöllisyydestä, eristystyypistä ja paneelien rakenteesta. Jos monimutkaisia ​​metalliosoitteita asennetaan, parametri ei ole tärkeä, mutta erillisen jalostuksen avulla on harkittava uutta tasoitusmenetelmää.
  • On tärkeää ostaa kaikki lisävarusteet, jotka ovat yksinomaan merkkituotteita: kiinnittimet, kulmat, lähtötasot. Varmista, että ostat materiaalin marginaalilla, jotta tarvitset jatkuvia matkoja liikkeeseen;
  • Leikkauspaneelit tulisi tehdä varmuudella, mutta huolellisesti. On suositeltavaa käyttää saksia, jossa on hydraulinen elementti, hiomakone tai metallivahvike. On parempi esitellä käytäntöjä, jotta suuria kappaleita ei vahingoitu.
  Huomaa, että yksityinen talo, jossa on sivuraide, käyttää suurta määrää ruuveja tai kynsiä

  Taitojen kouluttaminen tulee asennuksen aikana, joten voit aloittaa työskentelyn ilman ennakkovalmistelua. Pinnoitteen edut selvästi ylittävät suhteelliset haitat.

  Materiaalin laskenta ja lisätietojen hankinta

  Istuimen asentaminen omiin käsiisi on mahdollista vain oikein laskemalla ja valmistelemalla materiaaleja. Tarvittavan materiaalin määrän määrittämiseksi käsiteltävä pinta aluksi lasketaan kaavalla: korkeus * pituus.

  Ennen kuin rakennat talon perustan ammattimaisella arkilla tai muulla materiaalilla, sinun on tiedettävä kaikkien neliöiden neliö ja koota ne yhteen. Lisäksi pakkauksessa oleva neliömäinen materiaali lasketaan. Tuloksena oleva numero ilmaisee tarvittavien pakkausten lukumäärän huomioimatta leikkausta. Osta sivuraiteen tulisi olla vähintään 10%.

  Mitä muuta tarvitaan pinnoitukseen

  Kiinnitystuotteita voidaan käyttää:

  • metalliprofiili pystysuorille ja vaakasuorille alustoille. Laske mittaamalla pinnan pituus ja määrittele määrä, ottaen huomioon profiilin mitat. Metalli on kiinnitetty päällekkäin 40-50 cm;
  Levyn asentaminen aloittaa valitsemiesi säteiden asennuksen: puuta tai metallia
  • itsekierteittävät ruuvit. Kellarikerroksen on oltava asennettu itsekierteittäviin ruuveihin, niitä tarvitaan myös laturin asentamisen aikana.
  • lisäelementit: moduulit, pistorasiat, kulmat;
  • lämmöneristysmateriaali. Valinnainen, mutta hyödyllinen kerros, yleensä sivuraiteen määrä on verrattavissa eristämiseen;
  • työkalut: ruuvimeisseli, bulgarialainen, rakennusveitsi, metallisakset, vasara, taso, mittanauha ja hallitsija.

  On parasta ostaa kaikki materiaalit kerralla, jotta et halua häiritä töitä ostaa pieniä esineitä. Eri tyyppisten sivureittien kustannukset vaihtelevat suuresti. Voit valita maadoitusta molemmille 400 ruple / m2 ja 1200 rupleille / m2.

  Kuinka valmistautua talon asennukseen sivuraide

  Askel askeleelta ohjeita kellarikerroksen omien käsien asentamiseen alkaa aina valmisteluvaiheessa. Rakennusmateriaalin käyttö ei edellytä perusteellista tai erityistä valmistelua. Hän jopa asettui panssarien vanhaan taloon. Tällaisia ​​seiniä ei voida altistaa kipsiin, niille ei saa asentaa mitään raskasta pinnoitetta, joten sivuraide on paras tapa.

  Seinien peittämiseksi ei tarvita alustavaa kuorintaa, kipsiä tai pohjustusta, riittää tarkistaa seinämän litteys ja ulkonevien elementtien puuttuminen.

  Ulkonemien tarkastuksen ja poiston jälkeen kehys tai vaippa. Yleisimmin asennettava laatikko, jossa on metalliprofiili tai puupalkki. Valmistaja sallii materiaalin asentamisen suoraan seinään, mutta sen on oltava ihanteellinen taso ja se koostuu materiaalista, johon kiinnikkeet on helppo kiinnittää.

  Ulkopuolella profiililiuskat kiinnitetään pohjaan tikkailla ja itsepuristusruuveilla.

  Jos osa talosta on käsitelty, on tehtävä metallikotelo, se kestää kauemmin, muuten on olemassa vaara tuhota puu ennen kuin sivuraide epäonnistuu. On mahdollista käyttää metalliprofiilia, mutta myös puuta, jossa kyllästys suojaa roiskeilta.

  Miten laatikot ovat

  Aloita asennustyöt kentällä. Ensimmäinen profiili on tärkein, se on kohdistettu tasolle ja seinään ruuvattu 5-10 cm etäisyydelle pinnasta. Jos betonirakenne asennetaan rakennuksen ulkoreunaan, asennus voi alkaa suoraan jalkakäytävän tasosta. Metallia kiinnitetään seinään ruuvattuihin ruuveihin, jos sen materiaali mahdollistaa liitoksen luotettavuuden.

  Profiilien välinen etäisyys riippuu työn tarkoituksesta. Jos eristys on suunniteltu, etäisyys lasketaan eristyksen mukavaksi asettamiseksi. Helppo asennus on suositeltavaa asentaa profiili 50 cm: n välein tasaisille neliöille.

  Suurin huomio kiinnitetään kulmiin. Toimenpide on mahdollista toteuttaa kuvioidut kulmat profiililta.

  Asennusohjeet maadoitusta varten

  Asennusohje:

  1. Ensimmäisen paneelin asettaminen. Se on tärkein vaihe, se kiinnittää eniten huomiota levyn paljastamiseen täysin tasaisesti.

  Heti kun kaikki asennustyöt on suoritettu, jatkamme sivupaneelien asennusta.

 • Sivuraide. Kaikki seuraavat levyt on kirjoitettu ensimmäisen levyn reunaan. Asennuksen helpottamiseksi asennetaan aloituskiskojen asennus, joka on kiinnitetty profiiliin itsekierteittävin ruuvein.
 • Asenna paneelit. Todennäköisesti sivuilta, kulmista ja katosta tarvitaan leikkauselementtejä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi korkin reunojen ja kuvioiden täydellinen toisto.
 • Kaikki levyt on kiinnitetty ruuveilla, niitä ei saa ruuvaa liian tiukalle. On parempi jättää 1 mm levyn pinnalle epämuodostumien estämiseksi.

  Puhdistuslevyjen asennus

  Aloita asennustyöt aina vasemmalla, siirtymällä oikealle. Paneelit asetetaan edellisen elementin tasolle niin, että se taipuu uraa vasten. Kiinnitykseen käytetään vähintään 5 itsekierteittävää ruuveja: 4 kulmissa ja 1 keskellä. On tärkeää seurata pinnoitteen eheyttä, mahdolliset aukot johtavat eristyksen heikentymiseen ja nopeuttavat sivuraiteen tuhoutumista.

  Hakemusmenettely sisältää useita perussääntöjä:

  • viimeinen rivi asennetaan aina lopullisen palkin asentamisen jälkeen;
  • estämään kannan ja turvotuksen estää paneelien jännitystä;
  • on parempi aloittaa sovellus alhaalta;
  • paneelien asennuksen aikana ikkunahylsyjen alla, asenna viimeistelykiskot;
  • Jos kaasuputkeen tai lämmitykseen tarvitaan aukkoja, on suositeltavaa muodostaa 6 mm: n rako, joka on suurempi kuin putken halkaisija.

  Lopullinen viimeistely

  Viimeinen viimeistelyvaihe on viimeistelypäällyste, joka antaa valmiin ilmeen. Vaikutus saavutetaan kulmien, pienien moduulien ja osien asennuksen avulla. Yläpuolelta reuna suljetaan vuorovedellä - erityinen nauha veden tyhjentämiseksi, joka on asennettu tiivistysainetta varten, joka on samanvärinen kuin sivuraide.

  johtopäätös

  Kaikki edellä mainitut vaiheet vaativat vain tarkkuutta ja tarkkuutta, on parempi tarkistaa päällysteen tasaisuus ja eheys useita kertoja. Näiden suositusten avulla jopa aloittelijat voivat luoda sivurakennuksen kellariin.

  Säätiön itsensä viimeistely - 2 yleisintä tapaa

  Mikä tahansa kodin kestävyys riippuu säätiön vahvuudesta. Mutta hän itse tarvitsee suojaa, joten viimeistely ei ole vain omistajien houkutus, vaan ehdoton edellytys. Tässä artikkelissa kerron teille, kuinka koristella talon perustusta kahdella perinteisellä tavalla.

  Plinth koristelu luonnonkivellä.

  Perusrakenteessa on pohjaosa nimeltään pohja ja maanalainen osa - pohja. Joten, pohja voi olla vain vedenpitävä ja eristetty, tietenkin, ei ole kysymys mitään koristeellinen viimeistely. Puhumme miten ja miten koristella säätiön kellarissa.

  Mitä markkinat tarjoavat meille?

  Vihaan ihminen rakennuksen viisaudessa voi mennä myymälään noutamaan jotain, joka näkyy kellarista kellastumaan. Tämä on ymmärrettävää, on olemassa kymmeniä vaihtoehtoja ja hyvä konsultti puhuu jokaisesta niistä pitkään.

  Siksi selvennykäämme:

  • Millainen säätiö on talosi? Monoliittisia betonirakenteita, joihin kuuluu nauha ja nauha-pylväs. Täällä voit kirjoittaa myös perustukset, jotka on koottu FBS-korttelista. Ja pylvästyyppinen säätiö, ennen kuin se oli vain betoni- ja tiilipilareita, on nyt lisätty ruuveilla tai ruuveilla;
  • Rakenteen sijainti. Säätö voi ulottua seinän viereen, olla samassa tasossa ja seinämä voi jäädä pohjaan. Materiaalit voivat vaihdella kussakin tapauksessa;
  • Aiotko tehdä kaiken omilla käsillänne tai haluatko palkata ammattilaisia? On olemassa useita materiaaleja, joista amatöörit eivät pysty ottamaan sitä paremmin. Joitakin itsellesi, että et ole sellainen "kätevä" päällikkö, esimerkiksi et voi selviytyä samasta marmorista tai graniitista 90 prosentin todennäköisyydellä;
  • Materiaalin hinta. Sen mukaan, voit valita siitä, mitä tarjotaan erityisesti tilaisuutesi vuoksi.

  House ruuveilla.

  Nyt puhutaan lyhyesti siitä, mitä materiaaleja käytetään nykyään yksityisen talon kellarissa. Jotta ymmärtäisit helpommin, laitan ne kaikki taulukkoon.

  Lisäksi saat melkein kauneimman perustan kaikista olemassa olevista.

  "Kuiva" metallirungossa.

  Muovin suurin haitta on vähäinen lujuus. Metalli- ja kuitusementti on paljon parempi, mutta ne ovat paljon kalliimpia.

  "Kuiva" metallirungossa.

  Jos tarkastelet tarkasti edellä olevasta taulukosta, näet, että kaikki tämä erilaisia ​​kellaripeittejä asennetaan vain kahdella tavalla, märällä tai kuivalla. Siksi lupasin kertoa teille vain kahdesta tavasta.

  Kiinteä pohjaeristyspuristettu polystyreenivaahto.

  Tietenkin on olemassa tiettyjä hienouksia jokaisen materiaalin järjestelyssä, kerron niistä erikseen.

  Menetelmä numero 1: märkä asennus

  Tiedän kokemuksesta, että posliinista ja kerroksesta muodostuva tiilen itsekokoonpano on faneille hyvin ongelmallinen, vaikka kyseessä onkin opetus. Siksi käsittelen kipsin ja vuorauksen aiheita kaakeloituilla materiaaleilla. Eli klinkkeri, keinokivi ja luonnonkivi.

  Viimeistely jalusta edessä tiiliä.

  Kuinka helppoa on kipata pohja

  Tällainen koristeellinen sisustus on jaettu kahteen alueeseen:

  • Ensimmäisissä kalliissa kipsauskoostumuksissa käytetään keskenään värillisten mineraalien muruja;
  • Toinen on enemmän keskittynyt teksturoituun viimeistelyyn.

  Sisustamalla kellarissa ja seinissä talon värillinen kipsi.

  Betonialusta on harvoin täysin sileä ja kauniin kipsiä, johon on lisätty värillisiä mineraalipaloja, voidaan levittää vain täysin tasaiselle päällysteelle. Ammattilaiset jumittivat sinkittyä metalliristikkoa pohjaan, laittoivat sen päälle ja tasoitti karkean kipsikerroksen. Ja vasta tämän jälkeen jatketaan viimeistelyä.

  On fiksu, että tuuletin tasoittaa paksun kerroksen omilla käsillä. Tietenkin, on mahdollista kiinnittää jopa metalli nauhat (majakat) tasolle verkon yli. Peitä liuos ja tuota näiden majakoiden tuella täysin sileä pinta kipsi-sääntöllä. Mutta on mielestäni käytännöllisempää.

  Pinta kohdistetaan majakoilla kipsisääntöjen avulla.

  On tunnettua, että lämmittämättömän perustan lämmönlähde kotona voi nousta jopa 20 prosenttiin. Tämän välttämiseksi suosittelen, että lämmittät ensin rakennetta ja kipataan sen jälkeen. Niinpä tapat kaksi lintua yhdellä kivellä, ensin lämmitä pohja ja toiseksi saat täysin tasaisen pinnan.

  Ihanteellisessa tapauksessa säätö on paremmin eristetty ekstrudoitu polystyreeni vaahto, jonka paksuus on 50 mm. Jos ei ole varoja puristetun polystyreeni-vaahdon hankkimiseen, niin soclen ja julkisivun arvoinen korvaaminen olisi normaali vaahto PSB-C25. Se maksaa noin 2-3 kertaa halvempaa.

  Jos aiot eristää sekä maanpäälliset että maanalaiset osat, pidä mielessä, että vaahtoa maata ei voida asettaa maahan, se epäröi. Juomakoneen maanalaisen osan lämmittäminen voi puristaa polystyreeni-vaahtoa vain.

  Plinth pohja vaahto.

  Käytettäessä ekstrudoitua polystyreeni-vaahtoa ja polystyreeni-vaahtoa, nyt on erinomainen rakennusliima "Ceresit CT83", käytän sitä koko ajan. Mutta ennen eristyksen liimaamista tai rappaus ilman eristämistä, pinta on pohjustettava.

  Voit tehdä tämän käyttämällä tavallista "Betonkontaktia", mutta on parempi ottaa maaperän vedeneristysvaikutuksella. Loppujen lopuksi pohja on jatkuvassa kosteudessa. Henkilökohtaisesti käytän "Ceresit CE50" tai vastaavaa "Ceresit CE49" -mastetta näihin tarkoituksiin. Niitä sovelletaan yksinkertaisella maklovitsy (suuri leveä harja).

  Epoksipohjainen aluke "Ceresit CE50".

  Kun maa on kuivaa, laita rakennusliima ja liimaa eristyslevyt niihin. Tee tämä 20-30 cm: n välein heittämällä rivi "liitujen" liimaa levyyn, aseta arkki pohjaan ja kohdista se tasoon.

  Ota nyt sama rakennusliima ja kiinnitä se laajaan lastalla eristykseen 2-3 mm kerroksella. Vaikka liima ei ole kuivaa, paina lasikuituverkkoa siihen rullalla tai lastalla ja lisää pieni liima verkkoon, joka katoaa kokonaan.

  Jos pohja ei ole korkea, niin tämä riittää, mutta ohjeiden mukaan, kun asennetaan suurille alueille, eristys on kiinnitettävä muovisilla tapilla, sateenvarjoilla. Voit tehdä tämän poraamalla eristyksen betonin reiän läpi työntämällä siihen tolppa ja vas- taan keskipakoisa.

  Pohjamaalaus eristys.

  Yhdelle arkille tarvitaan 5 - 7 kiinnityspistettä. On toivottavaa, että tukilevyjen sateenvarjot "hukutetaan" lujittavan verkon kanssa, joten sinun täytyy yrittää korjata ne ennen liiman asettamista.

  Sitten voit laimentaa ohjeiden mukaan värillistä kivennäislasia ulkoiseen työhön ja levittää sitä kuivalla vahvistetulla pinnalla laajaa lastalla. Koostumukset ovat erilaisia, mutta keskimäärin kerroksen paksuus vaihtelee alueella 3-4 mm. Ihanteellinen tasoituslaasti voi käyttää kipsiraastin.

  Alhainen jalusta korkeintaan 1 metriä voit tehdä kuvioitu kivi-kaltainen viimeistely omiin käsiisi. Haluatko lämmittää pinta vai ei, päätä itsellesi, mutta tarvitaan vahvistavaa metalliverkkoa, koska kerros on paksu, mikä tarkoittaa raskasta.

  Pohja kiven alla.

  Ei ole välttämätöntä käyttää rahaa kalliisiin rakennusliimoihin täällä, voit tehdä standardi sementti-hiekkalaasti, suhde 1: 3. Käytetty sementtibrändi ei ole pienempi kuin M500.

  Käytä kahta tapaa:

  1. On helpompaa tehdä keskikokoisen mukulakiven kokoisia kakkuja ja levittää ne pohjasta ylhäältä pohjamaalattuun ja vahvistettuun pohjaan;
  2. Mutta on parempi ostaa valmiin polyuretaanitiiviste muuraustekstiilillä ja tulostaa sen kanssa kupera kuvio. Muuten, voit myös suorittaa ja viimeistellä koko talon kiven alla.

  Kivirakenne omilla käsilläsi.

  Kun työskentelet polyuretaanitiivisteen kanssa, liuos työnnetään ensin seinän yli valamalla. Märkää sitten tulostus saippuavedellä ja tulosta. Kummassakin tapauksessa liuoksen on kuivuttava vähintään 2 viikkoa.

  Päällystäminen kiven alla polyuretaanipainatuksella.

  Tällaisen improvisoidun muurausmateriaalin koristelemiseksi on olemassa erilaisia ​​maaleja massaa varten konkreettisiin töihin. Jos etsit niitä ei metsästystä, voit käyttää suosittuja reseptejä.

  Sinisen maalin valmistukseen otetaan kuparisulfaattia ja sekoitetaan 5% suolahapon liuokseen suhteessa 1: 5, koostumus jätetään seisomaan päivän. Keltaisen värin saamiseksi kuparin sijasta käytetään rautasulfaattia.

  Värityskerros kotitekoisia maaleja.

  Ja jos laitat ne toisiinsa, ensin siniseen ja keltaiseen siihen, saat vihreä kivi. Vaikutuksen tehostamiseksi voit tehdä värisävyt ja kattaa kaiken läpinäkyvän lakan ulkotöistä.

  Laatoitettu materiaali

  Jos olet kiinnostunut näkymään tiilimuodon alla, osta sitten klinkkerilevy. Sekä esteettiset että suorituskykyominaisuudet ovat erinomaisia. Mutta niin, että päällystys ei pudota muutamassa vuodessa, on laatoitettava oikein.

  Tässä tapauksessa se ei ole väliä, mitä kellarissa, eristetty tai ei, sinun tulisi aloittaa soveltaminen maaperän ja kun maa on kuiva, alustan pitää kiinnittää tulpat metalli betoniteräsverkko.

  Kiinnitys vahvistusverkkoon pohjaan.

  Muista, että on mahdotonta laatia laatat tai muu vastaavanlainen materiaali pohjaosan sokea alueelle. Ensimmäisen talven jälkeen, koska sokean alueen lämpötilan muodonmuutokset ja itse päällystys aiheuttavat vähintään halkeamia pinnoille.

  Jotta välisen välyksen pellin ja sokea alue päällystetään perusta, lähellä sokea alue tulpat asennettu tasainen lautaa noin 20 mm paksu. Tämän jälkeen työn lopussa poistat sen ja täytät ura laatoitetulla laastilla tai tiivisteellä.

  Luonnollisesti, jotta pääset käsittelemään tiilimuurausta, sinun on jätettävä aukot laattojen väliin. Et voi tehdä silmällä, joten osta muovi ristit heti. Ne ovat halpoja, ja voit poimia minkä tahansa koon. Käytettävissä olevat ristikokoiset koot 7 - 10 mm.

  Levyjen pohjan rivin asentaminen vahvistettuun eristykseen.

  Asettelu alhaalta ylöspäin. Toisin sanoen alarivi on säädetty, seuraava seuraava ja niin edelleen.

  Nurkkien järjestämiseen on nyt myyty klinkkerilaattojen valmiita kulmia. Ensinnäkin tällaisen kulman avulla näytät nurkkaan ja johdat siitä riviä. Älä unohda, että tiilimuuraus tehdään riveillä.

  Clinker vuorattu jalusta.

  Muutaman päivän kuluttua, kun rakennusliima tarttuu hyvin, voit aloittaa injektoinnin. Tätä erityistä trowels myydään. Kuivasekoitukset laimennetaan ja asetetaan laatan väliseen kuoppaan kumilastalla.

  Valmis laastari myydään putkissa. Tällainen putki työnnetään rakennuspistooliin, nokka katkaistaan ​​ja voit aloittaa saumojen täyttämisen. Molemmat vaihtoehdot on tasoitettava täytön jälkeen. Jotkut yksinkertaisesti pitävät sormea ​​laattojen välissä, mutta on parempi ottaa erityinen liitos tähän.

  Liitokset täytetään jalustalevylle liitoksen avulla.

  Tekokivien asettaminen on lähes samaa tekniikkaa. Loppujen lopuksi keinotekoinen kivi valmistetaan laattoina, joiden muoto on oikea. Ainoa ero on se, että tällaisten koristelevyjen välillä ei ole aukkoja, vaan ne asennetaan pehmeiksi.

  Tekokivien asettaminen.

  Luonnonkiven asentaminen yhdelle puolelle on helpompaa kuin tasainen laatta, ei tarvitse kestää aukkoja. Mutta toisaalta paljon aikaa käytetään kuvan ulkoasuun. Siksi aluksi on parempi asettaa kivi vierekkäin maahan ja siirtää se sitten pohjaan. Plus, mikä tahansa kivi munatuksen jälkeen peitetään suojaavalla yhdisteellä.

  Riippumatta siitä, mitä laattoja ei ole kiinnitetty, älä käytä sementti-hiekkalaatikkoa tähän. Työskentely hänen kanssaan on kova, pitkä ja hyvä tulos ei aina ole taattu. Nyt jokaisen kotelon alla on rakennusliima, joten sinun täytyy ostaa se.

  Prosessi viimeistely kellarista luonnonkivi.

  Menetelmä numero 2: kuiva asennus

  Kääntäkää nyt kysymys siitä, miten ja mitä voidaan leikata kuivalla tavalla. Kuivamenetelmä käsittää metalli- tai puupalkkien kehyksen rakentamisen.

  Amatöörille on vaikeampaa työskennellä metalliprofiileilla, mutta tulos on parempi. Puukehys on helpompi kiinnittää, mutta et liitä puuta ja kellarikerroksessa se on keskimäärin noin 15 vuotta.

  Asennus sivuraiteelle metallikehykselle

  Tässä tapauksessa harkitsemme PVC-eristetyn kellarin järjestelyä sivuraiteella. Tämä vaihtoehto on edullisin ja helppokäyttöinen.

  • Jopa ennen asennusta seinäeristeeseen, sinun on sovellettava tulevaa vaippaa alustavaan merkintään ja korjattava metalliset ripustimet tähän merkintään. Tämän jälkeen suspensioiden siivet ovat epämuodollisia, reikiä leikataan eristeen alle ja levyt liimataan pohjaan;

  Kehys maanpäälliselle eristykselle.

  • Metallirakenteen rakentamiseen tarvitaan UD- ja CD-profiileja, metallisuspensioita ja metalliruuveja elementtien liittämiseen. On kätevämpää leikata tällaiset profiilit metallisilla leikkureilla;

  Profiilit ja lisävarusteet metalliprofiilikuvan asentamiseen.

  • Ensiksi ohjausprofiili UD asennetaan sokean alueen betonialustaan. Tässä tapauksessa ei ole tarpeen kiinnittää sitä sokea alueelle, myöhemmin liitämme sen pystysuuntaisiin oppaisiin;

  Opas UD-profiili mallin pohjalla.

  • Pystysuuntaiset ohjaimet puolestaan ​​kiinnitetään sivuilla ruuveilla, jotka kiinnitetään seinään ennen eristyksen asennusta. Kiinnityksen jälkeen siivet taittuvat taakse tai katkaistaan ​​saksilla. Mutta on parempi taipua vain, jotta se ei naarmuisi terävien reunojen jälkeen.

  Metalliprofiilien kiinnitys suspensioissa.

  • Kun olemme asentaneet ja kiinnittäneet pystysuuntaiset oppaat, päälle ja kiinnitetään toinen UD-profiili. Rungon on jatkuvasti kulkenuttava talon ympäryksen ympärille, joten profiilin kulmissa kiinnitetään myös ruuvit;

  Metallikehyksen kulman sovitus.

  • Jos pohja on korkea, samat katto-profiililevyllä olevat vaakasuorat poikkipalkit asennetaan pystyportaiden väliin. Tällöin profiili leikataan, taitetaan ja kiinnitetään sekä pystysuoran ohjaimen etupuolelta että sivuilta.

  Periaatteena on, että pystysuorat telineet asennetaan poikittaisprofiileihin.

  • Yksi suosituimmista PVC-paneeleista on 450x1000 mm. Joten poikittaiset vaakaprofiilit on asennettu 450 mm: n korkeudella siten, että paneelit ovat helpompi kiinnittää horisonttia pitkin. Näin ollen pystysuorat jalustat ovat 50 cm: n välein;
  • Pohja PVC-liitos on aina asennettuna ylhäältä alas ja vasemmalta oikealle. Ensimmäinen on asennettu ylälevyn riviin, edelleen alaspäin. Huolimatta siitä, että monien paneelien piirustus on kaoottista, rivien väliset liitokset eivät saisi olla samat kuin muuraustyössä;
  • Kiinnityslevyille on tehty soikeita reikiä ympäryksen ympärillä. Niinpä ruuvit ruuvataan näihin reikiin tiukasti keskelle eikä loppuun. Ruuvin kannen ja paneelin välinen rako on noin 1 mm, jotta se voi liikkua lämpöerotuksen aikana.

  Mutta kokemuksesta voin neuvoa, yksi keskiruuvi, kiinnitä tiiviisti niin, että paneeli ei jumittua ja koko verhous ei värähdä tuulessa.

  Kiinnitä yläpaneelin sivuraide koriin.

  • Usein sohva-alueen sijoittaminen talon ympärille jää tulevaisuuteen, tässä tapauksessa sivurajan alapuoli leikataan etukäteen tarvittavalla välyksellä. Yleensä sivuseinän ja viimeistelykerroksen väliin jää 20 - 30 mm: n muodonmuutos;

  Pohjapaneelin leikkaaminen sokean alueen asentamiseksi.

  • Jos kellarista ei ole tarkoitus eristää, se on helpompi ommella puupaloja ja kiinnittää paneelit niihin. Tällöin yleensä ei käytetä pystysuuntaisia ​​oppaita, vaan asennetaan vain vaakasuoria.

  Kiinnitä sivupaneeli puukoteloon.

  • Ulkokulman järjestelyssä kaikki valmistajat tuottavat vastaavat lisäelementit, ja ne myös kiinnittävät ruuveja laatikkoon.

  Kaikkien yritysten ei tarvitse tuottaa muita sisäisiä kulmia koskevia elementtejä. Jos kohtaat tällaisen mallin, paneeli yksinkertaisesti taipuu sisäkulman alla ja asetetaan paikalleen;

  Kulma lisäelementti.

  Joskus asennuspaikalla on olemassa erilaisia ​​esteitä, esimerkiksi viestintäputkia. Joten, jotta paneeli ei leikattaisi epämukavaan paikkaan, on parempi laskea niin, että tämä tiedonanto on levyjen risteyksessä.

  Putket ja ulkoliikenne ovat helpommin risteyksessä.

  • Asennuksen loppuvaiheessa syntyy ebbs. Useimmiten ne on valmistettu sinkitystä levystä, joka on maalattu sivuraidan väriin. Ei ole ollenkaan tarpeen taipua ja maalata nyt, valmiita tuotteita on myynnissä;

  Metal kuoret suojaamaan rakennetta.

  • Kulmissa tällaiset kynnet leikataan ja päällekkäin. Liitos on päällystetty silikonitiivisteellä, jonka jälkeen levyt kiinnitetään yhdessä metalliruuveilla;

  Kulmaulokkeen sovitus.

  • Tekniikka tippujen kiinnittämistä varten on erittäin yksinkertainen. Jäähdytysjäähdyttimen seinämäämiseen tarkoitettu puoli on kiinnitysreuna. Ja tämä puoli on kiinnitetty seinään standardinivelen "Pika-asennus" avulla. Samanaikaisesti ulompi puoli usein vain lepää pohjan yläreunassa.

  Viimeistely jalusta PVC sivuraide.

  • On toinenkin vivahde: ​​minkä tahansa kehysrakenteen pitäisi olla ilmanvaihtoaukkoja. Nämä reiät leikataan sivuraidassa ja peitetään koristeellisilla säleiköillä. Jokainen 3 - 4 metriä on yksi tuuletusikkuna.

  Puun talon tai puutalon pohjan viimeistely kellarikerroksen kanssa tehdään samalla tavoin, ja ainoa ero on, että on parempi tehdä puinen laatikko puutalolle. Joten materiaalien laajenemiskerroin on sama, kausittaisten muodonmuutosten säröjen todennäköisyys vähenee vastaavasti.

  Me koristelemme paalusäätiötä

  Pölkkikorkin viimeistely on koristeellisempaa kuin toimiva. Edullisin ja yksinkertaisin tapa on säätää pohjan pohja raudalla, tarkemmin sanottuna teräslevyllä.

  Puinen laatikko asennettavaksi kellarikerrokseen sarakkeen pohjalle.

  Ennen kuin lopetat säätiön ammattilehdellä, sinun on rakennettava tukikehys. Sitoutuminen on parempaa tekemättä maahan, koska se on epävakaa, mutta itse paalut. Laatikko on kiinnitetty lohkoihin ja betonipaloihin "Quick Installation" -putkilla, ja jotta ne kiinnittyisivät metalliruuviin, ne on hitsattava kulmissa.

  Samaa ammattisivua levitetään koriin ja kiinnitetään metalliruuveilla puristinlevyllä. Nyt nämä ruuvit ovat saatavana värillisinä päineen, joten on aina mahdollista valita arkki värin mukaan.

  Rakenteen kulmien järjestämiseksi tuotetaan erityisiä lisäelementtejä, ja ylhäältä tällainen profiililevyn vuoraus peitetään samalla metallisella kiilulla kuin se, joka asennettiin PVC: n sivulle.

  Säätiö on vuorattu ammattikäyttöön.

  johtopäätös

  Artikosta olet oppinut, että huolimatta runsaasti erilaisia ​​materiaaleja, ne kaikki on asennettu vain kahdella edellä kuvatulla tavalla. Tämän artikkelin kuva ja video keräsivät lisäaineistoa perustusten viimeistelystä. Jos sinulla on kysyttävää tai sinulla on jotain lisättävää aiheesta, ole hyvä ja ota yhteyttä keskusteluihin.