Suoraan talon kellarissa omilla kädillä

Talon kellari ei ole niin käytännöllinen koristeellinen toiminto. Monissa tapauksissa se vähentää lämpöhäviötä (se on erityisesti lämmitetty), estää myös ilmakehän ja maanalaisen kosteuden leviämisen talon seinille. Se myös siirtää kuorman seinästä pohjaan - jos pohja on teippi tai laatta. Siksi talon kellarissa ei pitäisi olla vain kaunis, vaan myös toimiva. Tämän tehtävän mukaisesti valitaan ja viimeistelyaineisto.

Milloin aloitetaan trimmaus

On parasta leikata pohja sen jälkeen, kun sokea tehdään talon ympärillä. Tällöin viimeistelymateriaali roikkuu radan yli. Tämän seurauksena jopa kaikkein vinoimpia sateita tai virtoja, jotka virtaavat seinämien läpi, eivät pääse seinän ja sokean alueen välille - vesi kulkee reitiltä muutaman senttimetrin päässä risteyksestä. Nimittäin tämä yhteinen vesi tunkeutuu perustaan, mikä tuo kosteutta ja muita ongelmia.

On tarpeen aloittaa talon kellarissa, kun sokea alue on tehty talon ympärillä.

Yksi asia. Monet heijastavat sitä, lämmittäisikö tukia vai ei. Jos haluat säästää lämmitykseen, vastaus on lämmittää se, aivan kuin sokea alue. Noloneristys ja kellarista päin - yksi vaihtoehdoista - näkyy alla olevassa kuvassa.

Lämmitetyn jalustan alla olevaan laitteeseen laitetaan EPS-levyt

Kun käytät kellarissa asumista, lämmitykseen ei ole ongelmia, sillä vastaus on yksiselitteinen - tietenkin lämmetä. Mutta vaikka sinulla ei olisi kellarissa, lämmityskustannukset ovat paljon pienemmät, ja talon lattia tulee paljon lämpimämmäksi.

Kuinka kaivaa talon kellari

Materiaalit peruspohjan viimeistelyyn. Tärkeimmät vaatimukset: kosteudenkestävyys, pakkasenkestävyys, kestävyys. Seuraavat materiaalit täyttävät nämä vaatimukset:

 • Luonnonkivi (plitnyak) tai murskattu, niin kutsuttu "rikkoutunut kivi", joka on sahattu levyille:
  • hiekkakivi (muovi);
  • graniitti;
  • marmori;
  • liuskekivi;
  • dolomiitti;
  • shugnit.
 • Pieni mukulakivi.
 • Suurten jokien kiviä.
 • Klinkkerilevyt (klinkkerilevä).
 • Taivutusalustat.
 • Posliinilaatat.
 • Viimeistelevä tiili.
 • Etulevyt, maadoitus, PVC-paneelit (nämä ovat kaikki yhden materiaalin nimet).
 • Kipsi (koristeellinen ja "turkislakan alla").
 • Terassilla.

Osa niistä maksaa paljon, joiden kustannukset ovat merkityksettömiä, mutta niitä voidaan käyttää. Materiaali valitaan taloudellisten kykyjen ja aiemmin käytettyjen viimeistelyaineiden perusteella - myös esteettinen komponentti on tärkeä rooli. Eri materiaalien perusmateriaalien viimeistelyn tekniikasta, josta keskustellaan.

Valmistus ja eristys

Ensinnäkin, jos nykyinen pohja on epätasainen, sen pinta tasoitetaan kipsillä. Kipsilevylaasti käyttää sementtihiekkaa: 1 osa sementistä (Portland cement M 400) vie 4 osaa puhdasta rakennushiekkaa, mieluiten joki. Lisää plastisuutta lisäämällä voit lisätä vähän kalkkia tai nestemäistä saippuaa (50-80 grammaa liuosta kohti). Liuoksen tulee olla keskipitkä, jotta se ei pääse ryömi- tämään seinältä. On toinen vaihtoehto - käytä erityistä kokoonpanoa. Esimerkiksi, kuten videossa.

Jos sitten asetetaan laatta, kivi tai muu vastaava materiaali, sen jälkeen, kun laasti on tasoitettu pinnalle kourun kärjellä (spatula), ne tekevät lovista. Niitä käytetään ruudukon muodossa koko pinnalle. Nämä matalat urat antavat tarvittavan tuen viimeistelyyn.

Jos pohja on eristetty, lovia ei tarvita. EPPS-levyt (ekstrudoitu polystyreenivaahto) tai polystyreeni liimataan suoraan päällystettyyn pintaan. Ne ovat kevyitä ja sopivat hyvin liiman kanssa. Niiden pinta päällystetään laimennetulla laattaliimalla ja puristetaan kipsiä vasten. Sitten viimeistelyaineet kiinnitetään tällä tavalla valmistettuun pintaan.

Maalaus, kipsi ja "turkki"

Periaatteessa, jos kipu on hyvin tasoitettu, sen jälkeen, kun laasti on kuivunut, pinta voidaan maalata ja pysähtyä siellä. Tämä on edullinen mutta melko kannattava vaihtoehto. Jos he ottivat etummaisen maalin, joka on tarkoitettu käytettäväksi kadulla, parin vuoden ajan kellarissa on mukava ilme. Sitten sinun on poistettava vanha maali ja maalattava uudelleen - säilyttää ulkonäkö.

Seuraavalla tavalla - päälle tavallista kipsi soveltaa kerros koriste. Ja uudelleen, valitse ne ulkoiluun tarkoitetut sävellykset. Ne voidaan kelloilla halutulla värillä tai ottaa väriä. Ainoa haittapuoli on se, että kipsi on usein huokoista ja seinien huonoissa sääolosuhteissa putoavan lian roiskeet on puhdistettava harjalla ja joskus pesuaineella.

Tyypit koriste-kipsi koristamaan base: kaunis ja suhteellisen edullinen

Tähän saakka joillakin paikkakunnilla on suosittu tapa viimeistellä kellarissa "turkki". Tämä on silloin, kun liuosta ei käytetä tasaisessa kerroksessa, vaan pienissä osissa. Aikaisemmin tämä tehtiin haarukalla. He kastelivat sen nestemäiseksi liuokseksi, tarttivat kiinni kiinni kiinni niin, että roiskeet lentävät seinälle. Niin teki "turkisnahka" - päätyä rapean pinnan kanssa. Tänään on olemassa erikoislaitteita kipsiin, joka toimii kompressorilla. Niiden avulla tämä viimeistely helpottuu.

Talon kellarin viimeistely materiaalina levyjen tai laattojen muodossa on teknisesti vaikeampaa. Joten se ei pudota, sinun täytyy tietää joitakin hienouksia.

Kuinka kiinnittää posliini- tai klinkkerilevyjä?

Jos raskas materiaali, kuten keramoraniitti- tai klinkkeri-tiilet, yksinkertaisesti laitetaan liima-aineeseen, ne on upotettu uritetuilla pinnoilla. Ja he voivat jopa seisoa jonkin aikaa. Jopa muutama vuosi. Mutta sitten ne alkavat pudota ratkaisulla. Erityisesti niissä paikoissa, joissa ei ole uria tai niissä ei ole riittävää syvyyttä. Voit parantaa tarttuvuutta lisäämällä kyllästyskerrosta, joka parantaa adheesiota (adheesiota), mutta tämä ei ole takuu, varsinkin jos materiaali on raskas.

Sama kuva on, jos liimaa materiaalit suoraan eristeen kanssa. Pinta on sileä, helposti liimaa. Mutta jonkin ajan kuluttua maali laskee. Nopeammin kuin kipsipinnalla. Tietoja tästä - video.

Tämän välttämiseksi on välttämätöntä kiinnittää metallimaali- verkko, mieluiten sinkitty. Se on kiinnitetty tukilevyillä, kiinnittämällä tynkä-kynsien galvanointikappale, jonka koko on suurempi kuin solun koko. Kiinnitetty ylhäällä, alhaalla ja porrastettu keskellä. Se osoittaa luotettavan perustan minkä tahansa painon materiaalille.

Liimaa levitetään pohjaan ja laattaan. Laatoilla ne irrotetaan lovetulla lastalla, laita se paikalleen, työntäen lastalla kahva paikalleen tasoittamalla koneen. Laattojen välinen etäisyys säilytetään ristin avulla, vain niiden paksuus on huomattava 3-5 mm.

Yleensä muninta tekniikka on samanlainen kuin laatoitus. Ainoa ero on, että liima on erikoista ulkotöitä varten. Toinen ero: kellarista valmistetut viimeistelytarvikkeet alkavat alusta: ne ovat raskaita ja tarvitsevat tukea. Luota alimman rivin sokea alueeseen, siihen - toinen, jne.

Talon kellarin viimeistely luonnonkivellä (rakushnyak, graniitti, dolomiitti, liuskekivi)

Mitä houkuttelevia keinotekoisia kiiltäviä pintoja voi tuntua, jostain syystä karkea kivi aiheuttaa suurta myötätuntoa. Mutta tyytymättömyyden perusta on vaikea eikä kukaan voi tehdä niin hyvin, että talo voi seistä sitä. Mutta kuka tahansa voi valmistaa valmiin monoliittisen tai esivalmistetun säätiön luonnonkivellä, varsinkin jos ainakin osa talonrakentamisesta tehdään henkilökohtaisesti.

On selvää, ettei kukaan voi korjata koko kivet: liian raskas pinta loppuu, ja se on erittäin laaja. Siksi he keksivät kiven lautaselle tai piikiksi. Teknologiasta riippuen se osoittautuu joko sileäksi "kalkkikiveksi" - melkein litteillä pinnoilla tai "raunioituneella kivellä", jolla on epätasainen etuosa. Joskus nämä materiaalit leikataan identtisiksi suorakulmioiksi, joskus jätetään epätasaisten levyjen muodossa, mutta joka tapauksessa se on luonnonkivi ja talon pohjan koristelu tekee siitä kauniin ja vedenpitäväksi.

Tämä materiaali on kalliista kivistä, esimerkiksi marmorista, on halvempi yksi - liuskekivi, dolomiitti, shugnite, diskitti, graniitti jne. Ne näyttävät erittäin vaikuttavalta. Varsinkin jos se on revitty kivi, vaikka lipputanko ei toisinaan näytä pahalta.

Osa luonnon viimeistelykiven tarjoamisesta erikoistuneessa myymälässä

Pinnan esikäsittely on täsmälleen sama: on suositeltavaa täyttää maaliverkko rappaustyön pohjalla, ja kivilevyt on kiinnitettävä liimalla. Jos ne ovat tasainen - luonnonkivi valmiilla reunoilla - asennus tekniikka on yksi-to-one toistaa edellä kuvattu.

Jos kivi, jonka rei'itetyt reunat viimeistellään talon kellarista, on vaikeampaa: on valittava tällaisen muotoisia levyjä siten, että saumat eivät ole liian suuria. Kun käytät tätä viimeistelykiven versiota, tarvitaan hiomakone, jossa on kiekko kiven päälle: todennäköisesti on tehtävä tiedosto alemman ja ylemmän rivin levyille. Tarvitset korjausta ja tehdä kulmat. Esimerkki tästä tekniikasta, katso videota.

Toinen tapa on. Kellarin kipsattu pinta päällystetään ensin yhdis- teellä adheesion parantamiseksi, minkä jälkeen pinnoitetta levitetään liimalla. Ne kiinnitetään ennalta määrätyssä asennossa saman kiven tai halutun kokoisen materiaalin palojen avulla. Saumat jätetään täyttämättä. Liiman "tarttumisen" jälkeen saumat täytetään harvoin liuoksella rakennusruisku, hankaus ja repiminen tarpeen mukaan.

Joka tapauksessa viimeistelyliiman tarttuminen on viipymättä poistettava. Jäädytettynä se on hyvin vaikea tehdä, ja liiman ulkoasu on kaukana houkuttelevasta.

Joskus selkeämpiä kuvioita varten kiven levyjen väliset saumat vedetään tummalle maalille. Sitten pinta peitetään suojaavalla kyllästyksellä. Se antaa kiven valoa ja parantaa usein vettähylkivää ominaisuutta.

Esimerkki toisen tekniikan mukaisesta kellarista toiseen luonnonkiven kanssa, katso seuraava video.

Suoraan lohkareita tai pieniä mukulakiviä

Boulder tai mukulakivi ei ole välttämätöntä ostaa. Se voidaan kirjoittaa joella tai pikkukiviranta merellä. Valssatut kivet valitaan kauemmas - on vaikeampaa asentaa pyöreitä. Työjärjestys ja kaikki muut hienot yksityiskohdat ovat lähes samat kuin luonnonkiven trimmauksessa. Ainoa ero on, että nämä kivet on pestävä vedellä pesuaineen kanssa ennen käyttöä. Ensinnäkin altaissa oleva vesi voi olla öljyjä, ja ne on poistettava, ja toiseksi ne voivat olla savessa tai levissä, mikä voi aiheuttaa pinnan putoamisen.

Jotta kaikki näyttäisivät orgaanisilta, voit seurata sen vieressä sijaitsevaa rautatietä, jossa kohtaat jalkakäytävää, ensin esille mukulakivien vuorauksen "kuva". Heillä on eri sävyt ja niiden satunnaiset yhdistelmät ovat kaukana aina houkuttelevasta. Kun olet laatinut kaiken rinnakkain, sinulla on käsitys siitä, mikä on seurausta.

Katso videon videonäytteestä mukulakivikannan koristelun erityispiirteistä.

Muovisten (PVC) jalustapaneelien asennus

Tämän tyyppistä viimeistelyä kutsutaan eri tavalla: kellari- tai julkisivupaneelit, kellarikerros. Niillä on monipuolinen ulkonäkö: erilaisissa kiveissä, laatta, tiili.

Jos haluat asentaa PVC-paneelit jalustaan, tarvitset kehyksen. Se on valmistettu puupuusta 50 * 50 mm. Koska maali on ulkona, puu on suojattava kyllästyneiltä, ​​jotka estävät ryömiä ja suojaavat tuholaisilta.

Toimintasarja on seuraava:

 • Tason (laser- tai vesitaso) avulla tarvittava viimeistelykorkeus on merkitty talon kaikkiin kulmiin.
 • Näissä paikoissa kynnet on naulattu (ruuvit ruuvataan itsekierteittävillä ruuvilla), niiden väliin vedetään merkkiviiva (merkkijono), joka merkitsee jalustan pintaa.
 • Tällä johdolla talon ympärysmitan ympärillä palkki on naulattu. Sen yläpinta on suunniteltava tarkasti johtoa pitkin.
 • Jos yhden paneelin korkeus ei riitä, sinun on tehtävä toinen rivi palkista, johon kaksi levyä liitetään, ja tarvitset myös saman sidoksen paneelin alapäähän.

Toinen viimeistely materiaali kellari - PVC-paneelit, joita kutsutaan myös "socle sivuraide"

Kokoonpano on yksinkertainen. Vain kiinnittämisen jälkeen on välttämätöntä tehdä ylhäältä alaspäin: taivutustangot ja paneelit ovat melko miellyttävän suuria, ja aukko pysyy päällä. Voit sulkea sen kattolevyllä, kuten tässä videossa. Tutustu välittömästi teknologiaan viimeistelyyn kellarin muovipaneeleista.

Samoin pohja voidaan valmistaa aallotetulla lattialla. On vain yksi huomautus: on toivottavaa laittaa lämmitin koloihin laatikon väliin. Paljon lämpimämpi talossa on.

Pile-pohjan pohjan viimeistely

Kuten tiedetään, ei ole paalusäätiötä. Mutta jos et peitä tilaa, talon alla on luonnoksia, lattia on aina kylmä, ja jopa elävät olennot haluavat asettua talon alle. Koska pohja, vaikka koristeellinen on välttämätöntä. Se voidaan tehdä kahdella tavalla.

 1. Pylväiden välissä on kaivettu kaivantoa, poista maan hedelmällistä kerrosta ja syöksy maahan 10 cm, kaivannon pohjaa tapetaan, soran sänky asetetaan ja, jos mahdollista, tiivistetään uudelleen. Laita sitten 2-3 bar pituussuuntaista vahviketta (10-12 mm) ja kaikki kaadetut betonit. Betonipohjassa 10-14 päivän kuluttua aseta seinä puoliksi tiilen. Voit käyttää viimeistelyveiliä kerralla tai voit taittaa sitä toisella kädellä ja lopettaa sen millä tahansa yllä kuvatuilla menetelmillä.
 2. Tämä menetelmä soveltuu kellari-julkisivujen (kellarikerroksen) tai aallotetun lattian viimeistelyyn. Kehys käsitellystä kyllästetystä puusta on kiinnitetty paaluihin. Loput viimeistelyprosessista eivät poikkea standardista. Onko tämä seikka, että tämä vaihtoehto on erittäin toivottavaa lämmetä.

Helpoin tapa viimeistellä paalun perustus on kiinnittää joitakin laattojen viimeistelymateriaalia kehykseen

On olemassa yksi hienous, jos talo on asennettu ruuveilla tai TISE-paaluilla. Tällaiset perustukset asetetaan usein voimakkaasti kallistuvalle maaperälle. Joten kun maata kohotetaan, maali ei romahda, sitä ei saada tietylle etäisyydelle maasta. Jotta estettäisiin eläimet prolazilista aukkoon, pohjaan kiinnitetään metalliristikko.

Ohjeet betonipohjan viimeistelyyn keinokivellä

Rakennuksen perusta on perusta, johon koko rakenteen luotettavuus riippuu. Sen vuoksi on tärkeää paitsi laadun rakentaminen, mutta myös hänen huolensa. Rakennuksen kellariin ei romahdeta ajan mittaan kaikenlaisilta ulkoisilta vaikutuksilta, vaan sinun täytyy tehdä se oikein. Sen lisäksi sen pitäisi olla paitsi luotettava, myös kaikkein esteettisin.

On monia tapoja viimeistellä säätiön yläosa. Mutta kellarin koristelu keinokivellä voidaan perustellusti pitää suosituimpana koristekoristeena saatavuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta.

Hyödyt ja haitat kiven pihalla

Tällaisiin painokkaisiin etuihin voit lisätä muutamia muita etuja, joista keinokivi sai laajan suosionsa ihmisten keskuudessa:

 • kestää kosteutta millä tahansa tilavuudella;
 • täysin sietää lämpötilahäviöitä;
 • jopa keinokivestä valmistetuilla massiivisilla tuotteilla on pieni paino, jonka ansiosta ne kestävät tukevasti pohjan pintaa ja samalla eivät anna ylimääräistä kuormitusta säätiölle;
 • suhteellisen alhaiset kustannukset;
 • kestävyyttä. Toiminta-aika on paljon pidempi kuin muut edessä olevat etumateriaalit;
 • ei altistu poltettavaksi. Liekki altistuessaan ei aiheuta myrkyllisiä aineita;
 • helppous ja yksinkertaisuus asennusprosessissa, jota jopa aloitteleva rakentaja voi tehdä;
 • valtava valikoima keinotekoisen kiven suunnittelua.

Puutteista johtuen ne voivat johtua tuotteiden itse teknologisen tuotantoprosessin rikkomisesta. Tällainen huolimattomuus voi vaikuttaa sekä ulkonäköön että suorituskykyyn.

Jotta epäoikeudenmukainen valmistaja ei saa erehtyä, kun hankit julkisivujen viimeistelytuotteita, pyydä aina todistuksia, jotka vahvistavat niiden laadun.

Tekokivetyypit

Tällainen materiaali on melko rikas. Keinotekoinen kivi eroaa paitsi värityksestä ja koostumuksesta, mutta myös perusmateriaalin tyypistä, josta tuotteet valmistettiin.

Joustava viimeistelykivi

Joustava kivi on viimeinen sana julkisivujen pinnan alalla. Se on kaksikerroksinen materiaali. Koristeellinen kerros - ohut hiekka-agglomeraattisekoitus on tiukasti liimattu liimapohjaan - akryylidispersiota. Joustavalla kullalla on useita irrotusaineita - rullia ja kpl laatat.

Erottamisominaisuudet aiheuttavat suotuisasti keinotekoista kiveä:

 • Lisääntyneen joustavuuden ansiosta voit tehdä minkä tahansa alustan vuorauksen jopa monimutkaisten arkkitehtonisten elementtien avulla.
 • pieni paino - 3 kg / m 2;
 • ei polta;
 • höyryläpäisevyys;
 • kosteuden kestävyys;
 • lämpötilaeroja ei voida muuttaa;
 • etupinnan erityiskäsittely, viimeistelyaineen antaminen antistaattisilla ominaisuuksilla;
 • kestävyys;
 • asennus on helppoa pohjan pohjalle;
 • taloudellinen kulutus.

Näihin kiistattomiin etuihin voit myös lisätä ympäristönsuojelun korkeaa tasoa ja kaunista ulkonäköä, minkä ansiosta sisustuksesta tulee joustava keinotekoinen kivi.

Tällainen materiaali leikataan yksinkertaisesti tavallisilla saksilla tai paperitavaran veitsellä. Tässä tapauksessa voit valita minkä tahansa elementin yleisestä kankaasta. Tämä tekee mahdolliseksi koristella rakennuksen julkisivun lisäkoristeilla, esimerkiksi kehyksen ympärillä oleva ikkuna, jossa on joustava kivi, on erittäin vaikuttava. Kun ostat tällaista materiaalia, muista, että sen etupuoli on suojattu erityisellä kalvolla, joka poistetaan vasta sen jälkeen, kun kaikki julkisivut on valmistettu.

Vaahtoa voidossa kimmoisan joustavan kiven voiteessa - luonnonkivin hinta, joka on verrattavissa luonnonkiven hintaan. Jos kohtaat materiaalia, jossa on perushinta, on parempi kysyä valmistajalta ennen ostamista.

Tekokivet polymeeri-hiekkaseoksesta

Tällainen keinotekoinen kivi on komposiittimateriaali, joka on valmistettu erityisen hiekan ja polymeerien seoksesta. Tämän koostumuksen avulla voit tehdä koristeellisia tuotteita, niin paljon kuin mahdollista, toistamaan luonnonkiven rakenne.

Kuten edellisellä keinokivellä, polymeerikerrosvuorella on samat positiiviset ominaisuudet lukuun ottamatta tuotteen joustavuutta. Mutta jos vertaa tätä ominaisuutta luonnollisella tai betonikivellä, polymeerivuoraus on taipuisampi. On kuitenkin huomattava, että polymeeripinnoitettujen kiven lämmönkestävyys lisääntyy.

Voit tehdä päällysteen tällaisesta materiaalista ehdottomasti minkä tahansa pintaveden. Tällainen keinotekoinen kivi on asennettu pohjaan puu- tai metalliosastolla. Lisäksi se on valmistettu levyistä, joissa on kiin- teä ja uros kiinnitysjärjestelmä niiden välissä, mikä yksinkertaistaa huomattavasti niiden asennusprosessia.

Betonin kiveä päin

Yksi ensimmäisistä julkisivupäällystysmateriaalien markkinoilla on konkreettinen kellarikivi, joka on säilyttänyt ennennäkemättömän suosion jo pitkään hyvän suorituskyvynsä ansiosta:

 • ei ole altis sienimuodostumille;
 • korkea lujuus ja pakkasenkestävyys;
 • kestävyys ajoissa korjaamisessa;
 • ei vaikuta ilmakehän olosuhteisiin.

Samankaltainen päällystysmateriaali valmistetaan tavanomaisesta hiekkasaumarakenteesta lisäämällä pehmittimiä. Suurikokoiset tuotteet ovat lujasti vahvistettuja. Kuten mikä tahansa muu koristeellinen betonielementti, edessä kivi on huomattava paino. Siksi liima- tai sementtikoostumuksiin kiinnittäminen on tehokasta harvinaisissa tapauksissa. Tehokkaampi asennus tapa on erityisellä ankkurilla. Mutta tässä tapauksessa koristekerros kärsii.

Näiden kielteisten olosuhteiden välttämiseksi voit ostaa betonituotteita harmaana, asentaa ankkuriin, sinetöidä pienet asennusreiät sementtiliimalla ja maalilla haluamallasi värillä.

Clinker Facing Stone

Socle-laattapinta on valmistettu erikoislaatuisista saviasteista korkean lämpötilan paahdolla. Koristeellinen kerros jäljittelee pelkästään luonnonkiven leikkausta, mutta myös tiilimuurausta. Väri, muoto ja tekstuuri on hämmästyttävä.

Klinkkerilevy valmistetaan sekä pienikokoisina tuotteina että suurikokoisina paneeleina, joissa on kielen ja uran kokoonpanomenetelmä. Piece-laatat ovat erittäin käteviä, koska ne täydentävät täydellisesti nurkkaan "tiilet".

Tämä jalokivikoristeinen keinokivi on kuuluisa korkeasta suorituskyvystäan:

 • lämmönkestävyys;
 • korkea vedenkestävyys;
 • ei alttiita terävästä lämpötilasta ja ilmastollisista muutoksista;
 • laadukkaan liimakoostumuksen valinnassa klinkkerilevyt voivat pitää kiinni siitä, kuten sanotaan, "ikuisesti";
 • säilyttää sen värin ja alkuperäisen muodon vuosien varrella;
 • kestää kaikki mekaaniset vaikutukset.

Puutteista voidaan erottaa huomattavat kustannukset. Mutta ylivertainen suorituskyky ja esteettiset ominaisuudet ovat enemmän kuin sen arvoinen hintalappu.

Koristeellinen kerros tavallisesta betoniliuoksesta "kiven alla"

Tarvitsetko talviviljelyn keinokivestä vuorauksen talousarvion versiossa? Sitten tämä on sinulle. Betonilaastia levitetään paksulla kerroksella pohjaan, ja kivenpoisto ilmenee erityisen koukulla. Täydellisen jähmettymisen jälkeen koristeellinen kerros peitetään millä tahansa värillä ja mahdollisuuksien mukaan lakalla.

Tällaisen päällysteen valtava plussa on se, että koneistetun pohjan epätasaisuuksia ei voida tasoittaa ja lyödä kivitetyksi kuvioiduksi helpotukseksi. Yksi kiistämätön etu on luotettava tarttuminen rakennusaukkoon ja verraton kestävyys. Jäljellä olevat suorituskykyominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin julkisivujen betonilaatan ominaisuudet.

Halusin huomata, että kun hankitaan julkisivulevyä, on välttämätöntä luottaa paitsi sen esteettisyyteen, myös perustan suunnitteluun ja ikään.

Jos aiot uudistaa rakennuksen "vuosina", niin ennen kuin on tarpeen tutkia huolellisesti säätiötä. On suositeltavaa ostaa "kevyitä" muunnelmia kiveistä, jotka jäljittelevät kiven luonnollista leikkausta, jotta perusrakenne ei olisi raskaampaa. Jos uuden talon kellarista on tarkoitus irrottaa, tässä tapauksessa kannattaa aloittaa itse säätiön tyyppi ja koristeellinen samankaltaisuus pääseinämän kanssa.

Asennusteknologia jalusta edessä

Kellarissa on paljon keinotekoisia kiviä. On olemassa myös useita tapoja asentaa ne, jotka ovat suoraan riippuvaisia ​​ostetuista tuotteista:

 • "Märkä" tapa. Se koostuu liimakoostumuksen levittämisestä pohjaan päin olevan laattatuotteen kiinnittämiseksi myöhemmin. Tämä on halvempi ja suosittu tapa tasata pohja. Tätä pidämme jäljempänä.
 • "Kuiva" -menetelmä tarkoittaa, että perustana on keinotekoinen kivi valmiiksi asennetulla puu- tai metallilevyllä.

"Märkä" suuntainen jalusta

Jos olet ostanut "joustavan" kiven, klinkkerilevyt tai betoni- ja polymeeripohjaisten betonipohjaisten tuotteiden, sinun on laadittava pohja laadukkaan viimeistelyn, nimittäin vetämällä se betonipinnoilla tai päällystämällä kosteutta kestäviä levyjä.

Kaikkien julkisivujen tekemiseen kannattaa muistaa, että ne voidaan suorittaa vain ympäristön lämpötilassa, joka ei ole alle +5 ° C ja keskimääräisessä kosteudessa 75%.

Tasoitusbetonipohja

Perinteinen tasoitusjärjestelmä kellarikerroksen alle - käyttämällä haluttua kerrosta betonipinta. Tarvittaessa:

 • tiiviste;
 • pohjamaali;
 • majakat;
 • profiilit;
 • pikakiinnitysliima;
 • ruletti, rakennustaso;
 • lastat;
 • sääntö;
 • betoniliuosta suhteessa 1: 3.

Vaihe 1. Seinä on hyvin puhdistettu pölystä ja vanha kipsi. Tarkista halkeamat. Jos niitä on, ne on suljettava tiivisteellä. Liimauksen lisäämiseksi on välttämätöntä käydä läpi alusta useissa kerroksissa.

Vaihe 2. Sen jälkeen, kun seinä on kokonaan kuivunut, rakennuksen tason ohjaamana, sinun on kiinnitettävä majakat puolen metrin etäisyydelle toisistaan. Työssäkäynti meni nopeammin, profiilit voivat "laittaa" ratkaisun "ilmaista kuivausta".

Vaihe 3. Kun liima on kuivunut, betoniliuos voidaan heittää niin, että se on majakoiden yläpuolella noin 1 cm.

Vaihe 4. Säännönmukaiset liikkeet, joiden sivut muuttuvat hitaasti, niin että liuos saa tasaisen pinnan samalla tasolla kuin majakka. Toimiiko se? Kohdista seinä loppuun.

Vaihe 5. Kun liuos on täysin asetettu noin 3-4 viikkoon, riippuen liuoksen kerroksesta, sinun on mentävä läpi syvä aluke. Sen jähmettymisen jälkeen voit siirtyä julkisivujen viimeistelyyn.

Puupohjan valmistus

Mutta jos tarvitset puutalon loppuun, sinun on toimittava eri tavalla.

Vaihe 1. Pyykimme pintaan ja poistamme mahdolliset puutteet.

Vaihe 2. Peitä pohja kateaineella haluttuun korkeuteen ja kiinnitä se.

Vaihe 3. Adheesion lisäämiseksi on tarpeen asentaa kipsiraudoitus korroosionkestävällä pinnoitteella vedenpitävyyteen ja sulkea se kipsilevyllä. Kun se kuivuu, voit lopettaa jalustan.

Tiilipohjan valmistelu

Tiilipohjaan ei tarvita erityistä valmistelua, mikäli tietenkin ei ole merkittävää vaurioitumista tiilimuuraukseen, joka on täytettävä. Kun käsittely suoritetaan erityisellä liuoksella, joka eliminoi kukinnan ja estää sen valinnan sekä lisää laattojen tarttumista seinään. Seinän pohjamaalaus ja kuivaus.

Tekniikkakiven valmistusprosessi

Tärkeintä hyvässä muurauksessa on merkintä. Se alkaa oikeasta yläkulmasta, jossa ensimmäinen likimääräinen laatta asennetaan, ja sen pitäisi ulottua hieman reunan yli. Jos haluat poistaa kulman, tarvitset toisaalta laittaa laatta tai ostaa kulma-elementtejä. Seuraava on prosessi, joka perustuu seuraaviin periaatteisiin.

Vaihe 1. Laattojen avulla sinun täytyy merkitä tulevaisuuden rivejä päin, muistaen, että sinun pitää tehdä kastike puolessa laatta.

Vaihe 2. Alamme kertoa ensimmäisen alarivin. Voit tehdä sen tasaiseksi, laita sääntö laattaan ja aseta se sen pohjaan. Liimaa tulee levittää 8 mm: n kerrokselle.

Vaihe 3. Kun olet laatinut ensimmäisen rivin, siirry toiseen, säädä laatat niin, että saat kauniin munimisen. Samaan aikaan, kun toisella puolella on koko laatta nurkassa, se tarkoittaa, että toisella puolella on puolet (ottaen huomioon pukeutuminen). Ei ole tarpeen koskettaa näitä puolia vielä. Palaamme niihin myöhemmin. Sillä välin tämän periaatteen mukaan kiinnitämme kiven, joka peittää pohjan pohjaan koko pituudelta.

Vaihe 4. Vain kun muninta on valmis, voit siirtyä kulmien poistamiseen. Voit tehdä tämän leikkaamalla kaakeliuuneja ja kiinnität laattojen seinälle. Saumat suljetaan erityisellä laastilla tai sementtiliimalla. Työn päätyttyä voit maalata pohjan millä tahansa värillä.

"Kuiva" -menetelmä

Kuivan tekniikan mukaisen kellarin koristelu keinokivellä heijastaa tuuletetun julkisivun asennustapaa, mutta ensimmäinen vaihtoehto on paljon helpompi toteuttaa.

Vaihe 1. Ennen kelkan järjestelyn aloittamista on tarpeen työskennellä kellarin seinän kanssa eli peittää halkeamat ja poistaa ulkonevat osat. Jos korkin pinta on betonia tai tiiliä, muista käsitellä sitä liuoksella, joka estää kukinnan. Jos se on puuta, tarvitset erityisen suojaavan pohjamaalin.

Vaihe 2. Rungon rungon rakentamiseksi käytetään galvanoitua profiilia 28 * 67 tai puupalkeja. Tasoa käytetään ensimmäisen profiilin kiinnittämiseen, jonka etäisyyden nurkkaan pitäisi olla noin 10 cm, loput asennetaan samalla periaatteella 40 cm: n etäisyydelle toisistaan.

Vaihe 3. Jotta julkisivut voidaan lämmittää tehokkaasti, voit tehdä kellarineristyksen. Mineraalivillalevyjen leikattu osa asetetaan kiinteiden profiilien väliin, joka on peitetty höyrysulkukalvolla ja kiinnitetty lautasen muotoisilla tapilla.

Vaihe 4. Edellä selostettiin päällysteen tilan merkitsemisen periaatetta rivien sopusointuun järjestelyyn. Tällaisen viimeistelymateriaalin asennus tapahtuu erityisten "korvien" ruuveilla.

Varoitus! Ensimmäinen alempi rivi on asennettu neljään ruuviin (ylempi ja alempi asennus) ja seuraavat kaksi (vain yläosassa).

Vaihe 5. Viimeinen vaihe - kellarin järjestely nurkkaan julkisivuelementteihin ja viemäröintijärjestelmään.

Lopuksi, saadaksesi lisätietoja siitä, miten talon pohjan laadukas viimeistely keinokivellä tehdään, tutustu liitteenä oleviin videoihin ja valokuviin.

Base koristelu omalla kädelläsi

Pohja edustaa talon julkisivun alaosaa. Kiinteistön päätavoite - joka takaa luotettavan suojan julkisivulta kaikenlaisilta saastumisilta ja kaikenlaisilta vaurioilta. Tämän vuoksi harkitun rakenneosan on oltava luotettavia ja kestäviä materiaaleja. Samaan aikaan talon alaosassa tulisi olla kaunista. Tämän ongelman ratkaisemiseksi voit käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Samanaikaisesti viimeistely perustaa ilman mitään ongelmia tapahtuu käsin.

Base koristelu omalla kädelläsi

Sisältö vaiheittaiset ohjeet:

Mitä sinun tarvitsee tietää ennen viimeistelyä?

Riippumatta siitä, mitä materiaalia päätät käyttää jalustan viimeistelyyn omalla kädelläsi, ennen työskentelyn aloittamista pohja on puhdistettava kaikenlaisesta likaisuudesta ja huolellisesti tasoitetusta. Voit poistaa urat käyttämällä erityistä tasoitusratkaisua. Kaiuttimet löivät kätevästi.

Pohjan pinta on liotettava pohjustusemulsiolla. Ilman tätä käsittelyä kellari imeytyy kosteudelta liimaliuoksesta, joka ei parhaiten vaikuta vuorin luotettavuuteen ja laatuun.

Joitakin viimeistelymateriaaleja, kuten keinokivää, on käsiteltävä erityisillä vettähylkivillä yhdisteillä ennen asennusta. Ne auttavat vähentämään viimeistelyaineen veden imeytymistä ja lisäävät vuorauksen kestävyyttä erilaisiin saasteisiin.

Vettähylkivä kiven suojaukseen

Suuri valikoima veden karkotteet ovat käytettävissä. Nämä ovat värittömiä ratkaisuja, joiden soveltamiseen voit käyttää rullia, harjoja ja muita käteviä työkaluja. Vyöhykkeellä, jota käsitellään korkealaatuisella vettähylkivällä aineella, kosteus yksinkertaisesti virtaa alas eikä päästä maaliin ja jättää jälkiä sille.

Klinkkerilevyt

Klinkkerilevyt

Yläpohja, jossa on samanlainen vuori, näyttää hyvin samanlaiselta kuin seinällä, jossa on yksinkertaisia ​​klinkkeritiilejä. Mutta laatta on huomattavasti vähemmän painoa ja se on paljon ohutta verrattuna mainittuun tiiliin. Laattojen paksuus vaihtelee tavallisesti 8-20 mm. Leveys ja pituus ovat usein samat kuin klinkkerin tiilien.

Lisäksi on suositeltavaa ostaa nurkkaelementtejä. Ne yksinkertaistavat huomattavasti työtä ja antavat sinut kauneimmista päin.

Ensimmäinen askel. Määritä lähtötaso. Voit tehdä tämän lisäämällä tulevan sauman leveyden elementin leveyteen ja jakamalla sitten korotetun pohjan korkeus saadulla arvolla.

Jotta laskentaperiaate ymmärrettäisiin paremmin, harkitse seuraavaa esimerkkiä. Talon kellarikerroksen korkeus on 400 mm. Levyn leveys on 65 mm. Sauman leveys - 6 mm. Kaiken kaikkiaan sinun täytyy pitää kiinni 6 riviä klinkkerilevyjä. Lähtötaso on varattava 26 mm alhaalta suunnitellusta maatasosta.

Tämän seurauksena kuoren viimeisen ylärivin yläpuolella on noin 6 mm: n rako. Täytä se polyuretaanilla tai akryylikoostumuksella.

Keraamiset klinkkerilevyt kadulle

Toinen vaihe. Aseta viilto koko pinnalle. Levitä tasaisina vaakasuorissa riveissä. Kiinnittämiseksi käytä joustavaa liimapeltiä, jossa on pakkasenkestäviä ominaisuuksia. Levitä laastari lovettuun lastalla sekä pohjaan että laattaan.

Älä peitä välittömästi suurta aluetta liimalla. Se kuivuu keskimäärin 15-30 minuutissa. Yleensä tänä aikana on mahdollista viiluttaa noin 1 m2 kellarista. Jätä valmiin vuori kuivumaan noin 2-3 päivää.

Klinkkerin uunin vuorausprosessi

Klinkkerin uunin vuorausprosessi

Kolmas vaihe. Täytä liitokset elastisella liuoksella, joka on suunniteltu erityisesti klinkkeriä varten. Koostumuksella on oltava roiskeita ominaisuuksia.

Tällaiset laatat eivät edellytä käsittelyä vedenkarkeilla ja.

Valmis vuori on hieman upotettu pintaan (sopivien ulkoseinien viimeistelyn jälkeen), joten ristikkoa ei tarvitse koristaa.

Kivi leikata

Kivirakenteella on upea ulkonäkö, mutta se vaatii huomattavia taloudellisia kustannuksia. Useimmin kalkkikiveä tai hiekkakiveä käytetään sokkeloissa. Kallein ja ylellinen vaihtoehto - marmori- tai graniittivaippa.

Viimeistelyelementtejä voi olla hyvin erilainen koko ja rakenne. Tässä vaiheessa, ohjaa maasi. Hiekkakivi ja kalkkikivi edellyttävät esikäsittelyä vettä hylkivillä koostumuksilla.

Kivi leikata

Kaltevuudensuuntainen järjestys on hyvin samanlainen kuin laatat ja se toteutetaan muutamalla yksinkertaisella askeleella.

Ensimmäinen askel. Määritä kiven kiinnityksen alaraja. Laskenta on sama kuin tapauksessa, jossa vuoraus on aiemmin katsottu laatta.

Toinen vaihe. Käytä aiemmin puhdistettua pohjaa liuokseen kiven liimaamiseksi. Sama ratkaisu olisi sovellettava verhousmateriaalien takapuolelle. Käytä tiukasti liimaa kiven kiinnittämiseen. Muiden yhdisteiden käyttö aiheuttaa halkeamia viimeistelyssä ja johtaa hyvin nopeasti laattojen hilseilyyn.

Pääluokan jalusta

Valitse saumojen leveys laattojen koon mukaan. Jätä puoli senttiä ompelemalla pieniä vuorielementtejä. Suurten laattojen väliin riittää 2 mm: n hitsaus.

Pääluokan jalusta

Kolmas vaihe. Täytä saumat erityisellä liitososalla. Varmista, että koostumus oli pakkasenkestävä ja riittävän joustava.

Kivirauta ja kehys

Jos kellarin taso annetaan talon yleisen tason taustalla, asenna suojavaippa. Ilman sitä, vuori alkaa murentua ensimmäisen huurteen jälkeen.

Keinotekoinen kivi

Ulkopuolella tämä materiaali on lähinnä luonnollisen vastineensa. Erikois lisäaineiden ja erilaisten täyteaineiden ansiosta voit saada viimeistelymateriaalin, jolla on erinomainen suorituskyky ja ominaisuudet, ja väriaineet - valita vuori, joka sopii täydellisesti maisemaan.

Saatavana laaja valikoima erilaisia ​​materiaaleja, jotka jäljittelevät erilaisia ​​materiaaleja.

Keinotekoinen kivi

Sivuseinät suoritetaan lähes samalla tavalla kuin laatat.

Ensimmäinen askel. Levitä liima aikaisemmin puhdistettuun pohjaan ja suoraan vuoraukseen. Liimaa voidaan käyttää elastisena tai normaalina. Valitse tietty koostumus keinotekoisen kiven valmistajan suositusten mukaisesti.

Stone koko pinta. Saumat voidaan tehdä niin kapeiksi kuin leveiksi makusi mukaan.

Toinen vaihe. Täytä saumat erityisellä ratkaisulla.

Kolmas vaihe. Peitä valmiin vuori vettähylkivällä yhdisteellä. Myös verhouspäällysteet voidaan altistaa tällaiselle käsittelylle ennen asennusta seinään - ei ole eroa. Kiitos tämän hoidon, muutaman vuoden kuluttua maali näyttää melkein uudelta.

Lopuksi on tarpeen asentaa vain laskuveden suojaamaan kellarista saostumista.

Polymer Sand-laatat

Polymer Sand-laatat

Tämä on suhteellisen uusi viimeistelyaineisto. Ulkopuolella se voi jäljitellä "revittyä" kiveä ja koristeellisia tiilimuurauksia. Tällaiselle laudalle on tunnusomaista pieni massa, joka mahdollistaa sen menestyksekkää- mästi myös alhaisen kantavuuden omaavien verhousrakenteiden avulla.

Tarkastetulla vuorauksella on luonteenomaisia ​​melko hyvät muoviominaisuudet, mikä eliminoi halkeilun ja erilaisten sirujen riskin. Laatta kestää kosteutta ja negatiivisia lämpötiloja. Ennaltaehkäisyä kosteutta hylkivillä aineilla ei ole välttämätöntä.

Etulevyinen polymeeri

Ensimmäinen askel. Kiinnitä laatikoiden elementit aiemmin puhdistettuun pohjaan. Kerää laatikko puupaneeleista. Valitse säleiden välinen suora käytettyjen päällyste-elementtien mittojen mukaan.

Toinen vaihe. Täytä vaipan solut eristemateriaalilla. Jos pohjan eristys ei sisälly suunnitelmiisi, et voi myös tehdä laatikkoa. Tällöin laatta kiinnitetään suoraan seinään.

Kolmas vaihe. Aloita kiinnittämään polymeeri-hiekkakiviä pohjan alapäästä. Kiinnitä ruuveja. Kiinnitä laatta talon koriin tai seinämateriaaliin valitun asennustavan mukaan. Pyyhi koko pohja.

Lisäetuna polymeeri-hiekkakiviä käytettäessä on mahdollisuus eristää eristystä samaan aikaan kuin viiluttaminen.

Hartsipohjaiset laatat

Hartsipohjaiset laatat

Ulkopuolella tämä materiaali onnistuu onnistuneesti hiekkakivi- tai klinkkeritiilien avulla. Tällaisen laattojen suuri etu on yllättävän pieni paksuus - 3 mm. Materiaalille on ominaista hyvä joustavuus, sitä voidaan käyttää jopa kaarevien emästen vuoraukseen. Myös tämä laatta voidaan taivuttaa rohkeasti seinien kulmaliitoksissa, mikä helpottaa työtä.

Tarvittaessa laatta leikataan helposti saksilla. Se voidaan liimata kipsiin, betoniin ja jopa eristeeseen. Laatta voi olla aallotettu ja sileä pinta. Hyvä valikoima värejä on saatavana.

Hartsipohjaiset laatat

Ensimmäinen askel. Määritä ylempi taso, josta aloitat pinnoituselementtien asennuksen. Paras vaihtoehto on asettaa koko joukko laattoja. Siksi määritä, kuinka monta horisontaaliriviä laatikoita voit liittää alustasi, määrittää niiden kokonaiskorkeuden ja vähentää sitten pienemmän arvon. Joten määrität halutun välyksen.

Aseta haluamasi välys korkin yläosasta. Lopussa täytät jäljellä olevan aukon akryylillä tai muulla sopivalla koostumuksella.

Toinen vaihe. Aloita liimauslaatat. Elementtien asennus alkaa alustan nurkasta. Levitä liima lovettuun lastalla. Yhdessä paina heti 4 riviä verhousta.

Saumat eivät pysty täyttämään. Täyteaineen toiminnot ulkonevat liima täydellisesti. Sinun tarvitsee vain jakaa se varovasti siveltimellä.

Kolmas vaihe. Suojaa laatat sateelta. Tätä varten vuori voi peittää esimerkiksi muovikelmu. Suojaus voidaan poistaa sen jälkeen, kun liima on kuivunut kokonaan, so. 2-3 päivää.

Ulospäin tällainen vuoraus ei ole käytännössä eroa luonnollisten materiaalien viimeistelystä, vaikka se on paljon halvempaa. Pohjan suojelemiseksi on ehdottomasti asennettava sateen räystäs (alhainen vettä).

Sisustus koristeellisella mosaiikkilaastilla

Tällaisilla kipsiseoksilla on rakeinen rakenne. Viljan koko voi olla jopa 3 mm ja vielä hieman enemmän. Kun liuos on tehty seinälle, se muodostaa kuvion, joka näyttää monivärisestä mosaiikista. Sideainekomponentin toiminta on hartsia. Sen ansiosta päällyste samalla saa höyryä läpäiseviä ja kosteutta kestäviä ominaisuuksia.

Sisustus koristeellisella mosaiikkilaastilla

Mosaiikkilaastari ei pelkää pakkasesta ja erilaisista mekaanisista vaurioista. Kiillotetaan tällaisen koostumuksen levittämistä lämpö- ja kalkkilaastareihin. Myös erilaisten keinotekoisten materiaalien pohja ei ole sopiva. Paras perusmuunnos on betoni ja muut aineet, jotka perustuvat mineraalikomponentteihin, kipsiin, sementtiin ja tietenkin kalkkihiekkastiloihin.

Ensimmäinen askel. Valmistele ratkaisu valmistajan ohjeiden mukaan. Valmista myös työkalu sovitusta varten - ruostumatonta terästä.

Toinen vaihe. Aloita kipsin levittäminen mistä tahansa sopivasta kulmasta, mieluiten ylhäältä. Kerroksella on oltava sama paksuus. Suoraan pinnan paksuuden tulee olla yhtä suuri kuin kipsin koostumuksessa olevien jyvien koko.

Putkirakenne on tasoitettava rakeistuksella ennen kuivaamista. Kipsiä levitetään ja hiotaan tiukasti samaan suuntaan.

Kolmas vaihe. Käsittele päällyste korkealaatuisella vettä hylkivällä.

Jopa 8 kg kipsiä voidaan käyttää viimeistelemään 1 m2: n jalusta. Erityinen kulutus riippuu murusien koosta.

Siten pohjan koristelu voidaan tehdä käyttämällä erilaisia ​​materiaaleja. Samanaikaisesti minkä tahansa saatavilla olevan vuorauksen järjestelyssä ei ole mitään monimutkaista. Sinun tarvitsee vain noudattaa ohjeita ja huomioi suoritetut menettelyt.

Muoviset trimmit

Muoviset trimmit

PVC-paneelit sopivat erinomaisesti pieniin mökkeihin ja maalaistaloihin. Erityisesti hyvin yhdistetty muoviosa. PVC-paneelit ovat kevyitä, helposti käsiteltäviä ja eivät aiheuta vaivaa asennuksen aikana.

Ensimmäinen askel. Kiinnitä laatikko seinään. Se voi olla metalli tai puu. Valitse materiaali, jolla olet mukavampi ja helpompi työskennellä. Puu on esikyllästetty antiseptisellä aineella. Valitse leikkuulaitteen taso paneeleiden koon mukaan.

Toinen vaihe. Jatka paneelien kiinnittämistä. Aloita trimmaus korkin pohjasta. Voit käyttää ruuveja tai jopa nesteki- siä kiinnittääksesi verhouslevyt kanteen. Toistensa välissä vierekkäiset nauhat on kiinnitetty tehdasreunoilla ja urilla. Stone koko pinta.

Sides (PVC seinäpaneelit)

Kolmas vaihe. Korkin yläraja sulje erikoinen yläpuolinen profiili.

Neljäs vaihe. Sulje pohjan kulmat nurkkaelementeillä.

Vuoren lisäkäsittely vettähylkivällä yhdisteellä ei suoriteta. Paneelissa voit käyttää eri kokoisia paneeleja, jotka haluavat makua.

Viimeistele peruskivi omalla kädelläsi

Ei halvin, mutta kestävin ja kunnioitettava vaihtoehto talon viimeistelyyn - pohjaan päin kiviä omilla kädillä.

Se suojaa hydro / lämpöä eristävää kellarikakkua mekaanisista vaikutuksista, suojaa pohjaa vedestä ja sään, on julkisivujen koristelu. Suurin haitta (paitsi hinta) on paljon painoa ja sen seurauksena kasvanut kuormitus pohjaan.

Materiaalin valinta luonnonkiven viimeistelyyn

Seuraavia kiviä käytetään luonnonkiven viimeistelyyn:

Hiekkakiven vähimmäispaksuus noin kaksi senttimetriä. Tämä kivi on halvin ja helpoin, se on asetettu sementtilaastille. Mitä raskaampi kivi, sitä kalliimpi se on.

Väritys vaikuttaa myös hintaan: kalleimmat värit ovat vihreitä, punaisia, sinisiä. Jos haluat nähdä, kuinka kivi näyttää lakattuina, se on kostutettava vedellä.

Viimeistele säätiö luonnonkiven avulla itse

Valmistelun tärkeimmät vaiheet:

 1. Ensinnäkin pohja on puhdistettava: poista lika, laastin blotit, betonipuikot. Tiilimuuraus saumojen puhdistamiseksi. Pese seinä, rasvaa ja kuivaa.
 2. Seuraavaksi sinun täytyy pistää pinta konkreettiseen kosketukseen. On suositeltavaa käyttää alukea, jolla on suuri murto, jolloin viimeistelyn tarttuminen pintaan on parempi. Koostumusta voidaan levittää rullalla, suihkeella, harjalla. Kulutus on noin 250 grammaa neliömetriä kohden. Koska maaperä kerää aktiivisesti pölyä, ei ole välttämätöntä käsitellä suurta aluetta välittömästi. On parempi maalata alueelle, mikä tulee olemaan kaakeloitu yhdellä kertaa. Lämpötila-alue maaperän kanssa on 5-35 astetta.
 3. Ennen asennusta on toivottavaa vahvistaa seinää metalliverkolla pienellä solulla.
 4. Ennen kuin asennat kivet seinälle, sinun on asetettava ne maahan tasaisella sivusuunnassa ottaen huomioon tulevat saumat (noin puoli senttiä). Voit jopa esitellä piirustuksen: se on helpompi sovi kiviä kokoon, muotoon ja sävyyn. Suurten kivien väliset aukot ovat pieniä. Voit myös käyttää kiviä tai kuoria.

Tyypillisesti, luonnonkivin alapäässä, käytetään laastilla. Mutta on parempi käyttää sementtiä sisältävää liimaa: on erityisiä kylmänkestäviä ja lämmönkestäviä liimatuotteita, joilla on korkea tarttuvuus (yhden megapikselin kohdalla). Tällaisen muninnan lujuus ja kestävyys ovat paljon korkeammat kuin tavanomaisen ratkaisun käyttäminen.

Liima-ainekoostumusta valittaessa on otettava huomioon kiven huokoisuus ja sen hygroskooppisuus. On olemassa kolme materiaaliluokkaa:

 • tiheämpi, kosteutta kestävä ja vähäisin huokoset - pala, kvartsiitti, tummat graniitit;
 • keskikovet graniitit, musta marmori, hiekkakivet. Käytetään pieniä vesiliuoksia. Koska kivi on kevyt, liimaa suositellaan myös ottamaan valoa tai väritöntä;
 • erittäin huokoinen, kaikkein hygroskooppinen - valkoinen marmori ja graniitti, travertiini, kalkkikivi. Voit laittaa kevyt kuiva seos. Säännöllinen sementti tukkii huokoset, pinta on likainen ja lähes mahdoton puhdistaa. Tämän luokan kivet tulisi esikäsitellä erityisellä alukkeella, joka suojaa kontaminaatiolta ja kosteudelta.

Asennuksen ominaisuudet riippuvat kivien massasta. Vaihtoehto hiekkakiviä varten - tarttuminen ilman muottia:

 1. Merkitse seinälle.
 2. Aseta alarivi. Liima asetetaan kiven sileälle puolelle lovetulla lastalla ja se kiinnitetään seinään. Pystysuuntaiset saumat eivät ole vakaita, mutta ajettaessa.
 3. Kuivaamisen jälkeen hankaa liitokset liimalla tai erikoisella kiteellä.
 4. Lakkaa pinta, aseta ebb.

Vaihtoehto raskaille kiville:

 1. Kipsi seinää.
 2. Asenna tukipyörät, ankkurit, vahvistavat silmukat (ketjut, jne.).
 3. Poraa reikä kiviin ankkureille.
 4. Asenna alarivin kivet rungon reikiin, kiinnitä ankkureihin. Erotuksessa käytettiin tappeja tai paksua pahvia.
 5. Kaada kivien ja ristikon väliset raot liimalla tai laastilla.
 6. Kuivaamalla (kahden päivän kuluttua) irrota tappit / pahvi, puhdista blotit liuoksesta.
 7. Kitti ja pyyhi saumat.
 8. Levitä valmiiseen muuraukseen, väritön silikonivahvistin.
 9. Viimeistelyvaiheessa voit lakata pohjaa.

Taustalla perustukseen keinokivellä

Edullisempi ja helpommin tekninen tapa viiluttaa säätiö - keinotekoinen kivenviilu. Näyttää siltä, ​​että todellinen kivi ei käytännössä johda suorituskykyyn, maksaa vähemmän, painaa vähän (ei ylikuormita pohjaa). Myös suuri valikoima värejä ja kuvioita: graniitti, hiekkakivi, marmori, kuori rock, basaltti, onyksi. Pinta on sileä, karkea, rakenteellinen, helpotus, revitty, sirut jne.

Materiaali jaetaan lähdemateriaalin tyypin mukaan:

Kivien lujuusominaisuudet ovat erilaiset: akryyli on kestävin, kipsi on kaikkein haavoittuva. Perustan lisäksi on pigmenttejä, kivirakeet, lisäaineita eri tarkoituksiin.

Materiaalin pääominaisuudet:

 • kosteudenkestävyys (paitsi kipsi);
 • hygienia (pinta ei ime likaa);
 • lämpöstabiilius;
 • ei kestä palamista;
 • pakkasenkestävyys - jopa -25 ° C ilman ominaisuuksien menetystä;
 • kestävyys - 10-15 vuotta väriä menettämättä.

Menetelmä säätiön viimeistelyllä keinokivellä:

 1. Kohdista pinta ja kipsileima. Jos kellari on eristetty, lämpöeristeen levyt ovat tukossa kosteutta kestävällä vanerilla tai OSB: llä, minkä jälkeen alusta kipsi laitetaan.
 2. Päälle, kuivaa ainakin muutaman tunnin ajan (mieluiten päivässä).
 3. Kivi asetetaan laasti tai laatta liima julkisivu työtä. Elementtien asennusta ohjataan tasolta. Tarvittaessa kivet leikattu jauhatus tai laattaleikkuri.
 4. Kuivumisen jälkeen saumat täytetään laastilla.
 5. Tarvittaessa muninta voidaan peittää lasilla, lakalla tai läpikuultamattomalla suojarakenteella.
sisältöön ↑

Itsekiinnittyvä kivi - 2 todistettua ja luotettavaa vaihtoehtoa

Kuten tiedät, pohja on talon kelleremon näkyvä yläpuolinen osa. Ja säätiö on koko rakenteen perusta ja talosi kestävyys riippuu suoraan sen säilymisestä. Näin ollen suolen suojelu luonnollisilta ja monilta muilta onnettomuuksilta ei ole suunnittelija himo, vaan elintärkeä välttämättömyys. Tässä artikkelissa puhumme siitä, mitä kiveä käytetään nyt tällaisiin töihin, ja aion myös asua kahdella vaihtoehdolla, joiden avulla jalka voidaan viimeistellä luonnollisella ja keinokivellä omilla käsillään.

Kivipohja puutalossa.

Materiaalin lajikkeet ja ominaisuudet

Kivi talon kellarista viimeisteltiin vuosisatojen ajan. Hänellä on suuri valikoima erilaisia ​​etuja. Mutta jos aikaisemmin se oli yksinomaan luonnonkivi, nyt yli puolessa tapauksista kellariin käytetään keinokivää.

 • Luonnon graniittia on aina pidetty soclesin kuninkaaksi. Sen luonnolliset ominaisuudet sopivat parhaiten käytettäväksi tällä alalla. Tämä viimeistelykivi ylläpitää sekä heinäkuun lämpöä että katkeraa tammikuun pakkasta. Ja graniitille se ei ole ehdottomasti tärkeää, mihin ilmasto-osaan se asennetaan.
  Markkinoilla materiaali on 10 mm paksujen laattojen muodossa, ja sitä myydään myös kiinteillä kiveillä. Luonnollisesti viimeistelyä varten olemme kiinnostuneita vain levyistä;
 • Monet hyvin toimeentulevat ihmiset tietämättään tilata marmorin pohjan leikata, joten tässä tapauksessa se ei ole aina perusteltua. Se, että tämä materiaali on todella kallis, ei ole pahin. Marmori on melko kapriogista kiveä ja sitä voi käyttää lämpimissä ja lauhkeissa ilmastoissa. Mutta alkamassa suuren kotimaamme ja pohjoisemmasta keskimmäisestä vyöhykkeestä, marmorin koristelu ei ole toivottavaa.
  Suuremmalla kosteudella, joka on aina kellarissa ja lämpötilan muutoksilla, marmori alkaa särkyä ja vähitellen murentua. Siksi, jos todella haluat sen, voit lopettaa kellarin graniitilla ja jatka sitten johtaa marmoria;
 • Tällä hetkellä bestseller on liuskekivi. Tätä materiaalia kutsutaan myös cowgirliksi. Se on kerrostettu kallio, jolla on melko tiheä rakenne ja joka on samalla helppo käsitellä.
  Liuskekiven erinomainen lujuus ja kestävyys. Ja mukavin on suhteellisen edullinen hinta. Jos rahat eivät ole kovin paljon, mutta pohjimmiltaan haluat luonnollista materiaalia, niin liuska on sinun vaihtoehto;
 • Kuulet usein kuorikallion upeista ominaisuuksista. Jos rakennat taloa, kuoren kiven lohkot ovat hyvä valinta. Mutta täällä kellarin koristelu ei ole kovin sopivaa. Tosiasia on, että kuoren kivi on ehkä kaikkein huokoisin rakennusmateriaaleista, vain solubetoni on kevyempi kuin se. Ja kun materiaali on huokoista, se voi imeä kosteutta. Tämän seurauksena useiden jäätymisjaksojen jälkeen vuori alkaa hitaasti murentua;

Luonnonmateriaalien valikoima.

 • Hiekkakivi on melko yleinen kivi. Tämä materiaali on suhteellisen halpa ja sopii hyvin kellariin. Ainoa ongelma on se, että väripuite on pieni täällä, itse asiassa, ei lainkaan ole.
  Joten, kuten koriste kivi, hiekkakivi on heikko. Vaikka kukaan ei häiritse sinua maalata pohjaa millä tahansa haluamallasi värillä tai peitellä hiekkakiviä värillisellä julkisivulakalla. Mutta puhumme tämän prosessin vaikeuksista hieman myöhemmin;
 • Siellä on myös kvartsiittia, dolomiittia, lemetiittia, shigunitaa ja monia muita kivennäisaineita ja kiviä. Mutta ne voivat pikemminkin johtua kapeasta profiilista, koska niitä käytetään usein alueella, jossa ne louhitaan.

Dolomiittipohja.

Ns. Luonnonvaraisten kivien viimeistelyä ei voida pitää mihinkään kallioon tai mineraaliin. Itse asiassa se voi olla mikä tahansa kivi, myös keinotekoinen, tärkeintä on se, että se ei näytä jälkiä manuaalisesta käsittelystä. Tässä tapauksessa helpoin tapa on käyttää joki- tai merikivipuita.

Viimeistely keinokivellä muodossa liuskekiven.

Kuten olen jo sanonut, keinokiviä käytetään nykyään laajasti kellarin sisustukseen. Hyvät setä-kemistit ovat saavuttaneet tämän huippuosaamisen tällä alalla, että useimpien markkinoilla olevien materiaalien takuu alkaa 50 vuotta.

Sellaisena lajikkeiden lajittelu ei ole täällä, nimitys määritellään riippuen tietyn täyteaineen käytöstä tuotannossa.

Jos kuvataan lyhyesti, tuotantotekniikka perustuu siihen, että kaikki luonnolliset materiaalit otetaan, murskataan ja yhdistetään uudelleen polymeerisen sideaineen perusteella. Joten keinotekoista, tätä kiveä voidaan kutsua vain puoliksi.

Pohjakerroksessa on kaakeloitu kivi.

Kun ymmärrät muodon, tällaisen kasvon väri ja tekstuuri voidaan antaa. Rehellisesti, on ilo työskennellä tällaisen materiaalin kanssa. Loppujen lopuksi tämä laatta on hyvin määritelty koko ja tärkeintä painaa suuruusluokkaa vähemmän. Aloittelijalle tämä on mitä tarvitset.

Erikseen on sanottava joustava kivi. Aseta se ohueksi osaksi luonnonkiveä, joka on vahvistettu polymeerillä.

Tämä päin näyttää melko ihmisarvoista. Taipuisa kivi seinäpahvin ja kaakelin muodossa. Luonnollisesti vain laatta voidaan käyttää pohjaan.

Joustavan kiven ulkonäkö.

Mutta ollakseni rehellinen, elämäni aikana en tavannut, niin että jalusta oli taipuisa kivi. Ensinnäkin sen hinta on upea. Ja toiseksi suurin laattapaksuus on noin 3 mm.

Tämän vuoksi tätä materiaalia ei voida pitää vakavana suojana pohjalle. Lisäksi joustava kivi on nyt yksi markkinoiden johtajista epäilyttävän laadun jäljittelyjen määrän osalta.

Liimaustekstiilit joustavasta kivestä.

Jos hyvin vähän rahaa, ja haluat todella nähdä koriste-kiven talosi kellarista, voit kovertaa sen sementillä sementillä. En aio sanoa varmasti, mutta uskotaan, että tämä on yksinomaan yrittäjyyden omaavien ihmisten osaamista.

Kerron siitä, miten sementtilaastin pinnasta kiven alapuolella, hieman myöhemmin, menetelmän numerossa 2. Ja nyt askel askeleelta kerrotaan kaikki yksityiskohdat keinotekoisen ja luonnonvaraisen kiven koristelusta.

Kaksi tapaa vastustaa perusta niille, jotka rakastavat tehdä kaikkea itseäni

Kellarin koristelu luonnonkivellä jaetaan useisiin vaiheisiin. Tämä on maaperän levittäminen, säätiön järjestely, muurien todellinen asennus ja viimeistely. Mutta vielä ennen työn aloittamista on toivottavaa määrittää muurausmateriaalin sideaine.

Liima tai sementtilaasti

Viime aikoina kaikki tällainen työ tehtiin yksinomaan sementti-hiekkalaastin avulla, mikään muu ei ollut juuri siellä. Nyt myymälän hyllyt ovat täynnä erilaisia ​​liimoja. Mutta ne ovat paljon kalliimpia kuin sementti-hiekkalaasti.

Henkilökohtaisesti olen aina yrittänyt asettaa viimeistelykivi moderniin liimoihin, lähinnä Ceresitille. Mutta monet ihmiset, yleensä taloutta, vanhalla tavalla haluavat kiinnittää kiven sementtilaastiin. En sano, että tämä on huono, ei vain kiveä voi laittaa sementti-hiekkalaastiin.

 • Ensimmäinen kivilajit ovat hieman huokoisia, kuten liuskekivi, tumma graniitti ja kvartsiitti. Ne ovat kosteutta kestäviä materiaaleja, niiden absorptiotaso on melko alhainen ja siksi ne voidaan asettaa sekä liimalle että laastille;

Koostumukset Ceresitistä.

 • Tumma marmori, kevyt graniitti ja hiekkakivi kuuluvat keskipuhtaisiin kiviin. Teoriassa niitä voidaan edelleen asentaa yksinkertaiseen ratkaisuun, mutta tämä voidaan tehdä vain lämpimässä ja lauhkeassa ilmastossa. Yleensä tässä on parempi olla vaarassa ja ostaa hyvää liimaa;
 • Jos olet tekemisissä valkoisen graniitin, valkoisen marmorin, travertiinin ja minkä tahansa kalkkikiven kanssa, voit yksinkertaisesti pilata ne sementti-hiekkalaastilla. Nämä materiaalit asennetaan yksinomaan erikoisliima-aineeseen.

Tekokivistäkin kullakin on käsikirja, joka ilmaisee selvästi, minkä tyyppiset liimat tulisi käyttää asennukseen. Useimmissa tapauksissa liima otetaan raskaslaattoihin, vaikka poikkeuksia onkin. On parempi olla käyttämättä tavallista sementtilaatua keinotekoisten materiaalien asennukseen.

Valikoima tekokivestä.

Emäksen valmistus

Edellä mainittu liuskekivi tai muoviarkki vie nyt leijonanosan ulkomaisen julkisivun markkinoilta luonnonmateriaaleilla. Siksi jatkamme kaikkien toimintojen harkitsemista käyttämällä esimerkkiä liuskekivestä.

Ensinnäkin, sinun on tarkistettava säätiösi virheistä. Luonnonkivi on kova asia, joten se on asennettu joko kiinteään valettuun perustukseen tai FBS-lohkojen koostumukseen.

Jos kyseessä on kiinteä valettu versio, niin vain satunnaisia ​​tuloja tulee tuoda alas, mutta niitä on harvoin täytetty, koska monoliitti kaadetaan muottiin, ja se on usein tasainen. Lohkopohjassa luonnollisesti sinun on tiivistettävä kaikki saumat lohkojen välissä, tässä sementti-hiekkalaasti auttaa sinua.

Seuraava askel on peittää pohja alukkeella. Jos kyseessä on konkreettinen perusta, hyvä vanha konkreettinen yhteys on ihanteellinen työkalu. Teippi monoliitti voi ottaa mitä tahansa vaihtoehtoa.

Asennus verkkoon seinälle.

Mutta lohkon rakentamisessa pitäisi ottaa karkea jyvä. Ja koska FBS-lohkot ovat täysin sileitä, ne täytyy pohjustua vähintään 2 kerroksella.

Vaikka pohjamaali on kuiva, voit aloittaa toisen tärkeän valmisteluvaiheen. Käytännöllisesti katsoen kaikki raskaat runkorakenteet, jotka yleensä asennetaan laastiin, vaativat lisäpinnan vahvistamista, koska vain yksi liima, joka on erittäin hyvä tällaisen painon pitämiseksi, ei riitä.

Kellarin vahvistamiseen käytetään perinteisesti metalliverkkoa ketjunlenkkiä. Solukoko on parempi ottaa keskikokoinen tai pieni. Tällainen verkko kiinnitetään "Quick Installation" -tyyppeihin, joissa on laaja pesin.

Jos se on mahdollista, on parempi kiinnittää ristikko betonialustalle teräsrakenteisilla tappuilla. Mutta niiden käyttäminen betoniin, etenkin FBS-lohkoihin, joissa on yksinkertainen vasara tai kouristusvasara, on hyvin ongelmallinen. Tarvitaan rakennuspistooli, ja se maksaa paljon, ja vain ammattilaiset saavat sen.

Nyt monet omistajat lämmittävät säätiötä ja luonnollisesti talon kellarissa. Joten jos aiot asentaa eristeen, niin vain ekstrudoitu polystyreeni vaahto soveltuu kiveen. Nyt se tunnetaan paremmin nimellä Penoplex, vaikka se on vain tavaramerkki.

On kiellettyä asentaa tällaisia ​​eristeitä polystyreeniksi tai mineraalivillaksi pohjaan ja erityisesti raskaaseen kiviin sellaisenaan. Penoplex itse on liimattu betoniin "Ceresit CT83", minkä jälkeen siihen kiinnitetään ketjulinkki.

Menetelmä numero 1: luonnon tai keinotekoisen kiven asennus pohjaan

Rakennustarvikkeiden muovi myydään pääsääntöisesti pakattuina neliöhöyryihin. Voit silti valita levyn keskimääräisen paksuuden, mutta mittojen on oltava erilaisia ​​siellä. Muuten, jalustan viimeistely on parempi ottaa kiviä 20-30 mm paksu.

Kiven asettaminen ilman vahvistusta.

Joten, jotta ei "läpi" koko kasa, vie aikaa ja pura koko kivi välittömästi kolmeen paaluihin. Yhdessä paalussa, irrota suuret kivet, toisessa väliaineessa ja kolmasosa purkaa kaikki pienet.

Jos pohjan korkeus ei ylitä 1 m, on järkevää mitata samaa etäisyyttä maata pitkin ja koko mosaiikki. Riippumatta kuinka kummallista se voi kuulostaa, tämä menetelmä säästää paljon aikaa. Rakennusliima melko nopeasti asetetaan ja käytön aikana joka minuutti lasketaan.

On erittäin tärkeää, miten sijoitat alimman rivin, tarkemmin, mitä se luottaa. Yleensä on tarjolla 2 vaihtoehtoa:

 • Ensimmäisessä suoritusmuodossa maaperä valitaan ensin ja tuloksena oleva kuoppa täyttyy ja tulevaan sokea alueelle pilkkoutuu. Tässä tässä polkumyynnissä ja edessä. Mutta on melko epämiellyttävä hetki: kun et kaatuta, se lopulta istuu joka tapauksessa ja on olemassa todennäköisyys halkeamia pohjan päin;
 • Toinen vaihtoehto on jäykkä kiinnitys samalla teräskulman polkumyynnillä samalla, kun siipi on vähintään 45 mm. Mutta tiedätte, ennemmin tai myöhemmin, teräskärki kulkee ja vuoraus voi asettua. Vaikka tähän surulliseen hetkeen asti on noin 10 vuotta, sinulla on.

Tein hieman eri tavalla. Ensinnäkin, sinun on valittava keskikokoisia kuoleja, sinun on valittava siten, että ne ovat lähes täysin peitetty sokeiden alla.

Levyjen vapaa valinta.

Edelleen, tukemalla pakatun polkumyynnin, nämä kuolee istua rakennusliimalla. Meillä on tämä alempi tukirivi, ja niin, että se ei ajautuisi ajan myötä, lopetan työn, eli kun liima tarttuu, poraa reikiä laattojen läpi suoraan pohjaan.

Sitten anna sinkityt tai nikkelöidyt ankkuripultit näihin reikiin vähintään 10 mm: n poikkileikkaukseltaan. Näin ollen taatusti varmistetaan alhaisimmat säärisuojat.

Muovin yläreunan asettaminen on melko yksinkertaista. Ensin sinun täytyy liittää suurimmat fragmentit ja kaikki aukot, jotka väistämättä jäävät väliin, asetetaan keskikokoisilla ja pienillä kivillä. Liimaa levitetään seinälle ja liimalla ja kallolla, jossa on lovettu lasta.

Liima liimataan vahvistettuun seinään.

Kun liima tarttuu hyvin, sinun on peitettävä saumojen väliset kiviä. Näihin tarkoituksiin myydään erityinen laasti.

Voit ostaa sen missä tahansa rautakaupassa. Mutta on parempi ostaa se kivi, joten on mahdollista valita väri. Myyjät tarjoavat yleensä kiven.

Mitä tulee keinokiviin, kuten sanoin, sillä on selkeästi määritellyt ulottuvuudet. Ja se sopii suunnilleen samalla tavoin kuin tavallinen laatta.

Julkisivujen asettaminen.

Asettaessasi vakiolevyä varmistaaksesi, että aukkoja käytetään muovisia ristejä. Ja kun asennat joitain keino- kiven malleja, aukot eivät ole toivottavia. Joten, jos sinulla ei ole kokemusta ollenkaan, on parempi unohtaa suositukset ja asettaa kiven aukkoja, sitten hieroa saumoja. Uskokaa minua, se muuttuu laadullisemmaksi.

Yksinkertaisin järjestelmä kellarista.

Jos aiot lakata, voit aloittaa sen noin 3-4 päivän kuluttua, kun laasti ja liima ovat täysin kuivia. Prosessissa ei ole mitään monimutkaista. Aja vain pölyä ja levitä vähintään 2 kerrosta mitä tahansa vedenpitävää julkisivua.

Menetelmä numero 2: tee kiven sementti

Kiinteistön kynnyksen viimeistely tavallisen sementin avulla ei luonnollisestikaan ole yhtä ylellinen kuin graniitti tai muovi, mutta sillä on luovaa lähestymistapaa liike-elämään, sillä on oikeus olemassaoloon. Olen siis kohdannut maan kellariin.

Tällöin kivipeite simuloidaan. Itse tekniikka ei aiheuta vaikeuksia edes aloittelijoille. Muuten, ei ole tarpeen tasata betoni nauha tai tiivisteen saumat on lohko säätiö.

Sementin hiutaleet.

Sementtimerkki olisi otettava korkeammaksi, käytin M500: ta. Aluksi tavanomaista sementti-hiekkalaastia sekoitetaan standardisuhteessa 1: 3. Mutta ratkaisu on tehtävä hieman paksumpi kuin esimerkiksi muuraus. Loppujen lopuksi sinun on muodostettava "kivet" omiin käsiinsä ja sinun on varmistettava, että he eivät levitä.

Seuraavaksi yllämainitulla järjestelmällä pari kertaa peität betonia alukkeella. Ja kuten "kivet" muoto, veistää nämä "kivet" pinnalle kostutettu vedellä. Ihanteellisessa tapauksessa tietenkin on parempi täyttää vahvistusverkko. Mutta jos korkin korkeus ei ylitä puolta metriä, niin voit tehdä ilman sitä.

Kun kellari on edessä, anna sementti hieman tarttua, mutta ei täysin. Vaikka hän on vielä märkä, sinun täytyy tuoda kauneutta. Eli improvisoitujen kivien väliset rajat on merkitty liitoksella tai vain veteen kastetulla sormella.

Itse kiviä pyyhitään sienellä tai veteen kostutetulla korkilla. Tämä on välttämätöntä poistaa merkit kädestä, ja he uskovat minua pysyäkseen varmasti.

Mutta se ei ole kaikki: tässä muodossa kytkin näyttää, laita se lievästi, ei kovin kunnioitettava, joten 2-3 viikkoa sinun on maalattava se. Voit varmasti tehdä kauppa maaleilla ja lakoilla, mutta löysin hyvän suosittua reseptiä. Se näyttää hyvältä ja hinnalla varsin hyväksyttävänä:

 • Aluksi peität sinisen värikytkimen, ja sen yläpuolella kävele vielä kellertävällä sävyllä. Tulos on lähes täydellinen samankaltaisuus vihreän luonnonkiven kanssa;
 • Sinisen maalin valmistamiseksi tarvitset viisi prosenttia suolahapon liuosta ja lisää siihen kuparisulfaattia. Vakiosuhde on 1: 5 (vitrioli / happoliuos). Värin intensiteettiä voidaan kuitenkin säätää lisäämällä tai päinvastoin vähentämällä kuparisulfaatin määrää.
 • Jotta saat keltaisen sävyn, sinun on sekoitettava rautasulfaatti samaan happosuhteeseen. Tässä osuus on jo noin 1: 3. Me maalataan tavallisella harjalla. Ja älä pelkää kokeilla sävyjä.

Molemmat folk maalit valmistetaan päivän kuluessa. Eli aineosien sekoittamisen jälkeen liuoksen annetaan seistä 24 tuntia. Mutta toisaalta tällaiset kaappitossasi olevat maalit voivat olla niin kauan kuin pidät, tärkeintä ei ole unohtaa sulkea tiukasti.

Maaleja käytetään riviin, jonka tauko on korkeintaan 2-3 tuntia. Seuraavaksi sinun täytyy antaa heille hyvä liota, se voi kestää jopa 7 tuntia, minkä jälkeen otat harjan ja pese muurauksesi juoksevan veden alla.

Jos pidät siitä, pese sen jälkeen päivän jälkeen vedellä ja anna kuivua. Jos tulos ei ole tyydyttävä, voit toistaa sen uudestaan, mutta kaikki järjestetään minulle ensimmäistä kertaa.

Lakatusta varten samaa vesitiivis lakkaa käytetään ulkoiseen työhön, sinun täytyy käsitellä 2 kertaa tai enemmän, päättää itse. Se levitetään kuivalla pinnalla yksinkertaisella harjalla.

Vaikka lisäsin ja maalasin kaikki kivien väliset liitososat yksinkertaisella maalilla murroksen vaikutuksen parantamiseksi, se osoittautui melko vähän.

Sementtimaalaus vastakkaisella nivelellä.

johtopäätös

Luonnollinen tai keinotekoinen kivi viimeistely talon kellarissa, mielestäni sopii täydellisesti. Älä pelkää tehdä kaikkea itseäsi, mikään ei ole erityisen vaikeaa tässä prosessissa. Tässä artikkelissa oleva kuva ja video sisältävät vielä hetkiä kiven pohjajärjestelystä. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita ne kommentteihin, puhumme.