Porausruuvin pohjan viimeistelyvaihtoehdot

Pallon perustukset ovat melko yleisiä. Tämä johtuu laitteen alhaisista kustannuksista ja kyvystä soveltaa myös heikkoja maaperäkiloja. Rakentamisen aikana syntyy kuitenkin ongelma: kuinka suljetaan ruuvatyynyihin rakennettu talon kellari?

Kyseisissä kantajissa sijaitsevilla rakennuksilla on tuulettuu maanalainen. Grilli on tarkoitettu paalujen sitomiseen. Se yhdistää erilliset tuotteet yhteen järjestelmään. Rostverk voidaan valmistaa betonista tai metallista. Puu- tai kehysrakennusten rakentamisessa vanteet on valmistettu puusta.

Korkin reunus kiinnitetään talon paikkoihin tai seiniin. Sen toteuttamiseksi sinun on tehtävä kehys tai laatikko. Sopivin tapa tehdä ja korjata puulevyjä. Niiden poikkileikkaukset riippuvat paalupinosta ja pinnoittamismateriaalin massasta.

On olemassa useita ratkaisuja asiaan, kuin sulkea paalusäätiö ulkopuolelta. Talon kellarikerroksen viimeistely voidaan tehdä seuraavista materiaaleista:

 • sivuraide;
 • tiili;
 • muovi paneelit;
 • metallilevyarkki.

Materiaalin valinta riippuu esteettisistä ja taloudellisista näkökohdista.

Se on tärkeää! Riippumatta siitä, mikä talon kellarin vuoraus on valittu, on tarpeen säätää siitä.

Ne ovat välttämättömiä rakennuksen alla olevan tilan normaalin ilmanvaihdon kannalta. Elintarvikkeiden puute voi aiheuttaa välittömän vaaran ihmisen elämässä. Kuulet usein tällaisten kaasujen vaaroista kuin radon. Se sijaitsee maassa, mutta se nousee usein ja kertyy rakennusten kellareihin ja maan alle. Jatkuva ilmanvaihto auttaa välttämään vaarallisten aineiden kertymistä. Ei ole suositeltavaa sulkea talvella.

Maanpuolustus

Rakentaminen ruuvipolleille on helpompaa ja halvempaa päällystää tällaisella materiaalilla. Edessä on seuraavat edut:

 • alhaiset kustannukset (jopa ottamalla huomioon komponentit);
 • helppo asentaa käsin;
 • kestävyys;
 • kulumiskestävyys;
 • vastustuskyky hajoamiseen ja muottiin;
 • laaja valikoima värejä;
 • helppokäyttöisyys.
Maanpuolustus

Mutta yhdessä liittämisen etujen kanssa ja sillä on useita haittoja. Esimerkiksi ei ole sopivaa lämmittää talon pohjaa ruuveilla.

Asennustekniikka

On yksinkertaista tehdä talon leikkaus, sinun tarvitsee vain tietää teosten järjestys ja niiden toteutuksen vivahteet. Laitekanta suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Laatoitettujen laatikoiden asennus. Korjaa ensin palkki. Se sijaitsee rinnan maata vasten. Etäisyys maanpinnasta on 150-200 mm. Tällainen rako on välttämätön, jotta iho nousee maan yläpuolelle. Etäisyys paneeleista maahan asennuksen jälkeen tulee olla 50-70 mm. Tämä kerros kompensoi maaperän turvotusta talvella. Lämpimillä alueilla tai karkeasti pirstoutuneilla syillä aukko voidaan pienentää.
 2. Pinoille kiinnitetyt puupinnat. Tätä varten erikoiskannattimet on hitsattava etukäteen vyyhteihin. Myös kehyksenä voit käyttää metalliprofiilia, joka on hitsattu perustuksiin ilman lisäosia.
 3. Samoin ensimmäinen kiinnitä palkki talon pohjan yläosaan ruuvin pohjalle.
 4. Pitkittäisten ohjainten välillä on joskus pystysuora laatikko. Sen tarve riippuu pohjan korkeudesta. Rakennuksen korottaminen maanpinnan yläpuolelta on hyödyllistä lisätä lisäosia vahvuutena.
 5. Sivuraide alkaa nousta alemmalla aloituspalkilla. Plinth-paneelit on asennettu siihen. Kiinnityselementit laatikossa tehdään ruuveilla. Laitteen kulmat vaativat erityisiä profiileja.
 6. Saastumisen ohjataan sivuraiteiston alapuolelta.
 7. Talon pohjan viimeistely päättyy maanpinnan välisen välyksen jälkeen. Tila olisi suljettava niin, että siellä oli mahdollisuus ilmaa tunkeutumaan, mutta pienet roskat, hyönteiset ja muut eläimet eivät päässeet.

Ennen työn aloittamista kaikki puiset elementit käsitellään antiseptisilla yhdisteillä. Tämä on välttämätöntä sieni-, multa- ja rouhinvaurioiden estämiseksi. Lisätoimenpiteenä palonestoaineena voidaan käyttää palonestoaineita.

Sivuraide on yleisin vaihtoehto. Rakennuksen koristelu tässä tapauksessa toteutetaan helposti ja nopeasti. Laitteen on aloitettava talon rakentamisen päätyttyä, kun kaikki viestintä on jo suoritettu. Joten putket eivät jäätyvät ilmastoidussa maanalaisessa tilassa, ne kääritään lämmöneristysmateriaaliin. Useimmin käytetään mineraalivillaa näihin tarkoituksiin. Voit käyttää valmiita eristyselementtejä putkistoihin, ja voit tehdä eristyksistä mineraalivillamattoja (rullina).

Kiinnitä huomiota pehmeään vedeneristykseen

Sivuraide on erinomainen mahdollisuus sulkea tilaa talon alla. Paneelien kiinnittäminen laatikkoon on välttämätöntä valmistaa itsekierteittäviä ruuveja.

Tiilipinta

Sivut voivat olla vakavampia materiaaleja. Tiili mahdollistaa vahvan ja kestävän suojan. Voit valita tämän tyyppisen tyylin esteettisistä syistä.

Rakennuksen viimeistely tiilillä alkaa laitemateriaalin laitoksella. Samoin kuin sivuraiteen tapauksessa, sinun on annettava kerros, joka kompensoi maaperän muodonmuutoksen talvella. Vaihtoehtoja on kaksi:

 1. Monoliittinen ei upotettu nauha. Tätä vaihtoehtoa ei suositella rakennustyömailla. Sitä voidaan käyttää vain karkeilla ja hiekkasilla (keskipitkä tai karkea hiekka).
 2. 50-70 mm etäisyydellä maasta, nurkka hitsataan paalujen metalliin. Tämän profiilin hyllystä tulee pohja tiiliseinän alle. On suositeltavaa ottaa ravnopolochny nurkki, jonka hyllyn leveys on 120 mm. Valssatun tuotteen paksuus määritetään riippuen muurauskorkeudesta ja paalujen välisestä etäisyydestä. Epäilemättä on parempi ottaa tuote paksummaksi.

Valssattujen metallien pituus voi olla 6 tai 12 m. Valitaan riippuen siitä, mikä on saatavilla ja rakennuksen seinien pituudesta.
Tiilen asettaminen on välttämätöntä pukeutumiselle. Liitettäessä elementtejä toistensa välillä sovelletaan hiekasta ja sementistä valmistettua muurauslaastia. Saumojen paksuus on keskimäärin 10-12 mm.

Tiilien viimeistelyllä on seuraavat edut:

 • hyvä materiaalin lämpöeristyskyky (on tarpeen valita ontto keraaminen tiili korkeammilla nopeuksilla);
 • ei tarvitse ylimääräistä viimeistelyä;
 • huollettavuus;
 • kestävyyttä.

Myös viimeistelyyn liittyy useita haittoja. Näihin tulisi kuulua suuri massa ja kustannukset, monimutkaisuus, rajoitetut väriratkaisut.

Muoviset paneelit

Kiinnitysmateriaalit paaluille suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin sivuraide. Jos ompelet talon paneelin alla olevan tilan, voit saada seuraavat edut:

 • viehättävä ulkonäkö;
 • laaja valikoima värejä ja tekstuureita (voit valita jäljitelmätiilen tai luonnonkiven);
 • jäykkyys;
 • mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kestävyys;
 • ei aiheuta mätää;
 • kohtuullinen hinta.
Muovi paneelit socle

Mutta valittaessa kannattaa muistaa, että valmistajien pyrkimyksistä huolimatta luonnollinen tiili tai kivi näyttää paremmalta kuin viimeistely keinotekoisista materiaaleista.

Katot

Profiililevy tai aaltopahvi on yksinkertaisesti asennettu puukoteloon. Järjestetty runko samalla tavalla kuin sivuraiteen asennus. Erikoismateriaalilla varustettu metallimateriaali on erittäin kestävä, helppokäyttöinen ja toimiva. On olemassa suuri määrä värejä. Mutta aaltopahvin kellarirakenne ei ole sopiva kaikille rakennuksille, on tärkeää kiinnittää huomiota päärakenteen verhousmateriaaliin.

Periaate kiinnitys proflista hyvin yksinkertainen

Valittaessa sivuraitaa, tiiliä, paneelia tai aallotettua lattiaa työn suorittamiseksi on noudatettava tiukasti asennustekniikkaa ja otettava huomioon rakennuksen ulkonäkö, eikä julkisivujen eheyttä pitäisi rikkoa.

Oikea asennus maadoitusta

Kattojen, luonnonkiven tai puun rakennusten julkisivuun katsotaan nyt liian aikaa vievää. Sen sijaan monimutkaisia ​​malleja, joissa on luonnollisia juuria ja vähennetään näiden luonnollisimpien materiaalien määrää, valmistetaan muovista, vinylistä ja metallista valmistettuja kevyitä paneeleja. Sivuraide ei ole vain ympäristöystävällinen rakennuskoriste, vaan myös erittäin taloudellinen. Ja jos et halua kuolla koko taloa, mutta on vain välttämätöntä luoda kiinteä ja vankka perusta talolle, mahtavan mutta viehättävän kellarisivupoisto tulee pelastamiseen.

Rakennuksen kellarikerroksessa on kaksi tyyppiä: materiaali ja asennusmenetelmä.

Yleisimmät materiaalit siivous:

Ne kaikki ovat universaaleja pinnoituksen sivuseikkauksia, koska niillä on erinomaiset vastusominaisuudet: ultraviolettisäteilyn, kosteuden ja ääriolosuhteiden vaikutuksiin. Helposti palvella monta vuotta. Tietenkin on metallinen sivuraide. Mutta se vaatii materiaalin lisäsuoritusta korroosiota aiheuttavilla aineilla ja perusteellisempaa hoitoa.

Asennusmenetelmän mukaan kellarikerrosten tyypit voivat olla vaakasuorat ja pystysuorat.

Useimmiten rakennuksen pohjalla rakenneyhtiöiden ammattilaiset ja harrastajat käyttävät horisontaalisia pinoja. Jotta talon kellari pystytään mahdollisimman helposti, nopeasti ja tehokkaasti tarjoamaan korkealaatuisella vuorauksella omilla kädillä, on hankittava perusvälineet ja valmistettava rakennuksen perustukset asennusta varten.

Valmistelu ja työkalut

Ennen asennuksen aloittamista on välttämätöntä valmistaa pinta työhön.

Ensinnäkin on kiinnitettävä huomiota seinien tasaisuuteen. Socle sivuraide antaa ulos murtumia tahansa oman luuranko (lue: epätasaisuus). Ja on myös muistettava, että talon pohjaan päin, jossa on synteettisiä liinoja, erinomainen ympäristö voidaan muodostaa sienen, muotin ja muiden kosteutta ihailevien mikro-organismien ulkonäön ja leviämisen suhteen. Siksi levyjen alla olevia seiniä on käsiteltävä antiseptisellä tai millä tahansa muulla kyllästyksellä.

Ennakkovaatimus ennen levysäiliöiden asettamista on puhdistaa pohja roskista, pölystä, hämähäkkistä ja muista asioista niin, että pinta on täysin vapaa vieraista esineistä.

Valmisteen seuraava vaihe on julkisivun eristämisen tai tuuletuksen ratkaisu. Koska molemmat näistä ilmiöistä ovat hyvin yleisiä nykypäivän olosuhteissa, harjoittelu olisi suoritettava näiden ominaisuuksien huomioon ottamiseksi. Jokin näistä vaihtoehdoista on tarpeen tehdä korvauksia ostetuista materiaaleista.

Itsenäisen asennuksen kellarikerroksessa tarvitset ensin seuraavat työkalut:

 • ruuvitaltta - voit käyttää vanhan isoisän ruuvimeisseliä, mutta kestää enemmän aikaa tällaiseen työhön;
 • ruuvit, joissa on tasainen korkki (paljon ruuvia);
 • veden tai infrapunatason;
 • haavasaha tai palapeli.

Tietenkin kussakin tapauksessa ja jokaiselle mestalle on ominaista oma työkalu. Tämä luettelo on suunniteltu alkamaan missä.

Mitä sivupöydän komponentteihin kuuluu, niin kaikki on yksinkertaista. Paneelien kiinnittämiseen kellariin tarvitaan seuraavat: sorvaus (metalliprofiilit tai puupalkit), aloituslevy, viimeistelyprofiili ja j-profiili. Kaikki tämä koskee paneelien kiinnitystä pohjan seinään. Pääosat, jotka muodostavat sivuraiteen itsensä, ovat: trimmauspaneelit, joissa on valittu rakenne ja kulma-paneelit.

Mutta ennen kuin ostat nämä talon tulevaisuuden "henkilö" -periaatteet, tee alustavat, tarkimmat laskelmat.

Materiaalin määrän laskeminen

Laske oikein, kuinka paljon sivuraita vaaditaan loppuun kellarista on helppoa. Mutta täällä on noudatettava erityistä huolellisuutta. Kukaan ei halua mennä kauppaan keskipitkällä muotoiluprosessilla ja ostaa lisää materiaalia. Tai päinvastoin ostamaan joukko paneeleja, ja sitten ei tiedä, mihin laittaa loput, ja miksi niin paljon rahaa käytettiin.

Alamme mitata talon julkisivu. Mittaamalla toisen sivun leveys ja korkeus saadaan vuorauksen pinta-ala. Tee samoin maasi tai maatasi muiden puolien kanssa. Kun lisäät kaikki neljä numeroa, saat koko pinta-alan.

Rakennusliikkeissä on nykyään monenlaisia ​​seinäpaneeleja sivulle, eri yrityksille ja valmistajille. Joten löydät erilaisia ​​kokoja, tekstuureja, tapoja laittaa. Jotkut valmistajat tuottavat tuotteitaan jo ja niissä on erityisesti kiinnityslevyjä. Samanaikaisesti jokaisessa pakkauksessa ilmoitettiin paneelien tarkka kokonaispinta-ala ja käyttöalue. Kiinnitä huomiota ensimmäiseen arvoon ja laske, kuinka monta tämän materiaalin pakkausta on tarpeen teidän tapauksessanne.

Muista lisätä 10-15% tuloksena saatujen pakettien määrästä. Tämä auttaa sinua varmistamaan, että ylivoimaisen esteen sattuessa sinulla on tarjonta. Samaan aikaan se ei ole arvokas määrä arvokasta rahaa.

Täydellisellä materiaalikokonaisuudella, komponenteilla ja työkaluilla, onnellinen, voit siirtyä kellarikerroksen asennukseen.

Askel askeleelta

Asennuksen aloittaminen omalla kädellä kellarikerrokseen on aloitettava tukipohjalla. On syytä huomata, että joissakin tapauksissa ei ole tarvetta. Kun talon seinät ovat täysin tasomaisia ​​(valmistettu vaahtomuovista ja kaasulohkoista ja toinen), vaipaa sellaisenaan ei välttämättä tarvita.

Levyn asentaminen aloittaa valitsemiesi säleiden asennuksen: puinen tai metallinen. Seuraava vaihe on näiden säleiden oikea sijainti.

Laatikot asennetaan kolmeen tyyppiin:

 • pystysuora;
 • horisontaalinen:
 • Yhdistetty.

Kellarista päin suuntautuva näkyy parhaiten vaakasuoraan, koska se on pieni alue, jossa ei käytännössä ole aukkoja. Jos päätät päällystää koko talon kerralla reunuslevyillä, on järkevää asentaa yhteinen pystysuora tai yhdistetty laatikko.

Lopeta metalliprofiili. Ulkopuolella profiililiuskat kiinnitetään pohjaan tikkailla ja itsekierteillä varustetuilla ruuveilla (jos seinämateriaali on tiiliä tai kiveä). Tärkeä asia on jättää ruuvin kannen ja kankaan välinen aukko puolentoista senttimetriin, jotta lämpötilan vaihtelut saataisiin tekemään muutoksia kaikkien osien muotoon ja tilavuuteen uhraamatta sivupinnan ulkonäköä.

Baaripohjalla voit käyttää vakioruuveja tai galvanoiduja kynsiä, muistat myös, että jätät pienen etäisyyden korkin ja pohjan väliin.

Älä unohda, ennen kuin asennat laatikon pohjaan, sinun on tehtävä kaikki julkisivun eristämiseen tai tuuletukseen liittyvät toimenpiteet. Tukirakenteen asennuksen jälkeen sinulla ei ole tällaista mahdollisuutta.

Ruuvi paalunpäällinen - teknologian yleiskatsaus

Porausruuvin perustan oletetaan olevan avoimen tilan lattian ja talon lattian välissä, joka muodostaa korotetun rypytyksen. Lattian jäähdytyksen vähentämiseksi talvella ja rakennuksen mielenkiintoisempaan ilmeeseen on järkevää ommella perusta. Kuinka oikein tehdä se, kerromme tässä artikkelissa.

Pile-pohjan viimeistely

Julkaisu antaa suosituksia lämmöneristys- ja pinnoitemateriaaleista ja antaa ohjeita, minkä jälkeen voit poraa ruuvipohjaa omiin käsiisi.

Tarvitsenko lämmittää jalusta kun leikataan?

Palo- ja ruuviperustaan ​​pystytetyn talon kellarin lämmitys on välttämätöntä rakennuksen lattian lämpöeristyksen puuttuessa.

Eristetty jäähdytyselementti takaa vedenpinnan puuttumisen maanalaisessa tilassa ja luo lämpövaikutuksen - huoneen ilman lämpötila on paljon korkeampi kuin ympäristön lämpötila, mikä heikentää talon lämpöhäviötä, joista suurin osa esiintyy lattiassa.

Talon kellarikerroksen epäasianmukainen eristys pihdeillä on täynnä seurauksia. Kellarilevyn viimeistelyyn tulisi liittää ilmanvaihtorenkaiden järjestäminen porrarialueen ympärillä - jos lattiaa ei ole tuuletettu, talon lämpötila kohoaa jatkuvasti, kosteus puhaltaa, ja paalun tuet ovat kiihtynyt korroosiota.

Ristiruuvi

Pylväsruuvin viimeistely ja lämpeneminen on työvoimavaltainen prosessi, joka vaatii kokoonpanon tukirungon paaluilla, jonka päälle reunus ja lämmöneristysmateriaali kiinnitetään. Oppaana voi käyttää puuta tai teräsprofiilia. Asennettuna tietämyksestä, materiaaleista ja työkaluista, voit sulkea jalustalevyn jalustat 2-3 työpäivän kuluessa.

Yleiskatsaus eristysmateriaaleista

Paalun perustuksen eristäminen edellyttää jäykkien eristeiden käyttöä, sillä koristeellinen leikkaus asennetaan eristeen päälle. Mineraalivilla ja sen analogit ovat tässä tapauksessa sopivia käytettäväksi.

Käytännössä kaksipuristettua polystyreenivaahtoa ja vaahtoa. Harkitse kukin niistä tarkemmin:

 1. Polyfoam on talousarvion vaihtoehto, jolla on keskimääräiset lämpöeristysominaisuudet (lämmönjohtavuuden kerroin - 0,04). Vaahto ei absorboi kosteutta eikä levitä polttamista (viittaa materiaaleihin, jotka on luokiteltu syttyvyyden luokan G1 ja G2 mukaan).
 2. Suulakepuristettu polystyreenivaahto - tehokkaampi eristys (lämmönjohtavuuskerroin - 0,019), kestävä ja kestävä. Siinä on kaikki vaahtomuovin edut, lukuun ottamatta alhaisia ​​hintoja.

Talon kellarikerroksen lämmittäminen porausruuvin pohjalle on suoritettava käyttämällä materiaaleja, joiden tiheys on yli 50 kg / m2.

Työn yksinkertaistamiseksi voit käyttää lämpöä eristäviä päällyslevyjä jalustan pinnoittamiseksi. Tällaiset tuotteet ovat eristys, jonka etupinta peitetään kerroksella kuvioitua muovia, joka jäljittelee luonnonkiveä tai tiiliä.

Yleiskatsaus materiaaleista, joilla päällystetään säätiö

Porausruuvin pohjan viimeistely voidaan suorittaa käyttämällä seuraavia materiaaleja:

 • ammatillinen arkki;
 • sivuraide;
 • koristeellinen kipsi.

Kierrä sokkeleita, joissa on jalusta

Kun viimeistely koristepohja (silikoni tai lasikuitu) kipsi pinnoite sovelletaan suoraan pinnalle esipainotettu eristys. Tämä on yksi taloudellisimmista ja esteettisesti houkuttelevista vaihtoehdoista - kipsi voidaan maalata millä tahansa värillä tulevaisuudessa. Kipsilevy ei kuitenkaan suojaa eristekerrosta mekaanisilta vaurioilta, mikä mahdollisesti vähentää sen kestävyyttä.

Ammattilainen lehti - metallilevyt, joissa on aallotettu pinta. Ammattikalvo on luokiteltu H-, NA- ja C-luokkaan. Pylväsruuvin viimeistely toteutetaan C-levyillä, joiden paksuus on vähintään 0,5-0,7 mm ja paino alle 5 kg / m².

Ammattilainen lehti on vahva, vakaa vaurioilta ja ilmakehän toiminnalta. Se ei syövytä, ei polta. Profiililevyn kellarikerroksen viimeistelyllä on rajoittamaton käyttöresurssi, sen kulumisominaisuudet eliminoidaan uudistamalla vuorauksen lehtipinta.

Plinth-seinäkiinnitys - suurikokoiset verhouspaneelit, joiden pinta imitoittaa tiilimuurausta, kivestä tai puusta. Viimeistely kellarissa on kaunis ja yksinkertainen toteutus. Materiaalin vähäinen paino ei vaadi päärungon järjestelyä, vaan se kiinnitetään puurunkoihin kynsien tai itsekierteittävien ruuvien avulla.

Päättäessään tehdä pinnoituksen pino-ruuvin pohjalla sivuraidalla, kiinnitä huomiota materiaaliin, josta paneelit on tehty. Vinyyli sivuraide on halvempi, mutta sen lujuus ja kestävyys ovat pienemmät, kun taas PVC-pinnoitteesta valmistettu sivuraide on parempi suorituskyky.

Viimeistely perusruuvin kellarissa (video)

Tekniikka perustaa pohja omilla käsillään

Porausruuvin eristys ja sivuraide viimeistelevät koristepaneeleiden ja lämmöneristyksen lisäksi seuraavat työkalut ja materiaalit:

 1. Bar, jossa on osa 40 * 20 * 20 mm.
 2. Polyuretaanivaahto tölkissä.
 3. Metalliruuveja, tasoitettuja tylkkejä (sieniä).
 4. Ruuvimeisseli, haavasaha tai hiomakone, rakennustaso, mittanauha.

Työn vaiheet

Aluksi on tarpeen rakentaa tukirunko viimeistelyaineiden kiinnittämiseen. Runko on valmistettu kahdessa vaakasuorassa ääriviivassa, käytetyn puun paksuuden on oltava sellainen, että etupaneelit ulottuvat grillimateriaalin pinnan yli. Palkki leikataan segmentteihin, jotka ovat yhtä suuria kuin talon seinämän pituus ja kiinnitetään paaluihin metalliruuveilla.

Viimeistely paikoilla voi vaurioitua maaperän pudottamalla, mikä kasvaa talvikaudella. Tämän välttämiseksi sinun on tehtävä 3-5 cm: n kompensoiva aukko kuoren alareunan ja maan väliin tai kaivaa 20 cm: n syvä kaivanto talon kehää pitkin ja korvata maa hiekalla siihen, jolloin maali voi mennä syvälle maahan.

Viimeistelyjärjestelmä ruuvipinoille

Tukirungossa on kiinteä eristävä materiaali. Lämmitin kiinnitetään ruuveilla, joissa on litteä korkki, ruuvattu ruuvimeisselillä puuhun. Yhdellä eristyspaneelilla tarvitaan 4 ruuvia. Sen jälkeen, kun kattotuolit on peitetty pihdeillä lämpöeristyksellä, paneeleiden väliset liitokset on suljettava vaahtomuovilla, joka kuivumisen jälkeen hiotaan eristyspintaan.

Seuraava on vastapäätä. Paneelit kiinnitetään samalla tavalla - ruuvilla puuhun. Ruuveja ei voida ruuvattaa niin pitkälle kuin mahdollista, vaan ne pitää tukea paneeleja ja jättää jäykkää kiinnitystä, koska vinyylipäällyste on lineaarisen muodonmuutoksen alaisena johtuen lämpötilan putoamisesta.

Kun jalusta on leikattu sivuseinämällä, päällysteen ylempi muoto voidaan sulkea käyttämällä pohjusäikeellä asennettua muovista tai metallista palautusjäähdytystä.

Jos pidät kompensoivaa saumaa väliseinän ja maan väliin, pinta ei vaadi ylimääräistä tuuletusta. Muussa tapauksessa sinun täytyy tehdä tuuletusikkunoita, joiden läpimitta on 10 mm kellarikerroksen ympärillä (2 kussakin talon seinässä), sulkea reiät, käyttää ristikkoa tai säleikköä ilmanvaihtoa varten.

Kuin sulkea talon kellari ruuveilla

Rakentaminen talojen ruuveilla paaluilla, kotimaassamme, tapaus on suhteellisen uusi, vaikka sitä käytettiin ensin Amerikassa vuonna 1850 rakennettaessa majakka. Monet ihmiset ovat skeptisiä tästä tekniikasta, mutta hänen puolustuksessaan voin sanoa, että majakka pysyy nykyään.

Säätö ruuveilla

Pyllyjen säätiö

Mikä on ruuvipilareita ja miksi niiden suosio kasvaa vuosittain? On monia etuja, ja yksi tärkeimmistä on asennusnopeus. Toisin kuin betonipohja, kasa ei vaadi aikaa kuivumiselle ja kutistumiselle.
Kierukkapää on kierteitetty putki toisessa päässä ja tasainen korkki toisessa päässä. Maaperän tiheyden ja maisemaominaisuuksien mukaan paalut voivat olla 2,5 metriä pitkä. Seinämän paksuus on 5 mm - 15 mm. Ulkopuolella ne peitetään erikoisella aluspäällysteellä, joka suojaa metallia korroosiolta.

Säätörakenne ruuveilla

Nykyään jotkut valmistajat esittelevät ainutlaatuisia ruuvipilareita, joissa on vähäisiä ulkoisia muutoksia, mutta itse asiassa on vain kolme vaihtoehtoa:

 1. Pileät kierteellä lopussa
 2. Pileät kierteellä koko "kehon"
 3. Pileillä on terät lopussa

Tietenkin hinta on huomattava, ja jos kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa eroavat toisistaan ​​vain asennuksen helpottamana, niin paalulla oleva teräs voi merkittävästi tiivistää maan ympärille. Tämä pätee erityisesti paikkoihin, joissa epävakaa maaperä ja voimakas sublimate.

Ristipallojen alapäälle

Yhteenvetona edellä luetelluista asioista luetelen useita kirkkaita kilpailuetuja talon rakentamisesta paalusäätiöön:

 1. Helppo asennus
 2. Kyky käyttää ruuvipalloja mihinkään muuhun maahan kuin kalliolle
 3. Kustannukset ovat lähes kaksi kertaa alhaisemmat kuin betonitiiviste.
 4. Asennus voidaan tehdä talvella
 5. Mahdollisuus rakentaa taloa monimutkaisia ​​maisemia sisältäville alueille
 6. Älä pelkää maaperän liikkumista, vaikka rakennetta nähtiin lähellä säiliötä

Mutta ilmeisistä eduista huolimatta ruuvipallojen säätiöllä on merkittävä vaikeus, nimittäin se, miten talon kellari suljetaan. On olemassa useita vaihtoehtoja, ja valita oikea, on välttämätöntä jäädä molemmille yksityiskohtaisemmin.

Plinth viimeistelyvaihtoehdot

Riippumatta siitä, mikä vaihtoehto peruskallion viimeistelystä valitaan, ensinnäkin sinun on huolehdittava tukivaippauksesta. Pallosäätiöissä on ilmakerros tukikohdan alapuolella, joka on suljettava.
On suositeltavaa koota profiiliputken vaippa epätasaisilla sivuilla, esimerkiksi 40/20 mm - tämä ei ole vain sopiva jalustan viimeistelyyn vaan myös luo erityisen vahvan sidoksen paalujen välillä.

Tärkeää: jos puu on valittu varren pohjalle, sitä on käsiteltävä hyvin kyllästyksillä ja useilla kerroksilla maaperää.

Pohjan korkeudesta riippuen lasketaan ohjaimen vaippojen lukumäärä. Niissä on oltava vähintään kolme, mutta jos korkeus on enemmän kuin metri, etäisyys ei saa olla yli 35-40 cm ohjaimien välissä.
Kun kori on valmis, voit jatkaa viimeistelyaineiden valintaa.

Maanpuolustus

Epäilemättä, sivuraide voidaan pitää suosituin vaihtoehto viimeistely talon kellarissa on kasa perusta. Tällä materiaalilla ei ole käytännössä mitään haittoja, mutta on paljon etuja.

Luettelen vain kaikkein yksinkertaisimpia:

 • Suhteellisen edullisia. Kun otetaan huomioon kaikki komponentit, lopulliset kustannukset eivät ole vielä korkeat
 • Helppo asennus. Sulkea talon kellarissa puujalat voivat olla omat, turvautumatta asiantuntijoiden palveluihin
 • Käytä kestävyys. Tiheää muovia, josta on tehty sivuraide, ei ole herkkä mätä, ja se kestää yli kymmenkunta vuotta
 • Valtava valikoima tekstuureja. SIDE jäljittelee luonnollisia materiaaleja ja ne voidaan sovittaa maisemaan.
 • Hoito on helppoa. Pohjalla, joka on koristeltu reunustamalla, voit turvallisesti pestä jopa voimakkaiden pesuaineiden avulla

Kerrotaan tiiliä

Yksi kalleimmista tavoista sulkea talon kellari ruuveilla. Tiilimuodon tekemiseksi sinulla on oltava tiettyjä taitoja, joten kannattaa kääntyä asiantuntijoiden palveluihin.

Tärkeää: luotettavan muurauksen tekemiseksi on välttämätöntä sitoa se paalupohjaan. Tämä voidaan tehdä pienten metallisten tappien avulla, jotka on hitsattu vaipalle ja sittemmin kiinnitetty muuraukseen.

Edut muuraustyöstä:

 • Tiili säilyttää lämpöä hyvin eikä se jäädy talon pohjaan äärimmäisen kylmässä
 • Sivuseinät eivät edellytä ylimääräistä viimeistelyä ja restaurointia muutamassa vuodessa
 • Asuminen luo lisätukea koko talolle ja vahvistaa paalun rakennetta.
 • Harva materiaali voi kilpailla tiilillä kestävyyden kanssa.

Kaikista ilmeisistä eduista huolimatta on kuitenkin useita haittoja, joita ei myöskään voida sivuuttaa:

 • Materiaalien ja työn kustannukset tekevät tiilimuodosta kalleimman vaihtoehdon kellarin viimeistelylle
 • Muurausrakentaminen vie paljon aikaa.
 • Erilaisia ​​ulkonäköä rajoittaa värien tiilien valinta

Katot

Suosittu materiaali, joka alunperin luotiin kattona, mutta sitä käytetään nykyään lähes kaikkialla. Voit sulkea jalustan ammattimaisella lattialla muutamassa tunnissa, ja työkaluista tarvitset ainoastaan ​​sahan metallille ja ruuvimeisselille.

Ammattimaisen lattian edut:

 • Suuri valikoima värejä
 • Profiilattu erittäin kevyt materiaali ja ei aiheuta ylimääräistä kuormitusta paalusäätiölle
 • Alhainen hinta
 • Ei vaadi ylimääräistä käsittelyä

Valitettavasti profiileilla on useita merkittäviä haittoja, jotka tekevät siitä vähemmän houkuttelevan verrattuna muihin materiaaleihin:

 • Decking pelkää naarmuja. Polymeeripinnoite on helppo naarmuuntua ja korroosio alkaa näillä alueilla.
 • Ulkonäkö on rajoitettu vain yhteen vaihtoehtoon, vaikka se voi olla eri värejä
 • Maaperän kanssa kosketuksissa olevissa paikoissa aluslevyt alkavat nopeasti repeytyä.
 • Useiden vuosien ajan maali häviää ja häviää

Viimeistely pohjakerroksen terasseille

Tasainen liuskekivi

Viimeistely pohjalla ruuveilla paaluilla tasainen liuskekivi, tänään menettää sen suosio. Liuske on oudon materiaali, joka tunnetaan lisäksi kaiken muun lisäksi haitalliseksi ihmisten terveydelle, koska koostumukseltaan suuri asbestipitoisuus.

Tästä vaihtoehdosta on vain vähän etuja, mutta oikeudenmukaisuuden vuoksi ne on mainittava:

 • Voit tehdä maalipinnan itse, jos sinulla on tietty työkalu
 • Liuske ei ole murtuva ja se ei ole herkkä ympäristölle
 • Tämän materiaalin käyttöikää ei ole rajoitettu.

Tietenkin on monia miinuksia, ja luetelen vain tärkeimmät:

 • Tiheydestä huolimatta liuskekivi on erittäin hauras materiaali, pienin epätarkkuus leikkauksessa tai porauksessa johtaa sen tuhoamiseen
 • Epätavallinen ulkonäkö
 • Litteiden liuskekustannukset ovat hieman korkeammat kuin aallotetun tai muovisen sivurajan kustannukset
 • Levy on erittäin vaikea kiinnittää paalun perustukseen

johtopäätös

Kuten näet, on olemassa paljon vaihtoehtoja viimeistelyyn pihdit, ja useimmat niistä voidaan tehdä itsenäisesti. Pääasia on ymmärtää viimeistelyaineiston vaatimukset. On välttämätöntä lähestyä valintaa täysipainoisella vastuulla eikä olla talouden näkökulmasta.

Pallosäätiön viimeistely socle -sidilla

Porausruuvin pohjan viimeistelyvaihtoehdot

Pallon perustukset ovat melko yleisiä. Tämä johtuu laitteen alhaisista kustannuksista ja kyvystä soveltaa myös heikkoja maaperäkiloja. Rakentamisen aikana syntyy kuitenkin ongelma: kuinka suljetaan ruuvatyynyihin rakennettu talon kellari?

Kyseisissä kantajissa sijaitsevilla rakennuksilla on tuulettuu maanalainen. Grilli on tarkoitettu paalujen sitomiseen. Se yhdistää erilliset tuotteet yhteen järjestelmään. Rostverk voidaan valmistaa betonista tai metallista. Puu- tai kehysrakennusten rakentamisessa vanteet on valmistettu puusta.

Korkin reunus kiinnitetään talon paikkoihin tai seiniin. Sen toteuttamiseksi sinun on tehtävä kehys tai laatikko. Sopivin tapa tehdä ja korjata puulevyjä. Niiden poikkileikkaukset riippuvat paalupinosta ja pinnoittamismateriaalin massasta.

On olemassa useita ratkaisuja asiaan, kuin sulkea paalusäätiö ulkopuolelta. Talon kellarikerroksen viimeistely voidaan tehdä seuraavista materiaaleista:

Materiaalin valinta riippuu esteettisistä ja taloudellisista näkökohdista.

Se on tärkeää! Riippumatta siitä, mikä talon kellarin vuoraus on valittu, on tarpeen säätää siitä.

Ne ovat välttämättömiä rakennuksen alla olevan tilan normaalin ilmanvaihdon kannalta. Elintarvikkeiden puute voi aiheuttaa välittömän vaaran ihmisen elämässä. Kuulet usein tällaisten kaasujen vaaroista kuin radon. Se sijaitsee maassa, mutta se nousee usein ja kertyy rakennusten kellareihin ja maan alle. Jatkuva ilmanvaihto auttaa välttämään vaarallisten aineiden kertymistä. Ei ole suositeltavaa sulkea talvella.

Maanpuolustus

Rakentaminen ruuvipolleille on helpompaa ja halvempaa päällystää tällaisella materiaalilla. Edessä on seuraavat edut:

 • alhaiset kustannukset (jopa ottamalla huomioon komponentit);
 • helppo asentaa käsin;
 • kestävyys;
 • kulumiskestävyys;
 • vastustuskyky hajoamiseen ja muottiin;
 • laaja valikoima värejä;
 • helppokäyttöisyys.

Mutta yhdessä liittämisen etujen kanssa ja sillä on useita haittoja. Esimerkiksi ei ole sopivaa lämmittää talon pohjaa ruuveilla.

On yksinkertaista tehdä talon leikkaus, sinun tarvitsee vain tietää teosten järjestys ja niiden toteutuksen vivahteet. Laitekanta suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. Laatoitettujen laatikoiden asennus. Korjaa ensin palkki. Se sijaitsee rinnan maata vasten. Etäisyys maanpinnasta on 150-200 mm. Tällainen rako on välttämätön, jotta iho nousee maan yläpuolelle. Etäisyys paneeleista maahan asennuksen jälkeen tulee olla 50-70 mm. Tämä kerros kompensoi maaperän turvotusta talvella. Lämpimillä alueilla tai karkeasti pirstoutuneilla syillä aukko voidaan pienentää.
 2. Pinoille kiinnitetyt puupinnat. Tätä varten erikoiskannattimet on hitsattava etukäteen vyyhteihin. Myös kehyksenä voit käyttää metalliprofiilia, joka on hitsattu perustuksiin ilman lisäosia.
 3. Samoin ensimmäinen kiinnitä palkki talon pohjan yläosaan ruuvin pohjalle.
 4. Pitkittäisten ohjainten välillä on joskus pystysuora laatikko. Sen tarve riippuu pohjan korkeudesta. Rakennuksen korottaminen maanpinnan yläpuolelta on hyödyllistä lisätä lisäosia vahvuutena.
 5. Sivuraide alkaa nousta alemmalla aloituspalkilla. Plinth-paneelit on asennettu siihen. Kiinnityselementit laatikossa tehdään ruuveilla. Laitteen kulmat vaativat erityisiä profiileja.
 6. Saastumisen ohjataan sivuraiteiston alapuolelta.
 7. Talon pohjan viimeistely päättyy maanpinnan välisen välyksen jälkeen. Tila olisi suljettava niin, että siellä oli mahdollisuus ilmaa tunkeutumaan, mutta pienet roskat, hyönteiset ja muut eläimet eivät päässeet.

Ennen työn aloittamista kaikki puiset elementit käsitellään antiseptisilla yhdisteillä. Tämä on välttämätöntä sieni-, multa- ja rouhinvaurioiden estämiseksi. Lisätoimenpiteenä palonestoaineena voidaan käyttää palonestoaineita.

Sivuraide on yleisin vaihtoehto. Rakennuksen koristelu tässä tapauksessa on helppoa ja nopeaa. Laitteen on aloitettava talon rakentamisen päätyttyä, kun kaikki viestintä on jo suoritettu. Joten putket eivät jäätyvät ilmastoidussa maanalaisessa tilassa, ne kääritään lämmöneristysmateriaaliin. Useimmin käytetään mineraalivillaa näihin tarkoituksiin. Voit käyttää valmiita eristyselementtejä putkistoihin, ja voit tehdä eristyksistä mineraalivillamattoja (rullina).

Kiinnitä huomiota pehmeään vedeneristykseen

Sivuraide on erinomainen mahdollisuus sulkea tilaa talon alla. Paneelien kiinnittäminen laatikkoon on välttämätöntä valmistaa itsekierteittäviä ruuveja.

Tiilipinta

Sivut voivat olla vakavampia materiaaleja. Tiili mahdollistaa vahvan ja kestävän suojan. Voit valita tämän tyyppisen tyylin esteettisistä syistä.

Rakennuksen viimeistely tiilillä alkaa laitemateriaalin laitoksella. Samoin kuin sivuraiteen tapauksessa, sinun on annettava kerros, joka kompensoi maaperän muodonmuutoksen talvella. Vaihtoehtoja on kaksi:

 1. Monoliittinen ei upotettu nauha. Tätä vaihtoehtoa ei suositella rakennustyömailla. Sitä voidaan käyttää vain karkeilla ja hiekkasilla (keskipitkä tai karkea hiekka).
 2. 50-70 mm etäisyydellä maasta, nurkka hitsataan paalujen metalliin. Tämän profiilin hyllystä tulee pohja tiiliseinän alle. On suositeltavaa ottaa ravnopolochny nurkki, jonka hyllyn leveys on 120 mm. Valssatun tuotteen paksuus määritetään riippuen muurauskorkeudesta ja paalujen välisestä etäisyydestä. Epäilemättä on parempi ottaa tuote paksummaksi.

Valssattujen metallien pituus voi olla 6 tai 12 m. Valitaan riippuen siitä, mikä on saatavilla ja rakennuksen seinien pituudesta.

Tiilen asettaminen on välttämätöntä pukeutumiselle. Liitettäessä elementtejä toistensa välillä sovelletaan hiekasta ja sementistä valmistettua muurauslaastia. Saumojen paksuus on keskimäärin 10-12 mm.

Tiilien viimeistelyllä on seuraavat edut:

 • hyvä materiaalin lämpöeristyskyky (on tarpeen valita ontto keraaminen tiili korkeammilla nopeuksilla);
 • ei tarvitse ylimääräistä viimeistelyä;
 • huollettavuus;
 • kestävyyttä.

Myös viimeistelyyn liittyy useita haittoja. Näihin tulisi kuulua suuri massa ja kustannukset, monimutkaisuus, rajoitetut väriratkaisut.

Muoviset paneelit

Kiinnitysmateriaalit paaluille suoritetaan käyttäen samaa tekniikkaa kuin sivuraide. Jos ompelet talon paneelin alla olevan tilan, voit saada seuraavat edut:

 • viehättävä ulkonäkö;
 • laaja valikoima värejä ja tekstuureita (voit valita jäljitelmätiilen tai luonnonkiven);
 • jäykkyys;
 • mekaanisen ja kemiallisen rasituksen kestävyys;
 • ei aiheuta mätää;
 • kohtuullinen hinta.

Muovi paneelit socle

Mutta valittaessa kannattaa muistaa, että valmistajien pyrkimyksistä huolimatta luonnollinen tiili tai kivi näyttää paremmalta kuin viimeistely keinotekoisista materiaaleista.

Katot

Profiililevy tai aaltopahvi on yksinkertaisesti asennettu puukoteloon. Järjestetty runko samalla tavalla kuin sivuraiteen asennus. Erikoismateriaalilla varustettu metallimateriaali on erittäin kestävä, helppokäyttöinen ja toimiva. On olemassa suuri määrä värejä. Mutta aaltopahvin kellarirakenne ei ole sopiva kaikille rakennuksille, on tärkeää kiinnittää huomiota päärakenteen verhousmateriaaliin.

Periaate kiinnitys proflista hyvin yksinkertainen

Valittaessa sivuraitaa, tiiliä, paneelia tai aallotettua lattiaa työn suorittamiseksi on noudatettava tiukasti asennustekniikkaa ja otettava huomioon rakennuksen ulkonäkö, eikä julkisivujen eheyttä pitäisi rikkoa.

Kuinka kiinnittää paneelit pilarin perustuksen järjestämiseksi

Pile-pohja, kuten mikään muu, ei tarvitse koristeellista muotoilua. Tällainen koristelu ei ainoastaan ​​muuta kokonaiskuvaa houkuttelevammaksi vaan myös suojaa kaikkia materiaaleja, joista talo on pystytetty kosteudelta ja alhaisilta lämpötiloilta. Rakennusmarkkinat tarjoavat valtavan valikoiman pinnoitetta soveltuvaa pinnoitetta.

Maanpuolustus

Erinomainen vaihtoehto kellarikerroksen viimeistelylle on kellarikerros. Nämä paneelit ovat kestäviä ja kestävät lämpötila-ääriliikkeitä. On tärkeää valita laadukkaat materiaalit varmistaakseen vuorauksen luotettavuuden. Tätä varten kiinnitä huomiota seuraaviin seikkoihin:

 1. Hinta. Tässä tapauksessa, sitä korkeammat kustannukset, sitä parempi levy.
 2. Yhteinen. Jos lisäät 2 elementtiä, kun ne näyttävät pohjaan, liitosta ei näy.
 3. Luotettavuus kiinnittyy. Se on erinomainen, ellei elementissä ole vikoja, kuten halkeamia, siruja ja rullausta. Muuten paneeli putoaa ennalta arvaamattomaan hetkeen sekä asennuksen aikana että käytön aikana.
 4. Sisustuspinnoitteen laatu. Kellarikerroksen tulee olla tasaisesti maalattu ilman kaljuja, läpipainopakkauksia tai muita epätäydellisyyksiä.

Näiden sääntöjen avulla voit valita laadukasta materiaalia, joka kestää pitkään ilman ongelmia. On tärkeää mainita, että kellarikerrosta käytetään julkisivun viimeistelyyn eikä vain perustukseen.

Tyyppien ja ominaisuuksien maaperän sivuraide

Valmistajat kiinnittävät ostajan huomion useisiin viimeistelyaineistoihin. Sivuraide on erilainen raaka-aine:

 • PVC: stä valmistettu vinyyli. Koska paneelit ovat kevyitä, on kätevää työskennellä niiden kanssa.
 • Metallinen maadoituspuoli - valitsemalla galvanoitua terästä. Käsitellään myös suojaavilla yhdisteillä, sekä etu- että takapuolelta. Paino on suurempi kuin edellinen versio, mutta vahvuus on paljon suurempi.

Sisustuksessa ja tekstuurissa on kellarimateriaaleja:

 • Tiilipinnat - täysin jäljitellä tiilimuurausta. Etäisyydestä on lähes mahdotonta erottaa alkuperäisestä. Kaikki saavutetaan sen vuoksi, että paneelien valmistukseen käytetään tavallisten tiilien tulosteita sekä siruja ja halkeamia.
 • Päällystys kiven alla. Pallosäätiölle on useita vaihtoehtoja. Valinnan tulee tapahtua raunioista, poltetuista kiviaineista ja alppihiukkasten jäljitelmistä. Jokainen näistä materiaaleista on erinomaiset ominaisuudet ja sopii täydellisesti kellarin viimeistelyyn.

Ymmärrämme, miksi kellarikerros on niin suosittu viimeistelyyn. Kaikkiin liittyy useita etuja, joita tämä materiaali omistaa:

 1. Saatavuus. Hinta on demokraattinen, sillä lähes kaikilla on siihen varaa.
 2. Mekaaninen vakaus. Jos haluat lopettaa paalun ja ruuvi kellarissa socle sivuraide, niin sen jopa vahvin puhaltaa eivät ole kauheita.
 3. Biologinen inertti. Hyönteiset, muotit, sienet ja jyrsijät eivät vahingoita materiaalia.
 4. UV-kestävä. Paneelit säilyttävät alkuperäisen värinsä vuosia. Vain sävy muuttuu, mutta se tapahtuu tasaisesti ja huomaamattomasti omistajalle.
 5. Toiminnan kesto. Jotkut valmistajat määrittelevät 45-50 vuoden ajan.
 6. Helppo asennus.
 7. Monipuolisuus. Aseta mihin tahansa säätiöön.

Tällä materiaalilla on kuitenkin useita haittoja. Ensinnäkin nämä ovat lineaarisia muutoksia lämpötilan altistumisen aikana. Toiseksi syttyvyys. Tämä koskee vain vinyyliä.

Pylväsruuvin tärkeimmät edut

Tämä menetelmä perustuksen luomiseksi valitaan siinä tapauksessa, että ei ole mahdollista luoda tavanomaista hihnaa sementti-hiekkaseoksen avulla. Lisäksi on olemassa useita muita myönteisiä vivahteita:

 1. Kaikkien ympäröivien viljelmien juurisysteemi säilytetään.
 2. Ei ole tarvetta varustaa valtava rakennuspaikka.
 3. Soveltuu myrkyllisille maille.
 4. Teoksia tehdään milloin tahansa vuoden, myös talvella.
 5. Pinoa käytetään uudelleen.
 6. Pienten ja keskisuurten koon elementtejä voidaan asentaa ilman erityislaitteiden avulla.
 7. Mahdollistaa talon sijoittamisen lähelle muita asuinrakennuksia.

Tämä pohjan järjestelyvaihtoehto soveltuu myös pienille maatiloille. Työ on tehty nopeasti, eikä ole tarvetta odottaa, kunnes ratkaisu on täysin kuiva ja tämä vähentää huomattavasti rakennusaikaa.

Kuinka kellarikerroksen perustana

Jotta pystyisi pystyttämään kellarin pohjan rakentamisen, tulee tehdä seuraavat vaiheet:

 • Tee laatikko. Voit tehdä tämän käyttämällä puupalkkeja tai metalliprofiilia.
 • Lämmin. Voit ohittaa tämän vaiheen, mutta jos aiot käyttää tilaa täysipintaisena kellarikerroksena, et voi tehdä ilman lämpöeristystä.
 • Asenna talon viimeistelyruuvien kellari.
 • Tiivistä kulmat ja saumat.
 • Jos on tarvetta, puhdista se ja käsitellä sitä edelleen erikoiskoostumuksilla.

Teknologian asennus maaperän sivuseinämälle paalusäätiölle

Asennuspaneelin kaikki vaiheet voidaan tehdä käsin. Tässä erityisosaamisessa ei tarvita.

 • Asenna ensin puu- tai metallipohja. Ensimmäinen kiinnittää vaakasuora elementti, joka on sijoitettava 10-15 cm: n korkeudelle maasta. Sitten ne muodostavat pystysuorat osat, joiden askel on 40-45 cm.
 • Siirry sitten käynnistyslevyyn. Tuote on kiinnitetty laatikoiden pohjaan. Varmista, että elementti on vaakatasossa.
 • Paneelit asennetaan vasemmalta kulmalta. Ne ruuvataan ruuveilla. On mahdotonta kiinnittää kiinnittimiä tiukasti, jätä väli 1-2 mm.
 • Asenna sitten uudet kulmaelementit.
 • Kannen yläosassa on tarvittaessa asennettava refluksointi

Materiaalit ja työkalut

Ennen kuin aloitat viimeistelytyön, sinun on varastettava kaikki tarpeelliset:

 • Metalliprofiili tai puupalkit laatikoille.
 • Kellari sivuraide paneelit.
 • Kiinnikkeet (ruuvit, kynnet).
 • Eristys (tarvittaessa).
 • Vedeneristyskalvo.
 • Hiekkaa.
 • Pieni murskattu kivi.
 • Ruuvimeisselillä.

Pinnan esikäsittely

Kaikki materiaalit on suojattava luotettavasti kosteudelta. Tätä varten puu- tai metallielementtejä käsitellään erityisillä yhdisteillä ja vesitiivistykseen. Meidän täytyy kaivaa kaivanto (30 cm syvä ja 40-50 cm leveä) pohjan ympärillä. Se on täynnä hiekkaa ja varovasti tamped.

Samalla säilytetään kaltevuus, joka auttaa vetämään ilmakehän kosteutta. Vedenpitävä kalvo peitetään hiekalla, niin että 10-15 cm menee seinän alle. Liitokset nauhoitetaan. Fine soraa kaadetaan päälle (suorittaa vedenpoisto) ja toisen hiekkakerroksen. Tämä on sokea alue, joka voidaan koristella päällystyslaatoilla tai kaataa betonia.

Asennuslaatikot

Profiilit hitsataan paaluun. Kaikki oppaat liitetään niihin tulevaisuudessa. Ensimmäinen kiinnittää vaakasuora palkki, joka sijaitsee 10-15 cm korkeudella maasta.

Tämä etäisyys mahdollistaa tuuletin talon alle ja suojaa maalia jäädytetyn maaperän vaikutuksilta. Sitten ne muodostavat pystysuorat osat, joiden askel on 40-45 cm.

Kierrä pohjaeristys

On suositeltavaa lämmittää säätiö rakennusvaiheessa. Sitten vaikutus on paljon parempi. Mutta täydellisen asennuksen jälkeen voit varustaa eristyksen. Tee näin asennuslevyn eristys, joka kestää suurta kosteutta ja samalla ei menetä ominaisuuksia.

 • Penoplex.
 • Vaahto.
 • Penoizol.
 • Vaahtolasi levyinä.

Porausruuvin koko kehän ympäröivä tiilirakenne sopii myös eristykseen.

Muut vaihtoehdot talon kellarikerroksen viimeistelyyn ruuveilla

Lisäksi kellarikerroksen alustan ruuvi-pohja voidaan tehdä muista materiaaleista. Samalla niillä on etuja ja haittoja, ja lukemisen jälkeen jokainen valitsee sopivan vaihtoehdon.

Tiilipinta

Tiiliä pidetään luotettavana rakennusmateriaalina. Mutta sileän ja laadukkaan muurauksen tekemiseksi tarvitset kokemusta. Koska tässä tapauksessa on parempi käyttää ammattilaisten palveluja.

Vuori asetetaan betonipohjalle tai metallipalkkiin, joka toimii tukena. Tiilimuodossa on välttämätöntä jättää ilmanvaihtoaukot. Prosessi vie aikaa ja rahaa.

Muoviset paneelit

Tämä vaihtoehto on edullinen ja nopea tapa viimeistellä pohja. Paneelit ovat yleisluonteisia ja kiinnitetään millä tahansa pohjalla. Ne suojaavat luotettavasti ulkoisista vaikutuksista, mukaan lukien biologiset ja kemialliset. Pinta on joustava, koska se kestää raskaita kuormia.

Katot

Yksi socle-järjestelytapa on ammatillinen lattia. Puu- ja kehysrakennuksissa tämä vaihtoehto ei ole sopiva, koska materiaalia tuskin pidetään yleisenä. Mutta se on kestävä, suojaa täydellisesti tuulelta ja vedeltä. Asennettu kanteen, mikä tekee prosessista nopean ja helpon.

Tasainen liuskekivi

Tällaisen viimeistelyn ulkonäkö haluaa olla paras. Mutta liuskekiveä käytetään pohjana muille koristeellisille pinnoille, esimerkiksi laatat tai erityinen kipsi.

Useita valinnaisia ​​vaihtoehtoja tällaisille viimeistelyille on nähtävissä valokuvalla Internetissä. Asbestisementtilevy kiinnitetään liuskekiilillä tai pultteilla. Asennuksen aikana sinun on kuitenkin muistettava, että liuskekivi on melko hauras eikä kestä kovia iskuja.

Cement Strand Board

Sen sijaan litteät sementtilevyt valitsevat sementtipohjaiset. Ne ovat kestävämpiä, mutta samalla valoa. On paljon helpompaa työskennellä heidän kanssaan. DSP: itä on helppo porata ja leikata. Kiinnittimienä käytetään nauloja ja ruuveja. Tämä on loistava pohja koristeaineelle.

Kosteutta kestävä vaneri

Tämä on toinen vaihtoehto, jota käytetään sisustuksen pohjana. Vaneri soveltuu kehysrakennusten rakentamiseen. Materiaali ei vääristy vettä. Jotkut käsityöläiset eivät edes käytä alusta ennen vuorauksen levittämistä.

Kivipohjallinen jalusta

Ei ole väliä luonnollista tai keinotekoista kiveä, mutta sitä on vaikea asettaa. Siksi on parempi käyttää ammattilaisjoukkojen palveluja. Materiaali on luotettava, kestävä ja kestävä kaikille ulkoisille vaikutuksille. Mutta luonnonkivi on melko kallista ja keinotekoista - halvempaa.