Vaahdon ominaispiirteet, vaahdon koko, vaahdon lämmönjohtavuus

Rakennustöiden aikana lämpöeristyksen rakenne toimii usein kysymyksenä kalliiden rakennusmateriaalien korvaamisesta halvemmilla kollektoreilla. Jos kyseessä on tiiliseinä, kehittäjät tarjoavat Penoplexin budjetin vaihtoehtona. Huolimatta siitä, että molempia materiaaleja käytetään ulkoseinään, niiden vertailu voidaan tehdä vain lämmönjohtavuudella. Lämmöneristysominaisuuksien perusteella lasketaan tarvittava määrä tiilen vaihtamiseksi.

Millaista materiaalia ja sen ominaisuuksia

"Penoplex" - suosittujen suulakepuristettujen polystyreenilevyjen nimi, jota käytetään kaikenlaisten rakenteiden eristämiseen.

Aineiston tekniset ominaisuudet ovat seuraavat:

 • ympäristöystävällisyys;
 • vedenpitävyys;
 • vahvuus;
 • paksuus alueella 20 - 100 mm;
 • turvallinen kemiallinen koostumus;
 • pitkä käyttöikä.

Lämmönjohtavuudessa polystyreeni vaahto selvästi vallitsee tiilen yli. Silikaattilämmöneristyksen lämpöteho on 0,76 W / m2 ° C, keraaminen täysikasvuinen - 0,7. Tällöin tiilien välinen tila täytetään sementti-hiekkalaastilla: verrattuna muihin rakennusseoksiin, sementin ja hiekan pohja muodostaa suurimman lämpöeristyksen. Vaahtomuodot ovat seuraavat: Penoplex-lohko 50 mm - 0,038 W / m2 ° C, 30 mm - 0,037. Nämä luvut ovat likimääräisiä.

Kuinka sitä käytetään eristykseen?

"Penoplex" voidaan käyttää sekä ulkoseinien että sisäpuolisten seinien lämmöneristykseen. Polystyreeni-vaahtoa ei kuitenkaan suositella savupiippujen eristykseen: materiaali ei kestä liian korkeita lämpötiloja, mikä voi johtaa tulipaloon. Asennukseen käytetään yleensä joko erityisiä sementtipohjaisia ​​liimaseoksia tai sateenvarjo-muotoisia tappeja.

Kuinka monta tiilimuurausta penoplex korvaa?

Rakennuskiven korvaaminen polystyreeni- vaahdolla lasketaan lämmönsiirtovastuksen lämmönjohtavuuden lisääntymisen tulosten suhdetta (erikseen tiili- ja vaahtomuovilla). Uskotaan, että hyväksyttävä luku muille kuin teollisille rakennuksille on 2,1 m2 ° C / W lämmönsiirtokestävyydestä. Niinpä tiilimuuraukseen keskimääräisten lämpöeristysominaisuuksien kertominen antaa seuraavan paksuuden: 2,1 × 0,7 W / m2 ° C = 1,47 m. Penoplexin tiheyden ollessa 30 kg / m3: 2,1 × 0,037 = 0,077 m. Kun korreloidaan rakennuskiven kanssa (1,47 / 0,077), käy ilmi, että polystyreenivaahtoa tarvitaan noin 19 kertaa vähemmän. Joten tiilen ja "Penoplex" on sama lämmöneristysominaisuudet.

Jotta ei häiritse laskutoimituksia, on likimääräinen suhde rakennuskiven korvaamiseksi polystyreenivaahdolla. Vaahtoblock, jonka paksuus on 2 cm, voidaan korvata 370 mm: n tiiliseinillä. Materiaalien kustannussäästöt vähintään 150 ruplaa neliömetriä kohti. Penoplex 30 mm korvaa tiilet lähes 6 cm. Jos Penoplex on 50 millimetriä paksu, vastaava tiilimuuraus on 9,25 senttimetriä.

Kuinka paljon Penoplex korvaa tiiliseinän?

Kuinka monta penoplex-tiiliä korvaa? Jälkimmäinen ei ole rakennusmateriaalin nimi. Joten kuulostaa yksi suosituimmista tuotemerkeistä, jotka tuottavat polymeerilevyjä. Tässä tarkoitamme laajennettua polystyreenipuristettua, eräs parhaista insulanteista tällä hetkellä. On syytä ymmärtää, millaista suhdetta se voidaan verrata tiiliin.

Ehtojen selventäminen

Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, missä määrin polystyreeni voi korvata tiilimuuraustyöt. Nämä ovat täysin erilaisia ​​rakennusmateriaaleja.

Ottaen huomioon, että molemmat materiaalit osallistuvat rakennusten ulkoseinien laitteisiin, näiden välillä vain yksi vertailu on tarkoituksenmukainen - lämmönjohtavuus. Tämä ominaisuus on tarkoitettu, kun kysymys on esitetty, mutta se on muotoiltava oikein: kuinka paksu Penoplex ja tiili luovat saman lämpöresistanssin. Muille ominaisuuksille vertailu ei kannata polymeeriä.

Lämmönjohtavuus

Kyky torjua lämpöenergian virtausta on ominaista lämmönjohtavuuden kerroin λ, ilmaistuna yksikköinä W / m 2 ° C. Yleensä eri lämmittimien myyjät tarjoavat tämän kertoimen arvon tuotteille kuivassa tilassa. Samanaikaisesti sääntelyasiakirjat määrittävät todelliset toimintaindikaattorit, joiden arvot eivät ole niin vaikuttavia.

Pohdittuja materiaaleja on saatavana useissa lajikkeissa. Tiili on valmistettu eri materiaaleista ja eri teknologioista. Extrusion foam polystyrene -merkit vaihtelevat tiheydeltään, mikä vaikuttaa sen lämmönjohtavuuteen. Eri tyyppisten tuotteiden lämpöindikaattorit toimivat seuraavasti:

 • muuraustekninen keraaminen täyteinen, λ = 0,7 W / m 2 ° C;
 • sama, silikaatista, λ = 0,76 W / m2 ° C;
 • keraamisten ontotuotteiden tiilimuuraus tiheydellä 1000 kg / m 3, λ = 0,47 W / m 2 ° C.
Aikataulutyyppiset eristemateriaalit.

Luettelossa näkyvät valmiiden muuraustöiden arvot, jotka on rakennettu sementti-hiekkalaastiin. Muilla ratkaisuilla indikaattorit poikkeavat hieman. Erilaisten tiheyksien suulakepuristetun polystyreeni-vaahdon ominaispiirteet eroavat dramaattisesti pienemmällä puolella:

 • Penoplex, jonka tiheys on 30 kg / m 3, λ = 0,037 W / m 2 ° C;
 • sama, tiheydellä 50 kg / m 3, λ = 0,038 W / m 2 ° C.

On havaittavissa, kuinka paljon polymeerisuojan lämmönjohtavuus on pienempi kuin tiiliseinän lämmönjohtavuus. Nämä luvut ovat kuitenkin abstrakteja ja siksi epäselviä keskimääräiselle henkilölle. Tilanteen ymmärtämiseksi on välttämätöntä tuoda kaikki indikaattorit yhteen käsitteeseen - paksuus. Tätä varten on tarpeen määrittää yksi ominaisuus - lämmönsiirtovastus R, ilmaistuna yksikköinä m 2 ° C / W.

Paksuuslaskenta

Lämmönsiirtovastus R on sidottu rakennusrakenteen paksuuteen, ja sen sääntelyasiakirjojen avulla vahvistettu vähimmäisarvo vaihtelee alueen ilmasto-olosuhteiden mukaan. Esimerkiksi Venäjän federaation eteläisillä alueilla asuinkerrostalojen seinien tulisi vastustaa lämmönsiirtoa vähintään 2,1 m 2 ° C / W. Tätä arvoa ehdotetaan perustana ja laskea, kuinka paljon tiiliä ja Penoplexia tarvitaan sen noudattamiseksi. Pienin luku lasketaan kaavalla:

 • δ - seinärakenteen paksuus, m;
 • λ - materiaalin lämpöjohtavuus, josta seinämä on rakennettu, W / m 2 ° C.
 • R on lämmönsiirtovastus, esimerkissä se on 2,1 m 2 ° C / W.

Jos otetaan tavallisen tiilen lämmönjohtavuuskerroin λ = 0,7 W / m 2 ° C, niin Venäjän federaation eteläisillä alueilla keraamisen tuotteen seinämän paksuuden tulisi olla: δ = 2,1х0,7 = 1,47 m.

Sama seinä, joka on valmistettu Penoplexista, jonka tiheys on 30 kg / m 3, on paksuus: δ = 2,1 × 0,037 = 0,077 m tai 77 mm.

Ero materiaalien välillä on 1,47 / 0,077 = 19. Monimutkainen tiilimuuraus tulee olla paksumpi kuin laajennetun polystyreenin kerros, jotta rakennuksen sama lämmöneristysarvo saavutetaan. Taulukossa on esitetty täydellinen kuva eri tyyppisistä tiiliseinistä ja polymeerieristeistä:

Kuinka monta tiiliä Penoplex korvaa?

Rakennusten lämmön ja energian säästöjen vaatimusten tiukentaminen edellyttää vähintään kaksinkertaista seinien ja lattioiden paksuutta. Tiilien ja betoniseinien osalta tämä luku on vastaavasti 90 ja 110 mm. Ongelma ratkaistaan ​​käyttämällä täydellistä julkisivu- ja pohjaeristystä. Niin kuinka paljon tiiliä Penoplex korvaa, ja miksi tämä materiaali pidetään optimaalisena eristämään käytännöllisesti katsoen mikä tahansa rakennusten rakenne?

Materiaalia on vaikea väärentää, joten vaaran hankkia heikkolaatuinen väärennys alenee nollaan.

Mitkä Penoplexin ominaisuudet määräävät kuluttajien kysynnän korkean tason?

Materiaalin valinnassa otetaan huomioon sen ainutlaatuinen lämmönjohtavuus, pieni paino, yksinkertainen asennus ja pitkä käyttöikä.

 • Uuden sukupolven puristetut polystyreeni-vaahtoeristys eroaa vaahtomuovista täydellisellä homogeenisella rakenteella, vastustuskykyllä ​​puristuskuormituksiin ja muihin haitallisiin ulkoisiin vaikutuksiin.
 • Kaikista sen eduista mineraalivillalla on tiukat painorajat. Siksi sellaisten laitteiden eristämiseen, joilla ei ole riittävää turvallisuutta, käytetään kevyitä materiaaleja polystyreenivaahdolla.

Haitat Penoplex Facade, jota voit ostaa yrityksellämme milloin tahansa vuoden aikana - höyryläpäisevyyttä ja lämmönkestävyyttä heikentää - osittain tai kokonaan kompensoidaan käyttämällä julkisivutusta, jossa on upotettu ilmanvaihto ja lämmönkestävien suoja- ja koristepäällysteiden järjestäminen.

Maanalainen eristys, perustusrakenteet mukaan luettuina, tässä suoritusmuodossa kosteus- ja rouhinkestävä polystyreenivaahto ei ole ihmisarvoista vaihtoehtoa.

Pohjustusvuoren lujuus riittää suojaamaan vedenpitävyyttä vaurioitumiselta talvikelojen kausittaisten liikkeiden avulla. Polystyreenilämmittimien valikoima sisältää erikokoisia paneeleita: 30-100 mm paksu. Useimmilla keskusalueilla paneelit, joiden paksuus on 50-60 mm, ovat suuressa kysynnässä. Osta Penoplex 50 mm Moskovassa huomattavilla alennuksilla voi olla rakennusmateriaalien myynninedistämis- ja kausittainen myynti.

Kuinka monta tiilimuurausta Penoplex tekee?

Niille, jotka aikovat tilata Penoplexin, suhde lämmöneristysmateriaalin tiiliin on merkittävä rooli. Kerromme lämpöeristelevyjen suosituimmasta paksuudesta ja niiden noudattamisesta tiilenpaksuuden kanssa.

 • Penoplex 20 mm korvaa tiiliseinän, jonka paksuus on 370 mm - tämä on lähes 40 cm, eli 2 kertaa eristyksen paksuus. Jos haluat saada luotettavan lämmöneristeen, mutta sinut pysäytettiin vain tietämättömänä, kuinka monta tiiliä Penoplexin paksuus korvaa 2 cm, tänään olet oppinut lisäominaisuuden tämän materiaalin kokoelmassa!
 • Kuinka monta korvaa tiilimuuraus Penoplex 30 mm? 2 cm: n eristyksen ja tiiliseinän vaatimustenmukaisuuden perusteella voidaan todeta, että Penoplex 30 mm korvaa jopa 555 mm: n tiilimuodon energiatehokkuudesta. Tässä on vastaus sinulle, kuinka monta tiiliä korvaa Penoplex 30 mm paksu!
 • Mikä on paksuus tiili korvaa Penoplex 50 mm? Miellyttävä yllätys odottaa sinua! Tekniset ominaisuudet Penoplex 50 mm verrattuna tiiliin voittaa paitsi asunnonomistaja, myös kokenut kehittäjä. Paksuudeltaan 925 mm: n tiilimuuraus voidaan verrata 50 mm Penoplexin kanssa - tämä on kuinka paljon tämä lämmitin korvaa tiilet!

Nyt kun olet oppinut, mitä Penoplexin seinämän paksuutta korvaa, ei ole mitään syytä lykätä lämmöneristysmateriaalin hankintaa pitkällä laatikolla - soita meille, jotta saisimme eristykseen kohtuulliseen hintaan!

Polystyreenivaahtomuovi eristeiden mökki- ja mökityyppisissä taloissa

Monet kehittäjät käyttävät materiaalia maanrakennusten julkisivujen ja kattorakenteiden ulkoiseen eristämiseen, jotka muunnetaan ympäri vuoden elinympäristöön. Polystyreeni-vaahteraneristeen pääasiallinen käyttöalue on koristekerrosten, väliseinien, sementtipinnoitteiden eristäminen lattialaatan alla.

Toisin kuin mineraalivillaa, laajennettu polystyreeni ei tarvitse kalvon tai mastista vedenpitävyyttä, joten se voidaan asentaa suoraan maaperän tasaiselle pinnalle.

 • Lattiapalkkien väliin sijoitetun polystyreeni-vaahtoeristyksen optimaalinen paksuus ei vaadi korkeuden muuttamista. Liitosten ja liitäntöjen tiivistäminen kosteudenkestävällä kittiyhdisteellä mahdollistaa eristysominaisuuksien käytön mahdollisimman tehokkaasti.
 • Kellarieristys vähentää merkittävästi lämpötilahäviöitä ja kellarikerroksen puutteellisuus vaikuttaa positiivisesti talon mikroilmaston mukavuuteen vähentäen lämmityskustannuksia talvella.
 • Polystyreeni-vaahtomuovi irrotettavat kotelot estävät lämmön vuotoa lämmitys- ja kuumavesisäiliöistä, estävät veden ja viemäriputkien jäädyttämisen matalalla syvyydellä.

Polystyreeni-vaahtomateriaalien kohtuulliset kustannukset täydentävät kyky tehdä se itse, mikä mahdollistaa lämpöeristyksen kustannusten pienentämisen 35-40 prosentilla.

Osta nyt yrityksellämme laadullinen lämmitin Penopleks edulliseen hintaan!

Penoplex 30 mm: ominaisuudet ja tekniset tiedot

Uuden talon mukava eläminen riippuu monista tekijöistä, ja lämpöeristyksellä on merkittävä rooli tässä asiassa. Nykyaikaiset markkinat tarjoavat valtavan määrän eristysmateriaaleja, jotka eroavat ominaisuuksista ja kustannuksista. Tehokkain, kuten käy ilmi harjoittelusta ja kuluttajien arvosteluista, on Penoplex 30 mm.

Mikä se on?

Penoplex (ekstrudoitu polystyreenivaahto) esiteltiin ensimmäisen kerran Yhdysvalloissa yli 50 vuotta sitten. Materiaali sai nopeasti asiakkaiden luottamuksen johtuen alhaisesta lämmönjohtavuudestaan ​​ja kohtuullisesta hinnasta.

Tämän tuotteen syntymisvaiheessa paineen ja korkean lämpötilan vaikutuksesta puristetaan polystyreenirakeet käyttämällä erityistä katalyyttistä ainetta hiilidioksidia ja kevyt freoniä massan vaahdottamiseksi. Valmis seos muistuttaa paksua leivonnaisia. Sekoittamisen ja vaahdotuksen jälkeen kaikki liete kulkee suulakepuristusyksikön erikoissuuttimien läpi ja menee ulos. Freon haihtuu ja tuloksena olevat aukot täytetään ilmalla.

Tällaisen monimutkaisen teknisen prosessin ansiosta valmis tuote saadaan pienen huokoisen, siksi kestävältä ja kevyeltä.

Kaikki solut, joissa ilma on eristetty toisistaan ​​ja niiden halkaisija ei ylitä 0,1-0,2 mm. Penoplex-paneelin vakiokoko on 30 mm 585x1185 mm. Tämän tuotteen levyjen mitat vaikuttavat pakkauksessa olevien levyjen lukumäärään. Tämä kriteeri vaikuttaa myös siihen, kuinka paljon lämpöeristystä mitataan yhteen pakettiin.

Pääsääntöisesti yksi Penoplex-paketti riittää eristämään 10,08 neliömetriä pinnalta.

Edut ja haitat

Uuden sukupolven "Penoplex" 30 mm: n lämpöeristys teknisissä ominaisuuksissaan monin tavoin ylittää aikaisemmin suosittua mineraalivillaa ja vaahtomuovia.

Se on erinomaisia ​​etuja.

 • Erinomainen lämmöneristys. Asiantuntijoiden mukaan Penoplex 30 mm korvaa noin 750 mm: n tiilimuurauksen. Materiaalin alhainen lämmönjohtavuus voi säästää huomattavasti rahaa, koska lämpöeristyskäytössä voidaan käyttää ohuempia Penoplex-kerroksia kuin samaa vaahtoa.
 • Suuri lujuus. Tämä ominaisuus mahdollistaa laajennetut polystyreeni-levyt selviytymään jopa suurilla pystysuorilla kuormilla. Siksi Penoplex 30 mm voidaan ostaa pinnoitteille ja pohjamateriaaleille, ulkoseinille.
 • Erinomainen eristys. Suulakepuristettua polystyreenivaahtoa voidaan käyttää äänieristystiloihin. He auttavat heitä hankkimaan kodin studiot menestyksekkäästi tai eroon katumelua, joka ärsyttää hermostoa. Ekstruusio-osio "syö" jopa 41 dB, antaen talolle kauan odotetun rauhan ja hiljaisuuden.
 • Kosteudenkestävyys. Mitä vähemmän eristys mahdollistaa höyryn ja imee kosteutta, sitä paremmin se selviää sen toiminnoista. Penoplex, 30 mm paksu, ei kosteutta, joten se toimii kuten seinätermosta.
 • Pieni paino. "Penoplex" -levyt 30 mm ovat kevyitä, joten ne voidaan asentaa nopeasti ja säästää kuljetusta.
 • Absoluuttinen turvallisuus. Suulakepuristettu polystyreenivaahto ei ole myrkyllinen, sillä ei ole kemiallista tuoksua ja siten vaaraton ihmisten terveydelle ja ympäristölle. Joillakin tuotemerkeillä tuotetaan jopa lasten leluja. Haitalliset epäpuhtaudet, kuten noki, kuona, freon, puuttuvat tuotteesta, mikä tarkoittaa, että on mahdollista puhua levyjen ekologisesta yhteensopivuudesta.
 • Pitkä käyttöikä. Matala laatu vaahto romahtaa pienimmästä vaikutuksesta siihen. Jopa kallein kivennäisvilla on vuosien varrella vähentynyt ja rypistynyt, ja eristys "Penoplex" 30 mm, jopa 50 vuoden palveluksen jälkeen, ei menetä alkuperäisiä ominaisuuksiaan.
 • Matala lämmönjohtavuus. Mikrosolujen ekstruusiotuote on materiaali, jolla on alhainen lämmönjohtavuus. Talossa, jossa on tällainen eristys, se ei ole kuuma kesällä, eikä kylmällä kaudella se ole kylmä.
 • Lämpötila-alue, jolla on mahdollista työskennellä Penoplex 30 mm: n kanssa, on -50... + 75 °.
 • Laaja soveltamisala.

Materiaali on helppo ja kätevä asentaa.

Suulakepuristetun polystyreeni-vaahdon ainoa haittapuoli on, että tämä tuote ei siedä orgaanisten liuottimien, esimerkiksi asetonin, vaikutuksia. Tällaiset aggressiiviset kemikaalit pehmentävät levyjä, tuhoavat niiden muodon ja jopa hajoavat täydellisesti.

soveltamisalansa

"Penoplex" 30 mm: n lämpöeristyslevyjä käytetään yksityisten omistusten seinien, kattojen, perustusten, kellareiden ja kerrosten lämpöeristykseen. Sekä laaja sovellus ekstruusio tuotteita löytyy eristyksissä parvekkeet, loggias kaupungeissa korkea kerrostaloihin.

"Penoplex" 30 mm lämmitys-aidat rakenteet, autotallit ja muut työtilat.

Kun levyt asetetaan eristysmateriaalin työpinnan ja verhouspinnan väliin, ei muodostu "kylmiä siltoja", mikä luo optimaalisen mikroilmaston olohuoneen sisällä. Ympäristön lämpötila on aina miellyttävä löytää henkilö joka sääolosuhteissa.

Korkean lujuuden ansiosta Penoplex 30 mm kestää suuria kuormituksia sekä vaakasuorassa että pystysuorassa.

Kaikissa kunnossa se ei ole epämuodostunut edessään työn aikana. Suulakepuristetun materiaalin levyt eivät ime kosteutta, joten tuotteita käytetään menestyksekkäästi kylpyjen ja saunojen, viinikellarien, altaiden ja muiden tilojen peittämiseen, joissa kosteustaso on jatkuvasti korkea. Jos haluat eristää huoneiston, tehdä korjauksia maalaistalossa tai tehdä vedenpitävä säätiö, sinun ei tarvitse ylittää maksua ostamassa kalliimpia Penoplex-sarjoja.

Kuinka monta tiiliä voi korvata eristys Penoplex?

Oikean energiatehokkuuden varmistamiseksi on tarpeen lisätä seinien ja väliseinien paksuutta vähintään 2 kertaa. Kuulostaa epärealistiselta? Mutta tosiasia on edelleen. Onneksi modernit teknologiat ja materiaalit välttävät tarvetta rakentaa massiivisia seiniä. Näyttävä esimerkki on julkisivun eristäminen Penoplex-tuotemerkin suosittua ekstrudoitua polystyreenivaahtoa käyttäen, joka auttaa ratkaisemaan energiansäästön ongelman, säästää käyttökelpoista tilaa ja rahaa.

Ymmärrämme terminologian

Kuinka suulakepuristetut polystyreenivaahdot korvaavat tiiliseinät? Loppujen lopuksi nämä ovat täysin erilaisia ​​materiaaleja niiden tarkoitukseen: lämpöeristys ja rakenne. Mutta se, että molempia käytetään ulkoisten seinien rakentamiseen, on järkevää vertailla niitä lämmönjohtavuuden suhteen.

Jotta voisimme ymmärtää, mitä Penoplex- ja tiililevyjen paksuus luo yhden lämpöresistanssin λ, joka ilmaistaan ​​W / m2 ° C: ssa, tarkastellaan alla olevaa taulukkoa. Moderni tiili tuotetaan eri teknologioilla ja raaka-aineilla, ja pursotusmerkit vaihtelevat tiheydeltään, mikä suoraan vaikuttaa materiaalien lämmönjohtavuuteen.

Tiilien lämpöjohtavuus

Tiilimuoto

Lämmönjohtavuus

Ekstruudoituneen polystyreeni-vaahdon lämpöjohtavuusparametrit. Erilaisen tiheyden omaava Penoplex on paljon pienempi. Katso itsellesi.

Penoplexin lämpöjohto

Penoplex-tiheys

Lämmönjohtavuus

Kuten näette, suulakepuristuksen lämmönjohtavuus on huomattavasti tavanomaista keramiikkaa pienempi. Yksinkertainen ihminen kadulla on helpompi, jos syötät parametrit yhteen indikaattoriin, nimittäin paksumpi kuin seinään. Tarkastellaan lyhyesti koulun fysiikan excursusta ja muistutetaan vielä yksi tekninen ominaisuus - lämmönsiirtovastus R, joka mitataan m2 ° C / W.

Kuinka tehdä tarvittavat laskelmat?

SNiP: n asettama R: n arvo voi vaihdella alueen ilmastosta riippuen. Moskovan ja Moskovan alueen osalta asuinrakennusten seinissä tulisi olla vähintään 3,28 m2 ° C / W lämmönsiirtymä. Tätä lukua käytetään standardina ja lasketaan kuinka monta tiiliä ja vastaavasti Penoplex-levyjä tarvitaan kehyksen mukaiseksi.

Laskentakaava on seuraava: δ = Rx * λ, missä:

δ - seinämän paksuus, m;

λ - seinämateriaalin lämmönjohtavuus, W / m2 ° C.

R - lämmönsiirtovastus, m2 ° C / W.

Moskovan alueen perinteisen tiilimuodon kaavan mukaan parametri on:

5 = 3,28 x 0,7 = 2,296 m.

Sama seinä, joka on valmistettu Penoplexista, jonka tiheys on 30 kg / m3, on paksu: δ = 3,28х0,037 = 0,12136 m tai 12 cm.

Ja nyt lasketaan ero: 2.296 / 0.12136 = 19. Niinpä, kuinka monta kertaa tiilimuuraus olisi paksumpi kuin Penoplex-kerros, jotta se vastaisi yhtä lämpöeristyksen indikaattoria.

Tiilen ja Penoplex-paksuuden vertailu

Materiaalin tyyppi

Keraaminen tiilimuuraus

Silikaattitiilien muuraus

Muuraus ontosta ristikkäisestä tiilestä

Penoplex, jonka tiheys on 30 kg / m 3

Penoplex tiheydellä 50 kg / m 3

Paksuus, joka vastaa lämmönkestävyysindeksiä 3,28 m 2 ° C / W

Taulukko osoittaa selvästi, kuinka tiiliseinät eroavat nykyaikaisesta Penoplex-eristeestä lämmönjohtavuuden suhteen. Piirrä päätelmät.

Kuinka monta tiilimuurausta Penoplex korvaa eri paksuudella?

Ja nyt tarjoamme yksityiskohtaisen transkriptin kyselyvastauksena. Voit määrittää, mitä eristyspaksuuksia Penoplex on lämpöjohtokyvyn kannalta yhtä suuri kuin tiilen vastaavissa parametreissä.

 • Kuinka monta korvaa tiilet Penopleks 30 mm? Halutun energiatehokkuuden saavuttamiseksi tulee rakentaa 555 mm: n talon tai mökin laatikko.
 • Mikä on seinämärakenteiden paksuus korvaa Penoplex 50 mm? Tiiliseinä, jonka paksuus on 925 mm, vastaa Penoplexia, jonka paksuus on vain 50 mm.
 • Mikä on Penoplex 20 mm: n tiiliseinän paksuus? Eristys 2 cm on samanlainen kuin keraamisten tiilien 370 mm seinä, joka on kaksinkertainen kuin eristyslevy.

Huolimatta merkittävistä numeroista ei ole mahdollista käyttää näitä materiaaleja erikseen normaalin eristys- ja lujuustason saavuttamiseksi. Mutta samanaikaisesti, tiilimuuraus ja Penoplex tulevat yhteen täydellisesti, tarjoavat erinomaisen eristävän vaikutuksen ja merkittävät säästöt energiavaroihin. Osta Penoplex-tuotemerkki yrityksellämme alennetuilla jälleenmyyjien hinnoilla. Soita numeroon +7 (495) 565-39-92.

Usein kysytyt kysymykset

Alla on luettelo PENOPLEX ® -eristeeseen liittyvistä usein kysytyistä kysymyksistä ja vastauksista:

PENOPLEXin käyttö sisätiloissa?

PENOPLEX ® -eristeen valmistuksessa käytettävät polystyreenimolekyylit koostuvat vain vety- ja hiiliatomista, joten materiaali on täysin ympäristöystävällinen ja turvallinen ihmisille. Polystyreeniä, josta eristetään PENOPLEX ®, käytetään myös lasten lelujen, kertakäyttöastiastojen, elintarvikepakkausten, lääketieteellisten tuotteiden jne. Valmistukseen. Joka päivä polysykliset esineet ympäröivät meitä jokapäiväisessä elämässä: yksityiskohdat jääkaapeista, cocktaileja putkista, munien pakkaamista, jogurttipurkkeja ja paljon muuta.

PENOPLEKS ® on ympäristöystävällinen eriste eikä sisällä pieniä kuituja, pölyä, fenoliformaldehydihartsia, nokiä ja kuonaa. Tätä materiaalia voidaan käyttää lämpöeristeenä asuin-, julkisten, maatalous- ja teollisuusrakennusten ja -rakenteiden sulkemisrakenteiden sisä- ja ulkotilojen eristämiseen sekä ulkoisen eristämisen aikana kotitalousvesien ja jätevedenpuhdistamojen rakentamiseen.

Terveys-epidemiologisen tutkimuksen tulosten mukaan TU 5767-006-56925804-2007 ja TU 5767-006-54349294-2014 mukaisesti valmistettujen POLYSTYRENE FOAMED EXTRUSION PENOPLEKS-levyjen tuotteet täyttävät vahvistetut vaatimukset.

Pidäkö PENOPLEX®-hiiret ja miten suojella taloa jyrsijöiltä?

Päätelmät, jotka perustuvat tuloksiin, jotka on saatu tutkittaessa suulakepuristetun polystyreeni-vaahdon houkuttelevuutta jyrsijöille:

Biologisten testien tulokset huomioon ottaen PENOPLEKS ® voi altistua jyrsijöille, mutta paljon vähemmän kuin muut lämmöneristysmateriaalit - vain niissä tapauksissa, joissa lämmöneristys on este elintarvikkeelle ja vedelle.

Jyrsijöitä suojaavassa yksityisessä rakennuksessa yleisimpiä menetelmiä ovat eristeen suoja, joka on jyrsijöiden julkista aluetta käyttäen noin 5 mm: n metalliverkkoa.

Äänieristys (kohinasuojaus) ПЕНОПЛЭКС®

Väliseinän äänieristys (kipsilevy, jonka paksuus on 12,5 mm + PENOPLEKS ®, jonka paksuus on 50 mm) on 41 dB. Tällaista ositetta voidaan käyttää B- ja C-luokan asuinrakennusten sisätiloissa (SNiP 23-03-2003) mukaisesti.

Melunvaimennusparannuksen indikaatio kelluvan lattian rakentamisessa käytettäessä 20-30 mm: n paksuisia levyjä on 23 dB, mikä useimmissa todellisissa tapauksissa takaa äänen eristyksen sääntelyvaatimukset.

PENOPLEX ®: n erotus paitsi ekspressoidusta polystyreenistä (PSB)

PENOPLEKS®-levyt ja polystyreenivaahto (PSB) eroavat tuotantotekniikasta. Besspressovy-laajennettu polystyreeni luodaan "höyrytyksellisillä" mikrorakeilla, joiden vesihöyry on erityisessä muodossa ja niiden lisäys lämpötilan vaikutuksen alaisena. PENOPLEX®-lämpöeristys valmistetaan sekoittamalla polystyreenirakeet korotetussa lämpötilassa ja paineessa, jolloin saadaan vaahdotusaine ja sen jälkeen ekstrudointi ekstruuderista. Siksi polystyreeni-vaahto PENOPLEKS ® kutsutaan ekstrudoiduksi. Tämän tekniikan tuotantoteknologian ansiosta PENOPLEKS ® saa suljetun, hienosti huokoisen rakenteen, joka puolestaan ​​takaa suuren lujuuden, lähes veden imeytymisen, seurauksena - biostabiliteetti ja PENOPLEKS ® -levyjen suurin kestävyys. Tärkeä tekijä on myös PENOPLEKS®: n alempi lämmönjohtavuus verrattuna saumattomaan polystyreeniin (PSB), mikä vähentää tarvittavan eristeen paksuutta noin 30%.

Kuinka valita eristys: PENOPLEX ® tai mineraali (kivi) villa?

Mikä on parempi PENOPLEX ® tai mineraalivilla? Tämä on kysymys, joka usein syntyy yksityisistä kehittäjistä. Jokaisella näistä materiaaleista on sen edut. Esimerkiksi PENOPLEX ® on lähes korvaamaton kuormitettaviin rakenteisiin ja kosteaan ympäristöön, kun taas mineraalivilla on parempi äänieristys. Lisäksi eräiden mineraalivillatuotteiden hinta on alhaisempi, mutta tämä lisäys usein häviää tällaisen villan huonon laadun vuoksi, minkä seurauksena - suuri kutistuminen sekä eristyksen paremman paksuuden tarve.

Mineraalivillasta valmistettu PENOPLEX ® erottaa useita ominaisuuksia:

 • alempi lämmönjohtavuus.
 • korkea puristuslujuus
 • (PENOPLEKS ® ei absorboi vettä, jonka vuoksi se säilyttää eristysominaisuutensa koko käyttöjakson ajan).
 • absoluuttinen biostability (PENOPLEX ® ei ole matriisi bakteerien, muotin ja muiden mikro-organismien kehittymiselle).
 • asennuksen helppous (PENOPLEKS ® ei vaadi erityisiä suojavarusteita työskennellessään hänen kanssaan).

Mikä on PENOPLEX ®: n tiheys?

PENOPLEX®-levyjen tiheys yksityiseen käyttöön on 23 - 35 kg / m3. Ammattisegmentille tämä luku voi nousta jopa 45 kg / m3. On tärkeää ymmärtää, että PENOPLEKS ® -tiheyden tiheys ei ole avainasemassa materiaalin laajuuden määrittämisessä. Tärkeämpää on sellainen ominaisuus kuin puristuslujuus. Lujuusominaisuudet PENOPLEKS ® vaihtelee laajemmalla alueella. Pienin puristuslujuus 10%: n muodonmuutoksessa PENOPLEX®-levyillä on 0,12 MPa, tällaisia ​​levyjä käytetään ei-täytettyjen rakenteiden yhteydessä (esimerkiksi seinien eristys). Korkeammat puristuslujuusindikaattorit ovat pohjaseinämille suunniteltuja levyjä - 0,27 MPa, koska nämä rakenteet ottavat talon tärkeimmät kuormat. Tienrakennukseen tarkoitetuilla PENOLEX ® -tuotteilla ja suurilla kuormituksilla varustetuilla rakenteilla voi olla 0,50 MPa: n ja sitä suuremman lujuus.

Laaja valikoima piirteitä mahdollistaa PENOPLEX ® -levyjen käytön lähes kaikkien konstruktioiden eristämiseen sekä mökissä että matalissa ja teollisissa ja siviilikäyttöisissä rakenteissa.

Mikä on PENOPLEXin sulamispiste?

PENOPLEX ® -levyjen lämpötila-alue on välillä -70 ° C - +75 ° C, mikä mahdollistaa tämän materiaalin käytön millä tahansa ilmastovyöhykkeellä.

Korkeammissa lämpötiloissa, PENOPLEKS® voi muuttaa mekaanisia ominaisuuksiaan vähentääkseen materiaalin lujuutta.

Kuinka monta tiiliä PENOPLEX ® korvataan?

Jos verrataan materiaaleja lämmöneristysominaisuuksiin, PENOPLEX ® -levy, jonka paksuus on 50 mm (λ = 0,032 W / m2 ° C), korvaa 1280 mm: n muuraustekstiä kuumentamalla eristetystä laastista yksitoksisesta tiilestä (λ = 0,82 W / m2 ° C). (GOST 530-2012 mukaiset keraamiset tiilet ja kivi Yleiset tekniset edellytykset Taulukko D.1 - Kiinteiden (ehdollisen) muurauskyvyn lämpöominaisuudet).

Keskimäärin 1 cm: n lämpöeristysominaisuuksien mukaan PENOPLEX ® korvaa 25 cm: n tiilimuurauksen, mutta se on muistettava - kunkin yksittäisen tiilimuodon (silikaatti, keraaminen, klinkkeri) vertailu on erilainen.

Vaahtolevyjen lämpöjohtavuuskerroin

Talon lämmittämistä voidaan tehdä eri tavoin, esimerkiksi vaahtoa käyttäen, jolla on korkeat suorituskykyominaisuudet. Näitä ovat: käytännöllisyys, ympäristöystävällisyys, pieni paino, asennus helppous, lämpötilamuutokset koskemattomuus sekä kohtuuhintainen hinta. Mutta tärkein etu on vaahdon matala lämmönjohtavuus, joka mahdollistaa erinomaisen energiansäästön.

Mikä määrittää materiaalin ominaisuudet?

Kykyä johtaa lämpöä vaikuttavat monet tekijät, erityisesti:

 • Kerroksen paksuus Joskus korkealaatuisen energiansäästön saavuttamiseksi on välttämätöntä käyttää suurta eristysmäärää. Esimerkiksi 5 cm: n vaahtolevyjen lämmönjohtavuus on alle 1 cm samat tiheysindeksit.
 • Rakennetta. Huokoinen rakenne johtaa lisääntyneisiin eristysominaisuuksiin, koska solut sisältävät ilmaa, joka säilyttää lämpöä täydellisesti.
 • Kosteus. Lautaset on suojattava kosteudelta varastoinnin aikana. Tämä johtuu siitä, että nesteellä ei ole erittäin myönteistä vaikutusta lämpöä eristävien vaahtojen ominaisuuksiin: sitä enemmän kertyy, sitä pahempaa.
 • Kerroksen keskilämpötila. Sen lisäys johtaa eristeen käytön tehokkuuden heikkenemiseen.

Vaahtomuodot ja niiden suorituskyky

Parasta on, että vaahdon eristyksen lämmönjohtavuuden riippuvuus sen paksuudesta seuraa eri materiaaleihin verrattuna. Näin ollen 50-60 mm: n levy korvaa kaksinkertaisen mineraalivillan tilavuuden ja 100 mm vastaa 123 mm vaahtopolystyreenivaahtoa, jolla on suunnilleen samankaltaiset ominaisuudet. Basalttivilla menettää myös paljon. Penoplexin lämmönjohtavuus on kuitenkin jonkin verran matalampi kuin vaahtomuovin lämpötila: huoneen normaalin lämpötilan saavuttamiseksi se kestää 20 ja 25 mm.

Kuinka määritellä, mitkä arkit ostaa?

Jotta voit hyödyntää tehokkaasti yhtä tai toista eristysmenetelmää, sinun on valittava materiaalin oikeat mitat. Laskelmat suoritetaan seuraavan algoritmin mukaan:

 • Opi koko lämmönkestävyys. Tämä on vakioarvo, joka riippuu tietyn alueen ilmastosta. Esimerkiksi Venäjän eteläisille alueille se on 2,8 ja Keski-kaistalla 4,2 kW / m2.
 • Laske itse seinän lämpöresistanssi käyttämällä kaavaa R = p / k, mikä voidaan tehdä, jos tiedät sen paksuuden (p) ja kyky kertoa lämpöä (k).
 • Määritä jatkuvien indikaattorien perusteella, mitkä resistenssin arvot olisi eristettävä.
 • Laske vaadittu arvo käyttämällä kaavaa p = R * k, jossa R on edellisestä vaiheesta saatu arvo ja k on vaahdon laskettu lämmönjohtavuuskerroin.

Esimerkkinä on syytä selvittää, mikä levytaso on tarpeen, ja sen tiheys on 30 kg / m3 yhdelle tiiliseinälle (noin 0,25 m) yhdellä eteläisillä alueilla. Kokonaislämmönkestävyys ei saa olla alle 2,8 kW / m2, vaikka erityispöytien määrittämä kerroin on 0,047 (W / m * k). Nyt sinun täytyy oppia muita vaihtoehtoja.

Silikaattilangan kerroin on k = 0,7 (W / m * k). On laskettava sen lämpöresistanssi:

R = 0,25 / 0,7 = 0,36 (kW / m2).

Sama indikaattori lasketaan eristys:

R = 2,8 - 0,36 = 2,44 (kW / m2).

On vielä tiedettävä eristekerroksen paksuus:

p = 2,44 * 0,047 = 0,11 m.

Voit myös laskea tämän arvon muissa olosuhteissa, esimerkiksi 70 mm: n eristys soveltuu 0,51 m: n seinälle. Näin vaahdon vaaditun koon valinta säästää aikaa ja rahaa seinän asettamiseen. Niinpä 10 cm materiaalia, jonka tiheys on 15-17 kg / m3, korvaa yhden tiilen sijoittamisen, ja jos otat paksumpia levyjä, niin voit tehdä ilman kahta kiviä kiviä. Perinteisesti uskotaan, että 2 cm eristys vastaa noin 50 cm tiiliä.

Kuinka monta korvaa vaahtokerrosta?

Päätimme tehdä kesäkeittiö dachassa, naapurit ehdottivat tiilien korvaamista vaahtomuovilla, joten minulla oli kysymys siitä, kuinka paljon vaahtomuovia korvaa?

Käyttäjien ja foorumin asiantuntijoiden vastaukset kysymykseen: Kuinka paljon korvataan vaahtomuovi-tiiliä?

Se riippuu suunnitellun kesämökin koosta. Jos otat lämpöeristysmateriaaleja, muista, että paksumpi ja tiheämpi, sitä parempi. 23-27 tiheys ja 35-45 mm paksu. Muista, että 1 cm vaahtoa voi korvata 10 cm: n tiilen!

... kuinka monta tiiliä tarvitset kotona, ensin tarvitset... kaikille...

... kuinka monta tiiliä lohkossa, niin voin antaa sinulle... kuinka paljon tarvitset...

kuinka monta cm tiili korvaa penoplex 30mm

Koska tiili voi korvata penoplex, et usko, minusta tuntuu, että nämä ovat täysin erilaisia ​​asioita. On vain erilaisia ​​sävellyksiä.

Anteeksi, että tämä ei ollut aivan oikea kysymys. Tarkoitin lämmönjohtavuutta.

Polyfoam korvaa puolet tiilistä, todennäköisesti se on, joten toivotan teille paljon onnea ja yritän tehdä kaikkea itseäsi. Myös taulukko on eri vaahdon senttimetrejä.

He rakastavat puuta, eivät ole vähemmän muovisia kuin lämmön ja melun eristys, mutta toisin kuin he hengittävät! Muovilla todella tuntuu pussista. parempia muovi-ikkunoita, koska ne pitävät lämpöä talvella

Haluan neuvoa sinua ostamaan luonnollisia kosmetiikka L'kosmetiikkaa. Tässä on niiden verkkokauppa http://www.lavco.ru/, katso ja lue on paljon hyödyllistä tietoa. Tämä on erittäin hyvä ja laadukas luonnollinen käsintehty kosmetiikka kasvot sisältää paljon hyödyllisiä osia. Olen käyttänyt tätä meikkiä yli vuoden ajan ja unohdin epämukavuudesta, ja ihoni saa terveellisen ihon.

Vastaa tai selitä kysymystä

Suosittuja kysymyksiä

Tervehdys sinulle. Nyt viimeistelemme talon ulkona. Kysymys tuli katon asettamisesta, työntekijät neuvovat sijoittaa kohdevaloja. Mutta kuinka paljon se maksaa, kerro minulle? Onko kallista asentaa?.

Hei kaikille, pyydän teitä, koska tarvitset pikaisesti hyviä käytännön neuvoja, kertokaa tietämättömiä henkilöitä, joilla voit nopeasti löytää monen asunnon asuntoprojektin.

Minulla on halu ostaa liukuva vaatekaappi ja ostoksen jälkeen minun täytyy säätää sitä. Voitteko kertoa minulle kuinka sopeutua vaatekaappiin?

Hyvää iltapäivää, melko äskettäin ostin itselleni talon, periaatteessa se on jo varustettu, voit ajaa ja elää, ainoa asia, joka on siinä, minulle, ei ole tarpeeksi takka, kerro minulle hinnat.

Hyvä tietää

... tiili, sinun täytyy mitata korkeus kattoon ja päättää kuinka paljon... Ja mittaa se (no...

... sitten päälle on kerros vaahtoa, ja kaikki on hieno... he tekevät, ja jotkut...

... kuinka paljon tiilet maksoivat. ja pyydä kassaa tiilen hinnasta. Noin yksi tiili...

... All.biz-luettelossa. Voit valita eri valmistajien vaahtobeltin.

... tiilet ja munien laatu riippuvat myös tiilimuodosta, tarkemmin sen alaryhmästä....

Hyvää iltaa! Tapasin kerran ongelmasi, kun rakennan uutta vaahtobetonia...

... ihanteellinen vaahtopaksuus on 50 mm. Tämä paksuus vaahto korvaa tiiliä...

... näiden lohkojen parametrit tulisi korvata tiilen seinällä - kooltaan...

Lämmönjohtavuus vaahtomuovista 50 mm - 150 mm - katsomme eristystä

Polystyreenilevyt, joita yleisesti kutsutaan polystyreenivaahdoksi - tämä on yleensä eristävää materiaalia. Se on valmistettu lämpölaajenemisesta polystyreenistä. Ulkonäköön nähden vaahto esitetään pieninä kosteudenkestävinä rakeina, sulatettaessa korkeassa lämpötilassa se sulatetaan yhteen kokonaisuutena, laatta. Rakeiden osien koosta 5 - 15 mm. Erinomaisen rakenteen - rakeiden ansiosta saavutetaan erinomainen 150 mm paksun vaahtomuovin lämmönjohtavuus.

Jokaisella rakeella on valtava määrä ohutseinämäisiä mikro-soluja, jotka puolestaan ​​suurentavat huomattavasti ilma-aluetta. On turvallista sanoa, että melkein kaikki vaahto koostuu ilmakehästä, noin 98%, puolestaan ​​tämä tosiasia on niiden tarkoitus - rakennusten eristäminen sekä ulko- että sisäpuolella.

Kaikki tietävät, että jopa fysiikan kursseista ilmakehän ilma on tärkein lämpöeristin kaikissa lämmöneristysmateriaaleissa, se on normaalissa ja harvinaisessa tilassa materiaalin paksuuden suhteen. Lämmönsäästö, vaahdon tärkein laatu.

Kuten aikaisemmin mainittiin, vaahto on lähes 100% ilmaa, mikä puolestaan ​​määrää vaahdon korkean kyvyn säilyttää lämpö. Tämä johtuu siitä, että ilmalla on alhaisin lämmönjohtavuus. Jos tarkastelet numeroita, näemme, että vaahdon lämmönjohtavuus ilmaistaan ​​arvoalueella 0,037 W / mK - 0,043 W / mK. Tätä voidaan verrata ilman lämmönjohtokykyyn - 0,027 W / mK.

Vaikka suosittujen materiaalien, kuten puun (0,12 W / mK), punaisen tiilen (0,7 W / mK), laajentuneen saven (0,12 W / mK) ja muiden rakennustöiden lämmönjohtavuus on paljon suurempi.

Energiansäästövahvuuden korkea taso johtuu alhaisesta lämmönjohtavuudesta. Jos esimerkiksi rakennat 201 cm: n paksuisen tiiliseinän tai käytät puumateriaalia, jonka paksuus on 45 cm, niin vaahtomuovia varten se on vain 12 cm tiettyä energiaa säästäen.

Siksi rakennuksen ulkoseinien ja sisäseinien lämmöneristyksestä harvoin tehokkain materiaali katsotaan vaahdoksi. Asuintilojen lämmitys- ja jäähdytyskustannukset vähenevät huomattavasti vaahdon käytön vuoksi.

Polystyreeni-vaahtolevyjen erinomaiset ominaisuudet ovat löytäneet niiden käytön muussa suojaustyypissä, esimerkiksi polystyreeni, joka suojaa myös maanalaisten ja ulkoisten viestien jäädyttämistä, minkä vuoksi niiden käyttöikä kasvaa useita kertoja. Polyfoamista käytetään myös teollisuuslaitteissa (jääkaapit, kylmävarastot) ja varastoissa.

Arkkien koot

Polystyreeni-vaahtolevyjen valmistus GOST: n mukaisesti. Polyfoamilla tuotetaan sekä rakenteita että arkkien kokoa. Vakiolevyn pituus on 100 cm - 200 cm, leveys 100 cm ja paksuus 2-5 cm. 50 mm: n vaahdon lämmönjohtavuus on suhteellisen korkea materiaalin pienen paksuuden ja ominaisuuksien ansiosta.

Ja mitä ostaa?

Rakennusmateriaalimarkkinoilla on valtava valikoima polystyreeni-vaahtolevyjä. Eristyslevyjen korkea lämmönjohtavuus riippuu niiden tyypistä. Esimerkiksi: vaahtolevy PSB-S 15: n tiheys on enintään 15 kg / m3 ja paksuus 2 cm. Levylle 2 - 50 cm tiheys on enintään 35 kg / m3. Verrataan vaahtoa muiden vastaavien materiaalien kanssa, joten polystyreenivaahtolevyjen lämmönjohtavuus riippuu helposti sen paksuudesta.

Esimerkiksi: polystyreenin lämmönjohtavuus on 50 mm, kaksi kertaa suurempi kuin saman tilavuuden omaava mineraalivilla, tässä tapauksessa polystyreenin lämmönjohtavuus, paksuus 150 mm, yleensä 6 kertaa suurempi kuin nämä luvut. Basalttivilla on myös erittäin huono vaahto.

Jotta eräs eristysmenetelmä voitaisiin soveltaa, on tarpeen valita oikein materiaalin mitat. Seuraavan algoritmin mukaan voit suorittaa laskutoimituksen:

 • On välttämätöntä selkeyttää lämmönkestävyyttä. Tämä arvo riippuu alueesta, jossa on tarpeen suorittaa laskelma, nimittäin sen ilmasto.
 • Seinän lämmönkestävyyden laskemiseksi voidaan käyttää kaavaa R = p / k, jossa sen paksuus on yhtä suuri kuin p: n arvo ja vaahdon lämmönjohtavuuden k-kerroin.
 • Vakituisista indikaattoreista voimme päätellä, mitä kestävyyseristystä pitäisi olla.
 • Haluttu arvo voidaan laskea kaavalla p = R * k, R: n arvo voidaan löytää edellisen vaiheen ja lämmönjohtavuuden kertoimen perusteella.

Vaahtomerkit

Jos olet kiinnostunut kysymyksestä, mikä on paras brändi ostaa vaahtomuovia ja mikä on sen lämmönjohtavuus, niin me vastaamme sinulle. Alla on suosituimmat tuotemerkit sekä vaahdon tiheys ja lämmönjohtavuus.

 • PCB-C15. Lämmönjohtavuus on 0,042 W / mK ja tiheys 11-15 kg / m3
 • PCB-C25. Lämmönjohtavuus on 0,039 W / mK ja tiheys 15-25 kg / m3
 • PCB-C35. Lämmönjohtavuus on 0,037 W / mK ja tiheys 25-35 kg / m3

Listaamme täydentää PSB-C5-vaahtomuovi, jonka lämmönjohtavuus on 0,04 W / mK ja tiheys 35-50 kg / m3. Tiheyden ja lämmönjohtavuuden analysoinnin jälkeen on turvallista sanoa, että tiheys ei vaikuta merkittävästi vaahdon peruslaatuun, lämmön säästöön.

Lisää tästä aiheesta verkkosivustollamme:

 1. Suulakepuristettu tai puristetusta polystyreenivaahdosta - eristyksen tekniset ominaisuudet
   Ekstrudoitua polystyreeniä, joka on korkean teknologian materiaalia, voidaan oikeutetusti kutsua ainutkertaiseksi. Siksi hänet käytettiin niin laajasti rakentamiseen, putkistoon ja muuhun osaan.
 2. Polyfoam tai vaahto - mikä on parempi lämmittää talon seinät ulkona
   Kaikkien tiedossa oleva vaahtomuoviliuos, joka kilpailee yksinomaan lasivillasta, on nykyään paljon johdannaisia, jotka muuten usein luovuttavat muille nykyaikaisille eristeille. Muuten.
 3. Rakennusmateriaalien lämpöjohtavuus - taulukko ja numerot
   Ensimmäinen kysymys, joka syntyy jollekin, joka päätti rakentaa oman talonsa, on se materiaali, jota se käyttää tähän. Tämä riippuu säätiön valinnasta vuorostaan.
 4. Pöytän eristeen lämpöjohtavuus - eristyksen lämmönjohtavuuden vertailu
   Elämme kaukana maapallon kuumimmasta maasta, mikä tarkoittaa, että meidän on pakko lämmittää asuntoja ainakin suurimman osan vuodesta. Tämä selittää.

Lisää kommentti Peruuta vastaus

Voit tilata uusia viestejä sähköpostitse.