Miten sisäisiä osioita tehdään puutalossa

Talonrakennetta valittaessa on tärkeää ottaa huomioon sen seinien ja muiden tukirakenteiden valmistukseen käytetty materiaali, koska ne siirtävät kuorman perustusmaalle. Esimerkiksi vaalean rungon taloon betonilattiat ja raskas tiiliseinät eivät ole sopivia. Jotta ymmärtäisitte, mitä osioita tarvitaan puutalossa, sinun on tutustuttava lajikkeisiin ja ominaisuuksiin.

Mikä ero on väliseinien ja seinien välillä?

Ennen työn aloittamista on tarpeen hallita teoria. Usein ei-ammattilaiset sekaantuvat sellaisiin käsitteisiin kuin seinät ja väliseinät (varsinkin kun on kyse uudistuksesta).

Selvennykseksi voidaan antaa seuraavat määritelmät:

 1. Laakerin seinät ovat talon rakenteita, jotka ottavat kuorman lattialta ja katolta ja siirtävät sen pohjaan. Nämä seinät ovat erittäin tärkeitä, joten ne on laskettava laakerikapasiteetin mukaan. Seinä kulkee koko lattian korkeudelle (lattiasta seuraavaan kerrokseen), eli leikkaa limittyvän levyn läpi.
 2. Epäorgaaniset seinät ovat rakenteita, jotka, kuten edellisessä tapauksessa, on sijoitettu lattian koko korkeudelle, mutta kuorman siirto perustukselle on vain omasta painostaan ​​(ne eivät koske lattiaa tai kattoa).
 3. Huoneen korkeudelle asetetut väliseinät (lattiasta kattoon yhteen kerrokseen). Toisin kuin seinät, ne eivät perustu perustaan, vaan lattialle. Kuljetustoiminnot eivät toimi, vaan ne toimivat vain sulkevina rakenteina.

Levyille on vähemmän vaatimuksia kuin seinät, joten ne voivat olla ohuempia ja vähemmän kestäviä.

Puurakennuksen osien ominaisuudet

Jos haluat tehdä sisäosat omiin käsiisi hirsi-, puu- tai kehysrakennuksen taloon, sinun on muistettava seinien materiaalin massasta ja lujuudesta. Tiilitalot asennetaan usein samalle materiaalille kuin seinärakenteet. Mutta on tärkeää muistaa, että elementti, jonka korkeus on 2,7 m ja paksuus 1,2 m keramiikasta, painaa noin 600 kg lineaarimittareita kohden. Tämä on noin 100 kg enemmän kuin 300 mm: n paksuisen ulkoseinän massa (optimaalinen lämmityslaitteille). Se on seinän punnittava enemmän kuin omaa, ja jos lisäät päällekkäisyyttä ja kattoa, kuva ei ole iloinen. Siksi on tärkeää muistaa yksi asia: materiaalin tiheys väliseinien osalta ei saa ylittää tukiseinien tiheyttä.

Seuraavia neuvoja voidaan antaa kokoonpanon aloitusajankohdasta omiin käsiisi. Sisä-aidat on asennettava vasta sen jälkeen, kun talon seinät kutistuvat. Jos teet tämän aikaisemmin, tapahtuu seuraava tilanne:

 1. Seinät, jotka ovat kuormittuneet lattian ja kattojen painolla, alkavat kuivua ja kaataa.
 2. Samanaikaisesti väliseinät kutistuvat (jos ne ovat puusta valmistettuja), mutta koska niiden kuormitus on pienempi kuin seinän aidat, prosessi on hitaampaa.
 3. Ero johtaa siihen, että seinärakenteeseen perustuva päällekkäisyys asettaa painetta sisätiloihin ja johtaa niiden poikkeamiseen pystysuorasta, ulospäin ja taipuisasta.

Tämän ilmiön estämiseksi sen on odotettava aikaa, kun se on koottu omalla kädelläsi kotona baarista tai pyöristetystä lokista. Paneeli- ja kehyskotelot eivät käytännössä kutistu, joten sisäosat voidaan asentaa heti kokoonpanon jälkeen.

Levyjen lajit ja niiden valmistusmenetelmät

Puutavaran tai otsilinennogon tukkien puiset osiot sekä kehysrakennukset voivat olla seuraavia tyyppejä:

 • kehys ja runko-kilpi;
 • kilpi ja puusepäntyöt;
 • kehyksetön.

Kaikki edellä mainitut tyypit ovat puurakenteita. Lisävaihtoehtona voit tehdä kipsilevyn tai kielen ja uran aitaamisen. Niillä on myös melko pieni massa ja ne on helppo asentaa.

Kipsilevyseinien kokoonpanojärjestelmä

Jotta voisit ymmärtää, miten sisustuselementtejä voi rakentaa baarista tai pyöristetystä lokerosta omiin käsiisi, sinun on harkittava jokaista tyyppiä erikseen.

Väliseinät kehyksessä

Tällaisia ​​puutavaran tai puutavaran puutavaran osia voidaan käyttää tulevan omistajan pyynnöstä, ja kehysrakennuksille ne tulevat olemaan paras vaihtoehto.

Tuotantotekniikka on seuraava:

Kehysosion asennus

 1. Tilojen mittaus ja merkintä lattialle, jossa sisustussuunnittelu sijaitsee.
 2. Tee alempien vanteiden tankoja, jotka saadaan mittausten mukaan. Kiinnitä elementit lattialle ruuveilla tai ruuveilla.
 3. Seuraavaksi leikataan telineen ja kehyksen poikittaiselementtien mittausten mukaan. Niiden kiinnittäminen suunnitteluasentoon omilla kädillä voidaan tehdä kahdella tavalla: yksittäin tai kehyksen asentamisen jälkeen sen kokoamisen jälkeen lattialle. Kiinnittimet suorittavat ruuveja tai ruuveja. Äärimmäiset virrat kiinnitetään suoraan seinään.
 4. Kehys on kiilattu yläosaan ja kiinnitetty kiinnikkeillä.
 5. Runkopinon eristeen elementtien välissä (jos sitä tarvitaan äänieristykseen) ja suorita trimmaus. Päällystys voi olla kipsilevy tai salibandy. Tällöin levyt ja elementit leikkausleikkauksesta niin, että niiden liitos putosi telineiden keskelle.

Hallitus ja puuseppä

Jos haluat tehdä tämän tyyppisiä sisätiloja omiin käsiisi talosta baarista tai lokista, sinun on noudatettava seuraavaa menettelyä:

Hallituksen osiot talossa

 1. Huoneen mittaus ja asettelu.
 2. Puupaneelien valmistus (kiinteä) levyt, joiden paksuus on 20-40 mm.
 3. Lattian pinnalla ja katolla kynnetään palkit, jotka muodostavat urat suojusten asennusta varten. Suojus voi olla kaksikerroksinen tai kolmikerroksinen. Sisäkerroksen kolmikerroksisen rakenteen valmistuksessa käytetään pienempää paksuutta.
 4. Kokoa suojavaippa korkeuteen. Lisäämällä ne tangot muodostamaan urat.
 5. Äänenpitävä materiaali voidaan sijoittaa kerrosten väliin.

Joustinosastojen mitat riippuvat määräpaikasta. Ne näyttävät ovien lehdiltä, ​​voivat olla kuuroja tai lasitettuja.

Ne on tehty sekä koko huoneen korkeudelle että 30-50 cm: n etäisyydellä yläreunasta kattoon.

kehyksetön

Omien käsiensa valmistuksessa tämän tyyppisen työn yksinkertaisimmat rakenteet on tuotettu seuraavassa järjestyksessä:

Järjestelmä on yksinkertaisin kehyksetön osio

 1. Huoneen mittaus ja asettelu.
 2. Kiinnitys alareunusta.
 3. Tehdä ura barissa pribivka kaksi palkkia. Ura tulee olla yhtä suuri kuin väliseinien paksuus.
 4. Katto asennetaan kattoon kolmion muotoiseksi. Se on kiinteä osa yläosan kiinnitysurasta, joten sijainti on vastattava alempaa kiinnitystä.
 5. Asenna pystysuuntaiset levyt, jotka alkavat seinää vasten. Se painetaan ja naulataan kolmionmuotoiseen palkkiin.
 6. Asenna kaikki levyt vuorotellen. Yksittäisten elementtien välinen tila on täynnä vetoa, asennusvaahtoa tai eristävää johtoa.
 7. Levyjen asennuksen jälkeen ura toisen kolmiomaisen elementin naulataan kattoon.
 8. Suorita osion kotelo.

Sen sijaan, että palkit kiinnitettäisiin lattiaan ja kattoon, voit käyttää metallisia kulmia.

Jotta osaaminen taloon olisi puusta tai muista puulajeista omalla kädellä, on valittava tyyppi oikein ja kiinnitettävä ne epäsuorasti pystysuoraan ja vaakasuoraan ja kiinnitettävä rakenteen osat tiukasti toisiinsa. Tuotantoa varten on suositeltavaa valita havupuiden ensimmäisen tai toisen luokan puu. Kaikki puut on välttämättä käsiteltävä antiseptisilla aineilla, jotta estetään rappeutuminen. Haluttaessa elementit voidaan käsitellä palonestoaineilla palonkestävyyden lisäämiseksi.

Miten osastoja tehdään puutalossa: vinkkejä asiantuntijoilta

Jokainen yksityisen talon omistaja ennemmin tai myöhemmin alkaa rakentaa sen, korjata sen, palauttaa sen.

Eri materiaalien rakennuksissa on sääntöjä kunnostamiselle ja rakenneuudistukselle, ja harkitsemme puun talojen osien, asennus- ja eristyssääntöjen ominaisuuksia ja salaisuuksia.

Väliseinät ja seinät: mikä on ero

Kehittäminen ja korjaus haluavat tehdä kaiken, sekä päälliköt ja "vedenkeittimet". Ennen kuin pääset alas liiketoimintaan, sinun täytyy asentaa itsesi teoreettisella pohjalla niin, että asennusvaiheessa ei ole kysymyksiä ja vaikeuksia.

Zoning seinät

Ensimmäinen asia, joka on tärkeää ymmärtää, on seinien ja väliseinien välinen ero. Jotkut uskovat, että tämä on sama asia. Nyt ymmärrämme.

Joten seinät ovat kahta tyyppiä:

 • Laakerin seinät ovat rakenteita, joihin päälevyt tuetaan, ja jotka pitävät rakennuksen koko rakennetta. Niitä ei voi rikkoa, uudelleenjärjestellä eikä yleensä "koskettaa" kunnostamisen aikana.
 • Lattian korkeutta ei ole asennettu seinämille, mutta samaan aikaan pohjaa tai kattoa ei tueta. Siksi tällaiset seinät voidaan rikkoa ja kuljettaa, jos se ei vaikuta kielteisesti kattoon.
 • Väliseinillä ei puolestaan ​​ole merkitystä koko rakenteen kannalta. Ne perustuvat päällekkäisyyksiin ja niillä on vain koristeellinen rooli sisustuksessa. Useimmiten käytetään kaavoituksessa jakamaan huone vyöhykkeiksi. Joskus käytetään sisäosioina.

Väliseinät ovat jo pitkään puhjenneet rakennus- ja korjausmaailmasta, vaihtoehtoisena ratkaisuna suurille ja pienille huoneille, joissa tarvitset useita alueita. Keittiö on erinomainen vaihtoehto jakaa keittiö ja ruokasali. Väliseinät eivät välttämättä ole kiinteitä, vaan ne ovat hyllyjen ja hyllyjen muodossa, mikä on tärkeää keittiölle, toimistoille ja muille tilatuotteille.

Jos puhumme puisia yksityisasuntoja, ne voidaan tehdä mistä tahansa materiaalista, paitsi tiiliä.

Tämä voi olla sama puu, kipsilevy, lasimateriaalit ja muut. Asennettaessa osioita on vähemmän vaikeuksia kuin seinien rakentamisessa, koska niissä ei ole erityisiä vaatimuksia, vaan ne toimivat vain kaavoituksina eivätkä ne saa olla niin voimakkaita, että ne kestävät katon, lattian tai lattiapinnan kuormitusta.

Puurakenteiden väliseinien ominaisuudet

Puuportaassa ei ole osastoja kutistumiseen. Ensin talo on täysin rakennettu, istuu alas ja sitten osaa asentaa. Jos asennat ne heti, on mahdollista, että niiden muodonmuutos tapahtuu kutistumisen aikana kotona. Puu on luonnollinen materiaali ja pyrkii laajentamaan, sopimaan tai muuttamaan jollain tavalla.

Osio maassa

Kokeneet rakennuttajat kertovat ensin talon rakentamisesta, rakentamisen täydellisestä rakentamisesta ja ennen kuin korjaustöitä tehdään, useita kuukausia on kulunut. Tänä ajanjaksona materiaali "istuu" sen sijaan, eikä sisäiseen työhön puuttu. Jos sivuutamme tämän neuvoja, voimme kohdata halkeamia ja sisäpuolen muodonmuutoksia.

Väliseinillä on yksi tärkeä ominaisuus: ne on helppo asentaa, yhtä helppoa purkaa.

Toisin sanoen ne voidaan tarvittaessa siirtää toiseen paikkaan, joka on jo valmiiksi korjattava tai poistettu kokonaan. Väliseinien lisäksi tällaiset rakenteet tarjoavat äänieristysominaisuuksia.

Harkitse yksityisen talon sisätilojen tärkeimmät ominaisuudet:

 • kevyt, jotta ei kestää, mikä kuorma.
 • voimaa, jotta kestää pieniä kuormia.
 • lämpö- ja meluneristysominaisuudet huoneeseen.
  ekologian, eli on tärkeää käyttää vain ympäristöystävällisiä materiaaleja, sillä puutalo on ympäristöystävällinen.
 • Kosteudenkestävyys ja palonkestävyys ovat ominaisuuksia, joita voidaan saavuttaa käyttämällä erityisiä impregnointeja materiaaleille ennen asennusta.

Siten voimme päätellä, että väliseinien on täytettävä tietyt kriteerit täyttäessään tehtävänsä.

Osien lajit ja niiden asennusteknologia

Puu- tai puutavaran puisessa yksityisessä talossa käytetään useita eri tyyppisiä väliseinämiä, joista jokainen on asennettu erityisten sääntöjen mukaisesti.

Kehys- ja kehyssuojusosioita pidetään yleisimpänä vaihtoehtona puutaloon asennukseen. Asennustekniikka ei ole vaikea, vaikka itse teet osiot. Tärkeintä on seurata toimien algoritmia:

 • piirustus ja rakenteen mittaaminen siten, että se sopii tiukasti katon ja lattian väliin
 • lattiaan ja liinavaatteisiin kiinnitetään vanteiden avulla laitteistopalkit ja asetetaan runko, eli runko ja kiinnitetään palkkeihin ja pudotuspuolelta seinään
 • Seuraava vaihe on lämpö- ja melueristys, useimmiten tässä tapauksessa käytetään mineraalivillaa, joka sopii itse runkoon
 • takalauta, puulevyt tai kipsilevy (kateus halujen ja omistajan mieltymyksistä)
 • ulkoseinätyöt, ts. väliseinä on valmis - kitti, pohjamaali ja maali tai tapetti tai lakkaus

Puusepän ja paneelin väliseinät on asennettu seuraavien periaatteiden mukaisesti:

 • mittaukset otetaan ja merkintä tehdään
 • joka on valmistettu puiden puroista, joiden keskipaksuus on 3 senttimetriä
 • purot naulataan lattialle ja luo uria tulevalle osioille
 • väliseinä koostuu puulevyistä, jotka on asennettu valmiiksi valmistettuihin uraseihin

On tärkeää huomata, että väliseinät voivat olla 1-2-3-kerroksia riippuen arkkien määrästä. Paksumpi - sitä vahvempi. Perusmateriaalin arkkien välisen äänieristyksen aikaansaamiseksi voidaan asettaa mineraalivillaa, joka antaa korkean eristysasteen.

Tämä muotoilu pesee koko korkeudelle lattiasta kattoon tai usean senttimetrin yläpuolella olevasta aukosta, jos se on esimerkiksi kaavoittaminen yhteen huoneeseen eikä väliseinän väliin.

Kehyksetön puurakenteita pidetään yksinkertaisimpina asennustyössä:

 • mittaukset, merkinnät, kuten edellisissä versioissa
 • pohjarakenteinen asennus
 • joka tekee uran levyn paksuudesta, josta partitaali tehdään
 • levyt asennetaan kattoon ja lattiaan asennettuihin uriin; täytyy aloittaa seinältä;
  kaikki aukot ja aukot täytetään hinauksella tai vaahdolla
 • kun rakenne on valmis, suoritetaan ulkoista työtä; osio on päällystetty, maalattu

Vahvan ja kestävän osion lupaus - oikein tehdyt mittaukset alkuvaiheessa. Kun kaikki materiaalit sovitetaan yhteen, muodostetaan tiheä väliseinä, joka kestää melko suuria kuormia.

Ositusvaatimukset

Jos haluat jakaa osiin puun talon omiin käsiisi, sinun on perehdyttävä joihinkin tällaisten rakenteiden vaatimuksiin:

 • Väliseinien on oltava voimakkaita, jotta ne eivät putoaisi, älä hämärtyisi, ja voitte nojata niihin. Tämä pätee erityisesti lastenhuoneisiin, joissa lapset pistävät rakennetta, pitävät sitä kiinni ja koskettavat jatkuvasti.
 • Asennuksen aikana tulee välttää epäsäännöllisyydet, aukot tai halkeamat, erityisesti levyt ja seinät, sillä tämä riippuu suoraan vahvuudesta.
 • Jos osio asennetaan huoneeseen, jossa on korkea kosteus, on tarpeen valita kosteutta kestävät materiaalit (vihreä kipsilevy, puu, jossa on kosteutta kyllästetty).
 • Toisessa kerroksessa olevissa väliseinissä, parvekkeella, terassilla on tärkeää valita puulevyt, koska ne ovat kevyimmät painoarvot eivätkä edusta kuormaa.
 • Suurten huoneiden, esimerkiksi olohuoneen jakaminen, virkistysalueelle jakaminen, syöminen ja opiskelu, on parempi käyttää läpinäkyviä materiaaleja jättämään huoneesta visuaalisesti suuret ja kirkkaat.
 • Paksuuntunut väliseinä mahdollistaa piilottamisen johdot, johdot ja muut viestinnät.

Ennen asennusta sinun on ajateltava kaikkea pieniä asioita määriteltäessä rakennustyyppi ja materiaali, josta se tehdään.

Melueristys

Yksityisen talon huoneiden välisten standardien mukaan eristys olisi yli 43 dB. Osioita asennettaessa on suositeltavaa rakentaa tämä indikaattori, jotta kaikkien perheenjäsenten asuminen olisi mahdollisimman miellyttävää.

Jos sinun on luotava täydellinen eristys, on suositeltavaa kääntyä asiantuntijoihin, jotka osallistuvat äänen eristykseen ja akustiikkaan (ehkä kotona sinun on varattava studiota tai musiikkitilaa luovuuteen).

Minvata meluneristölle

Jos on tarpeen luoda eristys tavallisille elinolosuhteille, riittää, että käytetään vakiomuotoista eristintä - erittäin tiheää rakennusta mineraalivillaa. Sen hallussa ei ole ainoastaan ​​meluneristystä, vaan myös lämpöeristysominaisuuksia. Tietenkin voit käyttää keramiikkaa, hiutaloitua betonia ja muita materiaaleja, jotka täydentävät täydellisesti ulkomaalaisia ​​ääniä. Vain mineraalivilla, toisin kuin muut rakennusmateriaalit, on pieni paino, joka on erittäin tärkeä väliseinille.

Materiaali äänen vaimentamiseksi sijoitetaan kehykseen väliseinän levyjen väliin. Mitä tiheämpi kerros, sitä suurempi eristys.

Jos väliseinät suunnitellaan kaavoitukseksi samassa huoneessa, eristäminen ei ole välttämätöntä varsinkin, koska tämäntyyppisiä väliseiniä ei voida täysin asentaa kattoon, mutta pienellä aukolla (3-5 senttimetriä).

Kipsilevyosastot

Kipsilevy on yleisimpiä materiaaleja eri tyyppisille pinnoille talossa. Tämän materiaalin runko-osiot kiinnitetään helposti ja nopeasti. Lisäksi arkkien koon takia ei tarvita suurta pinnanmuotoista työtä, riittää vain saumausten ompelu.

Kipsilevyjen toinen etu on sen laaja valikoima, joista löytyy erilaisia ​​vahvuuksia ja paksuja kangastyyppejä. Erityisen suosittu on kipsilevy vihreä (kosteutta kestävä).

Kevytmetalliprofiileja käytetään kipsilevyrakenteen asennukseen. Niiden asennus pystyy tekemään jopa teini-ikäinen, juuri niin, että mittaukset voidaan tehdä oikein ja sujuvasti.

Ensinnäkin kehys on valmistettu profiileista, mineraalivilla asetetaan siihen ja osio on ommeltu kaikkine sivuseinämineen. Myös tällaisessa rakenteessa voidaan piilottaa kaikki tarvittavat johdot tai putket huoneen esteettisen ulkonäön parantamiseksi.
Äänieristysominaisuudet riippuvat suoraan arkin paksuudesta ja sisäisestä raosta, jolla eristysmateriaali asetetaan.

Kipsilevyosio

Kun rakenne on kokonaan koottu, on mahdollista edetä osion ulkopintaan. Kipsilevyjen väliset aukot ja liitokset pakataan, sitten kiillotetaan. Ennen pääpäällystysmateriaalin levittämistä käytetään pohjamaalia tartunnan lisäämiseksi. Sitten voit levittää osion haluamallesi. Se on yleensä maalattu, mutta jotkut on liimattu tapetoihin, nahkaan, mokkadiin jne.

Puiset väliseinät

Puusta valmistetut väliseinät sopivat parhaiten baarin tai lokin kotiin. Ne voidaan toteuttaa kahdessa muunnelmassa - kehyksissä tai jatkuvissa arkeissa. Puiset väliseinät ovat ihanteellisia niille, jotka usein haluavat muuttaa asuntojen suunnittelua ja tehdä korjauksia tai kunnostamista. Asia on, että tällaiset rakenteet on helppo asentaa ja ne on helppo purkaa, mikä helpottaa uudelleenjärjestely- tai korjausprosessia.

Jos tällaiset väliseinät asennetaan kosteissa tiloissa, niitä on ensin käsiteltävä erityisellä kyllästyksellä, joka suojaa materiaalia mätämiseltä, muotilta ja sieni-infektion kehittymisestä.

Jotta halutaan estää halkeamien rakentaminen tulevaisuudessa, on suositeltavaa peittää se vahvistetulla verkolla, jonka päälle käytetään materiaaleja.

Lasin materiaalien väliseinät

Lasimateriaaleja käytetään interroom- tai kaavoitettujen väliseinien tapauksessa. Tämä varmistaa korkean luonnonvalon.
Lasi- tai muovimateriaaleja, jotka jäljittelevät lasia, on esitetty rakennusmarkkinoilla laajalla alueella. On paljon värejä ja kuvioita.

Lasinen väliseinä puutalossa

Tällaisilla väliseinillä on korkea äänieristysominaisuus ja ne kulkevat noin 80% luonnollisesta selkeytyksestä. Lasimateriaalit asennetaan sisätilojen viimeistelyvaiheen viimeistelyvaiheeseen. Niiden asennus eroaa hieman muista materiaaleista.

Puutaloiden väliseinien keskihinnat

Minusta on vaikea puhua hinnasta, koska se riippuu monista tekijöistä. Tulenkestävät ja kosteutta kestävät materiaalit maksaa hieman enemmän kuin yksinkertaiset puu- tai kipsilevyt. Tärkeää on myös itse materiaalin tyyppi.

Suunnitelmaa, laskelmia ja arvioita valmisteltaessa on tärkeää lisätä 10%, ottaen huomioon mahdolliset jätteet, jotta "materiaalia ei ylitetä".

Yhteenvetona on tärkeää huomata, että yksityisillä taloryhmillä on hyvin tärkeä rooli. He auttavat erottamaan huoneet sekä luomaan eri vyöhykkeet samassa huoneessa. Väliseinät voidaan tehdä lasista, muovista, polykarbonaatista, kipsilevystä, puulevyistä ja muista. Asennuksen aikana on tärkeää noudattaa osioiden asennuksen sääntöjä ja ominaisuuksia luodakseen vahvan ja kestävän rakenteen.

Korkean kosteuden huoneissa on suositeltavaa käyttää lasia tai kosteutta kestävää kipsilevyä. Jos puun materiaali otetaan pohjan osaksi, se on esikäsitelty erityisellä impregnoinnilla.

Interroom-osiota puutalossa omilla kädet videolla:

Huomannut virheen? Valitse se ja paina Ctrl + Enter kerrota meille.

Kuinka laittaa osio taloon

Asuntojen saneeraukseen liittyy usein tilojen uudistaminen. Erilaisista materiaaleista valmistetut sisäosat: tiilet, kipsilevyt, solubetonilohkot, puu, lasi, polykarbonaatti, erilaiset levyt ja muut. Ne eroavat toisistaan ​​suorituskykyominaisuuksissaan. Asunnon valinnan valinta riippuu sekä rakennettujen väliseinien vaadituista toiminnallisista indikaattoreista, niiden koristeellisesta ulkonäöstä, asennuksen monimutkaisuudesta. Tärkeä näkökohta on usein materiaalin kohtuuhintaisuus, kyky työskennellä sen kanssa itse. Käytännössä käyttö ja yhdistelmä alkuperäisen, ainutlaatuisen sisustuksen sisustukseen.

Huoneiden välisten väliseinien nimittäminen

Yksityisen talon tai huoneiston pääkorjauksen aikana saattaa olla tarpeen poistaa olemassa olevat sisäosat tai rakentaa uusia. Lisäksi ongelma on merkityksellinen uusissa rakennuksissa, joissa on ilmainen asettelu.

Sisäseinämiä edustaa suuri joukko erilaisia ​​vaihtoehtoja niiden luomiselle. Uusien huoneiden luominen tai nykyisten koon muuttaminen on välttämätöntä varmistaa mahdollisimman mukavan mukavuuden taso. Suurin rakennusrakenteen este voi olla kysymys materiaalin valinnasta, suunnitellun rakenteen oikeasta rakentamisesta.

Huonejakajien tulisi:

 • maksimoida huoneen pinta-ala;
 • kestävät kestämään ripustettujen ripustusten, maalausten, kaappien kuormituksen;
 • tarjoavat hyvän melueristyksen;
 • mahdollisesti houkutteleva koristeellinen ulkonäkö;
 • antaa asukkaille mahdollisuuden yksityisyyteen ja mukavaan harrastukseen;
 • jakaa talon toiminnallisiksi alueiksi: keittiö, wc, kylpyhuone (suihku), eteinen, eteinen, makuuhuone.

Paras vaihtoehto, joka täyttää ensimmäisen vaatimuksen, ovat väliseinät, joilla on pienet paksuus seinät. Mutta ne eivät useinkaan täytä muita kriteerejä.

Koristeelliset väliseinät asunnossa

Sisätiloissa, joissa on aukkoja tai aukkoja, perustetaan akvaarioita, erilaisia ​​kodinkoneita. Ja kun huonekalut toimivat seininä, samaan aikaan talon sisätila on jaettu alueille, vaatteille, kirjoille, astioille ja muille harvoin käytetyille tavaroille jaetaan.

Osioiden oikea erektio ratkaisee joukon tärkeitä asioita, jotka liittyvät asunnon asukkaiden mukavaan asumiseen. Samalla tällä tavalla voit sisustaa taloa.

Perusasennussäännöt

Voit rakentaa seiniä talon sisällä omiin käsiisi tai houkuttelevien työntekijöiden avulla, mutta on otettava huomioon useita rajoituksia. Sisäseinien rakentamista koskevat säännöt ovat seuraavat:

 • Kiellettyä on lisätä kylpyhuoneiden (WC: n), keittiön kokoa, vähentää asuintilaa ja päinvastoin;
 • on mahdotonta varustaa kylpyhuone monikerroksisessa rakennuksessa, jos naapureiden keittiö sijaitsee pohjan alla;
 • Ei ole myöskään hyväksyttävää jakaa tilaa useisiin osiin, jos vain yksi luonnonvalonlähde (ikkunat) on;
 • kun keittiöön asennetaan kaasuliesi, sitä ei voi yhdistää asuintilaan;
 • tukirakenteiden kuljettaminen tai purkaminen on ehdottomasti kiellettyä, koska se on vaarallista koko rakennustöille;
 • Rakennetaan raskaita sisäosioita vain kiinteälle pohjalle, jolloin on tarpeen laskea lattialle vaikuttavat kuormat.
Prosessi seinien rakentamiseksi huoneistossa

Kevyiden materiaalien seinien (hiilihapotettu betoni tai rungon avulla rakennettu) seinät ovat kaikki yksinkertaisemmat: ne on rakennettu kaikkialle ongelmitta.

Talon sisäinen kunnostaminen edellyttää yhteydenpitoa asianomaisen viranomaisen (BTI) kanssa. Sisätilojen väliseinän on välttämättä täytettävä edellä mainitut vaatimukset. Tämä kysymys vaikuttaa naapureiden mukavuuteen, rakenteen eheyteen ja henkilökohtaiseen turvallisuuteen.

Sisustusmateriaalit

Jos on kysymys siitä, mitä tehdä sisäosalle, niin ei ole mitään selvää vastausta. Nykyaikaiset rakennusmarkkinat tarjoavat asiakkaille laajan valikoiman. Jokainen materiaali on hyvä omalla tavallaan. Ennen kuin ostat minkä tahansa, sinun on tutkittava sen ominaisuuksia. Vasta sen jälkeen - päättää, mikä on parempi tehdä seinärakenteita tietyissä tapauksissa. Monoliittiset betonivyöhykkeet syntyvät rakennusvaiheessa laakereina.

Tiiliseinät sisällä - klassinen versio

tiili

Sisätilojen seinät ovat tavanomainen rakentamismenetelmä. Tällaisen rakenteen rakentamiseksi on oltava erityisiä taitoja ja tietämystä. Mutta tämä vaihtoehto on optimaalinen äänieristykselle, vahvuudelle.

Tiili suuren tiheyden vuoksi on raskas materiaali. Tällaisen erilaisen koostumuksen käyttämistä varten rakennetaan:

Tästä jälkimmäisestä ei ole suositeltavaa toteuttaa partitiivien rakennetta märillä alueilla.

Vapauttamismuoto käytti seuraavia tyyppejä:

 • yksiosainen;
 • ontto.
Keraamisten tiilien käyttö rakennuksessa

Tiiliseinien etuna on niiden suuri lujuus, vahinkojen kestävyys, joka mahdollistaa raskaiden, massiivisten kaappeiden, maalausten ja muiden esineiden ripustuksen. Mutta onttojen lajikkeiden pohjalla sinun tulee käyttää vahvistettuja kiinnikkeitä.

Muuraus on yleensä puoli-tiilillä. Sen paksuus ei ole yli 160 mm. Rakenteen rakenta- miseksi on otettava huomioon sen tuleva paino, kuormitus pohjaan.

Käyttämällä sisäpuolella olevaa tiiliä voit tehdä kevyemmän seinän: vähentää sen painoa noin 30%. Äänen eristyksen taso on kuitenkin pienempi kuin kiinteän tiilen käyttö.

Asettelu tehdään "liitokselle" tai lisäkynsiä varten, koristepinnoitteet. Ensimmäinen vaihtoehto on itse suunnittelumenetelmä, mutta se asettaa suuria vaatimuksia rakentajan taidoille ja työn laadulle.

Tiilien käyttäminen asunto- tai talon väliseinämateriaalina on niiden rakentamisen kallis muunnelma. Sekä materiaali että asennustyöt ovat korkealla hinnalla. Lisäksi kipsi vaikuttaa siihen. Muurausrakentaminen itsessään on työläs, aika vievää. Mutta tiiliseinät ja väliseinät ovat kestäviä ja kestäviä.

Cellular betoni

Sisäseinät uusissa rakennuksissa on usein pystytetty kaasu- ja vaahtolohkoihin. Nämä materiaalit ovat helposti käsiteltävissä: voit yksinkertaisesti leikata kaaria sisään, asentaa oven runko.

Kaasusementin osion rakentaminen

Tuloksena oleva muotoilu on helppoa. Sen lämmöneristyskyky on parempi kuin tiili, ja äänieristys ja erityisesti voima on huonompi kuin jälkimmäinen.

Työskentele solujen betonilla nopeammin ja samaan aikaan työvoimakustannukset ovat pienemmät kuin muuraustyön aikana.

levyt

Kun otetaan huomioon eri vaihtoehdot, kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millaisia ​​levytyyppien väliseinät ovat. Tällaisten lohkojen rakentaminen muistuttaa oppitunnin suunnittelijan kanssa: urien ja ulkonemien (rakeiden) ansiosta rakenteelliset elementit sopivat täydellisesti yhteen.

Pazogrebnevy-levyillä on tällaisia ​​etuja:

 • helppo käsitellä;
 • on hyvä lämmön- ja meluneristysominaisuudet;
 • on suhteellisen pieni massa;
 • asennus yksinkertaisuus, pystysuoran rakenteen lujuus verrattuna vaahto- tai kaasulohkojen rakentamiseen;
 • aukkojen läsnäolo tekee sisäisen viestinnän helpottamisesta.
Pazogrebnevyn kipsilevyt

Levyillä on suhteellisen pieni lujuus, ei kosteutta, ja ne tarvitsevat erityistä kipsiin perustuvaa liimaa asennusta varten.

Lasi, sen lohkot

Lasia käytetään liukuvien väliseinien tai kiinteiden paneelien luomiseen. Seinien mitat ovat itsessään pie- nemmät, mutta jäljellä olevat merkittävät ominaisuudet kärsivät.

Lasihelmien (luxfer) rakentaminen mahdollistaa huoneen tyylin korostamisen, mielenkiintoisen valaistuksen ja koristeelliset vaikutukset.

Lasilohkot sisätiloissa

Lasilla ja ylellisyydellä on hyvä hinta. Niitä käytetään suhteellisen harvoin, koska käytännöllisyyden näkökulmasta - tämä ei ole paras ratkaisu.

kipsilevy

Usein asunnossa tai talossa tehdään asennus kipsilevy osiot. Levyt kiinnittäen ennalta luotuun kehykseen, jonka sisäpuolella on ääni- ja lämmöneristysmateriaali.

Kipsilevyn käyttö on luonteenomaista asennuksen helppoutta, kykyä luoda eri muotojen väliseinät. Huoneissa, joissa korkea vesihöyrypitoisuus ilmassa on kosteutta kestäviä GCR-lajikkeita.

Asennustekniikan vaatimusten täyttyessä kipsilevystä muodostuva rakenne on vähäinen ja sillä on riittävä lujuus ja luotettavuus.

Muut materiaalit sisäseinien rakentamiseen

Tarkastelluista vaihtoehdoista käy usein useimmiten käytännössä muita materiaaleja seinien rakentamiseen talon sisällä, asunnossa. Niistä ovat seuraavat:

 • slaydite lohkot, samanlaisia ​​niiden ominaisuuksia tiili, mutta vähemmän kestävä;
 • puu;
 • polykarbonaatti;
 • sandwich-paneelit.
Puiset seinät

Usein se on valmistettu puun rungon väliseinistä baarin talossa. Se sopii täydellisesti sisätiloihin eikä vaadi lisäkoristelua. Sandwich-paneeleja käytetään esivalmistetuissa rakenteissa. Ne on peitetty alumiinilevyillä.

Suositukset materiaalin valinnasta

Ennen kuin asennat sisäosioita, sinun on valittava sopiva materiaali nykyisille käyttöolosuhteille. Paras vaihtoehto olisi henkilökohtainen budjetti.

Suositukset materiaalin valinnasta sisäosien rakentamiseen ovat seuraavat:

 • tiili - optimaalinen ratkaisu, jos tarvitset enemmän voimaa, äänieristystä maksimiin, mutta sinun on laskettava lattian kuorma;
 • laajennetun saven sisäseinät ominaisuuksiltaan lähellä tiiliä;
 • on parempi tehdä solubetonin väliseinämiä tarpeen mukaan lämmittämään huoneita ja samalla välttää huomattavia kuormia säätiöön;
 • kehykset, jotka on peitetty levyt tai kipsilevyarkeilla, voidaan pystyttää nopeasti ja saada melko hyvä lämmön- ja äänieristys, koristeellinen ulkoasu, vaikka tämä on helpoin vaihtoehto;
 • puurakenteet ovat tärkeitä pääasiassa puutaloissa;
 • lasilevyt voidaan valita, jos haluat luoda osioita, jotka luovat erilaisia ​​optisia tehosteita.
Lasiosasto

Korkealaatuinen tiilimuuraus ei vaadi viimeistelyä. Tämä on kokeiltu ja testattu versio, jossa on koristeellinen ulkoasu. Tarvittaessa tulisi säästää mielessä, että halvimmat sisäiset väliseinät ovat kipsilevyjä.

Äänenvaimennusparannusvinkit

Sisäpuolisten väliseinämateriaalien luonteenomaisia ​​ovat erilaiset äänieristysmittarit. Asennuksen jälkeen suojaa ulkomaalista kohinaa vastaan ​​saattaa vaatia tärinää. On tärkeää työskennellä kunnolla henkilökohtaisen mukavuuden parantamiseksi.

Ensinnäkin he suorittavat äänieristystä makuuhuoneissa, lastenhuoneissa. Tee näin lisää sisäseinien paksuutta tai peitä ne materiaalilla, jolla on hyvät meluneristysominaisuudet.

Mineraalivillakankaalla eristyksissä on samanaikaisesti hyvä äänieristys. Tämä on tyypillinen tapa. Materiaali asetetaan sekä ulkona että täynnä aukkoja. Ensimmäisessä tapauksessa osion paksuus kasvaa, huoneen tila pienenee.

Yksittäinen, erityinen tapaus edellyttää yksilöllistä lähestymistapaa. Kun valitset huoneistosi osioiden valitsemisen, kannattaa miettiä etukäteen ostetun materiaalin äänieristysominaisuuksia. Tämän ilmaisimen oikea valinta vähentää lopullisia kustannuksia, vähentää työtä.

Suositukset huoneiden välisten osioiden luomisesta löydät alla olevasta videosta.

Mitä ja kuinka tehdä osion huoneeseen: materiaalin valinta, rakentaminen, omien käsien asentaminen

Liikkuminen, liian suurien tilojen erottaminen tai käytännöllisyys pienille huoneille, joissa on väliseinät, on ihanteellinen ratkaisu jokaisen kodin omistajalle. Ennen kuin teet omat osiot huoneeseesi, kerro eri materiaalien hyvistä ja huonoista asioista.

Huoneen osien tyypit

On helppoa tehdä osio minkäänlaisessa huoneessa omilla kädilläsi. Ja ne ovat rakenteiden tyyppiä:

 • kiinteä - peitä täysin huoneen alue, jaa se 2 osaan. Usein huoneen väliseinät tehdään ovesta. Suurilla alueilla tällaisen mallin käyttö on paras ratkaisu kahden tai jopa 3 huoneen luomiseen yhdestä;
 • koristeellinen kiinteä osio - luo 2 erillistä tyyliä huonetta, joita käytetään usein erottaa eteinen olohuoneesta tai ruokasalustasta keittiöstä;
 • Mobiili-osio on kevyt ja kaunis näyttö, joka on usein koristeltu sisustuksella tai kehystetty ohueksi materiaalikudoksi (bambupaperi, muovi, veistetty puuosat). Näytöllä erotetaan pukeutumisalue tai rajoittuu auringon säteet, liikkuu huoneen ympärillä omistajan tarpeista riippuen;
 • harmonikka on samanlaisista materiaaleista tehtyjen liukuvien väliseinien alalaji. Se kehittää harmonikan - seinältä toiseen, joka vie hyvin vähän tilaa;
 • Liukuva kiinteä järjestelmä, joka on tehty ohuesta puusta tai lasista, liikkuu alla olevan kiskon tai katon alla. Antaa hyvän melueristyksen ja erottaa täysin yhden alueen toisesta.


Kiinteät väliseinät tekevät omiin käsiinsä kipsilevystä, betonista ja tiilistä. Niillä on suuri paino, eivätkä ne sovi kaikkiin tiloihin. Liukuvat rakenteet ja "harmoniset" vievät vähän tilaa, antavat päivän jakaa huoneen 2 vyöhykkeeseen, ja yöllä luo tilava makuuhuone. Jokaisella tyypillä on sen etuja ja haittoja.

Materiaalityypit väliseinille

Ajattelemalla, mitä tehdä omalla kädelläsi, ota huomioon eri materiaalien edut ja haitat. Kalleimmat, monimutkaiset ja raskaat vaihtoehdot eivät aina ole käteviä ja sopivia käytettäväksi. Ehkä niiden merkitys on vähäinen hankkeen kannalta.

Tiilijärjestelmät

Tiilarakenteet on valmistettu ontosta lohkosta, aseta osio puoli yksityiskohdille. Valinta johtuu materiaalin pienestä painosta, mikä on erityisen tärkeää, kun seinää rakennetaan korkealle rakennukselle. Edut tiilistä:

 • äänieristys - noin 47 dB kipsiä käytettäessä molemmin puolin ja paksuus jopa 145 mm;
 • kosteuden kestävyys - etu vaikuttaa kiinteän tiilen osastoihin;
 • kestävyys - käytettäessä suojapäällystettä seinämä kestää vähintään 30 vuotta;
 • korkea palonkestävyys - punainen tiili muuttuu voimakkaammin liekin vaikutuksen alaisena, ei polta useita kymmeniä minuutteja.

Tiiliseinä vaatii työntekijältä jonkin verran kokemusta ja tietämystä sekä enemmän aikaa kuin kuivatusseinien rakentamisessa.

Valmistuneiden seinien puute - paino. Se nousee 280 kg: aan asettaessaan puoli tiiliä 1 neliöön. m.

Ennen koristeellinen tiilien viimeistely vaatii kipsikerroksen.

Vaahtobetoni

Osioiden luominen Do-It-yourselfers käyttää betonin vaahtobetoksia. Huokoinen rakenne on vastuussa materiaalin tietyistä ominaisuuksista, joista tärkein on uskomattoman helppokäyttöinen verrattuna raudoitettuun betoniin. Käytettäessä kipsi liimaa tai betoniliuosta.

 • hyvä melueristys - jopa 40 dB, lohkon paksuus 60 mm tai 46 dB 125 mm: n välein;
 • se on yksinkertaisempaa rakentaa seinää materiaalista kuin tiilestä;
 • vaahtobetoni pitää lämpöä hyvin;
 • lohkot suojaavat huoneen palolta ja eivät palaneet pitkään tulipalon sattuessa.

Haittojen joukossa on edelleen merkittävä paino - 18 kg yhdelle yksikölle. Materiaali imeytyy kosteuteen ja ei sovellu asennettavaksi märkätiloihin.

Kipsilohkot

Kipsilevyillä on lisäosat harjanteiden muodossa, jotka yksinkertaistavat asennusta. Asennuksessa käytetään kipsi liimaa. Käytä kahdenlaisia ​​levyjä: suurin pituus on 600 ja 500 mm. Prosessi vie 5 kertaa vähemmän aikaa kuin muuraus.

GWP: n eduista:

 • asennusnopeus;
 • painaa 4 kertaa vähemmän kuin tiili;
 • täyttää paloturvallisuuden vaatimukset, ei syty;
 • kaksinkertainen työntö voidaan tehdä lisäämällä melun suojausta jopa 60 dB;
 • suojaa ulkomaailmalta - jopa 41 dB;
 • jos vahvistat laatan vettähylkivällä pinnoitteella, se kestää niin kauan kuin tiili;
 • suunnittelussa on helppo luoda uusia uria ja reikiä viestintään;
 • Jos laitat levyt huolellisesti, ei tarvita kipsiä.

Levyjen pääasiallinen haitta - työn monimutkaisuus koon takia. Nostaa heidät korkeuteen yksin on mahdotonta.
Vaahdolohkot kestävät rakenteeltaan enintään 30 kg.

kipsilevy

Kipsilevy on kevyt ja luotettava materiaali, joka asennetaan useimmiten sinkittyyn metallikehykseen. Se voidaan yhdistää äänieristys- ja lämmönkestäviin osiin: mineraalivillaa, polystyreenivaahtoa.

Kipsilevyosioita käytetään useimmiten, koska niillä on merkittäviä etuja.

Kipsilevy on saatavana neljänä versiossa, joista jokainen on suunniteltu eri huoneisiin. Kosteudenkestäviä materiaaleja, jotka on maalattu vihreällä, sopivat rakenteiden rakentamiseen kylpyhuoneessa.

Puuhun perustuvan kipsilevyn avulla luodaan hyvä sisäilmasto. Materiaali pystyy poistamaan ylimääräisen kosteuden ilmasta, kun se ei turvota eikä kuivu.

Kipsilevy suojaa ulkomaalista melua, lämpöhäviötä. Tietyillä levyillä on suuri palonkestävyys. Niitä käytetään jopa lähellä liesi tai takka.

Suunnittelun keveys mahdollistaa sen käytön missä tahansa huoneessa, mukaan lukien monikerroksisten rakennusten huoneistot. Käsittele GKL: tä paljon helpommin kuin vaahtopalat tai tiilet. Riittää, että käytetään rakennusveitsiä tai improvisoituja leikkaustyökaluja.

Kipsiseinän edut menevät "ei", jos asennat rakenteita, joita ei ole tarkoitettu tiettyihin paikkoihin.

Vain oikein valittu materiaalityyppi asennetaan huoneisiin, joissa on korkea kosteus, tavalliset arkit menettävät ominaisuutensa 5-10 vuoden kuluessa.

Fragiliteetti on toinen GCR: n haitta, koska arkit ovat alttiita vaurioille lakkojen tai raskas esineiden putoamisen seurauksena (esimerkiksi kun pudotat kaapin, terävä reuna kiinni seinään).

Älä ripusta hyllyjä ja muita kalusteita, jotka ovat painoltaan yli 12 kg käsin tehtyjä kipsilevyjä.

Jos haluat naulata koukkuja vaatteita tai kiinnikkeitä sisustustarvikkeita varten, valitse paikka metalli- tai puuprofiilissa.

Lasilohkot

Lasilohkot valmistetaan neliön muotoisina, joskus suorakulmaisina. Ne on valmistettu lasista, joiden paksuus on enintään 7 mm, jotka on liitetty toisiinsa ja sisältä - sinetöity ontelo. Pienet kaksinkertaiset ikkunat, joissa on suljettu ilma, suojaavat hyvin melua vastaan ​​ja estävät lämpöhäviöitä. Suunnittelun suosio ei kuitenkaan ole niin leveä kuin kipsilevyllä, vaahtolohkoilla, puulla tai tiilellä.

Lasilohkoja käytetään nykyaikaisissa malleissa, joissa suuret rakenteet ovat sopivia. Ne yhdistävät koristeellisen ja toiminnallisen osan. Toisin kuin lasista valmistetut ohuet väliseinät, lohkot näyttävät täysin erilaisilta. Niiden positiiviset ominaisuudet:

 • parempi melun ja lämpöhäviöiden suoja kuin tavallisella lasilla;
 • lisääntynyt palonkestävyys;
 • ihanteellisesti lähetä valoa - voidaan käyttää erillisiin huoneisiin, joissa on vain yksi ikkuna;
 • ne eivät tarvitse koristeellisia viimeistelyjä - piirroksia on usein piirretty tai lisäväri;
 • rakenteen asianmukainen rakenne takaa osion luotettavuuden - niitä voidaan jopa käyttää julkisivujen viimeistelyyn;
 • lasin hoitaminen on paljon helpompaa kuin muilla rakenteilla;
 • kestävyys, joka on verrattavissa tiili- ja vaahtolohkoihin;
 • Sopii hyvin käytettäväksi märillä alueilla.

Kaikilla eduilla lasilevyillä on yksi haitta - ne ovat erittäin herkkiä mille tahansa mekaaniselle vaikutukselle. Asenna ovi tähän muotoiluun, ei toimi. On mahdotonta asentaa lisätietoja samankaltaisista tuotteista: hyllyistä, koukkuista.

Kuinka tehdä osion huoneeseen omilla käsillään

Jos haluat tehdä osion huoneesta, sinun ei tarvitse saada lupaa tarkastuksesta. Suunnittelu ei kuulu kantoluokkaan. Pysyviä ja muita tuotteita käytetään melkein 100 prosentissa asuntojen kunnostustöistä.

Kuinka tehdä osion kipsilevyhuoneessa

Kipsirakenteiden rakentaminen omilla käsillä alkaa määrittämällä profiilin tyyppi. Valitse puupalkit tai metalli. Toista menetelmää pidetään luotettavampana ja kestävämpänä. Rakentamiseen tarvitaan: kiinnittimet, luodit, työkalut, taso.

 1. Asennuspaikan asennus. Ensinnäkin kattoon asennetaan metallipohja, ohjain. Käytetty kiinnitystyyppi on sopiva materiaaliin. Jos katto on betoni, käytä ruuveilla varustettuja ruuveja. Asennustaso - 15 - 17 cm.
 2. Paranna profiilin laatua seinään. Riippumatta siitä, mitä kehystä käytetään kipsilevy-osiolle, se on päällystetty kaksipuolisella teipillä.
 3. Kiinnitä ohjaimet lattialla. Ennen asennusta metallille asetetaan kaksipuolinen teippi puristimella, jonka jälkeen profiili kiinnitetään lattiaan.
 4. Pystysuuntaisten kiinnittimien kiinnitys. Ylä- ja alaprofiilit yhdistetään asentamalla pystysuorat lamellit. Oppaita kiinnitetään seinään tai käytä ripustimia (ne helpottavat profiilin kohdistamista, kun seinämä ei ole riittävän suora).
 5. Oviverkon asennus. Paras vaihtoehto ovien suunnittelulle on metalliprofiilin käyttö. Asenna teline, vahvista ne puupalkkeilla, käyttäen itsekierteittäviä ruuveja. Profiili on kiinnitetty alempaan ja yläsuuntaan.
 6. Aukon ristiprofiilin asennus. Ovien aukon leveyden määrittäviin ohjaimiin kiinnitä vaakasuora palkki. Se rajoittaa aukon korkeutta. Rakenteen jäykkyyden lisäämiseksi kiinnitä tanko lisää metalliprofiileilla.
 7. Asenna jäljellä olevat tuotteet. Jäljellä olevassa tilassa 60 cm: n askel asennat pystysuorat ohjaimet.
 8. Lisäprofiilin asennus. Jos verhousmateriaaleja käytetään vähemmän kuin kattokorkeus, niiden profiilissa tapahtuviin liitäntöihin asennetaan poikittaiset metallisegmentit. Niiden päät on taivutettu oikeaan kulmaan.
 9. Ensimmäinen sivureuna. Yksi sivuista on täynnä mineraalilevyjä, kankaiden on sovitettava tiukasti toisiinsa. Käytä mustia ruuvia kiinnittämiseen, korkit syvenevät enintään 2 mm.
 10. Äänieristeen asennus. Taaksepäin, äänieriste on asennettava mihin tahansa huoneeseen, muuten kipsilevyosat menettävät etunsa. Materiaali on tiukasti sijoitettu pystysuorien elementtien väliin, kipsilevyn yläkerros on päällekkäin.
 11. Oven kehyksen asennus. Oven pohja on ruuvattu pystykiekkoihin. Ruuvi tarvitaan ovenkehyksen sivulta profiilin suuntaan. Ruuvien korkit syvennetään 2 mm: llä.

Erillistä tilaa, kuten ruokailutilaa ja ruokasalia, ei ole tarpeen käyttää ovea.

Miten vaahto- ja betonilevyjen ositus tehdään

Sisäkattojen luominen käyttäen vaahtobetonialustoja enintään 10 cm paksuihin.

Näin voit tehdä osion vaahtobetoniin:

 1. Merkin luominen. Markerilla levitetyt merkinnät lattialle ja seinälle (voit käyttää erikoisrakennelanka).
 2. Kosteuttavat vaahtolohkojen pintaa. Höyrytetty betoni imee kosteutta niin, että se ei kuivaa käytettyä liimaa, kaikki ruiskupullon yksityiskohdat kostutetaan vedellä.
 3. Asenna ensimmäinen rivi. Aseta ensimmäinen lohkakerros betonilattialle, puhdista lattia hyvin ja tasoita lastalla ja pohjamaalilla. Höyrytettyä betonia kiinnitettäessä käytä erityistä liimaa.
 4. Vahvistusrivit. Jokainen 3 riviä kiinnitetään lisäksi liitosverkolla. Vahvista ja ovesta - se estää kutistumista.
 5. Telakointitiivisteiden järjestely. Lohkojen asettaminen on välttämätöntä, jotta jokainen uusi rivi on ruutupiirroksen kuvio. Jokaisen rivin jälkeen odotetaan, että liima kuivuu.
 6. Kiinnitys laakerin seinään. Ennen asennusta metallitangot asetetaan seinään, koska väliseinän on oltava voimakasta. Asennuskohtien aikana sijoitetaan näihin osiin.
 7. Kiinnitys kattoon. Asennuksen jälkeen katon ja viimeisen lohkon rivin välillä on aukko. Siinä lisättiin yksityiskohtia ja täytettiin tila vaahdolla.

On suositeltavaa käyttää sementtilaastia tai erikoisekoitusta vaahtolohkoille muurausliitoksille. Kipsi-kipsiä käytetään joskus, mutta se ei ole paras valinta.

Kuinka tehdä puinen väliseinä

Puisen sisäosion muodostaminen on paljon helpompaa kuin tiiliseinän rakentaminen. Useimmiten puuta käytetään luomaan koristeelliset osiot omilla käsillä, ja se sopii mihin tahansa tilaan. Käytä kuitenkin palkkeja ja paina.

Näin voit tehdä vahvistetun tyypin osion omilla käsillänne:

 1. Ensinnäkin asenna pääpalkit ja sitten poikittaiset kylkiluut 60 cm: n etäisyydellä toisistaan, tekniikka toistaa kokonaan kipsilevyosion asennuksen.
 2. On tärkeää käyttää suurempaa puuta laakeripalkkien sijaan. Ohuesta puusta valmistetut pystysuorat kylkiluut. Koristeellisen väliseinän asennuksessa kangas valitaan vielä ohuemmaksi.
 3. Kokoa kehys varovasti tarkastaen jatkuvasti asennusrakenteen tasaisuutta. Sitten puuta käsitellään liuoksella kosteudesta, sienestä, kuivumisesta.
 4. Kun kehys kuivuu, toisaalta asetetaan eristys, rullattu ruudukkoon. Asenna kehyksen toinen puoli.

Voit tehdä oman koristeellinen veistetty puun osio. Tässä tapauksessa lujitetun kehyksen luomista ei tarvita. Kangas on kiinnitetty suoraan lattiaan ja kattoon, joskus - tukiseinään.

Osioinnin asennus

Olohuoneen asennuksen on täytettävä tietyt vaatimukset:

 1. Huoneissa, joissa on korkea kosteus, valitse materiaali, joka kestää lauhteen ja veden vaikutuksen. Vaihtoehtoinen tapa on päällystää valmiin seinän vettä hylkivä aine.
 2. Jos rakenne erottaa lämmitetyt ja lämmittämättömät tilat, tarvitaan lämpöeristys.
 3. Jos lisäviestintä on suunniteltu, seinämän tulee olla paksumpi.
 4. On tarpeen asentaa osio useilla tarkistuksilla. Sen on oltava turvallinen ja kestävä.
 5. Jos osio on rakennettu ullakolle tai parvekkeelle, valitse kevyimmät materiaalit.
 6. Lasirakenne auttaa tekemään talosta enemmän valoa.
 7. Voit käyttää lasertasoa luomaan merkintälinjoja lattialle ja kattopinnoille.
 8. Varmista, että käytät liuskaa asennettavien osien oikeaan asentoon.

Punnitse hyvät ja huonot puolet, muista osion turvallisuus: on parempi asentaa raskas tiilarakenteet yksityisiin koteihin. Jos et ole varma turvallisuudesta, ota yhteyttä ammattilaisiin sopivan vaihtoehdon valitsemisesta sisäosion asentamiseksi.

Kuinka tehdä osion huoneeseen omilla kädet videolla

Paras tapa ymmärtää, miten tehdä kauniin ja luotettavan osion omilla kädillä on katsella videota ammattilaiselta.