Decking Tise DIY

Block-pohjainen TISE-säädettävä muotti on yhteinen ratkaisu seinien ja perustusten rakentamiseen. Sen erotus on mahdollisuus kaataa muottilohkot jäykällä betoniliuoksella, joka on tehty vähäisellä veden lisäämisellä. Lohkon täytön jälkeen betoni tiivistetään ja muotti poistetaan. Näin voit nopeasti luoda rakenteellisen elementin, yleensä näissä menettelyissä kestää enintään 5 minuuttia. Tässä artikkelissa tarkastellaan yksityiskohtaisemmin TISE-muotojen tyyppejä ja ominaisuuksia.

TISE-teknologian edut ja haitat

TISE tarkoittaa yksittäistä rakennustekniikkaa ja ekologiaa. Sitä käytetään pääasiassa pienten asuinrakennusten rakentamiseen. Tekniikan avulla voidaan vähentää rakentamismenettelyn kustannuksia ja yksinkertaistaa prosessia, jotta se olisi kaikkien saatavilla.

Teknologialla on useita etuja, kuten:

 • Vähentyneet rakennuskustannukset, energiankulutuksen merkittävä väheneminen, kun asut rakennuksessa.
 • Ekologinen turvallisuus, joka johtuu luonnonmateriaalien käytöstä, jotka eivät vaikuta ympäristöön.
 • Lisää kivirakennuksen elämisen mukavuutta.
 • Lisää paloturvallisuutta sekä lisää rakennuksen käyttöikää 100 vuoteen ja yli.
 • Prosessin monimutkaisuuden vähentäminen, edellytysten luominen omien perustojen rakentamiseksi.
 • Mahdollisuus aloittaa talon rakentaminen, jolla on pieni taloudellinen pääoma, tekee työtä tauon aikana ja saattaa rakentamisen päätökseen lyhyessä ajassa.
 • Rakennusmateriaalien kulutuksen vähentäminen, yksinkertaisten työkalujen käyttö.

Tällä tekniikalla on useita haittoja. Näitä ovat:

 • Rakentamisprosessi vaatii paljon aikaa ja vaivaa.
 • Aukkojen muodostuminen rakennuksen seinissä johtuen lohkojen liitosten puutteesta vaahdolla.
 • Korkea lämpöhäviö rakennuksessa, joka vaatii lisälämmitysjärjestelmien asennusta.

TISE-teknologiaa käytetään rakennuksen rakentamisessa ja pohjan luomisessa lohkojen avulla. Kaikki työnkulut toteutetaan yksinomaan ostettuina tai luodussa muottipesässä. Voit rakentaa sitä metallilevyistä ja kulmista.

Muototyypit

Nykyään TISE-muotti on valmistettu kolmessa lajikkeessa. Tuotteet eroavat painosta, koosta, valmistusmateriaaleista ja asennustavoista. On olemassa vaihtoehtoja:

 • TISE 1. Mallin helpoin versio, jonka paino on 13 kg. Tämän muottien ansiosta voit rakentaa seinät, joiden paksuus on enintään 19 cm.
 • TISE 2 on universaali ratkaisu. Muotti on sopiva kevyen nauhapohjan, sisä- ja ulkoseinien rakentamiseen. Rakenteen paino on 14 kg, pystytetyn rakenteen paksuus voi olla 25 cm.
 • TISE 3: n avulla voit rakentaa 38 cm: n paksuisia seiniä tai pohjaa. Rakenteen paino on melko suuri - 18 kg.

TISE 1 on optimaalinen ratkaisu rakennusten, autotallien tai kodinhoitohuoneiden sisäisten väliseinien nopeaan ja laadukkaan rakentamiseen.

Eri tyyppiset muotit ovat vakiokokoisia, riippumatta niiden tuotannosta. Tuotevalikoiman varustaminen auttaa luomaan kiinteät yksiväriset alueet alustan tai ulkopintojen, puoli- tai aavikkotunnisteiden osista tai aidatuista rakennuksen sisällä. Myös TISE-muottien avulla voit muodostaa laattoja jalkakäytävälle.

Muotoilua TISE myydään täydellisinä kaikki tarvittavat työkalut, joita tarvitaan työhön, jotta kaikki toimenpiteet voidaan helposti toteuttaa omilla käsilläsi. Saat lisätietoja tällaisen tuotteen suunnittelusta tutkittamalla muotolohkojen piirustuksia.

Metallimuotti on suurempi turvallisuustaso.

TISE-laitteen yksinkertaiset järjestelmät mahdollistavat kaiken työn ilman asiantuntijoiden apua, joten voit säästää paljon. Tilojen rakentamisen vaiheet käyttäessäsi tätä tekniikkaa ovat muuttumattomat. Ensimmäinen askel on säätää säätö, sitten seinät nostetaan, niiden eristysmenetelmät ja niin edelleen toteutetaan.

Metallipohjainen muotti

Metallisuoja TISE on valmistettu teräslevyjen perusteella, joiden paksuus on enintään 2 mm. Tuotteella on suuri lujuus ja pitkä käyttöikä. Teräslevyt ovat joustavia, minkä ansiosta voit muodostaa tarvittavan muodon tai taivuttaa niitä haluttuun kulmaan.

Tällaisten muottien valmistukseen tarvitaan seuraavat laitteet:

Aluksi laskelmat suoritetaan. Betonin kaataminen voi alkaa sen jälkeen, kun muotti on koottu käyttäen TISE-tekniikkaa. Tasapaino on tarpeen tarkistaa tason avulla. Teräsmuottien valmistusmenetelmä koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Teräslevy kiinnitetään runkoon profiilikulmien tai putkien perusteella.
 2. Levyt kiinnitetään putkeen käyttäen pistehitsausta tai metalliruuveja. Kokoonpanon aikana sinun on luotava kotelo.
 3. Rakenteen luominen tapahtuu peruspaikan alueella. Kun betoni on kaadettu ja kuivunut, ei ole välttämätöntä purkaa muottirakennetta, koska se tulee osaksi rakennusta.

Vaahtomuotti

Tämän tyyppinen rakenne luodaan valmistajan valmistamien valmiiden lohkojen perusteella. Niissä on vakiokoot ja asennusvahvistustangot, jotka helpottavat pohjan perustamista. Tämän tyyppisen käytön edut sisältävät vaahdon lämmön- ja äänieristysominaisuudet. Myös lohkot eivät vähennä seinien leveyttä, jolloin voit säästää enemmän vapaata tilaa huoneessa.

Luodaan kiinteä rakenne, joka saadaan metallikannattimilla tai vaahdolla. Lohkot on asennettu vahvikkeeseen ja ne on liitetty toisiinsa vaahdolla tai kannattimilla. Polyfoam yksinkertaistaa huomattavasti teknistä viestintää. Lohkoissa on esijohdotetut johdot johdotukseen ja kaikki putket kulkevat niiden läpi. Tämä vivahde mahdollistaa säätiön kaatamisen nopeuttamisen.

Teknologian ominaisuudet TISE

Teknologialla TISE: llä on omat vivahtonsa, jotka yksinkertaistavat rakennusten rakentamista. Esimerkiksi kun laakeripintoja rakennetaan, on tarpeen lisätä tarttumisastetta rivissä. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 • Betoniliuoksen asettaminen ja sen tiivistäminen yläosan hiomalla.
 • Syvennysten luonti betoniseoksessa. Tätä varten sinun on käytettävä poikittaista tappi.
 • Joissakin tapauksissa rakenteen vahvistaminen suoritetaan, jos se on esitetty laskelmissa. Tätä varten asennetaan lujitustangot tai metalliverkko.

On otettava huomioon, että kun luodaan pohja ja muodostaa aukkoja ikkunoille ja oviin, on myös välttämätöntä suorittaa pystyvahvistus. Tätä varten myös lujitustangot asennetaan laskelmien mukaan.

Avautuvia ikkunoita tai oviaukkoja käytettäessä käytetään erityisiä neljänneksiä - epätäydellisen kokoisia lohkoja. Niiden valmistuksessa käytetään erityisiä sulkeja, jotka on varustettu TISE-muottiin. Tämä osa työstä tehdään seuraavasti:

 • Ennen kuin aloitat toimenpiteen neljäsosalla, sinun on odotettava vähintään 2 tuntia sen jälkeen, kun työskentelet naapuriyksikön kanssa. Tätä aikaa tarvitaan betonilaastin asettamiseen.
 • Jos korttelin vieressä oleva lohko pystytettiin jo kauan sitten ja on jo kuivunut hyvin, sinun täytyy kostuttaa hieman.
 • Epätäydellinen lohko luodaan niitteillä, kaavulla ja tamperillä. Kaikki nämä laitteet myydään yhdessä Tise-muottien kanssa. Mutta jos malli on tehty käsin, työkalut on hankittava erikseen.

Kun rakennat seiniä, sinun on ennalta laskettava laitteen mahdollinen päällekkäisyys. Tätä varten sinun on luotava aukko palkin kiinnittämiseksi. Sinun on valmistettava tarvittava vuoraus puusta. Vuorivaiheen asennus toteutetaan tyhjennysmuodon välillä.

Kun kyseessä on laudan purkaminen, tyhjät muodostavat aineet poistetaan, ja lohkon yläosassa luodaan pieniä sorkkareita, joiden pituus on enintään 1 cm, johon asennetaan erikoisliimat, jotka pitävät kaaren. Nämä vuoraukset on myös poistettava, kun lohkojen yläreunan koko muodostuu.

Saat lisätietoja TISE-muottirakenteesta ja luo se itsellesi seuraavan videon avulla.

Säädettävä muotti

Siirrettävä muotti TISE 1

Muotoilua TISE 1 käytetään muurausseinään 19 cm paksuina ja paino on 13 kg. Säännöllisesti säädettävää muotolasia TISE 1 käytetään aidojen, sisäisten väliseinien ja autotallien rakentamiseen. Sen rakenne sisältää kaikki tarvittavat kalusteet ja työkalut seinien rakentamiseen. Ne on sijoitettu kompakti muotoon. Riippumatta muotityypistä muodostettujen lohkojen pituus on 51 cm ja korkeus 15 cm.

Liikkumaton muotti TISE 2

Muotoon TISE 2 käytetään 25 cm: n seinien rakentamiseen. Sen paino on 14 kg. Tämän tyyppistä muottirakennetta pidetään monipuolisimpana ja usein rakennustöissä. Kitin mukana toimitettavien työkalujen ja lisävarusteiden ansiosta rakennuttajat voivat muodostaa kiinteitä puolia ja onttoja lohkoja. Myös muotti on käytetty päällystyslaattoina.

Siirrettävä muotti TISE 3

Muottipesää TISE 3 käytetään 38 cm: n paksuisten seinien ja 18 kg painon rakentamiseen. Tämän tyyppistä muottirakennetta käytetään talojen, pääoman ja kolmikerroksisten talojen rakentamiseen. Seinien rakentamisprosessissa lohko muovataan välittömästi seinään käyttäen erityistä seosta. Lisäksi sen mitat ovat 45%. Tyhjyys myöhempää tai nukahtaa lämmitin, tai käytetään järjestää miinoja ilmanvaihto ja viestinnän. TISE 3 -muottien muotoiluominaisuudet mahdollistavat lämpimän seinän rakentamisen ilman kylmäsiltoja, mikä on erityisen tärkeää ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettujen talojen rakentamisessa.

TISE säädettävä muotti

TISE on kiinteä muotti - sen avulla voit vakavasti säästää aikaa, taloutta ja samalla olla menettämättä laatua.

TISE-tekniikan mukaan tällainen muotti on valmistettu teräksestä, joka on suunniteltu muodostamaan kukin lohko erikseen ja sillä on useita käyttötarkoituksia.

Seinien rakentaminen säädettävien lohkojen TISE avulla tapahtuu erittäin nopeasti.

Asennetaan säädettävä muotti TISE on yksinkertainen eikä vaadi erityisiä taitoja.

TISE-muotti

TISE-muottien laadun saavuttamiseksi ei ole välttämätöntä hankkia kalliita ja ikuisia materiaaleja, riittää järjestämään asianmukai- sesti seinän sisällä oleva tila. Talon seinät ovat yksi kalleimmista ja volumetrisista rakennusosista.

TISE-tekniikan mukaisen muottiprosessin varsin yksinkertainen ajatus on yksinkertainen, seinät on pystytetty paikan päällä täyttämällä ja järjestämällä uudelleen muottirakennetta, ei ole tarvetta aluskeraamalle, nestemäinen seos liitetään edelliseen kerrokseen ja muodostaa monoliittisen yhdisteen. Menetelmää voidaan helposti kutsua muodostaviksi lohkoiksi.

TISE-muotti on suunniteltu työskentelyn ja seinänrakennuksen nopeuden mukaan. Merkittävät säästöt saavutetaan sen takia, että lohko on samanaikaisesti muodostettu ja asennettu suunnitteluasentoon ja kuivuu sitten luonnollisissa olosuhteissa.

Itse muoto on tehty yksinkertaisista elementeistä - teräslevyistä ja kulmista, jotka mahdollistavat tarvittaessa korjauksen ja päivityksen tietyn esineen tarpeiden mukaan.

Säädettävä muotti

Kiinnitettävää muottia TISE käytetään nykyään kaikentyyppisissä rakenteissa. Säädettävän TISE-muotin avulla voit tehdä lohkoja suoraan seinälle ilman taustalla olevaa ratkaisua.

Käännettävää muottipesää TISE voidaan käyttää toistuvasti aiottuun tarkoitukseen, minkä ansiosta voit tehdä kaiken työn yhdellä henkilöllä ja tehdä sileät täyttöseinät.

Lähes kaikki voivat rakentaa talon omiin käsiinsä säädettävän taskun avulla.

Liikkumaton muotti TISE

Säädettävä muotti TISE on universaali teknologia, jota käytetään seinien ja perustusten rakentamiseen. TISEn sisäänvedettävän muottitekniikan erityispiirteenä on se, että tiivistysholkit täyttyvät pienellä vesimäärällä valmistetusta kovasta betoniseoksesta. Lohkossa tehdyn seoksen jälkeen seos tiivistetään ja muotti poistetaan välittömästi, mikä säästää paljon aikaa, minkä vuoksi rakenteen rakenne kestää noin 5 minuuttia.

TISE-säädettävällä muottirakenteella voit rakentaa luotettavia ja kestäviä rakennuksia. Voit työskennellä TISE-muottien kanssa ilman asiantuntijoiden osallistumista itse tekemällä työtä.

Säädettävä muotti

Timbering-muottiteknologia TISE on nykyään suosittu, joten voit rakentaa rakennuksia halvista rakennusmateriaaleista ja käyttää käytettävissä olevia työkaluja. Rakenne toteutetaan kolmessa vaiheessa: säätiön järjestely, seinien rakentaminen, niiden eristys jne.

Seinien rakentamiseen TISE-muotti on säädettävissä, joka koostuu teräksestä ja on suunniteltu muodostamaan yhden lohkon.

aidojen, sisäisten väliseinien ja autotallien rakentamiseen, sitä voidaan käyttää 19 cm: n paksuisen seinän rakentamiseen.

seinämän paksuuden rakentamiseen 25 cm.

38 cm: n paksuisten seinien rakentamiseen. Useimmiten tällaisia ​​suljetuista muottityökaluista käytetään alhaisten talojen rakentamiseen.

Muotoilu TISE

Käänteinen muotti TISE on universaali teknologia, joka ei vaadi ammattilaisten osallistumista rakentamiseen, joten sitä on helppo käyttää, että yksi henkilö pystyy käsittelemään sitä.

TISE-muottien erityispiirteenä on se, että pienellä vesimäärillä valmistettu "kova" betonielementti täyttää säädettävät muottilohkot, joiden avulla voit purkaa muotit välittömästi, mikä säästää huomattavasti seinien rakennusaikaa.

Moduulien materiaali on terästä, minkä ansiosta ne ovat pitkäikäisiä.

TISE-muottien käyttömahdollisuudet ovat laaja, esimerkiksi kaikki moduulit voidaan käyttää kiinteiden lohkojen, jalkakivien ja päällystyslautojen muodostamiseen.

Osta muottipesät TISE

On olemassa useita tapoja ostaa TISE-muotti:

Tee tilaus verkkosivuillamme, valitse sinulle sopiva TISE-muotin maksu- ja toimitustapa;

TISE: n väärennettyjä laitteita tuotetaan ja myydään Venäjän ja IVY-maiden alueella.

Kun ostat alkuperäisen muotokappaleen TISE, saat tuotemerkin takuun TISE. Jokainen TISES-tuote, joka myydään 3. marraskuuta 2015, on suojattu hologrammilla ja siinä on sarjanumero.

Älä laske epärehellisten myyjien temppuja, osta alkuperäinen työkalu.

 • Olet tässä:
 • tärkein
 • Säädettävä muotti TISE

Osta muottipesät TISE

On olemassa useita tapoja ostaa TISE-muotti:

Tee tilaus verkkosivuillamme, valitse sinulle sopiva TISE-muotin maksu- ja toimitustapa;

TISE: n väärennettyjä laitteita tuotetaan ja myydään Venäjän ja IVY-maiden alueella.

Kun ostat alkuperäisen muotokappaleen TISE, saat tuotemerkin takuun TISE. Jokainen TISES-tuote, joka myydään 3. marraskuuta 2015, on suojattu hologrammilla ja siinä on sarjanumero.

Älä laske epärehellisten myyjien temppuja, osta alkuperäinen työkalu.

TISE säädettävä muotti

TISE on kiinteä muotti - sen avulla voit vakavasti säästää aikaa, taloutta ja samalla olla menettämättä laatua.

TISE-tekniikan mukaan tällainen muotti on valmistettu teräksestä, joka on suunniteltu muodostamaan kukin lohko erikseen ja sillä on useita käyttötarkoituksia.

Seinien rakentaminen säädettävien lohkojen TISE avulla tapahtuu erittäin nopeasti.

Asennetaan säädettävä muotti TISE on yksinkertainen eikä vaadi erityisiä taitoja.

Liikkumaton muotti TISE

Säädettävä muotti TISE on universaali teknologia, jota käytetään seinien ja perustusten rakentamiseen. TISEn sisäänvedettävän muottitekniikan erityispiirteenä on se, että tiivistysholkit täyttyvät pienellä vesimäärällä valmistetusta kovasta betoniseoksesta. Lohkossa tehdyn seoksen jälkeen seos tiivistetään ja muotti poistetaan välittömästi, mikä säästää paljon aikaa, minkä vuoksi rakenteen rakenne kestää noin 5 minuuttia.

TISE-säädettävällä muottirakenteella voit rakentaa luotettavia ja kestäviä rakennuksia. Voit työskennellä TISE-muottien kanssa ilman asiantuntijoiden osallistumista itse tekemällä työtä.

Säädettävä muotti

Timbering-muottiteknologia TISE on nykyään suosittu, joten voit rakentaa rakennuksia halvista rakennusmateriaaleista ja käyttää käytettävissä olevia työkaluja. Rakenne toteutetaan kolmessa vaiheessa: säätiön järjestely, seinien rakentaminen, niiden eristys jne.

Seinien rakentamiseen TISE-muotti on säädettävissä, joka koostuu teräksestä ja on suunniteltu muodostamaan yhden lohkon.

aidojen, sisäisten väliseinien ja autotallien rakentamiseen, sitä voidaan käyttää 19 cm: n paksuisen seinän rakentamiseen.

seinämän paksuuden rakentamiseen 25 cm.

38 cm: n paksuisten seinien rakentamiseen. Useimmiten tällaisia ​​suljetuista muottityökaluista käytetään alhaisten talojen rakentamiseen.

Säädettävä muotti

Kiinnitettävää muottia TISE käytetään nykyään kaikentyyppisissä rakenteissa. Säädettävän TISE-muotin avulla voit tehdä lohkoja suoraan seinälle ilman taustalla olevaa ratkaisua.

Käännettävää muottipesää TISE voidaan käyttää toistuvasti aiottuun tarkoitukseen, minkä ansiosta voit tehdä kaiken työn yhdellä henkilöllä ja tehdä sileät täyttöseinät.

Lähes kaikki voivat rakentaa talon omiin käsiinsä säädettävän taskun avulla.

TISE-muotti

TISE-muottien laadun saavuttamiseksi ei ole välttämätöntä hankkia kalliita ja ikuisia materiaaleja, riittää järjestämään asianmukai- sesti seinän sisällä oleva tila. Talon seinät ovat yksi kalleimmista ja volumetrisista rakennusosista.

TISE-tekniikan mukaisen muottiprosessin varsin yksinkertainen ajatus on yksinkertainen, seinät on pystytetty paikan päällä täyttämällä ja järjestämällä uudelleen muottirakennetta, ei ole tarvetta aluskeraamalle, nestemäinen seos liitetään edelliseen kerrokseen ja muodostaa monoliittisen yhdisteen. Menetelmää voidaan helposti kutsua muodostaviksi lohkoiksi.

TISE-muotti on suunniteltu työskentelyn ja seinänrakennuksen nopeuden mukaan. Merkittävät säästöt saavutetaan sen takia, että lohko on samanaikaisesti muodostettu ja asennettu suunnitteluasentoon ja kuivuu sitten luonnollisissa olosuhteissa.

Itse muoto on tehty yksinkertaisista elementeistä - teräslevyistä ja kulmista, jotka mahdollistavat tarvittaessa korjauksen ja päivityksen tietyn esineen tarpeiden mukaan.

Muotoilu TISE

Käänteinen muotti TISE on universaali teknologia, joka ei vaadi ammattilaisten osallistumista rakentamiseen, joten sitä on helppo käyttää, että yksi henkilö pystyy käsittelemään sitä.

TISE-muottien erityispiirteenä on se, että pienellä vesimäärillä valmistettu "kova" betonielementti täyttää säädettävät muottilohkot, joiden avulla voit purkaa muotit välittömästi, mikä säästää huomattavasti seinien rakennusaikaa.

Moduulien materiaali on terästä, minkä ansiosta ne ovat pitkäikäisiä.

TISE-muottien käyttömahdollisuudet ovat laaja, esimerkiksi kaikki moduulit voidaan käyttää kiinteiden lohkojen, jalkakivien ja päällystyslautojen muodostamiseen.

Säädettävä muotti TISE

Siirrettävä muotti TISE 1

Muotoilua TISE 1 käytetään muurausseinään 19 cm paksuina ja paino on 13 kg. Säännöllisesti säädettävää muotolasia TISE 1 käytetään aidojen, sisäisten väliseinien ja autotallien rakentamiseen. Sen rakenne sisältää kaikki tarvittavat kalusteet ja työkalut seinien rakentamiseen. Ne on sijoitettu kompakti muotoon. Riippumatta muotityypistä muodostettujen lohkojen pituus on 51 cm ja korkeus 15 cm.

Liikkumaton muotti TISE 2

Muotoon TISE 2 käytetään 25 cm: n seinien rakentamiseen. Sen paino on 14 kg. Tämän tyyppistä muottirakennetta pidetään monipuolisimpana ja usein rakennustöissä. Kitin mukana toimitettavien työkalujen ja lisävarusteiden ansiosta rakennuttajat voivat muodostaa kiinteitä puolia ja onttoja lohkoja. Myös muotti on käytetty päällystyslaattoina.

Siirrettävä muotti TISE 3

Muottipesää TISE 3 käytetään 38 cm: n paksuisten seinien ja 18 kg painon rakentamiseen. Tämän tyyppistä muottirakennetta käytetään talojen, pääoman ja kolmikerroksisten talojen rakentamiseen. Seinien rakentamisprosessissa lohko muovataan välittömästi seinään käyttäen erityistä seosta. Lisäksi sen mitat ovat 45%. Tyhjyys myöhempää tai nukahtaa lämmitin, tai käytetään järjestää miinoja ilmanvaihto ja viestinnän. TISE 3 -muottien muotoiluominaisuudet mahdollistavat lämpimän seinän rakentamisen ilman kylmäsiltoja, mikä on erityisen tärkeää ympärivuotiseen asumiseen tarkoitettujen talojen rakentamisessa.

Säädettävä muotti

Rakennamme taloja TISE-tekniikan avulla.

Asennuksen valvonta.

Geodeettinen kartoitus.

Neuvontapalvelut.

Projektin kylpy "Bath" tekniikan TISE

Talojen rakentaminen perinteiseen tekniikkaan

Tähän mennessä on olemassa useita perinteisiä talotekniikan tekniikoita. Ensinnäkin on syytä panna merkille kehys, monoliittinen rakentaminen ja talojen rakentaminen puusta.

Yksityisten talojen rakentamiseen käytetään seuraavia rakennustekniikoita:

 • kehyksen rakentaminen;
 • puutalojen rakentaminen;
 • modulaarinen rakenne;
 • talojen rakentaminen kaasu- ja vaahtobetonista;
 • Thermo.
Lisätietoja.

Talon suunnittelupalvelut

Kaunis, luotettava ja mukava koti - monien ihmisten unelma. Valitettavasti kaikilla ei kuitenkaan ole varaa omistautua jopa vaatimattomaan asuntoon, puhumattakaan mökistä, koska kiinteistöjen hinnat eivät toisinaan aiheuta vain yllätystä vaan järkytystä. Tosi, TISE-rakentamisen ansiosta monien ihmisten unelma omistuksen rakentamisesta on tullut todellisuudeksi. TISE mahdollistaa lyhyemmän ajan ilman erityisiä rakennustarvikkeita ja kuljetuksia talon rakentamiseksi kohtuulliseen hintaan. Ennen rakentamisen jatkamista on kuitenkin kehitettävä tulevaisuuden rakennushanke.

Ensinnäkin talon hankkeen avulla voit hankkia rakennusluvan, taata kaikkien rakenteiden ja rakennuselementtien luotettavuuden sekä paloturvallisuusstandardien ja turvatoimenpiteiden noudattamisen. Lisäksi projektin ansiosta voit selvimmin nähdä, miten talo seuraa rakentamista.

Kahden kerroksen talo "Azov"

Haluatko asua talossa, jossa on tilavat huoneet ja parvekkeet, joissa jokaisella perheenjäsenellä olisi oma paikka, jossa kaikki olisi mukavaa? Olet varmasti vastannut "kyllä".

Kolmen tarinan talo "Hope"

Kun henkilö haluaa tulla yksityisen talon omistajaksi, ensinnäkin pyritään varmistamaan, että se täyttää kolme perusvaatimusta: luotettavuus, tila ja mukavuus.

Kahden tarinan talo "Unelma"

Esittelemme teidän huomionne kaksikerroksisen talon "Unelma" -projektin, jonka ovat kehittäneet yrityksen "TISE" asiantuntijat.

Tise-muottien edut ja sen rakennetta koskevat säännöt

Reversible block formwork tise on universaali teknologia, jota käytetään seinien ja perustusten rakentamiseen. Teknologian piirre on, että kovametallia, joka on valmistettu pienellä määrällä vettä, käytetään muottipesän täyttämiseen. Lohkossa tehdyn seoksen jälkeen seos tiivistetään ja muotti poistetaan välittömästi. Siten yksittäisen rakenteen muodostuminen kestää noin 5 minuuttia.

Teknologian mahdollisimman yksinkertaisen yksinkertaisuuden ansiosta on mahdollista työskennellä yhdessä muottien kanssa ilman ammattilaisten osallistumista ja tehdä työ omalla kädellä. Nykyään suosittu Tise-tekniikka mahdollistaa luotettavien ja kestävien rakennusten käyttämisen halpoilla rakennusmateriaaleilla ja oman työn tekemiseksi ilman ammattilaisten osallistumista.

Talon rakentaminen tämän tekniikan avulla pysyy samana. Ensin asetetaan säätö, sitten seinät nouse- taan, teokset tehdään eristys jne. Harkitse, kuinka hyvä tämä tekniikka on ja kuinka muottiin käytetään käytännössä.

Muottien tyypit

Nykyisin Tise-merkkivalikoima on saatavana kolmessa versiossa, lohkot vaihtelevat painon ja koon mukaan ja ne mahdollistavat eri paksuusrakenteiden asentamisen:

 • Tise 1 on 13 kilon painoisten lohkojen kevyin valikoima. Tällä muotilla voit rakentaa seinät, joiden paksuus on 19 cm.

Vihje! Muotoilun tise-1 avulla voit nopeasti ja tehokkaasti rakentaa rakennuksen sisäisiä väliseiniä, jota voidaan käyttää korjaamojen tai muiden oheistuotteiden rakentamiseen.

 • Tise 2: ta pidetään yleismaalauksena. Tällaiset lohkot soveltuvat kevyen liuskakannan, sisäisten tai ulkoisten seinien rakentamiseen. Lohko painaa 14 kg, jonka avulla voit rakentaa 25 cm: n paksuisia rakenteita.
 • Tise 3: n avulla voit rakentaa 38 cm: n paksuisia pääseinämiä tai kellarilevyjä. Yksi kortti painaa 18 kiloa.

Kaikkien lohkojen kokonaismitat ovat samat, niiden korkeus on 15 cm ja pituus 51 cm. Kiinnityslohkojen laitteiden avulla voit muodostaa perustan tai ulkoseinän kiinteät monoliittiset lohkot, sisäisten väliseinien tai aidojen puolikkaat tai ontot lohkot. Lisäksi muottitarpeen ansiosta voit muodostaa päällystyslaatat.

Vihje! Tuotemerkin tise-rakennusmalli on toteutettu täydellisesti kaikkien prosessissa tarvittavien laitteiden ja työkalujen kanssa, joten kaikki tarvittava työ on helppo tehdä omalla kädelläsi. Voit tutustua täydellisiin lohkoryhmiin tutustumalla muotolohkojen piirustuksiin.

Teknologiaominaisuudet

Tekniikan teknologialla on useita ominaisuuksia, jotka helpottavat suuresti tarvittavien laitteiden perustamista, seiniä ja asennusta.

Kuinka lisätä pitoa rivejä lohkojen välillä?

Tukirakenteiden (esimerkiksi pohjalevyjen, ulkoseinien jne.) Rakentamisen aikana on tarpeen lisätä tartuntavoimia riveihin. Teknologiaan kuuluu seuraavat toimet:

 • Betoniseoksen asettaminen ja painaminen ylemmän pinnan suuntaamiseksi;
 • "Tyynyjen" toteutus - syvennykset betoniseoksessa. Suorita ne poikittaisella tapilla.
 • Seuraavien lohkojen riviä valmistettaessa valmiit urat täytetään ylemmän lohkon muodostavalla ratkaisulla.

Jos hanke tarjoaa, on mahdollista vahvistaa rakennetta. Rakenteellisten piirustusten avulla luodaan varret tai metalliverkko.

Vihje! Perusrakennetta rakennettaessa ja seinissä olevien ovien ja ikkunoiden aukkojen muodostamisessa on välttämätöntä suorittaa pystyvahvistus asentamalla lujitustangot järjestelmän mukaisesti.

Miten tehdä lohko, jolla ei ole keskitetty hyppääjä?

Seinämien eristysominaisuuksien parantamiseksi käytetään lohkoja, joissa ei ole keskitettya kantta. Tällöin eristys sijoitetaan lohkojen aukkoihin. Tällaisten lohkojen muodostamisen pääkohta on, että lohkojen alarivissä olevat tyhjät tilat on täytettävä tiukasti eristysmateriaalilla, muuten liuos putoaa alas, kun luodaan lohkojen ylärivin ilman mitään rakoja.

Muodostuneiden lohkojen muodostumista varten käytetään erityisiä inserttejä, jotka poistetaan lohkon muodostuksen ja muottien poiston jälkeen.

Kuinka tehdä "neljäsosaa" seinien aukkojen vieressä?

Ikkunoiden ja ovien aukkojen muodostamiseen käytetään niin sanottuja "neljäsosaa" - ei täysimittaisia ​​lohkoja. Niiden luomiseksi käytetään erityistä pidikeä, joka sisältyy tiiviin muottirakenteeseen. Suorita tämä osa suunnittelusta seuraavasti:

 • Ennen "vuosineljänneksen" muodostumista sinun on odotettava vähintään kahden tunnin kuluttua sen vieressä olevan lohkon muodostamisen jälkeen. On tärkeää, että betoniseoksella on aikaa "tarttua".
 • Siinä tapauksessa, että "korttelin" vieressä oleva lohko tehtiin jo kauan sitten ja oli jo onnistunut kuivumaan hyvin, silloin olisi tarpeellista kostuttaa se hyvin.
 • Muodosta "neljäsosa" kannattimen, kaavin ja tamperin avulla. Kaikki nämä tiedot sisältyvät Tise-muottiyksikön pakkaukseen.

Kuinka valmistaa seinät lattian rakentamiseen?

Kun nostat seinämää, sinun on ennustettava, että laite on päällekkäin. Joten, sinun on luotava aukko palkin asennusta varten. Tätä varten sinun on tehtävä sopiva puutavara. Asenna vuoraus tyhjennysmuotojen väliin.

Purkamismuotoja purettaessa tyhjiötä muodostavat aineet poistetaan ja lohkon yläosassa tehdään matalia uria (syvyys enintään 1 cm) T-muotoisen vuorauksen asentamiseksi katon pitämiseksi. Tämä vuoraus poistetaan sen jälkeen, kun lohkojen yläraja on muodostettu.

Tekniikan mukaan rakennettu seini pystyy vapaasti kestämään asennettujen betonilattian aiheuttamat kuormat. Litteän lautan luomiseksi on suositeltavaa asentaa äärimmäinen rivi lohkojen päälle valmiiksi vahvistetulle lujiteverkolle. Vahvistus asennetaan äärimmäiseen riviin lohkoihin panssaroidun vyön muodostamiseksi.

Kuinka muodostaa asennusreiät seiniin?

Joten myöhemmässä vaiheessa ei ole ongelmia teknisen viestinnän sijoittamisessa, seinien rakentamisessa on tarpeen asentaa asennusikkunat. Jopa ennen työn aloittamista sinun tulee huolellisesti tutkia piirustuksia ja hahmotella asennuspaikkojen muodostuspaikkoja.

Niiden valmistuksessa käytetään puupaneeleja, jotka ovat yhtä suuret kuin kiinnitysreiän leveys. Jos aukon korkeus on pienempi kuin 15 cm, riittää, että saadaan yksi sisäosa. Siinä tapauksessa, että aukon korkeus on suurempi, käytetään kahta kiinnikettä, kun ensimmäisen korkeuden on oltava 15 cm.

Aukon pohjalle putoava lohko muodostuu pienemmän insertin asentamisella. Ylemmän lohkon muodostamiseksi käytetään 15 cm: n korkeutta. Ennen kuin irrotetaan yläosa, liuoksen näytteet tehdään sen sivuilta, mikä on tarpeen T-muotoisen välikappaleen asentamiseksi liuoksen pitämiseksi.

Niinpä teknologian avulla voit rakentaa rakennuksia erilaisiin projekteihin. Perusrakennetta varten käytetään muottitarpeen 3, jonka ansiosta 38 cm paksuisia levyjä voidaan muodostaa. Vähiten leveitä rakenteita varten voidaan käyttää moduulit 2 tai tise 1.

KÄYTTÖOPAS. Siirretty muottipesu TISE

jäljennös

1 KÄYTTÖOHJE Kiinnitettävä muotti Seinälohko valetaan suoraan seinään ilman alapäätä. Hiekan ja sementin seos tiivistetään käsin rypytyksellä. Purkaminen suoritetaan heti tiivistyksen jälkeen. Yksi lohko valetaan 4-6 minuutissa. Tise-1 19 cm: n seinälle (paino -13kg, 190mm) valmistettiin rakennusmuotoja eri paksuisten seinien rakentamiseen - väliseinien, aidojen, autotallien jne. Rakentamiseen. TISE-2 25 cm: n seinälle (paino - 14 kg) - TISE-3: n yleisimpiä muottiinpanoja 38 cm: n seinälle (paino - 18 kg) - talojen päällystysseinät ja kellarikerrokset "kolmikerroksisten" seinien rakentaminen. Kaikkien muodostettujen lohkojen pituus on 51 cm ja niiden korkeus on 15 cm. Koukkujen avulla voit muovaa onttoja, kiinteitä ja puoli lohkoja ja jopa päällystyslaatat. Jokainen rakennusmateriaalikappale on varustettu tarpeellisilla työkaluilla seinien ja laitteiden rakentamiseen, jotka on pakattu muotoon.

2 Kuva 1. TISE-moduulin 1 tiedot; 2 aura; 3 ristipinää; 4 pitkittäinen tappi; 5-jako-kaavin; 6 vyzhimna-paneelimukija; 7 muottien kompensaattori; 8 kannatin; 9 kulma-muovaus; 10-johdinpysäytin

3 Teknologia TISE mahdollistaa kolmikerroksisten seinien rakentamisen joustavien liitosten avulla. Seinät on rakennettu muotokappaleella TISE-3, jossa ontto muotoilu. Tällainen sandwich-seinä ilman "kylmiä kulkureittejä" voi merkittävästi parantaa seinien lämmöneristysominaisuuksia. Tällaisen seinän vahvistaminen käsittää vaakasuoran raudoituksen, jossa on 4 5 riviä muurauslasiin perustuvaa lasikuituista "tieverkkoa", ja poikittainen vahvistus joustavien liitosten kanssa, joiden läpimitta on 6 mm basaltikuituja, joka on sijoitettu kuhunkin seinälohkoon sen muovauksen aikana. Jotta pystysuorassa kolmikerroksisessa seinämällä olisi riittävä lujuus ja stabiilisuus, poikittaiset vahvistuselementit asetetaan kulmaan, jolloin kaltevuuden suunta muuttuu rivistä toiseen. Tällöin seinätilassa luodaan alueellinen ristikko, joka auttaa näkemään seinän kaikilta kuormilta. Tyhjiöt täytetään täyttöeristyksellä (eristekerroksen paksuus on 18 cm). Kun seinät täytetään sardeldiolla, se on kuin 1,5 m tiilimuuraus, ja penoizolilla se on kuin kolmen metrin paksuinen tiilimuuraus. Tällainen lähestymistapa lämpimän seinän rakentamiseen on suositeltavaa, koska seinät, jotka on pystytetty TISEN kanssa, ovat sileitä ja vaativat paksun kipsikerroksen käyttöä. Muodostuvat seinälohkot Seoksena käytetään hiekan ja sementin M400 seosta, jossa on pieni määrä vettä (3: 1: 0,5) - jäykkä seos. Hiekkaa käytetään suurena tai keskisuurena, kokonaisena. Kun valitaan hiekkaa seokselle, on vältettävä hienokarvan ja hiljaisen hiekan käyttöä. Muussa tapauksessa seosta on vaikea tiivistää, se on erittäin herkkä veden määrälle, se on huonosti särkynyt eikä se ole muodoltaan strippauksen jälkeen.

4 Seinälohkojen muodostamisen aikana seos täyttää puolet muotista ja etenee tiivistämään seosta kevyellä käsijyrsimellä. Ilmoita sitten seos ja täytä tiiviste. Jos seos on valittu oikein, "sementtihyytelö" näkyy yläosassa tiivisteen päästä. Ylimääräinen seos leikataan kaavin avulla tyhjää muodostavien aineiden ylemmällä tasolla. Aloita välittömästi purkaminen viivytyksettä poistamalla pitkittäiset ja poikittaiset nastat. Muovatussa lohkossa puristinpaneelia asetetaan ja vipua nostetaan ja irrotetaan pidikkeistä, minkä jälkeen lomake poistetaan lohkosta,

5 samanaikaisesti puristamalla irrotuslevyä sitä vasten. Koko lohkon muodostamisprosessi kestää 4-6 minuuttia. Seinämän irrotuksen jälkeen on jäljellä 10 mm halkaisijaltaan olevia kiinnitystappeja. Huokoisia aggregaatteja (kuona, laajennettu savi, sahanpuru jne.) Ei käytetä, koska ne vähentävät merkittävästi materiaalin räykkyydeltään ilman tehokasta lämmöneristystä ja vähentävät merkittävästi työvoimaa ja resursseja. Kiinnitämme huomion siihen, että muotin seinämien voitelua, joita perinteisesti käytetään betonituotteiden purkamiseen, ei ole tarpeen, koska strippaus suoritetaan välittömästi, ennen kuin seos alkaa asettaa.

6 "Muotoilu vähäisillä kylmäsiltojen poikkileikkauksella suoritetaan puupuhaltimella, joka on irrotettu purkamisen aikana." "TISE-3: n muodostamislohkoja ilman kylmäsiltoja suoritetaan ydinmuodostajien kääntäjillä." Seinäkappaleiden testit TISE-tekniikalla valmistetut seinälohkot testattiin maaliskuussa 1995. in "KTB Mosorgstroymaterialy" vastustuskyvystä pakkasenkestävyys ja lämmönjohtavuus. Seinämälohko, joka on valmistettu TISE-2: n muotokappaleella sementti 400: n kanssa, kestää noin 100 tonnia puristusta ja sen jäätymisvastus on useita kertoja suurempi kuin laajennetun savibetonilohkon. Saadut tulokset vahvistavat näiden lohkojen odotetun suuren voittomarginaalin ja paleltumiskestävyyden ja sallivat TISE-tekniikan suositella seinien rakentamiseksi yksittäisten rakenteiden olosuhteissa ilman rajoituksia.

7 Seinäelementti Seinälohkojen muodostamisprosessi alkaa seinän muodostaman lomakkeen avulla vastamuodostetun lohkon vieressä. Lohkot valetaan kerroksiksi. Päivänä - yksi kerros lohkoja. Jos sää on lämmin, seuraava rivi lohkoista voidaan järjestää 4 tunnin kuluttua. Jos on tarpeen luoda reikää seinään ja aukkoja piilotettujen johdotusten, teknisen viestinnän, urien sijoittamiseksi lattiapalkkeihin, tuuletusjärjestelmien ikkunoihin jne. Syvennykset asetetaan sopivan kokoiseksi, ja ne otetaan välittömästi strippaus jälkeen. Tekniikka TISE sisältää seinän lujittamisen. Vaakasuora vahvistaminen suoritetaan sijoittamalla hitsattu verkko tai raudoitustangot halkaisijaltaan 5-6 mm. Ehkä vahvistaminen ja tie ei-metalliset verkot Edellyttävät seinien asentamista ja pystyvahvistusta. Kun seinien pystysuorat kuopat täytetään raudoituksella ja betonilla, syntyy pystysuuntaisia ​​voimalinjoja, jotka ottavat pystysuorat ja sivuttaiset kuormat hyvin. Pystysuora vahvistus on suositeltavaa kannen alla, joka tukee laajaa ikkunaa ja oviaukkoja.

8 Rakentamalla seiniä tai talon seiniä seismisesti aktiivisilta alueilta, on suositeltavaa käyttää TISE-3-muottirakennetta ja ottaa pystysuorat vahvikkeet jokaisen seinän neljännen kuoppaan. Jos betonipäällysteiden levittäminen on oletettu lohkakerroksella, nämä lohkot muodostetaan vahvistusverkolle. Tämä mahdollistaa keramitsiteknisen levyn sijoittamisen näiden lohkojen aukkoihin, mikä luo kätevän alustan levyjen asentamiseen. Seinien lämmittäminen TISE-tekniikan avulla rakennettavien seinämien lämmittäminen voidaan toteuttaa eri tavalla. Huomaa, että TISE-tekniikalla rakennet- tujen seinien (45%) korkea juoksevuus on tarpeen rakentavan seinämän paksuuden aikaansaamiseksi mahdollisimman pienillä materiaalikustannuksilla eikä lämmöneristyksellä. Tämän vahvistamiseksi esittelemme lasketun datan tällaisen seinän lämpöeristyksestä. Jos aukot eivät ole täynnä mitään, niin tällaisen seinän eristys vastaa samaa paksuutta oleva tiiliseinä (konvektiivinen lämmönvaihto aukkojen sisällä heikentää eristystä).

9 Jos aukot täytetään laajennetulla savella, eristys nousee 1,5 kertaa. Jos aukot ovat täynnä erittäin tehokasta lämpöeristystä (vaahterastuja, mineraalivillaa), eristys kasvaa 2 kertaa. Tämä on raja, koska seinän kylmät kulkutiet estävät "ohittaa" lämpöeristyksen ja vähentävät sen tehokkuutta. Laskelmien perusteella seinät, jotka on pystytetty TISE-3-muottiin (seinän paksuus 38 cm), ei saa olla korkeampi kuin 75 cm: n tiilipinta. Vaihtoehdot, joiden eristys on sijoitettu ulkopinnan ulkopuolelle, sopivimpia ja yleisimpiä maailman rakennuskäytännöissä. Ulkoisen lämpöeristyksen ja viimeistelyn asennustekniikka on hyvin yksinkertainen ja toteutetaan lyhyessä ajassa. Eristeenä voidaan käyttää vaahtopaneeleja, joiden paksuus on mm ja samanpaksuisia kovia tai puolijäyneitä mineraalivillalevyjä. Puurungon kokonaispaksuus samanaikaisesti tulisi olla enemmän kuin mm eristyspaksuus, so. jälkimmäinen on syvennetty hieman taakan välisen kuilun varmistamiseksi

10 hänelle ja vuoraukselle, joka mahdollistaa ilmanvaihtoaukon ilmanvaihtoa, eristämisen ja vuorauksen kosteuden poistamista varten, pidentää käyttöikää. Koska lämmitintä voidaan käyttää ja mineraalivillaa. Jotta estettäisiin mineraalivillan uppoaminen omalla painollaan, puupintaiset helmet lypsetään seinän teknisiin reikiin, muodostaen "siili" seinään, johon mineraalivilla tapit. Toisen tekniikan muunnoksen mukaan TISE-pohjaan perustuva nauha on samanaikaisesti pystytetty samanaikaisesti pääseinämän kanssa ja asetettu puoliksi tiiliksi. Seinät on liitetty toisiinsa upotetuilla elementeillä, jotka on valmistettu 5 - 6 mm: n halkaisijaltaan vahvistetusta kiinnikkeestä. Kunkin palkin kärkien taipuneet eri tasot sijaitsevat yhdistettyjen seinien liuosten kerroksissa. Seinien välissä on irtotavaran eristys (laajennettu savi, vaahtipihdit jne.) Tai jäykkä eristys (vaahto, minplita jne.). Eristeiden yhteistä muunnosta, vaahtopaneeleja ja niiden kipsiä voidaan käyttää myös seinien rakentamisessa käyttäen TISE-tekniikkaa. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto on rakentaa kaksi rinnakkaista seinää TISE-muottiin ja eristys järjestetään analogisesti edellisen vaihtoehdon kanssa. Tässä tapauksessa voit rakentaa ulkoseinän, jossa on TISE-1-muotti (seinän paksuus 190 mm). Rakennuksen alaosassa olevien muovattavien lohkojen seinien vahvistamiseksi (2 m maanpinnasta) ulomman seinän tyhjyyttä tulisi täyttää sardeldi-betonilla. Kaikkien vaihtoehtojen seinien lämmittämiseen sisäpuolelta voidaan valmistaa erilaisia ​​materiaaleja.

11 Seinälohkojen teknisten reikien avulla voit kiinnittää horisontaalisia tai pystysuoria leikkuulaitteita ja niihin - pystysuoraan tai horisontaaliseen suuntaan. Kuivaa kipsiä voidaan myös kiinnittää puurunkoon tai suoraan seinään ruuvilla tai mastilla. Lasi-seinä tai nestemäinen taustakuva, jossa on jonkin verran helpotus, on sijoitettu hyvin pystytettyyn seinään. Myös lämmöneristeen sisäisestä järjestelystä (tiloista) on olemassa vaihtoehto. Tämä vaihtoehto on melko yleinen ja ulospäin erittäin houkutteleva: lämmöneristyksen ja sisustuksen järjestäminen ratkaistaan ​​samaan aikaan ja kustannukset ovat mahdollisimman pienet. Suurin ongelma on kylmän siirtyminen ulkoisista seinistä niihin liittyvään lattiaan ja sisäseiniin ja väliseinämiin. Pakkauksen kulmat lämpöeristeen kanssa voivat jäädytyä. Näiden vyöhykkeiden jäädyttämisen vähentämiseksi päällekkäisyys on parempaa tekemään pölkkyillä eikä konkreettisesti. On myös suositeltavaa käyttää muottipintoja TISE-3, kun seinät pystytetään; ja täytä näiden seinien eristeet eristämällä. Tämän lämmöneristysjärjestelmän haitat sisältävät myös tehokkaan seinien eristyksen monimutkaisuuden ovien ja ikkunoiden aukkojen alueilla sekä voimakäyttöisten seinien herkkyyden suuriksi lämpötilan vaihteluiksi sekä kausittain että päivittäin. Oikein perusteltavin vaihtoehto on lämmittää talojen seinät lämpimillä alueilla. On suositeltavaa, kun kuuntelet kylpyä tai saunaa. Tällöin he lämpenevät hyvin nopeasti ja huomattavasti taloudellisemmin. Minvat käytetään eristeenä ja höyrysulku on kalvo. Sisällä kylpy on päättynyt kaatopaikalle, mieluiten haapa. Käytännön neuvoja

12 Seinään halkaisijaltaan 10 mm: n reikiä, jotka jäävät taakse työkalun purkamisen aikana, voidaan käyttää: sisätilojen ja ulkovaippojen kiinnittämiseen autotallin varustamiseen voidaan asentaa hyllyjen kiinnittämiseen tarvittavat tapit, koukut säädettävien rakennustelineiden kiinnittämiseksi tuuletusaukoksi, jotta seinää voidaan parantaa hengittävä "TISE-lohkojen muovaaminen seinään tulee aloittaa kulmista, kun muurausmuodosta muodostuu lohkojen ulkopuolelle tällaisten lohkojen muurauskerroksen paksuus 15 mm enemmän kuin seinään muodostettaessa. Seuraavana päivänä le lohkomuovauksella, se on vielä mahdollista Saha valittaessa rakennuksen arkkitehtuuriin, pystytetty TISE teknologiaa, huomaa, että kustannus-edullista tehdä kaksikerroksinen talo pieni harjakatolla, kuin yhden kerroksinen talo katto, se vaatii suuren määrän kalliita puumateriaalin

Teknologia TISE: Rakentaamme lämpimät seinät kotona omilla kädillä

Artikkelissa kuvattu seinätekniikka on yksityisen rakentamisen leikkausreuna. Puhumme siitä, kuinka rakentaa tällaisia ​​seiniä ja mitkä ovat niiden edut ja haitat. Artikulta opit, miten lohkot muovautuvat paikan päällä ja kuinka paljon seinää käytetään TISE-teknologian avulla.

Lyhenne TISE on yksittäisen rakentamisen ja talouden teknologia, puhuu itsestään. Monien vuosien kokemus insinööreistä viittaa siihen, että laatutuloksen saavuttamiseksi - luotettavilla ja lämpimillä seinillä - ei ole välttämätöntä hankkia kalliita ja "ikuisia" materiaaleja, riittää järjestämään tilaa seinän sisällä. Loppujen lopuksi talon seinät - yksi kalleimmista ja laajoista osista sitä. Niillä on paljon materiaalia, eikä niiden kustannuksia, mutta oikea soveltaminen on ratkaisevan tärkeää.

TISE-tekniikkaa

Ajatus tästä menetelmästä on melko yksinkertainen, mutta alkuperäinen - seinät on pystytetty paikan päällä täyttämällä ja järjestämällä muottiin. Se ei vaadi liuoksen alapuolista kerrosta, koska nestemäinen (märkä) seos yhdistetään edelliseen kerrokseen muodostaen monoliittisen yhdisteen. Voit kutsua tämän prosessin muovauslohkot paikalleen.

Seinäelementit koostuvat seinistä ja ilmasta, jotka toimivat tärkeimpänä lämmöneristyslaitteena. Rakennemateriaalin paksuuden ja ilmaraon suhde on noin 1: 4. Samanaikaisesti on mahdollista täyttää sinusteet lämpöä eristävällä materiaalilla - kuona, sahanpuru, kuiva savi tai laasti vaahtopallolla.

Lohkokokoja kehitettiin olemassa olevien tiilien standardien - 1 tiilen TISE-2 ja 1.5 tiiliä varten TISE-3: lle, joten niiden käyttö sopii mihin tahansa projektiin. Etu verrattuna tavanomaiseen onttoon kipsilohkoon on, että TISE-lohkoilla on vinot metalliset työntöviirat, jotka on asetettu muovaushetkellä. Tällainen raudoitus, joka on yhdistetty muurausverkkoon, tarjoaa riittävästi seinän rakentamista varten 2 (TISE-2) ja 3 lattia (TISE-3).

Tise muottiin

Lohkojen muodot on suunniteltu ottaen huomioon käyttäjän toimivuus ja rakentamisen nopeus. Merkittävä ajan säästö (3 kertaa nopeampi) saavutetaan, koska lohko on samanaikaisesti muodostettu ja asennettu suunnitteluasentoon ja kuivuu sitten luonnollisissa olosuhteissa. Tämä on edullinen ratkaisu, koska sementtikappaleen käyttämiseksi se on valmistettava tehtaalla, toimitettava, nostettava työpaikalla ja asetettava aikaisemmin valmistettuun ratkaisuun. Lisäksi "tehtaan" karkeiden lohkojen laatu on usein erittäin epävarmaa.

Itse muoto on yksinkertaisia ​​elementtejä - teräslevyt ja kulmat, jonka avulla voit korjata ja päivittää sitä tietyn esineen tarpeiden mukaan. Riittävä taito on sellainen, joka voidaan tehdä itsenäisesti. Periaate muodostaa "paikoillaan" tiheästä ratkaisusta ei vaadi tärinämoottorin asentamista, jonka avulla voit rakentaa talon seinät alueilla, jotka eivät liity sähköverkkoon.

On huomionarvoista, että TISE-muottia voidaan käyttää erillisten lohkojen tuottamiseen kotona. Liuoksen materiaali voi olla kirjaimellisesti mikä tahansa ratkaisu:

 • opilkobetoni, arboliitti;
 • kuonan liuos;
 • "Betoni siemenillä" (hienojakoinen jauhe 1-5);
 • kuitua sisältävä sementtilaasti (ensimmäisessä kerroksessa erityisen vahva lohko);
 • savi seos sahanpurulla ja muilla.

Tällöin tärinämoottoria voidaan käyttää, jos se vaatii tekniikkaa, koska kone on paikallaan eikä liikkuva.

Tämän tekniikan toinen piirre on poikittaisen reunan puuttuminen, joka yhdistää lohkon seinät. Tämä merkitsee sitä, että kylmäsilta on rikki ja se ei sisällä lämpötilahäviöitä.

TISE-2- ja TISE-3-muotojen toimintaperiaate

Lohkon muodostamisen työstö toistaa lähes kokonaan valmistusprosessit kotitekoisilla tai tehdas koneilla. Lohkojen materiaali on kovaa, kuivaa liuosta kaikista edellä annetuista yhdistelmistä.

 1. Kostuta kosketuspinta vedellä.
 2. Aseta muoto ensimmäisen lohkon alkuasentoon (kulmassa).
 3. Aseta poikittaiset sauvat.
 4. Asenna tyhjiörajoittimet (kuutiot).
 5. Asenna pituussuuntainen sauva pitämään kuutiot.
 6. Laita seos 2-3 astetta, huolellisesti, mutta vaivattomasti räpyttämällä joka kerros.
 7. Asenna vapautuskehys (mukana).
 8. Poista pituussuuntainen lukko (tanko).
 9. Kun käytät erikoisvipua (mukana), poista kuutiot muottipesästä.
 10. Pidä vapautuskehys irti muurausseinät.
 11. Aseta muovinen tierakenne joka 3-4 riviä kohden. Lohkojen välinen rako - 10 mm.

Rakennettaessa seinät, joissa on TISE-3-muotti, lujitus on varustettu taipuisilla basalttotankoilla, jotka on sijoitettu vaiheiden 6 ja 7 väliin. Muut toiminnot TISE-2 ja TISE-3 ovat samat. Koko prosessi, jossa ei oteta huomioon liuoksen valmistusaikaa, kestää 5-7 minuuttia keskimääräisellä tasolla ja vähemmän kuin 5 minuuttia kehittyneellä taitolla.

Lohkojen väliset pystysuorat saumat on toivottavaa pyyhkiä raakaliuos ennen kuin se on kokonaan kovettunut - päivän lopussa. Sitten joukko lohkoja on paras.

Seinien edut TISE-tekniikan avulla

Kuvatulla tapetuksella on useita etuja ja oikeutetusti kutsuttu "suosittu":

 1. Valmiin laatikon monoliittinen muotoilu, edellyttäen, että lohkojen luominen on paikallaan.
 2. Helppo asennus- ja muottitoiminnot. Tekniikka on ymmärrettävää intuitiivisella tasolla.
 3. Lämmöneristys. Eristyskerroksen paksuus - 180 mm. TISE-3: n seinämä, jossa on laajentuneella saviä täytetyt sinusoidit, on yhtä lämpöinen kuin 1,5 metrin paksuinen tiiliseinä ja täynnä penoisolia 3 metriä.
 4. Mahdollisuus käyttää käytettävissä olevaa materiaalia laatuluokkien valmistukseen.
 5. Ei edistynyttä ammattitaitoa.
 1. Suhteellisen hidas seinien pystytys verrattuna valmiiden lohkojen muuraukseen. Tämä johtuu siitä, että lohko luodaan paikan päällä "tyhjästä" ja lisätään sen muodostumista koskevat toiminnot.
 2. Epästabiilisuus raakalohko. Tämä on ehdollinen virhe - äskettäin luotu lohko on helppo vahingoittaa tai muovautua. Kuitenkin huomaavainen ja varovainen mestari ei ole ongelma.

Rakennustekniikan kustannukset TISE

Aineenkulutus per neliö. m seinä TISE-3:

 1. Sementti - 90 kg.
 2. Hiekka - 280 kg.
 3. Eristys - 0,18 ov. m.
 4. Sulautetut osat (verkko, niitit) - 2-3 vuotta. e.

Jos et ota huomioon seoksen komponenttien kustannukset, jotka vaihtelevat suuresti riippuen maastosta, omien materiaalien saatavuudesta ja valitun seoksen koostumuksesta, seinien kustannukset ovat hyvin alhaiset.

Muottien kustannukset TISE:

 1. TISE-1 - 70 vuotta. e.
 2. TISE-2 - 75 vuotta. e.
 3. TISE-3 - 80 vuotta. e.

Lopullisen eristetyn laakerin seinämän lopulliset kustannukset ovat noin 23 y. e.

Esitetty tekniikka on yksi markkinoiden ympäristöystävällisimmistä markkinoilla tänään. On merkillepantava se, että se säästää luonnonvaroja, sulkee pois tiilen ja kuonakanavan kasvit valmiiden seinien tuotantoprosessista. TISE-muottien avulla voit rakentaa oman unelmasi kotiin.