Baseplates FL

FL-laatat ovat betoniterästuotteita, jotka kuuluvat perustilohkojen luokkaan. Käytetään asuin-, teollisuus- ja kotitalousrakenteiden nauhan perustusten rakentamisessa.

Tuotekuvaus

FL: n perustilohkojen muoto on tasoitettu laatta, jossa on trapezoidinen poikkileikkaus. Näistä tuotteista on yli 40 standardimuotoa.

Pivot-pöydässä voit tutkia, mitkä koot FL-lohkot voivat olla. Samassa paikassa hinta ilmoitetaan perusta-nauhalla FL.

Pohjalevyjä FL käytetään yhdessä FBS-lohkojen kanssa. Ne toimivat tukena, johon jälkimmäiset asetetaan. Pohjan suuri pinta mahdollistaa kuorman jakamisen laajemmalle maaperälle, mikä kompensoi sen kantokyvyn puutetta.

PL: n perustusta standarditekniikan mukaan valmistetuista levyistä voidaan käyttää jopa -40 asteen lämpötiloissa alueilla, joiden seisminen toiminta on enintään 9 pistettä. Rakenteen korkea luotettavuus tarjoaa perinteisten ominaisuuksien ansiosta kaikki betonirakenteet:

 • vahvuus
 • kestävyys
 • Vedenkestävä
 • Pakkasvaste
 • Crack-vastus
 • Vastustuskyky aggressiivisille kemiallisille ympäristöille

mitat

Monipuolisten muunnelmien ansiosta FL: n pohjalevyt voivat olla erikokoisia. Pituus voi vaihdella välillä 780 - 2380 mm, leveys - 600 - 3200 mm, korkeus voi olla 300 tai 500 mm. Yleensä vakiokokoa valittaessa ne pyrkivät lähtemään periaatteesta, jonka mukaan säätiön vähimmäismäärät tuotteiden yksiköitä ovat. Tämä näkyy myönteisesti sekä hankkeen rahoitusosuuteen että tulevan rakenteen vahvuuteen. Siksi suosittelemme, että tutustu hinnastoon yksityiskohtaisesti ennen FL-lohkojen ostamista.

Todellisuudessa sinun on toisinaan kohdattava toinen tekijä, joka vaikuttaa kokoonpanon valintaan. Jos hankkeenne koskee useiden eri FL-levyjen ostamista kerralla, valmistaja voi yksinkertaisesti olla kannattamaton tuottaa erillisiä metallimuotoja niille lohkoille, joita tarvitset pieninä määrinä. Siksi joskus sinun on tehtävä valinta kalliimpien päätösten suuntaan.

tuotanto

Levypohjaiset perustukset FL valmistetaan GOST 13580-85: n mukaisesti. Tavallisesti niiden valmistukseen käytetään tavanomaista tiheydeltään 2,5 tonnia / m3 luokkaa olevaa B25-betonia. Lujitteena käytetään esivalmistettuja lohkoja ja erillisiä silmukoita luokan A3 teräksestä. Riippuen koosta FL: n kellarissa olevat levyt voivat painaa 420 - 3230 kg, joten niiden rakenne mahdollistaa neljä kiinnityslenkkiä nostolaitteen koukkujen kiinnittämiseen. Kulutettujen betoni- ja teräskomponenttien määrä määrittää FL-lohkojen hinnan.

Tuotemerkintä

Laadun osaston asiantuntijan hyväksynnän aikana valmis tuote on merkitty aakkosnumeerisella koodauksella. Tarkastellaan koodauksen arvoa PL 28-8-3: n esimerkissä, jonka mitat ovat 2800x780x500 mm.

 • Kirjeosalla tarkoitetaan tuotteen nimeä
 • Ensimmäinen kirjainosan jälkeen on levyn leveys.
 • Toinen luku on laatan pituus
 • Kolmas luku on tuotteen kuormituskyky.

Pohjan PL levyjen pituus ja leveys ilmaistaan ​​desimaedereinä pyöristettynä. Tuotteen valmistuspäivä merkitään yleensä merkinnän viereen.

Mistä ostaa FL-pohjaiset lohkot

On selvää, että on edullisinta ostaa PL-lohkoja suoraan valmistajalta. LLC StroyPromZHBI perustettiin vuonna 2009. Toimintamme pääasiallinen tyyppi on betonituotteiden tuotanto ja myynti. Työskentelemme paitsi suurien rakennusorganisaatioiden, myös yksityisten asiakkaiden kanssa.

PL-lohkojen hintaluettelossa hinta pysyy aina alhaisena, mikä näkyy helposti tarkastelemalla sivun yläosassa olevaa taulukkoa.

Tavaratalojen maantieteestä huolimatta siitä huolimatta, että tehdas sijaitsee Tulan alueella, meillä on kokemusta betonituotteiden toimittamisesta Venäjän eri alueille. Toimitamme tuotteita Moskovaan, Voronezhin, Tambovin, Bryanskin alueisiin ja muihin, jopa syrjäisiin alueisiin.

Soveltamisala

Yksi teräsbetonilaattojen käytön pääasiallisista suun- nannoista on rakennusten liuskajohtojen rakentaminen. Usein laattoja raudoitettuja betonirainaa FL käytetään yksityisten talojen tai mökkien rakentamisessa. Kaikentyyppisistä perustuksista (ja vain neljä niistä: nauhat, pylväs-, pylväs-, grilli-, laatta-), nauhatehtävät ovat yleisimpiä rakennuksen perustuslaitteita.

Ribbonsäätiötä käytetään erilaisten talojen rakentamiseen. Esimerkiksi massiivinen nauha-alusta on välttämätön rakennusten rakentamiseksi raskailta materiaaleilta: betonilohkoilta, tiililtä ja tiiliseiniltä. Samanaikaisesti tällainen säätö on asetettava maaperän jäädytyssyvyys alle 20-30 cm: n alapuolelle ja nauhatus on välttämätöntä heikoille maille raskaan kiven, tiilitalojen, monoliittirakenteisten betonirakenteiden osalta. Tämäntyyppinen säätö sopii myös kellariin ja kellariin. On myös suositeltavaa, jos asiantuntijat suosittelevat matalia perustuksia. Vahvistettu betonilevy-tyynyt ja betoniseinät ovat yhtenäisiä, nimikkeistö antaa niiden jakautumisen neljään ryhmään, joista jokaisella on havaitut kuormat.

FL: n perustamisen nimittäminen ja laajuus:

 • liuskajohdon pohjan pystytys kellari seinämien lohkojen alle;
 • rakennusten ja rakenteiden rakentaminen kivi-, tiili- ja betoni- seinillä;
 • rakennusten rakentaminen raskas katto;
 • kuorman siirto rakenteeltaan rakennukselta maahan.

Harkitse, mitä on otettava huomioon asettaessasi esivalmistettua teipin pohjaa FL-levyjen avulla:

Perustamissuunnitelma on rakennuksen osion muoto horisontaalisessa tasossa perustuksen yläpinnan tasolla. Se tehdään yleensä asteikolla 1: 200 tai 1: 400. Juoksevaa vettä, jätevesiä, sähkökaapeleita, kaasuputkia ja muuta viestintää varten suunnitelman on osoitettava kaikkien reikien sijainti ja selittävä huomautus ilmaisee näiden teknisten reikien järjestämismenetelmän. säätiön tulisi olla tyynyjen FL ja lohkot FBS. Monoliittisten tonttien tapauksessa niiden sijainti ja rakenne on ilmoitettava.

Esivalmistettu nauhaosasto koostuu tyynystä ja pystysuorasta betoniseinämästä. Tähän mennessä materiaalien markkinoilla olevat lohkot vaihtelevat merkittävästi muodoltaan ja kooltaan. Esivalmistettujen nauhojen perustaminen on helppo, mutta aikaa vievä prosessi. On mahdollista rakentaa tällainen säätiö omiin käsiinsä vain, jos rakennustekniikkaa noudatetaan tiukasti.

Kun asennat esiohjatut nauhalevyt, on tärkeää kiinnittää erityistä huomiota seuraaviin kohtiin:

 • Kaivon pohjan on oltava puhdas ja särmäinen.
 • Älä käynnisty, jos se on peitetty lumella tai vedellä.
 • Tyynylohkojen asennus on tehtävä kahdessa kohtisuorassa suunnassa suhteessa keskiakseleihin.
 • Ennen asennusta seinälohkojen, sinun täytyy pystyttää lohkojen majakat tulevien pohjien kulmissa sekä sen akselien leikkauskohdassa. Näiden laitteiden avulla varmistetaan niiden sijainti.
 • Seinälohkojen asennus toteutetaan kahdella maamerkillä - pohjassa - pohjareunassa keskiakselilla.
 • Jotta tulevaisuudessa säätiö ei päästä veteen, älä jätä leveiden välissä liikaa saumaa. Varmista, että kaikki saumat ovat huolellisesti betonoituja.
 • Poista ylimääräinen liuos ennen kuin se kuivuu vedenpitävyyden lisäämiseksi.

Tällaisen säätiön rakentamiseen riittää neljä henkilöä, joissa on hihnat nostolohkojen, lapiot ja kirves. Myös hyödyllisiä: taltat, kiinnityshihnat, 1 taso ja 1 lyijykynä, trowels ja mittanauha.

Sivuston merkintä on kaiken tyyppisen säätiön rakentamisen ensimmäinen vaihe. Esiladattujen nauhalementtien asennus alkaa siitä. Tulevan rakennuksen kehäosa siirretään maahan. Kun tämä on tehty, kannattaa kiinnittää vasenpalkit nurkkaosiin ja tarkistaa, ovatko kulmat suorat. Voit tehdä tämän käyttämällä työkaluja, kuten erityistä lasermittapainetta tai goniometriä. Jos niitä ei ole, voit tehdä kaiken yksinkertaisilla mittauksilla diagonaalilla. Kun kulmat on tarkistettu, vie kalastuslinja tai -johto ja kiinnitä vahvistustuotteet, saat ulkoisen merkinnän. Sama periaate on tehty ja sisäinen. Ainoastaan ​​tällä kertaa on tarpeen ottaa huomioon 40 cm: n sisennys. Lisäksi on määritettävä maavartalon pudotukset ja epätasaisuudet. Sen on löydettävä piste, joka sijaitsee kaikkien muiden alle - kaivantoja tutkitaan tästä merkistä. Kaikenlaisia ​​tippoja ei oteta huomioon. Kun kaivetaan kaivoja pohjan alla, varmista, että pohja pysyy tasaisena.

Esivalmisteen nauhan perustuksen syvyys riippuu tulevan rakenteen tyypistä (pohjakerroksen pohjasta 40 cm: n syvyydestä ja enintään 1,5 metrin syvyyteen perustuvista perustuksista).

Kun pohjakerros on valmis, voit aloittaa 10-15 cm: n paksuisen hiekkalaatan täyttämisen. Pehmusteiden tarkoituksena on lievittää betonirakenteeseen kohdistuvia kuormituksia. Hiekkakerroksen on oltava tasainen. Selvitä, käytä vesitasoa. Jälkeen täyttämisen jälkeen hiekka on perusteellisesti tamped alas ja kostutetaan vedellä.

Se on tärkeää! Tyynyn tasaisuus ja tiheys vaikuttavat koko perustuksen lujuuteen. Siksi pidä etusijalle muinaisista menetelmistä, vaan uusista tekniikoista ja erikoisvarusteista tampingiin.

Tässä prosessissa maanpäällisiä töitä voidaan pitää valmiina, ja voit jatkaa kiinnityslaastin valmistusta. Useimmiten tämä koskee hiekkasementtilaastia. Ennen kuin aloitat sen käytön, se on sekoitettava perusteellisesti, jotta raskaan partikkeleita jaetaan tasaisesti koko seoksen tilavuuteen.

Seuraavaksi asetetaan majakka FL: n nurkkapyyhkeiden asettamiseksi. Koska teräsrakenteiden suuri paino on suuri, tarvitaan nostolaitteiden käyttöä. Asennuksen helpottamiseksi kussakin pohjalevyssä ja pohjalevyssä on kuusiokoloavaimet, jotka on valmistettu pyöreästä teräksestä, jonka läpimitta on vähintään 6 mm. Nosturi asennetaan siten, että kuopan seinät eivät romahda sen vakavuudesta. Jos talliin ei ole tarpeeksi lähdettä, nosturi asetetaan suoraan kuoppaan. Tyynylohkojen asentaminen tulee aloittaa rakennuksen kulmasta ja ensin kiinnittää nauhan tyynylohkot ulkoseiniin ja sitten - sisäseinien alle. Sitten alkaa asettaa pohja lohkot. Asennuskappaleet johtavat liuokseen, jossa vakiokartio on 50 - 60 mm. Saumojen keskipaksuuden on oltava 15 mm. Kun lohko on asennettu tasolle, tarkista sen vaakasuora asento ja lohkon asema suhteessa akseleihin sen jälkeen, kun koukku on ripustettu nailonkierteellä. Seuraavat rivit on asetettu "perevyaz" -tekniikan mukaisesti toisen rivin FBS-lohkojen reunat on kiinnitettävä keskellä ensimmäisiä lohkoja.

Se on tärkeää! Jotta säätösuoja olisi vahva, on välttämätöntä täyttää interlock-liitokset ja saumat huolellisesti. Kun rakennat säätiötä, on järkevää käyttää mahdollisimman monta pitkää lohkoa. Sitten pystysuuntaiset liitokset ovat pienemmät, säätiö on vahvempi, asennus vie vähemmän aikaa.

Lohkon väärässä asennossa se nostetaan ja asennetaan uudelleen haluttuun siirtymään. Tämän jälkeen maalaus pystysuorat liitokset lohkojen välillä. Jos perustilohkojen pituus ei ole rakennuksen sivujen pituuden monikerta, niin lohkojen väliin muodostuu aukkoja, jotka on täytetty komplementaarisilla lohkoilla tai monoliittisilla insertillä. Yläosassa esivalmistetun perustustason monoliittinen hihna, jossa on vahvistushäkki.

Laitetta asennettaessa tulee olla tietoinen siitä, että laitteiden tekniset reiät (jätevedet, vesi) on tarpeen. Voit tehdä tämän suorittamalla lohkojen erottelun, ja tuloksena oleva aukko on estettävä seuraavalla rivillä. Muodostetut aukot, kun asennetaan vuoraukset tulevia merkintöjä varten, kaadetaan betoniin. Kun pohja on asetettu, ulkoseinien ja maan välinen kuilu täytetään hiekalla, vähitellen tiivistetään ja kaadetaan vedellä.

Pohjan ulkopinta on vesitiivis kaikilta sivuilta. Erittäin tärkeä kohta esivalmistetun betoniteräksen nauhan perustuksen rakentamisessa on niiden vedeneristys. Kosteuden vaikutukset tukirakenteeseen voivat aiheuttaa huonoja seurauksia, jos et huolehdi siitä ajoissa. Puhumme paitsi sademäärästä, myös kapillaarisesta kosteudesta.

Vesiä voidaan suojata useilla tavoilla:

 • vaakasuora vedensuojaus - kuten nimestä käy ilmi, sopii pintojen käsittelyyn, jotka ovat vaakasuorassa orientaatiossa. Se voidaan peittää kerroksella asfalttiastioita tai sementtiä.
 • roll - roll - eristys tehdään kiinni rullilla. Jotkut kiinnitetään bitumimastisilla aineilla ja niiden kaltaisilla aineilla, toiset sulautuvat. Vedenpitävälle seokselle on useita tiivistetyyppisiä lisäaineita. Sen paksuuden tulisi olla 2-3 cm.
 • Nestemäinen vedeneristys on lämmitettyä bitumia. Huolimatta siitä, että se kovettuu jonkin ajan kuluttua, sitä voidaan kuitenkin käyttää erinomaisena eristeenä, mikä estää kosteuden kielteiset vaikutukset.

Mahdolliset virheet nauhapinnan suunnittelussa ja rakentamisessa

 • Maaperän ominaisuuksia ei ole otettu täysin huomioon, nimittäin - talteenotto ja sen sumentuminen.
 • Pohjaveden määrää ja maaperän jäädyttämistä ei ole tarkasti määritetty.
 • jotka ovat laadultaan alhaisempia kuin hankkeen tarjoamat rakennusmateriaalit.
 • betonista valmistettu sementti alemman asteen;
 • Betonin liikkuvuuden lisääminen keittoprosessissa lisäsi ylimääräistä vettä;
 • huolimattomassa betonin valmistuksessa, se on osittain sekoitettu maan kanssa; käytetyt split-pohjaiset lohkot;
 • kun metallirunko neulottiin pienemmällä halkaisijalla.

Huonon työn laatu;

 • virheellisesti suoritettu akseli, kulmat rakennuksen osoittautui ole suora. Tämä voi aiheuttaa säätelyn vinoutumisen;
 • ei kaivaa pohja-astiaa mallimerkkiin;
 • ei kestä penkan paksuutta kaivannossa;
 • ei kaikkialla, missä ne laittaa vedenpitävyyden pehmusteena betonin alle, jonka seurauksena vesi menee maahan ja sen vahvuusindikaattorit heikkenivät;
 • kun betoni koveni talvella, lämpötilajärjestelyä ei ylläpidetä - betonia ei lämmitetä, minkä seurauksena säätiön vahvuus väheni;
 • ei kestonut tarvittavaa aikaa betonin hankkimiseksi lujuudeltaan ja poistamalla muottipesän;

Nykyaikaisten tyyppisten säätiöiden avulla voidaan rakentaa minkä tahansa tyyppisiä paikkoja. Päättäessäsi valinnan, siirry tulevan kodin suunnittelun piirteistä, maaperän kunnosta ja taloudellisista mahdollisuuksista. Kaikella sillä on tärkeä rooli, sillä asumisen perusteet ovat luotettavia ja kestäviä - sen käyttö- ja elinkelpoisuus riippuu siitä. Lisäksi säätiön uusiminen on pitkä ja kallis prosessi, joten kannattaa kiinnittää huomiota sen toimivaltaan.

Pohja-nauha FL (pohjapyyhkeet FL-kuorma 1)

LLC Mosoblkomplekt harjoittaa FL: n ja OP: n pohjalevyjen myyntiä. Vahvistettu betonirainan alusta FL (GOST 13580-85) on suunniteltu käytettäväksi:

 • kuivissa ja tyydyttyneissä maissa;
 • ulkolämpötilassa -40 ° C;
 • joiden laskettu seismismi on enintään 9 pistettä;
 • maaperässä ja pohjavedessä, jossa ei ole aggressiivista altistumista, kun käytät betonia, jossa on normaali läpäisevyys (H)
 • maaperässä ja pohjavedessä aggressiivisella iskutilavuudella käytettäessä betonia, jossa on alhainen (P) ja erityisen pieni (O) läpäisevyys.

FL on jaettu neljään ryhmään niiden kantokyvyn mukaan. Kussakin ryhmässä laattoille on ominaista suurin sallittu paine pohjaan pohjan alapuolella. FL on tehty raskasta betonia. Lujuusluokka määräytyy kuormitusryhmän ja lautasen leveyden mukaan. Suojakerros betonista - 30 mm.

Esimerkki pohjalevyjen tunnuksesta: FL 16.24, jossa:

 • FL - nauhat;
 • 16 - leveys = 1600 mm;
 • 24 - pituus = 2380 mm.

Yrityksemme on ilo tarjota sinulle kaiken kokoisia pohjalevyjä FL. Tarkempia tietoja saat asiantuntijoistamme puhelimitse 8 (495) 642-43-87.

Säätiö lohkot FL

Rakenteen seinämiltä säätiön avulla siirrettävän maaperän kuormituksen vähentämiseksi FL: n perustilohkoja on kehitetty ja niitä käytetään onnistuneesti tai niitä kutsutaan myös tyynyiksi. Niillä on luonteenomainen peruslaatan laajentaminen, mikä lisää säätiön kantavuutta ja asennetaan näiden betonituotteiden avulla.

Pohjapaneelien (tyynyt) soveltamisala ja pääominaisuudet FL

GOST 13580-85: n mukaan FL-lohkoja kutsutaan raudoitetuiksi betonilevyiksi nauhan perustuksille. Ne on suositeltavaa käyttää sekä kuivissa että märissä maissa, lämpötiloissa jopa miinus neljäkymmentä astetta. Niitä voidaan käyttää myös alueilla, joilla on korkea seisminen vaikutus, maaperässä, jolla ei ole aggressiivista vaikutusta teräsbetonirakenteisiin.

Levyjen mitat ja niiden merkintä on tiukasti säädelty valtion standardilla. Vakiokokoista on melko suuri luettelo, jonka ansiosta on mahdollista varustaa käytännöllisesti katsoen minkä tahansa rakennuksen perustukset.

Tyynyn fluoresenssin pääkäyttöalue on betonilohkojen perusta korkeajärjestelyissä. Yksittäisten asuntojen rakentamisprosessissa FL-tuotteita käytetään harvoin, koska ne ovat raskaita ja niiden asennukseen tarvitaan erityisiä laitteita. Tietenkin, jos se on tarpeellista, voit tehdä bändi betoniraudoitetun betonipohjan PL-lohkojen pehmusteella ja yksityisessä talossa, mutta tämä ei ole kannattavin vaihtoehto.

Tällaisten betonituotteiden käytön edut ovat asennuksen nopeus, sillä FL lähes välittömästi kokoonpanon jälkeen on käyttövalmis, samoin kuin perustan lujuuden ja stabiilisuuden lisääntyminen johtuen kuorman jakamisesta seinistä suuren alueen yli.

Foundation-teknologia FL-lohkojen kanssa

Teknologia, jonka käyttämistä käytännössä konkreettiset FL-lohkot on asennettu, ei eroa FBS: n perustuksen kokoamiseen käytetystä teknologiasta. Samalla tavalla valmistetaan kaivanto, jonka jälkeen tehdään hiekkalaatikko ja FL-lohkot on jo asennettu FBS: n perustuksen alle.

FL-tyynyn asentamisen ja vahvistamisen jälkeen tuotteen FBS asennetaan lohkoihin. Täten on selvää, että luotettavia yhdistettyjä betonituotteita.

Block-liitokset on täytettävä betonilla. Ennen kuin asennat FBS: n tyynyn tuotteista, betonikerros asetetaan tyynyn yläosaan, jonka jälkeen seisolohko voidaan asentaa heti.

Rakenteen asennuksen jälkeen se voidaan eristää ja vedenpitävä käyttäen kaikkia käytettävissä olevia materiaaleja. Esimerkiksi on tarkoituksenmukaista tehdä vedeneristys käyttämällä valssattuja eristemateriaaleja ja eristää käyttämällä ekstrudoituja polystyreeni-vaahtolevyjä.

Pohjakerroksen FL koot, merkintä

Valtion standardin 13580 85 mukaan levyn PL: llä on erityinen etiketti, joka heijastaa niiden pääparametreja. Esimerkiksi tämä on koko, betoni, josta lohko on tehty, nimi.

Tarkastelemme nyt sitä, mikä merkitsee kunkin tuotteen FL-merkinnän numeroita ja kirjaimia. Oletetaan, että on olemassa konkreettinen tyyny, jossa on merkintä FL10.24-2.

Kirjaimet FL merkitsevät sitä, että tämä perustablokki on nauha. Seuraavaksi tulee leveyden ja pituuden arvo desimaalimittareissa, eli merkinnällä tarkoitetaan sitä, että tuotteen leveys on 10 tai enemmän, ja pituus on 24 senttimetriä (2 metriä 40 senttimetriä).

Seuraavaksi tulee kuva 2 - se tarkoittaa, mihin ryhmään tuote kuuluu suurimmalle kantavuudelle. Yhteensä neljä ryhmää:

 • Ensimmäinen ryhmä - enintään 1,5 kgf / cm2;
 • Toinen - jopa 2,5 kgf / cm2;
 • Kolmas - enintään 3,5 kgf / cm2;
 • Neljäs - jopa 4,5 kgf / cm2.
 • "P" - vähentynyt läpäisevyys;
 • "H" on normaalia;
 • "O" tarkoittaa tuotetta, jolla on erityisen pieni läpäisevyys.

Tarkasteltuaan tuotteen merkintää tarkemmin, voidaan ymmärtää, että se salaa vain hyödyllisiä tietoja, joiden avulla voit määrittää materiaalin ominaisuudet, vaikka siinä ei olisi dokumentaatiota.

Levyn säätiöt

GOST 13580-85

Selitykset:
FL16.24-2
FL - pohja nauha,
16 - 1600 mm leveä (dm),
24 - 2380 mm pitkä (dm pyöristettynä lähimpään kokonaislukuun),
2 - ryhmän kantavuus.


Levyt on jaettu neljään ryhmään niiden kantavuuden mukaan, kun ne on kuormattu tasaisella kuormituksella seinämästä liuskajohtimen akseliin. Kunkin ryhmän laatat on luonteenomaista korkeimman sallitun painearvon alustalle pohjan pohjan alla taulukossa ilmoitetulla tavalla, riippuen levyjen tukemien seinien paksuudesta.

Levypohjaiset säätiöt (FL)

Plate-säätiöt Rostovissa

Rakennusten ja rakenteiden rakentaminen alkaa säätiön järjestelyllä. Ribbon säätiö - yksi yleisimmistä ja toimivimmista vaihtoehdoista. Se on rakennettu FL-levyjen avulla. Näiden tuotteiden avulla voit rakentaa rakennusten ja rakenteiden seinät mihin tahansa tarkoitukseen, mikä takaa kiinteän, luotettavan ja vakaan perustan.

Mitkä ovat laatat nauhalevyt

Laattojen nauhalevyn muoto on monoliittinen, teräsbetonituote, jonka pituus on venytetty ja jonka leikkaus on samanlainen kuin katkaistu trapetsia. FL-levy on tarkoitettu käytettäväksi kuivassa tai vedellä kyllästetyssä maaperässä. Sitä käytetään rakennusten perustuksiin, joiden seismiset parametrit ovat enintään 9 pistettä.

Laattojen laaja tasainen osa käytetään koko rakenteen tukena - se on kosketuksissa maan kanssa. Katkaisan trapezin kapea yläosa on seinän perusta. Laatta kokonaisuutena on siirtää ja jakaa kuorma rakennuksesta tukeen - maahan tai keinotekoiseen perustukseen.

Pohjalevyjä FL-levyjen avulla luodaan kiinteä ja luotettava tuki itsekantaville ja kantaville seinille sekä sarakkeille.

Galeon-SK LLC: n verkkosivuilla esitetyt nauhat perustuvat koon mukaan. Tietty koko valinta riippuu projektin ominaisuuksista ja suunnittelukuorman parametreista.

Levyjen FL alue

Yhtiömme tarjoaa ostaa yli kolmekymmentä kokoisia laattoja. Tuotemerkinnöllä on tietoja sen nimestä:

 • FL (nauhalevy).
 • Seuraavat kaksi lukua kuvaavat tuotteen leveyden ja pituuden desimaaleina ilmaistuna.
 • Kolmas numero (yhdysviivalla) heijastaa kantavuuden parametreja.
 • Betonituotteiden saatavuus on kahdenlaisia ​​- 300 ja 500 mm.

Esimerkiksi FL 8.24-3 on nauhamaalauslevy, jonka leveys on 8 dm (800 mm) ja pituus 24 dm (2400 mm), mikä vastaa 3-kantokapasiteetin parametreja.

Rostovin laattaliuskojen perusteet ovat täysin riippuvaisia ​​tuotteiden mitasta. Plate FL 6.12-4 on pienin koko ja siten alin hinta, levy FL 28.24-2 on suurin ja kallein.

Erityinen muutos riippuu projektin vaatimuksista, rakennuksen maaperän tai perustuksen tyypistä, pystytettävien seinien painosta ja kuormituksesta. Usein yksittäisen perustuksen järjestely vaatii useampia kokoja, mutta samasta korkeudesta ja leveydestä.

Rostovin laattojen säätiön tilaaminen

LLC Galleon-SK ehdottaa ostavansa Rostov-levyjä FL: n nauhapohjista toimitusasiakkaalle. Yrityksen verkkosivuilla voit tutustua tuotteiden valikoimaan, niiden koon, ominaisuuksien, hintojen ja valita sopiva muutos.

Tarvittaessa Galeon-SK LLC: n asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan haluamasi vaihtoehdon.

Betonituotteiden hakeminen ei vaadi paljon aikaa ja vaivaa. Vuorovaikutus asiakkaan kanssa on rakennettu verkkokaupan tyypin mukaan, mikä yksinkertaistaa huomattavasti tarvittavien tuotteiden tilaamista ja säästää asiakkaan aikaa ja rahaa.

Kun tilat FL-levyjä, sinun on valittava haluttu muutos luetteloon, laita se ostoskoriin, aseta tarvittava määrä ja täytä lomake asiakkaan yhteystiedot. On erittäin tärkeää, että lähetät puhelinnumeron ja tilauksen tarkan toimitusosoitteen.

Sovelluksen vastaanottamisen ja käsittelyn jälkeen yrityksen asiantuntija ottaa yhteyttä asiakkaaseen selvittääkseen tilauksen koostumuksen, toimituksen ajan ja osoitteen.

Varoitus! Jos haluat lajitella (laskeva tai nouseva), napsauta haluamaasi parametria taulukon otsikossa.

Pohjalevyjen koot

Teollisuustyyppisten esivalmisteiden rakentamisen aikana tukialueen laajentamiseksi maahan pohjalevyillä, jotka sen alapuolella ovat laajemmat kuin standardilohko FBS. Tämä on eräänlainen tehdasvalmisteinen alustatyyny, joka mahdollistaa lyhyessä ajassa rakennuksen tukialustan ensimmäisen rivin asentamisen ilman suurta määrää konkreettista työtä. Suunnittelu tällaisten levyjen ympärille ympäröivät tulevaisuuden nauha ja luoda vakaa, vakaa pohja, vähentää mahdollisia vaikutuksia maan alla alapinta nauha.

Ominaisuudet ja vaatimukset

Pohja FL-tyynyt, jotka on asennettu suunnitellun tehtävän mukaan mahdol- lisilla maaperäliikkeillä, antavat lohkojen jäykän pohjan pysyvän alkuperäisessä asennossa.

Kaikentyyppisten alustojen laskemista koskevat sääntelyvaatimukset on muotoiltu SNiP 2.02.01-83 * (2011 edition) mukaisesti.

Muiden tyyppisten tyynyjen levyt eroavat seuraavissa ominaisuuksissa:

 • melko yksinkertainen ja nopea asennuspaikka valmiilla paikoilla, joka vaatii yhä erityisten nostolaitteiden käyttöä;
 • suuri mekaanisten vaurioiden ja lämpötilavaihteluiden kestävyys;
 • tuotanto ottaen huomioon rakennuksen yksilölliset ominaisuudet, hankkeen laskenta puristusta ja taivutusta varten;
 • pitkä käyttöikä;
 • suhteellisen edullisia kustannuksia verrattuna monoliittiseen työhön.

Tämän tekniikan avulla voit valita kuoren seinämien perustalohkot talon korotetusta osasta ja tyynystä - maaperän kantavuudesta. Tämä vähentää merkittävästi kokoonpanon alustan painoa.

Käyttöalueet

Vahvistettu betonipehmuste FL on suunniteltu asennettavaksi teippityypin alapuolelle. Sitä käytetään asuinrakennusten ja teollisuuskohteiden rakentamisessa, jotka eroavat tiilistä, laajennetusta savibetonista, luonnonkivestä, betonielementistä.

Pääasialliset tapaukset, joissa lohkopohjaista nauhaa perustetaan vahvalla tyynyllä:

 • rakennuksen seinät on valmistettu materiaaleista, joiden tiheys on suurempi kuin 1000 kg / cm³;
 • on kellari;
 • raskasbetonilaatat laitettiin;
 • maaperä ei ole yhtenäinen, saostuminen on mahdollista.

Tällaiset asiat ratkaistaan ​​käyttämällä tehdasalan työpajoissa tehtyjä rakenteellisia elementtejä, joiden ulottuvuuksia voidaan tarkasti ylläpitää ja hallita kaikkia raaka-aineita ja valmiita tuotteita koskevat parametrit.

Tehtaalla tapahtuva valmistus tapahtuu tietyn rakennuksen suunnittelulaskennan perusteella, joka noudattaa GOST-standardien vaatimuksia betonille, vahvisteille ja valmiille yksiköille kokonaisuutena.

Asennetut mitat, joita on noudatettava

Erillisen tuotemerkin elementin vahvistamisen rakenne riippuu sen kokonaismuodoista. Levyille, joiden leveys on 0,6 m - 1,600 m, käytetään raudoitusta hitsattua teräsverkkoa. Leveys 2 m - 3,2 m, asennetaan 2 ristikon lohko. Erityisen laskelman perusteella voidaan rakentaa raudoitustangot ja -johdot.

Suurten rakennusten osalta tyynyt valmistetaan laskennan (hankespesifikaatio) mukaan teknisten ja geologisten tutkimusten perusteella. Keskipitkän koteja sisältävissä rauhallisissa ja tiheissä maissa käytetään vakiotuotteita, jotka vastaavat parametreja käyttöolosuhteisiin.

Standardit määrittelevät kuljetusta koskevat säännöt ja vahvistettujen betonipohjien varastoinnin periaatteet. Säilytä ne vain vaakasuorassa asennossa, pinottava pino, jonka korkeus on enintään 2 m.

Laattojen alla olevat tiivisteet ja niiden välissä olevat tiivisteet on irrotettava (leveydeltään) altistusetäisyydellä levyjen päistä.

Jos levyn pituus on 2,98 m, etäisyys reunasta on 750 mm; 2,38 m - 600 mm; 1,18 m - 300 mm; 0,78 - 200 mm.

Varastossa

Valmiit tuotteet varastossa lattiasiirrolla näyttävät tässä kuvassa:

Tärkeä edellytys on tiukan noudattamisen edellyttämä taso, joka valitaan alueen maaperän tyypin mukaan ja sen kyky kestää valmiin rakenteen kokonaispaino.

standardit

Rakennuskoodit tekevät kovia olosuhteita teräsbetonilankojen pohjalevyille, materiaaleja niiden valmistukseen, menetelmiä, joilla seurataan käyttöparametrit ja merkitään sarjan sarjan tuotteet. GOST 13580-85 säätelee niiden vapauttamista koskevia teknisiä ehtoja.

Se ulottuu raskasbetonirakenteisiin rasioihin, joissa rakennetaan kaikenlaisia ​​rakennuksia (sekä rakenteita).

Standardi sallii pohjalevyjen käytön seuraavissa olosuhteissa:

 • kuivassa ja tyydyttyneessä maaperässä;
 • laskettaessa ympäristön ilman lämpötilan keskiarvoa käytetään rakennustöiden kylmimpien viiden peräkkäisen päivän aikana (SNiP 2.01.01-82) -40 ° C;
 • rakennukset / rakenteet mahdollisten seismismin alueilla enintään 9 pistettä (mukaan lukien);
 • jos maaperässä ja sen sisältämässä vedessä ei ole aggressiivista vaikutusta asennettuihin betonirakenteisiin esivalmisteisiin perustuksiin.

Jos laskennassa käytetty ilman lämpötila on alle -40 ° C, maaperällä ja pohjavedellä on aggressiivinen vaikutus raudoitettuun betoniin, niin SNiP 2.03.01-84: n ja SNiP 2.03.11-85: n mukaan hanke määrittelee valmistukseen lisäsauvat olosuhteet pohjalevyjä erikseen.

Pohjat on jaettu laakerikapasiteettinsa mukaisesti neljään suureen jakautuneen tasaisen kuormituksen ryhmään, jotka ovat erilaisia ​​arvoina. Kussakin ryhmässä kantolevy luonnehtii kantoaukan mahdollisen paineen suurimman sallitun arvon liuskajohdon pohjan alueella ja riippuu sen pystysuoran seinän leveydestä.

Vakioarvot on esitetty seuraavassa taulukossa:

Leveyden ja vaaditun lujuuden mukaan pohjalevyn FL koko vaihtelee korkeuden ja pituuden mukaan, kuten kuvassa näkyvissä tuotteissa:

Pohjat suurille alueille.

GOST 13580-85 raudoitettujen betoniliuskatanojen osalta (sellaisena kuin se on muutettuna) todetaan, että GOST 13015-2012: n tekniset vaatimukset koskevat Venäjän federaatiota (koskee betoni- ja betonituotteita, joita käytetään rakennusalalla). Siinä on myös säännöt tällaisen laatan hyväksymiselle, merkitsemiselle, kuljetusolosuhteille ja varastoinnille.

Nämä vaatimukset on sovittu käytettäväksi Armenian, Azerbaidžanin,

Kazakstan, Kirgisia, Moldova, Tadžikistan, Uzbekistan.

Tämä standardi laajentaa vaikutustaan ​​tuotteisiin, jotka on valmistettu betonista ja betonista kaikkiin GOST 25192: n määrittelemiin rakennusrakenteisiin.

Laskennassa käytetään tavallisesti vakiomallin pohjakerroksen PL mukaisia ​​betonilohkoja, jotka on esitetty taulukossa:

Rakennustyön erityisolosuhteissa projekti on suoritettava ja tilauksen eritelmä on lähetettävä tehtaalle.

Litteät pohjat

Konkreettisten betonirakenteiden sulkumateriaalien valmistuksessa on käytettävä levyjä FP-1. Ne antavat stabiilina tukinauhalle (siirtymät, sumentuminen) eivätkä vaadi merkittävää tunkeutumista maaperään.

Tällaisen raudoitetun betonilevyn ulkonäkö esitetään kuvassa:

Nauharakenteessa PF: n pohjassa on suuri lujuus, joka kykenee kestämään merkittävän painon kuormituksen. Niiden tuotantoa käyttäen raskasta betonia M200.

Tärkeimmät ominaisuudet on esitetty seuraavassa taulukossa:

Tämäntyyppisissä tuotteissa voi olla erilaisia ​​uria tai ulkonemia, jotka ovat tarpeellisia levitettyjen levyjen siirtymisen estämiseksi pää-aidan alle.

Käytä vahvistaessaan hitsattuja tasomaisia ​​verkkoja tai irtotavaraa suuritehoisia kehyksiä.

Betonin 2 kokoonpanon silmukoita varten on helppo tarttua kuorman nostamiseen.

Merkintävaatimukset

Jokainen levy on merkittävä GOST 23009-78: n vaatimusten mukaisesti.

Tällainen merkintä koostuu peräkkäisistä aakkos- ja numeerisista merkinnöistä, jotka on erotettu yhdysmerkillä.

Brändin ryhmien arvot on määritetty tässä järjestyksessä:

 1. Rakennetyyppien nimet - FL, leveys ja pyöristetty koko lukumäärään (ilmoitettu dm: ssä).
 2. Ryhmä määritetään pohjalevyn lasketun kantokyvyn mukaan.
 3. FL, F, OP, toimivat aggressiivisissa ympäristöolosuhteissa, tässä brändin (3) ryhmässä voidaan sisällyttää käytetyn betonimerkin läpäisevyyden indikaattori. H - normaali, P - matala, O - erityisen matala läpäisevyys.

Rakenteellisen laitteen lisäominaisuudet tuodaan myös tähän ryhmään - raudoituksen ja sulautettujen tuotteiden päästöjä. Niitä merkitään numeroilla (arabiaksi) tai kirjaimilla (pienillä kirjaimilla).

Esimerkkinä solujen merkitsemisestä annamme nimityksen FL 16.24-2. Tällaiset ehdolliset vähennykset vastaavat ryhmää 2 olevasta laakerikapasiteetista, jonka leveys on 160 cm ja pituus 238 cm, laskettuna 0,25 MPa: n (2,5 kgf / cm2) maaperäkannalle siirrettäväksi keskimääräiseksi painearvoksi, jonka paksuus on seinät 16 cm:

Merkintä FL 10.12-3-P vastaa pohjaa, jonka leveys on 100 cm ja pituus 118 cm, kantavuus on 3 ryhmää, jolla keskimääräinen paine pohjaan on 0,45 MPa (4,5 kgf / cm2) ja seinämän leveys on 30 cm. Betonimonoliitti on vähentää läpäisevyyttä.

Kirjoitus säilyy missä tahansa säässä.

Kunkin elementin päähän kohdistuva mustemerkki on yhtä helppo lukea ja näyttää kuvasta:

GOSTin täydellisellä merkinnällä pitäisi olla seuraavat tiedot:

 • tuotemerkki;
 • Lyhennetty yrityksen nimi - tuotteen valmistaja tai sen logo / tavaramerkki;
 • Leima OTC.

Lisäksi tuotteeseen lisätään tiedotusmerkintöjä, joiden tulee sisältää massa (yli 800 kg: n levyille) ja valmistuspäivä.

Tarvittavat kiinnitysmerkit on esitetty seuraavassa taulukossa:

Säätöbetonituotteiden merkitseminen voi tapahtua jollakin seuraavista tavoista:

 1. leimaaminen valmistusvaiheessa;
 2. maalaus kaavion läpi;
 3. leimattu maali;
 4. erityinen merkintälaite.

Merkintäkirjoitus on sallittua ja manuaalisesti erikoistunut lyijykynät tai maalit tuotteen betonipinnalle, joka ei ole vielä jäähtynyt höyryttämisen jälkeen.

Lähetysvaatimukset

Valmiit tuotteet, jotka toimitetaan mukana toimitetuissa asiakirjoissa tehtaalta, on sisällettävä seuraavat tiedot, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset:

 1. Määritetty betoniluokka ei ole pienempi kuin B 10 (suurin sallittu B25).
 2. Vahvistus on tehty teräsverkkoista A 400 (AIII) ja BPI-langasta.
 3. Asennussilmukoiden sovittaminen GOSTin vaatimusten mukaisesti.
 4. Sallitut poikkeamat ilmoitetuista mitoista ovat enintään 5 mm - 10 mm.
 5. Valmistajan toimituksen yhteydessä betoni sai brandin vahvuuden vähintään 70%.
 6. Testit halkeaman kestävyydestä, lujuudesta ja jäykkyydestä, jotka suoritetaan GOST 8829: n mukaan.

Jokaisen valmiin tuotteen osalta palonkestävyysrajan, paloturvallisuusluokan on oltava valtion standardin mukaisen indikaattorin (yksittäisten tilausten mukana hankkeen organisaatioiden asiaankuuluvien käyttöohjeiden mukaan) ilmoitetun tarkoituksen ja suunnitellun sovellutuksen perusteella.

Kaikki oheisissa käyttöasiakirjoissa määritellyt ominaisuudet on vahvistettu valmistajan laskelmilla omille tuotteilleen tai varsinaisilla testeillä ennen massatuotantoon tarkoitettujen levyjen tuotantoa.

Valmistajan tekemä muutos parametreihin (betonityyppi, sallitun paksuuden suojakerroksen teräsvahvikkeella, lujuusluokka ja Ø tangot), jotka voivat muuttaa tuotteen suorituskykyä, on kielletty ilman sarjan ohjeasiakirjan kehittäjän kirjallista suostumusta.

Rakennuksen toiminnallisesta tarkoituksesta riippuen FL: n massatuotannon tekniset eritelmät edellyttävät lisäparametrien noudattamista, jotka määrittävät niiden suojaavat ominaisuudet (lämmönkestävyys, äänieristys, ulkopinnoitteen suojaava pinnoite). Jos tuotteessa on erityisiä ominaisuuksia koskevia standardeja tai yksittäisiä asiakirjoja, sovellettu korroosionestopinnoite valitaan välttämättä betonin ja höyryn läpäisevyyden indikaattoreiden mukaan.

Tulevan kilven teknisten parametrien arviointi suoritetaan sellaisten testien tulosten mukaan, jotka suoritetaan määrittelyvaiheessa tai ennen tuotannon aloittamista. Standardiosien sarjatuotannossa kaikkien säänneltyjen tuotteiden ominaisuuksien arviointi suoritetaan teknologian käyttämien materiaalien ominaisuuksien mukaan. Osapuolten yksittäisten näytteiden laadunvalvonnan noudattamiseksi tehdään rikkomattomia menetelmiä.

muuttamisesta

Asennettu pohja FL hiekkipyyhkeellä, kaadetaan tasoitettuun maahan ja kaadetaan vaakatasoon.

Hiekka otetaan louhoksesta, sora, ilman pölyn sulkeutumista. Ne on täytetty kostutetulla kerroksella, 10 cm: n repeytymiskerroksilla. Kastelu asennuspaikalla ei ole suositeltavaa - vertailumassan epätasaista eroosioa esiintyy ja itse hiekka tiivistetään haluttuun tilaan 0,5-2 vuodeksi.

Jotta vältytään myöhemmästä pudotuksesta, se on esipesty, poistaen savea, orgaanisia sulkeumia.

Tampingin jälkeen on tärkeää kontrolloida saadun pinnan vaakasuuntaisuus, koska PL ei pysty täyttämään tyhjiöitä ja kaivoja pinnalla pintana, toisin kuin nestemäisessä liuoksessa.

Kun olet saavuttanut vaaditun pohjan valmistuksen laadun, laita pohjalevyjen asettelu projektin mukaisesti. Lohkojen akseleiden keskitysmerkin avulla kohdistetaan tulevan nauhan ääriviivan suorat osat. Asennuksen päätyttyä lohkojen väliset saumat suljetaan yhdeksi monoliittiksi lohkojen väliin ja aloitetaan kellarin pystysuorat seinät.

Laskettaessa syntyvän loimen kokoa voidaan käyttää seuraavia sääntöjä pohjalevyjen mittojen suhteen:

 • vakioyksikössä on kaksi versiota korkeus: 30 ja 50 cm;
 • Levyn pituudet ovat 3 kokoa: 240 cm, 120 cm, 90 cm.

Nauha sijoitetaan pohjaan liittimien PBS ja FL liittämiseksi.

Näiden videoiden asiantuntija kertoo FL-levyn pohjalevyjen perustuksen laitteiston yksityiskohdat:

Nauhapohjan levyjen koot ja paino

Esivalmistetut laattaliuskapohjat tehdään leveydeltään 600 - 3200 mm. Pituus: 780, 1180, 2380 ja 2980 mm. Leveys jopa 1600 mm sisältäen levyn korkeuden 300 mm. Leveys vähintään 2000 mm, korkeus - 500 mm.

Levyn paino vaihtelee välillä 0,45 - 5,98 tonnia. Seuraavassa taulukossa on yksityiskohtaiset ja tarkat tiedot GOST 13580-85: n "Vahvistetut betoniliuskatyyppilevyt" mukaisesti.

Huomaa: Laatan merkki on täysin muotoa: FL8-24- *, jossa * on numero 1-4, joka riippuu laatan vahvistusosuudesta. Mitä suurempi määrä, sitä suurempi on vahvistuksen massa laatta. Laatta, jossa on suuri vahvike, kestää taivutuskuormituksia paremmin, se on kestävämpi.

Pohja-laatat on valmistettu raskaasta teräsbetonista, jonka paino on 2500 kg / m³.

Toisin kuin monoliittinen levyn nauhalevy, esivalmistetut ovat monimutkaisempia. Tuotteet, joiden leveys on 600 mm, valmistetaan trapetsin muodossa, ja laajemmat levyt valetaan ylimääräisellä viistolla, mikä mahdollistaa betonin kulutuksen optimoinnin ja alentaa perusrakenteen painoa.

Toinen ero samanlaisesta monoliittisesta betonirakenteesta on etäisyys matalasta reunasta alimpaan raudoitusverkkoon. Monoliittisille kellariastioille oletetaan olevan 70 mm, ja valmiiksi valmistettu 30 mm on riittävä. Tämä johtuu siitä, että kykenemättömyys varmistaa asennuksen ja ohjauksen korkea tarkkuus alalla sekä kyky tärähtää betonia alaverkon alla olevassa tilassa. Tehdasvalmisteisissa olosuhteissa on mahdollista tuottaa tarvittava tekninen prosessi, jotta 30 mm paksun betonin suojakerros toimii tehokkaasti suojaamalla metallin vahvistus aggressiivisen maaperäympäristön vaikutuksilta ja varmistamalla verkon tarttumisen betoniin.

Prefab-asennustekniikka

Kuopan tasaisella pohjalla on 80-100 mm: n paksuinen sora-hiekka tyyny. Pakkaa ja tarkista pinnan litteys. Jälkimmäinen on erityisen tärkeä, koska FLki, päinvastoin kuin kiinteä betoni, ei pysty täyttämään sinusita tyynyn pinnalla. On välttämätöntä, että levyt kiinnitetään tiukasti valmistukseen.

Kun laite on valmistettu ja tarkistettu tasaiseksi, pohjalevyt asetetaan hankkeen ulkoasuohjelman mukaisesti. Suuntaus akseleiden ympäri suoritetaan ylätason levyjen keskellä tehtyjen naarmujen avulla. Asennuksen jälkeen täytä liitokset betonilevyjen väliin ja siirry seuraavaan vaiheeseen - kellarinseinän asennus.

Levyn nauhalevyt FL

mitat

(L * b * h), mm

GOST 13580-85


* Kaikki hinnat ovat ruplissa sisältäen arvonlisäveron

Levypohjaiset perustukset.

FL - teipin pohja. Kirjeen arvon jälkeen olevat luvut ovat levyn mitat desimaaleina (pituus, leveys, korkeus).

Viivaa vastaavan numeron - osoittaa ryhmän lukumäärän kantavuudessa.

Levyn nauhalevyt FL

(Base tyynyt) käytetään perustana matalan rakennuksen.

Levyt FL pidentävät tukijalustan käyttöikää ja jakavat tasaisesti kuorman kaikkiin sen elementteihin.

Baseplates FL.

On tunnettua, että monilla Venäjän alueilla maaperä pyrkii "alenemaan" talvella ja keväällä sen jäädyttämisen tasolle. Koska perustilohkojen FBS on suorakaiteen muotoinen, alemman yksikön luoma maaperän aiheuttama kuorma kasvaa kunkin riviin asetetun pohjaelementin riviin nähden.

Jos pohja on liian suuri maaperän kuormituksen vuoksi, se voi upotua, mikä vuorostaan ​​johtaa koko rakennuksen geometrian vääristymiseen.

Tässä tapauksessa ongelman ainoa oikea ratkaisu on maaperän kuormituksen vähentäminen.

Paikan päällä tapahtuvaa kuormitusta voidaan pienentää useilla eri tavoilla: vähentää säätörakenteen painoa tai lisätä sen pinta-alaa. Toisen menetelmän toteuttamiseksi keksittiin lautaspalkkien levyt (PL-levyt), jotka ovat eräänlainen "esikuuntelija" maan ja pohjaseinien väliin.

Yhtiö "ZHBI-paketti" suorittaa FL: n perustusten levyt asiakkaan esineeseen, kustannukset ja ehdot voidaan määrittää myyntiosaston johtajien kanssa.

Suosittelemme myös tutustumaan muihin betoniterästuotteisiin.

Ekaterinburg, s. Furmanova, s. 55A, toimisto 13.

FL-merkkilevyjä esivalmistettaville nauhateille

 • voidaan käyttää sekä kuivassa että tyydyttyneessä maaperässä;
 • ilman lämpötila miinus 40 ° C mukaan lukien;
 • rakennuksissa ja rakenteissa, joiden arvioitu seismismi on enintään 9 pistettä.

FL-merkkilevyjä esivalmistettaville nauhateille

Lomake, mitat ja vertailupaino on esitetty taulukossa:

mm

Mass * (viite), t

* - FL-merkkilevyille, joiden paino on keskimäärin 2500 kg / m 3

Levyn tuotemerkki:

 • nimityksen nimi (FL);
 • leveys desimaaleina;
 • pituus desimaalimetreinä (pyöristettynä koko numeroon);
 • kantavuus;
 • Levyt, joita käytetään aggressiivisen väliaineen altistuksessa, on lisäksi merkitty betonin läpäisevyyden indikaattorilla: H - normaali läpäisevyys, P - alhainen läpäisevyys, O - erityisen alhainen läpäisevyys.

Esimerkiksi: FL12.30-4-O - levy, jonka leveys on 1200 mm, pituus 2980 mm, neljännestä ryhmästä laakerikapasiteetin suhteen, erityisesti erityisen matalaa läpäisevyyttä omaavaa betonia.