Mikä on socle laatta julkisivu + ominaisuuksia sen asentamista

Plinth-laatta - ulkopinta materiaali, joka on suunniteltu suojaamaan kosteutta, lämpöä ja mekaanisia vaikutuksia vastaan, jotka talon alaosaan kohdistuvat - kellariin.

Seinämiin vaikuttavat kaikentyyppiset kuormat testataan täysin kellarilla, mutta tavanomaisiin lisätään myös muita tyyppejä - maaperän kosteuden ja mekaanisten vaikutusten vaikutukset pinnan helppoon saantiin.

Talon ulkoasu on vakava asia, jossa yhdistyvät useat paikat:

 • Koristeellinen laatu.
 • Suojausaste mekaanista rasitusta vastaan.
 • Kyky kestää ilmakehän ilmenemismuotoja - kosteutta, ääriolosuhteita jne.

Pääkuorma putoaa rakennuksen alaosaan, koska pohjasta tulevan kapillaarisen kosteuden vaikutus lisätään myös kaikentyyppisiin kuormituksiin. Riippumatta siitä, kuinka hyvin säätiö on hydro-eristetty, ei ole mahdollista täysin poistaa kosketusta maaperän vesien kanssa, ja sadetta joka tapauksessa kerääntyy talon jalkoihin.

Jalkakäytävällä olisi vastustettava menestyksekkäästi sellaisia ​​ilmentymiä kuin jalustalevyjen laatat menestyivät onnistuneesti.

Miksi tarvitset ja mikä on socle laatta julkisivuun

Viimeistelymateriaalilla, joka kykenee kestämään näitä kuormia, on oltava suuri lujuus ja vedenkestävyys, mikä parhaiten osoittaa socle laatta. Toisin kuin muilla pinnoilla, sokkelilevy mahdollistaa elementtien itsenäisen asentamisen ilman mekaanisesti liittämistä toisiinsa.

Tämä ominaisuus tekee mahdolliseksi vaihtaa helposti yhden tai useamman elementin helposti purkamatta koko seinäpeitettä vahingoittumispaikkaan. Jalkalistatyynyn ominaispiirre on myös kyky asentaa eristeen päälle, jolloin voit luoda ilmanvaihdon tai tiheän pinnan ilman ilmaa.

Plinth vaatimus

Jalkakäytävälaattojen tärkeimmät vaatimukset ovat:

 • Kosteudenkestävyys.
 • Kestävyys, kyky kestää mekaaniset rasitukset - iskut, naarmut ja kosketukset vieraiden esineiden kanssa.

Näiden vaatimusten lisäksi tärkeä tekijä on tulossa koristeellinen komponentti, joka tekee pinnasta valmiiksi kellarikerroksella, esteettisesti houkuttelevaksi. Tällaisten ominaisuuksien yhdistelmä on useimmiten klinkkerilevy, mikä luo pintaa, joka jäljittelee kivi- tai tiiliseinämateriaalia ja jolla on kaikki näiden materiaalien ominaisuudet.

Materiaalin luotettavuuden ja kestävyyden suhteen kaikkiin vaikutuksiin pintalevyn paksuus on suurempi kuin tavanomaisten ulkovaippojen. Samanaikaisesti on olemassa tiettyjä rajoja, sillä paksuuden huomattava lisääntyminen aiheuttaa painon kasvua ja vastaavasti kantavien rakenteiden kuormitusta.

Siksi keskiarvona pidetään pohjana. Jotkut asiantuntijat suosittelevat mieluummin laatikoita, joiden paksuus on 16-18 mm, mikä mahdollistaa korkealaatuisen suojauksen ulkopuolelta, mutta luo lisäkuormituksen seinille. Useimmissa klinkkerinäytteissä valmistajat tarjoavat paksuuden 8-9 mm.

Plinth-laatta - useiden erilaisten pinnoitustyyppien yhteinen nimi, kuten:

 • Klinkkeri. Yksi kestävimmistä materiaaleista, joka on kestävä kaikille ilmentymille. Valmistettu eri kiviä tai tiilikiviä käyttäen. Jälkimmäisessä tapauksessa ei ole niin paljon jäljittelyä kuin paksuuden muutos - klinkkerilaatat ja tiilet ovat samasta materiaalista saman tekniikan mukaan, joten tässä tapauksessa on olemassa vaihtelu eikä jäljitelmä.
 • Polymeerinen hiekkaa. Tällaisella vuorauksella on suuri joustavuus, pakkasenkestävyys ja kosteudenkestävyys. Materiaalin ulkonäkö lähinnä jäljittelee karkeasti käsiteltyä kiveä, ainakin - tiilimuurausta. Verhousn alhainen paino on omiaan käyttämään heikoissa tukirakenteissa. Asennus liimaan tai itsekierteittäviin ruuveihin on mahdollista - ns. kuivalla tavalla.
 • Luonnonkivi. Kallein vaihtoehto, sekä materiaali että asennus maksaa huomattavan määrän. Eri tyyppisiä kivejä käytetään - liuskekivi, marmori, kalkkikivi, graniitti jne. Levyjen mitat ovat myös monipuolisia, riippuen materiaalin kokoonpanosta ja ulkoisista ominaisuuksista. Asentamiseen vaaditaan kokenut asiantuntija, koska luonnonkiven asentaminen vaatii eräiden erityisominaisuuksien ja laajentamiskertoimien huomioon ottamista.
 • Keinotekoinen kivi tai keraaminen graniitti. Komposiittimateriaali, joka useimmiten muodostaa luonnollisen ja keinotekoisen alkuperän eri komponenttien sulamisen. Siinä on monia muunnelmia ulkonäöstä, sileä tai karkea pinta, erityinen helpotus tai koostumus. Suoritusominaisuudet eivät poikkea luonnonkivestä ominaisista ominaisuuksista. Materiaalin hinta on korkea, mutta hiljattain hintakehitys on ollut teknologian kehityksen vuoksi vähäistä.
 • PVC-paneelit. Vaihtoehtoinen, luo korkin kevyt ja ilmatiivis pinnoitus. Paras tapa suojata kevyitä rakennuksia, jotka eivät kestä karkeampien kuorimallien kuormitusta. Kestää kosteutta, lämpötila ääripäitä, UV-säteitä. Niillä on melko korkea lämpölaajenemiskerroin, joka on otettava huomioon asennuksen aikana. Vyöhykkeen pakastamisesta tulee haurasta, mikä rajoittaa sen käytön talojen kellarikerroksissa, joissa on ihmisten tai laitteiden raskasta liikennettä seinien välittömässä läheisyydessä.

Mikä laatta on parempi valita?

Kellarin verhousmallin valinta on monimutkainen tehtävä, joka vaatii tiettyä osaamista materiaalitieteen alalla ja erityisten toimintaolosuhteiden huomioon ottaminen. Jos mahdollista, on parempi antaa tämä menettely ammattilaisille, jotka pystyvät arvioimaan oikein tietyn tyyppisen materiaalin ominaisuuksia. Omavalinta on kuitenkin mahdollista myös, jos sinulla on jonkinlainen käsitys parhaista kaakeleista.

Asiantuntijat suosittelevat yksimielisesti klinkkerityyppisiä materiaaleja kellarista. Niiden kyvyt, sekä koristeelliset että toiminnalliset, täyttävät täysin kellari pinnoitteiden vaatimukset.

Kestävyys ja kulutuksenkestävyys lisäävät kestävyyttä - joissakin tapauksissa pinnoitteen 100-vuotinen toiminta havaittiin, mikä ei vaikuttanut klinkkerilevyn ominaisuuksiin. Materiaali ei kosteudu, se kestää sokketta tai muita mekaanisia kuormia, se siirtää vapaasti lämpötilavaihtoja. Tarvittaessa voit korvata yhden tai useamman laatan tuhoamatta koko pintaa.

Muotoiluominaisuudet

Kuiva-ainekerroksille (jos materiaali sallii sen), vaaditaan pohjalevyn tai osajärjestelmän esiasennus. Se on järjestelmä, joka on sijoitettu niin kauas toisistaan, että se mahdollistaa laattojen kiinnittämisen.

Osajärjestelmään käytetyt materiaalit ovat puupalkit, oppaat kipsilevyjen asennusta varten tai harvoin erityisosajärjestelmät, jotka on tuotettu tietyille pinnoille. Kuiva menetelmä yhdistetään menestyksekkäästi ulkoisen seinien eristämiseen, koska se ei häiritse eristyksen moitteetonta toimintaa ja edistää höyryjen poistamista seinämateriaaleista.

Samanaikaisesti ennen asennuksen aloittamista on asennettava yksipuolinen vedenkestävä vesisuojakalvo, joka estää eristyksen kostuttamisen mutta auttaa höyryn poistamista siitä.

Märällä asennuksella on paljon yhteistä tavanomaisen laattaasennuksen kanssa. Kulma-elementtien läsnäolo mahdollistaa kulmien, ikkunoiden tai oviaukkojen suunnittelun helpottamisen ja arkkitehtuurin ulkonevat elementit.

Laatta asennetaan asianmukaiseen liimaan, joka on tarkoitettu ulkokäyttöön ja joka kestää lämpötilan muutoksia ja kosteutta. Asennus tehdään tavallisella tavalla - pohjaan asennetaan vaakasuora tukipalkki, johon materiaalin alariviä tuetaan.

Levyjen välisten etäisyyksien varmistamiseksi käytetään tiettyjen kokoisia muovisia ristejä.

Saumatonta asennusta ei suositella, koska vesi pääsee laattojen välisiin aukkoihin, jotka voivat jäädyttämällä tuhota tai kaataa laattojen pohjalta. Grouting suoritetaan samalla liimalla, jossa vuori on asennettu tai erityisellä yhdisteellä, jolla on vastakkainen väri, mikä luo lisäkoristeellista vaikutusta.

johtopäätös

Jalkakäytävälaatta on kestävä materiaali, joka on kestävä kaikille ulkoisille vaikutuksille, jolloin talon alaosa suojataan mahdollisimman suuresta mahdollisesta vaurioitumiselta. Oikea materiaalivalikoima ja asianmukainen asennus parantaa laattojen suorituskykyä ja lisää käyttöikää.

Julkisivun paremmalle harmonialle kannattaa harkita kellarin ja pääpinnan yhteensopivuutta taiteellisessa merkityksessä, jotta varmistettaisiin koko seinän koristeelliset ominaisuudet eikä vain yksittäisiä elementtejä. Korkealaatuinen ja luotettava jalusta laatta tarjoaa monta vuotta palvelua ja suojata seinät talon ei-toivottuja vaikutuksia.

Tile talon perustamiseen: ominaisuudet, vaatimukset ja asennus

Talon rakentamisen prosessi noudattaa tiukasti kaikkia, jopa pienimpiä yksityiskohtia. Joten säätiön rakentamisen päätyttyä on tarpeen pitää sokea alue. Tätä varten tarvitset laattoja talon perustaksi. Sitä käytetään paitsi koristeellisiin tarkoituksiin, mutta myös suojaamaan pohjaa ympäristön vaikutuksilta ja sen tuhoisilta vaikutuksilta pohjapintaan.

Pohjaverkkomenetelmät

Äskettäin peruskorjausta varten yhä useammat alkoivat käyttää laatat. Kuitenkin ennen perustusten asettamista laatoilla on tarpeen tarkastella päällystystekniikan perusmenetelmiä:

 • Kipsipinta. Edullisin tapa. Pinta voidaan tehdä useilla kerroksilla kipsiä. Tämäntyyppinen vuori on melko kestävä, mutta joutuu nopeasti tuhoutumaan. Siksi korjaustyöt on tehtävä yhdellä kertaa 3-4 kuukautta.
 • Luonnonkivi. Se on esteettinen ulkonäkö, on melko kestävä, mutta sillä on korkeat kustannukset.
 • Liukupaneeleiden käyttö. Suhteellisen uuden tyyppinen vuori. Suoraan äskettäin ilmestynyt voitti kuluttajien rakkauden perusominaisuuksien, kuten suorituskyvyn, edullisen, laadukkaan materiaalin ja kestävyyden ansiosta.
 • Taustalevyt perustukselle. Se on edullinen hintaluokka. Se on helppokäyttöinen, saatavana myös aloitteleville rakentajille. Rakentaa kaunis ulkonäkö. Laattaa käytetään myös lisäeristeenä, se on melko kestävä.

Viimeistelytoimenpiteiden säännöt

Ennen kuin aloitat viimeistelyn, sinun tulisi tuntea rakentamisen perussäännöt:

 1. Kaikki rakennuksen edessä olevat työt tehdään vasta säätiön viimeisen "kutistumisen" jälkeen. Tämän säännön laiminlyönti johtaa laattahävikkiin.
 2. Seos on kohdistettava vastapäätä vasta 6-7 kuukauden kuluttua rakennuksen pohjan rakentamisen päättymisestä.
 3. Oikein toteutetulla vuorausmenetelmällä viimeistelylaatikon käyttöikä on 10 - 15 vuotta.

Laattojen koostumus

Ennen kuin valitset laattoja säätiölle, on harkittava sen peruskomponentti. Nykyään on olemassa monenlaisia ​​laattoja, joilla on erilainen koostumus. Nykyaikaisessa rakentamisessa laatta käytetään sekä talousarvion pystyttämisvaihtoehdoissa että eliitissä.

Monet materiaalit on vaikea erottaa luonnonkivestä. Tämä tekee kaakelista erityisen suosittuja.

Levyn standardikoostumus:

 • Hohkakivi
 • Laajennettu savi
 • Marmori muru
 • Graniittiromu
 • Pieni murskattu kivi
 • Sekoitetaan betoniliuosta
 • perliitti
 • klinkkeri

Tämä rakennusmateriaali on valmistettu eri väreillä, epätavallisessa rakenteessa, eri tiheydellä ja tilavuudella.

Muotoilu

Laattojen asettaminen pohjaan tehdään seuraavien vaiheiden mukaisesti:

Suoritetaan jalustan puhdistaminen likaa, nokiä, pölyä jne. - pinnan on oltava täysin puhdas. Vain tässä tapauksessa on mahdollista saavuttaa vuorauksen kestävyys.

Jos työtä ei tehdä uudella rakenteella, sinun on myös poistettava kipsin jäänteet ja hiekkaa pinta. Tämä voidaan tehdä lävistämällä tai vasaralla. Työstä johtuvat sääntöjenvastaisuudet on poistettava kokonaan.

On tarpeen laskea käytettyjen rakennusmateriaalien määrä. Voit tehdä tämän tarkastelemalla rakennuksen kehän, alueen ja sen pohjan kehän. Tämä laskee tarvittavien rivien optimaalisen määrän.

Se tehdään alusta käyttäen. Sen tiheys riippuu valitun laattojen tyypistä. Liima on laimennettava haluttuun sakeuteen riippuen käytetyn laatta- tyypin mukaan. Materiaalin antamiseksi veden kestävyydelle on suositeltavaa lisätä nestemäinen lasia liimaa varten.

Työ suoritetaan maanpinnasta ylöspäin. Pohjamaalin on oltava tasainen ja sen pinta-ala on suuri. Erityistä huomiota on kiinnitettävä halkeamiin, masennuksiin säätiössä. Niitä rasvautetaan erityisen huolellisesti.

 • Suoritustöitä

Liimauspinnan levittämisen jälkeen laatta asetetaan perustuksen viimeistelyyn. Tuloksena oleva ensimmäinen vaakarivi on vahvistettava ja tuettava huonekaluilla.

Liimaa liuosta käytetään erityisellä harjalla. Liima on tasoitettava ja poistettava sienellä. Niitä voidaan käyttää liimapohjana päällystettyjen levyjen seamy-puolelle.

Materiaali levitetään rakennuksen pohjaan 15-20 sekuntia. Työn laadun parantamiseksi on suositeltavaa painaa verhousta. Joten, säädä horisontaalisia rivejä alhaalta ylöspäin. Toisen rivin asennuksen jälkeen tulisi tarkistaa verhousn kaarevuus.

 • Lopullinen työ: materiaalin myöhempi injektointi, ylijäämän poisto. Maalattavan aineen koostumuksen tulee lisätä huuruja kestäviä materiaaleja. Tämä parantaa pinnoitteen kestävyyttä ja luotettavuutta. Rakennuksen julkisivun koko koristeluun tulevaisuuden kestävyys riippuu laastin laadusta.

Materiaalin ominaisuudet

Tile - tähän mennessä kestävin ja kestävä materiaali. Se ei vaadi huomattavia rahoituskustannuksia ja korjauksia. On olemassa useita erilaisia ​​materiaaleja. Uusimpia niistä on klinkkerilevy.

Tämä talon kellarirakentaminen merkitsee erityisellä tulella käsiteltyä savea eri lisäaineilla. Paksuus on 10 - 18 cm, pituus vaihtelee mallin ja tuotetyypin mukaan. Joten, edessä voidaan toteuttaa mosaiikki tai muuraus.

Perusominaisuudet

Puhuttaessa materiaalin epäilyttävistä eduista kannattaa mainita sen tärkeimmät ominaisuudet:

 • Korkea jäätymisvastus
 • Eurooppalaista laatua
 • vahvuus
 • kestävyys
 • Hyväksyttävät kustannukset
 • Monia ulkonäön vaihtoehtoja
 • Kyky valita optimaalinen koko
 • Nopeat rakennusajat
 • Kosteuden vähimmäistaso

Rakennuksen pinnan enimmäiskorkeus voi olla 1,5 - 2 metriä.

Päätyypit

Ennen rakennustöiden aloittamista on tarpeen määrittää laatta. Ne ovat seuraavia tyyppejä:

 • päällystys
 • kivi
 • polymeeri
 • terva
 • Tekokiven muodossa
 • Polyvinyylikloridi
 • Mosaiikkilaastari

Jokaisella tällaisella on omat edut ja haitat. On myös syytä huomata, että valitun rakennusmateriaalin tyypistä riippuen se riippuu myös viimeistelystä.

Pintavaatimukset

Ennen kellarikerroksen aloittamista on tarpeen valmistaa pinta perusvaatimusten mukaisesti:

 • Muista kuivata pohja.
 • Viimeistely tehdään vain tasaisimmalla pinnalla. Lisää kohdistamista suositellaan.
 • Seuraa säätiön tilaa. Sen on oltava kestävä ja ilman pinnan vaurioita.
 • Alustan pinnalla ei saa olla kertynyttä likaa, kipsiä, maalikerroksia, pölyä jne.
 • Menettely suoritetaan vasta pohjaosan täydellisen kutistumisen jälkeen.

Liima-aineen koostumuksen vaatimukset

Työssä on otettava huomioon liimakoostumuksen noudattaminen seuraavilla ominaisuuksilla:

 • Pakkasvaste
 • vedeneristys
 • Korkea sidos
 • Nopea kuivaus

Liimaa suositellaan laimennettavaksi ja sitä käytetään vain tarkasti ohjeiden mukaisesti. Pintaan jäänyt ylimääräinen materiaali on poistettava välittömästi.

Liimaa käytettäessä on käytettävä erityistä kaksipuolista lastalla, jonka toinen puoli tasoittaa pinnan ja toinen poistaa liikaa. Liima-ainetta levitetään tasaisesti. Varmista, että liimassa ei ole ilmakuplia.

Pintaverhouslaattojen estämiseksi on suositeltavaa käyttää rakennusristejä, jotka vahvistavat levyjen aseman. Asennuksen suorittamisen jälkeen on tarpeen suorittaa liimajäämien injektointi ja poistaminen niistä. Lisäksi on välttämätöntä ylläpitää 5 - 7 päivää pinnan täyttä kuivaamista varten. Kuumalla säällä ja kirkkaalla auringonpaisteella on suositeltavaa peittää pohja tummalla liinalla, esimerkiksi kuorilla.

Valitaan jalusta kaakeli julkisivuun

Socle-laatta suojaa kaikkia pohjaa kosteudelta ja mekaanisilta vaurioilta. Alhainen lämmönjohtavuus luonnehtii luotettavaa eristystä.

Julkisivun edessä on erilaisia ​​materiaaleja, jotka toistavat rakennuksen perustuksen ja seinien rakentamisessa käytettävät tunnetut rakennusanalogit.

Pinta-ainemateriaalityypit

Tile talon kellarista on valittu houkuttelevalla tavalla. Se voidaan asentaa ilman paljon vaikeuksia. Se voidaan tehdä (alla):

 • luonnollinen ja tekokivet;
 • tiilimuoto ja koko - klinkkeri;
 • polymeeri-hiekkakokoonpano;
 • hartsiin perustuvat materiaalit;
 • hyperpainamalla.

Kunkin kehittäjän kellarikerroksessa olevat julkisivulevyt on valittu itsenäisesti sen jälkeen, kun tutkittiin kunkin tyyppisiä ominaisuuksia ja kiinnitysmenetelmiä rakennuksen ulkosivulle.

Kellarin koristeluun käytetyllä laatoilla on suurempi lujuus materiaalin lisääntyneen paksuuden vuoksi. Lisäksi tämä koristeelementti suorittaa myös tällaisen lisätoiminnon, koska se korostaa rakennuksen alaosaa julkisivuun liittyvän kokonaiskuvan taustalla.

Laatoituksen ominaisuudet

Luonnonkivestä valmistetut levyt on valmistettu hiekkalaatikosta, tuffista, kalkkikivestä, graniitista ja marmorista. Raaka-aineen ulkosivulla voi olla karkea tai kiillotettu pinta.

Laatta asennettu sementti-hiekalla tai liima-aineella.

Mahdolliset tuotetut laatat

Klinkkerilevyt kestävät kosteutta hyvin

Kellarissa oleva klinkkerilevy on valmistettu erityisistä saviastioista tiilen koon ja värin mukaan. Siinä on kiiltävä lakka pinta, joka kestää hyvin kosteutta. Lisäksi materiaalilla on suuri hapenkestävyys, joten sitä käytetään useimmissa tapauksissa teollisuusyritysten rakennusten viimeistelyyn.

Mitä tulee raaka-aineiden kestävyyteen, se ylittää kaikki tällä hetkellä käytettävissä olevat päällystysmateriaalityypit tässä indikaattorissa.

Polymeeri-hiekkakokoonpanon pohjalta tehdyt laatat ovat luonnonkiven ulkonäkö. Tällaisten elementtien kiinnittäminen julkisivulle tehdään liiman avulla. Kellarin puupintaan voit kiinnittää laattojen itsekierteittävät ruuvit.

Jokainen elementtielementti kiinnitetään toisiinsa erityisellä salpalla, tasaamalla pinnan ja poistamalla aukon erot.

Polymeerilevyille on tunnusomaista lisääntynyt jäätymisvastus. Tästä huolimatta ne voidaan helposti leikata oikeaan paikkaan tai taivuttaa kulmassa.

Hyperpuristettujen löysästi sekoitettujen altaiden viimeistelylaatta on hyvä kosteudenkestävyys, korkea lujuus, alhainen paino edullisen hinnoittelupolitiikan avulla.

Ennen kuin päätät, mitkä laatta valitsee talon kellarikerroksen, on syytä tutkia kunkin laattojen tyyppisiä ominaisuuksia ja neuvotella asiantuntijan kanssa.

Plinth vaatimukset

Kehittäjä voi suorittaa vuoraustyöt itsenäisesti, ja jos tarvittavat taidot puuttuvat, ota yhteyttä rakennusalan ammattilaisiin, jotka ovat erikoistuneet tämäntyyppiseen toimintaan.

Kun otetaan huomioon, että kellarilevyillä on lisääntynyt kuormitus, niistä on suuria vaatimuksia:

 1. Paksuuden tulisi olla kaksi kertaa suurempi kuin standardi.
 2. Kestävyys aggressiivisissa ympäristöissä, mikä estää laatuominaisuuksien ja ulkonäön menetyksen.
 3. Alhainen lämmönjohtavuus lämmönhukan vähentämiseksi.

Kun olet päättänyt kattota talon kellarikerroksella, voit olla varma, että työn päätyttyä:

 • tehokkaan suojan talon kellarista tai kellarista kosteudelta ja lämpöhäviöltä;
 • pinta voidaan pestä milloin tahansa käyttämällä pesuainekoostumuksia ja lakkaa, pinta on helppo palauttaa;
 • mekaanisen iskun seurauksena julkisivuun käytettävät socle-laatat eivät vaurioidu.
Huolehdi oikeasta laattaliima-aineesta

Jalustan kiinnittämiseen rakennukseen käytetään erilaisia ​​koostumuksia: liima "cerezit", liimasementti, PVA-liima ja sementti-hiekkalaasti suhteessa 1: 3.

Visuaalisen vaikutuksen aikaansaamiseksi ratkaisuun voidaan lisätä erilaisia ​​väriaineita.

Joten, jotta saadaan punertava sävy, on suositeltavaa lisätä kuiva miniumi liuokseen ja ruskean noki, joka on tekninen hiili.

Laattojen väliseen saumaan oli valkoinen, niiden välissä oleva ontelo on täynnä erityistä valkoista täyteainetta.

Jotta kivi kiven alla täysin täyttää tehtävänsä, luoda kaunis ja kestävä pohja, sinun pitäisi seurata teknologiaa sen asennus.

Menetelmä kellarista

Ennen kuin aloitat muninnan, sinun on valmisteltava koko rakennuksen ympärysmitan ympärille: leikata pinta spatolla; poista vanhoja viimeistelyaineita; vahvistavat vahvistettua verkkoa, joka varmistaa laatan kiinnityksen luotettavuuden pohjaan. Koko kellarikerroksen edessä oleva prosessi näyttää tässä videossa:

Alustalle asetetut laatat ovat erilaiset. Tämä määrittää, missä ja mitä laatan kellarista päin.

Työn suoritusjärjestys:

 1. Valmisteltu sementti-hiekkalaasti, lisää siihen hieman PVA-liimaa. Tämä antaa sille linnoituksen ja muodostaa turvallisen yhteyden vastakkaisen pinnan ja kiinnitettävän materiaalin välillä.
 2. Sementtiliimaa käytettäessä sen paksuus ei saa ylittää 5 mm. Samanaikaisesti on suositeltavaa käyttää sitä sekä kellarin pinnalle että laattojen takapuolelle.
 3. Pintapuolella on tarpeen soveltaa erityisiä tukiprofiileja tasaiselle saumalle vaakasuoralle ja pystysuoralle.

Sileisiin saumoihin käytetään erityisiä tukia.

 • Alustan asettaminen alustalle alkaa ylimmästä rivistä. Tämä varmistaa jäljelle jäävien rivien hyvän lujuuden ja vaakasuoran kohdistuksen. Rivien horisontaalisuus tarkistetaan rakennustasolla.
 • Alarivin epätasaisuus sen läsnäolon sattuessa peitetään myöhemmin sokealla alueella, joka suoritetaan pohjakerroksen viimeistelyn jälkeen.
 • Kulma-alueet on upotettu erityisiin kulmaelementteihin.
 • Levyliitokset on suljettu erityisellä laastilla, jota käytetään vain sen jälkeen, kun liima on täysin kuivunut. Sen väri voidaan valita riippuen itse laatan sävyistä.
 • Kun kaikki työt suoritettiin kellariin päin, laatta peitetään suojaavalla pohjamaalilla tai lakalla, joka myös suojaa kellarin eri ulkoisista vaikutteista.

  Tile talon kellariin

  Erityisesti on kiinnitettävä huomiota rakennuksen kellarikerroksen viimeistelyyn, koska siihen vaikuttavat monet luonnolliset tekijät, kuten korkea kosteus. Hyödynnettäessä sopivaa kaakeliä soclen valitsemiseksi, on parempi kunnioittaa korkealaatuisia materiaaleja, jotka voivat toimia uskossa ja ovat totta vuosikymmenien ajan. Kyseessä on kellarilevyn viimeistelyprosessi, kuvataan myöhemmin.

  Mikä tässä artikkelissa on

  Ominaisuudet kaakeloitu jalusta edessä

  Talon kellari ei ole alttiina vain jatkuvalle suurelle kuormalle, mutta se on melkein koko ajan kosketuksissa märän ympäristön kanssa. Tässä yhteydessä pohjan pinnan ei pitäisi olla vain koriste, vaan myös eräänlainen suoja ulkoisista aggressiivisista tekijöistä.

  Samanaikaisesti tällainen vaihtoehto kuin keraamisten lattialaattojen asentaminen katsotaan tavallisimmaksi tavaksi suojella sään ja kosteudelta. Lisäksi tämä sisustus on ainutlaatuinen muotoilu. Kaikki ero putkilinjan ja julkisivun välillä on ensimmäisessä korkeammassa lujuudessa, joka saavutetaan mm. Elementtien huomattavan paksuuden avulla. Tässä yhteydessä rakennuksen eristys kasvaa, sen alaosa vahvistuu. Myös talon kellarikerroksen kaakeli toimii eräänlaisena linjana, joka rajaa talon pohjan apinaalisella osalla.

  Liimaelementit yhdistetään usein vedeneristys- ja lämmöneristysmateriaaleihin. Tarvittavan vahvuuden takia talon kellarissa on saatavana erilaisia ​​muunnelmia. Jos talon omistajalla on vähän kokemusta normaalilevyn käsittelystä kellarissa, hänellä ei ole mitään ongelmia. Tällaisessa tilanteessa paras ratkaisu on kuitenkin hakea asiantuntijoiden apua. Loppujen lopuksi säätiön edessä olevaa laatua ei voida tallentaa, sen toiminnan kestävyys riippuu siitä. Tällöin päällikkö on tietyn tiedon ja kokemuksen omistaja. Hän pystyy varoittamaan siitä, mitä materiaaleja voi olla ja mistä on mahdotonta vahvistaa laatta.

  Laatta-aineiston ominaisuudet pohjalle

  Useimmissa tilanteissa, kun käytetään käytettyjä klinkkerilevyjä, jotka jäljittelevät erilaisia ​​rakennusmateriaaleja. Koska laatta on vastuussa tärkeistä toiminnoista, laatuvaatimukset ovat hyvin tiukat.

  Tässä yhteydessä kellarissa viimeisteltävälle kaakelilevylle tulisi olla seuraavat ominaisuudet:

  1. Lisääntynyt paksuus. Kun verrataan pohjalevyä tyypilliseen, ensimmäisen paksuus on kaksi kertaa toisen paksuus. Tyypillisesti paksuus voi vaihdella ja olla arvojen välillä 15 - 20 mm. Se on tämä laattaelementtien paksuus, joka antaa heille kyvyn kestää rakennusrakenteen pääosan yläpuolelta tulevia kuormia;
  2. Vastusta aggressiivisista ympäristötekijöistä. Koska ympäristötilanne pahenee joillakin alueilla eli erilaisten luonnonkatastrofien ilmaantuminen (esim. Happosata) ei ole suljettu pois, kellarin kellarissa on oltava korkealaatuista eikä missään olosuhteissa häviä ulkonäköään;
  3. Alhainen verhoilun lämmönjohtavuus on laatu, jonka avulla voit lisätä laattoja talon eristysjärjestelmään sisältyvien materiaalien lukumäärään. Vaikka luonnollisesti kukaan ei ole peruuttanut pakollista vesivoimaa ja lämpöeristystä. Tässä yhteydessä estää kylmän sisäpuolen tunkeutumista ja koko talon lämpöhäviökerrointa pienenee.

  Pohjakansiotyypit

  Alustan voi olla eri materiaaleja. Mutta tässä luettelossa erotetaan suosituimmat rakennusmarkkinoilla. Nämä ovat seuraavia materiaaleja.

  Klinkkerilevyt

  Se valmistetaan puhdistetusta savesta yksittäisillä korkean lämpötilan (1000 asteen) paahtamalla. Julkisivulla sitä käytetään vain sen ansioiden takia:

  • lisääntynyt lujuus;
  • alhainen veden imeytyminen;
  • kestävyys (klinkkerillä valmistetut rakennukset Euroopassa ovat olleet lähes uudistettavia viime vuosisadalta);
  • lisääntynyt pakkasenkestävyys;
  • kosteuden kestävyys;
  • kestävyys aggressiivisia osia vastaan.

  "Irrotettu vyö"

  Tällainen materiaali on yksi keinotekoisista kivityypeistä. Koostumus sisältää marmorisiruja ja akryylisideainetta. Vain etupinta näyttää helpotuksen, kun taas sisäpuolella on tasainen, mikä helpottaa asennusta. Lisää myönteisiä kohtia:

  • kosteuden kestävyys;
  • paloturvallisuus;
  • vahvuus;
  • vastustus jäätymiseltä;
  • estetiikka luonnontuotteiden tasolla;
  • sävyjen ja tekstuurien monimuotoisuus;
  • hoidon helppous;
  • ympäristönsuojelu (kyky hakeutua sisustukseen sisäpuolelta).

  Polymer hiekka päin

  Polymer hiekka päin. Tällaisen materiaalin koostumus sisältää hiekkaa, polymeerejä, väriaine modifioijilla. Ominaisuudet ovat:

  • pakkasvaste (enintään -70 astetta);
  • kosteuden kestävyys;
  • UV-säteilyn kestävyys;
  • kulumiskestävyys;
  • lämpötilavaihtelu;
  • alttius aggressiivisten aineiden - öljyjen, happojen ja muiden sateiden ja puhdistuskoostumusten haitallisten aineiden vaikutuksille;
  • pieni paino;
  • erinomaiset ääni- ja lämmöneristysominaisuudet.

  Muita yhtä tärkeitä vaihtoehtoja.

  1. Sementtimaalaus. Se on valmistettu betonista, jolle on ominaista hyvä kosteuden imeytyminen. Siksi tällainen vuoraus on välttämättä käsiteltävä vettähylkivillä kyllästyksillä;
  2. Keinotekoinen kivi. Se luo vaikutelman, joka ei ole huonompi kuin luonnonkivi, mutta sen kustannukset ovat pienemmät. Se painaa hieman. Miinukset - käyttöikä verrattuna luonnolliseen materiaaliin on vähäisempi, tarvitaan vettähylkivää ainetta;
  3. Luonnonkivi. Ulkomaisuus, kestävyys, voimakkuusindikaattorit kuvaavat tätä materiaalia. Haittoihin kuuluvat korkeat kustannukset, suuri paino, kuljetus- ja asennusvaikeudet, lisäkuormitus pohjaan;
  4. Julkisivusivut. Se on muovi / tiilimuuraus simulaattori. Se ei paina paljon, se on vesitiivis, se on alhainen, se on vain asennettu, erilaisia ​​suunnittelun kehitystä. Kiinnitys runko-oloon mahdollistaa hyvän tuuletuksen alemman kerroksen. Haittoihin kuuluu lämpölaajeneminen, pieni UV-säteilyn kestävyys;
  5. Hyperpuristettu materiaali. Se on valmistettu löysäksi mineraalien fraktioista hitsauksen periaatteella lisäämällä sitovia komponentteja paineen alaisena. Edut ovat kosteuden kestävyys ja pakkasenkestävyys.

  Lähestymiset rakennuksen pohjan leikkaamiseen

  Kellaristossa, kuten yllä mainittiin, on useita hyödyllisiä piirteitä. Materiaali ei kuitenkaan pysty osoittamaan toimivia ominaisuuksiaan oikein, jos se on pinottu virheillä.

  Laattojen viimeistelysäännöt

  1. Laskettaessa kattavuutta, sinun on otettava huomioon leikattava alue. Yksityisen talon kellarikerroksen korkeus vaihtelee 20-50 cm: n välein. Jos kellarissa on kellari, luku kasvaa. SNiP: n mukaisesti ei saa tehdä kellarikertaa alle 20 cm, koska sen pieni korkeus ei todennäköisesti suojaa sulatusta ja sadevedestä, ja se estää sen tunkeutumisen taloon;
  2. Kiinnityselementtien liimausmenetelmä on yleisin asennusvaihtoehto. Sen lisäksi on olemassa mekaaninen kiinnitysmenetelmä (itsekierteittävät ruuvit), kehysmenetelmä (tuulettuva julkisivu).

  Liiman kiinnittämiseen sopivat tällaiset viimeistelyt:

  • kivi koriste-ja luonnollinen;
  • klinkkerin;
  • polymeerihiekka tai sementtilaatta.

  Samanaikaisesti on mahdollista asentaa mekaanisesti mekaanisesti polymeerimateriaalihionta ja kehys, sivuraide - kiinnittämällä runkoon.

  Ennen työn suorittamista rakennuksen kehällä tasolle horisontaalisen jalustan profiilin mukaisesti. Työn päätyttyä se poistetaan. Tämä toimenpide johtuu suurelta osin socle-pinnasta, jolla rivit alkavat yksinkertaisesti "kellua" ilman lähtöviivaa.

  Liimaustekniikka

  Liimausmenetelmän tekniikan noudattaminen ansiosta voit luoda kauniin kellariviin, joka suojaa tiloja sisältä kaikenlaisia ​​vaikutteita.

  Ensimmäinen vaihe on rakenteen rakenteen valmistelu. Riippumatta valitusta materiaalista, seinät puhdistetaan vanhoista tahroista ja viimeistelevät ja tasoitetaan. Asenna tarvittaessa vahvistusverkko eristyksen ja vedeneristysmateriaalien peittämiseksi. Lisäksi pinta pinnoitetaan huurteen kestävällä alukkeella.

  Seuraavaksi arvioi elementtien sijainti pinnalla. Kellarimateriaali kiinnitetään sopivilla liimakoostumuksilla. Älä käytä tätä koostumusta sementillä, sillä niillä ei ole tarvittavia ominaisuuksia, jotta viimeistely olisi mahdollisimman tehokasta. Ei ole tarpeen noudattaa periaatetta säästää materiaaleja (loppujen lopuksi sementtilaasti on halvempaa), koska se voi mennä sivuttain jonkin ajan kuluttua. Tässä tapauksessa valittu liima on erotettava hyvillä alhaisilla lämpötiloilla. Liimaa levitetään kerroksella, jonka paksuus on enintään 4-5 mm.

  Jotta elementtien rivien välisten muodostuneiden saumojen tasaisuus olisi mahdollista, käytä välikappaleita yhtenäisen muurauksen varmistamiseksi. Etumateriaalia ei ole vaikea antaa liimalla omalla tavallaan ilman ammattilaisten apua.

  Elementtien asettaminen alustalle alkaa ylhäältä merkistä. Tämä lähestymistapa takaa elementtien yhtenäisen ja tiiviin sovittamisen seinään. Lisäksi alarivillä on paljon vähemmän väärinkäsityksiä. Esimerkiksi jos on tarpeen leikata osia, ei-esteettinen osa voidaan peittää maaperällä.

  Kellarin viimeistely on suoritettava sokean alueen rakentamiseen saakka. Tämän vaihtoehdon avulla on mahdollista poistaa alemman elementin leikkauksen tarve. Koska pohja on edelleen peitetty sokealla materiaalilla.

  Kulmien koristelu on ongelma, jota usein esiintyy yksityisten asuntojen omistajien kanssa, kun viimeistellään julkisivujen pinnat. On järkevää viimeistellä nivelet kulmavälineillä. Mutta jopa niiden puute kaakeloitu koristelu julkisivu näyttää hyvältä.

  Yksittäisten elementtien välisten saumojen tiivistäminen suoritetaan erikois-fuusiolla, jonka koostumus sopii ihanteellisesti liima-ainesosien kanssa (tässä tapauksessa yhdistetyt materiaalit hankitaan yhdessä päällystysmateriaalin ostamisen aikana). Kiinnitä nivelet varmistaen, että lastalla ei sekoitu liimaa. Tässä yhteydessä ammattilaiset suosittelevat injektointia sen jälkeen, kun pohjalevy on kokonaan kuivunut.

  Ratkaisu, kuten laatan jalusta, on kaikin puolin oikea. Jalkakäytävän tämän vaihtoehdon valitseminen on ymmärrettävä, että se on melko kallis (socle-laatat ja -laatat eivät ole halpoja). Jos kellari on suuri, on suositeltavaa hankkia laaja kalibraattinen laatta, joka luo ainutlaatuisen vaikutelman käsityksen siitä, että pinta on ulkoasultaan leikattu. Lisäksi asennusprosessi sen kanssa on paljon helpompaa.

  Julkisivu-laatat: vaihtoehdot ja suositukset valintaa varten

  Asuinrakennukset ja liikerakennukset, joissa on julkisivuhyllyt, näyttävät modernilta ja houkuttelevalta. Houkuttelevan ulkonäön lisäksi tällä viimeistelyllä on paljon käytännön etuja. Perehdy heihin yksityiskohtaisesti.

  Ominaisuudet: edut ja haitat

  Rakennuksen julkisivuun käytetään erittäin kestäviä keraamisia tuotteita. Ne ovat erityispiirteitä, jotka antavat laattoille erityisen vahvan lujuuden ja kyvyn kestää kuormaa. Tarkastellaan yksityiskohtaisemmin julkisivujen etuja ja haittoja.

  Tällaisen materiaalin epäilyttävät edut ovat:

  • Pakkasvaste. Tämä on materiaalin tärkeä laatu, joka on suunniteltu ulkokoristeluun. Lämpötilan muutokset, jatkuva jäädytys ja sulatus eivät vaikuta tuotteen laatuun ja ulkonäköön. Etulevyn oikean valinnan varmistamiseksi sinun on kiinnitettävä huomiota pakkasvastuksen ilmaisimeen merkinnässä tai tuotepakkauksessa. Se on merkitty lumihiutaleella tavanomaisella tavalla. Mitä korkeampi on pakkasvastuksen arvo, sitä parempi on valita tuote, jonka kylmät ja vaikeat talvet ovat vallitsevia.
  • Vahvuus. Materiaali valmistetaan voimakkaalla puristamalla ja polttamalla (noin 1200 asteen lämpötilassa), minkä ansiosta jokaisella tuotteella on erittäin vahvat ominaisuudet, jotka kestävät mekaanista rasitusta.
  • Kestävyys. Alhainen kulutustaso mahdollistaa julkisivujen laattojen toimivuuden monien vuosien ajan menettämättä koristeellisia ja utilitaarisia ominaisuuksia.
  • Helppo hoitaa. Julkisivut, keraamiset, erittäin helppo ja kätevä puhdistaa. Tällainen pinta ei pelkää kemikaaleja.
  • Asennustyöt voidaan tehdä itsenäisesti, riittää kokemus tästä alueesta.
  • Laatoitettu rakennus pitää lämpöä paremmin, kun taas materiaalia pidetään "hengittävänä".
  • Tuotteet ovat ympäristöystävällisiä eivät vahingoita ihmisten terveyttä, älä sytytä eikä tue polttamista.
  • Rakennuksen julkisivun viimeisteleminen laattojen kanssa ei edellytä työtä seinien kohdistamiseksi, tämän tyyppinen vuori peittää epäsäännöllisyydet ja virheet.
  • Valmistajat tarjoavat valtavan määrän suunnitteluratkaisuja julkisivuille, joten jokainen voi valita tarvittavan vaihtoehdon. Laatta voidaan yhdistää muihin viimeistelymenetelmiin, esimerkiksi kipsiin.

  Tämän tyyppisen viimeistelyaineiston haitat ovat vähäiset verrattuna ilmeisiin hyötyihin. On tärkeää pystyä valitsemaan oikea materiaali ottaen huomioon pakkauksessa mainitut ominaisuudet sekä alueen ilmasto valitsemalla asianmukaiset materiaalit, kuten liima tai kehysrakenteet.

  • Veden imeytyminen. Keramiikka on matalahuokoista materiaalia, mutta se imee kosteutta. Nesteiden huokosissa kertynyt jäädytys laajenee ja hävittää hitaasti tuotteen koostumusta. Niinpä mitä alhaisempi huokoisuus, sitä pidempään rakennuksen julkisivun viehättävä ulkonäkö säilyy. Normi ​​on indikaattori, joka on 3%, mutta klinkkerilevy- tai posliinikartongilla on vielä pienempi arvo.
  • Suurikokoiset laatat, jotka johtuvat painostaan ​​ja pienistä liimaominaisuuksista, vaativat erityistä asennusta runkorakenteisiin, joissa on metalliset kiinnikkeet. Tämän järjestelmän ansiosta voit järjestää lisäksi ilmanvaihtoa seinästä sekä asettaa eristyskerroksen. Pienikokoiset tuotteet asennetaan erityiseen pakkas- ja kosteutta kestävään liima-aineeseen ulkokäyttöön. GOSTin mukaisten laattaliima-aineiden tekniset ominaisuudet sisältävät lujuus, tiheys, kutistumistaso, viskositeetti, kuivausnopeus, plastisuus. Sementtiseoksen käyttö ei ole sallittua katutyölle, koska sillä ei ole kaikkia tarvittavia ominaisuuksia.

  laji

  Laaja valikoima julkisivuja antaa kaikille mahdollisuuden parantaa kotejaan ottaen huomioon yksilölliset maistuvat olosuhteet, alueen ilmasto-olosuhteet sekä talousarvion mahdollisuudet ja tyylilliset ideat. Pohjimmiltaan tuotteet eroavat tuotannossa, raaka-aineissa, joita käytetään niiden luomiseen, käytännön ominaisuuksiin, muotoon, kokoon, ulkonäköön ja muotoiluun. Harkitse kaikentyyppisiä laattoja rakennusten ulkokäyttöön.

  Luonnonkivestä

  Luonnonmateriaaleja arvostetaan aina hyvin. Tällainen jalo viimeistely osoittaa talon omistajan aseman, mutta vaatii myös vakavia taloudellisia investointeja. Julkisivun edessä on useimmin käytetty marmori tai graniitti.

  Näiden kivitystuotteiden rakenne on rajoittamaton esteettinen arvo, sillä on useita hyödyllisiä etuja:

  • korkea lujuusaste;
  • pakkasenkestävyys;
  • ei suoriteta kemiallisia reaktioita;
  • turvallinen ihmisten terveydelle, koska se ei sisällä haitallisia polyesterihartseja;
  • käyttöikä yli 100 vuotta.

  Negatiiviset ominaisuudet sisältävät luonnonmateriaalin korkeat kustannukset. Se johtuu kivihiilen huipputekniikan menetelmästä ja sen käsittelystä erikoiskoneilla.

  coquina

  Tämän tyyppiset viimeistelevät julkisivut kuuluvat myös luonnollisiin, luonnonmateriaaleihin. Erilaisia ​​erityisiä huokoisia kalkkikiviä muodostuu sedimentiksi, joka muodostaa miljoonien vuosien ajan vesistöjen pohjalla. Venäjällä on karkeita kerrostumia krimillä, missä sitä kaivetaan ja kuljetetaan maan itäosaan ja pohjoiseen.

  Materiaali sai nimen ilmeen ansiosta. Levyjen ja lohkojen koostumus on huokoista, usein kalkkikiven kerroksissa on todellisia kuoria, jotka antavat erityiskohtelun rakennusten julkisivujen ja huoneiden sisustuksen sisustukseen. Toisin kuin marmori ja graniitti, kuoren kallion hinta on edullisempi, joten sitä käytetään usein verhoiluun maalaistaloissa.

  Miellyttävä kellertävän-ruskea väri antaa rakenteelle uuden ilmeen ja epätavallisen tekstuurin omaperäisyyden. Joitakin arkkitehtonisia elementtejä voidaan tehdä kuoren kallionkappaleista, esimerkiksi sarake-tukeista sisäänkäyntialueen suunnittelulle.

  Pohjustus edessä laatat ja muut materiaalit - korjausvaihtoehdot

  Tarpeelliset työkalut ja materiaalit

  Tiili-, betoni- tai monoliittinen säätiö on rakennettu jo hyvin varhaisessa vaiheessa, ja se toimii koko rakentamisen perustaksi. Pohjaan kohdistuu kaikki korjaustyöt maalipintaan - korin koristeluun ja kestävään kestävyyteen, tämä menettely on erittäin tärkeä.

  Sukellus pohjaan - vaihtoehdot

  Kellarutilaa voidaan viiltaa useilla eri tavoilla, jotka poikkeavat budjetin ja työvoimakustannuksista, toteutuksen monimutkaisuudesta ja tyypillisestä käyttöajasta:

  • Kipsi. Klassinen korjaustyyppi, budjetti ja monipuolinen viimeistely. Se voidaan suorittaa monikerroksisessa versiossa, märällä rappauslaitteella tai kuivalla versiolla, jossa on lisäksi vedenpitävä kellari ja sen eristys. Tarjoaa katukiveä pitkään, mutta usein korjaustarpeisiin. Valitettavasti, mutta julkisivujauhoja ja koko murenemista aiheuttavia halkeamia löytyy usein - huonoihin sääolosuhteisiin, satunnaisiin ja ei-satunnaisiin häiriöihin ja lämpötilan muutoksiin, tämä päällyste on herkempi kuin kaikki muut;
  • Luonnonkivi antaa perusta (ja koko talon) aristokraattisen kartanon kunnioitettavan ulkonäön, ja se kestää useita vuosikymmeniä, jos asennustekniikkaa noudatetaan. Tällaisten korjausten kustannukset ovat 3-10 kertaa korkeammat kuin julkisivun rappaus. Menetelmän monimutkaisuus johtuu tarpeesta ottaa huomioon suuri kivi-luonnollinen vuori, tällainen rakennuksen lisäkuormitus on asetettava etukäteen rakennushankkeeseen;
  • Käytä sivuraitaa tai erikoiskäsiteltyjä puulajikkeita. Liitäntä on edullinen asennuksen nopeuden ja talon kiinteän ulko- puolella katon harjanteelta julkisivujen jalkaan. Puiset nauhat, huolimatta siitä, kuinka hyvin heitä käsiteltiin erikoisrakenteilla, täydellinen ulkonäkö säilyy vain muutama vuosi korjauksen jälkeen;
  • Keinotekoinen laatta pohjan pinnalle - sopii koristeelliseen munintaan ja eroaa hyväksyttävistä kustannuksista. Suurin osa sen lajikkeista on kerrostettu rakenne ja ne palvelevat lämmittämään jalusta samaan aikaan kuin koristeellinen ornamentti. Kestävyyden kannalta keinokivi on verrattavissa luonnonmateriaaleihin - graniittiin, basalttiin jne.;

  Lähes pinnan seinämien ulkosivun "asettamisen" menetelmillä on yhteinen piirre: työ on suoritettava vasta rakennuksen kutistumisen jälkeen. Tämän vaatimuksen huomiotta jättäminen johtaa koristepinnan halkeiluun seuraavana vuonna useiden vuodenaikojen vaihtamisen jälkeen.

  Vanhojen talojen osalta tämä vaatimus ei ole merkityksellinen, ne on pitkään "ratkaistu". On toivottavaa ylläpitää uusia rakennuksia 6-8 kuukauteen - kipsi tai laatta talon kellariin sen jälkeen, kun tällainen tauko kestää 10 vuotta, mikä on paljon kadun käytön ehdoilla. Muuten siksi sitä käytetään usein koristelemaan uusia säätiöitä käyttämällä sivuraitaa - se ei tarvitse aikakatkaisua ennen asennusta uusien rakennusten kohdalla.

  Päällystysmateriaalien lajikkeet

  Julkisivumateriaalin alustaminen suosituimpien ja talousarvion korjausten perustamiseksi sekä julkisivujen eliitin suunnittelu. Rakennustekniikan ja teollisuuskemian kehittäminen on johtanut siihen, että asiantuntijan on vaikea erottaa tekokivestä luonnonkivestä. Korkealaatuisen asennustyön ja laattojen välisten nivelten perusteellisen injektoinnin jälkeen tämä tehtävä on täysin mahdoton. Mutta on hyvin mahdollista säästää korjausbudjetilla ja moninkertaistaa työn monimutkaisuus, kun viimeistellään julkisivu julkisivuilla "kiven alla".

  Materiaali sisältää sideaineena betoniseoksen ja graniitti- ja marmoripihdeiden, perliitti- ja hohkakiven, laajennetun saven ja klinkkerin täyteaineet. Tehtaan valukappaleiden koostumus ja monipuoliset pigmenttivärit mahdollistavat tekokivien käytön paljon luonnollisempia - luonnollinen graniitti tai marmori ei yksinkertaisesti ole tällaista sateenkaaren monimuotoisuutta. Kaikki "kivi" -tyyppiin perustuvat laatat on asetettu tavanomaisen korjausmenettelyn mukaisesti.

  Säätiölaatat - Laying Technology

  Oletamme, että säätiömme kutistuminen on kestänyt pitkään ja kaikki muodonmuutokset ovat aiemmin olleet. Talon ympärillä on suositeltavaa suorittaa viemäröinti ennen suunnittelutyön aloittamista - sitten kaivannon viemäröinnin vaikutukset peitetään luotettavasti julkisivuverhouksella.

  Miten laatoitan säätiön - askel askeleelta

  Vaihe 1: Esikatselu

  Kyllä, ilman työlästä ja kunnollista työtä lian, pölyn, maalien, öljyjen jne. Karkean julkisivun puhdistamisesta. ei riitä. Mitä paremmin käsittelemme betonista (tiilistä) pinnasta ulkokerroksista, sitä vahvemmat ja pitemmät kukin laatta tulee siihen.

  Kun viimeistelet vanhan rakennuksen kellarikerroksessa kaikki kipsi on poistettava. Riippumatta siitä, kuinka kestävä kerros käytettyä kipsiä näyttää, se on pudonnut taltalla ja vasaralla, muuten uusi laatta murtuu pohjasta, kuten syksyn lehdet tuulen tuulessa. Tämän kovan työn helpottamiseksi voit käyttää lyöntiä säätämällä sitä pieneen pituussuuntaiseen paluun heilahteluun mekaanisella taltalla. Mitä helpommin seinän pohja on, sitä helpompi on suorittaa laatoitus. Pohjan karheuden sallittu koko on ± 10 mm lineaarimittaria kohden, suurempia epäsäännöllisyyksiä tulee leikata.

  Vaihe 2: Laskenta, aluke ja liimavalmiste

  On helppo laskea laatoitettujen rivien määrä korkeuden ja pituuden mukaan asennuskaistan koko on pieni. Pohja pohjustetaan sen materiaalin (betoni, tiili, hiilihapotettu betoni) mukaan ja liima laimennetaan valitun laatuluokan suositusten mukaisesti. Liimamassalle lisätään nestemäistä lasia, jotta se antaa vedenpitävät ominaisuudet.

  Pohjakerroksen kaakeloitu pinta alkaa näkyvimmästä kulmasta ja kulkee alhaalta ylöspäin.

  Alusta levitetään seinälle leveällä ja jäykällä harjalla, joka peittää huolellisesti kaikki ontelot ja urat. Ensimmäinen kaakelirivi on tuettava suoraviivaisten liittimien tasolla. Voit käyttää teräskulmaa ja paksua nauhaa, puu keinokivikiven alla voi taivuttaa. Nurkasta porataan ja naulataan reikiä seinän läpi tapilla - ensimmäisen rivin asennustarkkuus on samanlainen valmistelu.

  Vaihe 3: Kannattaa jalusta keinokivellä

  Liima-aineen levittämiseen on kätevää käyttää laajaa hybridirauta. Tämän työkalun toinen puoli on sileä ja toinen on lovettu. Ensinnäkin seinälle levitetään tasainen liimakerros ja tasoitetaan sileän sivupinnan avulla. Sitten raastinta käytetään pitkin seinää hammastetulla puolella - ylimääräinen liima poistetaan päällekkäin laatan sisäpuolelle. Se on kiinnitettävä seinään ja paina alas 10-15 sekuntia.

  Muovisten "ristien" käyttö keinokivestä valmistettaessa on kiistanalainen asia, mutta ne ovat erittäin hyödyllisiä laattojen saumojen yhtenäisyyden kannalta. Jokainen ylärivi siirretään pohjaan nähden puolet laattaelementin pituudesta. Kiven leikkaus suoritetaan välittömästi ja viimeistelee jokaisen rivin kokonaan. Onneksi kaikki leikkausviivat ovat suorat, mikä on helppo saavuttaa hiomalla ohut hioma pyörä. Pohjalla kiveä kivi "pitsi", siirrymme pohjan yläosaan. Jo toisen rivin jälkeen on tarpeen tarkistaa pystysuoran kärjen suuntaan upottamalla linja.

  Vaihe 4: Lopullinen

  Julkisivun ajoitus riippuu sen kokoon, laattakoon ja työntekijän taitoon. Joka tapauksessa injektointi suoritetaan sen jälkeen, kun vuori on kokonaan valmistunut ja kaikki ylimääräiset ristit on poistettu. Maalinauha on valmistettu kiinteällä fuusioaineella, johon on lisätty väriainepigmentit ja huurteiset lisäaineet. Maalaus levitetään kumilastalla, sen joustavuus sallii paksun koostumuksen tunkeutumisen syvälle asennusrakoihin. Mitä tarkemmin nivelet "pyyhitään pois", sitä kauemmin uusi vuoraus kestää.