Materiaalin valinta talon kellariin ja sisustuksen piirteisiin omilla käsillä

Mikä materiaali on paremmin talon kellarissa? Tällainen kysymys huolestuttaa monia, jotka joutuvat kohtaamaan tämän suunnittelun tarve. Kellari ympäröi koko talon ja on tärkeä elementti, joka suojaa rakennetta (erityisesti sen alaosaa) ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Lisäksi hänellä on tärkeä koristeellinen rooli.

Vaihtoehdot talon kellarista

Talossa on useita tyyppejä, joilla kaikilla on omat ominaisuutensa.

 1. Pudota pois Tämä tyyppi on rakenne, joka on kompensoitu sisäänpäin suhteessa pääseerumiin. Syvennys on tavallisesti vähintään 50 mm. Tällaisella laitteella voit tehdä työtä edullisesti ja tehdä tyhjennystä vähemmän havaittavissa.
 2. Yhdessä tasossa. Tämä vaihtoehto edellyttää monimutkaista tiivistämistä, joten tyhjennysjärjestelmä on kiinnitettävä yleisen rakennuksen vaiheeseen. Tämä välttää muita ongelmia.
 3. Kaiutin Jotta tällainen kellari kotiisi omalla kädellä, on välttämätöntä (kuten edellisessä versiossa) ajatella perusteellisesti tyhjennysjärjestelmää. Veden väärällä laitteella kertyy vettä kellarin ja seinän erottamiseen. Tällaisten ongelmien välttämiseksi kosteudenpoisto on suunniteltu ottaen huomioon julkisivun viimeistely.
Viemäröintiyksikkö ulkonevalle kellarille, kun viimeistelee julkisivun sivuseinällä

Vihje! Kun valitset materiaalin vuoraukseen, sinun on otettava huomioon suunnittelutoiminnot.

Tarve viimeistelyyn

Jos talon kellarin koristelu ei ole päättynyt aikaisemmin tai vanha verho on tullut käyttökelvottomaksi, tarvitaan ulkopuolinen pinnoitus. Sen päätehtävät ovat:

 • Talon pohjan suojaaminen ympäristön vaikutuksilta (sademäärä, auringonvalo, tuuli). Tämä parantaa merkittävästi koko rakenteen kestävyyttä.
 • Lisäeristys. Tarvittaessa luodaan lämmöneristyskerros, joka voi liittyä sokean alueen eristämiseen. Tällainen menettely ei ainoastaan ​​edistä rakennuksen energiatehokkuuden parantamista vaan myös säästää sen monista ongelmista. Ylempi kerros peittää eristyksen ja toimii lisäesteenä kylmän tunkeutumisen estämiseksi.
 • Koriste. Tontin kaiverrettu oikein ja sopivalla materiaalilla voi korostaa suunnittelun yleistä suuntaa.
Kellarieriste ja sen jälkikäsittely

Näiden parametrien perusteella valitaan työhön tarvittavat rakennustuotteet.

Kuinka kaataa talon perustukset ulkona?

Kellarissa oleva materiaali hankitaan ottaen huomioon seuraavat tekijät:

 1. Asennustekniikka. Pinta on viiltää kahdella tavalla: kuiva ja märkä. Ensimmäinen olettaa, että valitut tuotteet on pinottu aiemmin pystytettyyn kehykseen. Jos ominaisuuksia sallii, tuotteet voidaan asentaa suoraan ilman laatikoita. Toinen vaihtoehto on aikaa vievää: perustuksen luominen edellyttää liimaa tai sopivaa ratkaisua. Talon perustukset voidaan koristaa kipsillä, joka toimii itsenäisenä tuotteena.

Päällystysmateriaalin asennus toteutetaan kahdella tavalla: kehyksessä ja liimalla

 • Pakkasvaste. Ensinnäkin tietyn sijainnin ilmapiiri otetaan huomioon. Ostettujen tuotteiden on kestettävä useita sulatus- ja jäätymisjaksoja eikä niitä saa altistaa muodonmuutokselle. Asennettaessa elementtejä liimaa varten käytetyn koostumuksen on myös täytettävä tämä vaatimus.
 • Vedenkestävyys ja aggressiiviset aineet. Säätiön vuoraus ei saisi imeä kosteutta voimakkaasti ja reagoi kemikaaliyhdisteiden kanssa.
 • Kiinnitä huomiota myös tuotteen valmistajaan ja ostopaikkaan. On parempi ottaa etusija tunnetuille tuotemerkeille ja erikoistuneille myyntipisteille.

  Kiinteistöjen viimeistelymateriaalien tyypit ja niiden asennuksen ominaisuudet

  Kun valitset materiaalin, sinun on harkittava sen asennusmenetelmää. On olemassa vaihtoehtoja, jotka asennetaan suoraan seiniin, mutta ne vaativat myös kehyksen pystyttämisen.

  Kehystapa

  Materiaalit jalustan viimeistelyyn, joka on asennettu kanteen, ovat suhteellisen uusia tuotteita. Luettelo sisältää lajeja, jotka eroavat teknisissä ominaisuuksissa.

  Kehysmenetelmään kuuluu varren esiasennus, joka asennetaan sitten ylöspäin

  paneelit

  Näihin kuuluu eri materiaaleista tehtyjä paneeleja, tässä ryhmässä on tavanomaista sisällyttää sivuraide ja levy. Valitessaan on parasta antaa etusija vaihtoehtoihin, jotka on tehty nimenomaan leikkaamaan pohjaa. Niillä on kestävämpiä ominaisuuksia ja ne voivat sisältää ylimääräisen lämmöneristyskerroksen.

  Plinth-koristeet koristepaneeleilla

  Tuotteiden eduista ovat:

  • Saatavuus. Itse asiassa tällainen on mahdollista tehdä työ edullisesti. Tämä vaihtoehto mahdollistaa tasapainon hinnan ja laadun. Mutta on välttämätöntä kieltää tuotteista liian alhaiset kustannukset. Todennäköisesti ne on valmistettu huonolaatuisesta muovista, joka tulee nopeasti hyödyttömiksi.
  • Helppo asennus. Levytys tehdään jokaisen kodin käsityöläisen käytettävissä olevan työkalun avulla, joten sinun ei tarvitse ottaa asiantuntijoita työskentelemään.
  • Lisäeristyksen mahdollisuus. Asennus kehykseen ratkaisee kaksi ongelmaa kerralla - ilmanvaihto ja eristys. Tämä helpottaa pinnoitteen jäätymistä, vähentää lämmön menetystä ja hometta ja homeen todennäköisyyttä.
  Kehysmenetelmässä olevien materiaalien välinen tilan läsnäolo aikaansaa luonnollisen ilmavirran
  • Koriste. Paneelit, varsinkin kellarit, ovat luonnollisten materiaalien hyvin jäljittelevää. Eli vuorattu alue sopii täydellisesti suunnitteluun ja ympäristöön.

  Varoitus! Hyvin pilaa tulos voi valita sopimattomia tuotteita. Esimerkiksi tällaisen prosessin profiililattialla olisi oltava suurempi jäykkyys eli vahva päällystys.

  Posliinilaatat ja laatatyypit

  Kellarin pinnoitukseen käytetään pääasiassa posliinilaatuja ja klinkkilaattoja suurien osien muodossa. Toinen vaihtoehto voidaan pinota myös märällä menetelmällä, minkä jälkeen käytetään materiaalin palasia. Posliinikaasun suuresta painosta johtuen se asennetaan vain kanteen, kun taas sen luotettavuus on kasvanut.

  Viimeistele säätiö keraamisella graniittilevyllä

  Posliinilaatta ja -laatta:

  • Rakenteen pieni kuorma. Tämä vaikutus saavutetaan kehyksen kautta, joka olettaa suurimman paineen.
  • Asennuksen nopeus. On mahdollista kattaa talon perusta lyhyessä ajassa, mutta on erittäin vaikeata tehdä tätä ilman tietynlaista kokemusta. Posliiniset kivitavarat edellyttävät erityisten kiinnittimien asentamista, mikä ei aina ole mahdollista ilman ymmärtämistä prosessista. Laatta on kiinteä paljon helpompaa, sillä tässä on erityisiä metalli korvia.
  • Kestävyys. Tällaisten materiaalien käyttöikää säätiölle lasketaan vuosikymmeniä.
  • Kosteudenkestävyys. Osat eivät ime vettä hyvin, joten ne eivät aiheuta muodonmuutosta.

  Tällaisilla materiaaleilla säätiölle on merkittävä haitta - korkeat kustannukset. Sinun ei tarvitse ostaa halpoja laatat, sillä tämä usein ilmaisee huonolaatuisia. Työssä käytetään kadun mallia, jossa on tunnus "Snowflake".

  Vaihtoehtona laatta voi olla keinotekoinen kivi. Elementit asennetaan tukilevyyn erikoisreikien kautta tai suoraan.

  Vihje! Tällä hetkellä teräslevyt, jotka yhdistävät paneeleiden ja laattojen edut, ovat yhä suosittuja. Ne ovat pohja, jossa on eristys, jota käytetään klinkkerilevyissä.

  Kuinka päällystää säätiö käyttämällä laatikoita

  Kaikki kellari-viimeistelyvaihtoehdot, joihin kuuluu asennus kattokruunuihin, on yleinen verhousmallin tekniikka:

  1. Työ alkaa perusasiat. Se puhdistetaan pölystä ja liasta, kaikki aukot peitetään huolellisesti kiteillä. Jos on vakava vaurio, niin ennen talon kellarin viimeistelyä on suositeltavaa tehdä säätiön vahvistaminen.
  2. Koska tämä osa rakennusta altistuu suuremmalle kosteudelle, sitä käsitellään antiseptisilla aineilla. On parempi tehdä kyllästys useissa kerroksissa.
  3. Pinnan esikäsittelyn jälkeen rakennetaan kehys. Tätä varten voidaan käyttää puupalkkia tai metalliprofiilia. On tärkeää huomata, että puu tarvitsee rottia, ja metallisia osia ei voida leikata jyrsimellä, mikä johtaa korroosiota.
  4. Räkit asennetaan kohtisuoraan asennusmateriaalin suuntaan. Jos tuotteilla on samat sivut, pystysuuntaista menetelmää pidetään etuuskohteluna.
  5. Tuloksena olevasta soluasennuksesta. Se on kiinnitetty erityisiin ankkureihin.
  6. Pystysuuntaiset liitokset on asennettu runkopylväiden väliin ja tilaa on järjestetty refluksointivaiheen asentamiseksi.
  7. Pohjan leikkaamiseen tarkoitettu materiaali asetetaan monin eri tavoin: päällekkäin liittämällä "piikaristikko" erityisiin kiinnikkeisiin tai kiinnikkeisiin. Kiinnitys tehdään ruuveilla. Jos tuotteisiin kohdistuu lämpölaajeneminen, kiinnike on löysä.
  8. Kiinnitetty ebb.

  Pinta-elementteillä leikattua säätöä käytetään lisälehtineen. Ne on asennettu kulmiin, jotta ne näyttäisivät paremmin.

  Kehyksetön menetelmä

  Talon kellari voidaan irrottaa ilman runkoa, ja tätä varten käytetään eri versioita tuotteista.

  tiili

  Materiaalin ominaisuudet:

  • Suuri paalun perustuksiin tai lohkoperusteisiin. Mutta laitteen muuraus on luotava luotettava tuki.
  • Tuloksena oleva pinnoite on hyvä vastustuskyky ulkoisille vaikutuksille.
  • Käytetään työtuotteita, joissa on vähän kosteutta. Jos tätä parametria ei oteta huomioon, pinta on epämuodostunut.
  • Kellarin tällainen sisustus ei ole erilainen demokraattinen arvo, ja työ vaatii jonkin verran kokemusta.
  Tiilikuori

  Muurarin luomisalgoritmi:

  1. Kattavuus on parhaillaan valmisteilla.
  2. Jos luotettavaa tukea ei ole, niin perustuslohko toimii. Hän kaivaa valmistettuun kuoppaan. Tämä pätee erityisesti paaluperustoihin.
  3. Vedenpitävyys pysyy sisäpuolella. Tässä ominaisuudessa kaperoidi voi toimia.
  4. Ensimmäinen rivi asennetaan perusteellisen tason tarkistuksen jälkeen. Tällöin lusikan variantti on sopivampi.
  5. Luotettavuuden takaamiseksi on järjestetty joukko. Tätä varten ankkurit asennetaan säätöön. Jos tällainen menetelmä ei ole mahdollista, käytetään johtoa kiinnittämällä paaluja.
  6. Kiinnitetty ebb.
  Tiiliseinä

  Vaikeus on luotettavan tiilen asettamisen tarve.

  Keinotekoinen ja luonnonkivi

  Tehdas- tai luonnonkivestä tehty säätiö ei ole helppo tehtävä etenkin toisen vaihtoehdon kannalta. Molemmilla lajikkeilla on erinomaiset tekniset parametrit kestävyyden ja luotettavuuden kannalta, mutta luonnolliset tuotteet tarvitsevat perusteellisempaa hoitoa ja ovat korkeat kustannukset.

  Luonnonkivi kellarin suunnittelussa

  Luonnonkiven asettaminen on seuraava:

  1. Riippumatta siitä, millaisia ​​viimeistelyjä tehdään, pinnan on oltava huolellisesti valmistettu.
  2. Raskas kuormituksen vuoksi pohja on peitettävä vahvistusverkolla ja peitetty kerroksella kipsiä.
  3. Asetteluosat syntyvät merkinnän laatimisen jälkeen. Jos palaset ovat epäsäännöllisiä, ne asetetaan ensin tasaiselle alueelle.
  4. Kiinnitys tehdään erityisellä liimalla, joka levitetään pinnalle, osien väärä sivu on hieman kostutettu.
  5. Pienet raot jäävät varmasti jäljelle, se kompensoi lämpölaajenemista.
  6. Tarvittaessa suoritetaan refluksoinnin injektointi ja asennus.

  Samanlaista periaatetta käytetään talon kellariin keinokivien ja laattojen avulla.

  kipsi

  Kipsi on taloudellisin vaihtoehto, jonka avulla voit tehdä työtä ilman asiantuntijoiden ja hienostuneiden laitteiden osallistumista. Tätä prosessia varten käytetään erityistä seostyyppiä ulkoiseen käyttöön.

  Vihje! Pohjustuksen viimeistely omilla käsillä käyttäen kipsiä tehdään kahdella tavalla: ilman ylimääräistä lämpöeristystä ja eristämistä.

  Yleinen teknologia toimii:

  1. Pinta on valmistumassa.
  2. Levitä kerros liimaa, joka on kiinnitetty eristysmateriaaliin.
  3. Koostumuksen kuivaamisen jälkeen eristys vahvistetaan lisäksi erityisillä tapilla.
  4. Seuraavaksi pinnalle levitetään pieni kerros laastia tai liimaa, jonka jälkeen venytetään ohutta vahvistusverkkoa. Sen pitäisi olla kokonaan peitetty seoksella.
  5. Pinta jää kuivumaan.
  6. Viimeistelykerros asetetaan kipsiin. Sovellukseen käytetään haapaa ja tasoitusmääräystä.
  7. Työpinnan päätyttyä peitetään suojakerros maalilla.
  Kipsipohjapinta

  Tämä menetelmä mahdollistaa eristeen eristämisen sokean alueen eristämiseen.

  Plinth koristelu

  Säätiön koristeellinen koristelu on erottamaton osa prosessia. Seuraavat vaihtoehdot ovat voimassa:

  • Värjäystä. Se toteutetaan myös ajan kuluttua. Voit valita sävyn, joka soveltuu parhaiten talon päin ja sopii edullisesti alustaan.
  • Koristeellinen tai teksturoitu kipu. Tällainen materiaali on sävytetty ja se voi sisältää murto-osan luonnonkivistä tai hiekasta. Tämä antaa epätavallisen vaikutelman, kun sitä käytetään oikein.
  Koristeellinen kipsi kellarin suunnittelussa
  • Hätäpinnan luominen. Tätä tarkoitusta varten käytetään yksinkertaista julkisivua, johon muodostuu kiven tai tiilen muuraus jäljitelmä. Lisäksi värjäys suoritetaan eri väreissä.
  • Yksinkertaisin on materiaalien käyttö halutulla jäljitelmällä.

  Korkin käsittely on melko monimutkainen tapaus, jonka perusta on oikea tuotevalikoima.

  laatta

  Rakennuksen kellarikerroksen viimeistely vaatii erityistä huomiota, koska tällä alueella on eniten alttiita biologisille vaikutuksille ja korkealle kosteudelle. Kun valitset kellarin kellarista, sinun on keskityttävä korkealaatuisiin materiaaleihin, jotka palvelevat omistajansa yli kymmeneen vuoteen. Miten laittaa laatta pohja harkita myöhemmin.

  Sisällysluettelo:

  Peruslaatta - ominaisuudet ja ominaisuudet

  Rakennuksen kellariosaan ei ole vain valtava kuorma, mutta se on myös lähes aina märässä ympäristössä. Siksi pohjan suojelemiseksi on suositeltavaa varmistaa sen suoja erilaisilla puutarhatuotteilla.

  Melko yleinen vaihtoehto on asettaa jalusta laatta, joka estää hyvin kosketuksen pohjan kosteuden ja muiden ilmakehän vaikutteita. Lisäksi rakennuksen ulkonäkö paranee huomattavasti, se on houkuttelevampi.

  Julkisivun päälaakerin tärkein ero on sen suurempi lujuus, joka voidaan saavuttaa materiaalin paksuuntumisen ansiosta. Rakennuksen lämpöeristys on siis parantunut ja sen kellarikerros vahvistunut. Kiinteistön laattojen avulla korostetaan talon rajaa.

  Pintamaalaa yhdistetään erilaisiin lämmöneristys- ja vedeneristysmateriaaleihin. Jalkakäytävälaatta on melko kestävä ja se on eri muotoja. Jos talon omistajalla on pieni taito tavallisilla laatoilla, sitten heittää kellari, hän tuottaa itselleen.

  Vaikka tällaisten taitojen puuttuessa, on parempi luottaa ammattilaisiin, koska socle-toiminnan kestävyys riippuu laatupöydän asettamisen laadusta. Lisäksi laatta ei saa kiinnittää jalustaan, mikäli se on valmistettu puusta.

  Useimmin klinkkerityyppinen materiaali, joka jäljittelee erilaisia ​​rakennusmateriaaleja, käytetään pohjapiirroksena. Koska laattojen kuorma on suuri, sille asetetaan korkeimmat vaatimukset. Kellarikerroksessa tulisi olla seuraavat ominaisuudet:

  1. Lisääntynyt paksuus - jos verrataan kellarilevyä vakiolaatan kanssa, sen paksuuden pitäisi olla kaksinkertainen. Jos sinulla on ongelmia halutun paksuuden valitsemisessa, on parempi keskittyä 15-20 mm: n välein. Se on tämä laatta, joka pystyy kestämään sille asetetun kuorman, joka tulee koko rakennuksesta.

  2. Kemiallisten hankausaineiden kestävyys - Koska ympäristöongelmista johtuen joillekin alueille on ominaista saostuminen happosateessa, on parempi huolehtia laattojen vakaudesta aggressiivisten aineiden edessä. Jos laatta, jonka kanssa kellari on leikattu, on korkealaatuista, niin se ei menetä alkuperäistä ulkonäköään huolimatta happosateesta.

  3. Laatta, jolla on alhainen lämmönjohtavuus. Tällaisen laadun läsnäolo kellarikerroksessa mahdollistaa välttää ongelmia kellarin eristämisessä. Vaikka luonnollisesti ennen laattojen asettamista, ilman epäonnistumista, suoritetaan lämpö ja vedeneristys. Siten kylmää ilmaa ei pääse huoneeseen ja koko rakennuksen lämpöhäviö vähenee.

  Etuja käyttämällä laatat edessä talon kellarissa

  Klinkkerilevyjen käyttö kellariosassa viimeistelevänä pinnoitteena on monia etuja. Ensinnäkin koko rakennuksen houkuttelevuus ja epätavallinen ulkonäkö lisääntyvät.

  Tile talon kellarista:

  Tarjoamme sinulle perehtyä tärkeimpien etujen hyödyntämiseen laattojen viimeistelyyn kellarista:

  1. Asennuksen jälkeen laatta ei tarvitse suorittaa mitään muuta viimeistelyä. Lisäksi laattahuolto on melko yksinkertainen.

  2. Rakennuksen kaikki tekniset hetket huomioon ottaen sen käyttöikä on yhtä suuri kuin rakennuksen käyttöaika.

  3. Laatoituksen asentaminen kellariosaan takaa koko rakennuksen tehokkaan suojan kosteudelta ja lämpöhäviöltä.

  4. Pinnan puhdistaminen ja rakennuksen houkuttelevuuden lisääminen riittää käyttämään harjaa, jossa on jäykät harjakset ja vesi. Koska suurin osa klinkkerilevyistä kestää kemiallisia yhdisteitä, veden lisäksi käytetään puhdistusaineita.

  5. Suuri vahvuus mahdollistaa jopa vakavat iskut.

  6. Nykyaikaisilla rakennusmateriaalimarkkinoilla on suuri määrä maaleja, jotka eroavat muodoista, väreistä, tekstuureista jne.

  Tyyppiset kellarit

  Kellari on osa rakennusta, joka kohoaa maanpinnan yläpuolelle ja suojaa sitä kosteudelta ja muista tekijöistä. Koska kellari on jatkoa julkisivulle, yksi sen toiminnasta on rakennuksen koristelu.

  On olemassa lukuisia kellarilevyjä, jotka eroavat toisistaan ​​muodon, asennusmenetelmän, koon, koostumuksen jne. Suhteen.

  Tarjoamme tutustumaan jalustalevyn päävaihtoihin:

  1. Tiililevy socle - yleisimpiä vaihtoehto socle viimeistelyyn. Sen avulla voit simuloida tiilimuurausta, melko helppo asentaa ja käyttää.

  Klinkkerilevyjen etuja olisi korostettava:

  • kosteuden kestävyys;
  • ympäristöön vaarattomiksi;
  • toiminnan kesto;
  • lujuus ennen mekaanista rasitusta;
  • stabiilisuus ennen lämpötilan putoamista.

  2. Toinen vaihtoehto sokkeloille on koostumus, joka perustuu hartsin käyttöön. Tämä laatta on pieni paksuus, vain 2,5-3 mm. Ulkonäkö on samankaltainen kuin klinkkerin tiili. Tämä laatta on melko joustava ja joustava, joten se sopii täydellisesti mihin tahansa muotoon, jopa epätasaisella pinnalla.

  Tällaisten laattojen eduista tulisi huomata:

  • kosteuden kestävyys;
  • ympäristönsuojelu;
  • pitkä käyttöikä;
  • helppo leikkaaminen;
  • erilaisia ​​värejä ja kuvioita;
  • mahdollisuus kiinnittää erityisillä liimakoostumuksilla.

  3. Polymeeripinnan pohjalla on plastisuus, pieni paino, korkea kosteuden kestävyys, pakkasenkestävyys. Tämä laatta asennetaan valmiiksi valmistettuihin runkorakenteisiin ruuveihin ja suoraan pohjan pinnalle liimalla. Tämä laatta eroaa erilaisista väreistä ja tekstuureista.

  4. Ylikuormitetun tyyppisen jalusta laatta on suuri lujuus, kevyt, edullinen hinta. Sen tuotannon sekoitus ja hitsaus tietynlainen bulk seos. Yksi tällaisen laatan tärkeimmistä eduista on sen kosteuden kestävyys ja lämpötilakestävyys.

  Plinth laatta trimmaustekniikka

  Vaikka kellarilevyssä on paljon etuja, mutta jos sitä ei ole asennettu oikein, se menettää paljon hyödyllisiä ominaisuuksiaan. Siksi kellerilevyjen sisustuksessa on noudatettava tiettyä tekniikkaa, joka auttaa tekemään työn oikein, ja lopulta saat kauniin ja kestävän kellarin, joka suojaa rakennuksen sisäpuolelta ulkoisista ärsykkeistä.

  Ohjeet kellarin klinkkerilevyjen viimeistelyyn:

  1. Ensinnäkin on välttämätöntä suorittaa useita töitä, joiden tarkoituksena on laatia laattojen pintaa. Riippumatta siitä, mihin muotoon laatat käytetään, pinnan on oltava täysin tasainen. Vanhojen viimeistelyaineiden läsnä ollessa sinun on huolehdittava niiden poistamisesta. Lisäksi on tarpeen varmistaa vahvistetun verkon asennus, jonka avulla tehdään lämmön- ja vedeneristys. Lisäkäsittelynä kellarin pinta on käsiteltävä maaperällä, joka sallii sen kestämään lämpötilan muutoksia.

  2. Lisäksi laattojen muodon suhteen määritetään sen sijainti pinnalla. Jalkakäytävien asettamiseen käytetään erityisiä liimakoostumuksia, joilla on korkeimmat liimaominaisuudet. Ei ole hyväksyttävää käyttää tavallista sementtipohjaista laastijaa, heti kun laatta alkaa pudota kosteuden vaikutuksesta. Vaikka näin on mahdollista säästää liimalla, loppujen lopuksi sinun on tehtävä koko base uudelleen.

  3. Ota huomioon, että laattojen kiinnittämiseen käytettävän liiman on oltava stabiili ennen kosteuden ja lämpötilan muutoksia. Lisäksi laattaan kiinnitetyn liiman vähimmäispaksuus on 5 mm. Huomaa, että liiman levittäminen seinän ja laattojen pintaan on epäkäytännöllistä, koska materiaalin tarttuminen ei parane ja liiman ostaminen ja kustannukset kasvavat.

  4. Välikappaleiden käyttö auttaa luomaan tasalaatuiset saumat levyjen välillä. Lisäksi se tarjoaa sileän muurauksen, ja laatta saa houkuttelevan ulkonäön.

  5. On parempi aloittaa laatoitukset pohjan yläosasta. Tällä tavoin varmistetaan pinnan liitoksen tiheys ja tasaisuus materiaaliin. Lisäksi ei ole ongelmia asennettaessa viimeistä riviä laatat, vaikka leikkaamalla laatat, sen alaosa sulkee kentän.

  6. Alustan peittäminen on oltava sokea alueen laitteiden edessä. Näin voidaan estää laattojen leikkaaminen. Koska alempi osa kattaa edelleen materiaalit, joista rakennetaan sokea alue.

  7. Yksi tärkeimmistä rakennuksen kellarikerroksen ongelmista on kulmakaapelien suunnittelu. Järjestelyyn sovelletaan erityisiä nurkkielementtejä. Vaikka vaihtoehto ei ole käyttää näitä materiaaleja, tässä tapauksessa laatta antaa siirtymän kulmien väliin.

  8. Tiivisteiden tiivistämiseen on erikoisestettä, joka on yhdistettävä koostumukseen sekä laattojen että liima-aineen asennuksen aikana. Kaikki lisätoimenpiteet laattojen täyttämiseksi toimivat vasta, kun liima kuivuu.

  Rakennuksen kellarikerroksesta on epäilemättä suuri määrä etuja. Vaikka sen pääasiallinen haittapuoli onkin - tällaisten laattojen kustannukset ovat varsin korkeat. Siksi, kun viimeistelet suuren kellarialueen, on parempi ottaa etusija suurille laatikoille. Niinpä kellarin houkuttelevuutta parannetaan ja laattojen asennuksen prosessi yksinkertaistuu.

  Pinta-alaa talon kellarissa

  He alkavat työskennellä poistamalla kaikki epäsäännöllisyydet, sillä ne kulkevat kellarin pinnalla pienellä lastalla, joka tasoittaa rappauspinnan etukäteen ja poistaa ylimääräisen vanhan pinnoitteen, jos sellainen on.

  Tätä seuraa pohjamaalin valmistus pinnalle. On parempi käyttää erikoismuotoja, jotka on tarkoitettu kellarin käsittelyyn ennen laattojen asettamista. Vettä käytetään valmiin seoksen laimentamiseen.

  Primerin levittämiseen pintaan harjan tai rullan avulla. Huomaa, että pienimpiä halkeamia tai syvennyksiä tulisi käsitellä pienimmillä alueilla.

  Alukkeen kuivumisen jälkeen valmistetaan liimakoostumus, jolla laatta kiinnitetään. Liiman valmistamiseksi sinun on huolellisesti tutkittava ohjeet, jotka osoittavat sen kaikki laimennuksen ja varastoinnin osuudet.

  Liimaa käytetään yksinomaan seinään kahdessa kerroksessa. Ensimmäinen liimasauva levitetään sileällä kampalla ja toinen lovettuun sivuun. Noudata sovelluksen yhtenäisyyttä ja liiman jakautumista. Liimakoostumuksen mahdollinen levitys erityisellä meloilla. Tee näin vähän työtä, jotta terää painettaisiin tiukasti seinää vasten. Tarkista laattojen tasaisuuden käyttäminen rakennustasolla, joka tarkistaa säännöllisesti pinnan tasapinnan.

  Kun liima kuivuu, ne päästävät eroon napeista ja kulmista. Konstruktioita varten on käytettävä erityistä fugia tai erikoisvalmisteista seosta. Saumojen käsittelyn jälkeen laatta pyyhitään kuumalla vedellä kostutetulla liinalla, joka poistaa laastin jäämät.

  Lisäksi laattapohjan asettamisprosessissa on täsmälleen seuraava tekniikka, jossa työskentelevät kellarin viimeistelyaineiden kanssa. Jos pintakäsittely on tarpeen kipsiliuoksella, esiasennetaan erityinen vahvistusverkko, joka lisää rakenteen lujuutta.

  Jos oletetaan, että tiililevyn asentaminen on epätodennäköistä, sen asentaminen käyttää sementin ja hiekan pohjaa. Tämä materiaali on melko kallis ja ehdottaa laadukkaampaa liimakoostumusta. Jos käytät tavallista ratkaisua, silloin laatta alkaa pudota. Pinnalle levitettävän liiman paksuus ei saa olla yli 0,5 cm.

  Huomaa, että liiman ei tulisi olla saumojen välisen tilan pinnassa, koska se vaikuttaa levyn käytön kestoon. Jos kellarin laatta vastustaa happoja ja muita kemiallisia yhdisteitä, laastilla pitäisi olla samat ominaisuudet.

  Jotta kellarikerroksessa voisi olla peruskoulutusta laattojen polttamisen alalla. Muussa tapauksessa on parempi luottaa ammattilaisiin. Kaikkien töiden suorittamisen jälkeen levylle levitetään alusta, joka antaa korkeamman suojan ulkoisten ärsykkeiden vaikutuksilta.

  Plinth trim muovi paneelit

  Edullinen, toimiva ja kaunis tapa seinän pohjapintaan - leikkaa kellari muovipaneeleilla. Paneelit painavat vähän, ne on helppo asentaa. Älä päästä vettä, älä reagoi lämpötilavaihteluihin. On olemassa monia värejä ja kuvioita, joista suosituimpia ovat tiilet, luonnonkivi, liuskekivi.

  Plinth trim muovipaneelien ominaisuudet

  Julkisivu ja jalusta muovi - tämä on sivuraide. Laajennetut litteät levyt, joissa on lukot toisiinsa liittämistä varten ja asennusreiät asennettavaksi pohjaan.

  Pylväät kellarin viimeistelyyn eroavat julkisivuominaisuuksista:

  • suuri paksuus: edessä pujottaminen jopa puolentoista millimetriä, kellarissa - jopa kolme;
  • suurempi lujuus;
  • perusalustat lyhyempiä ja laajempia. Pienellä pohjakorkeudella vuoraukseen voi riittää yksi rivi.

  Alueen alaosa keskimäärin noin puoli metriä neliö. Päällystyspaino on enintään 4 kiloa neliömetriltä, ​​ts. se ei käytännössä luo lisäkuormaa säätiölle.

  Voit valita samanväriset paneelit julkisivulla, muutamia sävyjä tummempina tai kontrastisina. Tekstuuri - talon omistaja maku.

  Useimmiten kalliot tai tiilipinnat on valittu jalustaan, vaikka loppuosa julkisivusta loppuu puusta.

  PVC-liiton etuja:

  • nopea asennus. Pienen talon kellari voi olla vuorattu päivän ajan;
  • kestävyys - puoli vuosisataa ja enemmän;
  • Ei ole tarvetta hoitaa suojaavia yhdisteitä, toisin kuin luonnonkivi ja puu.

  Aika ajoin tarvitaan metallista siivousta myös polymeeripinnoitteen tarkastamiseksi ja palauttamiseksi vahingoittumispaikoissa. Pohjakerroksen viimeistely PVC-paneeleilla ei edellytä mitään kunnossapitotoimenpiteitä, riittää, että seinämä pestään säännöllisesti vedellä letkusta;

  • alhaiset kustannukset viimeistelyyn kellari paneelit;
  • veden vastustuskyky ja lämpötilaerot, f / c-säteille;
  • jotka eivät aiheuta mätää, korroosiota, sieniä ja muita biologisia vaurioita;
  • mekaaninen lujuus ja sitkeys. Iskun muodonmuutoksen jälkeen paneelit palauttavat kokonaan muodon (toisin kuin metalliset sivuraide).
  • päällyste ei hengitä. Lauhteen kerääntymisen estämiseksi seinälle ja eristeelle on suositeltavaa viilata tuuletetun julkisivun tekniikan (eli puitemenetelmän) mukaan;
  • lämpötilan laajeneminen. Tämän kompensoimiseksi pienet aukot jäävät elementteihin, joissa on muotoiltuja elementtejä, eivätkä kiinnitysruuvit ole täysin kiristettyjä, jotta paneeli voi liikkua.

  Korista talon kellari muovipaneelilla

  tarvikkeet

  Materiaalin määrän määrittämiseksi sinun on mitattava pohjan pituus ja korkeus. Korkeus jaetaan yhden paneelin leveydellä, pituus yhden paneelin pituudella. Jos viimeistely suoritetaan useammassa kuin yhdessä rivissä, yläosa siirtyy puoleen suhteessa alempaan, jolloin saumat eivät sijaitse pitkin pystysuoraa.

  Tavallisten levyjen lisäksi tarvitaan muotoiltuja elementtejä:

  • aloitus- ja viimeistelyliuskat. Kokonaispituus on talon ympärysmitta;
  • kulmat (ulkopuolella). Nurmien lukumäärä kerrottuna perusalustan korkeudella;
  • J-hihnat;
  • virrata. Voit ostaa muovia materiaalia tai asentaa tavanomaista metallia.

  Laitekehyksessä on parempi käyttää metalliprofiileja. Jos valitset vielä puupalkin, sitä on käsiteltävä hydrofobisilla ja antiseptisilla yhdisteillä.

  Paneelit kiinnitetään runkoon itsekierteittävin ruuvein, runko itsessään pohjaan tykkineen (voit käyttää asennuspistoolia) tai suoraa ripustinta.

  Laitteessa paneeleiden reiät leikataan sopivan läpimitan reiät. Asennuksen päätteeksi ne peitetään koristeellisilla säleiköillä.

  Eristeenä voit ostaa polystyreenivaahtoa tai mineraalivillaa. Viimeinen vaihtoehto kellarissa ei ole tervetullut korkean hygroskooppisuuden vuoksi. Eristeen ja verhousjännityksen välillä tuulenpitävä kalvo.

  välineet

  Valmista seuraavat työkalut.

  • ruuvitaltta bittiä;
  • betoniin suuttimet;
  • haavasaha tai palapeli;
  • Ruletti, taso.
  sisältöön ↑

  toiminta Menettely

  1. Vedä seinälle vaakasuora viiva 3-5 cm: n päässä sokeasta tai maasta. Tämä on rungon alareuna ja alkusivun asennuspaikka. Hallitse merkintätasoa.

  2. Profiilit asennetaan kohtisuoraan paneeleiden tulevaan paikkaan, joka on kiinnitetty kulmilla. Jos käytetään puulevyt - ripustimet. Etäisyys seinämästä runkoon on sellainen, että eristyslevyt sijoitetaan. Profiilien (tangot) välinen askel toteutetaan siten, että seinälevy kiinnitetään neljällä pisteellä (tarkemmin sanottuna materiaalin ohjeissa).

  3. Aseta eristys, kiinnitä tikkailla tai liimalla.

  4. Asenna aloituspalkki profiilien alareunaan.

  5. Asenna kulmaelementti yhdelle kulmasta.

  asennuspöydän ulkopuolisten kulmien asennus

  6. Merkitse paneelien tuuletusaukkojen aukot ja leikkaa ne.

  7. Kiinnitä leikkuulaite laatikkoon lukituksella, työnnä se nurkkaan pysäyttämättä (jätä 2-3 millimetriä).

  8. Kiinnitysreiät sivuraidalla ovat soikeita. Ruuvi on asetettava reiän keskelle, ruuvi ei ole kohtisuorassa alustaan ​​asti loppuun asti (leikata millimetrin ympäri).

  9. Asenna paneelit samalla tavalla seinään. Jos kaksi riviä, yläpaneeli napsahtaa pohjalukolle.

  10. Nurkkasarjan kulmassa. Paneeli tarvittaessa trimmi.

  11. Suorita seuraava seinä jne.

  12. Ulompi pohja yläpään sulkemiseksi. Alhaisen vuoroveden pitäisi ylittää edessään oleva taso 3 millimetriä.

  13. Jos pohja sijaitsee samassa tasossa seinän kanssa, yläleikkaus suljetaan viimeistelypalkilla. Kun edessä julkisivu on vinyyli sivuraite, jalustan viimeistelypalkkia voidaan käyttää julkisivun lähtökohtana.

  14. Asenna muoviset säleiköt reikiin.

  Talon kellarista - kunnollisten materiaalien valinta sisustukseen. 90 uutta valokuvaa

  Talon kellari sijaitsee rakennuksen perustuksen ja ensimmäisen kerroksen välissä. Ensinnäkin se on suunniteltu suojaamaan asuntoa kosteudelta ja alhaisilta lämpötiloilta, jotka tulevat asuintiloihin. Yritetään selvittää, mikä tämä muotoilu on ja miten talon kellari pystytään oikein.

  Yhteenveto artikkelista:

  Erityisominaisuudet

  Yksityisen talon kellari on rakennusrakenteen melko tärkeä osa, mutta kaikki eivät selvästi ymmärrä toimintojaan. Tämän elementin päätoiminnot löytyvät sen nimestä. Italiankielellä "socle" tarkoittaa rakennuksen perustaa tai toisin sanoen rakennuksen päärakennetta.

  Tämä on välttämätön elementti jokaiselle rakennukselle, olipa se sitten tiilitalon kellari, tulosteita jne. Yksityisen talon kellarikerroksen rakentamisen perusperiaatteet eivät poikkea periaatteesta, jonka mukaan rakennusta on rakennettava. Pohjakerroksen päätavoite on suojata talon tiloja ympäristölääkkeiltä (kylmä, kosteus jne.). Siksi tämä talon osa on eristetty ja vedenpitävä.

  Alustan liittäminen muiden talon tasojen kanssa on eristettävä aggressiivisista ympäristövaikutuksista. Veden ja lämmöneristyksen ansiosta kosteus ei tunkeudu rakennusaineeseen eikä se anna mahdollisuutta kondenssin kehittymiseen huoneessa. Lisäksi kellari estää kylmän tunkeutumisen taloon ja toimii lisäkoristeisena elementtinä.

  Rakennusmarkkinoiden monipuolisten viimeistelymateriaalien ansiosta on monia mahdollisuuksia suunnitella ideoita viimeistelemällä talon kellarista. Voit innostaa katsomalla valokuvien mielenkiintoista talon pohjaa verkossa tai lehdissä.

  Myös perusta tärkeistä toiminnoista voidaan erottaa:

  • Luodaan ilmaraja, joka tarjoaa eristyksen talon kellarista.
  • Vakaa ilmankierto, joka takaa rakenteen pitkän käyttöiän.
  • Talon seinien nostaminen, mikä edistää niiden suojaamista kosteudelta ja vaurioilta.

  Korkkien tyypit

  Riippuen ulkoisen seinän yhteydestä kellari voi olla eri tyyppisiä: upotettu, ulkoneva, yhdellä tasolla. Asiantuntijoiden mukaan viimeinen vaihtoehto on kaikkein irrationaalinen, koska samalla tasolla kellarissa ja seinällä kosteus tunkeutuu helposti huoneeseen. Ihanteellinen olisi vaihtoehto zapadayuschey base.

  Uppoavan rakenteen tärkeimmät edut ovat:

  • ylikuormitussuojaus;
  • talousarviorahastosta.

  Jalkakäytävällä oleva ulokeosa luo lisätyn suojan sadevedeltä. Se näyttää houkuttelevalta. Valitettavasti tällaista rakennetta ei ole suositeltavaa käyttää ohuiden seinien talojen rakentamisessa.

  Mitä tulee ulkonevaan alustaan, se tehdään, jos se merkitsee kellarin / alilevyn läsnäoloa. Tämä vaihtoehto soveltuu vain ohuiden seinien koteihin. Tämän tyyppinen korkki suojaa kosteudelta ja alhaisen lämpötilan tunkeutumiselta.

  Jos talo on asettunut nauhan pohjalle, niin maa, joka työntyy maan yläpuolelle, on pohja. Talon pylvässpohjalla tarkoitetaan pilarien välistä seiniä. Toisella tavalla kutsutaan varjo. Lisäksi samanlainen perusta vahvistaa merkittävästi talon pohjaa.

  Korkin asennus erilaisiin säätiöihin

  Kellarin muotoilu ja ominaisuudet ovat suoraan riippuvaisia ​​säätiön tyypistä. Esimerkiksi nauhan jalustaan ​​tarvitaan pohja, joka kantaa kantoaallon toiminnon. Pylvaarisessa kellarissa kellari toimii suojana epäsuotuisilta ympäristöolosuhteilta.

  Strip-säätiö

  Tämäntyyppisille soveltuville erilaisille kellarintorakenteille.

  • Monoliitti. Samanlainen socle-tyyppinen muotoilu tekee pohjasta yhtenäisen mallin.
  • Brick. Tiilet rakennetaan pohjan päälle. Ihanteellinen ratkaisu talon hakkuista.
  • Betoni. Tämän mallin perustana ovat betonilaatat, jotka asetetaan pohjan päälle tai pohjaan.

  Pile-pohja

  Siinä tapauksessa, että rakennus pystytetään paalun tyyppisillä sääolosuhteilla, on seuraavat vaihtoehdot kellarin rakentamiseen.

  Suspendoitu pohja. Hänelle rakennuksen ulkoreunaa pitkin tarvitaan laatikko, johon verhoilu asennetaan. Suurin etu on helppo asennus. Tällainen kellari pystyy varustamaan omat kätesi. Tämä vaihtoehto ei ole sopiva, jos tarvitset lämmintä maanalaista kotona.

  Seinät paalujen välillä. Hän sulkee maan alla. Jos pohja ei ole liian syvä, niin nauhan pohja on asennettava kehän ympärille ja viimeisteltävä tiilillä.

  Vedenpitävä kellari: suositukset

  Talon kellari on alttiina kosteudelle, sateelle, sulavalle lumelle jne. Kellarin materiaaleissa kertynyt kosteus voi nousta muihin kerroksiin ja tulla asuinalueille. Seinillä näkyy suolavärjäys, julkisivu menettää houkuttelevuutensa, talon seinien lämmönjohtavuus lisääntyy. Tällaisten ongelmien välttämiseksi on tarpeen asentaa korkealaatuinen ja luotettava vedeneristys.

  Suurin altistuminen tällaisille ympäristövaikutuksille on paikka, joka sijaitsee kolmekymmentä senttimetriä maanpinnasta. Toisin sanoen esteiden korkeus ei saa olla pienempi kuin tämä luku. Ihannetapauksessa talon kellarikerroksen korkeus on 70-80 senttimetriä.

  Jos talossa on kellari, on asennettava kaksi vedenpitävää vyötä. Ne sijaitsevat yleensä kellarikerroksessa ja kellarissa. Jälkimmäisessä asennetaan vaakasuora vedeneristys, joka estää kosteuden nousun rakennuksen kapillaareissa.

  Kellarille on useita erilaisia ​​vedeneristys, mutta suosituin: obmazochnaya ja liimaus.

  Ensimmäinen koostuu useista kerroksista vedenpitävä pinnoite, joka sisältää bitumi, polymeerit, mastiset ja erilaiset polymeeriliuokset. Edut pinnoituksen vedenpitävyys, helppokäyttöisyys ja edullinen hinta. Miinukset: huono pakkasvaste ja epävakaus (käyttöikä enintään viidellä vuodella).

  Vedeneristyksen liimaus koostuu rullatuista bitumin kalvoista, joiden paksuus on enintään viisi millimetriä (useita kerroksia) ja kalvo.

  Kun suunnittelet talonrakennusta, harkitse tulevan rakennuksen teknisiä ominaisuuksia ja toivottuja tuloksia. Esiohjelmoidut materiaalit auttavat tulevaisuudessa suunnittelemaan rakennuksen huolellisesti kaikkiin ominaisuuksiin.

  Kivi-trimmaus

  Kellaripaneelien viimeistely tekniikka, joka jäljittelevä kivi on peräisin, on peräisin Kanadasta ja Yhdysvalloista, mutta se levittyy yhä enemmän sen ansioiden ansiosta. Paneelit, joista puhumme tässä artikkelissa, ovat eräänlainen sivuraide ja on helppo arvailla, että ne näyttävät kiveiltä. Niitä valmistetaan korkeapainevalulla.

  Kivipintainen jalusta

  Huolimatta siitä, että alustan pohjamaalaus tällä materiaalilla on monesta puolen edullinen, asennus olisi suoritettava erittäin tarkasti ja huolellisesti, mutta sama koskee myös muita viimeistelyaineita. Katsotaan siis, kuinka kellarista tulisi leikata paneeleja kiven alla.

  Kivi-trimmaus

  Mikä on perusta

  Jalusta on osa pohjaa, joka on maanpinnan yläpuolella. Yksi toiminnoista, joita pohja toimii, on suojata rakennusta kosteudelta, myös sateesta johtuen. Kellarissa on sekä toiminnallinen että arkkitehtoninen kuorma, joten talon osaa on käsiteltävä erittäin vastuullisesti. Toinen kellari tarjoaa lämpöeristyksen rakennuksen päätyalueen ja kellarin välillä.

  Kellarin korkeuden valinta riippuu ilmasto-olosuhteista, paikan topografiasta, tulvan todennäköisyydestä ja muista tekijöistä.

  Mielenkiintoista! Arkkitehdit uskovat, että kellarista tulisi kiinnittää seinää, sen alaosaa, mutta rakentajat päinvastoin ovat vakuuttuneita siitä, että tämä on edelleen perustan elementti.

  Betoni lohkokaapelin asettelu

  Viimeistely jalusta ja julkisivu

  Pinnoituksen pinnoituksen edut ja merkitys

  Ensinnäkin modernit materiaalit ovat erinomaisia ​​ja parantavat merkittävästi rakennuksen ulkoasua. Toiseksi, tekniikka mahdollistaa kosteuden kestävyyden lisäämisen, jolloin voit unohtaa ongelmat, jotka tukkivat pohjaa pitkään. Jos neste joutuu materiaalin sisälle, josta säätiö on tehty, se jäätyy kylmällä ilmalla, ja kuten tiedätte, jäällä on enemmän vettä kuin vettä, ja lopulta särkyjä ilmestyvät. Jotta paremmin ymmärrät periaatteet, voit laittaa PET-pullon täytettyyn veteen pakastimessa yöllä - aamulla säiliö muuttuu vakavasti. Sama koskee rakennusmateriaaleja, jos kosteus joutuu niihin.

  Säätiön perusturva

  Kellarissa on paljon suurempi kuorma kuin julkisivulla, joten rakennuksen tätä osaa tulisi käsitellä suurella huomiolla. Lämpötilan erot, joita ei voida välttää, pohjaveden virtaus, itse talon paine, sateen sateen tai lumen muodossa voi olla huono vaikutus kellarin tilaan.

  Brick kellari paneeli

  Plinth trim paneelit - materiaalin ominaisuudet ja asennus

  Eräs keino, joka osoittautui erinomaiseksi kellarin suojelemiseksi, on erikoispaneeleja, jotka on muotoiltu kivirakenteeksi. Merkittäviä myönteisiä kohtia ovat seuraavat.

  1. Tuotteen pieni paino, jonka takia pohjaan kohdistuvaa kuormaa ei ylitetä ja luotettava kiinnitys mahdollistuu.

  Nailite-paneeli kiven alla

  Puuhuoneen kellari-elementtien kellarikerroksen viimeistely

  Siding socle "Alta-profiili"

  puutteet

  On vaikea löytää erittäin vakavia kielteisiä puolia elementtien viimeistelyyn, mutta voit määrittää pari pistettä.

  1. Värin rajoitukset. On mahdotonta valita varjosta maistaa, koska paneeli on ulkoisesti muotoiltu kiviä, jolla on erityisiä tylsää väriä. Jos et kuitenkaan voinut valita haluamaasi muotoilua myymäläluettelossa, voit aina ottaa yhteyttä valmistajaan ja tehdä haluamasi tilauksen. Onko sen arvoista maksaa ylimääräistä palvelua, se riippuu sinulle.
  2. Huolimatta siitä, että paneelit kestävät erittäin hyvin kuormituksen ja monien tuhoisien tekijöiden vaikutuksen, ei ole välttämätöntä odottaa tulenkestävyyttä. Koska valmistuspäämateriaali on edelleen muovia, paneeli sulaa nopeasti korotetuissa lämpötiloissa, eikä sen vuoksi kannata paistaa paistinpannuja tai polttavaa jätettä talon lähellä.

  Socle sivuraide kiven asennuksen alla

  Materiaalit, joista kivielementit on tehty socle-viimeistelyyn

  Tällaisten tuotteiden tuotantoa harjoittavat vain uudet, innovatiiviset teknologiat, jotka ovat syntyneet korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden kovasta työstä. Käytetään vain materiaaleja, joilla on korkea vastustuskyky alhaisille lämpötiloille ja joilla on vettä hylkivä ominaisuudet. Myös ne (materiaalit) eivät saa särkyä talvella ja voimakkaasti tuulella. Useimmiten valettuun polypropeeniin perustuvat, tällaisten paneelien ominaisuudet ovat aina korkealla tasolla.

  Toinen esimerkki kiven pohjapaneelista

  Yleensä on mahdollista käyttää erilaisia ​​polymeerejä, jos niihin lisätään kemikaaleja, jotka lisäävät tuotteen käyttöikää. Perusmateriaalin valinta vaikuttaa suoraan kustannuksiin.

  Vihje! On suositeltavaa ostaa ylemmän hintaluokan paneelit, koska niissä on vähemmän ongelmia ja sinun ei tarvitse käsitellä uusien tuotteiden ostamista tai asentamista jonkin ajan kuluttua.

  Erilaisia ​​kellaripaneeleja

  Nykyiset paneelityypit

  Ennen kuin valitset ja hankit tarvittavan määrän paneeleja, sinun on käsiteltävä nykyisiä tyyppejä näistä tuotteista ja niiden ominaisuuksista, vahvuuksista ja heikkouksista. Jokaisella lajilla on joitain eroja, jotka on otettava huomioon. Tähän mennessä on käytetty laajalti 4 tyyppiä, jotka esitetään taulukossa.

  Pöytä. Suosittuja socle-paneeleja kiven alla.

  Vinyylipaneelit

  Socle siding FineBer. Villikivi hiekka

  Kivi maaperän sivuraide

  Paneeli poltetun tiilen alla

  Eksklusiiviset kanadalaiset kestävät kivipinnat

  Mitä kustannuksista riippuu?

  Hinta riippuu useista hetkistä kerralla. Ensinnäkin tämä on maa, joka tuottaa sivuraiteen ja tietyn yrityksen - mitä arvovaltaisempi yritys, sitä korkeammat kustannukset. Vaikuttaa myös käytettyyn materiaaliin, joka koostuu polymeereistä, modifioijista ja niin edelleen. Jos valitset yksinkertaiset asentavat suuret tuotteet, niiden hinta on suurempi kuin pienet vaihtoehdot. Jos haluat säästää rahaa, sinun ei pitäisi valita röyhelöisiä paneeleja, koska monimutkainen rakenne ja väri lisäävät merkittävästi kustannuksia. Mitä paremmin tuoteominaisuudet ovat, vastustuskyky lämpötila-ääriliikkeille, lujuus, tuulenpitävyys - kalliimpi se on.

  Säkkisidike Deke (Döcke)

  Se on tärkeää! On syytä kiinnittää huomiota kotimaisiin tuottajiin markkinoilla olevien edustajien joukossa, joista nyt löytyy erittäin hyviä yksilöitä, jotka eivät ole pelkästään ulkoisia vaan myös ominaisuuksiltaan, mutta hinta on paljon alhaisempi kuin ulkomaisten analogien hinnat.

  Solid Stone-sarjan Socle Vox -kokopaneeleiden väritasku

  Edessä olevat FineBer-paneelit (socle siding)

  Paneelin valinta

  Kun jatkat paneelin valintaan, joka on tyylitelty kiven alapuolelle, sinun on keskityttävä useisiin parametreihin. Jos tuote on korkealaatuista, valmistajan määrittelemät ominaisuudet ovat korkeat, ulkonäkö on oltava tarkoituksenmukainen, vailla vikoja. Materiaali vaikuttaa huomattavasti auringonpurkausnopeuteen, jos pohja ei ole varjossa ja haluat säilyttää kauniin ulkonevan pitkään - saat lisätietoja myyjältä.

  Kuinka valita viimeistelyaineisto

  On parempi ostaa paneeleita niiltä paikoilta, joissa on laaja valikoima erilaisia ​​tavaroita, joten on olemassa jotain. Menestyksekäs työaika on myös erittäin tärkeä: jos yritys on olemassa useita vuosia ja monet asiakkaat ovat onnistuneet keräämään heille positiivisia arvioita, se tarkoittaa, että se myy laadukkaita tuotteita. Päätä mikä on tärkeämpää - asennuksen tai säästön helpottaminen. Jos ensimmäinen, sinun on kiinnitettävä huomiota suuret paneelit, jos toinen, sitten pienet. Hyvään tuotteeseen on liitettävä lisenssi ja todistus, joka takaa laadun.

  Kohdetta Dagestan kivi

  Dagestan kiven vuorattu julkisivu näyttää arvostetulta ja luo vaikutelman asunnon omistajan vakavaraisuudesta. Tällaisen koristelun kustannukset ovat kuitenkin suhteellisen pienet ja verrattavissa laitteen "märkä julkisivu" kustannuksiin. Siksi suhteellisella halvalla voit saada vaikuttavan tuloksen. Lue lisää tästä artikkelista.

  Paneeliasennus

  Asenna paneeli kiven alla helposti. Sinun on oltava erittäin varovainen ja huolellinen prosessi, huolellisesti suorittaa kaikki mittaukset ja laskelmat.

  Kellaripaneelien asennus (tässä tapauksessa puinen sorvaus käytetään talon ominaisuuksien vuoksi)

  Kerromme, kuinka asennamme trimmauspaneeli betonialustaan.

  Asennustyökalut

  • mittanauha;
  • timantti pyörösaha;
  • punssi;
  • kiinnikkeet.

  Vaihe 1. Laske tarvittava määrä paneeleita samassa rivissä. Tällöin seinän kokonaispituus (miinusalue kulma-elementeille) jaetaan yhdellä paneelilla hyödyllisellä pituudella.

  Socle-paneelien koot

  Vaihe 2. Jos seinää ei ole riittävästi koko pituudelta tai jos paneelit on asennettava ikkunan tai muun elementin muotoon pitkin sulkematta sitä, käytä mittanauhaa ja mittaa tarkasti, kuinka haluat leikata paneelia. Käyttämällä pyörösahaa timanttikilvellä tai käsisahalla leikataan tarvitsemamme osa yhdestä paneelista.

  Mittaaminen, mikä osa katkaistaan

  Se on tärkeää! Et saa leikata enempää kuin yksi osa jokaisesta tuotteesta, muuten tulos ei näytä niin luonnolliselta.

  Leikkaa huolellisesti tarvittava osa

  Vaihe 3. Siirry asennuspaneeleihin. Me laskemme tuotteen pohjaan juuri siinä paikassa, missä se on. Meidän on porattava kiinnitysreikä rei'ittimellä, jonka jälkeen käytämme erityisiä kiinnittimiä luotettavaan kiinnitykseen.

  Poraamme kiinnitysreiän rei'ittimellä

  Kiinnitä paneeli kiinnikkeillä

  Vaihe 4. Siirrä seuraava paneeli paikalleen ja kiinnitä se 6 paikalle siten, että se kestää tuulen - 5 kiinnittimen yläosassa ja 1 sivussa. Liitoksen ylätaso on aloitettava keskuksesta.

  Asennamme jäljellä olevat paneelit

  Vaihe 5. Varmista, että kiinnitys ei ole liian tiukka, jotta lämpötilan muutokset (laajennuskorjaus) saataisiin vastaamaan.

  Odotamme asentaa ole ollut liian kovaa

  Se on tärkeää! Myös paneelien välillä tarvitaan aukkoja samaan tarkoitukseen. Jos asennat talvella, liitoksen leveyden on oltava noin 15 cm ja kesällä enintään 10 cm.

  Video - Asennuspaneelien asennus

  Kuten näette, asennus ei ole monimutkaista, eikä se vie paljon aikaa, samalla kun talosi eristetään, ja kellarista vahvistetaan ja suojataan kosteudelta. Tekniikka mahdollistaa yksinkertaisen ja halvan tyylikkyyden ulkonäön suhteen ja lisää rakenteen kestoa.