Online laskin laskettaessa edessä ja tavallisia tiiliä

Punainen (eli keraaminen) tiili on yksi yleisimmin käytetyistä ja tunnetuista rakennusmateriaaleista. Se on valmistettu saviraaka-aineista polttamalla puristettuja brikettejä.

Keraamiset tiilet luokitellaan useiden kriteerien mukaan:

 1. Koon mukaan:
  • single;
  • Yksi ja puoli
  • Kaksinkertainen.
 2. Täyttämällä:
  • Täyteläinen;
  • Ontto.
 3. Käyttötarkoituksen mukaan:
  • Yksityinen tai rakennus;
  • päin;
  • Uuni tai palo;
  • Klinkkeri.

Unary Red Brick

Vihreän tiilen vakio koko otettiin käyttöön 1800-luvun alussa, ja vihdoin perustettiin äskettäin vuonna 1927 ja se on 250 x 120 x 65 millimetriä. Usein tällaisen keraamisen yksittäisen tiilen kokonaismitat kutsutaan normaaliksi tai perusmuodoksi. Se on tämän kokoinen tiili, jota pidetään parhaiten teosten tekemisessä seinien asentamisessa, tarkemmin sanottuna vuorotellen tiilien sijaintia, kun ne murskataan muuraus.

Yksi tiili voi olla täyteläinen (3,6 kg: n paino) ja ontto (2,3 - 2,7 kilogrammaa).

Rakennusmateriaalin kaikkia päämittoja ja ominaisuuksia säännellään valtion standardien mukaisesti GOST 530-2007: n mukaisesti, joka astui voimaan 1. maaliskuuta 2007. Tiilien pintojen nimet annetaan myös siellä: pukki, lusikat, sänky.

 1. Sänky toimii, suurin kokoinen tiilipinta. Sängyssä, yleensä, tiili pysyy sisällä.
 2. Lusikka - tiilen kasvojen keskikoko.
 3. Tap on tuotteen pienin reuna.

Puolikeraamiset tiilet

Toisin kuin nimi, yhden ja puolen tiilen todellinen paksuus on 1,35 kertaa suurempi kuin yhden tiilen. Puolivälin tiilen ulkonäkö johtuu rakentamisen teollistumisprosessista, mikä nopeuttaa muurausrakenteen vauhtia. Se tapahtuu ruhonosina (tiilipaino - 4 - 4,3 kg) ja ontto (paino 3 - 3,3 kg).

Kaksikerroksinen keraaminen tiili

Rakennustuotannon tehostaminen johti kaksinkertaisen tiilen ulkonäköön (2,1 kertaa paksumpi kuin yksittäinen tiili).

Tämä laji ei ole koskaan täyteläinen, koska sen massa tässä versiossa on 7,2 kiloa, mikä tekee siitä erinomaisen epämiellyttävän. Hollow kaksinkertainen tiili on massa 4,6-5 kiloa.

Kiinteä keraaminen tiili

Kiinteä tiili ei sisällä lainkaan aukkoja (suurin huokostilavuus on jopa 13%). Se on suhteessa onttoon ja paljon suurempi lujuus, joten sitä käytetään pääsääntöisesti kantavien rakenteiden, ulkoisten ja sisäisten seinien, pilarien ja pilarien rakentamiseen sekä perustusten rakentamiseen.

Koska materiaalia käytetään laajalti käytännössä kaikentyyppisten rakennusten rakentamisessa, kiinteitä keraamisia tiiliä kutsutaan myös tavallisiksi, tavallisiksi ja jopa yksinkertaisiksi rakenteiksi.

Hollow punainen tiili

Tämäntyyppisen tiilen tilavuus on 13 - 40%. Sitä kutsutaan myös toisinaan enemmän keskusteluiksi: "reikä", "korttipaikka" tai "itsekantava". Samankaltaiset nimet liittyvät siihen, että reiät (aukot) ovat läpinäkyneinä tai suljetuina ja ulkonäöltään - pyöreinä, pitkänomaisina tai muina muodoina valmistajan toiveiden mukaan.

Tyhjää punaista tiiliä käytetään tavallisesti kevyiden seinien tai väliseinien valmistukseen sekä monikerroksisten rakennusten kehysten täyttämiseen.

Yksityinen punatiilinen

Saatavana GOST 530-2007: n mukaan. Sitä käytetään laajalti lähes kaikentyyppisten rakennusten ja rakenteiden rakentamiseen, mukaan lukien yksityiset talot ja mökit. Se on sallittua käyttää julkisivujen asettamisessa vain myöhemmällä viimeistelyllä tai lämpenemisellä.

Standardit eivät aseta erityisiä vaatimuksia tämän tiilen ulkonäölle, vaikka pienetkin leikattuja pintoja, jotka eivät vaikuta lujuusominaisuuksiin, ovat mahdollisia.

Tavallisen keraamisen tiilen hinta alkaa 6,8 ruplaa / kpl yhdelle ja 8,6 ruplaa puoleen.

Keraaminen tiili edessä (edessä, edessä)

Tiili, johon suurimmat vaatimukset ulkonäköön. Niinpä viitataan korkeampaan hintaluokkaan. Yksinkertaisimmat tyyppiset vastakkaiset tiilet maksoivat 9,8 ruplasta kappaleelta.

On olemassa kaksi tyyppiä:

1. Teksturoitu tiili (toinen nimi - raunioitunut kivi) Tätä käytetään suojaamaan aidat ja verhouspalkit;

2. Muotoiltu tiili, jossa on erilaisia ​​kokoonpanoja. Käytetään rakenteiden monimutkaisten ja epätyypillisten rakenteiden rakentamiseen, esimerkiksi kaaria, ikkunahylsyt, korkit jne.

Kilpi tai palo punaista tiiliä

GOST 390-96: n mukaan valmistettu uuninpunainen tiili on tulenkestävää tuotetta, jota käytetään korkeissa lämpötiloissa altistuvien laitosten rakentamisessa - takat, uunit ja savupiiput jne.

Valmistusominaisuuksien ansiosta palopelti kestäisi jopa 1000 asteen lämpötiloja vähentämättä voimakkuutta, kantavuutta ja muita ominaisuuksia. Yksi tiilen hinta alkaa 20 ruplasta.

Klinkkerinpunainen tiili

Clinker-tiili on savesta valmistettua, jolla on tulenkestäviä ominaisuuksia. Jalostuksen tuloksena tällainen tiili hankkii korkeamman lujuuden ja tiheyden verrattuna perinteiseen keramiikkaan, joka ei kuitenkaan saavuta tulisiltojen tasoa. Tärkein käyttöalue - päin suuntautuvat socles ja säätiöt, paved garden polkuja, munivia umpia. Hinta per kpl - 22 ruplaa.

On huomattava, että täyte- tai käyttötarkoitukset eivät vaikuta tiilen kokonaismittoihin.

Punainen tiili riippuen koosta on jaettu useisiin tyyppeihin:

 • Unary (kokonaismitat - 250 * 120 * 65 millimetriä);
 • Yksi ja puoli (250 * 120 * 88 millimetriä);
 • Double (250 * 120 * 138 millimetriä);
 • Euro (useita lajikkeita).

Euroopan keraamisten tiilien standardit

Joissakin tapauksissa esimerkiksi silloin, kun asiakas on Länsi-Euroopasta sijaitseva yritys tai käytetään tavanomaista kehitettyä projektia, käytetään teosten tuottamiseen tiiliä, joka ei ole GOST 530-2007 -standardin mukainen 01.03.2008. Yleisimpiä EU-maissa ovat seuraavat koot:

 • DF - 240 * 115 * 52 millimetriä - yleisimmin käytetyt;
 • NF - 240 * 115 * 71 millimetriä;
 • WDF - 210 * 100 * 65 mm;
 • 2DF - 240 * 115 * 113 millimetriä;
 • RF - 240 * 115 * 61 mm;
 • WF - 210 * 100 * 50 mm.

On huomattava, että kuitenkin samankokoiset keraamiset tiilet ovat melko harvinaisia.

Tiilien määrän laskeminen tiilimuurausta kohti

Rakennuslaskuri auttaa laskemaan tarpeeksi tiiliä tietäen lähdetiedot. Tarvittavan materiaalin määrä määritetään ottaen huomioon tiilimuoto ja tiili. Laskelmissa käytetään joko seinien ja väliseinien pinta-alaa tai niiden tilavuutta.

Tiililaskin

Jotta vältetään rakennusprosessin keskeytyminen johtuen tiilien puutteesta ja ei-toivottujen raaka-aineiden käytöstä lisärakennusmateriaalien toimittamisessa, on parempi tuoda se kaikki kerralla. Ylimääräinen materiaali lisää huomattavasti rakentamisen kustannuksia. Tästä syystä, jos on tarpeen tehdä tiilien laskenta asennettavaksi, rakennustyömaan laskinlinja on paras nykyaikaisin työkalu tarkkaan laskentaan.

Periaate tiilien kulutuksen määrittämisestä seinien tilavuuden perusteella

Menetelmä perustuu seinien kokonaistilavuuteen, joka jakaa tilavuuden (säädetty ikkunoiden ja ovien aukkojen vähentämiseksi) yhden tiilen tilavuuden mukaan. Tuloksena on tarvittava määrä tiilimuurauksessa paloina.

Käytännössä ongelma ratkaistaan ​​monien vaiheiden kautta:

 • sisäisten seinien ja väliseinien määrittäminen, ulkonevat seinät, joiden paksuus vaihtelee;
 • ikkunoiden ja ovien aukkojen laskeminen;
 • vähennetään aukkojen koko seinien pinta-alasta;
 • seinän tilavuuden laskeminen kertomalla korjattu alue paksuudeltaan;
 • laskemalla tiilet ulkoisten, sisäisten seinien ja väliseinien asettamiselle jakamalla saatavat seinämämitat tiilen tilavuudella.

Tehtävää monimutkaistaa se, että tiilien välillä on saumoja täynnä laastia. Niiden vakion paksuuden oletetaan olevan 10 mm, mutta se voi olla pienempi, jos tiilellä on ihanteellinen geometria. Muutaman millimetrin laastia tiilien välillä koko rakennuksen mittakaavassa kasvaa melko vaikuttava arvo, mikä vähentää tiilien kulutusta.

Yksinkertaistettu laskenta perustuu yhden "normaalin muodon" tiilen (1NF) - 250 x 120 x 65 mm (pituus, leveys, korkeus) standardimateriaaleihin. Kuutionmuotoisessa muurauslaadussa tällaiset tiilet istuvat täsmälleen 512,82 kappaletta. Kun otetaan huomioon saumat (10 mm), ero on 118 tiiliä, joka koko esine edustaa tarpeetonta materiaalia. Laskimen käyttäminen verkossa ylimääräisen rakennusmateriaalin osto suljetaan pois.

Jokainen erä tiiliä alunperin on tietty prosenttiosuus avioliitosta. Häviöt ovat väistämättömiä lastaamisen, kuljetuksen ja purkamisen aikana. Tämä vahinko lisää laskennallista määrää 5-8%.

Esimerkki tarvittavan tiheysmäärän laskemisesta yksikköalueella

Yksiportaisen talon (korkeus 3 m) muotoilusuunnitelma edellyttää suorakaiteen muotoa, jonka pituus on 15 metriä ja leveys 8 metriä. Perustiedot ovat myös seuraavat:

 • sisemmän laakerin seinämän pituus - 22 m;
 • jako-pituus - 26 m;
 • ovien lukumäärä ulkoseinissä - 2 kpl. (koko 1,3 x 2,15 m);
 • oviaukkojen määrä sisäseinissä - 4 kpl. (koko 1,25 x 2,1 m);
 • ikkunoiden määrä - 7 (avautumiskoko 1,4 x 1,85 m);
 • ulkoseinien tyyppi - 2 tiiliä (kaksinkertainen);
 • sisäiset kantavat seinät on suunniteltu suorittamaan 1,5 tiiliä (0,38 m);
 • seinämän paksuus - 0,5 tiiliä (0,12 m).

Laskut vähenevät määritelmään:

 • 1. Muurattujen ulkoseinien (ilman aukkoja) säätöalue:
 • S = <(2 х 15 х 3) + (2 х 8 х 3) – (7 х 1,4 х 1,85)>= <(90 + 48) – 18,13>= 119,86 m².
 • 2. Sisäseinien alue:
 • V ext. = <(22 х 3) – 4(1,25 х 2,1)>= 55,5 m².
 • 3. Väliseinien alue:
 • V trans. = (26 x 3) = 78 m².

Viitataulukon avulla määritetään, kuinka monta tiiliä 1 m2 muurausta kohti määritetään:

Vakiokoot erikokoiset tiilet

Tiili - on jo pitkään ollut tunnettu rakennusmateriaali, jota ilman käytännöllisesti katsoen mitään rakentamisen kustannuksia. Huolimatta siitä, että tiililohkoja on käytetty pitkään aikaan, tavallinen tiilikoko otettiin käyttöön vasta vuonna 1927.

Tyypillisten tiilikokojen standardoinnin avulla voit laskea tiilimuurauksen määrän projektin mukaan, tarvetta rakennusmateriaaleihin sekä määrittää rakenteen paino.

Standardi tiilikokoja

Tiilituotteiden kokoonpanon keskeinen tekijä on seuraava kuvasuhde 1: 1/2: 4. Tällaisia ​​mittasuhteita pidetään optimaalisena muurausrakennusaineena vaihtelevilla pituussuuntaisilla ja poikittaisjärjestelyillä.

Yksityisessä rakentamisessa kysytään yksittäisiä tuotteita, rakennusmateriaalien kulutus kuutiometriä kohti on 513 yksikköä. Venäjällä voimassa olevien valtion määräysten mukaisesti standardin yksittäisen tiilen koko millimetreinä on:

Yksittäisten lohkojen lisäksi rakennusmarkkinoilla on myös muita kootyyppejä:

Puolet rakennusmateriaalia tuotiin tuotantoon maan teollistumisen aikana, tavoitteena nopeuttaa rakentamisen vauhtia. Rakennusmateriaalin tavanomainen kulutus on 318 tuotetta kuutiometriä kohden. Sesquito-lohkon ominaispiirre on tuotteen kasvava korkeus, standardi seuraavien standardipinta-arvojen asettamiseksi (millimetreinä):

Kaksinkertainen tiili, jolla on samat 250 millimetrin pituiset ja 120 millimetriä leveä, on 138 millimetrin korkeus. Koska vaikuttavat mitat vähentävät tuotteen painoa, kaksoislohkot ovat pääsääntöisesti ontomuotoisia. Kaksoistuotteita käytetään laajasti eri aloilla. Korkeamman korkeuden omaavia rakennusmateriaaleja käytetään sekä teollisuus- että siviili-esineiden rakentamiseen.

sallittava virhe


Rakennusmateriaali tuotetaan tiukasti tuotantoteknologian mukaisesti. Teollisuustuotteet, jotka tuotantoprosessissa paahdetaan uuneissa, tehdään geometristen parametrien kasvulla 8 prosentilla. Lämpökäsittelyn seurauksena tuotetta vähennetään ja vähennetään tyypillisiin parametreihin.

GOST: lla oli vähäinen poikkeama valmiiden tuotteiden geometrisista mitoista, nimittäin enintään 4 millimetriä pitkä, korkeintaan 3 millimetriä. Standardi mahdollistaa myös pienen kaarevuuden lusikalla (enintään 4 mm) ja sängylle (enintään 3 mm).

Tyyppien tiilituotteiden ja niiden vakiokoot

Tiilituotteiden mitat eivät riipu ainoastaan ​​koosta vaan myös rakennusmateriaalin tyypistä. Asuinrakennusten rakentamisessa ja teollisuusrakennusten rakentamisessa kysynnän tärkeimmät tyypit ovat:

Punainen rakennuspalikat ja niiden ominaisuudet

Punainen tiili on yleiskäyttöinen rakennusmateriaali, jota käytetään perustusten rakentamiseen, ulkotiloihin ja osastoihin talossa, aidat.

Punainen tiilituotteet valmistetaan savibrikettien perusteella, jotka puristetaan polttimen avulla. Tuotteen mitat ja erittelyt määräytyvät GOST 530-2007: n mukaan ja ne ovat (millimetreinä):

 • vakiomuoto - 250x120x65;
 • paksunnettu muoto - 250x120x88;
 • kaksinkertainen muoto - 250x120x138.

GOSTin suosittujen vakiokokojen lisäksi on myös vähemmän suosittuja muotoja:

 • 0,7 NF ​​parametreilla 250x85x65 mm;
 • 1.3 NF parametreilla 288x138x65 mm.

Rakennusmateriaaleja "eurooppalaista muotoa" käytetään julkisivujen koristeellisiin ikkunoihin ja muihin rakenteisiin.

Silikaattitiili

Silikaattiliput - silikaatti perustuu rakennusaineeseen, joka on suunniteltu kantavia ulkoseinämiä, osastoja talossa. Valkoisen tiilen modulaariset mitat ovat 250x120x65 ja 250x120x88 millimetriä.

Silikaattirakenteet tuottavat kahta tyyppiä:

Silikaattilohkon tyhjiömuotoja sekä kokonaismittoja säännellään

valtion standardit. Hollow-silikaattilohkot jaetaan suhteessa tilavuuden, halkaisijan ja ei-läpäisevien aukkojen määrään, joiden sylinterimäinen muoto on.

Seuraavat tyypit onttoja yksi- ja puoli-silikaatteja erotetaan:

 • kolme tyhjiötä - aukkojen osuus on 15% tuotteen tilavuudesta, sokeiden reikien halkaisija on 52 mm;
 • yksitoista onteloa - aukkojen osuus kokonaisominaisuudella 25%, läpimitta - 27 - 32 mm;
 • neljätoista tyhjää - aukkojen osuus vaihtelee välillä 28 - 31%, halkaisija voi olla 27 - 32 mm.

Kerrotaan tiiliä

Päällystetyt julkisivut käyttävät kasvotason standardikokoa, joka vastaa perinteistä vastinetta.

Rakennusmarkkinat tarjoavat useita tyyppisiä verhousmateriaaleja:

 • Klinker;
 • keraamiset;
 • gipperpressovanny;
 • Silikaatti.

Klinkkerin rakennuspalikoita käytetään julkisivujen viimeistelyyn, koristepylväiden pystyttämiseen, ikkunoiden avaamiseen ja kaarevien ikkunoiden rakentamiseen tällaisen materiaalin avulla. Materiaalille on ominaista tiheä sileä rakenne, erinomaiset äänieristetyt ja huurteiset ominaisuudet, jotka kestävät kosteutta ja pitävät lämpöä hyvin. Klinkkeri on värjätty ja lasitettu, kiiltävä ja matta. Julkisivun ikkunat ja seinät, jotka ovat klinkkerilohkoilla pitkään säilytettävä houkutteleva ulkonäkö.

Keraamipintaiset tuotteet kestävät jopa sadan luonnollisen vuodenaikaisen muutoksen, materiaali ei pelkää äkillisiä lämpötilan muutoksia. Tiili pitkään aikaan säilyttää alkuperäiset ominaisuudet ja ulkonäkö.

Hyperpuristettu materiaali on valmistettu kalkkisementtiseoksesta käyttäen puolikuivaa hyperpuristusmenetelmää, jota seuraa höyrykäsittely. Materiaalia käytetään julkisivujen koristeelliseen viimeistelyyn, ja sen apu, ikkunat ja ovet erotetaan toisistaan. On olemassa useita tyyppisiä verhousmateriaaleja:

Vakiokoot sileä ja kuvioitu hyperpressoitu tiili ovat 250x120x65 mm. Lozhkovy-standardin tiilessä on parametrejä 250х85х65 mm, kulma- ja lozhkovy kapea - 250х60х56 mm.

Silikaattipintainen tiili on ympäristöystävällinen pakkasenkestävä materiaali. Etusilikaattilainen on silmiinpistävä erilaisissa väriratkaisuissaan, eroaa sen keraamisesta vastineesta yhtenäisellä värisävyllä koko tuotteen alueella. Silikaatti-julkisivumateriaalia ei käytetä vuorialueisiin, jotka ovat kosketuksissa maan kanssa.

Epätyypilliset mitat

Kuoren rakennusmateriaalien segmentissä on kuitenkin mahdollista tavata muita kuin vakiomittaisia ​​tuotteita. Epätyypillisiä kokoisia tuotteita valmistetaan ei-teollisilla, orgaanisilla sarjoilla. Epätyypillisiä rakennusmateriaaleja käytetään restaurointityöhön, esitellään alkuperäisiä suunnitteluaineita ikkunan aukon korostamiseksi. Epätyypillisen yksittäisen materiaalin mitat julkisivuille voivat olla (millimetreinä):

Eurooppalaiset standardit

Euroopan unionin alueella muut standardit eivät ole GOST 530-2007 -standardin mukaisia. Niinpä Euroopan unionin maissa suosituin sarja on seuraava rakennusmateriaaliryhmä:

 • DF - tuotteen geometriset parametrit 240x115x52;
 • 2DF - 240x115x113;
 • WDF - 210x100x65;
 • RF - 240x115x61;
 • NF - 240x115x71;
 • WF-210x100x50.

Laske tiilien lukumäärä 1 m2: ssä tyypin ja koon mukaan

Kun on olemassa tarve tai halu tehdä lisälaajennus, rakentaa autotalli, kylpy tai koko talo, tulee kysymys, mikä rakennusmateriaali valitaan? Näihin tarkoituksiin käytetään useimmin silikaattia tai keraamista materiaalia. Kaikki rakentaminen alkaa rakennusmateriaalien hankinnasta. Mutta ennen kuin ostat, on syytä laskea kuinka monta palan tiiliä neliömetriä kohden. Jos valitset, sinun on laskettava, kuinka monta tiiliä on 1 m2. Laskenta ei ole tarpeen vain, jotta ei ostaisi ylimääräistä materiaalia, mutta koska lisäostoilla on todennäköistä, että se tulee toiselta osapuolelta (väri on hieman erilainen). Tällainen pieni yksityiskohti on hyvin havaittavissa koko laidan taustalla. Joten miten tiedät kuinka monta tiiliä neliömetriä kohden?

Rakennusmateriaalin valinta

On olemassa muutamia lajikkeita, joiden ominaisuudet poikkeavat toisistaan. Kaikilla niillä on omat erityisominaisuutensa, joita käytetään sekä kokonaisten esineiden että yksittäisten rakennusosien rakentamiseen. Rakennustyömaalla suosittu sovellus on edelleen:

 • Punainen keraaminen (Käytetään seinien rakentamiseen kantavilla, kellarihuoneilla ja perustuksilla. Se on hyvä lämmöneristys, kosteudenkestävyys, pakkasenkestävyys jne.);
 • Silikaatti (on lisännyt voimaa, käytetään rakennusten sisäisten väliseinien rakentamiseen, usein ne ovat ristikkäitä julkisivuja).

Olisi huomattava, että se on tavallinen ja kasvohoito. Yksityistä käytetään päärakentamisessa. Edessä on tasaisemmat reunat ja sitä käytetään edestä.

Rakennusmateriaalien määrä

Ennen laskemista, kuinka monta tiiliä on 1 m2: n muuraus, sinun on otettava huomioon useita muita tekijöitä:

 • Saumojen leveys (liuoksen leveys munimessa);
 • Käytetyn materiaalin koko.

Monet eivät kiinnitä huomiota hienoihin yksityiskohtiin kuin muurausliitoksen leveys. Mutta 1 kuutiometrissä. tyypillisesti 0,2-0,3% koko muurausmäärästä. Rakentajat eivät useinkaan ota huomioon ratkaisua, ja talonrakentamisen aikana työn määrä on suuri, mikä jättää paljon käyttämättä, joten sinun on laskettava etukäteen kuinka monta tiiliä tarvitset.

 • Unary (lusikan leveys on 250 mm., Korkeus 65, sidotun osan leveys 120)
 • Yksi ja puolet (lusikan leveys on 250 mm, korkeus 88, butchex leveys 120)
 • Double (lusikan leveys on 130 mm., Korkea nousu on 206, sidotun osan leveys on 176)

Niissä on muitakin muotoja, ja niillä on erilainen määrä tiiliä 1 m2: ssä tiilimuurausta, tiiliä, joka on 1 m2: n tiilimuuraus, voidaan laskea käyttäen samoja kaavoja. Jotkut niistä ovat erikoistarkoituksiin (joista kaaret on tehty), niiden määrä voidaan laskea erikseen, koska niitä käytetään rajoitetusti rakentamiseen. Toinen osa on ulkomailta valmistettu tai tilaustyönä tehty.

Kun rakentajat eivät ota huomioon ratkaisun määrää, harkitse tiilien määrää 1 metrin kuutioina. yhden kappaleen tilavuuden laskeminen. Esimerkiksi puoli-tiilen koko on 250 mm. 120: llä 88: llä. Muunnetaan lineaariset mitat m ²: ksi ja sitten m ³: ksi, saamme 0,25 m * 0,12 m * 0,088 m. Saamme 0,00264 m kuution. Nyt 1 kuutiometri, jakaa tuloksena olevat luvut ja saada 378,78 yksi ja puoli. Kun käytät yksittäistä, ilmenee noin 512 tiiliä kuutiometriä kohti. Ja jos otat liuoksen tilavuuden arvoksi 0,2, niin puolitoista metriä pienennetään 300 kappaletta. Yksittäisen numeron määrä vähenee 400 kappaleeseen. Olisi virheellistä olla ottamatta laasti huomioon ja harkitsemaan tiiliä tiilen varsinkin jos työn määrä on suuri.

Laskeminen saumoilla

Teoriassa voit laskea tarkempia numeroita. Voit ottaa huomioon vaaka- ja pystysuuntaisten saumojen pituuden, laskea erittäin tarkkoja mittoja (eri erissä voi olla virheitä). Itse asiassa tällaiset laskelmat ovat liian monimutkaisia ​​ja merkityksettömiä, joten sinun on ymmärrettävä, että kaikki laskelmat ovat likimääräisiä.

Voit laskea tiilikulutus 1 kuutiometriin nähden käyttämällä näitä indikaattoreita:

Kiinteän tiilen koko on punainen

Kiinteä tiiliä käytetään laajasti rakentamisessa. Sitä käytetään laakereiden, väliseinien, pylväiden, pylväiden ja kellari seinien asentamiseen. Kiinteiden tiilien mitat on kuvattu alla, ja niitä käytetään rakennettaessa rakenteita, joilla on suurempi palonkestävyys - savupiiput, takat, uunit. Jos on tarpeen asettaa viimeistely kerros koriste kipsi, voit käyttää aallotettu kiinteä tiili, joka tarjoaa paremman kiinnityksen kipsi kerros seinään.

Kiinteälle tiilelle asetetaan seuraavat vaatimukset: suuri lujuus puristusvoima, pakkasenkestävyys. Koska materiaalin aukot ovat käytännössä poissa, sillä on korkea lämmönjohtavuus ja pieni kosteuden absorptio, joten ulkoiset seinät on lisäksi eristettävä.

Usein on tarpeen parantaa tiiliseinän lämpötehokkuutta. Tällöin raaka-aineeseen lisätään olkea tai sahanpurua, joka polttaa polttamisen aikana ja muodostaa aukkoja, materiaali tulee huokoiseksi ja sillä on alhaisempi lämmönjohtavuus.

Rakentamisessa käytetään seuraavia kiinteän tiilen kokoja. Vakiokoot ovat millimetreinä, kuvasuhde on pituus x leveys x korkeus:

- yksi, jonka mitat ovat 250 × 120 × 65;

Tämän tiilen koon lisäksi on myös ei-standardi:

- Euro koko. Tämän tyyppistä tiiliä käytetään seinäkoristeluun, joten tällaisen kiinteän tiilen koko on jonkin verran pienempi kuin standardi - 250 × 60 × 65. Tällainen materiaali voi olla sekä sileä että raunioitunut, ja sen rakenne on erilainen;

- Restaurointitiiliä käytetään ainutlaatuisten esineiden (muistomerkkien, muistomerkkien, vanhojen rakennusten) restaurointiin, joten tämä materiaali on tehty vain tilauksesta, ei ole erityisiä kokoja.

- neljännes tarkoittaa neljännestä vakiokokoa - 65 × 120 × 65.

Mikä on kiinteän punaisen tiilen paino ja koko?

Tiili - yhteinen materiaali, jota käytetään rakennusten rakentamiseen. Punainen tiili on laaja. Ne eivät ainoastaan ​​rakenna rakennuksia, vaan myös asentavat aidat, asentavat uuneja, tekevät väliseinää. Ennen kuin alat valita materiaalia, päätä tarpeista, joita tarvitaan, kuinka paljon rahaa voit käyttää. Rakennusmarkkinoita on tutkittava huolellisesti, jotta ne eivät sekoita.

Tietoja väreistä

Miksi se on punainen? Pohjimmiltaan kaikki riippuu siitä, millaista savea käytetään. Syttyy savesta ja asettaa tiilen värin. Punainen - ehkä klassikko kaikilta osin.

Tässä artikkelissa löytyy perusrungon koko ja sen kuva.

Savi voi sisältää rautaoksidia, joka vaikuttaa tulevan materiaalin väriin. Kuinka saada tiilenpunainen? Suorita useita vaiheita:

 • materiaali murskataan ja sekoitetaan;
 • lisätä komponentteja ja muokata tuotetta;
 • kuivattiin;
 • potkut.

Mistä tiilestä kannattaa taittaa takka, voit tutustua lukemalla tämän artikkelin.

Paljon saviä murskataan ja poistetaan kaikki ylimääräiset epäpuhtaudet. Sitten komponentit jauhetaan käytännössä pölylle, seos muuttuu homogeeniseksi. Kun kaikki tarvittavat komponentit on lisätty, poista ylimääräinen kosteus ja anna muodon. Kosteuden haihtuminen tapahtuu tasaisesti kaikilla puolilla, on erittäin tärkeää saavuttaa tämä. Muussa tapauksessa tiili muuttuu muotoon ja halkeilee. Ja viimeistelytoimet ovat palaneet. 800 astetta - tätä lämpötilaa käytetään polttamisen aikana. Komponentit pystyvät kiinnittämään hyvin.

Tässä artikkelissa löytyy tiilen keraamisia arvosteluja ja muita luonteenomaisia ​​tietoja.

Jos se on tehty oikein, se voidaan määrittää tietyillä parametreilla. Jos osut siihen, äänen on oltava selkeä, selkeä ja hienovarainen. Jos materiaali on poltettu läpi, ydin on musta, reunat poltettu. Tätä tiiliä voidaan käyttää vain perustettaessa.

Video kertoo punaisen tiilen painosta:

Punainen näyte

On useita parametreja, jotka voivat kuvata tiiliä.

 1. Kestävyys on parametri, joka kertoo kuinka tiili voi kestää kuormia muuttamatta sen muotoa. Parametria merkitään kirjaimella "M", joka ilmaisee voimakkuuden. Kirjeen vieressä olevat arvot vaihtelevat 25: stä 300: een. Tämä tarkoittaa, mikä kuorma pystyy käsittelemään.
 2. Pakkasenkestävyys on ominaisuus, joka osoittaa, kuinka kestävä lämpötilan ero talvella on. Tarkemmin sanottuna tämä osoittaa, kuinka hyvin tiili kestää kyllästymisen kosteuden, sulatuksen ja jäätymisen lisäksi. Tästä periaatteesta on merkitty tiili, jossa on kirjain ja numero, esimerkiksi F-15, F-35. Kuviossa näkyy, kuinka paljon tiili voi kuljettaa jäädytys- ja sulatusjaksoja muuttamatta materiaalin muotoa ja laatua.
 3. Lämmönjohtavuus on indikaattori, joka kertoo, kuinka tiili kykenee säilyttämään sisätilojen lämmön. Tätä ominaisuutta osoitetaan myös erityisellä kertoimella. Lämpöä säästävät ominaisuudet ovat korkeammat, sitä pienempi kerroin.
 4. Tulenkestävyys on tärkein ja tärkeä ominaisuus. Itse - tulenkestävä materiaali, joka kestää erittäin korkeiden lämpötilojen toimintaa.

Videossa - tiedot punaisten täysien tiilien koosta:

Mitat ja paino

Kaikki, jotka käsittelevät tiiliä, pitäisi tietää sen koon. Rakennusmaailmassa on koot, jotka on kehitetty standardien ja ei-vakioisten koon mukaan.

Vakiokoot punaisen ruumiinosan ovat seuraavat: pituus on 2, 5 cm, leveys - 1, 2 cm, paksuus tai korkeus - 65 mm.

Sen sijaan, että edessä tiili, voit käyttää päin muovi paneelit alla tiili, lisätietoja siitä, mitä löytyy artikkelissa.

Monista tarjotuista kokoluokista pidetään kätevimpänä käyttää. Rakennuksen aikana tiilet on järjestetty kohtisuoraan, joten pitkittäiset sivut vuorottelevat poikittaisten osien kanssa. Huomaa, että mitat ovat toistensa moninkertaisia, lähes kaksinkertaistuneet. Tämän takia on kätevin paikka, eikä tarvetta leikata materiaalia.

Kuvassa - punaisten kiinteiden tiilien koko

Käytettiin myös puoleen. Leveys ja pituus ovat samat kuin tavallisten tiilien, mutta paksuus on kaksi kertaa niin erilainen. Kiven paksuus on 88 mm. On myös kaksinkertainen näyte. Sen paksuus on 138 mm. Tämän tyyppisiä corpulentteja pidetään yleisimpiä. Harvoin löytyy eurooppalaisia ​​kokoja. Pituus 25 cm, leveys - 8,5 cm, paksuus - 6, 5 cm. Paino on paljon pienempi, pino on helppo pinota. Yleensä ei-vakioisia kokoja käytetään katkoristeina, julkisivut. Koristeellinen komponentti - tämän näytteen pääasiallinen tarkoitus.

Kuinka paljon se painaa? Täysikasvisissa punaisissa tyhjinä on oltava enintään 13%, joten niiden paino on melko korkea verrattuna ontomiin malleihin. Jos mallissa on vakiomitat, yhden tiilen paino on 3, 5 kg - 3, 8 kg. Tuloksena tilavuuspaino on 1700 tai 1900 kg / m3, mutta jokaisessa säännössä on poikkeuksia, joten voit löytää malleja, joiden paino on 3, 2 kg ja 4 kg. Ei-standardin yhden ja puolen tiilen paino on 4 - 4, 2 kg: n rajoissa. Kaksoispaino on 6, 6 - 7, 2 kg.

Voit tutustua silikaattitiilien haittoihin tästä artikkelista.

Jos käytät GOST 530-2007: n mukaista päällystettyä tiilistä tiiliä, sen paino on 1, 32 - 1, 6 kg ja paino puolitoista 2, 7 - 3, 2 kg.

Mutta rakennustöiden aikana harva henkilöä on kiinnostunut yhden tiilen painosta. Yleensä keskityttiin koko seinän painoon. On erittäin tärkeää, että punatiilisen talon perustukset kestävät itse talon painon. Yksi tai pikemminkin sen paino on perustavaa laatua, jotta se tuntisi tarkasti seinien painon, joka lepää perustukseen. Yhden neliömetrin kohdalla tarvitset 51 pistettä saumojen laskennassa. Seinien paksuus tavallisesti on puolitoista metriä. Kokonaispainon selvittämiseksi se on kerrottava tiilen painolla ja laastin painolla. Joten kehittäjä havaitsee seinän painon 1 m: n neliöön.

Jos rakentaja tietää yhden objektin painon, voit valita tietyn mallin. Samaan aikaan sinun tulisi tietää, mihin tarkoitukseen haluat käyttää sitä.

hakemus

Kiinteän tiilen käyttöalue on laaja:

 1. Hakemus korkin rakentamiseksi. Koska tämä rakennusosasto pystyy jatkuvasti vaikuttamaan kaikkiin saostuksiin, tuuli, täyteläinen punatiili on erinomainen rakennusmahdollisuus.
 2. Säätiön rakentaminen on välttämätöntä. Jatkuva kosteus ja kosteus vaikuttavat tähän rakennuksen osaan. Kiinteä tiili sietää tällaisia ​​olosuhteita hyvin.
 3. Portaiden rakentaminen rakennuksen ulkopuolella. Levitä sitä tällä alueella sen vuoksi, että sen mitat sopivat, on myös mahdollista jakaa se osaan. Jos portaikko otetaan ulos kadulla, se jää joka tapauksessa mekaanisten vaikutusten ja ympäristöolojen vaikutuksen alaiseksi. Täysikasvu huonosti, joten niiden muodonmuutos ei ole kauheaa.
 4. Rakentaessasi hissikuilut. savupiipun tiili pystyy kestämään raskaita kuormia.
 5. Asennus uunit, takat. Uunin tiilen lujuus ei saa olla pienempi kuin M-150, jos päätät rakentaa uunin tai takan.

Tässä artikkelissa on esitetty, mikä on ratkaiseva ratkaisu tiiliseinien rakentamiseen.

Videossa - punainen täyteläinen tiili:

Matalamainen rakennus ja kiinteä näyte

Säätiö on ensimmäinen asia, jonka sinun on rakennettava kotiisi. Tärkeintä tässä rakennusvaiheessa katsotaan, että on otettava huomioon veden vaikutus. Se on tuhoisa vaikutus tiiliin. Jotta perusta säilyisi pitkään, voit ostaa tavallisen täyteläisen yksityisen.

Tuulettu julkisivu - huomaa, että se toimii tukena. Toisin sanoen sillä on tärkeä rakentava tehtävä. Kuorma siirretään kuoresta kehykseen. Siksi kehyksen materiaalina on valita täyteläinen.

Tämän artikkelin avulla voidaan käyttää tiilien asettamista uuneille ja tulisijoille.

Videossa - lisätietoja kiinteän tiilen punaisesta edestä:

Tiilen erittäin tärkeä ominaisuus on sen lämmönjohtavuus. Kuumenee nopeasti auringossa ja jäähtyy tarpeeksi hitaasti. Tältä osin talot, jotka on tehty tiilistä, noin yksi lämpötila pysyy aina muuttumattomana. Seinämä, joka sijaitsee vesitiivistystason alapuolella, on rakennettu poltetusta.

Talon sisällä olevat väliseinät - ne on myös tehty kiinteästä tiilestä. Jos käytät kynsilakkoja, voit ripustaa rakenteita seiniin, ne kiinnitetään melko hyvin. Sarakkeiden ja rakennusten holhot voidaan tehdä punaisesta näytteestä. Ei vain vahvuus, se auttaa myös ratkaisemaan monimutkaisia ​​arkkitehtuuriratkaisuja. On syytä huomata, että vielä nykyään rakennukset, joissa kuninkaat ja kuninkaat elävät, ovat säilyneet hengissä. Tämä korostaa jälleen kerran materiaalin lujuutta ja luotettavuutta. Monet kirkot ja temppelit ovat myös selviytyneet aikamme ajaksi.

Kun olet oppinut pallot, joissa punaista tiiliä voidaan käyttää, olit vakuuttunut sen luotettavuudesta ja saatavuudesta. Hän sai laajaa jakelua rakennusmaailmassa.

Mieti, mitä eri valmistajien tarjoamat tiilet hinnat ovat:

 1. JSC Minskin rakennusmateriaalien tehdas tarjoaa yhden punaisen tiilen 1000 kpl: n hintaan 12 tuhatta ruplaa. Sen standardimitat, lujuus voidaan valita M-175, M-200, M-250 joukkoon.
 2. Rauf, Venäjän tuotanto. Se tarjoaa murskattua punaista punaista, jonka hinta on 11600 ruplaa 1000 kappaletta. Sileäpintainen tiili maksaa 15 900 tuhatta. Saman brändin edessä olevat tiilet muodostavat 18 500 kappaletta tuhannelle kappaleelle. Tiilen M-500 kestävyys, vakiokoot.
 3. Lode Janka, valmistusmaa Latvia. Tuotemerkin M-500 vahvuus, pakkasenkestävyys F-100. Hinta edestä materiaalia 18500 1000 kappaletta.
 4. ReBeleco - Valko-Venäjä. Kestävyys M-200, pakkasenkestävyys F-100. 7300 ruplaa arvo 1000 kappaletta yksittäistä punaista tiiliä.
 5. Kasimovskogon näyte, Venäjä. Yleensä käytetään korkkiin. Kaikki esitetyt ominaisuudet vahvistavat korkealla tasolla. Tarkemmin sanottuna se ei anna kosteutta ja kestää hyvin kuormaa. Tiilet M-150 ja M-125 ovat lähes samat, mutta M-150 on paljon vahvempi. Yksi tiili M-125 maksaa 11 ruplaa 50 kopecksia, M-150 on yksi rupla kalliimpaa. Yksi lava sisältää 330 tiiliä.

Tämä tiilimuoto löytyy Vanhan testamentin kuvauksista. Punainen tiili oli erityisen kallista. Aiemmin siihen lisättiin karuinen olki voimaa lisäämiseksi. Keramiikkateollisuudessa oli erityinen paikka. Kymmenennessä vuosisadassa Byzantiumista tuli melko suuri joukko rakentajia, ja he alkoivat tehdä tiiliä Venäjällä. Bysanttilaiset rakentajat tunsivat tiilintuotannon salaisuudet.

1800-luvulle asti tiili oli käytännössä käsin tehty, eli se oli muotoiltu kädillä. Ja kuivattiin sitä yksinomaan kesällä. Ja vasta tämän vaiheen jälkeen he siirtyivät uudelle tuotantotasolle. Nyt talonrakentamisen asiantuntijat suosittelevat täsmälleen punaista kiinteää tiiliä. Tämä on tae siitä, että talo kestää vuosia.

Mikä on punaisen tiilen koko - harkitse standardeja

Vuosikymmeniä ihmiset käyttävät punaista tiiliä rakennusten rakentamiseen. Rakennusmateriaalilla on useita etuja, joiden ansiosta se on saavuttanut tällaisen suosion. Rakentamisen aikana sinun on noudatettava sääntöjä ja tarkistettava kaikki materiaalit standardien noudattamiseksi.

Näin tehdään rakennusten virheiden välttämiseksi ja oikeiden materiaalien, työkalujen ja laitteiden hankkimiseksi. Punatiilin kokoa kuvataan "Interstate Standard" (GOST 530-2012). Alla käsitellään tärkeimpiä kohtia, jotka on otettava huomioon ennen rakentamista.

Tavallinen punatiili on suosittu johtuen ominaisuuksista, joita se hankkii valmistuksessa ja ottaa sen perusteella materiaaleista, jotka perustuvat. Lähdemateriaalilla on tietysti vaikutus, mutta perusominaisuudet ovat samat kaikille tiilille:

 1. Pakkasenkestävyys on ominaisuus, joka sisältää useita toimintoja kerralla.

Tiilien on kestettävä alhaiset lämpötilat ja korkea kosteus. Äärimmäisissä olosuhteissa materiaali voi alkaa muuttaa tiheyttään, mikä johtaa sen tuhoamiseen.

Pakkasenkestävyys on Mrz, ja tämä arvo lasketaan erityistestien aikana, kun tiiliä syklisesti altistetaan kosteuden ja lämpötilan muutoksille.

Jos Mrz-arvo on alle 35 pistettä, tällaisen tiilen käyttöä ei suositella Venäjän federaation alueella.

 • Kestävyys on toinen ominaisuus, joka osoittaa, kuinka paljon painetta kestää 1 neliösenttimetriä tiiliä.

  Niinpä pienen talon rakentamiseksi riittää aktivoida merkki M100-tiili, ja kun rakennetaan monikerroksinen rakennus, valitaan merkki M150 ja uudempi.

 • Äänieristys on tärkeä ominaisuus kaupunkialueille.

  Turbulenttien kaupunkielämän olosuhteissa on erittäin tärkeää luoda perustaso äänieristys, jossa rakennuksen seinämien vähimmäispaksuus. Tiilet tekevät erinomaista työtä tämän tehtävän kanssa.

 • Nämä ominaisuudet määrittävät rakennusmateriaalin ominaisuudet ja antavat ensisijaisen esityksen. Näiden ominaisuuksien tuntemus suojaa aloittelevaa rakentajaa ennalta arvaamattomista kuluista. Seuraavaksi annetaan useita luokituksia, ja mikä tärkeintä, tiilien mitat tarkastellaan yksityiskohtaisesti.

  luokitus

  Tiili voi olla valmistettu erilaisista materiaaleista, mutta ne vaihtoehdot, jotka markkinat tarjoavat meille, ovat 90% savesta ja savioksista. Syttymisen jälkeen savi kulkee oranssina, punaisina ja kellertävänä väreinä, joten nimi - punainen tiili.

  Materiaalityypin mukaan

  Tässä ovat tärkeimmät vaihtoehdot materiaalin tyypille:

  Sitä käytetään erittäin harvoin rakentamisessa Venäjän federaation alueella (joskus talossa on adobe-rakennuksia). Koostumus sisältää savimaata, olkia ja lisäaineita. Suuremmalla kosteudella tällaisen muodon tiili pehmenee nopeasti.

  Seos perustuu eri lajikkeisiin, ja sen ominaisuuksia säädellään lisäämällä pieniä aineita. Seos poltetaan muodossa, jonka vuoksi se saa lopulliset mitat. Laukauksen jälkeen tiili saa punertavaa sävyä, joka on jo tullut klassikoiksi jo vuosikymmenien ajan.

  Vaihtoehto, joka on paljon harvinaisempi kuin keraaminen, mutta jolla on erilaisia ​​ominaisuuksia. Koostuu kalkista, kvartsista ja muista lisäaineista. Laukauksen jälkeen se muuttuu väriltään valkoiseksi, mutta se voidaan maalata millä tahansa väreillä erityisten väriaineiden avulla.

  Silikaattitiilet ovat usein maalattuja klassisella harmaasävyllä kuluttajien odotusten mukaisiksi.

  Jos vertaat silikaattilattiaa keraamiin, on selvää, että silikaatilla on suuri lujuus ja kylmä vastustuskyky. Tietenkin puhumme keskimääräisistä arvoista, koska suuri muoto on muotoilun ja valmistaja.

  On syytä huomata, että silikaattitiilien keskihinta on hieman alhaisempi kuin keraaminen. Mutta keraamiset tiilet voivat vastustaa hyvin korkeita lämpötiloja ja sen massa on paljon pienempi kuin silikaatti.

  Koon mukaan

  Tiilimuotoja on paljon. Kaikki tiilen muoto on parallelepiped ja kolme paria kasvoja. Pääpinta on sänky, joka sijaitsee rinnakkain muurauksen pohjan kanssa, josta sitä kutsutaan usein työpinnaksi.

  Toinen puoli on lusikka, joka on kohtisuorassa sänkyyn nähden ja sillä on keskimäärin kaikki kolme kasvotasoa. Viimeinen puoli on pienempi alue. Pintojen sivujen pituuksien muuttaminen voi saada eri ulottuvuuksia.

 • Unary - 250x120x65 mm. Paino vaihtelee 1,8 - 4,0 kg. Klassinen tavallinen versio käytetään useimmiten rakennusten rakentamisessa. Sama koko ja vakio uuni tiili perusta.
 • Kaksinkertainen - 250x120x138 mm. Tämä vaihtoehto eroaa hieman yksittäisistä ominaisuuksista, mutta sen paksuus on kaksi kertaa lähde. Usein käytetään muurauksessa alhainen kevytmielisyys. Double tiili ostetaan laskemalla säästöjä ja nopeuttamaan työtä;
 • Yksi ja puoli - 250x120x88 mm. Käytetään joihinkin töihin, on vaihtoehto yhdelle;
 • Modulaarinen - 280 h130 h80 mm. Suurin tärkeimmistä vaihtoehdoista;
 • Euroopan - 250x85x65 mm.
 • Rakennusten vuoraukseen käytetään kaikkia yllä mainittuja mittoja.

  Standardi yksittäinen tiili on edelleen suosituin vaihtoehto. Tätä standardia on käytetty pitkään monissa maissa ympäri maailmaa.

  Tämä luokitus vertaa tiilien tiheyttä. Erota kahden tyyppinen tiili tiheydeltään: täyteläinen ja ontto. Hollow-tiiliä visuaalisesti erottaa tietty määrä reikiä, ja kiinteät tiilet ovat monoliittisia tuotteita.

  Hollow-tiiliä ei voida käyttää kellareiden, kantavien rakenteiden ja muiden tavaroiden rakentamiseen, joissa käytetään kiinteää tiiliä.

  Tämä johtuu siitä, että ontolla tiilellä on monia reikiä, joissa vesi voi saada, jäätyä talvella ja tuhota rakennusmateriaalin rakenne. Tällä vaihtoehdolla on korkea ääneneristys. korkea lämpöeristys ja myydään halvemmalla, koska tuotanto käyttää vähemmän lähdemateriaalia.

  Onton tiilen mitat ovat samat kuin täysikokoisissa - 250x120x65 mm.

  Hakemuksen mukaan

  Tämä luokka voi olla kätevä niille, jotka ovat jo päättäneet elämäntyöntyypistä. Tarpeettomien kustannusten välttämiseksi on parempi tuntea sovellustyyppiset tiilet.

  Tavallinen tiili on yleinen, "luonnos", jota käytetään sekä sisäisissä että ulkoisissa töissä. Se voi olla pienempiä siruja, koska sillä on epäselvä ulkonäkö.

  Julkisivut ovat ihanteellinen, kallis tiili, joka on tehty erittäin korkealaatuisiksi. Jaettu kahteen ryhmään:

  Markkinat ovat muodoltaan valtavan vaihtelevan muodon muodossa. Muotoa käytetään, kun on tarpeen muodostaa epätavallisen muodon omaava kytkin (viisteineen, aaltomainen muoto tai kulma-versio).

  Käytetään rakennusten julkisivutyöhön.

  Missä käytetään eri tyyppisiä tiiliä?

  Kaikki nämä kohdat muodostavat erilaisia ​​toimintoja ja kokoonpanoja, mikä laajentaa huomattavasti rakennusmateriaalimarkkinoiden tarjonnan vaihtelua.

  Ja rakentajien kokemus on muodostanut joukon "sääntöjä", joita kaikki yrittävät seurata, jotta ei menettäisi kasvot. Tietyille rakennetyypeille on tavallista käyttää tiettyjä tiilimuotoja. Siksi sinun pitäisi keskittyä tärkeimpiin kohtiin:

  1. Uunin rakentamiseksi on tavallista käyttää keraamista, kiinteää tiiliä.
  2. Kellarin, kellarin tai kellarin rakentamiseen on tavallista käyttää keraamista, kiinteää tiiliä. Tiilen koko vaihtelee perustuksesta riippuen: 250x120x65 mm, 138x288x165 mm, 250x120x88 mm.

  Tietoja säätiötyypeistä lue artikkelimme.

 • Seinien ja aidojen rakentamiseen on tavallista käyttää silikaatti- tai keraamisia, onttoja tiiliä.
 • Näitä "sääntöjä" tulisi käyttää rakenteellisten vahinkojen välttämiseen.

  Ehdottomasti kaikki tässä punaisella tiilellä:

  Tiilen mitat (mitat) - korkeus, pituus ja leveys

  Mukaan GOST lusikat, säkissä, sänky ovat nimet lentokoneita, jotka muodostavat puolin tiiliä. Tämä rakennusmateriaali on pitkä historia. Sitä käytettiin heidän töissään antiikin kalliometsät. Vuosia kului, tuotantotekniikoita parannettiin, uusia tiilimuotoja ilmeni, mutta niiden perinteiset koot eivät käytännössä muuttuneet.

  Tämän materiaalin kuvasuhde on 1: 1/2: 1/4. Sen verrannolliset mittasuhteet mahdollistavat tarvittavan lujuuden asettamisen, myös toisenlaisen tiilen paino on tärkeä. Standardien mukaisten tiilien mitat helpottavat niiden lukumäärää tietyn rakenteen rakentamiseen.

  Tiilikokoja GOST: n mukaan - korkeus, pituus ja leveys

  Nykyaikainen rakentaminen ei pysy paikallaan. Kun talojen rakentaminen vaatii yhä enemmän, tiilien koko vaihtelee:

  • Unary - 250x120x65 mm (kiinteä GOST 530-2007). Euroopan merkintöjen mukaan ne on nimetty RF: ksi.
  • Kaksinkertainen - 250x120x138 mm.
  • Yksi ja puoli - 250x120x88 mm.
  • Modulaarinen - 280 h130 h80 mm.
  • Euro tiili - 250x85x65 mm.

  Euroopan suosituimpia ovat NF (normaali) tiilet - 240x115x71 ja DF (ohut) - 240x115x52, vähemmän yleisimpiä ovat 250x85x65 mm ja 200x100x50 (65). Tänään voit ostaa materiaalia jopa 500 mm. Joka vuosi kasvava valikoima koot.

  Tiilien muoto on jaettu seuraavasti:

  Perusmittojen, kuten korkeuden, pituuden ja leveyden lisäksi, käytetään normaaleista poikkeamista (vikoja) koskevia lupia. Niiden koko riippuu rakennusmateriaalin tyypistä - rakennuksesta tai päin. Jälkimmäiset ovat tiukempia vaatimuksia, koska rakennuksen esteettisyys riippuu sen ominaisuuksista.

  Kiinteän tiilirakenteen rakentaminen sallittu:

  • Ristikoiden ja kulmien taipumattomuus ja katkaisu, joiden korkeus on enintään 2 ja korkeintaan 1,5 cm pitkin kylkiluun pituutta;
  • Reunojen ja reunojen kaarevuus 0,3 cm: iin;
  • Sivusuunnassa leveydeltään (lusikka) on sallittu halkeilu, jonka pituus on enintään 3 cm pitkin tiilen leveyttä.

  Jos ontto rakennevaihtoehto on sallittu:

  • Enintään 2 rikki osaa kulmissa tai reunoissa, joiden pituus on 1-1,5 cm, edellyttäen, että ne eivät pääse aukkoihin;
  • Täyspaksuiset halkeamat sängyllä. Leveys voi saavuttaa ensimmäisen riviä aukkoja;
  • Yhden halkeaman päissä ja lobulaarisissa (lateraalisissa) pintoissa.

  Päällystettyä tiiliä ei sallita:

  • Kulmat, joiden syvyys on yli 1,5 cm;
  • Halkeamien läsnäolo;
  • Jauhetut kylkiluut, joiden leveys on yli 0,3 cm ja pituus yli 1,5 cm.

  Samanaikaisesti työhön sopivaa materiaalia pidetään materiaalina, jolla on:

  • Enintään 1 rikki nurkki enintään 1,5 cm syvyyteen;
  • Käsikirjoituksen osasto, joka ei ylitä pituutta 4 cm;
  • Enintään 1 rikkiä reunaa, syvyys - enintään 3 cm ja pituus enintään 1,5 cm.

  Arkkitehtisuunnittelu vaatii usein eri tekstuureja ja värejä. Moderni rakennusmateriaalien valinta on lähes rajoittamaton. Haluttaessa on mahdollista yhdistää keinotekoisesti vanhentuneita, värikkäitä ja teksturoituja vaihtoehtoja muuraukseen uppoamatta talon kestävyyttä.

  Yksi-ja puoli- ja kaksinkertaiset tiilet ovat pääasiassa onttoja. Tämä vähentää rakenteen painoa.

  Suosituimpia modernissa rakennuksessa ovat huokoiset suurikokoiset lohkot. Keraaminen tiili on kevyempi ja lämpimämpi kuin tavallinen rakennusvaihtoehto. Sen käyttö mahdollistaa rakenteen yksinkertaistamisen ja kiihdyttämisen samalla kun muurauskoostumuksen kulutus vähenee.

  Asennettaessa 1 m 3 tarvitaan 512 yksittäistyyppistä tiiliä, ja yksi ja puoli tiilet ovat 26% enemmän - 378 kappaletta.

  Punainen, silikaatti ja obitsovochny tiili - mitat ja tarkoitus

  Materiaalityypin mukaan jaetaan seuraavasti:

  • Punainen (keraaminen).

  Tällainen rakennusmateriaali saadaan polttamalla brikettejä puristetusta savesta. Tämä on universaali materiaali. Sitä käytetään laajalti perustusten, seinärakenteiden, väliseinien, aidojen, muurausuunien rakentamisessa. Runko-punainen tiili on seuraavia merkkejä - 300, 250, 200, 150, 120, 100, 75. Merkki ilmaisee, kuinka paljon painetta tiili voi kestää (kg / cm 2). Tämän materiaalin paino on 1 kuutiometri, ja sen paino on 1700 kg (480 kpl).

  • Valkoinen (silikaatti).

  Valmista se silikaattipohjalla. Verrattuna punaiseen tiiliin, se on pehmeämpi ja kevyempi materiaali, jonka vahvuus on pienempi kuin sen punainen vastapuoli. Lisäksi silikaattiversio on huonompi kuin punainen ja monipuolisuus. Sitä voidaan käyttää vain seinien ja väliseinien rakentamisessa. Valkoinen tiili ei ole suositeltava materiaalina perustukselle ja jalustaan, takkojen ja uunien asettamiseen.

  Kohteeseen:

  Tiili, joka tarjoaa muurauksen suorituskykyominaisuudet.

  Siitä on tunnusomaista alhainen veden absorptio ja korkea lujuus, joka takaa muurattujen muotojen hyvät suorituskykyominaisuudet jopa erittäin aggressiivisessa ympäristössä. Klinkkeripeili sopii täydellisesti koristeellisen materiaalin toimintoihin.

  • Chamotte (tulenkestävä).

  Kotitarkoituksiin käytetään useimmin palonkestävää samettiversiota, joka on merkitty "W" -merkillä. Esimerkiksi W-5 on mitat 230x114x65 mm, W-6 - 230x115x40 mm ja W-8 - 250x124x65 mm.

  Päällystetty tiili voi olla hienonnettu, sileä, jäljittelemällä villi kameli. Seuraavat ovat päämitat:

  • 290x140x85 mm;
  • 250x85x65 mm;
  • 250x120x88 mm;
  • 250x80x65 mm;
  • 250x60x65 mm;
  • 250x120x65 mm.

  Suorakulmaisten tiilien lisäksi voi olla kiilamainen muoto. Tämän tyyppisiä rakennusmate- riaaleja käytetään erilaisissa kaarevuussäikeissä kaarteissa ja puolipyöreissä. Kasvien Sh-22 kiila on kooltaan 230x114x65 / 55 mm, ja esimerkiksi kasvojen Sh-45 kiila on 230x114xx65 / 45 mm.

  Sisusrakentamisen käyttö mahdollistaa ulkoseinien virheettömän asennuksen sekä sisustuksen. Kun käytetään sisäseiniä vastapäätä olevaa tiiliä, on kiinnitettävä erityistä huomiota ommelysaumat.