Betonirehu

Vakiolokeron pituus on 2-3 metriä. Jokaisessa lokerossa on vastaava lokero. Sitä käytetään ABS: n purkamiseen suoraan betonikoteloon tai tarvittavaan kapasiteettiin ja betonipumpun vastaanottosäiliöön.

Sitä käytetään toimitettaessa valmisbetonia jopa 7 metrin pituiseksi. Se on asennettu betonikuorma- kuorma-autossa (ABS), se on hydrauliikalla.

Se on kumiraite, jonka pituus on 10-14 metriä ja leveys 40 cm, jonka tarkoituksena on toimittaa betoni 4 metrin korkeuteen. Kuljetinhihnaa käännetään oikealle ja vasemmalle 90 asteen kulmassa. Kuljetinhihna toimittaa betonin kuljettimen periaatteen mukaan. Kuljetusseinä on asennettu ABS-laitteeseen.

Tämä kone on sekä betonisekoitin (ABS) että betonipumppu (ABN). Betonin syöttö 28 metrin korkeuteen ja 24 metrin säde.

Laitteessa on taitettava puomi pystysuoralle tai vaakasuoralle betonivalinnalle etäisyyden yli. Mallista riippuen puomin pituus vaihtelee 16 - 57 metrin välillä ja syöttöhorisontti voidaan nostaa 100 metriksi lisää joustavaa betonovodovia.

Betonipumpun asentamiseen tarvitaan vankka alusta 8 m x 12 m - 12 m x 15 m (riippuen ajoneuvon pohjasta).

On tarpeen määrittää ABN-pesun paikka. Pesupaikan puuttuminen välttämättä koordinoidaan etukäteen tai asiakas määrittelee kohteen lähellä.

Pumpattaessa yli 80m3: n tilavuutta, ABN: n työ lasketaan pumpattavien m3 + 2 tunnin toimitusten määrän perusteella.

ABN: n pumppaama vähimmäisluokka on B15M200p4. Paisutetun savibetonin ja betonin pumppaus erikoistarkoituksiin koordinoidaan erikseen.

ABN: n muutos on 2 tuntia + 5 tuntia, jossa 2 on arkistointituntia ja 5 on työajan työaika. ABN: n prosessointia varten maksut suoritetaan kullekin tunnille tariffin mukaan.

Betonirehu

Ilman konkreettisia rakennusmateriaaleja ei voida kuvitella. Tämä on kaikkein vaativin materiaali, jonka avulla voit luoda kestäviä, luotettavia ja kestäviä rakenteita, jotka kestävät ilmakehän ja mekaanisen rasituksen.

Jos konkreettisen sekoitteen valmistukseen tai hankintaan ei ole ongelmia, toimitusongelmat voidaan ratkaista, mutta betonin toimittaminen on kenties ketjun tärkein prosessi.

Syy on se, että betoni on melko erityinen materiaali, se kovenee nopeasti. Siksi se on suojattava auringonvalolta, sademäärästä, jäädytyksestä ja viipymättä toimitettava alueelle täydellisessä kunnossa ilman laadun ja parametrien menetystä. Palvelun tulos, käytetty aika ja kustannukset riippuvat suoraan nopeudesta, valitusta toimitustavasta ja seoksen laadusta. Betonin ja hylsyn ansiosta voit täyttää sen tietyssä paikassa helpottamaan työtä ja nopeuttamaan rakentamista. Riittää vain ohjata holkki syöttää betonia muottiin ja jakaa tasaisesti ratkaisu.

Betonilaitos "Beto +" valmistaa betonia ja tarjoaa täyden valikoiman palveluita: betonin valmistus, toimitukset ja toimitukset. Käytämme nykyaikaisia ​​erikoislaitteita ja tarjoamme useita ratkaisuja ongelmaan.

Betonin syöttö etäisyys

Lähetys ja toimitus liittyvät läheisesti toisiinsa. Jotta välitettäisiin tarvittavat kuljetukset välittömästi eikä ylimääräisiä varoja käytettäisi, sinun on toimitettava etukäteen menetelmä ratkaisujen toimittamiseen ja selvittämään, mikä konkreettinen syöttölaite on asian kannalta merkityksellisempi. Betonin tarjonta laitoksessa suoritetaan:

 • Pitkä ja vakio lokero
 • Kuljetinhihna
 • Autobenonpumput (ABN)
 • PUMIK, joka yhdistää betonipumpun ja sekoituskoneen samanaikaisesti.

Betonin syöttö paineistetaan käyttäen betonipumppua ja voit kuljettaa seoksen suoraan kaatopaikalle. Hän pystyy soveltamaan ratkaisua paitsi 100 metrin paineessa myös myös 0 - 42 metrin korkeuteen. Betonipumppaus betonipumpulla takaa hiljaisen toiminnan, tasaisen jatkuvan käytön ja korkean suorituskyvyn 90 - 163 m3 / h. Betonin toimittaminen betonipumpulla vaatii nostureita ja mahdollistaa seoksen toimittamisen mihin tahansa kohtaan.

Betonin syöttöasemat voivat olla paikallaan ja liikkuvia. Mobiili on kiinnitetty auton runkoon, käytä moottoritehoa ja varustettu jakopuomilla. Voit kiinnittää niihin metalliputket ja asentaa letkuja betonin syöttöön, mikä lisää laastin kulutusaluetta. Teknologian tärkeimmät edut ovat liikkuvuus, teho ja rakennusajan lyhentäminen. Ainoa haittapuoli on korkea hinta, joten jos tarvitset betoniasemaa, vuokrauslaitteisto on paras vaihtoehto.

Betonisekoittimen toimittaminen kuljetinhihnalla

Betonikuljettimen luovutuksella on sen edut. Kuljetushihna on erityinen kumitie, johon ratkaisu liikkuu. Betonin syöttönauhan raiteen leveys on 40 cm, pituus vähintään 10 metriä. Ne soveltuvat liuoksen purkamiseen enintään 4 metrin korkeudelle. Heidän työnsä on enemmän kuin kuljettimen tuotanto. Betonin syöttölaite asennetaan betonisekoittimeen ja sallii betonirakenteita, joiden pituus on suuri. Betonirunkohihnan tarjonta on välttämätöntä, jos

 • Sekoittimen sisäänkäynti lähelle
 • Laitos sijaitsee betonitehtaan lähellä.

Betoni nauhateollisuudella on hyvä suorituskyky, takaa laastarin jatkuvan tarjonnan ja on paljon halvempaa kuin muut vaihtoehdot. Jos tarvitset teippiä betonin toimittamiseen, älä kiirehdi ostamaan sitä. Tilausten toimittaminen ja toimittaminen meiltä, ​​vuokrausvälineet vaativat paljon vähemmän investointeja.

Säätöä asennettaessa voidaan myös vaatia betonireikää. Se sijaitsee kulmassa ja yhdistää säiliön betoniin ja tulevan pohjan muottialueelle. Käytön ansiosta valukappale on paljon parempi ja nopeampi, valmistettu seos virtaa muottiin oman painonsa vaikutuksesta "painovoimalla", joissakin tapauksissa on mahdollista työntää ratkaisun kulkua tavallisella lapalla.

Toimitus ja toimitus avaimet käteen -betonia!

Betonilaitos "Beto +" tarjoaa täyden valikoiman palveluita, jotka alkavat tuotannosta ja päättyy toimituksen toimitukseen ja toimitukseen suoraan kaatopaikalle. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivat laitteet ja järjestämään ratkaisun toimitukset vähäisin investoinnein. Olemme kattavasti lähestymässä tehtävää, ja katsomme:

 • Ratkaisun tilavuus
 • Merkki ja tiheys betonista
 • Ilmasto-olosuhteet
 • Etäisyys, jota sinun tarvitsee soveltaa ratkaisua
 • Tarve toimittaa korkeuksiin, jne.

Tästä riippuen on selvää, että on parempi valita konkreettisesta syöttöputkesta letkujen tai sekoittimen avulla konkreettinen syöttönauha, jotta työ saadaan nopeasti, huolellisesti ja sovitettuun budjettiin.

Voit tilata tilauksesi juuri nyt! Jätä hakemus verkkosivuilla tai ota yhteyttä laitoksen edustajaan puhelimitse, määritä tarvittava määrä seosta. Purkautumisolosuhteet ja kohta, johon ratkaisu on tarkoitus toimittaa. Koordinoimme kaikki vivahteet, laskemme palveluiden kustannukset, teemme nopeasti ja tehokkaasti. Ammattilaiset kuljettajat, joilla on vuosien kokemus taitavasti käsittelevät tekniikkaa, suorittavat työnsä tarkasti ja taatusti selviytyvät vaikeimmasta tehtävästä.

Palvelujen tarjonnan hinta

Kuinka paljon se maksaa ratkaisun toimittamisesta riippuu työn ja valittujen laitteiden monimutkaisuudesta. Tietenkin betonin tavanomainen syöttö sekoittimelta on paljon halvempaa kuin betonipumpun tai aseman käyttäminen. Palvelumaksujen lisääminen voi johtaa seuraaviin:

 • Työskentele ahtaissa olosuhteissa
 • Toimitusalue
 • Betonikorkeus
 • Arkiston kiireellisyys.

Betonin toimittaminen sekoittajalla kuljetinhihnalla lasketaan kullekin m3 liuokselle. Voit laskea arvioidut kustannukset itse käyttämällä sivuston online-laskuria.

Jos olet kiinnostunut betonista, toimituksesta tai toimituksesta, ota yhteyttä. Olemme Pietarissa, mutta täytämme tilaukset koko Leningradin alueella. "BETO +" palveluksessasi!

Osoitteemme: Pietari, pos. Beloostrov, st. Keski (Dunes), 1.

Betonirehu kuljetushihnalla, hydraulinen nauha

Kuljetinhihna

Hinnasto betonituotteille

Kuljetinhihna on liikutettava kuljetinraite, jossa on kumipohja ja jota ohjaa hydraulinen käyttö. Hihnan leveys on 10-140 cm ja sen liikkeen säde on 3600 kääntämällä 900. Tämä kuljetin on asennettu ABS: ään.

Hihnakuljettimia käytetään laajalti lämpimällä kaudella ja alueilla, joilla on lievä ilmasto. Kylmässä ne lämmitetään ja niissä on lämmityslaitteita.

Hydraulinen ulostulo

Tämä laite on asennettu ABS: ään ja sitä ohjataan hydrauliikalla, jolloin voit säätää alustan pituutta ja muuttaa pyörimiskulman. Hydraulivirtausta käytetään, kun betoniseosta on välttämätöntä syöttää jopa 9 metrin etäisyydelle.

Tämän järjestelmän haittana voidaan pitää kykenemättömänä toimittaa betonia korkeudelle. Tehokas on sen käyttö kaatamalla perustuksia ja muita töitä pohjakerroksen tasolla.

Miksi on tärkeää valita "MONOLITH-ZHBI"?

Aloittelijoille voit tutustua yrityksen kanssa tehtävään yhteistyöhön ja varmistaa sen luotettavuus. Ja kun olet tullut MONOLIT-ZHBI: n asiakkaaksi, sinä itse:

 • saada takuu korkealaatuisesta palvelusta;
 • Sinulla on mahdollisuus valita sekä betoni merkki ja sen toimitusmenetelmä omaan esineeseesi.
 • maksaa palveluista, jotka ovat pienempiä kuin keskimääräiset kustannukset markkinoilla;
 • voi valita maksutavan.

Betonin valmistajan tilaus toimitetaan millä tahansa sopivalla tavalla ja lisää rakentamisen tehokkuutta.

Kuljetinhihna

Betonisekoittimilla ja betonipumppuilla kuljetinhihnaa käytetään laajalti rakennustyömailla Nizhny Novgorodissa ja alueella. Tämän laitteen päätehtävänä on toimittaa betonirakenne rakennustyömaalle.

Kuljetinhihna on siirrettävä kuljettimen kantta, jonka leveys on 10-140 cm. Liuoksen toimittaminen sekoittimesta kaatopaikkaan tapahtuu samalla periaatteella kuin betonipumppu. Ero on rajoitettu etäisyys (enintään 15 m) ja korkeus (jopa 5 m). Liikkeen säde on 360o 90o: n kulmassa. Teipin liikkeen säätö suoritetaan hydraulisen käyttölaitteen avulla.

Kuljetinhihnan pääominaisuudet

Kuljetushihnat on valmistettu korkean lujuuden omaavista synteettisistä materiaaleista. Kankaan vahvuus ja sen erityinen käsittelymenetelmä merkitsevät luotettavuutta ja kestävyyttä. Voimakkaalla delaminaatiolla tai vahingoittumisella voit jälleen kiinnittää nauhan suoraan tuotantoon. Harvoissa käyttöolosuhteissa käyttöikä lyhenee merkittävästi.

Yksi kuljetushihnan tärkeistä ominaisuuksista on sen kosteus ja kulutuskestävyys, joka saavutetaan vuorauskumien kestävyyden takia.

Nauhan mekanismit voivat kestää jaksottaista altistumista korkeille lämpötiloille (kuumien seosten, liuosten, rahdin kuljettaminen), mutta tällainen jatkuva vaikutus voi aiheuttaa peruuttamattoman prosessin muuttuvien muuttujien, nauhojen "vanhenemisen". Käytä tällaisia ​​käyttötarkoituksia erikoisuutena lämmönkestävää kumia ja erittäin lujaa kehystä.

Kuljetushihnan työmäärän laskenta perustuu pumpattavan betoniliuoksen määrään, ja on tarkoituksenmukaisempaa käyttää sitä taloudelliselta kannalta enintään 30 kuutiometriä. Toisessa tapauksessa on parempi tilata automixer, koska täällä kustannukset lasketaan aikaa vievän.

Betonirehu

Betonin syöttö sekoittimen, tarjottimen, traktorin, kuljetinhihnan ja nosturin kanssa on menetelmiä ja vaihtoehtoja seoksen kaatamiseksi, olosuhteiden mukaan. Nämä olosuhteet voivat olla huonoja kulkuväyliä, heikompia lankoja, kapea tie jne. Emme harkitse betonin toimittamista betonipumpulla tai betoniputkella, nämä menetelmät ovat todennäköisesti vaihtoehto heille ja ne on suunniteltu säästämään.

Betonin syöttövaihtoehdot

 • Hyvissä ajo-olosuhteissa sekoittimet toimivat itsenäisesti rakennustyömaalla. Vakiolokero, 1,5-3 metrin kokoinen, tulee pelastamaan. Tämä reikä on riittävän voimakas ja mahdollistaa sen kasvattamisen säännöllisellä alustalla, joka on valmistettu 4,5 levystä ja sisäpuolelta peitetty vanhan raudan tai linoleumin avulla. Suunnittelun leveys tehdään yleensä lapio-lapion alla. Tämä mahdollistaa betoniseoksen sovittamisen omaan painoonsa. Tärkeintä ei ole lisätä vettä, joka voi pilata brändin. Huomaa, että valmistaja ei ole vastuussa paikoista laimennetusta betonista. Luonnossa on niin sanottu hydraulinen virtaus, jonka koko on 8 metriä, mutta tällaisesta iloksesta on maksettava ylimääräistä.
 • Usein betonipumppu ei voi ajaa rakennustyömaalle ja mitä tehdä? On olemassa ratkaisu! Traktorin konkreettista syöttöä käytetään siinä tapauksessa, että maata ei ole ollenkaan, yksi suolla. Tällöin sekoittimessa putoaa betonia traktorin kauhaan (JCB) tai kuormaajaan, joka esteistä huolimatta tuo seoksen rakenteeseen, jossa työntekijät purkavat sen.
 • Tällä hetkellä sekoituskoneeseen asennettava kuljetinhihna on tulossa suosittu. Tehtävänsä periaate on siirtää betonikoostumus nauhalle kiertämällä sitä. Sen koko on 16 metriä. Lisäksi kuljetinhihna pystyy nostamaan seoksen yksityisen talon toiseen tai kolmanteen kerrokseen. Tällaisia ​​laitteita on kuitenkin myös maksettava lisäksi noin 5-7 tuhatta ruplaa sekoittimelle.
 • Nosturi ei ole edullisin erikoislaitteisto, mutta halvempi kuin betonipumppu. Tyypillisesti nosturia käytetään kellotettaessa kelloa betonin syöttöä ylöspäin. Kello on säiliö, jonka tilavuus vaihtelee 0,5 - 1,5 m3.

Jotta löydettäisiin oikea tapa toimittaa betonia, on parasta kutsua rakennustyömaan asiantuntija, joka arvioi ja ehdottaa parasta kaatomenetelmää.

Betonirunko: tämän tyyppisen laitteen ja käytettyjen alustojen laite

Betonikuorma-auto on tärkeä rakennuslaitteiden tyyppi, jonka avulla voidaan kuljettaa betonia rakenteilla oleviin kohteisiin. Ilman näitä koneita monet nykyaikaisen rakentamisen haarat ovat käsittämättömiä. Siksi tässä artikkelissa tarkastellaan tarkemmin, mitä modernia kuorma-auto-sekoittimet ovat, niiden tyyppejä ja ominaisuuksia.

Teknologian ominaisuudet

Nykyaikaiset kuorma-autosekoittimet ovat trukkeja, joissa on pyörivä betoniseos. Tämä mahdollistaa koneiden paitsi toimittaa materiaalin kohteeseen myös tuottaa sen kuljetuksen aikana. Koska ratkaisu on liikkeessä koko ajan rummun kiertämisen vuoksi, se ei aseta, mikä mahdollistaa materiaalin kuljettamisen pitkiä matkoja.

Minun on sanottava, että tämän rakennuslaitteen syntymisen historia ulottuu viimeisen vuosisadan alkuun, mutta tämä tekniikka sai laajalle levinnyttä maamme sodanjälkeisen sodan aikana. Tietenkin on kulunut paljon aikaa, ja koneiden suunnittelua on parannettu huomattavasti.

Tämän seurauksena nykyaikaisilla kuorma- sekoittimilla on useita lisätoimintoja. Lisäksi ne voidaan varustaa laitteella seoksen ja lämmöneristyksen lämmittämiseksi, mikä mahdollistaa betonin jäätymisen alhaisissa lämpötiloissa.

Siten voimme erottaa tämän tyyppisen tekniikan kolme päätavoitetta:

 • Betonirakenteiden valmistus kuivista osista kuljetuksen aikana erityisestä asennuksesta rakennustyömaalle.
 • Laastin valmistus työmaalla.
 • Betoniliuoksen kuljetus säännöllisesti sekoittumalla rakennustyömaalle.

Kiinnitä huomiota! Nykyaikaisia ​​betonisekoittimia voidaan käyttää ympäristön lämpötilassa -20 - +40 astetta.

Valokuvassa betoni

arvokkuus

Tämäntyyppisen tekniikan rakentamisessa on useita etuja, kuten:

Betonikone hydromekaanisella vyöllä

Vihje! Jos on mahdotonta varmistaa laitteen lähestyminen kaatopaikalle, käytä erityistä pumppua betonin toimittamiseen joustavien letkujen kanssa.

Ajoneuvosekoittimien tyypit

Sekoittajat ovat erilaisia, koska ne on tarkoitettu eri rakennustöihin.

Pohjimmiltaan niiden erot ovat seuraavat:

 • Sekoitussäiliön sijainti ja liuoksen purkaussuunta. Purkaminen voidaan suorittaa takaisin tai eteenpäin. Ensimmäisessä tapauksessa betonisekoittimen käyttöohje vaatii operaattorin osallistumista purkamisen aikana.

Jos betonia puretaan taaksepäin, kuljettaja voi hoitaa tämän toimenpiteen omilla käsillään.

 • Taajuusmuuttajan tyypissä. Se voi olla mekaaninen, hydraulinen tai hydromekaaninen. Suosituimpia viime aikoina ovat konkreettiset sekoittimet, joissa on hydromekaaninen voimansiirto, jonka avulla voit säätää rummun pyörimisnopeutta.

Nelipyöräinen malli pumppu ja sekoittimella

 • Toinen tärkeä betonisekoittimien erotus on sekoittimen kuorma-auton sekoittimen tilavuus, joka vaihtelee välillä 1,5 - 12 kuutiometriä. Pieni yksityinen rakentaminen melko pieni betonisekoittimen useille kuutioille.

Jos kohde on suuri, käytä kuorma-autosekoittimen, jonka rumpukapasiteetti on 9-12 kuutiometriä. Joissakin tapauksissa useita laitteita käytetään samanaikaisesti liuoksen toimittamiseen ja valmistukseen.

 • Myös ero on rungon tyypissä. Sekoitin voidaan asentaa kuorma-auton lavalle tai puoliperävaunun muotoon. On huomattava, että rungon akseleiden määrä riippuu säiliön tilavuudesta, joten suuritehoisissa sekoittimissa käytetään kolmiakselisia tai jopa nelipyöräisiä alustoja.

Kiinnitä huomiota! Mitä suurempi säiliön tilavuus, sitä suurempi on trukin korkeus. Tähän parametriin on kiinnitettävä huomiota, jos pääsyn kohteelle on esteitä rajoitettu korkeus.

Trukin määrä - 9 kuutiometriä

Auto Mixer Device

Sekoitinlaite

Autossa käytetään painovoimakoneita, joissa on päärynä muodossa oleva rumpu. Rummun on oltava kaltevuus vaakatasoon 10-15 asteen kulmassa.

Sisällä säiliöön on spiraalituotteita. Kun rumpu pyörii yhteen suuntaan, ne varmistavat liuoksen sekoittamisen ja kun se pyörii toisessa suunnassa, ratkaisu on täysin purkautunut.

On huomattava, että nykyaikaiset kuorma-auto-sekoittimet on varustettu vesijohtovedellä, joka mahdollistaa rummun pestä jäljelle jääneestä seoksesta. Niissä voi olla myös ominaisuuksia, kuten punnitus ja annostelu. Näin voit valmistaa korkealaatuista betonia, jolla on erilaisia ​​teknisiä ominaisuuksia.

Betonisekoitin auton "KAMAZ" perusteella

foorumi

Koska alustoja käytetään tavallisesti sarjaväylään. Kotimaisista ajoneuvoista KAMAZ-ajoneuvot ovat suosituimpia. Lisäksi ne ovat laajalti levinneet paitsi IVY-maissa myös rajojen yli.

Myös KrAZ- ja MAZ-autoja käytetään usein betonisekoittimien alustoina. Ulkomaisten merkkien joukossa Iveco, MAN, Scania jne. Ovat erittäin suosittuja.

johtopäätös

Konkreettinen kuorma-auto on itse asiassa vaihtoehto vaihtoehtoisille betonilaatikoille, mutta toisin kuin niissä liikkuvuus. Lisäksi useat erilaiset betonisekoittimet mahdollistavat betonin käyttämisen käytännöllisesti katsoen minkä tyyppisten rakennuskohteiden kanssa. Tämän seurauksena nämä koneet ovat yksi yleisimpiä rakennuslaitteita (oppivat täältä, kuinka itse kaatoa betonilattia).

Tämän artikkelin videosta saat lisätietoja tästä aiheesta.

Miten konkreettinen etäisyys tai korkeus saadaan?

Yritys "Velesark" koostuu kolmesta konkreettisesta yrityksestä. Sijainti:

 • P. Sertolovo
 • n. Gorelovo
 • Pietari, st. sofia

Kuorma-autonkuljetusautossa 6,7,8,9,10 m3. Ja betonipumput, joiden puomi on 16, 24, 30 ja 36 metriä, olemme myös valmiita tarjoamaan hydraulista syöttölaitetta betonin toimittamiseen 8-9 metriä ja kuljetusvyöllä, jonka syöttöarvo on jopa 16 metriä.

Työskentelemme Pietarissa ja koko Leningradin alueella jopa 130 kilometrin säteellä.

Betonin tarjonnan hinnasto

On vaikea kuvitella rakennustöitä konkreettisesti. Sen avulla rakennetaan rakennuksia, rakennetaan vesiteolliset rakenteet ja järjestetään monia rakenteita.

Betonin käyttämiseksi jokaisessa vaiheessa tarvitaan erikoistunutta tekniikkaa: alkaa seoksen tuotannosta ja päättyy sen kaatamiseen rakenteeseen, esimerkiksi muottiin. Mitä konkreettisia toimitusehtoja on olemassa - löytyy alla.

Mikä on syöttö etäisyys

Yleensä betoniin liittyvän kuljetusprosessin rakenne koostuu kolmesta vaiheesta: vastaanotto betonisekoittimesta (bunkkeri), seoksen kuljetuksesta kuljetuksen kautta rakennustyömaalle ja sen jälkeen toimitettavaksi tarvittavaan asennuspaikkaan.

Käytä seuraavia laitteita ja lisävarusteita tähän tarkoitukseen:

 1. Kiinteät betonipumput ja laastiasemat - betonin syöttöasemat. Vaikea, epätaloudellinen ja pienitehoinen laitteen suorituskyvyn kannalta. Näistä syistä konkreettisia betonipumppuja ei käytännössä ole rakennuskohteissa.
 2. Hydrauliletkut ja kuljetinhihnat. Hydraulivirtaus on järjestelmä, jossa on useita alustoja, joita ohjataan hydrauliikalla. Kokoonpanossa se on pituudeltaan noin 3 metriä, joka sopii kaatamaan lattiat autotallissa, ja työskentelee betonin kanssa rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Kuljetushihna on dynaamisesti kiinteä hihna, jonka pituus on jopa 15 metriä ja ylläpitää jopa 5 metrin syöttökorkeutta.
 3. Betonipumppu (ABN). Ne ovat erikoislaitteita auton rungossa, jonka avulla betonipumppu voidaan suorittaa betonipumpulla etäisyyden yli. Suosituin tekniikka, joka vaatii erikseen huomioon.
 4. Tärytyskourat suljetussa tilassa työskentelyyn. Nämä ovat laitteita, jotka on järjestetty järjestelmän bunkkeri, nosturi, tärinän syöttölaite, vibroconveyor.

Erotetaan myös betonisekoittimet, joissa on betonin syöttämistä varten tarkoitettu pumppu, joita käytetään rakennuskohteiden rakentamisessa nollapyörässä, maanpäälliset työt.

ABN: n tyypit

Betonin syöttö pumpun korkeudelle on yhteinen ja tehokas tapa työskennellä rakennustyömaalla. Pumputekniikan tyypin mukaan jaetaan mäntä- ja tyhjiömalleihin.

Automaxerit, joissa on pumppu betonin syöttämiseen, ovat myös jib-tyyppisiä ja nuoletonta. Puomin pituus vaihtelee välillä 10-62 metriä, mikä mahdollistaa seoksen käytön jopa monikerroksisten rakennusten rakentamisen aikana.

ABN on paras tapa toimittaa betonia, jolla on monia etuja:

 • nopea ja yhtenäinen liuoksen purkautuminen;
 • sovelluksen yleiskäyttö - työskennellä minkä tahansa betonibrändin kanssa;
 • työskentele suuria määriä seosta;
 • kyky vähentää merkittävästi rakennusaikaa.

Vain päättää: ostaa laitteita tai tilata betonin toimitusta rehun kanssa.

Vuokra tai osta

Nykyään rakennusyritykset usein haluavat vuokrata ja tilata valmiit tuotteet. Tämä säästää huomattavasti aikaa, rahaa ja kuluja kalliiden erikoislaitteiden ylläpitoon.

Samalla asiakkailla on laajempi valinta: voit tilata sekoittimen konkreettisella syöttönauhalla ja toiselle kohteelle tarjota betonin konkreettisia toimituksia ABN: n avulla.

Tarjoamme

VelesArk-yritys tarjoaa asiakkailleen koneiden, laitteiden ja laitteiden vuokraamista betonin toimittamiseksi etäisyydelle ja korkeudelle. Meillä on vaikuttava laivasto erikoistuneita ja moderneja laitteita: betonipumppuista hydraulisiin lokeroihin ja kuljetinhihnoihin.

Säästä aikaa ja rahaa erikoislaitteiden ostoon ja valintaan - vuokraa se VelesArk!

Urheiluvideo

Urheiluvideo

Betonin syöttöhihna 12 m

Betonin syöttöhihna 12 m

Betonin toimitus yksityiselle alueelle, jossa on 12 m kuljetinhihna http://www.betonmo26.ru/

Betonin syöttöhihnavyö

Betonirunko toimitetaan 1. kerroksen ikkunan aukossa. Betonin valmistus ja toimitus. etalonbeton.by.

Betoni Dnepropetrovskissa. Betonisekoittimen toimittaminen ja toimittaminen kuljetinhihnalla.

http://ess.dp.ua/prajs-beton Betonin ja rakennuslaitteiden tilaus Dnepropetrovskissa puhelimitse: 093-10-10-100 Betoni Dnepropetrovsissa.

Betonin toimittaminen kuljetushihnalla vaikeasti tavoitettavissa oleviin paikkoihin ilman, että houkutellaan lisää käsiä.

Betonin toimittaminen kuljetushihnalla vaikeasti tavoitettavissa oleviin paikkoihin ilman, että houkutellaan lisää käsiä. paras.

Betonisekoitin, hihnakuljettimella 16 m. Betonitoimitus Hotkovossa Moskovan alueella

Sekoitin nauhalla. Mariupol. 2013. - Sekoitin kuljetushihnalla. Mariupol. Vuodesta 2013.

Teipin pohjan täyttö sekoittimesta kuljetinhihnalla. Kuljetinhihna

Betonikuormaaja, jossa kuljetinhihna Tuymazy LLC "NOVATOR"

Betonipumpun ainutlaatuinen reitti konkreettiseen käyttöön pommitukselle

Betonituotanto koulupommitilaan betoniputkibetonin (reittien) betonipumpun avulla.

Sekoitin nauhalla. Minsk. Päällekkäin.

Betoni / mikseri nauhalla 12 m 240 ruplasta (Minsk). Hyödy kasvoilla: - vain laatua, ei pelejä betonimerkillä;

Hihnakuljettimen palvelut

Yleiskatsaus sekoittimella, jossa on kuljetinhihna.

III JAKSO. KONKRETTIMET

Hihnakuljettimia käytetään yleensä kesäisin tai maastoon, jossa on lievä ilmasto, kun betonirakenteita ja rakenteita betonirakenteisiin. Kuljettimia käytetään myös kuorma-autojen, nostolaitteiden, täryttimien ja betonipumppujen kanssa.

Kuljettimilla, jotta vältyttäisiin kerrostumiselta, siirrä betoniseos enintään 6 cm: n kartiolla; Samanaikaisesti se ladataan nauhalle, mahdollisesti paksummalla kerroksella. Kuljettajan kaltevuus ei saisi ylittää 18 °, kun seos nostetaan kartiomurilla 4 cm: n ja 15 asteen kulmaan 4,6 cm: n vedellä; seoksen laskeutumisen aikana - vastaavasti 12 ° ja 10 °.

Nauhan nopeus voi olla enintään 1. 3 m / s seoksen viipymisaika nauhalla ja vähentää liikkuvuuden menetystä.

Nauhan yläosassa (työskentely) on tavallisesti lokeron muoto. Litteiden hihnakuljettimien käyttö on sallittua vain enintään 20 m jakelupisteissä. Seuraavat arvot: 1000 mm - nauhan leveys 500 mm ja 1100 mm, leveys 600 mm.

Betonisekoituksen suojaamiseksi auringonvalolta, sateelta ja tuulelta on suositeltavaa asentaa erillisiä osia irrotettavat valolaatikot pääkuljettimien päällä. Talvikaudella pääkuljettimet eristävät ja varustavat tarvittaessa lämmityslaitteilla.

Kuljettimen käyttörummussa on puhdistuslaitteita I, jotka varmistavat sementtipölyn täydellisen poiston hihnasta. Puhdistukseen käytetään kaksinkertaista kaavinta, jolla on vastapaino tai pyörivä rulla, jossa on spiraalimaiset kaavinta.

Kaavin pyöriminen suoritetaan taajuusmuuttajalla kuljettimen johtavasta rummusta. Yksittäisten kaavinten, pyörivien harjojen tai vesisuihkun käyttö ei ole tarpeeksi tehokas. I Hihnan kanssa kosketuksessa olevan puhdistuslaitteen työosa on tavallisesti tehty paksusta kuminauha- tai erikoisteräksestä (kuljetinhihnan ja muiden tähän tarkoitukseen käytettävien korvaavien aineiden käyttöä ei suositella).

Nauhan päiden liitos tulisi vulkanoida alustavalla vilkkumalla liitettävien päiden liimattujen päällekkäisliitosten kanssa. Kun betoniseoksen voimakkuus on enintään 15 m3 / h, nauha voidaan ladata betoniseoksella suoraan säiliöistä sektori-portin läpi manuaalisella säätöllä aukon raon leveydellä. Kuljettimen lastausosien työtelareissa kumirenkaat on asennettu 20, 25 mm: n paksuiseksi suojatakseen nauhaa ja laitteita nopealta kulumiselta. Betonin kovemmalla teholla käytetään erityisiä syöttölaitteita nauhan lataamiseen.

Nauhan purkaminen tapahtuu yleensä kuljettimen lopussa. Väliseinistä seos poistetaan liikkuvilla tai paikallaan olevilla rumpumoottoreilla, jotka on varustettu alustoilla, joiden kaltevuus on vähintään 50,5 °. Hidastuttavien seosten ja pienempien kallistuskulmien purkamisen yhteydessä on tarpeen asentaa tärinänvahvistimet. Jos työn voimakkuus on pieni, betoniseos voidaan pudottaa nauhalta aurat ja veitset, joiden työosat nauhan kanssa kosketuksiin ovat paksusta kuminauha. On kuitenkin pidettävä mielessä, että pluse-release -laitteet nopeuttavat hihnan kulumista.

Kun betonisekoitetta siirretään kuljettimen toiselta osalta ja puretaan sekoitus kuljettimelta, on varmistettava, että betoniseos putoaa pystysuoraan. Yksipuolisten ohjainlevyjen tai visiirien järjestäminen ylikuormituksen kohdissa sekä seoksen vapaa kuluminen kuljetinrullalta ei sallita.

Betonirehu

Betoniyhdistelmä

Betonin toimittamista betonirakenteeseen ovat erilaiset ja määräytyvät työn suunnittelun avulla. Toimitusmenetelmät riippuvat betonin voimakkuudesta, betoniseoksen liikkumisesta, asennuksesta ja asennuksen kustannuksista.

Betoniyhdistettä voidaan toimittaa nostureista, hisseistä, kuljettimista, päällystyslaitteista, pneumaattisista lisäaineista, betonipumppuista.

Noin 70-80% betoniseoksen määrästä toimitetaan rakennusnostureissa kauhojen avulla: pyörivä ja ei-pyörivä.

Korkea rakennusten ja rakenteiden rakentamisen aikana betoniseoksessa toimii hissi. Käytetään pääasiassa kaivosten hissejä.

Massiivisten rakenteiden betonisoitumista maanpinnalla tai alapuolella, käytä hihnaa tai tärinää kuljettimia.

Kuljetushihnat kuljettavat jäykkiä ja hitaasti liikkuvia betoniseoksia. Kuljettimen haittana on se, että hihnan betoniseos voi altistua tuulelle, sateelle, lumelle ja negatiivisille lämpötiloille.

Tärinäsäiliö on avoin, puoliympyrän muotoinen jakokouru, joka on varustettu värähtelijällä.

Tärinän aiheuttaman betonimassan kerrostumisen estämiseksi syöttöetäisyyden ei tulisi olla yli 20 metriä ja syöttökulman tulisi olla 5-20 astetta vaakasuoraan.

Betonin sekoittamismenetelmät:

betoni

Itsekulkuneita puomibetonikerrostoreita käytetään tasoitusmerkinnän alapuolelle sijoitettujen monoliittirakenteiden betonisointiin. Itseliikkuvat jibs tehdään traktoreiden, kaivinkoneiden, pneumaattisen alustan perusteella. Betonirakenteiden etuna on kyky toimittaa betoniseos paitsi yksittäisille pisteille, mutta tasaisesti betonin kaatopaikalle.

Paineilmaruiskutuskoneet

Pneumaattiset päällijäähdyttimet käytetään, kun betoniseoksen voimakkuus on vähemmän kuin 60 m3 siirtymää kohden ja kun pienet tilavuusrakenteet betonoidaan.

Serve-pneumaattiset pumput voivat olla kuivia, kovia ja liikkuvia betoniseoksia.

Kun syötetään kuiva seos, materiaalin kiinteät hiukkaset kierrätetään ilmavirtauksen ympärillä ja ripustetaan putkilinjan läpi putkilinjan läpi.

Stiff betonia siirretään läpivirtausmenetelmällä putkessa; erilliset osat seoksesta, leikkaavat, liikkuvat paineilmalla.

Liikkuva betoniseos kuljetetaan jatkuvana virtana työntömenetelmällä.

Kuivan seoksen kuljetukseen käytettiin sementtipistoolia, suihkukoneita.

Liikkuvien betoniseosten syöttö toteutetaan laastinpumput, joissa on pneumaattinen kiinnitys, kammion pneumaattiset päällirakentajat.

Kammiopneumoripumppu on päärynän muotoinen säiliö, joka on asennettu yläosaan, jossa on ilmatiivis tiiviste, ja alaosassa, jossa seoksen kaula pääsee putkistoon. Se on suunniteltu toimittamaan liikkuvia betoniseoksia. Pneumaattiset paineilmasäiliöt syöttävät betoniseosta vaakasuoraan - 150 m ja pystysuoraan - jopa 35 m.

Betonipumput

Betonipumppuja käytetään syöttämään betoniseosta vaakasuoraan jopa 500 m: iin ja pystysuunnassa jopa 150 m: aan, kun punnitusintensiteetti on enintään 80 m3 betonia siirtoa kohden.

Taajuusmuuttajan toteutuksesta riippuen betonipumput, joissa on mekaaniset ja hydrauliset käyttölaitteet, erotetaan toisistaan.

Riippuen pumppauslaitteen rakenteesta - männästä ja männästä.

Mekaanisesti toimivat betonipumput eivät ole yhtä täydellisiä, koska niillä on merkittäviä painehäviöitä, jotka liittyvät voittamattomien vastusten voittamiseen eli kuolleiden pisteiden voittamiseen männällä alussa ja purkauksen lopussa.

Hydrauliset betonipumput ovat tuottavampia, tarjoavat betoniseosta pitkillä etäisyyksillä vaakasuoraan ja pystysuoraan.

Tällä hetkellä tuotetaan pääasiassa kaksisylinterisiä mäntäbetonipumppuja, joissa on hydraulinen käyttö.

Männän betonisekoittimien betonisekoituksen tarjonta hydraulisella käyttölaitteella riippuu suunnitteluperusteista, ulkolämpötilasta, betoniseoksen koostumuksen oikeasta valinnasta jne.

Betonimassan korkeuden lisääminen voidaan saavuttaa käyttämällä vaihdettavia sylintereitä.

Ulkomailla käytetään laajasti pyörivää betonipumppua. Niiden kapasiteetti on 50 m3 / h.

Kuva 1. Pyörivä betonipumppu

Pyörivät betonipumput palvelevat betoniseosta: vaakatasossa - jopa 100 m ja pystysuunnassa - jopa 30 m.

Pyörivä betonipumppu (kuva 1) koostuu hermeettisestä rummusta (6), jonka sisällä syntyy tyhjiö.

Kumiholkki (4) asetetaan rummun sisäpinnalle. Holkin toinen pää on kytketty pumppuun (3) ja toinen vesisäiliöön (1). Rummun sisällä on roottori - planeettamekanismi (2), jossa on kaksi kumitelaa (5). Rullat pyöriessä rummun ympärysmitta ympäröivät holkki; holkkiin syntyy tyhjiö ja betonisekoitus imetään siihen vastaanottosäiliöstä. Rollers, rolling on holkki, purista osa betoniseoksen betoniputkeen.

Japanissa käytetään pienikokoista betonipumppua (kuva 2).

Kuva 2. Japanin pienikokoinen betonipumppu:

a - rehuseos; b - seoksen imeytyminen; 1 - vesisäiliö; 2 - keskipakopumppu; 3 - manometri; 4 - hydraulinen viestinnän ohjausvipu; 5 - venttiililohko; 6 - sulkuventtiilin säätönuppi; 7 - huuhteluveden säätönuppi; 8 - putki huuhteluletkun liittämiseen; 9 - sulkuventtiili; 10 - kalvo; 11 - betonisäiliö; 12 - betoniputki; 13 - kamera.

Pienikokoinen betonipumppu koostuu kammiosta (13), jonka sisäpuolella on joustava kalvo (10). Vastaanottavan syöttösuppilon (11) aukko sulkee portin (9). Kun keskipakopumppu toimittaa vettä kammioon, kalvo deformoituu ja työntää portin, jälkimmäinen kääntää, sulkee vastaanottosäiliön aukon ja kalvo työntää betoniseoksen osan betoniputkeen (12). Sen kapasiteetti on jopa 20 m3 / h, syöttöetäisyys vaakatasossa on jopa 150 m, pystysuunnassa jopa 25 m.

Betonipumppu

Yleisimpiä liikkuvia betonipumppuja ovat betonipumppu - hydraulinen betonipumppu, joka on asennettu ajoneuvoon ja varustettu hydraulisesti ohjatulla käsikahvalla. Porauksessa asetetaan betoniputkistoja, jotka päättyy joustavaan holkkiin. Betonipumpun kapasiteetti on 40 - 120 m3 / h, toimitusaika: vaakatasossa - jopa 40 m, pystysuunnassa - jopa 30 - 40 m.

 • Betonirakenteet
 • betoniseosta
 • betoniseosta

Betonituotanto työpaikalla

Käytettäessä rakennustyyppiä, betoniseoksen muuttujia ja työn määrää sekä organisaation teknisiä kykyjä käytetään seuraavia tekniikoita.

Toimitus suoraan kuljetusrakennetasolle pysäköintitasosta (kuva 4.27) tai erityisistä betonisbetonisilloista tai telineistä (kuva 4.28).

Edut: yksinkertaisuus (ei välijäämää, ei tarvita nostureita); konkreettinen sekoitus liikkuvuudesta minkä tahansa kokoisen täyteaineen kanssa.

Haitat: rajoitettu soveltamisala; maanrakennetuille rakenteille (teollisuusrakennusten, teiden, alustojen lattiat); suuria rakenteita varten (kun yleiskustannukset ovat perusteltuja).

Betonin syöttö nosturilla (kuva 4.29).

Edut: minkä tahansa parametrin seos; mahdollisuus seoksen annosteluun; suuri syöttöetäisyys: puominosturit 30 m asti (kuva 4.29, b), torninosturit aina 60 m asti (kuvio 4.29, a); mikä tahansa työmäärä.

Haitat: ylimääräinen ylikuormitus ja ylimääräinen aika ennen asennusta; "kuolleita" alueita (ei voida lähettää ikkunaan, katon alle, tunneliin jne.).

Teollisuuden ja siviilirakenteiden tiloissa tällä hetkellä tärkein tapa toimittaa konkreettisia sekoituksia työpaikalle (kuva 4.29).

Hihnakuljettimet. Käytetyt kiinteitä tai liikkuvia, jotka perustuvat ajoneuvon tai traktorin, joka on varustettu Työpuomin pituus 10-20 metriä, ja jossa kuljetinhihna liikkuu betonin seos (kuvio 4,30, 4,31.).

Edut: minkä tahansa parametrin seos; ei tarvita nosturia; korkea suorituskyky (jatkuva virtaus).

Haitat: kuljettimen puomin nousukulma on enintään 15 °, muuten betoniseos "siirtyy takaisin"; tehokasta vain suurella työmäärällä.

Sitä käytetään nollapyörärakenteiden betonoitumiseen: perustuksiin, kellari seiniin, lattioihin, kattoihin jne. Sekä maanpäälliseen osaan, joka ei ole korkeampi kuin toinen kerros (4... 6 m).

Kuva 4.30. Seos syötetään vibro-urien kautta: 1 - vastaanotettava täyttösuppilo; 2 - betonikouru; 3 - täryttimet; 4 - tuet; 5 - kippiauto

Kuva 4.31. Seosten syöttö hihnakuljettimilla (betonirakentajat): 1 - peruskone (nosturi); 2 - vastaanottava täyttösuppilo; 3 - kippiauto; 4 - hihnakuljettimet; 5 - muotti

Betonipumppujen syöttö. Betoniseos, jonka liikkuvuus on OK 8-16 cm, syötetään suoraan halkaisijaltaan 100 ÷ 200 mm: n teräsputkiin suoraan rakenteeseen. Reittietäisyys - jopa 150 m, korkeus - jopa 40 m.

Kompleksissa on: vastaanottava bunkkeri; betonipumppu, joka antaa putkilinjan; Puomi-varsi, johon työputki sijaitsee.

Objektin parametrien mukaan (leveys, korkeus, rajoitusaste jne.) Käytetään yhtä seuraavista teknologiasuunnitelmista:

- kaikki laitteet asennetaan auto betonisekoittimen (sekoittimen) perusteella. Tämä kompleksi voi toimia liikennemuodossa, saada betoniseos laitokseen, toimittaa sen esineeseen ja toimittaa sen asennuspaikkaan. Kompleksi voi toimia staattisessa tilassa, so. valmistele betoniseos laitoksessa ja syötä se muninta-alueelle (kuva 4.33);

- kaikki laitteet on asennettu auton rungolle. Betoniseos toimitetaan muulla kuljetusvälineellä (kippiauto, sekoittimella) ja panostetaan yksikön vastaanottolaatikkoon (kuva 4.32);

- Korkeita rakenteita asennettaessa käytetään erillisiä kiinteitä laitteita: vastaanottava bunkkeri ja betonipumppu sijaitsevat maassa; Varsi-manipulaattori asennetaan työajan horisonttiin ja se järjestetään uudestaan, kun rakenne kasvaa. Nuolella on itsenäinen asema. Betoniyhdistelmä liikkuu pystysuoralla pääputkella, joka kasvaa rakennuksen rakenteena (kuva 4.34);

- kaikki laitteet on asennettu torninosturin rakenteeseen (kuva 4.35).

Edut: korkea suorituskyky (jatkuvuus), ei tarvita nostureita, ei "kuolleita alueita" (syötetään mihin tahansa pisteeseen).

Haitat: Seoksen parametrien rajoitukset: OK - 8-16 cm; sora on alle 40 mm; putkistojen huuhtelukustannukset; betonisekoituksen selkeä ja jatkuva tarjonta.

Menetelmää käytetään suurissa työmäärissä, sivuston rajoitteissa.

Lähde: Rakennusprosessien teknologia. Snarsky V.I.

Betoniyhdistelmä ahtaissa olosuhteissa

Tärkeimmät betoniteollisuuden betonirakenteiden jälleenrakennustekniikan menetelmät ovat seuraavat:

 • kuorma-autojen suoraan purkaminen;
 • tornien tai itseliikkuvien nosturien avulla pyörivissä bunkkereissa;
 • teknisissä siltanostureissa kuljetetaan bunkkereissa ja altaissa (kuva 8.1);
 • bunkkereissa ja altaissa trukkien ja sähköautojen avulla;
 • moottori- ja sähkökärryt, joissa on kippiauto;
 • käyttäen betonirakentajia ja kuljettimia;
 • betonipumput.

Yhden tai toisen betonilaattavan koneen käyttökelpoisuus riippuu työn erityisistä olosuhteista, niiden määrästä ja ehdoista sekä pystytettyjen monoliittirakenteiden rakenteellisista ominaisuuksista.

On suositeltavaa käyttää betoniseoksen syöttöä nostureiden avulla, joiden keskimääräinen betonityö on enintään 20 m3 / shift. Nosturia käytetään samanaikaisesti myös vahvistus- ja muottirakenteiden valmistukseen.

Auto- ja mobiili puominosturit on keuhkokuume-mokolesnom liikkua teleskooppia käytetään pieniä määriä dispergoitujen betonin ja teräsbetonin työpajoissa on yksikerroksista teollisuusrakennusten ja tuotantoa muina kaupoista.

Telaketjunosturilla varustettuja jyrsinostureita ja torninostureita käytetään yleensä betoniseoksen toimittamiseen rakennusten ja rakenteiden rakentamisessa jälleenrakennetun yrityksen alueella. Joissakin tapauksissa niitä käytetään toimittamaan betonia nykyisten työpajojen sisäpuolelle, jotka ovat kyllästettyjä teknisin laittein, esiohjelmoiduissa aukkoissa sulkevissa rakenteissa (kuva 8.2).

Sillanosturien tehokas käyttö betonirakenteiden perustamisen yhteydessä rekonstruoidun korjaamon sisäpuolella pystytettyjen laitteiden betonisekoittamiseen. Samaan aikaan betoniseoksen työvoiman intensiteetti ja kustannukset ovat pienemmät kuin jib-nostureiden käytöstä. Kun käytät sillanostureita betonin sekoittamiseen, on otettava huomioon seuraavat seikat: mahdollisuus käyttää niitä tapauksissa, joissa ne eivät harjoita olemassa olevaa korjaamoa;

tarve suojella kasveja laitteet alueensa nestemateriaalin saastumiselta, joka voi aiheutua kylpyammeet tai roskakorit aikana siirtoa laitteistoilla. Tätä tarkoitusta varten, ennen siirtymistä siltanosturin ämpäri ja suppilo on puhdistettava hiukkasista kiinnittynyt betoni seokseen ja poistoaukkojen kohdalla on liitettävä kannet kangas, kumi-materiaali suojaa vuotamista betoniseoksen.

Betonirakenteen betonirakenteiden betonisointiin betonimyllyjen betonisointia varten betoniseos tulisi toimittaa pienikokoisissa säiliöissä (40-50 l). Kontit on täytetty siirtoastioista, betonisekoittimista ja betonisekoittimista; sitten sähköautoja tai trukkeja, ne asennetaan laiturille, jota silta-nosturi siirtää betonin paikkaan. Säiliöistä betoniseos ladataan uudelleen betonirakenteeseen käyttämällä auto- kuormaimia tai sähköautoja sekä pinnoitteen tiloihin (palkkeihin) kiinnitetyt vinssit ja lohkot.

Jos betonoidaan rakenne, joka sijaitsee span ei ole varustettu yläpuolisella nosturilla, mutta vieressä span, jolla siltanosturin, betonimassa suppilosta kautta siltanosturi puretaan vastaanottava laite asfaltinlevittimen tai hihnakuljettimen, joka sijaitsee vyöhykkeellä toiminnan siltanosturin. Levitin kulkee seoksen läpi seuraavaan tilaan.

Menetelmässä G kuorma-autojen toimittama betoniseos ylikuormittuu säiliöön intrashop-kuljetusta varten kannattimella ja siirtolaitteella (kuva 8.5). Sillanosturin läsnäollessa kauppa-bunkkeriin, joka on kuljetettu asennuspaikkaan. Sen puuttuessa betoniseos ladataan pienempiin säiliöihin, mikä vastaa olemassa olevien trukkien, sähköautojen ja muiden keinojen kuormitettavuutta (menetelmä D).

Rekonstruoitaessa monikerroksisia rakennuksia, jossa kuljetusväline ovat pystysuorassa hissit, ja tarve pieni betoni, seos voidaan syöttää asennuspaikalle käsin kärryt ladataan lataa annostelija ylikulun. Paikka ylikuormitusta ja jakelu sijaitsevat rakennuksen ulkopuolella lähellä hissiä. Vaunut on asennettu hissin lavan ja lattian nostetaan (menetelmä E).

Kun useista satoja kuutiometreistä töistä ja konkreettisemmasta sekoituksesta voidaan käyttää betonipumppuja. On välttämätöntä varmistaa niiden kolmivaiheinen pysäyttämätön työ (menetelmä F). Rekonstruktio-olosuhteissa käytetään tavallisesti betonipumppuja, joiden kapasiteetti on 10, 20 ja 40 m3 / h, betoniputkiston halkaisijaltaan 125, 150 ja 283 mm. Betonipumput on lastattu ylikulkusilta tai sijoitettu kaivoon.

Käytettäessä betonipumppuja suositellaan:

 • Vältä betoniseosten käyttöä pehmeän kiviaineksen murskattua kiviä käyttäen, jos mahdollista, murskattua kiveä, joka on vähemmän terävä;
 • vältä betoniputken kääntämistä 90 ° kulmassa, etenkin pystytasossa;
 • kun betoniseoksen kuljetuksen etäisyys kauhatuilla yli 3 km: n etäisyydellä seosta on lisättävä ennen betonipumpun täyttämistä;
 • betoniseoksen tulisi olla V / C 0,45-0,65 ja kartiomallin 4-10 cm; sementin kulutus - vähintään 270 kg / m 3;
 • Pehmittimien käyttö vaikuttaa positiivisesti betonipumppujen toimintaan;
 • On ehdottomasti noudatettava betonipumpun käynnistys- ja pysäytystapaa.

Kuljetus konkreettisia putkien takaa sen syöttämistä gustoarmirovannye rakenne poistaa ylimääräiset ylikuormitus vaaka- ja pystysuunnassa ahtaissa ja vaikeakulkuisilla alueilla, vähentää huomattavasti ponnistus tasoitukseen vedettäessä suunnittelussa. Lisäksi, kuljetuksen aikana ei muodostu ja tartuntakykyisen mahdollista altistumista ilmakehän olosuhteet betonimassan. Huomautukset. * Pumppu on varustettu runko-puomin pituus jakelu 19 m. ** Suluissa olevat arvot SB-95, jossa ei ole pumppua puomi käyttäen ylimääräinen betonin.

Yleisimmin käytetty betonin valu hydraulikäyttöinen nyt (taulukko 8.2.), Jolla on seuraavat edut verrattuna betonin, jonka mekaaninen käyttö: mahdollinen moduloiva säätöominaisuudet; vähentää konkreettista vastustusta konkreettisen betoniseoksen liikkumiseen betoniin; hankausympäristöissä toimivien osien vähäinen kuluminen. Korkean paineen hydraulinen järjestelmä tarjoaa paine liikenteen sylinterin pumppu, 7-8 kertaa suurempi kuin paine, joka syntyy sylinterin betonipumppu, jossa on mekaaninen ajaa. Nämä ominaisuudet voivat parantaa etäisyys kuljetuksen betonimassan (400 m leima ja alas, ja pystysuunnassa 60 m, parantaa toimintavarmuutta betonin valu ja vähentää virrankulutusta. Emäs betonipumppu hydraulikäytöllä ppm,, (ujo paikallaan ja omalla perävaunu, tunnettu laaja tehoalue (5-60 pg m3 / h), helppous ja toimintavarmuus, liikkuvuutta.

Neuvostoliitossa on pienikokoinen betonipumppu, jossa on hydraulinen käyttölaite, jonka kapasiteetti on 5 m3 / h (У1н; ПН), sähköhydraulisten betonilohkojen tuotanto 25 ja 40 m3 / h (СБ-95А, ППГ-Г), СМ-123) sekä betonipumppu BN -80-20, joiden kapasiteetti on enintään 65 m3 / h KRLZ-257-auton ja betonipumpun SB-126 perusteella, joiden kapasiteetti on 65 m3 / h KAMAZ-58213-auton perusteella.

Ahtaisissa olosuhteissa on järkevää käyttää laitoksia, joissa on jakokupu, betoniseoksen toimittamiseksi asennuspaikkaan (kuva 8.6). Jakelupuomin käyttö eliminoi aikaa vievän työn putkistojen asennukseen ja purkamiseen, jakelupöydän asentamiseen, betonisekoituksen manuaaliseen uudelleenkäsittelyyn. Nuolet on valmistettu kahdesta tai kolmesta nivelletystä liitososasta ja kiinnitetty ajoneuvon perävaunuun, nosturiin tai alustaan ​​betonipumpun kanssa. Rakentamisolosuhteissa betonipumppujen käyttö on erityisen tehokasta (kuva 8.7). Niissä on 3-napainen niveltynyt puomi, jonka betonisekoitussäde on 17 m (BN-80-20) ja 20 m (SB-126). Täysasentoiset nuolet, helppo taittaa muutamassa minuutissa siirrettäessä. Teleskooppisen nivelletyn puomin läsnäolo tarjoaa merkittävän työskentelyalueen työskentelystä yhdestä pysäköintialueesta, kyvyn toimittaa betonia vaikeasti tavoitettavissa oleviin paikkoihin työpaja-alueella. Neuvostoliiton rakennustyömailla käytetään onnistuneesti konkreettisia pumpuja, joissa on niveltyneitä pumput yrityksiltä "Shtter" ja "Putzmeister" (FRG), "Worthington" (Italia) jne. (Taulukko 8.3). Kiinteä- ja veto-betonipumppuja, joiden kapasiteetti on 5. 25 m3 / h, käytetään betoniseoksen syöttämiseen

teräsbetonirakenteiden rakentamisessa, tiheästi vahvistettuja, ohutseinäisiä ja massiivisia rakenteita, joiden tilavuus on 300-2 500 m3 ja joiden kapasiteetti on 40 m3 / h ja enemmän betonirakenteiden betonirakenteen betonirakenteen betonirakenteen betonirakenteen ollessa 5000 m 3 tai enemmän.

Itsekäyttöisiä ja vetoauton betonipumppauslaitteistoja, joissa on varastorakenteiset hydrauliset jakopuomit, käytetään tehokkaimmin vähintään 50 m3: n hajautettujen rakenteiden betonointiin sekä betoniseosten syöttämiseen ikkunoiden ja prosessin aukkojen ja vaikeasti tavoitettavien paikkojen välillä rekonstruoidussa korjaamossa.

Pneumaattisten puhaltimien avulla voidaan toimittaa betonia vaikeasti tavoitettavissa paikoissa tapauksissa, joissa teknisistä syistä betonivarastojen välit ovat väistämättömiä.

Paineilmasäiliöiden kapasiteetti on 5-20 m3 / h, ja vaakasuora betonivalikoima on jopa 200 m. Toimituskorkeus on 35 m ja betonin sisähalkaisija 70. 180 mm. Niitä käytetään pääasiassa tunneleiden rakentamisessa. Teollisessa rakennustöissä jälleenrakennuksen aikana on suositeltavaa käyttää Ukrainan SSR: n NIISP Gosstroyn Dnipropetrovsk-sivuliikkeen kehittämiä liikkuvia yksiköitä PPTU-2 ja PPTU-3. Asennukset on asennettu pneumaattisten renkaiden alustalle ja niitä voidaan hinata autolla tai traktoreilla. PPTU-2: n ja PPTU-3: n kapasiteetti on 8 ja 16 m3 / h, betoniseoksen alue on vaakasuorassa 200 m: n korkeudella, pystysuora on jopa 60 m, putken sisähalkaisija on 145 ja 193 mm, kuljetettavan betoniseoksen liikkuvuus on yli 3 ja -2 cm

Itseliikkuvat hihnakuljettimet sekä kuljettimet käytetään betonisekoitteen syöttämiseen 20-90 m3 / päivä voimakkuudella, kun eri betonipäällysteitä betonoituu. Betonipölynimureita käytetään merkittävään betonirakenteiden betonisointiin ja rakennustöihin ja rakenteisiin, jotka on liitetty työpajoihin tai jotka on rakennettu jälleen rakennetun yrityksen alueelle. Hihnakuljettimet on suunniteltu pääasiassa monoliittirakenteisiin, joiden pienet mitat suunnitellaan (5-8 m2), jotka on järjestetty rekonstruoidun korjaamon sisällä. Betoniyhdistettä kuljetushihnoilla syötetään aina 100 m: n etäisyyteen, kun liikerata on muuttunut tarpeesta ohittaa yrityksen tekniset laitteet ja tulla teknisiin aukkoihin.

Ahtaisissa paikoissa olosuhteissa on mahdollista käyttää itsekulkuneita betonilaitteistoja, joissa on LBU-20-tyyppinen teleskooppipuomi, jonka läsnäolo mahdollistaa betoniseoksen syöttämisen ja jakelun prosessin koneistumisen suurella työskentelyalueella koneen yhdestä pysäköintialueesta. Joten TSNIIOMTP: n kehittämän levittimen LBU-20 avulla yhdestä pysäköintialueesta on mahdollista syöttää ja levittää betoniseosta 3-20 metrin etäisyydellä puomin pyörimisakselista sen pyörimiselta 360 °.

Värähtelevien kuljettimien käyttö on tehokasta, jotta toimitetaan konkreettinen sekoitus uppoasennetuille pienikokoisille rakenteille (enintään 10 m2), jotka sijaitsevat jälleenrakennetuissa työpajoissa. Jos ajoneuvoille ei ole mahdollista päästä kuljettajan tärisevään syöttölaitteeseen työpajaan, se voidaan asentaa myös ulkopuolelle. Tällöin tärytyskanava kulkee seinän teknisen reiän läpi. Betoniseos kuljetetaan alas 5-20 asteen kulmassa 30 metrin etäisyydellä.

Betoniseoksen kuljetus betonilaivan koneen vastaanottolaitteeseen tai mahdollisissa tapauksissa betonisekoittimia käytetään suoraan suunnittelussa, mikä varmistaa korkean liikkuvuuden betonirakenteen toimituksen ja säätelee sen toimitusta. Ajoneuvosekoittimia SB-69, SB-92 ja SB-92-1 valmistetaan valmiiksi sekoitetulla tilavuudella 2,5 ja 4 m3 MAZ-503B, KrAZ-258 ja KAMAZ-5511 -ajoneuvojen mukaan.

Betonirehu

Ilman konkreettisia rakennusmateriaaleja ei voida kuvitella. Tämä on kaikkein vaativin materiaali, jonka avulla voit luoda kestäviä, luotettavia ja kestäviä rakenteita, jotka kestävät ilmakehän ja mekaanisen rasituksen.

Jos konkreettisen sekoitteen valmistukseen tai hankintaan ei ole ongelmia, toimitusongelmat voidaan ratkaista, mutta betonin toimittaminen on kenties ketjun tärkein prosessi.

Syy on se, että betoni on melko erityinen materiaali, se kovenee nopeasti. Siksi se on suojattava auringonvalolta, sademäärästä, jäädytyksestä ja viipymättä toimitettava alueelle täydellisessä kunnossa ilman laadun ja parametrien menetystä. Palvelun tulos, käytetty aika ja kustannukset riippuvat suoraan nopeudesta, valitusta toimitustavasta ja seoksen laadusta. Betonin ja hylsyn ansiosta voit täyttää sen tietyssä paikassa helpottamaan työtä ja nopeuttamaan rakentamista. Riittää vain ohjata holkki syöttää betonia muottiin ja jakaa tasaisesti ratkaisu.

Betonilaitos "Beto +" valmistaa betonia ja tarjoaa täyden valikoiman palveluita: betonin valmistus, toimitukset ja toimitukset. Käytämme nykyaikaisia ​​erikoislaitteita ja tarjoamme useita ratkaisuja ongelmaan.

Betonin syöttö etäisyys

Lähetys ja toimitus liittyvät läheisesti toisiinsa. Jotta välitettäisiin tarvittavat kuljetukset välittömästi eikä ylimääräisiä varoja käytettäisi, sinun on toimitettava etukäteen menetelmä ratkaisujen toimittamiseen ja selvittämään, mikä konkreettinen syöttölaite on asian kannalta merkityksellisempi. Betonin tarjonta laitoksessa suoritetaan:

 • Pitkä ja vakio lokero
 • Kuljetinhihna
 • Autobenonpumput (ABN)
 • PUMIK, joka yhdistää betonipumpun ja sekoituskoneen samanaikaisesti.

Betonin syöttö paineistetaan käyttäen betonipumppua ja voit kuljettaa seoksen suoraan kaatopaikalle. Hän pystyy soveltamaan ratkaisua paitsi 100 metrin paineessa myös myös 0 - 42 metrin korkeuteen. Betonipumppaus betonipumpulla takaa hiljaisen toiminnan, tasaisen jatkuvan käytön ja korkean suorituskyvyn 90 - 163 m3 / h. Betonin toimittaminen betonipumpulla vaatii nostureita ja mahdollistaa seoksen toimittamisen mihin tahansa kohtaan.

Betonin syöttöasemat voivat olla paikallaan ja liikkuvia. Mobiili on kiinnitetty auton runkoon, käytä moottoritehoa ja varustettu jakopuomilla. Voit kiinnittää niihin metalliputket ja asentaa letkuja betonin syöttöön, mikä lisää laastin kulutusaluetta. Teknologian tärkeimmät edut ovat liikkuvuus, teho ja rakennusajan lyhentäminen. Ainoa haittapuoli on korkea hinta, joten jos tarvitset betoniasemaa, vuokrauslaitteisto on paras vaihtoehto.

Betonisekoittimen toimittaminen kuljetinhihnalla

Betonikuljettimen luovutuksella on sen edut. Kuljetushihna on erityinen kumitie, johon ratkaisu liikkuu. Betonin syöttönauhan raiteen leveys on 40 cm, pituus vähintään 10 metriä. Ne soveltuvat liuoksen purkamiseen enintään 4 metrin korkeudelle. Heidän työnsä on enemmän kuin kuljettimen tuotanto. Betonin syöttölaite asennetaan betonisekoittimeen ja sallii betonirakenteita, joiden pituus on suuri. Betonirunkohihnan tarjonta on välttämätöntä, jos

 • Sekoittimen sisäänkäynti lähelle
 • Laitos sijaitsee betonitehtaan lähellä.

Betoni nauhateollisuudella on hyvä suorituskyky, takaa laastarin jatkuvan tarjonnan ja on paljon halvempaa kuin muut vaihtoehdot. Jos tarvitset teippiä betonin toimittamiseen, älä kiirehdi ostamaan sitä. Tilausten toimittaminen ja toimittaminen meiltä, ​​vuokrausvälineet vaativat paljon vähemmän investointeja.

Säätöä asennettaessa voidaan myös vaatia betonireikää. Se sijaitsee kulmassa ja yhdistää säiliön betoniin ja tulevan pohjan muottialueelle. Käytön ansiosta valukappale on paljon parempi ja nopeampi, valmistettu seos virtaa muottiin oman painonsa vaikutuksesta "painovoimalla", joissakin tapauksissa on mahdollista työntää ratkaisun kulkua tavallisella lapalla.

Toimitus ja toimitus avaimet käteen -betonia!

Betonilaitos "Beto +" tarjoaa täyden valikoiman palveluita, jotka alkavat tuotannosta ja päättyy toimituksen toimitukseen ja toimitukseen suoraan kaatopaikalle. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivat laitteet ja järjestämään ratkaisun toimitukset vähäisin investoinnein. Olemme kattavasti lähestymässä tehtävää, ja katsomme:

 • Ratkaisun tilavuus
 • Merkki ja tiheys betonista
 • Ilmasto-olosuhteet
 • Etäisyys, jota sinun tarvitsee soveltaa ratkaisua
 • Tarve toimittaa korkeuksiin, jne.

Tästä riippuen on selvää, että on parempi valita konkreettisesta syöttöputkesta letkujen tai sekoittimen avulla konkreettinen syöttönauha, jotta työ saadaan nopeasti, huolellisesti ja sovitettuun budjettiin.

Voit tilata tilauksesi juuri nyt! Jätä hakemus verkkosivuilla tai ota yhteyttä laitoksen edustajaan puhelimitse, määritä tarvittava määrä seosta. Purkautumisolosuhteet ja kohta, johon ratkaisu on tarkoitus toimittaa. Koordinoimme kaikki vivahteet, laskemme palveluiden kustannukset, teemme nopeasti ja tehokkaasti. Ammattilaiset kuljettajat, joilla on vuosien kokemus taitavasti käsittelevät tekniikkaa, suorittavat työnsä tarkasti ja taatusti selviytyvät vaikeimmasta tehtävästä.

Palvelujen tarjonnan hinta

Kuinka paljon se maksaa ratkaisun toimittamisesta riippuu työn ja valittujen laitteiden monimutkaisuudesta. Tietenkin betonin tavanomainen syöttö sekoittimelta on paljon halvempaa kuin betonipumpun tai aseman käyttäminen. Palvelumaksujen lisääminen voi johtaa seuraaviin:

 • Työskentele ahtaissa olosuhteissa
 • Toimitusalue
 • Betonikorkeus
 • Arkiston kiireellisyys.

Betonin toimittaminen sekoittajalla kuljetinhihnalla lasketaan kullekin m3 liuokselle. Voit laskea arvioidut kustannukset itse käyttämällä sivuston online-laskuria.

Jos olet kiinnostunut betonista, toimituksesta tai toimituksesta, ota yhteyttä. Olemme Pietarissa, mutta täytämme tilaukset koko Leningradin alueella. "BETO +" palveluksessasi!