Opas, miten korotat talon omilla kädillä ilman monimutkaisia ​​mekanismeja

Rakentaminen puumateriaalien avulla on kasvamassa, ja tämä selittyy helposti ympäristöystävällisemmän ja miellyttävän asukkaiden mieltymyksissä ja elävissä materiaaleissa. Mutta joskus rakennuksen virheiden tai talon alapuolella sijaitsevan puun vahingoittamisen takia on tarpeen korjata, mikä on mahdotonta toteuttaa ilman koko laatikon nostamista. Onneksi siitä syystä, että yksitasoiset mökit, jotka on valmistettu tukkeista tai tukkeista, eivät ole yhtä raskaita kuin kivi-, tiili- tai vaahtoblockit, tällainen työ, jos tekniikkaa noudatetaan, voidaan tehdä ilman houkuttelemista kalliilta asiantuntijoilta tai työntekijöiltä.

Jos asut Pietarissa ja Leningradin alueella, etkä ole varma itsekunnostuksen tuloksesta kotona, voit ottaa yhteyttä Glav-Pvai -yhtiölle, ne nostavat talon riittävälle rahalle ja lyhyessä ajassa.

Asunnon valmistelu nousulle

Kaikki päälliköt, joilla on kokemusta talon omasta kädestä, suosittelevat ennen työn aloittamista valmistelemaan itse rakennetta ja suojelemaan sitä tuhoamiselta noston tai liikuttamisen aikana. Ensimmäinen asia on vahvistaa seiniä estäen heitä kallistamasta. Tämä tehdään metallilevyjen hihnoilla, jotka on kiinnitetty ruuveilla nurkkiin ja tukkien tai lohkojen riviin ja kiinnittävät siten koko laatikon. Jos uunissa on sisäänrakennettu uuni ja sen pohjalla on talon alla oleva piha, se on pakattava pölyn ympärille, jotta se ei vahingoitu työn aikana.

Sinun täytyy valmistaa nostolaitteet etukäteen, ja mitä laitat nostetun talon pohjalle. Nostokapasiteetit, joiden nostokapasiteetti on vähintään 7-10 tonnia, voivat olla mitä tahansa, mutta mekaaniset niistä ovat edullisimpia niiden luotettavuuden kannalta, mutta sinun on vain asetettava puupalkki, koska puu on mahdollisimman kestävä ja ei räjähtää kuin tiiliä. enemmän hiekkalaatan tai kuoren kallion kanssa.

Jos haluat vain nostaa koko rakennetta, mutta myös siirtää sen jonkin matkan, valmistaa ja kirjaa saman halkaisijan - ne eivät voi vain väliaikaisesti asentaa rakenteen vaan myös siirtää sitä mihin tahansa suuntaan melkein mihin tahansa matkaan. Ja lopuksi, ei ole tarpeetonta mainita, että on toivottavaa poistaa kaikki huonekalut ja asiat huoneista, koska tämä helpottaa suuresti päätehtävän toteuttamista.

Ohjeita talon omaksumiseen

Nousu alkaa yhdestä kulmasta. Enintään metrin etäisyydellä sen alusta on valmistettu kiinteä säätö, johon nostovivut asennetaan. Pohjana voi käyttää useita neliön tai suorakaiteen muotoisia puupaloja, joiden paksuus on vähintään 15 - 20 cm. Ne asetetaan seiniin siten, että ne muodostavat luotettavan perustan nostomekanismeille. Jos talon perustana on teräsbetoni, jolla ei ole merkkejä tuhoamisesta, sitä voidaan käyttää pohjana. Nostopisteiden vieressä valmistele prosessissa käytettävää hienonnettua puuta. Varmista, että kaikki talon elementit eivät enää liity perustukseen ja maahan, voit jatkaa päätehtävän suorittamista.

Kun kysytään, miten hoitaa talo omilla kädillä, on yksi oikea vastaus - hitaasti!

Kun olet asentanut tukipylväät tukevasti, alat nostaa niitä hitaasti - enintään 3-5 cm kerrallaan. Nosta hieman kulmaa, aseta lankku ja palkki seinän tason alle, laske sitten hissi ja siirry seuraavaan kohtaan. Vaarallisinta on talon erottelun hetki sen perusta, joten noudata tätä prosessia huolellisesti. Jos mitään varoitusta löydetään, hävitä se ensin ja jatka sitten.

Kun laatikko on onnistunut erottelemalla alustasta, voit nostaa jokaisen kulman 7-10 cm: n korkeudella ja kiinnittää sen jalustoihin siirtyäksesi seuraavaan kohtaan. Aluslevyjen tulee olla koko seinämää pitempään enintään 2 metrin etäisyydellä. Tämä ei salli rakenteen muodonmuutosta, ja lisäksi talo on kiinteästi kiinnitetty väliaikaisesti. Nosta sitä haluttuun korkeuteen, tasoita lattiataso vaakasuoraan ja kiinnitä tukevasti tukeen, siirrä kuluneiden kohteiden vaihto tai korjaus. Jos talon on nostettava omilla kädilläsi ja siirrettävä se mihin tahansa suuntaan, sen alle 30-50 cm: n etäisyydelle on asetettu saman osan pituiset lokit, joiden pituus on 2-3 metriä, ja koko mökki rullaa niitä oikeaan suuntaan.

Paeta kaupungista: remake mökki pysyvässä asuinpaikassa

FORUMHOUSE-asuntokysymyksen ratkaisu - laajennamme vanhaa mökkiä ja käännymme sitä täysivaltaiseksi maalaistaloksi.

Monet kaupunkilaiset, jotka ovat kyllästyneet päivittäiseen tyytymättömyyteen, ajattelevat liikuttaessaan meluisasta megalopolisista luontoon. Kaikilla ei kuitenkaan ole varaa ostaa maata yksittäisten asuntojen rakentamiseen kaupungin lähellä ja rakentaa suurta taloa siihen. Tässä tapauksessa ratkaisu voisi olla vanhanaikaisen "piilotetun omaisuuden" käyttö.

Monet ainakin kerran ajattelivat siirtymistä "maahan" pysyvään oleskeluun. Mutta monet eivät vieläkään uskalla päättää ratkaisevaa askelta - tällaisten yli kymmenkunta vuotta kestävien rakennusten tuhoutumista pelotellaan. Ja myös täydelliset olosuhteet, jotka ovat välttämättömiä viihtyisän asumisen kannalta ympäri vuoden.

Kuitenkin, jos et anna periksi, voit lisätä mökkiä ja muuttaa sen "karkiksi" (alla olevassa kuvassa). Ohjeellinen kokemus käyttäjältä FORUMHOUSE Mikhail Yakushkin, foorumin lääkärin Bormental.

Vaimoni ja minä olemme kyllästyneet asumaan konkreettisessa laatikossa, jossa meluisten naapureiden vuoksi on mahdotonta nukkua ja levätä normaalisti. Haluan kotini luontoon. Maan ostaminen ja talon rakentaminen, emme ota taloutta, vaikka myymme kahden huoneen huoneiston. Minulla on mökki 6x4 kaupungissa, CNT: ssä, 5 hehtaarin juoniin. Mökki on rakennettu vuonna 1982. Rakenne on erittäin matala maanpinnan yläpuolella. Vaimoni ja minä vietämme koko kesän maalaistalossa, koska maan talvehtien heikko eristys on kylmä. Päätin uudistaa mökki ympäri vuoden elämää, mutta en tiedä miten se tehdään. Toivon auttaa foorumin jäseniä.

Tämä tilanne on tuttu monille. Algoritmi tämän ongelman ratkaisemiseksi on seuraava: kaikki rakenteet on aloitettava selkeästi kehitetyllä suunnitelmalla. Siksi päätämme ensin, mitä haluamme saada rakennuksesta seurauksena, ja sitten ajattelemme, että voimme lisätä, lisätä, muuttaa ja mitä meidän on tehtävä tämän tekemiseksi.

Vaihe yksi - Arvioi "resurssisi"

Maaseudun mukavaan oleskeluun tarvitaan kolme pääkomponenttia:

 1. Lämmönlähde;
 2. sähkö;
 3. Vesihuolto.

Ennen muutosten aloittamista sinun on tarkasteltava dachaa ulkopuolisen katseen kanssa. Ainoastaan ​​tällainen lähestymistapa antaa mahdollisuuden arvioida rakenteen heikkenemisen aste, mahdollisuuden korjata tiettyjä komponentteja tai tarvetta niiden täydelliseen muuttamiseen.

Rakennuksen tarkastus on parasta aloittaa säätiön arvion perusteella. On selvitettävä, onko siinä halkeamia, selvittääkseen niiden syvyyttä ja avoimuutta. Lisäksi selvitämme, millainen säätiö on, mitkä ovat dacia, sen pohjan syvyys, maaperä ja pohjavesi. Epävarmoissa tilanteissa on suositeltavaa käyttää asiantuntijaa, joka voi antaa asiantuntijalausunnon.

Yleensä vanhat mökit rakennettiin rakennusaineiden puutteeseen. Tämä heikensi niiden suunnittelua ja suorituskykyä. Ja tällaisten huviloiden perustaminen on yksinkertaisin - sarake. Tällainen pohja altistuu pakkasenkaltaisten voimien negatiivisille vaikutuksille (kuvassa yllä). Pylväät tanssivat, talo kaikkina vuodenaikoina laskeutuu tai nousee. Tulos - ovi on vinossa, ikkunat eivät sulkeudu. Rakennuksen toinen puoli voi olla korkeampi kuin toinen. Poistu - vanhan säätiön uusi / korjauslaite ja toimenpiteiden hyväksyminen, joilla minimoidaan pakkasenkestävät voimat.

Säätiön kunnon arvioinnin jälkeen tarkasta lattia. Katse maanalaiseen. Katsomme, missä tilanteessa on viivästyksiä. Vanhoissa rakennuksissa, jotka ovat alhaalla maanpinnan yläpuolella, puu voi vahingoittaa vakavasti hajoamisprosesseja. Tällainen lattia "kävelee" jalkojesi alle tai jopa epäonnistuu joissakin paikoissa.

Samoin tarkastakaa seinät, katot ja kattorakenteet. On tarpeen ymmärtää, mitä talosta on rakennettu, mitä käytettiin katemateriaalina, eristys (jos se on olemassa). Arvioimme ristikkojärjestelmän tilan, etsimme vuotoja katolla. Seuraavaksi siirrymme viestintään, koska sähköjohdotus vaatii 100% täydellisen korvaamisen.

Ainoastaan ​​tällainen lähestymistapa voi antaa yleisen kuvan dachan tilasta. Selvyyden vuoksi on syytä kirjoittaa kaikki paperinpalan rakenteen hyvät ja huonot puolet kahdessa sarakkeessa. Sitten arvioida, mitä muutosta voi kaataa. Hätätilanteen sattuessa on joskus taloudellisesti mahdollista purkaa vanha rakenne kokonaan, ja sen sijaan rakentaa pieni, yhden kerroksen talo pienellä alueella kehystystekniikan avulla. Jos dacha on tyydyttävässä kunnossa, otamme sen muutoksen.

Vaihe kaksi - kehitä asettelua

Vakaa päätös tehdään - käännämme mökin täyteen kotiin. Prosessin tulisi alkaa tulevan rakenteen ulkoasun kehittymisen myötä. Vanhojen mökkien vakiokoko on noin 6x4 metriä. Tällainen alue ei selvästikään riitä täysimittaiseen ja ennen kaikkea - mukavaan asumiseen 2-3 hengen perheelle. Siksi, vanhentuneen rakennuksen purkamatta, ajattelemme, kuinka maaseudun taloa voidaan kasvattaa omilla käsillänne, mitä ja miten se parhaiten liittää siihen, jotta hyödyllinen alue laajennettaisiin vähäisin muutoksin ja kirjoittaisi rakennuksen enintään 6 aaria.

Mielestäni paras ratkaisu minun tapauksessani on tehdä laajennus taloon G-kirjaimen muotoon, jonka koko on 3x7 metriä, eikä puoliksi peitetty veranta 1,5 x 4 metriä.

Lääkäriin liittyvä aihe löysi laajan vastauksen foorumissa. Monet antoivat huomautuksensa, ehdottivat vaihtoehtoja talon uudistamiselle ja laajentamiselle. Tällainen päätös ilmaistiin - laajennuksen sijasta laita bungalow rakennuksen eteen ja sisäänkäynti keskellä. Sisäänkäynti on koiran talon läpi. Yksi tapa - keittiö, toinen - kylpyhuone, suihku jne. Älä myöskään unohda lattian ja katon eristystä kivivillaa jne.

Muita vaihtoehtoja tarjottiin myös tilaustyön rekonstruoimiseksi, minimaalisella uudella työllä ja keinoilla, jotta saataisiin suurin käyttökelpoinen alue.

Mielestäni eniten talousarviota koskevassa vaihtoehdossa on laajentaminen 3x6 metrin mittaisella verannalla (rakenneuudistussuunnitelma on esitetty alla olevassa kuvassa). Tämä lisää rakennuksen kokoa 6x7: een, ja voit myös voittaa lisää neliömetriä. Sen sijaan, että käsiteltäisiin maailmanlaajuisia muutoksia, on parempi investoida lisäeristeeseen, erityisesti makuuhuoneisiin: eristämään talon 20-30 cm vaahtoa. Tämä tuo huomattavaa vaikutusta.

Tarkastele varovaisesti kylpyhuoneen ja keittiön sijoitusmahdollisuuksia. On parasta, jos ne ovat samalla puolella taloa. Joten on helpompi asentaa viestintä, eikä johdata heitä läpi koko talon, jos nämä huoneet sijaitsevat rakennuksen eri osissa.

Maan talon uudelleenrakentamisen yhteydessä sen omistajan on laskettava etukäteen etäisyydet suunnitellusta "remakeistä" lähialueelle. Muussa tapauksessa voi käydä ilmi, että uuden rakennuksen mitat ylittävät sallitut etäisyyksien etäisyydet naapurin aidan ja muiden kohteiden rajalle tai muunnettu kesämökki sävyttää puutarhan.

Siitä huolimatta, että lääkäri halusi Settler-foorumin jäsenen ehdottaman vaihtoehdon, sitä ei ollut mahdollista toteuttaa.

Minun piti hylätä tämä suunnitelma, koska puolelta, jolla Settler ehdotti laajentamista, minulla on tie. Ja talo sijaitsee puolen metrin päässä juonialueen rajalta. Etelän puolella, myös puoli metrin päässä, on naapurin juoni. Siksi mökki voidaan laajentaa vain pohjoiseen ja enintään 3 metriä. Päätin - pidä jatko sivulle ja suurentaa rakenteen korkeutta. Aion tehdä hellä kaltevuus verannalla, jotta suurin osa toisen kerroksen alueesta.

Talon rakenneuudistuksen suunnittelussa sinun on laskettava etukäteen vahvuusi ja taloudelliset valmiudet. Päätä kuka johtaa sotkuinen joukkue tai itse. On järkevää tehdä yksinkertainen työ (puusepäntyöt jne.) Itsenäisesti ja monimutkaiseen työhön (teknisten verkkojen rakentaminen) asiantuntijoiden kutsumiseen. Lisäksi on syytä olla varovaisia ​​"asiantuntijoista", jotka sitoutuvat uudestamaan dacha rakentaakseen säätiön lämmityslaitteiden asennukseen. Harjoittelu osoittaa, että tällaisten "laajan profiilin" päälliköiden työn laatu on kummallakin jaloilla.

Kolmas vaihe - siirry muutokseen

Talon rakennemuutoksen käsitteen jälkeen kehitettiin foorumin jäsen, joka perusti säätiön muutoksen. Päätettiin nostaa talon liittimiin 40 cm: n päähän ja sijoittaa se sarakkeeseen, joka koostuu 16 tukipisteestä.

Matalan kellarikerroksen rakentamisen aikana, etenkin kasteluvedessä, emme unohda kuinka lämmittää se, tehdä lämmitetty sokea alue ja laittaa viemäröintijärjestelmä. Tämä toimenpidekokonaisuus on kuvattu yksityiskohtaisesti artikkelissa "Oikea kakun lämminverinen alue". Peruskorjauksen jälkeen lattia eristettiin vaahtomuovilla PSB-S-15, jonka paksuus oli 10 cm.

Seuraava askel mökin muuttamiseksi pysyväksi asunnoksi oli keskeytymätön vesihuolto. Ratkaisu kaivasi kaivoa 8,5 renkaalle. Joten talvella vesi ei jäätyisi, lämmityskaapeli kytkettiin talon sähköjärjestelmään ja putki itsessään oli hyvin eristetty. Foorchanin talon vettä toimittaa pumppaamo.

Lisäksi syntyi kysymys jätteen hävittämisestä. Vaunu kadulla ei ole vaihtoehto pysyvälle elämiselle. Foorumin jäsen ei päättänyt tehdä vakioon betonirenkaita (koska sivusto on pieni), mutta asentaa syvä biologinen puhdistusasema. Tämä säästi hänet päänsärkyä laitteiden suodatuskentiltä, ​​joita tarvitaan jäteveden puhdistamiseen tavallisesta saostussäiliöstä.

Talon eristämiseksi seinille asetettiin 150 mm vaahtomuovia ja katolla 200 mm. Tämä toimenpide, yhdessä kaksoisikkunatyyppien korvaamisen kanssa, antoi foorumin jäsenelle mahdollisuuden asua talvella talossa, jota tilapäisesti lämmitettiin sähkökattiloilla.

Taloni seinät on sisustettu sisäpihan jäljittelyllä, katto on verhoiltu liukuportailla. Myös hyvin eristetty liitäntälaite päällekkäin. Huolehdi varovasti kaikista raidoista. Kaikki uudenvuoden juhlapäivät, vaimoni ja minä käytimme talossa ja, kuten he sanovat, kokivat sen. Joskus lämpötila ulkona laski -24 astetta. Talossa oli mukava 24 astetta.

Huolimatta sähkön riittävän tehokkuuden lämmityksestä forumchanin päätti, että se oli taloudellisesti kannattamatonta. Siksi hän hankki kiinteän polttoainekattilan, jonka kapasiteetti oli 12 kW, pelleteillä. Käytäntö on osoittanut tämän ratkaisun tehokkuuden. Talvella, yhdellä välilehdellä pelletit bunkkeriin, kattila, joka säilytti mukavan lämpötilan talossa, työskenteli keskimäärin 4 päivää. Ulkopuolella kauemmin - noin 7 päivää. Kattilaan kytketty epäsuora lämmityskattila on varustettu sisäänrakennetulla 2 kW: n sähkölämmittimellä. Tästä johtuen kattila sammutetaan kesällä, koska kuumaa vettä lämmitetään sähköllä. Jos kattilan onnettomuus on talvella, kattila pystyy säilyttämään jäähdytysnesteen positiivisen lämpötilan jonkin aikaa ja estämään lämmitysjärjestelmän sulatuksen.

SNT: n sähkökatkoksen sattuessa forumchanin asetti taloon keskeytymättömän sähköjärjestelmän, joka täydentää sitä bensiinigeneraattorilla.

Lopullinen asuinpaikan talo oli videovalvontajärjestelmän asennus.

Miten laajentaa maalaistalo omilla käsillään halvalla

Foorchaninin laskelmien mukaan hän vietti noin 1,5 miljoonaa ruplaa vanhan mökin muuttamiseen 75 neliön mukavassa talossa. Näistä insinööri vei yli 500 tuhatta ruplaa, mukaan lukien vesihuoltojärjestelmän, lämmityksen, jäteveden ja sähköasentajien asennuksen kustannukset.

Mökkien muuttaminen täysimittaisessa talossa - vastuullinen tapahtuma. Pääasia on uskoa itseesi, eikä ole ujo, kun pyydät neuvoja sivustosi asiantuntijoilta.

Kun olet lukenut aiheen Kuinka kehittää kehäkahta 6x4 pysyvässä asunnossa, näet kaikki jälleenrakennuksen vaiheet. Voit myös selvittää, kuinka korottaa talon ja korjata säätiön alla ja lukea aiheen yksityiskohtaisella kuvauksella siitä, että talli on muutettu pysyvästi asumaan. Katso video, joka kuvaa yksityiskohtaisesti, miten mökille annetaan kaikki tarvittavat viestinnät. Toinen video näyttää talonrakennuksen päävaiheet.

Miten nostaa talon taloon säätiöön. Opas, miten korotat talon omilla kädillä ilman monimutkaisia ​​mekanismeja.

Puutalot eivät ole vain kauniita, ne ovat myös erittäin lämpimiä ja viihtyisiä. Kuitenkin puulla on yksi suuri haitta - se imee hyvin vettä ja siksi rots. Tällä hetkellä kaikki rakennusmateriaalit kyllästetään erikoisvalmisteilla, jotka varmistavat sen turvallisuuden jo vuosia. Vanhojen rakennusten taloja ei kuitenkaan ole varustettu tällaisella suojalla, joten alemmat vanteet tulevat hyödyttömiksi. Lisäksi kaikki puurakennukset kutistuvat voimakkaasti kahden ensimmäisen vuoden aikana, joten alemmat lokit tuhoutuvat paljon nopeammin riippumatta siitä, käytitkö erityisiä valmisteita vai ei. Jos kohtaat tällaisen ongelman, ainoa tie ulos on korvata alemmat vanteet. Ja tätä menettelyä varten tarvitaan tikka, joka nostaa talon.

Ensinnäkin, sinun on ymmärrettävä tarkasti, mitä työkaluja ja materiaaleja tarvitaan. Uusien tukkien lisäksi tarvitaan tukipalkkeja, rakennus- ja puusepäntyötarvikkeita, taloja nostettaessa, nimittäin liittimiä, jotkut rakentajat tekevät vain yhden asian, mutta tämä vaatii jonkin verran kokemusta ja teoreettista tietoa: sinun on tiedettävä, missä ja miten asentaa laitteita niin, että sallia vinoutumisen. Yleisenä informaationa voimme selittää: yksi talon nostoa käytetään vuorotellen kaikissa seinissä, nostaen taso korkeintaan 6-8 cm kerrallaan. Sitten sinun on korjattava ylemmät lokit epätasaisilla palkkeilla, minkä jälkeen voit siirtyä seuraavaan seinään. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että koko taloa säilytetään vain asennetuilla tuilla ilman turvaverkkoa. Siksi jotkut asiantuntijat uskovat, että yhden telineen käyttö on perusteltua vain yhdessä tapauksessa - kun on tarpeen nostaa rakenteelta vinossa toiselle puolelle. Itse asiassa alemmat vanteet eivät ole rakennettu koko talon, mutta vain yhden tai kaksi puolta.

Kuinka monta pistoketta tarvitset? Vähintään kaksi, mutta mieluiten neljä - yksi kullekin talon kulmalle. Riippuen talon painosta, valitse rakenteen mukainen kuormitus kappalemäärällä jaettuna liittimien lukumäärän mukaan ja lisää pieni marginaali niin, että laite ei toimi sen ominaisuuksien rajoissa. Nyt sinun on valmistettava paikka heille - leikkaa aukot mätäntyneisiin lokeihin terveelle puulle. Laitteet on sijoitettava pohjaan tai tiukkaan maahan, peitetty vahvalla ja paksulla aluksella. Nostopään alla on parempi laittaa paksu teräslevy, jossa on pieni kohouma, mikä estää liukumisen. Talon pitäisi nostaa tasaisesti, koko ajan tarkistaa tasolle. Vinkki: älä määritä tasoa silmämääräisesti, älä säädä sitä pitkin pidennettyä varren pituutta, nostinta painetaan tukipintaan (lauta tai maahan) talon nostamiseksi, joten tämä indikaattori ei kuvaa objektiivista kuvaa.

Vielä on selvitettävä vastaus viimeiseen kysymykseen: "Mistä oikea laite saadaan?" On erittäin kallista ostaa kaksi tai jopa neljä kappaletta, erityisesti yhden kerran. No, jack, oletetaan, on aina hyödyllinen kotitalouksessa, mutta mihin käyttää kaikkia neljää? Siksi on vuokra-jack, joka nostaa talon. Kustannukset ovat 350-250 ruplaa. riippuen kuormituksesta, tyypistä ja mallista. Hinta päivässä. Lisäksi on mahdollista tilata erikoishinta on suurempi, noin 15-20 tuhatta ruplaa, mutta tällä laitteella on useita etuja. Erityisesti tähän tarkoitukseen suunnitellut erikoisliittimet eivät sido, eivät rypäytä lokit, eikä itse tekniikkaa tarvitse ajatella, sillä tällaiset laitteet on suunniteltu nostamaan rakennukset neljältä sivulta kerralla.

Suurin osa vuosisataa sitten rakennetuista puutaloista on edelleen olemassa. Kuitenkin vuosien varrella rakennus alkaa romahtaa. Ensinnäkin säätiö alkaa romahtaa.

Jotta vältät koko talon tuhoutumisen, sinun täytyy luoda tai korjata se. Jotta ymmärtäisit, miten korotat vanhan puutalon perusta, lue tämä artikkeli loppuun.

Ennen työn aloittamista on arvioitava aiheutunut vahinko. Useimmiten hävitys tapahtuu rakenteen sisällä. On asiantuntijoita, jotka tarjoavat palveluja määrittämään säätiön tuhoamisaste. Jos olet kokematon rakentaja, kutsumalla asiantuntijalaboratorio on paras ratkaisu.

Muista, että jos havaitaan ulkoisia vaurioita, on myös sisäisiä vaurioita. Vahinkoihin kuuluvat:

 • Sisäseinien tukkeutuminen;
 • Split ulkoseinät;
 • Eheyden rikkominen (lävistys, halkeama jne.);
 • Talorakenteen muodonmuutos;
 • Maaperän vajoaminen;
 • Jos havaittiin, että rakenne ei ole hyvässä kunnossa, on olemassa kolme tapaa ratkaista ongelma: vanhojen säätiöiden korvaaminen, uuden rakentaminen ja vanhojen vanhojen vahvuus.

Harkitse kunkin talteenottomenetelmän suorittamista tarkemmin.

Vanhan säätiön täydellinen korvaaminen

Uuden mallin luominen on useita vaiheita. Ensimmäisessä vaiheessa tehdään vanhan rakenteen purkaminen. Kun jäänteet on kokonaan poistettu, rungon tyyny asetetaan kaivon pohjalle ja täytetään pienellä sementtikerroksella.

Toisessa vaiheessa kehys on tehty vahvikkeesta kuormakapasiteetin lisäämiseksi ja rakenteiden kehys luodaan.

Viimeisessä vaiheessa kaada betonia. Kun betoni on asetettu, poistamme tarpeettomat jäämät ja korvaamme jäljellä olevat osat.

Se on tärkeää! Yleensä vanhan alustan vaihtamisen yhteydessä talon pinta-ala jaetaan kahteen osaan, ja työt tehdään vuorotellen. Tämä luo kaksi mallia, jotka yhdessä muodostavat yhden kestävämmän.

Perusta rakentaminen vanhan talon alle

On puutaloja, joissa säätiö puuttuu. Jotta vältät koko talon tuhoutumisen, sinun on asennettava se.

Uuden mallin luomisprosessi etenee seuraavasti:

 • Talon ulkopuolelle tehdään kaivaa lapion bajonetilla;
 • Tukee asennetaan talon kaikkiin puoliin (on parasta asentaa tuet, kun kukin puoli on kaivettu);
 • Kaivossa kaada pieni kerros ryöstöä;
 • Luomme vahvistetun kehyksen, joka lisää voimaa;
 • Asennetaan muotti (teemme sen siten, että sen yläreuna näyttäisi mahdollisimman korkealle);
 • Täytä betonilla;
 • Kun liuos kuivuu, jatka ulkoiseen muotoiluun.

Vanhan säätiön vahvistaminen

Jos mallia ei tarvitse muuttaa, siirry vahvistamiseen. Tämä lisää huomattavasti kantavuutta.

Tarvittavan talon vanhojen perustusten vahvistamiseksi:

 • Kaivaa vanhan;
 • Huolehdi huolellisesti armosta vanhalle alustalle;
 • Jos on alueita, joissa on tuhoa, poista ne sitten;
 • Kaada betonia.

Miten nostaa vanha puutalo säätiöön - löysimme. Nyt harkita pinnoitus- ja eristysprosessia.

Kannen lämmitys ja päin

Jotta vältetään kosteuden muodostuminen ja kylmänsiirto, pystytetty rakenne on eristettävä. Tämä lisää merkittävästi elämää.

Käytettävässä eristyksessä, joka liimataan koko rakenteen koko pituudelta. Levyn paksuus valitaan ilmastosta riippuen. Tällaisten levyjen väliset liitokset on päällystetty bitumimuovilla.

Eristyksen jälkeen jatka vedenpitävyyteen. Voit tehdä tämän kipsin seinät erityisellä bitumimastilla. Tämä estää kosteuden vuotamisen pystytetyssä rakenteessa.

Nykyään on olemassa monia tapoja tuottaa vuori. Tähän käytetään yleensä silikaattia tai keraamista tiiliä.

Voit myös käyttää muovi- ja metallimateriaaleja, joiden avulla voit antaa seiniä tyylikkään kuvion ja kauniin muotoilun. Tällaisten materiaalien hinta on kuitenkin paljon suurempi kuin tiili. Siksi jokainen valitsee taloudellisen tilanteen perusteella.

Nuances in the performance of the work

Ennen rakentamista, sinun on arvioitava voimaa. Jos et pysty viimeistelemään rakennusta, puutalo voi olla täysin vahingoittunut.

Rakentamisessa ei voida jättää huomiotta suoritettua työtä. Jos teet jotain vilpillisessä mielessä, muotoilu kestää vähemmän kuin odotettu aika.

Se on tärkeää! Betonin kaatamista varten, käytä värähtelijää, jotta vältät aukkojen muodostumisen. Jos näin ei tehdä, todennäköisyys siitä, että betoni alkaa murentua vuosien varrella, kasvaa. Ja ennen jalkakäytävien luomista kostuta maaperä vedellä. Tämä antaa maaperän istua alas ja tiivistyä.

Nyt sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia vanhan puutalon nousun kanssa. Tietenkin, jotta saat laadukkaan perustan, sinun täytyy yrittää kovaa.

On parasta neuvotella ihmisten kanssa, jotka ovat jo osallistuneet tällaiseen työhön. Voit kuitenkin käyttää artikkelimme läpi läpivientiä. Toivottavasti se käsitteli tärkeitä aiheita, jotka liittyvät tähän aiheeseen.

Onnea rakennukselle!

Sitten tuli muottien kääntyminen.

- Kolkutin levyt laattojen alle kovalevyistä, kooltaan 2x6 metriä. Jäykkyydestä ruuviin 3 levyä, joiden pituus oli kaksikymmentä metriä ja kolme "sorokovka" -levyä, jotka olivat 6 metriä pitkiä levyjä. Paneelin levyn sisäpinta kalvolla ja lisäsin lujuutta terät, jotka läpäisivät muoviputken halkaisijaltaan 22 mm.

Tämän seurauksena muottipesän asentamisen jälkeen, jonka alaosa lepää vanhalle pohjalle, vain kokoonpanoaukot olivat paljastuneet. Ottaen horjuttanut horisontaalisen tason, forumchanin kaatoi uuden säätiön. Seos - "samomes" suchhund kypsennetty tällaisilla mittasuhteilla:

 • 1 osa sementtiä M500;
 • 1 osa puhdasta vettä;
 • 3 osaa pestyjokihiekkaa;
 • 2 osa murskattua graniittifraktiota 5-20.

- Betoni häiritsin sekoittimen. Sen jälkeen kun seos oli kaadettu, seosta värisivät syvällä värähtelijällä. Jos näin ei tehdä, niin voit unohtaa laadun perusta. Kun betoni sai voimaa, peitin nauhan yläosan vedeneristyksellä ja laskin talon uudelle perustukselle.

Vaikka suchhund suorittaa korjaustyöt perusta erittäin laadukas, asiantuntijat sivustollemme ja lukea tämän esimerkin, päätimme antaa neuvoja käyttäjille, jotka haluavat tehdä omaa "Varusteiden" teoksia.

Igor Bekkerev (foorumin Igor3):

- Olen ollut mukana nostamassa ja siirtämässä taloja vuodesta 1984 lähtien. Haluan huomata, että edellä mainittu väliaikaisen puukalvon asennusmenetelmä on erittäin vaarallinen, ja siksi. Tiivisteiden on taattava koko rakenteen luotettava vakaus, muuten talo voi kallistaa. Pohjalevyt ovat parhaiten betonilohkareista, ja ripustustaloissa käytetään erityisiä hitsattuja vuohia (yöpöytät). Ja on parempi kaataa uusi nauha ei erillisissä lohkoissa vaan kokonaisuutena - monoliitteinä.

- Kuvittele: betonikuorien (lohkojen) sijasta - teräskannat, jotka ovat nurkkaan hitsattuja, rinnakkaisnauhoja, paksua vahviketta tai kanavaa. Näissä lohkoissa on vältettävä lujitusta, kiinnitettävä se, laita sitten muotti ja kaada betonia. Tuloksena on yksi monoliittinen nauhan perusrakenne.

Nauhaan upotetut hitsatut jalustat eivät häiritse säätiön kaatamista, ja niihin kiinnitetään vahvistus ja muotti.

On tärkeää muistaa, että mikä tahansa taloustyön aikana tehdyistä virheistä voi johtaa siihen, että rakenne voi siirtyä väliaikaisista tuista ja laskea. Tällaisista virheistä mainitaan:

 • Nopea, epätasaista ja liian suurta nostetta talon toisella puolella;
 • Väliaikaisten tukien riittämätön vahvuus. Mutta talo, vaikka se on "kanan jalkoilla", toimii edelleen ja tuulikuormaa!
 • Alustan riittämätön lujuus, jossa kannattimet tukevat.
 • Vahingon laskeminen nostolaitteen nostovoimasta on välttämätöntä talon erottamiseksi alustasta.

Siksi, kun nousu talot pitäisi ottaa huomioon useita vivahteita, jotka vaikuttavat suoraan turvallisuuteen sekä talon rakentamiseen (ikkunat, ovet, katto-järjestelmä jne), sekä turvallisuutta kotona työskentely "rakennustelineet."

- Usein kysyttiin kysymyksen: miten nostaa taloa, jotta ei pudota sitä? Yksi neuvo - sinun on ymmärrettävä, missä sovellettujen voimien vektori on suunnattu. Talon voi nostaa sekä myötäpäivään että päinvastoin. Teemme 3-10 kierrosta (niin kauan kuin tarvitaan), kunnes talo kasvaa riittävälle korkeudelle. En suosittele talon nostamista yli 350 mm: iin, vaikka nostamme jopa 80 cm: n taloja ja käytämme erikoistekniikkaa - jopa 1,8 metriä. Nostettaessa, vältä kääntymistä kotona. Se on kokemusta - tuntuu jo hetki, jonka jälkeen talo alkaa menettää vakauttaan.

Harjoitus osoittaa, että jopa 7 tonnin painoisen luuston nostamiseen riittää 10 pisteen voimaa. Taloa täytyy nostaa hitaasti ja asteittain järjestää uudelleen jakki eri pisteisiin. Talon nostaminen (sen toisella puolella) voi olla enintään 3-5 cm kerrallaan, työskentelee ympyrässä! Ammattitaitoa varten käytetään kerralla 15-20 kappaletta.

Metallilevyt on sijoitettu talon puupalkkien alle. Tukipinnan lisäämiseksi on kätevämpää laittaa teline puukoteloihin, jotka lisäävät tukialustaa kentällä.

Vaakasuoraa korkeutta hallitaan visuaalisesti, läpäisevillä pisteillä, malleilla (trimmattuja levyjä), koska Lasertaso on huonosti näkyvissä päivän aikana.

Voit myös nostaa ja kiviä rakennuksia, mutta se käyttää eri tekniikkaa. Kivirakennus on nostettava kaikkiin kerralla kaikkiin sivuihin, muuten tällainen nousu johtaa rakennuksen tuhoamiseen.

Igor3:

- Voit nostaa talon. Tiilikuvioita vaikea nostaa. Tänä aikana tällaisten töiden kustannukset ylittävät joskus rakennuksen kustannukset. Siksi, jos rakennus ei ole historiallista tai arkkitehtonista arvoa, on epäkäytännöllistä nostaa tai siirtää sitä.

Itse tekniikka kiven talon nostamiseksi on seuraava: kellarissa leikkaavat aukot voimakkaille palkkeille. Palkit on hitsattu kiinteään runkoon. Kiven talon nostamiseksi tarvitaan muutamia tusinaa liittimiä, jotka on liitetty toisiinsa letkuilla tai tietokoneen ohjaamana. Käytetään 50 tonnin nostimia.

Tällaiset tekniikat ovat kalliimpia, koska vaativat enemmän laitteita, laitteita ja ammattitaitoisia työntekijöitä.

- Kivirakennusten nostamiseen ammattilaiset käyttävät erittäin kallista hydraulista asemaa hydraulisylintereillä. Vaadittava metalli, I-palkit, hitsaus, monet kiinnittimet, koska koko talon päälle laita kaksinkertainen metalli runko. Siksi tällaisen työn hinta on sopiva.

Pitkällä aikavälillä kaikenlaisen kodin, sen rakenne kuluu ajan myötä. Tämä pätee suuremmassa määrin puurakenteisiin puusta, jonka rakentamisen aikana käytettiin materiaaleja, joihin ei kohdistunut erityistä suojaavaa käsittelyä. Huolimatta siitä, että puu on kaikkein ympäristöystävällisin materiaali, rakennustekniikan rikkomisen vuoksi sen hyödyllisiä ominaisuuksia ja ominaisuuksia voidaan vähentää.

Pitkän ajan kuluttua kosteuden aleneminen ja äkilliset lämpötilamuutokset voivat kaatua samalla, kun sen kantokyky on heikentynyt. Puurakenteen tuhoutumisen estämiseksi mädätetyt palkit on korvattava uudella materiaalilla, minkä vuoksi koko rakenne on poistettava. Tästä syystä sinun on tarkasteltava tarkemmin vaihtoehtoja talon nostamiseksi omaan baariin.

Työn vaiheet:

Miten nostat talon ojitusta omalla kädellä?

Puurakennuksen nostaminen ja sen koskemattomuuden loukkaaminen on melko vaikeaa, sillä kaikki väärä toiminta tai virhe voi johtaa rakennuksen tuhoamiseen. Nostettaessa on oltava erittäin varovainen ja noudatettava tarkasti asiantuntijoiden suosituksia ja ohjeita.

Ensin täytyy laskea kuormaa putoavat yhdessä nurkassa talon, josta kokonaispainon rakennuksen jaettava 4. mukaan saatu arvo olisi valittava poikkileikkaus palkin, jolla talon jälkeen sen nostamiseen.

Tämän jälkeen sinun on valittava paikka hydraulilaitteiden asennusta varten. Riippuen talon nostamisen syistä, niiden asennusprosessi saattaa olla eroja. Jos haluat esimerkiksi korvata alemmat palkit, sinun on tehtävä useita reikiä murtumattomissa palkkeissa aina vahvaan lokitietoon, jossa nappula pysyy paikallaan. Reikien koon on oltava riittämätön paitsi tunkkiin myös tukipalkkeihin.

Puuportaan nostamisen tarve voi olla säätiön tai kellarin tason nostaminen. Tässä tapauksessa sinun on tehtävä kapea pohja, jossa telakka asennetaan. Tällöin jos rakenteen pohja on pylväskappale, niin ei ole tarvetta tehdä kapeaa kappaletta, sitä tarvitaan vain liuskajohdosta.

On olemassa useita keskeisiä sääntöjä, joita tulisi noudattaa, kun nostat talon baarista:

 • Nosto-hirsitalot tulee suorittaa samanaikaisesti 2 liittimeen, jotka on asennettu vastakkaisiin kulmiin.
 • Rakennuksen luotettava kiinnittäminen nostettuun asentoon voidaan tehdä asettamalla nurkkiin vahvoja levyjä tai "penkkejä". Yhden tai toisen kiinnitysmenetelmän valinta riippuu nostamisen jälkeen tehdystä työstä.
 • Yksi nurkka kerrallaan voidaan nostaa enintään 6 cm, minkä jälkeen se on kiinnitettävä tukien avulla ja sitten talon vastakkaista kulmaa voidaan nostaa samalla määrällä.
 • On mahdollista nostaa kulma siinä tapauksessa, että se supistui huomattavasti verrattuna muihin. Tässä tapauksessa se nousee erikseen, kunnes se vastaa muiden kulmien tasoa.

Jakaja sijoitetaan oikein, jotta talon voi nostaa ulos palkista omilla kädilläsi

Liitin on asennettava pohjalevyn alle. Siinä tapauksessa, että se sijoitetaan maahan, maata on hyvin puristettava ja asetettava kiinteä levy tai puutavara päälle. Lisäksi nämä materiaalit suljetaan, kun nosturi on asennettu betonipintaan, mikä mahdollistaa kuorman tasaisemman jakamisen tasaisesti rakennuksen painosta ja antaa tunkkiin vakauden.

10x10 cm: n teräslevy sijoitetaan hydraulilaitteen päähän. Jotta saavutettaisiin suurempi kiinnitys, sen keskikohdassa tulisi olla pieni koveruus tai jyrsintä, jossa oli mahdollista levätä päätä vasten. Loki, jossa pysähtyminen tapahtuu, olisi käsiteltävä taltalla, jotta puupinta olisi tasainen.

Erityistä huomiota on kiinnitettävä hydraulilaitteen sijaintiin, jonka tulee olla pystysuora. Näkymällä on vielä hieman kallistus, nostin on pysäytettävä välittömästi ja nostinta on vahvistettava oikeaan suuntaan.

Hissin korkeuden säätöön sijoitetaan rake, jossa on merkki, lähellä kulmaa maahan. Samanlainen merkki on sijoitettava rakennuksen kulmaan. Kun nostat nostoa merkkien välillä, ero näyttää rakenteen noston korkeuden.

Pidennyksen nostokorkeutta on ehdottomasti valvottava tangon pituuden takia, koska korkeuden tarkka arvo ei toimi tällä tavoin, koska kuorman alle oleva tunkki vajoaa vähän maahan.

Menettely, jossa nostetaan taloa baarista omilla kädillä liittimiin

Nostotyön tekemiseksi sinun on valmisteltava seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • taltta;
 • rakennustaso;
 • kaksi liittimiä;
 • moottorisaha;
 • kestävät levyt;
 • vasara;
 • lapio;
 • teräslevy 10x10 cm;
 • rinnakkaiset palkit;
 • rautatie;
 • kynnet.

Jokaisen seinän alle on tarpeen kaivaa kahta 100 cm pitkä, 50 cm syvä ja 70 cm leveä kaivoa pitkin, vetäytyessään 50 cm etäisyydeltä talon jokaisesta kulmasta. On välttämätöntä, että kuoppien pohja on litteä, särmäinen ja peitetty telalla tai kiinteällä aluksella.

Seinämien kiinnittämistä varten on tarpeen kiinnittää kaksi vaakasuoraa lankkua, jotka on myöhemmin peitetty levyillä. Samalla tavoin voit luotettavasti yhdistää koko rakenteen, joka poistaa yksittäisten komponenttien siirtymismahdollisuuden.

Talon nousu on suoritettava vähitellen, samalla kun hallitaan kallistuskulmaa rakennustason avulla. Rakennuksen nostaminen on välttämätöntä, kunnes ylempi palkki työntyy alemmasta kiinnittimestä. Kaksi liittimiä on asennettu vastakkaisille puolille ja nosta taloa useisiin lähestymistapoihin. Rakennus voi olla epämuodostunut, jos nostat vain yhtä kulmaa kerrallaan.

Kun koko puoli on nostettu haluttuun korkeuteen (noin 30 cm), se on kiinnitetty rinnakkaisilla tankoilla, minkä jälkeen työ voidaan aloittaa vastakkaisella puolella. Tällaiset toimet on toistettava, kunnes ylempi säde erotetaan alemmasta.

Talon nostamiseksi voit käyttää useita liitinosia, jotka on asennettu rakennuksen kehäksi, mikä nostaa sen välittömästi haluttuun korkeuteen. Tämä tekniikka vie paljon aikaa ja vaivaa. Lisäksi sinun on jatkuvasti seurattava noston korkeutta, kaltevuuskulmaa, luotettavuutta kiinnittimen kiinnittämiseen kullekin kulmalle ja takaveden kiinnittämiselle.

Ei ole helppoa nostaa talosta omaa kättäsi, eikä kaikkia rakennuksia voida korottaa, koska kaikki rakenteet eivät pysty kestämään raskaita kuormia. Tästä syystä ennen nostoa on laskettava mahdolliset vaihtoehdot oikein ja tarvittaessa otettava yhteyttä asiantuntijoihin.

Kysymys siitä, kuinka puunhankin nostaminen omiin käsiisi, tulee olemaan merkityksellinen joko, jos haluat korvata alemmat vanteet tai aikomuksen kaataa uusi tai palauttaa säätiö muilla tavoilla. Joka tapauksessa rakennus liikkuu pystysuoraan useilla liittimillä, jotka on tilapäisesti tuettu betonilohkoilla, puupaloilla tai erityisillä hitsattuilla vuohilla.

Suurimmat ongelmat nostoa varten ovat rakenteen romahtaminen tai seinämateriaalien geometrian rikkominen suhteessa toisiinsa.

Jack Sijainti

Korjaustyön moninaisuuden vuoksi kädet edellyttävät erilaisia ​​kiinnitystapoja leikkuulaitteen alempaan tankoon (puoli-, paneeli-, paneeli-, runkorakenne-), alareunaa (runko).

Esimerkiksi säätönauhat voidaan korjata mihin tahansa sopivaan paikkaan. Jos renkaan vaihtaminen on suunniteltu, on varmistettava sen purkaminen noston jälkeen - nostolaitteen yläosa asennetaan viereiseen seinään.

Huomaa, että tarvitset luotettavan vuorauksen ei ainoastaan ​​alustan alapuolelle vaan myös kannen alle, jotta alempi kruunu ei tuhoutuisi.

Harvoin tarvitaan paikallisia korjauksia (tuhoutuneita kulmia) härät, maaperän vahvistaminen perustuksen alla. Tällöin liittimet ovat lähempänä kulmia.

Ennen töiden aloittamista on selvitettävä tärkeimmät kohdat, jotka vaikuttavat merkittävästi rakennusbudjettiin:

 • seinänrakentaminen - tavallisesti puun pituus, puutavara hirsirakenteessa on rajoitettu 6 m: aan, jos rakennuksen mitat ovat suuremmat, se tarkoittaa, että kruunut on yhdistetty useista elementeistä, paitsi pakolliset liittimet kulmissa, tarvitaan lisäliitoksia;
 • rakennuspaino - nostimien nostokapasiteetti on valittava vähintään 30%: lla, laskea yhdistetty kuorma kertomalla seinän kuutiokapasiteetti puun tiheydeltään (noin 800 kg / m3) lisäämällä lattian, kattojen ja pinnoitteiden paino;
 • sisäseinien sisäpuolella - kipsilevyjärjestelmillä, kipsi, tilanne on monimutkaisempi, sisäisten korjausten välttämiseksi seinät on kiinnitettävä ulkosivuilla (5 cm paksu) ja sijoitettava ne lähelle jokaista nurkkaa pystysuorassa kaventamalla kaksi ruuvia kumpaankin kruunuun;
 • maaperän luonne - altaan pohja ei saa uppoutua maaperään tärkeimmässä hetkessä, joten tukialue on tarpeen lisätä levyt, seinäbetonilohkot;
 • nostokorkeus - hydraulisylinterin sauvan käytönaikainen rajapinta on rajallinen, joten voit käyttää vuorauksia tai tankoja 10 x 10 - 15 x 15 cm: n palkista nostamalla;
 • korjauksen kesto - sitä ei ole suositeltavaa laittaa rakennusta pitkään, on parempi käyttää tilapäisiä tukia tasaisilla ja leveillä pinnoilla.

Näin on mahdollista palauttaa vanha säätiö, vuorotellen nostaa talon sivut ja asettaa väliaikaiset takat, kunnes saavutetaan suunnittelukorkeus. Paikoissa, joissa liittimet sijoitetaan talon alle, on välttämätöntä lähteä lävistämään vanha alusta alemmasta kruunusta maahan, reiän leveyden on oltava sellainen, että liitin ja tilapäiset kannattimet voidaan sijoittaa samanaikaisesti.

Toinen vaihtoehto päällystyspäästä.

Jotta sisäinen kipsilevy ei murtuisi, kipsi ei halkeile, on parempi nostaa kaikki kulmat samanaikaisesti. Tällöin tarvitaan erillinen koordinoiva henkilö, joka antaa äänikomennot kaikille osallistujille mökin eri kulmissa. Tämä menetelmä sopii pieniin rakennuksiin (enintään 6x6 metriä). Massiivisissa rakennuksissa on erikoisjärjes- telmiä, tietokoneohjattuja, joiden avulla talo nousee samanaikaisesti ja tasaisesti. Mutta tämä ei ole budjetin korjaus.

Harjoittelu osoittaa, että kuusi 20 tonnia pistokkeita riittää samanaikaiseen turvalliseen nostoon kaksikerroksisista suurikokoisista hirsimökistä kalibroidusta lokerosta, joka korvaa pohjan, vahvistaa sitä kiinnikkeillä tai ruuveilla. Jos nostat talon sivut vuorotellen, vähitellen lisäämällä tilapäisiä tukia, kaksi liittimiä riittää.

Talon nostamisen jälkeen lujitushihna on valmistettu uudesta perustuksesta.

Päätettäessä nostimien lukumäärän, jos ne sijaitsevat seinäosissa, on varmistettava työkalupohjien luotettava tuki laajentamalla sauvan päätä niin, että se ei työnnä puuta läpi ja löytää luotettavat vuoraukset niille.

Uusien säätiöiden täyttämiseksi mahdollisimman mukavalla tavalla asuminen nostetaan tavallisesti suunnitellun täyttöasteen maaperään. Siksi korjaustyypin mukaan sinun on suoritettava seuraavat toimenpiteet:

 • paina laituria nostimien pohjien alle;
 • Puhdista vanha perusta osittain omilla käsilläsi;
 • aseta leveät tuet nostolaitteiden alle;
 • leikkaamaan alemman kruunun moottorisahaa, jos aiot korvata sen.

Vahvikotelon asentamisen jälkeen muotti on alttiina, tilapäiset kannattimet leikataan pystysuorilla väliseinillä, joiden kautta raudoitus vapautetaan seuraavalle valumisvaiheelle.

Puskurin pinnan lisäämiseksi käytetään tangot, joissa on pyöreä syvennys yläosaan, jossa vanha hirsirakenne on kätevästi sijoitettu, kanavaa tai paksua teräslevyä voidaan myös käyttää.

Nostomääräys

Jotta empiiristä säästöä ei tuhottaisi kruunun korvaaessa, voit lisätä kappalemäärää:

 • leikkaukset syntyvät alempissa kruunuissa, jotka edellyttävät korvaamista;
 • viimeistely ja lattiapinta avautuvat;
 • kohtisuorassa seinämiin, metallipalkit (kanava) kääntyvät niiden alla;
 • jonka ulommat päät tuovat 8 ulostuloa (2 kpl jokaisen pitkän sivun kulmassa).

Säätiön osittaiseen korjaukseen tällä tavoin vaaditaan vähemmän nostolaitteita. Tärkeimmät vaatimukset, kun siirrät kotiasi kädet pystysuunnassa ovat:

 • seinämien elementtien kiinteä kiinnitys suhteessa toisiinsa pystysuoraan leikattuja levyjä;
 • nousee kerrallaan 4 cm (sivu), 2-3 cm (kulma), jos rakennus nousee kokonaan ja samanaikaisesti, ei ole rajoituksia, mutta kaikkien seinien vaakaa on jatkuvasti seurattava;
 • hissin on oltava mahdollisimman tasainen;
 • tilapäisten tukien vahvuuden on oltava riittävä, niiden on oltava pysyviä esteitä vastaan, koska talo on alttiina tuulikuormille;
 • valmistettu tiivistesarja, liitinten huollettavuus.

Tärkeää: Ennen nostoa on tarkas- tettava savupiippujen, eri perustusten lepäävien rakenteiden liitoskohdat.

Esimerkiksi raskaita uuneja (yli 400 kg) on ​​asennettu laatoille, joita ei ole liitetty rakennuksen perustukseen. Savupiiput kulkevat katon, katon läpi. Hirsitalon nostamisen yhteydessä talon putket tai rakenteet voidaan tuhota, koska savupiippu ja uuni pysyvät paikoillaan. Siksi se voi vaatia katon osittaista purkamista, leikkaamista kattoon, tehtaan katon kulkuväyliä.

Sisäiset portaat voivat myös luottaa riippumattomiin säätiöihin, jotka uhkaavat lattiapalkkien romahdusta, johon kosuri ja keulakivet yleensä kiinnitetään. Erillisissä pilareissa on kuisti, joka olisi ihanteellisesti erotettava rakennuksesta teknisellä saumalla. Käytännössä kuistin elementit liittyvät usein taloon, mikä uhkaa myös vähemmän kiinteän rakenteen tuhoamista.

Kuorman pienentämiseksi on suositeltavaa ottaa huonekalut ja raskaat laitteet irrottamalla pysyvästi liitetyt sähkölaitteet. 60 prosentissa tapauksista tarvitaan aluslattian aukko, joka tarjoaa pääsyn pohjaan ja kruunut sisäpuolelta. On parempi purkaa metallia valmiiksi valmistetut savupiiput, mutta se ei ole mahdollista tehdä tiiliputkilla.

Osittain tulvii uusi säätiö. Sitten tilapäiset tuet poistetaan ja loput säätiö kaadetaan.

Vaikka ei ole tarpeen kovien kiinnittimien kiinnittämistä pystysuuntaisten levyjen väliin, alhaisemmat 3 riviä on liitettävä sulkuihin (vaihe 1 - 2 m). Samanaikaisesti kun varsijousi nostetaan vanteiden alla, kiilat kiertyvät ja varmistavat turvallisuuden työkalun vahingossa tapahtuvan häiriön sattuessa. Myöhemmin ne korvataan 5 cm: n levyillä, jolloin päälle asetetaan kiila nostoa jatkettaessa.

Tukipilarien jaksotus riippuu rakennuksen painosta, ei ole suositeltavaa sijoittaa ne alle 1,5 m, jotta vältetään tukemattomien alemman kruunun kaatuminen.

Tuoreet betonivahvistinpihdit kuormaa paino maata mahdotonta 90-prosenttisen vähimmäisvaatimus on 28 päivää. Tällainen aika on välttämätön sementin nesteytyksen loppuunsaattamiseksi betoniseoksessa.

Ensimmäisten kolmen päivän aikana tarvitaan tavallista betonin huoltoa - märkä puristus sahanpurua tai hiekkaa. Jos kruunujen vaihto ei liity perustuksen vahvistamiseen, voit heti laskea hirsimökin paikkaan ja säätää geometriaa tietyillä alueilla. Caulk tuotetaan standarditekniikalla.

Täyttäessä säätiötä nykyisen (betonihihnan tekniikan) ympärille on välttämätöntä järjestää tilapäiset tuet siten, että ne eivät häiritse vahvistuskotelojen asentamista ja betonointia muottiin. Vaikeissa tapauksissa valuminen tapahtuu erillisillä alueilla, järjestämällä tarvittaessa uudelleen tiivisteet.

Jotta pohja ei täyty osissa, mutta eräässä vaiheessa tehdään erityisiä hitsattuja vuohia, jotka eivät estä vahvistamista virtaamasta niiden läpi ja kaatamalla betonia.

Jos aiot täyttää uuden säätiön, voit käyttää seuraavaa tekniikkaa:

 • väliaikaiset tuet korvataan erityisillä hitsatuilla vuohilla (nurkasta tai paksuisesta vahvikkeesta), jotka on esitetty kaavamaisesti yllä olevassa kuvassa;
 • sitten tulevan pohjan vahvistaminen läpäisee vuohet, muotti on alttiina ja betonia kaadetaan.

Tämä tekniikka mahdollistaa uuden teipin kaatamisen osissa, mutta yhdessä vaiheessa, kuten sen pitäisi olla.

Muista, että talon nostaminen on melko vaarallinen operaatio, varsinkin ilman kokemusta. Siksi, jos et ole varma kyvyistänne, on parempi antaa tämä yritys ammattilaisille.

Vihje! Jos tarvitset urakoitsijoita, niiden valinta on erittäin kätevä. Lähetä vain alla oleva lomake yksityiskohtaisen kuvauksen työstä, joka on tehtävä ja saat tarjoukset hinnoilla rakennustöistä ja yrityksistä. Voit tarkastella jokaisesta niistä ja valokuvista esimerkkejä teoksista. Se on ILMAINEN ja ei-sitova.

miten nostaa talon talo.

kesän dmik 6x6 45 vuotta melkein meni maahan. Säätiö oli alkeelliset yhden tiilipylväät. Haluan nostaa mökin ja tehdä normaalin perustan. neuvoo kuka teki tämän, mistä aloittaa jne.

Jack. Tosiasia. Ja mitä seuraavaksi HZ: lla. Ajattelimme, että kukin sarake kaada kuutiometriä metriä metriä kohden.

rombledly kirjoitti:
Ajattelimme, että kukin sarake kaada kuutiometriä metriä metriä kohden.

Hyvät ajatukset, mutta parempaa liesi koko talon alueella.

Nosta nostoköysiä, työnnä palkit, kaivaa kaivannon, aseta vahvistusta ja kaada kaistaleet.

Yann: -Jos talo on hienonnettu (baarista), niin ei ole ongelmia, mutta jos kaatopaikka?

Yann Dom koko tällä kertaa seisoi tiilipylväät eikä missään vaiheessa ollut mitään muuta.
Nosta pistoketta ja kaada, kuten neuvotaan, nauha. Vain. jos talon pohja, tänä aikana mäti? Tästä asiasta kirjoittaja ei sanonut mitään.
Sinun täytyy aloittaa katsaus talon rakenteesta, tuhon astetta ja sitten päättää, mitä tehdä.

Serge100 kirjoitti:
Tästä asiasta kirjoittaja ei sanonut mitään.

Johdanto on pieni, antaa kuvan, saa laajemman vastauksen.

Mielestäni nämä ovat ylilyöntejä, jotka voivat vahingoittaa.

rombledly kirjoitti:
kullakin sarakkeella kaada kuutiometriä metriin metriä kohden.

Misha_30 kirjoitti:
parempi uuni koko talon alueella.

fanat kirjoitti:
kaivaa kaivanto, anna vahvistusta ja kaada kaistaleet.

Valitettavasti kirjoittaja ei ilmoittanut rakenteen alaosan materiaalia, ja ilman sitä on vaikea arvioida ja tehdä oikea päätös.

Jos tukkeja tai puutavaraa, nosta sitten nostimia ja sitten hengaile puuta. No, vain silloin on vapaata tehdä sarakepohja (tällä koolla ei tarvita nafigia, ja kaksoispohja ratkaisee lämmön ongelman).

kiitos vastauksista! Tein kuvia

Täysi laatu on saatavilla.

Kerro, miten ja mitä tehdä. jos joku palkkasi jonkun, jakaa kokemuksen (luultavasti henkilökohtaisesti, jotta heitä ei syytetä mainonnasta).

Jos tarvitset kuvia muista näkökulmista - kirjoita, minä tahdon.

No, koska se oli kirjoitettu aiemmin postittaa jackit (muutamia ympyrän haluttuun korkeuteen) ja sitten tehdä pylväsperusta.

2Alexcris ja talo ei hajoa? oikealle nurkan takana ja vedä ylös?

Laita paksu levy seinän alle tai käännös, laita teline ja nosta 15 cm, laita vahva tuki (paksu lohko tai betonilohko) ja siirry seuraavaan osaan. Ja niin ympyrässä, kunnes nostat vaaditulle korkeudelle - tärkeintä ei ole jäädyttää yhtä puolta kerralla, on parempi tehdä useita kierroksia.
Sitten siirrä seinät (palkit) - talon tai kulmien alapuolelle - päiden lepäävät vankalla pohjalla (poispäin tulevasta kuopasta pohjassa, varsinkin jos maaperä on löysällä). Pääasiassa on laskea paikat, joissa säätiön sarakkeet ovat, jotta nämä palkit eivät häiritse työtä myöhemmin.
Nyt rauhallisesti kaivaa reikiä ja laita perustuksen pylväät.
Kun olet pitänyt säätiötä jonkin aikaa, voit laskea talon päälle samojen nostimien avulla - ne nostivat sen toisella puolella hieman, sitten toisella ja vetivät tilapäisen säteen (sitten puolestaan).

Kyllä, ole tarkkaavainen talon sähköasennukseen - se ei murtuisi.