Kannattaa vahvistamista - harkitse erilaisia ​​kiinnitysvaihtoehtoja

Kun metallivanteita on pudotettava, kun kaadetaan pohjaa tai kattoa, on erittäin tärkeää säilyttää yhtenäinen suojakerros kaikista puolista, joille tarvitaan vahvistamista.

1 Mitä voidaan käyttää vahvikkeina?

Perusperustusten valmisteluun erikoistuneet asiantuntijat suosittelevat erikoislaitteiden käyttöä, jotka varmistavat SNiP: n tarkan noudattamisen betonin kaatamisen aikana. Loppujen lopuksi perustuksen päätehtävä sekä päällekkäisyys on kestää suunnittelun kuormituksia, mikä on mahdollista vain, jos suojaava kerros on yhtenäinen vahvistuksen yli. Niillä alueilla, joilla betonipinta on liian ohut, jännitettä nousee. Tämä voi tapahtua erityisesti maanjäristysten aikana. Tasaisen korkeuden ja lujuuden ansiosta telineiden ristikko asetetaan vaaditulla tasolla koko alueelle. Jotkut käsityöläiset korvaavat ne viemäriputkilla, joissa on urat.

Yksinkertaisempi vaihtoehto on taivutettu metalliteline suluissa, joissa vanteet taivutetaan eri suuntiin 90 asteen kulmassa. Kopioinnissa ne kiinnitetään myös langalla ristikkoon, mikä takaa riittävän stabiilisuuden ainakin kahden tällaisen elementin läsnäollessa neliömetriä kohden. On kuitenkin huomattava, että tämä vaihtoehto ei tarjoa liikkumista lujittavan rakenteen suuntaan, koska melko ohut tangot taipuivat kestämään heitä seisovan henkilön massat. Kehyksissä, joissa on tarpeen käydä kaatamalla (esimerkiksi perustuksen monoliittisen levyn alla), on parempi hitsata erityistukia 3-4 pikkupoikien pinoutuneiden sivuseinien muodossa. Kulmassa 2 näistä elementeistä kestää kiinteän kuorman. Heidän haittansa - monimutkaisuus tehdä omia käsiään.

Toinen tukityyppi on betonibetonipalkkeja. Ne on asetettu riittävän hyvin liuokseen, joka kaadetaan muottiin samasta rakenteesta johtuen sementti-hiekkaseoksen rakentamisesta. Tällaiset kuoret ovat erittäin kestäviä ja kestävät rakenteiden painoa, jopa suurimman halkaisijan liitoksista. Koot vaihtelevat riippuen siitä, millä tavalla valu suoritettiin. Tällaisten rekikoirien ainoa haittapuoli on lujituksen luotettava kiinnitys. Toisin sanoen, voimakkailla värähtelyillä tai hyökkäyksillä, joita esiintyy, kun nestesuihku pumpataan holkista, kehys voi siirtyä sivulle ja menettää stabiiliutta.

Usein yksityisen rakentamisessa halu tallentaa vaatii käytettävissä olevien keinojen käyttöä. Yleisin vaihtoehto on tavallinen tiili, joka usein jakautuu puoliksi kulutuksen vähentämiseksi. Joku asettaa puupalkit lujitteen alle. Kuitenkin molemmat näistä keinoista altistaa kehys oikealle tasolle eivät ole hyväksyttäviä, koska sekä tiiliä että puuta erottuvat lisääntyneellä kosteuden imeytymisellä ja puu myöhemmin myös turpoaa. Näiden lasinalusien ympärillä betonista tulee äärimmäisen epäluotettavia.

Hyväksyttävät vaihtoehdot raudoituksen alle asettamiseksi ovat betonista tehtyjen päällystyslautojen ja päällystystilojen palaset, eikä ole ollenkaan tarpeen leikata niitä samanlaisiksi palasiksi.

2 tyypillisiä muovisäiliöitä.

Mukana on tyyppisiä tuittimia, kuten tuoleja, joulukuusia, telineitä, kuutiota, luita ja tähtiä. Ensimmäinen vaihtoehto on sylinterimäinen kappale, joka seisoo 5 jalkalla, joiden seinissä leikataan 4 pyöreää uria, joiden yläosassa on avoimet "antennit". Tämän pidikkeen pohja tehdään tavallisesti paksuiseksi, jotta tuote saa suuremman lujuuden pystysuoralla paineella. Fuusio on jakkikanan analogi, mutta pienellä erolla - ylemmän vaakasuoran sillan sijaan 2-3 urakatut parit tämän pidikkeen sisällä ura on järjestetty pareittain. Tämä ratkaisu takaa kiinnittimien luotettavuuden, mutta se ei ole aina kätevää käytettäessä suuria halkaisijoita.

Tyypilliset telineet ja kuutiot ovat itse asiassa samanlaisia ​​kuin toiset metallitangot kiinnitystyypissä ja eroavat vain muodoltaan. Joten telineet yleensä muistuttavat sylintereitä, joissa on matalat urat, jotka on leikattu päätyreunoihin, joihin kaapeli putoaa, vaikka on myös neliön poikkileikkaukseltaan muotoisia tekijöitä. Viimeksi mainitun sisällä on tavallisesti lujittavan lävistäjän ristipää. Kuutiot ovat samanlaisia, mutta niissä on voimakkaammat reunat ja pitkät jalat, joiden vuoksi niiden urat ovat jonkin verran syvemmät. Erittäin erilaiset ulkonäköiset telineet, jotka toteutetaan pihditekniikan periaatteella, "sienet", jotka ovat lukituslukko.

Luu itsessään oikeuttaa nimensä, koska se näyttää sopivalta. Pitkän pitkänomaisen jalustan yläpuolella ja alapuolella on matalia onttoja, joiden avulla voit asettaa sen haluamaasi asentoon. Kuitenkin tällaisen puristimen pohjassa on hyvin pieni aukko, koska suojakerros muuttuu liian ohueksi. On paljon helpompaa käyttää luuta tiivisteenä rakenteen kahden ristikon välillä, kun luodaan kolmiulotteinen runko. Asteriskeja käytetään suuremmassa määrin lujittavan rakenteen ja muurausseinien välisen raon luomiseen, mutta niitä käytetään harvoin alustassa, koska ne eivät kestä pystysuuntaisia ​​kuormituksia huonosti. Kyseessä on niiden muoto, jossa ura on keskellä tähtiä, joka on avoin toisella puolella ja eroaa, kun se asetetaan siihen.

3 Miten venttiileitä kiinnitetään omiin käsiisi?

Helpoin tapa käyttää käytettävissä olevia työkaluja. Etenkin, jos lähistöllä ei ole mitään erikoisosastoja, ja sinun on tilattava naapurikaupungista, joka on kallis, voit ostaa tavallisia muoviprotootteja. Sitten ne tekevät pieniä leikkauksia metallisella sahalla tarkalleen terän syvyydelle, jota sitten pitäisi laajentaa omiin käsiisi tiedoston avulla. Vaihtoehto on aikaa vievää, mutta antaa melko luotettavan kiinnityksen venttiilin asentoon. Voit käyttää podozetniki ja ilman leikkauksia, mutta silloin on suuri todennäköisyys ristikko siirtymistä kaatopaikan. Toinen tämän improvisoituneen välineen haittapuoli on varsin joustavat seinämät, joita alkaa hieroa raskaassa kuormituksessa, mikä vaatii noin 6-8 podozhetnikia neliömetriä kohden.

Toinen tapa valmistaa omia käsiä metalliliittimiin on leikata viemäriputki, jonka halkaisija on vähintään 50 millimetriä täysin identtisiksi osiksi. Toisesta päästä on parasta luoda pieniä uria, jolloin sahat tehdään hiomakoneella tai tavallisella metallinen sahan avulla. Voit käyttää tiedostoa, mutta se vaatii enemmän aikaa ja vaivaa. On erittäin tärkeää, että urissa on sama syvyys, muuten vahvistus asennetaan eri tasoille. Putken käyttämisen puutteena on se, että löysän pinnan alaraja helposti putoaa, mutta tulppaa voidaan käyttää alustana.

Jos sinulla ei ole väliä, onko muovisia leikkeitä tai muuta materiaalia, voit heittää ne konkreettisesti omilla käsillään. Voit tehdä tämän käyttämällä vähintään 2 menetelmää: muodostakaa kiskot, joiden neliösolut ovat 1 tai 2 riviä tai leikkaa muovipullojen pohjat. Ensimmäinen vaihtoehto on työlämpi, mutta sen avulla pystytään saamaan aivan samanlaiset palkit. Pullon leikkaaminen on helpompaa, mutta erillisten pohjien sivujen identiteetti on varsin vaikeaa. Tämän seurauksena, kun muovataan kakkuja tällaisia ​​muotteja käyttäen, voidaan saada tukea eri kokoisille liitososille. Ongelma voidaan ratkaista vaa'ojen avulla - riittää mittaamaan saman painon osuudet, jotta samalla lukkojen korkeus saavutettaisiin.

Kotitekoinen pidike venttiileille

Muoviset vahvistuspihdit heikentävät muotoilua?

Offtop: Kun perämies kertoi minulle osoittaen liittimet А-I (А240): tässä on tämä palkki. Vastasin sitä, että tämä sopii AI: han. Puoleksi tunniksi hän väitti minulle vaahtoa suussa, että raudoitus oli aallotettu ja jos se oli sileä, niin se oli sauva, eikä vahvistusta lainkaan. Joten, mielestäni ei ole kannattavaa, että insinööri, etenkin suunnitteluteknikko, käyttää gopotA: n käyttämiä termejä kommunikoidessaan Cortonilla

Offtop: Noin SterGenistä koskaan kuullut.

Rakentamisessa sananpalkkeja käytetään vähintään ristikudos- tai ytimet.

Suurin osa tapauksista rakentamisen luopumus (mukaan lukien gopnik-suunnittelijat) käyttää termiä nastat. Offtop: Minulla ei ole varaa tällaiseen hyvään - mennä alas gopotan tasolle. Joten tarjoan syvimmät anteeksipyyntöni ehdoista, jotka ovat peräisin sääntelyasiakirjoista.

__________________
Rakentaminen Avioero Järjestäytynyt:
Sawed-Otkazhem-Kin-Otmazhem-Erityisesti hukkua

Et pysty näkemään pysäkeitä, jotka on hitsattu palkkeihin pystysuoralla lyhytpinoilla (näen niille tarkoitettuja reikiä) tai Khilti-kannattimia ruuveilla ei ole vielä tehty? Tämä on teidän idea varastonmääritysten avulla. Luuletko, että keksittiin jotain uutta ja kukaan ei arvannut sinua? Täällä, rakkaat insinöörit, puhuivat tangotangon käsitteistä, joissa kollektiivisen tilan käsite liukui. Laskut ovat saatavilla? Voiko tämä aloittaa? Muuten kaikki tämä on yksi suuri maatila

Tämä Gop-GOST roikkuu pyllyssäni ja käytän GOST 5782: a, se sanoo näin:

No, kun keskustelu SPN: stä - suosituksista:

Lisäkiinnitteisenä vahvikelevyksi suositellaan GOST-vaatimusten mukaista lujitettua terästä seuraavia tyyppejä ja luokkia: luokkien A-II ja A-III pivotaajuinen säännöllinen profiili. vaijerin luokka bp Pystysuuntaiset ankkurit, jotka kiinnittävät lattiat kannattimiin, olisi valmistettava lujitetusta teräksestä, jonka luokkiin A-II ja A-III kuuluva profiili on halkaisijaltaan 12-16 mm.

Vavat ovat kollektiivinen maatilan basaari

Luen täällä pätevistä insinööreistä, joille sijoitat myös itsesi, ja tiedät, että on jotenkin mahdotonta ohittaa.
No, miten voit selittää, että jos se ei olisi rakentamiselle, jota halvistit kaikella voimallasi, olisit joko töissä tai vankilassa.
Koska tämä on hyvin rakentaminen gopota (johon minun pitäisi laskea logiikan mukaan) valppaasti varmistaa,

haaran liittäminen haaroihin olisi nivellettävä

I-palkki, jonka etäisyydellä on 7,5 metriä (ilman puristamatonta hihnaa), jota suunnittelija piti erityisessä suunnitteluohjelmassa. jota hän ei ollut velvollinen ilmoittamaan minulle

tai lopulta LYAPID-riikinkukko,
ennen kuin todellisuuden toteutuminen ei saavuttanut. (no, lue Designer Pearlin teema)

Ja jos pohjimmiltaan kehys on paljon luotettavampi. Ja siinä on vähemmän ongelmia. Hän asetti sen keraamisten tiilien tai betonirakenteiden taisteluun, eikä missään mene.

__________________
Talo ei romahda - päällikkö ei ylitä. juomat:

Venttiilipuristimet: monoliittisen rakentamisen tärkeimmät avustajat

Sovelluksen toiminnot ja edut

Lujittavien rakenteiden luominen on prosessi, joka vaatii lisäosien käyttöä. Se voi olla seisontatuet ja kiinnittimet, joita käytetään kaatettaessa lattiat, perustukset, katot, seinät.

Muovista valmistettujen erilaisten kokoonpanojen kiinnittimiä valmistetaan. Ne voidaan valita eri tyyppisille raudoituksille (metalli, muovi) ja lujitetun rakenteen muotoon. Muovilla itsessään on hyvät tekniset indikaattorit ja se on valittu tällaisista eduista:

 • ympäristöystävällisyys;
 • ultraviolettisäteilyn kestävyys, alhaiset lämpötilat;
 • kemiallinen inertti alkaliin ja aggressiiviseen väliaineeseen;
 • monipuolisuutta.

Kiinnitä huomiota! Lujitemuovia voidaan käyttää mihinkään muottiin.

Sulautettujen osien päätehtävä # 8212; tämä on vahvikkeen vahvistaminen betonin sisällä niin, että suojakerroksen paksuuteen liittyvät vaatimukset täyttyvät. Positiiviset kohdat kiinnittimien käyttämisessä:

 • varmistetaan liuoksen yhtenäinen käyttö;
 • metallivarret ja -rungot suojaavat korroosiolta;
 • kehyksen stabilointi;
 • lujittavien rakenteiden palonkestävyyden lisääminen;
 • parantamaan valmiiden rakennustuotteiden käyttöikää;
 • Ristikon kehityksen estäminen, elementtien pinnalla olevat palkit.

Luokitus ja soveltamisrajat

Käytetyn rakenteen tyypistä riippuen lujittavan suojakerroksen puristimet on jaettu useisiin tyyppeihin:

 1. seinille;
 2. lattiat ja laatat;
 3. säätiöille.

On myös yleisnäytteitä, jotka sopivat erilaisiin rakennustöihin.

Kun muodostetaan pylväät, pilarit, seinät ja pohja, joissa on tarpeen asentaa pystysuorat rakenteet, käytetään kiinnityslaitteistoa.

Saatavana eri kokoonpanoissa, ristikkomuodolla. Tämä muoto varmistaa betonin vapaan virtauksen ja sen tasaisen jakautumisen. Tärkeimmät tekniset indikaattorit pidätintä # 171, tähti # 187;

 • suojakerroksen koko 20 - 50 mm;
 • rungon halkaisija 4 - 20 mm.

Vihje! Jos suojakerros ei ole kovin paksu, voit korvata tähdellä osan # 171, pyörä # 187;

Niissä paikoissa, joissa on tarpeen asentaa vaakasuorat vahvikeelementit, joita käytetään kiinnittimien telineeseen. Useimmiten se on itsetasaava betonilattiat, lattialevyt, perustukset. Lukon # 171 tärkeimmät tekniset indikaattorit; teline # 187;

 • suojaavan kerroksen paksuus on 15 - 35 mm;
 • rungon halkaisija 19-25 mm.

Valittaessa kiinnittimiä kiinnitä huomiota sellaisiin tekijöihin kuin maaperän tai muun pinnan kovuus. Jos kovuus riittää, hyllyn sijasta käytetään jakkaraa. Se on hyvä kantavuus, joten sitä käytetään perustan, paksujen monoliittisten lattialevyt.

Kiinnitä huomiota! Jos halkaisija on suuri, käytä vahvistettua tuolia.

 • suojaavan kerroksen paksuus on 15 - 60 mm;
 • varusteet enintään 14 tai enintään 24 mm.

Jos rakennustyöt on tehtävä löysällä pohjalla tai hiekkapohjaisella hiekalla, käytä kiinnitysosastoja (muut nimet # 8212, pyramidi, lattia). Ne korvaavat tuolin, joka ei kykene tarjoamaan riittävää vakautta. Tärkeimmät tekniset indikaattorit telineestä:

 • suojakerroksen koko 15 - 90 mm;
 • enintään 16 mm.

Vihje! Saksan valmistajat tarjoavat korkealaatuisia välikkeitä.

Käytä muottiinpanossa

Jos on tarpeen luoda eri kerroksia omaavia suojakerroksia kerralla, käytä kruunua, joka mahdollistaa kolme kerrosta, joiden paksuus on 15, 20, 25 mm. On mahdollista käyttää kahta upotettua osaa, sitten kerrosten paksuus kasvaa. Soveltamisala: betonilattiat kiinteällä pohjalla, lattiat.

Muottijärjestelmissä käytetään usein tällaisia ​​elementtejä:

 • PVC-suojaputki. Noudata apuna kiristysruuvin kiinnittämistä. Se on kestettävä tietty etäisyys betonielementtien osien välillä;
 • kartio suojaa PVC-putkea lyömästä betonia ja helpottaa tieosion ankkuriruuvien poistamista betonin lopettamisen jälkeen;
 • tulpat kattavat eri aukkoja ja tyhjiä valmiissa rakenteissa muottiin;
 • profiilit ovat t-muotoisia ja kolmiomaisia. T-profiilit eivät salli betonin virrata lattiapaneelien välillä. Kolmiomainen tai sokkeliprofiili estää myös betonin virrata, mutta kohtisuoraan sijoitettujen muottipintojen välissä.

Tällaisten sulautettujen tietojen avulla voidaan tarjota:

 • korkealaatuiset monoliittiset rakennusten rakenteet;
 • vähentää työaikaa.

Kiinnitysliittimet FU-50

Kiinnikkeet suojakerros ja ankkuri - ovat erikoistuotteita, joita käytetään monoliittinen rakenne kokoonpanoon vahvistaminen häkeissä ja teräsbetonin verkkojen array, jotta muodostaa suojaavan kerroksen (pinnasta elementin raudoituksen). Pihdit tulevat erilaisiin tyyppeihin: "seisoo", "syöttötuoli", "tähti", "kuutio" jne. Valmistettu muovista tai polyetyleenistä. Käytetään monitasoisen vaakasuoran vahvikkeen muodostamiseen. Sitä voidaan käyttää yhdessä pohjan kanssa (esimerkiksi asennettaessa irralliselle pinnalle). Lujitteen suurin halkaisija: 40 mm. 4 kokoa suojaava kerros - 35, 40, 50, 55 mm. FM-puristimen perusta: FM-kiinnityspidike, joka vahvistaa raudoituksen irto-maaperälle. Asennettu vaakasuoraan. Jalustan koko: 15 mm. Koko: 90 mm. Kanavallamme on laaja valikoima videoleikkeitä, jotka kuvaavat rakennusominaisuuksien, materiaalien ja työkalujen suunnittelun ominaisuuksia ja kuvauksia. http://www.youtube.com/user/KOMPLEKTACYA?gl=RU koko soittolista Pihdit varusteet: https://www.youtube.com/playlist?list=PLC81D3D6ECC037A31 ostaa tuotteita ja saada yksityiskohtaisia ​​neuvoja mahdollista paikan päällä http: // vk.com/komplektacya tai puhelimitse (812) 987-41-11

Universaalin kiinnityspidikkeen FZ 15 tähtiä käytetään luomaan suojakerros betonista, kun se heittää pystysuoraan tasoon. Asterisk FZ 15 on kiinteästi kiinnitetty venttiilin halkaisijaan korkeintaan 12 mm pystyasentoon. Sitä käytetään elvyttämään betonin FZ 15mm suojakerrosta. Kanavallamme on laaja valikoima videoleikkeitä, jotka kuvaavat rakennusominaisuuksien, materiaalien ja työkalujen suunnittelun ominaisuuksia ja kuvauksia. http://www.youtube.com/user/KOMPLEKTACYA Voit ostaa tuotteita ja saada yksityiskohtaisia ​​neuvoja osoitteessa http://vk.com/komplektacya tai puhelimitse (812) 987-41-11

Mittarin puolirengas lasketaan ilman nosturia. Kaikki työ kesti kaksi tuntia neljällä renkaalla. Manipulaattori on liian kallis syrjäisen sijainnin takia.

Suojavahvikehyksen muoviset kiinnikkeet ovat pystysuorassa ja vaakasuorassa (tähti ja syöttötuoli). Mikä se on ja miksi niitä tarvitaan.

Vahvistuspidikkeiden päätavoite on luoda suojaava kerros (vähimmäisetäinen etäisyys raudoituksesta betonin ulkokerrokseen), joka määräytyy itse vahvistetun betonirakenteen tarkoituksen mukaan. Suurempi suojaava kerros on pääsääntöisesti suurempi, kun kuormitus on suurempi ja suurempi raudoituksen halkaisija. Tällä hetkellä monoliittirakenteessa yleisesti saadut puristimet. Kanavallamme on laaja valikoima videoleikkeitä, jotka kuvaavat rakennusominaisuuksien, materiaalien ja työkalujen suunnittelun ominaisuuksia ja kuvauksia. http://www.youtube.com/user/blood Voit ostaa tuotteita ja saada yksityiskohtaisia ​​neuvoja osoitteessa http://vk.com/komplektacya tai puhelimitse (812) 987-41-11

http://www.opalubka911.ru Mitkä ovat kiinnityksiä muottiin, PVC-syöttötuoli ja tähti, kiinnitystarvikkeet? Miten käyttää PVC-kiinnityslokeroa ja tähtiä muottiin missä ostaa Moskovasta

Manipulaattori purkautuu renkaalla sisäänkäynnillä. nostimme ne ja ajoimme heidät (25-30 metriä). ja niin edelleen. Sormuksen paino

Liittimien kiinnikkeet: muovisten seisontatuotteiden tyypit, ominaisuudet ja laajuus

Raudoitetut betonirakenteet erottuvat erityisellä lujuudella ja kestävyydellä. Tämä saavutetaan luomalla korkealaatuista raudoitusta ja saamalla vaadittu paksuus taattu betonisuojakerros vahvistuspihdeillä, ilman että voit unohtaa luotettavan rakenteen saamisen.

Suojakerros betonista ja sen toiminnot

Vahvitetun betonin erottuvat ominaisuudet selittyvät sen komponenttien fysikaalisten ja kemiallisten ominaisuuksien ainutlaatuisella yhdistelmällä. Runko metalli toimii venyttely, massiivinen betoni on erittäin kestävä puristus. Niillä on sama lämpölaajenemiskerroin. Jäädytetty liuos muuttuu keinotekoisen kiven muodoksi, jossa on emäksinen väliaine, josta tulee erinomainen eristys teräsrakenteisille elementeille korroosiolta. Tämä eristys toimii, kun betonitysten jälkeen raudoituksen tangot ja lopputuotteen pinta ovat riittävät estämään veden, hapen ja muiden aggressiivisten aineiden tunkeutumisen betonin huokosten läpi metallituotteiden pintaan. Tämän etäisyyden (yleensä 10-40 mm) vähimmäisarvo, jota kutsutaan suojakerrokseksi, riippuu betonituotteen tai -rakenteen jatkokäytön olosuhteista ja eri tekijöiden vaikutuksesta.

Rakennuskoodit määrittelevät suojakerroksen paksuuden vaatimukset. Loppujen lopuksi paksu kerros lisää kehyksen kuormitusta, kasvattaa rakenteen painoa ja on kalliimpi, ja ohut osittain menettää toiminnalliset ominaisuudet. Tarvittavan betonipaksuuden määrittäminen vaikuttaa seuraaviin:

 • rakennettavaa rakennettavaa tyyppiä (seinä, pylväs, tikkaat, pohja, katto);
 • käytettävien liitososien halkaisija;
 • ympäristö- ja ilmastovyöhykkeelle (lämpötila-alue, maksimi- ja pudotusnopeus, kosteus, maaperän kosketus ja muut).

Tavallisimpien tapausten standardien mukaan seuraavat paksuuteen liittyvät suositukset ovat tärkeitä betonin suojakerroksen säätelemiseksi:

 • normaali tai matala kosteuspaikka - vähintään 20 mm;
 • märät huoneet, joissa ei ole suojaa vedestä - vähintään 25 mm;
 • rakennusten suojaamattomat ulkopinnat - vähintään 30-40 mm;
 • joka on haudattu rakenteen maan osaan, jolla ei ole ylimääräistä suojaa - 40-76 mm;
 • perusta - 40 mm;
 • päällekkäin 25 cm paksuiseen - 12 mm; enemmän sakeutettu - 17 mm.

Erityiset magneettiset säätöanturit auttavat selvittämään raudoituksen todellisen syvyyden valmiissa betoniteräsrakenteissa.

Mikä tarjoaa suojakerroksen?

Lujittavan korin elementtien järjestely ennen betonitointia voidaan tarkastaa samalla, kun tarkkaillaan tarvittavaa etäisyyttä muottien ja alustan seinämiin. Mutta yksittäisten elementtien siirtymistä tuoreen betonin virrasta tilavuuden täytön ja tiivistämisen aikana ei ole suljettu pois. Kaikissa raudoitetun betonirakenteen saavuttamisvaiheissa metallisten elementtien ja koko kehyksen asema pysyy vakaana, jos käytetään suojaavan kerroksen kiinnittimiä. Pienen, mutta ei halvemman, kelkan sanonta on erittäin tärkeä, kun sitä sovelletaan niihin.

Tuotteiden positiiviset ominaisuudet ja niiden käytön edut:

 • Pihdit on valmistettu kestävästä muovista - materiaalista, joka on korroosiota kestävä, lämpötilan muutokset, aggressiivisten aineiden vaikutukset.
 • Tuotteiden lujuus mahdollistaa geometrisen muodon ja koon pysyvyyden, lujittavan vahvikekehyksen luomiseksi kuormitetuille rakenteille.
 • Monipuolisuus - ne voidaan valita minkä tahansa raudan tyyppiä ja kokoa varten, erilainen kiinnitysmenetelmä, joka tarjoaa suojaavan betonikerroksen halutun paksuuden.
 • Lujitettavia muovisia tukia käytetään myös rakenteiden betonoitumisessa komposiittimateriaaleista valmistetulla puomilla.
 • Massatuotteet ovat vaihdettavissa.
 • Tulevan betoniteräsrakenteen metallikehikko kootaan helposti ja nopeasti ilman hitsausta tai lankaa, joka kiinnittää varret tiettyyn asentoon suhteessa toisiinsa ja muottiin.
 • Sulje runkorakenteen ulkonäkö betonipinnan yläpuolelle ja pidä se kiinteässä asennossa.
 • Metallivahvistustuki ei salli betonin halkeilua, koska se minimoi kaarevuudet ja muodonmuutokset rakenteiden huomattavan painon alla.
 • Ne auttavat säilyttämään vaaditun suojakerroksen paksuuden.

Muovista valmistetut kiinnikkeet ovat kulutustarvikkeet, jotka jäävät kaatuneeseen betoniin. Erittäin harvoin, kuten elementtimenetelmänä, lujitustyöt voivat olla uudelleenkäytettäviä. Tällaisen tuotteen (esimerkiksi kartiotyypin kiinnitys) avulla voidaan purkaa ja täyttää jäljelle jäävä ontelo liuoksella.

Lujitteen suuntaus vaikuttaa siihen käytettävien kiinnittimien luokitteluun, mikä voi olla:

 • tuki - kehyksen sijainnin kiinnittämiseksi vaakasuoraan tasoon;
 • seinä - pystysuuntaan suuntautuvalle vahvistukselle (useimmin käytetty kiinnike-tähti);
 • universaali - yhdistämällä ensimmäisen lajin voimavarat;
 • erityinen - käytettävä erityistapauksissa ja erityistilanteissa; Tällaisiin kiinnikkeisiin kuuluu tulpat ja putket, jotka luovat tarvittavan ontelon betonissa ja antavat tarvittavan etäisyyden raudoitukseen tulevan tuotteen pinnalta.

Optimaalinen periaate sijoittaa kalusteet tulevaan tuotteeseen on shakkilaajennus. Tämän järjestelyn välissä suositeltava välimatka on 50-90 cm. Erityinen arvo valitaan ottaen huomioon metallirungon mitat, sen sauvat poikkileikkaus ja itse puristimien rakenneominaisuudet. Rakennussääntöjen mukaan tavallinen kiinnityspidikkeiden kulutus on 4-10 kpl / m2.

Tyypit puristimia

Valmistajat edustavat vaikuttavaa valikoimaa erilaisia ​​tuotteita. Muovisäiliöiden tuotanto venttiileille tuo jatkuvasti uutta kehitystä. Jo tunnettuja rakenteita kehitetään ja parannetaan. Katsotaanpa lähemmin niistä suosituimmista.

"Cube"

Universal kiinnityselementti, joka kestää raskaita kuormituksia sakeutetun seinämän ansiosta. Vahvistettu kappaletavaranmuotoinen versio voi toimia tukena venttiileille, joiden läpimitta on enintään 40 mm, ja suojaava kerros 35-80 mm. Suositeltavin kuutinkappale, jonka seinämän paksuus on 2,1 mm, se muodostaa suojakerroksen, jonka koko on 35, 40, 45 ja 50 mm, ja sitä käytetään venttiileihin, joiden läpimitta on enintään 28 mm.

"Stool"

Yleisimmät tukipidikkeet metalliraudoitusta varten lattian, lattian ja muiden vaakasuorojen koneiden lujittamiseksi. Muoto on sylinterimäinen tynnyri, jossa on neljä uria ja avoimet hyppykytkimet yläosassa. Tavanomaisessa versiossa on neljä jalkaa, vahvistettu - 5. Vahvistimen pidike on "syöttötuoli", kiinteä koko ja voi muodostaa suojakerroksen, jonka koko on 15, 20, 25, 30, 35 ja 40 mm. Vaadittavan koon valinta suoritetaan piirustuksen vaatimusten mukaisesti rakenteellinen vahvistaminen. Tämän tyyppinen puristin soveltuu 4-14 mm: n halkaisijoille.

"Herringbone"

Tuolin muutettu versio, jonka yläosassa on 2 paria kaltevia hyppyjä. Tuotteet mahdollistavat 4 eri kerrosta tarvittavasta betonisuojasta - 20, 25, 30 ja 35 mm. Soveltuu metsätankoihin, joiden läpimitta on enintään 20 mm.

"Cone"

Pidike kiinnitetään putken päähän. Putken rooli on muodostaa läpimenevä reikä muotin kiinnityspulttiin kaadetun betonin massaan. Karan tehtävänä on estää betonin pääsy putkeen. Poistamisen jälkeen muottipesä voidaan käyttää uudelleen.

"Zvezdochka"

Yhteinen tuote monoliittisessa rakenteessa, joka sai tällaisen nimen tähden tähdensa tähden. Suunniteltu vahvistuskehyksen pystysuuntaan kiinnittämiseen ja sen välisen raon muodostamiseksi. Asteriskilla on mahdollisuus saada yksi vaihtoehto betonisuojan paksuudesta, koko 15 - 75 mm. Käytetään venttiileihin, joiden halkaisija on 4 - 22 mm.

"Seiso"

Sylinterimäinen kiinnitysteline on hyvin samanlainen kuin kuutio. Sijoittamalla se toisiinsa yhdellä pisteellä, mutta eri tasoilla, voit pitää useita rivejä vahvistavaa verkkoa.

Se on tärkeää! Jos betonipinta muodostuu vedeneristyskerrokseen tai löysästi, on suositeltavaa käyttää lisäkiinnittimen "pohjaa". Se ei salli tukijalat tai päätuotteen rungon tunkeutumisen vedenpitävään kerrokseen; estää pidättimen epätoivottavan upottamisen löysä hiekka tai sora, sillä välittömästi tämän suojakerroksen yhtenäisyyden rikkominen.

Itse valmistetut puristimet ja tuet venttiileille

Halu säästää, pieniä yksittäisiä rakennustöitä, hankkimisen mahdottomuutta tai työn kiireellisyyttä kannustetaan käyttämään improvisoituja keinoja (tiilet, päällystyslaatat, puiset kallistukset, mukulakivet) ja erilaiset laitteet, jotka on tehty itsenäisesti tukialustan tukemiseksi.

HUOM! Puu ja tiili ovat lisänneet veden imeytymistä. Puupalkit myös turvottavat jälkikäteen, ja tulevaisuudessa ne tuhoutuvat yleensä. Siksi tällaiset asennusvaihtoehdot eivät ole hyväksyttäviä, koska niiden asentamisen alalla lujitettu betonirakenne menettää luotettavuuden.

Usein betonielementit tai halutun muotoiset elementit valetaan betonista. Niiden edut ovat hyvät tarttuvuudet kaatuneesta betonista johtuen samasta rakenteesta, erittäin suurista lujuusindikaattoreista. Suurin haitta on, että tuki ei kiinnitä luotettavasti kehystä, joka voi liikkua, kun liuos syötetään työalueelle.

Käsityöläiset voivat käyttää myös seuraavia kiinnikkeitä venttiileihin käsin:

 • muovipidikkeestä viemäriputkesta, jossa tarvittavat urat tai reiät on tehty vahvikkeen asentamiseksi;
 • podrozetniki leikkauksilla venttiileille ja ilman niitä.

Muoviset upotetut kiinnittimet yksinkertaistavat metallin vahvistuskehyksen itsekokoonpanoa ja nopeuttavat sitä merkittävästi. Betonin kaatamisen jälkeen kehyksellä on taattu suojaava kerros kaikilla sivuilla. Tämä on avain pitkäaikaisen ja turvallisen toiminnan aikaansaamiseksi saadulle betoniteräkselle tai sen erilliselle elementille. Ja yksinkertaiset muovisuojukset kiinnikkeille auttavat saavuttamaan tämän tuloksen.

Suojakerroksen kiinnittimissä toisiinsa sopivat muoviset adapterit. Ne lisäävät kehyksen laakeri-aluetta irrallisilla pinnoilla, auttavat säätelemään betonisuojakerroksen mittoja ja laajentavat mahdollisuuksia optimaalisten standardikokoonpanojen käyttämiseen ilman ylimääräisten erikoistuneiden tuotteiden kustannuksia.

Kiinnostajien valinta - päällikön neuvot

Hänen kymmenen vuoden käytäntönsä monoliittisessa rakentamisessa hän usein joutui kohtaamaan puutteellisia kiinnittimiä. Sen jälkeen, kun ne on asennettu vahvistinverkon alapuolelle, seisot yksinkertaisesti repivät sen jälkeen, kun ne astuivat sisään. Ne hajoavat puolelta, ja verkko putosi muottiin. Näin oli myös tähtikiristimien ollessa asennettuina vahvistusverkolle, he vain lensi pois, pussin lattia vain ilmassa. Ongelma oli huonolaatuinen muovi, se oli haurasta.

Suosittelen sinua ostohetkellä, avaa laukku muovisilla lasinalusilla ja tarkista ne. Jos se on syöttötuoli, seisoo se, se ei saa murtautua, sitä voi vain taivuttaa. Kiinnitä tähti, yritä laittaa sopiva halkaisija, taivuta sitä, se ei saa rikkoa. Muovin on oltava muovia ja samalla vahva. Jos kaikki on ok, osta.

Tällä hetkellä venttiilien kalusteiden valikoima on valtava, ja joka vuosi se kasvaa koko ajan. Uusia yrityksiä, uusia muotoja esiintyy, mutta tavoite on edelleen sama, jotta lujitettaisiin tarvittava suojakerros, jotta rakentamasi rakenne osoittautuu kestäväksi ja luotettavaksi.

Miten venttiileihin asennetaan omat kädet - materiaalit ja työjärjestys

Myyntiin on olemassa useita tyyppisiä kiinnittimiä venttiileille - "kolmiot", "tuolit" ja monet muut. Tuotteiden hinta vähittäiskaupassa on noin 80 - 90 ruplaa. Mutta miten päästä pois tilanteesta, jos eivät oikealla hetkellä (ei esimerkiksi riitä)? Tai on arvioitu määrä kiinnittimiä niin, että halvempaa tehdä ne itse? Mistä ja miten - tämän artikkelin aihe.

Jokainen, joka on kiinnostunut itsevalmistajista, selittää, mitä se on, ei ole välttämätöntä.

Mutta ehkä kaikki eivät tiedä (ja joku on unohtanut), että näiden sulautettujen osien kokoonpano valitaan riippuen siitä tasosta, jossa betoniliuosta on valettu, joten on hyödyllistä muistuttaa tavallisimpia kiinnittimiä.

 • Vaakasuoraan suunnattu muotti. Tällaisissa tapauksissa on suositeltavaa käyttää tukilaitteita, kuten "teline", "tuoli" ja niiden muutokset.
 • Pystysuora täyttö. Tällaisille rakenteille käytetään "tähtiä".

Venttiilien kiinnittimien perusvaatimukset

Ilman tietämystä tästä ei ole järkevää ryhtyä kiinnittimien itsenäiseen tuotantoon, jos vain siksi, että lähdemateriaalia ei ole mahdollista valita oikein.

 • Lisääntynyt voima.
 • Absoluuttinen identiteetti koossa.
 • Inertti nesteisiin, aggressiivisiin kemikaaleihin / yhdisteisiin, alhaisiin lämpötiloihin ja teräviin hyppyihin.

Mikä voi tehdä kiinnittimiä omilla käsillään

Putkikappaleista

Näyttää siltä, ​​että pidätin:

Baarista

Tällaista laitetta kutsutaan "sammaksi". Tietoja kiireellisyydestä sen sijaan fixanssit, kiista ei vähenevät, mutta monet asiantuntijat ovat samaa mieltä, että se on joskus tehokkaampi yksityisissä asunnoissa.

Pohjimmiltaan tällaisia ​​osia käytetään yläosan nostamiseen vahvistuspalkkien riviin. Mutta jos pohjan teippi on matala ja betonin kuormituksen jälkeen oletetaan olevan suhteellisen pieni, niin se sopii vaihtoehtona.

Baarista ja metallirenkaista

Itse asiassa tämä on eräänlainen "sammakko". Liuos kaadetaan renkaisiin ja yksityiskohta on upotettu kirjaimen "P" muotoon.

Älä sokeasti keskittymään materiaaliin, josta tukevat osat valmistetaan teollisuustuotannossa. Pohjimmiltaan se on muovia, mutta ei mitään, mutta erityinen, joka täyttää kaikki yllä mainitut vaatimukset. Onko mahdollista määrittää itsenäisesti kaikki saatavilla olevan muovin ominaisuudet?

Mitä ei pidä puristaa

Puu ja siihen perustuvat tuotteet. Erilaisia ​​kiinnittimiä, kouruja, vaneripaloja, lujitettamiseen käytettävää lastulevyä ei suositella. On kaksi pääasiallista syytä - pieni lujuus ja kosteuden voimakas imeytyminen.

Muovipulloja ja vastaavia. Betonimassan latautumista varten tällainen tuki yksinkertaisesti tasoittaa.

Brick. Selitys on yksinkertainen - se absorboi nesteitä ja vähitellen romahtaa.

Muoviset vahvistuspihdit (suojakerroksen kiinnittimet)

Tuotteiden valmistuksessa tai raudoitettujen monoliittirakenteiden pystyttämisessä raudoituselementtien asianmukaiseen asentamiseen, nopeuden toteuttamiseen ja korkealaatuisen betonityön saavuttamiseen on mahdotonta tehdä sellaisia ​​yksityiskohtia kuin vahvistuspihdit tai suojakerroksen kiinnikkeet (käytetään vahvikkeena).

Tämä kestävästä muovista valmistettu tuote on käytetty vahvikkeena, sillä on pystysuora työ..

Asterisk-tyyppiset lukitustangot on suunniteltu asentamaan betonielementin vahvistavat elementit oikein

Metallirunko ei saa päästä levyn pintaan. Se voi aiheuttaa metallin korroosiota.

Tähtimerkki on välttämätön osa monoliittisen vedon rakentamisessa käytettävää raudoitusta varten.

Monoliittirakenteisten betonirakenteiden valmistuksessa on tarpeen järjestää vahvistus niin, että se..

Monoliittirakenteiden rakentamisen nopeuttaminen ja GOST-standardien noudattaminen rakentamisen kannalta.

Tämä kulutettava materiaali on tehty lämpötilasta ja mekaniikasta kestävästä polymeeristä.

Puristin ei altistu lämpötilavaihteluille, se ei ole vääristynyt, soveltuu kiinnittämiseen..

Monoliittisten rakenteiden rakentamisessa käytetään liitososia voimaa lisäämiseksi.

Vahvistettujen betonirakenteiden vahvistaminen edellyttää tiettyjen standardien noudattamista.

Tämä osa on tarkoitettu käytettäviksi teräsvahvikkeilla, joiden läpimitta on enintään 26 mm. Korjaa..

Tämä on erityinen kiinnityselementti, jota käytetään monoliittirakenteessa. Nämä upotetut os..

FU-30-sarjan kiinnityskorvakkeet edustavat vapaata materiaalia varten suunniteltua materiaalia.

Teräsbetonirakenteiden valmistuksessa on tärkeää tarkkailla betonin suojakerroksen paksuutta, joka kattaa..

Betonituotteiden valmistuksessa on erittäin tärkeää varmistaa lujittavan metallikehyksen oikea sijainti.

Vahvistettujen betonirakenteiden valmistuksessa on käytettävä erityisiä kiinnittimiä, p..

Betoniin asetettu asennus on kiinnitettävä tiukasti betonituotteiden runkoon tietyllä syvyydellä. D..

Vahvistettu betonirakenne oli vahva ja kestävä, sinun on asetettava vahvistusverkko s..

Tämän tyyppisiä kiinnittimiä käytetään, kun raudoitusta kaadetaan betoniliuoksella. Tuki on kuutio..

Universal Composite Lock Stand Tämä yleisnumerolukko on suunniteltu molemmille..

Latch FM Äskettäin, kun otetaan huomioon sen korkea taloudellinen tehokkuus nykyaikaisessa rakennuksessa..

Betonituotteen runko-osaan kiinnitetään erityisiä tukia. Tietojen korjaus..

Tämä polymeerituote on tarkoitettu raudoituksen oikeaan asentoon betonirakenteissa.

Jotta vahvistuspihdit ("kuutiot", "ulosteet") täyttävät tehtävänsä, ne vaaditaan.

Pohja on valmistettu tasaisen ympyrän muodossa, jossa on neljä reikää kiinnityslaitteen asennusta varten.

Joissakin tapauksissa sinun on asennettava pidätin "jakkara" irralliselle maaperälle. Puhua..

Korkkia käytetään luomaan suojaava kerros vahvistuselementtien ja muottiarkkien väliin. Huomaa..

Sulautettu osa asetetaan muoviputkien rajojen päihin ja suojaa kytkentäpulttia..

FS-tyyppiset kiinnityspidikkeet on suunniteltu vahvistuskammion asentamiseen hiekkavyöhykkeelle, sora, vaahtomuoville.

Joskus betonirakentamisen työtä on tehtävä epävakaalla, löysällä maalla. Voit..

Suojakerroksen kiinnikkeet - tarkoitus, lajike

Mikä on betonin suojaava kerros, mihin se on?

Vahvistettu betoni on ainutlaatuinen komposiittimateriaali, jossa sen kaksi komponenttia yhdistetään täydellisesti fysikaalisiin mekaanisiin ja kemiallisiin ominaisuuksiin. Metallirunko toimii jännitteenä, ja betonipäällysteellä on suuri puristuslujuus. Teräksellä ja betonilla on sama lämpölaajenemiskerroin. Keinotekoisen kiven alkalinen ympäristö suojaa terästä täydellisesti korroosiolta. Mutta tämä suojaus toimii vain yhdessä tapauksessa - jos etäisyys tuotteen pinnasta (rakenne) vahvistuselementtiin on riittävä, jotta betonin huokosten kautta ei pääse sisälle metalliseen kosteuteen, happeeseen ja muihin aggressiivisiin ympäristöön. Tätä etäisyyttä kutsutaan betonikerrokseksi eri tekijöistä riippuen, sen vähimmäispaksuus on 10-40 millimetriä tai enemmän.

Miten suojaava kerros saadaan betonista?

Jopa kun kaikki kehyselementit ovat oikeassa, huolellisesti tarkistetussa järjestelyssä, on aina mahdollista, että kun tilavuus on täytetty liuoksella ja tiivistetty, yksittäiset elementit muottiin siirtyvät virran ja massan tuoreen betonin alle.

Ainoa keino varmistaa taatun säilytystilan varmistaminen betoniterästyön kaikissa vaiheissa on käyttää sellaista yksityiskohtia kuin ankkurin kiinnitin, pieni muovituote, jolle on ominaista alhaiset kustannukset, joka on kiinnitetty ydinpalkkeihin ja joka on välikappale niiden välissä ja muurausseinissä. Se on yleensä asennettuna ruutupaketin kuvioon yhden metrin välein.

Rebar Clamp luokitus

Monenlaisia ​​kiinnittimiä valmistetaan, lisäksi uusia muotoja esiintyy jatkuvasti, joten pitkä ja tarpeeton tehtävä on tuottaa täydellinen luokittelu tarkoituksen mukaan. Oikea käyttö riittää jakamaan ne kahteen luokkaan:

 • Ovatko ne valmiissa tuotteessa (rakenne) vai eivät:
  • Puristustyön aikana betonista poistetut tangon kiinnikkeet edellyttävät lisätoimenpiteitä purkamaan ne ja täyttämään ontelot laastilla, joten niitä ei käytännössä tällä hetkellä käytetä (ehkä harvoin silloin, kun ne ovat elementtejä muotokappaleesta);
  • Ei palautettavissa - kaikkien teosten loppuun saattamisen jälkeen taulukko on käytännöllisesti katsoen kaikenlaista nykyään.
 • Vahvistuksen spatiaaliseen suuntaan, johon ne on tarkoitettu:
  • Pysty (seinä);
  • Vaaka (tuki);
  • Universal;
  • Special.

Lisäksi erityisten kiinnittimien nimikkeistöön kuuluu tällä hetkellä tuotteita, eivät itse asiassa ole liittimet, liittimet, putket. Ne toimivat muodostaen onteloita betonissa ja muissa tarkoituksissa, mutta jos ne on asennettu oikein, ne myös tarjoavat välttämätöntä etäisyyttä pinnasta vahvistuselementtiin.

Yleisimmät kiinnitystyypit ovat suojaava kerros

Harkitse laajimmin käytettyjä puristustyyppejä (lähes kaikki niistä valmistetaan polymeereistä, jotka eivät ime kosteutta ja joilla on korkea kestävyys):

 • Tähtimerkin tyyppi on universaali puristin (sekä tuki- että seinämä), on tähtimerkin muotoinen (pyörä), joustavien huulten ansiosta sitä voidaan käyttää useille halkaisijoille, mutta se on tarkoitettu vain yhteen kerrospaksuuteen;
 • Tyyppi kuutio - tukipihdit. Ne on valmistettu laatikkomainen elementti (suorakulmainen tai pyöreä, jossa on useita lovia eri syvyyksillä ja profiileilla päissä), sallia asennuksen suuntauksen mukaan eri halkaisijat yhteensopivasta vahvistus- ja suojakerroksesta (mutta vain muutamia suunniteltuja luokituksia);
 • Kirjoita jakkara - samanlainen kuin edellinen (samat ominaisuudet). Mutta etäisyydet ovat yleensä neljä telineestä, joiden väliin on sijoitettu hyppyjä, jotka kiinnittävät telineeseen. Leukojen ansiosta ne mahdollistavat useampia lähelle läpimittaa;
 • Vapaa maaperän tukilukot - käytetään yleensä betonien vahvistamiseen. Ne ovat samanlaisia ​​kuin syöttötuolin tai kuution tyyppi, mutta lopussa niillä on suuri pinta-ala, joka ei salli niiden pääsyn pieneen tukikohtaan;
 • Betonikuoret - tarvittava paksuus betonia sisältävä kuutio ja tarvittavat urat. Laajasti käytetty ennen, nyt lähes ei ole mitään käyttöä.

Huomion arvoisia ovat myös irtotavaran tai paksuuden säätöelementit - elementit, joiden avulla voit laajentaa salvan ominaisuuksia, lisätä tukialuetta tai suojakerrosten kokoa. Näin voit maksimoida massatyyppien kiinnittimien käyttämisen eikä aiheutua kustannuksia erikoisosien tilaamiseksi.

Kuinka valita muovipidikkeet venttiileille?

Monoliittisen rakentamisen menetelmä ryntäsi kotimarkkinat hyvin nopeasti ja joka päivä on vauhdittunut. Valmiiden betonirakennusten rakentaminen takaa paitsi nopean rakentamisen nopeuden, myös valmiin rakenteen vahvan lujuuden ja kestävyyden.

Muoviset pidikkeet varusteisiin

Rakenteen lujuutta ja kestävyyttä ei voida taata ilman ulkopuolista vahvistamista ja suojaavan kerroksen luomista lujittavien kiinnittimien avulla. Ne suojaavat rakennusta poistumiselta metalliverkon pinnalle, mikä voi johtaa rakenteen nopeaan tuhoutumiseen.

1 Missä kiinnityksiä käytetään vahvistamiseen?

Lujittavan betonikerroksen kiinnittimiä käytetään vahvistustekniikan kiinnittämiseen raudoitetun betonirakenteen sisällä (on mahdollista lukea tällaisten tuotteiden vahvistaminen erikseen) ja säästää se valuessa suunnitteluasennossa. Tämä teline mahdollistaa lujitetun kehyksen luomisen omilla kädillä ja estää raudoituksen syntymisen seinien tai lattioiden pinnalta, koska muotti on tiiviisti kiinni metallipalkkeihin.

Liittimien kiinnikkeet ovat muovisia tuoleja tai tähtiä, joiden avulla suojaverkon taso asetetaan suhteessa päärakenteeseen.

Tämä tason taso on erittäin tärkeä, kun kaadetaan teräsbetonirakenteita. Sen avulla voit säätää metallin etäisyyttä seinien ja lattioiden pinnalta. Metalliverkon kaikkien puolien betonikerroksen on oltava vähintään 12 mm.

Muovisten kiinnikkeiden käyttö lujittavan häkkiin

Lujitettu betonirakenne, joka on suojattu suojakerroksella, voi toimia hyvin kauan ja varmistaa rakennuksen turvallisuuden.

Lisäksi tähdellä tai tuoleilla oleva muovinen teline yksinkertaistaa ja nopeuttaa rakenteen kiinnittämistä omalla kädelläsi.

Katso myös: hitsauslangan johto - miksi sitä käytetään ja miten sitä käytetään oikein?

Vahvikkeen kiinnittimellä on useita positiivisia ominaisuuksia:

 • korkea korroosionkestävyys;
 • vastustuskyky ääriolosuhteista;
 • Sekä syöttötuoli että tähti voidaan käyttää kaikentyyppisiin vahvikkeisiin;
 • rungolla on vakaa muoto ja koko, koska valmistajat käyttävät erityisiä leimauslaitteita;
 • Erittäin lujat kiinnittimet mahdollistavat lujitetun kehyksen, joka kestää lujituksen painon (voit lukea painoarvot erikseen) ja useat ihmiset, mikä on erittäin tärkeää erityisesti lattian asennusta varten.

1.1 Perustoiminnot

 1. Päätehtävä, jonka kiinnitystapit on suunniteltu suorittamaan, on säätää betonin suojakerros tietyn paksuuden mukaan (vähintään 12 mm.)
 2. Toinen tehtävä on luoda lujitettu kehys, joka takaa rakenteen kestävyyden.
 3. Kolmas on vähentää merkittävästi rakennustöiden jaksoa ilman, että työntekijöitä lisätään.
 4. Telineen avulla voit järkevästi käyttää työresursseja.

1.2 Vaatimukset suojakerroksen paksuuteen

Betonin suojakerros, kuten olemme jo huomanneet, on välttämätöntä koko rakenteen suojelemiseksi ja vahvistamiseksi. Kuitenkin tuotteen paksuus metriä kohden on myös tiettyjä vaatimuksia, koska liian ohuina betonikerroksina ei kyetä täysin täyttämään toimintojaan, ja liian paksu on kallista ja heikentää vahvistettua kehystä.

Liitososien kiinnittimien tyypit

Betonikerroksen paksuuden määrittämiseksi sinun on lähdettävä seuraavista parametreistä:

 • rakennustyyppi (pohja, seinä, katto, pohja jne.);
 • kuormitus betonirakenteeseen;
 • vahvikkeen halkaisija;
 • ilmasto- ja ympäristöolosuhteet (kosteus, lämpötila, kosketus maahan jne.).

Suojakerroksen tärkeimmät parametrit määräytyvät SNiP: n valtion sääntöjen mukaan, joiden toteuttaminen on välttämätöntä, jotta valtiontutkimus voidaan tehdä positiivisesti Venäjän federaation hallituksen asetuksella (05.03.2007, 145) säädetyissä tapauksissa.

 • sisätiloissa, joissa on vakio tai matala kosteus, betonikerroksen paksuuden on oltava vähintään 20 mm;
 • sisärakenteissa, joissa on korkea kosteus ilman lisäpoistoa, suojaavan siteen paksuuden on oltava vähintään 25 mm;
 • ulkotilaan menevät rakennuksen (ilman lisäsuojaa) sivut on peitettävä vähintään 30-40 mm: n betonilla;
 • osa maaperään upotetusta rakenteesta ilman lisäsuojaa peitetään vähintään 40 mm: n betonikerroksella mutta enintään 76 mm: llä;
 • perustukset - vähintään 40 mm;
 • enintään 250 mm: n paksuiselle teräsbetonikerrokselle, joka on vähintään 12 mm (vahvistuksen paksuuden mukaan). Paksemmille lattioille lisää 5 mm.

SNiP-sääntöjen toteutuksen valvonta toteutetaan magneettisten antureiden avulla, jotka osoittavat metallirakenteen syvyyden.

Locator betonin raudoituksen syvyyden määrittämiseen

Myös pohjaan kaatamisen yhteydessä on otettava huomioon alemman riviosuuden kosketuksen kategorinen kielto maan kanssa. Tätä varten voit käyttää lukkojen tyyppiä FS 30,40,50. Sopivat laitteet: teline, kuutio, kiila, tuoli.
valikkoon ↑

2 Venttiilien kiinnitystyypit

Muoviset kiinnityspidikkeet näkyvät rakennusmarkkinoilla laajalla mallivalikoimalla: jalusta, kuutio, kiila, tähti, syöttötuoli ja niin edelleen. Huomaa, että ne eroavat toisistaan ​​paitsi muodon ja ulkoasun lisäksi myös käyttötarkoituksessa, jakautumistiheydellä rakennetta kohti, asennuksen monimutkaisuudesta omiin käsiinsä jne.

Esimerkiksi telineitä 30, 40 ja 50 useimmiten käytetään vahvistamisen alariville ja asennetaan 6-8 kappaletta neliömetriä kohti, kun taas tähti on sopivampi seinien lohkoutumiseen ja se voidaan asentaa harvemmin - 5-6 elementtiä per metri.

Katso myös: mitä armaturaa leikataan - laite ja erikoisakset.

Kuitenkin tärkein lujitusten puristimien jako on jakautuminen vaaka- ja pystysuorille pinnoille. Myös muottipuristimet suoritetaan erillisessä alaryhmässä.
valikkoon ↑

2.1 Valvontyyppien muovisäiliöiden kuvaus (video)

2.2 Vaakapinnoille

Vaakapintojen vahvistamiseen käytetään seuraavia kiinnitystyyppejä:

 1. Teline (FS 30, 40, 50). Useimmiten tämäntyyppisiä laitteita käytetään järjestämään alarivin vahvistus irtotavarana. Sen avulla voit luoda lujitetun kehyksen lattiat, katot ja perustukset käyttämällä suojakerrosta 12 - 40 mm. Telineen fs 30 mahdollistaa koko työkierron toteuttamisen laitteilla, joiden läpimitta on enintään 16 mm. Käytettyjen elementtien määrä määrittää tuotannon tarpeiden laajuuden, mutta ei saa olla alle 4 kpl neliömetriä kohden.
 2. Kuutio on yleiskattoinen kattovalaisin. Niitä suositellaan käytettäväksi vahvistamisen kiinnittämiseksi 12 mm: stä ja muodostaen 30 mm: n suojakerroksen. Kuutio voi olla kahdentyyppinen: pieni - sitä käytetään suojaamaan 30, 40, 50 mm ja suurikokoisia suojakerroksia - se on asennettu paikkoihin, joissa tarvitaan vahvistettua kehystä 50, 60, 70 mm. Pieni kuutio ja suuri kuutio eroavat paitsi koosta, myös myös tuotteen lujuudesta. Rakentamisen laajuus edellyttää vähintään 4 kuution neliömetrin asennusta.

Kiinnitys vaakasuoraan asennusraudoitukseen

2.3 Pystysuorille pinnoille

Suojakerroksen muodostamiseksi on kätevämpää käyttää tähtikentän tai vastaavan puristimia ympyränmuotoisella ulkoreunalla. Näiden tuotteiden välillä ei ole erityistä eroa, joten näiden tuotteiden ominaisuuksia tarkastellaan tähdellä.

Lasikuitu- tai metalliliittimien "Asterisk" kiinnike on merkitty FZ: lla. Sen avulla luodaan vaakasuorat pinnat - seinät, pylväiden ristitangot ja muut asiat.

Lue myös: miten lasikuituvahviste on valmistettu ja mitä tarvikkeita tähän tarvitaan?

Tähti tulee rakenteen sisällä olevalle lujitustangolle kiinnittämällä se halutulla etäisyydellä itse rakenteesta halutussa asennossa.

Jousikotelot pystysuoraan asennustyöhön

Tämäntyyppiset puristimet toimivat 4 - 30 - 40 mm: n ja 40 - 70 mm: n liittimien avulla. Alueen jakautuminen - 4-8 kappaletta neliömetriä kohden.
valikkoon ↑

2.4 Kaatumisen kiinnittimet

Kiinnittyy liitosrakenteen vahvistaminen, joka estää raudoituksen ja muottien välisen kosketuksen. Tällaisten näennäisesti viivytysten laiminlyönti voi johtaa raudoituksen tarttumiseen betoniin ja siten rakenteen haurauteen ja nopeaan tuhoamiseen.

Voidakseen luoda suojaavan kerroksen vahvistusverkon ja muottien välille voidaan käyttää telineitä, kiilaa, korkkia, tähtiä ja muita elementtejä, mukaan lukien itsetäytteiset elementit.

Neliömetriä kohti asennettujen kiinnittimien määrä määräytyy itse rakenteen ominaisuuksien sekä muottirakenteen, vahvistusverkon ja kiinnityslaitteiden parametrien perusteella.