Betonikellari

Slaydite Venäjällä ei ole yhtä suosittua kuin esimerkiksi Amerikassa. Siellä koko rakennusmateriaalia on rakennettu pitkään, eikä sitä käytetä kovin usein. Kaikki tämä johtuu siitä, että tiedämme vain vähän erinomaisista rakennustöistä.

Perinteinen järjestelmä kellarista.

Kevyiden aggregaattien edut

On erittäin tärkeää, että keramiittibetoni voi merkittävästi pienentää rakennetun rakenteen painoa. Tämä on tärkeä tekijä. Tämä materiaali on myös erittäin kestävä, koska sen valmistuksessa käytetään hiekan, veden, sementin ja saven seosta, mikä tarkoittaa, että rakenne on mahdollisimman turvallinen ja stabiili. On sitä mieltä, että sardelliitti-betonilohkojen käyttö rakenteessa on perusteltua vain matalissa rakennuksissa. Mutta tämä ei ole kuitenkaan lainkaan mahdollista. Materiaali on erittäin hyvä kerrostaloihin.

Laajentuneiden savilohkojen käyttö on erittäin tärkeää alueilla, jotka altistuvat usein luonnonkatastrofeille, kuten maanjäristyksille, hurrikaaneille ja voimakkaille tuulille.

Lisäksi tämä materiaali pitää lämmön erittäin hyvin kylmimmillä sääolosuhteilla, joten se on myös välttämätöntä jatkuvasti kylmille alueille.

Erittäin toimivaltainen päätös olisi kuumentamattoman tilan, kuten kellarin tai kellarin, sardelliittibetonilohkojen rakentaminen. Jos sinun täytyy järjestää dachassa paikkoja savettien säilyttämiseen, niin tämä rakennusmateriaali on juuri sitä mitä tarvitset.

Asennuskellarin piirtäminen.

Se on yksinkertaista tehdä basement of sardeldi-betoni, melkein kuin tiili. Mutta täälläkin on hienouksia ja vivahteita, joten ennen kaikkea on syytä ymmärtää niitä. Hyvän eristyksen pohjalle sinun on asetettava kateaineita kahteen kerrokseen. Sitten kaadetaan liuos, jonka pitäisi tasata ensimmäinen kerros. Näiden menetelmien avulla sinun on käytettävä tasoa. Seoksen ei pitäisi olla suuri paksuus, 30 mm riittää. Tällöin kaikki ketjut on pakattava ketjun sitomisominaisuuksien mukaan ja saumojen paksuuden tulee olla vähäinen: 10 mm sopii hyvin. Ratkaisu on otettava vähintään M 500-sarjaan, ja se voi olla jopa suurempi. Jokaisen 2-3 rivin jälkeen sinun on asennettava verkko, joka auttaa varmistamaan, että kellari istuu ilman halkeamia. Ikkunat ja ovet ovat hyvin yksinkertaisia ​​sardeldi-betonilohkojen avulla, koska niillä on oikea muoto. Ja tämän materiaalin seinät ovat yksinkertaisesti korvaamattomia.

Rakennustiedot

Puhutaan puhuttelusta, jossa työskentelet laajentuneen savibetonin kanssa. Ennen kuin aloitat rakennuksen, sinun on ensin päätettävä, mitä haluat kellariin. Se voi olla maahan, puoli syvälle maahan tai kokonaan maan alle. Ajattele, mikä oikein sopii sinulle.

Jotta vedenpitävyys olisi hyvä ja luotettava, käytettävien materiaalien käyttö ei ole sallittua rakentamisessa, kaikki on oltava uutta. Sinun ei pitäisi käyttää metallia kellarin vuorauksessa, koska se vaikeuttaa ylläpitää haluttua kosteutta ja lämpötilaa. Loppujen lopuksi, jos kellari on optimaalinen kosteus, ilmanvaihto ja sopiva lämpötila, niin tuotteesi pidetään puhtaina pidempään.

Tärkeä tekijä laajennetun savibetonilohkon rakentamisessa on pohjaveden oikea sijainti. On tarpeen mitata oikein niiden läpimitan syvyys. Älä myöskään unohda seisovaa vettä. Kaikki tämä on otettava huomioon seinien rakentamisessa ja lohkareiden lattiassa tarvittaessa, voit käyttää vedenpitävää betonia.

Se ei haittaa organisoida ja rengasvuotoa, joka poistaa ylimääräisen veden kellarista. Jos tämä ei ole mahdollista, voit laittaa kuivatuksen hyvin kellarikerrokseen. Yksi niistä on luotava siten, että ylimääräinen vesi ei tuhoa materiaaleja.

On tärkeää huomata, että kallioperä rakentaa laajennetuista savibetonilohkoista on erittäin hyvä silloin, kun veden taso on alhaisin. Tämä tapahtuu useimmiten kesällä. Jotta voit pelastaa itsesi virheistä, säästää aikaa ja hermoja, tehdä kaiken tehokkaasti, on parempi kutsua ammattimaisia ​​rakentajia.

Kuinka rakentaa kellarikerroksesta sardeldiolohkoja?

Kellarin rakentamisessa voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja. Ne kaikki ovat ominaisuuksiltaan ja ominaisuuksiltaan erilaisia, mutta ne yhdistyvät rakentamisen soveltuvuuden tärkein edellytys - laatu ja luotettavuus, kestävyys ja koko talon kuormituksen kestävyys.

Jos taloon asennetaan nauhasäätiö, on otettava huomioon, että ei ole mahdollista soveltaa kuormia raakajohtoon.

Optimaalinen rakentaminen on kellarimalliston lohkojen kellari, jota seuraa kellarin tai kellarin rakentaminen. Tällä materiaalilla on monia etuja, jotka yhdessä tekevät sardeldi betonista parhaan keinon rakentaa rakennuksen alaosaa.

Keramiikkalohkojen kellarikerroksen rakentaminen, seinät valmistetaan yhdestä tasosta, jossa on pohja. Eli kannen leveys vastaa pohjan leveyttä. Tyypillistä on pohjakerros, jonka korkeus on 0,8 m, sitten asennus tehdään neljässä riviä lohkareita 20 * 20 * 40 cm.

Ominaisuudet keramsit

Laajennettu savi voi vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia kylmäkaudella, mutta se vähentää myös rakennusmateriaalien määrää rakennuksen rakentamiseksi.

Lohkot on valmistettu laajennetusta savesta, joka valmistuksen aikana läpikäy erityistä vaahdotustekniikkaa - näin jokaisen lohkon sisällä muodostuu kuohkeaa ainetta kuhunkin rakeeseen.

Korkean lämpötilan polttamisen jälkeen materiaali saavuttaa poikkeuksellisen voimakkuuden 300-2000 kg / kuutiometri.

Slaydite-lohkojen edut ja haitat

Kuten muutkin materiaalit, keramitbetonilla on useita etuja:

 • Muiden tyyppisten betonilohkojen osalta sardeldi betoni on paljon vahvempi ja varastoi lämpöä paremmin;
 • Kellarikerroksen seinien rakentamiseen käytetyn saviokastikkeen huone on korkea äänieristys;
 • Materiaali on lisännyt voimaa;
 • Suhteellisen halpa ostaa materiaaleja;
 • Lohkot kestävät kosteuden läpäisevyyttä ja kemiallista hyökkäystä;
 • Slaydite-betonin lohkoilla on pieni massa verrattuna analogeihin;
 • Tällaista materiaalia voidaan käyttää sekä kellariin että koko talon seinämiin.

Kuten missä tahansa muussa materiaalissa, sardeldin lohkojen haittapuolet ovat:

 • Lisääntynyt huokoisuus, joka tekee niistä vähemmän kestävää kuin betoni;
 • Herkempi kuin konkreettiset raskaat tuotemerkit, koska niiden käyttö rakentamisessa on edelleen vähäistä.
 • Haavoittuvuus mekaanisiin vaurioihin, jos laitteessa on vikoja, yksikkö on vaihdettava.

Sovellus laajennettuun saviin kellari seinille

Kun rakennetaan sardeldiitti-betoniseinät, on otettava huomioon, että tämä rakennuksen osa kokee raskaita kuormia talonrakennuksen valmistumisen jälkeen.

Tämän vuoksi materiaalin käytöstä voidaan tehdä päätös, jos talon korkeus on korkeintaan kaksi, muuten materiaali alkaa sortua. Lisäksi vaadittava laadukas vedeneristys asennuksen jälkeen sekä pystysuorassa että vaakasuorassa.

Tätä tarkoitusta varten käytetään rullaeristystä, mastisia aineita, suojaavia lakkoja, hartseja ja niiden analogeja. Myös lämmöneristystyöt on tehtävä, mutta ilman ylilyöntejä, koska keramiittibetonivaraukset lämpenevät hyvin.

Laajennetut savilohkot, jotka tarjoavat laadukkaan työn hydro- ja lämpöeristykselle, voivat tarjota riittävän suojan rakennuksen alapuolelle sekä veden että kylmän ilman tunkeutumiselta.

Säikeistö rakennustyöt sardeldi-betonin kellarissa

Saviodilohkojen kellari rakennetaan seuraaviin järjestyksiin:

 • Aseta kerros katemateriaali, joka toimii vaakasuorana vedenpitävänä;
 • Valmistele betoniliuosta, joka täyttää laajennettujen savilohkojen rakentamisen standardit. Tavallinen hiekosementti ei sovellu;
 • Asennus aloitetaan rakenteen kulmilla - ensimmäinen rivi tehdään pohjan kehän ympärillä ja peitetään sitten vahvistusverkolla;
 • Laita liuos lohkojen ensimmäiseen riviin ja koota toinen rivi, jolloin reiät jäävät ilmakanaville. Ne tehdään 2,5 - 3 metriä ja kooltaan 20 x 20 cm. Pääsääntöisesti ne on tarkoitettu kolmanteen muurariviin;
 • Heti kun rivien asennus on valmis, vedeneristys tehdään. Käytä yleensä ruberoidia kahdessa kerroksessa;
 • Kolmas rivi on tehty liuoksella, jossa ei ole vahvikekerrosta, ja asetetaan taas verkko;
 • Viimeinen neljäs rivi on esitetty samalla tavoin. Heti asennuksen jälkeen suoritetaan pystysuora suoja kosteudelta. Peitä koko kellarikerroksen pinta bitumimateriaalilla ja vedenkestävällä materiaalilla. Menetelmän valinta riippuu omistajan kyvyistä ja tarpeista. On parempi käyttää vakiolämmitettä bitumia, jota käytetään kahdessa kerroksessa. Vedeneristys pystysuorassa, vaakatasossa, myös kahdessa kerroksessa;
 • Viimeinen vaihe on suojata lattia vedeltä koko alueelta. Käytä tässä tapauksessa vesitiiviitä materiaaleja arkin muodossa. Ne asetetaan päällekkäin 15 cm edellisellä arkilla, 10 cm hiekkaa asetetaan päälle ja tiivistetään perusteellisesti.

johtopäätös

Ilmeisesti laajennettujen savilohkojen kellarikerroksen rakentaminen ei ole niin yksinkertaista kuin alunperin tuntuu. Siksi, että sinulla ei ole asianmukaista työkokemusta, on parempi antaa tämä ammattilaisille.

Jos on kokemusta, rakennuksessa ei ole vaikeuksia. Seinien pystyttäminen muistuttaa tavallista tiilimuurausta, mutta sinun on noudatettava kaiken työn ominaisuuksia tällaisella materiaalilla ja jättämättä jättämästä tekniikkaa.

Kun hankitaan rakennusmateriaalia, on tarpeen valita tiheä sardelliittibetoni, jotta kuorman vastus olisi paljon suurempi ja luotettavampi.

Laajennettujen savilohkojen kellari (kellari)

Lohkot 40x20x20 tai 40x20x12 (vastaavasti seinän leveys 20 ja 12 cm: n välein) On tarpeen laatia 3x3x2

Pohjaveden taso on alhainen (niin pitkälle kuin tiedän, se ei ole koskaan kaivannut aukkoa lattian alla) 40x30x20-lohkon hinta on 57,50 ruplaa. kpl. Hinta lohkolle 401х20х12 - 34,50 hieroa. kpl.

Aion suunnitella ulkoseinien seinämät, haluan jättää hiekkalaatikon, katto ei ole sama, katto on talon puulattia, tietenkin lämmitetty.

Haluaisin kuulla mielipiteitä hinnasta ja ennen kaikkea kellarinseinien materiaalista

Kevytyhdistelmän perusseinämä

Venäjällä saviä ei käytetä laajalti kuin muissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, missä se on tärkeä osa rakennusten rakentamista. Tällä materiaalilla on kuitenkin ainutlaatuiset ominaisuudet, jotka mahdollistavat sopusointuisen yhdistelemisen huonosti yhteensopivien ominaisuuksien kanssa. Esimerkiksi sardelliittibetonilohkojen kellari seinä täyttää kaikki tarvittavat vaatimukset: vahva, kestävä, alhainen lämmönjohtavuus, kosteuden kestävyys ja ympäristön kannalta turvallinen.

Varo väärennöksiä

Lohkojen tuotantoteknologia on niin yksinkertainen, että kaikki voivat valmistaa ne, vaan sekoittaa savi sementillä, hiekalla ja vedellä. Hintakilpailun olosuhteissa "käsityöntuottajat" optimoivat usein tuotantokustannuksia vähentämällä kalliita komponentteja, mikä johtaa heikompaan laatuun. Mitkä ovat "terveet" lohkot:

 • tasaisesti jakautunut murskattu laajennettu savi. Sen haittapuoli johtaa lämpöeristyksen heikkenemiseen ja suurempaan osaan - tuotteen lujuuden pienentämiseksi;
 • erityinen harmaa teräsväri. Keltainen väri osoittaa suurempaa hiekkapitoisuutta, mikä lisää painoa ja tekee materiaalista hauraampaa.

Edut muuraus

Vakiolohkon tilavuus on 5-7 tiiliä, mutta seinämän ominaispaino on noin 2-2,5 kertaa pienempi. Asettelu aika lyhenee useita kertoja. Huomaa myös:

 • mahdollisuudet merkittäviin säästöihin rakentamisessa: kuljetuskustannusten pienentäminen ja kevyt säätiö;
 • korkea lujuus ja hyvä lämmöneristys;
 • kestävyys, jota ei koske mätää ja tulta;
 • alhainen lämmönjohtavuus (lämmin talvi, viileä kesällä);
 • kosteuden kestävyys;
 • lisääntynyt pakkasenkestävyys;
 • ympäristönsuojelu.

Nuances on seinien valmistuksessa

Säätöön asetetaan kaksi kerrosta katemateriaalia, joka antaa hyvän eristyksen. Määritä sitten 30 mm: n seos, joka tehdään ketjunpistotyökaluilla, sauman paksuuden ollessa 10 mm. M 500 -sarjan ratkaisu ja edellä. Kutistusta varten ilman halkeamia on sijoitettu verkko 2-3 riviin.

Rakennetaan yhteen sardeldi-betonilohkon POGREB?

Yhä useammin ihmiset kysyvät meiltä yrityksestä - onko mahdollista säästää rahaa kellarin rakentamiseen? Luotamme siihen, että se on mahdollista ja välttämätöntä, mutta ottaen huomioon tiettyjä ominaisuuksia... Nyt selvennämme.

Jos haluat kaataa säätiön omasta, sitten polku tai teipillä tai laituri säätiö, koska kevytsorabetonista lohkot - kevyt yksikön ja ei tarvitse enempää aikaa vievää valamista valetaan.

Ei ole mitään eroa seinien asettamisen välillä tiilen ja lohkon välillä.

 1. Pohjustukseen asetetaan kaksi kerrosta ruberoidia vedenpitävyydelle;
 2. sementtilaastin M50: sta ja sitä korkeammasta seoksesta, jonka paksuus on enintään 3 senttimetriä;
 3. sardelliittibetonielementtien suorasta sijoittamisesta "ketjulangan" menetelmällä, sauman paksuus on enintään 1 senttimetri.

Jotta rakennuksen kutistumisongelmia voidaan välttää, on suositeltavaa asentaa vahvistustekniikka joka 2-3 riviä kohti.

Koska lohkokoko (390x190x185) on melko suuri, savi-betonilohkot ovat paras vaihtoehto kellariin.

Verrattuna toisen materiaalin, kuten silikaattia lohkot, kaasu silikaatti ei yleensä suositella makaavan Pogrebnoy malleja, koska se ei ole vedenkestävä ja edelleen murentua.

Se voisi olla valmistettu vaahtobetonista, mutta tämä ei ole niin taloudellista, ja koska sisustus on tarpeen molemmissa tapauksissa, ei ole mitään järkeä käyttää rahaa.

Yrityksemme tarjoaa sinulle rakentaa lohkosi kellarisi.

Kevyt yhdistelmälohko, jonka brändin vahvuus M50, GOST 6133-99 maksaa 35 ruplaa. Soita, tilaa, rakenna!

Ceramsite betonikellari: materiaalien edut

Henkilökohtaisten tonttien ja yksityisten talojen omistajat tarvitsevat lisää tiloja viljelykasvien, talvikarjan ja muiden tuotteiden varastointiin. Kellari voidaan valmistaa erilaisista materiaaleista, esimerkiksi metallista. Rakennuksen suosituimmat ovat kuitenkin laajentuneet savibetonilohkot.

Laajennettujen savilohkojen ominaisuudet

Tämäntyyppisen materiaalin kestävyyden ja laadun ansiosta on järkevää ja tehokasta. Vahvuus määräytyy komponenttien sisällön mukaan teknisessä koostumuksessa: lohkoissa on laajennettu savi, hiekka, vesi, sementti, savi. Tämäntyyppisessä koostumuksessa voit käyttää materiaalia lämmittämättömissä tiloissa ja antaa lohkoille tärkeimmät edut:

 • korkea lämmöneristys;
 • kätevä muoto ja pieni lohkojen paino;
 • merkittävä päärakenteen painon lasku;
 • valmis kellari saadaan mahdollisimman turvalliselta ja stabiililta;
 • sardeldiolohkoa voidaan käyttää kelkkojen rakentamiseen kahdessa tai useammassa kerroksessa;
 • materiaali kykenee suojaamaan rakennetta luonnonkatastrofeista, mikä on tärkeää niille alueille, joilla usein havaitaan maanjäristyksiä, hurrikaaneja ja voimakkaita tuulia;
 • aineen rakenne ei salli pohjaveden pääsemistä kellariin, joten kosteuden, epämiellyttävän hajun, sienten ja ei-toivottujen kasvustojen esiintyminen suljetaan pois;
 • tämäntyyppisten lohkojen kellari rakennetaan mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Kellarin järjestely voidaan tehdä itsenäisesti, jos sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot. Voit myös ottaa yhteyttä asiantuntijoihin, jotka suorittavat tarvittavan työn välittömästi ja oikein.

Kuvio keramzit-betonilohkojen rakentamisesta

Monet yksityisten ja maalaistalojen omistajat ovat jo rakentaneet tällaisia ​​kellareita ja vertailevat prosessia tiilarakenteen rakentamiseen, mutta lohkot vaativat tiettyjä hienouksia ja vivahteita. Hyvän eristyksen aikaansaamiseksi kateaine on asetettu pohjaan kahdessa kerroksessa. Sitten liuos kaadetaan, mikä puolestaan ​​jakaa tasaisesti alemman kerroksen. Älä unohda turvautua avustamaan tasolle. Varmista myös, että laastin paksuus oli 30 mm ja saumojen paksuus 10 mm. Jokaisen kahden tason jälkeen muodostetaan verkko, joka mahdollistaa kerrosten kutistumisen halkeilematta. Kellarissa olevat ovet on helppo asentaa, koska materiaali on oikeassa muodossa, joka ei vaadi ylimääräistä käsittelyä.

Valitse ratkaisut vain korkeimpien laatujen rakentamiseen, jotta saavutat mahdollisimman suuren rakenteellisen lujuuden, poistavat halkeamat, aukot, joiden kautta vesi tai ei-toivotut hyönteiset voivat tunkeutua.