SIP-paneelien lattia ruuveilla

Amerikkalaisista CIP-paneeleista rakennetun talonrakennusteknologia oli todellinen läpimurto maatalouden vähäisen rakentamisen alalla. Tämän tekniikan rakentaminen tapahtuu nopeasti ja ilman raskaita koneita, ja rakennetut talot erotetaan erinomaisesta lämmöneristyksestä. Lisäksi nämä talot ovat hyvin vakaa (Amerikassa ne kestävät hurrikaaneja ja tornadoita ilman seurauksia).

Useimmat ihmiset pitävät tätä tekniikkaa yhtenä rungonrakennustyypistä, mutta itse asiassa se voidaan liittää paneelityyppiin.

Alusta alkoi rakentamisessa talon perustan rakentaminen. Tätä kysymystä on käsiteltävä vakavasti, sillä rakenteen vakaus ja luotettavuus riippuvat säätiöstä. Paras vaihtoehto SIP-paneelien kotiin pidetään paaliruuvaisena pohjana - johtuen alhaisista rahoituskustannuksista, yksinkertaisesta ja nopeasta asennuksesta (ehkä kahden tai kolmen henkilön paalutuksen manuaalinen kiristäminen), asennusmahdollisuudet milloin tahansa vuoden aikana.

Säätiön rakentamisen jälkeen mene suoraan talonrakentamiseen. CIP-paneeleita käytetään ulko- ja sisäseinien, lattian, katon (ja joskus katon) rakentamiseen.

CIP-paneeleiden lattiaa asennettaessa ei ole tarpeen ensin tehdä karkeaa pinnoitetta ja sovi viimeistelyvaihtoehdon jälkeen.

Lattian rakenne alkaa vedenpitävällä pohjalla. Sitten paneelit asetetaan paalun pohjan paaluun. Heidän keskenään ne on yhdistetty avaimeen, liitokset on kiinnitetty ruuveilla, liitoskohdat voivat olla kannattimia. Pääasiassa asennusvaiheessa ei pidä unohtaa pinnan tason säätöä tason avulla.

Seuraava askel on leikkauslaite ulkoseinien ympärille lattian ympärysmitta. Ensimmäisillä levyillä vaahdotetaan lisää vakautta ja sitten ruuvataan CIP-paneeleihin. Kiinnitä paneelin päähän paneeli ja kiinnitä toinen levy yhdistämällä se syntyneeseen vanteeseen.

Pohjalla tämä rakenne kiinnitetään ankkureilla. Ne on sijoitettava siten, että niiden mutterit putoavat polystyreeniin, eikä ulkona seinään toimivaa CIP-paneelia.

Seuraava askel on seinien, katon ja katon asennus. Tämän jälkeen siirry laitteiden tekniseen verkkoon ja viestintään ja sitten - ulko- ja sisustukseen.

Pohja ruuvipinoille taloon VULTURE-paneeleista

Ruuvat on käytetty yli 100 vuoden ajan teollisessa rakentamisessa, ja viimeisten 25 vuoden aikana niitä on käytetty menestyksekkäästi asuinrakennusten rakentamisessa. Piles avulla voit rakentaa vankan perustan ja tehdä sen nopeasti ja edullisesti.

Mitä ovat ruuvipallot?

Kierukkapää on terävä putki, jossa on spiraalituotteet. Tämän muodon ansiosta paalu kierretään maaperään ruuvin periaatteella. Tee ruuvipallot teräksestä. Paalut ruuvatetaan laakerimaahan syvyyteen jäädytysasteen alapuolelle - Moskovan alueen olosuhteissa se on yleensä 1,5 metriä.

Paalun siipiä tarvitaan paitsi käämittämään kasa maahan, mutta myös pitämään maata maaperässä, vaikka pakkastuivatkin. Se on terät, jotka pitävät kasa ja tekevät säätiön luotettavan.

Mitkä ovat ruuvipallot

Ruuvipallot voidaan luokitella 2 indikaattorilla:

 1. materiaali - sinkitty ja galvanoimaton;
 2. kärki tyyppi - hitsattu tai valettu kärki.

Kierrä paaluja, joissa on hitsattu kärki

Tekniikkaan kuuluu terästerän hitsaaminen teräsputkeen sähköhitsauksella. Tällaisen paalun luomisen kustannukset ovat alhaisimmat, joten tällaista hitsattua kasaa ei voida tehdä erityisissä olosuhteissa (jopa lähimmäistesi autotalli voi tehdä sen), mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi tuottaa paaluja. Mikä johtaa erilaisiin laatupöyryihin eri valmistajilta.

Ruuvaa netsinkovannaya-kasa, jossa on hitsattu kärki. Tämäntyyppisten paalujen haittapuoli on se, että jos kasa polussaan kestää kiviä tai juuria, ruuvi voidaan pestä ja irrottaa kokonaan paalun akselista.

Koska hitsattujen paalujen laatu ei aina ole hyvä, tällaiset tapaukset eivät ilmene harvoin. Säästämiseksi paalujen asentamisesta vastuussa oleva urakoitsija voi hiljaa ruuvien epäonnistumisesta (et voi tarkistaa sitä lainkaan...), ja särkynyt paalu heikentää merkittävästi säätiön luotettavuutta.

Kierrä halkeamia

Tämä tekniikka on mahdollista vain valimoteollisuudessa, mikä lisää paalujen kustannuksia, mutta lisää myös niiden luotettavuutta. Valetut paalun siivet ovat halkaisijaltaan 300 mm ja terän paksuus - 10 mm. Cast-paalut ovat melko raskas - 2,5 metrin pitkä kasa on 35 kiloa, ne istuvat tiukasti maahan ja ovat luotettava säätiö.

Kierrä kasa valettu kärki

Valuteknologialla on mahdollista valmistaa paaluja erittäin tarkasti, jotta ne ruuvattaisiin maaperään tarkasti määritellyn liikeradan avulla, ja paalun (kivet, tiilet tai juuret) kohdatut esteet eivät aiheuta ruuvin muodonmuutosta ja rikkoutumista.

Galvanoitu paalu

Kaikki ruuvipallot ovat terästä. Korroosionkestävyyden parantamiseksi galvanointi levitetään paaluille. Se suojaa kasaa ulkopuolisilta käyttöolosuhteilta - pohjavesi, maaperän kemialliset elementit, sedimentit jne. Sinkki ehkäisee metallin korroosiota. Galvanointia varten tarvitaan tehdasolosuhteita: kasa on kokonaan laskettu nestemäiseen sinkkiin. Tämä tekniikka sallii sinkin suojaamaan paalin ulkopinnan lisäksi myös sisäpuolta. Ja jos galvanoimatonta kasaa kaadetaan betoniliuoksella korroosiolta sisäpuolelta, sähkösinkitty paalu ei vaadi tällaista lisävahvistusta, jolla on hyödyllinen vaikutus säätiön kustannuksiin.

Galvanoitu ruuvi

Ruuvipillojen asennus

Ennen perustuksen asentamista on tarpeen tehdä topografista tutkimusta ja merkitä paalikenttä. Pallot kierretään aiemmin kehitetyn suunnitelman mukaisesti, ja tämä voidaan tehdä manuaalisesti tai erikoislaitteiden avulla. Se on teknologian käyttö, joka vaikuttaa merkittävästi ruuvipillojen säätöpilareiden kustannuksiin. Asentaminen manuaalisesti on halvempi, mutta koneen asennus on luotettavampi.

Ruuvipillojen asennus automaattisella tavalla

Ruuvauksen jälkeen kasa leikataan oikealla tasolla. Tarvittaessa kasa kaadetaan betoniliuokseen. Kiinnitä paalunpäät tai hanki kanavapalkin grillaus.

Säätiön luotettavuus ruuveilla

Yksityisen puutalon rakentamiseen on riittävästi ruuveja, joiden halkaisija on 108 mm ja terän ympärys 300 mm. Ruuvien paalujen kantavuuteen vaikuttavat paitsi niiden koko myös maadoitus, johon ne asennetaan.

Laakerikapasiteetti 1 ruuvipuristimesta riippuen maaperästä:

 • hiekka: 6-9 tonnia
 • savi, hiekkasauma, sauma: 2-6 tonnia

Moskovan alueen ruuvipuristimen keskimääräinen kantavuus on 4 tonnia. Keskimäärin kahdessa kerroksessa olevan talon massa, jonka pinta-ala on 100 m 2, edellyttäen, että se on rakennettu SIP-paneeleista, on noin 18 tonnia. Mutta SNiP 2.02.03-85 "Pile Foundations" vaatii säätiön kuormituksen laskemisen huomioon ottamatta talon painoa, lumen kuormitusta sekä talon kuormitusta käytön aikana (viestintä, huonekalut, sisustus, kodin tuotteet, ihmiset). Toisin sanoen 100 metrin talon kuormitus ei ole alle 18 tonnin kuormitus, mutta 49 tonnia, mikä tarkoittaa, että säätiö tarvitsee 12 ruuvipilareita. Jos talossa on uuniluukku tai takka, oikeaan kohtaan sijoitetaan lisää paaluja. Pallojen asettelun vuoksi - ja ne ruuvatetaan 2-3 metrin etäisyydellä toisistaan ​​- keskusteltavana olevaa taloa varten tarvitaan 18 paalua. Eli SIP-paneelien talon perustan turvallisuus on valtava. (Kuvittele: talossa itsessään on 18 tonnia, keskimääräinen laakerikapasiteetti 1 ruuvipuristimessa on 4 tonnia, vastaavasti 5 paalut, mutta jopa 18 paalua asennetaan! Tällainen säätiö on erittäin luotettava.)

Ruuvipillojen perustan edut:

 • kustannukset - tällainen säätiö on halvempi kuin toinen suosittu vaihtoehto - nauha;
 • lyhennetyt työehdot - 1-3 päivää riittää koko säätiön tekemiseen;
 • ei tarvitse tasata sivuston - voit tehdä säätiö ja vaikea maasto kaltevilla osuuksilla;
 • kyky työskennellä jopa talvella ja kaikissa sääolosuhteissa;
 • kyky lisätä säätiötä projektin muuttamiseen kotona tai lisäämällä sitä laajennukseen;
 • pitkä käyttöikä - yli 100 vuotta.

Keski-Venäjällä ruuvipallojen perusta on paras vaihtoehto talon rakentamiseen SIP-paneeleista. Ruuvipalloja ei ole asennettu kivikkoiselle paikalle, jossa turvemetsät ovat suurissa syvyyksissä ja virtaavissa, mutaisissa kohteissa. Kaikki muut maaperät sopivat ruuvien paalujen asentamiseen.

Alueille, joilla on vaikea maasto - ruuvipallot ovat paras valinta.

Ruuvipallot ovat järkevä ratkaisu talon rakentamiseen SIP-paneeleista. Ruuvipillojen perusta on edullinen, se on rakennettu nopeasti ja käytännöllisesti katsoen millä tahansa maaperällä, samalla kun se on uskomattoman kestävä, luotettava ja kestävä.

Talon kellari ruuveilla

Ulkopuolella ruuvipallot peitetään koristeellisilla paneeleilla tai sivuraideilla, jotka on suunniteltu erityisesti kellarin viimeistelyyn.

Järjestelmä viimeistely talon kellarissa ruuveilla

Niin sanotut hengitystiet tarvitsevat väistämättä kellarissa niin, että maanalainen ilmaantuu. Ja syöttötietoliitännät välttämättä lämmitettiin esimerkiksi vaahdolla. Myös vesiputket kuumennetaan kaapelilla, joka asetetaan putken sisään tai päälle.

Myös ruuvipallojen avulla voit rakentaa pohjan autotallille ja kylpylle ja muille rakennuksille.

Ominaisuudet talot SIP-paneelien jalat

SIP-paneeleiden paalut (ne ovat myös voileipiä tai SIP-komposiitteja) ovat yksi moderneimmista tekniikoista monikerroksisten materiaalien valmistukseen. Tunnetaan myös nimellä "Kanadalainen talo", kodin rakentaminen rakennustavalmisteista on yhä suosittua. Ei vähiten kiitos vaikuttavan listan etuja.

Vultin talojen edut

CIP-paneelin talo houkuttelee tulevia omistajiaan monille. Rakennuksessa on kohtuullisen hinnan lisäksi ennätykselliset rakennusajat:

 • kykyä pitää lämpimänä. CIP: n rakentaminen on puolitoista kertaa lämpimämpi kuin kehyksessä;
 • tällaisen talon lämmittäminen tulee tehokkuuden ennätys;
 • ohuiden seinämien ansiosta on huomattavasti enemmän tilaa sisällä, jotkut rakennushankkeet osoittavat nousevan jopa 30% ylimääräisestä vapaasta tilasta;
 • talossa on hyvin pieni paino, joten kalliita säätiöitä ei tarvita;
 • oikein koottu rakenne voidaan leikata välittömästi sen jälkeen, kun pääkokoonpano on valmis - se ei kutistu eikä muutu.

Jos lisäät tilaisuuden rakentaa oma talosi milloin tahansa vuoden, viimeistele työn kirjaimellisesti kuukauden sisällä, säästää ympäröivä maisema ja siirry välittömästi uuteen kotiin - CIP-paneelien rakennus tulee kirjaimellisesti kilpailukyvyttömäksi.

Säätiön valinta

Suurin ongelma, joka tarttuu sandwich-paneelien rakenteeseen venäläisessä ilmastossa, on vääränlainen säätiön tyyppi. Rakennus painaa vähän, joten näyttää siltä, ​​että helpoin tapa on rakentaa se sarakepohjaan. Kuitenkin tämä ei useinkaan ota huomioon sitä, että kun maaperä jäätyy, maaperän betonisylinteri puristuu jopa 8 tonnin voimalla. On usein tapauksia, joissa rakenne on epämuodostunut tai osa sitä yksinkertaisesti hajoaa.

Hyvä ratkaisu vakaalle alustalle on käyttää nauhan perustusta. Tällaisella ratkaisulla on kuitenkin monia haittoja:

 • nauhateollisuuden rakentaminen kestää pitkään;
 • talvella ongelmallinen tai mahdotonta työskennellä;
 • tarvittaessa lisätä veranta taloon tai toiseen huoneeseen vaatii paljon työtä, maiseman tuhoa, lisäksi tällaisten lisäysten jälkeen säätiö ei sitoudu jäykkään rakenteeseen.

Kaikki ongelmat ratkaisee paalun perustan. Erikoispultit, joissa on ruuvikiinnikkeet, on helppo asentaa, maaperän tai ympäristön lämpötila ei ole tärkeä asennuksen kannalta.

Kun sää on huono ja maa jäätyy, rakenteita ei työnnetä ulos maaperästä. Ruuvipuristimen kärki toimii laajentamisena, paitsi jakamalla paino alueelle, mutta myös estämättä tuen vetämistä - sitä voidaan poistaa vain pyörimiseltä, ei kääntämisliikkeeltä.

Kun valitset urakoitsijan, sinun on kiinnitettävä huomiota tulevan säätiön valmistuselementtien laatuun. Esimerkiksi ruuvipillien käsityöläisvahvistetut kärjet menevät, katkeavat, jolloin rakenne ei pysty jakamaan painoa. Tämän seurauksena talossa tällä hetkellä ei ole asianmukaista tukea. Ihanteellinen muunnos rakenteellisen elementin valmistamiseksi on täysin hitsattu kärki ja sauvan sinkkipinta koko pituudelta.

Ruuvipillojen asennus tehdään nopeasti 1-2 päivän kuluessa. Se on luotettava, säänkestävä muotoilu - paras tuki, johon CIP-paneelien talo kestää vuosikymmeniä.

Kodin yhdistelmän valinta

Vakiokokoisten valmiiden sandwich-paneelien markkinoilla on monia vaihtoehtoja. Kuitenkin, jos haluat oman kodin omaperäisen hankkeen tai haluat jotain, joka on jo nähty jonnekin, sinun ei pitäisi yrittää toteuttaa sitä tavallisilla konstruktioilla. Tämä johtaa seuraaviin ongelmiin:

 • sinun on viettää valtava määrä aikaa säätää koko, itse asiassa uudelleen muotoilu rakennuksen;
 • väistämättömän materiaalin ylitys - enemmän liitoksia, lisäpuuta tarvitaan, rakenteellinen jäykkyys saattaa kärsiä;
 • kokoonpanojen paneelit - paitsi aikaa ja työtä hukkaan, mutta myös vaara lämmön vuotamista, muodonmuutoksia, epäjohdonmukaisuuksia.

Siksi paras tapa ei ole ostaa valmisrakenteita vaan kääntää asiantuntijoille. CIP-paneeleista valmistettu talo, joka on laadittu hyvässä maineessa, ei näytä vain asiakkaalta, vaan takaa myös teknologian merkittävät edut. Tosiasia on, että modernilla markkinoilla on paljon tarjouksia sandwich-paneeleista, jotka ovat käsityötapauksia, joiden laatu on heikko ja jotka eivät kykene tarjoamaan kaikkia huolellisia asiakkaita tarvitsemat edut.

Puumateriaalien valinta

Vaikka uskotaan, että CIP-paneelien talo on melko jäykkä ja klassisen menetelmän kokoonpanollaan monet haluavat rakentaa suurinta jäykkyyttä kiinnittämällä rakenteen tukikehikko. Jos päätät tehdä tämän, sinun on otettava vastuullinen lähestymistapa puun valintaan. Muista ostaa puuta, joka on kuivattu erityisissä kammioissa eikä tuoretta ilmaa. Tällaisella materiaalilla on taattu sisäisen kosteuden puuttuminen eikä se vääristy myöhempää käyttöä varten.

Tavallisen ns. "Märkä" puutavaran käyttö aiheuttaa suuria aukkoja puun osien liitoksissa. Rakenne, jonka poikkipinta-ala on 100 x 100 mm lopullisella kuivauksella, voi vähentää lineaarisia mittoja senttimetrillä. Pitkittäisliitosten paikoissa, myös CIP-paneelissa, muodostuu valtava aukko, joka vaikuttaa haitallisesti talon kykyyn pitää lämpöä.

Rakenna talo

Niinpä paikan päällä puolitoista ja kahden viikon kuluttua valmistetut rakenteet toimitettiin. Itse asiassa purettu talo, joka on valmistettu sopimuspuolen kehittämän hankkeen mukaan. Se on edelleen pieni - kerätä talosi unelmiesi.

Sen pitäisi alkaa luoda lattia. Ruuvipillojen pohjalla vankka perustus on tarpeeksi helppoa. Tätä varten putkipäässä olevaan reunaan asetetaan palkki, jossa on ommeltu ääriviiva ja valmistetaan sisäisiä jäykisteitä.

Sitten voit mennä kahdella tavalla:

 • hyvät tulokset näkyvät klassisen kerroksen pystyttämisessä hirreillä lämmöneristeen ja melua vaimentavan materiaalin avulla. Huolimatta CIP-paneeleiden erinomaisista ominaisuuksista, se äärimmäisen alhainen neutraloi teräviä, räjähtäviä ääniä;
 • on myös mahdollista asentaa lattiat, jotka sijaitsevat ruuvipilareista komposiittielementeistä. Tämä on vähemmän aikaa vievää, mutta tulevaisuudessa on melko ongelmallista korjata tai muuttaa tällaista kattavuutta.

Ensimmäisen kerroksen lattian rakentamisen edetessä seinien kokoonpanoon. Pitäisi aloittaa kulma. Oikein asennettu paneelit takaavat helpon asennuksen, koska muut rakenneosat yksinkertaisesti noudattavat annettuja parametreja. Yleensä talon kokoaminen ruuvipohjaperustaan ​​kestää yhdestä kahteen viikkoon, jos tarkkaile tarkasti kunkin paneelin asennusta ja anna aikaa vaahtomuovin kuivua.

katto

Katto, joka hankkii CIP-paneelien talon, voi olla mikä tahansa. Valmistettu samoista komposiiteista, se on lämmin ja tarpeeksi vahva. Tällaisen halun toteuttaminen vaatii kuitenkin rahoituskustannuksia - tehdä CIP-paneeleiden kaunis, monimutkainen katto on melko ongelmallinen. Älä myöskään unohda komposiitin heikkoa kykyä neutraloida teräviä ääniä.

Siksi CIP: n rakentamisen paras vaihtoehto on klassinen ristikkorakenne. Tarvittaessa sitä voidaan lämmittää, jos haluat esim. Tehdä ullakolle. Melun eristäminen ei myöskään aiheuta ongelmia. Ulkopäällyste voi olla mikä tahansa. CIP: n talossa on riittävästi voimaa kestämään melkein mihin tahansa katon massaan, joten on parempi pysyä aika testatuilla vaihtoehdoilla.

johtopäätös

Kuten edellä olevasta voidaan nähdä, jotta saataisiin todella laadukas ja lämmin talo CIP-paneeleilta, suunnittelu- ja rakennusvaiheessa on otettava huomioon tärkeät vaatimukset rakennuksen yksittäisten osien rakentamiseksi. Ja myös - valitse huolellisesti apumateriaaleja. Jos noudatat edellä mainittuja vinkkejä, voit saada unelmiesi kotelon, joka säilyttää CIP-tekniikan ihanteelliset ominaisuudet monien vuosien ajan.

Betonipinta lattian alapuolella

Hei, kerro, tekevätkö ne konkreettisia kerroksia lattialle siplikerroksen päälle? Levitä lämpimällä vesikerroksella, koska haluan tehdä pohjan ruuvipolleille. Lämminvesikerros kerroksen talossa.

Alexander, Nakhodka.

Hei, Alexander, Nakhodasta!

Ensinnäkin haluaisin muistuttaa, että rakennettaessa taloa ruuvipolleihin, jotta vältytään lattian jäähdyttämiseltä, on pakko kiinnittää levyjen pohja, useimmiten TsSP tai litteä liuskekivi pystysuoraan. Muuten, lattian alla on niin kylmä, ettei lämpöeristetty lattia, jossa on vesijäähdytteinen, ei auta.

Kattolevyjä eri vaihtoehdoille, mukaan lukien tapa, jolla olen jo sanonut sivustolla (ks. Sopiva kohta). Se ei häiritse asennusta tällaisiin levyihin eristyskerroksen sisemmästä saumauspinnasta.

Mutta tämä on asiaan liittyvä lausuma teidän pino-ruuvin perusta.

Ja nyt suoraan kysymyksestä lasista lämpimällä vesipohjalla CIP-paneeleilla.

Vielä äskettäin on vakavia kiistoja CIP-paneeleiden talojen rakentamisesta. Tällaisissa taloissa on sekä seinät että lattiat sekä ensimmäisten että vastaavanlaisten paneelien ullakolle. Jotkut niistä, jotka väittävät, ovat kiihkeitä kannattajia tällaisen rakentamisen, toiset eivät ole vähemmän kiivaita vastustajia.

CIP-paneelien ja runkopaneelien taloja tuottavien vastakkaisten yritysten esineiden täyttäminen on täynnä toistensa tuomitsemista kauheimmissa rakennuksen synneissä.

Minulla on tietysti oma mielipiteeni tästä. Oddly enough, se ei ole sama kuin näiden tai muiden keskustelijoiden kantoja.

Suhteellisen halvan ja nopeasti rakennettujen CIP-paneelien rakentaminen muistuttaa minua Hruščovin ajoista, jolloin päätettiin tehdä jyrkkä läpimurto väestön toimittamisessa pienten ja erittäin kalliiden "Hrušševien" kunnallisten asuntojen sijaan. Sota-ajanjaksolla se oli todennäköisesti perusteltua.

Ja ajan myötä, vuokralaiset huddle pienissä neliöissä ja vaatii kunnon korjaus näiden asuntojen ei ole kovin hyvä. Valtio näyttää halventavaa. Mieluummin purkamaan "Hruščov" ja rakentaa enemmän kunnon taloja.

En sulje pois mahdollisuutta, että muutaman vuosikymmenen aikana sama voisi tapahtua jälleen SIP-paneelien talojen kanssa. Vaikka mittakaava on melko erilainen.

Heillä on paljon miinuksia. Fenoli-formaldehydiyhdisteet kyllästyvät kirjaimellisesti kaiken. Äänieristys ei ole aina korkeudella, termosien ominaisuudet ovat olemassa ilman ilmanvaihtoa, sähköisten paneelien sijoittelu heikentää niitä. Levyjen kantavuus ja niiden lujuus ovat pieniä. Yli puolessa kerroksessa tällaisia ​​taloja viedään yhä, mutta jos korkeammat, niin ongelmat.

Vertailu Kanadaan ja Yhdysvaltojen luonnonvaraiseen länteen ei ole oikea useista syistä, mukaan lukien täällä ja siellä valmistettujen materiaalien täysin erilaiset laatuvaatimukset.

Käytännöstä voin sanoa, että CIP-paneeleissa olevat OSPi-levyt eivät ole kovin sopivia raskaille kuormille.

Esimerkiksi puutarhassa ja maalaistaloissa tavallista 9 mm: n levyä 2,5 / 1,25 metriä ei voida sijoittaa vain lattialokiin, vaikka niiden välinen askel olisi 0,6 metriä. Se puristetaan alun perin naaraspuolisen naisen kantapäällä lyhyeksi ajaksi. Ja aina asetamme tällaiset arkit kiinteään kiinteään pohjaan, useimmiten reunoihin. Sitten kaikki on enemmän tai vähemmän normaalia.

Levyn paksuuden kasvaessa eli kaksinkertaisella eli jopa 18 millimetrillä sen hinnankorotukset noin kolme kertaa. Lisäksi valmistajamme, päinvastoin kuin ulkomaiset tai melko ulkomailla, käyttävät polystyreeniä (polystyreeniä), joka ei ulotu keskikokoisille kuormille, vaan pikemminkin kestävämpiä kovia polyuretaanimerkkejä kuin tiivisteitä. Mikä on kalliimpi kuin vaahto. Ja paneelien hinta, en sano Nakhodka, he ja olemme ehdottomasti verraton.

Ideanne on tehdä betonipinnoille CIP-paneeleiden ja lattialämmityksen päälle.

Keskustellaan tästä aiheesta yhdessä. Ruuvien paaluilla, joiden välinen etäisyys on noin puolitoista metriä (tai onko se erilainen sinulle?), Reunus on sijoitettu talon ympärille. Klassisen tekniikan mukaan riittävän poikkileikkauksen sukupuolijakaumat sopivat siihen jossain vaiheessa. (Se vuorostaan ​​määräytyy vertailupisteen välisen etäisyyden mukaan). Koska tukipisteiden määrä on riittämätön ja puutteellinen poikkileikkaus, viive kääntyy, kun kuormat ovat hyväksyttävämpiä.

Lämpimän kerroksen tuhkakakku koostuu CIP-paneeleista (niiden pohjapinnan on oltava vesitiivis. Sinun tapauksessasi paras on impregnointi pohjustus- tai bitumimastilla pari kerroksessa). Paneelit on asetettava sukupuolijaksoihin.

Sitten aseta folio-insol kanssa kiiltävä alumiini heijastava puoli ylöspäin, asennus järjestelmä metalli-muoviputkien kuumaa vettä. Folsololin metallilla tulisi olla suojaava polymeerikalvo niin, ettei kosketuksessa alkalisen sementin aggressiiviseen ympäristöön. Täytä betoni, useimmiten betoni ja optimaalinen paksuus noin 75 millimetriä. Vaikka alueesi voit, ja kaikki 100 millimetriä. Sitten lattia. Valitsemasi tyyppi.

On huomattava, että CIP-paneelien ja lattialämmityksen asentamistekniikka maassamme, mitä sanotaan, ei ole vielä kehitetty riittävästi. Joten ole valmis odottamattomiin.

Mitä tarkoitetaan? CIP-lattiapaneelien kuormitus koostuu omasta painosta, kalvojen painosta, putkista, niiden kiinnikkeistä, vesiputkista ja perusteellisimmista ja raskaista betonipinnoista. Ei puhu huonekalujen ja asukkaiden painosta. Tälle tilille ei ole erityisiä standardeja, ainakin tiedän niistä mitään. Mutta yhden neliömetrin enimmäispaino ei saa olla yli 400 kiloa. Muuten, kun tärinää ja ne ovat väistämättömiä, vaikka useat ihmiset kävivät lattialla, muodonmuutokset ovat mahdollisia paneeleiden liitosten mukana. Kaikilla seurauksilla.

Tiedän etukäteen, että lämpimän veden lattian kannattajat (en puhu sähköisestä, sähkömagneettisten aaltojen lisäksi sähkön erittäin "pureva" hinta koko lattia-alueelle) ponnahtaa minuun.

Tämäntyyppisten lämpimien lattioiden yleisempi asennus monoliittisiin betoniterästeihin. Kaupunki- ja mökkirakennuksessa, ei puutarhaviljelyssä, etenkään pölkkiruuveilla.

Mutta tämä on vain päättelyni tästä aiheesta, päätös ottaa vain sinut, eikä kenellekään muulle.

Yhtäkkiä teet kaiken ja kaikki käy hyvin? Lopulta pahimmassa tapauksessa, jos lämmitysjärjestelmä huononee, on mahdollista soveltaa toinen (betonipinnoitteen korjaaminen avaamalla viallinen paikka ei ole työtä heikkohermoisille, niille tunteville, joilla on tällainen järjestelmä, joskus he eivät kosketa sitä enää).

Ja jos lattiamuutokset menevät, mikä on periaatteessa epätodennäköistä, niin teet vain ylimääräisen tukipalkin suuresta osasta (puu tai metalli) noin keskellä rakennusta. Joten mitään kohtalokasta ei tapahdu edes ylivoimaisen esteen vuoksi.

Muita sukupuoleen liittyviä kysymyksiä:

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

Sivustoamme päivitetään säännöllisesti mielenkiintoisilla ja ainutlaatuisilla materiaaleilla ja artikkeleilla puutavaraa, rakennusmateriaaleja ja työtä varten, antaa tekijän mielipiteen ja tietämyksen todellisesta shabashnikista, jolla on yli 15 vuoden kokemus. On osa - hauskat tarinat shabashniki. Jos haluat saada tietoja tästä, tilaa tilauksesi uutiskirjeeseen. Osoitteen siirtäminen kolmansille osapuolille on taattu.

Lämmin kerros kotipuutarhojen talossa

Betonipinta lattian alapuolella

Hei, kerro, tekevätkö ne konkreettisia kerroksia lattialle siplikerroksen päälle? Levitä lämpimällä vesikerroksella, koska haluan tehdä pohjan ruuvipolleille. Lämminvesikerros kerroksen talossa.

Alexander, Nakhodka.

Hei, Alexander, Nakhodasta!

Ensinnäkin haluaisin muistuttaa, että rakennettaessa taloa ruuvipolleihin, jotta vältytään lattian jäähdyttämiseltä, on pakko kiinnittää levyjen pohja, useimmiten TsSP tai litteä liuskekivi pystysuoraan. Muuten, lattian alla on niin kylmä, ettei lämpöeristetty lattia, jossa on vesijäähdytteinen, ei auta.

Kattolevyjä eri vaihtoehdoille, mukaan lukien tapa, jolla olen jo sanonut sivustolla (ks. Sopiva kohta). Se ei häiritse asennusta tällaisiin levyihin eristyskerroksen sisemmästä saumauspinnasta.

Mutta tämä on asiaan liittyvä lausuma teidän pino-ruuvin perusta.

Ja nyt suoraan kysymyksestä lasista lämpimällä vesipohjalla CIP-paneeleilla.

Vielä äskettäin on vakavia kiistoja CIP-paneeleiden talojen rakentamisesta. Tällaisissa taloissa on sekä seinät että lattiat sekä ensimmäisten että vastaavanlaisten paneelien ullakolle. Jotkut niistä, jotka väittävät, ovat kiihkeitä kannattajia tällaisen rakentamisen, toiset eivät ole vähemmän kiivaita vastustajia.

CIP-paneelien ja runkopaneelien taloja tuottavien vastakkaisten yritysten esineiden täyttäminen on täynnä toistensa tuomitsemista kauheimmissa rakennuksen synneissä.

Minulla on tietysti oma mielipiteeni tästä. Oddly enough, se ei ole sama kuin näiden tai muiden keskustelijoiden kantoja.

Suhteellisen halvalla ja nopeasti rakentamattomalla CIP-paneelien rakentamisohjelmalla muistutan Hruščovin ajoista, kun päätettiin tehdä jyrkkä läpimurto väestön toimittamisessa pienehköjen ja erittäin kalliiden Hruščov-talojen kunnallisten asuntojen sijaan. Sota-ajanjaksolla se oli todennäköisesti perusteltua.

Ja ajan myötä, vuokralaiset huddle pienissä neliöissä ja vaatii kunnon korjaus näiden asuntojen ei ole kovin hyvä. Valtio näyttää halventavaa. Haluavat tuhota hylyt ja rakentaa kunnollisempia taloja.

En sulje pois mahdollisuutta, että muutaman vuosikymmenen aikana sama voisi tapahtua jälleen SIP-paneelien talojen kanssa. Vaikka mittakaava on melko erilainen.

Heillä on paljon miinuksia. Fenoli-formaldehydiyhdisteet kyllästyvät kirjaimellisesti kaiken. Äänieristys ei ole aina korkeudella, termosien ominaisuudet ovat olemassa ilman ilmanvaihtoa, sähköisten paneelien sijoittelu heikentää niitä. Levyjen kantavuus ja niiden lujuus ovat pieniä. Yli puolessa kerroksessa tällaisia ​​taloja viedään yhä, mutta jos korkeammat, niin ongelmat.

Vertailu Kanadaan ja Yhdysvaltojen luonnonvaraiseen länteen ei ole oikea useista syistä, mukaan lukien täällä ja siellä valmistettujen materiaalien täysin erilaiset laatuvaatimukset.

Käytännöstä voin sanoa, että CIP-paneeleissa olevat OSPi-levyt eivät ole kovin sopivia raskaille kuormille.

Esimerkiksi puutarhassa ja maalaistaloissa tavallista 9 mm: n levyä 2,5 / 1,25 metriä ei voida sijoittaa vain lattialokiin, vaikka niiden välinen askel olisi 0,6 metriä. Se puristetaan alun perin naaraspuolisen naisen kantapäällä lyhyeksi ajaksi. Ja aina asetamme tällaiset arkit kiinteään kiinteään pohjaan, useimmiten reunoihin. Sitten kaikki on enemmän tai vähemmän normaalia.

Levyn paksuuden kasvaessa eli kaksinkertaisella eli jopa 18 millimetrillä sen hinnankorotukset noin kolme kertaa. Lisäksi valmistajamme, päinvastoin kuin ulkomaiset tai melko ulkomailla, käyttävät polystyreeniä (polystyreeniä), joka ei ulotu keskikokoisille kuormille, vaan pikemminkin kestävämpiä kovia polyuretaanimerkkejä kuin tiivisteitä. Mikä on kalliimpi kuin vaahto. Ja paneelien hinta, en sano Nakhodka, he ja olemme ehdottomasti verraton.

Ideanne on tehdä betonipinnoille CIP-paneeleiden ja lattialämmityksen päälle.

Keskustellaan tästä aiheesta yhdessä. Ruuvien paaluilla, joiden välinen etäisyys on noin puolitoista metriä (tai onko se erilainen sinulle?), Reunus on sijoitettu talon ympärille. Klassisen tekniikan mukaan riittävän poikkileikkauksen sukupuolijakaumat sopivat siihen jossain vaiheessa. (Se vuorostaan ​​määräytyy vertailupisteen välisen etäisyyden mukaan). Koska tukipisteiden määrä on riittämätön ja puutteellinen poikkileikkaus, viive kääntyy, kun kuormat ovat hyväksyttävämpiä.

Lämpimän kerroksen tuhkakakku koostuu CIP-paneeleista (niiden pohjapinnan on oltava vesitiivis. Sinun tapauksessasi paras on impregnointi pohjustus- tai bitumimastilla pari kerroksessa). Paneelit on asetettava sukupuolijaksoihin.

Sitten aseta folio-insol kanssa kiiltävä alumiini heijastava puoli ylöspäin, asennus järjestelmä metalli-muoviputkien kuumaa vettä. Folsololin metallilla tulisi olla suojaava polymeerikalvo niin, ettei kosketuksessa alkalisen sementin aggressiiviseen ympäristöön. Täytä betoni, useimmiten betoni ja optimaalinen paksuus noin 75 millimetriä. Vaikka alueesi voit, ja kaikki 100 millimetriä. Sitten lattia. Valitsemasi tyyppi.

On huomattava, että CIP-paneelien ja lattialämmityksen asentamistekniikka maassamme, mitä sanotaan, ei ole vielä kehitetty riittävästi. Joten ole valmis odottamattomiin.

Mitä tarkoitetaan? CIP-lattiapaneelien kuormitus koostuu omasta painosta, kalvojen painosta, putkista, niiden kiinnikkeistä, vesiputkista ja perusteellisimmista ja raskaista betonipinnoista. Ei puhu huonekalujen ja asukkaiden painosta. Tälle tilille ei ole erityisiä standardeja, ainakin tiedän niistä mitään. Mutta yhden neliömetrin enimmäispaino ei saa olla yli 400 kiloa. Muuten, kun tärinää ja ne ovat väistämättömiä, vaikka useat ihmiset kävivät lattialla, muodonmuutokset ovat mahdollisia paneeleiden liitosten mukana. Kaikilla seurauksilla.

Tiedän etukäteen, että lämpimän veden lattian kannattajat (en puhu sähköstä, sähkömagneettisten aaltojen lisäksi sähkön erittäin särkyvä hinta heiluttaa minua ympäri lattiaa).

Tämäntyyppisten lämpimien lattioiden yleisempi asennus monoliittisiin betoniterästeihin. Kaupunki- ja mökkirakennuksessa, ei puutarhaviljelyssä, etenkään pölkkiruuveilla.

Mutta tämä on vain päättelyni tästä aiheesta, päätös ottaa vain sinut, eikä kenellekään muulle.

Yhtäkkiä teet kaiken ja kaikki käy hyvin? Lopulta pahimmassa tapauksessa, jos lämmitysjärjestelmä huononee, on mahdollista soveltaa toinen (betonipinnoitteen korjaaminen avaamalla viallinen paikka ei ole työtä heikkohermoisille, niille tunteville, joilla on tällainen järjestelmä, joskus he eivät kosketa sitä enää).

Ja jos lattiamuutokset menevät, mikä on periaatteessa epätodennäköistä, niin teet vain ylimääräisen tukipalkin suuresta osasta (puu tai metalli) noin keskellä rakennusta. Joten mitään kohtalokasta ei tapahdu edes ylivoimaisen esteen vuoksi.

Muita sukupuoleen liittyviä kysymyksiä:

Esitä kysymys Semenychille (materiaalin kirjoittaja)

oppimiselämää

CIP-paneelien talo on suunniteltu. Hyödyt ja haitat ovat likimääräisiä.

Kuitenkin lämmityksen, johtojen ja putkien asentamista ei ole täysin ymmärretty.

Jos ei ole vaikeata päästä, voi olla helpompaa muille, jotka eivät ole rakentamassa valintaa.

Ulkoseinissä älä yritä piilottaa mitään.

Sama pätee myös putki- ja lämmitysosaan. Putket voivat olla jalustan laatikoita, katon alle kahden kerroksen taloon pystysuorassa tai horisontaalisessa laatikossa. Sama koskee myös ilmanvaihtokanavia. Ja jopa tuliputket. Jos ensimmäisessä kerroksessa on takka, niin toisessa kerroksessa on myös putki. Jos ajattelet ajalla taaksepäin - se ei tapahtuisi huoneen keskellä.

On tarpeen perehtyä huolella ja huolellisesti talon suunnitteluun ja viimeistelyyn.

Katso video Lämpimän kerroksen kuiva rakenne SIP-paneelien talossa

Linkki videosivulle:

HTML-linkki videosivulle:

Soitinosoitin:

Rakas ystävä!

Kaikkien videosisältöjen lähde, mukaan lukien pelaaminen androidmafia.ru -resurssin sivuilla, on kolmannen osapuolen videoresurssi eli julkisesti saatavilla oleva YouTube.com-videopalvelu, joka tarjoaa avoimen pääsyn sen videosisällöksi (youtube.com avoimen lähdekoodin API API -tekniikan avulla)!

Tekijänoikeusongelmat

Jos sinulla on tämän videon tekijänoikeudet, joka on lähetetty ilman sinun suostumustasi YouTubessa, siirry tämän YouTube-sivuston sivulle. klikkaa soittimen alla olevaa linkkiä Lisää - Raportti - Oikeuksien rikkominen ja avattavasta valikosta, mitä rikkoo, ja napsauta Lähetä-painiketta. Otsikko omistajille YouTube.com

Sopimaton sisältö

Jos haluat ilmoittaa sopimattoman videon, siirry YouTubeen, napsauta soittimen linkkiä. Lisää - Ilmoita ja valitse Raportoi rikkomus, jota et ole tyytyväinen tähän videoon. Lue lisää säännössämme käyttöehdoissa.

SIP-paneelien talon lattian sijoittelu: sängyn sijoittaminen, palkkien ja tukien asentaminen, lokit ja putket, eristys ja lattia

Jokainen ihminen unelmoi lämmin ja viihtyisä, mutta samalla halpa talo. Joka vuosi ilmestyy uusia rakennustekniikoita ja materiaaleja, joiden ansiosta on pystytty tekemään tällaisia ​​unelmia. Sandwich-paneeleista valmistetut mökit muuttuivat suosituiksi jo kauan sitten, mutta ne edustavat mukavaa ja taloudellista asuntoa. Tällaisten rakenteiden rakentaminen on yksinkertaista, joten useimmissa tapauksissa jopa ammattimaisille rakentajille ei ole tarvetta rakentaa taloa sandwich-paneeleista. Tämä rakennusalan teknologia on saavuttanut suurta suosiota Euroopassa ja Venäjällä.

Suunnittelun ominaisuudet

On olemassa useita tapoja suunnitella kodin sandwich-paneeleille. Voit noutaa valmiin projektin ja muokata sitä itsellesi. Ja voit suunnitella talon nimenomaan itsellesi. Toinen menetelmä on edullisempi, koska tässä tapauksessa ei ole olemassa erilaisia ​​rajoituksia.

Voit käyttää halvempaa rakennustekniikkaa. Mökki sandwich-paneelit ovat erittäin kevyitä. Tämän ansiosta voit käyttää edullisempaa ja edullisempaa säätiötä. Yleensä CIP-tekniikkaa käyttävän talon perustusten rakentamiseen käytetään ruuvipinoja. Voit tehdä kaiken korkeuden perustan.

Kellarikerroksen ja ullakkohuoneen (lattian) asettelu kehysrakennuksessa

Jalusta tarjoaa kiinteän ja tasaisen laatan. Sen yläpinta on täysin valmis suorittamaan pintamaali. Jos ensimmäisessä kerroksessa on tarkoitus rakentaa korotettu lattia, silloin on huomioitava, kun otetaan huomioon aukkojen korkeus ja sijainti. Lattian päällekkäisyys on rakennettu palkkeista, joiden korkeus on 20 m.

Säätiön vaatimukset

Säätiö on tulevan kodin perusta. Hänen on oltava erittäin luotettava. Säätiön taso ja sen tyyppi riippuvat alueen pintamaasta. Koska SIP-paneelien talo on hyvin kevyt, säätiö ei ole niin paljon vaatimuksia.

Toisin kuin tiili, sandwich-paneelien talo on vaatimaton. Pohjaa käytetään pääsääntöisesti ruuveilla, mutta sitä voidaan käyttää myös pylväsveistossa. Asennuksen jälkeen perustus tarvitsee välttämättä sen vedeneristys. Lattiapaneelien asettaminen tarvitsee säätiön kulmaa.

SIP-paneelien talon lattian rakenne

On tärkeää varmistaa, että vedenpitävyys ei nouse. Levyjen liitosten paikat on vaahdotettava vaahdolla. Vedenpitävyys voidaan tehdä eri materiaaleilla. Pohjan pinnan on oltava tasainen.

Korkeusero ei saa olla yli 1 cm per metri. Jos se on suurempi, käytä sementtihiekkastetta. Kun olet vuodattanut säätiön odottamatta sen kuivumista, kannattaa kiinnittää ankkurointikoukkuja housuihin.

Voit aloittaa lattian asettamisen 7 päivän kuluttua perustamisen jälkeen. Jos talon seinämiä ei ole vielä asennettu, asennus tehdään kuivalla säällä.

Säätökorkeuden korkeusero ei saisi ylittää 1 cm per 1 mittarin!

Asettaminen

Pohjan pinnan yläpuolella ja makaamassa kannattaa asettaa vesikerroskerros. Koska sitä voidaan käyttää tavallisena ruberoidina. Alustan reunan yli pultteihin, jotka on asennettava etukäteen, kiinnität levyt.

Menetelmä ylätason kiinnittämisestä säätöön

Levyjen leveyden tulee olla sama kuin pohjan leveys. Ja niiden paksuuden tulisi olla 50 mm. Larch on erittäin suosittu. Se on kestävä hajoamiseen. Mutta ennen levyn laittamista, on vielä syytä imeytyä antiseptiseen aineeseen ja sitten kuivata se.

Tukien ja lattiapalkkien asennus

Jos kiskon pituus on yli 3 m, levyt taivutetaan voimakkaasti taivutusten alapuolelle. Nämä ovat tiilen sarakkeita, joiden poikkileikkaus on vain yksi tiili. Näiden levyjen betoniteräksen on oltava alhaalla maahan 30-40 senttimetriä.

Pilarien alla on kaivata tarpeeksi syviä reikiä. Kuopien pohja on tampaata, nukahtaa ja kohdistaa hiekka oikein. Hiekkalaatan tulee olla noin 5 cm paksu. Pohja ja seinät on vuorattu polyeteenillä tai muulla vedenpitävällä materiaalilla.

Menetelmä ylätason kiinnittämisestä säätöön

Asenna sitten muotti. Sen jälkeen voit asentaa vahvistustekniikan ja kaataa betonia. Levyjä voidaan aloittaa vasta 3 päivän kuluttua, kun betoni on täysin kuiva ja kykenee kestämään kuormituksen.

Hiekkalaatan paksuuden tulisi olla noin 5 cm.

Viivytys ja vanteet

Hihnan levyt on asetettava sängyn kehälle. Asentaminen on tehdä liitoksen liitokselle. Levyt asetetaan tasaiselle pinnalle, jonka askel on 40-50 cm. Levyjen sijoittaminen päähän luo hyvän rakenteellisen lujuuden. Liitännät ja putket yhdistyvät galvanoitujen kulmien kanssa.

Puupalkkien kiinnittämisen tapoja seinien urissa ei eroa eri tyyppisissä taloissa

Voit tietysti käyttää kynsiä, mutta tässä tapauksessa malli ei ole luotettava. Jos sinulla ei ole sellaisia ​​pitkiä kortteja, joiden avulla voit heti estää koko span, voit luoda lokeja useista palasista.

Kiinnitys tulee sijaita tiilikannattimen lähellä. Tämä tekniikka mahdollistaa melko kiinteän rakenteen. Lokin asennukseen ja vanteisiin kannattaa käyttää puuta, joka on kyllästetty erityisellä suojaavalla yhdisteellä. Sen paksuuden on oltava vähintään 5 cm.

Järjestelmä laakeripalkkien talon alareunasta

lämpeneminen

Alakerrassa sandwich-paneelien mökit ovat riittävän kylmät. Riippumatta siitä, kuinka hyvin talon lämmitys CIP-paneeleilla ilman lattiaeristystä ensimmäisessä kerroksessa on edelleen kylmä. Lisäksi talo näyttää jatkuvasti lauhdetta ja se on täynnä kosteuden, homeen, sienen ulkonäköä.

Kaikki tämä vaikuttaa haitallisesti talon suunnitteluun ja johtaa sen tuhoamiseen. Nykyään rakennusmarkkinoilla voi ostaa erilaisia ​​materiaaleja eristykseen. Ne voivat olla synteettisiä tai luonnollisia.

Pohjakerroksen lämmitysjärjestelmä mineraalivillalla

Jotkut pitävät luonnollisista materiaaleista. Mutta tässä tapauksessa kannattaa harkita, että ne ovat vähemmän kestäviä. Lisäksi he voivat saada jyrsijöitä. SIP-paneelien lattiaeristyksen tekniikka on sama kuin muissa talouksissa.

Jotta paikka olisi sijoitettava eristeen alle viivästetyt hem-levyt. Jos eristyksen materiaali on kovaa, voit käyttää yksityistä verkkoa. Kannen päällä on rullan vedeneristys. Vain silloin voit aloittaa eristämisen. Mitä tiheämmin laitat sen, sitä huonompi eristys on.

Eristeen korkeus ei saa saavuttaa viivettä. Tämä tuottaa lattian ilmanvaihtoa. Yleensä ne lämmittävät lattiaa mineraalivillaa, laajennettua savea, polystyreenivaahtoa, sahanpurua ja penofolaa, mutta muita materiaaleja voidaan käyttää. Kun olet asettanut eristyksen, voit aloittaa lattialevyjen asentamisen.

Puuhuoneen lämpöeristetyn lattian laite

Mitä harvoin viivästyy, paksumpi levyt tulisi käyttää. Ensimmäinen lattiapinta on asetettava seinää vasten. Seinämän etäisyys tulisi olla noin 4 cm. Sisennyksen avulla lämpötilavaihtelut kompensoidaan.

Ristiliitosten tulee pudota, joten lattia on kestävämpi. On tärkeää, että lämpöeristystä noudatetaan tarkasti. Lämmitetty lattia voidaan tehdä sähköllä tai vedellä. Vesilattialämmitys on suosittu. Teknologia näiden kerrosten asettamiselle on erilainen.

Ensimmäisen lattialaudan tulee olla noin 4 cm: n päässä seinästä.

floorboarding

Jos valitset talon lattianpäällysteen sandwich-paneeleista, kannattaa valita materiaaleja, jotka on erityisesti suunniteltu asennettavaksi lattialämmitykseen. Niillä on oltava korkea lämmönjohtavuus. Pehmeät pinnoitteet, kuten matto tai linoleumi, voidaan asentaa suoraan lämpimään kerrokseen.

Kovat päällysteet tarvitsevat erikoispohjaa. Se voidaan tehdä vanerista tai kosteutta kestävästä kipsilevystä. Ennen rakentamista kannattaa antaa materiaali, joka tottuu sisäilmastoon. Joten, laita ne talon sisään ja jätä muutaman tunnin. Jos talon seinät ovat puusta, lattian materiaalit on valittava kevyemmiksi.

Karkean päällysteen asentaminen lokiin

Linoleumi tai laminaatti on hyvä tässä tapauksessa. Lay linoleum on ohut polyeteenin substraatti. Voit tehdä ilman substraattia. Levitä materiaali lattian pinnalle ja anna sen lepota hieman. Kiinnitä linoleumi voi olla liimaa tai tavallista liimanauhaa.

Kun linoleumi on peitetty, jalusta on asetettava ympäri kehä. Sandwich-paneelien talon rakentaminen on melko yksinkertaista. Perusta, lattia ja kaikki muut rakenteet on tehty siten, että jopa aloitteleva rakentaja pystyy helposti käsittelemään sitä.

Sandwich-paneelien rakentaminen sopii niille ihmisille, jotka haluavat asua nopeasti ja edullisesti. Ja myös niille, jotka ovat valmiita rakentamaan sen omin käsin. Tämä tekniikka on erittäin suosittu ympäri maailmaa.

video

Voit katsella videota, jossa asiantuntijat kertovat, kuinka rakentaa seiniä ja lattioita CIP-paneeleiden talossa.

Säätö ruuvipilareilla - suunnittelu

Ruuvipillojen pohjan rakenne on otettava erittäin vakavasti, ja sen saa suorittaa vain asiantuntijat.

 • geologian analyysi, maasi ympäristötutkimukset;
 • tulevaisuuden talon tietojen suunnittelu;
 • toimivat kuormat SipWall-tavaramerkin yhteydessä tuotetuissa ruuvipapeissa;
 • ehdot ja edellytykset sen toiminnasta.
CIP-paneelien domokomplektin perustamisen yhteydessä on otettava huomioon CIP-talojen rakentamisen edellytykset ja se on myös tärkeä tekijä - nykyinen kokemus CIP-talojen toiminnasta tasapuolisin edellytyksin.

Kun etäisyys pölkkyasennosta maanpinnalle on 600-800 mm, on suositeltavaa kasa pilarin rungot ammattimaisella putkella tai nurkalla (vinosti tai yhdensuuntainen perustan horisontin kanssa), jotta rakenteen edellyttämä jäykkyys saadaan aikaan. Jos etäisyys on yli 800 mm, rakenteen on oltava sidottu.

Paneelien VULTURE-talon pohjat

Se on tärkeää! Kun valitset SIP-paneeleiden talon perustan, on otettava huomioon sen suhteellisen kevyt paino. Kanadan taloon perustuvat laiteperustan virheet ovat hyvin yleisiä. Usein käytetyt mallit, joita ei ole suunniteltu kevyiksi kotona.

Järkevän maaperän syvyyteen perustuvan pohjan syventämisen tarkoituksena on tukea raskasta rakennetta kiinteällä maaperällä.

Kevyissä rakenteissa sivuttaiset tangentiaaliset pakkasteet voivat johtaa haudattujen perustusten epätasaiseen työntöön maasta. Nämä voimat ovat hyvin suuria. Kun jäädytetty maaperä kiinnittyy betoniin 25 cm: n halkaisijaltaan, 1,5 metrin syvyyteen, noin 8 tonnin pystysuora voimakas voima toimii!

Siksi on riskialtista asettaa matalarakennukset esivalmisteisiin tai porakoneisiin betonipilareihin Moskovan alueella, missä kohoavat maaperät ovat hyvin yleisiä. Kallistusalueella talon paino CIP-paneeleista ei riitä kompensoimaan pakkasenkestäviä voimia työntämällä teräsbetonipilareita maasta.

Havaitsemisen kielteisiä vaikutuksia voidaan usein havaita - nämä ovat terassit ja verannat, jotka on irrotettu päärakennuksesta. Useimmiten tämä johtuu siitä, että huonosti kuormitetut teräs- ja verantapohjaiset teräsbetonipallot työntyvät maanjäristyksen voimien läpi.

Hotwell rakentaa seuraavia tyyppejä SIP-paneeleista valmistetuille taloille:

 • paaliruuvi
 • melkozaglublenny
 • liesi
 • korkea paalu kyllästynyt paaluilla
 • pohjakerroksessa

Moskovan alueella säätiön tyyppi valitaan useimmiten asiakkaan makuun. Usein harvoin tapahtuu, että säätiön valinta rajoittaa geologiset olosuhteet, jotka eivät ole tyypillisiä Moskovan alueella rakennustyömaalla.

Pidämme huolellisinta huomiota säätiöön - virheen hinta on erittäin korkea. Ei kustannuksia, kompromisseja jne. Kaikki on vain paras ja tarkasti SNiP: n mukaan.

Hotwellin rakennustyöt suoritetaan kokopäiväisillä erikoisjoukkoilla erikoistuneiden insinöörien valvonnassa. Säätiöiden rakentamisessa meitä ohjaavat GOST, SNiP, SP ja muut sääntelyasiakirjat.

Hotwellin säätiöhaastattelut käyttävät vain pisimmällä ammattilaistyökaluja, laitteita ja erikoislaitteita. Perusryhmille varataan erillinen kuljetus, mikä tekee niistä erittäin liikkuvia.

Perusrakenteiden rakentamiseen ovat vain parhaat materiaalit. Erityisesti ostaamme valmisbetonia ja varusteita vain provosoiduilta valmistajilta, joilla on moitteeton maine.

Video 2018

Pile-ruuvi-pohja

Tänään se on suosituin perusta yksittäisissä kehyksissä. CIP-tekniikka ei ole mikään poikkeus.

Olemme omistaneet erillisen suuren artikkelin "Ruuvipilvet" paaliruuvi-pohjaan. Tämä ei ole onnettomuus! Kodin SIP-paneeleista on ruuvi-säätiö paras valinta. Nopea, luotettava ja edullinen. Minimaalinen haitta luontoon. Hotwell-paalut voidaan purkaa ja käyttää uusiin rakennuksiin niin monta kertaa kuin haluat. Yritä tehdä tämä toiminto toisen tyyppisellä säätiöllä! Tämä on haudattu raha. Lisäksi vahvistetun betonipohjan purkaminen edellyttää vakavaa panostusta sinulta.

Ruuvipohja on asia! Joka vuosi sinä ymmärrät sen yhä enemmän. Mahdollisuus käyttää ruuvipalloja säätiöksi on valo talojen suuri etu.

Paalut ruuvatetaan jäätymisen syvyyden alle laakerimaahan. Ruuvipätkän terä toimii samalla tavoin kuin pilarin perustuksen alemman osan laajentaminen käyttäen TISE-tekniikkaa: ne vähentävät kuormitettujen paalujen paineita maahan ja estävät sen irtoamiselta maaperän pakkasella. Niinpä ruuvipuristin antaa talon kiinteän tukipisteen (toimii ankkurina).

Ruuvikannen käyttöikä on hyvin pitkä (jopa 100 vuotta tai enemmän). Tämä vahvistetaan, koska ruuvipillojen käyttökokemus on lähestymässä kahta vuosisataa.

Kaikkien paaluperustusten tärkeä etu - erinomaiset olosuhteet maanalaisen tuuletuksen kannalta. Tämä on erittäin tärkeää puulattian pitkän käyttöiän ajan, johon kuuluu SIP-paneeleiden päällekkäisyys.

Ruuvipallot poistavat talon tulevien laajennusten ongelman. Ja ennemmin tai myöhemmin kaikki ajattelevat sitä. Voit aina ruuvata lisää paaluja ja säätiön yhteistoiminta kokonaisuudessaan varmistetaan.

Ruuvin pohja mahdollistaa teknisen viestinnän panos taloon milloin tahansa.

Hotwell-ruuvipallot valmistetaan teräksen koneenrakennuslaitoksessa (puolustusalan teollisuuskompleksi) tarkkuusvalulla käyttäen kaasutettuja malleja. Tuote on kallis, mutta erittäin kestävä ja luotettava. Ja juuri tämä on kodin perusta:

Ruostumattomien hitsaustyökalujen ruuvikiinnitys, jonka avulla voit säästää. Mutta terien muodonmuutos ja jopa irtoaminen tapahtuivat jo ruuvaamalla. Paalu ilman teriä ei ole kotona tukea!

Paalun ruuvi kärki ei altistu korroosiolle, koska se sijaitsee syvällä maanalaisella, jossa happea on lähes olematon. Työntöruuvi on suojattava korroosiolta. Paras suoja on kuumasinkitty GOST 9.307-89 mukaan. Näin Hotwell-ruuvien rungot sinkittyvät:

Ruuvin alustan asennusaika on vähäinen. Käyttämällä erikoislaitteita Hotwellin erikoisryhmät suorittavat tämän työn 1 päivän ajan tarkasti ja luotettavasti. Menestyksen avain on perustajamme laaja kokemus (yli 15 tuhatta paalua kummallekin).

Porausruuveja asennetaan kaikissa sääolosuhteissa, myös talvella:

Viimeistelyruuvin pohja, katso (tässä).

Matala syvyys

Matala pohja (MLF) on teräsbetoniteippi, joka sijaitsee pienellä syvyydellä (noin 100 mm) maan päällä. Nauhan MLF poikkileikkauksen mitat ovat vähintään 600 x 300 mm. Tällaisen nauhan lujitushihnassa on ainakin kaksi lujittavaa hihnaa - ylempi ja alempi:

Matala perusta on yksi kelluvasta pohjasta lajiteltavasta maaperästä. Itse asiassa MLF on matala (makaa maassa) grillata ilman paaluja.

Suurin vaara kelluville perustuksille on maaperän epätasaisen kallistumisen. Siksi, kun rakennamme kelluvia säätöjä, korvaamme maaperän pohjan alla rypistyneellä hiekalla:

Betoniteippiä varten teemme erityisen puutavaran:

Muottipesän vahvistamisen häkissä:

Täytä muotti betonilla betonipumpulla:

Betoni tiivistetään värähtelemällä:

2-3 viikon kuluttua poistamme muottien ja jatkamme domokomplektin kokoonpanoa:

Kaistaleperusteiden puuttuminen - maanalainen ilmanvaihto, mikä on vaikeaa verrattuna paalusäätiöön.

MLF on ongelmallinen lisätä tarvittaessa laajentamista taloon. Kelluva säätiö olisi monoliitti.

MLF: n rakentaminen on noin kuukausi.

Sisäänkäynnit taloon (vesi, viemäriverkot, sähkö) tehdään parhaiten ennen betonipohjan kaatamista. Jos maasto on epätasaista, tulot tehdään tavallisesti alhaiselta puolelta.

liesi

Teräsbetonilaatta - erinomainen ratkaisu heikkoon maahan. Tukin suuren alueen ansiosta maanpaine pienenee talon painosta. Kuten MLF: n tapauksessa, kilpi kelluu, kun maa liikkuu ja pysyy tasaisena. Maaperän epätasaista kallistumista vähennetään korvaamalla talteen maa hiekalla:

Pahoinut paalut grillata

Yksi suosituista säätiöistä. Suunniteltu keskikokoisille taloille, pääasiassa puuta (puuta, puuta).

Porattujen paalujen laite: porauslaitos porataan kuopassa, kotelo ja vahvike häkki lasketaan kaivoon ja kaikki kaadetaan betonilla; minkä jälkeen betoni tiivistetään värähtelijällä. Ankkuri valmistetaan ulkopuolelle niitolle, jossa on grillata. Grillauslaitteessa tehdään erityinen muotti, johon lujitusholkki asetetaan. Muotti on täytetty betonilla.

Usein porotettuja paaluja, joissa on grillata, tehdään myös suhteellisen kevyissä runkorakenteissa. Tämä on riskialtista talviaikaan (hiekkasauma ja siilot). Ongelmana on pakkanenalous. Tämä on kirjoitettu sivun alkuun.

Suuri grillaus jakaa kuorman talon painosta paalujen välillä, mutta pakkasen voimat ovat niin suuria, että ne voivat rikkoa grillata. Betonin paalut repeytyvät usein.

Taloustieteiden ja fysiikan näkökulmasta matala-syvempi säätiö (MLF) soveltuu paremmin CIP: lle kotona maanviljelyssä.

Hotwell rakentaa vahvoja, hyvin vahvistettuja porausperusteita, joilla on suuri grillataus:

Puutteellisen pohjan puute grillataudin kanssa - talteen pudottamalla maaperää, laajentaminen taloon on ongelmallista. Vahvistettu betoniterä on monoliitti.

Alakerta

Kellari on pääomavaltainen ratkaisu, mutta sen avulla pystyt merkittävästi lisäämään talon tehokasta aluetta nostamatta rakennuksen korkeutta. Täten maa-alueita käytetään järkevämmin.

Kellarissa on yleensä teknisiä huoneita, kylpyjä, biljardihuoneita, kuntosaleja, työpajoja jne.

Betonirakenteiden rakentamiseen käytetään monoliittirakennusteknologiaa. Käytämme irrotettavaa inventaariomuotoa uudelleenkäytettävissä.

Kohde "Agafonovo". Pohjakerros eristetyn teräsbetonilaatan alueella, jossa kaltevuus joelle: