Kuinka asentaa muistomerkki omiin käsiinsä: ohjeet

Valitettavasti elämässämme kaikki ei voi olla sileä, joskus kauheimmat asiat tapahtuvat, eli rakkaimman menetyksen. Tällaisissa tilanteissa emme voi enää auttaa ihmistä, joka rakastaa meitä, mutta ainakin pystymme pitämään hänet riittävän hyvin ja tekemään kaiken kunnioittamaan hänen muistoaan. Jos sinulla on kysymys muistomerkin tekemisestä tai tilaamisesta, tämä artikkeli on sinulle hyödyllinen. Tietenkin useimmat ihmiset tällaisissa tapauksissa lähetetään asiantuntijoille, mutta jos olet varma kyvystänne, niin miksi emme aseta muistomerkkiä omiin käsiisi.

Muistomerkit

Monumentit ovat monenlaisia, valinta riippuu materiaalin ja ulkonäön halutusta hinnasta:

 1. Stela. Tämä on suosituin muistomerkki. Tähti on valmistettu marmorista tai graniitista, joka on eri muotoisia ja kokoja, ja siinä on myös melko maustettu ja kaunis ulkonäkö. Musta graniittikattiloiden kaiverruskuvio näyttää erittäin mukavalta. Joskus tällainen muistomerkki on sijoitettu kahteen hautaan, joita kutsutaan "perheen muistoksi".
 2. Muistomerkit. Tällaiset muistomerkit ovat erittäin kalliita ja siksi ne asennetaan tavallisesti kuuluisten tai hyvin rikkaiden ihmisten hautaan. Rakenne on monimutkaisempi, ja se koostuu aidatuista aidatuista aidoista, pienestä hautakiveestä, jossa on merkintä ja valokuvan kuolleesta tai stelestä, joka voidaan yhdistää marmorilukuihin tai kohoustaloihin sekä pienen pöydän ja penkkien rakentamiseen niin, että kuolleen sukulaiset voivat järjestää Muistomerkit, kappelit ja muut elementit.
 3. Ristit. Tämä on yleisimpiä muistomerkkejä. Ristin muoto riippuu kuolleen uskomisesta. Hautakiviradat voivat olla varsin yksinkertaisia ​​ja halpoja, jotka ovat puusta tai raudasta, mutta ne voivat olla myös erittäin kalliita marmori- tai graniittirakenteiden muodossa.

Tombstone asennus

Tällainen muistomerkki on yksi yleisimmistä, koska se on käytännöllinen ja edullinen. Ristit tehdään haluttaessa kolmesta materiaalista: puusta, kivestä ja metallista.

Lyhytaikainen ja huono vaihtoehto on puu, koska, kuten tiedät, se heikkenee nopeammin kuin muut materiaalit ja on melko altis kosteudelle, joka alkaa ryöstää ja pilata. Mutta jos päätät asentaa puisen ristin, sinun tulee tehdä seuraava:

 1. Ensin sinun täytyy kaivaa tarpeeksi syvä reikä (syvyys riippuu ristin koosta).
 2. Sitten on tarpeen kiinnittää kaksi paria puiset jalat ristin pohjaan. Yksi pari tulisi asentaa pystysuoraan, toinen vaakasuoraan.
 3. Seuraavaksi risti on sijoitettava kuopan alapuolelle ja kaada savi ratkaisu. Vuoden kuluttua on tarpeen toistaa menettely kaivojen kaatamalla, sillä savea laskeutuu sateille ja ristin luotettavuus vähenee.

Raudareuna voidaan asentaa samalla tavalla kuin puinen risti, mutta luotettavampi tapa olisi täyttää kaivo betonilla. On myös tarpeen kaivaa ristiin sopiva reikä, aseta se siihen, yritä sitten ajaa vielä 10 senttimetriä maahan ja täytä sitten reikä betonilla. Kun betoni on kuivunut, ripottele kuoppa maapallolla.

Pelkkä kivirakenne on melko vaikea asentaa suuren painon vuoksi. Tämäntyyppisen muistomerkin asentamiseksi on tarpeen kiinnittää metallipituisiin ja leveisiin paikkoihin ristin pohjaan. Kun asennat, riittää vain hautaamaan paalut vähän ja koska massiivinen paino ristiin pidetään.

Asennus graniitin muistomerkki

Jos päätät tehdä graniittimuistin asennuksen itse, niin sinun on otettava vastuullinen toimintatapa, jotta työ voidaan tehdä tehokkaasti ja monien vuosien ajan.

Tämän tyyppinen graniittirakenne koostuu kolmesta elementistä:

 1. Kukkapuutarha Tämä on osa muistomerkkiä, joka rajoittaa haudan aluetta. Tässä osassa useimmat ihmiset istuttavat kukkia täyttämällä tontti lannoitetulla maalla.
 2. Jalusta. Se osa, jolle stela on asennettu.
 3. Stela. Tämä on suurin osa suunnittelua.

Perustetaan muistomerkki, yleensä vuoden kuluttua hautaamisen jälkeen. Koska tämän ajan päättyessä maa menee laskeutumaan ja syöksyy.

Ennen työskentelyn aloittamista on välttämätöntä tasoittaa maat tasaisesti ja varmistaa, että maa ei vajota missään.

Asentaa graniitti muistomerkki käytetty betoni säätiö, yleensä se on teippi. Ensin sinun täytyy kaivaa kaivanto, syvyys 10-15 senttimetriä. Kaivannon koko riippuu hautakiven halkaisijasta, mutta sen on oltava suurempi kuin haarukan leveys ja pituus 10 senttimetriä. Tappeilla ja johtoilla on välttämätöntä levittää väitetyn hautakiven kehä ja voit alkaa kaivaa.

Tarvittaessa tehdään hiekka- tai kivityyny, joka riippuu maaperästä.

Sen jälkeen on tarpeen sijoittaa lujitus, joka on tehty raudoituksesta (teräsputket yhdistyneinä) tai tankoon perustuksen mukaan, 2-3 teräsputkea pitkin ja pitkin kaivoa. Seuraavaksi sinun on asennettava muotti. Mittaa rakennustasolla niin, että muotti on tasainen sekä vaakasuorassa että pystysuorassa.

Myös siinä paikassa, jossa muistomerkki asennetaan, sinun on asennettava useita tankoja pystyasentoon, johon jalusta asennetaan myöhemmin. Etäisyys, jolla ne toimivat, on sama kuin poran porauksessa.

Lisäksi, kun pystysuorat tankoja on kiinnitetty tukevasti, on lomituksen täytettävä liuoksella. Valmis ja esillä oleva liuos on kaadettava valmistettuun pohjaan ja jakautua tasaisesti ja tampingiin lapioineen siten, että liuoksen kerros on vahva ja tasainen. Sen jälkeen, kun muotti on upotettu laastilla, on välttämätöntä antaa betonin kovettuminen kokonaan. Sääolosuhteista riippuen kestää vähintään 15-20 päivää.

Sitten kukkapohja asennetaan jäädytettyyn pohjaan. Seuraavaksi asenna jalustalle sementtilaasti ja ohjaimet, jotka sijaitsevat pystysuorassa pohjalla. Tässä tapauksessa sinun on oltava varovainen, jotta voit koputtaa kiillotuksen. Asennustyön suorittamisen jälkeen on tarpeen tasoittaa koko rakenne rakennustason avulla, koska jalustan on oltava täysin tasainen. Poista sitten ylimääräinen liuos ja hankaa saumojen päälle.

Loppujen lopuksi sinun täytyy aloittaa stelen asentaminen. Pylväs on asennettu vahvikkeeseen, joka työntyy jalustaan ​​erityisellä liimalla, sijoittaa puupaneeleja sen alapuolelle ja poistaa ne vähitellen vähitellen, kun ne on kiinnitetty vahvikkeeseen. Tällaiset teokset toteutetaan hitaasti, kääntämällä muistomerkkiä puolelta toiselle. Sitten tarkistamme rakennuksen tasaisuuden rakentamisen tason avulla ja odota, kunnes liima on täysin kuiva. Tämän jälkeen voit jatkaa kukkapuutarhan suunnittelua.

Monumentin jalusta

Kun asetat hautakiviä rakastetulle, sinun on myös tehtävä erityinen jalustalle muistomerkille. Tämä ei ole vain taiteellisesti suunniteltu pohja, jolla tuleva tuote nousee, mutta myös tae, että muistomerkki pysyy tasaisesti monien vuosien ajan.

Jalustan ominaisuudet

Monumenttien ja hautakivien tuottaminen on melko monimutkainen prosessi, samoin kuin muistomerkkien jalustat. Hautapaikan ominaisuuksiin perustuen muistomerkin jalusta voi olla kolmesta tyypistä:

 • standardipylväs - pystyjalan asentaminen
 • leveä jalusta - horisontaalisen tangon asentaminen
 • yhtenäinen muotoilu: kukkapenkki ja jalusta

Kukkapenkillä ja jalustalla (2 in 1) on erityinen etu. Ensinnäkin, monivuotiset kasvit voidaan istuttaa kukkapuutarhassa, tai se voidaan täyttää värillisellä roskien, joka antaa varjeltua katseen haudalle. Toiseksi tämä rakenne takaa luotettavuuden rakentamisen ja pitkäaikaisen palvelun seurauksena.

Muistomerkkien telineet voivat olla täysin eri muodoissaan ja kooissaan. Paljon riippuu muistomerkin luonteesta: mitä enemmän stelaa, sitä massiivisempi on jalusta. Alueen muoto muistomerkin alla on:

 • suorakulmainen
 • neliö
 • kolmikulmainen
 • Epätyypillinen muoto (asiakkaan hankkeen mukaan)

Graniittitelineellä on suuri lujuus, kestävyys ympäristön kielteisiin vaikutuksiin, lämpötilan äärirajat. Lisäksi sillä on pitkä käyttöikä, toisin kuin muut kiviä. Tämä vaatimaton materiaali ei vaadi erityistä hoitoa - riittää aika ajoin puhdistamaan se pölystä ja liasta. Laadun ja pitkäaikaisen toiminnan lisäksi monumenttien kaapit sopivat täydellisesti muiden graniittielementtien kokoonpanoon.

Mistä tilaat kaapin?

Näin muistomerkin perusta on tärkeä osa muistomerkkiä, joka toimii luotettavana "jalustana" tulevalle tähdelle ja koko rakennukselle. Jalustan parhaimmilla koekappaleilla toimivan Granit LLC: n päälliköiden muistomerkin alla oleva jalusta antaa rakennuksen maksimaalista vakautta monien vuosien ajan.

Tarjoamme rituaali tuotteita asiakkaillemme ja takaamme korkealaatuisen kohtuulliseen hintaan. Kaikilla tuotteillamme on laatustodistukset ja valtion standardien mukaisuus. Jos haluat tilata graniittivalikoiman monumentille, sinun tarvitsee vain pyytää sivustolta / soita numeroon / tulla toimistomme puoleen. Yrityksemme kokeneet konsultit kertovat sinulle yksityiskohtaisesti, miten järjestää tilaus ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Kerää muistomerkin reunakivi sen koon ja painon mukaan, niin että hautakivi on vakaata eikä nojata.

Valokuvat - Meidän monumentteja

kuuleminen

Onko sinulla mitään kysymyksiä? Haluatko tilata tilauksen?
Olemme valmiit vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja antamaan tilauksen, sinun tarvitsee vain täyttää alla oleva lomake ja klikata tilauspainiketta.

Asiakaspalveluosasto vastaanotti soiton. Lähitulevaisuudessa työntekijä ottaa sinuun yhteyttä.

Asiakaspalvelun vastaanotti johtajan puhelun. Lähitulevaisuudessa työntekijä ottaa sinuun yhteyttä.

Monumentin jalusta

Monumentin jalusta on yksinkertainen tai taiteellisesti suunniteltu muistomerkki, joka takaa sen vakauden ja pitkän käyttöiän. Yhtiö valmistaa ja myy jalustat monumentteja varten, jotka täydentävät sitä sekä erikseen.

Jalustaan ​​käytettävät materiaalit

Yleensä muistomerkin alaosasto on sama materiaali kuin itse muistomerkki, jotta rakennuksen yhtenäisyyttä ja koskemattomuutta ei loukata. Yrityksemme valmistaa erilaisia ​​materiaaleja obelisks ja jalustat. Tärkeimmät ovat graniitti, marmori ja granitopolymeeri.

Graniitti on yleisesti suosittu luonnonkivi, jolla on ainutlaatuinen lujuus ja kestävyys. Hyvä negatiivisia tekijöitä vastaan, siksi ihanteellinen peukalon tuottamiseen. Graniittiosasto antaa stelen maksimaalisen vakauden ja pitkän käyttöiän.

Marmori on oudokkaampi ja hauraampi rotu. Lujuuden ja luotettavuuden kannalta se on melkein yhtä hyvä kuin graniitti. Mutta korkean huokoisuuden vuoksi, pitkään ulkona voi menettää ulkonäköään ja tuhota. Siksi marmorista valmistettua seistä käytetään harvemmin.

Granitopolymeeri on keinotekoinen materiaali, joka on muodostettu erityisen liuoksen kovettumisprosessissa. Kova mutta hauras. Se tuhoutuu voimakkaan fyysisen vaikutuksen vuoksi eikä sitä voida palauttaa. Se on enemmän talousarviomateriaalia ja sitä käytetään useammin väliaikaisesti.

Tuotteemme ja palvelut

standardi
(marmori koelga)

perhe
(marmori koelga)

sokkeli
(graniitti, betoni ja polymeeri)

laatta
(graniitti ja betoni)

sepeli
(graniitti, marmori jne.)

maljakot
(graniitti, marmori jne.)

Pienet pöydät
(metalli ja graniitti)

kauppoja
(metalli ja graniitti)

Kukkapenkit
(graniitti, marmori ja polymeeri)

Puhelun asetukset

Yrityksemme valmistaa muistomerkin perusta kolmessa lajikkeessa:

 • Standardi - yleisimpiä, käytetään erilaisten muotojen ja kokoisten pystysuuntaisten muistomerkkien järjestämiseen.
 • leveä - käytetään vaakasuorassa stelaeessa yksittäisessä haudassa ja muistomerkkeihin perheen haudoissa.
 • yhdistetty - on yksi ainoa malli jalustalle kukkapuutarhalla. Se on asennettu sekä tavallisille muistomerkkeille että rituaaliyleisöksi.

Hautausmaan sivuston mittasuhteiden, hautojen määrän ja pyhän paikan parannuksen ominaisuuksien perusteella voit tilata meiltä minkä tahansa kolmesta tukipohjasta obeliskille.

Kaappien tyypin lisäksi muistomerkki voi olla eri muotoisia ja kokoja. Se riippuu muistomateriaalin aineistosta ja itse stela-mittasuhteista. Mitä suurempi laatta, sitä massiivisempi pohja olisi.

Monumenttityypistä riippuen tehdään kaappi seuraavista muodoista:

 • suorakulmainen
 • neliö
 • kolmikulmainen
 • lieriömäinen
 • ei-standardi (yksittäisille tilauksille)

Monumentti (taide: A576)

Osta 20 300 hieroa.

Monumentti (taide: H308)

OSTA 10 700 hieroa.

Monumentti (taide: A975)

OSTA 22 200 ruplaa.

Monumentti (taide: A226)

OSTA 28 400 ruplaa.

Monumentti (taide: A935)

OSTA 18 500 ruplaa.

Monumentti (taide: A805)

Osta 24 600 hieroa.

Monumentti (taide: F174)

OSTA 11 300 hieroa.

Monumentti (taide: A256)

Osta 19 300 hieroa.

Monumentti (taide: A765)

Osta 19 500 hieroa.

Monumentti (taide: A751)

OSTA 16 500 hieroa.

Monumentti (taide: A689)

OSTA 11 600 hieroa.

Monumentti (taide: H180)

OSTA 10 500 hieroa.

Monumentti (taide: K180)

OSTA 9 900 ruplaa.

Monumentti (taide: F200)

OSTA 11 600 hieroa.

Monumentti (taide: A277)

OSTA 14 800 ruplaa.

Monumentti (taide: A947)

OSTA 14 500 hieroa.

Monumentti (taide: A508)

OSTA 15 900 ruplaa.

Monumentti (taide: A178)

Osta 19 900 ruplaa.

Monumentti (taide: A250)

OSTA 17 400 ruplaa.

Monumentti (taide: A411)

OSTA 16 700 hieroa.

Jalustan asennus ja järjestys

Yhtiöllä ei ole pelkästään jalustalevyjen perustamista vaan asennustöitä avaimet käteen -hautausmaalla. Kokeneiden käsityöläisten joukko pystytti nopeasti ja tehokkaasti säätiön alle muistomerkin, itse muistomerkin ja muiden rituaalituotteiden kanssa Moskovan ja Moskovan hautausmaalla.

Voit ostaa toimituksen muistomerkkeinä yhtiön toimistossa, puhelimitse sekä verkkosivuilla. Asiantuntijamme selventävät jalustan muotoa ja kokoa sekä minkä tyyppistä se on. Voit tilata uuden muistomerkin asentamisen ja korvata vanhan alustan uudella.

Monumentillemme ovat luotettavia ja todistettuja tuotteita, joilla on pitkä käyttöikä. Lisäksi kaikki tuotteet ovat sertifioituja ja täyttävät kaikki hallituksen määräykset ja standardit. Siksi ostamasta jalustalle muistomerkkiä ja muita rituaaleja tavaroita meiltä saat laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan.

Hautakivien itseasennus

Epäilemättä hautakivien itseasennus on erittäin tärkeä asia.

Jos tekniikkaa ei havaita, tällaiset ongelmat voivat syntyä muistomerkkeinä johtuen haudan kutistumisesta, päällystyskankaan tuhoutumisesta, ruohon ei-toivottavasta itämisestä, palkkien altistumisesta maaperän eroosion tai tuhoutumisen aikana. Jotta vältät tällaiset virheet ja saat luotettavan asennuksen hautakivi omilla kädillä, sinun on tiedettävä tämän menettelyn perussäännöt.

Mitkä asennustapa valita?

Hautausmaalla on monta tapaa panna muistomerkki, mutta yksinkertaisimmat itsekokoonpanot ovat rituaalilaatoilla ja konkreettisella tyynyllä.

Rituaalilaatat ovat kestäviä, korkealaatuisia betonia, ne palvelevat paitsi muistomerkin perustana, mutta myös osana sivuston parantamista.

Johtuen siitä, että palkkien alla olevat palkit asetetaan, ne eivät romahdu muutamassa vuodessa.

Asennus betonipohjalle on suositeltavaa, jos hautausmaalla on hiekkaa tai suolaista maata.

Lisäksi hautakivien asettaminen samalle alustalle, voit tarvittaessa viilata alueen graniitti- tai posliinilevyllä.

Jokainen kuvatuista menetelmistä tulisi suorittaa tietyssä sekvenssissä.

Asennus rituaalilevyyn

Ensimmäinen vaihe on purkaa vanha tai väliaikainen hautakivi, jos se on asennettu, sivusto on täysin puhdistettu ja tasoitettu.

Lisäksi, riippuen alueen alasta, jonka laattojen on tarkoitus peittää, merkintä tehdään haudan ympärille. Tätä varten sinun on ensin määritettävä haudan rajat. Rajat tarkistetaan sorkkaraudalla: jos se tulee maaperään kovaa, on koskematonta maata, missä se on helppoa, siellä oli kuoppa.

Täytön kulmissa kannattaa ajaa köysien sisään ja vetää merkkijono sen väliin, kuten kuvassa näkyy. On varmistettava, että köyden avulla muodostetun suorakulmion kaikki sivut ovat tasaisia ​​ja vastaavat vaadittua kokoa. Nimetty alue on poistettava maaperän kasvikerroksesta lapioineen ja huolellisesti.

Seuraavaksi sinun täytyy kaivaa kaivoja palkkeihin

Palkit asetetaan, niiden pituus ja lukumäärä riippuvat päällystyslaatasta. Esimerkiksi yhden levyn asennukseen riittää kaksi palkkia, joiden pituus on 1 metri. Ne asetetaan siten, että levyn paino jaetaan mahdollisimman tasaisesti.

On tärkeää, että päätypalkkien päät ovat virgin maaperässä, ts. Maanpinnalla ei ole haudan kaivausta. Mutta kaivannot olisi täytettävä 4-5 senttimetrin paksuisella hiekalla, ristikkäin, tasoittain.

Seuraava askel on palkkien asettaminen.

Niiden on työnnettävä maanpinnan yläpuolella 2 senttimetriä.

Kirjanmerkki on kohdistettava ääriasentoihin pystysuoraan ja kaikki diagonaalit, jotka käyttävät rakennustasoa. Jos tarpeen, kaada hiekkaa palkin alle tai poista ylimäärä. Sivun yläpuolelta on peitetty geopoliittinen, joka mahdollistaa rikkakasvien ei-toivottavan itämisen.

Seuraava vaihe on levyjen asennus

Levyt asennuspalkkeina hankitaan etukäteen riippuen halutusta parannuksesta. Esivalinnut laitteet, määrä ja koko. Jos asennusvaiheen jälkeen on liukas reikiä (vapaata juoksua, wigglingia), se on poistettava erityisillä puristuslevyillä.

Asennetulle levylle on suunniteltu paikka muistomerkin ja kukkapenkkiasennuksen asentamiseksi. Sementtilaasti on sijoitettu merkintöihin, joihin kukkapuutarhan jalusta ja palkit sijoitetaan. Päällystyslaatat, pääsääntöisesti, tehdään jo kukkapenkkireiällä.

Ylimääräisen liuoksen puhdistuksessa on myös pieniä puupalkkeja, jotka on poistettava huolellisesti stelen asennuksen jälkeen.

Steles on asennettu erikoisreikäiseen, valmiiksi täytettyyn asennusseokseen.

Lopuksi on tarpeen tarkistaa asennuksen symmetria, tarkistaa myös kaikkien pintojen yhtäläisyys rakennustasolla ja puhdistaa liiallisen liuoksen saumat.

Kukkapenkki voidaan täyttää maaperällä tai koristeellisilla vuoteilla.

Miten itsenäisesti asentaa hautakivi muistomerkki: alkaen säätiö - "avaimet käteen"

Merkille, että kunnioitamme kuolemaa, on jo pitkään ollut tavallista muistomerkin pystyttämistä hänen haudalleen. Muistomerkki edustaa menneisyyden muistoa, hän myös välittää tietoa kuolleiden elämän kuvien ja päivien kanssa.

On erittäin tärkeää noudattaa tarkkaan monumentin asentamista tekniikkaa, sillä yksi erehdys voi johtaa monumentin spontaaniseen kallistumiseen ajan myötä tai jopa sen laskuun.

Työn aloitus: työkalut ja materiaalit

Alussa pitäisi:

 1. Maaston poistaminen: poista oksat, lehdet, kaivaa varovasti kukkapenkit ja hillitä (jos sellaisia ​​on).
 2. Sitten sinun on tasoitettava mäkeä maanpinnalla niin, että pinta on tasainen.
 3. Perusvalun valmistelu.

Edellä mainittujen toimien jälkeen valmistamme työkaluja työhön: vasara, rakennusliina, rakennustaso, spatula, bajonetti, kumitetut vasara, ruuvimeisseli, ruuvimeisseli, haavasaha, kauha, pistooli (tiivisteenä).

Tarvikkeita tarvitaan: tiiviste, hiekka ja sementti, vesi ja murskattu kivi, puinen aluksella, useita kanavia, puupalkkeja (2 kpl), liittimet ja lanka.

Säätiön valu

Kehitämme tulevaisuuden kuopan vahvistuskentät ja vasaroimme neulat nurkkiin. Tasoittaa maa tasaisesti kuopan merkittyihin reunuksiin. Luotettavan kiinnityksen asentamiseksi riittävän liuska-pohja (hienoksi leikatut). Tärkeintä on siirtää perustuksen perustekijät oikein kaivetun maaperän rajojen ulkopuolelle.

Täytä rauniot ja asenna muita elementtejä

Kaada kaivettu kaivo (kerros 2 cm hiekkaa ja 4-5 cm soraa) ja peitä kaikki nestemäisellä sementtikerroksella (1 cm korkeampi kuin sora). Hiekkaisen maan alla ei tarvita hiekkaa. Sitten on tarpeen asettaa teräsvahvistus pohjan reunojen yli (poikki ja pitkin), samalla kun se yhdistetään kiinteästi toisiinsa lanka. Levyn vahvistuksen päälle sivun reunan ympärillä asennamme jalkakäytävät kumivasaralla, joka kiinnittää ne huolellisesti sivuilleen. Muista tarkistaa sivuston rakentamisen taso. Koska epätasapaino tulevaisuudessa johtaa muistomerkin ja tuhoutumisen epävakaisuuteen.

Kanavan asettaminen ja paikan valmistelu muistomerkin alla

Alan tasoittamisen jälkeen asetamme kanavan (useita kappaleita) ja vahvistusputkien (2 kpl) reunalle sementtilaastin päälle, joka kattaa koko haudan alueen (10-20 cm sen sivuilla).
Tyhjiä paikkoja kanavien ja varusteiden välillä täytyy nukahtaa hiekalla ja kunnolla paikoillaan.
Ja myös, jotta se olisi luotettavampi, peitä putket betonilla päälle.
Myös kaikkien osien asennuksen tasaisuus tarkistetaan tasolta. Sitten puukehys kootaan (ruuvimeisselillä ja ruuvimeisselillä), saadaan runko, joka asetetaan tasolle (4-5 cm korkeampi kuin 0), tarkasta huolellisesti kaikki rungon kulmat ja sivut, varmistaen täysin tasaisen muodon.

Täytä betonin kerros koskematta tukipisteisiin (jotka ovat täynnä maata, kun liuos kovenee).
Liuos kovettuu ja muotti voidaan puhdistaa. Säätiö on täysin valmis.

Lähellä säätiötä

Aluksi on tarpeen tarkastaa jäädytetty pohja, puhdistaa se roskista ja poistaa mahdolliset epäsäännöllisyydet, katsomme, että se asetetaan suoraan (tasolle). Mittaa koon sitten mittanauha tarkasti pinnoittamalla sen laatat laatat.


Laattojen on oltava mustia (mieluiten 30x60 tai 15x60 cm), ne on puhdistettava huolellisesti pölyn välttämiseksi. Jotta parannettaisiin paremmin, voit kiinnittää erityisen liiman pinnalle. Kun laatta valmistetaan, vaivaa sementtiliuos, sillä voit käyttää kauhoa tai valmistettua altaan. Liuos valmistetaan sementistä, hiekasta ja soraa suhteessa 1: 3: 5.
Levitä sementtikerros puhdistettuun kaakeliin ja kiinnitä se hyvällä paineella.
Ensin toistetaan tämä proseduuri jokaiselle laudalle pinnan sivulle päin ja asetamme laattojen pohjan eteen.
Käsittele varovasti katselemalla, että etulevy tarkasti peittää sivulasen pään.
Jos teet kaiken oikein, niin kaikilla puolilla saat täydellisen kehyksen. Aloitamme myös laatoituksia lyhyestä puolelta. Sitten siirrymme pinnan pitkät sivut päin ja tarkista taso niin, että kaikki on sileä. Sulje varovasti kaikki särkyjä.

Sitten hiomme saumoja, antaen koko rakenteen kauneuden.

Muistomestarin asennus

Aseta jalustalle alla olevaan paikkaan paksu sementtilaasti.

Asettamme lyhyen, suuren tangon pohjan tukipalkin ja mitan sen tasaisella tasaisuudella. Aseta sitten pitkät palkit ja lyhyt (mallin lopussa). Kaikki mitataan uudelleen tasolta.

Tarkastelemme rakentamista kaikilta puolilta, joten minkäänlaista puolueellisuutta ei ole.
Pylväässä, joka toimii tukikohdan pohjana, porataan reikiä (2 kpl) ja kaada sementti niihin. Laitamme siihen raudoituspalat (№ 12).
Odotamme, kunnes sementti kovettuu ja vahvistus pysyy tukevasti reikissä. Jalustaan ​​kiinnitetään pieni tiiviste (pistoolista) ja puupalkit asetetaan vahvikkeen reunuksiin.

Viimeisessä vaiheessa stele on kiristetty vahvikkeelle, tangot on poistettu huolellisesti (aiemmin säätämällä steleä) ja se on tiukasti kiinnitetty palkkiin. Se on keskitetty tasoittamalla ja saumaamalla kaikki saumat.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Molemmilla puolilla olevaan telineeseen laitetaan yksi puupalkki ja muistomerkin reikä yhdistetään paksun raudoituksen kappaleeseen, joka sijaitsee pohjan keskellä. Sitten puukannat poistetaan. Näin ollen muistomerkin vaurioituminen asennuksen aikana voidaan välttää. Liitokset käsitellään sementillä.

Hautausmaalla on monta tapaa panna muistomerkki, mutta yksinkertaisimmat itsekokoonpanot ovat rituaalilaatoilla ja konkreettisella tyynyllä.
1) Rituaalilevyt. Valmistettu kestävästä ja laadukkaasta betonista, ne palvelevat paitsi muistomerkin perustana myös elementtinä alueen maisemoinnille.
Johtuen siitä, että palkkien alla olevat palkit asetetaan, ne eivät romahdu muutamassa vuodessa.
2) Asennus betonialustalle on suositeltavaa, jos hautausmaalla on hiekka- tai suolla maata. Kun samaan aikaan on perustettu hautakivi, on mahdollista levittää paikka lisäksi graniitti- tai posliinilevylaattojen kanssa.

1) Muistomerkki on suojattava mahdolliselta fyysiseltä vaikutukselta. Ei tarvitse laittaa sitä esimerkiksi autotalliin kapeassa avaimessa auton ja oven ovesta.
2) Moraalista näkökulmaa ei pidä sulkea pois. Perhe ei ilmeisesti ilahduttaisi käytäväänsä, monoliittiseen rakenteeseen, jonka koko ulkonäkö muistuttaa hautausmaa.
3) Käytä paikkaan, jossa hautakiven pinta ei likaa.
4) Monien muistomerkkien myymälöiden varastot voivat tulla lisätietojen lähteeksi, varsinkin jos ne on tehty kalliista materiaaleista ja olet huolissasi sen turvallisuudesta.

Tämä on välttämätöntä, joten kun maa lakkaa, muistomerkki ei romahda. Kanavien sijaan voit käyttää betonipalkkeja, kulmia ja jopa vanhoja aidoja. Jos muistomerkki painaa jopa 100 kg, niin kolme palkkia riittää, jos ne ovat yli 100 kg, sitten 4.

Monumenttien koko vaihtelee pienimmistä suurimpaan. Olisi pidettävä mielessä, että jokaisella hautausmaalla on omat sisäiset säännöt, joten asennettavilla muistomerkillä on tiettyjä rajoituksia.
Monumenttien koko riippuu haudasta, johon se on asennettu. Pystysuorat hautakivet ovat optimaalisia hautausmaalle. Tämä stele-järjestely tarjoaa paikan lähettää tietoa vain yhdestä kuollutta henkilöstä. Toinen tyyppi on vaakasuora, joka on asennettu perheen muistomerkkeihin, jotka koostuvat kahdesta tai useammasta haudasta.
Vakiokokoiset hautakivet ovat riippuvaisia ​​kaikkien niiden osien muodosta. Pääsääntöisesti sarja asennetaan hautaan, joka koostuu stelasta, jalusta ja kukkapenkistä. Joten, kun otetaan huomioon monumentin mitat, on tarpeen ottaa huomioon kahden elementin mitat - stele ja jalusta - niiden yhdistelmä määrittää tuotteen lopullisen korkeuden.

Aidan asentaminen on monimutkainen menettely, joten ammattilaisten on asennettava se. Tämä takaa surun muotoilun kestävyyden ja hautauspaikan siisti ulkonäön useiden vuosien ajan.
1) Asennetaan aita maanpinnalla viherrakenteiden avulla. Tämä vaihtoehto sisältää myös surunvalmistuksen muodostumisen tuotteen ympärille. Asennuksessa käytetään kateaineita tai sementti- ja hiekkakytkimiä sekä koriste-murskattua kiveä. Menetelmä soveltuu vain hautauspaikoille, joissa ei ole horisontaalista pintaa. Asennustyön tällaisen ammatillisen asennuksen kustannukset hautaan ovat vähäiset.
2) Asennus aita maanpinnan tasolla käyttämällä päällystyslaatat puolessa sivuston maisemointi. Tätä vaihtoehtoa käytetään vain asennettaessa aidat ja muistomerkit alueilla, joilla ei ole kaltevuutta, kuten ruosteen yhteydessä. Vain puolet sivustosta on peitetty koristeellisella raunioilla, toinen osa sivusta jätetään muille perheen haudoille.
3) Asennus aita maanpinnalla käyttämällä päällystyslaatikoita koko puolen sivuston maisemointi. Aidon tekniset olosuhteet vastaavat kahta edellistä vaihtoehtoa. Tämän version parannuskeino on hautauspaikan koko vyöhykkeen seinälaattojen kiinteä asennus ilman mahdollisuutta purkaa myöhempiä hautausmaita.

- On käytettävä vain korkealaatuisia kestäviä liittimiä;
- sileitä tangkoja ei saa käyttää vahvistamiseen, koska tässä tapauksessa metalli- ja betonilaastarin kiinnittyminen ja siten koko perustuksen lujuus vähenevät;
- pituussuuntaista liitäntää suositellaan menetelmän suorittamiseksi päällekkäin;
- Vahvistuksen yhdistäminen kehyksen kulmiin ja sen leikkauspisteiden paikoissa olisi erityisen vahva.

Valokemiallisuuden tekniikan mukaan. Perus on keraaminen (posliininen, posliininen kivitavara) levy. Valokuvan emalissa, kuten nimestä käy ilmi, levitetään emaloituun neliöön (yleensä metalliin).

Vain betonilla, jotta se ei upposi maahan.

1. Jokainen elementti on pakattava ja kiinnitettävä autoon siten, että se ei taistele ja hankaa toisiaan matkalla. Muuten kiillotus vahingoittuu;
2. Lataa ensin suuret osat, sitten pienet.
3. Kun lataat, jos haluat, että voit pudottaa osan, parasta varoittaa kumppania ja aseta se varovaisesti maahan. Jos pudotat sen, voitat tai voitat loukkaantuneen.
4. Jos osa on märkä, pyyhi se kuivaksi. Ja on parempi ottaa kivi paljain käsin - se voi irrota kädestä käsineillä.
5. Jos stele seisoo pystyssä, kallista sitä kohti sinua. Anna kaksi ihmistä nostamaan alaosaa - se on melko vaikeaa.
6. Jos koiran koko on yli 120 * 10 * 8, on parempi ladata se neljällä tai antaa tehtäväksi ammattilaisille.

- Pyyhi liima paikalle muistomerkkiin minkä tahansa liuottimen avulla;
- anna sen kuivua, ja tällä hetkellä astut takaisin kuvan reunasta 1 cm;
- Levitä liimaa kuvakehyksen ääriviivaa pitkin paksu tasaiselle kerrokselle;
- seistä 3-5 minuuttia ja paina tiukasti monumenttiin.

Monumentin itsensä asentaminen

Monumentin itsensä asentaminen.

Tilaus muistomerkin tuottamiseksi on valmis. Puhelu graniittityöpajasta kertoo sinulle tarpeen hyväksyä työ muotokuvioinnin, tekstin ja muun hautakiven kaiverrustyöstä sekä hautauspaikan muistomerkin asentamisen aloittamisesta.

Jos tilauksessa on muistomerkkiasennus, huomaat tämän prosessin kaikki vaiheet sivulta (tai näet vain lopullisen tuloksen). Sinun tarvitsee vain määrittää paikka ja ilmaista toiveesi. Erityisesti koulutetut ihmiset, joilla on kaikki tarvittavat työkalut ja taidot, tekevät tämän yksinkertaisen mutta vastuullisen työn.

Kuitenkin sattuu, että ammattilaisten palvelut eivät ole mahdollisia. Olipa kysymys pelastamisesta, hautausmaan etäisyydestä tai haluat vain asentaa muistomerkin läheisen haudalle, ei ole väliä Tällaisissa tapauksissa se ei haittaa käyttämään kokeneiden ihmisten neuvoja, aseta itsenne tietoon, arvioi kykysi ja suorita asennus sekä asiantuntijat. Lisäksi monumentin asennus - työ ei ole kovin vaikeaa.

Työkalut ja materiaalit.

Vesiliuos liuokseen

Putket tai kulmat

Toimituksen muistomerkki

Kun olet päättänyt itsenäisestä asennuksesta, sinun on ensin ratkaistava kuljetustarve pakkauksen asennuspaikkaan - stele, jalusta, kukkapenkki sekä kaikki tarvittavat työkalut ja materiaalit. On selvää, ettet ota pois julkisilla kulkuvälineillä - tarvitset autoa. Jos on, niin olisi mukavaa saada avustaja kivirakennukseksi, jolla on huomattava painoarvo. Vaikka henkilökohtaisen kokemuksen perusteella se kykenee eräänlaisen taidon avulla pystyttämään muistomerkin, jonka paino on yli 100 kg, mutta toistan, että avustajan kanssa asennus on paljon helpompaa.

Voit ottaa muistomerkin hautausmaalle missä tahansa autossa, vain sopivaksi. Koska sarja koostuu useista osista, se voidaan hajottaa eri paikkoihin. Pääsääntö: jättää kosketukset osien kanssa toisiinsa. Tätä tarkoitusta varten käytetään erilaisia ​​asennusvaihtoehtoja: puuta, pahvia, huopia, vaatteita. Älä myöskään salli kiven koskettamasta muita kovaa esineitä, kuten kiinnityskorkeutta, tunkkia, lapiota jne. Ei ole suositeltavaa siirtää kukintojen steleä ja pitkiä osuuksia epätasaisella pinnalla, kun nurkat ja keskimmäiset ovat ripustettuina - litteän tulee olla litteä. Matkan tai paksun peiton kuljetus on osoittautunut hyvin - se ei ravistele, kaikki on tasainen ja melkein ei muutu.

Sivuston valmistelu

Korkealaatuisen muistomerkin asentamiseksi on tarpeen valmistella paikka sen asentamiseksi. Poistamme ruohon, joka häiritsee, tasoittaa jalusta, johon jalusta ja kukkapuutarha asennetaan. Jos haudalla on suuri kaltevuus mihin suuntaan tahansa, me nukuimme maahan, joka on pienempi. Asennuspaikan pitäisi

olla suorat ja tasoiset. Se ei haittaa painaa sitä paikoissa, joissa muistomerkki ja kukkapuutarha asennetaan. Kun tason tasoitus on tasattu, määritämme paikan, jossa stela pysyy jalustalla. Koko rakenteen asennus on suoritettava siten, että tulevaisuudessa stele ei erota hautojen kokonaismäärästä, ei haittaa hautauspaikan kautta tapahtuvaa kulkua ja se asennetaan yhdensuuntaisesti alueen rajojen kanssa.

Stele-, seis- ja kukkapenkkien vakaata kiinnitystä varten käytetään erilaisia ​​menetelmiä. Yleisimpi metalliputkien asennusmenetelmä, jota seuraa betonitointi. Tämän menetelmän epäilyttävät edut ovat toteutuksen helppous ja tehokkuus. Oikea työjärjestys muistomerkki on tiukasti ja tasaisesti. Metalliputket (tai muu profiili) on sijoitettu yhdensuuntaisesti toisiinsa valmiilla paikoilla. Niiden välisen leveyden tulisi vastata jalustan leveyttä ja pituutta riittävän tuen saamiseksi. On toivottavaa, että putket lepäävät haudan reunoille, joissa maaperä on vaikeampaa kuin keskellä ja vähemmän kutistuvia. Putket on asetettava tasolle siten, että jalustan asennus ei ole vaikeaa.

Betoniputkille on parasta käyttää sementtiä hiekalla ja soran seoksella (OPGS). Mutta periaatteessa hiekan ja sementin sekoitus tekee. Sekoitetaan huolellisesti kuiva seos, joka on otettu suhteessa 1 osa sementistä - 4 osaa OPGS: ää, ja lisää sitten 1 osa vettä. Sekoita tuloksena oleva betoni; lopulta sinun pitäisi saada harmaa viskoosi massa, joka ei levitä. Jos betoni on vetistä, lisää hieman sementtiä. Jälleen koostumuksen on oltava tiheä, "piikikäs". Asettamme betoniputket putkiin ja levitämme tasaisesti sen tilan pinnalle, jossa jalusta on asennettu, ja aseta sitten jalusta itse päälle. Keskitä jalusta putkien läpi, aseta taso ja jatka stelejen asentamista.

Stelen asennus

Monumentin kiinnittäminen telineeseen on tavallisesti liitäntä astian alaosasta jalustan yläosaan metallinen tapin avulla: liittimet, napit, putket jne. Se voi olla yksi tai useampi, riippuen monumentin mitat. Pienten hautakivien, yleensä yksi pin ja vastaavasti yksi reikä ja stele ja seistä.

Suorasimme erilliseen astiaan vähän nestemäistä sementtiä, josta hiekkaa ja sementtiä käytetään 3 osaan 1 osaan. Kaada liuos jalustalle risteyksestä niin, että tappi on täytetty. Puupalkkeihin, jotka on asetettu jalustan yläosaan, laita stele. Nostoa yksi puoli stelasta, saamme kärjen yläreunan ja pudotamme kevyesti stelan reunan jalustalla poistamalla palkin. Siirron välttämiseksi voit laittaa keskipalkin, jonka korkeus on pienempi. Joten alentaminen sujuu tasaisemmin ja pienempi riski vahingoittaa kantta tai reunoja. Sitten poistetaan toinen palkki ja kohdistetaan stele akseleiden suuntaisesti. Sen pitäisi seistä suoraan tasolle, koaksiaalisesti seisomaan eikä se tappaa. Sementtilaastin sijaan voit käyttää erilaisia ​​koostumuksia, joita myydään suuria määriä ja erilaisia ​​pakkauksia rautakaupoissa.

Kun stela asennetaan telineeseen, on varmistettava, että liuos pääsee molempiin asennusreikiin ja sen jälkeen kun stela on kohdistettu sen liikkumisen estämiseksi. Muussa tapauksessa liuosta voidaan laajentaa reikien seinämiin ja kiinnitys on haurasta. Kaikki pyyhkimällä muistomerkki on parempi lähteä myöhemmin. Puhdistamme vain ratkaisun, joka erottui stelen ja jalustan välisestä saumasta, ja sitten ilman painetta ja kevyitä liikkeitä.

Mene kukkasen asentamiseen. Tasoitetulla ja tamped-alueella laatoitetaan kukkapuutarha ja taso, jonka määrittelemme sen vaakasuoraan asentoon. Jos mikään ei häiritse tai ei vaadi täyttöä, siirry suoraan asennukseen. Esittelemme betonista, että meillä ei ollut kaataa putkia paikalle, johon kukkapuutarha oli asennettu, kiinnittäen erityistä huomiota paikkoihin, joissa se seisoo jalustalle ja lyhyen osuuden pitkäksi. Haluaisin muistuttaa teitä siitä, että betoni ei saa levitä, kukkapenkit eivät saa upottaa sitä yksin. Kukkapenkki sijoitetaan tasolle, tuomme sen elementit yhdeksi vaakasuoraksi tasoksi, joka painaa paineita ja taputtaa kumia vasaralla. Kukkapitelisegmenttien päiden tulisi sovittaa tiukasti toisiinsa ja jalustalle.

Joten muistomerkki on asennettu. Nyt sinun on puhdistettava huolellisesti ylimääräisen liuoksen pinta ja nukahtaa maan kukkapuutarhassa.

On vain muistettava, että konkreettinen työ, mukaan lukien muistomerkin asennus, olisi toteutettava kuivalla säällä positiivisilla ilman lämpötiloilla.

Monilla ihmisillä on erityinen, henkilökohtaisempi suhtautuminen rakkaimman haudan hautakiviin henkilökohtaisesti, koska sielun osa on upotettu muistomerkin asentamiseen. Haluan toivottaa, että rakkauden ja surun symboli, joka on asennettu hautaan, ei aina anna surullista työtäkään ulkonäön tai asentamisen välityksellä, eikä aiheuta ongelmia sukulaisille ja ystäville, jotka tulevat lepoon ja ovat monien vuosien ajan häikäilemättömästi muistuttavat muistista.

Varustamon määräämisen yhteydessä ei ole aina luottamusta tulevan hautakiven oikeaan materiaalin valintaan. Tässä artikkelissa yritän kuvata hautakivien rituaaliperinnettä yleisimmin käytettyjä materiaaleja.

Artikkelissa kuvataan lyhyesti, mitä rauniot ovat, sen tyyppejä, asennusmenetelmää, koristeellisia ja toiminnallisia etuja parantamiseen. Teemme kiven murun asettamisen haudalle. Laskemme materiaalien kulutuksen. Käytä tehokkaasti.

muistomerkkien valmistus vuodesta 1998, yli 30 000 teosta

Tuoteluettelo

TILAUS VALMISTUS
MONUMENTTI

TILAA PAIKKA

TILAUKSEN PARANTAMINEN

TILAUKSEN REKISTERÖINTI

Kuukauden erikoistarjoukset

Tervetuloa Postament.ru - sivustoon - tietoportaaliin ja Internet - hakemistoon

Kiven leikkaaminen ja kaiverrus, valokuvatulostus, valokuvamateriaalit, stelien asennus, jalustat, socles, metal aidojen asennus, laatat ja nurmikko, kukkien, pensaiden ja puiden istuttaminen - teemme monenlaisia ​​töitä monumenttien ja maisemointihaudoiden tekemiseksi.

Meillä on yli 700 erilaista hautakivääriä ja muita muistomerkkejä graniitista, marmorista ja keinokivestä (polymeeri-graniitista). Voit tilata valmiin tuotteen tilauksen varasto-ohjelmasta tai tilata yksittäisen projektin muistomerkin.

Jos valinta on vaikeaa, suosittelemme ottamaan yhteyttä tietosanakirjaamme. Asiantuntijat ovat valmistelleet yli 100 artikkelia ja videota, joissa on vastauksia yleisimpiin asiakastukikysymyksiin. Encyclopedia postament.ru auttaa sinua:

- päättää hautakiven suunnittelusta ja materiaalista;

- valita haudan parantamisen osatekijät;

- selaa kirjoitusten ja kuvien tekniikassa.

ARTIKKELIT JA VIDEOT

Hakemuksesi on hyväksytty.
Lähitulevaisuudessa työntekijä ottaa sinuun yhteyttä.

Anna puhelinnumerosi!

Kauniita muistomerkkejä kohtuulliseen hintaan.

Vuonna 2016 valmistimme ja asennettiin 2,300 muistomerkkiä, 809 aidat, 310 jalusta.

Olemme erikoistuneet monumenttien valmistukseen. Yrityksemme "Potament.ru" on valmistanut muistomerkkejä jo lähes 20 vuoden ajan ja tehnyt vuosittain yli 3000 tilausta.

76% työtehtävistämme on yksityisten asiakkaiden tilauksia. Joka neljäs asiakas pyytää meitä ystävien suosituksesta

7% - tilaukset, joissa on 5% sosiaalinen alennus (saatavana sotaveteraaneille, vammaisille eläkeläisille ja eräille muille luokille)

6% - sotilashenkilöiden hautoja varten tehdyt hautausmaiden tilaukset (sertifikaatti BO-13)

2% - työ korjaamaan muiden työpajojen virheitä kaiverrus tai asennuksen aikana

20% - Moskovan ja Moskovan hautausmaiden rituaalitehtaiden muistomerkkien valmistus, jotka sitten myydään yksityisille asiakkaille

Mikä tahansa tekijän muotoilu: tiukasta hienoon

Yli 20 vuoden ajan "Podement.ru" -yrityksen päälliköt ovat luoneet yksinomaisia ​​muistomerkkejä. Asiantuntijaryhmä on perustettu tuottamaan muistomerkki kirjoittajan projektin mukaan, johon kuuluu taidekasvattaja, prosessin insinööri, kivenleikkuri ja kaivertaja: veistoskoostumusta ja tekijän aikataulua kehitetään muistoksi yhdessä asiakkaan kanssa ja kolmiulotteinen malli toimitetaan asiakkaalle hyväksyttäväksi. Monumenttien tuotantoaika tekijän hankkeessa - 1 kuukausi

Suorat toimitukset graniitista Karjalasta

Työskentelemme suorien toimitussopimusten kautta johtavien venäläisten ja ulkomaisten kivenvalmistajien kanssa muistomerkkien kanssa. Vuodesta 2005 lähtien olemme omistaneet ja toimineet omalla graniittilouhoksellaan Karjalassa. On oikein sanoa, että meillä on parhaat hinnat Karjalan graniitista Moskovan ja Moskovan alueen tuottajien keskuudessa.

Aina käytettävissä:

 • Gabbro-diaasia (Karjala, v. Muu joen) - kuuluisa "karjalainen marmori", jossa on runsaasti mustia värejä, voimakkaimmin kestäviä kiviä, joita käytetään muistomerkkien valmistuksessa
 • Pyroksenit "Sopka Buntina" (Karjala, kylä Chupa) - antrasiitti harmaa, smaragdinvihreä ja kultainen pilkku, jonka tiheys on verrannollinen kuin gabbro
 • Granaattiomunamphibolite "Nigrozero" (Karjala, Chupan kylä) on musta, valkoiset sulkeumat ja granaatti-kipinät, jotka muodostavat jaloin määritellyn kuvion: raidat, raidat, kiharat
 • Koelga Marble (Tšeljabinskin alue, Koelga kylä) - maitomainen valkoinen harvinainen vaaleanharmaa tai siniharmaa laastaria
 • Graniitti "Revival" (Leningradin alue, Viipurin alue, ratkaisu. Revival) - karkea, tarkka harmaa väri vaaleanpunaisella värillä
 • Graniitti Dymovsky (Leningradin alue, Viipurin alue, Dymovo-alue) - tummanruskea, jossa on keskimäärin keskimäärin musta- ja ruskeaa väriä
 • Graniitti Mansurovsky (Bashkortostan, Mansurovon kylä) - vaaleanharmaa, puhdas, tasainen sävy
 • Graniitti Kapustinsky (Ukraina, Kirovogradin alue, Kamenny Mostin kylä) - tummanpunainen, kirkkaat terrakottavälit
 • Polymeeri-graniitti (granitopolymeeri, polygran) on komposiittimateriaali, joka koostuu graniitti täyteaineesta (sirut, seulaset), polyesteri / epoksihartsiliima-aineet ja väriainepigmentit.

Teemme säätiön temppelin alle

Muistomerkit, jotka olivat kadonneet, muistomerkit, obelisksit ja jalustat asennettiin hautaan.

Hautakivi on valmistettu marmorista, graniitista, pienistä kiven siruista ja metallista. He huolehtivat hautapaikoista, ylläpitävät järjestystä ja kartuttavat heitä.

Periaatteessa heitä sovelletaan erikoistuneisiin hautauspalveluyrityksiin, joissa he asettivat muistomerkkien asentamisen säätiöiden yhteydessä. Hautausmaan muistomerkin alainen säätiö voi tehdä itsesi tekemättä yhteyttä rakennusalan järjestöihin.

Tarpeelliset työkalut ja materiaalit

Aseman asennuspaikalla tutkitaan ensin maata. Hyvä opas on viereiset hautauskohteet. Vakaalla maalla muistomerkit näyttävät tarkkaan, ne eivät vääristy missään. Voit jopa tehdä raskaita laattoja ja hautakiviä.

Savi maaperän alla massiivisissa rituaaleissa komplekseja muodostavat nauhan perustan. Hiekkapohjaisissa maissa, ilman syvälle, tehdään teippi.

Etusija on pienten ja keskikokoisten muistomerkkien rakentaminen. Projektin painopiste on painopisteen keskellä. Vaikeimmassa paikassa säätö on vahvistettu voimakkaasti. Erityinen vahvuus pitää rakenteen jo vuosia hyvässä kunnossa.

 • lapio;
 • ruletti;
 • lastalla;
 • lastalla;
 • Kumimetsät;
 • Kovaa kumia 5 mm;
 • Rakennustaso.

Kauhaan tai erityiseen säiliöön vaivaa ratkaisu. Jos purkaminen on käynnissä, tarvitset romua.

 • Teräsbetonipalkit - kolme kappaletta;
 • Yksi venttiili, jonka läpimitta on 16 mm, pituus 30 cm ja 14 mm 15.

Vakiomallinen materiaali:

Paikan päällä optimaalinen kuorma käyttäen pohjaa kestävästä metallista.

Sivuston valmistelu

Monumentin säätiön rakentaminen alkaa selvityksen ja sivuston valmistelun kanssa. Jos vanha muistomerkki on pystytetty, purkaminen tehdään, säätiön paikka ja palkit määritetään. Selatuksen jälkeen tehdään merkintä. Rautaa helpottamaan hautaamisen reunan määrittäminen.

Palkkien pituus lasketaan. Palkkien alla kaivaa kaivanto ja upota kehys. Vahvistettu betonipalkki on pinottu, kun otetaan huomioon, että reunakivi ja kukkapenkki sopivat yhteen. Tason käyttäminen säästää huomattavasti aikaa.

Kaikissa vaiheissa on tärkeää tarkistaa mitat mahdollisimman usein.

Muottien asennus

Runko on asennettu kehykseen. Muotti on valmistettu puumateriaalista tai metallisuojista. Puun alla on tehty tilapäisiä tukia, sisäpuolelta ne on peitetty ruberoidien eristyksellä.

Valmistetuilla muottipesuilla on suuri vahvuus. Pulttien yhdistämät suojat. Suunnittelu on kätevää käyttää. Muotti voidaan nopeasti poistaa pohjasta. Sen jälkeen, kun metallimuotti on tasainen ja tasainen.

Metallirakentajat ovat välttämättömiä avustajia ammattimaisille rakentajille. Jos rakennat oman perustaasi, puumuotti on halvempi. Materiaali valitaan luotettavaksi betonin paineen pitämiseksi.

Säätiön vahvistaminen

Vahvistus lisää muistomerkin pohjan lujuutta. Lisäkiinnittimet pitävät luotettavasti rituaalikompleksin vakauden. Kehys on neulottu erikoisjohdosta tai hitsauksessa.

Jalustan jalustan asettamiseksi sementti vedellä laimennetaan tahnamattomaksi tilaksi. Sementtimaitoa käytetään putken alemmassa aukossa. Sama liuos on päällystetty venttiilin tapilla. Tappi kastetaan kuivaan sementtiin ja työnnetään valmiiseen reikään laatikon alareunasta.

Palkit upotetaan laastilla täytettyyn kaivantoon. Palkit on upotettava betoniin. Ylimääräinen liuos on poistettava ja odoteltava kunnes "tartu". Seuraavaksi muodostetaan tyyny, jossa jalustalle asetetaan jalusta maahan.

Suuri kumi-mönkijä tiivistetään tasaisesti ja samanaikaisesti jalusta asetetaan tasolle.

Se on tärkeää! Jalustan ja muistomerkin välillä tulee olla yhdistäviä reikiä. Ne esivalmistetusta sementtilaastista ja metallivahvikkeet lisätään.

Betonin kaataminen

Asennuskaappeihin valmistettu hiekkasementtilaasti, jolla on suuri kovuus. Kosteuden pitäisi olla pieni. Älä salli hiekan sirontaa. Heikko ratkaisu tällaisissa töissä ei ole sopivaa.

Täysin, sementtimaitoa levitetään koko vahvistuksen alueelle. Betoni kaadetaan kaivantoon ottaen huomioon, että palkki on tuettu ja se on betonissa. Ylärakenne on ripoteltu kuivalla maalla. Erojen välinen etäisyys on kaksi millimetriä ja vähemmän.

Kaatamisen jälkeen injektointi suoritetaan. Sementtiä sekoitetaan veteen savukermaan johdonmukaisuudelle. Ensinnäkin pitkät yksityiskohdat kukkapenkistä poistetaan huolellisesti ja asetetaan betoniliuos. Keski jää tyhjäksi sateen tyhjentämiseksi.

Pieni alaspäin poikkeaminen sallitaan niin, että sadevesi ei kerää muistomerkkiä. Saumat peitetään sementillä ja tehdään syvä pyyhkäisy. Asenna myös jäljellä olevat osat. Liuos nopeasti asetetaan ja kovettuu.

Monumentin asennus

Jotta pystyt pystyttämään muistomerkin häiritsemättä rakennetta, kaappiin käytetään pieniä levyjä. Tarkista vastaavia reikiä. Sen jälkeen levyt poistetaan. Kun viimeiset kalusteet on irrotettu, muistomerkki siirretään varovasti vapauttamaan vapaa ratkaisu. Tason valvontarkistus on tehty.

Sprinkling jälkeen sauma ei voi:

 • Vaihda ja löysää;
 • Tarkista liitoksen voimakkuus;
 • Nukahtaa kukkapohjaan. Tämä voidaan tehdä kahdessa viikossa.

Jos ylimääräistä työtä ei ole suunniteltu, se pysyy maadoitettuna näkyvän ratkaisun lähellä muistomerkkiä.

Suoritustöitä

Monimuotoisia muistomerkkejä on monia: modernista klassiseen versioon. Graniittilaatat ovat kestäviä, kestäviä, kauniita, mutta hinta kalliimpaa kuin päällystyslaatat.

Esi- poistaa lian ja pölyn betonista. Pinnasta saatu rasva poistetaan erityisellä liimalla. Perustukselle tehdään merkintä. Erityispiiriä käytetään sarjakuviin, jotka kaada liimaa. Laatta pysyy sisällä merkintä ja tiheä nestles. Päivän aikana liima tarttuu pintaan. Liiallinen liima pinnalta poistetaan liuottimella.

Suosittelemme katsomaan videota:

Betonilaatan sijasta voidaan asettaa erityisen raskaan raskaan betonilevy. Asennukseen käytetään vähimmäisaikaa - maksimaalinen estetiikka ja luotettavuus. Tavallinen vuori on vanha todistettu menetelmä levittämiseksi ilman liimaa, ilman sementtiä, ilman monoliittia. Kaikki työ tehdään vasaran alla löysästi rasklintsovku.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!

Monumentin asennus

Stone Stone Workshop "Stone Flower" tarjoaa palveluja toimituksen ja asentamisen muistomerkki sekä maisemointi haudat Voronezh ja Voronezh alueella.

Asennuksen muistomerkki:

Monumentin asennus hautaan riippuu tehtävän monimutkaisuudesta, ja se lasketaan erikseen ottaen huomioon kaikki alkuperäiset tiedot (muistomerkin koko, asennuspaikka jne.) Sekä asiakkaan toiveet. Tarjoamme yhden vuoden takuun muistomerkin asentamiseksi edellyttäen, että asennus tapahtuu kuivalla säällä ja se on ollut vähintään yksi vuosi hautaamisen jälkeen.

Vakiomuseon asentamisen laskeminen: (1000x500x80)

Kuljetus (jos ei ole kaupungissa) = 15r / km.

Hautausmaa yli 200 metrin päässä autosta = 1000r.

Monumentin asennusopas

Vapaa-ajalla ja pienillä asennuskyvyillä voit itsenäisesti selviytyä muistomerkin asentamisesta seuraavan yksinkertaisen algoritmin mukaisesti.

Yleensä monumentti koostuu seuraavista osista:

1) Jalusta tai jalusta, johon stela on asennettu.

2) Stele - muistomerkin yläosa, joka on asennettu jalustalle.

3.1) Kukkapuutarha - paikka haudan koristelemiseksi kukilla, hiekalla, rauniolla jne.

3.2) Hautakivi - vaihtoehto, jossa kiinteä marmori- tai graniittilaatta asennetaan kukkapenkkiin.

Ensimmäinen vaihe

Jalusta on liitetty steliin, ja keskellä on paikkoja upotusten nastoille (12 cm halkaisijaltaan 10 cm: n pituiset vahvikkeet). Seuraavaksi reiät porataan halkaisijaltaan 14 cm ja syvyys noin 6 cm. Reikien lukumäärä määräytyy rakenteen mittojen ja painon mukaan.

Toinen vaihe

Tässä vaiheessa on tarpeen valmistella muistomerkin asennuspaikka. tätä varten ylimääräinen maaperä poistetaan, maaperä tasoitetaan ja maksimoituu, jotta muistomerkki ei enää kutistu ja vääristy. On suositeltavaa suorittaa tämä työvaihe vähintään yhden vuoden kuluttua hautaamisen ajankohdasta

Kolmas vaihe

Valmistetulle pinnalle asennetaan kaksi raudoitettua betonikuplia tai metallikanavatangot. On myös mahdollista käyttää nauhalevyä, vahvistettua vahviketta. Useimmissa tapauksissa perustuksen on ulotuttava 50 cm: n etäisyydelle hautakiven reunasta. Tämä etäisyys riittää asentamaan keskikokoisen muistomerkin. Muissa tapauksissa etäisyys voidaan vaihdella muistomerkin mukaan.

Neljäs vaihe

Tässä vaiheessa jalusta on asennettu hyppyjen keskelle. Hiekka-sementtiliuoksen avulla jalusta tasoitetaan ja kiinnitetään. Ankkuri asennetaan jalustalle epäonnistumatta, kunnes se on asennettu hyppyihin.

Viides vaihe

Stelan asennusvaiheessa valmistetaan sen liitoksen paikka jalustalla (hiekosementtiseos puhdistetaan ja levitetään). Seuraavaksi stele asennetaan ulkonevaan vahvikkeeseen, jonka jälkeen pystytasoa tarkistetaan.