Kuinka asentaa muistomerkki omiin käsiinsä: ohjeet

Valitettavasti elämässämme kaikki ei voi olla sileä, joskus kauheimmat asiat tapahtuvat, eli rakkaimman menetyksen. Tällaisissa tilanteissa emme voi enää auttaa ihmistä, joka rakastaa meitä, mutta ainakin pystymme pitämään hänet riittävän hyvin ja tekemään kaiken kunnioittamaan hänen muistoaan. Jos sinulla on kysymys muistomerkin tekemisestä tai tilaamisesta, tämä artikkeli on sinulle hyödyllinen. Tietenkin useimmat ihmiset tällaisissa tapauksissa lähetetään asiantuntijoille, mutta jos olet varma kyvystänne, niin miksi emme aseta muistomerkkiä omiin käsiisi.

Muistomerkit

Monumentit ovat monenlaisia, valinta riippuu materiaalin ja ulkonäön halutusta hinnasta:

 1. Stela. Tämä on suosituin muistomerkki. Tähti on valmistettu marmorista tai graniitista, joka on eri muotoisia ja kokoja, ja siinä on myös melko maustettu ja kaunis ulkonäkö. Musta graniittikattiloiden kaiverruskuvio näyttää erittäin mukavalta. Joskus tällainen muistomerkki on sijoitettu kahteen hautaan, joita kutsutaan "perheen muistoksi".
 2. Muistomerkit. Tällaiset muistomerkit ovat erittäin kalliita ja siksi ne asennetaan tavallisesti kuuluisten tai hyvin rikkaiden ihmisten hautaan. Rakenne on monimutkaisempi, ja se koostuu aidatuista aidatuista aidoista, pienestä hautakiveestä, jossa on merkintä ja valokuvan kuolleesta tai stelestä, joka voidaan yhdistää marmorilukuihin tai kohoustaloihin sekä pienen pöydän ja penkkien rakentamiseen niin, että kuolleen sukulaiset voivat järjestää Muistomerkit, kappelit ja muut elementit.
 3. Ristit. Tämä on yleisimpiä muistomerkkejä. Ristin muoto riippuu kuolleen uskomisesta. Hautakiviradat voivat olla varsin yksinkertaisia ​​ja halpoja, jotka ovat puusta tai raudasta, mutta ne voivat olla myös erittäin kalliita marmori- tai graniittirakenteiden muodossa.

Tombstone asennus

Tällainen muistomerkki on yksi yleisimmistä, koska se on käytännöllinen ja edullinen. Ristit tehdään haluttaessa kolmesta materiaalista: puusta, kivestä ja metallista.

Lyhytaikainen ja huono vaihtoehto on puu, koska, kuten tiedät, se heikkenee nopeammin kuin muut materiaalit ja on melko altis kosteudelle, joka alkaa ryöstää ja pilata. Mutta jos päätät asentaa puisen ristin, sinun tulee tehdä seuraava:

 1. Ensin sinun täytyy kaivaa tarpeeksi syvä reikä (syvyys riippuu ristin koosta).
 2. Sitten on tarpeen kiinnittää kaksi paria puiset jalat ristin pohjaan. Yksi pari tulisi asentaa pystysuoraan, toinen vaakasuoraan.
 3. Seuraavaksi risti on sijoitettava kuopan alapuolelle ja kaada savi ratkaisu. Vuoden kuluttua on tarpeen toistaa menettely kaivojen kaatamalla, sillä savea laskeutuu sateille ja ristin luotettavuus vähenee.

Raudareuna voidaan asentaa samalla tavalla kuin puinen risti, mutta luotettavampi tapa olisi täyttää kaivo betonilla. On myös tarpeen kaivaa ristiin sopiva reikä, aseta se siihen, yritä sitten ajaa vielä 10 senttimetriä maahan ja täytä sitten reikä betonilla. Kun betoni on kuivunut, ripottele kuoppa maapallolla.

Pelkkä kivirakenne on melko vaikea asentaa suuren painon vuoksi. Tämäntyyppisen muistomerkin asentamiseksi on tarpeen kiinnittää metallipituisiin ja leveisiin paikkoihin ristin pohjaan. Kun asennat, riittää vain hautaamaan paalut vähän ja koska massiivinen paino ristiin pidetään.

Asennus graniitin muistomerkki

Jos päätät tehdä graniittimuistin asennuksen itse, niin sinun on otettava vastuullinen toimintatapa, jotta työ voidaan tehdä tehokkaasti ja monien vuosien ajan.

Tämän tyyppinen graniittirakenne koostuu kolmesta elementistä:

 1. Kukkapuutarha Tämä on osa muistomerkkiä, joka rajoittaa haudan aluetta. Tässä osassa useimmat ihmiset istuttavat kukkia täyttämällä tontti lannoitetulla maalla.
 2. Jalusta. Se osa, jolle stela on asennettu.
 3. Stela. Tämä on suurin osa suunnittelua.

Perustetaan muistomerkki, yleensä vuoden kuluttua hautaamisen jälkeen. Koska tämän ajan päättyessä maa menee laskeutumaan ja syöksyy.

Ennen työskentelyn aloittamista on välttämätöntä tasoittaa maat tasaisesti ja varmistaa, että maa ei vajota missään.

Asentaa graniitti muistomerkki käytetty betoni säätiö, yleensä se on teippi. Ensin sinun täytyy kaivaa kaivanto, syvyys 10-15 senttimetriä. Kaivannon koko riippuu hautakiven halkaisijasta, mutta sen on oltava suurempi kuin haarukan leveys ja pituus 10 senttimetriä. Tappeilla ja johtoilla on välttämätöntä levittää väitetyn hautakiven kehä ja voit alkaa kaivaa.

Tarvittaessa tehdään hiekka- tai kivityyny, joka riippuu maaperästä.

Sen jälkeen on tarpeen sijoittaa lujitus, joka on tehty raudoituksesta (teräsputket yhdistyneinä) tai tankoon perustuksen mukaan, 2-3 teräsputkea pitkin ja pitkin kaivoa. Seuraavaksi sinun on asennettava muotti. Mittaa rakennustasolla niin, että muotti on tasainen sekä vaakasuorassa että pystysuorassa.

Myös siinä paikassa, jossa muistomerkki asennetaan, sinun on asennettava useita tankoja pystyasentoon, johon jalusta asennetaan myöhemmin. Etäisyys, jolla ne toimivat, on sama kuin poran porauksessa.

Lisäksi, kun pystysuorat tankoja on kiinnitetty tukevasti, on lomituksen täytettävä liuoksella. Valmis ja esillä oleva liuos on kaadettava valmistettuun pohjaan ja jakautua tasaisesti ja tampingiin lapioineen siten, että liuoksen kerros on vahva ja tasainen. Sen jälkeen, kun muotti on upotettu laastilla, on välttämätöntä antaa betonin kovettuminen kokonaan. Sääolosuhteista riippuen kestää vähintään 15-20 päivää.

Sitten kukkapohja asennetaan jäädytettyyn pohjaan. Seuraavaksi asenna jalustalle sementtilaasti ja ohjaimet, jotka sijaitsevat pystysuorassa pohjalla. Tässä tapauksessa sinun on oltava varovainen, jotta voit koputtaa kiillotuksen. Asennustyön suorittamisen jälkeen on tarpeen tasoittaa koko rakenne rakennustason avulla, koska jalustan on oltava täysin tasainen. Poista sitten ylimääräinen liuos ja hankaa saumojen päälle.

Loppujen lopuksi sinun täytyy aloittaa stelen asentaminen. Pylväs on asennettu vahvikkeeseen, joka työntyy jalustaan ​​erityisellä liimalla, sijoittaa puupaneeleja sen alapuolelle ja poistaa ne vähitellen vähitellen, kun ne on kiinnitetty vahvikkeeseen. Tällaiset teokset toteutetaan hitaasti, kääntämällä muistomerkkiä puolelta toiselle. Sitten tarkistamme rakennuksen tasaisuuden rakentamisen tason avulla ja odota, kunnes liima on täysin kuiva. Tämän jälkeen voit jatkaa kukkapuutarhan suunnittelua.

Monumenttien ja tavaroiden asennus

Asennuspalveluja tekevät yrityksen valmistajat, jotka tuottavat laitetta yli vuoden ajan, mikä takaa laadukkaan työnteon. Kaikki asennuspalvelut kuuluvat takuun piiriin, joka on määritelty sopimuksessasi. Katso lisätietoja Takuu-osasta.

Miten asennus tapahtuu?

 • 1 askel. Nimettyinä päivinä tapaat asennusryhmän hautausmaalla
 • 2 askelta. Jos tarvitset 5-10 minuutin kuluttua, luodaan lupa, kun miehistö suorittaa purkamisen
 • 3 askelta. Lisäksi asennus tapahtuu 1-2 tunnin sisällä, tällä hetkellä voit pysyä hautausmaalla tai ajaa pois, kunnes asennus on valmis.
 • 4 askelta. Kun olet valmis, tarkistat työn ja allekirjoitat siirron vastaanottotoimet ja suorita lopullinen maksu

muistomerkit

Vakioasennus (betonin käyttö) vie yhden matkan hautausmaalle 1-3 tunnin kuluessa. Asennus betonipohjalle edellyttää betonipohjan kaatamista (pohja), joten asennus tapahtuu 2 vuorokautta.

 • graniitista - 6 000 r. - 1 päivä
 • marmorista - 5000 p. - 1 päivä
 • polymeeristä - 3 000 r. - 1 päivä
 • graniitista betoniin - alkaen 10 000 r. - 2 päivää
 • marmorista betonin päälle - 9 000 r. - 2 päivää
 • polymeeristä betoniperustaan ​​- 5000 p. - 2 päivää

Monumentin asennuksen kustannukset riippuvat sen painosta ja koosta, sitä suurempi muistomerkki on hankalampi asentaa ja sitä enemmän työntekijöitä on oltava läsnä samanaikaisesti asennuksen aikana ja siellä on kalliimpaa

sokkeli

 • Graniitti kellari - 8 000 r. - 2 päivää
 • Marmori jalusta - 8 000 r. - 2 päivää
 • Betoni jalusta - 4 000 s. - 1 päivä
 • Polymeeripohja - 6000 s. - 1 päivä

aidat

 • Metallikeike (5 jalkaa) - 3 000 r. - 1 päivä
 • Metallikeike (6 jalkaa) - 3 500 s. - 1 päivä
 • Metallikeike (7 jalkaa) - 4 000 r. - 1 päivä

tavarat

Kaikkien tuotteiden asennus tapahtuu yhdellä päivällä.

 • Kukkapuutarha - 1 500 s. 1 kpl
 • Taulukko - 1 500 s. 1 kpl
 • Kauppa - 3 000 r. 1 kpl
 • Maljakko - 500 p. 1 kpl
 • Murskattu kivi - 1 500 r. 1 tontille
 • Tile (graniitti) - 5 000 r. 1 m2
 • Tile (jalkakäytävä) - 3 000 r. 1 m2
 • Kuvakeramiikka (sisältää kapean) - 2 000 r. 1 kpl
 • Pronssi kirjaimet - 200 s. 1 kpl
 • Rajat - 1000 s. 1 mittarille

Lisäpalvelut

Palvelujen kustannukset määräytyvät suoraan toimituksensa kohdalla, mikä johtuu siitä, että työn todellista määrää puhelimella tai valokuvilla ei ole mahdollista määrittää.

 • Jätteiden poisto ja hävittäminen - 1500 r.
 • Monumentin purkaminen - alkaen 3000 s. 1 kpl
 • Aseiden purkaminen - 2000 s. 1 kpl
 • Betonin kellarin irrottaminen - 6000 s. 1 kpl
 • Puretaan graniitin kellari - 4000 p. 1 kpl

Miksi kannattaa tilata asennus ja toimii yrityksessämme

Monumenttien asentaminen on yksi yrityksemme työelämästä. Se tehdään maanpinnalla tai yhteisellä pohjalla. Halutessasi voit tehdä asennuksen itse, mutta jos sinulla ei ole kokemusta tällaisen työn suorittamisesta, on parempi tilata se yrityksellämme. Edut:

 • Asennuksen laatu - Asiantuntijoidemme asentaminen muistomerkkien haudalle antaa meille mahdollisuuden olla pelkäämättä, että muistomerkki näyttää sivuttain tai täyttää
 • ammattitaitoiset työntekijät - huomioi GOSTin kaikki vaatimukset
 • Teemme töitä kaikilla Moskovan ja Moskovan alueen hautausmailla
 • kaikki työ tehdään täsmällisesti määräajassa
 • takuu sekä tuotteen että muistomerkin asentamisesta on määrätty erillisessä kappaleessa

Lisäksi hautausmaan muistomerkkien asentaminen voi johtaa tuotteen tuhoutumiseen. Tämä pätee erityisesti niille, jotka eivät ole koskaan asentaneet monumentteja. Jokaisella tuotteella on omat ominaisuutensa - paino, koko, materiaali ja näin ollen muistomerkin asennuksen on otettava tämä huomioon. Jos muistomerkin tuhoutuminen on aiheuttanut väärää itseasennusta, hautakivakuutta ei sovelleta.

Kuinka asentaa muistomerkki

pitoisuus

Elämä on ohimenevää, ja jokainen meistä on aina kohdattava surkeat huolta hoitaakseen rakkaitten hautaaminen. Ei ole mitään yllättävää siinä, että asiakas yrittää hankkia tällaisen muistomerkin tai hautakiven mallin, joka sulkee pois rituaalisen muistomerkin ylläpitämisen säännölliset kustannukset asianmukaisessa muodossa.

Osta muistomerkki hautaan ei ole vaikeaa. Jokaisessa kaupungissa on yrityksiä muistomerkkien tuottamiseen. Haasteena on löytää pätevä ja luotettava esiintyjä. Kaikkien on selvää, että aika riippuu laitoksen laadusta, jonka aikana muistomerkki säilyy tulevaisuudessa. Samaan aikaan hautakiven kustannukset olisivat kohtuullisia asiakkaalle.

Video: Monumentin asentaminen (kirjattu LLC "First Granite Corporation")

Kun ostat tuotteen, on parasta kysyä, mitä monumenttien asennus teknologialla hautausmaalla. Vastaanotettujen tietojen avulla ei ole syntiä jäljittää vuokraavan prikaatin työn laatua. On syytä muistaa, että korkealaatuinen asennus nolla-lämpötilassa on mahdotonta. Tällaista työtä ei saa tehdä talvella.

Erityisyritysten hautakivien monumenttien asennus alkaa keväällä, lämpöön tultaessa ja päättyy ensimmäiseen pakkasaan. Sääntöjen noudattamisen ja hyvin varustetun hautakiveen noudattamisen vuoksi et voi huolehtia maisemoitetusta haudasta. Siksi ammattimaisesti mukana tässä liiketoiminnassa niin perusteellisesti neuvoja asiakkailleen.

Hautausmaan asentaminen hautausmaaseen tulisi aloittaa valitulla sivustolla. Suunnitteluvaiheessa on otettava huomioon maaperän ominaispiirteet ja istutusten läsnäolo hautakappaleessa.

Hautakivien monumenttien hinnat pääsääntöisesti vähenevät, jos hanke, aita ja asennus tilataan yhdeltä esiintyjältä (ainakin meille).

Nykyisten pätevien parannusten normien mukaan on ensin asennettava aidat, lukuun ottamatta työskentelyä vieraalla sivustolla. Graniittimonumenttien asennus vaatii vankan perustan, joka asetetaan hyvin tiivistettyyn hiekkapohjaan. Tässä otetaan huomioon itse muistomerkin paino.

Usein yritys-esiintyjät, joiden erikoistuminen on monumenttien asentaminen, tarjoavat säätiön vuori työn päätyttyä. Tässä vaiheessa valvonta on välttämätöntä, koska avioliiton oikaisu lisää huomattavasti monumenttien kustannuksia.

Tekniikan asennus muistomerkillä

Ensinnäkin harkitse muistomerkin valitsemista. Tällä hetkellä myydään valtava määrä erilaisia ​​monumentteja, jotka eroavat tyypin ja materiaalien valmistuksessa. Suosituimmat ovat graniitti-muistomerkit.

Valitessaan muistomerkin tulisi noudattaa seuraavia sääntöjä:

 1. Arvioida hautausmaan muistomerkin kustannukset ja sen taloudelliset mahdollisuudet. Laatu graniitti-muistomerkit ovat monen saatavilla nykyisessä hinnoittelupolitiikassa.
 2. Tarkista käsittelyn laatu. Kaaren, hartioiden, aaltojen ja muiden taivutusten sekä takapuolen kiillottaminen ei saa olla huonompi kuin edessä.
 3. Taiteellisia koristeita tulee tehdä yhdessä teidän kanssanne.
 4. Kaiverruskohtien on oltava todellisia parametreja. (Kaiverrusmateriaalin hinnat yrityksessämme)

Kuinka perustaa hautakivi muistomerkki ei tiedä kaikki. Sen asentaminen vaatii erityisiä taitoja, joten on parasta ottaa yhteyttä erityiseen yritykseen, jolla on kokemusta tällaisen työn suorittamisesta. Monumenttien asentaminen hautoihin voidaan myös sisällyttää sen yrityksen luetteloon, jossa se on ostettu.

Monumenttien tekninen asennus hautausmaalla on seuraava:

 • Kaivaa säätiön kuoppaan. Syvyys määritetään muistomerkin painosta ja maaperän koostumuksesta riippuen.
 • Asenna valmiin raudoitusrakenne (metallin runko perustukselle).
 • Tee levyjen ulkoinen ja sisäinen muotti.
 • Valmista sementtilaasti, kaada muottiin ja anna sen kovettua.
 • Aseta kiillotetut laatat valetun pohjan puhtaalle pinnalle. Liittyy säätiöön kylmänkestävän ja kosteutta kestävän liiman käyttämiseksi.
 • Täytä liitokset laattojen väliin erityisellä laastilla.
 • Valmis vaakasuuntaiset elementit, joissa on erityinen liimakivi asetettuun pohjaan (pohjaan). Tätä mallia kutsutaan pohjaksi.
 • Asenna jalusta muistomerkin alle. Tätä varten poraa reiät koko jalustan paksuuden läpi halkaisijaltaan 20 mm.
 • Poraa reiät pohjaan samalla halkaisijalla. Aseta metallipää (ruostumatonta metallia) perusreikään ja kaada se erityisellä liimalla. Kiinnitä jalusta jalustaan, jossa aiemmin levitetty liima asennustasossa. Liimakuivauksen aika on useita päiviä.
 • Keskeisin hetki on asentaa muistomerkki oikein. Manuaalisesti tai erikoislaitteella (nosturi), joka tuo stele valmiiseen toimitukseen tapilla. Asenna se huolellisesti muistopohjan tapille. Kaikki asennuspinnat on tahri- tettava liimalla. Pyyhi jäännösliima liuottimella.
 • Tunnelin asennus on valmis. Laattojen, jalustan ja itse muistomerkin pinta tulisi käsitellä erityisellä yhdisteellä kiven suojaamiseksi.

Tietäen tekniikan, voit itsenäisesti asentaa muistomerkin henkilön lähellä olevalle haudalle.

Muottien valmistelu

Muottien valmistelu on yksi tekniikan tärkeimmistä vaiheista rituaalisen muistomerkin asianmukaiseen asentamiseen hautauspaikalla.

Vuosien ajan maapallon on kestettävä graniittilaatan, rinnan tai marmorilevyn paino, aita ei saa liikkua eikä muodostaa. Jotta pystytään estämään pohjan halkeilua, muistomerkki itsessään ei kaatunut, ja muistomerkki säilytti koristeelliset ominaisuudet pitkään aikaan, on välttämätöntä valmistaa vankka perusta.

Jotta luotaisiin vankka perustus rituaalimai- selle muistomerkille, kaivautuneet louhinnat mitattiin ensin, kaatopaikka putoaa, sitten tulevaisuuden muistomerkin maa kaadetaan sementtilaastilla. Käytännössä muotoilu on suositeltavaa vahvistaa - parempaa luotettavuutta ja kestävyyttä.

Vaalea muotti ei eroa toisista, joita tavallisesti käytetään muiden perustusten täyttämiseen. Se voi olla yksi, kaksi ääriviivaa (ulkoinen ja sisäinen kehä) ja enemmän. Käytetään sileitä sileitä levyjä, erikoisvaneri monoliittiseen rakenteeseen tai teräsmuotoja. Tiukkaa geometriaa havaitaan, taso todetaan.

Asiantuntijat laskevat kuorman jakauman maan päällä, koska tavallisen muistomerkin alla, jonka pää on pylvään päällä, on yhdellä reunalla. Jotta konkreettinen tyyny paksumpi muistomerkin painopisteen alle, muottien korkeus muuttuu.

Riippuen tarpeista, muotti voi olla:

 • Puuta. Standardi vaihtoehto. Tai jos haluat määrittää pienten paksujen betonipohjan rajat suhteellisen kevyessä rakenteessa, esimerkiksi aita
 • Metallia. Rautavalmisteita suositellaan, jos tulevaisuuden muistomerkki muodostuu irrallisesta maaperästä (hiekka) ja puukehys voi muuttua sementtilaastia täytettäessä. Asiantuntijat käyttävät myös teräsmuotoja, jotka antavat konkreettiselle rakenteelle näkyvän sileyden ja tasaisuuden, jos asiakas sitä vaatii.

Näin ollen haudan muotti on tilapäinen apurakenne puupalojen tai teräsmuotojen luomiseksi sileäksi ja kestäväksi betoni- tai teräsbetonipohjaksi koristetylle hautapaikalle kovien kivenelementtien jne. Avulla.

Muistomerkkien asennusohjeet

Hautakiviä asennetaan tai korvataan vain virallisella luvalla. Saadakseen sen, sinun on annettava hautausmaan hallinnolle kuolintodistus ja todistus valmiin muistomerkin läsnäolosta.

Kuolleen sukulaisten keskuudesta, joka on vastuussa haudasta, annetaan asianmukainen todistus; ja rekisterissä on kattavia tietoja tämän henkilön hautaamisesta, muistomerkistä ja henkilötiedoista.

Kaikki tällaisten rakenteiden asentamiseen ja purkamiseen liittyvät ongelmat ratkaistaan ​​pääasiassa hautausmaan hallinnassa tai sopimuspuolen kanssa, joka on tehnyt sopimuksen ensimmäisen kanssa. Lisäksi, jos hallinto ei vastusta, sukulaiset ja ystävät voivat asentaa tai purkaa muistomerkkejä.

Jotta vältät mahdolliset ristiriidat, sinun on tiedettävä se

 • hautakiviä voidaan asentaa vain tiettyinä aikoina, esimerkiksi Venäjällä - 15.5. - 15.10.
 • muistomerkkien ja aidojen yksityiskohdat eivät saa ulottua alueen ulkopuolelle - häiritä naapurimaiden hautausreittiä;
 • aidan rakentamiseen tarvitaan myös hallinnollista seuraamusta. Hautausmaissa, joissa ei ole tarpeeksi vapaata tilaa, uusien aidojen asentaminen ei ole sallittua, mutta vanhoja voidaan päivittää;
 • tiukkoja rajoja voidaan asettaa monumenttien kokoon ja korkeuteen. On kiellettyä rakentaa erillisiä hautausmaita, joissa on teräviä piikkejä;
 • mielivaltaisesti rakennettuja ja tyytymättömiä hautakiviä voi irrottaa.

Kansalaiset itse valitsevat materiaaleja muistomerkkien valmistukseen; joita ei ole säädetty laissa ja niiden ulkonäössä. Kuitenkin, ei ole suositeltavaa asentaa massiivisia rakenteita, jos maaperä hautausmaalla on löysä ja sags.

Ennen monumenttien asentamista on mahdotonta tampata maaperää, tasoitettava maaperän pinta huolellisesti, muuten monumentti voi kallistaa ja laskea. Tämä on yksi syy siihen, miksi on parempi antaa tällainen työ asiantuntijoille.

Sotilaallisia hautausmaita koskevia määräyksiä ja sääntöjä on useita. Venäjän federaation hallituksen asetuksella määritellään erityisesti kahdeksan erilaista hautakivääriä, jotka voidaan asentaa sotilaspaikkojen hautausmaille erityisesti suunnitelluille alueille. Kun rakennetaan muistomerkki tällaisissa hautausmaissa, kuolleen rangaistus, sotilaspalvelun käsite ja tyyppi otetaan huomioon. Sukulaiset eivät kuitenkaan saa tehdä erillisiä muutoksia tällaisten muistomerkkien, kirjoitusten ja piirustusten ulkoasuun. Nämä säännöt eivät luonnollisestikaan koske siviilikäytävien armeijan hautoja.

Hautakivien itseasennus

Epäilemättä hautakivien itseasennus on erittäin tärkeä asia.

Jos tekniikkaa ei havaita, tällaiset ongelmat voivat syntyä muistomerkkeinä johtuen haudan kutistumisesta, päällystyskankaan tuhoutumisesta, ruohon ei-toivottavasta itämisestä, palkkien altistumisesta maaperän eroosion tai tuhoutumisen aikana. Jotta vältät tällaiset virheet ja saat luotettavan asennuksen hautakivi omilla kädillä, sinun on tiedettävä tämän menettelyn perussäännöt.

Mitkä asennustapa valita?

Hautausmaalla on monta tapaa panna muistomerkki, mutta yksinkertaisimmat itsekokoonpanot ovat rituaalilaatoilla ja konkreettisella tyynyllä.

Rituaalilaatat ovat kestäviä, korkealaatuisia betonia, ne palvelevat paitsi muistomerkin perustana, mutta myös osana sivuston parantamista.

Johtuen siitä, että palkkien alla olevat palkit asetetaan, ne eivät romahdu muutamassa vuodessa.

Asennus betonipohjalle on suositeltavaa, jos hautausmaalla on hiekkaa tai suolaista maata.

Lisäksi hautakivien asettaminen samalle alustalle, voit tarvittaessa viilata alueen graniitti- tai posliinilevyllä.

Jokainen kuvatuista menetelmistä tulisi suorittaa tietyssä sekvenssissä.

Asennus rituaalilevyyn

Ensimmäinen vaihe on purkaa vanha tai väliaikainen hautakivi, jos se on asennettu, sivusto on täysin puhdistettu ja tasoitettu.

Lisäksi, riippuen alueen alasta, jonka laattojen on tarkoitus peittää, merkintä tehdään haudan ympärille. Tätä varten sinun on ensin määritettävä haudan rajat. Rajat tarkistetaan sorkkaraudalla: jos se tulee maaperään kovaa, on koskematonta maata, missä se on helppoa, siellä oli kuoppa.

Täytön kulmissa kannattaa ajaa köysien sisään ja vetää merkkijono sen väliin, kuten kuvassa näkyy. On varmistettava, että köyden avulla muodostetun suorakulmion kaikki sivut ovat tasaisia ​​ja vastaavat vaadittua kokoa. Nimetty alue on poistettava maaperän kasvikerroksesta lapioineen ja huolellisesti.

Seuraavaksi sinun täytyy kaivaa kaivoja palkkeihin

Palkit asetetaan, niiden pituus ja lukumäärä riippuvat päällystyslaatasta. Esimerkiksi yhden levyn asennukseen riittää kaksi palkkia, joiden pituus on 1 metri. Ne asetetaan siten, että levyn paino jaetaan mahdollisimman tasaisesti.

On tärkeää, että päätypalkkien päät ovat virgin maaperässä, ts. Maanpinnalla ei ole haudan kaivausta. Mutta kaivannot olisi täytettävä 4-5 senttimetrin paksuisella hiekalla, ristikkäin, tasoittain.

Seuraava askel on palkkien asettaminen.

Niiden on työnnettävä maanpinnan yläpuolella 2 senttimetriä.

Kirjanmerkki on kohdistettava ääriasentoihin pystysuoraan ja kaikki diagonaalit, jotka käyttävät rakennustasoa. Jos tarpeen, kaada hiekkaa palkin alle tai poista ylimäärä. Sivun yläpuolelta on peitetty geopoliittinen, joka mahdollistaa rikkakasvien ei-toivottavan itämisen.

Seuraava vaihe on levyjen asennus

Levyt asennuspalkkeina hankitaan etukäteen riippuen halutusta parannuksesta. Esivalinnut laitteet, määrä ja koko. Jos asennusvaiheen jälkeen on liukas reikiä (vapaata juoksua, wigglingia), se on poistettava erityisillä puristuslevyillä.

Asennetulle levylle on suunniteltu paikka muistomerkin ja kukkapenkkiasennuksen asentamiseksi. Sementtilaasti on sijoitettu merkintöihin, joihin kukkapuutarhan jalusta ja palkit sijoitetaan. Päällystyslaatat, pääsääntöisesti, tehdään jo kukkapenkkireiällä.

Ylimääräisen liuoksen puhdistuksessa on myös pieniä puupalkkeja, jotka on poistettava huolellisesti stelen asennuksen jälkeen.

Steles on asennettu erikoisreikäiseen, valmiiksi täytettyyn asennusseokseen.

Lopuksi on tarpeen tarkistaa asennuksen symmetria, tarkistaa myös kaikkien pintojen yhtäläisyys rakennustasolla ja puhdistaa liiallisen liuoksen saumat.

Kukkapenkki voidaan täyttää maaperällä tai koristeellisilla vuoteilla.

Miten itsenäisesti asentaa hautakivi muistomerkki: alkaen säätiö - "avaimet käteen"

Merkille, että kunnioitamme kuolemaa, on jo pitkään ollut tavallista muistomerkin pystyttämistä hänen haudalleen. Muistomerkki edustaa menneisyyden muistoa, hän myös välittää tietoa kuolleiden elämän kuvien ja päivien kanssa.

On erittäin tärkeää noudattaa tarkkaan monumentin asentamista tekniikkaa, sillä yksi erehdys voi johtaa monumentin spontaaniseen kallistumiseen ajan myötä tai jopa sen laskuun.

Työn aloitus: työkalut ja materiaalit

Alussa pitäisi:

 1. Maaston poistaminen: poista oksat, lehdet, kaivaa varovasti kukkapenkit ja hillitä (jos sellaisia ​​on).
 2. Sitten sinun on tasoitettava mäkeä maanpinnalla niin, että pinta on tasainen.
 3. Perusvalun valmistelu.

Edellä mainittujen toimien jälkeen valmistamme työkaluja työhön: vasara, rakennusliina, rakennustaso, spatula, bajonetti, kumitetut vasara, ruuvimeisseli, ruuvimeisseli, haavasaha, kauha, pistooli (tiivisteenä).

Tarvikkeita tarvitaan: tiiviste, hiekka ja sementti, vesi ja murskattu kivi, puinen aluksella, useita kanavia, puupalkkeja (2 kpl), liittimet ja lanka.

Säätiön valu

Kehitämme tulevaisuuden kuopan vahvistuskentät ja vasaroimme neulat nurkkiin. Tasoittaa maa tasaisesti kuopan merkittyihin reunuksiin. Luotettavan kiinnityksen asentamiseksi riittävän liuska-pohja (hienoksi leikatut). Tärkeintä on siirtää perustuksen perustekijät oikein kaivetun maaperän rajojen ulkopuolelle.

Täytä rauniot ja asenna muita elementtejä

Kaada kaivettu kaivo (kerros 2 cm hiekkaa ja 4-5 cm soraa) ja peitä kaikki nestemäisellä sementtikerroksella (1 cm korkeampi kuin sora). Hiekkaisen maan alla ei tarvita hiekkaa. Sitten on tarpeen asettaa teräsvahvistus pohjan reunojen yli (poikki ja pitkin), samalla kun se yhdistetään kiinteästi toisiinsa lanka. Levyn vahvistuksen päälle sivun reunan ympärillä asennamme jalkakäytävät kumivasaralla, joka kiinnittää ne huolellisesti sivuilleen. Muista tarkistaa sivuston rakentamisen taso. Koska epätasapaino tulevaisuudessa johtaa muistomerkin ja tuhoutumisen epävakaisuuteen.

Kanavan asettaminen ja paikan valmistelu muistomerkin alla

Alan tasoittamisen jälkeen asetamme kanavan (useita kappaleita) ja vahvistusputkien (2 kpl) reunalle sementtilaastin päälle, joka kattaa koko haudan alueen (10-20 cm sen sivuilla).
Tyhjiä paikkoja kanavien ja varusteiden välillä täytyy nukahtaa hiekalla ja kunnolla paikoillaan.
Ja myös, jotta se olisi luotettavampi, peitä putket betonilla päälle.
Myös kaikkien osien asennuksen tasaisuus tarkistetaan tasolta. Sitten puukehys kootaan (ruuvimeisselillä ja ruuvimeisselillä), saadaan runko, joka asetetaan tasolle (4-5 cm korkeampi kuin 0), tarkasta huolellisesti kaikki rungon kulmat ja sivut, varmistaen täysin tasaisen muodon.

Täytä betonin kerros koskematta tukipisteisiin (jotka ovat täynnä maata, kun liuos kovenee).
Liuos kovettuu ja muotti voidaan puhdistaa. Säätiö on täysin valmis.

Lähellä säätiötä

Aluksi on tarpeen tarkastaa jäädytetty pohja, puhdistaa se roskista ja poistaa mahdolliset epäsäännöllisyydet, katsomme, että se asetetaan suoraan (tasolle). Mittaa koon sitten mittanauha tarkasti pinnoittamalla sen laatat laatat.


Laattojen on oltava mustia (mieluiten 30x60 tai 15x60 cm), ne on puhdistettava huolellisesti pölyn välttämiseksi. Jotta parannettaisiin paremmin, voit kiinnittää erityisen liiman pinnalle. Kun laatta valmistetaan, vaivaa sementtiliuos, sillä voit käyttää kauhoa tai valmistettua altaan. Liuos valmistetaan sementistä, hiekasta ja soraa suhteessa 1: 3: 5.
Levitä sementtikerros puhdistettuun kaakeliin ja kiinnitä se hyvällä paineella.
Ensin toistetaan tämä proseduuri jokaiselle laudalle pinnan sivulle päin ja asetamme laattojen pohjan eteen.
Käsittele varovasti katselemalla, että etulevy tarkasti peittää sivulasen pään.
Jos teet kaiken oikein, niin kaikilla puolilla saat täydellisen kehyksen. Aloitamme myös laatoituksia lyhyestä puolelta. Sitten siirrymme pinnan pitkät sivut päin ja tarkista taso niin, että kaikki on sileä. Sulje varovasti kaikki särkyjä.

Sitten hiomme saumoja, antaen koko rakenteen kauneuden.

Muistomestarin asennus

Aseta jalustalle alla olevaan paikkaan paksu sementtilaasti.

Asettamme lyhyen, suuren tangon pohjan tukipalkin ja mitan sen tasaisella tasaisuudella. Aseta sitten pitkät palkit ja lyhyt (mallin lopussa). Kaikki mitataan uudelleen tasolta.

Tarkastelemme rakentamista kaikilta puolilta, joten minkäänlaista puolueellisuutta ei ole.
Pylväässä, joka toimii tukikohdan pohjana, porataan reikiä (2 kpl) ja kaada sementti niihin. Laitamme siihen raudoituspalat (№ 12).
Odotamme, kunnes sementti kovettuu ja vahvistus pysyy tukevasti reikissä. Jalustaan ​​kiinnitetään pieni tiiviste (pistoolista) ja puupalkit asetetaan vahvikkeen reunuksiin.

Viimeisessä vaiheessa stele on kiristetty vahvikkeelle, tangot on poistettu huolellisesti (aiemmin säätämällä steleä) ja se on tiukasti kiinnitetty palkkiin. Se on keskitetty tasoittamalla ja saumaamalla kaikki saumat.

Usein kysytyt kysymykset ja vastaukset

Molemmilla puolilla olevaan telineeseen laitetaan yksi puupalkki ja muistomerkin reikä yhdistetään paksun raudoituksen kappaleeseen, joka sijaitsee pohjan keskellä. Sitten puukannat poistetaan. Näin ollen muistomerkin vaurioituminen asennuksen aikana voidaan välttää. Liitokset käsitellään sementillä.

Hautausmaalla on monta tapaa panna muistomerkki, mutta yksinkertaisimmat itsekokoonpanot ovat rituaalilaatoilla ja konkreettisella tyynyllä.
1) Rituaalilevyt. Valmistettu kestävästä ja laadukkaasta betonista, ne palvelevat paitsi muistomerkin perustana myös elementtinä alueen maisemoinnille.
Johtuen siitä, että palkkien alla olevat palkit asetetaan, ne eivät romahdu muutamassa vuodessa.
2) Asennus betonialustalle on suositeltavaa, jos hautausmaalla on hiekka- tai suolla maata. Kun samaan aikaan on perustettu hautakivi, on mahdollista levittää paikka lisäksi graniitti- tai posliinilevylaattojen kanssa.

1) Muistomerkki on suojattava mahdolliselta fyysiseltä vaikutukselta. Ei tarvitse laittaa sitä esimerkiksi autotalliin kapeassa avaimessa auton ja oven ovesta.
2) Moraalista näkökulmaa ei pidä sulkea pois. Perhe ei ilmeisesti ilahduttaisi käytäväänsä, monoliittiseen rakenteeseen, jonka koko ulkonäkö muistuttaa hautausmaa.
3) Käytä paikkaan, jossa hautakiven pinta ei likaa.
4) Monien muistomerkkien myymälöiden varastot voivat tulla lisätietojen lähteeksi, varsinkin jos ne on tehty kalliista materiaaleista ja olet huolissasi sen turvallisuudesta.

Tämä on välttämätöntä, joten kun maa lakkaa, muistomerkki ei romahda. Kanavien sijaan voit käyttää betonipalkkeja, kulmia ja jopa vanhoja aidoja. Jos muistomerkki painaa jopa 100 kg, niin kolme palkkia riittää, jos ne ovat yli 100 kg, sitten 4.

Monumenttien koko vaihtelee pienimmistä suurimpaan. Olisi pidettävä mielessä, että jokaisella hautausmaalla on omat sisäiset säännöt, joten asennettavilla muistomerkillä on tiettyjä rajoituksia.
Monumenttien koko riippuu haudasta, johon se on asennettu. Pystysuorat hautakivet ovat optimaalisia hautausmaalle. Tämä stele-järjestely tarjoaa paikan lähettää tietoa vain yhdestä kuollutta henkilöstä. Toinen tyyppi on vaakasuora, joka on asennettu perheen muistomerkkeihin, jotka koostuvat kahdesta tai useammasta haudasta.
Vakiokokoiset hautakivet ovat riippuvaisia ​​kaikkien niiden osien muodosta. Pääsääntöisesti sarja asennetaan hautaan, joka koostuu stelasta, jalusta ja kukkapenkistä. Joten, kun otetaan huomioon monumentin mitat, on tarpeen ottaa huomioon kahden elementin mitat - stele ja jalusta - niiden yhdistelmä määrittää tuotteen lopullisen korkeuden.

Aidan asentaminen on monimutkainen menettely, joten ammattilaisten on asennettava se. Tämä takaa surun muotoilun kestävyyden ja hautauspaikan siisti ulkonäön useiden vuosien ajan.
1) Asennetaan aita maanpinnalla viherrakenteiden avulla. Tämä vaihtoehto sisältää myös surunvalmistuksen muodostumisen tuotteen ympärille. Asennuksessa käytetään kateaineita tai sementti- ja hiekkakytkimiä sekä koriste-murskattua kiveä. Menetelmä soveltuu vain hautauspaikoille, joissa ei ole horisontaalista pintaa. Asennustyön tällaisen ammatillisen asennuksen kustannukset hautaan ovat vähäiset.
2) Asennus aita maanpinnan tasolla käyttämällä päällystyslaatat puolessa sivuston maisemointi. Tätä vaihtoehtoa käytetään vain asennettaessa aidat ja muistomerkit alueilla, joilla ei ole kaltevuutta, kuten ruosteen yhteydessä. Vain puolet sivustosta on peitetty koristeellisella raunioilla, toinen osa sivusta jätetään muille perheen haudoille.
3) Asennus aita maanpinnalla käyttämällä päällystyslaatikoita koko puolen sivuston maisemointi. Aidon tekniset olosuhteet vastaavat kahta edellistä vaihtoehtoa. Tämän version parannuskeino on hautauspaikan koko vyöhykkeen seinälaattojen kiinteä asennus ilman mahdollisuutta purkaa myöhempiä hautausmaita.

- On käytettävä vain korkealaatuisia kestäviä liittimiä;
- sileitä tangkoja ei saa käyttää vahvistamiseen, koska tässä tapauksessa metalli- ja betonilaastarin kiinnittyminen ja siten koko perustuksen lujuus vähenevät;
- pituussuuntaista liitäntää suositellaan menetelmän suorittamiseksi päällekkäin;
- Vahvistuksen yhdistäminen kehyksen kulmiin ja sen leikkauspisteiden paikoissa olisi erityisen vahva.

Valokemiallisuuden tekniikan mukaan. Perus on keraaminen (posliininen, posliininen kivitavara) levy. Valokuvan emalissa, kuten nimestä käy ilmi, levitetään emaloituun neliöön (yleensä metalliin).

Vain betonilla, jotta se ei upposi maahan.

1. Jokainen elementti on pakattava ja kiinnitettävä autoon siten, että se ei taistele ja hankaa toisiaan matkalla. Muuten kiillotus vahingoittuu;
2. Lataa ensin suuret osat, sitten pienet.
3. Kun lataat, jos haluat, että voit pudottaa osan, parasta varoittaa kumppania ja aseta se varovaisesti maahan. Jos pudotat sen, voitat tai voitat loukkaantuneen.
4. Jos osa on märkä, pyyhi se kuivaksi. Ja on parempi ottaa kivi paljain käsin - se voi irrota kädestä käsineillä.
5. Jos stele seisoo pystyssä, kallista sitä kohti sinua. Anna kaksi ihmistä nostamaan alaosaa - se on melko vaikeaa.
6. Jos koiran koko on yli 120 * 10 * 8, on parempi ladata se neljällä tai antaa tehtäväksi ammattilaisille.

- Pyyhi liima paikalle muistomerkkiin minkä tahansa liuottimen avulla;
- anna sen kuivua, ja tällä hetkellä astut takaisin kuvan reunasta 1 cm;
- Levitä liimaa kuvakehyksen ääriviivaa pitkin paksu tasaiselle kerrokselle;
- seistä 3-5 minuuttia ja paina tiukasti monumenttiin.

Kuinka asentaa muistomerkki hautaan

Monumentin itsensä asentaminen. Monimutkaisuus.

Monumentin asennustöiden hinnat.

Kuinka asentaa muistomerkki omille.

Tarpeellinen luettelo ja materiaalit.

Monumentin kuljetus hautaan.

Monumentin itsensä asentaminen.

Määritetyllä videolla on muistomerkin virheellinen asennus. Ei ole määritelty, että putket olisivat työntyneet haudan reunojen yli. Kuinka oikein perustaa muistomerkki hautaan? Jos et vahvista tällaista rakennetta, et vältä muistomerkin vääristymistä ja laskua tulevaisuudessa. Voidaanko säätiö kaataa ilman vahvistusta ja tarpeettomia kuluja? Kaikki tämä ja kunnossa.

Monumentin itsensä asentaminen. Monimutkaisuus.

Alussa pieni varovaisuus. Se koskee ensisijaisesti yksinomaista muistomerkkiä monoliittisella säätiöllä. Mutta vaikka tavallisen muistomerkin asentaminen kukkapuutariin, kukaan ei ole immuuni tällaisista virheistä.

Kun päätät ostaa muistomerkin, sinun on kysyttävä, onko valmistaja mukana asennuksessa. Kysymys ei ole säästää rahaa ja perustaa muistomerkkiä omaan. Yritykset, jotka eivät luota monumentteja, eivät ole uskottavia. Tuotteet eivät ehkä täytä standardeja. Jos muistin asentamiseen yhtäkkiä löytyy vika, et voi todistaa syyttömyytesi. Syynä on asentaja.

Graniitti ja marmori, joiden vahvuus on heikko. Voi vahingoittua kuljetuksen ja asennuksen aikana. Muistomerkki voi olla alunperin viallinen. Suosittelemme ostamaan alueesi luotettavia muistomerkkejä. Muistokorttia tehdessä pyydä muodollista sopimusta, jossa on takuu konkreettisesta tukikohdasta ja asennuksesta.

Meidän ei pitäisi uskoa muistomerkkien valmistajien sanoja, että on olemassa todistettu asentaja, joka on asettanut muistomerkkejä ilman valituksia yli kymmeneen vuoteen. Syyt ovat samat. Jos muistomerkki on vääristynyt tai rakennetta tuhotaan, et löydä niitä, jotka ovat vastuussa siitä, mitä tapahtui. Valmistaja lyö asentajaa ja asentajaa valmistajan avioliittoon. Sinulla on ylimääräinen päänsärky.

Graniitti- ja kukkapenkkien muistomerkkien paino on usein yli 200 kg. On otettava huomioon maaperän ominaispiirteet ja riittävä kokemus itseasennuksesta. Parempi luottaa ammattilaisiin. Jos jokin menee pieleen, takuu palautetaan.

Monumentin asennustöiden hinnat.

Monumentin asennushinta määräytyy valmistajien itse ja sisällytetään erilliseen sarakkeeseen vakiosopimuksessa. Se voi alkaa 5000 ruplaa. Tämä ei sisällä toimituksia. Houkuttelemalla muiden henkilöiden hinta voi vaihdella. Yleensä tämä on kolmas osa tai 25-30% kustannuksista stella.

Vakavampia yrityksiä asennuksen aikana tarjoavat hinnankorotukset jokaisesta yksityiskohdasta erikseen. Jos aiot asentaa muistomerkin, asennus voi olla yhtä suuri kuin sen hinta. Valitessaan tällaisia ​​monumentteja jostain syystä he unohtavat välittömästi kysyä, kuinka paljon se maksaa yleensä.

Hinnat kullakin alueella ovat erilaiset. Jossain ja jonkun osalta summa ei ehkä ole merkittävä. Kaikki eivät ole niin rikas. Suorien käsien läsnä ollessa pieni muistomerkki, jossa on kukkapuutarha, voidaan asentaa 1-2 tunnissa. Tässä ei ole erityisiä vaikeuksia. Saa ja yksi melko fyysisesti kehittynyt mies. Yleensä asennus ei aiheuta ongelmia. Lisäksi säästät kuljetusta, jos sinulla on oma kuljetus.

Kuinka asentaa muistomerkki omille.

Monumentti haudalle vuoden kuluttua hautajaisista ja paljon muuta. On välttämätöntä, että maa lakkaa ja tiivistyi. Odota lämpimät päivät. Älä laita jäädytettyä maata tai rankkasateita. Aloitetaan siis alusta alkaen. Mitä sinun pitäisi kiinnittää huomiota ja mitä voit säästää. Aluksi se, mitä tarvitaan asentamaan muistomerkki.

Tarpeellinen luettelo ja materiaalit.

Määritä, miten toimitat materiaalin hautauspaikkaan. Valmistele puulattiat vuoriin muistomerkin alla kuljetuksen aikana. He tulevat myöhemmin kätevästi useammin kuin kerran. Lisäksi tarvitset kolme metalliputken tai yhden ja puolen metrin kanavaa. He itse kantavat tärkeimmät kuormitusrakenteet.

Betonoinnissa tarvitset pienempää sementtimerkkiä 400-500. Hiekkaa pari pussia ja vettä. Tarkka määrä riippuu kukkapenkki tyypistä ja halu tehdä luotettava muotoilu. Itse asiassa sinun on laimentava sementti-hiekkaseos 1: 3 (CPS M300). DSP M300 pystyy kestämään jopa 30 MPa tai 9,81 kg / cm2. Tämä riittää täyttämään muistomerkin alla. Sekoitusta varten sopii kaikki säiliöt: ämpäri, pese. Polyeteenin helpompi työskennellä.

Työkaluista on vielä tarvetta: rakennustaso, lastalla tai joukolla lapoja, sorkkarauta, lapio, mittanauha ja kumipohja. Kumisakset pitävät muistomerkin ennallaan. Liiallisen voiman turvaamiseksi, kun napautetaan kohdistamiseen, ei ole toivottavaa. Vasaran puuttuessa vasara sammuu. Käytä tässä tapauksessa puupalkkia, joka toi muistomerkin. Tappaminen vasaralla palkin läpi ei johda surullisiin seurauksiin. Kun olet koskettanut tankoja, siirry sitten tarvittaviin kuljetusolosuhteisiin.

Monumentin kuljetus hautaan.

On syytä huomata, että monumentin toimituksessa ja asennuksessa on otettava huomioon materiaalien yksityiskohdat. Kuljetusta ei haljeta millään tavalla. Graniitti ei ime kosteutta, ja se voi myös aiheuttaa ongelmia. Tästä artikkelin lopussa.

Marmoriharrastus on väistämätöntä, kun se on asennettu väärin ajoneuvoihin. On suositeltavaa asettaa puupalikat siten, etteivät ne pääse kosketuksiin metallin ja toistensa kanssa.

Kaikki hiomatarvikkeet, kuten hiekka, laatan ja jalustan välissä voivat myös aiheuttaa naarmuja kiillotetulle pinnalle, joita ei ole helppo poistaa. Älä laita kukkapenkkiin osaa toistensa päälle, haketus on mahdollista ravistelemalla. On toivottavaa, että kaikki osat eristetään eristysaineella ja asetetaan erikseen.

Marmori on huokoista ja imee mitä tahansa epäpuhtautta. Moottoriöljy pääsee näihin huokosiin. Ilman erityisiä keinoja on vaikea poistaa rasvan tahra. Voit lukea marmorimonumenttien ja niiden hoidon ominaisuuksista tässä. Graniitti on vähemmän ongelmallinen materiaali, mutta sitä on käsiteltävä samalla huolellisuudella.

Monumentin itsensä asentaminen.

Palaa nyt videoon artikkelin alussa. Se kesti kolme pituutta putkea, vain kaksi niistä videosta. Tämä ei ole virhe. Meidän tapauksessamme työ tehdään hieman eri tavalla. Yksinkertaisempien haurasvaihtoehtojen vuoksi kukkapenkkiin ei tarvita vahvistettua nauhalevyä. Analysoimme asennusvaiheet marmorimonumentin esimerkkiä varten.

 1. Ennen työn aloittamista on tarpeen purkaa vanha muistomerkki ja tasata maahan. Vaakametsä puhdistetaan kokonaan. Asennuksen jälkeen, aikaisintaan 2 viikkoa, on parempi aloittaa tuore maaperä tai värjätty murskattu kivi kukkapenkkiin.
 2. Löydä romun avulla haudan ja neitseellisen maan rajat. Metalliputkien päiden tulee työntyä symmetrisesti haudan reunojen yli ja neulotaan maapintaan. Tämä ei salli seuraavan muistomerkin vinoutumista.
 3. Kaksi putkea tukeutuu maahan vierekkäin rinnakkain. Niissä obeliskin reunakivet sijaitsevat. Maaperän putket sijaitsevat tiukasti tasolla ja suhteessa toisiinsa. Ei nurkkaa pitäisi pilata. Vaikka liuosta ei ole kaadettu, on parempi laittaa ne tarpeeksi aikaa.
 4. Putket täytetään DSP M300 -liuoksella, jonka paksuus on 5-7 cm. Ratkaisu asetetaan tarpeeksi nopeasti, joten työ on tehtävä nopeammin.
 5. Poista ylimäärä liuoksesta laatikosta välittömästi. Kuten aiemmin on mainittu, hioma-aine (hiekkahiekka) voi vahingoittaa marmorilevyn pinnan kiillotusta.
 6. Napauttamalla kumisuojusta ulkoneviin reunuksiin, ilman liikaa fanaattisuutta, ne saavuttavat ihanteellisen peukalon tason vaaka- ja pystysuunnassa. Jos tätä ei tehdä välittömästi, ongelmat syntyvät itse muistomerkin kohdalla.
 7. On muistettava, että se on sijoitettava tiukasti näihin kahteen putkeen. Kolmas putki toimii pohjana kukkapuutarhan loppuun. Se on myös syöksy maahan tasolle.
 8. Asennuksen jälkeen kaapit aseta kehyksen kukkapenkki. Tiukasti horisontaalinen kukkapuutarhan sijoittaminen ei ole välttämätöntä. Hieman poikkeama muistomerkistä antaa veden virrata myöhemmin. Kukkapenkkien päät on myös suljettu liuoksella. Kun kukkapenkki asennetaan, tulee syntyä ongelmia.
 9. Asennuksen sijaan tapin alla kaappiin ja reikään on tähdet kaadetaan maitomaista DSP. Laita tasaisesti laatikko laastille kaapissa tai lastalla.
 10. Jotta ei vahingoitettaisi muistomerkkiä kaapissa, sinun täytyy laittaa tankoihin, aseta ankkuri reikään.

Obelisk on huolellisesti asetettu ankkuriin ja asetettu palkkeihin. Sitten palkit poistetaan peräkkäin. Poista ylimäärä liuoksesta jalustalta.

 1. Lopuksi voit pyyhkiä muistomerkin sen jälkeen, kun sementti kuivuu. Se harjaa niin vähän kuin pöly. Raaka laasti naarmuuntuu marmorilla.
 2. Jos polttopuut on asennettu oikein, ei ole tarpeen kohdistaa obeliskiä. Hänen on oltava tasolle. Jos poikkeat tasosta, voit laittaa ottelun tai kolikon jalustan ja obeliskin väliin.
 3. Suunnittelua ei välttämättä ole asennettu turvallisesti. Näyttää siltä, ​​kunnes ratkaisu on tarttunut. Siksi kukkasokerin järjestely on parempi olla tekemättä välittömästi. Monumentin asennus on valmis.

Kuten on nähtävissä, on helppo asentaa muistomerkki hautaan. Esimerkkejä erilaisista asennustyypeistä voivat vaihdella. Rakenna nauhalevyt ja aseta marmorilevyt, kuten videossa. He käyttävät monoliittista säätiötä, jolla vahvistetaan muistomerkkejä tai raskasmyrskyjä. Tämän olemus ei muutu. Muuttaa kulutustarvikkeiden määrää ja kuluu aikaa.

Kaapin asennus voi vaihdella myös. Jos ymmärrät perusperiaatteen, voimme tarjota muita asennusvaihtoehtoja.

Meidän tapauksessamme palopää asetetaan suoraan kahdelle putkelle. Se lisäsi myös liuoksen virtausnopeutta. Lisäksi sinun täytyy rakentaa muottiin kaikki elementit. Tällaisessa asennuksessa ei pitäisi esiintyä ongelmia tässä tapauksessa.

Monumenttien asentamiseen käytettävät velhot voivat tarjota joitain vaihtoehtoja. He väittävät, että vain heidän menetelmät ovat ainoat oikeat. Aika pystyy hylkäämään tai vahvistamaan argumenttiensa todenmukaisuuden. Jos muistomerkki pystyy seisomaan vuosisatojen ajan, älä unohda, että konkreettinen ratkaisu ei ole vieläkään ikuinen. Paljon riippuu paitsi taidosta, myös maaperän, pohjaveden ja luonnollisten tekijöiden ominaisuuksista.

Jokaisella on oikeus päättää itsestään, mikä on hänelle tärkeämpi ja mitä hän ohjaa. Monumentin itseasennus varmasti säästää hyvää rahaa. Mutta kirjanpidosta ei pidä alentaa herkkää hetkeä, jolla on takuu, joka mainittiin artikkelin alussa. Siksi sinun on ensin varmistettava, että muistomerkillä ei ole jälkiä avioliitosta. On parasta aloittaa aluksi luotettava työpaja muistomerkkien tuottamiseen.

Kaiken kaikkiaan tarjoamme katsomaan videota graniittimonumenttien itsekokoamisesta. On joitain vivahteita, joista sinun pitäisi tietää.

Teemme säätiön temppelin alle

Muistomerkit, jotka olivat kadonneet, muistomerkit, obelisksit ja jalustat asennettiin hautaan.

Hautakivi on valmistettu marmorista, graniitista, pienistä kiven siruista ja metallista. He huolehtivat hautapaikoista, ylläpitävät järjestystä ja kartuttavat heitä.

Periaatteessa heitä sovelletaan erikoistuneisiin hautauspalveluyrityksiin, joissa he asettivat muistomerkkien asentamisen säätiöiden yhteydessä. Hautausmaan muistomerkin alainen säätiö voi tehdä itsesi tekemättä yhteyttä rakennusalan järjestöihin.

Tarpeelliset työkalut ja materiaalit

Aseman asennuspaikalla tutkitaan ensin maata. Hyvä opas on viereiset hautauskohteet. Vakaalla maalla muistomerkit näyttävät tarkkaan, ne eivät vääristy missään. Voit jopa tehdä raskaita laattoja ja hautakiviä.

Savi maaperän alla massiivisissa rituaaleissa komplekseja muodostavat nauhan perustan. Hiekkapohjaisissa maissa, ilman syvälle, tehdään teippi.

Etusija on pienten ja keskikokoisten muistomerkkien rakentaminen. Projektin painopiste on painopisteen keskellä. Vaikeimmassa paikassa säätö on vahvistettu voimakkaasti. Erityinen vahvuus pitää rakenteen jo vuosia hyvässä kunnossa.

 • lapio;
 • ruletti;
 • lastalla;
 • lastalla;
 • Kumimetsät;
 • Kovaa kumia 5 mm;
 • Rakennustaso.

Kauhaan tai erityiseen säiliöön vaivaa ratkaisu. Jos purkaminen on käynnissä, tarvitset romua.

 • Teräsbetonipalkit - kolme kappaletta;
 • Yksi venttiili, jonka läpimitta on 16 mm, pituus 30 cm ja 14 mm 15.

Vakiomallinen materiaali:

Paikan päällä optimaalinen kuorma käyttäen pohjaa kestävästä metallista.

Sivuston valmistelu

Monumentin säätiön rakentaminen alkaa selvityksen ja sivuston valmistelun kanssa. Jos vanha muistomerkki on pystytetty, purkaminen tehdään, säätiön paikka ja palkit määritetään. Selatuksen jälkeen tehdään merkintä. Rautaa helpottamaan hautaamisen reunan määrittäminen.

Palkkien pituus lasketaan. Palkkien alla kaivaa kaivanto ja upota kehys. Vahvistettu betonipalkki on pinottu, kun otetaan huomioon, että reunakivi ja kukkapenkki sopivat yhteen. Tason käyttäminen säästää huomattavasti aikaa.

Kaikissa vaiheissa on tärkeää tarkistaa mitat mahdollisimman usein.

Muottien asennus

Runko on asennettu kehykseen. Muotti on valmistettu puumateriaalista tai metallisuojista. Puun alla on tehty tilapäisiä tukia, sisäpuolelta ne on peitetty ruberoidien eristyksellä.

Valmistetuilla muottipesuilla on suuri vahvuus. Pulttien yhdistämät suojat. Suunnittelu on kätevää käyttää. Muotti voidaan nopeasti poistaa pohjasta. Sen jälkeen, kun metallimuotti on tasainen ja tasainen.

Metallirakentajat ovat välttämättömiä avustajia ammattimaisille rakentajille. Jos rakennat oman perustaasi, puumuotti on halvempi. Materiaali valitaan luotettavaksi betonin paineen pitämiseksi.

Säätiön vahvistaminen

Vahvistus lisää muistomerkin pohjan lujuutta. Lisäkiinnittimet pitävät luotettavasti rituaalikompleksin vakauden. Kehys on neulottu erikoisjohdosta tai hitsauksessa.

Jalustan jalustan asettamiseksi sementti vedellä laimennetaan tahnamattomaksi tilaksi. Sementtimaitoa käytetään putken alemmassa aukossa. Sama liuos on päällystetty venttiilin tapilla. Tappi kastetaan kuivaan sementtiin ja työnnetään valmiiseen reikään laatikon alareunasta.

Palkit upotetaan laastilla täytettyyn kaivantoon. Palkit on upotettava betoniin. Ylimääräinen liuos on poistettava ja odoteltava kunnes "tartu". Seuraavaksi muodostetaan tyyny, jossa jalustalle asetetaan jalusta maahan.

Suuri kumi-mönkijä tiivistetään tasaisesti ja samanaikaisesti jalusta asetetaan tasolle.

Se on tärkeää! Jalustan ja muistomerkin välillä tulee olla yhdistäviä reikiä. Ne esivalmistetusta sementtilaastista ja metallivahvikkeet lisätään.

Betonin kaataminen

Asennuskaappeihin valmistettu hiekkasementtilaasti, jolla on suuri kovuus. Kosteuden pitäisi olla pieni. Älä salli hiekan sirontaa. Heikko ratkaisu tällaisissa töissä ei ole sopivaa.

Täysin, sementtimaitoa levitetään koko vahvistuksen alueelle. Betoni kaadetaan kaivantoon ottaen huomioon, että palkki on tuettu ja se on betonissa. Ylärakenne on ripoteltu kuivalla maalla. Erojen välinen etäisyys on kaksi millimetriä ja vähemmän.

Kaatamisen jälkeen injektointi suoritetaan. Sementtiä sekoitetaan veteen savukermaan johdonmukaisuudelle. Ensinnäkin pitkät yksityiskohdat kukkapenkistä poistetaan huolellisesti ja asetetaan betoniliuos. Keski jää tyhjäksi sateen tyhjentämiseksi.

Pieni alaspäin poikkeaminen sallitaan niin, että sadevesi ei kerää muistomerkkiä. Saumat peitetään sementillä ja tehdään syvä pyyhkäisy. Asenna myös jäljellä olevat osat. Liuos nopeasti asetetaan ja kovettuu.

Monumentin asennus

Jotta pystyt pystyttämään muistomerkin häiritsemättä rakennetta, kaappiin käytetään pieniä levyjä. Tarkista vastaavia reikiä. Sen jälkeen levyt poistetaan. Kun viimeiset kalusteet on irrotettu, muistomerkki siirretään varovasti vapauttamaan vapaa ratkaisu. Tason valvontarkistus on tehty.

Sprinkling jälkeen sauma ei voi:

 • Vaihda ja löysää;
 • Tarkista liitoksen voimakkuus;
 • Nukahtaa kukkapohjaan. Tämä voidaan tehdä kahdessa viikossa.

Jos ylimääräistä työtä ei ole suunniteltu, se pysyy maadoitettuna näkyvän ratkaisun lähellä muistomerkkiä.

Suoritustöitä

Monimuotoisia muistomerkkejä on monia: modernista klassiseen versioon. Graniittilaatat ovat kestäviä, kestäviä, kauniita, mutta hinta kalliimpaa kuin päällystyslaatat.

Esi- poistaa lian ja pölyn betonista. Pinnasta saatu rasva poistetaan erityisellä liimalla. Perustukselle tehdään merkintä. Erityispiiriä käytetään sarjakuviin, jotka kaada liimaa. Laatta pysyy sisällä merkintä ja tiheä nestles. Päivän aikana liima tarttuu pintaan. Liiallinen liima pinnalta poistetaan liuottimella.

Suosittelemme katsomaan videota:

Betonilaatan sijasta voidaan asettaa erityisen raskaan raskaan betonilevy. Asennukseen käytetään vähimmäisaikaa - maksimaalinen estetiikka ja luotettavuus. Tavallinen vuori on vanha todistettu menetelmä levittämiseksi ilman liimaa, ilman sementtiä, ilman monoliittia. Kaikki työ tehdään vasaran alla löysästi rasklintsovku.

Kerro ystävillesi tästä artikkelista sosiaalisessa. verkot!