Talon kellarista - kunnollisten materiaalien valinta sisustukseen. 90 uutta valokuvaa

Talon kellari sijaitsee rakennuksen perustuksen ja ensimmäisen kerroksen välissä. Ensinnäkin se on suunniteltu suojaamaan asuntoa kosteudelta ja alhaisilta lämpötiloilta, jotka tulevat asuintiloihin. Yritetään selvittää, mikä tämä muotoilu on ja miten talon kellari pystytään oikein.

Yhteenveto artikkelista:

Erityisominaisuudet

Yksityisen talon kellari on rakennusrakenteen melko tärkeä osa, mutta kaikki eivät selvästi ymmärrä toimintojaan. Tämän elementin päätoiminnot löytyvät sen nimestä. Italiankielellä "socle" tarkoittaa rakennuksen perustaa tai toisin sanoen rakennuksen päärakennetta.

Tämä on välttämätön elementti jokaiselle rakennukselle, olipa se sitten tiilitalon kellari, tulosteita jne. Yksityisen talon kellarikerroksen rakentamisen perusperiaatteet eivät poikkea periaatteesta, jonka mukaan rakennusta on rakennettava. Pohjakerroksen päätavoite on suojata talon tiloja ympäristölääkkeiltä (kylmä, kosteus jne.). Siksi tämä talon osa on eristetty ja vedenpitävä.

Alustan liittäminen muiden talon tasojen kanssa on eristettävä aggressiivisista ympäristövaikutuksista. Veden ja lämmöneristyksen ansiosta kosteus ei tunkeudu rakennusaineeseen eikä se anna mahdollisuutta kondenssin kehittymiseen huoneessa. Lisäksi kellari estää kylmän tunkeutumisen taloon ja toimii lisäkoristeisena elementtinä.

Rakennusmarkkinoiden monipuolisten viimeistelymateriaalien ansiosta on monia mahdollisuuksia suunnitella ideoita viimeistelemällä talon kellarista. Voit innostaa katsomalla valokuvien mielenkiintoista talon pohjaa verkossa tai lehdissä.

Myös perusta tärkeistä toiminnoista voidaan erottaa:

 • Luodaan ilmaraja, joka tarjoaa eristyksen talon kellarista.
 • Vakaa ilmankierto, joka takaa rakenteen pitkän käyttöiän.
 • Talon seinien nostaminen, mikä edistää niiden suojaamista kosteudelta ja vaurioilta.

Korkkien tyypit

Riippuen ulkoisen seinän yhteydestä kellari voi olla eri tyyppisiä: upotettu, ulkoneva, yhdellä tasolla. Asiantuntijoiden mukaan viimeinen vaihtoehto on kaikkein irrationaalinen, koska samalla tasolla kellarissa ja seinällä kosteus tunkeutuu helposti huoneeseen. Ihanteellinen olisi vaihtoehto zapadayuschey base.

Uppoavan rakenteen tärkeimmät edut ovat:

 • ylikuormitussuojaus;
 • talousarviorahastosta.

Jalkakäytävällä oleva ulokeosa luo lisätyn suojan sadevedeltä. Se näyttää houkuttelevalta. Valitettavasti tällaista rakennetta ei ole suositeltavaa käyttää ohuiden seinien talojen rakentamisessa.

Mitä tulee ulkonevaan alustaan, se tehdään, jos se merkitsee kellarin / alilevyn läsnäoloa. Tämä vaihtoehto soveltuu vain ohuiden seinien koteihin. Tämän tyyppinen korkki suojaa kosteudelta ja alhaisen lämpötilan tunkeutumiselta.

Jos talo on asettunut nauhan pohjalle, niin maa, joka työntyy maan yläpuolelle, on pohja. Talon pylvässpohjalla tarkoitetaan pilarien välistä seiniä. Toisella tavalla kutsutaan varjo. Lisäksi samanlainen perusta vahvistaa merkittävästi talon pohjaa.

Korkin asennus erilaisiin säätiöihin

Kellarin muotoilu ja ominaisuudet ovat suoraan riippuvaisia ​​säätiön tyypistä. Esimerkiksi nauhan jalustaan ​​tarvitaan pohja, joka kantaa kantoaallon toiminnon. Pylvaarisessa kellarissa kellari toimii suojana epäsuotuisilta ympäristöolosuhteilta.

Strip-säätiö

Tämäntyyppisille soveltuville erilaisille kellarintorakenteille.

 • Monoliitti. Samanlainen socle-tyyppinen muotoilu tekee pohjasta yhtenäisen mallin.
 • Brick. Tiilet rakennetaan pohjan päälle. Ihanteellinen ratkaisu talon hakkuista.
 • Betoni. Tämän mallin perustana ovat betonilaatat, jotka asetetaan pohjan päälle tai pohjaan.

Pile-pohja

Siinä tapauksessa, että rakennus pystytetään paalun tyyppisillä sääolosuhteilla, on seuraavat vaihtoehdot kellarin rakentamiseen.

Suspendoitu pohja. Hänelle rakennuksen ulkoreunaa pitkin tarvitaan laatikko, johon verhoilu asennetaan. Suurin etu on helppo asennus. Tällainen kellari pystyy varustamaan omat kätesi. Tämä vaihtoehto ei ole sopiva, jos tarvitset lämmintä maanalaista kotona.

Seinät paalujen välillä. Hän sulkee maan alla. Jos pohja ei ole liian syvä, niin nauhan pohja on asennettava kehän ympärille ja viimeisteltävä tiilillä.

Vedenpitävä kellari: suositukset

Talon kellari on alttiina kosteudelle, sateelle, sulavalle lumelle jne. Kellarin materiaaleissa kertynyt kosteus voi nousta muihin kerroksiin ja tulla asuinalueille. Seinillä näkyy suolavärjäys, julkisivu menettää houkuttelevuutensa, talon seinien lämmönjohtavuus lisääntyy. Tällaisten ongelmien välttämiseksi on tarpeen asentaa korkealaatuinen ja luotettava vedeneristys.

Suurin altistuminen tällaisille ympäristövaikutuksille on paikka, joka sijaitsee kolmekymmentä senttimetriä maanpinnasta. Toisin sanoen esteiden korkeus ei saa olla pienempi kuin tämä luku. Ihannetapauksessa talon kellarikerroksen korkeus on 70-80 senttimetriä.

Jos talossa on kellari, on asennettava kaksi vedenpitävää vyötä. Ne sijaitsevat yleensä kellarikerroksessa ja kellarissa. Jälkimmäisessä asennetaan vaakasuora vedeneristys, joka estää kosteuden nousun rakennuksen kapillaareissa.

Kellarille on useita erilaisia ​​vedeneristys, mutta suosituin: obmazochnaya ja liimaus.

Ensimmäinen koostuu useista kerroksista vedenpitävä pinnoite, joka sisältää bitumi, polymeerit, mastiset ja erilaiset polymeeriliuokset. Edut pinnoituksen vedenpitävyys, helppokäyttöisyys ja edullinen hinta. Miinukset: huono pakkasvaste ja epävakaus (käyttöikä enintään viidellä vuodella).

Vedeneristyksen liimaus koostuu rullatuista bitumin kalvoista, joiden paksuus on enintään viisi millimetriä (useita kerroksia) ja kalvo.

Kun suunnittelet talonrakennusta, harkitse tulevan rakennuksen teknisiä ominaisuuksia ja toivottuja tuloksia. Esiohjelmoidut materiaalit auttavat tulevaisuudessa suunnittelemaan rakennuksen huolellisesti kaikkiin ominaisuuksiin.

Yksityisen talon kellarikerroksen viimeistely: materiaalit, vaihtoehdot, tavat, jotka ovat parempia

Kellarin viimeistely on toisaalta yksinkertaisempaa kuin julkisivut: tässä ei ole erityisiä esteettisiä ja arkkitehtonisia yksityiskohtia. Kellarissa voidaan yhdenmukaistaa tai ristiriidassa rakennuksen yleisen rakenteen kanssa sekä sävyinä, tekstuurina että käytettävän materiaalin tyypinä, ks. Korroosionkestävien pedanttien on vain osoitettava Erechtheion, roomalaiset kylpylät tai jokin goottilainen katedraali - ja anna heidän sanoa, mitä he haluavat.

Näytteet yksityisten talojen kellarista

Pienelle yksittäiselle rakennukselle on myös erityisen mielenkiintoinen vaihtoehto väärällä kerroksella (kuva alla oikealla kuvassa): nauhan ulkoneva säätiö on viimeistelty ilman mitään vaatimuksia, jos vain pitkään aikaan, ja sen yläpuolella oleva seinävahvu muistuttaa suurta alustaa. Tämän ansiosta pystyt keskittymään teknisesti hyvin tärkeän kokoonpanon kannalta erittäin kriittiseen paikkaan talon koko rakennelmalle - seinän liitoskohdalle socle (kellari); etenkin laitteen refluksoinnissa, katso alla, sanotun kuitenkaan rajoittamatta talon ulkoasua.

Toisaalta kellarista on alttiina voimakkaita kemiallisia vaikutuksia (ilmakehän kosteus, lika, maaperän orgaaninen aine), fysikaaliset (lämpötila- ja kosteusmuutokset) sekä mekaaniset hioma-aineet (tuulenpuhalletut hiutalajit). Maaperän komponenttien pöly-, lika- ja suihkutusratkaisujen pitoisuus riippuu korkeudesta maanpinnasta teholakien mukaan ja 50 cm: n etäisyydellä maan pinnasta noin nolla rakennuksen korkeus 10 tai enemmän. Siksi sekä kellarin koristeluun että työskentelyyn käytettävät materiaalit vaativat tarkempaa lähestymistapaa kuin julkisivun koristeluun.

Kolmannella viimeistelyllä kivi tai muu kestävä, kestävä ja raskas materiaali lähes aina ei aiheuta teknisiä ongelmia, koska Jalustan korkeus on yleensä enintään 80 cm; äärimmäisessä tapauksessa jopa 2 m talon kellarissa ja pohja itse on kestäviä materiaaleja, muutoin se ei yksinkertaisesti kanna painoa, ilmastollisia ja käyttökuormia. Niinpä kellarissa oleva materiaali voidaan valita, rajoittaa vain taloudelliset näkökohdat.

Työjärjestys

Asuntorakennuksen kellari on viilutettu rakennuksen viimeisen vaiheen työn ulkoreunassa. Yleensä talon kellarin koristelu tehdään asteittain seuraavassa järjestyksessä:

 • Kaivaminen kaivannon alle n. 30 cm (pistoolin bajonettilla) tai 15-20 cm syvemmällä sokean alueen alla eristyksellä;
 • Hiekka ja sora-tyyny sijoitetaan kaivantoon, valinnaisesti myös eristys;
 • Kellarin karkea viimeistely tehdään pinnan tasoittamiseksi;
 • Sokea alue on järjestetty;
 • Tuotettu koristeellinen leikkaus base;
 • Vain tämän jälkeen kaikki muut rakennuksen ulkovaippaustyöt alkavat, ml. julkisivuverhous.

Ei ole suositeltavaa rikkoa tätä järjestystä varsinkin kokemattomien amatöörirakentajien kohdalla, mutta joissakin tapauksissa, joita käsitellään myöhemmin, on mahdollista esimerkiksi. jos nykyisen rakennuksen kellarissa on edessä tai korjattava. Tällöin työtason monimutkaisuutta ja mahdollisuutta käyttää yhtä tai muuta viimeistelyainetta ratkaiseva rooli on kellarin rakentaminen.

Pohja ja lasku

Yksityisen talon kellarikerroksen materiaalin valinta ja sen asennusmenetelmä riippuvat suurelta osin kellarin ja sen pohjarakenteen suunnittelusta. Kantavan seinän ja alustan yhdistäminen on todennäköisin paikka kosteudelle päästäkseen niiden väliin, mikä aiheuttaa seinien kosteuden. Alle se ei anna vedenpitävyyttä, sitä ja laita se. Mutta seiniin virtaava vesi kykenee myös vuotamaan seinän alla samalla vedeneristyskykyllä, tämä on niin sanottu. kapillaarilukitus. Jotta se estettäisiin, jalkapohjan yläpuolelle on järjestetty epäsuositus.

Alustan mallin vaihtoehdot ebb

Kellarakenteen mahdolliset muunnelmat, joissa on ulosvirtaus, on esitetty kuv. Jos korkki putoaa (pos. 1) - olet onnekas. Eristyskerrosten väliin sijoitetaan yksinkertainen yksiputki; jos tippa-ura (tiputus), pos. 1a, seinien kapillaarien tukkeutuminen on suljettu pois. Mutta sitten joko seinän tulisi olla 2,5 tiiliä tai alaosaston laatta päällekkäin, pos. 1b. Viimeinen vaihtoehto talousarvion kehittäjät välttävät - vähän kalliita - mutta turhaan: sitten talon toiminnan aikana laatta katto oikeuttaa itsensä kiinnostuksella. Lisäksi itse asiassa toinen talon pohja voidaan pystyttää laatikko helpommaksi ja halvemmaksi. Myös tässä tapauksessa voit rakentaa vaahtomuovi / kaasuliesi, sitten kiveä talo tiiliä, joka näyttää hyvältä ja edullinen.

Useimmiten löytyy yhä kotona kaiutinjohdosta, pos. 2. Tekniikka kapillaarilukon estämiseksi tässä tapauksessa tunnetaan, se on kaksinkertainen refluksointi, pos. 2a. Sen ulkovaippa (dobor) sijoitetaan pohjan ja julkisivun sisustuksen päähän niin, että sitä voidaan muuttaa sen kulumisen aikana. Luotettavuuden suhteen silikonia levitetään alustan reunaan (yläraaja, taitto) ennen asennusta.

Nyt myynnissä on "ikuisia" propyleeniä tai ruostumatonta terästä, niiden kestävyys ylittää tavanomaisen rakentamisen asuntojen arvioidun käyttöiän. "Ikuisella" valulla on se, että seinämä on suojattu kuivaksi yksinkertaisesti: kellari on kokonaan leikattu ja valurauta asetetaan seinälle ennen sen edessä, esimerkiksi kosteudenkestävällä materiaalilla. vedenpitävä kipsi, klinkkeri tai termopaneelit liimalla. Alaslaskun vyöhykkeestä on päällystetty julkisivu, pos. 2b, ja seinämän alla oleva vesi ei vuoda.

Huomaa: samat asennusmenetelmät matalavirtausasennuksiin soveltuvat talojen pohjaan, joka on uppoasennossa seinän kanssa, vaikka yleensä "litteä" alusta on kaikilta osin huono.

Joskus koristeellisiin tarkoituksiin hylkääminen sellaisenaan hylätään ja korvataan se tiilikuorella. Joten voitte, mutta edessä tiili on räystäs on otettava niin kutsuttu. Hyperpressoidut (hyperformed), ullakollaiset saumat olisi asennettava uppoasennettaviksi, ja muurauslaasti ja laasti tulisi käyttää vedenpitävissä ja kosteutta kestävinä polymeeri-lisäaineina. Amatööriolosuhteissa omalla kädellään ne voidaan valmistaa lisäämällä M200: n sementti-hiekkalaatikkoon ja injektoimalla ulkokäyttöön 1 - 3 kuppia PVA-kauhua tai polymeerilevyainetta kuten bustilattia. Voit myös käyttää liimaa posliinista tai klinkkeristä (terrakotta).

Liiallinen tiili on usein väärennetty. Tämä voidaan tunnistaa sen homogeenisella rakenteella, näkyvien sulkeutusten puuttumisella ja matta- tai puolimatoton pinnan tummalla värillä, ts. tiilet - "suklaa", pos. 3. Tavallinen (täysin sopiva sen tarkoitukseen) kasvot tiilet, jotka muodostavat ebb, talven tai kahden jälkeen, ydin tulee näkyviin ja vysola tulee, aiheuttaa. 3a, mikä tarkoittaa - rikkoa jalusta päin ja palauttaa vuoroveden, kun seinämä on linnassa.

Lopuksi puurakennuksia rakennetaan lähes yksinomaan ulkoneville sokkeloille: kellarinauhan pienin sallittu leveys on suurempi kuin seinämän paksuus ja useista syistä on mahdotonta asentaa kehikkoa tai kehystä betonilaattaan. Tässä tapauksessa ebb voi olla vain kaksinkertainen; sen puun ja puutavaran vaihtoehdot näkyvät pos. 4 ja 5. Loki / hirsitalossa ulomman seinämän reunus kiinnitetään silikonilla; kehysrakennuksessa ei tarvita, koska seinäverhous toimii kyynärpäinä.

Huomaa: kaikissa kaksinkertaisen palautusjäähdytyksen tapauksessa sisä- ja ulkolevyjen rungon välisen etäisyyden on oltava vähintään 10-12 mm missä tahansa.

Valmistus vuoriin

Vaikein ja aikaavievä osa kellarin sisustustöistä tasoittaa pintaa vuorin alla; kellari voi olla hautakivestä, betonilohkosta (mahdollisesti vanhoja, reunoilta murskattu) tai betoniperustuksen yläpuolella. Tällöin helpoin tapa valmistaa se omien käsissään - kipsi sementti-hiekka tai sementti-kalkki aloitus (luonnos) kipsi ulkoiseen työhön. Itsesekoitus voidaan tehdä hydrofobiseksi edellä kuvatulla tavalla (PVA, bustilat jne.).

Pohjapinnan alustaminen aloituskankaan vuorauksen alla vahvistusverkossa.

Kalkin tasoittamista varten kellariin kohdistetaan syvä tunkeutumisalus sopivaan materiaaliin (kivi, tiili, betoni), suuret ulokkeet karkeasti, tarvittaessa tehdään hiekkakiveä sisältävä laastari tarpeen mukaan ja kiinnitetään teräsraudoitusverkko, jonka paksuus on n. 4 mm, ks. Laasti käyttäen paksua, ei sulavaa; kerros antaa 1,5-2 meshpaksuutta. Pyyhi se puoleen litralla tasaisesti odottamatta asetusta. Asettamisen aikana ne tarkistavat tasaisuuden rullalla (normaali on 3 mm / m), hankaa ja nosta tarvittaessa. On suositeltavaa tehdä ensin 1-1,5 neliömetrin erillinen tontti. m, sen jälkeen, ja "vedenkeitin" kädet alkaen, jos se on välttämätöntä ainakin alku laitetaan melko tarkasti alustan alla.

Materiaalit ja tekniikka

Materiaalit, jotka ovat edellä esitetyn mukaisia, on kestettävä lämpöä, kemiallista, mekaanista rasitusta ja hankausta vastaan. Nykyaikaisia ​​materiaaleja työtason viimeistelyyn hinnan ja monimutkaisuuden mukaan jaetaan yleensä seuraaviin luokkiin:

 • Sävytetty vedenpitävä kipsi on helpoin ja edullisin vaihtoehto. Sopii matala, enintään 40 cm, pohja, jonka viimeistely ei ole vielä näkyvissä. Huollettavuus on rajallinen, koska On vaikea valita maaleja laastariin juuri nykyisen sävyssä.
 • Keinotekoinen kivi - niiden jalustan jalustan monimutkaisuus ja kustannukset ovat verrattavissa kipsiin. Ulkonäkö on 3 tai 4, mutta kulmien iskunvaimennus yksinkertaistuu huomattavasti, ks. Alla. Huollettavuus on valmis.
 • Luonnonvarainen kivi ja vastapäätä oleva kellarikerros voi olla edullinen eikä vaadi paljon työtä, mutta jos kellari ja sokea alue eristetään, työn monimutkaisuus kasvaa moninkertaisesti, ks. Myös jäljempänä. Varmuuskestävyys on hyvin vähäistä: vaurioitunutta fragmenttia on erittäin vaikea poistaa häiritsemättä vuorausta riittävän suurella alueella.
 • Joustava kivi - parametrien, hinnan / laadun / ulkonäön / teknisten ominaisuuksien suhteen on vertaansa vailla. Plinth decoration joustava kivi on mahdollista budjetin vaihtoehto. Huollettavuus on valmis.
 • Jalustapuoli - alueesta riippuen se voi olla halvempaa kuin kipsi, ja se näyttää ylittävän keinokivun (ei luonnollista!). Oikea asennus on yksinkertainen, mutta vaatii tiettyjä tietoja ja taitoja. Huollettavuus on valmis, mutta korjaus on aika vievää.
 • Jalustapaneelit (ei etupuolella!) - hieman kalliimpi kuin socle sivuraide, jolla on samat koristeelliset ominaisuudet, mutta puuttuvat sen heikot kohdat (ks. Alla). Huollettavuus on rajoitettu samoista syistä kuin villi kivi ja tiili.
 • Klinkkeri (terrakotta) ja posliiniset keraamiset laatat - kallein ja aikaa vievä mutta kestävin ja kestävin vaihtoehto. Jos tarvitset jalkakäytävän pinnan jaloisen kiillotetun kiven alla, posliinista valmistettu kivitavara on käytännössä ainoa vaihtoehto ei-pelottavalla hinnalla.

kipsi

Ei ole mitään järkeä koristella kellarissa kauniita, mutta ei kovin täällä, kestävää viimeistelykoristeita. On parasta maalata karkea pohja alkydimallien viimeistelyyn ulkotöissä. Hieman kalliimpi maksaa, mutta purjeiden emalit pysyvät kauemmin. Vaihtoehto on edelleen kalliimpi, mutta vielä kestävämpi ja täysin vedenpitävä - niin sanottu. lateksi-akryylimaaleilla tai akryyliemulsioilla; kuivauksen jälkeen ne antavat kerroksen, joka näyttää paksulta kumilta, väriltään vain.

Kipsilevy voidaan heti viimeistellä kiven silikoni kuolee. Joukko leimoja maksaa noin 500 ruplaa, mutta ne voidaan tehdä omalla kädelläsi. Yleensä kipsilevy kiven alla on seuraava:

 • Valitaan jokaisen sopivan koon omaavasta rodusta koostuvat luonnonkivinäytteet (malleja), jotka ovat enemmän tai vähemmän samansuuntaisia ​​ääriviivoja pitkin, jopa 12-15 mm paksuina ilman päällekkäisyyksiä.
 • Jokaisesta mallista valmistetaan vaneri tai lankalaatikko - pullo - ja levyt 2-3 cm kiven yläpuolella.
 • Mallit ovat runsaasti kyllästettyjä mineraaliöljyllä (voit käyttää moottoriöljyä) ja kuivua 2-3 päivää.
 • Seuraavaksi malleja pilkotaan petroleumilla (lanoliini), kumpikin pannaan pulloon ja täytetään silikoniin. Sisäpuolelta pulloja on myös rasvattava öljyhyytelöllä.
 • Silikonin kiinteytymisen jälkeen muotit puretaan, malleja vedetään ulos muotojen aihioista (älä pelkää vetää, silikoni on venyvää ja kestävä) ja kuoleja leikataan veitsellä pitkin ääriviivaa saumanvarauksella.
 • Valmistettuna, kuten edellä on kuvattu, pohjaan levitetään paksun paksun liuoksen paksuus 16 mm ja leimataan välittömästi ennen asetusta.
 • Pinnoitteen täydellisen kovettumisen jälkeen se on maalattu.

Korista talon kellari keinokivellä.

Talon kellarikerroksessa keinotekoinen kivi, joka on keskinkertainen, on hyvä budjettien kehittäjille, koska kulmaosien muodot (ks. Kuva) voidaan tehdä itsenäisesti. Nurkat ovat vuorin heikoimpia kohtia, se, että muurausliitokset alkavat särkyä ja kosteus vuorauksen alapuolella vaipuu täsmälleen silloin, kun se ei ole välttämätöntä. Keinotekoinen kivi on asennettu jalustalle tai luonnolliseen tapaan ilman eristystapaa tai laatta liimaa laattaksi (ks. Jäljempänä)

Menetelmiä keinokivien valmistamiseksi omilla käsillään kuvataan muissa materiaaleissa; kaikenlainen päällystys menee pohjaan. Voit myös tehdä kotitekoisen keinokivin, jolla päällystetään saman kipin pohja. Työnkulku poikkeaa siitä, että leimasimet ovat kiviä, koska ei ole välttämätöntä valita malleja niin paksuudeltaan niin tarkasti ja että valumassat sävytetään etukäteen, jolloin väri on kestävämpi; katso alla olevaa videota. Keinotekoisen kiven valmistustekniikka kipsi kädet eivät ole tiukkoja, tässä vaihtoehdot ovat erilaisia.

Villi kivi ja tiili

Kellarin pinnan edessä oleva luonnonkivi on valittava raskas, matala kosteuspitoisuus, ts. ei jäädytetty. Paikat, hiekkakivet, kalkkikivet, dolomiitti, travertiini ja tuppi eivät ehdottomasti sovi. Mikä parasta, graniitti, dioriitti, diabaasi, basaltti, gabbro ja muut kiviä, jotka kestävät vähintään 1000 syklin täydellistä jäätymistä / sulatusta. Nykyisen ilmastonmuutoksen takia tämä ei ole niin paljon, Keski-Venäjällä offseason tasolla voi olla mikä tahansa, täysi sykli.

Luonnonkiviin kohdistuvan socle-tekniikan teknologia riippuu olennaisesti siitä, onko se eristetty vai ei. Tapaus on yksinkertaisempi ilman eristämistä, sinun on täytettävä vain seuraavat ehdot (katso kuva oikealla):

Kellariasun asettaminen luonnonkivellä

Pohjan valmistelu teräsvahvisteiseen verkkoon (ks. Edellä) tulee suorittaa sementti-hiekkalaastilla M200: sta. Samaa ratkaisua käytetään muurausverkkoon.

 • Käännä kivet leveälle.
 • Kivet tulee upottaa muurauslaasti niin, että niiden yläosat upposi laastiin mahdollisimman tasaisella virtuaalisella pinnalla (osoitettu vihreällä katkoviivalla). Sisäänpäin tarttuvat piikit vähentävät voimakkaasti muurauksen lujuutta.
 • Alustan yläpuolella olevan muurauslaastin kerroksen ei tulisi olla alle 30 mm alustalle, mutta enintään 70 mm.
 • Älä jätä syvyyksiä kivien väliin, toivoen saumojen leikkaamista jälkikäteen. On parempi antaa ylimääräinen liuos ja poistaa suulakepuristettu.
 • Huomaa: sammakko ja jäkälä kivialustaan ​​eivät pelkää. He eivät heikennä kiviä lainkaan, vaan vain heittävät taloa. Muotti ja kastelu (suola paikat suolla, ja sitten kuivuneet paikoissa) - se on huono. Mutta edellä olevien kivien kiviä ei tapahdu.

  Jalkakäytävän koristelu päällystetyllä tiilellä poikkeaa ensimmäisestä kohdasta luonnonkivestä, sillä muurausliitokset ovat normaaleja 10-13 mm paksuisille seinämaalauksille. Toiseksi, muurauslaastin on oltava vesitiivis pehmittimen kanssa (ks. Edellä), koska tiilimuurauksissa rakastaa viipyä ja kosteutta kertyy likaa. Kolmanneksi, on erittäin, erittäin toivottavaa käyttää tiiliä hyperpressoitua, kuten tiilen refluksi, ks. Edellä.

  Luonnonkivestä ja tiilestä kellarikerroksessa on vakava monimutkaisuus, jos seinät, pohja ja kellari ovat eristettyjä. Sitten ei ole mitään pidä kiinni paitsi raskasta vuorausta, mutta myös kapillaarisen kosteuden tunkeutumisesta eristeen vaara. Mitä monimutkaisia ​​teoksia tarvitaan välttääkseen molemmat, voit kuvitella tarkastelemalla eristetyn kiven vuorausta riisillä:

  Järjestelmä edessä kivi jalusta eristys

  Ja asia on entistä monimutkaisempi, jos nykyisen talon kellarissa on edessään pidätysseinä kutistuu. Tässä tapauksessa kiven alapuolinen kellari on parempi viilua sivureunoilla, paneeleilla ja jos haluat korkeat kustannukset heti kiinni silmänlaudoista. Mutta ensin lopetamme kivimateriaalit.

  Joustava kivi

  Joidenkin lähteiden joustava kivi on eräänlainen "joustava laatta polymeerihartseille". Ilmeisesti nämä kirjoittajat muistaa vanhat Neuvostoliiton joustavat laatat, jotka ovat jo kauan olleet, kuten sanotaan, etsintä-fisteliä. Siellä se on myös kallis: polymeerilaatta kutistui, kiristi, säröi, nopeasti kulunut ja kuumissa tiloissa.

  Joustava kivi viimeistelyssä ja edessä

  Joustavan kiven sideaine on todellakin synteettisiä hartseja, ei pelkästään myyttistä "polymeeriä" vaan polyesteriä ja ureaa, mutta tämän aineen ydin on tekstiilipohja, joka on ripsattu murskalla. Joustavan kiven edut ulkona olevana materiaalina ovat todella upeita (katso kuva):

  • Turvallinen, ympäristöystävällinen, kemiallisesti ja mekaanisesti kestävä, kemiallisesti neutraali.
  • Arvioitu käyttöikä - yli 150 vuotta.
  • Helppo käsitellä, voidaan leikata saksilla.
  • Se näyttää läpi, voit piilottaa valaisimet viilun takana tai jopa tehdä katuvalon joustavasta kiveästä, joka päivällä sammuu, on veistos talon viimeistelyn mukaisesti.
  • Saatavana lukuisissa ainutlaatuisissa kuvioissa ja väreissä, jotka ovat täysin yhdenmukainen luonnollisen, sekä kiinteän että repäisyn kanssa, väliajoin muurausliitosten jäljittelyssä.
  • Kaarevat pinnat ja kulmat ympäröivät joustavaa kiveä ilman mitään ongelmia.
  • Julkisivu ja kellari, ulkoinen ja sisäinen joustava kivi ei ole, se soveltuu kaikentyyppisiin viimeistelytoimiin. Samaa materiaalia voidaan leikata jalusta, leikkuuportaat ja ovet, parveke, kehys jne.
  • Joustavan kiven viimeistely monimutkaisen helpotuksen (epätasainen kaltevuus jne.) Talon kellariin maksaa 7-20 kertaa halvempaa kuin vertailukelpoinen koristeena ja vuorauksen kestävyydellä millä tahansa muulla materiaalilla.
  • Pinnan huolellista valmistusta joustavan kiven alla ei tarvita. Jos epäsäännöllisyydet eivät ylitä 10-12 mm, joustava kivi asetetaan vain laattaliima-aineelle (vähimmäiskerros pohjan ulkonemien yläpuolella on 2 mm). Muuten porausreiät karkeasti peitetään sementti-hiekkalaastilla. Joka tapauksessa se ei haittaa säästää kallista liimaa.

  Taipuisaan kiviin on vain kaksi haittaa: se on karkea; kiiltävä ja puolikiiltävä (kiillotettu) ei tapahdu. Tämän jälkeen joustavan kiven perustan on oltava kestävä, joten on mahdotonta liittää se suoraan eristeen tai SMP: n (ks. Alla) mukaisesti, sinun on ensin valmistettava kipsiperusta edellä kuvatulla tavalla.

  Base Siding Panel

  Talon kellari on vuorattu erityisellä kellarikerroksella, kulumiskestävyys ja kestävämpi kuin edessä. Plinth seinälevy on saatavana PVC: ssä ja propyleenissä. Ensimmäinen on halvempi, kirkkaampi ja voi olla kiiltävä; toinen on vakaampi. Ulkopuolella, kellarikerros eroaa etupuolelta, koska se ei ole levyt, vaan levyt, joissa on kiila- ja uranivelet salpilla, katso kuva. Siksi kellarikerroksia voidaan leikata vain nurkkien koossa, ja sauma on peitettävä säännöllisellä lisäelementillä. Asennettu kellari sivuraiteelle vaakasuoralle puuta tai teräsprofiilia varten laitteistoon (itsekierteittävät ruuvit).

  Liukuportaiden kohtaaminen on vähiten aikaa vievä tapa leikata jalusta kiven alla kohtuullisin kustannuksin; sillä ei ole väliä, vanha talo tai uusi rakennus. Mutta "vapaiden juustojen laki" on myös tosissaan: vakavat ongelmat, jotka liittyvät sivupinnalle sivuraidalla, ovat ensinnäkin vaurioita vaipalle, toisaalta kosteuden kerääntymistä ihon alle, ja kolmanneksi hyönteisten ja jyrsijöiden ratkaisu. Tämän seurauksena iho ei ole niin halpa ja yksinkertainen sokeiden alueen vaikeuksien vuoksi.

  Maadoituksen asennuksen yleinen asettelu on esitetty kuv. alla; vedenpoisto on erittäin toivottavaa ja paikoin melko kuiva. Asuntorakentamisen asennus on sokea alueen täydellisen rakenteen jälkeen. Alle ja yläpuolelle jätä muoviliiman valmistajan (esim. CM14) valmistajan suosittelemat, 10-15 mm: n levyinen zapenyvayut liima, joka peitetään lisäelementeillä (jalusta, kehys).

  Kellarinpuoleinen asennusjärjestelmä

  Kuitenkin jokainen kellarissa oleva sivuraiteilija kamppailee tuotteensa ongelmiin omalla tavallaan, mikä toisaalta osoittaa, että optimaalinen ratkaisu ei vielä ole. Siksi, jos valitset tukikohdan liittämisen, toimi seuraavasti:

  • Pyydä toimittajaa tai katso valmistajan verkkosivuilla materiaalin määrittelyä ja varmista, että se sopii omiin olosuhteisiisi (lämpötila-alue, vuotuiset sademäärät, maaperän ominaisuudet, kellarin perusrakenne ja materiaali, rakennuksen rakenne).
  • Käytä suositeltuja lisätarvikkeita, aitausmateriaaleja, kiinnittimiä ja tiivisteitä.
  • Noudata valmistajan asennusohjeita tarkasti.
  • Missään tapauksessa älä tallenna rumpujen aloittamista ja viimeistelyä: kosteutta, likaa, hiiriä ja hämähäkkejä heidän sukulaistensa kanssa vain odottavat sitä.

  Paneelit ja laatat

  Plinth trim paneelit hieman monimutkaisempi ja kalliimpi kuin sivuraide, mutta puuttuu sen puutteet, koska laatikoissa ei ole laatikoita, paneelit kiinnitetään liimalla. Metal-komposiittipaneelit on kuitenkin asennettu telineeseen, mutta yksityisten talojen koristeluun niitä käytetään harvoin niiden utilitaristisen ilmeen vuoksi. Useimmiten kellari on koristeltu julkisivun termopaneleilla, joissa on klinkkikivipeitot ja polyuretaanieristys, ne soveltuvat hyvin tähän tarkoitukseen. Se näyttää leikattuna jalustaan, joka ei ole pahempi kuin sivuraide. Termopaneelit on asennettu tukeen sekä julkisivulle; pinnan tasoitus on 3 mm / m karheus. Lämpeneminen saadaan automaattisesti.

  Voit edelleen löytää suosituksia lasin magnesiittilevyjen (SMP) koristelemiseksi, mutta tämä vaihtoehto on kaukana parhaimmista: SMP: t ovat haurallisia, vähän kulutusta kestäviä ja maaperäkemikaaleja. Ulkona lomakohteissa talojen talojen julkisivut on joskus koristeltu fachwerk-tyyliin korkealuokkaisilla SMP: llä (kuvassa oikealla puolella), mutta tätä viilua käytetään 10-15 vuoteen, ja tänä aikana sinun on tehtävä 2-3 kosmeettista korjausta.

  Lasitetut magnesiittipaneelit (SMP)

  Yksityisessä rakentamisessa SMP: itä käytetään joskus kiinteinä muottirakenteina kohoavalle nauhan perustukselle, joka on yleisesti ottaen hyvä kaikin puolin lukuun ottamatta hintaa. Tässä tapauksessa maanpinnan yläpuolella oleva SMP voidaan valmistaa viimeistelyä varten, kuten edellä on kuvattu, vain kiinnitysverkkoa on pidettävä pidempään niin, että ruuvit istuvat pohjassa. Ja sitten luonnonkivi ja tiili kuin jalusta loppuun putoavat pois: Vuoren alla vuori kuoriutuu pois kipsi ja verkko.

  laatta

  Viemäreihin laatoitettu laatta on köyhän miehen ratkaisu, joka jäi Neuvostoliiton ajasta. Huokoinen materiaali kerää kosteutta, laskeutuu mikrokreän ulkonäön vuoksi ja hiekkajäämien vaikutukset menettävät ulkonäköään. Laatta jalusta trimmaus tai klinkkeri (terrakotta), tai keramoranitnoy. Nykyisten talonrakenteiden kellarikerrokseen ei teknisesti eroa rakennusprosessissa, mikä on epäilyttävä etu. Kummassakin tapauksessa työ on kuitenkin erittäin työlästä ja vaatii melko korkeaa pätevyyttä: pohjapinta on tasaantunut ja paikoillaan. Sitten substraatti pohjustetaan syvälle tunkeutuvilla alukkeilla. Laatta kiinnitetään liima (kerros - 2-3 mm) alle 1-1,5 m pitkä. Välittömästi, kun liima puuttuu, laatat kiinnitetään ristillä tai muilla jakajilla (ks. Kuva). Muussa tapauksessa vuori ei pääse liukumaan. Alareunassa ne myös liittävät jakajia, ne tarvitsevat aukon, joka on 10-12 mm, joka myöhemmin suljetaan samalla liimalla. Seuraava alue on vuorattu sen jälkeen, kun liima on kovettui edelliseen.

  Ristikkopohjamaalaus

  Huomaa: Pinta on mahdotonta valmistaa laattojen alla edellä kuvatulla tavalla (verkko + kipsi).

  Jos haluat silti leikata pohjalevyäsi (näyttää rikkaalta, et voi sanoa mitään), on parempi kostuttaa se keraamisella graniitilla. Ensinnäkin posliinikiven kovuus on verrattavissa safiirin ja korundin kovuuteen, hiekka ei välitä siitä. Toiseksi voimakkaat epäorgaaniset hapot, lukuun ottamatta fluorivetyä ja fluoriantomonia, eivät toimi posliinisesta kivitavaraa. Kolmanneksi, posliinista valmistettu kivilouhinta valmistetaan laatoilla jopa 30x60 cm, joten työ ei ole niin epäilyttävä. Neljänneksi, posliinista valmistettu kivitavara on mahdollista jakaa kiinteällä pohjalla ja riittävän joustava kerros laatan alle, ellei ammuskelta ampuma-aseella; säiliö, joka työnnetään 12 m: n pumppukäyttöiseltä kiväältä 15 metrin etäisyydeltä, litistää ja levittää. Viidenneksi, posliinista valmistetut kivet valmistetaan myös kiiltävällä pinnalla, joka ei ole erotettavissa kiillotetusta kivestä. Kuudenneksi pienen TKR: n (lämpölaajenemiskerroin) ansiosta keraaminen graniitti pohjassa voidaan sijoittaa "ilman saumaa", ts. Sauman paksuus on 1-2 mm, mikä parantaa koristeellisia vaikutuksia.

  Katsotaanpa jälleen kerran, millaisia ​​kivipeitteitä rotujen pihalla on. Kyllä tämä on... raskas boot! Murtolukuinen rikkoutunut kivi ei ole halpa, mutta jos tilaat kiinteän buta-kippiauton ja lajit sen itse, niin on tarpeeksi kappaletta kiven kellarin rakentamiseen ja pienempiä täyttämään myöhemmin isojen sirpaleiden väliset syvennykset. Joten, ja rakennetaan, kuten he sanovat, tiukasti budjettiin, harkitse myös kiven perustamista. Facing / viimeistely sinänsä katoaa, ja 100% luonnonkiveä tahansa talo näyttää hyvältä.

  Yksityisen talon kellarikerroksen viimeistely: luotettavan ja kestävän suojan luominen

  Kellari on yksi tärkeimmistä rakennuksen osista. Tämä on eräänlainen tuki, joka on jatkuvasti kielteinen ympäristövaikutusten alainen. Yksityisen talon kellarikerroksen viimeistely ei ainoastaan ​​anna esteettistä ulkoasua vaan suojaa myös haitallisilta tekijöiltä. Siksi viimeistelyaineiden on oltava kosteutta kestäviä, huurteisia, luotettavia ja kestäviä.

  Kiinteä, kestävästä materiaalista valmistettu kellari luotettavasti suojaa taloa ulkoisilta vaikutuksilta ja saastumiselta

  Miksi minun täytyy lopettaa yksityisen talon kellari

  Suurin osa rakennussäätiöstä on maanpinnan alapuolella ja näkymättömänä. Kaiutinta maanpinnan yläpuolella kutsutaan pohjaksi. Normien mukaan pohjan korkeus maasta tulee olla vähintään 20 cm. Se on tavallisesti tehty tiilestä, kiveästä tai betonista.

  Sokkelin materiaali on valittava rakennuksen perustan ja yleisen rakenteen perusteella

  Kiven pohjan rakentaminen on käytännöllisin ratkaisu, koska muotoilu ei vaadi ylimääräistä viimeistelyä. On kuitenkin syytä harkita, että tämä on kallein tapa. Tiilimuuri on helpommin saatavilla. Tämä materiaali on ympäristöystävällinen, siinä on alhainen lämmönjohtavuus ja hyvät lujuusominaisuudet.

  Talon kellarikerrokseen ei ole vain esteettistä luonnetta. Tämä on rakennuksen luotettava suoja ulkoisista vaikutteista. Viimeistelymateriaaleilla, joita käytetään jalustan pinnoittamiseen, tulee olla suuri vahvuus. Yhdessä jalustaan ​​sen vuoraus ottaa kuorman, joka luodaan rakennuksen seinärakenteet ja jakaa se tasaisesti koko rakennuksen pohjalle. Sen on kestettävä paineita ja suojattava kellarista ulkoisten tekijöiden vaikutuksia, kuten sademäärä, auringonvalo, kosteus, lämpötilan vaihtelut.

  Viimeistelymateriaali suojaa rakenteen perustan vaurioilta muotilta, sieneltä ja erilaisilta hyönteisiltä. Katon yläpuolella on tarkoitus rakentaa eristys. On myös välttämätöntä suojata pohjaa vaikeilta pakkasilta, joiden vaikutuksen alaisena sen voimakkuus vähenee ja eroosiota kehittyy.

  Pohjan viimeistelyn avulla voit säästää säätä ennenaikaiselta vaurioilta

  Jos jätät pohjan pinnan ilman pinnoitusta, se myötävaikuttaa sen hitaaseen tuhoutumiseen johtuen jatkuvasta altistumisesta kuivalle tai nestemäiselle likaiselle, joka sisältää aggressiivisia kemiallisia ja mineraalisia aineita.

  Erilaiset yksityiskohdat yksityisen talon kellarikerroksen viimeistelyyn, kuva varmasti vahvistaa tämän, mikä muuttaa rakennuksen muotoilun mestariteoksi, jolloin se näyttää täydelliseltä ja ainutlaatuiselta.

  Tyypit kellarimallit

  Rakenteiden perusmuunnelmia käytetään talojen talojen projekteihin:

  • ulkonevat seinien pinnan yli;
  • huuhtele rakennuksen kanssa;
  • kaatuu seinältä.

  Esimerkki uppoustyyppisestä jalusta, joka suojaa vedenpitävyyttä säältä eikä vaadi asennusta

  Useimmiten yksityisen talon rakentamisen aikana talon pohjan kuva vahvistaa selvästi tämän, käyttäen kahta ensimmäistä vaihtoehtoa. On suositeltavaa käyttää ulkoneva kellari, kun taloa rakennetaan käyttäen ohuita ulkoseinämiä, käytetään lämpimän maanalaisen tilan tai rakennuksessa on kellarihuone. Näissä tapauksissa tällainen kellari tarjoaa rakennuksen lisälämmöneristykselle.

  Jos teet kellariosaston tasan rakennuksen kanssa, kun sen rakentamiseen käytetään ohuita seiniä, kosteus ja tiivistyminen sisätiloissa ovat väistämättömiä. Tässä on vaikeinta asentaa eristys ja suorittaa viimeistely.

  Se on tärkeää! Tämäntyyppisten alustojen valinnassa sinun on huolehdittava etukäteen ebbin järjestelystä.

  Jäykkä pohja heikentyy vähemmän sademäärällä. Täällä voit helposti piilottaa vedenpitävyyden, varustaa eristyksen ja viilun tarvittavat materiaalit, mikä edistää pitempää elämää. Tällaista kellarista suositellaan rakennuksia, joissa ei ole kellarikerroksia. Kellarin viimeistelyaineet tuntevat maaperän paineen, tukitoiminnon, jolloin koko rakenteen turvallisuus säilyy.

  Suosituin kallion viimeistelymenetelmä on seinien pinnan muodostavan materiaalin asettaminen

  Menettely talon kellarista

  Kaikki socle-rakenteen vuorauksen työ suoritetaan lopullisessa tuotantovaiheessa - rakennuksen ulkoseinään. Toimii paremmin lämpimällä ja kuivalla säällä. Cap-jalusta koostuu seuraavista toimista, jotka suoritetaan tietyssä järjestyksessä:

  1. Kaivanto on kaivettu, 20 cm syvä ja 50 cm leveä, ympäri rakennusta.
  2. Täytä tila soraa varmistaaksesi vedenpoiston. Lisäksi kaivantoa voidaan vahvistaa vahvistusverkolla.
  3. Seinän pinta, jonka korkeus on 50-70 cm tulevalle kellarille, puhdistetaan likaa ja käsitellään vedenkarkeilla. Tarvittaessa poista kaikki epäsäännöllisyydet.
  4. Lämpöeristyksen järjestely.
  5. Koristeellinen jalusta.

  Päällystämateriaalin valinta ja sen asennusmenetelmä riippuvat pohjan suunnittelusta ja menetelmästä.

  Ennen kellarin koristelevyä kannattaa huolehtia seinien korkealaatuisesta käsittelystä hydrofobisilla ja antifungaalisilla aineilla.

  Rakennuksen rakentaminen säätiön kellarille

  Pohjan suojaamiseksi saostumisen kielteisiltä vaikutuksilta on asennettava ebb, joka on kiinnitetty kellarin ulkonevan osan yläpuolelle, ja se on eräänlainen rajaus rakennuksen pohjan ja seinärakenteen välillä. Yksi osa on kosketuksissa seinään joissakin kulmissa, toinen seisoo pohjan päälle, estää sen, kerää sateita ja sulaa vettä.

  Ebb-vuorovedet pohjalle ovat 50-400 mm: n kaistaleita. Valikoiden värin, koon ja muodon tulisi olla perustuksen viimeistelyaineiston mukaan. Vettä hylkivä muotoilu voidaan tehdä itsenäisesti käyttäen vedenpitäviä materiaaleja, ja voit ostaa valukappaleita perustuspohjaksi valmiiseen muotoon missä tahansa rautakaupassa.

  Nykyään teollisuus tuottaa useita eri lajikkeita:

  Jotta kosteutta ei pääse korkin pinnalle, asenna ehdottomasti ebb

  Refluksin tyyppi valitaan rakennuksen julkisivun viimeistelyaineiston perusteella. Muoviset sillat yhdistyvät menestyksekkäästi vinyyli-seinään, jota käytetään rakennuksen verhoiluun. Laajan värivaihtoehdon ansiosta voit valita sopivimman vaihtoehdon. Betoni- tai klinkkerivalujen käyttäminen kellariin on edullista rakennuksille, jotka on vuorattu luonnonkiven tai tiilen kanssa. Metallikatoksoja voidaan käyttää minkä tahansa viimeistelyaineiston kanssa.

  Ebbs-lajikkeet

  Edullisin vaihtoehto on käyttää muovisia PVC-tippoja. Tuotteen hinta on 50 ruplaa. 1 rm: ssä Huolimatta korkeasta vedenkestävyydestä, ebb osoittaa suurempaa herkkyyttä fyysiseen iskuun, varsinkin talvella, kun ne voivat halkeilla ja murtautua pienimmästä isku.

  Hyvä neuvoja! Koska muovikuoret ovat lisänneet haurautta, kannattaa antaa etusija kestävämmille ja kalliimmille tuotteille.

  Kestävimmät ja kestävät ovat metallia, terästä, kuparia tai alumiinia. Tuotteiden asennus on kätevää ja yksinkertaista, ja se on määritelty metalliliuskat kiinnittämällä rakennuksen seinämiin käyttäen itsekierteittäviä ruuveja ja tappuja. Valittaessa tätä ainesta laaja valikoima lajeja, on kiinnitettävä erityistä huomiota tuotteen ulkonäköön siten, että se luo rakennuksen kokonaisominaisuuden täydellisyyden. Tuotteen hinta alkaa 100 ruplaa / pm.

  Ebbs base voidaan rakentaa itsenäisesti tai ostettu rautakaupassa

  Hyvä neuvoja! Kellarikanan kokoaminen, säleet tulisi asettaa päällekkäin peräkkäin vähintään 30 mm. Tuotteen suojaavan kerroksen vaurioiden välttämiseksi, jotka aiheuttavat materiaalin korroosion ja tuhoutumisen, sinun ei tule leikata nauhoja.

  Metallikuoret valmistetaan korkealaatuisesta ja samentu- mattomasta sementti-M450-merkistä, johon lisätään joki- hiekkaa, murskattua graniittia ja pehmittimiä. Liuos kaadetaan silikonimuotteihin, joissa on erilaisia ​​geometrisia parametreja. Tuloksena on tasainen ja sileä tuote. Nämä ulosvirrat on kiinnitetty erityiseen ratkaisuun.

  Säätiön kellarista, jonka hinta on korkein ja alkaa 200 ruplasta. 1 rm., - nämä tuotteet, jotka on valmistettu klinkkerilevyistä. Tällä materiaalilla on suuria lujuusominaisuuksia, luotettavalla tavalla suojaa rakennusta ympäristöön kohdistuvilta haittavaikutuksilta ja korostaa päällysteen suunnittelua.

  Klinkkerin päällysteen osalta on parempi käyttää saman materiaalin, jota voidaan ostaa yhdestä valmistajasta

  Asennustekniikka ebb

  Kun olet valinnut laskuveden, voit jatkaa sen asennusta. Tässä on otettava huomioon paitsi materiaali, josta ebb on tehty, mutta myös rakennuksen rakenteelliset piirteet. Joten, puutalossa sopivat elementit, jotka kiinnitetään ruuveilla tai muilla kiinnikkeillä. Koska puu on alhainen tarttuvuus ja pelkää kosteutta, liimojen käyttö on epäkäytännöllistä.

  Tiilestä tai kalkkikivestä tehdyille rakennuksille voit käyttää ebbia, joka kiinnitetään polymeeri- tai sementtiliima-ratkaisuilla.

  Hyvä neuvoja! Käytettäessä betonia tai keraamisia valukappaleita niiden asennus on tehtävä samanaikaisesti kellarin ja seinien vuorauksen kanssa.

  Jos on tarpeen asentaa ebbs rakennukseen, joka on jo kaiverrettu päällystysmateriaalilla, on parempi käyttää metallisia tai vinyylielementtejä.

  Korkean suorituskyvyn ja alhaisten kustannusten ansiosta muovipurkki on yksi suosituimmista tavoista suojata pohja

  Ennen asennuksen aloittamista on tarpeen tiivistää seinien liitokset pohjaan. Kaikki halkeamat ja raot tulee käsitellä vedenkestävillä seoksilla tai tiivistää tiivisteellä. Lisäksi on tarpeen käyttää tasoa seinämerkinnän tekemiseksi. Kellarin korkein kohta määritetään ja vedetään vaakasuora viiva, jonka yli ulostulon yläosa asennetaan. Osa perustuksesta, joka on seisova, on sementtivärjäyksen avulla verrattava vaakasuoraan tasoon. Alhaisen vuoroveden pohja on siinä.

  Se on tärkeää! Ebb-taso suhteessa seinään on sijoitettava 10-15 prosentin kaltevuuteen.

  Metalli- ja muovivalujen asennus

  Ebbin asennus on aloitettava kulmasta erityisten kulmaelementtien avulla, jotka voidaan ostaa yhdessä saman leveyden ja värin kanssa. Seuraavaksi sinun on lopetettava kaikki rakennuksen ulkonevat osat: sarakkeet, pilastit ja muut.

  Aiheeseen liittyvä artikkeli:

  Mitä materiaaleja käytetään valukappaleisiin. Kumpi niistä on parempi valita ja missä tapauksessa. Asennus ebb.

  Poran yläosassa poran avulla reikiä porataan 40-50 cm etäisyydeltä toisistaan. Lisäksi elementti viedään talon seinälle aiemmin merkittyyn riviin ja siihen kiinnitetyillä tappareilla, joilla on itsekierteittävät ruuvit. Palautusjäähdytyksen alaosa kiinnitetään tukilangan betonipohjalla 40-50 cm: n askelin. Jäähdyttäjän liitoksen seinämän kanssa on suljettava kitti- tai silikoniliimalla.

  Muovivalujen tärkeimmät edut ovat nopeus ja helppo asennus.

  Se on tärkeää! Alhaisen vuoroveden asennuksen aikana on pidettävä mielessä, että sen pinnan tulee ulottua 2-3 cm: n korkeudelta kellarin reunaan, mikä parantaa kellarin kellumista sademäärän aikana.

  Kun kaikki kulmat ja ulkonevat elementit on peitetty, sinun on jatkettava valukappaleiden asennusta suorille osille. Sinun on aloitettava yhdestä kulmasta. Jokainen seuraava elementti on asetettava päällekkäin vähintään 3 cm: n päälle. Kaikki nivelet tulee käsitellä tiivisteellä, jotta vältyttäisiin kosteudelta.

  Betonin ja klinkkerin asennus

  Kiinnitys- ja betonihuuhtelut on asennettava rakennuksen julkisivuun kohdistuviin rakennustöihin, koska asennusvaiheessa tarvittava asennus on työvoimavaltainen prosessi.

  Nämä lajikkeet ovat parhaiten yhdistettyjä tällaisiin materiaaleihin kuten tiili, posliini, klinkkerilevyt, luonnollinen tai keinotekoinen kivi. Kiinnittämistä varten on käytettävä erityistä liimakoostumusta keramiikkaa ja kiveä varten, joka on suunniteltu ulkokäyttöön. Sitä hankitaan kuivan seoksen muodossa, joka on valmistettu sementti- tai polymeeripohjalla ja saatetaan paksun kerman tilaan veden avulla. Liuos voidaan tehdä itsenäisesti käyttämällä sementtiä ja laastihiekkaa suhteessa 1: 3 tai 1: 4.

  Kestävämpi ja luotettavampi klinkkeri tai keraaminen graniitti

  Betonin ja klinkkerien asennus alkaa myös nurkalla. Betonimateriaalien monimutkaisen käsittelyn välttämiseksi ne on asetettava etukäteen siten, että niiden leikkaaminen on mahdollisimman vähäistä. Tämä voidaan aikaansaada elementtien välisen sauman oikealla valinnalla. Säädä klinkkerituotteiden kokoa käyttämällä leikkuuterää tai hiomakonea, jossa on timanttipyörä.

  Jokaisen elementin takapuolelle levitetään liima-seos. Ebb on kiinnitetty tiukasti aiemmin suunnitellun linjan mukaan. Jonkin ajan kuluttua, kun laasti asetetaan, kittiä tai silikonitiivisteitä tulisi levittää valulaitteiden välisiin liitoksiin. Kun liima on täysin asetettu, voit pukeutua rakennuksen seinämiin.

  Vedenpitävä kellari jalusta

  Rakennuksen kellari on jatkuvasti vaikeissa olosuhteissa. Se tuntee huomattavan kuorman rakennuksen yläpuolelta ja koskettaa ulkoista ympäristöä kosteuden vaikutuksen alaisena. Talon tärkeän osan suojelemiseksi tuhoamiselta on tarpeen ennakoida useita toimenpiteitä, joista yksi on kellarijalustan vedenpitävä järjestely.

  Esimerkki pystysuorasta vedeneristyskellarista telan materiaalin avulla

  Vedeneristys voi olla vaakasuora ja pystysuora. Yleensä tehdään joukko teoksia, jotka sisältävät molemmat menetelmät. Vaakasuora vedeneristys suoritetaan ennen seinien rakennetta ja sen tarkoituksena on suojata niitä kosteudelta. Kuitenkin, jotta saadaan täydellinen suojaava joukko toimenpiteitä, on myös tehtävä vedenpitävyys perustuksen ja pohjan välillä.

  Pystysuora vedenpitävä suoja on tarkoitettu estämään pinta- ja pohjaveden kielteiset vaikutukset tiiliin tai betoniin. Tällainen eristys voi olla ulkoista ja sisäistä. Kaksipuoleinen kosteuden suojaus on paras mahdollinen.

  Nykyään rakennusten rakentamista käytetään pääasiassa paaluperusteissa. Täällä pohja ei pelkästään ole koristeellinen rooli, vaan myös suojaa taloa lämpöhäviöltä. Huolimatta siitä, että tämä elementti ei tuota ja jolla ei ole välitöntä vaikutusta rakenteen kestävyyteen, kellarin vedeneristys on pakollista.

  Materiaalit vedenpitävälle jalustapuolelle

  Pohjamateriaalin vedeneristämiseen käytettäviä materiaaleja käytetään laajalti pinnoitus-, rulla- ja ruiskuformulaatioissa, joissa on tunkeutuva vaikutus.

  Ulkoinen vedeneristys tehdään parhaiten talon rakennusvaiheen aikana

  Pohjaveden suojelemiseksi pohjaveden vaikutuksilta käytetään usein rullaneristystä, joka voi muodostua tai liimata. Hitsattu eristys koostuu lasikuidusta, polyesteristä tai lasikuiduista valmistetusta pohjasta ja käytetystä mastiksesta. Vedenpitävä pinnoite perustuspinnalle asetetaan käyttämällä bitumimateriaalia, joka ensin levitetään telan ja monoliitin päälle, sitten elementti liimataan, puristetaan ja tasoitetaan.

  Pohjalevyn vedeneristyskalvon materiaalin tärkein etu on sen edullinen ja nopea asennus. Tällainen vedeneristys on kuitenkin huonosti mekaanista rasitusta kestävä ja lyhyt käyttöaika. Sitä ei voi käyttää paikan päällä tai risteysviestinnässä. Ennen asennusta pinnat on puhdistettava pölystä ja lian, ja ne on kuivattava huolellisesti.

  Käytetään pinnoitteena vedeneristysmateriaaleina bitumin, polymeeristen, bitumipolymeeristen mastisten, liimauslaastareiden ja sementtipinnoitteiden avulla, joita käytetään pohjan pinnalle harjalla tai rullalla. Tämäntyyppistä eristettä käytetään pohjaveteen jopa 2,6 kgf / cm2.

  Ennen kuumuuden ja vedenpitävyyden asettamista pohjamateriaalia on käsiteltävä erityisillä välineillä adheesion lisäämiseksi

  Hyvä neuvoja! Jotta hydrauksen suojauksen kestävyys lisääntyisi ensimmäisen mastikerroksen jälkeen, on suositeltavaa vahvistaa pintaa lasikuidulla ja levittää sitä seuraavien kerrosten päälle.

  Materiaali on edullinen ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa kokoonpanon pinnalle. Se ei kuitenkaan ole kestävä, vaatii valmistelevaa työtä ja lisää suojausta mekaanisilta rasituksilta.

  Injektointi- ja läpäisevien yhdisteiden käyttö on uusin vedeneristystekniikan suunnittelu. Läpäisevä materiaali levitetään betonipohjan märälle pinnalle. Reagoimalla veden kanssa koostumus muuttuu kiteiksi, jotka tunkeutuvat betonin huokosiin, jolloin se on vedenpitävä. Läpäisysyvyys on 150-250 mm.

  Ruiskutusvesieristys suoritetaan nestemäisellä liuoksella, joka paineen alaisena ruiskutetaan rakenteen halkeamiin, huokosiin ja saumoihin. Tätä menetelmää voidaan käyttää raudan ja tiilen rakennusten vedenpitävyyteen. Tämän vedenpitävyyden käyttö on erittäin aikaa vievä prosessi, joka vaatii rakennuksen puhdistamista betoniin tai tiiliin, ja työn suorittamisen monimutkaisuus vaatii kokeneen masterin osallistumista. Lisäksi tämä eristäminen on kallein.

  Pohjamaalaus polymeerimateriaaleilla mahdollistaa korkealaatuisen vedenpitävän kerroksen luomisen, mutta tehokkaan vedenpoistoalueen

  Ominaisuudet vedenpitävä kellari tiili

  Keraamisia tiiliä käytetään useimmiten kellarin rakentamiseen. Vedeneristyslaite voidaan toteuttaa eri menetelmillä.

  Seinien rakentamiseen voidaan käyttää kiinteää punaista tiiliä. Tämä rakennusmateriaali on jo suoritettu tehtaan käsittelyssä, jossa siihen on aikaisemmin käytetty vedeneristyskerros. Siksi tämän rakennuksen rakentamisen tiilen avulla ulkopuolinen vedeneristys ei voi varustaa. Huolimatta siitä, että tämän materiaalin kustannukset ovat suhteellisen korkeat, nämä kustannukset tasoittavat se tosiasia, että tiilien asettamisen jälkeen muita töitä ei tarvita.

  Seuraava menetelmä vedeneristyslaitteiden käyttämiseksi tiilipohjaan on bitumin rasvan käyttö, jota käytetään useissa kerroksissa kylmässä tai kuumassa muodossa.

  Kellariputken eristys penoplexin ulkopuolelle voidaan tehdä itsenäisesti käyttäen korkealaatuista liimakoostumusta

  Se on tärkeää! Bitumimateriaalien käyttäminen on tärkeää noudattaa tarkasti lämpötilajärjestelyjä. Jos voiteluaine ylikuuhtuu, päällyste osoittautuu huonolaatuiseksi, jolloin muodostuu rakkuloita, halkeamia ja kuplia.

  Perinteinen vedeneristämismenetelmä on kateaineen käyttö. Tiilipohja on suositeltavaa peittää se tällä materiaalilla vähintään 4-5 kerroksella.

  Yksi uudesta rakentusteknologiasta on tunkeutuva aktiivinen kaksikomponenttinen vedenpitävä koostumus, joka täyttää kellarin kaikki halkeamat ja huokoset, minkä jälkeen kiteytyminen. Tämä on luotettava vetysuojus tiilipohjalla materiaalin vähimmäispaksuuden kanssa.

  Kuinka lämmittää kellarissa talon ulkopuolella omilla käsilläsi

  Pohjan kellarikerros lämmitetään ulkopuolelta, suoja kosteudelta ja kylmyydeltä ei ole pelkästään sisätila vaan myös sulkevat rakenteet. Hyvän tuloksen aikaansaamiseksi emäksen eristys tulisi kuitenkin olla:

  • kestävä ja joustava, jotta mekaaninen rasitus pysyisi ennallaan;

  Julkisivun lämmittäminen erikoismateriaaleilla on avain kodin kunnolliseen lämmönvaihtoon

  • kosteutta kestävä;
  • helppoa ei luoda ylimääräistä kuormaa rakennuksen perustalle;
  • kestävä;
  • kemikaaleja vastaan.

  Se on tärkeää! Eristysmateriaalin valitseminen, on syytä muistaa, että sen sovellustekniikka ei saisi rikkoa rakennuksen eheyttä.

  Ulkoeristyksen järjestelyn pääpiirteet nauhan perustuksille:

  1. Eristys sopii paitsi rakennuksen yläpuolelle, mutta myös maahan, joka on maanpinnan alapuolella noin 50-80 cm syvyyteen. Tätä varten talon kehällä on asetettu 80 cm syvä ja 1 m leveä kaivanto.
  2. Pohjaveden vaikutukselta suojaavan eristeen suojaaminen kaivannon pohjalle on sijoitettu viemäriputkiin.
  3. Kellarin seiniin levitetään nestemäistä vedenpitävyyskerrosta käyttämällä polymeeriyhdisteitä tai bitumimateriaalia.
  4. Vedeneristyskerroksen täydellisen kuivaamisen jälkeen tehdään eristysmateriaalin asennus.

  Yksi halvimpia ja suosituimpia tapoja lämmittää kellarissa on vaahtolevyjen käyttö

  Kaikki edellä mainitut toimet, lukuun ottamatta kaivamisen kaivamista, suoritetaan myös porausruuvin eristämiseksi.

  Materiaalit pohjapohjan lämmittämiseksi ulkona

  Rakennuksen perustuksen lämpösuojaukseen käytettävät materiaalit ovat tiettyjen vaatimusten alaisia: luotettava suoja, kestävyys, yksinkertainen ja nopea asennus, hyväksyttävät kustannukset.

  Perusteltujen vaatimusten mukaan eräs lämpöeristyksistä edullisimmista ja edullisimmista vaihtoehdoista on pohjan eristys ekstrudoitu polystyreeni vaahto. Se on kestävä, kosteutta kestävä, pakkasenkestävä ja haponkestävä materiaali, jolla on pieni paksuus ja paino, mikä yksinkertaistaa sen asennusta. Levyt valmistetaan paksuudeltaan 3-10 cm. Jos suurin paksuus ei riitä, eristys asennetaan kahteen kerrokseen. On kuitenkin huomattava, että materiaalilla on G1-G4: n syttyvyys, joten sen asennuksen jälkeen sen on suoritettava pohjan pinnalle palamattomia materiaaleja.

  Hyvä neuvoja! Ulkopuolisessa käytössä on valittava palonestoaineen kyllästyslevyt (G1-G2).

  Rakennuksen kellarin lämmitysjärjestelmä julkisivuelementillä

  Harvoin polyuretaanivaahto ruiskutetaan eristämään jalusta. Tämä johtuu siitä, että tämän termisen suojauksen toteuttamiseksi on tarpeen käyttää erikoislaitteita, tiettyjä kemiallisia komponentteja ja korkeasti koulutettujen työntekijöiden osallistumista. Menetelmän ydin on, että vaahdotettua polyuretaanivaahtoa ruiskutetaan millekään pinnalle. Laajenee, se tunkeutuu kaikkiin tyhjiöihin ja kiinnittyy tukevasti pohjaan, muodostaen tiheän päällysteen. Tätä materiaalia voidaan käyttää paitsi ruiskutukseen myös yksittäisten tyhjiöiden ja alueiden täyttämiseen.

  Se tekniikka, joka lämmittää kellarikerroksen ulkopuolelta penoplexin kanssa, tekee sen itse

  Valmisteluvaiheessa on välttämätöntä valmistaa pohjan pinta, poistamalla se vanhasta eristyksestä, likaisesta ja pölystä. Seuraavaksi tulee varustaa vedenpitävä kerros suojatakseen rakennetta sateelta, maalta ja lumivedeltä. Kynänpäällä sopii kaikentyyppinen vedeneristys, lukuun ottamatta yhdisteitä, joissa on orgaanisia ainesosia.

  Teokset alkavat pohjan maanalaisen osan lämpenemisestä. Tätä varten PPP-levyt kiinnitetään käyttämällä erikoistunutta kosketusliimaa, jota levitetään tuotteen kehän ympärille ja keskelle. Toinen taso olisi asetettava levyjen väliin alemman tason suhteen. Asennuksen jälkeen kaikki aukot täytetään asennusvaahdolla.

  Pohjaosan luotettavan suojan varmistamiseksi vaahtomuovien väliset liitokset on suljettava kuivalla seoksella.

  Eristeen jalustapohjan kerros vaatii lisää suojausta mekaanisilta vaurioilta. Tämän tekemiseksi alustalle kestävä vahvistusverkko kiinnitetään levyihin, minkä jälkeen se kastetaan liuoksella, jossa on hydrofobisia lisäaineita. Puolustuksina voit käyttää myös puupaneeleja, jotka on kiinnitetty levyihin kynsien avulla. Puu on ensin altistuttava antiseptiselle, vaahdonestoaineelle ja hydrofobiselle käsittelylle.

  Viimeinen vaihe on kellarikerroksen viimeistely edessä oleviin materiaaleihin.

  Suoraan talon kellariin: mikä materiaali on parempi valita

  Jalustan viimeistely omiin käsiisi tehdään erilaisilla materiaaleilla, jotka luotettavasti suojaavat ja koristelevat sen pintaa. Tämä prosessi on suoritettava ennen seinämää päin, jotta se voi peittää päätymateriaalin seinämien alla.

  Keinotekoinen kivi peruskorvaksi ei ole alhaisempi kuin luonnollinen, joten tämän tyyppinen pinnoite ei vaadi säännöllistä korjausta

  Pohjaan kohdistuvalla materiaalilla tulisi olla seuraavat suorituskykyominaisuudet:

  • niillä on alhainen lämmönjohtavuus rakennuksen lämpöhäviön välttämiseksi;
  • tarjota luotettavaa ja vahvaa adheesiota pohjaan;
  • on erittäin vahva ja kulutuksenkestävä mekaanisilta vaurioilta;
  • on alhainen hygroskooppisuus ja höyryläpäisevyys, jotta vältetään kosteuden tunkeutuminen pohjaan ja seinäpaneeleihin.

  Tänään, kun kysymys on esiin, miten koristella talon kellari, käytetään seuraavia materiaaleja, jotka täyttävät täysin edellä mainitut vaatimukset:

  • klinkkeri- tai posliinilaatat;
  • luonnollinen tai tekokivet;
  • tiili;
  • PVC-paneelit tai maadoitusliitokset;
  • profiloidut levyt;
  • koriste- tai mosaiikkimaali.

  Luonnonkivestä selviytyminen on huomattavaa kuormitusta säätiöön, joten työtä on parempi kutsua asiantuntija

  Voit käyttää liuskajohdon pohjaa, voit käyttää mitä tahansa viimeistelymateriaalia. Mutta kun herää kysymys, miten talon kellari suljetaan ruuveilla, kannattaa mieluummin käyttää tiilimuurausta, sivuraitaa tai ammattilevyä.

  Ennen kuin päätät sisustuksen talon kellarista, sinun on harkittava joitain vivahteita:

  • kun paksua materiaalia oleva pohja on päin, palautusjäähdytys on tarpeen palauttaa sen ulkonevan osan päälle;
  • haluavat laajentaa säätiötä, on parempi käyttää tiilimuurausta;
  • kun asennat sivuraitaa tai aallotettua lattiaa, sinun on ensin asennettava runko, jonka tilaa voidaan täyttää lämpöeristimellä, jotta säätö eristettäisiin;
  • runko-tekniikalla voit työskennellä milloin tahansa vuoden aikana.

  Käytä kipsiä kellarissa

  Kun on kysymys: kuinka edullinen loppuun talon kellarissa, vastaus on ilmeinen - käyttää kipsiä. Tämä vaihtoehto on kuitenkin vähiten kestävä, sen lisäksi, että sillä on esteetön ulkonäkö. Tällainen vuori on helposti vaurioitunut millä tahansa mekaanisella iskulla eikä se tarjoa riittävästi suojaa alustalta ulkoisista tekijöistä. Tämä menetelmä on kuitenkin yleisesti suosittu sen alhaisten kustannusten vuoksi. Se on hyväksyttävää myös silloin, kun kyseessä on tiilipohjan rakentaminen nauhateollisuudelle.

  Viimeinen vaihe viimeistely kipsi-kipsi, on maalaus erityisellä väritys koostumus.

  Itse kipsi ei ole viimeinen vaihe. Kerroksen suojaamiseksi kosteudelta ja ympäristövaikutuksilta tulee käyttää akryyli-, alkydi-, silikoni-, vesi- tai öljykoostumuksia, jotka puolestaan ​​koristelevat pohjaa. Talon sisustuksen kuva osoittaa selvästi kipsin erilaiset käyttötarkoitukset.

  Hyvä neuvoja! Emalimaaleja ei suositella pohjan värjäämiseksi. Ne eivät kulje ilman läpi eivätkä ne ole ympäristöllisesti vaarallisia.

  Käytetään usein koristeellisia kipsiä, joka luo turkislakan vaikutuksen ja voi värjätä väriaineita käytettäessä. Mosaiikkilaastin käyttö mahdollistaa monivärisen mosaiikin luomisen pinnalle, mikä johtuu pienten sirujen esiintymisestä alkuperäisen seoksen koostumuksessa. Hartsin, sideaineena, läsnäolo antaa koostumukselle parempaa vedenkestävyyttä.

  Ongelman ratkaiseminen siitä, kuinka tehdä talon omalla kädellä talon ympärillä luonnonkiven vaikutuksella, auttaa erityisen silikonileiman käyttämistä, jonka avulla tehdään tulosteita rappauspinnalle.

  Koristeellinen teksturoitu kipu pohjaan päin voi maalata tai ostaa kokoonpanoa jo varovasti

  Kiven käyttäminen kellariin

  Ensinnäkin ympäristönäkökohdetta ja hienostuneisuutta ajatellen on kellariin koristeltu luonnonkivi. Tämä on kallein materiaali, mutta se luo kestävimmät, kulutusta kestävät, kestävät ulkoiset vaikutteet ja kestävä pinnoite, jolla on näkyvä ulkonäkö.

  Kiviin käytetään graniittia, marmoria, hiekkakiveä ja kalkkikiveä, joka on valmistettu laattoina. Materiaali asetetaan sementtilaastille. Talon kellarikerroksessa voi olla matta, kiillotettu tai karkea pinta. Ennen levittämistä huokoisen materiaalin takapuolella käsitellään lisäksi vettähylkivää koostumusta vedenpitävien ominaisuuksien parantamiseksi.

  Luonnon kivi pohjalle on merkittävä paino, mikä lisää kuorman säätiöön. Tarvittaessa on lisäksi luotava lujitetut liitokset pohjasta ja viemäriputkesta.

  Huolimatta siitä, että kellarikerroksessa luonnonkivi ei vaadi tiukkaa kiinni yksittäisten elementtien välisestä etäisyydestä, tämä on erittäin työläs ja pitkä prosessi, joka vaatii lisäkustannuksia monien laastieristeiden viimeistelyyn.

  Rakennuksen perustus voidaan jättää ilman verhoja vain, jos on vahvistettu lujitettua vedensuojausta.

  Vaihtoehtona kalliille luonnonmateriaaleille on keinotekoisen kiven käyttö alustalle. Tämä materiaali valmistetaan betonilaattojen muodossa, jonka pintakoriste kerros jäljittelee luonnonkiviä. Nykyaikaisten tekniikoiden ansiosta kestämään kestävä, luotettava, huurteenpitävä ja kosteudenkestävä kivi on kellarikerroksessa, joka luonnolliseen kiveen verrattuna vähentää painoa ja edullisempaan hintaan.

  Koristeen koristelemiseksi keinokivellä on valittava yli kolmen yhdistetyn värin materiaali, joka on enemmän kuin luonnonkivi. Jotta saataisiin yhtenäinen muuraus, suuret elementit tulisi välittää pienillä, karkeilla - sileillä.

  Tiivistyskourut, jotka suojaavat materiaalia kuorimiselta alustalta pakkasen jälkeen, on välttämättä sisällytetty materiaalipakkaukseen, joka on tarkoitettu jalustaan ​​keinokivellä. Tuotteiden asennus tehdään samalla tavoin kuin luonnonkiven asettaminen. Täällä voit kuitenkin tehdä vahvistamatta korkin pintaa.

  Viimeistely keinotekoisella tai luonnonkivellä on mahdollista vain, kun kyseessä on kellarikerroksen vahvistettu pinta ja vedenpoistokourujen läsnäolo.

  Tiilen laatoitettu socle

  Kellarissa oleva klinkkerilevy toimii kahdessa kerralla: suojaava, eristeen ja pohjan ulkoseinän suojaus saostuksesta ja mekaanisista vaikutuksista sekä koristeellinen, jolloin rakennus on esteettinen ja jalo.

  Materiaalin tärkeimmät edut ovat mekaaninen lujuus, kosteudenkestävyys, aggressiivisen materiaalin kestävyys, joka tuo tuotteen luonnolliseen kiviin ja posliiniseen kivitavaraan sen suorituskykyominaisuuksina. Kuitenkin on mahdollista ostaa laatta klinkkerille pienemmällä ja kohtuullisemmalla hinnalla.

  Tätä materiaalia voidaan käyttää talon kellariin. Rakennuksen seinät ja kulmat ovat laatat. Monien sävyjen ansiosta voit luoda todellisen mestariteoksen, joka erottuu merkittävästi muiden rakennusten kesken.

  Asennus kattorakenteisiin voidaan suorittaa kehysjärjestelmällä, jossa voidaan säätää eristysmateriaalin lisäkerros tai kiinnittää se pohjan pinnalle käyttäen kylmänkestävää liimaa.

  Sinun täytyy ensin merkitä klinkkerilevyjen sujuvuus.

  Tontin hinta riippuu valmistusmaasta ja brändistä. Suosituimmat ovat Saksa, Puola ja Espanja. Keskimääräinen hinta on 1500 rub / m².

  Käytä kellarikerroksen ja -levyn käyttöä

  Viimeistely kellarista tänään on yksi halvimmista vaihtoehdoista. Pienen painon ja erityisen kiinnitysmenetelmän ansiosta tämä materiaali on helppo asentaa. Se ei vaadi erityistä hoitoa, sillä on ominaista luotettavuus, kestävyys ja mekaaninen rasitus, jäätymisvastus, kulutuskestävyys ja kestävyys. Seinälevyt suojaavat säästävästi luotettavasti kosteuden läpäisevyydestä.

  Valmistajat tuottavat myös kulmaosia. Laaja valikoima suunnitteluratkaisuja mahdollistaa kiven, puun, tiilen ja mosaiikkilaattojen peruskappaleiden viimeistelyn. Levyjen asennus toteutetaan käyttämällä puuta tai metallia, jossa viilumateriaali kiinnitetään ruuveilla. Tämä aikaansaa ilmanvaihtoa eristyksen ja sivujen välillä ja estää lauhteen kerääntymisen. Levyt on keskenään yhdistetty itsestään sulkevalla lukituskiinnitysjärjestelmällä.

  Liukupaneeleissa on tarvittavat muotoillut materiaalit, kuten kulmat, aloitus- ja viimeistelynauhat, jotka tekevät asennuksesta helppoa ja kätevää.

  Nykyaikaisilla valmistajilla on laaja valikoima profiililevyjä ja sivuraideja, joiden avulla voit valita sopivimman vaihtoehdon mille tahansa rakenteelle

  Sivuraide voidaan vaiputtaa vain pystysuoraan. Vaakasuorille alueille materiaalia ei käytetä. Siksi, jos pohja on ulkoneva perustuksen yläpuolelle, on tarpeellista asentaa viemäri jalkakäytävään.

  Yksityisissä kodeissa kellarin ammattimaista viimeistelyä käytetään laajalti. Materiaalilla on korkea kosteudenkestävyys, joka on kestävä lämpötilavaihteluille, kestävä, helppo käsitellä ja helppo kiinnittää puukoteloon. Pintamaalaus ei kuitenkaan sovellu puurakenteiden viimeistelymateriaaliksi, koska se on altis korroosiolle korkean kosteuden vaikutuksesta, mikä voi johtaa puun mätänemiseen.

  Pylväsruuvin pohjan viimeistelyyn käytetään usein profiileja, joissa on oltava suljettu luotettava suoja säänkestävältä.

  Ominaisuudet tiilien käyttämisestä kellarin viimeistelyyn

  Yksi kalliista viimeistelyaineista on tiili. Kuitenkin suurilla lujuuksilla ja suorituskykyominaisuuksilla voit luoda luotettavan, luotettavan ja kestävän suojan. Tämä materiaali soveltuu mihin tahansa pohjaan. Tiiliä varten on käytettävä lovi-, ontto-, hyperpressoitua tai keraamista tiiliä. Teokset alkavat järjestelyllä perustuksen alla.

  Kortin viimeistelyä voidaan käyttää tavallisena tiilenä ja päin

  Jos tiiliä käytetään itse alustan rakentamiseen, se ei tarvitse ylimääräistä viimeistelyä. Tässä kuitenkin sinun kannattaa valita laadukas materiaali, jotta voidaan ratkaista välittömästi kaksi ongelmaa: utilitaristinen, talon seinien suojaaminen ulkoisilta vaikutuksilta ja esteettinen, mikä antaa rakennukselle koristeellisen ilmeen. Päättäessään, mikä tiili on parempi perustan kellarille, on välttämätöntä antaa mieluummin punainen, leivottu tiili, joka on resistenttejä aggressiivisen ympäristön vaikutuksille.

  Jos pinnoituspohjan pohja on viimeistelty tiilen avulla, on asennettava pohja teräsbetonista tai metalliprofiilista valmistetulla teipillä. Muuratut tiilet ja siteet. Liittää elementit käytetty sementti-hiekkalaasti. Saumojen paksuus on 10-12 mm.

  Yksityisen talon korkki on tärkeä, joten kannattaa kiinnittää huomiota materiaalin valintaan työstä. Se toimii paitsi sisustuselementtinä, mutta myös koko rakennuksen luotettava suoja ilmakehän ja mekaanisten tekijöiden vaikutuksilta.