Rakennamme laajennusta tiilitalolle: tyyppejä, rakennusmateriaaleja, lainsäädäntöä

Talon laajennuksen rakentaminen mahdollistaa maanrakennuksen elävän ja toiminnallisen tilan huomattavan laajentamisen suhteellisen alhaisilla kustannuksilla. Käytä laajennusta taloon voi olla erilainen. Joku järjestää siellä kesäkeittiö, joku ruokasali tai olohuone, joku paikka lepoa ja rentoutumista.

Uusia neliömetrejä on useita vaihtoehtoja, joten on tarpeen päättää omien mieltymystesi ja vaatimustesi perusteella.

Kaikki työn jatkamisen rakentaminen voidaan tehdä käsin.

Ei ole väliä mitä materiaalia valitaan sen rakentamiseksi. On ymmärrettävä, että raskaiden rakennusmateriaalien (tiilet, betonilaatat jne.) Käyttö vaatii melko voimakkaan perustan. Ennen työn aloittamista on välttämätöntä tehdä laskelmat ja laatia hanke, jossa otetaan huomioon kaikki tärkeät rakennusparametrit.

Mitkä ovat talon laajennukset?

Maan talon laajentaminen voi olla hyvin erilainen. On jopa vaikea yksilöidä yleisintä vaihtoehtoa, mutta maassamme useimmiten löytyy seuraavat liitteet:

 • Side, yhdistetty tai oma katto;
 • Laajennus on ullakko;
 • Toisen kerroksen ylärakenne.

Sivupalkki, jossa on yhteinen katto, on kohtuuhintainen ja demokraattinen vaihtoehto, koska katon pituus on vain hieman pidennettävä laajennuksen koon mukaan. Valittaessa tämäntyyppistä maalaistaloa juuri valmistunut. Riippumatta käytetyistä materiaaleista on tehtävä sopiva säätiö. Laajennuksella voi olla mitat, mutta liian suuret rakenteet, myös suurilla alueilla, eivät näytä esteettiseltä. Valinnainen vaihtoehto omalla katollaan on tavallisesti merkityksellistä niissä tapauksissa, joissa ei ole mahdollista tehdä yhteistä kattoa maanrakennuksessa omiin käsiinsä. Tällaisessa tilanteessa rakennusmateriaalien kulutus, rakennustöiden aika ja määrä sekä rahoituskustannukset kasvavat merkittävästi.

Jos on olemassa halu tehdä päällysrakenne, on otettava huomioon se, että kaikissa tapauksissa ei ole tällaista mahdollisuutta.

Suurin ongelma on pääsääntöisesti säätiön rakenteelliset piirteet, koska talonrakentamisen aikana ei tuskin ole suunniteltu, että tulevaisuudessa päärakennetta tehdään. Siksi kaikki perustukset, jotka eivät ole kaikkein luotettavia, kykenevät selviytymään talon ylimääräisestä kerroksesta. Jos olet varma, että säätiö pystyy kestämään ylimääräisiä kuormia, ennen työn aloittamista on hyvä keskustella asiantuntijoiden kanssa, jotka eivät vain voi tehdä kaikkia tarvittavia laskelmia, vaan myös neuvoja olemassa olevan säätiön vahvistamisesta omiin käsiinsä.

Mitä rakennusmateriaaleja voidaan käyttää laajennuksen rakentamiseen?

Laajennusten rakentamiseen käytetään tavallisesti puuta, kehyspohjaa, tiiliä tai vaahtolohkoa. Luonnollisesti kaikkia muita rakennusmateriaaleja voidaan käyttää, mutta nämä neljä tyyppiä ovat maamme suosituimpia.

 1. Puun käyttö laajennuksen rakentamisessa on järkevä ja optimaalinen vaihtoehto useissa tapauksissa. Samanaikaisesti se saa käyttää mitä tahansa palkkiin liimattua, pyöristettyä. Puun ominaisuuksilla voit tehdä kaiken työn omalla kädelläsi ja lyhyessä ajassa.

Laajennus palkista.

Puun tärkeimmät edut ovat:

 • Puun tuotanto tapahtuu puuntyöstöyrityksissä, joten aina on mahdollisuus valita sopiva malli heidän vaatimustensa ja toiveidensa mukaan.
 • Tehtaassa materiaalia käsitellään erityisillä yhdisteillä, mikä takaa puun pitkäaikaisen resistenssin erilaisiin negatiivisiin vaikutuksiin;
 • Tarvittaessa yrityksessä asiakkaan pyynnöstä baaria voidaan antaa varjossa, altistamalla se korkean lämpötilan altistukselle;
 • Riippumatta puutavarasta, materiaali on ympäristöystävällistä (vaikka tiettyjä väitteitä tässä mielessä tehdään laminaattipuuhun);
 • Baarista on mahdollista tehdä laajennuksia puisia, tiiliseinätöitä varten. Tarvittaessa puun ulkopinta voidaan käsitellä millä tahansa viimeistely- tai päällystysmateriaalilla.
 1. Kehyksen jalusta. Laajennuksen rakentaminen puitteiden perusteella on myös kohtuuhintainen vaihtoehto, joka ei vaadi vakavia taloudellisia injektioita. Runkorakenne on muodostettu metallipalkkien tai puupalkkien pohjalta, jotka on asennettu laajennuksen kehällä pitkin erikoisteknologiaa. Kaikki voidaan tehdä käsin, mutta ilman kokemusta tällä alalla on parasta neuvotella asiantuntijoiden kanssa etukäteen.

Kehyslaitteen päätyttyä sisä- ja ulkopinnat on vuorattu erityisillä rakennuslevyillä (OSB, lastulevy jne.), Jonka asennuksen aikana syntyy myös tehokas lämmöneristyskerros. Tällöin eristys voi olla perinteinen mineraalivilla, polystyreenivaahto, erikoistuneita eristyslevyjä, ruiskutettuja eristeitä jne. Lisäksi eristemateriaali, riippumatta sen tyypistä, on lisäksi eristetty vedenpitävillä eristeillä.

 1. Välittömästi, on syytä huomata, että tiilen laajennuslaite vaatii talon omistajalta tiettyjä taitoja ja tiettyä kokemusta muuraustyöstä. Vain oikealla lähestymistavalla ja kaikkien tekniikoiden noudattamisella pystyt oikein tekemään korkealaatuisen tiilenpidennyksen omiin käsiisi. Kaikissa muissa tapauksissa, työtä varten on tarpeen kutsua asiantuntijoita, jotka osallistuvat tiili- ja vastaavien materiaalien käyttöön.

Tiilien käyttäminen laajennuslaitteessa on seuraavat ominaisuudet:

 • Jos tulevaisuudessa ei ole tarkoitus viimeistellä tai päällystää tiiliseinä koristeellisilla materiaaleilla, niin tällainen laajennus on parhaiten pystytetty rakennuksen takapuolelta;
 • Ottaen huomioon, että jopa yhden kerroksen tiilen laajennuksella on huomattava paino, ennen rakentamista on tarpeen huolehtia kiinteän ja luotettavan perustan rakentamisesta;
 • Tiilen pidennyksen rakentamisen rahoituskustannukset ovat merkittäviä (suurelta osin vahvan perustan tarve ja asiantuntijoiden kutsuminen);
 • On hyvin vaikea kiinnittää laajennusta maatilalla oikein ja yksin.
 1. Vaahtolohkojen pidennyksellä on suuria lujuusominaisuuksia, se ei vaadi merkittäviä kustannuksia ja lisää eristysmateriaalien käyttöä.

Vaahtolohkojen jatke.

Vaahtolohkojen käyttäminen talon laajennuksen rakentamiseen omilla käsillä on seuraavat edut:

 • Ei ole tarpeen tehdä säätöä niin voimakkaaksi kuin tiilien käytöstä, koska niiden lohkot ovat suhteellisen pieniä;
 • Vaahtolohkojen käyttö eliminoi tarvetta viimeistellä rakennuksen seinät lämpöeristetyillä materiaaleilla;
 • Vaahtolohkojen jatke voidaan rakentaa omiin käsiinsä useita kertoja nopeammin kuin tiilarakenne.

Samanaikaisesti voidaan vaatia vaahtolohkojen käytön lisäkustannuksia materiaalin suojaamiseksi erilaisilta kielteisiltä vaikutuksilta. Tähän käytetään yleensä sivuraitaa, koriste-tiiliä, tuuletettuja julkisivuja ja muita materiaaleja.

On huomattava, että vaahtoblokkien käsitteleminen omilla käsillä ei myöskään ole vaikeaa, joten niiden kanssa työskentely on melko helppoa.

Ominaisuustyön laajennuksen ominaisuudet

Ensinnäkin, jo ennen työn alkamista, on tarpeen selvittää, mihin ratkaisuun se tarvitsee tehdä laajennuksen taloon. Tällöin määritetään rakennusmateriaali, pohjarakentaminen, viestintä, ikkunoiden määrä, käytettävän eristyksen määrä ja laatu sekä vedenpitävyys sekä monet muut kohdat.

Jos aiot tehdä autotallin vaahtolohkareista tai taloudellisen laajenemisen tiilistä, työ suoritetaan yhteen suuntaan, jos suunnitellaan rakentaa kesäkeittiö tai ruokasali, sitten täysin erilainen.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä maanrakennuksen laajentamiseen, riippumatta siitä, mitä tehtäviä laajennus toteutuu. Laajennus on yhdistettävä orgaanisesti päärakenteeseen, ei seisomaan sen taustalla, sillä on vankka perustus, joka ei aiheuta rakenteen vajoamista ja ennenaikainen romahtaminen.

Tietyissä vaikeuksissa voi olla myös katon pystyttämisen vaiheessa, jonka suunnittelussa on otettava huomioon joitain vivahteita. Tiilen tai vaahtolohkojen pidennyksen katon pitäisi olla hieman päärakennuksen katon alapuolella. Muuten saostuminen putoaa yhteiseen, mikä voi johtaa kosteuden tunkeutumiseen huoneeseen.

Lain näkökulmasta

Talon laajennuksen rakentaminen ja toiminta on laillistettava. Jos näin ei tehdä etukäteen, tulevaisuudessa voit joutua kohtaamaan varsin vakavia vaikeuksia ja sanktioita sääntelyviranomaisilta.

Jotta rakennuksen valmistuttua, älä käytä tuomioistuimia, on suositeltavaa aloittaa talon laajennuksen rakentaminen laissa säädetyn menettelyn mukaisesti.

Ensinnäkin paikallisviranomaisten on hankittava lupa, joka antaa suosituksia laajennuksen rakentamisesta. Sitten sinun täytyy käydä projektiorganisaatiossa niin, että asiantuntijat voivat kehittää sopivan hankkeen, joka perustuu materiaalivaatimuksiin ja kokonaissuunnitteluun. He voivat myös kertoa liitteen virtalähteestä ja vesihuollosta (jos viestintä on suunniteltu yhdistämään).

Tämän jälkeen hanketta koordinoidaan valvovien elinten ja paikallisen arkkitehtuurinhallinnan kanssa. Vain sen jälkeen, kun kaikki byrokraattiset menettelyt on saatu päätökseen, voidaan aloittaa tiilien, vaahtoblockien, puutavaran tai kehyspohjan laajennuksen rakentaminen. Joissakin tapauksissa valvontaviranomaiset tarkastavat rakennustyöt rakennustöiden päätyttyä, mikä määrittää, täyttääkö esine kaikki standardit.

Lisätietoa tiilitalosta: miten tehdä se itse?

Laajennus kotiin on erinomainen ratkaisu elävän tai liiketilan laajentamiseen minkäänlaisessa talossa. On tärkeää, että kaikki poikkeuksetta rakennustyöt voidaan tehdä henkilökohtaisesti.

Suunnittelun ominaisuudet

Useimmat ihmiset ostavat tai rakentavat asuntoja, rakentamalla mahdollisuuksia tällä hetkellä. Mutta talon laajentaminen, omistajat joutuvat lopettamaan rakentamisen välttämättömyyden tai halun perusteella. Ongelma, miten kiinnittää tarvittavat neliömetrit, saada kohtuulliset hinnat oikein ja perusteellisesti. Jälleen, jotta säästää, lähes kaikki haluavat rakentaa sen omilla käsillään.

Tietenkin tämä vaatii joitain kykyjä ja rakennusvalmiuksia sekä ymmärrystä työn teknologiasta, mutta tässä prosessissa ei ole mitään erityisen vaikeaa.

Ammattilaisten apua voi tarvita rakennuksen suunnitteluvaiheessa, kun liitäntään yhdistetään liitteen sisällä. Lisäksi rakenteiden suunnittelussa on usein vaikeuksia täytäntöönpanon valvontaelimissä. Useimmiten kiinnitys suoritetaan, jotta saadaan ylimääräinen huone, autotalli, veranta, terassi, varastotila, kuisti. On olemassa paljon vaihtoehtoja - kaikki määritellään omien pyyntöjen ja toiveiden perusteella.

Pääasiassa on pätevästi toteuttaa säätiön, seinien, kattojen rakentaminen ja rakennuksen eristäminen kosteuden vaikutuksesta ja lisäksi oikein liittyä uuteen rakenteeseen tärkeimpään.

Sivupalkki, jossa on yhdistetty katto, on hyväksyttävä ja yksinkertainen vaihtoehto, koska katto on vain hieman ulottuva laajennuksen koolle. Tämän tyyppistä valintaa varten ylimääräiset neliömetrit yksinkertaisesti täytetään päärakennukseen. Riippumatta käytetyistä materiaaleista on tehtävä sopiva säätiö.

Laajennus voi olla erikokoisia, mutta tarpeettoman suuret rakenteet, vaikka suurilla alueilla näyttääkin rumalta. Erillisellä katolla varustetun laajennuksen valinta on pääsääntöisesti kyseisissä tapauksissa, jos kattoon ei ole mahdollista asentaa itsenäisesti taloa. Tällöin rakennusaineiden ja ajan kustannukset lisääntyvät huomattavasti.

Tärkein kysymys on pääsääntöisesti säätiön rakentaminen, koska talon rakentamisen aikana ei ole todennäköistä, että laajennus valmistuu tulevaisuudessa. Tästä syystä kaikki perustukset, mukaan lukien kestävimmät, eivät kestä ylimääräistä kerrosta.

Jos on turvallista sanoa, että säätiö pystyy siirtämään ylimääräisiä ylikuormituksia, niin ennen rakentamisen aloittamista on tarpeen kuulla ammattilaisia, jotka eivät pelkästään tee vaadittuja laskelmia, vaan myös antavat suosituksia olemassa olevan säätiön vahvistamisesta omilla käsillään.

Voit tehdä omalla kädellä lisäosan CIP-paneeleista, hiilihapotetusta betonista, kaasulohkoista, metallista ja muista materiaaleista, jos noudatat asiantuntijoiden suosituksia. Voit käyttää perusteltua versiota tai paaluilla. Nykyään kaksikerroksinen nurkarakenne on varsin suosittu. Mutta joka tapauksessa sinun on ensin valmisteltava piirustus.

Tyypit ja materiaalit

Rakennusmenetelmä riippuu pitkälti asennettavista suunnittelupäätöksistä. Laajennuksia rakennukseen voidaan vaihdella. Ennen rakentamisen aloittamista on tarpeen selvittää, mihin tarkoitukseen rakennuksen pidennys on tarpeen. Tämä tekee päätöksen siitä, mihin materiaaleihin se tehdään, mitä säätiö on, viestinnän läsnäolosta tai puuttumisesta, lämpö- ja vedeneristysmääristä ja ominaisuuksista sekä monia muita tekijöitä. Laajennusten rakentamiseen käytettiin pääsääntöisesti puuta, tiiliä tai vaahtolohkoja.

Tietysti muita rakennusmateriaaleja voidaan käyttää toivomusten mukaisesti, mutta niitä pidetään eniten kysyttyinä.

Laajennus palkista

Puun käyttö laajennuksen rakentamiseksi on paras ja hyväksyttävin vaihtoehto lähes kaikissa tapauksissa. Tässä tapauksessa on mahdollista käyttää mitä tahansa puutavaraa, liimata, pyöristettyä. Puun ominaispiirteet mahdollistavat kaiken työn tekemisen poikkeuksetta omin käsin ja lyhyellä aikavälillä.

Puun tärkein etu on se, että sen tuotanto tapahtuu puuntyöstökoneilla, joten aina kun on mahdollista valita haluttu muoto, alkaen henkilökohtaisista vaatimuksista ja toiveista. Tehtaalla puuta käsitellään erityisillä yhdisteillä, jotka tarjoavat puun pitkäaikaisen kestävyyden erilaisiin haittavaikutuksiin. Riippumatta puutavaran tyypistä pidetään ympäristöystävällisenä.

Tarvittaessa puun ulkopinta voidaan leikata kaikenlaisilla päällystys- tai viimeistelyaineilla.

Tiilen laajennus

On syytä huomata, että laajennuksen rakentaminen tiilillä vaatii tiettyjen taitojen ja jonkin verran kokemuksen tiilimuurien suorittamisesta. Vain oikealla tavalla ja kaikkien tekniikoiden takia voit itse tehdä korkealaatuista asennusta oikein. Toisessa tapauksessa töiden suorittaminen edellyttää ammattilaisten palkkaamista tiilien ja vastaavien materiaalien hankkimiseksi.

Tiilien käyttäminen laajennuksen rakentamisessa on joitain erityispiirteitä. Jos tulevaisuudessa ei ole tarkoitus lopettaa tai leikata tiiliseinää muiden materiaalien kanssa, silloin tässä tapauksessa on parempi rakentaa jatke rakennuksen takapuolelta, sillä vaikka tiilenpidennyksellä on vain yksi kerros, niin sillä on vaikuttava paino, joten ennen sen rakentamista sinun pitäisi ajatella kaataa voimakkaita perusta.

Materiaalikustannukset laajennuksen rakentamisessa tiilillä ovat vaikuttavia suurelta osin johtuen kiinteän perustan tarpeesta ja ammattilaisten kutsusta. On hyvin vaikeaa yhdistää laajennus talon kanssa omalla tavalla.

Vaahtoblock-laajennus

Vaahtolohkojen kiinnitys on kestävä. Tämä materiaali ei vaadi merkittäviä kuluja eikä lisäeristeiden käyttöä. Vaaka-elementtien käyttö ylimääräisten tilojen rakentamiseen omalle kädelle on useita etuja.

Ei ole tarvetta täyttää sellaista vahvaa pohjaa, kuten käytettäessä tiiliä, koska vaahtoblockit, joilla on suhteellisen suuret määrät, ovat suhteellisen pieniä. Ja myös tällaisten lohkojen käyttö ei edellytä liitososan seinämien eristämistä lämmöneristyksellä, tällainen laajennus voidaan rakentaa henkilökohtaisesti ja paljon nopeammin kuin tiilillä.

On kuitenkin syytä huomata, että lisäkustannuksia vaahtolohkoja käytettäessä voi olla tarpeen rakenteen suojelemiseksi erilaisilta haittavaikutuksilta. Tähän tarkoitukseen käytetään yleensä liukuvaa tai vastaavaa tiiliä sekä muita materiaaleja.

Kehyksen jatke

Kehyksen rakentamisen kehys katsotaan myös ehdottomaksi hyväksyttävaksi vaihtoehdoksi kustannuksella, joka ei vaadi merkittävää kassavaroja. Runkorakenne on muodostettu metallipalkkien tai puupalkkien perusteella, jotka on sijoitettu erityistekniikan mukaan. Kaikki voidaan tehdä henkilökohtaisesti, mutta jos alan pätevyys on puutteellista, kannattaa ensin kuulla asiantuntijoita.

Kehyksen asentamisen jälkeen sisä- ja ulkoseiniä reunustavat tarvittavat rakennusmateriaalit, kuten MDF, lastulevyt ja muut.

Usein kiinnostunut kysymykseen asennuksen aikana, mikä lisäksi syntyy tehokas lämmöneristyskerros. Tällöin eristys voi olla polystyreenivaahto, eristyslevyt, mineraalivilla, suihkutuseristimet. Lisäksi eristystyypistä riippumatta eristetään myös kosteutta kestävistä eristysmateriaaleista.

On syytä kiinnittää huomiota useisiin ammattilaisten luovia ideoita.

 • Terassi. Nämä laajennukset ovat suosittuja kesäpäivinä. Omistajan pyynnöstä rakennetta voidaan kuitenkin eristää, varustaa ikkunalla ja käyttää talvella. Verandat on valmistettu mate- riaaleista, kuten vaahtomuovista ja puusta.
 • Kattilahuone. Jos talo alunperin suunniteltiin kesärakennukseksi, se ei välttämättä ota huomioon lämmityslaitteiden sijaintia. Tällöin on kiinnitettävä paikka lämmityslaitteiden asennusta varten.
 • Kylpyhuone. Tällaista laajennusta käytetään lähinnä kylissä, nimittäin maalaistaloissa, joissa ei aiemmin ole kylpyhuoneita. Tällöin huone on täytettävä mukavuuden lisäämiseksi. Rakennusmateriaaleista voidaan tehdä laajennus tiilitalolle.
 • Olohuoneet on kiinnitetty laajentamaan asuntoa. Joissakin tapauksissa tällaisten laajennusten koko voi olla suurempi kuin ensisijaisen rakenteen koko. Tällaisten huoneiden rakentamista varten käytetään tiilistä tai lohkojen rakennusaineita, harvemmin puuta.
 • Autotalli on valmistunut rakennukseen, jotta se säästyy, koska se on yhteinen seinämä tai lämmittää rakennuksen auton yhteiseen lämmitysjärjestelmään. Rakennettaessa autotallia useimmat niistä käyttävät runkorakentamista ja tiiliä.
 • Kylpy. Tämä laajennus on pääsääntöisesti liitetty taloon tai mökkiin. Tässä tapauksessa niillä on yhteinen seinä. Lokit käytetään yleensä tällaiseen kiinnitykseen.

Miten rakentaa laajennus tiilitalolle

Jos puutarhaviljelyn omistaja on päättänyt, että hän tarvitsee laajennusta tiilitalolle, ensimmäinen tehtävä on päättää tämän rakenteen tarkoituksesta. Jos sitä käytetään virkistäytymiseen, se voidaan rakentaa huvipuistojen tai terassien muodossa. Tarvittaessa veranta voidaan lämmittää ja muuttua suljetuksi terassiksi, joka toimii väliseinämaan ja talon sisäänkäynnin välillä. Tämä estää kylmän ilman pääsyn elävään tilaan. Niille, jotka asuvat talossa syksy-talvikaudella, eristetty laajennus on ihanteellinen vaihtoehto.

Laajennus voi toimia kuistina, terassina ja eräänlaisena eteisenä tiilitalolle.

Ennen rakentamisen aloittamista asianomaisen organisaation on suunniteltava ja hyväksyttävä talon laajennus. Useimmiten veranta on rakennettu etuovelta. Jos sitä ei yhdistetä talon sisäänkäynnin kanssa, sen on syötettävä se kadulta. Rakennuksen mitat valitaan riippuen talon ihmisten määrästä. Pienelle perheelle pinta-ala on 12 neliömetriä. Suunnittelussa on otettava huomioon talon ja sivuston yleinen tyyli. Ennen kuin teet laajennuksen tiilitalolle, sinun on täytettävä joitain muodollisuuksia. Kun suunnittelu on harkittu, ota yhteyttä rakennuksen suunnitteluosastoon. Täältä voit tilata valmiin projektin, jolla voit mennä kaupungin arkkitehtitoimistoon saadakseen luvan talon uudistamiseen. Tarkastelkaamme yksityiskohtaisesti, kuinka laajentaa taloa omiin käsiisi.

Valmistelutyöt

Oikeanlainen laajennus tiilitalolle omalla kädellä on aivan mahdollista. Aluksi on tarpeen merkitä alue. Tee näin poista hedelmällinen maaperäkerros, jota myöhemmin käytetään kukkapenkkien ja kukkapenkkien muodostamiseen. Alue ja taso.

Laajennuksen rajat on merkitty projektin mukaan. Koukkuja, joissa on kapronjohto, joka on venytetty niiden väliin, ajetaan rakenteilla olevan verannan kulmissa. Jokainen rakennus vaatii vankan perustan, josta voit valita pylväs- tai nauhapohjan. Laajennuksen perusta ei ole suositeltavaa yhdistää talon pohjaan, koska nämä rakenteet ovat erilaisia ​​kutistumisasteita.

On tarpeen jättää 4-5 cm: n etäisyydelle talon pohjan ja jatkeen väliin. Kun rakennat alustaa, harkitse suunnitellun rakenteen ja maaperän ominaisuuksien massan. Rakentamassa maaperää, kellarikerros on mahdollista, mikä johtaa verannan erottamiseen talon seinistä. Kevyet perustukset eivät kestä kalliimpia tiiliseinien painoa, joten niitä ei suositella rakennettavaksi. On parasta valita laajennuksen nauhatalusta.

Ennen kuin ne alkavat kaataa betonia betonille, ne kaivaavat kaivannon, jonka mitat riippuvat rakenteilla olevan verannan parametreistä. Kaivoon asetetaan vastaava rakenne, joka on tehty liuskeista yhdistävästä puusta. Betoni on valmistettu 3 osaa hiekasta, 1 osa sementistä, 6 osaa raunioista. Pidennyksen perusta kaadetaan kerroksiin, joista ensimmäiset kerrokset vahvistetaan suurilla kivillä. Yläkerros on tasoitettu haavasilla ja jätetty kovettumaan.

Kun ilman lämpötila on korkea, jatkojohtoa kostutetaan säännöllisesti vedellä, mikä auttaa välttämään halkeilua.

Rakennuksen laajennus tiilitaloon voidaan asentaa sarakepohjaan. Rakennuksen epämuodostumisen välttämiseksi maaperän vaipan vaikutuksen alaisena alustatukot asetetaan syvyyteen jäädytyslinjan alapuolelle.

Tiilenpidennyksen rakentamisen aikana tukipylväitä ajetaan paitsi kulmissa, myös rakenteen ympärysalueella, jonka askel on 50 cm

Rakennamme ulkoseiniä

Rakentamisessa sinun tulee käyttää materiaaleja ja työkaluja:

 • tiili;
 • sementti;
 • hiekka;
 • sora;
 • varusteet;
 • lapio;
 • kapasiteetti liuoksen valmistamiseksi;
 • lastalla;
 • puiset palkit;
 • lämmöneristysmateriaali;
 • kateaineita.
Projektin laajennus rakennukseen.

Jos haluat nopeasti rakentaa verannan, voit valita kehyksenrakennuksen. Hän on suunnittelija ja koostuu puukehyksestä ja valmiista paneeleista, joissa on ikkunoita ja oviaukkoja. Viimeistely voidaan tehdä välittömästi rakentamisen jälkeen. Tarvittaessa laajennus voidaan tehdä uudestaan. Nyt harkitsemme, miten laajennetaan tiilitalo.

Tiilien laajennus taloon on monimutkaisempi toteutuksessa, mutta voit silti rakentaa sitä itse. Ennen seinien rakentamista sinun on tarkistettava säätiön pinnan litteys. Jos se on epätasainen, tiilimuuraus voi romahtaa kutistumisen aikana. Rakennuksen tiiliseinän jatke kiinnitetään reikien avulla, jotka tehdään joka 3 tiilirivin kohdalla. Niissä varusteet asetetaan. Rakennuksen aikana talon tiilen jatko, lujitus pysyy muurien liitoksissa. Jotta tiilien välinen etäisyys ei osoittaudu liian suureksi, lujitustangot eivät saisi olla halkaisijaltaan liian suuria.

Ennen seinän seinän muodostaman seinämän muodostamista venyttää köysi, jonka avulla rivien vaakasuora asento tarkistetaan. Seinämän paksuus riippuu tiililiitteen tarkoituksesta. Jos veranta on asuinrakennus, seinälle asetetaan 2 tiilen paksuus. Kodinhoitohuoneisiin voidaan tehdä tiilimuuraus 1 riviin. Kun seinät on rakennettu, niiden yläosat on vahvistettu betonivyöllä. Tätä varten tehdään muotti, johon lujitussäike asetetaan ja betonia kaadetaan. Betonin kovettumisen jälkeen aloitetaan kerrosten rakentaminen. Autotalli on kiinnitetty taloon samalla tekniikalla, sen mitat riippuvat ajoneuvojen mitoista. Puinen pidennys on edullisempi vaihtoehto verannan järjestämiseksi.

Kuinka tehdä kattopääte

Viimeisessä vaiheessa rakennetaan katto, jota varten käytetään puupalkkeja. Ne asennetaan seinien yläosaan 70 cm: n askelin. Kiinteät rakennuselementit rakentamalla kulmat. Palkit voidaan yhdistää betonivyöhykkeellä ennen kunkin elementin vedenpitävyyden tekemistä. Paksut lamellit sijoitetaan paksuihin vaneriin tai puulevyihin, jotka lämmitetään sitten. Laajennus taloon voi olla mikä tahansa katon muoto. Useimmiten teki kallistusvaihtoehtoja, jotka koostuvat kattorakenteista. Seinälle on merkintä litteän viivan muodossa, jota pitkin tangot tukevat tangot kiinnitetään. Rattaiden tuki ovat kattopalkit tai seinien yläosat. Kaarteiden tulee työntyä 30 cm: n päähän seinistä suojatakseen ne sateelta ja sulavedeltä. Kattokomponentit kiinnitetään metallikulmilla.

Lopuksi

Liitteen laatu riippuu valitusta projektista ja materiaaleista. Puutavaran tai tiilamökin jatke voidaan valmistaa esivalmistetuista paneeleista, puusta tai tiilestä. Jokainen, jolla on vähäinen osaaminen rakennusalalla, voi rakentaa sen omilla käsillään. Pidennyksen pohja voi olla nauha tai pylväs.

Jokainen näistä syistä vaatii korkealaatuisen vedenpitävyyden.

Kun suoritat kaikki edellä mainitut suositukset, voit rakentaa laadukkaan ja kestävän rakenteen.

Laajennus taloon - yksinkertaiset ja edulliset ideoita puu- ja kivitalojen jälleenrakentamiseen (100 kuvaa)

Monilla on oma kesämökki, mutta ne, jotka jo ovat sitä, yrittävät tehdä siitä mukavan, mukavan, kätevän ja käytännöllisen. Ei niin usein, dachan talouden rakentaminen ja järjestely alkaa tyhjästä, niin sanotusti, avoimella kentällä. Pääsääntöisesti hankimme tontin jo rakennetuista rakennuksista ja jossain määrin varustetulla.

Kuitenkin näyttäisi siltä, ​​että ilmeinen etu on se, ettei ole tarvetta käyttää aikaa ja rahaa, sillä on omat "haittapuolensa" eli uuden omistajan on uudistettava kaikki tarpeensa ja ideoidensa perusteella mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Esimerkiksi tavallinen tilanne, kun ongelma-alue on riittämätön.

Tietenkin voit purkaa kaiken ja rakentaa uudelleen, mutta tämä on täynnä tällaisia ​​vaikeuksia ja menoja vaivaa, aikaa ja aineellisia resursseja, että tämä vaihtoehto ei sovi sinulle, tässä tapauksessa vain yksi asia - jatkaa laajentamista ja lisätä kokonaispinta-alaa sen vuoksi.

Kun tarkastellaan sivustojen sivuja valmiita vaihtoehtoja tai pikemminkin valokuvaa laajennuksesta taloon talliin, näet, että oikealla lähestymistavalla tämän ongelman ratkaisemiseksi tulos on täysin hyväksyttävää, ja kun otetaan huomioon alhaisemmat kustannukset verrattuna uusiin rakennusvaihtoehtoihin, siitä tulee ainoa oikea.

Katsotaan siis, kuinka laajennus tehdään omilla käsillänne, mitä tarvitaan tähän, millaisia ​​"epäkohtia" voi odottaa meitä tällä tavoin ja paljastaa joitain ilmeisiä näkökohtia.

Yhteenveto artikkelista:

Ajattelemme ja suunnittelemme

Kuten missään muussa liiketoiminnassa: ennen kuin alat leikata, asettaa tiilet ja yleensä - luoda rakentamistyön hätää, sinun on harkittava huolellisesti ja suunniteltava kaikkea. Muuten työn lopputulos, kaikki sijoitetut varat, käytetty aika ei ehkä vastaa odotuksiasi, tai mitään siitä ei tule, mutta surullinen kokemus, olet samaa mieltä - emme ole sitä, mitä odotamme ja tarvitsemme.

Ensi silmäyksellä voi tuntua, että suunnitelmasi tarvitsevat sinulle erityisiä taitoja tai tietoja, mutta ei ole mitään vaikeaa tai mahdotonta, kaikki riippuu haluavasi työskennellä ja oppia vähän. Asiantuntijoita pääsääntöisesti lähestytään viestinnän tarjontaa tai suunnittelun aikana tehtyjen laskelmien aikana.

Päätäksemme mitä tarvitsemme, mitä vaaditaan, ja tästä meidän on tiedettävä, millaisia ​​tyyppejä on olemassa ja mitkä ovat niiden erottavat piirteet. Joten ylimääräinen huone voi toimia:

Normaali katos

Tämä on yksinkertaisin vaihtoehto, eikä se edellytä perustuksen luomista: peruselementin perustana - ja tämä on laajennuksen katto, erityiset tukipylväät toimivat. Tässä tapauksessa seinät eivät ole ollenkaan pystytytettyinä, tai kaikki näytöt toimivat kuten ne, esimerkiksi voit tehdä elävän verhon erityisesti istutetuista kiipeilykasveista, jotka ohjataan aiemmin vahvistettujen lankojen avulla.

Lähtökohtana ei periaatteessa voida sanoa laajentamista sanan täydessä merkityksessä vaan se on pikemminkin päärakennuksen lisärakenne.

Kesähuone

Tämä voi olla veranta tai terassi. Kesähuone ei vaadi lämmittimien käyttöä, katto on kevyt materiaali ja koska rakenne on kevyt, säätö on helppoa ja halpaa.

Haittana on myös ilmeinen - tässä huoneessa voit rentoutua tai työskennellä vain lämpimän kauden aikana, talvella huone ei ole käytössä. Tärkeimpiin "eduihin" me arvostamme suunnittelun yksinkertaisuutta, alhaisia ​​materiaalikustannuksia ja rakentamisen nopeutta.

Täydellinen elinympäristö ympärivuotiseen asumiseen

Tässä tapauksessa käsittelemme täysipainoista päärakennusta. Huoneen mukavuus ja mukavuus riippuvat siitä, kuinka huolellisesti kaikki on suunniteltu, oikealla materiaalivalinnalla, asennuksen ja viimeistelyn laadusta.

Vaatii täydellisen perustuksen, katon, pääseinien rakentamisen. Tarvitaan jonkinlaista infrastruktuuria: lämmitys, sähkö, ilmanvaihto jne.

keittiö

Tämän tyypin valitseminen muistaa, että keittiö vaatii tiivistelemään koko viestintäluettelon eli rakentaessasi ei ainoastaan ​​huoneen vaan myös koko infrastruktuurin huolellisesti suunniteltu.

Yleensä keittiö tarvitsee lisää taloudellisia investointeja sinusta, ja siksi sitä käytetään harvoin lisähuoneeksi, lukuunottamatta yksinkertaista kesävaihtoehtoa.

Suosittu näkymä kesän asukkaille - autotalli

Huone itse vaatii sinua rakentamaan täyden arvon, kivi- tai betonirakenteiden, katon pääseinät. Sisäpuolella on oltava tarkastuskäyrä ja ajateltava vedenpitävää järjestelmää, muutoin kuoppa täytetään vedellä keväällä ja rankkasateiden aikana.

Huomaa, autotalli voidaan lämmittää, tässä tapauksessa sinun on laadittava sopiva suunnitelma ja tuoda lämmitys.

Saniteettitila

Kylpyhuoneet, suihkut tai saniteettitilat ovat toinen laajennustyyppi. Tämä vaihtoehto edellyttää koko teknisen viestinnän kompleksia: jätevesiä, vesihuoltoa jne. Ja jos se ei ole kesäsuihku, sillä on lämmitys ja myös ilmanvaihtojärjestelmä;

Tämä on yksi vaikeimmista vaihtoehdoista, ja erityispiirteiden ja teknisten ominaisuuksien vuoksi on parempi rakentaa kylpyamme erikseen.

Joten, kun tyyppi on valittu, luomme itse projektin, on tärkeää ennakoida kaikki sen hetket ja vaiheet. Suunnittelu otetaan asianmukaisesti huomioon, lopputulos kaikesta kovasta työstä ja kustannuksista riippuu suurelta osin laadusta ja tietosisällöstä.

Rakennustekniikka

Suosituimmat nykyään ovat kehyksen laajennukset, ne ovat yksinkertaisia, vaativat mahdollisimman vähän materiaalikustannuksia, nopeasti pystytettyinä. Seuraavat puiteknologiat eroavat toisistaan:

Runkopaneelitekniikka: paneelit, joissa on aukot, tehdään erikseen ja sitten paikan päällä kootaan yhdeksi rakenteeksi. Tämä menetelmä sopii erinomaisesti kivitalon laajennuksiin, puurakennuksiin pääsääntöisesti ei sovelleta:

Runko-kehystekniikka: sopii, kun tarvitset laajennuksen terassille tai pienelle huoneelle. Tätä menetelmää käytetään pääsääntöisesti kesäkoteihin. Suurin etu on muotoilun yksinkertaisuus ja se, että päälliköllä on laaja valikoima menetelmiä, materiaaleja ja vaihtoehtoja.

Kehystekniikka on optimaalinen, kun verannat, kesätilat ja muut lämmittämättömät ja yksinkertaiset rakennukset ovat tarpeen. Pääkaupungissa, koko kauden tiloissa tai autotallissa tätä menetelmää käytetään harvoin, koska rakenteen lujuuden vuoksi sen on vaikeutettava huomattavasti, eikä tämä ole aina suositeltavaa.

Pääkaupunkiseudulle sopivampi kivi- tai puurakenne. Niillä on turvallisuustaso ja muut vaaditut ominaisuudet.

Riippumatta siitä, mitä tekniikkaa käytät, oikea laajennus taloon on yksi tärkeä muotoiluominaisuus, eli sinun täytyy kiinnittää se päärakenteeseen. Tämän hetken merkityksen vuoksi pidämme sitä yksityiskohtaisemmin.

Liitäntä päärakennuksen kanssa

Lisätilan lisäämiseksi tarvitaan tarkkoja laskelmia ja tutkimusta. On otettava huomioon monet tekijät ja vivahteet, ja siksi on parempi antaa suunnittelua asiantuntijoille.

Itsenäisellä suunnittelulla ja asennuksella kiinnitetään erityistä huomiota säätiöön ja sen yhteyksiin tärkeimpiin. On tärkeää kiinnittää kunnolla seinät, katto, ottaa huomioon keskinäinen vaikutus ja kausittaiset muutokset.

Yleisin käytäntö on käytännössä raudoitustekniikan käyttö, ja raudat ovat lujitemuotoja. Erilaisia ​​kiinnittimiä käytetään laajalti.

On tärkeää asentaa katto asianmukaisesti, ajatella päälle ja tarjota veden poisto ylhäältä katolta, jos muotoilu on väärä, seinät ja katot saattavat märätä.

Joitakin oikeudellisia kysymyksiä

Jos päätät rakentaa laajennuksen kesämökkiisi, on tärkeää muistaa, että on tärkeää antaa kaikki lisärakennelmat asiaa koskevan lainsäädännön mukaisesti. Lisäksi rakennustöiden toteuttamiseksi saat ensin lupa suorittaa ne.

Jotta saat luvan ja suunnitellut kaikki tarvittavat asiakirjat, sinun on toimitettava asianmukaisesti toteutettu hanke.

Aloittaminen

Joten projekti, jossa suunnitellaan laajennuksen kaunista muotoilua, on valmis, tarvittavat luvat on saatu, tarvittavat työkalut ja kaikki rakennusmateriaalit ovat käytettävissä, voit aloittaa työskentelyn suoraan.

Tässä tapauksessa tekniikka ei ole erityisen erilainen kuin sekvenssi, ei joitakin ominaisuuksia. Tämä on tavanomainen työ seinien rakentamisessa aiemmin valmistetusta perustuksesta, asennuksesta kattoon, kattoon, lattian asentamiseen, tarpeellisten apuvälineiden asentamiseen, sähköjohdotuksen asentamiseen ja viimeistelyyn ulko- ja sisäpuolella.

Kuten näette, laajennus ei ole kovin erilainen kuin tavallinen rakennus, monessa suhteessa se on niitä lukuun ottamatta päärakennuksen kanssa tapahtuvaa erektiota. Siksi asennustyön kuvauksessa ei ole paljon järkeä, ja jos tarvitset, löytyy haluamasi tiedot.

Laajennukset tiilitaloon ovat halpoja, oikeita ja luotettavia

Useimmat ihmiset ostavat tai rakentavat talon perustuen mahdollisuuksiin tuolloin. Omistajat joutuvat tekemään talon laajennuksen lisääntyneistä tarpeista tai toiveista. Kysymys liittyy siihen, miten tehdä lisäliite, niin että se on halpa, oikea ja luotettava. Joten, jotta säästää, monet haluavat rakentaa sen omilla käsillään.

Hankkeiden valinta

Rakennustekniikka riippuu suurelta osin siitä, millaista tehtävää olette itse laajentamassa.

Esimerkiksi jos on olemassa hanke ja suunnitelmia tehdä ylimääräinen huone, niin uuden rakenteen pitäisi olla lämmin, vahva, ei eroa ominaisuuksista päärakenteesta.

Jos projekti liittyy siirtoon laajentamiseen, esimerkiksi keittiöön, sinun on esitettävä kaikki tarvittavat tiedot. Ja tietysti molemmissa tapauksissa sinun on valittava seinille tarkoitettu materiaali niin, että se on vahva ja luotettava - esimerkiksi se voi olla tiilistä tai muusta kiinteästä materiaalista valmistettu rakennus.

Jos tavoitteena on rakentaa kesäterassi omalla kädellä, kuistilla, lämmittämättömällä verannalla, on tärkeää ennakoida pohjan vedenpitävyys ja seinät ja katto voidaan rakentaa kevyistä materiaaleista. Joka tapauksessa on olemassa yleinen vaatimus: paksummat ja raskaammat seinät, sen on oltava vahvempi ja paksumpi. Näin ollen sitä suuremmat kustannukset.

Mitä tulee liitteen ulkoasuun ja muotoiluun, sitten tiilitalolle voit valita paljon sopusointuisia lisävarusteita - se voi olla perinteinen suorakulmainen muoto, neliön muotoinen puoliluku. Erittäin mielenkiintoinen versio lahden ikkunasta, se antaa talon elementtejä tämän rikas kartanon, vaikka talo itse ei ole kovin vaikuttava. Kiinnitysrakennuksen tekniikasta, joka on tyynyikkunan tyyli, käsitellään yksityiskohtaisemmin alla.

Materiaalin valinta

Rakennuksen kahden osan väliset liitokset on hyvin eristettävä vedosta.

Paras materiaali uudelle talon laajennukselle on se, josta talosta rakennettiin. Siksi, jos talo on tehty tiilestä, niin se olisi järjestettävä. Käytännössä ihmiset kuitenkin etsivät usein yksinkertaisia ​​ja halpoja, mutta lämpimiä materiaaleja, jotka eivät vaadi syviä perustuksia ja korkeita kustannuksia. Suunnittelustandardit mahdollistavat tiilien yhdistelmän puuta, vaahtolohkoja ja muita materiaaleja pitkin.

Mikä on tärkeätä tietää osan risteyksestä toiseen

On tärkeää tietää, että tiilitalo vaatii erityisolosuhteet uusien rakennusten liittymiseksi itselleen mahdollisuuksiin. Rakenteen erityispiirteistä ovat seuraavat:

 • tarvetta rakentaa päärakennuksen seinälle tukijalka, joka mahdollistaa talon kahden osan siirtämisen maaperän liikkeen mukaan;
 • puun lisääntynyt hygroskooppisuus vierekkäisten elementtien päätyistä taloon edellyttää ongelmajätteiden käsittelyä sekä puun huolellista vedenpitävyyttä tiiliseiniltä (tiili on kylmä ja kosteutta aiheuttava materiaali, josta puu kastuu jatkuvasti, jos sitä ei ole eristetty);
 • Rakennuksen kahden osan väliset liitokset on hyvin eristettävä vedosta ja hyvä tiivistysliitokset on tehtävä.

Talo, jossa erkkeri

Jos päärakennus on tiili, voimme suositella tiilipintaikkunan tekemistä - kaunis ja käytännöllinen tulos taataan. Se ei ole niin helppoa rakentaa erkkeri-ikkuna omin käsin, mutta kuitenkin kannattaa kokeilla. Kun hanke on valmisteltu ja laskettu, säätiö on valmis.

Tällöin säätiö kaadetaan samalla tavalla kuin päärakennuksen, ja kehys on aina kytkettävä talon runkoon.

Bay-ikkuna on rakennettu perinteiseen tukirakenteeseen:

 1. Tulevan pohjan kehällä kaivaa kaivanto, jonka syvyys on 40 cm leveällä pohjalla.
 2. Kaivannon pohjassa hajotetaan kerros hiekkaa ja sitten asetetaan kerros soraa tai roskaa. Kaada vettä.
 3. Asenna muotti ja täytä betoniseos, joka on valmistettu 2 osaan soraa tai roskaa hiekkaa ja sementtiä ja 0,7 osaa vettä. Odota, kunnes betoni on täysin asetettu. Uusi yhdistyy päärakoon vahvistamalla ja betonisoitavaksi laitteella laajennusliitokselle.
 1. Ulkopuolelta laaditaan paras, korkealaatuinen tiili. Jos tiilet ovat yli 3 mm: n kokoisia, muninta ei ole ihanteellisesti yhtä suuri.
 2. Kaasutilikaattilohkot asetetaan seinän sisään.
 3. Eristeenä valitaan yleensä mineraalivilla.
 4. Laattoikkuna on yhdistetty seinään monoliittisesti käyttäen vahvistuspaloja. Tätä tarkoitusta varten kaksi kolmasosaa talon tiiliseinän tiilistä on porattu reikiä, joihin teräsmetallin tapit työnnetään ja murskataan. Tämä on tehtävä muutamalla rivillä muurausta. Sen jälkeen asennettaessa nämä sauvat asetetaan saumoihin. Jos ne ovat saumoja paksumpia, leikkaukset tehdään oikeaan paikkaan tiilissä.

Kuinka kaunista tehdä erkkeri-ikkunoita tiilillä voidaan katsella videossa:

Kattorakenne

Kattoasennukseen:

 • Pallot asetetaan tiilien päälle - tangot 70 cm: n välein. Ne voidaan upottaa ylemmässä tiilihihnassa, jos kääritään kateaineen levyt kosteudelta;
 • helman vanerilevyt tai -levyt;
 • aseta eristyskerros;
 • ommella laatikko;
 • peitä katto metalliprofiileilla, laatoilla ja muilla materiaaleilla.

Seuraavaksi sinun on asennettava ikkunoita ja ovia. Sijoita sitten karkea ja valmiin lattia eristeeseen valmiiksi asetetuissa lokeissa, lämmitä ja peitä seinät sisäpuolelta.

Laajennus tiilitalleista baarista

Baarista tehty valinta on hyvä projekti, koska:

 • taloudellinen;
 • ulospäin houkutteleva (laajennukset taloon baarista näyttävät harmonista ja kaunista);
 • ei vääristä seiniä ja murtumia maaperän kutistumisen aikana puurungon alla pää- ja uusien rakenteiden kiinnityspaikassa.

Palkin puinen jatke asennetaan pohjaan, joka on tehty tavalliseen tapaan. Voit tehdä sen itse käyttäen edellä mainittua nauhamenetelmää.

Alapalkin mukaan kehyksen runko-osa on pohja. Kiinnittäminen taloon baariprojektista, johon perustetaan paalut tai pylväät. Seinät on pystytetty pitkin puuta, puuta, kattotuolia, aita ja katto asennetaan päälle.

Puun ja muiden suhteellisen kevyiden materiaalien pidennyksen rakentamisen tärkein hetki on saada aikaan maaperän kasaantuminen (kausittainen liike) ja siten seinien muodonmuutos. Ja tietenkin se, että kevyempi rakennus liikkuu eri tavoin kuin vanha ja raskaampi, mikä on tärkein perusta.

Jotta vältetään ongelmia tulevaisuudessa, älä unohda, että:

 • molempien perustusten on oltava samassa syvyydessä;
 • on mahdotonta tehdä kuurojen sitomista johtuen erilaisesta kutistumisesta;
 • Muista tehdä laajennusliitos.

Seinät on pystytetty pitkin puuta, puuta, kattotuolia, aita ja katto asennetaan päälle.

Kaikki muu riippuu siitä, miten teet työtä omalla kädelläsi, mitä muotoilua ja ajatusta laitat laajennetulle kodille.

Miten rakentaa laajennus tiilitalolle

Jos puutarhaviljelyn omistaja on päättänyt, että hän tarvitsee laajennusta tiilitalolle, ensimmäinen tehtävä on päättää tämän rakenteen tarkoituksesta. Jos sitä käytetään virkistäytymiseen, se voidaan rakentaa huvipuistojen tai terassien muodossa. Tarvittaessa veranta voidaan lämmittää ja muuttua suljetuksi terassiksi, joka toimii väliseinämaan ja talon sisäänkäynnin välillä. Tämä estää kylmän ilman pääsyn elävään tilaan. Niille, jotka asuvat talossa syksy-talvikaudella, eristetty laajennus on ihanteellinen vaihtoehto.

Laajennus voi toimia kuistina, terassina ja eräänlaisena eteisenä tiilitalolle.

Ennen rakentamisen aloittamista asianomaisen organisaation on suunniteltava ja hyväksyttävä talon laajennus. Useimmiten veranta on rakennettu etuovelta. Jos sitä ei yhdistetä talon sisäänkäynnin kanssa, sen on syötettävä se kadulta. Rakennuksen mitat valitaan riippuen talon ihmisten määrästä. Pienelle perheelle pinta-ala on 12 neliömetriä. Suunnittelussa on otettava huomioon talon ja sivuston yleinen tyyli. Ennen kuin teet laajennuksen tiilitalolle, sinun on täytettävä joitain muodollisuuksia. Kun suunnittelu on harkittu, ota yhteyttä rakennuksen suunnitteluosastoon. Täältä voit tilata valmiin projektin, jolla voit mennä kaupungin arkkitehtitoimistoon saadakseen luvan talon uudistamiseen. Tarkastelkaamme yksityiskohtaisesti, kuinka laajentaa taloa omiin käsiisi.

Valmistelutyöt

Oikeanlainen laajennus tiilitalolle omalla kädellä on aivan mahdollista. Aluksi on tarpeen merkitä alue. Tee näin poista hedelmällinen maaperäkerros, jota myöhemmin käytetään kukkapenkkien ja kukkapenkkien muodostamiseen. Alue ja taso.

Laajennuksen rajat on merkitty projektin mukaan. Koukkuja, joissa on kapronjohto, joka on venytetty niiden väliin, ajetaan rakenteilla olevan verannan kulmissa. Jokainen rakennus vaatii vankan perustan, josta voit valita pylväs- tai nauhapohjan. Laajennuksen perusta ei ole suositeltavaa yhdistää talon pohjaan, koska nämä rakenteet ovat erilaisia ​​kutistumisasteita.

On tarpeen jättää 4-5 cm: n etäisyydelle talon pohjan ja jatkeen väliin. Kun rakennat alustaa, harkitse suunnitellun rakenteen ja maaperän ominaisuuksien massan. Rakentamassa maaperää, kellarikerros on mahdollista, mikä johtaa verannan erottamiseen talon seinistä. Kevyet perustukset eivät kestä kalliimpia tiiliseinien painoa, joten niitä ei suositella rakennettavaksi. On parasta valita laajennuksen nauhatalusta.

Ennen kuin ne alkavat kaataa betonia betonille, ne kaivaavat kaivannon, jonka mitat riippuvat rakenteilla olevan verannan parametreistä. Kaivoon asetetaan vastaava rakenne, joka on tehty liuskeista yhdistävästä puusta. Betoni on valmistettu 3 osaa hiekasta, 1 osa sementistä, 6 osaa raunioista. Pidennyksen perusta kaadetaan kerroksiin, joista ensimmäiset kerrokset vahvistetaan suurilla kivillä. Yläkerros on tasoitettu haavasilla ja jätetty kovettumaan.

Kun ilman lämpötila on korkea, jatkojohtoa kostutetaan säännöllisesti vedellä, mikä auttaa välttämään halkeilua.

Rakennuksen laajennus tiilitaloon voidaan asentaa sarakepohjaan. Rakennuksen epämuodostumisen välttämiseksi maaperän vaipan vaikutuksen alaisena alustatukot asetetaan syvyyteen jäädytyslinjan alapuolelle.

Tiilenpidennyksen rakentamisen aikana tukipylväitä ajetaan paitsi kulmissa, myös rakenteen ympärysalueella, jonka askel on 50 cm

Rakennamme ulkoseiniä

Rakentamisessa sinun tulee käyttää materiaaleja ja työkaluja:

 • tiili;
 • sementti;
 • hiekka;
 • sora;
 • varusteet;
 • lapio;
 • kapasiteetti liuoksen valmistamiseksi;
 • lastalla;
 • puiset palkit;
 • lämmöneristysmateriaali;
 • kateaineita.
Projektin laajennus rakennukseen.

Jos haluat nopeasti rakentaa verannan, voit valita kehyksenrakennuksen. Hän on suunnittelija ja koostuu puukehyksestä ja valmiista paneeleista, joissa on ikkunoita ja oviaukkoja. Viimeistely voidaan tehdä välittömästi rakentamisen jälkeen. Tarvittaessa laajennus voidaan tehdä uudestaan. Nyt harkitsemme, miten laajennetaan tiilitalo.

Tiilien laajennus taloon on monimutkaisempi toteutuksessa, mutta voit silti rakentaa sitä itse. Ennen seinien rakentamista sinun on tarkistettava säätiön pinnan litteys. Jos se on epätasainen, tiilimuuraus voi romahtaa kutistumisen aikana. Rakennuksen tiiliseinän jatke kiinnitetään reikien avulla, jotka tehdään joka 3 tiilirivin kohdalla. Niissä varusteet asetetaan. Rakennuksen aikana talon tiilen jatko, lujitus pysyy muurien liitoksissa. Jotta tiilien välinen etäisyys ei osoittaudu liian suureksi, lujitustangot eivät saisi olla halkaisijaltaan liian suuria.

Ennen seinän seinän muodostaman seinämän muodostamista venyttää köysi, jonka avulla rivien vaakasuora asento tarkistetaan. Seinämän paksuus riippuu tiililiitteen tarkoituksesta. Jos veranta on asuinrakennus, seinälle asetetaan 2 tiilen paksuus. Kodinhoitohuoneisiin voidaan tehdä tiilimuuraus 1 riviin. Kun seinät on rakennettu, niiden yläosat on vahvistettu betonivyöllä. Tätä varten tehdään muotti, johon lujitussäike asetetaan ja betonia kaadetaan. Betonin kovettumisen jälkeen aloitetaan kerrosten rakentaminen. Autotalli on kiinnitetty taloon samalla tekniikalla, sen mitat riippuvat ajoneuvojen mitoista. Puinen pidennys on edullisempi vaihtoehto verannan järjestämiseksi.

Kuinka tehdä kattopääte

Viimeisessä vaiheessa rakennetaan katto, jota varten käytetään puupalkkeja. Ne asennetaan seinien yläosaan 70 cm: n askelin. Kiinteät rakennuselementit rakentamalla kulmat. Palkit voidaan yhdistää betonivyöhykkeellä ennen kunkin elementin vedenpitävyyden tekemistä. Paksut lamellit sijoitetaan paksuihin vaneriin tai puulevyihin, jotka lämmitetään sitten. Laajennus taloon voi olla mikä tahansa katon muoto. Useimmiten teki kallistusvaihtoehtoja, jotka koostuvat kattorakenteista. Seinälle on merkintä litteän viivan muodossa, jota pitkin tangot tukevat tangot kiinnitetään. Rattaiden tuki ovat kattopalkit tai seinien yläosat. Kaarteiden tulee työntyä 30 cm: n päähän seinistä suojatakseen ne sateelta ja sulavedeltä. Kattokomponentit kiinnitetään metallikulmilla.

Lopuksi

Liitteen laatu riippuu valitusta projektista ja materiaaleista. Puutavaran tai tiilamökin jatke voidaan valmistaa esivalmistetuista paneeleista, puusta tai tiilestä. Jokainen, jolla on vähäinen osaaminen rakennusalalla, voi rakentaa sen omilla käsillään. Pidennyksen pohja voi olla nauha tai pylväs.

Jokainen näistä syistä vaatii korkealaatuisen vedenpitävyyden.

Kun suoritat kaikki edellä mainitut suositukset, voit rakentaa laadukkaan ja kestävän rakenteen.