Mitkä ovat talon kiinnitetyn autotallin edut? Valikoima valokuvia

Maalaistalossa olevat autotallit saivat äskettäin suurta suosiota. Ensinnäkin, koska tällaisilla rakenteilla on useita etuja verrattuna yksittäisiin autotallirakennuksiin.

Tässä artikkelissa ymmärrämme, voidaanko autotalli kiinnittää taloon ja mitkä ovat tämän vaatimuksia.

Attached autotalli taloon: etuja

Joten, kun on autotalli kiinnitetty talon kannattava auton omistaja?

 1. Jos taloudellinen talous on tärkeä, oheinen autotalli maksaa paljon vähemmän verrattuna erilliseen rakennukseen. Erityisesti se mahdollistaa tarvittavat viestinnät suoraan kotiin ja säästää paljon rahaa.
 2. Tilaa säästävä on myös tärkeä niille, jotka omistavat pieniä tontteja. Loppujen lopuksi rakentaa erillinen autotalli, tarvitset vähintään 25 neliömetriä tilaa.
 3. Itse asiassa autotallin laajennus on ristikko itsenäisen autotallin huoneen ja sisäänrakennetun tilan välillä. Jotkut asunnon omistajat pelkäävät tätä vaihtoehtoa, koska he ovat varmoja, että epämiellyttävät tuoksut virtaavat taloon. Mutta tämä on väärinkäsitys. Liitteenä oleva rakenne säilyy täysin itsenäisenä eikä aiheuta haittaa.

Talossa oleva autotalli - kuva:

Materiaalit ja vaatimukset

Rakennuksen tärkeä kohta on rakennusmateriaalin valinta. Rautalevyt sekä tiilet ja siemupaneelit sopivat tällaiseen rakenteeseen. Jokaisella materiaalilla on sen edut ja sovelluksen ominaisuudet.

 1. Jos rakentaminen on tehtävä nopeasti, on parempi valita rautalevyt. Vaikka tämän mallin luotettavuusaste ei ole parhaimmillaan.
 2. Moderni sippi-paneeli tarjoaa helppokäyttöisyyden.
 3. Luotettavampi on harkittava tiiliseinävaihtoehtoa. Tällöin rakentaminen alkaa talon seinästä. Lisärakentaminen ja päärakennus yhdistävät yhteisen seinän.

Laajennusvaatimukset:

 1. Garage olisi sijoitettava rakennuksen vasemmalle tai oikealle puolelle.
 2. Pidennyksen kellarin syvyys verrattuna talon perustasoon ei saisi laskea. Joskus rakentajat sallivat tämän vaihtoehdon. Sitten kun maaperä kuumenee, molemmat rakennukset voivat huomattavasti muuttua.
 3. On parasta rakentaa autotalli talon kanssa. Sitten rakennuksissa on yhteinen perusta, ja maaperän kutistuminen tapahtuu samanaikaisesti.

 • Asiantuntijat suosittelevat, että autotallissa ei ole yhtä, mutta kaksi poistuu: yksi - taloon, toinen - vastaavasti, ulkopuolella.

  Rakennusten yhteinen seinä on eristettävä palamattomilla materiaaleilla, koska laajennus lisää palon riskiä asuinalueella.

 • Autotallissa tarvitaan palohälytys. Tulipalon sattuessa se toimii, ja talon omistajat saavat oikean signaalin saaneen toimia ajoissa.

  Toinen tärkeä asia - virallisen luvan saaminen. Ottaen huomioon, että kaikki asunnot on merkitty rekisteriin, epäjohdonmukaiset suunnittelumuutokset eivät salli tällaisen laitoksen oikeudellisia toimia tulevaisuudessa.

 • Portti ja katto

  Kuten tiedät, autotallin ovet ovat kolmesta tyypistä:

  • leikkauskuva;
  • klassinen keinu;
  • rullan suljin.

  Toisin kuin kääntöportit, poikkileikkaus ja rullaverhot ovat ensisijainen vaihtoehto. Syynä tähän on yksinkertainen: he eivät tarvitse ylimääräistä tilaa. Tällaisia ​​portteja ohjataan radioohjausjärjestelmällä.

  Lisäksi niillä on korkealaatuinen lämmön- ja äänieristys johtuen siitä erikoismateriaalista, joka on sijoitettu paneelien väliin, joista itse asiassa tehdään.

  Tällainen portti on erityisen edullinen talvella. Kun lumi putoaa, avaa työvoima ei tule. Ja portin leveys lasketaan koneen koon ja itse rakennuksen mukaan.

  Yleisin katon valinta katsotaan irtoavan. Ensinnäkin, koska verrattaessa päätyä, se on halvempaa ja yksinkertaisempaa, lisäksi rakenne, jossa tämä vaihtoehto on kompakti ulkoasu.

  Rakennuksen katolle tarvitset vähimmäismäärän materiaalia. Kaltevuuden kaltevuus on yleensä 20-30 astetta. Tarvittaessa voit myös tehdä 10. Mutta tässä tapauksessa rakenneosien pitäisi olla valmiita raskaaseen sademäärään.

  Paras tapa valmistaa katto on erityisten lattialevyjen käyttö, joilla on alhainen lämmönjohtavuus ja korkea äänenvaimennusaste. Samalla tämä lähestymistapa mahdollistaa paloturvallisuusongelmien ratkaisemisen.

  Ennen kerrostalon rakentamista, autotallin koon huomioon ottaen rakennetaan riippuva luiskat, joille tarvitaan 2 tukia. Jos rakennuksen leveys on enintään 4,5 metriä, kattotangot asetetaan kulmaan tukien kohdalla ja kiinnitetään. Jos leveys on yli 4,5 metriä, muotoilu vahvistetaan tukien avulla.

  Yksi autotalli - kuva:

  Perusrakenteen ominaisuudet

  Työn ensimmäinen ja tärkein vaihe on säätiön rakentaminen. Menestyksekkäin valinta on sen nauhan perusta. Vaikka, jos kiinteällä maaperällä on läsnä paikkaa, pylväsperusta voi olla käyttökelpoinen.

  Perustoimintojen ominaisuudet autotallin laajennukselle:

  1. Valmistetaan kaivanto, jossa parametrit vastaavat tulevaa rakennetta, syvyyden ollessa vähintään 70 cm.
  2. Pohjan pohjasta, rauniot ja hiekka kaadetaan pohjaan tasaiselle kerrokselle.
  3. Puinen muotti on asennettu kehän ympärille. Rohkeilla hiekkoilla on lujitustangoista valmistettu runko siististi.
  4. Sitten vahvistus kaadetaan tasaisesti betonilla. Jos koostumus on valmistettava etukäteen, lisäksi vesi, hiekka sementillä ja hienojakoinen sora. Työnopeuden kannalta hyödyllinen mikseri.

  Säätörakenteen loppuun saattamisen jälkeen saattaa syntyä säröjä, jotka johtuvat kohdistamattomuudesta kosketuspinnan ja talon välillä. Näkyvyyden syy on yksinkertainen: päärakennuksen kutistuminen on jo tapahtunut, ja lisärakenteen pohja istuu hyvin nopeasti, koska se on tuore.

  Jotta epämiellyttävät "yllätykset" tapahtuisivat, talon ja laajennuksen perustukset on yhdistettävä varusteisiin tai erityiseen muoviseoksiin.

  Muita suosituksia autotallihuoneen rakentamiseksi:

  1. Et voi rakentaa seiniä heti perustuksen jälkeen. Sen pitäisi kestää vähintään vuosi, jotta voidaan selvittää, onko säätiö säilyttänyt voimansa ja eheytensä. Jos ei ole halkeamia ja katkoksia, sidos on vahva ja rakentaminen voi jatkua.
  2. Jos katossa on katto, päärakennuksen katon korkeus ja toinen pää on erilainen. Siksi sateet (lumi, sade, rakeet) putoavat suoraan talon katolta toisen rakennuksen katolle. Epämiellyttävien seurausten välttämiseksi vaaditaan korkealaatuista kahden katon liitoksen vedenpitävyyttä.
  3. Autotallin kaltevuus on suuri verrattuna pääkäyttöön. Sitten kosteus ei kestä sitä. Kiinnityspaikassa on parasta kiinnittää sinkittyä aluetta niin, ettei vuotoja tapahdu.

  johtopäätös

  Tätä laajennusta suositellaan käytettäväksi muuhun tarkoitukseen. Esimerkiksi sen katto voi olla upea istuinalue. Materiaalien valinta mahdollistaa sen rakentamisen talon tyyliin. Sinun täytyy rakentaa autotalli rakennussääntöjen mukaisesti ja voimassa olevien lakien mukaisesti. Sitten voit toivoa korkealaatuisesta ja kestävästä tuloksesta.

  Kuinka kiinnittää autotalli taloon omalla kädelläsi

  Comfort on erittäin tärkeä useimmille ihmisille. Erityisesti asuntojen ja kuljetusten osalta. Auto - on ollut pitkään kaikkien kiireisten henkilöiden ominaisuus, koska ilman henkilökohtaisia ​​kuljetuksia on mahdotonta saada aikaa suunnitelmien toteuttamiseen. On välttämätöntä, että henkilöauto on aina saatavilla ja käsillä. Siksi autotallin talon laajentaminen alkoi kiinnostaa monia auton omistajia.

  Miten rakentaa laajennus

  Rakentamaan toimivaa rakennusta auton ylläpitämiseksi erillisenä rakennuksena tai rakentamaan autotalli, joka on liitetty taloon, on päätös, jonka pitäisi tietää kunkin rakennuksen ominaisuuksista. Vain ammatti-asiantuntijat voivat suositella jotain erityistä riippuen asiakkaan tavoitteista ja rakennusalueen alkuperäisistä tiedoista. Jotta ymmärtäisit miten autotallin liittäminen taloon omilla käsilläsi, sinun on ymmärrettävä kaikki rakennuksen vivahteet.

  Garage, laajennuksena taloon, pidetään helpoimmin käytettäväksi. Houkuttelee monien autojen omistajia ja säästää rahaa kulutustarvikkeisiin.

  Sijainnin valitseminen autotallin laajennukselle

  Suunnittele autotallin laajennusta yhdistettynä taloon etsimällä paikka, johon on mahdollista yhdistää tarvittavat yhteydet rakennuksen jo olemassa oleviin moottoriteihin. Autotallissa on oltava kaikki tarvittavat toimintaedellytykset:

  • Vesijohto ja viemärit jätevedelle.
  • Hyvä johdotus.
  • Lämmitysjärjestelmä.
  • Palohälytysjärjestelmä.

  Älä unohda asentaa paloturvallisuusjärjestelmää autotalliisi. Loppujen lopuksi autotallitalo yhdessä talon kanssa on lisääntynyt vaara, koska se sisältää palavia aineita.

  Tutkittuaan viestintäjärjestelmän toimittamista koskevaa suunnitelmaa on määriteltävä asema alueella. Myös talon laajennuksen tulisi sopusoinnussa ympäröivään ympäristöön.

  Jotta ymmärtäisit kuinka autotalli kiinnitetään kunnolla taloon, kannattaa tutustua keskeisiin vaatimuksiin. Niitä on noudatettava esineessä työskentelyssä:

  • Rakennuksen on oltava asunnon pääsisäänkäynnin vasemmalla tai oikealla puolella. Yksi katto yhdistää molemmat rakennukset luovat harmonisen ulkoasun.
  • Liitteenä olevassa rakennuksessa on kaikkien paloturvallisuusmääräysten mukaan oltava kaksi uloskäyntiä. Yksi niistä on vapaa, sillä tulipalon sattuessa on mahdollista evakuoida.
  • Talon ja autotallin yhteinen seinä olisi käsiteltävä tulenkestävillä aineilla.
  • Älä säästä pohjalta. Monet uskovat, että tämän rakennuksen massa on melko pieni, joten säätö voidaan tehdä matalaksi. On epätodennäköistä, että kuka tahansa haluaisi tarkistaa tämän lausunnon itselleen. Garantiin tarvitset vankan perustan, joka kestää rakennuksen painon ja itse auton.

  Yhdistetty rakentaminen talon kanssa näkökulmasta, että lämpö tulee aina talon seinältä. Myös yhteisen luukun ansiosta pääset helposti autotallihuoneeseen, vaikka sää on huono.

  Sopivat materiaalit autotallin rakentamiseen

  Jos haluat kiinnittää autotallin kotiisi, sinun on huolehdittava materiaalien laadusta sen rakentamiseksi. Sinun pitäisi päättää, mitkä tehtävät rakennuksen pitäisi suorittaa ja mikä sen ensisijainen ominaisuus on:

  • vahvuus;
  • rakentamisen nopeus;
  • säästää rahaa ja yksinkertaista prosessia.

  Luotettavin katsotaan tiilenrakentamiseksi. Rakenteessa käytettävä metalli säästää aikaa rakentamiseen. Tämän vaihtoehdon haitta on alttius korroosiolle. Tämä vaihtoehto olisi sopivin, jos haluat liittää autotallin tiilitaloon.

  Betonilohkojen käyttö nopeuttaa rakennusprosessia, mutta lohkopintojen on täytettävä sekä sisä- että ulkopuolelta.

  Säätiön valinta

  Ilman kiinteää pohjaa valmistelematta maa-alueen piirteet eivät välttämättä estä kuormien tasaista jakautumista. Jotta tulevaisuuden ongelmat voitaisiin välttää, on parempi hoitaa vahva rakennusperusta. Kiinteä maa mahdollistaa pylväspohjan sijoittamisen. Useammin käytetty nauha vaihtoehto. Se soveltuu useimmille maaperityypeille.

  Todistettu teknologia auttaa selviytymään talon kiinnitetyn autotallin perustaksi:

  • on puhdistettava koko rakenteilla korjattu alue pilaantumisesta ja pehmusteesta. Kuljetuksella on oltava esteettömät pääsyn rakennustyömaalle;
  • perusteet on valmistettava käytettäväksi;
  • rakentaa muotti, on tarpeen valmistaa puiset kilvet;
  • kaivetun kaivannon on vastattava suunniteltua pohjaa.

  Kuinka kiinnittää autotallin perustan taloon?

  Kuinka helppoa ja nopeaa yhdistää autotallilaatikko ja asuinrakennus riippuu monista tekijöistä: seinien rakennusmateriaaleista ja menetelmistä sekä asuintilasta. Jos rakennus on tarpeeksi massiivinen ja maa on monimutkainen, kahden rakennuksen yhdistäminen on vaikeampaa. On olemassa useita tapoja kiinnittää ylimääräinen rakennus talon seinälle:

  • raudoitus- ja tiivistysmassan siirtymäkaapeli auttaa yhdistämään kaksi perustaa;
  • jos maa ei ole kovin vahva ja rakennukset ovat raskaita, ne voidaan erottaa kahdesta itsenäisestä rakennuksesta;
  • paras vaihtoehto olisi täyttää autotallin kellari yhdessä päärakennuksen rakentamisen kanssa.

  Varoitus! Ennen kuin autotallin laajennusta suunnitellaan taloon, on parempi tutkia etukäteen kaikki suunnitellun laajennuksen parametrit ja rakennusalueen alkuperäiset mahdollisuudet.

  Laajennuksen rakentaminen

  Taloudellisin ja nopein tapa on lisätä eri kokoisia huoneita sandwich-paneeleihin. Tämä muotoilu on erittäin helppoa ja sillä on paljon etuja, niitä voidaan käyttää edullisesti.

  Tämä laajennus voidaan kiinnittää puutaloon ja tiiliin. Maaperän paine on niin merkityksetön, että pidennys voidaan asentaa mahdollisimman lähellä asuintaloa. Vaara, että rakennus on epämuodostunut ja puristuu, on hyvin alhainen.

  Rakennuksen suunnittelu

  On tärkeää, että emme unohda antaa uutta rakennetta: laajennus autotalliin tai taloon - kaikki on sovitettava yhteen kaupungin arkkitehtuuritoimistossa sekä palotarkastusviranomaisten kanssa. Päärakennuksen muutoshanke on saatava päätökseen ennen rakentamisen aloittamista. Jos suunnittelet rakennuksen erillisenä rakennuksena, se on palovaaran vuoksi 6 metrin etäisyydellä muista rakennuksista.

  Ennen rakentamista sinun on sovitettava yhteen naapureidesi kanssa tekemäsi toimet välttääksesi ongelmia tulevaisuudessa. Kiinnittäminen autotalliin kestää myös jonkin aikaa.

  Läpikulku talosta autotalliin, joka on kiinnitetty taloon, on laajennuksen pääviihtyvyys. Mutta kuljetuspaikka on paikka, jossa lian ja pölyn lisäksi on haitallisia kaasuja, jotka päästävät helposti taloon. Tämän välttämiseksi pakojärjestelmän on toimittava käytävässä.

  Jotta saavutat laadukkaan tuloksen ja voit nauttia uuden autotalliasi mukavuudesta, sinun on otettava huomioon kaikki vivahteet rakennuksen laajennuksesta päärakennukseen. Jos noudatat kaikkia turvallisuusstandardeja rakentamisen aikana, taloon kiinnitetty autotalli kestää useita vuosia.

  Asennettu talon autotalli - säätiö

  Taloon kiinnitetty autotalli on kätevä, mutta ei niin yksinkertainen kuin se tuntuu. Perusta tässä tapauksessa on suunniteltava erityisen huolellisesti.

  Kiinnitetty sandwich-paneelien autotalliin

  Sandwich-paneelien autotallin taloon kiinnitetty ei aiheuta kuormaa talon vallan rakenteeseen eikä sen perustukseen. Loppujen lopuksi se on kevyt runkorakenne, seisoo lähellä taloa. Kaikki on yksinkertaista, luotettavaa ja kestävää.

  Asennettu taloon iso autotalli

  Mutta suuri autotalli on toinen asia. Sen paino aiheuttaa huomattavaa kuormitusta kentällä, mikä voi johtaa paitsi alustan perusteelliseen kutistumiseen myös talon perustuksiin. Tuloksena on seinien halkeamia ja suurien korjausten tarve. Tällainen kehitys kohtuullisella tavalla rakentamiseen on kuitenkin epätodennäköistä. Mutta kuilu talojen ja laajennusten välillä, luultavasti olin omien silmäni ja useammin kuin kerran. Mutta laajennuksen tekeminen omaan kotiini haluan tehdä kaiken täydellisesti.

  Muutamia vinkkejä peruskorjausten valitsemisesta

  Laajennuksen perusta on parempi tehdä samoin kuin päärakennuksen perustana. Jos talo on nauhan pohjaan, on suositeltavaa tehdä jatko nauha-pohjalla. Tämä johtuu siitä, että erilaisten perustelut toimivat eri tavoin maan kanssa. Mutta saman tyyppiset perustukset voivat tehdä täydellisen parin.

  Suljettu tai avoin silmukka, kun kyseessä on nauhapinta

  Jos maaperä ei ole ongelmallinen, päärakennus ei vähentynyt huomattavasti ajan myötä, eikä jatke ole liian raskas maaperälle, joten laajennuspohjan ääriviivat voidaan avata. Jos maa on ongelmallinen, on parempi tehdä ääriviivat suljettuina, joten se on luotettavampi.

  Asennettu talon autotalliin - avattu ja suljettu säätiö

  Säätiön yhteys

  Kaksi pohjaa (tämä koskee laattojen perustuksia ja nauhalevyt) voidaan liittää jäykästi tai käyttämällä laajennusliitintä. Kova kytkentä on suositeltavaa ongelmatonta maaperää kohden, mikäli jatke ei ole liian raskas.

  Laajennusliitosta tulee käyttää, kun on mahdollista, että perustukset luovat lopulta eri kutistumisen. Laajennusliitoksen ansiosta ne voivat siirtyä suhteessa toisiinsa vahingoittamatta talon rakenteita ja jatkoa.

  Asennettu talon autotalliin - jäykkä liitos perustuksiin

  Yksityiskohtaisemmin siitä, kuinka taloon kiinnitetty autotalli ja sen perusta on kiinnitetty päärakennukseen, kerron seuraavassa artikkelissa "taloon kiinnitetty autotalli - perustusten liittäminen".

  Jos rakennat talon

  Jos rakennat taloa, harkitse mahdollisuutta rakentaa laajennus. Esimerkiksi se voi olla taloon kiinnitetty autotalli. Yritä ennakoida tätä hetkeä suunniteltaessa talon perustusta.

  Kuinka kiinnittää autotalli taloon

  Nykymaailmassa ihminen pyrkii luomaan itselleen mahdollisimman pienen asuinpaikan, minimoimalla paitsi asuinalueen ulkoraja-arvot, mutta tekemällä monikerroksisia rakenteita talon sisäpuolella niin, että niihin mahtuu enemmän tarpeellisia asioita ja kodin tarvikkeita.

  Garage kiinnitetty tiilitaloon. Kuvavalokuva rakentamisen aikana

  Tällaiseen tarkoitukseen talossa, jossa on liitteenä oleva autotalli, on ihanteellinen, säästää erillisen autotallin ja auton vartijan rakentamista sekä eliminoida päivittäin kulutettua aikaa, joka ylittää etäisyyden kotiin autoon. Tämä autotalli on myös eräänlainen varasto tietyntyyppisille asioille ja sopivan järjestelyineen lepo- ja rentoutumispaikka.

  Kuitenkin, jotta autotalli kiinnitetään taloon, jonka perusta on itsenäinen ja rakennettu etukäteen, on useita esteitä.

  1. Ensimmäinen niistä on luonnollisesti autotalli-kellarin pätevä lahti.
  2. Toinen syy kuuluu ensimmäisestä - autotalli on alue, jolla on suurempi tulipalovaara, joka edellyttää varotoimenpiteiden toteuttamista.
  3. Kolmas syy on kaikkein epämiellyttävä - oikeudellinen. Se on velvollinen käsittelemään ja julkaisemaan paljon asiakirjoja, joiden avulla autotalli-talon omistaja voi myöhemmin lopettaa kokonaan omaisuutensa.

  Autopaikan laajennuksen optimaalinen sijainti

  Autopaikan laajennuksen oikea sijainti tontilla suhteessa taloon ja lähirakennuksiin

  Ennen kuin aloitat suunnitella autotallin liittämistä tiilitalolle, sinun on kiinnitettävä huomiota useisiin rakennustöiden ja asettelun näkökohtiin. Luodessasi oheisen autotallin, asuinrakennuksen viestintä todennäköisesti viedään siihen - sähkö, mahdollisesti lämmitys, vesi- ja viemäröinti. Edellä todettiin, että määritelmänsä takia autotalli on paikka, jossa on lisääntynyt palovaara, ja liitteenä oleva autotalli on vieläkin enemmän, koska suuren määrän haihtuvia palavia seoksia läsnäollessa autotalli-ilmassa lisää räjähdysvaaraa. Täten on tarpeen suorittaa palohälytysjärjestelmä autotalliin ja varustaa se sammutusvälineillä.

  Ja vielä autotalli kiinnitetty taloon, hyvät ja huonot puolet sen läsnäolosta on sama. Epäilemättömiä etuja ovat henkilökohtaisen asumistilan kasvu, lämmönsiirron säästäminen - autotallin vieressä oleva seinä on aina lämmin; Epäilemättömänä etuna on myös lumen ja jään sulaminen kevyestä käyttöpaikasta.

  Näistä pluses on miinukset lähellä talon ja autotalli. Ajotieltä on mielenkiintoinen osa henkilökohtaista tonttia.

  Liitteenä olevan autotallin seinät ja erityisesti talon vieressä oleva seinä on eristettävä tulenkestävillä materiaaleilla, jotta vältetään tulipalon heittäminen asuntosektorille.

  Näin taloon kiinnitetyt tiilen autotallit ovat paras vaihtoehto turvallisuuden ja eristämisen kannalta.

  Garage katto. Rakennusvaiheet

  Autotallin katto ja laite:
  1. tukilevy;
  2. jyrsintä;
  3. kattotuolit;
  4. hylly;
  5. kiinteä kassi;
  6. Vedeneristys;
  7. katto;
  8. metallipinnoitus;
  9. Levyjen pohjaosa 100x50

  Tietyt ongelmat voivat syntyä autotallin katon suunnittelussa ja käytössä. Jos talon katto on autotallin katon yläpuolella, tippuu korkeammasta katosta ja kertyy alempaan sademäärään, aiheuttaa pinnan korroosiota tai veden sisääntuloa autotallin sisätilaan. Näiden prosessien estämiseksi sinun pitäisi huolehtia autotallin lattian hyvästä vedeneristämisestä ja käyttää kunnollista materiaalia sen rakentamiseen.

  Taloon kiinnitetyn autotallin katto kärsii erityisesti veden korroosiosta, jos se koostuu rautalevyistä - rakennuksen kannalta edullisin ja helpoin on autotallin suojus, mutta ei luotettavin. On parasta luoda yksikerroksisia kattoja metalliprofiileista tai levyistä, jotka yhdistyvät liuskekiviin. Tällainen katto on melko nopeasti ja helposti asennettavissa, mikä luo kaikki edellytykset sille, että se päällystetään eristemateriaaleilla.

  Analysoimme samanlaisen katon rakentamisen vaiheittain.

  • Itse katto asetetaan vartaloon, joka on kehitetty kehyksestä kiinnitetyistä levyistä.
  • Levyt asetetaan peräkkäin 10 cm: n välein.
  • Tällaisen katon päällysteen tulisi olla mahdollisimman vähän ääni- ja vedeneristys, joten se voidaan peittää useilla aaltopahvilla.
  • Levyt kiinnitetään erityisillä ruuveilla tiivisteissä.

  Taloon kiinnitetty autotalli, jossa edellä kuvattu katto, ei näytä asuintalosta kiinnitettynä, vaan muodostaa yhdessä täydellisen arkkitehtonisen kokonaisuuden.

  Rakentaminen: autotalli: materiaalit ja työkalut

  Kun tarvittavat paperit on täytetty ja viimeistelty tällaisen autotallin rakennussuunnitelma, on aika hankkia tarvittavat työkalut ja materiaalit.

  Kestävin ja ympäristöystävällisempi vaihtoehto tässä mielessä on tiili. Tiilen autotallin rakentaminen alkaa asuinrakennuksen seinän kanssa.

  Lisäksi on mahdollisuus asentaa autotalli sip-paneeleista - menetelmä on nopea käsi ja helppo toteuttaa. Kattolevyssä käytettävään puuhun on myös tiukkoja vaatimuksia - sen on oltava täysin kuiva ja sileä, ilman solmua.
  Video-ohjeet katon rakentamiseksi autotalliin:

  Kuinka kiinnittää autotalli taloon, kun lompakossa on keinoja kaikkein vaatimattomimmalle vaihtoehdolle?

  Perustaminen autotallin ja talon

  Käytä metallilevyjä materiaalina. Tällainen materiaali ei kuitenkaan ole luotettava, ja siitä rakennettu autotalli on myös lyhytikäinen.

  Työkalusarjaa edustaa tavallinen taloudellinen valikoima - vasara, ruuvit, ruuvitaltat, perforator, lapiot ja niin edelleen - sekä säiliö sementin, roskien, hiekan sekoittamiseksi siinä tapauksessa, että kaataminen tapahtuu manuaalisesti. Myös rakentajan on hankittava varusteet, lanka ja lokit itse autotallin runkoon. Tällaisia ​​eksoottisia laitteita hitsauskoneella ja automaattisella betonisekoittimella käytetään kerran.

  Erillinen keskustelun aihe on tulevaisuuden autotallin kytkentäkehys.

  Tosiasia on, että taloon kiinnitetyn autotallin perustaminen, huolimatta sen yksinkertaisesta nauha-muottirakenteesta, on kiinnitettävä talon tärkeimpään perustukseen tietyllä tavalla. Tämä kiinnitys takaa autotallinrakennuksen vakauden sekä autotallin pohjan jäädyttämisen aikana että sen jatkotoimenpiteiden aikana.

  Kuva autotallin laajennuksesta taloon.

  Tällainen "perustavanlaatuinen" kytkentä estää märän tuoreen betonin uppoamisen ensimmäisen olemassaolovuoden aikana ja oviaukot yhteisessä seinämässä - halkeamien ilmenemisestä ja niiden tuhoamisesta.

  Kahden säätiön välinen sidos tapahtuu ennen autotallin alueen täyttämistä.

  1. Ensimmäisessä tapauksessa sen vahvistusverkko on yhdistetty asuinrakennuksen pohjan vahvistetun verkon kanssa hitsatulla langansidolla, ja tuloksena oleva rivi kaadetaan betonilla yhdessä autotallin perusseinämän kanssa.
  2. Toisessa menetelmässä lävistetään lävistys 20 cm: n syvennyksen alapuolella olevan talon pohjaan. Siinä on ajettava sopivan koon, jonka pituus on 50 cm, reikiä.
  3. Kun kolmas menetelmä kiinnittää kaksi perustetta, se edistää niiden itsenäistä kutistumista. Kun se on rakennettu tiiviisti perustuksiin jätetään pieni aukko - aukko, joka on täynnä muovimateriaalia.

  Yhteenveto: ammatillinen neuvonta

  Täyttämällä autotallin laajennuksen perustan taloon

  Yhteenveto kaikista edellä mainituista tiedoista voi tulla lähelle päälliköiden neuvoja, jotka paljastavat vivahteet siitä, kuinka autotalli kiinnitetään taloon omiin käsiinsä.

  • Useimmiten asuinrakennuksen eteläinen seinä on valittu kiinnitetyn autotallin rakentamiseen. Yhteinen seinä säästää rakennusmateriaalia ja estää seinän tuhlaamasta lämpöä turhaan.
  • Seinien rakentaminen ei voi alkaa odottamatta säätiön koko sadetta ja kiinteytymistä. Tämä aika on vähintään yksi vuosi. Jos tämän jälkeen ei ole muodostunut halkeamia tai vaurioita, voit aloittaa seinien rakentamisen.
  • Kun kyseessä on autotallin ja talon kattojen erilaiset korkeudet, autotallin kaltevuuden kaltevuus tulisi tehdä enemmän kuin brownie. Tämä estää ilmakehän kosteuden kerääntymisen katon liitoksissa ja osuu seinään. Kahden katon sulkemispaikassa on välttämätöntä asentaa galvanoitu metallikulma, jonka pitäisi mennä katon alle 30 cm. Tämä on yksi varotoimista vuotojen varalta.
  • Useimmiten nykyaikaisessa venäläisessä todellisuudessa löytyy yksi tarina talo, jossa on liitteenä autotalli, joka on tehty tiilestä tai puusta. Yhdistämällä nämä kaksi vyöhykettä yhteiseen seinään sijoitettuun oviaukkoon ei ainoastaan ​​helpota autojen pääsyä autossa huonojen sääolosuhteiden aikana, vaan myös visuaalisesti laajentaa henkilökohtaista tilaa, mikä lisää tilaa rentouttaville omistajille.
  • Seinä, johon autotalli kiinnitetään, voidaan tehdä vain tulenkestävistä materiaaleista.
  • Aukon vähimmäiskorkeus tulevilla vauhdissa olevilla autotallinovilla on kaksi metriä, aukon leveys määräytyy koneen leveyden mukaan, ja siihen lisätään puoli metriä. Sisätilojen tehokkainta käyttöä varten portit siirtyvät sivulle, useimmiten - oikealle.
  • Liitteenä olevan autotallin lattian on oltava 10-15 cm maanpinnan yläpuolella.

  Onko mahdollista asentaa autotalli taloon ilman lupaa tehdä sitä?

  Rakennusten luvaton rakentaminen, jopa omalla alueellaan, aiheuttaa tulevaisuudessa useita ongelmia omistajalleen. Siksi on helpompi valmistella rakennustöiden vaatiman asiakirjapaketin ja ottaa ne yhteyttä paikallishallinnossa. Pakettien tulee sisältää kopio teknisestä passista, kaikkien kiinteistöjen omistajien (jos sellaiset ovat lapsia, kopioita ja syntymätodistuksia) kirjalliset luvat, valtion omistusoikeus, sovittu rakentamissuunnitelma, lattiat kerroksittain suunnitellut kopiot, omistusoikeuden kopio, todistukset BTI: stä. Tärkeä rooli tässä ovat rakennuksen arkkitehtonisen hallinnan dokumentaatiot, joihin on liitetty oheinen tulevaisuuden autotalli.

  Kuinka kiinnittää autotalli taloon?

  Henkilö pyrkii optimoimaan asuintilansa, etsimään tarvittavat asiat, esineet ja kuljetusvälineet mahdollisimman lähelle. Ilman autoa, jolla on moderni elämän rytmi, on vaikea tehdä, joten on toivottavaa, että se on aina käden ulottuvilla. Taloon kiinnitetty autotalli säästää paitsi tilaa myös taloudellisia resursseja.

  Rakenna erillinen autotalli tai liitä olemassa olevaan rakennukseen - kysymys, joka edellyttää pohdintaa. Kussakin tapauksessa on etuja ja haittoja. Valitse paras vaihtoehto auttaa asiantuntijoiden suosituksia.

  Talossa oleva autotalli luottaa autonkuljettajien sydämiin luottavaisesti. Se on helppo selittää. Loppujen lopuksi rakentaminen säästää rahaa ja suosikki auto on aina siellä. Voit viettää vapaa-aikaa autotallihuoneessa aiheuttaen ärsytystä rakkaille pitkällä poissaololla.

  Kuinka kiinnittää autotalli taloon kiinnostaa monia auton omistajia

  Parhaan sijainnin valitseminen

  Laajennuksen suunnittelun aloittaminen arvioi mahdollisuutta yhdistää käyttölinjat olemassa oleviin rakennustöihin. Garage-tila on toimitettava:

  • Vesi- ja viemäröintijärjestelmä.
  • Luotettava johdotus.
  • Lämmitys (ympärivuotiseen käyttöön).
  • Palohälytysjärjestelmä.

  Älä unohda asennusta luotettavan palohälytysjärjestelmän autotalliin. Talossa oleva autotalli on lisävaaran aiheuttama polttoaineen ja voiteluaineiden varastointi lähiympäristön lähellä.

  Määritä sijainti, kun olet työskennellyt viestinnän tarjonnan järjestelmässä. Laajennus autotallitalolle ei saisi rikkoa olemassa olevan rakenteen visuaalisen käsityksen koskemattomuutta. Tärkeimmät vaatimukset, jotka estävät autotallin rakentamisen virheet:

  • aseta rakennus talon pääsisäänkäynnin vasemmalle tai oikealle puolelle. Yhdistämällä molemmat rakennukset yhden katon alla, saavutat harmonisen ulkoasun;
  • päättää panosten ja tuotosten määrästä. Paloturvallisuusohjeita suositellaan järjestämään hätäuloskäynti. Päällekkäinen seinän kanssa rakennuksen tulenkestävät materiaalit. Yhdistetyn rakenteen mahdollisuus hyödyttää lämmönvaihtoa - autotallihuoneen vieressä oleva seinä on lämmin. Lisäovien läsnäolo mahdollistaa suoraa pääsyä autotallihuoneeseen huonoissa sääolosuhteissa;

  Autotalli voidaan sijoittaa päärakennuksen oikealle tai vasemmalle puolelle, jos vain antaa auton mahdollisimman lyhyessä ajassa parkkipaikan sisäänkäynniltä

  • älä tallenna pohjan järjestelyyn. On sitä mieltä, että rakenteen pienen massan vuoksi säätiö voi olla matala. Emme suosittele tällaisten johtopäätösten noudattamista todellisuuden tarkistamiseen. Vahva perustus, jolla on lisääntynyt turvallisuustaso, ei loukkaa. Rakenteen massan lisäksi kuorma vaikuttaa säätöön ajoneuvon liikkuessa.

  Mitä materiaaleja mieluummin?

  Materiaalin valinta omien käsien rakentamiseen on vakava aihe, joka edellyttää kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Tehtävien perusteella on määritettävä ensisijainen ominaisuus:

  • Luotettavuus.
  • Esiintymisnopeus
  • Edullinen, helppo rakentaminen.

  Kestävin ja kestävä - tiilen jatke. Metallin käyttö vähentää pystytystä, mutta korroosioon alttiina oleva rakenne ei kestä kauan. Kiinteän betonin lohkojen käyttö kiihdyttää merkittävästi rakennusprosessia, ainoa vaikeus on tarve viimeistellä lohkopintoja ulkopuolelta ja sisäpuolelta.

  Liitännän seinämän on täytettävä paloturvallisuusvaatimukset. Liitännän seinän on täytettävä paloturvallisuusvaatimukset.

  Säätiö - mitä valita? Tekniikka toimii

  Maaperän ominaisuudet eivät aina salli rakenteen rakentamista ilman vankkaa perustetta, havaita ja jakaa tasaisesti syntyvä kuorma. Jotta autotallin taloon tehtävät laajennukset eivät aiheuttaneet ongelmia, huolehdi kiinteästä perustasta. Kiinteällä pohjalla voit asettaa pylväspohjan. Useimmiten etusijalle asetetaan nauhoitusvaihtoehto - joka sopii kaikentyyppiselle maaperälle. Hyväksyttyjen tekniikoiden ansiosta voit helposti selviytyä tehtävistä perustaa autotallin omat kädet:

  • puhdista roskat rakennustyömaalla. Tarjota pääsyä liikenteeseen;
  • Valmistele materiaalit pohjan kaatamiseksi (hiekka, sementti, murskattu kivi, raudoitus);
  • Valmistavat puiset suojukset muottiin;
  • kaivaa kaivanto, joka vastaa valittua pohjakokoonpanoa. Säilytä kooltaan 70-90 cm, valitsemalla syvyys keskittyen alueesi maaperän jäädyttämiseen. Laskun nopeuttamiseksi autetaan pienikokoista kaivinkonetta. Sitten sinun tarvitsee vain leikata pystyseinät;
  • suorittamaan hiekkainen hiekkakivi, joka on suunniteltu muodostamaan vedenpitävä kerros;
  • Asenna puiset kehykset ulkokehän ympärillä käyttäen käytettävissä olevia materiaaleja.

  Huomiota kiinnitetään säätiöön talon alla, sen suunnittelun piirteitä

  • muodostavat vahvistetun kehyksen. Kiinnitä neulomalla lanka tai hitsaus. Asenna rakenne kaivantoon hiekka-sora-alustalle. Varmista, että vahvikkeen päät eivät kosketa maata korroosion välttämiseksi.
  • Valmistele betonikoostumus käyttäen hienojakoista murto-osaa, hiekkaa. Kaada pohja. Suorita työ yhdessä temppelissä parantamaan kovettumista.
  • kun betoni on asetettu, poista muotti.

  Kun rakennuksen kiinnittäminen olemassa olevaan rakennukseen on valmistauduttava halkeamien muodostumiseen kutistumisen aiheuttamien perustusten välisessä kosketuspisteessä. Näiden prosessien minimointi kolmella tavalla:

  • Liittäminen liitteen ja talon vahvistusjärjestelmiin. Menetelmä takaa hyvän laadun, mutta sopii vain, jos samanaikaista työtä kaadetaan molempien rakenteiden pohjalle.
  • Kiinnitys metalliosina, jotka yhdistävät rakennusten rakenneosat.
  • Luodaan edellytykset itsenäiselle kutistumiselle jokaiselle säätiölle. Se saavutetaan muodostamalla aukko pohjien väliin, minkä jälkeen täytetään muovimateriaaleilla.

  Rakennustapahtumien järjestäminen

  Säätiö on luotu - voit aloittaa autotallitalon rakentamisen. Jos haluat rakentaa autotallin omiin käsiisi talon lähellä, on parasta käyttää solubetonin lohkoja. Niillä on suhteellisen pieni paino, ovat keskimäärin hintaluokassa, niitä käsitellään helposti. Kasvaneen koon vuoksi rakennusaika lyhenee.

  Ennen kuin kiinnität autotallin autotalliin tai taloon, sinun on valittava rakennusmateriaali

  Yhteenveto asiantuntijoiden suosituksista siitä, miten autotalli kiinnitetään taloon omilla käsillään:

  • saatuaan lujuusominaisuuksien perustan, jatkaa seinien rakentamista;
  • Aseta vedeneristyskerros pohjaan. Käytä kateaineita tai erikoismateriaaleja useissa kerroksissa.
  • asentaa ohjaimet, jotka mahdollistavat ilman poikkeamia;
  • sovelletaan sementtikoostumusta ensimmäisen seinämateriaalin riviä varten;
  • pinoamislohkot ovat samankaltaisia ​​kuin tiilien asettaminen. Ero on ratkaisussa, jota käytetään kiinnittämiseen. Tiilimuuraus tehdään sementillä, lohkoihin käytetään erikoisliimaa;
  • seinän käsittely talon kanssa palonkestävällä kyllästyksellä;
  • asenna katto. Varmista, että palkkien kallistus mahdollistaa lumen irrottamisen katosta esteettömäksi;
  • asentaa portti, valvoa kehyksen pystysuuntaisuutta ja vaakasuoraa asentoa rakennuksen tasolla;
  • tee viimeistely.

  Päättäessä materiaalin valinnasta viimeistelyyn on muistettava tarve varmistaa yhtenäinen säilytystila ajoneuvolle ja rakennukselle.

  Vaahdolohko on yksinkertainen, kun valmistat omaa työtä

  Luomme luotettavan katon

  Taloon kiinnitetty autotalli tarvitsee luotettavan katon, johon liittyy nykyinen rakenne. Suunnittelutyötä tehtäessä on huomioitava huolellisesti autotallin katon toiminnan ominaisuudet. Kun sijoitat rakennuksen katon korkeammalle kuin laajennuksen katon, varmista, että saostumat kulkevat vapaasti autotallihuoneen katolla.

  Kosteuden tunkeutumisen estäminen autotallin sisällä on helppo estää. Paras vaihtoehto päällekkäisyydelle autotallihuoneesta - kallistuva, edullinen ja kohtuuhintainen. Tällaisten kattomateriaaliprofiilien tai -levyjen perustana on kehysrakenne, joka on peitettävä eristävillä materiaaleilla.

  Muodostakaa seuraavat kohdat katon suunnittelussa ja asennuksessa:

  1. Katon kuormitus on havaittavissa levystä, joka on muodostettu lankusta tai metallirungosta.
  2. Optimaalinen etäisyys rautasien elementtien välillä on 20-40 cm.
  3. Kassakaapissa oleva vedenpitävyys suojaa huoneen luotettavasti saostumisen läpäisystä.
  4. Ammattikalvo - budjetin ja edullisen materiaalikokoonpanon katolle.
  5. Kumipusseilla varustetut ruuvit varmistavat kattoelementtien luotettavan kiinnityksen.

  Autotalliin rakennetaan katto. Voit tehdä tämän vaipan puuta tai metallia

  On tärkeää luoda sopusointuinen arkkitehtoninen kokonaisuus, joka harjoittaa yhdistymistä autotallihuoneen asuinrakennukseen.

  Päätämme portin valinnasta

  Luotettavan portin varustamon talon laajennus varmistaa ajoneuvon turvallisuuden. Portin rakentamisen valinta riippuu tilojen omistajan taloudellisista mahdollisuuksista ja mieltymyksistä.

  Perinteisesti asennetaan seuraavat porttityypit:

  • poikkileikkaustyyppiset rakenteet;
  • klassinen kääntöportti;
  • rullamekanismit.

  Poikkileikkauksen ja liikkuvan rakenteen erottamiskyky on se, ettei ole tarvetta lisätilaa avattavaksi, vaan kyky etäästi antaa komentoja, jotka mahdollistavat ajoneuvon pääsyn.

  Halutessaan varmistaa, että autotallihuoneen mukava lämpöjärjestelmä ja ulkoisen melun puuttuminen huolehtivat huoneen luotettavasta lämpö- ja äänieristyksestä, myös portista. Auton esteetön sisääntulo varmistetaan rakenteen vaaditulla leveydellä, joka sopii harmonisesti rakennukseen.

  Yhteenvetona

  Artikkelissa on tietoja siitä, kuinka autotalli kiinnitetään taloon omiin käsiinsä, mikä auttaa sinua tekemään työn itse. Rakennustöiden tuottamisessa on käytettävä laadukkaita materiaaleja, noudatettava rakennusmääräyksiä ja turvallisuusmääräyksiä. Tuloksena on hyvin rakennettu ja luotettava paikka autolle, joka vuosikymmenien ajan varmistaa ajoneuvon turvallisuuden.

  Kuinka kiinnittää autotalli oikein taloon

  Kuinka kiinnittää autotalli taloon kiinnostaa monia auton omistajia. Kuinka laittaa talon ja autotallin pieneen juoniin?

  Jälkimmäiset voidaan integroida päärakennukseen, mutta usein tällainen läheinen läheisyys johtaa siihen, että epämiellyttävät tuoksut ja lika tunkeutuvat olohuoneeseen, ja on melko vaikeaa käsitellä niitä, ja projekti on toteutettava vasta rakennuksen rakentamisen yhteydessä. Kuinka laajentaminen talon taloon ehdotetaan oppia tästä artikkelista.

  Ominaisuudet autotalli lähellä taloa

  Garage voidaan sijoittaa päärakennuksen oikealle tai vasemmalle puolelle, jos vain antaa autolle mahdollisimman lyhyellä polulla parkkipaikan sisäänkäynniltä. Portin sijainti ja sanelee suuntauksen suhteessa asuinrakennukseen.

  Autotallin laajennus taloon sulautuu rakennukseen, jossa on yhteinen seinä ja joskus katto. Ihannetapauksessa tällainen autotalli olisi rakennettava samaan aikaan talon kanssa.

  Tässä tapauksessa molemmilla rakenteilla on sama perusta. Yhteinen "base" pitää ne luotettavasti yhdessä, joten voit samanaikaisesti "kokea" maaperän kutistumisjaksoja.

  Vihje: On muistettava, ettet voi tallentaa talon rakentamisvaiheeseen. Uudisrakentajien pääasiallinen virhe on vähentää autotalliin sijoitetun "pohjan" syvyyttä.

  Huolimatta siitä, että laajennus on päärakennusta kevyempi ja tämä edellyttää halvempaa perustetta, voi syntyä epätasapainoa, jolla voi olla vakavia seurauksia molemmille rakennuksille: maaperän kausivaihteluilla ja kutistumisella on suurempi todennäköisyys muodonmuutokselle maanalaisten ja maanpäällisten rakenteiden yläpuolella.

  Yksi ulkoasun ominaisuuksista, jolla on laajennus autotalliin, on kaksi sisäänkäyntiä:

  • Portti ja wicket.
  • Sisäinen kulku päärakennukseen. Tässä tapauksessa mainittu alusta pystyy suojaamaan asuinalueelta tekniseltä rakennukselta mahdollisesti aiheutuvia aggressioita.

  Jotta vältetään mahdolliset riskit, jotkut auton omistajat pääsevät eroon muista mukavuuksista ja järjestävät vain tavanomaisen tulon / tuoton.

  On olemassa useita rakennuskoodeja, jotka osoittavat ikkunoiden ja ovien oikean sijoituksen suhteessa oheiseen autotalliin:

  • Liitteenä olevan rakennuksen vähimmäisetäisyys, johon päärakennuksen ikkuna tai sisäänkäyntiovet voidaan sijoittaa, on oltava 2,5 metriä.
  • Vähimmäistaso parvekkeen tai päärakennuksen ikkunan ja katon katon harjan välillä on kaksi metriä.
  • Mopojen tai moottoripyörien säilytystä varten varustamon yhteydessä vaatimusten olisi oltava vielä tiukempia: "punaista vyöhykettä" olisi nostettava 5 metriksi.

  Autotalli on tulenkestävä tekninen huone, joka asettaa tiukat vaatimukset asukkaiden turvallisuudelle:

  • Liitteen ja päärakennuksen yhteinen seinä olisi valmistettava palamattomista rakennusmateriaaleista.
  • Autotallissa on oltava palohälytys.
  • Ennen kuin kiinnität autotallin taloon, portti valitaan. Ihanteellinen vaihtoehto olisi vaunu tai poikkileikkausovet autotallille.
  • Asennettaessa standardin saranaoviin tarvitaan "sokea vyöhyke" tai lisätilaa liinavaatteiden siirtämiseen, mikä on otettava huomioon laajennuksen suunnittelussa.
  • Kallistuvan portin käyttö riistää tällaisen haitan, ja se vaatii vähäisen tilaa liikkumisen suorittamiseksi.
  • Useimmiten kiinnitetty autotalli on varustettu yksinkertaisella yksipuolisella katolla. Tämä vähentää rakentamisen kustannuksia ja korostaa koko rakennelman kompaktiutta.

  Talo, jossa on liitteenä oleva autotalli kahdessa kerroksessa, on suosituin projekti.

  Täällä voit varustaa:

  Vinkki: älä rakenna makuuhuoneessa liitteeseen.

  Autotallin katolle käytetään samaa katemateriaalia kuin päärakennetta (ks. Garage-katokset: valitse materiaali).

  Liitetty autotalli omilla käsiinsä antaa mahdollisuuden varustaa huoneen kaikki "mukavuudet":

  Mikä alkaa autotallin laajennuksen taloon

  Useimmiten ajatus luoda lisää mukavuuksia syntyy, kun talo on valmis ja kysymys on, kuinka rakentaa laajennus autotalliin?

  Mutta ennen sitä kannattaa analysoida mahdollisuutta jälleenrakentamisen rakentamiseen.

  Tässä tapauksessa sinun pitäisi selvittää:

  • Materiaali, josta talo on rakennettu. Liitäntäseinän on täytettävä paloturvallisuusvaatimusten vaatimukset, jolloin väliseinä on palamattomia materiaaleja, mikä sulkee pois puurakenteen vieressä olevan autotallin rakentamisen.
  • Kuinka syvä talo sijaitsee juoniin. Garage on sijoitettava lähemmäksi porttia mahdollisimman lyhyessä mahdollisuutena päästä autoon. Muussa tapauksessa sen vapaa alue häviää.
  • Rakennustarvetta vastaava laajennus on sivutila. On huomattava, että ovien ja ikkunoiden sijoittamista koskevia sääntöjä on noudatettava, ja etäisyydellä naapurikohdasta on oltava vähintään viisi metriä.
  • Onko projektissa rakennettu talo. Huomiota kiinnitetään säätiöön talon alla, erityisesti sen suunnittelussa.

  Sitten sinun on hankittava lupa rakennuksen jälleenrakentamiseen. Jos se ei ole, rakennetta pidetään laittomana. Sitä ei voi myydä, jättää huomiotta tai ostaa, ja rakennuksen legalisointihinta on melko korkea eikä aina ole mahdollista.

  Vinkki: Hanki paikallisen arkkitehtonisen viranomaisen lupa sovelluksesta, johon laajennusprojekti ja yksityiskohtainen sivustosuunnitelma on liitetty.

  Mitä ongelmia voi ilmetä työn aloittamisessa

  Suurin vaikeus on laajennuksen perustan asianmukainen järjestely, sen oikea kytkentä jo järjestetyn päärakennuksen pohjan kanssa. Tämä johtuu siitä, että talo on jo kutistunut ja oheinen autotalli aloittaa tämän prosessin, joka voi johtaa halkeiluun kahden rakenteen risteyksessä tai jopa vääristymiin, jotka rikkoo paitsi itse autotallin myös asuinrakennuksen koskemattomuutta.

  Tällaisten ongelmien välttämiseksi:

  • Vaikea sitoa kaksi perusta. Tätä varten on tarpeen avata ja täyttää sama laajennus. Molemmat rakenteet on yhdistetty toisiinsa lujittamalla, ja on mahdollista lisätä autotallin perustan vakautta lisäämällä paaluja.

  Joten talolle, jossa on nauhan pohja jatkeelle, on sama "ulkopohja" varustettu, mutta 1,5 metrin paalujen asentamisen jälkeen, jotka ovat "jarrujen" ja "stabilisaattoreiden" roolia.

  Lisäksi "ankkuri" lisäksi autotalliin jo kaatunut säätiö olisi pysyttävä "yksin", mikä mahdollistaa sen vakauttamisasteen arvioinnin tänä aikana. Sitten tämän jakson jälkeen voit rakentaa maanosan laajennuksen.

  Sitoutuminen kahteen perustaan ​​on melko raskas rakentamisvaihe sen luomisen tekniikan mukaan, joka riippuu päärakennuksen perusrakenteesta. Jos yhteydenottoa ei voida jättää jäykästi, ei esiinny ulkonevaa vahvistusta, hänen projektiasiakirjansa puuttuu, toinen, yksinkertaisempi vaihtoehto on käytössä.

  • Tee "pehmeä" telakointi säätiöistä.

  Tällöin perustusten telakointiin kuuluu se, että autotallin pohja järjestetään talon "pohjaan" siten, että niiden välinen pieni rako voidaan täyttää joustavalla muovimateriaalilla - katemateriaalilla tai vastaavalla. Tämä mahdollistaa sen, että "pohjat" ovat yhdessä ja että niillä on samalla "vapaus", mutta mahdollisimman rajoitetusti, mikä säästää rakennetta vahingoittumiselta ja haketukselta ja suojaa kahta rakennetta äkillisiltä "liikkeiltä".

  Kuinka autotalli liitetään taloon

  Ennen kuin kiinnität autotallin autotalliin tai taloon, sinun on valittava rakennusmateriaali. Yksi vaihtoehto on - vaahtoblock. Se on luonteenomaista yksinkertaisuudelle tehdessään omaa työtä.

  Lisäksi tämä materiaali:

  • Ympäristöystävällinen ja turvallinen.
  • Matala lämmönjohtavuus.
  • Suhteellisen halpa.
  • Sopii vain sopivaksi ja sopivaksi.
  • Riittävän lujuudella.
  • Voidaan käyttää vaikeissa maissa.

  Materiaalin valitsemisen jälkeen valmistetaan konstruktio.

  • Sivustoa valmistellaan, jotta varmistetaan tavallinen pääsy rakennustyömaalle, tarvittavat viestinnät tuodaan.
  • Riippuen siitä hankitusta pohjamateriaalista.

  Kun rakennetaan autotallia vaahtolohkoista, on suositeltavaa tehdä kaistaleet, kuten kuvassa on esitetty.

  • Varusteet.
  • Muottipöydät.
  • Hiekkaa.
  • Lastuja.
  • Sementtiä.
  • Rakennustyökalut.

  Työn opastus koostuu seuraavista:

  • Laske kuormitus pohjaan.
  • Säätiöt liittyvät. Tätä tarkoitusta varten porataan pääosin useita reikiä. Heidät on vahvistettu ja konkreettinen kaikki liittyy uusiin säätiöihin.
  • Merkintä tehdään ja kaivaus suoritetaan. Kaistaleperustusten valmistuksessa kaivannon syvyyden tulisi olla maaperän jäädyttämisen alueella noin 1,2 metriä.
  • Muottirakennetta rakennetaan.

  Vihje: Muottiin kaadettu betonin massa voi räjähtää sen, mikä johtaa perustuksen muodonmuutokseen ja vähentää sen voimaa ja näin ollen suorituskykyä. Kiinnitä grilli varmuusmarginaalilla.

  • Vahvistus.
  • Betoni kaatui.
  • Viiden päivän kuluttua muotti voidaan irrottaa ja aloittaa muninta.
  • Suoritetut vedeneristyskerros katon materiaalikerroksella, joka kattaa betonin tai alukkeen mastiksin useassa kerroksessa.
  • Asennetaan vaakasuuntaiset ja pystysuorat oppaat tai putkilinjat, jotka auttavat kunnolla asettamasta paikalle.

  Vihje: Rakennuksen yhteydessä tulisi kiinnittää huomiota kahden rakennuksen yhteyteen. Johdettu vahvistettu nivelside, jossa on nykyisten kodin sisäkkäisten varusteiden seinä, ja sitä käytetään myös muuraustalliin.

  • Seinien asentaminen on tehty.
  • Autotalliin rakennetaan katto. Tätä varten puuta tai metallia.
  • Katto on peitetty metalliprofiileilla tai muulla materiaalilla.

  Kuinka kiinnittää autotalli gsk kertoo videon yksityiskohtaisesti.