Ammattilevy koristekiven alapuolella

Kiven alapuolella oleva profiili on melko tavallinen tapa viimeistellä talon alaosa, joka erottuu muista (kipsi, laatta) edullisuudesta, asennuksen helppoudesta ja hyvistä ominaisuuksista. Moderni rakennusmateriaalimarkkinat tarjoavat laajan valikoiman levymateriaaleja, joista eri värejä ja tekstuureita edustavat ammatilliset lattiat. Mahdollisuus soveltaa mitä tahansa painatusta tai tekstuuria vaikuttaa myös tämän materiaalin popularisointiin, mikä lisää valmiiden rakenteiden visuaalista houkuttavuutta.

Miten valita ammattilehti

Säätääksesi antenniosaa voit käyttää lähes kaikkia ammattimaisia ​​lattiapäällysteitä. Kaikki riippuu mielikuvituksesta ja varojen saatavuudesta. Ammattilainen lehti on luokiteltu käyttötarkoituksen mukaan, työkappaleen materiaali ja suojaava ja koristeellinen kerros. GOST 24045-95: ssä ilmoitettu alue sisältää seuraavan luettelon lajikkeista:

 • määränpäähän: lattiat, seinät, yleiset (lattiat ja seinät);
 • materiaalina: ohutlevyt, sinkitty, sinkki tai aluminoitu metalli;
 • peitteellä: piirustus maalilla ja lakalla peitteellä tai ilman piirrosta (rakenne: kivi, puu, laatta).

Poikkileikkausmuoto, aallonpituus ja muut geometriset ominaisuudet saattavat olla jossain määrin vaihtelevia, mutta suurimmaksi osaksi on esitetty puolisuunnikkaan muotoinen osio - tällaisia ​​arkkia käytetään sekä seinärakenteisiin että lattiaan. Materiaalin lopulliset kustannukset riippuvat paljolti maalaustyön saatavuudesta ja tyypistä. Kellarista päin suuntautuva on loogisempi käyttää aallotettua kiven alla olevaa koristekerrosta.

Kun ostat materiaalia, kiinnitä huomiota merkintöihin. Seinäpinnoille, jotka sopivat profiileiksi, merkittyinä kirjaimilla "C" - nämä ovat seinänpäällysteisiin suunniteltuja arkkia. Profiililevyllä merkintä "H" tai "NS" on kalliimpaa, koska se on tarkoitettu asennettavaksi terasseille - se sisältää liian suuren turvamarginaalin asennettavaksi seinärakenteeseen. On järjetöntä käyttää tällaisia ​​arkkia talon edessä.

Profiilikiinnitys

Levyn pinta maalataan yleensä akryyli-, akryyli-silikoni-, emali- tai epoksimaaleilla ja alukkeilla - tällaisten pinnoitteiden hintaerot eivät eroa paljon. Kynän alla olevalla tai offsetpainatuksella maalatulla vinyyli- painatuksella varustettu koristelevy on kalliimpaa. Markkinat ovat valloittavaa materiaalia, jonka väri on luonnonkiven ja puun alla - tällainen arkki on verrattavissa vain värilliseen kiinteään aineeseen. Nämä arkit sisältävät usein myös koristeellisia laatat.

Materiaalit ja työkalut

Verrattuna luonnolliseen tai keinotekoiseen kiviin (laattaan), kipsiin tai mihin tahansa muuhun materiaaliin, pinnoitteen pinnoittaminen ammatillisella arkilla on yksinkertainen ja kohtuuhintainen viimeistelymenetelmä. Tärkeintä on hankkia laadukasta levyä ja tarkkuutta. Kiven alla oleva vinyylipinta on erittäin helppo vahingoittaa, ja naarmuja ja kouruja on lähes mahdotonta piilottaa.

Ammattimainen viimeistelyarkin pohja

Talon alareunan viimeistelemiseksi kivialustalla tarvitset seuraavat materiaalit ja työkalut:

 • koristeprofiililevy, joka on päällystetty kiven painetulla vinyylikalvolla;
 • metallikulmat ja koukut;
 • kynnet tai kiinnitysruuvit;
 • metalliohjaimet - alumiiniset tai ohut sinkitty kanavatangot ovat edullisia;
 • koristeelliset ruuvit sävyttämällä ammatillisen arkin pääväriin;
 • pora tai voimakas ruuvimeisseli, möly;
 • Bulgarialaiset ja sakset metallille;
 • mittauslaitteita: mittanauha, taso, lävistys, kulma.

Ei ole kiellettyä käyttää muita kotona käytettävissä olevia työkaluja ja materiaaleja. Materiaalikomponentin koostumusta rajoittaa vain esittäjän mielikuvitus, mutta silti ei saa poiketa liikaa tekniikasta.

Asennustekniikka

Vuoroprosessi kestää vähän aikaa, jos se suorittaa asianmukaisesti valmistelutyön. Ennen työn aloittamista merkitse viivat pystysuuntaisille ohjaimille, joihin profiililevy liitetään myöhemmin. Reiki on kiinnitetty talon pinnalle tukeilla ja ruuveilla, joiden askel on korkeintaan puoli metriä. Kiskon alle olevan kiinnikkeen paikassa vuori on puupuuta. Videossa näet kuinka kunnolla kantoa pohja.

Tämän asennusmenetelmän etuna on se, että pystyt tasoittamaan ohjauskiskon asentoa kohdistamalla näin epätasaisuudet, joita usein esiintyy pohjan pinnalla. Jos talon kellarissa ei ole eristettä, aseta sitten ensin kerros laajennettua polystyreeniä, joka on kiinnitetty erityisillä tangoilla, joilla on laaja aluslevy. Tässä tapauksessa ei ole tarpeen asentaa oppaita, ja ammatillinen lattia on kiinnitetty suoraan eristykseen.

Kun olet asentanut oppaat, voit aloittaa leikkaamisen arkkien. Materiaali on sijoitettava sovitetun tekstuurin mukaan. Tyypillisesti kiven alla oleva painatus tehdään siten, että kuvion luonnollinen asema tarkoittaa aaltojen pystysuoraa sijoitusta. Mutta jos kuvassa ei ole laatta, mutta abstrakti rakenne, voit järjestää materiaalin jopa vaakasuoraan, vaikka tämä menetelmä ei ole niin suosittu.

Pohja aallotettu kivi

Pinta-alan oston tulee olla sellaisessa määrin, että otetaan huomioon tarve yhdistää kuvio ja talon välittömät mitat. Koska vinyyli kerros vaurioituu helposti karkealla mekaanisella toiminnalla, on suositeltavaa leikata arkit metallisaksilla. Käytä hiomakoneen käyttöä erityisen huolellisesti. Sisustetut ruuvit kierretään aallon läpi - on tärkeää tarkkailla ruuvien järjestelyn lineaarisuutta rakenteen visuaalisen eheyden säilyttämiseksi. Ruuvit kiinnitetään myös kiinnitettyjen osien liitoksiin.

Talon kellarista riippuen - ulkonevat tai upotetut - metalliset kuoret on asennettu. Suurin vaikeus asentaa ammatillista lattiaa kiven alla esitetään kulmat - paikoissa, joissa seinä kääntyy, metalliset kulmat olisi asennettava vastaamaan pääväriä ammatillisen arkin. Ne voidaan kiinnittää ruuveilla tai erikoiskiinnikkeillä. Ammattilevyn käyttäminen kiven alla kellariin säästät ja saat talon visuaalisesti miellyttävän julkisivun.

Viimeistely yksityisen talon kellariin

Yksityisen talon kellari vaatii suojaa mekaanisilta vaurioilta, saostumisen kielteisiltä vaikutuksilta, ultraviolettisäteiltä. Voit tehdä tämän soveltamalla: kipsiseos, luonnonkivi, keraaminen graniitti tai profiililevy.

Jokaisella materiaalilla on joukko positiivisia ja negatiivisia ominaisuuksia. Yksi on kalliimpaa, mutta vahvempaa, toinen on halvempaa, mutta rajallinen käyttöikä. Jos valitset hinnan ja laadun perusteella, kun pystyt tekemään työtä jalustan pinnoittamiseksi omilla kädillä, profiililevy jää kilpailun ulkopuolelle. Joten miten heiluttaa pohjan villaa profiloidut?

edut

Ammattimainen lattiamallin socle on joukko kiistattomia etuja, jotka jakavat sen muihin viimeistelyaineisiin verrattuna:

 • Luotettava suoja. Ammattilainen lehti on kova ja kestävä pinnoite, joka yhdessä metallirakenteen kanssa suojaa maatilan perustaa;
 • Kestävyys. Levymateriaalilevy ei syövytä ja ei ole gin. Taattu elinkaari väliaineen normaalissa kemiallisessa koostumuksessa on jopa 30 vuotta;
 • Laaja valikoima värejä. Kiinteiden tuotteiden lisäksi kellarin koristelu ammattialustalla kiven tai tiilen, kuten myös muiden piirustusten, kautta on yleistä;
 • Asennus ei aiheuta vaikeuksia jopa valmistautumattomille aloittelijoille. Ammattilevy helposti ja nopeasti kiinnittyy talon perusteella. Leikkaamiseksi se riittää käyttämään tavallisia metallileikkureita, joita myydään jokaisessa rautakaupassa;
 • Ihanteellinen maata ja lattiaa ympäröivien tyhjien tilojen sulkemiseen talojen tai pylväsperustaisten talojen välillä;
 • Se on kätevä käyttää sitä eristeen suojaamiseksi;
 • Alhaiset kustannukset neliömetrillä. Profiiloitu arkki halvempi, kipsi ja luonnonkivi;

Profiililevyllä on yksi haittapuoli, se on suojakerroksen paksuus. Jos se on vahingoittunut, ohut metallipohja katoaa nopeasti.

Valinnan valinta kellarista kellariin

Harkitse tärkeimmät ominaisuudet, jotka auttavat sinua valitsemaan oikean materiaalin:

Nimike ja mitat

Soclen ammattilevy on nimeltään pyökki C (seinä). Hänellä on tarpeeksi voimaa seinille päin, ja meidän tapauksessamme. Muita materiaaleja, joilla on lyhenne H tai NA, ovat liialla lujuudella. Ne ovat epäkäytännöllisiä ja kalliita käyttää kellarin viimeistelyyn.

Kun kirjain C tulee aallon korkeus. Tavoitteenamme ovat levyt C8, C10, C20 ja C21. Merkittävimmillä vaihtoehdoilla on liiallinen ja tarpeeton vahvuus.

Seuraavat kaksi merkinnässä olevaa numeroa osoittavat profiililevyn paksuuden ja leveyden. Käytettäessä alusta ammatillisen arkin kanssa käytetään 0,4-0,6 mm paksuisia arkkia. Pituutta ei ole säädetty ja se riippuu suoraan pohjan korkeudesta.

Se on tärkeää! Säästöjen maksimoimiseksi arkin pituus valitaan korkin korkeuden moninkertaiseksi pienellä marginaalilla "helpotuksesta". Esimerkiksi, jos on tarpeen ponnahtaa 1000 mm: n pituinen jalusta, arkki tilataan 2100-2200 mm. Yhdestä tyhjyksestä saadaan kaksi valmiiksi tehtyä kappaletta ja 100 - 200 mm: n marginaali epätasaiselle horisontille.

Esimerkki: ammattiarkki C10 0.5-1150-2200. Seinälevy, jonka aallonkorkeus on 10 mm, paksuus 0,5 mm, leveys 1150 ja pituus 2200 mm. On muistettava, että ilmoitettu leveys eroaa asennuksesta yhdellä aallolla.

kattavuus

Metallilevy peitetään ohuella sinkki- kerroksella, johon päällystyssuojakerros levitetään. Se voi olla monenlaisia:

 1. Tavallinen polyesteri. Ohut 25 mikronin suojapinnoite, joka on valmistettu keinotekoisesta korvikkeesta puuhartsille. Ei halkeile lämpötilan muutoksista. Suojaa korroosiolta, ei haalistu. Ohut kerros perinteistä polyesteriä vaurioituu helposti, mikä johtaa korroosioprosessien nopeaan kehittymiseen.
 2. Matta polyesteriä. Paksu suojapinnoite kirkkaammalla kuvioinnilla luonnonmateriaaleissa.
 3. Puranas. Hyvä suojamateriaali. On suositeltavaa käyttää purallalla peitettyjä ammatillisia arkkeja jalustan koristamiseen alueilla, joilla on meriympäristö.
 4. Plastisolilla. Paksu ja luotettava päällyste. Sen avulla voit saada helpotusmateriaalia, joka jäljittelee puuta tai kiveä. Plastisol suojaa metallia saostumisen ja mekaanisten vaurioiden kielteisiltä vaikutuksilta.
 5. PVDF. Kestävä pinnoite. Se suojaa maksimaalisesti arkin metallipintaa. Valmistajan ilmoittama käyttöikä on 40 vuotta.
 6. Kattaa "Printech" - täydellinen jäljitelmä luonnonkiven: tiili tai puu. Se on erittäin suosittu koristekasveille maalaistaloissa ja maalaistaloissa.

Kaikentyyppiset profiililevyt on maalattu kansainvälisillä RAL-värinormeilla.

Asennustekniikka

Ammattilevyn jalustan trimmi alkaa työkalujen, materiaalien ja kiinnittimien laskennalla ja valmistuksella.

Tarjoaa

Profiililevyn asennus toteutetaan kaikkien yleisten rakennus- ja viimeistelytoimien loppuun saattamisen jälkeen. Jos suunnitellaan eristyspohjaa, kehys asennetaan ensin, johon levyn eriste työnnetään. Viimeisessä vaiheessa profiililevyt on asennettu.https: //youtu.be/BxWVdHpdCLo

Sokean alueen ja aluslevyn väliin jää 2-3 mm: n tuuletusväli aallotetun levyn kiinnittämiseksi.

työn edistymistä

Kaikki työ voidaan tehdä käsin:

 1. Valmistelutyöt. Kellarin vedeneristys tarkistetaan. Jos sitä ei ole tai se tehdään huonosti, kaikki puutteet poistetaan bitumimateriaalin tai rullan vedeneristyksen avulla. Tämä pätee vain nauhan jalustan pohjaan.
 2. Merkintä. Suoritettu laserilla tai rakennustasolla ja kengännauhalla. Useimmiten profiili on asennettu pystysuoraan ja ohjaimet horisontaalisesti. T-muotoisen tai U-muotoisen profiilin välinen askel on 600 mm ja asennuskorvakkeiden välissä 1000 mm.
 3. Asennuskannattimet. Reiät porataan merkittyinä pisteinä. Jos muuraus on tehty tiilestä, ei tulisi tehdä reikiä saumojen väliin. Kiinnike kiinnitetään seinään, kiinnitin työnnetään ja ruuvi kierretään. Kannattimien pinnan tasaamiseen käytetään vaihtelevaa pitkää hyllyä.
 4. Kirjanmerkin eristys. Basaltin mineraalivilla tai vaahto alkavat kiinnittää pohjan. Jokainen elementti on asennettu viiteen astian muotoiseen tappeihin. Kun on olemassa höyrysulku, eristys on kiinnitetty 2 tapaan, ja loput kolme vahvistavat höyrysulun.
 5. Laakeriprofiilin asennus. Profiililevyn kellarin luotettavuus riippuu asennusprofiilin laadusta. Se leikataan kokoon ja kiinnitetään kannattimiin metalliruuveilla, joissa on pora ja 20-30 mm pora. Jotta voidaan saada luotettavampi yhteys kahden tavallisen profiilin välillä, käytetään erityistasoa.
 6. Profiililevyn kiinnitys alkaa talon kulmasta. Ensimmäinen elementti on kiinnitetty yhteen kattoruuviin, jossa on puristuslevy ja se asetetaan tasolle. Kiinnitys tapahtuu yhden tai kahden aallon alapuolella. Jokainen seuraava arkki asetetaan päällekkäin. Sauma vahvistetaan niiteillä. Riittää 3 kappaletta yhdelle pystysuoralle liitokselle.
 7. Lisäelementtien asennus. Ulkoiset ja sisäiset kulmat, viimeistelynauhat, ebb asennetaan profiililevyn asennuksen jälkeen.
 8. Työn päätyttyä kaikki lastut ja naarmut maalataan maaliin, joka vastaa sävyä.

Ammattilevyn talon perustaminen on pysyvästi suojata pohja tuholta. Tämä menetelmä soveltuu uusien talojen ja mökkien vuoraukseen sekä vanhojen rakennusten korjaamiseen. Saat kohtuullisen hinnan, saat erinomaisen laadun.

Viimeistely talon profistomin perusta

Jokaisen kodin perusta on vaativimmissakin olosuhteissa. Koko talon paino ja kuorman siirtäminen maahan ei ole helppo tehtävä. Ja samalla on edelleen välttämätöntä olla maan alla, vastustamaan erilaisia ​​luonnonvoimia, jotka ajoittain tehostuvat ja vähenevät. Mutta tämä ei vielä riitä ihmisille, koska he vaativat säätiöltä, että se ei päästä vettä läpi ja estää lämpöä vuotamasta kellarista. Näyttäisi siltä, ​​että tässä ei yksinkertaisesti ole aikaa miettiä kauneutta, mutta osa maanalaisesta kellarista, kellarista, kuuluu omistajien varovainen katse, ja he myös alkavat ajatella sen sisustusta, jolla heillä on kaikki oikeudet tehdä.

Asennuksen viimeistelymahdollisuudet on paljon. Tämä sisältää luonnollisen ja keinotekoisen kiven, kaakelin, tiilen, PVC-paneelit, sivuraide ja muut materiaalit. Tietenkin useimmat homeowners yrittävät valita materiaalia, joka on kestävä, esteettinen, kestävä ja edullinen. Näyttäisi siltä, ​​että toisiaan poissulkevia ominaisuuksia on lueteltu, mutta tämä on kaukana tapauksesta. Talon perustan viimeistely ammattilevyllä on juuri se, joka vaatii tarkkaa huomiota.

Viimeistely talon profistomin perusta

Mikä on etu, että viimeistely perustetaan ammattimaisella arkulla?

Soclen viimeistely ammattiarkilla näkyi melko äskettäin, joten enemmistön on todennäköisesti vaikea ymmärtää tämän materiaalin käyttöä tällaisiin tarkoituksiin. Ammattilevy tai ammatillinen lattia on ollut olemassa pitkään, mutta jokainen on tottunut näkemään sitä tiettyjen teollisuustilojen, varastojen ja hangarien kattona. Yksityisessä rakentamisessa sitä käytettiin erittäin harvoin. Todennäköisesti tämä havainto johtuu siitä, että aikaisemmin ammattimaiset lattiat olivat erittäin harmahtavasta galvanoidusta teräksestä valmistettua levyä, jolle annettiin tietty profiili jäykkyydelle - tästä syystä nimi. Sitten levyt alkoivat maalata eri väreillä ja tällaisilla sävellyksillä ja tällaisilla tekniikoilla, että vuosikymmenien ajan ammatillinen lattia säilyttää värillään, altistuvat päivittäin auringolle, sateelle ja lämpötilan muutoksille. Tämä määritteli laajaa käyttöä yksityisissä asuinrakennuksissa: kattopäällysteinä, aidat ja viimeistelyalustana.

Mitkä ovat edut talojen perustusten viimeistelyyn ammatillisena arkana?

 • Levyllä on riittävä lujuus edellyttäen hyvän kehyksen rakentamista.
 • Laadukkaiden aallotusten käyttöikä on kymmeniä vuosia. Monet Internetin lähteet rohkeasti julistavat, että pohjan lattia on vähintään 50 vuotta. Tämä voidaan ottaa hieman ironiaa, koska aallotetun levyn toimintaolosuhteet, joita käytetään pohjan pinnalle, ovat erittäin kovat. Mutta vaikka käyttöikä on 20-25 vuotta, tämä on erittäin hyvä tulos.
 • Ammattimaisen lattian asentamisen yksinkertaisuus mahdollistaa talon sohvan viimeistelyn hyvin lyhyeksi ajaksi. Ja se voidaan tehdä itsenäisesti.
 • Decking sopii ihanteellisesti talojen koteloiden suunnitteluun paalujen ja pylvässäätiöiden osalta. Aikaisemmin "kanan jalat" oli piilotettu tiiliseinien takana, jonka alla sinun oli tehtävä säätiösi, ja nyt voit rakentaa vain vaalean kehyksen, johon asennetaan ammattilehtiä.

Aikaisemmin pylväs- tai paalusäätiö leikattiin tiilillä. Se on kaunis, mutta kallis ja hankala.

 • Levyjen rekisteröinti ammatillisesta lattiasta ei ole rajoitettu vain erilaisiin kukkiin. Pinnoitetut pinnoitteet galvanoituun arkkiin mahdollistavat ammattimaiset lattiat, jäljittelevät tiilimuuraus, luonnonkivi, erilaiset arvokkaat puulajit. Tämä antaa rajoittamattoman mahdollisuuden pohjan visuaaliselle suunnittelulle.
 • Decking on erittäin helppo leikata ja työskennellä yksinkertaisella työkalulla, joka on saatavilla kotitalouksille.
 • Nurkkien, päiden, ammattikalevyn päiden, laaja valikoima lisäelementtejä ja kiinnittimiä on saatavana myyntiin, ja voit valita ne samasta väristä ja kuvioista.
 • On erittäin helppoa tehdä eristys pinnoitettujen lattiapinnoitteiden alla ja tehdä se modernilla tavalla ilman märkiä prosesseja ja ilmanvaihtoaukolla. On myös helppoa järjestää tuuletus alaosassa maan ja talon välissä tilassa, jossa on paalu- tai sarakepohja.
 • Deckingillä on kohtuulliset kustannukset. Kellarin viimeistely ammattiarkilla on paljon halvempaa kuin luonnollinen tai keinotekoinen kivi.

Teräsprofiililevyn heikko kohta on sen alhainen korroosionkestävyys, jos suojaava pinnoite vahingoittuu. Erityistä huomiota on kiinnitettävä päiden viimeistelyn jälkeen. Tämä toimenpide on tehtävä vain oikealla työkalulla ja päiden leikkaamisen jälkeen on käsiteltävä korroosionestoaineilla tai sävytettävä.

Mikä ammatillinen lattia valita valitsemalla talon kellarista

Levyjä valmistetaan erittäin laaja-alueella, eikä tämä koske pelkästään värimallia tai sovelletun kuvion tyyppiä vaan sen muita ominaisuuksia, jotka vaikuttavat merkittävästi laajuuteen ja hintaan. Mieti, minkä tyyppisiä arkkeja olemassa, ja millä indikaattoreilla kannattaa arvioida.

Hyllytyypit

Kaikki tarvittavat tiedot profiloinnista on sen merkinnöissä ja ensimmäinen siinä on kirje, joka puhuu kaunopuheisesti määränpäästä.

 • Kirjain "H" tarkoittaa, että tämä aluslaatta on kantokahva, joka erottuu lisääntyneestä jäykkyydestä. Tämä saavutetaan korkealla aallonkorkeudella, lisärenkaiden läsnäolo sekä paksuus 0,7 mm ja yli 1 mm. On tarkoituksenmukaista soveltaa tällaista ammattimaista lattiaa kattojen, päällekkäisyyksien ja kiinteiden puuosien suunnittelussa. Tällaisen ammatillisen lattian käyttäminen on epätodennäköistä kuin säätiön kellarista johtuva korkea hinta ja liiallinen lujuus.

Laakeroidusta ammatillisesta lattiasta käytetään laajasti lattian luomiseen

 • Kirjain "C" kertoo, että tämä profiililevy on suunniteltu seiniin. Tällaisessa proflista paksuus voi alkaa 0,4 mm, aallonkorkeus on myös paljon pienempi kuin kannatin. Näille arkeille on tunnusomaista lisääntynyt joustavuus ja ne eivät ehdottomasti sovellu kattotielle. Mutta kun kohdataan vankkoja perustuksia, samoin kuin hyvän kehyksen rakentaminen ja sen profiilin kiinnittäminen oikein, tällaista profiililevyä voidaan käyttää myös kellarissa ja aidassa. Ja hinta verrattuna ammatillinen lattia kuten "N" myös miellyttää asunnonomistaja.
 • Ammattimaisen lattian merkitsemisessä käytetyt kirjaimet "NS" merkitsevät sitä, että tällaisia ​​arkkia voidaan käyttää sekä kattoon että päin. Ja myös tämäntyyppistä aaltopahvia käytetään usein aidojen, verhousporttien ja porttien rakentamiseen, jolloin luodaan kattorakenteita. Tällaisten levyjen paksuus voi olla 0,4-0,8 mm ja profiilin korkeus 13 - 44 mm. Tämä ammattimainen lattia on välivaihe sekä sen lujuusominaisuuksissa että hinnassa "H" ja "C" välillä.

Kirjainta seuraa numero, joka ilmaisee aallotetun levyn "aallon" (profiilin) ​​korkeutta, joka mitataan yleensä millimetreinä. On selvää, että mitä suurempi aalto korkeus, sitä tiukemmat ammattiarkit ovat. Kellarissa päin "jahtaaminen" tämän indikaattorin arvo ei ole ollenkaan sen arvoinen. Periaatteessa jopa profiloidut lattiat, joiden profiilin korkeus on vähintään 8 mm, soveltuvat hyvin näihin tarkoituksiin.

Seuraavassa kuvassa on esitetty aaltopahvin valmistukseen käytettävän metallin paksuus. Loppujen lopuksi ei myöskään ole tarpeen ottaa profiililevyä paksummalta kuin 0,6 mm, koska suuri kantavuus ei ole ehdottoman välttämätöntä. Se on paljon halvempaa vahvistaa runkorakenne, kuin ostaa 0,8-1 mm: n ammattilevy. Tämä luku voidaan kirjoittaa myös merkinnän lopussa. Myöhemmin tarkastelemme sitä esimerkkeinä.

Seuraavassa on kuva, joka näyttää profiililevyn leveyden millimetreinä, mutta ei geometrista, vaan kokoonpanoa. Tosiasia on, että profiloidun metallin arkkeja ei koskaan asenneta päähän, vaan vain päällekkäin, toisin sanoen osa leveydestä peittää toinen arkki. Se on asennusleveydellä ja tarvittavat laskelmat tehdään. Tavallisesti levytuotteiden valmistukseen käytetään levyjä, jotka ovat jo sinkittyä ja maalattua terästä, jonka vakioleveys on 1250 mm ja joka on kylmävalssattu erikoislaitteilla. Profiilin korkeudesta, toistumistiheydestä ja uusien jäykisteiden läsnäolosta riippuen profiililevyn koko asennusleveys voi olla 600 mm - 1150 mm.

Viimeinen numero ilmaisee arkin pituuden millimetreinä. Hyvin usein tämä on laiminlyöty ja ostanut levyn, joka on myynnissä, ja hyvin turhaan. Jos valitset väärän pituuden, voi olla suuri määrä jätettä, jolla ei ole enää mitään käytettävissään. Annan esimerkin. Kellarin korkeus on 800 mm, ja ammattimaiset arkit, joiden pituus on 2000 mm, ostettiin. Profiilikuva lähes aina asennettuna alustaan ​​niin, että aallon suunta on pystysuora, osoittautuu, että arkista voidaan leikata kaksi 800 mm: n työkappaletta ja jäljellä on 400 mm, joita ei enää voi käyttää vuoraukseen. Siksi arkin pituus on valittava. Yllä olevassa esimerkissä on toivottavaa hankkia 2500 mm: n pituinen arkki. Sitten käy ilmi, että sinulta voi saada kolme 800 mm: n pituista aihiota ja leikkauksen kaarevuudesta jää vielä 100 mm, mikä on välttämätöntä korkin alaosan pudotuksen kompensoimiseksi, koska talo ei aina ole täysin tasaisella alustalla. Mutta jokainen tapaus on yksilöllinen ja ainutlaatuinen, joten ensin on tehtävä laskelma ja sitten hankittava tarvittava pituinen ammattilainen arkki.

Ja mitä tehdä, jos myynnissä ei ole arkkia ammattimaista lattiaa tarvittava ja kätevä pituus? Tilanne on myös erittäin hyvä. Tosiasia on, että kaikilla alueilla, missä tahansa suurimmassa Venäjän kaupungissa, on välttämättä yrityksiä, jotka valmistavat terasseja paikan päällä. Tämä materiaali on erittäin kannattamaton ostamaan samassa paikassa, jossa se tuottaa teräslevyä. On sekä kannattavaa että valmistaja ja kuluttaja hankkimaan raaka-aineen raaka-aineita, joihin kaikki suojavaatteet ja koristeelliset päällysteet ovat jo käytössä, ja antamaan vaaditun profiilin jo käytössä - erityisissä kylmävalssattuja laitteita varten. Samassa laitteessa, jossa on erikoisveitsi-guillotine, leikkaa verkko haluamasi koon arkkeihin. Lisäksi leikkauksen laatu on sellainen, että sitä ei toisteta millä tahansa työkalulla.

Guillotine-leikkurit antavat leikkauksen korkeimman laadun, jotka ovat aina linjojen valmistuksessa

Nykyaikaiset laitteet aaltopahvin valmistukseen voivat leikata kankaita mihin tahansa pituuteen, joten tätä ei tarvitse muuttaa profiilivoimakkuuksilla tai tehdä muita monimutkaisia ​​toimintoja valssauskoneissa ja muuttaa vain guillotiinin asetuksia - kuinka usein leikkaukset tehdään. Valmistajat sanovat yleensä, että arkin pituus on esimerkiksi 0,5-11 tai 12 metriä 0,5 metrin välein. Tätä palvelua on ehdottomasti käytettävä. Sinun tarvitsee vain tilata sopiva pituus lähimmästä valmistajasta korkealaatuisesta ammattikalasta. Useimmiten ongelmia ei ole, koska asiakas maksaa välittömästi kaiken tarvitsemansa ja valmiit tuotteet eivät tarvitse olla varastossa tai myyntipisteissä pitkään odottamassa niiden toteutumista.

Anna esimerkki ammatillisen lattian merkinnästä: С20-1150-0,5. Tämä on ammattimainen seinälevy, jonka profiilin korkeus on 20 mm, asennusleveys 1150 mm ja paksuus 0,5 mm. Jos merkintä esitetään seuraavasti - C20-0.5-1150-2000 - tämä tarkoittaa samaa ammatillista lattiaa, mutta paksuus on ilmoitettu alussa ja lopussa myös arkin pituus on 2000 mm tai 2 metriä.

Yksi esimerkki ammatillisen lattian merkinnästä: НС44-1000-0,7. Tämä on yleinen profiililevy, jonka profiilin korkeus on 44 mm, kokoonpanoleveys 1000 mm ja metallipaksuus 0,7 mm. On epätodennäköistä käyttää sellaista ammattimaista lattiaa kellarista, koska sen vahvuus on liiallinen ja hinta on paljon suurempi kuin edellisissä esimerkeissä.

Korroosionkestävät ja koristeelliset pinnoitteet ammattimaiset lattiat

Tietenkin teräslevyä itsessään "paljaalla" muotoa ei koskaan käytetä. Ohut metalli ilman suojaa syövät hyvin syöpymistä. Siksi levyt suojaavat sitä ensisijaisesti sinkkikerroksella. Miksi juuri sinkki?

 • Sinkkipinnoite on erittäin helppo levittää teräslevyyn, se voidaan tehdä sähkökemiallisella menetelmällä, kaasutermisellä ruiskutuksella, kuumalla ja kylmällä menetelmällä, mekaanisesti. Joitakin menetelmiä voidaan käyttää vain tuotannossa, kun taas toiset ovat jo käytössä.
 • Käytetty sinkkipinnoite suojaa teräspohjaa mekaanisesti, eli estää hapen ja veden tunkeutumisen, mikä aiheuttaa raudan korroosion.
 • Kosteuden läsnä ollessa mikä tahansa kaksi metalli muodostaa niin sanotun galvaanisen parin. Ja tässä parissa metalli, joka on aktiivisempi, kaatuu aktiivisesti. Sinkissä ja raudassa sinkki, joka on anodi, on aktiivisempi, ja se, joka ottaa "isku", säästää "kumppani" - teräksen perusta. Lisäksi pinnallinen vahinko ei estä sinkkiä toteuttamasta "tehtäväänsä".
 • Ohuempi sinkkikerros verrattuna rauhain syövyttää vielä paljon hitaammin, koska hapella, vedellä ja ilmakehän hiilidioksidilla kosketuksissa sen kanssa muodostuu kemiallisia yhdisteitä, jotka ovat hyvin resistenttejä luonnollisille tekijöille - 2ZnCO₃Zn (OH). Ne muodostavat pinnalle kalvon, joka suojaa sekä teräspohjaa että sinkkikerrosta.

Fysikaalis-kemialliset prosessit sinkitty teräs

On käynyt ilmi, että sinkkipinnoite ei täysin sulje teräspohjan korroosiota, mutta vain viivästyttää sitä tietyn ajan. Rauta on täysin turvallinen, kun sinkki on edelleen läsnä, ja heti kun sen tehtävä on valmis ja se on täysin kehittynyt, se syövyttää aktiivisesti rautaa. Siksi erittäin tärkeä indikaattori on sinkkikerroksen paksuus. Hyvästä profiilipäällysteestä tulisi olla 25-40 mikronia, mikä vastaa noin 275 g / m²: n sinkkiä (täysin kahdelta puolelta). Kuitenkin tällainen kattopinta on paljon kalliimpaa, koska sinkki on erittäin kallis metallia. Siksi valmistajat tekevät sinkin ohutkerros - noin 180 g / m², mutta käyttävät myös muita suojaavia ja koristeellisia pinnoitteita. Toinen tapa säästää sinkkiä on suojata arkkia sinkkiä ja alumiinia sisältävällä koostumuksella - niin sanotusta alumiinista galvanoinnista. Tällaisen pinnoitteen suojaavat ominaisuudet ovat pienemmät, mutta hinta myös.

Ongelmana voi olla kysymys - kuinka ohjata sinkki- kerroksen paksuutta aallotetusta levystä. Vain yksi vastaus - ostaja ei voi itse todentaa tätä. Vain asiakirjoissa, jotka on liitettävä jokaiseen profiilin erään, näet tietoja sinkkikerroksen paksuudesta tai sinkin kulutuksesta neliömetriä kohden. Siksi sinun pitäisi luottaa vain hyviin valmistajiin ja myyjiin, joilla on moitteeton maine. Ja ainoa asia, jota voidaan ja pitää tarkistaa, on asiakirjoissa ilmoitetun arkin paksuus. Tämä on helppo tehdä mikrofonin avulla.

Hyvät myyjät tarjoavat aina mikrometrin tarkistaakseen ammattiarkin ilmoitetun paksuuden.

Teräslevyn laatu, jossa on jo tehtyjä suojaavia ja koristeellisia pinnoitteita, jotka toimitetaan rullina, joka on sitten profiloitu, on erittäin tärkeä. Japanin ja Etelä-Korean, sekä Saksan ja Tšekin raaka-aineet ovat erinomaisia. Myös Venäjän, Ukrainan, Puolan ja Turkin valmistajat tarjoavat hyviä raaka-aineita aaltopahvin valmistukseen, mutta Kiinan raaka-aineiden laatu aiheuttaa säännöllisesti kysymyksiä. Asiantuntijoiden mukaan, joilla on suora yhteys ammatilliseen arkkiin, metallin laatu Keski-kuningaskunnasta on arpajainen - onnekas vai ei. Siksi jopa enemmän maksaa, on parempi valita ammatillinen lattia, jonka pohjalta on metalli tunnettujen valmistajien.

Keski-kuningaskunnan katto ei aina ole hyvälaatuista.

Viimeistelypeitteenä, joka suojaavan lisäksi on myös koristeellinen toiminto, käytetään erilaisia ​​polymeerejä ja niiden koostumuksia.

 • Polyesteripinnoitteet ovat yleisimpiä ja halvimpia. Kemistit, näitä yhdisteitä kutsutaan myös polyesteriksi. Tunnetut luonnon polyesteri, joka toimi synteettisenä prototyypinä. Nämä ovat puusta terva, meripihka ja muut materiaalit. Tietenkin, synteettistä polyesteriä värjätään eri väreillä käytetään kattamaan profeteble. Tällaiset pinnoitteet kestävät sään, sietää lämpötilahäviöitä, suojaavat metallia täydellisesti korroosiolta mutta ovat alttiita kerroksen eheydelle, joka valitettavasti on erittäin helppo vahingoittaa perinteisen ohutkerroksen, joka on noin 25 mikronia. Jos sitä käytetään paksummalla kerroksella, pinnoite helposti tuhoutuu mekaanisesti. Polyesteriprofiililevyjen käyttöikä on noin 25 vuotta, mutta kaikki riippuu laitoksen lukutaidosta ja käyttöolosuhteista.
 • Matta polyesteripinnoitteita on erilainen kuin tavallinen, jolle on ominaista kiilto. Mattapolyesteriä levitetään paksummalla kerroksella, mikä lisää ammatillisen arkin käyttöikää. Tällaiset päällysteet näyttävät paljon paremmilta, koska ne eivät anna häikäisyä. Voit jäljitellä luonnonmateriaalien koostumusta: tiiliä, puuta, kiveä - on parasta käyttää mattapolyesteria, ei kiiltävää.

Mattapintainen katto näyttää paremmalta kuin kiiltävä

 • Pural Coatings (Pural) on nykyaikainen tyyppinen suojaava ja koristeellinen pinnoite, jonka ovat kehittäneet suomalaiset asiantuntijat Ruukilta. Tämän materiaalin perustana ovat kaksi hyvin tunnettua polymeeriä: polyuretaania ja polyamidia. Niiden koostumus oikeassa suhteessa antaa erinomaisen lujuuden, ultraviolettisäteilyn ja ääriolosuhteiden vastustuskyvyn. Ammattikalvot, joissa on päällystetty pural, suosittelevat kattorakenteiden ja seinien koristelujen rakentamista alueilla, joilla on vaikeita ilmasto-olosuhteita sekä rannikolla. Vain 50 mikronin päällysteen paksuus tarjoaa jo erinomaisen suojan aallotetulle lattialle. Paksumpi pinnoite on taloudellisista syistä epäkäytännöllistä, koska Puralilla on suuri vaikutus hintakehitykseen.
 • Plastisolipinnoitteet ovat myös tunnettu polyvinyylikloridi (PVC) ja erilaiset pehmittimet, jotka helpottavat levittämistä ja tarttumista. Plastisolia levitetään riittävän paksuisella kerroksella, joka on noin 200 mikronia, mikä takaa maksimaalisen mekaanisen lujuuden, kemikaalien ja säänkestävyyden sekä alhaisten lämpötilojen. Plastizol-pinnoitteille voidaan antaa puuta, nahkaa ja muita materiaaleja jäljittelevä kohokuviointi, joka tarjoaa rajattomat sisustusmahdollisuudet. Plastisoli ei kuitenkaan siedä korkeita lämpötiloja. Päällystys siitä korkeiden lämpötilojen vaikutuksesta nopeasti haalistuu ja hajoaa. Siksi tummat värit ja kuuma ilmasto ovat yksinkertaisesti vasta-aiheet tämän upean pinnoitteen varalle.

Plastisol-pinnoitteet muistuttavat ihon rakennetta lähietäisyydeltä

 • Polyvinyylidefluoridi (PVDF / PVDF) pinnoitteet ovat yksi tehokkaimmista päällysteistä, joita fluoroplasti-2 kutsuttiin Neuvostoliiton aikoina. PVDF on monimutkainen koostumus, joka koostuu pääasiassa polyvinyylifluoridista (noin 80%) ja akryylistä (noin 20%). Tämä koostumus tarjoaa parhaan mahdollisen suojan eri kemikaaleja, lämpötilaa ja luonnollisia vaikutteita vastaan. Se on jonkin verran huonompi kuin plastisol mekaanisen rasituksen vastustamisessa, mutta kompleksissa ei ole yhtäläisiä PVDF: n kaikkien suojaus- ja koristeominaisuuksien yhdistelmää. Tällaisen kattavuuden käyttöikä valmistajien lupauksilla on vähintään 40 vuotta.

Erityisen kiinnostunut erityisesti kellarin koristeluun ansaitsee Printech-ammattimaisen lattian pinnoituksen, joka jäljittelee erilaisia ​​materiaaleja: puuta, tiiliä ja luonnonkiveä. Kellarin koristeluun sopii parhaiten kattamaan luonnonkivi, joka näyttää niin hyvältä, että lähialueelta on vaikea päättää, että se on vain kaunis, metalliin painettu kuva offset-muodossa. Kehitettiin ja toteutettiin tekniikka, jolla kuvioitiin galvanoituja teräslevyjä, tuotannossaan Etelä-Koreassa tunnettu maailmankuulu yritys Dongbu Steel. Nyt tällaiset laitteet ovat jo ostaneet ja ottaneet käyttöön metallialan valmistajat muissa maissa, mukaan lukien Venäjä. Siksi ammattimaiset lattiat, joissa on kuva, ovat jo laskeneet hinnasta, ja myöhemmin kilpailuolosuhteissa se tulee myös halvemmaksi.

Profiililevyrakenne, jossa on painettu kuva

Kuviossa on esitetty luonnonmateriaaleja simuloivan ammatillisen arkun rakenne. Kuvassa oleva kalvo paksuus on vain 3 mikronia ja muissa kerroksissa tällainen profiililevy ei eroa polyesteristä tai PVDF: stä. PVDF on kestävämpi ja kestävämpi, suosittelemme häntä suosimaan sitä.

Ammattilainen lattia (ammatillinen arkki) kiven alla

Kiven alapuolella on profiili, joka on valmistettu metallitelevyllystä galvanoidusta teräslevystä, jossa on erityinen polymeeripinnoite, joka jäljittelee kiven tai carpichin muotoilua ja tekstuuria. Tämän päällysteen paksuus on 35 mikronia (tavallinen yksivärinen polyesteri - 25 mikronia) ja sillä on paljon pidempi käyttöikä kuin polyesterillä, mutta tällainen päällyste on kalliimpi. Kiven alapuolella oleva katto, toisin kuin puun alle oleva polymeeripinnoite, voi olla vain yksipuolinen, toisaalta erikoinen harmaalipperi, toisaalta painopäällyste. Kiven alapuolinen julkisivuarkki on tullut melko suosittu rakennusalan tuote, jota käytetään rakennusten kattamiseen erilaisiin tarkoituksiin sekä yksityisten kotitalouksien aidojen ja aidojen rakentamiseen.

Terästä, jossa on polymeeripinnoite kiven, tiilen, puun, nimeltään Tulosta, Printech, Ecosteel, Venäjällä sitä ei tuoteta ja se tulee eri maista, pääasiassa Euroopasta ja Koreasta. Täällä Venäjällä tämä metalli on profiiloitu metalliprofiilien, sivuraideisten paneelien valmistuksessa.

Varoitus! Tämä on TÄRKEÄÄ. Korkealaatuisen aallotetun kiven tulee olla vähintään 0,5 mm paksu (eikä 0,45 mm) ja korkea galvanointiaste 180 - 275 g / m 2, mikä katsotaan optimaaliseksi alueellamme. Varastossa on myös talouden vaihtoehdot 0,45 paksuus, alhainen galvanointi 100-120 g / m 2. Tällaisen ammattimaisen lattian hinta kiven alla on halvempi, mutta tämä tuote ei enää ole palkkio, sen käyttöikä on pienempi.

Aallotetun kiven tuotanto ja myynti tukku- ja vähittäiskaupassa

KRONA-yhtiö on tuotantolaitoksen edustaja vuodesta 2005 lähtien ja myy korkealaatuisia tuotteita: levyjä, sivuraideja, metallipaneeleja, joissa on polymeeripinnoitus kiven, tiilen, puun alla. Yrityksessämme voit ostaa ammattialattiat kiven alla valmistajalta tukku- ja vähittäismyynti alhaisin hinnoin korkeilla alennuksilla.

Aallotetun kiven ja tiilen myynti suoritetaan suoralla tehtaalla, jolloin Moskovassa ja Moskovan alueella on mahdollista toimittaa ilmaiseksi sekä yksityisasiakkaille että rakentajille tietyn määrän myyntiä (laitteiden määrä ja tehtaan asettaminen). Kaikilla yrityksellämme myydyillä tuotteilla on laadunvarmistus ja kirjalliset takuukortit, jotka yritys ja yritys ovat allekirjoittaneet jälleenmyyjänä.

Tuotantoaika on 1-3 päivää, jolloin haluttu pituus asiakkaalle (0,5-12 m) on maksutonta.

Takuu (termi) riippuu metalliprofiilin valmistajasta, sen galvanoinnista, paksuudesta, pinnoitteesta ja vaihtelee 10 - 20 vuoden välein.

Täydellinen hinnasto kaikkiin profiilin merkkeihin kullakin pituudella olevan kiven alla on hintaluettelossa "Hinnat" -sivulla. Aaltopahvilaatikon kokonaiskustannukset aidalle, julkisivulle tai jalustaan, mukaan lukien ruuvit ja komponenttiliuskat, voit laskea itsesi tai lähettää meille "Laskennan hakeminen".
Seuraavassa taulukossa esitetään suosituimman C8-tuotemerkin aallotetun kiven likimääräinen hinta (per levy ja m2) suhteessa käyttöikään.

Edut ja asennus aallotettu kivi

Moderni aallotettu kivi on metallilevy, jossa pitkittäiset aallotukset, joilla voi olla puolisuunnikkaan muotoinen, sinimuotoinen tai aaltoileva muoto. Kylmävalssaustekniikkaa käytetään tuotannossa. Aallotettujen elementtien läsnäolosta materiaali hankkii lisävoimaa ja jäykkyyttä. Viimeistelykivi on nyt yhä suosittu, koska se mahdollistaa vähemmän rahaa rakennuksen tai aidan rakentamiseksi talon lähellä täydellisen kivenrakennuksen ilmeen.

Profiililevyn edut ja haitat

Ammattimainen lattia on ominaista melko laaja lista etuja, joten keskitymme tärkeimpiin:

 • Ammattilevyjen suunnittelu on vähäistä, mikä yksinkertaistaa asennusta ja kuljetusta.
 • Profiililevylle on tunnusomaista suuri lujuus;
 • Materiaali pystyy palvelemaan useita vuosikymmeniä menettämättä ominaisuuksiaan;
 • Ammattilevyn asennus toteutetaan ilman erityisiä ongelmia myös henkilö, jonka rakentamisen kokemus on vähäinen;
 • Se on houkutteleva hinta. Keskimäärin kiven jäljittelevän profiililevyn hinta on 150-400 ruplaa yksikköä kohti, joiden mitat ovat 1200-1160 mm, mikä on vakio;
 • Ammattilevyjen ulkoiset houkuttelevuus. Valokuvan mukaan ei ole helppoa erottaa luonnonkivi profiililevystä. Aaltopahvin koristeominaisuudet antoivat hänelle valtavan suosion markkinoilla.

Kynän alapuolella olevat profiililevyt

Kiven jäljittelevä profiililevy pinnoitetaan eri tekniikoiden mukaan valmistajan mukaan.

Nykyaikaisin ja kestävin pinnoite ammattilehtiä varten on Printech. Tällaisen materiaalin saamiseksi vuorotellen tietyn sekvenssin jälkeen kerrokset levitetään molemmille puolille.

 1. Ensimmäinen kerros koostuu kromista. Lisäksi sen paksuus on noin 5 mikronia.
 2. Toinen on peruspäällyste, jonka paksuus ei ylitä 20 mikronia.
 3. Kolmas kerros on valokuva-offset-pinnoituskuva. Se asettaa tarvittavan jäljitelmän kiven. Visuaalisesti tämä tekniikka mahdollistaa kiven rakenteen ja helpotuksen yksityiskohtaisen siirron.
 4. Päällyste on valmistettu polyvinyylifluoridilla ja akryylikerroksella, jolla on läpinäkyvä rakenne ja jolla on suojaava rooli profiloidulle levylle.

Kaiken kaikkiaan profiililevyn päällysteen paksuus on jopa noin 400 mikronia. Erikoistestien avulla voit määrittää, miten kerrokset kestävät ulkoista ja mekaanista rasitusta. Adheesion ja yhteenkuuluvuuden ominaisuudet tarkistetaan myös naarmuilla ja levyn taivutuksella. Sen tarkastamiseksi, miten materiaali on suojattu ulkoisen ympäristön vaikutuksesta, se sijoitetaan rikkihapon ja suolaveden liuokseen.

Ammattilevyn käyttö

Profiililevy kiven jäljitelmällä on laaja sovellus nykyaikaiseen rakentamiseen. Itse asiassa materiaalin käyttöä rajoittaa vain fantasia. Mutta käytännössä on useita alueita, joissa nämä arkit ovat osoittaneet parhaat ominaisuudet.

 1. Aidat. Levyt tekevät erinomaisista, korkealaatuisista, vakaista ja kestävistä aidoista. Tai niitä käytetään pilari jäljitelmänä. Tätä varten levyä ravistetaan pituudelta, jolloin saadaan pylväselementti. Sitten se kiinnitetään aitaukseen, yläosa on koristeltu erikoislakoilla. Muuten ne voidaan tehdä myös ammattilehdellä.
 2. Profiililevyjen autotallit. Auton omistajat kiinnittävät erityistä huomiota ammattiarkeihin, koska he voivat omalla sivustollaan rakentaa auton täydellisen autotallin. Ulkoisesti malli näyttää tiilestä tai kivestä. Kaikki riippuu valitun profiililevyn tyypistä.
 3. Talon perusta. Ammattilevy ei harvoin suorita kellarikerroksia, jolloin voit saada kodin koristeellisia ja suojaavia vaikutuksia. Toisin kuin useat socle-pohjaiset materiaalit, profiililevyjen hinta on hyvin alhainen.
 4. Yläpuolella loggia ammatillinen arkkia. Tämä puhuu jo sisäisestä käytöstä.

Merkitään profiililevyjen merkinnät

Jos tarkkaat huolellisesti ammatillisia arkkeja, saatat huomata, että niissä on eri merkinnät. Se ymmärtää nyt, millainen nimitys kertoo materiaalista.

 • C. Nämä ovat ammatillisia arkkia seinän aidat. Levyn aallotetut elementit ovat puolisuunnikkaan muotoisia ja niiden korkeus on 10-44 millimetriä. Nimestä on selvää, että niitä käytetään aidojen rakentamiseen;
 • N. Levyt päällystyskattoihin, muottiin. Erityiset jäykisteet lisäävät lujuutta tuotteille. Aallotuksen samanaikaisesti korkeus on yli 44 millimetriä. Käytetään harvoin katon eristämiseen, lattian ja katoksien järjestämiseen sisäänkäynteihin;
 • NA. Se palvelee seiniä. Aallotuksen proflista suoritettiin korkeudella 22-44 millimetrin alueella. Suuri osastoille, hangareiden rakentamiseen, seinien aidan rakentamiseen.

Tästä seuraa, että merkintä määrittelee aallotusten korkeuden sekä tuotteiden käytön laajuuden.

Kysymys ammattisivun laadusta

Se toimii melko loogisena ja yhteisenä periaatteena - ohuempi levy, sitä alhaisempi sen laatu ja kustannukset. Toinen hinta- ja laatuominaisuuden tekijä on galvanoituneen kerroksen paksuus.

 1. Levyt, joiden paksuus on noin 0,4 millimetriä, ovat talousluokan materiaalia. Tämä johtuu voimakkuudesta ja vastaavasti indikaattoreista. Mutta täällä toinen asia on mielenkiintoinen. Sen näennäisesti alhaisen kysynnän myötä ammattialalevy, joka on 0,4 millimetriä, on eniten kysyntää rakennusteollisuudessa.
 2. Galvanointiaste on 150-275 g / m2. Arvo riippuu käytetyn pinnoitteen tyypistä. Usein kokoontuu 100 g / m2.

Ammattilevyjen asennus kattoon

Suoritetut profiililevyt eivät ole vaikeita jopa aloittelijalle. Mutta silti on suositeltavaa antaa ohjeita ja videoita ennen työn aloittamista.

Jos haluat asentaa profiloituja arkkeja kiven alla talosi katolle, sinun on noudatettava tiettyä toimenpidekokonaisuutta.

 1. Vedenpitävän pinnoitteen järjestäminen. Tätä varten sinun on käytettävä kerrosta vedenpitävää materiaalia, jotta vältetään kaikenlaiset vuodot.
 2. Nyt tuuletus on luotu. Tämä välttää kosteuden kerääntymisen ullakolla.
 3. Profiililevyjen asennukseen tarvitaan erityisten laatikoiden järjestäminen. Käytä korkealaatuisia puupalkkeja. Paras vaihtoehto on pähkinä tai mänty. Levyjen mitat ja sen rakenneominaisuudet riippuvat ammatillisten arkkien koosta.
 4. Ensimmäinen ammattilevy on asennettu. Se on kiinnitetty yhdellä ruuvilla keskellä. Joten pystyt sopeuttamaan kantaansa tarvittaessa. Seuraavissa vaiheissa havaitut epäsäännöllisyydet poistetaan säätämällä aloituskäsikirjaa.
 5. Seuraavat ammatilliset arkit on asennettu päällekkäisyyksillä aloitusarkilla. Kiinnitys suoritetaan jo nelikulmaisilla ruuvilla olevilla kulmilla, jotka on suojattu korroosiolta.
 6. Ensimmäisten neljän levyn asettaminen, laatu korjata ne laatikossa. Tämä vie noin 6 ruuvia.
 7. Nyt voit vihdoin korjata käynnistimen profiilin kiven alla. Muuta tarvittaessa muuten asentoa.
 8. Uusi rivi alkaa ensimmäisellä ammattiarkilla, joka on asennettu edellisen rivin ensimmäiseen arkkiin.
 9. Samoin kaikki ammattikirjot on asennettu katon pinnalle.

Tämä materiaali on ansainnut suuren kysynnän markkinoilla ja sillä on laaja soveltamisala. Ammattilevyllä on helppo työskennellä, ja sen hinta on erittäin edullinen.

Decking kiven alla

Decking kiven alla

Kiven alapuolella on profiili, joka on valmistettu metallitelevyllystä galvanoidusta teräslevystä, jossa on erityinen polymeeripinnoite, joka jäljittelee kiven tai carpichin muotoilua ja tekstuuria. Tämän päällysteen paksuus on 35 mikronia (tavallinen yksivärinen polyesteri - 25 mikronia) ja sillä on paljon pidempi käyttöikä kuin polyesterillä, mutta tällainen päällyste on kalliimpi.

Kiven alapuolella oleva katto, toisin kuin puun alle oleva polymeeripinnoite, voi olla vain yksipuolinen, toisaalta erikoinen harmaalipperi, toisaalta painopäällyste. Kiven alapuolinen julkisivuarkki on tullut melko suosittu rakennusalan tuote, jota käytetään rakennusten kattamiseen erilaisiin tarkoituksiin sekä yksityisten kotitalouksien aidojen ja aidojen rakentamiseen.

Terästä, jossa on polymeeripinnoite kiven, tiilen, puun, nimeltään Tulosta, Printech, Ecosteel, Venäjällä sitä ei tuoteta ja se tulee eri maista, pääasiassa Euroopasta ja Koreasta. Täällä Venäjällä tämä metalli on profiiloitu metalliprofiilien, sivuraideisten paneelien valmistuksessa.

Varoitus! Tämä on TÄRKEÄÄ. Korkealaatuisen aallotetun kiven tulee olla vähintään 0,5 mm paksu (eikä 0,45 mm) ja korkea galvanointiaste 180 - 275 g / m 2, mikä katsotaan optimaaliseksi alueellamme. Varastossa on myös talouden vaihtoehdot 0,45 paksuus, alhainen galvanointi 100-120 g / m 2. Tällaisen ammattimaisen lattian hinta kiven alla on halvempi, mutta tämä tuote ei enää ole palkkio, sen käyttöikä on pienempi.

Ammattilevy kiven alla karkealle

PROFESSIONAL "KUSTANNUKSEN"

Ammattimainen lattia, jossa piirustus "STONE", sovelletaan julkisivujen, aidojen ja soclen viimeistelyyn. Metalli on suojattu korroosiolta (galvanointi - 200 g / m2). Päällyste on vahva, ei haalistu auringossa.

Decking, jossa on kuvio "kivi" on vain yksipuolinen. Päinvastainen puoli on suojaava aluke.

Tule katsomaan näytteitä aallotetusta "kivestä". Varastossa on 2 metriä levyjä. Tilauksen mukaan voit tehdä ammatillisen lattian minkä tahansa korkeuden 50 cm: sta 6 metriin. Vähimmäisraja aallotetusta lattiasta varastosta on 1 arkki, tilauksen mukaan - 25 m2.

PROFESSIONAL "KUSTANNUS" 2 metriä
ON TARKOITETTU TARJOAA TAVALLA

Decking kiven alla

Ammattikalvo kiven ja tiilen alla - kaikki värit ja valokuva, todelliset hinnat. Decking tiilen ja kiven alla aita ja seiniä varten - koko setti. Mittaus, toimitus ja asennus.

Seinä tai aidattu kivi näyttää aina luotettavalta suojautumiselta ulkopuolisilta. Mutta tällaisen aidan rakentaminen on erittäin kallista. Aidemateriaalin lisäksi tarvitaan myös säätiön kustannuksia ja valmistelua.

Mutta on olemassa keino ostajille, jotka aikovat tehdä aidan edulliseksi ja "kiven alla". Voimme tarjota ammatillinen arkki, jolla on kuva (valokuvan offsetpaino).

Aaltopahvista valmistettu metalli tulee Koreasta, jolla on nykyaikainen yritys - Dong Bu Stee Dong Bu Steel. Metallin päällyste on nimeltään Printech (Printech). Polymeeripinnoitteen paksuus on 35 mikronia.

Pinnoite on luotettava ja pitää profiililevyn sään "yllätyksistä". Metallilla on suuri galvanointi - 245 g / m².

Aaltopahvilajit, joissa on luonnollinen pinnoite: kiven, puun ja tiilen alla

Profiilattu - metallilevyt eri muotoisilla aallotuksilla, jotka on varustettu polymeeripinnoitteella, jonka avulla voit vaihtaa metallin värin harkintansa mukaan. Offsetpainatuksella voit tehdä epätavallisia yhdistelmiä, jotka kaikuvat luonnollisia sävyjä.

Decking polymeeripinnoitteella

Orgaanisten tai synteettisten materiaalien päällyste sisältää erilaisia ​​pigmenttejä ja lisäaineita. On käytännöllisimpiä materiaaleja, jotka sopivat rikkaimpiin sävyjä ja tekstuureja.

Polyesteri ei ole kovin kallis, mutta melko esitettävä päällyste. Lämpötilaero ja ultraviolettisäteily eivät vääristä levyä. Pinnoitteella on normaalit ominaisuudet, jotka ovat tarpeen hyvän laadun säilyttämiseksi. Kerroksen paksuus on 25 mikronia.

Se on jaettu matta-ja kiiltävä. Hyvä vastustuskyky auringon heikkenemiseen näyttää mattapintaisena. Polyesteriä käyttävä pinnoite on tarkoitettu enemmän katolle, mutta sitä käytetään muissa tapauksissa. Professional-lattian tuote usein palvelee yli 30 vuotta.

Plastisoli valmistetaan polyvinyylikloridista käyttäen erilaisia ​​pehmittimiä. Paksuutta pidetään yhtenä korkeimmista, tavallisesti se on vähintään 170-200 mikronia. Mekaanisen luonteen ja ruosteen aiheuttamat vauriot eivät ole kauheita, varsinkin ensimmäisinä toimintavuosina.

Aggressiivinen ympäristö ei vaikuta plastisolin laatuun. Pinnoitetta käytetään teollisuusyritysten rakentamisessa kemialliseen orientaatioon. Vastus alkuperäisen värin ylläpitämiseen on hieman erilainen muiden pinnoitteiden pienemmällä puolella. Kirkkaus, värien rikkaus voi häivyttää ultraviolettisäteilyn vaikutuksesta.

Paksuus on noin 170 mikronia, sillä on täysin sileä, sileä pinta. Jos paksuus on 200 mikronia tai enemmän, on mahdollista varustaa arkin rakenne, esimerkiksi kohokuviointi tai kuvio, jolla on tekstiiliä. Eteläisillä leveysasteilla arkkia ei suositella käytettäväksi, koska käyttöikä on melko pieni ja hinta ei kata laatukustannuksia. Kuumissa ilmastoissa voit käyttää tavallista polyesteriä tai valita luotettavamman pinnoitteen.

Pural on valmistettu polyuretaanivaahdon perusteella. Aggressiiviset ympäristöt eivät vaikuta haitallisesti pinnoitteen väriin tai kulumiskestävyyteen. Lämpötilahäviöt, niiden korkeat arvot ja ultraviolettisäteet eivät ole kauheita materiaalille. Sitä käytetään usein kattamaan katto tai julkisivu, koska se ei ole lähes mekaanisten vaurioiden kohteena. Ammattimainen lattia tuottaa 50 mikronin metallilevyn.

Sitä käytetään aidan, aidojen rakentamiseen. Sen laatu riippuu mekaanisten vaurioiden kestävyydestä, joten ostaessasi sinun on varmistettava, että tuote on ostettu viralliselta valmistajalta tai toimittajalta. Pitkä värit kestävät pitkään.

PVDF tunnettiin vasta viime aikoina. Lähes herkkä UV- ja hioma-aineille. Kaikissa ilmasto-olosuhteissa ja aggressiivisissa ympäristöissä aluslaatat eivät muuta ominaisuuksia ja pysyvät kestävinä. Voidaan käyttää hyväksi jopa 50 vuotta tai enemmän.

Jos pinnan tulee aina olla hyvin hoidettu, puhdas, voit käyttää tätä tiettyä pinnoitetta.

Tässä artikkelissa kerrotaan katon laitteesta ammatillisesta lattiasta.

Decking tiilen alla. Koot ja hinnat per m²

Tämän profiilin avulla voit ratkaista paljon käytännön ongelmia, huolehtien ongelman esteettisestä puolesta. Maalattu maalaustyönä se näyttää hyvältä rakennusten budjettirajoitteista, joka lisää suunnittelijan koskettamista ja joka kerta houkuttelee kävijöiden huomiota.

Aidana se tarjoaa laadun, kestävyyden ja korjaustyön tarpeellisuuden sekä näyttävyyden. Valokuvien tulostaminen, jonka käyttäminen jopa aidan lähellä näyttää tiilestä.

Maalauksen perusta on todellinen tiiliseinä, jonka valokuvauksen ansiosta se näyttää jopa todelliselta kuvioina lattialla. Tiiviissä tutkimuksessa henkilö ymmärtää, että ennen hän ei ole helpotus, mutta vain tasainen aallotettu lattia.

Kaikkien kerrosten huomioon ottaen aallotettu tiili on teräslevyä, jonka paksuus on pieni. Yleensä se on 0,45-0,50 mm. Koko sisältää kaikki kerrokset ottaen huomioon päällysteen. Metallia kehitetään sääntöjen mukaisesti sinkkipinnoitettuna. Muodostuksen jälkeen siihen lisätään alumiinioksidipäällystettä. Offset-tulostuksen päällekkäin asetetun tiilikuvan avulla, joka on suojattu kerroksella korkealaatuista polymeeriä.

Ammattilattian alla tiilen alla on paljon etuja:

 1. Toisin kuin aitoilla tiilillä, aaltopahvi kestää monia kuormia, myös mekaanisia. Ei reagoi kosteuteen, ei vaahdota. Ei muodosta siruja, halkeamia, ei ole vaaraa delaminaation aiheuttama sopimaton sementti tai valmistettu koostumus. Korjaustyössä ei tarvita.
 2. Ei vaadi jatkuvaa hoitoa. Kestävä palvelee omistajia useiden vuosikymmenien ajan.
 3. Levyt asennetaan yhteen vaiheeseen ilman, että verkosta muodostuu asteittain eri moduuleja. Lohkot ovat kevyitä, joten niiden nostaminen tiettyyn korkeuteen ja kiinnitykseen on helppo toteuttaa. Nostovälineitä ei tarvita, ei myöskään tarvita lujitemuotoa.
 4. Säästöt ovat merkittäviä. Yksi arkki on paljon halvempaa kuin täyttää sama aukko, mutta käyttämällä tiilimuurausta. On otettava huomioon, että ammatillinen lattia ei korvaa todellisen tiilen ominaisuuksia.

Tiililattian ammattilainen lattiapinta painaa 4-10 kg. Päällysteen paksuus riippuu sen tyypistä ja laadusta. Yksipuolinen pinnoite voidaan sijoittaa 0,4 mm: n levyyn. Kaksisuuntainen 0,5-0,6 mm. Jotkut materiaalit ovat noin 3,5 mm, joten levyn vähimmäispaksuus on vähintään 7-8 mm.

Koot määräytyvät ammatillisen lattian nimen mukaan. Aidat käyttävät usein tavallisia kahden metrin levyjä. Jos pituus on kiinteä tai sen täytyy sopeutua tiettyyn seinään, voit valita vaihtoehdon kaupallisesti saatavilla olevasta tai valmistajan tilauksesta yksittäisten koon mukaan, mikä lisää merkittävästi tuotteen hintaa. Tyypillisesti leveys on 1100 mm - 1300 mm. Joskus näytteitä on 845 mm tai 1450 mm. Monet valmistajat tarjoavat kiinteän pituuden 500 mm - 12000 mm.

Decking kiven alla. Koot ja hinnat

Yksi sisustuksen arvostetuimmista ja muodikkaimmista trendeistä katsotaan pintakäsittelemiseksi villikivellä. Seinien, korokkeiden tai aidojen kustannukset, jotka on leikattu tällä materiaalilla, ovat paljon korkeammat kuin käytettäessä yhtä sen jäljitelmistä - aallotettu kivi.

Edut ovat merkittäviä:

 1. Käteisinvestoinnit vähenevät useita kertoja.
 2. Säännöllistä puhdistusta tarvitaan vain päästä eroon pölystä ja likaisuudesta, ylläpitää näkyvää ulkonäköä. Erityistä varovaisuutta ei tarvita.
 3. Perustan vahvistamiseen ei ole tarvetta, koska aaltopahvin paino on huomattavasti alhaisempi kuin useimpien muiden rakennusmateriaalien paino.
 4. Helppo asentaa ja asentaa itse.

Levy painaa keskimäärin 5-6 kg, joten se on helppo asentaa. Kun ostat tai tilat suurikokoisia, paino nousee, mutta harvoin ylittää 10 kg. Kaikki päällysteen kerrokset eivät vie paljon tilaa, erityisesti itse kuva voi olla 3 mikronia paksu. Yksipuolisella levityksellä materiaalin paksuuden lisääntyminen ei välttämättä näy silmille.

Mitat valitaan usein vakiona. Joskus luonnonkiven muuraus jälkikäteen, leveys ylittää merkittävästi pituuden, ja aallotusten korkeus on joko vähäinen tai arkki myydään vapaasti. Tässä tapauksessa levyn leveys voi nousta 2 m korkeuteen 1,5-1,6 m.

Ja tässä on artikkeli kuinka laskea kattoprofiilinen.

Puun alla

Puu on orgaanista ja melko esitettävää materiaalia rakentamiseen, mutta sillä on haittoja, jotka liittyvät alkuperäisen ulkonäön ja suorituskykyominaisuuksien nopeaan menetykseen. Jos käytät ammattimaista lattiaa, joka on maalattu puun alla valokuvatulostuksen avulla, voit hankkia samaan aikaan yleisen kuvan puurakenteesta ja rajoittaa itsesi jatkuvasta huolellisuudesta.

Materiaalille on ominaista suuri soveltamisala:

 1. Aidat mökeille ja muille rakenteille.
 2. Tilapäisten rakenteiden, kuten rakennusosien, väliseinät, seinät.
 3. Seinien tai kellarikerrosten koristelu sekä kaikki alueet, joilla voidaan käyttää todellista puupäällystettä.

Mitat valitaan rakennuksen mukaan, joka on koristeltu aallotettu puu. Yleensä aidat käyttävät vakiovarusteita, joissa korkeus on 2 m ja leveys vaihtelee välillä 1100-1600 mm. Joskus se valitaan neliömäiseksi tai lähelle tätä geometrista kuvioa.

Ja tässä on artikkeli seinäprofiilista.

Tässä osassa sivuistamme http://ru-house.net/postrojki/garazh/ kaikki autotallin rakentamisen kannalta tärkeimmät ja välttämättömät.

Värit kuva

Ennen kuin teet valinnan, sinun on perehdyttävä eri profiileihin ja väreihin.