Valumuottien tuotanto betonista

LLC Betontekhmarket toimittaa oman tuotannon ja henkilökohtaisen käytön komponentteja varten

päällystyslautojen ja pienten puutarhaviljelyn tuotanto:

eri kokoonpanomuodot, polyvinyylimuovin muodot, betonipigmentit (Tsekin tasavalta, Kiina), voiteluaineet ja

pestään lomakkeille. Työskentelemällä laajaa kuljetusyritysten verkostoa voit toimittaa tilauksesi

mahdollisimman pian ja kaikkialla Venäjällä.

Tuotteiden valmistus lomakkeistamme ja

komponentit ovat etu, laatu, vähennys

kustannus ja voitto nousevat sinulle!

LLC "Betontekhmarket" tuottaa korkealaatuisia lisäaineita Plastil ® -brändin betoni-, sementti- ja kuivaseosten valmistukseen.

Kuluttajaominaisuutensa mukaan Plastil ® - tuotemerkin lisäaineet täyttävät vaatimukset

pehmittämällä, vedenpitävällä, nopeutetulla kovettamisella ja jäätymisenestoaineiden lisäaineilla GOST 21211,

EN 934-2, ja valmistettu NIIZHB RF: n kehittämän spesifikaation mukaisesti.

Näitä lisäaineita vaaditaan laajalti betonituotteiden, päällystyslautojen, korkean nousun valmistuksessa

monoliittinen kotelorakenne, sataman ja hydrauliikan rakenteiden pystyttäminen ja jopa pienissä töissä

tilat ja oma tontti.

LLC "BETONTEHMARKET" - on varovainen asenne mihinkään tilaukseenne kohtuullisin hinnoin

korkealaatuisia kaikissa tuotteissamme!

Yhteyshenkilöt: kaikki kysymykset: +7 (903) 651-64-21

Varasto: +7 (903) 651-99-44

GRP-muotoja betonituotteille

Lasikuitumuotit betonituotteiden tuotantoon. Muotojen korkea laatu, yksinkertaisuus ja helppo purkamisen ansiosta voit helposti järjestää erittäin kannattavan yrityksen pienten arkkitehtonisten betonimuottien tuottamiseen. Verkkokaupasta cc-tech.ru löydät lukuisia lomakkeita erilaisiin betoniin:

 • Kukkaruukut
 • Injektointilohkojen muodot (eurooppalaiset aidat pinoista)
 • Liikeesteiden muodot (aidat)
 • Penkkien muodot
 • Uurnat ja tuhkakupit
 • Lomakkeet grillikäyttöisille uuneille
 • Suihkulähteet
 • Lomakkeet laatoille

Meidän lomakkeidemme avulla vähennät tuotteiden tuotannon aikaa, mikä osaltaan lisää yrityksenne kapasiteettia. Kaikki muodot kestävät erilaisia ​​reagensseja, joten niitä voidaan käyttää betonituotteiden valmistuksessa kivi- siruista käyttämällä tekniikkaa "pesty betoni"

Me itse toimimme lomakkeilla, joita myymme, jotta voimme taata laadukkaat!

Kuinka tehdä betonin muotoja omilla käsillään

Suurten valukappaleiden, esimerkiksi paalujen, reunojen, rajoittimien, tekemiseksi on tehty muottirakenteita. Lomakkeen on oltava kokoontaitettava ja liotettava puu hyvin ennen kaatamista. Tämä menetelmä on hyvä, koodilla täytyy saada paljon samanlaisia ​​tuotteita, joilla on selkeä geometrinen muoto.

Jos ei ole mahdollista käyttää puuta, tee lomake maahan. Tee näin kaivaa reikiä, kaataa ne hiekalla, kostuta ja täytä betonilla. Peitä ja jätä pakastettavaksi.

Jotta saat laattoja, esimerkiksi päällystys tai päin, voit käyttää lähes mitä tahansa materiaalia - muovia, silikonia, puuta, kaikki riippuu mielikuvituksesta ja mahdollisuuksista. Voit käyttää lähes kaikkea - vanhoihin ruokiin ja lasten muotteihin hiekkaan asti, pääsäiliön on oltava sopiva muotoon ja kokoon.

Tarvittaessa yksi valukappale soveltuu hyvin vaahtoon. Leikkaa haluttu muoto ja täytä se betonilla. Miinus käytössä - valun poistamiseksi on tarpeen murtaa muotti ja lisäksi - voit saada minkä tahansa kokoonpanon, jopa kolmiulotteiseen kuvioon.

Jos tarvitset betonirenkaan, käytä vanhoja renkaita - autoa, polkupyörää ja jopa pyörätuoleja ja skoottereita. Jos mitään ei löydy sopivaksi, kaivaa ympyrä maahan, laita ämpäri keskelle - ja lomake on valmis.

Kaatamisen jälkeen anna betonin tarttua (vähintään yksi päivä), irrota sitten työkappale ja käsittele huolellisesti arkki ja anna betonin kertyä voimaa.

Se kestää 21 päivää. Täysin märät valukappaleet, voit kääriä ne kostealla liinalla. Tämä on välttämätöntä, jotta betoni ei halkeile kuivana.

1. Halutun muotoisen valun tuottamiseksi voit käyttää lähes kaikkea - kertakäyttöruokia, vanhoja kukkaruukkuja, kaikenlaisia ​​muovituotteita. Perussääntönä on se, että valu on poistettava hyvin. Jos et halua kopioida lomaketta itse - voit ostaa sen tai tilata sen omien luonnosten mukaan.

3. Anna väri betoniin. Tätä varten käytä kuivia tai nestemäisiä rakennusmaaleja, jotka lisätään liuokseen sekoittamisen aikana.

  Päivämäärä: 09/24 / 2014Näkymät: 1924Luvutus: 27

Betonituotteiden valmistuksessa tarvitaan joko laatua, huonekaluja tai keinokivää, laadukkaita betonimuotoja, jotka voidaan tehdä käsin.

Erityiset muodot antavat konkreettisia erilaisia ​​muotoja ja kokoja.

Nykyaikaisten materiaalien käyttö, mistä muotot on valmistettu betonin kaatamiseksi, mahdollistaa melkein minkä tahansa muotoisen tuotteen valmistuksen, jolla on erinomainen tarkkuus pintakuvioinnin siirrossa.

Nykyaikaisessa valmistusprosessissa käytetään kiinteitä ja joustavia betonivalmisteita. Useimmissa tapauksissa muovia käytetään materiaalin valmistukseen. Materiaali, josta betoni on valmistettu, on iskunkestävä ja emäksinen.

Vain näillä ominaisuuksilla, keinotekoinen kivi, huonekalut, laatat ja muut betonista valmistetut tuotteet ovat korkealaatuisia. Ei ole tarpeen ostaa betonin muotoja, voit helposti tehdä ne käsin.

Työkalut muottien valmistamiseksi betonituotteille

Betonin muoto on Portland-sementtiä, hiekkaa, astioita ja muita materiaaleja.

Jos haluat tehdä konkreettisia lomakkeita omiin käsiisi, tarvitset seuraavat materiaalit ja työkalut:

  Portland, hiekka (louhos, joki, rakennus tai muu), tiukka roskapussi, laaja liimanauha tai muu liimanauha, mutta ei paperi;, ei muovia), liuosvalmistussäiliö, polymeerimaali betoniin tai kiveen (valinnainen), pigmentit betonin maalaamiseen (valinnainen).

Takaisin sisällysluetteloon

Betonille on olemassa useita erilaisia ​​muotoja. Joidenkin ihmisten avulla laatat tehdään muiden avulla, koristekiviä, ja toiset taas käytetään palokappaleiden valmistamiseen.

Koot ja muovimuodot.

Muovi on erinomainen materiaali konkreettisten muotojen luomiseen, joka liittyy sen ainutlaatuisiin teknisiin ominaisuuksiin. Mutta jos valmistettujen tuotteiden tyypistä ei tarvitse käyttää muovimuotoja, valinta voidaan antaa toisen materiaalin eduksi luomaan lomakkeita omiin käsiinsä.

Betonilaatan muodostaminen on tyypillistä erityisten lasikuitulankojen valmistukseen, jonka avulla voit luoda monimutkaisia ​​arkkitehtonisia tuotteita ja betonilejejä (parvekkeet, veistokset, maljakoita, kukkaruukut), polymeerituotteet, betonituotteet välittömästi purkamalla (aidat ja monumentit).

Jos puhumme pienikokoisista tuotteista, niiden tuotannon suosituimmat lomakkeet ovat päällystyskivi, päällystyslaatat ja julkisivuvärit. Lomakkeet, joissa ne laatoitetaan, julkisivu kivi ja muut vastaavat tuotteet ovat kestäviä ja niitä voidaan käyttää täydellisesti yli 300 sykliin. Mutta tällaiset myynninedistämismuodot ovat kalliimpia kuin joustavat vaihtoehdot, jotka voidaan tehdä käsin tyhjiömuodon avulla.

Tämä on yleismaailmallinen tuotantomenetelmä, jolla voidaan nopeasti valmistaa betonimuotoja.

Tyhjiömenetelmä mahdollistaa minkä tahansa kokoisen ja minkä tahansa pintakuvion muodot. Valmistusaineena voi käyttää erilaisia ​​muoveja, mukaan lukien polystyreeni, polyvinyylikloridi, ABS-muovi, PET jne.

Luotujen aihioiden kestävyys riippuu suoraan käytettävän muovin lajista, sen ominaisuuksista ja paksuudesta. Esimerkiksi ABS-muovista valmistetut muotit kestävät yli 300 betonikierrosta, kun taas PET: llä on paljon pienempi kestävyys. Lisäksi tuotteen geometria vaikuttaa myös tähän parametriin.

Takaisin sisällysluetteloon

Betoniyhdistelmäsuunnitelma.

Jos on tarpeen tehdä suuria valukappaleita (jalkakäytävät, jalkakäytävät, paalut), on parempi tehdä muottipuun puusta. On toivottavaa, että lomake voidaan kokoonpuristaa, ennen sen kaatamista puu on hyvin liotettava. Tämä menetelmä sopii, jos tarvitset lukuisia samanlaisia ​​tuotteita, joilla on selkeä geometria (laatta, kivi jne.).

Jos puun käyttömahdollisuus puuttuu, kuutio tai suorakulmion muoto voidaan tehdä suoraan maahan, yksinkertaisesti kaivamalla tarvittavan koon reikää. Kaivoissa täytyy kaataa hiekkaa, kaataa vettä päälle voiteluun ja vaimentamiseen, ne voidaan kaataa betonilla ja peittää ylhäältä. Kun betoni kovettuu, lomakkeita voidaan käyttää tarkoitetulla tavalla.

Voit luoda kaiverruksia, joita käytetään kiven tai laattojen valmistukseen. Voit käyttää mitä tahansa materiaalia (puuta, silikonia, muovia, polyuretaania, vaahtoa, kumia).

Kaikki riippuu kehittäjän mielikuvituksesta ja kyvyistä. Jotkut asiantuntijat sopivat jopa lapsen muotteihin tai vanhoihin astioihin muovaustöihin. Tärkeintä on sovi kapasiteetin koon ja muodon mukaan.

Kaaviokuva betoniseoksen muodostamisesta muodoissa.

Jos haluat tehdä yhden painetun valun, lomake voidaan valmistaa vaahdosta. Tätä varten sinun on leikattava tarvittava työkappale materiaalista ja kaada sitten betoniin.

Polyfoam on laajalti saatavilla olevaa materiaalia, joten voit tehdä alustavan testin, joka tekee stencilin pienille kuutioille. Vain yksi miinus vaahtomuodosta - betonin saamiseksi, se on tuhottava. Mutta mahdollisuus tehdä erilaisia ​​kokoonpanoja, myös kolmiulotteisella mallilla, on sen kiistaton etu.

Jos tarvitset betonirenkaan, voit käyttää vanhoja betoni- tai polkupyöränrenkaita stensiileinä. Myös skoottereiden ja pyörätuolien renkaita voidaan säätää tähän. Jos ei ole mitään sopivaa, voit yksinkertaisesti kaivaa ympyrän maahan ja laita ämpäri sen keskelle ja käyttää tuloksena olevaa muotoa sen tarkoitukseen.

Takaisin sisällysluetteloon

Lomake kuviointilaatat.

Ei ole kovin helppoa tehdä kuvitettuja betonituotteita.

Tämä on aika vievä prosessi, joka vaatii paljon aikaa ja vaivaa. Ostaessasi sopivan valmiin muodon tietenkin on helpompaa, mutta jos tarvitset jotain epätavallista, sinun täytyy käyttää käytettävissä olevia työkaluja ja mielikuvitusta luoda stensiili. Ideat luomaan alkuperäisiä muotoja ympäröivät meitä lähes kaikkialla, monet ihmiset eivät yksinkertaisesti huomaa heitä ja menevät välittömästi varastossa valmiiseen vaihtoehtoon, joka ei ole täysin oikea, koska tarvittava lomake on helppo tehdä omalla kädelläsi.

Nyt monet elintarviketuotteet (makeiset, hedelmät, valmiit tuotteet jne.) Myydään muovisäiliöissä. Ne ovat erinomaisia ​​muotoiluna päällystyslautojen valmistukseen.

Toinen hyvä idea muottien laatoille on värjätyt tai kirkkaat muoviset rakeet, joita käytetään pullojen valmistamiseen. Ne lisäävät ratkaisua erilaisiin mittasuhteisiin. Tuloksena on mielenkiintoinen ja monipuolinen laatta, josta voit luoda alkuperäiset ja kauniit mosaiikkit jalkakäytävällä.

Stencils voidaan luoda laminoitu lastulevy. Muuten, joskus et voi ostaa sitä.

Siirry leikkeeseen myymälään. Luultavasti leikata, mikä on jätettä heille, annetaan sinulle ilmaiseksi. Tällöin päällystyslaatat voidaan tehdä kolmion muotoisina, suorakulmaisina, neliöinä.

Betonin muodot voivat luoda erilaisia ​​muotoja ja kokoja.

Esimerkiksi, jos haluat tehdä suorakulmaisen stencilin, sinun on koottava pieni ruudukko. Tätä varten sinun on leikattava 5 suorakulmioa, joista neljästä on oltava samankokoisia ja viidennen koon on oltava kooltaan sopiva. Kokoa osiin huonekalujen euroruuvit tai muut kiinnityslaitteet.

Vahvistukset ovat hyviä, koska ne antavat sinun asentaa ja purkaa aihiota monta kertaa ongelmitta. Sitten tuloksena oleva laatikko on pakattava venytyskalvolla. Joten laatta on paljon nopeampi saada, lisäksi se auttaa estämään muoto kiinni.

Muotojen, joilla koristekivi, laatat ja muut samankaltaisen suunnittelun tuotteet luodaan, tulisi olla pehmeitä kosketuksiin, materiaalin pitäisi näyttää silikonilta.

Erittäin epätavallisten stensiilien käyttöä ei suositella.

Tietenkin jalkakäytävän muotoilu voi tulla hyvin omaperäiseksi, mutta aloitusmestarin on melko vaikea laatia tällainen laatta aloittelijalle. Nosta muotoja, joilla on sileät reunat ainakin ensimmäistä kertaa, kunnes asetat käsiisi. Tällainen laattaaminen on ilo, eikä roskia kerätä nivelissä, joten tällainen jalkakäytävä on myös helppoa.

Kuten jo mainittiin, erilaisten betonirakenteiden valmistukseen jotkut jopa käyttävät lasten muotteja hiekkalaatikoihin. Esimerkiksi ne soveltuvat hyvin jalkakäytävän muodostamiseen. Tällöin pääkankaalle asetetaan laatat, joilla on sileät reunat, ja sivut voidaan valmistaa epätavallisilla muotoilla esineillä.

Jos haluat säästää rahaa korjaustöissä, älä kiirehdi ostamaan kaikkea valmiiksi. Muotoja luomaan alkuperäisiä ja kauniita arkkitehtonisia betonituotteita voidaan helposti tehdä käsin!

Tuotannon erilaisia ​​konkreettisia tuotteita, myös laatat, kylpyamme, huonekalut ja keinotekoinen kivi, on tarpeen käyttää laadukkaita muotit betonin, joka voidaan valmistaa rukami.Mnogie unelmansa kaunis takapiha ja siisti polkuja kauniit laatat miehittää nämä unelmat eivät ole kaukana viimeistä Viime aikoina pienten arkkitehtituotteiden valmistukseen käytettiin kovaa puristettua betonia, puuta, terästä ja kipsiä.

Perus-tekniikka tuolloin oli alkeellinen täyttö. Valettuja betonirakenteita ei käytetty silloisen teknologian puutteisiin. Kyllä, ja Laitteet valu oli malopodhodyaschee.Tolko kun markkinat alkoivat näkyä laadukasta sementtiä, lisäaineita, muunnin ja erikoislaitteita, tuli mahdolliseksi tuottaa laadukkaita valettu betoni, erittäin korkeat fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet.

On huomionarvoista, että tuotanto betonin valmistukseen erilaisia ​​tuotteita, onko teko-kivi, huonekalut, laatat, tai jotain muuta, voit rakentaa kotona, niiden rukami.Sovremennye analogiSeychas markkinoilla monenlaisia ​​mistään vkus.Ispolzovanie nykyaikaisia ​​materiaaleja, mistä jotka muodostavat betonin kaatamisen, antavat todellisen tilaisuuden tehdä tuotteista melkein täydellinen tarkkuus tekstuurin pinnan siirtämiseen. Jos puhumme betonimuodoista, joita käytetään nykyaikaisissa ne voivat olla jäykkiä ja joustavia. Useimmissa tapauksissa muovia käytetään materiaalin valmistukseen, ja materiaali, josta betonista valmistetaan, on oltava alkalista kestävää ja iskunkestävää. Vain jos nämä ominaisuudet ovat saatavilla, laatta, keinotekoinen kivi, kalusteet ja muut betonituotteet ovat korkeimpia laadun. Betonivalmisteet eivät välttämättä osta, joten voit helposti tehdä omia käsiinsä. Valmistusvälineet Eri tuotteiden itsenäisen luomisen (laatat, koristekivi jne.).

e.) tarvitaan seuraavia materiaaleja ja työkaluja: Monet haluavat tätä muotoa, koska niitä käytetään heti rataa asennettaessa, ja tulos ei näytä yhtä vaikuttavalta kuin raudan asettamisesta yksittäisiltä laatikoilta. Hiekka (joki, louhos, rakennus tai muu); Rakennusverkko, jonka korkeus on 50-60 mm; Laaja nauha tai muu liimanauha, paitsi paperi; Metalliset saumat tai sakset; Teroitus (rauta on parempi kuin muovi); Tiukka roskapussit; Laastinvalmistuskapasiteetti; harjalla; Pigmentit betonin maalaukseen (valinnainen); Polymeerimaali kiveen tai betoniin (valinnainen). Lisävarusteet Betoniin on useita lajikkeita. Avulla joidenkin laattoja muiden tekemiä - erilaisia ​​koristekivet, ja kolmas ja kaikki käytössä valu tajunnut izdeliy.Podobnaya avulla voi tehdä siisti radalla muutaman chasy.Plastik - se on erinomainen materiaali betonin valmistuksessa, koska se on ainutlaatuinen teknisiä ominaisuuksia. Yhdessä tämän, jos tuotetyypit ei tarvitse käyttää muoveja, voidaan antaa valita hyväksi eri aineiden valmistuksessa sen rukami.Chitayte myös: Vaihtoehto eristys betonilattian vuonna baneIzgotovlenie Lomakkeet konkreettisia käsillään on ominaista erikoisteräksen lasikuidulla aihiot at jonka avulla on mahdollista tuottaa monimutkaisia ​​arkkitehtonisia lukuja ja betonituotteita (veistokset, parvekkeet, kukkaruukut, maljakoita), polymeerituotteet sekä konkreettiset tuotteet välittömästi irrottamalla monumentteja ja aidat).Jos puhua pienikokoiset tuotteet, yleisimmät niiden tuottamiseksi käytävälaatat, levittäjät ja kivi julkisivu.

Lomakkeet, joilla laattojen, julkisivujen ja muiden tällaisen suunnitelman tuotteet valmistetaan, ovat varsin kestäviä ja niitä voidaan käyttää menestyksekkäästi yli 300 sykliin. Tämän lisäksi nämä ovat kalliimpia myytävänä kuin joustavia vaihtoehtoja, jotka voidaan tehdä käsin tyhjiömuovausmenetelmän avulla. Vacuummuovaus on yleinen tuotantomenetelmä, jolla voidaan luoda nopea betonivalmisteiden tuotanto. Tällä menetelmällä voidaan valmistaa minkä tahansa pintamateriaalin ja minkä kokoisen betonin muodot.

Monimutkaisinta muovia voidaan käyttää valmistusmateriaalina, mukaan lukien polystyreeni, ABS, PVC, PET jne. Valmistettujen aihioiden kestävyys riippuu käytetyn muovityypin, sen paksuuden ja ominaisuuksien mukaan.

Esimerkiksi ABS-muovista valmistetut muotit kestävät yli 300 betonikaasua, kun taas PET: llä on huomattavasti alhaisempi kestävyys. Lisäksi parametrilla on vaikutusta tuotteen geometriasta. Ohjeita "huonekalujen alla" olevien laatatavaroiden luomiseksi ovat suurimpia. Jos suuria valukappaleita (jalkakäytäviä, jalkakäytäviä, paaluilla) on tarpeen luoda, on parasta tehdä muottipuusta puusta. Jos mahdollista, lomake on tehtävä kokoonpainuvaksi, ja ennen puun kaatamista on oltava hyvin liotettu.

Menetelmä on hyvä, jos tarvitaan suhteellisen paljon samanlaisia ​​tuotteita, joilla on selkeä geometria (kivi, kaakeli jne.). Jos sinulla ei ole kykyä käyttää puuta, suorakaide tai kuutio voidaan tehdä suoraan maahan, vain kaivamalla sopivia kokoisia kaivoksia. Kaivoissa on täytettävä hiekka, kaadettava veden päälle "voiteluun" ja kosteuttavaan, jonka jälkeen ne voidaan kaataa betoniin ja peittää alkuun.

Sen jälkeen, kun betonimuoto kovettuu, sitä voidaan käyttää aiottuun tarkoitukseen. Voit luoda stensiilejä, joiden avulla laatta tai kivi valmistetaan, mitä tahansa materiaalia (silikonia, puuta, muovia, vaahtomuovia, polyuretaania, kumia). Kaikki riippuu kehittäjän kyvyistä ja mielikuvituksesta. Jotkut asiantuntijat ovat oppineet sovittamaan jopa vanhoja ruokia tai lasten muotteja työhön, jota kuvaamme erikseen.

Tärkeintä on, että säiliö sopii kokoon. Jos on tarpeen tehdä yksi painettu valaistus, se voidaan valmistaa vaahdosta. Tätä varten leikkaa tarvittava materiaali materiaalista ja täytä se betonilla kentällä. Polyfoam on yleisesti saatavilla oleva materiaali, joten voit tehdä alustavia testejä luomalla stencil for small cubes.

Vaahdon ainoa haittapuoli on tarve sen hävittämiselle betonin saamiseksi. Mutta mahdollisuus hankkia minkä tahansa kokoonpanon valu, jopa kolmiulotteinen kuvio, on epäilemättä etu. Myös pyörätuolien ja skoottereiden renkaat voidaan säätää tähän.

Jos mitään sopivaa ei ole käytettävissä, yksinkertaisesti kaivaa ympyrä maahan ja laita ämpäri sen keskelle ja käytä tätä muotoa sen tarkoitukseen. Epätasainen ideoita Jos et ole löytänyt haluttua vaihtoehtoa ehdotuksen tutkimisen jälkeen, voit yrittää tehdä sen itse. ja yksinkertainen. Tämä on erittäin työläs prosessi, joka vaatii paljon työtä ja aikaa. Tietenkin on helpompi ostaa valmiita, mutta jos haluat saada jotain epätavallista, sinun on käytettävä mielikuvitusta ja improvisoituja keinoja tehdä stensiili omalla kädelläsi.

Ideat luomalla omaa käskyä muodostavat alkuperäiset muodot ympäröivät meitä kaikkialla, vain useimmat ihmiset eivät huomaa heitä ja menevät välittömästi varastossa valmiisiin vaihtoehtoihin, mikä ei ole täysin oikea. Tällä hetkellä monet elintarvikkeet (puolivalmisteet, leivonnaiset, hedelmät jne.) Myydään muovisäiliöissä. Ne ovat erinomaisia ​​muotoiluina päällystyslaattojen luomiseksi. Toinen hieno ajatus on läpinäkyvä ja värillinen muovirakeet, joita käytetään pullojen valmistamiseen.

Heidän on lisättävä ratkaisu eri mittasuhteisiin. Tuloksena on monipuolinen ja mielenkiintoinen laatta, josta voi laittaa kauniita ja alkuperäisiä mosaiikkileikkejä jalkakäytävällä. Stencils voidaan tehdä laminoitua lastulevyä. Joskus et voi edes ostaa sitä.

Siirry yritykselle leikkaamaan. Varmasti leikata, mikä heille on jätettä, sinulle annetaan ilmaiseksi. Tämän vaihtoehdon avulla päällystyslaatat voidaan tehdä suorakulmioina, neliöinä, kolmioina. Jos päätät tehdä sen itse, voit olla varma, että laatta on yksinomainen.

Tee näin leikkaa 5 suorakulmiota, joista 4 on oltava kooltaan samanlaisia ​​ja viidenneksi kooltaan sopiva. Kokoa osat huonekaluhuuvilla tai muilla kiinnityslaitteilla. Vahvistukset ovat käteviä, koska ne antavat sinulle mahdollisuuden turvallisesti kerätä ja purkaa aihiota monta kertaa.

Seuraavaksi sinun on käärittävä laatikko venytyskalvolla. Joten laatta on paljon nopeampi saada, lisäksi se estää kiinni. Lomakkeet, joiden kanssa laatta, koriste kivi ja muut vastaavat tuotteet on tehtävä olisi pehmeä kosketus, materiaalin pitäisi olla samanlainen kuin silikoni. Ei ole suositeltavaa käyttää täysin epätavallisia stensiilejä.

Tietenkin raidan suunnittelu on hyvin alkuperäistä, mutta aloituspäällikölle on melko vaikeaa laatia samankaltainen laatta aloitusopettajalle. Nosta vain sileät reunat, ainakin ensimmäistä kertaa, kunnes täytät kätesi. Tällaisten laattojen asentaminen on todellinen ilo ja roskia ei pilata nivelissä, joten on myös hyvin yksinkertaista kostua sellaisella jalkakäytävällä. Monet ihmiset käyttävät jopa lasten muotteja leikkimiseen hiekkalaatikossa erilaisten betonirakenteiden tekemiseen.

Esimerkiksi ne sopivat jonkinlaisen kuvion luomiseen jalkakäytävään. Tällöin pääkudos on säädetty laattoina, joissa on sileät reunat, ja esimerkiksi sivut voidaan leikata alkuperäisillä taitoluistelutuotteilla. Jos haluat säästää rahaa korjaustöissä, älä kiirehdi ostamaan kaikkea valmiiksi. Muotoja alkuperäisten ja kauniiden arkkitehtonisten betonituotteiden valmistukseen voidaan tehdä helposti käsin!