Käytännöllinen navetta tekee sen itse: ideasta toteutukseen

Varasto on ensimmäinen ja välttämätön, jolla alkaa maan järjestely. Aluksi se on suojaa säältä, työpaja ja makuutila. Ja sitten hän hoitaa tärkeimmät tehtäviinsä puutarhalaitteiden, viljelykasvien ja kotitekoisten tuotteiden varastointiin. Ehkä se vie ja kotieläimiä.

Rakenna navetta omin käsin, ei Jumala tiedä millaista tiedettä, tästä ja artikkelista. On paljon vaikeampaa asentaa se heti, kun otetaan huomioon mahdollisuudet oman kehityksen ja lähialueiden suunnittelun kannalta. Shed viittaa saasteiden lähteisiin. Jos alunperin sitä ei suunniteltu hiirillä, niin missä on takuu siitä, että ajan mittaan ei näy kanoja tai edes sonni? Nykyaikaisissa, tiheissä rakennuksissa on vaikea täyttää saniteettitasoja, varsinkin kun otetaan huomioon tulevaisuus. Saattaisi olla tarpeen rakentaa mobiilipuuta syksyyn (ks. Alla), ja keväällä sinun täytyy laittaa se paikkaan, missä sinun on ikuisesti: vain arvailla, mitä se olisi kuin silmänräpäintä, ei niin helppoa.

Esimerkki navan sijaintipaikasta

Katsokaa kuvaa. Kuinka monta asiaa on olemassa! Maallinen paratiisi, ja vain, ei kartano. Ota nyt asteikko: standardi 12 eekkeriä ja 120 neliön talo, 80 asuntoa. Saadut maa-alueet he kirottuivat koko talven - mistä aloittaa, missä ollaan. Perhe tulot keskinkertainen; rakentaa omalle ei mennyt ilman myynti tulevia maataloustuotteita. Oletettiin, että rakennusvuosi 3 on vain vuodetta, joten oli välttämätöntä rakentaa se halvalla mutta perusteelliseksi. Autotalli työntyi takaisin kauemmas nurkkaan, ja arvio siitä, mihin tielle ajo meni, joutui vastahakoisesti, mutta se ei olisi muulla tavoin asettanut roskasäiliöön saniteettitiloja saniteettiteknisiin normeihin varmistaen lisäksi roskatrukin sisäänkäynnin säiliöön ja wc-laitteeseen saostussäiliöön.

Koska rakentaminen toteutettiin itselleen, he päättivät suojata itseään infektiolta paitsi muodollisesti myös tosiasiallisesti, jonka vuoksi he panivat saksanpähkinän huoltopuutarhalla varikkoon. Tämä puu loistaa massan fytoncides, joten mitään ei kasva sen ja sen ympärillä, mutta ei ole kärpäsiä rotilla; lisäksi, kesällä se antaa erinomaisen sävy. Lipetskin pähkinä oli hoidettava pitkään, mutta kahdeksannen vuoden aikana se tuotti satoa, siihen aikaan järjestely oli valmis. Kuten huvipuistossa todettiin lammen alta, juotti sen, mitä se luottaa kellarista; Viihtyisässä kellarissa oli erittäin kätevä. Kaikki alkoi navetalla...

Mitä ensin?

 1. Keskustelemalla paikan päällä, puhumalla naapureiden kanssa. Tavoitteena on löytää parhaan paikan lato: niin, että se ei ole kovin kaukana, mutta se ei myöskään tapahdu silmiesi edessä ja sopii terveysvaatimuksiin etäisyydestä vesilähteille ja muille saastuneille esineille (talot, viljelmät, varsinkin juurikasvit);
 2. Yhtäkkiä patenttivaatimuksen 1 mukaan ei ole selvyyttä, rakenta- malla kalustetta, joka on joko siirrettävää tai tilapäistä rakennetta edullisesta jätemateriaalista. Kuitenkin on mahdollista rakentaa navetta mökkiin, jossa laatta tai käytetyt levyt ovat riittävän kestäviä, edullisia ja helposti enneltavissa, jotta se olisi erittäin mukava ilme, katso alla;
 3. Jos navetan paikka määritetään välittömästi, valitaan ylemmän rakenteen tyyppi ottaen huomioon mahdollisuus hankkia lemmikkieläimiä;
 4. Valitsemme katon "laatikkoon";
 5. Määritä säätiön tyyppi;
 6. Suunnittelemme suojaa maanpinnasta. Jälkimmäinen on erityisen tärkeä, koska valvontaviranomaiset, joilla on pilaantumisen lähteet, eivät kestä seremoniaa;
 7. Pienennämme (lisäämme) rakentamisen ja suunnittelun arviointia;
 8. Ehkä oikaisimme hanketta, jos varakyltti ei sovi talousarvioon;
 9. On myös mahdollista, että harkitsemme samostroyan mahdollisuutta myöhemmällä laillistamisella. Jos baari sopii luonnollisesti terveys- ja terveyssäännöksiin (terveyssäännökset ja -standardit), silloin se on halvempi ja yksinkertaisempi kuin hankkeen alussa rakentaminen;
 10. Me ostamme materiaaleja, joita rakennamme.

Miten käsitellä hanketta?

Varasto on helppo rakentaa lämmittämätön, ei-asuinrakennettava rakenne, mikä merkitsee tärkeitä helpottavia seurauksia. Heistä rakentamista varten se on edennyt, mutta nyt sinun on tiedettävä, että kun teet / oikeutat suurimpiin röyhtäjiin ja vaikeuksiin, sinun pitäisi odottaa liittyvän maastoon SanPiinien mukaisesti. Tosiasiallisesti suojarakennuksen suunnitteluun tulisi kuulua julkisivuja, leikkauksia koskeva suunnitelma, ks. Jäljen 2 kuva. ja säätiösuunnitelma materiaalien määrittelyä varten, kuten kuv. suunnitelluilla leikkauksilla.

Julkisivun arkki kalvoprojektista

Pääsääntöisesti vapaa-ajankohtaiset apuohjelmat hyväksytään ilman mitään, eikä kukaan tarkista perusteellisesti sitä, mikä siellä todella on rakennettu. Näyttää projektilta, okei. Poikkeamat rakennushankkeesta ovat sallittuja, ja voit tehdä ilman "koordinointia" itsellesi ja ilman koordinointia. Mutta täällä suunnitellaan suunnitelma sivustolla hyvin tarkkaan, samoin kuin lähialueiden suunnitelmat ja niiden suostumus rakentamiseen. Joten huolehdi siitä, että keräät nämä paperit etukäteen, ne ovat voimassa kolme vuotta.

Suunnitelma-leikkaukset projektin altaalta

Ehkä syövyttävä byrokratia tarvitsee toisen levyn kehyssuunnittelua, koska ei-asuinalueella se ei ole asuinaluetta, mutta ihmiset menevät sinne. Tällaisessa tapauksessa näytteelle - piirustukset kuv. Muuten, tämä on melko hyvä sarayka 6-sadan antamista varten. Äärimmäisissä tapauksissa voit nukkua siellä, makaamaan lävistäjä.

Mini-barn runko pienelle alueelle

Huomaa: pienten laitteiden (kynnet, ruuvit, kulmat, kiinnikkeet) materiaaliluettelossa ei ole tarpeen luetteloida, koska Hän osti kulutuksena. Myöskään ei ole tarpeen ilmoittaa pehmeitä katemateriaaleja, joiden arvo on enintään 3 000 ruplaa. Jos esimerkiksi 2 rullaa katemateriaalia kulkee katolle, se vapautetaan jopa 1000 ruplaan, joten viitataan myös ostoihin, jotka kulutetaan. Pidä vain kuitit, yhtäkkiä - ne auttavat.

Tietoja tilapäisistä hyllyistä

Vankka puinen varsi ilman säätiötä painaa jopa tonniin; jossa on kevyt katto ja jos rakennat siististi, mutta ei kauppiaan tapaan, voit pitää puolet tonnista. Siirrä se rinteillä rinteillä, katso kuva, Podvazhivaya sorkkarauta, voit kaksi. Nosta ja laita pohja hihnoilla (köydet), riittää 10-12 vahvaa miestä. Kuinka tietää, onko myöhempi hoito tälle väkijoukolle maksaisi enemmän kuin vuokraava nosturi...

Siirrä navetta rinteisiin

Miksi tämä on sen lisäksi, että voit rakentaa missä tahansa mistä tahansa? Lisäksi tässä tapauksessa hanketta ei tarvita vain koiraa varten, mutta sitä ei tarvita lainkaan. Jos vuosi säilyy, sitten myöhemmin perustuslailla, ne laillistetaan, mikäli vain se sopii SanPiin.

Tässä kuitenkin herää itsellesi kysymys: kuinka perustaa säätiö? Olisi tarpeen asentaa ankkurit, mutta ei purkaa rakennusta, jotta ne työnnettäisiin kruunun läpi? Siellä on tapa, katso alla.

Mitä rakentaa?

Mitkä rakennusmateriaalit soveltuvat parvekkeelle parhaiten? Vahva, kestävä, edullinen ja helppokäyttöinen? Ensinnäkin - hallitus. Vajaa voidaan rakentaa vain taulukoista, ks. Alla. Halpaa epäpohjaiset levyt, ja niiden rakenne voi näyttää melko siistiltä ja jopa tyylikkääksi maalaismainen muoto, pos. Kuviossa 1 on esitetty kuvio 1.

Varastoja eri materiaaleista

Huomautus: Laatta on jopa halvempaa kuin "puhdistamaton". Tästä vain on mahdollista rakentaa navetta, katso alla olevaa videota. Totta, on vaikeampaa saada hänet hienoon "maalaismainen" luontoon. Työn vaikein osa on kaivaminen laatta, ts. puhdistaa se kuoresta; se tarvitsee erityisen käsityökalun, katso seuraava video.

Video: navetan levy

Video: kuoren puhdistuslaatat


Pyöreä penkki pos. Kuviossa 2 esitetty kuvio. edellä, yleisimpiä, koska Pienikokoisen kehyksen tekniikkaa hallitsevat hyvin yksityiset kehittäjät. Kuitenkin kerätä kehys baarista, kuten muutos talon tai muut ainakin tilapäisesti asumiskelpoiset rakennukset (nämä muuten sisällyttää maa wc ja suihku), pos. Ja kuv. oikealla on valinnainen. Tarkemmin sanottuna vahvuusvaatimusten perusteella se on pakollista liikkuville hyllyille. Ja jos rakenne asetetaan heti paikalleen, kehys voidaan koota vain levyiltä, ​​pos. B. Tämä tekee rakennuksen paljon halvemmaksi, jos viemättömät levyt ja käytetyt tuotteet toimivat.

Runkorakenteet palkista ja levystä

Toisinaan estetiikan dacia navetta vaipan vuoksi OSB, pos. 3 tai vaneri. Nämä materiaalit altistuvat delaminoitumiselle ulkoilmassa, joten ennen maalausta OSB-vuorauksella varustetun kalan on oltava asianmukaisesti pohjustettu ja vaneria tulisi käsitellä kahdesti vesipolymeeriemulsiolla.

Pääkaupungit, varsinkin karjat, rakennetaan usein vaahtobetoksista, pos. 4. Niiden vähäisempi voima verrattuna tiiliin tässä tapauksessa ei ole väliä, mutta vaahtomuovilohkojen lamppu on halvempaa, helpompi työskennellä, talvella lämpenee ja kesällä viileämpi. Jos valitset tämän, harkitse:

 • Vaahtolohkojen vuoraus voidaan rakentaa puurakenteelle puukorulle, kuten esimerkiksi kylpylähuoneelle.
 • Sementti-hiekkalaasti laittaa korkeintaan 3 alempaan riviin, ja edellä sinun täytyy mennä erityinen liima hiilihapotettu betoni. Rakenne on kevyt, ja ylemmät sementtiliitokset, jotka ovat heikosti kuormitettuja pystysuorassa, voivat rikkoa tuulen sivuttaispaineen alla.
 • Seinien asentaminen kolmannelle korkeudelle, työ keskeytetään, kunnes muurauslaasti kovettuu niin, että muuraus ei kellua saumoilla. Samaa taukoa tehdään 2/3 kynsillä.

Osasarjat pikaliittimiä varten, pos. 5. Kuitenkin hinnat, sanottavasti lievästi, ovat hämmentäviä, ensinnäkin. Toiseksi elävät olennot tällaisissa latoissa eivät jätä selviämään. Ehkä samoista syistä, mitä he ovat, joista ihmiset eivät asu muovitehtaissa.

Katteen valitseminen

Minkä katon pihalle: kaksinkertaistuvat vai irtoavat? Ensimmäisellä on vain esteettinen etu. Barnissa aina erottuvat miasma. Olkaamme rehellisiä, koska työvaatteita ei pestä joka päivä. Ja edes joka viikko. Ja makeat omenat ja razvaristaya-perunat kulkevat kaukana vaarattomasta ja turvallisesta korkealla etyleenipitoisuudella. Tietoa kanoista, sioista ja sano no.

Tuuletusvarustot yhdellä ja pöydällä varustetulla katolla

Varustettu katto antaa tehokkaan tuuletuksen ilman lisätoimenpiteitä, kuvassa 6 vasemmalla. Yhtäkkiä tuuli puhaltaa otsaan, visiiri tulee ilmanottoaukko ja purista tarpeettomia höyryjä aukkoon. Ja kahden rinteisen katon alla he pyörivät melko pitkään ennen kuin menevät portagen ikkunaan, oikealle. Lisäksi katettu katto on paljon helpompaa ja halvempaa. Siksi on erittäin toivottavaa rakentaa vuoto. Poikkeus on, jos hänen ullakkossaan on heinänoju.

Pohja

Tilapäinen, ilman perustusta on sijoitettu 25-40 cm: n paksuiseen pölkkyyn, joka kaadetaan huuhtomalla maaperän pinnalla poistamalla humus. Kestävä valaisin tarvitsee kuitenkin perustan, joka on riittävän luotettava tällaiselle rakennukselle, edullinen eikä kovin työläs.

Laattojen perustuksille varjoja on harvoin pystytetty: tavalliseen tapaan ne ovat liian työläisiä ja kalliita, ja lautasen navetassa tai porsaassa on vaikea järjestää pilttuu ja lannan kuoppaan. Suuret karjahylvyt on rakennettu tiilestä nauhat- tai pylväsnauhalla, mutta pienelle yksityiselle tilalle, ja tämä on ehkä tarpeetonta.

Pylväspohjan perustus

Varaston optimaalinen perusta on pylväs, ks. Säätiön teknologia (niin kutsuttu säätiön rakentamisprosessi) kuvataan aiemmin; tässä analysoidaan, helpotetaan ja yksinkertaistetaan tätä työlääkäriä. Sarakkeen tukikohdan askel askeleelta järjestelyn alla näyttää tältä:

 1. Betoniä varten me hankimme hiekka- ja soramakeita (CBC) tienrakentajilta (ei rakentajilta!), Se on paljon halvempaa kuin hiekojen ja soran rakentaminen erikseen. PGS-betoni ei sovellu asuinrakennukseen, mutta se kulkee kalustolle;
 2. Me myös ostamaan sementtiä M400 1 pussiin 9 pussia PGS: lle. Betoni on M150, riittää navalle;
 3. Sivulla tehdään rätti ensimmäisestä (kyllä, vain yhdestä) johtoa tangoista;
 4. Tarkistamme sen tavalliseen tapaan vertaamalla diagonaaleja ja sivujen mittauksia.
 5. Letkun hydraulisella tasolla löydämme korkeimman kulman ja asetetaan johto sisennykseksi maanpinnasta 10 cm;
 6. Samalla tasolla asetamme kaavin horisontaalisesti;
 7. Alemmassa kulmassa porataan 200 mm: n kädellä porattu reiän laskettuun syvyyteen plus 15-25 cm roskalaatan päälle;
 8. Poraustangossa on merkki;
 9. Poraamme jäljellä olevat kuopat vastaamaan tavaramerkkiä myrskyn kanssa johtoon;
 10. Nukahtamme kuoppiin yhtä suuret hiekkakerrokset ja rauniot kunkin kerroksen tampingin kanssa. PGS: tä ei ole mahdollista käyttää täällä, koska Kaada liuoksen tulee tunkeutua hieman soraan;
 11. Kääntäkäämme kahdesta kerroksesta 150 mm: n halkaisijaltaan kasaavaa kattolaatua. Kiinnitämme ne 2 mm pehmeällä langalla. Jotta hihat eivät pääse purkautumaan, tarvitaan 3-4 vyön pituutta 1 m: n pituudelle.
 12. Laitoimme vuorauksen kaivoon. Kiven asettaminen, altistumme pystysuoraan;
 13. Leikkaamme hihat metallisilla saksilla tai suurilla sääriluokilla, huuhtoutuvat johtoon;
 14. Valmistamme lujitushäkit: 3 (10-12) -mm aaltoputkia napaa kohden, joka on sidottu samalla 2 mm: n langalla. Pystysuuntainen niputuspituus on 200-250 mm. Etäisyys hihojen sisäreunasta ja yläosasta on normaali, 30-50 mm;
 15. Laitoimme luurankoja hihaan, asetimme ne niin, että ne eivät kosketa seiniä;
 16. Täytetään PGS: n betonipigmentti paksuksi;
 17. Täytä pylväät kerroksittain, kerroksittain 15-20 cm, ja tauko 10-25 minuuttia. kerrosten välillä. Tätä kutsutaan vesitiivistykseksi. Käytännössä kerrokset kaadetaan järjestyksessä alkaen samasta pylväästä;
 18. Ennen kuin viimeinen (viimeinen mutta yksi) kerros tehtiin, asetamme ankkureita pylväisiin;
 19. Kolmannessa päivänä tehdään maaperän täyttö tampingilla. Varo, ettet pudota pilaria pystysuorasta!
 20. Seitsemäntenä päivänä (betoni on voittanut 50%), rakentaminen voi jatkua. 20. päivänä 15-25 asteen lämpötilassa betoni noutaa 75% lujuudesta ja sen rakenne katsotaan sopivaksi käytettäväksi.

Ylärakenne

Joten nyt rakennamme navetta. Esimerkiksi, kuten kuv. Hänkin voi helposti nousta 6-kerroksiseen mökkiin, mutta vähän enemmän: voit nukkua hyvin siinä, ja työkalussa on lokero. Tulevaisuudessa, ehkä metsästys tai siipikarjan talo.

Pieni maa navetta

Alkeistason rakentajille ei periaatteessa ole vaikeita vaikeuksia piirtävien piirrosten ja kaavioiden lukeminen, vaan kuinka tämä koko asia käsitellään käsiin? Epätavallinen puutyöhön, joka ei ole kovettunut maissista eikä erikoistyökaluja. Pidämme tätä tarkemmin.

Kehysyhteydet

Varasto, kuten edellä mainittiin, ei ole asuinrakennusta, ja yleensä SNiP: n (rakennussäännöt ja normit) näkökulmasta se on tuskin rakennus. Siksi on mahdollista, että pelkäämättä mitään, itse asiassa tai paperilla, on mahdollista käyttää ohutseinäisiä metalliliittimiä puusta valmistetuille osille. Asuinrakennusten osalta SNiP: t ovat armottomia: niiden metallisten osien on oltava 4 mm paksuja. Tämä vastaa palonkestävyyden vaatimuksia: tulipalon sattuessa rakennuksen on vastustettava paloa, kunnes se kaatuu, ainakin riittävästi aikaa evakuoimaan ihmisiä. Varaston ollessa helpompaa.

Taput, joilla yhdistetään navetan osat

Tällöin ei voida irrottaa viilua, tassussa ja piikissä (kuvioissa 1 ja 2), jotka edellyttävät erikoistyökaluja ja riittäviä puusepäntyötaitoja. Jos sinulla on vielä, voit vahvistaa laitteistoa, ei neliöllä tai kirjekuorella, mutta pari kynnet / ruuvit lävistäjällä (sivupalkissa) tai pitkin, jos yksityiskohta on kapea.

Liitännät leimattujen kulmien päälle (punaiset punaiset) ilman puukappaleiden asentamista eivät ole kovin luotettavia tukkeihin ja kattopalkkeihin, koska leikkauskuormia ei ole sovitettu, ja kulmat itse ovat melko kalliita. Rei'itetyt levyt, pos. 3. Niitä voidaan taivuttaa niin kuin haluat, mukaan lukien ja taskuissa, joissa on pystysuorat rasitukset. Miten pidät riisin enimmäismäärän. oikealla? Ei sivuhaaraisia ​​piikkejä, uria, joissa painavat laskelmat ja väistämättömät virheet aloittelijalle, ja ullakolla on jopa norsu.

Katto runko ohutseinäisiä metalliliittimiä

Rei'itetyt levyt ovat erityisen hyviä upotetuille ankkureille, ibid. 3. Muista kysymys: kuinka laittaa viimeistelty penkki pohjaan? Nyt on selvää, miten.

Kynsilevyt, pos. 4, voit säästää vielä enemmän kiinnittimiä, mutta ensinnäkin niitä voidaan käyttää vain tasainen. Toiseksi niiden kiinnittäminen vaatii taitoa niin, että mutkaiset kynnet eivät rypisty. Kynsilakan on oltava joko asteittain vasaralla vasaralla tasaisesti alueen yli tai päinvastoin välittömästi pyörittäen yksi voimakas ja täsmällinen iskunvaimennin.

Huomaa: esimerkiksi pysyville leikkausvoimalaitteille. lattiaviive, on parempi käyttää erityisiä ohutseinämäisiä lag-taskuja tai taskuja myöhästymiseen, pos. 5.

Tietoja pinnoituksesta

Kaikkien teknisten parametrien mukaan parasta vuorausvuorausta on rantatiellä. Teknologisesti se ei myöskään ole vaikeaa, jos se on päällystetty ylhäältä ("kalanruoto", katso kuva). Ja se on erittäin halpaa, jos lauta jatkaa viemättömän kartongin leikkaamista ja jolla tällaiset varastot tulevat taitavilta käsiltä, ​​se näkyy joissakin kuvioissa. artikkelissa.

Barn vuori voideltu

Vain laudat

Monet kauppiaat myyvät halvempia levyjä kuin puuta, koska yhden metsän joukosta enemmän heistä tulee ulos. Lisäksi pyöreällä sahalla ei ole vaikeaa liuottaa halpoja epäpuhtauksia niistä kolmiulotteisiin. Siksi lautakuntien navetan kokonaan kysymys on erittäin tärkeä.

Kuinka ratkaista se on esitetty kuv. jäljempänä. Board-palkit voidaan koota jopa roskista, pos. a) ja b). Välitasot tekevät laatikkomainen (pos. C) sisäisten väliseinien ja t-muotoisten (pos. D) runko-ikkunoiden ja oviaukkojen kautta.

Tekniikat rakentaa navetta pelkästään laudoista

Onko se vain laudat?

Profiililevyjä myydään useimmiten metallikehyksellä, pos. Kuviossa 1 on esitetty kuvio 1. Yleensä tämä ei ole paras vaihtoehto: tällaisessa pihassa se on tukossa kesällä, kylmä talvella. Mutta ehkä taloudellisista syistä lopetat tämän suunnitelman. Sitten sinun on otettava huomioon, että rakennuksen ohuen profiililevy ei ole työväri ja aaltopahvipuiden puukehys on vahvistettava.

Oikeastaan ​​vahvistaminen runko ylimääräisen rahan ja työvoiman ei maksa, riittää laittaa ripustimet koko seinään 40 mm levyt eivät ole tasainen, suhteessa alempi kruunu, mutta reunana, pos. 2. Tässä tapauksessa etuseinässä on ovi ja ikkuna. Jos vain ovi, sen aukko on keskellä ja ompeleet asetetaan molemmille puolille.

Valaat aaltopahvilla ja pienillä levyillä

Telineessä olevat tukit eivät leikkaa, vain naulattu. Kotelon täytetyt vaakasuorat levyt paksuuden levyn paksuus; kun risteävät ristipäällysteet laatikossa tekevät taukoja. Penkki kiinnitettynä laatikkoon ja tukevaksi.

Huomaa: on hyvin toivottavaa säätää vaunun ja valitun ammatillisen lattian kokoa siten, että pystysuoran vaipan aaltojen laaksot kulkevat kulmiin. Sitten ne kiinnittyvät suoraan kulmaviivoihin, mikä antaa lisää vahvuutta rakenteelle.

Samaa kehystyyppiä voidaan peittää pieni, ei-ulotteinen aluksella: säiliö (3), leikkaus. Tee pieni varikko, josta voi olla varsin mukavaa monella tavalla. Esimerkiksi keventämällä vanhoja levyjä, kuten alla on kuvattu, hiekalle, värjäämällä puun tahraan ja taitojauhoihin, pos. 4. Tai maalata levyt erikseen, näyttää geometrisia kuvioita tai jotain muuta fantasiaa.

Hyvin "huonot" levyt

Vanhat levyt ovat pimeitä, rumaisia. Kiipeyden runko kirjaimellisesti loppuu roskista, pos. Kuviossa 1 on esitetty kuvio 1. Tuloksena on tuskallinen tuttu bawdy-haja, pos. 2. Jos kuitenkin saat tämän isoisiltä isoisiltä, ​​mutta se on silti melko kaatunut ja vino, se ei ole niin vaikeaa saada sen muotoon, joka on samanlainen kuin POS. 3:

Vahvistetut laudat

 • Poista ikkuna, poista luukku.
 • Tukevat kulmat ulkona pylväiden rintareunoilla, jotka peittävät pylväitä. Ei mennä pidemmälle - ei ole tarpeen, miksi kestävä korezhit.
 • Tarkasta huolellisesti tukevat itsekierteittävät ruuvit. Vanhat kynnet eivät kosketa, anna niiden ruostua loppuun asti.
 • Irrota katto ja kattoluukku.
 • Puhdista puunpuhdistusaine (pelkistin) koko rakenne.
 • 2-5 vuorokauden kuluttua prosessin lisäämiseksi biosidivoitelulla, pellavansiemenöljyllä tai äärimmäisissä tapauksissa.
 • Lakkaa akryylilakalla, jos haluat. Ei ole tarpeen maalata, "rustiikki" menee pois, ja "vino" vypryat kaikki muodot.
 • Laita uusi ikkuna, ripusta ovi, laita katto.

Tietoja puun keventämisestä

Puuvähennysaineita valmistetaan valkaisuaineiden perusteella. Siksi, jos puuta käsitellään kappaleella, sinun täytyy työskennellä ilmassa tai hyvin ilmastoidulla alueella. Sovita koostumus spray, kuten usein kirjoitettu ohje (ne näyttävät muodostavat markkinoijat, ei metsätalous), älä, kaikki on roiskeita syövyttävää nestettä. Käsittele harjalla; parhaiten - kipsi potti; hän ottaa paljon ratkaisua ja antaa sen tasaisesti.

Menimme katolle

Etusijalle on kerrottu jo yhden kerroksen kattoportaan edut. Jos olet miellyttävämpi kaksinkertaisen kaltevan katon kanssa, niin sen kattotasot olisivat aivan tarpeeksi yhdellä jousituksella ilman ristipistoja, pos. B kuvassa. Materiaali kaikkialla - puutavara 100x50 tai aluksella 100x40. Mauerlatia ei tarvita, rungon ristikot kiinnitetään yläreunan palkkeihin kulmissa tai taivutetuissa rei'itetyissä levyissä. Samalla tavalla yhdistä kaikki yksityiskohdat ristikkotangot.

Rattaiden rakentaminen navetan kannelle

Et saa leikata jalkojen yläosat toisiinsa tavalliseen tapaan (As. A), koska jalkojen harjan kulma on kiinnitettävä teräslevyllä: ensimmäinen on liian vaikea ja toinen on heikko. Katteen harja muodostuu ensinnäkin kentällä, jossa on 20 mm: n paksuisten laudankappaleiden karsia (pos. B1). Huivit asetetaan molemmille puolille, kiinnitetään 12 ruuvilla, 3 joka puolelle huivi. Ja ristikkorakenteen viimeinen lujuus saadaan, kun harjapalkki asennetaan 2 levystä, pos. B2; se on naulattu tai ruuvattu jalkoihin, jossa on kaksi kiinnityspistettä jalkaa kohden.

Tietoja elävien olentojen varastosta

Tuottavia lemmikkejä varten tarvitaan erillinen kuvaus ja omat kullekin lajille. Säilö- ja kana-altaalla varustettu lato yhdistetään vain maantieteellisesti samassa palvelupihessa. Yleisen orpokodin näkökulmasta katsottuna on ensinnäkin otettava huomioon, että eläimet ovat kemiallisesti aggressiivisia, ne tuottavat paljon ammoniakkia (erityisesti siipikarjaa ja sianlihaa), ja sen koostumus ja kuivausaste ovat huomattavasti erilaiset. Joka tapauksessa lanta on poistettava, kun se vastaanotetaan ja varastoidaan, kuten Hän on muu kuin sianliha - arvokas lannoite.

Ensimmäinen asia, joka seuraa tästä, on se, että elävien eläinten navetan tulee olla hyvin tuuletettu, SanPiinien läheisyydessä ja laillistettuna. Lisäksi painava sika tai nuori sonni, raapiminen nurkkaan, aiheuttaa huomattavia kuormia rakentamiseen. Puolet tonni-lehmä ei ole vielä jättimäinen omien keskuudessa, ja ne edustavat 4 sorkkia, joiden kantavuus on paljon alle 1 neliömetri. m. Se koskee noin 250 kg / m² ihmistä. m täytyy unohtaa ja ottaa huomioon todellinen kuorma.

Puinen runko karjaan

Lopuksi, vuohet, kuten tiedät, eivät välitä kouristelua. Täysin syödä navetta, tämä ei ole huomannut. Mutta puurakenteisiin pakolliset bakterisidiset ja vettähylkivä impregnoinnit eivät hyödytä niitä, ennen kuin ne tapahtuvat.

Joten kana voi olla rakenteellisesti tavallinen, mutta hyvä ilmanvaihto ja kemiallisesti kestävä; sikojen osalta se on myös puuta, mutta esimerkiksi puutavaran vahvistetulle kehykselle, kuten riisille; puutalo ei ole toivottavaa vuohille, ja lehmien osalta lisäksi sen on oltava lämmin pakastava lehmä sairastuu ja ei anna hyvää maitotuotetta; Yleensä on suositeltavaa rakentaa naudanvaluraudan vaahtolohkoista nauhamaisessa pohjalla. Lammaskoira voi olla yksinkertaisempi, mutta lampaiden viljelyä pienissä yksityisissä tiloissa maailmassa ei ole kehitetty, koska kannattavuus vain melko suuressa mittakaavassa.

Metsästäjät

Hyvä puulämmitteinen puhalluskyky on myös välttämätön puupellossa: kostean puupolttoaineen lämpöarvo putoaa voimakkaasti, jolloin lämmityskustannukset nousevat ja kattilan raakapuu heikkenee nopeammin. Helppoa käyttöä varten metsät ovat useimmiten talon laajennuksen muodossa, pos. 1 kuvassa. Tai veranta, pos. 2. Jos esteettisistä syistä tämä ei ole sallittua, polttopuuta rakennetaan käyttöjärjestelmän ja / tai ilmasto-olosuhteiden mukaan.

Puulattiat eri ilmasto-oloissa

Vuodesta keväästä syksyyn asuttava kausiluonteinen, matala ja epäsäännöllinen polttoainemääräinen mökki tarvitsee puutavaran, jossa on kattavat katon yläosat (sateesta) ja kiinteä kerros, joka on nostettu maanpinnan yläpuolelle vähintään 0,4 metriä, jotta puu ei vedä märkä haihtumista maa. On myös erittäin toivottavaa poistaa humus alla ja peittää maaperän vedeneristys, pos. 3.

Paikoissa, joissa on ankara mannerjalka, on suositeltavaa antaa ilmaa, pos. 4. Jäätä tiedetään altistavan (menee höyryyn sulattamatta) ja siperian pakkasessa vain hitaasti. Mutta reunoilla, joissa on lievä ja erityisen "mätä" Välimeren tyyppinen talvi, polttopuiden tulisi olla asianmukaisesti suojattuja sademäärästä, pos. 4, kääntämällä puutalo vallitsevien tuulien takana.

Miten säästää säätiöön

Katso taas kuva. sarakkeessa. Eikö se näytä paljon pilareilta? Kyllä, tällaisen säätiön kantakyky kapasiteetin alla on tarpeeton, vaikka se valmistettiin M75-betonista. Mutta näyttää siltä, ​​että ei ole minkäänlaista mennä: jos asetat pilarit harvemmin kuin 1,5-1,7 m, alempi kruunu ei saa asianmukaista tukea. Ja säätiö on selkeä kenellekään, kalleimmalle ja vaikeimmalle osalle navetassa. Joten on aivan mahdollista sijoittaa navetta 3 3 m: iin 5 pylvällä 9: n sijasta menettämättä lainkaan voimakkuutta.

Miten säästää navetan pohjalle

Otamme taas huomioon, että kalustorakenne ei ole asuinrakennuksia, ylimääräiset ja muut kuin tekniset ratkaisut ovat sallittuja. Ja kun muistelemme, mitä opetettiin lukiossa, kääntäisimme alusta lattiat kilpeestä kalvoon. Tämä zuma toteutetaan kädet yksinkertaisesti: me laittaamme lattian raputusta aluksesta 100x40 - 150x40. Se on kalliimpi kuin leikkaus, mutta pylväiden säästöt ylittävät toistuvasti puun ylitarjonnan.

Kulmaosan asennus neljänneksellä

Sitten muistutamme myös siitä, että kolmiomainen kalvo on paljon jäykempi kuin neliö samasta alueesta. Tuloksena saadaan alempi kruunu, kuten kuvassa 1 vasemmalla. Sinun ei tarvitse sotkea trigonometriaa laskettaessa vinoja uria: ne on merkitty paikalleen asettamalla aluksella kehystä. Lattia on asetettu ilman lokeroa, aivan kruunupalkkien varrella, reunasta reunaan. Kaksi 3x3-moduulia voidaan yhdistää 6 - 3 m: n vaunuun, mutta ei ole tarpeen muodostaa tällaisten moduulien suurta rakennetta: laskenta on kelvollinen, jos soluilla ei ole enempää kuin ensimmäinen yleinen säde. Muita ehtoja ovat:

 1. Kehykset vain kallistus 100x100 mm; esivalmistetut levyt eivät ole sopivia.
 2. Moduulin pystysuorat kehykset on vahvistettu suluilla 100x40-levystä, joka on litteä teräskiinnittimessä ilman kiinnitystä, paitsi siinä missä ovi on.
 3. 6x3: n varastolle tarvitaan lisää samalta alustalta 1,5 metrin askelta lisäävät pystysuorat virrat (tavallisesti ei ole esitetty kuvassa).
 4. 6x3-kehyksen lattia on valmistettu 6 m pitkistä levyistä, joten lattialaudat ovat kiinteät.
 5. On erittäin toivottavaa sijoittaa nurkatulpat (sama säde 100x100) ns. neljäsviiva, joka on vahvistettu kulmilla, ks. oikealla yläpuolella ja suuret välikerrokset 6x3 - puolipuussa, joka on merkitty kaaviossa.

Lisäksi

Mini-kellari kylpyyn

Tarvitaan maassa ei ole muuta kuin navetta rakennus - kellari. Mutta hänen kätensä saavuttavat hänet ennemmin kuin talon nousu, mutta he tarvitsevat häntä paljon. Jos roskakoriin kuuluu vanha kylpy, on ulospääsy, katso kuva. oikealla. Tämä minikellari voidaan sijoittaa aliverkkoon ikuisesti ja rakentaa avoimeen paikkaan. Sitten kylvyssä, kun kulkee tilapäisen kellarin tarpeita, mennään sanoen talven talvikausiin tai jotain muuta hyödyllistä.

Miten rakentaa navetta tehdä sen itse halvalla

Jokainen omistaja omalla sivustollaan tarvitsee navetta, mutta sinun ei aina pidä vastata korkeista kustannuksista sen rakentamisessa. Taloudellisempi ja edullisempi maksaa hozblokin rakentamisen asuinrakennuksen rakentamisen jälkeen, koska se on aina ylimääräistä materiaalia. Mutta mitä tehdä, jos henkilöllä ei ole mitään hänen käsissään, mutta taloudellinen huone on vielä tarpeen? Nyt katsomme, kuinka rakentaa navetta omiin käsiimme halvalla ja nopeasti.

Päätämme navetan tarkoituksesta

Ennen kuin rakennat halvan navetan, sinun on päätettävä useista tärkeistä asioista. Hozblokin rakentaminen riippuu siitä, ja siitä, mistä voit rakentaa:

 • Nosta jopa kaikkein edullisimpia rakennustöitä, kysy itseltäsi, miksi tarvitset tätä vuodetta. Periaateen mukainen vastaus: "Se on hyödyllinen tulevaisuudessa" tai "Jotta ei jääisi naapureiden takana", se ei toimi. Tarvitsee tietää navan tarkoituksen. Oletetaan, että jos tarvitset puuta, niin se on halvempaa koota levyjen ja puutavaran kehysbudjettia. Eläinten ylläpito vaatii vahvan ja lämpimän rakenteen. Halvasta materiaalista on parempi käyttää vaahtobetonia etusijalla.
 • Kulujen määrä riippuu hozblok-koosta. Jos rakennettu navetta käytetään siipikarjan tai eläinten pitämiseen, on arvioitava karkeasti, kuinka monta karjaa elää huoneesta.
 • Rakenna lato halvalla vain omasta. Jos aiot käyttää palkattujen rakentajien palveluita, siitä varatusta budjetista koituu noin puolet rahoista työn maksamiseen. Sinun tarvitsee kuitenkin ostaa oikea materiaali. Usein tuulibeli on pystytetty käytetyistä tiilistä tai hiutaleesta. He käyttävät jopa vanhaa sahatavaraa, joka joskus myy talotiloja rakennusten purkamisen jälkeen. Vaahdolohko tai puubetoni voidaan erottaa halkeista materiaaleista seinille.

Kun olet päättänyt kaikista näistä kysymyksistä, voit jo alkaa laskea talousarvion tulevaa rakentamista varten.

Halpoja latoja

Nyt harkitsemme useita vaihtoehtoja rakentaa navetta omiin käsiisi niin, että omistaja ei maksa vähemmän.

Runko lato - halpa ja nopea

Ensimmäisen sijaan halpoihin latoihin olisi oikeutetusti annettava kehysrakenne. Ei ole mahdollista rakentaa mitään nopeammin kuin tällainen rakennuspalikka, lisäksi myös henkilö, jolla ei ole rakennuskokemusta, voi tehdä kaiken työn omillaan.

Perehdy voiman suorituskyvyn rakentamisen järjestykseen:

 • Ennen rakentamista sinun on tehtävä piirros navasta. Hallitse järjestelmää merkitsemällä sivusto. Sivusto puhdistetaan roskista ja kasvillisuudesta, jonka jälkeen noin 15 cm: n paksuinen kumpu on tehty soraa, raunioista tai seulomista.
 • Runko-elementit sijoitetaan yleensä sarakkeen tukikohtaan, mutta meillä on tavoite - rakentaa edullisesti ja nopeasti. Tämä tarkoittaa sitä, että kehyksen jalustat jalkaosina toimivat pohjana. Voit tehdä tämän ottamalla 100 x 100 mm: n tanko-osan ja kaikkien bitumien kanssa pilkattujen pylväiden toisen pään. On tarpeen käsitellä noin 70 cm: n pituinen lohko. Kaksikerroksinen kattohuopa kääritään kuuman bitumin päälle.
 • Kiinnitä merkinnät, tulevan rakennuksen kehän ympärillä, kaivaa 80 cm: n syviä reikiä. Aseta pohjaan 15 cm: n paksuinen murskattu kivi tai sora. Räkit sijoitetaan kuhunkin kuoppaan, tasataan pystysuoraan ja kaadetaan sitten betoniin. Jotta runkorakenne päätyisi runkorakenteeseen, etuseinät ovat 60 cm korkeammat. On suositeltavaa asentaa pylväitä apuvälineen etupuolelle 3 metrin korkeudella ja takana 2,4 metriä.
 • Lisäksi ylhäältä ja alhaalta tulevalta naulasta vaakasuora vanteet palkista. Rungon jäykkyyden vuoksi sinun täytyy tehdä pari väliristettä.
 • Kattopalkkien kiinnitys 60 cm: n välein on valmistettu katto katon rungon yläreunan palkkiin, minkä vuoksi käytetään lankkua, jossa on 50 x 100 mm: n osa. Palkin pituuden on ulotuttava vähintään 50 cm rungon molemmille puolille. Näin syntyvä katto suojaa seiniä sateelta.
 • Kehyspuiden vuoraus suoritetaan tavallisesti puulevyllä tai taivekartongilla. Lisäksi ne voidaan naulata pystysuoraan tai vaakasuoraan. Kotelon kiinnitysmenetelmä on kuvattu valokuvassa. Lautanen on naulattu halkeamien muodostumisen välttämiseksi. Seinien verhouspintojen halvimmassa versiossa levyn käyttö on sallittua.
 • Nyt on vielä katettava valmiin hozblok. Edullisin katemateriaali on liuskekiveä tai katemateriaalia. Ensinnäkin vaippa kiinnitetään joustin päälle. Katemateriaalina se on valmistettu kiinteästä vanerista tai OSB: stä. Aluslevyn kynsilevy, jonka paksuus on 25 mm 40-50 cm: n korkeudella. Vedeneristyskäytössä käytetään kattopäällyksiä.
  Video näyttää laatikoiden tuotannon katolle:
 • Lattia sisällä kehyksen hozbloka levyt tai levyt OSB. Samankaltaiset materiaalit ripusta katto. Talvikudokselle kaikki ihon elementit tehdään kaksinkertaisiksi, ja lämpöeristys asetetaan aukkoihin. On mahdollista käyttää mineraalivillaa ja halvempaa - sahanpurua.

Tarjoa kehyspalkki vähintään 10 vuoden ajan. Tänä aikana ehkä omistaja voi säästää rahaa vakavampaan rakentamiseen.

Videossa esimerkki rungon rakentamisesta:

Hozblok ammatillisesta lattiasta

Rakenna paitsi halpaa, myös kaunista saatblokia, joka on saatu aaltopahvilta. Materiaali on halpa ja erittäin kevyt lisäksi kestää vuosia. Ainoa haalistunut profiililevy on sen heikko jäykkyys. Ennen seinien peittämistä, rungon runko on vahvistettava ylimääräisillä rintareunoilla ja kattorakenteilla.

Itse asiassa ammattitason lattiapinnoitteiden muodostaminen edustaa tavanomaista kehyspuuta. Se eroaa vain materiaalivanteesta. Kehys on kerätty palkista, mutta on parasta antaa etusijalle profiiliputki. Kustannukset eivät ole paljon enemmän, mutta kun ne ovat rakentaneet metallirakennelman, se riittää omistajalle koko eliniän ajan. Profiilikehys, joka on koottu hitsaamalla. Joskus käsityöläiset kiinnittävät elementtejä pulttaamalla.

Ammattimainen lattia on kiinnitetty galvanoiduilla ruuveilla kumilevyn kanssa. Kun seinät peitetään, on tarpeen leikata levyjä. Parempi sähköiset leikkurit metalleille. Jos ei, voit käyttää käsityökaluja. Mutta tällaisilla saksilla on helppo leikata aallotettu aaltojen poikki. Se on vaikea tehdä, koska reunat eivät salli levyn taivuttamista.

Levyjen leikkaamiseen voit käyttää hiomalaikkaa, mutta hiomalaikka polttaa ammattilevyn kalvon. Ajan myötä tämä alue alkaa ruostua. Jos muuta ei ole, voit leikata arkin hiomalla ja sen jälkeen on helpompi leikata palanut reuna saksilla. Vaihtoehtoisesti leikkauspaikka voidaan piilottaa toisen levyn alle, koska työntäminen on edelleen päällekkäin. Kulmavyöhykkeen kulmissa voi aaltopahvin ikkunan ja oven aukon leikkausreunan ympärillä piiloutua lisäelementtien alle.

Luotettava ja edullinen navetan eläimille ja siipikarjalle

Jos sinun on halvat ja nopeasti rakennettava vahtimestari siipikarjan tai eläinten pitämiseen, on parempi olla löytämättä vaahtomuovilohkoja materiaalista. Tietenkin, hozblok maksaa enemmän kuin kehysrakenne, mutta se kestää useita vuosikymmeniä. Lisäksi vaahtoblokin vaate on erinomainen talvikäyttöön.

Työkalun rakentaminen suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

 • Vaahtolohkojen vuotoa pidetään päärakennuksena. Tässä sinun on vakavasti lähestyttävä piirustusten laatimista ja kehittämistä. Tämä auttaa mahdollisimman tarkasti laskemaan tarvittavan materiaalin määrän.
 • Rakentaminen alkaa merkitsemällä alue nauhatuloksen alapuolelle. Muita toimia ovat kaivaminen 80 cm: n syvyyteen asti. Betoniteippien leveys on 5-10 cm suurempi kuin seinämän paksuus.
 • Kaivon ympärille on asennettu muotti. Pohja peitetään 20 cm kerroksella laajennettua savea tai hiekkaa. Nyt tämä tyyny ja kaivon seinät on peitetty katto huopa niin, että nestemäinen ratkaisu ei liota maahan.
 • Terässauvojen kaivon sisäpuolella neulotaan vahvikekehys laatikon muodossa. Paras käyttää tätä vahvistuspaksuutta 12 mm. Kun kehys on valmis, kaivantoa kaadetaan betoniliuoksella lisäämällä rakeita. Nauhan korkeuden tulee työntyä maasta vähintään 10 cm.
 • Noin kuukauden kuluttua betoni nauha saa voimansa, jonka jälkeen voit alkaa rakentaa seiniä. Ensinnäkin säätö on peitetty kahdella kerroksella katemateriaalia. Vaahtolohkojen asennus alkaa kulmista, siirtyen asteittain sivuille. Ratkaisuna on parempi käyttää erityistä liimaseosta. Sitä myydään kaikissa rautakaupoissa. Pahimmassa tapauksessa sopiva ja konkreettinen ratkaisu.
 • Kun kaikki seinät on rakennettu, se on kääntyminen katolle. Tällä varjolla voit asentaa yhden tai pöydän katon. Ensimmäinen vaihtoehto on yksinkertaisempi ja halvempi, ja toisen kattosuunnittelun avulla voit järjestellä ullakkotilaa varastointiin.
 • Vaahdolohkoa pidetään pehmeänä materiaalina. Kuorman jakamiseksi kunnolla mistä tahansa kattorakenteesta seinälle asetetaan seinälevy. Kattopalkit on naulattu yläosaan, ja sitten yksi tai kaksinkertainen pylväskaton ristikkorakenne on asennettu.

Vaahtolohkojen kattopäällyste on toivottavaa valita laadukas. Edullisista materiaaleista sopii liuskekivi tai aallotettu. Mitä tehdä lattian sisällä navetta riippuu siitä, kuka elää siinä. Vuohet parantavat levyt. Linnuille sopii savi lattia sahanpurulla tai oljella. Sikaa täytyy kaataa betonirauta, mutta alla on toivottavaa asettaa vedenpitävyys ja eristys. Ja kynällä, jossa sikat nukkuvat, on tarpeen asettaa levyt.

johtopäätös

Haluat todella rakentaa halvan navetan, sinun on ensin tarkasteltava mitä materiaali on käsillä. Tämän jälkeen voit aloittaa valitsemalla rakennustyypin.

Yksinkertainen navetta 6 × 3 m kortilta.

Haluan jakaa prosessin rakentamattoman vahtikonkoon 6 3 metriä.

Varasto on kevyt, joten se ei ollut erityisen höyrytetty perustuksen yläpuolelle. Maaperä on suo, joten asetetaan kerros rikki slate (sijasta sora). Täytetyt puiset ratapölkyt, esikäsitelty impregnointi.

Ponnisteluissa asetettiin pohjaventtiili ja käsiteltiin myös antiseptisellä. Sitten hän keräsi kehyksen maan hallituksen jäännöksistä:

Kun hän oli päättynyt kehyksen kanssa, hän otti kattolaatikon. Tätä varten otin laudan 22x150x6000 mm. Hän käytti sitä suojaamaan vaunua:

Hän alkoi heiluttaa navetta:

Valmis navetta pinnoitettu Pinotex kyllästämällä. Katolla huopa asetettu katolle. Ovi koputti levyn jäänteet. Tässä on tapahtunut loppu:

Kaikkea kaikesta kesti noin kaksi viikkoa hidasta työtä. Kuitenkin rakentaa tällainen lato voi olla paljon nopeampi, olisi halu.

Do-it-yourself hozblok - piirustukset, luettelo rakennusmateriaaleista

Obzhivaya esikaupunkialue, ensimmäinen asia pystytettiin hozblok erilaisia ​​materiaaleja eri kokoja. Monissa tapauksissa tämä on vain katu tai tilapäinen rakennus, kunnes pääomarakenne on rakennettu, mutta jotkut ihmiset pyrkivät luomaan mukavuuksia melkein kuin huoneistossa.

Rakenna hozblok tee se itse hankittuaan sivuston - seuraava tehtävä omistajalle. Miksi omasta, koska voit ostaa varaston tai tilauksen rakentamisen? Monista syistä monet haluavat rakentaa itseään. Ensinnäkin taloudellinen kysymys: sivuston ostamisen jälkeen ei kaikilla ole rahaa ostaa sähkölaitos tai maksaa rakennustyöt urakoitsijoilta.

Toiseksi monet kaupalliset varastot ovat usein tyytymättömiä niille, jotka ostivat heidät liian lyhyen käyttöiän vuoksi. Ja kolmanneksi, jos on olemassa rakentamisen kokemus, materiaalin jäännökset, voit rakentaa apuohkon itsestäsi ei vakiotyypiksi, vaan tarpeisiisi perustuen. Taloudellisesti rakennettu koiranrakennus kestää kauan, ja rakentamisen aikana saadut kokemukset tulevat hyödyllisiksi tulevaisuudessa.

Hyvin rakennettu hozblok voi toimia eri tarkoituksiin.

Kun he ovat ostaneet useita hehtaareja, puutarhurit haluavat välittömästi rakentaa luotettavaa hyötyyksikköä eri tarkoituksiin:

 • asuntona, kunnes talo on rakennettu, jotta se muuttaisi tulevaisuudessa muille tarpeille;
 • hyödyllisyysrakentaminen inventaario ja muu omaisuus;
 • pukuhuoneena, keittokomero, kylpyhuone, kesäkeittiö;
 • kuten kanoja, siipikarjaa ja karjaa.

Hozblok - universaali tila, jokainen voi mukauttaa sen tarpeidensa mukaiseksi. Jos kesämökillä isännät viettävät paljon aikaa työstään maata, he ajattelevat lepohuoneesta, sängystä siinä, viettää yötä. Pieni kompakti rakenne voi näyttää yksinkertaiselta navetalta ja talon satuilta. Kaikki riippuu isännän tarpeista, kyvyistä ja prioriteeteista.

Rakentaminen alkaa säätiöllä, päättyy katolla. Materiaaleissa ei ole erityistä valintaa. Säätiö on nauha tai pylväs. Nauhalle tarvitaan hiekkaa, sementtiä, murskattuja tai betonilohkoja. Tiilestä tai kivestä valmistettu pylväs. Viime aikoina on käytetty asbestisementtiputkia, joita kaadetaan betonilla. Cover hozblok tavallisesti halpa materiaali: liuskekivi tai profiloidut.

Seinämalli asettaa usein puutarhuriin materiaalin valinnan ongelman. Se johtuu useista tekijöistä: kustannuksista, työvoiman intensiteetistä, lämpösuojauksesta, jos he asuvat talouksien toimittajayksikössä. Edullinen materiaali säästää rahaa, ja kevyt (paneelit, hiilihapotettu betoni) mahdollistavat halvemman perustan järjestämisen. Suuret lohkot, kilvet, tukipaneelit, levyt, seinien katto nopeuttavat rakentamista huomattavasti.

Rakentaa hozblok, käytti yhä enemmän yhtä yksinkertaisimmista järjestelmistä - kehyksestä.

Kun käsittelemme materiaalia, määrittelemme tarkoituksen ja siten mittasuhteet piirustusten mukaan. Pienin muutos-pantteri, joka voi toimia tilapäisenä suojana, on kooltaan 3,5 × 2,5 m. Jos odotamme olevan varasto, huone, joka on erotettu osiolla ja keittokulma, tarvitsemme kooltaan 4,5 × 3,0 Kummassakin tapauksessa on mahdotonta löytää paikkaa kylpyhuoneelle, on pihalla oltava wc ja suihkukaappi. Hozblok 6 × 3 mahtuu minimaalisiin mukavuuksiin kaikki mitä tarvitset yöpyessäsi.

Harkitse kuinka rakentaa 6 × 3 m: n voimalaite, kuinka paljon ja mitä materiaalia tarvitaan. Lopetamme yhden version, koska koko lajike on mahdotonta. Jos kehysrakenne on erilainen, on helppo laskea materiaalin määrää, lisäämällä sitä tai pienentämällä sitä.

Aloituksen rakentaminen, me varmasti piirtää piirustuksen, kun pystymme sen johdosta tekemään materiaaliluettelon. Sinun ei pitäisi kiirehtiä, on parempi ajatella kaikkea huolellisesti, kunnes on ihanteellinen vaihtoehto.

Tarvitset tangot 100 × 100 mm:

 • alemman ja ylemmän kehyksen pituus 6 m - 6 kpl, 3 metriä - 8;
 • pystytuille - 2,4 m - 11 kpl;
 • 2 kpl 6,6 metriä kattotuolit;
 • plus vaakatasot oviin ja ikkunoihin.

Kehykseen tarvitaan palkkeja

 • lattialla 20 kpl 25 × 150 mm, sama katto tai korvattu muulla materiaalilla (vaneri, puukuitulevy jne.);
 • laatikoissa - 7 kpl. 25 × 100 pituus 6 m;
 • visiirissä samat 2 kpl, mutta pituus 3,6 m;
 • kiinnittimien kiinnittämiseen - 50 × 100 × 3600 - 6 kpl.

Jos valmistat metallikehyksen, kiinnitä huomiota puun pituuteen. Pohjalla, joka kattaa laskennallisen materiaalin määrän ja keskittyy rakennuksen kokoon. Jos säätiö on nauha, tarvitset paljon hiekkaa, sementtiä ja raunioita. Stolbchaty on paljon halvempaa, sillä kehysboksi on hyvä vaihtoehto.

Säätö tehdään pylväsrakenteeksi asbestisementtiputkista, joiden läpimitta on 150 mm. Ensinnäkin merkitse säätiön tila: poista turvakehikko ja maapintakerros piikkipaljonetin syvyydelle. Nukahdumme 10 cm hiekkaa, hyvää ramming. Putken asennuspaikalla kaivamme 1,2 m: n syviä kaivoja, täytämme pohjan hiekalla, rammingilla. Asemoimme halutun pituisen putken reikään.

Ensin sarake perustetaan

Rakennustasolla tarkistamme pystysuoran, vaakasuoran aseman ja oikean sijainnin rakennuksen kehällä. Kiinnitämme aseman täyttämällä avaruuden solujen ja maan välillä hiekalla. Sisäpuoliset putket täytetään betonilla tai sementti-hiekkalaastilla. Ensin täytetään se kolmasosalla pituudesta, nosta sitä hieman niin, että liuos menee reikään ja muodostaa pohjan pohja. Kaada putket yläosaan, tiivistäen betonin siten, että ontelot eivät muodostu. Kunkin putken keskelle sijoitamme ankkurin runkorakenteen kiinnittämiseen.

Vaikka perustus rakennetaan muutaman viikon ajan, valmistelemme kehystä. Teemme suorakulmion 10 x 10 cm palkit, kiinnittämällä kulmat puolipuuhun, kiinnittämällä ne kynsillä ja ruuveilla. Kehyksen tehostaminen asetettujen viiveiden yli. Rungon puuta, samoin kuin koko rakennetta, käsitellään antiseptisilla aineilla tai kahdesti kuumalla kuivausöljyllä. Kummankin sarakkeen päälle asetettiin ruberoidi vedenpitävyyteen. Laitamme kehyksen ankkuriin, napauttamalla varovasti merkitsemällä reikien paikat. Poraamme reikiä, asentamme pohjan vanteet pohjaan kiinnittämällä mutterit ankkureihin.

Aloitamme kehyksen kokoonpanon päistä, asennamme rakennusmateriaalin pohjaputkiin metallikulmilla. Kiinnityksen vahvistamiseksi voit asentaa tukien vinot viivoilta tai kiinnittää väliaikaisesti ruuvien levyn. Kokoamme kehyksen etuosan, asennamme pystysuorat telineet ja sitten takana. Pituuksien välinen etäisyys on 1,8 m. Vahvistamme kehyksen läpimitaltaan lävistäjillä.

Älkää unohtako ikkunoita ja ovia, jotka on tehty niiden asennuspaikkojen sijainnissa. Oviaukon koko on 2 × 0,85 m. Asennamme pultit ikkunoille: pohja vaaka on 80 cm rungosta, yläosa on 1 m pohjasta. Jos aiomme järjestää useita osioita sisälle, asennamme osioita. Lopuksi kiinnitä teline runkoon tangon yläosassa.

Katto riippuu kehyksen kokoamismenetelmästä. Jos rakennuksessa on eri korkeuden etu- ja takasivut, asennamme kattotuolien seinien pitkittäisreunukset, kiinnitämme heidät niihin. Jos seinät ovat samassa korkeudessa, kokoamme kattotuolit maahan ja asennamme lopuksi ne yläosaan. Luomme tarvittavan esijännityksen nostamalla etupuolta 50 cm: llä, mutta on syytä muistaa, että yksi henkilö ei pysty nostamaan niitä, joten jos ei ole avustajaa, keräämme ne yläosaan.

Välittömästi rungon kokoamisen jälkeen leikkaamme katon. Käytettävissä olevien kateaineiden luettelo on suuri, joten suurien arkkien kalkki on harvinaista, rullatulle materiaalille - jatkuvaa. Ennen lattian asettamista on suositeltavaa lämmittää lattia: täytämme pylväiden väliset rajat mihin tahansa materiaaliin, liimataan sementtilaastiin, sisäpuolella nukutamme laajennetun saven kanssa. Kun viivästymme, asetimme levyt lattialle.

Pyyhimme seinät etummaisesta seinämästä ylhäältä alas. Materiaali voi olla erilainen: levyt, seinäpaneelit, sivuraide, levyt jne. Me lämmin lasivilla, ei ole toivottavaa käyttää polyfoamia - se on ihastunut hiirillä. Otamme seinät sisäpuolelta, teemme osiot, asentelemme ikkunoita, ripustavat ovet - tontti on valmis ja epäilemättä tulee maalaismaiseman ornamentti.